welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Hayley Woodson
 
Maya Sandoval
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 
Dylan Hanning
 

Share| .

Az oroszlán barlangja

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Az oroszlán barlangja 03.02.13 19:37

Egy szóval jellemezve ez a hely kész Meseország. Ami a legfontosabb talán, hogy idegenek nem léphetnek be, és ezt nem bízva a véletlenre komplex biztonsági rendszer és testőrség tesz róla, hogy ez így is maradjon. Ideköltözésem előtt ez csak egy átlagos, a többihez hasonló szoba volt, amit már az első nap megtelítettem munkásokkal, szerelőkkel, és az építészet mestereivel, hogy az Én igényeimnek megfelelő privát szférát megteremtsék számomra. Alapjában véve nem volt túl tágas, de a lehetetlenséget nem ismerve orvosoltattam e problémát. Még négy lakosztályt vontam személyes, és tulajdonom alá, egybe építve azokat. Nincs külön bejárati ajtó, helyette egy külön bejárású lift áll szolgálatomra, tartalékgenerátorral, hogy az esetleges elektronikai hibák esetén se legyen probléma. Ezt a liftet természetesen számkóddal lehet használni, amit hetente megváltoztatok. Lehet, hogy a paranoia határait feszegetem, de jobb félni, mint megijedni, nemde?! A felvonó földszinti végén egy személyi recepciós dolgozik, aki lejegyzi, hogy ki, mikor és miért akart felkeresni.
Ami a berendezést illeti, nem hazudtolva meg magam a modern giccs játszik fontos szerepet a külcsínben. Ha pontosítani akarnék fogalmazni, azt mondanám a tizennyolcadik és huszonötödik század ötvözése. Minden bizonnyal ilyet még senki szem látott, a személyzetet és a külön alkalmazottaimat leszámítva. És ki ne hagyjuk az éjszakai partnereimet sem, ők is megcsodálhatják e becses lakot.
Mint minden gazdag ficsúrnak, nekem is van természetesen egy titkos széfem, amit bevallok, magam sem tudom miért rejtettem el, hiszen, ha ide be tud jutni valaki, akkor az megérdemli, hogy magával vigyen mindet, ami szeme szája ingere. Ezeket leszámítva olyan, mint a legtöbb gazdag ember kicsinyített villája; van hálószoba - de még milyen -, dolgozószoba, fürdőszoba, egy kisebb wellness részleg bárral párosulva, egy külön szoba a szeszes italok megannyi fajtájának, benne egy kényelmes fotellel, hiszen előfordul, hogy huzamosabb ideid is elidőzök ott. Ez az Én mentsváram, ahol elrejtőzhetek a kíváncsi szemek, elvárások és rivalda fény elől, nem mintha ez utóbbi nem tetszene.
Vissza az elejére Go down

Az oroszlán barlangja

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Hyuuga Aikan
» [Játékos Küldetés] A Mantikor barlangja
» Part 14 / 1

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Paris Hotel: Corvin Lakosztály-