welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Today at 12:07
Graham & Hayley
Hayley Woodson
28.07.18 12:31
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Emily Hastings
 
Simon Whitlock
 
Saige Hannigan
 
Benjamin Price
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Egy kis móka ~ L & A

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Egy kis móka ~ L & A 02.04.13 17:53

Nehezemre esett ez úttal is hallgatni, de csak megtettem. Szerintem egyáltalán nem lényegtelen az, hogy sajnálom a történteket. Elvégre én nem szoktam ezen szavakkal dobálózni és csak akkor mondom ha valóban úgy is gondolom és most úgy is gondoltam és nem akarom el hinni, hogy ez neki lényegtelen. Rendben, ami elmúlt azon már tényleg nem tudunk változtatni, de ami az éjjel történt és amilyen dühös volt nem úgy festett a helyzet mint ami lényegtelen vagy nem volna fontos. Nagyon is annak tűnt ő pedig mérhetetlenül dühösnek vagy ez sem számít?
- Ez így jöhet sorjában... Bár tekézni csak a kezdők szerencséjével tudok és nem mint ahogy szeretnék is tudnia. A Dartsot is szeretem csak hamar rá tudok unni. Biliárdozni pedig csak szeretnék tudni, de remélhetőleg most már van aki megtaníthatna. - Egyáltalán nem burkolt célzás volt, de szerintem ezzel nem kértem sokat és gondolom ő is jobban szeretné ha inkább egy biliárd szalonban időznénk mintsem a kártyaasztalnál. Azt hiszem mindent számításba vettem. Tekézni még viszonylag szeretek, bár még mindig bénának érzem magam hozzá, de mégsem annyira mint a biliárdhoz.
- Hát ezt nem állítanám, de azért köszönöm! Jó, hogy valaki így látja. - Természetesen értettem a célzást és belőlem is kitört a nevetés. Ezért egyszer biztosan a pokolra jutunk amiért ilyenek vagyunk, de hát ez az igazság. Még sajnálni sem tudom azt az embert, de még csak szánni sem. Szimplán csak undorodom tőle. Nem hiszem el, hogy azért él ilyen életet mert nincs választása inkább csak mert olyan szerencsétlenül bolond, hogy nem éri fel ésszel még a saját életét sem, hogy szépen lassan felette is eljár és még csak a kutya sem ugatja meg. Szerintem még ha egy struccal is futna össze az is inkább a homokba dugná a fejét ijedtében.
- Pedig el tudnám ám viselni, hogy aztán ápolgassál, de nem szeretek beteg lenni... - Fogtam meg a kezét, hogy végre ki tudjak kászálódni a szökőkútból. Azt nem mondanám, hogy hideg is van mégsem kockáztatnám meg. Tényleg nagyon utálok beteg lenni és olyankor még az ágyat nyomni sem ugyan olyan. Plusz ha én megbetegszem napok kérdése és ő is és akkor tuti jól fogunk ki nézni. Amikor végre kimásztam újból hozzá bújtam... Ezt soha sem tudom megunni és mindig ugyan olyan jó értéssel tölt el. Ami engem illet és már cseppet sem fázok!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Egy kis móka ~ L & A 10.04.13 0:42

Gondolom ez nem akkora meglepetést, hogy szívesen terveznék vele közös programokat, nem szeretném ha olyan pár lennénk, akiknek semmi közös hobbijuk sincsen. Ahogy a cégeknél is kell csapat építő tréning úgy szerintem egy kapcsolatban sem árt, ha vannak ilyen alkalmak. Végül is ki tudja, még az is lehet, hogy mindketten nagyon élveznénk az együtt töltött időt, viszont szeretném ha nem csak kényszerből menne bele ebbe az egészbe, hanem azért is, mert tényleg velem szeretne lenni.
- Elárulom, hogy mindháromban van némi tapasztalatom, de azért egyiket sem űzöm profi szinten, de azért majd átadom a tudásomat neked is. - Eleinte megeshet, hogy mindig én nyerek, de nem szeretném ezzel elvenni a kedvét az egésztől, sok mindenen múlik, hogy ki nyer, főleg az ügyesség és a tehetség játszik közre. Azért nem szeretném ha mondjuk darts közben valamin össze vitáznánk és végül engem kezdene el dobálni, vagy ami még rosszabb a teke golyóval fenyegetni, vagy akár a biliárd dákóval elverni. Na jó azt hiszem túl élénk a fantáziám, de szeretek mindennel számolni.
- Szerintem nagyon is jó emberismerő vagy, hiszen akkor miért engem választottál, ha nem így lenne? - Kicsit túlteng bennem a mai napon az önbizalom, de tényleg úgy hiszem, hogy Lorena jó emberismerő lenne, már csak azért is mert volt választása és még is úgy döntött, hogy velem szeretne lenni. Remélhetőleg nem fogja megbánni a döntését, bár amennyire elviselhetetlen tudok lenni talán már is kezdi bánni.
- Persze, hogy aztán én is elkapjam tőled, mi? - Nem szeretek beteg lenni, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Olyankor mindig kifordulok magamból és úgy viselkedek, mint egy hisztis tinédzser. Mikor már mindketten kikászálódtunk a szökőkútból újból kézen fogom, hogy vissza tudjunk sétálni hozzám és megválhassunk minél hamarabb vizes gönceinktől.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Egy kis móka ~ L & A 14.04.13 17:35

Nem állítom, hogy könnyű dolga lesz velem, mert nem lesz De ugyan akkor nem is szeretném evvel nyugtatgatni. Ismerjük már egymást annyira, legalább is azt bizton állíthatjuk, hogy mindkettőnk rendkívül önfejűek vagyunk és azt is ,hogy egyikünk sem enged könnyedén. Nem tagadom, hogy nem vagyok egy egyszerű eset. Ebből kifolyólag azt is biztosra veszem, hogy nem én leszek a legpéldásabb kis tanonc. Ha valami nagyon nem úgy alakul, ahogy szeretném akkor igen hamar fel tudom kapni a vizet, akár egészen kicsi apróságokon is, de ugyan ez szintén elmondható róla is. Mindezek mellett nagyon is jó ötletnek tartom ezt a közös program dolgot és majd csak megleszünk valahogy, egyébként pedig ezt sem rossz kipróbálni. Végtére is ha már többet szeretnénk megtudni a másikról, akkor kellenek az ilyen közös programok és szórakozások és hogy együtt legyünk és jól meglegyünk és hogy mindketten legalább annyira szórakoztatónak találjuk azt amit csinálunk. Ezért is kell minél több dolgot kipróbálnunk együtt... Addig is, ki tudja? Együtt leszünk és nem csak a négy fal között, ami egész biztos jót fog tenni.
- Talán igazad van. De még akkor sem tudhattam biztosra, egyszerűen csak bíztam a döntésemben. - Az eredmény mindig kétes. De én bíztam abban, hogy jól döntök és jól választok és hogy a megérzéseim nem fognak megcsalni és hogy így nekem sem kell majd csalódnom és jó hallani, hogy ő is bízik abban, hogy jól döntöttünk. Minden kezdet nehéz...
- Persze... Mert ha majd megbetegszem a közelembe sem fogsz jönni, ugye?! - Természetesen ezt nem komolyan mondtam és még csak nem is komolykodva és sokak szerint nekem nem áll jól a sértettség. Különben sem szeretek színészkedni és előtte nem is szeretnék és azt szeretném ha erre nem is kerülne sor. Nem mondanám, hogy fázom, inkább csak hogy kezdem magam kényelmetlenül érezni ezekben a vizes göncökben. Ezért is díjazom az ötletét, hogy mi hamarabb cseréljük le valami szárazabb viseletre. De még annyi minden közbe jöhet...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Egy kis móka ~ L & A

Vissza az elejére Go down

Egy kis móka ~ L & A

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Axel Hansen háza-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához