welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Can't Stop Feelings - Colin & Abi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 10.02.13 13:21


Nothing else matters
Annyiban azt hiszem igazat kell adnom neki, hogy nem gondoltam egészen át ezt a gyerek kutya viszonyt. Nem is azért, mert a kutya különösebben nagy vbeszéllyel lenne egy gyerekre, mert tudom, hogy Hektor nem bántana senkit sem, viszont az eddig eszembe sem jutott, hogy ha egy kutya egy térben van egy gyerekkel, akár még higiéniai gondok is felléphetnek.
- Hektor nem bántotta Lilyt sem, igaz még csak nemrég lett ekkora. De Lilyt is szereti, vigyáz rá, úgy viselkedik mint ha az ő gondjaira lenne bízva. - magyarázom, hogy nekem mégis milyen tapasztalataim vannak a blökivel kapcsolatban.
Azért tényleg vicces, hogy igaz csak úgy dumálunk a házról, mint bármi másról, mégis burkoltan benne van az is, hogy milyen lenne az a ház, ha közösen kezdenénk tervezni. És azt hiszem ezzel mindketten tisztában is vagyunk. De most ez olyan dolog, hogy miért is ne lehetne tudakolni mondjuk?
- Dehogy futkároznak mindenfelé. Nyilván nem lesznek mindehova beengedve, de azért teljesen kirekesztve sem. Elvégre a kutya is valamiféle családtag. - magyarázom vigyorogva, aztán csak nyomok egy puszit Abi szájára. Jó látni, hogy már most mennyire elvannak Hektorral. És ahogy közben magyarázza, hogy bizony ott a nyaralóban ő lesz hazai terepen. Azt hiszem ez engem cseppet sem zavarna. Szerintem jól ellennénk ott, minden zűrtől távol. Talán a rendőrségi problémákkal sem zargatnának. De nyilván ahhoz, hogy oda eljussunk, előbb apukától kellene engedélyt kérni.
- Gondolom a nyaralásnak az a feltétele, hogy körbemutatsz a családban. - húzom a szám széles mosolyra, és közben megpróübálom elképzelni, milyenek is lehetnek Abi szülei. Sokat még nem tudok róluk. Csak a bátyjáról beszélt eddig különösebben.
- A blökinek? - gondolataimból kizökkent, ahogy arról kezd kérdezni, hogy Hektor az eddigi barátnőkhöz hogyan állt.
- Talán csak három. De egyiket sem csípte. Az egyik úgy kezelte, mint egy csivavát, mikor még pár hetes volt. A másik állandóan szidta, a harmadik meg tett rá magasról, levegőnek nézte. Hektornak meg is volt a véleménye, ahányszor feljöttek ide, ő eltűnt a szobában, hogy ne is lássa őket. De igaza is volt, mindegyik rossz választásnak bizonyult. Téged már most csíp. Ahogy az én véleményemet is tudod. - adok egy rövid csókot neki, megvakarom a kutyus buksiját is, aztán nyújtózok egyet.
- Szerinted mikor induljunk? Vagy maradjunk még?To: Abi
Words: 544
Music: Nelly Furtado - All Good Thongs
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 10.02.13 13:36
Azt már hallottam a kutyákról, hogy nagyon barátságosak a gyerekekkel. Ritka, hogy egy jól nevelt blöki neki esik. Kivéve, ha van valami pszichés baja, vagy szimplán csak hülye. Viszont, ha nekem lesz egy kutyám, az bizony kemény rendőri neveltetést kap. Van nekem is és apának is pár kutyaképző ismerőse, akik szerintem simán bevállalnák. Akkor aztán tuti nem lenne baj még akkor sem, ha az illető kutya egy roti. Láttam én már olyat, hogy az anyjaként védte a gyereket egy nagy robosztus dög.
-Na ezért fogom én kiképeztetni a kutyámat. Akkor biztos nem lesz vele baj és szerintem, főleg, ha szuka lesz, akkor csak vigyázni fog majd a gyerekre.- vigyorgok már a gondolatra is, hogy nemsokára lesz egy szép nagy családom. Én, egy baba, egy újdonsült kutya és... reményeim szerint Colin. Egészen megkedveltem már a gondolatot, hogy hamarosan kisbabám lesz, bár sosem terveztem. Mármint, nem volt a legfőbb terveim között.
-Örülök, hogy egy véleményen vagyunk szivi.- duruzsolom vigyorogva, közben arcára simítom a tenyerem és nyomok pár apró csókot az ajkaira. Annak ellenére, hogy szó nem volt arról, hogy mindezt ketten fogjuk csinálni, valamiért úgy érzem, hogy azért ő is így beszélt a tervekről, mintha közösen kellene döntenünk. Tehát pozitívan állunk a dolgokhoz és úgy mérlegelünk, hogy magunk előtt azt látjuk, mi lesz, ha minden jól alakul.
-Na igen. Nem ártana bemutatnom nekik, viszont... előbb azt akarom nekik szépen beadagolni, hogy nagyszülők lesznek. Abba pedig nem akarlak belerángatni még. Szerintem durva beszélgetés lesz.- sóhajtok egyet, ahogy elképzelem a jelenetet, amint ott ülök a konyhába a két ősöm előtt és a kezemet tördelve elmagyarázom, miért is kerekedek. Apám szemei kidüllednek, elkezd vörösödni a feje, a nyakán dagad az ér, aztán kitör, mint a Vezúv. Anyám más tészta. Az csak csendben pillogna, és várná az apám által okozott polgári háborút. Csodás lesz. Nem hiszem, hogy ezen Colinnak részt kellene vennie. Azonnal leírnák magukat előtte, pedig amúgy nem rossz szülők, sőt.
-Szóval, szerinted jó jel, hogy Hektor bír engem? Ennek örülök. Mondjuk, nem is tudnám úgy kezelni, mint a többi csaj. Hiszen olyan kis zabálni való.- dögönyözöm még mindig a blökit, aztán Colinra lesek és elmosolyodok.
-Felőlem mehetünk, ha gondolod. Kapd össze magad, aztán döntsd el, hogy Hektor jön-e vagy sem.- csapok a vállaira gyengéden, mintha ösztönözni akarnám a készülődésre, aztán feltápászkodok, megiszom a kólámat és, ha Colin neki áll még pakolászni, addig én körbe lesek még alaposabban a lakásban.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 10.02.13 22:21


Nothing else matters
Kicsit vicces lesz ez a helyzet, a családnál való bemutatkozásnál. Nem tudom igazából mire számítsak akkor, hogy ha Abi szülei tudni fogják, nem tőlem lesz a gyerek. Erre két variáció lehetséges, vagy bírni fognak amiért csak úgy hipphopp bevállalom, vagy pedig kicsit éreztetnék, hogy nem egészen van sok közöm semmihez. Vagyis hát... a lányukon kívül semmihez. Ez a dolog tényleg elgondolkodtató, főleg ahogy Abi ecsetelni kezdi, hogy bizony nem ártana elmennem vele először, mert az az elbeszélgetés nem lesz túl rózsás.
- Azt mondod, hogy jobb ha nem leszek ott, amikor megtörténik a beszélgetés? Én úgy gondolom pedig, hogy talán nem lenne rossz, ha a jelenlétemmel próbálnék valami biztos pontot adni. - fejtem ki, hogy erről nekem mi a véleményem. Mert tényleg sokat számít nekem is az, ha valakinek pusztán a jelenléte ott van. Erre a börtönben jöttem rá. Sokkal nyugodtabban teltek a napok, ha tudtam, hogy hamarosan ott lesz valaki, akire számítok, akitől egyfajta támogatást kapok. De ha nem szeretné, és ennyire családi dolog, ám legyen. Én nem erőltetek rá semmit. Csak egy ötlet.
- És mi van, ha nem fogadják el ezt a helyzetet? Vagy olyan opció nincs? - kíváncsian pillantok rá, és közben tovább vakargatom Hektor buksiját. Csak akkor nézek ismét a blökire, ahogy Abi felteszi a vele kapcsolatos kérdését, miszerint tényleg ennyire jó jel az, ha Hektor bírja-e. Már rájöttem, hogy a kutyáknak van egyfajta megérzésük a jó és rossz emberekkel kapcsolatban. Megérzik azt ha hazudnak, ha valaki ártani akar. Okos dögök, és ezt a saját kutyámon tapasztaltam ki röpke egy év alatt.
- Persze, Hektor jó emberismerő, és neked nagyon udvarolt ahogy meglátott. Nem szokott mindenkivel ennyire lelkes lenni. - magyarázom egy széles mosoly kíséretében, aztán ahogy rátérünk a visszaindulásra, Abi válaszára rögtön beugrik pár terv, mit is kellene akkor összecuccolni.
- Rendben, akkor összeszedek néhány motyót és mehetünk is. - adom egy rövid csókot neki, és már el is vonulok a hálóba, hogy összeszedjek pár ruhát. Ha már egyszer arról volt szó, hogy vihetnék hozzá párat. Mindent szépen egy kisebb sporttáskába pakolok, és azt összecipzározva lépek ki a hálóba.
- Szerintem Hektor jöhetne, úgyis kell neki a sétáltatás. És legalább nálad kéznél lesz. Persze ha nem félted nagyon a lakást. - felnyalábolom a kabátot, és odasétálok hozzá, azt figyelve, mit is tanulmányozott eddig.
- Kielemzed a lakást mi? - kezdem szórakozottan puhatolózni a nagy körülnézés okát, de aztán csak magamhoz húzom egy újabb, de az előbbinél hosszabb csókra.
- Indulhatunk vagy még valamit meg akarsz nézni?To: Abi
Words: 544
Music: Nelly Furtado - All Good Thongs
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 10.02.13 22:37
Végig gondolom, igazából mi is lenne a legjobb döntés, de gőzöm sincs. Egy részt tényleg egy kis biztonságot nyújtana Colin jelenléte, mert akkor a szüleim is vissza fognák magukat. Másrészt viszont, nem hiszem, hogy így kellene egymást megismerniük. Túl heves téma lesz ez ahoz, de majd még megálmodom, hogy is kellene ezt csinálni.
-Majd még kitalálom, hogy lenne a legjobb, oké? Nem akarom azt se, hogy úgy ismerjétek meg egymást a szüleimmel, hogy apám tajtékzik. Akkor nem gondolnál mást róla, mint azt, hogy egy idegbeteg állat, pedig nem az... - motyogok halkan, közben arcát simogatom és puszilgatom olykor. Pokolian jól esik, hogy ennyire részt szeretne venni az egészben, annak ellenére is, hogy úgy tudja, a gyerek nem az övé vér szerint. Mi lenne, ha tudná, hogy már pedig az ő babáját várom? Bár, azt is gondolhatná, ha elő rukkolnék ezzel, hogy csak megvezetem, mert tudom, hogy nem emlékszik semmire a buliból.
-Van olyan opció. Ha nem fogadják el, akkor viszlát. Nem fogok semmi olyat tenni miattuk, ami nem megfelelő az elveimnek. El kell fogadniuk és kész.- vonok vállat, bár tudom, hogy nem menne ez ilyen egyszerűen a valóságban. Kétlem, hogy csak úgy el tudnék köszönni a szüleimtől örökre, amiért nem fogadják el a gyerekemet. Viszont azt is tudom, hogy nem tennének ilyet. Inkább bíztatnának és azt mondanák, hogy mindenben támogatnak. Persze, egy kis hajleugatás után.
-Szóval Hektor miatt is tudod, hogy én nem akarok ártani neked?- duruzsolom vigyorogva a nyakába, aztán picit meg is harapdosom a bőrét. Na jó. Konkrétan kiszívom a nyakát, aminek nem hiszem, hogy örülni fog, de nem bírtam ellenállni. Másnap meg majd magyarázkodhat a laborban, ki is volt az, aki a nyakát szívogatta elsején.
-Kapkodd magad szivi.- billentem hátsón röhögve, aztán végig mérem a lakásban lévő fotókat és könyveket, hogy ebből is jobban megismerjem. Egy-két kép a húga családjáról -gondolom a kislányról, hogy az a család lehet-, aztán pár kép szólóba Lilyről és még hasonlók. Látszik, hogy imádja őket, épp ezért én alig várom, hogy megismerjem mindannyiukat. A kiscsaj elképesztő lehet, az már biztos, Colin tesója pedig... hát szerinte, jól kijönnénk. Szóval nyugodt vagyok.
-Nem féltem a lakást. Hozzuk csak. A kocsid itt hagyod akkor és sétálunk, vagy hogy legyen?- akasztom le Hektor nyakörvét, ahogy Colin közli, hogy akkor elvisszük, aztán oda adom neki és inkább átveszem a táskáját. Nem akarom én Hektort ijesztgetni, inkább a gazdira hagyom a nyakörvet, hiszen néhány kutya elég érzékeny rá.
-Csak a fotókat nézegettem. Aranyos a tesód családja. Alig várom, hogy megismerjem őket.- viszonzom a csókját mosolyogva, aztán megindulok az ajtó felé és kinyitom a fiúk előtt, hogy jelezzem ezzel is, részemről indulhatunk.
-Na nyomás.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 11.02.13 19:58


Nothing else matters
Ejha, Abi aztán elég határozott. Meglep egy kicsit, hogy ennyire könnyen tudna lépni. Jó persze, nyilván ha a szülei elleneznék ezt az egész dolgot, vagy arra kérnék vetesse el, nyilván akkor felindulásból mondhatna ilyet. De akkor is elég becsülendő, hogy ha csak úgy eléjük áll és mindent felvázol nekik. Mert hiba így vagy úgy, de nem egy olyan esemény hatására történt mindez vele, amire büszke lenne. Látom rajta, hogy nem, és nem is hangoztatta akkor sem szívesen, amikor faggattam erről tegnap. De az biztos, hogy legyen bárhogy, én akkor is támogatom. Ha együtt vagyok vele, ha nem. Ha az a gyerek az apjára hasonlít, ha nem. Úgy gondolom mindhárman igényelünk valamit. Én egy nőt, akit Abi személyében úgy gondolom megtaláltam. Ő egy pasast, meg egyben gondolom egy biztos családi hátteret. A gyereknek meg egy apára is szüksége lesz, még ha tudom, hogy Abi megállná a helyét. Lily is kislány létére meg van bolondulva, ha az apjával lehet, vagy én vigyázok rá. és azt hiszem ez így minden helyén is való. És tiszteletben tartom Abi döntését is, döntsön bárhogyan. Ha szeretné, hogy elmenjek és legyek ott vele, akkor elmegyek. Ha nem, pedig biztosan meglesz arra is az oka neki.
Egy mosoly kúszik az arcomra, ahogy a nyakammal kezd szórakozni az incselkedős kérdése után. Én legalábbis annak veszem, és jól el is szórakozok azon, ahogy megszívja a bőröm.
- Csak nem megbélyegeztél? - eresztek egy széles vigyort, de közben már indulok is el a dolgomra. A seggbe billentés is egyfajta gesztus, hülyéskedéssel pedig úgy látszik nem lesznek problémák. Egy kapcsolatot nem is kell véresen komolyan venni. Jó ha van hülyéskedés, viccelődés, gondtalan szórakozás. Azt az ember úgyis megérzi, ha valamit komolyan kell venni.
Kifelé menet Hektor már látja is, hogy mi lesz a következő lépés. Hogy elmegyünk, így aztán rögtön oda is oldalog hozzám, mint aki csak jelezni akarná, hogy ne hagyjam itt megint.
- Jól van, nyugi te is jössz. - paskolom meg az oldalát, mire heves farokcsóválásba kezd. A nyakörvet és a pórázt is elveszem Abitól, ő pedig a táskát szerzi be tőlem. Nincs sok cucc benne, csak pár napra motyó. Aztán meglátjuk majd. Hektor hősiesen tűri, hogy felcsatoljam rá a nyakörvet, majd a pórázt is, és mindjárt őrült módjára húzni is kezd az ajtó felé. A kabátot gyorsan magamra kapom, és már keresem is elő a lakáskulcsot, amit eldobtam a kanapéra.
Kint azért már sokkal nyugodtabban várja amíg az ajtót bezárom, utána pedig zsebre vágom a kulcsot, és megfogom Abi kezét.
- Ha neked jó a séta, akár átvághatunk az útközbe eső parkon is, ott a kutya is lefutja a fölösleges energiáit. És akkor a sétáltatás is letudva. Na mit mondasz?To: Abi
Words: 544
Music: Nelly Furtado - All Good Thongs
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 11.02.13 21:14
Ahogy kézen fog, csak vigyorogva leskelődök, aztán elnevetem magam Hektor lelkesedésén. Piszkosul édes, ahogy csahol és minden baja van, amiért a gazdi nem felejti otthon. Kíváncsi vagyok, hogy fog neki tetszeni az új környezet. Na meg, remélem nem lesz tényleg probléma vele, bár részemről, türelmes egy ember vagyok. Nem könnyű kihozni a sodromból, ha kutyáról vagy más házi állatról van szó. Imádom őket.
-A séta nekem tökéletes. Addig is sportolok és nem lesz akkora kufferem, amivel már szégyen utazni. Különben is, egész szép időnk van.- lesek az égre, ahogy kiérünk az utcára, és mosolyogva nyugtázom, hogy bizony tiszta kék és még a nap is süt. Mintha nem is január lenne.
Ahogy Colinra lesek, feltűnik a kis lila folt, ami úgy látszik, nem fog egyhamar eltűnni. Vigyorogva megdörgölöm a nyakát, aztán odahajolok és nyomok is rá egy puszit. Azt hittem, majd zavarni fogja, de a vigyorából ítélve, nem igazán van ellenére.
-De bizony, hogy megjelöltelek. És tudod mit? Szerintem jól áll, úgyhogy máskor is kapsz ilyet.- lesek rá ezer wattos mosollyal, közben szét nézek az úton, majd átvonulok Colinnal a túloldalra, ahol már a park bejárata van. Ott aztán tényleg kiélheti magát Hektor, hiszen nem kis területről van szó.
-Ide szoktad lehozni máskor is?- kérdezem, ahogy látom Hektoron, hogy farokcsóválva les hol Colinra, hol a park egy távoli szegletére, mintha azt a pillanatot várná epekedve, amikor majd lekerül róla a nyakörv. Biztos alig várja, hogy megjelölgessen minden bokrot.
-Egyébként, említettem már, hogy az apám 30 évig volt az FBI-nál? Szóval... ha majd megismered és azt veszed észre, hogy minden apróságról részletesen kikérdez... na az szakmai ártalom lesz.- lesek félénken Colinra, hiszen már előre rettegek, mi is lesz, amikor majd találkozik a szüleimmel. Anyu még oké, hiszen ő, csak egy nyugodt háziasszony, akinek más szórakozása sincs, mint a konyhakertet ápolgatni vagy épp csacsogni a szomszéd asszonyokkal. Na igen. Jó pár napig tuti, hogy majd Colin lesz utána a téma... na meg én, hogy miért is kerekedek.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 11.02.13 23:37


Nothing else matters
Lefelé menet most már annyira talán nem is lesz meglepő Abinak az a hat emelet. Mert felfelé mint ha azt nézte volna, még mennyi is van vissza. De azt hiszem nincs ellene semmi kifogása, különben akkor lefelé már a lifttel próbálkozott volna. Hektor pedig határozottan fél a lifttől, meg sem marad benne. Már próbáltam.
De aztán kiérve az utcára már nem is ez foglalkoztat. Mindinkább a jó idő. Lejjebb is húzom a cipzárt a nyakamnál, amitől aztán kilátszik a megszívott folt. Legalábbis Abi megjegyzésére erre következtetek. De nem zavar különösebben, csak elvigyorodok rá, és élvezem a puszit, amit kapok a nyakamra.
- Csak nem ez lesz az új hobbid? - adok én is egy puszit, de közben nem tudok nem Hektorra lesandítani, mert a blöki már rajtam támaszkodik, hogy eresszem el. Szeret itt lenni a parkban, és nem is várok tovább sokáig, eleresztem a pórázról, és már el is rohan jó messzire.
- Ide, de szerintem más helyeket is megszokna. Ahol kutya van, ott ő jól érzi magát. - meglátva egy padot Abit oda húzom, és le is ülök rá, őt meg mindjárt az ölembe ültetem.
- Ez komoly? - pillantok rá kicsit meglepetten. Azért ezt még nem is mondta, hogy az apja mit dolgozik. De akkor már el tudom képzelni milyen lehet. Nyilván majd agyon faggat a munkámról, és hogy mennyire vagyok épp mondjuk egy előléptetéshez közel. Csak azt remélem, hogy ő nem azoknak az FBI-osoknak a csoportját erősíti, akik nem igazán csípik a konkurenciát. Vagy az összedolgozást.
- Na erre kíváncsi leszek, apádnak mennyire leszek szimpatikus. - kihívás elfogadva, akkor be kell vágódni az apukánál is, akinek aztán jócskán van valami tapasztalata ebben a szakmában.
- Különben meg nincs, és nem is lesz nagy kufferod. - adok végül egy rövid csókot. Jól indul ez a nap is, és most örülök, hogy Hektor valamerre messze kergeti a madarakat, ahogy szokta. Különben most mászna a nyakunkba. Tud ám ő néha féltékeny is lenni, csak egy idő után szokja meg, ha van valami kialakuló kapcsolatom.
- Szóval azt mondod, hogy az apád is a rendért tett, és te akkor az ő példáját követted. Igazam van? - kérdezem tőle szórakozottan.To: Abi
Words: 544
Music: Nelly Furtado - All Good Thongs
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 11.02.13 23:54
Nem telik bele sok idő, Hektor már szabadon garázdálkodik a park túlsó felén, mi meg leülünk szépen, amíg el van. Vagyis, Colin leül, engem pedig az ölembe pakol. Ezt megtudnám szokni. Nem az a pasas, aki szégyelné, hogy neki barátnője van vagy akármi. Legalábbis, most még nem teszi. Simán az ölébe pakol a park kellős közepén és kész, nem törődik semmivel, én pedig imádom, ha valaki fittyet hány mások véleményére. Az engem is ellazít picit.
-Hát én már most imádom a blökit, nem tudom, mi lesz később. Annyira kis életvidám.- lesem Hektort, vagyis ami még látszik belőle messziről, mert utána eltűnik a bokrok között. Hagy rohangáljon kicsit, neki is kijár a szabadság. Addig pedig mi is el leszünk kettesben.
-Komoly bizony. Mostanában viszont, inkább csak akkor segít be, ha komoly az ügy. Azon kívül inkább magánnyomozóként mozgolódik.- magyarázok kicsit félénken, aztán csak remélni tudom, hogy ettől most nem csinálta össze magát teljesen és nem fog másnap ezért lelépni.
-Nem kell tőle félni. Pillanatok alatt eldönti, hogy szimpi vagy-e vagy sem, azt pedig nem nehéz elérni. Neked máris van egy jó pontod azzal, hogy laboráns vagy. Tiszteli az okos embereket.- magyarázok mosolyogva, közben olykor-olykor még mindig arra a foltocskára adok puszikat, végül csak átkarolom a nyakát és lesek rá boldogan. Remélem így fog telni az egész év, mert akkor biztos vagyok benne, hogy életem legszebb éve lesz.
-Örülök, hogy meg vagy elégedve a kufferommal.- kuncogok, mint egy nem normális, aztán körbe lesek a parkban. Most még ez is nyugis, csak két embert látni, abból is egy kutyával van, a másik pedig olvas. Pocsék lehet ezzel tölteni az év első napját. Valami idióta regényt olvasni egyedül a parkban. Ugyanakkor lehet, most én is ezt csinálnám, ha nem lenne Colin, csak épp nem itt, hanem otthon.
-Azt hiszem igen. Legalábbis, meghatározó volt apa munkája. Nem titkolta előlünk soha, viszont ez amolyan családi titok volt. Szóval, mesélt dolgokat, én pedig bele szerettem az egészbe.- vonok vállat közömbösen, mert hát nem akarom én magamat ajnározni, hogy végtére is az ösztönöz, hogy másokon segíthetek. Bizonyára, sokunk ezért lett rendőr.
-Na és a te szüleid?- kérdezem mosolyogva, és persze a nevelő szüleire gondolok. Nem arra az apára, aki olyan borzalmasan bánt Ryannel. Róla már épp eleget tudok ahhoz, hogy gyűlöljem. És azt hiszem, Colin is inkább a nevelőszüleit tekinte az igaziaknak. Legalábbis, ezt látom rajta.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 12.02.13 0:47


Nothing else matters
Én is egy darabig csak figyelem ahogy Hektor hol eltűnik, hol felbukkan a szemünk előtt, és elégedetten nyugtázom egyben azt is, hogy a blöki és Abi bírni fogják egymást. A kis dögnek elég csak egy kis hasvakarászás, és máris megszereti az illetőt, ugyanakkor jó nézni, ahogy Abi is a kutyáról magyaráz, pozitívan persze.
- Az jó, ha bírod a kutyát, mert ha jól számolunk a dolgokkal, akkor bizony hosszú távon is el kell viseljétek egymást. - adok végül egy puszit Abi arcára, ahogy közben ő a kutyát lesi.
Viszont nem tudok azon túllépni, és folyamatosan agyalok rajta, hogy vajon akkor ha apuka ekkora karriert járt be, akkor mire számítsak. Oké, Abi elmondása alapján nincs félnivalóm, és hogy apuka bírja az okos embereket. A gond csak az, hogy ő az elmondottak alapján már jókora karriert futott be, én pedig még lassan harminc évesen is csak a laborban teszek, veszek. Egy igazi rendőrt kiküldik terepre, és ott ténykedik. Na arra azt mondom egy jő ranglétramászás lenne. De addig hosszú az út, és még vissza kell szereznem a munkámat, helyre kell állítanom a szavahihetőségemet, a tekintélyemet a munkahelyen, mert ezzel a börtönös sztorival igen csak megroggyant. Börtön... erről meg az jut eszembe, hogy vajon az apja mégis erről mit gondol? Na jó... Abi biztosan mesélt rólam, vagy valami. És előre nem lenne jó az ördögöt festeni a falra. Így inkább csak megeresztek egy magabiztosabb mosolyt.
- Na jó, majd apádnak szóvá teszem, hogy milyen nagyszerű lányt nevelt nekem, és hogy le a kalappal előtte. - kezdek inkább eszerint hozzáállni a dologhoz. Ha már szakmabeli, akkor csak abban reménykedhetek, hogy nem fog túlságosan sokat elvárni. Ha pedig ez megléphető, akkor azt hiszem nem lesz gond.
- Na és anyukád? - most már ha egyszer elkezdtünk egymás családjáról beszélni, akkor ő sem maradhat ki a listáról. Bizonyára tüneményes anyukája lehet, én legalábbis valahogy csak így tudom elképzelni. Nem lehet könnyű egy ennyire munkamániás embert, mint amilyen a férje is egyengetni. Tőle nem is tartok, pedig általában azt kellene, mindenki az úgynevezett anyósjelölttől fél. Csak tudnám miért. Mondjuk lehet én azért nem tartottam eddig sosem, mert azok a kapcsolatok nem voltak kellőképp komolyak. A mostani helyzet viszont más. Jóval másabb, mert azzal, hogy tudom Abi miképp viszonyul hozzám, nem tartok igazából semmitől.
- Az én szüleim? Anyu rendezvényszervező, sokat szokott dolgozni. De valahogy sosem éreztük semminek a hiányát, még annak sem, ha ő nem tudott ránk elég időt szakítani. A szabadnapjain bepótolta a lemaradást. Manapság inkább főállású nagymama, imádja Lilyt. Épp ezért nem fog nehezére esni neki az sem, hogy téged elfogadjon így, babástul is. - kezdem ecsetelni, ahogy a családról faggat. Aztán apura térek rá, akire már ennyire nem is vagyok büszke. Nincs mire büszkének lenni.
- Apu már más tészta. Nem rossz ember ő sem. Régen üzletember volt, jól mentek a megkötött üzletei. Jó érzéke volt hozzá. Aztán szenvedélybeteg lett, kipróbálta a szerencsejátékot és azóta két kézzel szórja a pénzt. Vagyis szórná... Ha anyu nem tenné néha helyre. Na meg én is olykor megfenyítem, hogy bezárom éjszakára. Olyankor észhez tér és játssza a vezeklő embert. - még a végére el is mosolyodok, ahogy megjelenik előttem az ábrázata.
Hektor pedig közben visszaér, nagy izgatottan egy jókora bottal a szájában, és hol Abira, hol rám les izgatottan, mint ha mondani akarna valamit.
- Azt hiszem a csendes pihenő véget ért, játszani akar.To: Abi
Words: 544
Music: Nelly Furtado - All Good Thongs
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 12.02.13 1:17
Látom a komor tekintetéből, hogy parázik aputól, amit meg is értek mondjuk, hiszen az FBI hallatán mindig, mindenkinek feláll a szőr a hátán, mégsem szeretném, ha emiatt feszengne majd.
-Ha akarsz még jó pontot apunál, csak kérd meg, hogy mutassa meg a stukker gyűjteményét. Csomó fegyvere van, de a régi típusúakra gondolja, amik már kuriózumnak számítanak. Ha ezt beveted, órákig el tudtok dumálni és a végén imádni fog.- duruzsolom vigyorogva a kis titkot, hiszen ezt tudom, hogy aput kenyérre lehet egy ilyen akció után kenni. A bátyám így érte el, hogy a haverját megkedvelje a nagy Daniel Preston.
-Szóval hízelegni akarsz majd neki? Azt is szereti ám. Én pedig még inkább.- puszilgatom meg párszor, aztán elgondolkodok, mit is mondhatnék az anyukámról. Végtére is, amióta az eszemet tudom, ő otthon volt velünk.
-Hát, anya igazi kertész lélek. Annak él és a csodaszép és ritka virágaival versenyekre járnak a kertész klubbal vagy mi a jó éggel. Igazából én se tudom, de ő élvezi és ez a lényeg.- röhögök magamon, hiszen tényleg kínos, hogy jobbára én is csak nagy vonalakban tudom, mit művel anyu. Ugyanakkor, ha valaki ismeri őt, teljesen megérti, miért van ez így. A kertjébe tilos bemenni főleg, ha ő is ott van épp. Olyankor egyedül szeret lenni. Azt hiszem akkor kapcsolódik ki igazán.
-Anyukádat már most imádom, így látatlanban. Remélem, tényleg nem lesz velem problémája és elfogadja a helyzetet.- megpróbálom elképzelni a helyzetet, ahogy a fiam hazaállít egy terhes, számomra tök ismeretlen nővel... ez alapján azt hiszem, mindenképp próbálnám a legjobb arcom mutatni, de persze, ez csak akkor fog kiderülni, ha ilyesmi megtörténik majd velem. Addig nem tudhatom.
-Lilyvel nem lesz baj? Nem lesz féltékeny, amiért Colin bácsi egy nénivel fog odamenni?- lesek rá kíváncsian, közben Hektor felé lesek, de aztán ismét inkább Colint figyelem. Nem kizárt az ilyesmi dolog, hiszen sokszor előfordul, hogy az addig ajnározott csöppség akárkire képes féltékeny lenni. De majd elmagyarázom a kiscsajnak, hogy hagyok neki is Colin bácsiból.
Viszont, ez a boldog téma elterelődik, elég furcsa terület felé. Tehát az apuka már nehezebb eset. Nem is kicsit, az alapján, amit elmond.
-Ez szomorú. De gondolom, azért Lilyvel ő is foglalkozik, nem? Na meg, veletek is, ugye? Vagy nagyon vészesen szerencsejáték függő? Persze, ha nem akarsz, nem muszáj beszélned róla. Megértem azt is.- pillantok félve Colinra, hiszen nem tudni, hogy akar-e egyáltalán erről beszélni részletesebben is. Nem akarom lehangolni. Távol álljon tőlem. Csupán szeretnék felkészülten menni oda, ha egyszer úgy dönt, hogy bemutat. Azaz, nem akarok rosszat mondani, olyat szólni, amiről épp nincs tudomásom és én viccnek szánom, vagy hasonló.
Közbe viszont Hektor megjelenik egy bottal a szájában, Colin pedig már érti is, mit akar a blöki. Játszani, hár persze. Kölyökkutya, nem szabad elfelejteni. Szóval óvatosan megpróbálom elvenni tőle a botot, aztán fogom is, és eldobom jó messzire. A kutya persze végig rombol árkon-bokron és eltűnik egy kis időre, végül rohan is vissza a bottal.
-Okos kis dög vagy te Hektor. Játszanál még?- vigyorgok rá, ahogy visszajön, de most inkább meg hagyom a terepet a gazdinak. Nehogy már miattam elhanyagolja szegény kutyát.
-Most te jössz.- vigyorgok Colinra, közben úgy helyezkedek, hogy oda férjen a kutyához és elvehesse a botot, hogy aztán ő is eldobja valamerre. El leszünk így egy darabig. És végre tényleg jól érzem magam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 12.02.13 11:11


Nothing else matters
Tetszik, ahogy Abi adja az egyre jobb ötleteket. Mondjuk ez a stukkeres dolog. Arra magamtól mondjuk nem jöttem volnsa rá, hogy van neki. Mégis ha ezzel egy veterán zsarunál bevágódik, többnyire garantált a a hatás. Morrison is szereti fényeztetni magát olykor. Szóval akkor ezt az ötletet meg is jegyzem. Vagy inkább hagynom kellene, hogy ő vezessen körbe minden kis apróságán? Ez majd akkor és ott úgyis eldől. Előre meg fölösleges azon agyalni, mi van ha nem jön össze.
Elvigyorodok, ahogy Abi veszi a lapot a bóknál. Mert ez nem csak egy ötletnek indult, de bóknak is. És komolyan az utóbbi pár órában, vagy reggel is azon gondolkoztam, hogy nem jött össze Abinak mostanában komoly kapcsolata. Mármint előttem. Miért kell ahhoz egy buli lehetőségébe kapaszkodnia? Mondjuk ezt én is kérdezhetném magamtól. Ugyanakkor nekem az a buli egyfajta új fejezetként indult, mert felejteni akartam, vigasztalódni. Van egy olyan megérzésem, hogy sikerült. Kérdés miként.
Ahogy hallgatom, hogy az anyukájáról miket mesél, megpróbálom elképzelni a képet is hozzá. Most már azért arcokat is tudok társítani a személyekhez, mert egy rakás fotón láttam őket Abi lakásában. Aranyos lehet, ahogy a kertbe tilos a bejárás, mégis ha valaki bemegy, akkor anyuka kipaterol mindenkit.
- Anyu is egyre többet van kertben, igaz neki csak az erkélyén van egy kisebb konyhakert. Nem is kell neki nagyobb. Meg a családi ház érdekes fekvésű. Hatalmas, és tágas, de mégis mivel hogy a belváros kellős közepén épült, udvara nem igazán akad. - magyarázom is, hogy miért gondolom érdekesnek azt a házat. Kutya ott nem is igen maradhatott meg, hacsak nem valami pincsi méretűről van szó.
- Nem okoz gondot beszélnem erről. Igazából apu nem bűnöző. Nem rossz ember, és szereti a családját is. Volt egy idő, amikor még nagyon erős volt a játékszenvedélye, akkor részegen hozták mindig haza hajnalban mert eljátszotta a pénzt, aztán a maradékból meg leitta magát. Sosem nyert valahogy. És mára már millióknak mondható a pénzveszteség, amit ő elherdált. De amióta rendőr lettem, és szabályosan befenyítem, azóta viselkedik. Sokszor anyutól kér engedélyt, hogy játszhasson, aztán kap egy keveset. De úgyis elszórja csak. Az a szerencsém talán vele, hogy sosem volt egy brutális apa. Részeg igen, és sokszor a szerencsejátékot is előtérbe helyezte. De mára látom, hogy javulófélben van. De azt hiszem apukád nem nagyon fogja bírni. - nem igazán esik nehezemre bővebben is válaszolni Abi faggatózására. Igazából jobb is, ha felkészítem minden ilyen váratlan meglepetésre.
- Otthon azért Lily van a középpontban, mindenki az ő kívánságát lesi. Igazi kis hercegnő. De nem hiszem, hogy gond lesz abból, ha te betoppansz és elrabolod tőle a nagybácsit. - adok egy hosszabb csókot Abi ajkaira, de Hektor felbukkanása félbeszakítja az egész folyamatot. Abi vállalkozik is arra, hogy eldobja neki a botot. De tudom, hogy ebből nem egyhamar lesz innét elmenetel.
A következő körre már fel is állok, ahogy a blöki visszahozza a botot. Abit is felhúzom a padról, aztán már dobom is jó messzire a kutya legújabb játékszerét. Hektor mint akit géppuskából lőttek ki, úgy indul meg. De persze az eldobás pillanatáig mint valami jó gyerek úgy ült végig előttem.
- Okosnak okos, de mire levezeti a fölösleges energiáit, engem is kifáraszt. Ilyen szempontból rosszabb, mint egy kisgyerek. - nevetve figyelem, ahogy Hektor közben elveszti a fonalat, hova is esett a bot. Mert keresgélni kezdi az egyik bokorban. Én pedig megragadom az alkalmat és befejezem az előbb elkezdett csókot.
- Szóval még így is vállalsz egy másik blökit mellé?To: Abi
Words: 544
Music: Nelly Furtado - All Good Thongs
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 12.02.13 12:59


|music: Lucy Schwartz - I want the sky | to: Colin ♥


Azok után, amit hallottam, rá kell jönnöm, hogy nekem nem sok okom van panaszra. A mi családunk azért egész... normális? Szóval, apa teszi a dolgát, anya szintén, a bátyám pedig szépen építgeti az életét. Jól kijövünk egymással és igazából nagy problémája senkinek sincs. Persze, viták szoktak lenni, főleg, mikor a tesómat nyaggatják, hogy miért kell olyan messze laknia, ő meg kiborul és azzal telik a nap, hogy puffognak.
-Ki tudja. Még az is lehet, hogy apám jó hatással lesz a tiédre. Nagyon durván el tud beszélgetni emberekkel, ha valami gondot lát. Talán találnának új hobbit is a tiédnek, nem tudom. Ő nem szokott senkit elítélni, max elkerüli, ha nem tetszik neki végképp a stílusa.- igazából magam sem tudom, hogy mi sülne ki abból, ha mindenki összetalálkozna. Lehet, hogy egész jó vége is lehetne, hiszen az anyukákról már tudjuk, hogy akadna közös téma. Az apukák már más tészták. Viszont az is igaz, hogy talán, ha tudnák, hogy nekünk fontos az egész, akkor kicsit megerőltetnék magukat.
-Akkor jó, mert én nagyon is igényt tartok arra a nagybácsira.- vigyorgok rá huncutul, aztán Hektor persze elvonja a figyelmet, amint kifutkározta magát. De megértem, hiszen kölyökkutya. Szüksége van a törődésre, a szeretetre, amit ha jól látom Colintól meg is kap, mert imádja a gazdit. Másképp nem imádná, nem igaz? Tehát, abban már biztos lehetek, hogy Colin csodásan bánik vele, ahogy Lilyvel is csodásan bánhat. Tökéletes apa lesz. Ebből a szempontból ritka mázlista vagyok, hiszen kifoghattam volna egy barmot is, aki mást se csinál nap, mint nap, mint bulikba jár és nőket fektet meg sorra. Az lenne csak a csúnya választás. De Colin más. Örülök, hogy végül is vele történt ez az egész.
-Hát szegény nem tehet róla, hogy majd kicsattan az energiától. Izmos kis dög már most is. Képzeld csak el, milyen lesz később. A bokádnál fogva húz majd kifelé az udvarra, ha játszani akar.- ecsetelem röhögve, hogy is képzelem én ezt a játékot később, na és persze benne van egy kis incselkedés is. Hiszen Colint hol tudná elhúzni Hektor? Még, ha nagyobb is lenne, azért Colin se egy nyüzüge alak.
-Vállalok hát. Bár az is igaz, hogy amikor majd érkezik a kis csöppség, elég bajom lesz vele is, mire mindenbe belejövök és hasonlók. Talán, majd csak később kellene az a kutya, mikor már a gyerek is elég nagy lesz és nem lesz olyan kis tehetetlen.- gondolkozok el hangosan, hiszen lássuk be, egy kölyökkutya meg egy kisbaba egyszerre nem épp lehet jó döntés. Egyiket se akarnám elhanyagolni, de lehetetlen lenne mindkettőre figyelni. Nem bírnám erővel, azt hiszem.
-Kicsit azért félek ettől az egésztől. Nem voltam soha egy anyás típus. Nem tudom, menni fog-e.- lesek elgondolkodva Hektor felé, aki még mindig bőszen keresgéli az elvesztett botot, végül rombolva megindul felénk, ledobja előttünk a botot és csaholva várja, hogy ismét eldobjuk. Úgyhogy most megint én veszem fel, kicsit játszogatok, mintha el dobnám valamerre, mire ő dobbant egyet a földön és feszülten figyel, végül elhajítom a botot és röhögve lesem, ahogy megindul.
-Úgy rohan, hogy lobog a nyelve a szájában.- röhögök hangosan, aztán felülök a pad háttámlájára, mert most épp az esik jól és Colint lesem. Elképesztő pasas. Kész csoda, hogy rátaláltam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 12.02.13 15:12


Nothing else matters
Remélem Abinak lesz igaza, és a két öreg jól kijön majd. Mert még apámhoz képest a saját esetemet is pofon egyszerűnek tartom. Vicces lenne, ha ennyin hasalnánk el. De remélem jobban alakulnak a dolgok, mint azt gondoljuk.
- Igen, az lenne a legjobb. Apám igazából próbál küzdeni a káros szokása ellen, de mindig elcsábul. Mint egy rossz alkoholista aki állandóan visszaesik. - vonok végül vállat, és ahogy Hektor betrappol elénk ismét a bottal, most Abi veszi kezelésbe. Én csak figyelem, hogy boldogulnak ők együtt, de igazából nem látok semmi aggodalomra sem okot. A kutyus kezdi szépen elfogadni ezt a helyzetet, és ismerkedik az új személlyel.
Persze Abi megjegyzését nem tudom csak úgy elereszteni a fülem mellett, vagy szó nélkül hagyni, mert úgy tűnik olykor szeret csipkelődni, incselkedni.
- Megnéznélek téged, hogy te mit kezdenél vele akkor. - nyomok egy puszit közben az arcára, de többre nem futja idő, ugyanis Hektor máris visszafelé tart a bottal. Ez a dobálózás úgy tűnik el fog tartani egy darabig. Nem hezitálok sokáig, Hektornak most jó messzire eldobom, had loholjon csak utána. Már ha nem is olyan kis picike kutya, de azért jócskán nődögél, és most már majdnem teljesen a kifejlett méretekkel rendelkezik. Nem esik nehezére különösebb erőkifejtés. De míg a blöki messze jár, Abi arcát kezdem fürkészni, ahogy beszél. Szóval egy picit elbizonytalanodott.
- Nem egyedül fogsz megbirkózni az egésszel, ezt tartsd észben. - megsimítom a hátát, ahogy közben magyarázok, vagyis próbálok rá hatni. Mert tényleg nem szükséges. Itt vagyok én is.
- Az egyedülálló szülők sem maradnak teljesen magukra, és nincs a világon olyan nő, aki egyedül meg tudnak mindennel és mindenkivel ugyanolyan odafigyeléssel birkózni. De erre nincs szükség. Nem kell egyedül mindent bevállalnod, mert én majd segítek. Már van némi tapasztalatom babázásban is, nem idegen nekem annyira a dolog. És hidd el, nem olyan nehéz az, mint gondolnád. - magyarázom még akkor is neki, ahogy Abi közben a padra megint felcsüccsen. Hektor pedig jócskán visszafelé tart, és mindjárt ide is ér.
- Ha szeretnéd azt a kiskutyát is, még nem olyan rossz a helyzet. az a blöki már legalább négy hónapos lesz, ha nem több. És Hektor is biztosan segítené. Ugye pajtás? - leguggolok a mellém érkező kutya mellé, és megvakarom a füle tövét. Ő csak nyüsszent egyet, elejti a botot és már vágja is magát a földre, hogy dögönyözzem meg.To: Abi
Words: 544
Music: Nelly Furtado - All Good Thongs
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 12.02.13 15:43


|music: Lucy Schwartz - I want the sky | to: Colin ♥


Hektort elnézve, azt hiszem engem simán felborítana már most is, nem kell hozzá nagyobbnak lennie. Amekkora erő van benne, csak rám kellene ugrania és bamm. De ahogy látom, nem olyan ugrálós fajta. Vagy legalábbis, rajtam nem ugrál. Colinon már lehet, hogy igen.
-Engem simán letarolna.- röhögök magamon, aztán csak elgondolkodva lesem Colint, ahogy azt bizonygatja, hogy nem egyedül fogok az egésszel szembe nézni. Remélem is, hogy minden jól alakul majd és ő velem lesz, mert másképp talán tanácstalanul ülnék csak a gyerek fölött és tépném a hajam, mert nem tudnám, hogy hallgattassam el, ha sír.
-Borzasztó gáznak érzem magam, hogy nő létemre nem tudok semmit a gyerekekről. Vagyis, filmekből amit tudok az oké, de ott se mindig az igazság van. Azt hiszem durva felkészüléssel fog telni a maradék idő.- sóhajtok egyet, közben amint eldobja Hektornak ismét a botot, kézen fogom és oda húzom magam elé, hogy adhassak neki egy csókot.
-Mondtam már, mennyire hálás vagyok, amiért itt leszel majd nekem? Már pusztán a jelenléted megnyugtat.- mosolygok rá, de közben komoly tekintettel sutyorgok. Tuti, hogy fogalma sincs arról, mit jelent nekem a jelen helyzetben. Ha ő nem táncikált volna be az életembe, szerintem még most is depizve ücsörögnék otthon, és azon agyalnék, mihez kezdjek majd. Így azonban, már egész komoly terveket sikerült kitalálnom. Mindezt persze úgy, hogy ő is végig jelen van.
Mosolyogva megsimítom az arcát és nyomok még egy puszit ajkaira, aztán eleresztem, hiszen Hektor már vissza is ért a keresésből. Nem egyszerű lerázni, az már szent. De nem is kell, hiszen olyan kis édes. Amint Colin megsimogatja kicsit, már el is dobja magát, és követeli a folytatást.
-Nem lenne velük sok gond? Úgy értem, nagy pocakkal, hisztisen nem tudom, mennyire lenne türelmem hozzájuk. Aztán pedig, amikor majd éjszakákon át virrasztok és olyan feszült leszek, hogy bármitől robbanhat majd a bomba, nem tudom, hogy viselném, ha két kutya várná még a dögönyözésem is.- magyarázok elgondolkodva, aztán úgy érzem, nem árt kiegészítenem, miért is gondolom így.
-Persze, tudom, hogy ott leszel, de neked elég lesz a munka meg engem tanítgatni, mihez kezdjek a babával. Nem akarom majd, hogy lestrapáld magad vagy ilyesmi.- pislogok rá félénken, hiszen már most érte aggódok. Nem érdekel, velem mi lesz, csak őt ne készítsem ki. Nem akarom majd, hogy esetleg azért elhagyjon, mert túl sok teher kerül a vállára. És egyébként se azért akarok vele lenni, hogy kikészítsem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 12.02.13 18:00


Nothing else matters
Csak megcsóválom a fejem, ahogy azt kezdi ecsetelni, hogy mennyire gáz, hogy ő még ennyire felkészületlen. De nem is gáz, abban nincs semmi rossz, ha valaki még nem tapasztalt ezen a téren.
- Nem gáz egyáltalán. Ha Lily nem lenne, most én sem tudnék semmit arról, hogy hogyan kell egy babát mondjuk megfürdetni. De hogy mondjak valamit, a szoptatásban nem vagyok én sem gyakorlott. - magyarázom szórakozottan, kicsit elviccelődve a helyzetet. Még jó, hogy minden téren nem vagyok tapasztalt, hisz Lily mégsem a lányom, csak sokszor jelen voltam babakorában a különféle eseteknél.
Ahogy Hektor elszáguld a botért, Abi is oda húz magához egy csókra. Nem is vagyok rest viszonozni, és teljesen belefeledkezek, ha ő nem szakítja félbe. Mégis nem támad hiányérzetem, hanem inkább arra figyelek, hogy mit mond. A mondandója egy mosolyt csal az arcomra, és adok még egy befejező puszit az ajkaira.
- Tudom, hogy neked ez sokat jelent, de hidd el nem csak azért teszem, mert szívesen segítek, hanem mert szeretnék veled lenni... bocsi... veletek. - javítom is ki gyorsan a mondatomat, hisz azt hiszem lassan már egy kész kis emberkével is számolhatok. Mennyi van vissza, négy, öt hónap? Nem is tudom már, most nem kezdek el rögtön utánaszámolni.
Hektor malővere sikerrel jár, amikor hanyatt vágja magát, és úgy les rám, mint akit kiéheztettek volna a szeretetre. De nem húzom az agyát, megadom neki azt a hőn vágyott simogatást, amiért itt most elfetrengett előttem. Közben pedig Abit figyelem, ahogy kissé mint ha tanácstalanul kérdezne, és magyarázná, miért is olyan necces szerinte egy plusz kiskutyával. Még pár percig simogatom Hektor pocakját, aztán leülök a padra, Abi mellé, és úgy lesek fel rá, ahogy a háttámlán ücsörög.
- Ne görcsölj ennyire rá mindenre. Egy kis kölyökkutya le tudja kötni magát, nem kell egész napos figyelem neki. Meg ott lesz neki egy állandó társaság. És hidd el, nekem sem okozna gondot a munka mellett a kutyákkal is foglalkozni, ugyanakkor időt szakítani rád, meg a babára. Megoldható, csak jól kell beosztani. És amiatt végképp ne parázz, hogy majd neked nem lesz hangulatod, kedved, vagy erőd valamelyikhez. Mert hidd el lesz. És különben is, mire valók a nagyszülők is nem? - eresztek meg végül egy széles mosolyt, ahogy kezemet a térdére pakolom. Hektor már minket méreget egész idő alatt olykor oldalra fordított fejjel, mint ha nagyon tanulmányozni akarna minket.
- Tényleg, vizsgálatra mikor kell menned? Vagy azt hogy tervezed? Mert ha szeretnéd, szívesen elmegyek én is.To: Abi
Words: 544
Music: Nelly Furtado - All Good Thongs
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 12.02.13 18:28


|music: Lucy Schwartz - I want the sky | to: Colin ♥


Hangosan hahotázni kezdek azon a szoptatós szövegén, aztán még mindig olykor-olykor felröhögve lesek rá és a hajával kezdek babrálni.
-A szoptatásban majd nekem lesz gyakorlatom. Az is, milyen furcsa lehet, te jó ég.- sóhajtok, ahogy visszagondolok, mi mindent láttam a filmekben erről is. Aztán inkább elterelem a gondolatom másfelé. Ráérek még ezeken gondolkozni. Még van több, mint öt hónapom. Addig inkább Colinra fogok koncentrálni, na meg kitalálom, hogy is adjam elő neki a sztorit.
-Akkor ez is rendben van, mert én meg veled akarok lenni. És nem fog érdekelni, mit szólnak a szüleim, ezt már most tudom.- mosolygok rá, miközben tovább simizem a fejét, végül Hektort kezdem lesni, ahogy elégedetten nyöszörög simizés közben. Jól ki tudják maguknak követelni, amit szeretnének. De persze, meg is érdemlik, mert sok boldog percet tudnak okozni az embernek. A sok bohóckodással meg hülyéskedéssel, csak be aranyozzák a napjainkat, úgyhogy egy kis simogatás jár nekik.
-Igazad van. Azt hiszem, hamarosan megszerzem azt a kutyát. Legalább már elég nagy és jól nevelt lesz, mire jön a baba és akkor tuti, hogy nem lesz baj vele. Hektor pedig, majd terelgeti a jó irányba. Ő úgyis idősebb és tanultabb már.- vigyorgok Colinra, aztán sóhajtok egyet elégedetten és az eget kezdem lesni. Jól alakul minden. Már-már túl jól és remélem, hogy ez így is marad. Köztünk pedig baj biztosan nem lesz. Már a sitten is kiderült, hogy jó csapat vagyunk ketten, úgyhogy könnyen megoldjuk majd az adandó problémákat. A babával pedig, ezek szerint szintén nem lesz baj. Colin legalább már tapasztalt ezen a téren, úgyhogy minden rendben lesz. Semmi okom aggódni.
-Vizsgálatra? Azt hiszem, február elején. Szóval addig még van egy hónap, de örülnék, ha elkísérnél. Legalább, majd be tudom neked mutatni picit jobban a babát. És azt hiszem, akkor már arra is fény fog derülni, hogy fiú lesz-e vagy lány. Aztán majd gondolkodhatunk a nevén.- nyomok egy puszit az arcára, közben lentebb mászok mellé a padra és odabújok hozzá. Vigyorogva lesek Hektorra, aztán megsajnálom szegényt, amiért most csak ott ücsörög, úgyhogy a térdemre csapok párszor gyengéden, amit persze egyből megért. Oda battyog, fejét a lábamra pakolja és várja a simogatást.
-Milyen kis szeretetéhes.- vigyorgok, ahogy a kezemet nyalogatja, végül Colinra sandítok. Talán, majd a vizsgálaton egész kellemes lenne a helyzet ahoz, hogy közöljem vele, az övé a baba. Hiszen, akkor majd meghatottan lessük a képernyőt meg ilyesmi. Talán nem lesz nagyon kiakadva. Legalábbis, remélem.
-Lassan indulhatunk, nem?- mosolygok rá, hiszen közbe Hektor folyamatosan a kezemet nyalogatja, úgyhogy az már tocsog a nyálban, de végtére is nem zavar. Elvileg, így barátkoznak vagy mi én pedig csak örülni tudok ennek.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 12.02.13 21:36


Nothing else matters
Jó látni, hogy egy szimpla viccelődés ennyire feldobja Abit, hogy még utána egy ideig csak ezen röhög. Végre mint ha tényleg kezdene megnyugodni, és elhinni azt, hogy ha nem egyedül csinál mindent, akkor bizony semmi ok az aggodalomra. Megoldás mindenre létezik, csak meg kell találni az épp megfelelőt. És a gond megoldva. Szerintem két kutyával meg egy babával is lehet mire jutni. Csak akkor ahhoz majd elkél egy másik ház. Két kutya azokban a lakásokban nem fér el. Még ha Abié... mert az enyém annál is kisebb. De két nagytestű kutya igényelné az udvart is.
Ugyanakkor csak hallgatom, ahogy végül beleegyezik az ötletembe, megfogadja a tanácsomat és beszerzi azt a kis blökit. Ha már pár hetes amikor elhozza, bőven lesz vagy fél éves mire megszületik a gyerek is. És akkor nem is kell már olyan túl nagy gondot fordítani a kiskölyökre.
- Oké, akkor majd utánanézek pár ilyen örökbeadási helynek. Főképp nagy testű kutyáknál. - még mindig csak Abit figyelem, ahogy az eget fürkészi. És mint ha tényleg megkönnyebbülne most és gondtalanul járna valamin az esze. Na ilyenkor szeretem igazán figyelni, ha csak úgy sugárzik.
- Február... Annyira messze van még? - pislogok meglepetten. Ha tényleg a harmadik hónapban van, akkor valami nem egészen klappol. Lilynél már bőven egy hónapja megvoltak a vizsgálatok, és már akkor lehetett tudni, hogy kislány lesz. Gondolataimat csak akkor sikerül erről elterelni, ahogy Hektor szóba jön.
- Na igen, de inkább mint hogy egy agresszív dög legyen. - megsimizem a buksiját, ahogy Abi ölébe pakolja a fejét. Már látom is, ahogy nekiáll nyalakodni. Na ez már tuti biztos, hogy Abit nagyon csípi. De végül a nyakörvre csatolom a pórázt és feltápászkodok.
- Na nagyfiú, ideje indulni. - Hektor erre már mindjárt fel is pattan, hagyva hogy Abi is felkeljen. Én már a zsebemben matatva zsepi után kutatok, és adok is neki egyet, ahogy megtalálom.
- Ezzel megtörölheted a kezed, majd ha visszaérünk hozzád megmosod.
Hektor közben nekiveselkedik az indulásnak, a póráz megfeszül, és nincs mese, mennem kell utána különben komolyabban meg kell erőltetnem magam, hogy egy helyben állva vissza tudjam rántani.
- Na és akkor fent a lakásban csináljuk is a vacsit?
To: Abi
Words: 544
Music: Nelly Furtado - All Good Thongs
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 12.02.13 21:58


|music: Lucy Schwartz - I want the sky | to: Colin ♥


Az eszem megáll, hogy ő még ezt is meg akarja helyettem csinálni. Van épp elég baja nélkülem is, de ő még kutyát is szerezni akar nekem. Imádnivaló, ahogy pörög és folyton lesi, mit segítsen. Persze, nem fogom hagyni, hogy egyedül vacakoljon még a kutyakeresgéléssel is. Majd közösen csináljuk, ahogy kell.
-Szerintem elég, ha bemegyünk egy kisállatkereskedésbe, nem? Ne kezdj emiatt is éjszakába nyúlóan nyomozgatni, mert felkötöm magam.- vigyorgok rá, közben nyomok egy hálás puszit az arcára és egy ideig csak lesek rá. Piszok jó sorom lesz mellette, ezt már most tudom. Hiszen most is, mást se tesz, mint keresgél, hogy miben is segíthetne nekem. Elkísérne dokihoz, kutyát keresne és hasonlók.
-Nem rég voltam ugye egy vizsgálaton. Konkrétan akkor tudtam meg, hogy nem más bajom van, mint hogy terhes vagyok. Csak épp elég volt ez az infó is, így a gyerek nemét azt mondtam, hogy nem szeretném még tudni.- ecsetelem félénken, mert hát valóban, akkor még azt se akartam, hogy közöm legyen az egészhez. Elég durván kibuktam már ott a dokinál is, aki jót mulatott rajtam, aztán mivel elmagyaráztam neki, hogy maximum a jó Istentől lehetne gyerekem, a kérdezősködésével jutott eszembe az a buli. A tanácsa egyszerű volt: találjam meg az apát. Persze jót röhögtem ezen, de úgy tűnik, végül mégis csak sikerült.
-Hektort mindennek lehet nevezni szerintem, csak agresszívnak nem.- vigyorgok, miközben én is feltápászkodok és megköszönöm a zsepit, amit Colin felém nyújt. Letörölgetem Hektor nyálát a kezemről, de végül ahogy körbe lesegetek a parkban, meglátok egy csapot az egyik fa alatt, úgyhogy odavonulok és kezet mosok. Pocsék érzés úgy mászkálni, hogy érzed a retket a kezeden.
-Ennyit a kézmosásról.- mutatom fel a tenyereimet mosolyogva, aztán Colinba karolok, felkapom a táskáját és már indulunk is Hektorral az élen. A kis dög, annyira menne még most is, pedig itt aztán futkározhatott. Nem értem, honnan van ennyi energiája.
-Ha gondolod már neki is láthatunk. Úgyis jó ideig eltart, mire elkészül, addig meg majd körbe vezetem Hektort.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 14.02.13 0:12


Nothing else matters
Kisállat kereskedés a fenéket. Oda csak olyan kutyákat visznek ami szobapatkánynak jó lesz. Az igazi erős nagy kutyákat a tenyésztőknél lehet megkeresni. De azt hiszem van is egy ismerősöm, akinek vannak ilyen kutyái. majd vele beszélek, erről meg most Abival nem nyitok vitát, hogy mit csinálunk, és mit nem.
Inkább hallgatom, ahogy a dokis sztoriját meséli. Mondjuk érthető, hogy semmit nem akart tudni, nyilván eléggé kétségbe eshetett, hogy mit kezdjen magával. Még jó, hogy nem hozott semmi olyan döntést, amit aztán később talán megbánna. Különben is, segítsége biztosan mindig akadna. Ha mást nem, ott a családja.
- Ennyire sokkolt akkor a hír ott? Na és a doki? Ő mit mondott? - lesek rá kíváncsian. Hisz biztosan egy ilyen orvos nem egy ilyesmi esettel találkozott már. Bizonyára rendesen elláthatta tanáccsal, vagy megpróbálhatott lelket önteni bele. Mielőtt persze még jobban kétségbe esne. Sok esetben sajnos akadnak ilyen helyzetek, elég egy aprócska baki, egy betervezetlen este. Persze most nem azt mondom, hogy Abi olyat tett, ami elítélendő, mert csak szórakozott. És igazából örülök is annak, hogy így alakultak a dolgok, és nem legyeskedik körülötte az a másik pasas, aki elméletileg az apajelölt. Jó kezekben lesz mellettem, és ezt nem önteltségből hiszem így.
- Ugye tudod, hogy... hideg a víz? - kezdem el kérdezni, lévén, hogy január van, és ha ugyan van egyáltalán víz abban a csapban, akkor most meg fog fagyni a keze, mire visszaérünk. De mire eljutok a végére, Abi már megmossa a kezét, és nagy büszkén mutogatja is, hogy már arra semmi szükség, hogy otthon megmossa.
- Nem fázik a kezed? - nevetem el magam, mire Hektor is vígan vakkant párat. De aztán a vacsira kezdek koncentrálni, és el is képzelem azt a konyhás jelenetet.
- Az egyszer biztos. Ha mindketten ott leszünk, bizony lassan fog elkészülni az a vacsi.To: Abi
Words: 544
Music: Nelly Furtado - All Good Thongs
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 14.02.13 0:30


|music: Lucy Schwartz - I want the sky | to: Colin ♥


Még, hogy sokkolt-e a hír? Szabályosan letaglóztam. Hiszen ki a fene gondolná, hogy amikor pasit is csak képen lát olykor, teherbe esik. Persze, eszembe se jutott az a bulis eset. Teljességgel kizártam, hogy az lehetett, mert emlékszek, hogy védekeztünk. Ennyit is ért. De most már valahogy nem bánom. Biztosan így kellett lennie. Ha nagy hívő lennék, most azt mondanám, hogy ember tervez, Isten végez.
-Persze, hogy sokkolt Colin. Mégis mit gondolsz? Mikor szinte szűzies életet éltem már vagy három-négy hónapja, jó, hogy meglepett a dolog. Meg persze, az a buli eszembe se jutott, csak ahogy a dokival beszélni kezdtünk. Aztán tanácsolta, hogy menjek haza, gondoljam át a dolgot, próbáljam meg megkeresni az apát, ha úgy érzem jónak, de ne döntsek hirtelenjében semmiről. Jó fej doki.- ecsetelem mosolyogva, közben megtörölgetem a kezem a táskámból előhúzott újabb adag papírzsepibe, azt meg kivágom a kukába, amint végeztem.
-Dehogy fázik. Nem volt vészes.- már, hogy a fenébe ne fázna. Csak hát, hülye leszek bevallani. Na meg, jobb ötletnek tűnt még most megmosni a kezem, ha már tocsogott a kutyanyálban. Nem vagyok én hipoallergén vagy akármi, de azért na.
-Miért is fog lassan elkészülni?- battyogok oda mellé, aztán a jégcsap kezeimmel óvatosan megfogom az övét és mosolyogva lesek rá. Oké. Most meg fogom kapni, hogy de bizony hideg volt az a víz, mégis inkább arra vagyok kíváncsi, mi járhat a fejében a vacsival kapcsolatban. Persze, nekem is eszembe jutott egy s más, csak nem tudom, egyre gondolunk-e. Minden esetre, egy közös főzőcskézés egész romantikus tud lenni. Már ebből a szempontból is repesve várom, hogy hazaérjünk.
-Gondolod, hogy nem lesz baj ebből a gyors tempóból? Mármint... mások évekig járnak, aztán nagy nehezen eljegyzés meg miegymás és, csak utána szokott jönni a gyerek. Szerinted nem lesz ebből később baj, hogy csak pár hónapunk van?- akármennyire is próbál nyugtatni mindig, nekem azért van, hogy rossz érzésem támad ezzel az egésszel kapcsolatban. Honnan tudjuk, hogy majd pár hónapnál tovább is fog működni ez az egész kettőnk között? Hiszen másoknak évek kellenek, hogy teljesen kiismerjék egymást és elhatározzák, hogy akkor ők rendben lesznek ketten. Mi van, ha már jóval a gyerek után jövünk majd rá, hogy mégsem jó valami? Vagy netán, Colin úgy dönt, hogy ő még élni akar kicsit mielőtt ilyen komoly dolgokra szánná a fejét... vagy akármi.
-Azért picit sajnálom, hogy épp ebben a zűrős részben csöppentél bele az életembe.- sóhajtok egyet, miközben a járdát lesem magam előtt, és csak tovább agyalok az eddigi őrültségeimen. Mert mi lett volna, ha a baba nem csúszik be, de mi mégis megismerjük egymást? Akkor most haladhatnánk nyugisan úgy, mint mások. És már megint ezen agyalok, pedig Colin is megmondta, hogy felesleges.
Hektor viszont visszarángat kicsit, ahogy vakkant párat és elém vág, én meg vigyorogva lesem. Neki milyen egyszerű az élet. Egy picit azért irigylem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 14.02.13 1:31


Nothing else matters
Elgondolkozva hallgatom. Szóval igazából... bőven fél éve már nem is volt kapcsolata? Mert ebből csak ezt tudtam levonni. Nem igazán beszéltünk még sok exről, és ilyesmiről, csak olyanokról dumáltunk el eddig, amiben a többitől különböztünk. És ennyi. De akkor ezek szerint új információval lettem gazdagabb.
Mégis nem akadok meg ennél, hanem tovább hallgatom, ahogy azt ecseteli, mennyire be volt parázva, hogy fogalma sem volt arról, mégis hogy eshetett teherbe. Aztán jött a buli... Na igen, úgy tűnik, hogy az a buli sok szempontból érdekes. Egyrészt mert neki ott kezdődött el valami. Másrészt meg mert ha kicsit hiányosan is emlékszem, de akkor vele ott találkoztam először. Nem túl fényes állapotban ezek szerint, mert mikor segítettem neki felkelni is volt bennem már némi pia. Szóval simán tarthatott volna alkoholistának is. De örülök, hogy így jöttek végül az események, ahogy.
- Na persze. - eresztek egy vigyort meg, ahogy azt kezdi bizonygatni, hogy a keze neki ugyan nem fázik. Ebből ugye nem gondolja, hogy el is fogom hinni? Ahogy megérint a hideg kezeivel, máris rácáfol. Én pedig nem leszek rest ezt szóvá is tenni.
- Sürgősen orvosolni kell, hogy felmelegítselek, ugye tudod. - jegyzem meg perverz mosollyal, direkt kétértelműen. Mert ezzel a konyhai tevékenykedésre is célozhatok akár, és még egy kis dorgálás is benne lehet. Mindenesetre egy csókot is kap tőlem a végére.
De aztán a hirtelen jó kedvem, vagy inkább a hevességem el is párolog. Homlok ráncolva elkomorulok, ahogy megint előhozakodik a sok problémával. Komolyan, mégis mennyit kell neki magyaráznom, hogy egyáltalán nem bánok sem most semmit, sem később? Tényleg nem érti meg? Az én döntésem, nem erőszakolta rám. És különben is, had döntsem már el hogy épp mivel cseszem el az életem, már persze ha már csak úgy témánál vagyunk. Pedig én rohadtul nem érzem úgy, hogy sietnénk, kapkodnánk, sőt, inkább csak azt érzem, hogy jó irányba haladunk, és nem bánok meg igazán később sem semmit.
- Abi... muszáj állandóan mindig ide kilyukadnunk? - kezdem kicsit türelmetlenül, és ez most a hangomból is tisztán kihallatszik. De inkább csak sóhajtok. Most valahogy mégsem tudom további magyarázás nélkül hagyni. Kicsit már bosszant, hogy ennyire csak a rosszra tud gondolni.
- Hidd már el légyszi, hogy nem zavar az sem, ha csak pár hónapunk van. Nem vagyok olyan mint az általános nagy többség, hogy beszari módon megfutamodik. Tudod, ha el is cseszek egy ilyesmi döntéssel bármit is, legalább saját döntésemre teszem. De tudom, hogy nem dönthetek rosszul most, mert itt vagy te és... Mindegy... - inkább sóhajtok. Érzem, hogy mindjárt elő fog jönni az összes bosszússágom, ha most ezt tovább folytatom. Elindulok inkább a járdán, Hektor előttünk, noha valahogy nem túl nagy lelkesedéssel. Valahogy érzi a feszültséget, ami bennem van. De aztán Abi utolsó megjegyzésére megtorpanok, és kissé hitetlenkedve nézek rá.
- Én nem sajnálom, hidd el. És tudod mit? Örülnék, ha már végre kimásznál ebből a tömény sajnálatból, vagy önsajnálatból, vagy mit tudom én miből! És végre befejeznéd ezt a negatív hozzáállást. Esküszöm én próbálok úgy viszonyulni hozzád, ahogy tudok. És nem azért mert segíteni akarok, és gyereked lesz, ennek az egésznek semmi köze hozzá. én Tőled akarok valamit, csak te állandóan jössz ezekkel a baromságokkal, meg a negatív gondolataiddal. Ha nem tudod ezt levetkőzni, akkor tök fölösleges ez az egész. Mert akkor akár fejre is állhatok, akkor sem fogsz megnyugodni, és akkor magadhoz sem fogsz igazán közel engedni. - már ahogy kezd felmenni bennem a pumpa, türelmetlenül mutogatok, tellegetek. A hangom ugyan nem emelem fel, de látszik rajtam, hogy most egy kissé kikeltem magamból. Így inkább próbálom kissé visszafogni magam. De végül elhatározásra jutok.
- Vagy tudod mit? Gondold át te ezt az egészet, velem... Velünk, vagy bármi. Ha úgy látod, hogy nem fog semmi sem összejönni velünk kapcsolatban, akkor hagyjuk inkább az egészet. Mindegy, gondold át, hogy te mégis mennyire tudsz megbékélni a helyzeteddel. Ha állandóan csak ezzel jössz, hogy ugye nem gyors-e, meg ugye biztos ezt akarom-e, akkor egy idő után már rohadtul idegesíteni fog, hogy nem bírod elhinni, amit mondok. Akkor fölösleges lesz egymás idegeit húznunk csak. - húzom el végül a szám kissé elkeseredetten. Most valahogy azt érzem, hogy mint ha kiadtam volna magamból mindent, ezt az egészet. Egy pillanatig csak nézek rá, de aztán elindulok a járdán tovább. Tudom is én hová, előre. Hektor pedig értetlenül nézeget csak hátra. Komolyan nincs annál rosszabb, ha az egyik fél ennyire nem biztos valamiben. Talán az lenne a legjobb, ha átgondolná magában, utána pedig normálisan leülnénk elbeszélgetni mit hogyan és merre. Mert ez így nem állapot. Komolyan nem tudom már mit csináljak, hogy érezze, nem teher ez az egész. Mert tényleg nem.To: Abi
Words: 544
Music: Nelly Furtado - All Good Thongs
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 14.02.13 1:53


|music: Lucy Schwartz - I want the sky | to: Colin ♥


A kezdeti jó kedv, meg perverzkedés és kézmelengetés elszáll, amint kinyitom a szám. De bár ne tettem volna. Komolyan nem tudom, mi a frásznak beszélek én. Sokkal egyszerűbb lenne az életem, ha tudnék kussolni. Mondjuk állandóan. Egyébként is, mi a fenének osszam meg a gondolataimat akárkivel is, ha ezt kapom. Mert Colin elég durván letol. Bár eleinte látom rajta, hogy próbálja visszafogni magát, de végül csak robban az a bomba.
-De én nem azért mondtam...- kezdeném el, de bele se lehet fojtani a szót. Csak mondja és mondja és végül is tudom, hogy igaza van, de mit csináljak, ha effajta gondolatok cikáznak az agyamban amint felébredek? Nem tudok nem arra gondolni, mennyivel egyszerűbb lenne ez az egész, ha az a buli nem így sül el. Persze, nem bánok és semmit se, csak tudom, hogy ez így nehezebb lesz. Mert akármit mond, nem lesz egyszerű. Egymást megszokni, a gyerekkel kezdeni valamit... másoknak már az első része is gondot okoz.
-Bocsáss meg, hogy elmertem mondani az aggályaimat. Úgy gondoltam, ha már együtt próbáljuk meg az egészet, akkor ilyesmit is megbeszélhetek veled akkor is, ha ötödjére beszéljük is. De ígérem, többé nem fordul elő. Lesheted, hogy én még egyszer bármit is mondok. Inkább beszélek majd a pszichológussal az örsön. Az legalább nem ugat le, csak végig hallgat én meg fizetek.- vágom oda durcásan, közben a könnyeimet nyeldesem, mert most igen durván sértve lett a büszkeségem, és amúgy is. Utálom, amikor így a képembe zúdítanak mindent anélkül, hogy kicsit megvédhetném magam. Mert ő nem sok esélyt hagyott rá, csak ledarálta, mi a problémája. Hát szuper.
-Átgondolom.- vágom oda kicsit erőteljesebb hangon, aztán fogom a táskáját, oda adom neki... na jó. Lendületesen a kezébe nyomom és elindulok valamelyik másik irányba. Hogy hova? Gőzöm sincs. Átgondolni, ahogy az uraság kérte, vagy épp lenyugodni, kisszelőztetni a fejem, de az is lehet, hogy csak leülök az út szélére és kisírom magam. Igen. Az lehet jól esne. Úgyse sűrűn bőgöm el magam, ha feszült vagyok. Máskor inkább lemegyek az edzőterembe és püfölöm egy kicsit a zsákot, de az nem ugyanolyan, mint amikor az ember kisírja a gondját-baját. Mert azután minden sokkal jobb lesz.
Pár vakkantást hallok Hektortól még, mielőtt befordulnék a következő sarkon, de a többi nem is érdekel inkább. Csak sétálok, aztán gondosan törölgetem a kibuggyanó könnycseppeket. Nem tudom, miért olyan nehéz megérteni, hogy bizony van bennem egy kis félsz. Azt várja, hogy mindenre teszek majd magasról és üdvözült vigyorral a képemen várom, mi lesz? Szeretném megbeszélni, hogy szerinte hogy fog ez az egész alakulni. Nem arról van szó, hogy nem bízom benne és nem hiszem, hogy azért van itt, mert érdeklem... mert érzem, hogy igen. Egyszerűen csak nem tudom még mindig, hogy mi lesz velem... velünk, ha komolyabb problémák adódnak.
Befordulok a következő sarkon is, úgyhogy lényegében nem tettem mást, mint megkerültem a háztömböt. A következő kanyar után már ott vár a lakásom. Vagy üresen, vagy nem. Talán Colin ott lesz majd, talán... Meg tudnám érteni, ha nem így lenne. Lehet úgy felszívta magát, hogy hagyja az egészet a fenébe. Aztán elmondhatom majd magamról, hogy sikeresen elüldöztem azt az embert, aki tényleg bevállalt volna mindent értem.
-Szentségit.- puffogok magamban, közben elő kotrok egy zsebkendőt és kicsit összevakarom magam, mire ismét beveszem a következő kanyart és a lakásom lépcsőháza felé veszem az irányt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 14.02.13 2:36


Nothing else matters
Ha a gondolat valósággá változhatna, akkor most már bizony alaposan fájna a fejem. Hogy miért? Mert gondolatban már a falat fejelgetem. Hogy lehetek ekkora egy idióta? Csak úgy zúdítsunk mindent rá, azaz. De ha egyszerűen nem tudom mégis mitől nem biztos ennyire a dolgában. Tök mindegy mit csinálok, akkor is csak kételkedik, és ez... bosszant. Bosszant, mert akkor valamit én csinálhatok nagyon rosszul. Jó, tudom ne egy nap alatt várjak változást, de basszus, ezt már ezerszer átrágtuk.
Mégis, ahogy eszembe jut az a kétségbeesett tekintete, majd a sértettség, valahogy csak megsajnálom. Azt hiszem nem kellett volna csak úgy itt az utca kellős közepén ennyire hevesen neki esnem a gondjaimmal. Úgy tűnik mégsem vagyok elég türelmes ember. De basszus, azért mégis megpróbálok minden tőlem telhetőt, hogy jó legyen neki.... És ez zavar a legjobban, hogy nem tudom mégis mivel tudnék neki valahogy... olyat tenni, amitől elszállna minden kételye.
A sporttáskára pillantok, amit aztán a hátamra csapok bosszússágomban. És sóhajtok is mellé. Nem tudom mit kellene csinálnom. Esküszöm, most az egyszer tényleg nem tudom. A sóhajtásomra azonban Hektor is felfigyel, és nyüsszögni kezd, miközben arra néz, amerre Abi az előbb elment.
- Pajtás tudom mi jár a fejedben, de ezt most buktuk... - mondom neki kissé elcsigázottan, mint ha tényleg értené is mit halandzsázok neki. De a reakciómból levonja a következtetést, és megy tovább lassan baktatva.
Én pedig ismét elrévedek a gondolataimban, és csak egy tíz perc sétálgatás után veszem észre, hogy gyakorlatilag mást sem csinálunk, mint akörül a háztömb körül sétálunk körbe és körbe, ahol Abi lakása is van. De mégis, most úgy gondolom, nem lenne a legjobb ötlet felmenni. Egyrészt mert nem is olyan rég még én vágtam a képébe, hogy gondolja át a dolgokat. Másrészt pedig van egy olyan sejtésem, hogy nem szívesen látna most. Tudom én, hogy mennyire büszke, és most sikerült olyannyira megsértenem, hogy nem hiszem, hogy egyhamar szóba állna velem. Ugyan már... Mégis csak sóváran lesek az ajtó felé. Már most szívesen mennék fel hozzá, ugyanakkor bennem van az is, hogy nem én kell, hogy eldöntsem mit akarok, hanem ő.
- Hektor menjünk haza, nincs ma már itt semmi keresni valónk. - mozgatom meg a pórázt, hogy egyrészt a kutyát kicsit felélénkítsem, másrészt pedig hogy magamba is verjek már némi életet. Mert egyre jobban azt érzem, hogy bűntudatom van, szemét voltam, és állandóan csak Abi megbántottságot árulkodó arca lebeg előttem. Csak arra figyelem fel, hogy Hektor felnyüszít, és hátrahőköl kissé sántítva. Ajaj, ez nem jelent jót. Egyből le is rakom a sporttáskát, és leguggolok a kutyushoz. Elég hamar feltűnik, hogy valami üvegbe lépett bele. Valaki idióta nem ismeri a kuka fogalmát. Most még sincs időm mérgelődni, mert egy egészen apró szilánkot is észreveszek a mancsában. Ezt bizony el kellene elég hamar látni. Első gondolatnak mindjárt Abi jut eszembe, ölbe kapom a kutyust, meg a táskát is felkapom, és a bejárathoz sietek, hogy megnyomjam minél előbb a kapucsengőt. Türelmetlenül várom, hogy végre beleszóljanak. Talán nála van valami kötszer, esetleg el is tudom látni azt a sebet. Nem lenne jó, ha maradandó lenne, és egy életre lesántítaná Hektort.
- Én vagyok... Beengedsz? Sürgős... - hadarom el, ahogy meghallom Abi hangját, és ha beereszt, akkor már el is indulok befelé, egészen fel a lakásáig, ahol remélem már nyitva lesz az ajtó. Ha meg nem, akkor megvárom, vagy bekopogok.
- Van nálad valami... szemöldökcsipesz, vagy kötszer? - térek mindjárt a lényegre, bármiféle magyarázkodás nélkül.To: Abi
Words: 544
Music: Nelly Furtado - All Good Thongs
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 14.02.13 2:58


|music: Lucy Schwartz - I want the sky | to: Colin ♥


Letörten veszem tudomásul, hogy Colin bizony nincs ott a lépcsőháznál, sem odabent vagy esetleg a lakásom ajtaja előtt. Elment. Ennyi volt. Most akkor konkrétan kiderült, hogy már egy vita miatt is bukott az egész? Ennyi elég volt ahoz, hogy elvonuljon és kész? Komolyan nem értek már semmit. Meg nem is akarok. Elegem van az egész rohadt hülyeségből, amibe bele keveredtem. Nem is szándékosan.
Nagyot sóhajtva, megint csak könnyezve nyitom ki a lakásom ajtaját, aztán megállok az ajtóban, felkapcsolom a lámpát és csak lesem az üres nappalit pár pillanatig. Hozzá kell ezek szerint szoknom a gondolathoz, hogy ilyen is marad. Maximum egy kiságy fog változtatni a felálláson, aztán valahogy majdcsak elférünk a gyerekkel ebben a nyomorult kis lukban.
Becsukom az ajtót, gondosan bezárogatom, aztán elhajítom a táskám, nem is érdekel merre, levágódok a kanapéra és fejemet hátra dőltve, lehunyt szemmel agyalok.
Nem fogok utána menni vagy telefonálgatni, hogy a bocsánatáért esedezzem. Annyira azért még tartom magam. Hiszen nem követtem el semmit, csak beszélgetni akartam arról, mit érzek vagy gondolok. Ez olyan nagy hiba lett volna?
Ahogy meghallom a csengőt, kipattannak a szemeim és az ajtó felé lesek. Vagyis a kaputelefon felé, közben azt kívánom, hogy másszon oda hozzám és ne kelljen felkelnem. De aztán eszembe jut, hogy talán Colin az és most majd mindent megbeszélünk nyugisan, aztán jöhet a főzőcske és úgy teszünk, mintha ez az egész meg se történt volna.
Ettől felbuzdulva tápászkodok fel a kanapéról és sétálok a kis készülékhez, hogy aztán pár pillanatig csendben ácsorogjak előtte. Mi van, ha csak azért jött, hogy közölje, ne keressem többé? Nincs szükségem ma már több oltásra. Eleget kaptam így is. De végül mégis csak lenyomom a gombot és beleszólok, hogy létezem még, bökje ki az illető, ki az.
Persze az, akit vártam, csak épp nem tűnik se nyugodtnak, se dühösnek. Inkább... mintha kicsit aggódó lenne a hangja. Talán, valami baj történt.
-Gyere.- szólok vissza és már nyitom is a kaput, aztán a bejárati ajtót is kireteszelem meg miegymás, végül ott ácsorgok és várom, hogy megjelenjen Colin. Érzem, hogy nem tudok majd jópofizni. Már most érzem, hogy a szokásos duzzogó ábrázatomat fogom felölteni, amíg nem kezd el kicsit enyhíteni a dolgokon. De ahogy meglátom feltrappolni a lépcsőn Hektorral a kezében, már nem is nagyon érdekel, mit fog mondani.
-Persze, hogy van. Tedd le valahova.- lesek szegény kutyára, akinek olyan fájdalmas képe van, mintha agyonverték volna. Aztán tűnik fel a mancsa, ami mintha picit véres lenne. Tehát, csak ezért jött vissza. Másképp eszébe nem jutott volna. Pompás.
-Hozom máris. Addig... nyugtatgasd.- tippelek, mit is kell ilyenkor csinálni és már vonulok is a kis táskámért, amiben a kötszert és egyéb hasznos dolgokat tartok, majd amint azt oda rakom Colin mellé, elő vakarok egy csipeszt is végül leülök hozzájuk.
-Csináld csak, én nem értek hozzá.- tartom fel védekezőn a kezeimet és úgy tervezem, hogy ott is hagyom őket, hagy intézze el Colin az egészet, de nem bírom ki, hogy ne simogassam meg szegény blökit. Úgyhogy neki látok a fejét simizni és egy szó nélkül figyelem csak, mit csinál Colin.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi 14.02.13 3:29


Nothing else matters
Mint ha a hangja kicsit olyan... fáradt lenne, olyan tompa... De ezen nem tudok igazán sokáig gondolkozni, ahogy hallom azt az idegesítő karattyoló hangot, mindjárt bemegyek az ajtón.
Szerencsére felérve Abi már vár, így nem is kell totojáznom az ajtó előtt, hanem egyből beereszt. Noha látom rajta, hogy most ha még elmormolja, hogy vannak az említett cuccai, és ide is hozza, nem hiszem, hogy másfelől nagyon szóba elegyedne velem. Vagyis majd meglátjuk. Nem tudom mi sül ki belőle, de még mindig ragaszkodok ahhoz, amit mondtam. Különben is, ha most mindjárt az ellenkezőjét mondanám az olyan.... mint ha teljesen ellent mondanék magamnak, és gyakorlatilag akkor szavahihetetlenné válok.
Inkább csak lerakom Hektort a földre, és míg Abira várok, addig próbálom kicsit terelni a blöki figyelmét a fájós mancsáról. Látszik, hogy most mennyire kis gyámoltalan. De hát még kölyök félig, és ilyen akármelyik kutyával megeshet.
Ahogy Abi végül betoppan a helyiségbe, és lepakolja a cuccokat, elhadarok egy köszit, és neki is látok a kutya mancsának kezeléséhez. Csak akkor pillantok fel, amikor látom, hogy Abi mégis itt marad és átveszi a nyugtatós szerepét. Én addig szépen lefertőtlenítem a kutya sebét, és a csipesszel ügyeskedve nekilátok kihúzni a szilánkot. Nem telik sok időbe, csak kicsit macerás, mert még egy kisebbet is ki kell szednem a talpából. Most tök rossz lehet a blökinek, ez a legérzékenyebb pontja, és itt matatok egy szemöldökcsipesszel. De aztán hamar túlesek a műveleten, letörölgetem a vért Hektor talpáról, és máris elkezdem betekerni a kötszerrel. Csak miután megkötöm a végét, és lepakolom a cuccokat, nézek ismét Abira. Nem tűnik még mindig túl boldognak, amitől csak még jobban bűntudatom lesz. És igazából... Nem is tudom most mit mondjak, kicsit az után a nem is tudom... összekapás után most az egyszer nem tudom mégis mit kellene mondanom neki. Bocsánatot kérni, vagy elmenni? Csak tétlenül térdelek így mellettük, a maradék kötszert rámolom össze, de aztán végül mégis megszólalok.
- Köszönöm, hogy beengedtél, és.. segítettél... Azt is megértettem volna, hogy ha elhajtasz, nyilván most utálsz... - nézek Abira enyhén fogalmazva bűnbánóan. Tényleg nem így akartam ezt az egészet felvázolni neki, ennyire szemrehányóan. De egyszerűen már... nem tudom mit kellene csinálnom, hogy kicsit helyre zökkenjen, hogy megnyugodjon. De nyilván most jól bele rúgtam egyet képletesen értve.
- Talán most csak békén kellene téged hagyjalak, gondolom most én vagyok az utolsó akivel különösebben szóba akarsz állni. Azt hiszem az lenne a legjobb ötlet, ha elmennék. - folytatom végül még mindig bizonytalanul. Nem tudom mi lenne jobb, lelépni, vagy megvárni, míg kidob, vagy... Áh, nem hiszem, hogy szívesen marasztalna. Így feltápászkodok a cuccokkal és a legközelebbi szekrényre lepakolom a megmaradt néhány kötszert és a fertőtlenítős üveget.


To: Abi
Words: 544
Music: Nelly Furtado - All Good Thongs
Note:

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Can't Stop Feelings - Colin & Abi

Vissza az elejére Go down

Can't Stop Feelings - Colin & Abi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Abi és Colin lakása-