welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Hayley Woodson
 
Maya Sandoval
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 
Dylan Hanning
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Valentine's Day - L & A

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Valentine's Day - L & A 14.02.13 10:15

Őszintén bevallva sosem voltam az a romantikus alkat, aki túlzottan rajongott volna ezért a napért, amit a szerelmesek napjának neveznek. Jobban bele gondolva, inkább humoros vagyok, mint romantikus, de megpróbálom magam megerőltetni és minden tudásomat bevetni, hiszen Lorena megérdemli hogy ezt a napot különlegessé tegyek, főleg hogy ez az első olyan Valentin napunk, amit együtt töltünk. Nem mondom, van is ezért rendesen gyomor idegem, nem szoktam izgulni, de most még is nem hagy nyugodni a gondolat, hogy valamit elrontok és meglepetés helyett, csak csalódást lesz neki ez a nap. Kihasználva azt, hogy jelenleg nem tartózkodik a házban, addig elő készítettem mindent, ami a meglepetéshez kell. Úgy tettem, mint aki elfelejtette volna, hogy milyen nap van, vagy legalábbis úgy, hogy nem érdekel túlzottan, remélhetőleg így sokkal nagyobbat fog csattanni a meglepetésem. Pláne úgy, hogy egy romantikus vacsorát szerveztem neki, a meglepetés része pedig az, hogy én készítettem el a vacsorát. Őszintén megvallva először azt hittem, hogy porig fogom égetni a házat, de annak ellenére hogy nem konyítok az ilyen dolgokhoz szerintem eléggé ehető lett a főztöm. De majd Lorena fogja elbírálni, hogy milyen íze is van igazán az én csodálatos spagettimnak. Arra az esetre is gondoltam, ha a főzés dolog nem működne, hogy mivel tudnám meglepni. Ezért van számára még egy csokor rózsám és a kedvenc csokijából is vettem neki, valamelyikkel talán sikerem lesz, nagyon remélem. Idegesen járkáltam az ebédlőbe, miközben azzal voltam elfoglalva hogy az asztalt megterítsem. Ha már romantika, akkor a gyertyák is szóba jönnek, majd ha ide ér tökéletes lesz a hangulatvilágítás, ha a villant lecsapom. Mindennel készen díszbe vágtam magam és innentől már csak az idegőrlő pillanatok maradtak, ameddig vártam, hogy megérkezzen. Meghallom nyílni az ajtót, rohanok is lecsapni a villant, hogy a gyertyák fénye megadja a kellő hangulatot. Én pedig a megterített asztal előtt várom, hogy bejöjjön kezemben a virággal és a csokival.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 16.02.13 21:05

Nem tudtam úgy tenni egész álló nap mintha fogalmam se lenne arról, hogy milyen nap is van ma valójában mégis próbáltam úgy tenni látszólag mintha ez is csak egy olyan nap lenne mint bármely másik. Sürögtem-forogtam és tettem a dolgomat, amik a mai napon elszólítottak otthonról mégis igyekeztem haza. Azért nem bírtam ki, hogy ne nézelődjek a központban és az utcán végighaladva, de próbáltam minden giccses dolgot figyelmen kívül hagyni és a saját dolgomra összpontosítani. Végül is... Na jó, semmiről sem tudok semmit így megpróbálok nem ezen kattogni és majd meglátjuk a többit végül is velünk mindig történik valami. De most valahogy nem szeretnék arra hazaérni, hogy mi az ördögöt tudtam eddig csinálni úgyhogy kapkodtam is magam rendesen. Különben sem volt kedvem egyedöl bóklászni ha megtehetem ezt valaki mással is csak kérnem kell.
Amikor beléptem a bejárati ajtón olyan különös érzés fogott el és nem ugyan az mint amikor elhagytam a lakást.
ez meg mégis mit jelentsen? Gőzöm sincs. Azt sem tudom, hogy én mit gondolok pillanatnyilag, hogy mégis mi folyik itt? Tudom, hülyén hangzik de szinte már a levegőben érzik, hogy valami más lett, valami megváltozott. Na jó, ez tényleg hülyén hangzik még magamnak is beismerve, de akkor olyan furcsa érzésem van. Axel sincs még sehol, az ajtó viszont nyitva volt...
Mindegy, beljebb sétáltam lassan haladtam végig a lakáson és a legnagyobb meglepetés az ebédlőben ért. Én azt hittem, hogy...
Azon nyomban félre dobtam a táskámat és valósággal a nyakába ugrottam. Valahol legbelül éreztem, hogy egész biztosan nem felejthette el. A könnyeimmel küszködtem, hogy csak most az egyszer ne sírjam el magam, de ha egyszer ez életem eddigi egyik legboldogabb pillanata...
- Annyira tudtam, hogy nem felejtetted el! - Amikor beléptem nem tudtam mit mondani, sőt azt hittem moccanni sem tudok majd olyan hihetetlennek tűnt ez az egész mégis valóságos.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 22.02.13 0:29

Titokban azért sikerült megnéznem pár olyan felvételt, amik a hozzám hasonló embereknek lettek kitalálva. Világ életemben tartózkodtam a konyhától és őszintén nem tudnám, hogy mi mire való, ha nem jártam volna utána. Most biztosan értetlenkedve néznék körbe, és csak az alapvető dolgokat ismerném fel, de ezt a receptet betanultam, már csak azért is, mert nem akarom magamra gyújtani a konyhát. Vagy tízszer végig néztem azt a videót ami a spagetti elkészítéséről szól, bevallom nézni sokkal könnyebb volt, mint csinálni. De hősiesen azért még is megküzdöttem vele, mellem dagadt is a büszkeségtől. Másnak talán ez egyszerű és nem nagy dolognak számít, de nekem ez hatalmas siker, ha azt nézzük, hogy eddig a főzési tudományom abból állt, hogy fejből tudtam azokat a telefonszámokat, ahonnan az ételt rendeltem. Most pedig sikerült elő drukkolnom egy gyertyafényes romantikus vacsorával, nem ismerek magamra. Ott álltam a félhomályban, csak a gyertyák fénye világította be a teret, de még ennek ellenére is tökéletesen kivehettem Lorena arcáról a teljes döbbenetet. Ezek szerint elértem a kellő hatást, el is vigyorodtam, úgy öleltem magamhoz, amint valamennyire felocsúdott a sokktól. Kiszabadulva öleléséből letettem az asztalra az apró ajándékait.
- Egyetlen egy alkalmat sem hagynék ki, hogy meglepjelek. - Továbbra is mosolyogtam, de mosolyommal próbáltam leplezni izgatottságomat. Túlságosan is aggódok azért, hogy nem fog neki tetszeni a remekművem.
- Javaslom, inkább üljünk le és kóstoljuk meg milyen lett mielőtt még kihűlne. - Rámutatok a székre és úriemberként tolom be alatta, aztán én is helyet foglalok. Mindkettőnknek öntök bort, kezemben a boros pohárral le sem veszem róla a tekintetemet.
- Most kiderül, hogy bele halunk vagy sem, legyél te az első. - Mármint nem úgy értettem, hogy Lorena legyen az első, aki bele hal a főztömbe, hanem aki megkóstolja és elbírálja.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 22.02.13 21:26

Egész nap nem tudtam, hogy mit gondoljak. Próbáltam megfeledkezni mindenről és csak egy átlagos napnak megélni, de azért én is tudtam és éreztem, hogy ez nem egészen így van és azért vágytam is arra egy kicsit, hogy ezt éreztessék is velem és most megkaptam és annyira hihetetlen ez az egész és hogy pont velem történik. Velem még soha senki sem volt ilyen figyelmes. Hajszál híja volt, hogy nem sírtam el magam, de tudtam, hogy most talán nem kellene és nem is túl jó ötlet még ha örömkönnyek volnának is. Itt most sírásnak helye nincs. Végül csak kibírtam és már kicsit bántott is a dolog azaz csak a saját gondolataim, hogy egész nap azt akartam magammal elhitetni, hogy ő biztosan nem tartja olyan fontodnak ezt az egész felhajtást, bár nehezemre esett azt feltételezni, hogy tényleg kiment volna a fejéből.
- Véletlenül a konyhába nincs beszerelve valahol egy biztonsági kamera, hogy visszatudjam nézni, hogy készült el ez a spagetti? - Mert azért a néhány percért bármit megadnék, hogy láthassam Axel hogyan boldogult a konyhai berendezésekkel, segédeszközökkel na meg a recepttel.
Fogalmam sincs mire fő vagyok ilyen izgatott, hiszen régen volt már az első randim és régen voltam már ennyire boldog és most csak mosolygok, mert minden okom megvan arra, hogy igazán boldog legyek!
- Gondolom van B terved, de biztosan nem lett rossz. - Ha már ezt megrendezte akkor biztos van mentőöv is, de én hiszem azt, hogy igen is jó lett, hogy miért vagyok ennyire biztos ebben? Mert szívvel lélekkel csinálta...
Hát jó... Szót fogadtam és megkóstoltam majd Axelra néztem nagy szemekkel, de mindvégig mosolyogva.
- Holnaptól a tiéd a terep! - A saját spagettim nem ízlett ennyire komolyan mondom. Sokkal jobb érzéke van a fűszerekhez mint nekem, legalább is szerintem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 25.02.13 3:56

Mindent feltettem egy lapra, valószínűleg Lorena is tudna erről mesélni, hogy milyen érzés ez. Túlságosan biztos voltam magamban, annak ellenére is, hogy ez az első olyan alkalom, mikor tényleg azt lehet mondani hogy főztem. Szóval nem készültem B tervvel, maximum nevettünk egy jó azon, hogy mennyire borzalmasan sikerült és megpróbál valamit össze ütni nekünk, mert ilyenkor nem hinném, hogy bárhol lenne szabad hely, minden étterem dugig van ezen a napon. Szóval nagyon remélem, hogy számára is ehető lesz, mert sem a húst, sem pedig a tisztát nem főztem szét, sőt boldogságom határtalan, mert szerintem a főszerekkel is tudtam bánni, még akkor is ha nem mindről tudtam, hogy pontosan micsoda is. Ezt mondhatjuk eddig kezdők szerencséjének.
- Nincs, de ha talán jól viselkedsz, legközelebb élőben is megnézheted, hogyan készítem el. - Ez a legközelebb remélem sokára fog lenni, mert nem fekszik annyira nekem a főzés. Mármint nem hinném, hogy lenne hozzá kedvem, vagy akár türelmem napi szinten. Azért még is csak kényelmesebb a kanapén ülve meccset nézve kivárni, ameddig az asszony a konyhában robotol. Viszont ez a nap különleges, ezért tehetünk kivételt.
- Hát én is ennyire biztos vagyok, mint te! Ezért nincs B terv a tarsolyomban. - Legvégső esetre, ott a tőlem kapott csoki, ha nagyon éhes lenne. Vissza fogott lélegzettel néztem, hogy megkóstolja. Mosolygott! Na jó, de miért? Annyira rossz, hogy már nevetséges, vagy azért mert tetszik neki?
- Ez azt jelenti, hogy ízlik? - Kortyoltam bele a borospoharamba, majd megragadtam a villát, hogy megnézzem mennyire lett ehető. Meglepően jó ízű volt, a tészta nem volt túl rágós, se nem nyúlós, pont mint egy étteremben szolgálták volna fel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 27.02.13 20:37

- Na és cukorka is jár érte ha jó leszek? - Evvel a szöveggel úgy tíz éve még talán lehetett sikert aratni, de azóta elmúlt pár év és már a cukorkát sem szeretem annyira, bár aki keres az talál rajtam gyenge pontot még pedig a csokit. Csak ha túl sokszor keresi akkor könnyen meglehet, hogy a végeredmény már koránt sem fog annyira tetszeni, az a néhány plusz kiló amit felszednék alkalomadtán. És tartok tőle, hogy az már nem elég ha csak fel takarítok a szobába és segítek egy kicsit a ház körül. Az évek során nem csak én nőttem meg, hanem a felelősségem is. Sok mindenben volt részem és tapasztalatot is gyűjthettem bőven és volt is miből tanulnom bőven. Mindazonáltal azt gondolom, hogy én ezt elégszer hányom a saját szemere a tükör előtt ácsorogva, ahhoz hogy bátran ki merjem jelenteni ,hogy senki másnak sincs ehhez joga akár igaza van akár nem.
- Azt hiszem most már te is megkóstolhatod elvégre te főzted. - Bólogattam biztatóan és mosolyogva, mert tényleg jó lett, ami nem tagadom kicsit meglepő, de a lehető legjobb értelemben. Tényleg sikerült meglepnie. Őszinte nem gondoltam volna, hogy gyertyafényes vacsorával fog hazavárni, azt meg még kevésbé, hogy ő is fogja elkészíteni.
- Nem túl gyakran fordulsz meg a konyhában... Mégis hogy vetted rá magad? - Az sem mellékes, hogy hogyan csinálta? ehhez vajon hányszor és hány fajta műsort kellett megnéznie? Na és azt mikor tette?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 28.02.13 5:41

Mosolyogva figyeltem páromat, büszkeséggel töltött el, hogy sikerült számára meglepetést okoznom. Nem is tudja, de nagyon sokat készültem arra, hogy a mai nap tökéletes legyen. Volt bennem egy kis félelem, hogy elronthatom a vacsorát, de minden úgy ment, ahogy kellett, ezért a mai nap eddig tökéletesen volt. Én pedig azt szeretném, hogy az este további része is hasonlóan tökéletes legyen, sőt ha lehet még ennél is jobb.
- Nem, az nem jár érte. Velem kell megelégedned. - Cukorka helyett, inkább magamat adnám neki oda, persze nem vagyok annyira édes, mint a cukor, de hátha így is megéri neki. Egy alkalmat igazán kibírtam a konyhában, de nem vágyok arra, hogy ha nem muszáj akkor is itt töltsem el az időmet. Lorena tőlem sokkal jobban tud főzni, ebben akarok hinni, bár még nem volt alkalmam megkóstolni a főztét.
- Nem akarom magam dicsérni, de ez tényleg finom. - Biztosan valami csoda folytán sikerült ezt összehoznom, mert nem is sóztam el és nem főztem szét a tésztát. Sőt, nagyon is ehető lett, tényleg büszke vagyok magamra. De ha Lorena nem lenne, akkor nem is tudtam volna meg, hogy miféle képességem van főzéstéren, mert eddig még egyik barátnőmnek sem voltam semmit hajlandó főzni, de neki bármit megtennék.
- Én csak meg szerettelek volna lepni és gondoltam megpróbálkozok vele, mert inkább a mai napot kettesben szerettem volna eltölteni veled. Nem akartalak ma étterembe vinni, mert azt akartam hogy ez a nap csak is rólunk szóljon. - Ennél őszintébb nem is tudnék már vele lenni. Halványan rámosolyogtam, majd tovább ettem a remekművemet.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 02.03.13 20:13

- Amúgy sem szeretem a cukorkát. Kinőttem már belőle. - Igen, egy kisebb világ dőlt össze bennem mikor ezzel az elkeserítő ténnyel állítottak szembe a szüleim tekintve, hogy nálunk semmi sem úgy működött mint egy normális családban. Persze egyke voltam ezért mindenem megvolt, amiről már a születésem előtt gondoskodtak is legnagyobb örömömre... Szóval, azóta valahol egészen máshol kell keresnem az édes dolgokat és többnyire meg is találom és igen hamar beláttam, hogy sokkal édesebb mint egy kis cukorka.
- Igen, ezek után komoly kételyekkel fogok majd bele a főzésbe. - Még a gondolat is rémisztő, de előbb-utóbb meg kell barátkoznom a gondolattal, sőt inkább előbb nem is olyan sokára. Persze magamra már főztem nem is egyszer, de hát azt senki sem tudta leszólni és senkit sem volt lehetőségem megmérgezni vele. Gyorsan meg kell majd tanulnom boszorkánykodni és valami ehetőt varázsolni remélve, hogy a tűzoltókat nem kell majd hívni. Emlékszem néhány évvel ez előtt még a családi háznál a szomszéd lány már elég jóban volt velük. Bízom benne, hogy szerencsés kezeim lesznek majd és ezt is megoldom valahogy, de remélem megadja nekem azt az örömet, hogy egyedül szerencsétlenkedhessek, mert ha tíz percenként jön majd idegesíteni és piszkálgatni hát én kiakadok és megváltozik az étrend.
- Hát sikerült. - Mondhatom tényleg sikerült meglepnie és eddig nagyon is jó kilátások elé néz ez az este legalább is szerintem. Tehát az A terv sikeres volt és már nem is vágyom semmi másra csak is kizárólag rá!
Annyira boldog vagyok most ezekben a pillanatokban, hogy az valami hihetetlen még kimondani is. Kész szerencse, hogy épp vacsizunk más különben már rég beálltak volna az arcizmaim a sok mosolygástó talán még görcsbe is rándultak volna... Ha valamit nagyon imádok a spagettiben, akkor az a hosszú tésztája!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 05.03.13 1:23

- Szóval ezek szerint úgy döntöttél, hogy velem is beéred? - Homlokomat ráncolva tettem fel roppant érdekfeszítő kérdésemet. Remélem olyan választ fog kiejteni, amit hallani szeretnék, mert nagyon csalódnék egy nemleges válaszban. Ahogy azt is remélem, hogy nem hiába játszottam el ma a konyha tündért és tényleg hatalmas meglepetést okoztam számára ezzel a gyertyafényes vacsorával. Ennyi a minimum, amit megérdemelhetne. Nem szeretnék neki csalódást okozni, sokkal inkább szeretném a mai napot emlékezetessé tenni, hogy évek múltán is mosolyogva gondoljuk vissza a ma történt dolgokra.
- Én pedig ezek után kíváncsi vagyok a főzéstudományodra. Igazán megtisztelhetnél már azzal, hogy főzöl rám. - Eddig mindig csak rendeltük az ételt, vagy valahol elmentünk ha éhesek voltunk, de már egészen felkeltette a kíváncsiságomat az, hogy Lorena mit tudja össze rittyenteni, ha szándékában állna végre a konyhában is egy kis időt tölteni. Mert ha minden jól megy, akkor egy asszonynak tudnia illene főzni, pláne ha számításaim beválnak és nem sokára bővülni fog a ház lélekszáma. Mert igazán nem lenne ellenemre egy körülöttünk rohangáló gyerek, vagy akár több is, de odáig még hosszú utat kell együtt kitaposnunk.
- Ennek csak örülni tudok, mert tényleg szívemet lelkemet bele adtam. - Egyáltalán nem érzem túlzásnak ezt mondani, mert tényleg úgy készítettem neki, hogy minden tőlem telhetőt megtegyek annak érdekében, hogy sikerüljön és ezáltal meglepetést okozzak számára. Büszkeséggel tölt el, hogy az akcióm sikeres volt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 09.03.13 15:09

- Amennyiben megígéred, hogy megpróbálsz mindig ilyen édes lenni? - Kérdésre kérdéssel, de azt hiszem még mindig ütöttem a mércét és azt válaszoltam, amit hallani szeretett volna még ha én más kiadásban is szolgáltam fel, attól még a lényeg benne van és komolyan gondoltam és merem remélni, hogy nem fog beletörni majd a fogam.
Számítottam már tőle erre a kérdésre mégis úgy tekintek rá mintha arra kérne, hogy írjam alá a halálos ítéletét.
- Jól meggondoltad? - Ugyan még soha sem égettem le a konyhát vagy füstöltem fel a lakást, de ettől még nincs kizárva. Égettem már oda a kaját, sőt szénné is már azután pedig valósággal feltudtam volna robbantani a mosogatót, sőt az egész helyiséget úgy ahogy és... és az apám az valósággal megőrjített... vagy túl elsóztam az ételt vagy túl sótlan volt neki. Komolyan mondom mintha már szándékosan csinálta volna és ha most belegondolok, hogy újból el kell ezt játszani csak egy másik férfival...
Nem állítom, volt hogy megszállt a szentélek és olykor ha volt is hozzá kedvem, akkor szerettem főzni vagy épp sütkérezni vagy csak megláttam valami érdekeset egy műsorban és puszta kíváncsiságból megpróbáltam elkészíteni, akkor még egész lelkes is voltam, de napi szinten... gőzöm sincs hogy menne a dolog.
- Már csak az van hátra, hogy eldöntsük ki fog mosogatni? - Mindezt persze mosolyogva kérdeztem, csak mert belegondoltam valójában mennyire is szeretek én a konyhában tartózkodni, mint kisgyereknek a szobafogság. Áh, és mosogatni is valósággal imádok. Hosszú kín keserves napok elé nézek... Csak amíg megszokom, hogy ez márpedig mostantól az én dolgom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 09.03.13 15:25

Ezek a kompromisszumok, már megint egy elé állított. Próbálkozni mindig próbálkozok, de nem mindig sikerül is. Nem akarok olyat ígérni neki, amit nem tudok betartani, nem azért mert nem akarnám, hanem mert nem tudhatom előre, hogy menni fog-e. Ilyennel még senki sem próbálkozott nálam, de minden tőlem telhetőt meg fogok tenni az ügy érdekében.
- Nem ígérhetem meg, viszont megpróbálkozhatok vele. - Most egyelőre be kell érnie ennyivel, aztán pedig idővel kiderül, hogy mennyire is tudok édes maradni. Na meg persze ez is eléggé tág fogalom és fogalmam sincs, hogy ez alatt pontosan mit is ért, de gondolom hamarabb megtudom, ha már nem vagyok számára olyan édes, mint várnám.
- Jól meggondoltam. Még ételmérgezésem úgy sem volt és nem hiszem, hogy a te főztödtől kaphatnék, bízok benned. - Még egy bizakodó mosolyt is megeresztek felé. Azt akarom, hogy tényleg elhiggye, hogy meg tudok bízni benne, ezek mellett pedig tényleg kíváncsi vagyok arra, hogy hogyan tud főzni, mert nem mehetünk el mindig éttermekbe és gyorskajáldákba, ha megéhezünk.
- A mosogatást magamra vállalom, de majd csak reggel, majd újult erővel. - Ha már én főztem, akkor azt is megtehetem, hogy elmosogatok, végül is nem nagy ügy. Biztosra veszem, hogy nem fogok bele szakadni, sem pedig bele halni. De csak azért megyek bele a dologba, mert szeretném ha különleges bánásmódban részesüljön ma. Még olyan maradni vagyok, aki szerint a nők dolga a főzés és a mosogatás, de persze szívesen segítenék neki bármiben.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 09.03.13 17:38

- Ennyi nekem bőven elég is egyelőre. - Tudom, nem várhatom el tőle, hogy ténylegesen megígérje nekem az említett dolgot és nekem az is tökéletesen megteszi ha megpróbálja azért a kedvemért és tudom, hogy ha valóban akarja, akkor egész biztosan sikerülni is, pontosan úgy mint a ma este. Tudom, hogy nem mehet mindig minden simán és hogy nem lehet mindig mindenhez jó képet vágni és én nem is ezt kérem tőle, csak hogy próbáljunk meg minél kevesebbet veszekedni és tudom, hogy ehhez két ember szükségeltetik és természetesen én is megfogok mindent próbálni és tenni, ami csak tőlem telik, mert én komolyan akarom, hogy ez a kapcsolat működjön.
- Ételmérgezés? Oh, én nem aprózom el. De azért jó hallani, hogy van aki bízik a tehetségemben. - Csak épp nem úgy ahogy szeretném, de ez most nem az a nap és alkalom és az időpont sem a legmegfelelőbb, hogy ezt megvitassuk.
- Nos, majd holnap... meglátom mit tehetek és megpróbálok eleget tenni a kérésednek. - Amit szinte lehetetlennek tartok. - Nem tudom mondtam-e már, hogy rosszul viselem a kritikát?! - Most már csak abban bízom, hogy annyira szörnyűt valamit csak nem tudok létrehozni, ami valósággal ehetetlen.
- Hűha, erre azért majd még reggel emlékeztetlek. - Ezért már érdemes lesz reggel felkelni, hogy ezt végignézhessem, bár kétlem, hogy ki bírnám, hogy ne segítsek ha már látom ,hogy szenved, de addig egy tapodtat sem. Végül is nem minden nap látni, hogy egy férfi mosogat. Mondhatni ritka mint a fehér holló, szóval jól meg kell nézni!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 13.03.13 3:42

Bólintottam egyet, jelezve hogy felfogtam amit mondott. Nem szeretnék neki hazudni és semmi olyasmit ígérni, amit később képtelen lennék betartani. Szeretem a dolgokat reálisan nézni és azt hiszem így fair kettőnkre nézve.
- Bízni bízok benned annyira, hogy megkóstoljam a főztödet, de közben erősen reménykedni fogok benne, hogy életben maradok tőle. - Nem sértésként szántam, sokkal inkább ugratásként. De ha nekem sikerül ezt a csodát a mai estére össze hozni, akkor hiszek abban, hogy Lorenának is sikerülnie fog valamivel elkápráztatnia. Meg amúgy különben is nem azért szerettem bele, mert azt gondoltam jó háziasszony fog lenni és életem végigéig főzzön rám, bár azt még nem tudom, hogy hogy menne neki a háziasszony szerepkör.
- Ígérem nem fogok kritikus lenni, bármit teszel is elém meg fogom enni. - Mosolyogva bólogatok, remélve hogy nem fogja kihasználni a helyzetet és olyan ehetetlen ételt tenni elém, amitől napokig gyomorrontásban szenvedhetnék.
- Előre is köszönöm az emlékeztetőt és ha már itt tartunk felajánlom hogy végig nézd a kis műsoromat, ha már a főzésemet nem láthattad. - Azért remélem semmit sem fogok eltörni előtte, azért még sem lehet annyira nehéz a mosogatás, ebben bízok. Közben megragadtam borospoharat, mosolyogva néztem rá, most még a szokásostól is gyönyörűbb volt, ahogy megvilágították arcát a gyertyák fénye.
- Ránk. - Koccintásra emeltem poharamat, utána elégetten kortyoltam egyet belőle, szememmel mindvégig Lorenát figyelve.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 16.03.13 19:53

- Nos, ez esetben örömmel tájékoztatlak, hogy én még eddig senkiről sem tudok aki ne élte volna túl a főztömet. - Jobban is belegondolva, tényleg nem. Eddig még senki sem vágott hozzá pofákat az asztalnál, vagy csak nem mertek? Még mindenki az asztalnál tudott maradni eddig és rosszul létnek sem tapasztaltam semmiféle jelét. Szóval valamit vagy tényleg nagyon jól csináltam vagy a többiek piszkosul jó színészek.
- Azért ha tényleg nagyon borzalmasra sikerülne, akkor ne... - Azért azt mégsem várhatom el tőle és nem tudnám elviselni a tudatot ha emiatt bármi baja lenne és persze nem is gondoltam véresen komolyan a dolgot. Ha soha senki sem meri megszólni a művemet, akkor úgy nem is fogom tudni soha elkészíteni jobban és az... hát senkinek sem lesz túl előnyös. Legalább is az éttermekben rendkívül ismertek leszünk.
- Ki nem hagynám... - Ebben már igazán nem akadályozhat meg és ha rám hallgat ezt jobb lesz mielőtt elmosni reggel még mielőtt kiadósan beleszáradna. De most ünnepélyesen megfogadom magamban, hogy nem fogok beleszólni a munkájába egy árva szóval sem. Én majd csak csendben a konyhapulton üldögélve fogom végignézni.
- Ránk. - Ismételtem utána mosolyogva majd miután koccintottunk én is belekóstoltam a bor ízvilágába. Nem mintha nagy borszakértő lennéik, de nagyon imádom és szeretem is megadni a módját a dolgoknak.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 19.03.13 3:35

Attól amit közölt velem tényleg megkönnyebbültem. Még mindig elevenen él bennem az a régi emlék, mikor még az egyik gimnazista barátnőm megpróbált elkápráztatni a főztjével. Nem is szeretnék erre a rossz emlékre vissza gondolni, legyen elég annyira, hogy napokig rosszul voltam tőle.
- Ez tényleg jó hír és reménykedek benne, hogy nem én fogok lenni az első áldozatod. - Ha kell előbb áthívom Greget, hogy kóstolja meg, csak úgy mint régen a királyoknak is volt főkóstolójuk, nehogy valaki mérget csempésszen bele az ételükbe. Igaz nem vagyok király, ezért nem is hiszem, hogy lennének ellenem merényletek, főleg azt nem hiszem, hogy szívem hölgye képes lenne rá.
- Azért ha a kinézete és az állaga túl gyanús lenne meggondolnám magam hidd el. De adok neked egy esélyt, hogy bizonyítani tudd, hogy képes vagy egy férfit boldoggá tenni a konyhai tudományoddal is. - Pajkosan rákacsintok. Azt már bőven volt alkalmunk tesztelni, hogy az ágyban hogyan tud elkápráztatni, ezért is vagyok annyira kíváncsi más rejtett képességeire is. Tényleg bízok benne és ha nekem sikerült úgy hiszem, hogy neki is fog.
- Nem is lenne más választásod, neked kell majd felkeltened és emlékeztetni rá. - Már most tudom, hogy nem akarom hogy a reggel bekövetkezzen. De ha már a főzés sikerült a mosogatás sem lehet nehezebb, na meg nekem is ki kell vennem a részem a házimunkából, nem várhatom el folyton, hogy mindent Lorena csináljon, elvégre hatalmas ez a ház. Koccintás után, kiürítettem a poharam tartalmát, letettem az asztalra a poharat és felkeltem a helyemről, oda álltam mellé és a kezem nyújtottam felé.
- Hölgyem mit szólna ahhoz, ha elrabolnám? Még nem látott mindent! - Próbálok komoly képet vágni, de azért egy kis mosoly még is ott lappang ajkaim szegletében.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 19.03.13 12:34

- Már az vagy. - Vágtam rá mosolyogva. Bátran állíthatom, hogy egy ideje az. Mondták már egy páran, hogy olykor nagyon is elviselhetetlen tudok lenni és olyan kiállhatatlan és nagyon önfejű, szóval szerintem simán tekinthetek rá úgy mint az áldozatomra, de rá különösen kell vigyáznom, hogy meg ne lógjon előlem, mert elsőre sem volt könnyű dolgom vele és ez azóta sem változott, viszont kell nekem, szóval azt hiszem a közeljövőben szükségeltetnek bizonyos változtatások ha meg is akarom tartani.
- Na és az is az én hibám lesz ha miattad égetem majd oda a kaját? - Lefogadom, hogy ő pontosan tudja, hogy most miről beszélek, de ha mégsem akkor majd az első adandó alkalmat megragadom és szemléltetem vele ezt az elméletemet. A konyhai tudományommal is...? Hát igaz ami igaz az ágyban nem tudok odaégetni semmit és a konyhát sem tudom füstfelhőkbe burkolni és az edényt sem tudok ráolvasztani a tűzhelyre és még sorolhatnám...
- Mérget vehetsz rá, hogy megteszem és jobban teszed ha engedelmeskedsz amíg szépen mondom... - Nem túlságosan szeretek könyörögni senkinek és semmiért. Persze tudom szépen kérni egyszer, kétszer, talán még harmadszor is, de a negyedszeri alkalomból már ne akarjon kérni.
- Uram, miből gondolja, hogy az már nem történt meg? - Fogtam meg a kezét majd felálltam az asztaltól, hogy kövessen, bárhová is tartunk. Őszintén szólva fogalmam sincs róla, hogy mit tartogathat még a számomra?! Vajon felül lehetne még múlni ezt a napot? Még soha senki sem okozott számomra ilyen és ekkora meglepetést. Akárhogy is tette, de nagyon jól csinálta! Tényleg nem sejtettem semmit...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 24.03.13 5:31

Szó szerint ledöbbentem, eleinte nem is tudtam nagyon hová tenni, hogy ezt hogyan érti, de aztán szép lassan kezdett derengeni.
- Szóval az áldozatod lettem és nekem fel sem tűnt? Biztosan a szerelem homályosította el az elmémet. - Akár úgy is lehetne mondani, hogy mindketten a szerelem áldozatai lettünk, bár nekem ez egyáltalán nem áldozat. Különös, hogy alig pár hónapja ismerjük egymást, közelebbről is csak pár napja és még is úgy érzem, mintha már évek óta együtt lennénk.
- Ebben az esetben osztoznék a felelősségen, de nem szeretnék nagyon láb alatt lenni és elvonni a figyelmedet a főzésről. - Akár le is ülhetek egy székre és szépen csendben végig nézhetem amit a konyhában leművel, de nekem sosem volt az erősségem a csendben maradás, de azért tényleg igyekeznék nem elterelni a figyelmét. Valahogy arra az időre megpróbálom magam vissza fogni, tán csak sikerülni fog.
- Hűha, ez nagyon ijesztően hangozott. Na és ha képtelen leszek felkelni, akkor csúnyán is fogod mondani? - Már pofátlanul mosolygok, elképzeltem az egész jelenetet, ahogy reggel azzal próbál felkelteni, hogy ideje mosogatni. Biztosan nem fogok kiugrani az ágyból örömömben.
- Jól tudom, hogy már a szívedet sikerült elrabolnom, de most a testedre pályázok. - Mondhatni szó szerint. Kézen fogva vezetem a háló felé, kinyitottam előtte az ajtót, hogy szembesülni tudjon a látvánnyal. Remélem nem találja túl giccsesnek. A szobát apró mécsesek világították be, az ágyon pedig szépen szív alakban elrendezett vörös rózsaszirmok voltak szórva. Szerettem volna megadni a módját, hiszem ez az első együtt eltöltött Valentin napunk, azt akartam, hogy érezze mennyire különleges.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 24.03.13 20:42

- Könnyen lehet... - Gondolom mondanom se kell... mosolyt csalt arcomra ledöbbentsége és persze szavai. Fogalma sincs róla milyen ilyeneket hallani tőle. Őszintén szólva nem számítottam volna rá és még soha senkinek sem sikerült így meglepnie. Semmit sem sejtettem mégis annyira boldog vagyok!
- Na és ezt most higgyem is el? - Soha egyetlen férfi sem akar láb alatt lenni aztán valahogy mégis csak siker nekik, aztán persze mossák kezeiket, de én ezt most nem fogom megengedni. Mármint, most már vannak elképzeléseim arról, hogy mi mindenre képes ha valamit nagyon akar így igen esélyesnek tartom, hogy nagyon is el tudná vonni a figyelmemet és nem is volna nehéz kicsalnia a konyhából, mert annyira azért nem szeretek ott sürögni-forogni. Ami azután következne az minden tekintetben fergeteges lenne és mindketten legalább annyira tehetnénk a dologról, de van egy olyan érzésem, hogy ez akkor senkit sem fog zavarni különösebben! Vannak olyan pillanatok, amiket nem érdemes elszalasztani! És van ami megvár...
- Elképzelhető, hogy akkor már nem csak mondani fogom. - Jól emlékszem arra a reggelre, amikor lehúzott az ágyról, legalább is megkísérelte és egy percig komolyan elhittem, hogy meg is teszi, de aztán megkönyörült rajtam. Szóval, ha alkalmam nyílik rá én sem fogok habozni mielőtt megkezdeném az én bosszúhadjáratomat. Én ugyan nem bírom lehúzni az ágyról, de kitalálok erre a célra valami jobb és lényegre törőbb módszert.
Azt hiszem szándékát ennél egyértelműbben nem is tudta volna közölni velem. A háló ajtajában állva nem akartam hinni a szememnek. Döbbentem néztem körül... Még soha senkitől sem kaptam ilyen ajándékot és elérte, hogy ez a nap tényleg feledhetetlen legyen a számunkra. Most azt szeretném, hogy ez a nap bár soha sem érne véget, ha minden nap pontosan ilyen lenne, vele!
Ha más szájából hallottam volna vissza ugyan ezt a sztorit erősen megkérdőjeleztem volna, hogy ilyen pasi létezik...
- Hihetetlen vagy... - Mosolyogva fordultam felé a szemébe nézve. Közelebb lépve öleltem meg majd csókoltam ajkaira. Most már elhiszem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 26.03.13 1:00

Ezek után merje nekem egyszer is azt mondani, hogy nem szeretem eléggé. Főztem neki! Én! Csalhattam volna, vagy akár élhettem volna a házhoz szállítással is, de még sem tettem. Bevetettem minden tudományomat és a saját két kezem alkotásával próbáltam elkápráztatni. Egészen finomra is sikeredett és azt hiszem nem is lehetett annyira rossz, ha még Lorena is képes volt arra, hogy megegye azt, amit elé raktam.
- Tudom hihetetlenül hangzik, de nem akarlak feltartani. Persze tudom sokkal könnyebb mondani, mint véghez is vinni, de erősen próbálkozni fogok. - Valamivel majd csak le tudom addig kötni magam, még a konyhában időzik. Az sem ártana, ha lenyírnám a füvet, hogy tényleg ne legyek láb alatt, viszont látni szeretném a nagy műsort, ezért inkább még is csak látótávolságon belül szeretnék maradni. Majd addigra beszerzek valahonnan egy tűzoltó készüléket, hogy minden eshetőségre felkészültek lehessünk.
- Hanem? - Pimaszkodva kérdezek vissza, szerintem jól tudja, hogy minden tettje következményeket von maga után. Én pedig nagyon is szeretek bosszút állni tervezzen ellenem bármilyen merényletet is, kreativitásom az ilyen esetekben nagyon is határtalan. De most félre szeretnék minden ilyen gondolatot tenni, hiszen most egészen más szándékaim vannak vele.
- Ezek szerint tetszik. - Mosolyogtam vissza rá és bevallom nagy kő esett le a szívemről azzal, hogy még az eddigieknél is jobban sikerült meglepnem. Tényleg azt akartam, hogy az a nap feledhetetlen legyen és mosolyogva emlékezzünk vissza erre a napra. Gyengéden megcsókoltam, ajkaira tapadva kezdem el szép lassan vezetni minél közelebb az ágyhoz. Ma nem akarok semmit sem elsietni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 28.03.13 20:12

- Én pedig kíváncsian várom majd a fejleményeket! - Már csak abból kiindulva, mivel eléggé sok minden van amiben hasonlítunk - akad amiben kicsivel jobban is mint kellene - így arra tippelek, hogy ő sem fogja ki bírni hozzám hasonlóan és ragaszkodni fog ahhoz, hogy végignézhesse amint produkálom magam a konyhában. Mégsem hiszem, hogy élvezné a látványt legalább is kevésbé mint én. Mert bár egyikünk sem egy konyhatündér mégis úgy gondolom, hogy én többször fordultam már meg a konyhában mint ő és azt hiszem ez így a normális. Persze ez nem azt jelenti, hogy olykor ne tudok alakítani, de nem szívesen teszem különösen mert minél inkább felbosszantom magam rajta annál többet bénázom, amin ő megszakadna a nevetéstől. Na jó, remélem azt azért nem. De én osztatlan sikert aratnék ő pedig rendkívül jól érezné magát. Hogy azután mi minden valósulna meg a tervezettekből a fene se tudja, de mindig van egy rá következő nap, amikor újra lehet próbálkozni.
- Kész tények elé foglak állítani, szó szerint. - Hogy ebből ő már mit hámoz ki az csakis az ő személyére tartozik az pedig, hogy mi minden fog ebből megvalósulni... Nos, az sok mindentől függ. De természetesen ennél többet nem igazán szeretnék megosztani vele. Már ez is több volt a kelleténél. Mondjuk úgy, hogy előveszem a legmeggyőzőbb énemet és egy ígéretes választás elé fogom állítani, de persze semmit sem bízok majd a véletlenre és mindenek előtt bebiztosítom magam és a saját érdekében remélem, hogy helyesen fog dönteni. Más különben érdekes napok elé nézünk. Egyszer valaki azt mondta nekem, hogy csak akkor szálljak harcba ha biztos vagyok a győzelmemben! Nos, ez most nem egészen van így én mégis merek és megkockáztatom nem számolva a lehetőségekkel és az elkerülhetetlen következményekkel.
Annyira szép és gyönyörű és most minden annyira tökéletes. Még soha senkitől sem kaptam ilyen szépet. Egy varázslatos emléket, amit soha sem fogok elfelejteni és amiről tudom, hogy tényleg szeret. Még ha nem is mondjak ki, érzem. Most először érzem szeretve magam igazán és szeretném ha ha ez úttal nem pont a saját érzelmeim árulnak el, mert azt nem bírnám ki! Nekem szükségem van rá! Lassan, nagyon lassan kezdtem el hátrálni ahogy vezetett. Istenem, létezik még ilyen pasi? Aki engem szeret? Határozottan megvoltam győződve arról, hogy ilyen maximum a filmekben van még és az is csak azért, hogy láthassuk, hogy valamikor ilyen férfiak is éltek ezen a földön és keresni kezdjük őket... és én megtaláltam volna? Mert ha ez így van, akkor többé nem engedem el! Lágyan csókoltam vissza kiélvezve minden pillanatát semmit sem elsietve, hiszen még annyi időnk van. Ma ez az éjszaka, de holnap újabb napra virradunk és kiállítja, hogy egy szokványosnak tűnő nap nem lehet ilyen? Ki állítja, hogy minden egyes nap nem lehet ilyen? Hiszen ez csak rajtunk múlik. Nekem minden egyes nap boldog, amit vele tölthetek el!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 30.03.13 22:59

- Tőlem kíváncsibb nem lehetsz, mert azért nekem valljuk be sokkal könnyebb dolgom lesz, nekem csak nyugiban kell maradnom és végig néznem azt, hogy életem párja mivel akar elkápráztatni. Azért abban van némi igazság, hogy a férfiak szívéhez a hasán keresztül vezet az út. - Persze én előbb bele szerettem, mint megkóstolhattam volna, hogy milyen gasztronómiai tudással rendelkezik. Valójában azt sem bánnám, ha nagyon kezdő lenne, még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy sokan fogok körülötte sürögni forogni a konyhában és rám is fog ragadni valami a tudományából, vagy akár közösen is kísérletezhetnék. Talán még szórakoztató is lehetne a közös főzés.
- De mielőtt ezt tennéd remélem kapni fogok egy forró kávét ébredéskor, úgy talán még hasznomat is tudnád venni. - Na ami általában nehezen szokott menni az a felkelés, kávé nélkül kötve hiszem, hogy észhez térnék. A kávé után pedig tényleg betartanám az ígéretemet, miszerint elmosogatok, sőt még azt a cuki kis kötényt is fel fogom venni hozzá. Már kezdem bánni, hogy bevállaltam, mert lelki szemeim előtt már látom Lorena arcát, hogy mennyire fog szenvedni azzal, hogy ne nevesse el magát, de végül csak nem fogja kibírni.
Minden jel szerint sikerült elkápráztatnom, elvégre ez volt ezzel az egésszel a célom. Reménykedtem benne, hogy a vacsorával is nagy sikerem lesz, de ha még sem, akkor ez a látvány mindenért kárpótolta volna. Puha ajkaira tapadva kezdem el lassan vezetni az ágy felé. Óvatosan ledöntöm az ágyra, fölé tornyosulva folytatom tovább ajkai ízlelgetését. Egyik kezemmel támasztom magamat, közben a másik kezem felfedező útra indult meg derekán. Betérve felsője alá kezdtem el gyengéden cirógatni bőrét.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 02.04.13 22:06

-Hm, ne gondold, hogy a tétlenség könnyű. - Az utóbbi napok hát nem pontosan arról tanúskodnának, hogy nekünk hű de mennyire megy és működik nálunk a mindent a szemnek alapelv, így szerintem egyáltalán nem lesz könnyű dolga. De engedem, hagy jöjjön csak rá magától. Szerintem nincs is annál őrjítőbb és nehezebb mikor valamit valamit nem tehetsz meg, amit olyan nagyon szeretnél. erről lehetne még regélni és tudnék is egy kézen fekvő példát... De ez az én harcom saját magammal és az érzelmeimmel.
- Ez most ugye nem egy burkolt célzás akart lenni? - Két lehetséges verziót tartok fenn, ami vagy egyáltalán nem volt burkolt vagy egyáltalán nem is volt túlzás, de azért mégis csak van benne valami más különben meg sem jegyezte volna, de én majd meg fogom és odafigyelek rá, hogy mit teszek az asztalra. Nálunk a családban ugyan senki sem volt egy konyhatündér leszámítva anyámat, akinek nem is igen volt más választása, de én valahogy mindig találtam magamnak jobb elfoglaltságot mintsem, hogy be álljak mellé én önként rabszolgasorra ítéljem magam. Persze volt az a helyzet amikor nekem sem volt más lehetőségem és ezen alkalmakkor ragadt rám az ami. De mindig ki húztam magam és valahogy mindig szívesebben csináltam én a desszerteket, eleinte mert érdekesnek találtam az elkészítésüket azután pedig avval vigasztaltam magam, hogy legalább édes is az amit csinálok.
- Talán? Na és mi rá a garancia? - Na jó, általában nem vagyok számító csak most. De hát mutassanak nekem egy olyan nőt aki szeret mosogatni... Különben meg most tényleg nem én főztem így azt gondolom, hogy nem engem illetve meg az a megtisztelő feladat, hogy elmosogassak.
Immár az ágyon heverve ízlelgetem tovább édes csókjait. Kezemmel lassan simítottam végig felsőtestén. Semmit sem akartam elsietni. Ki akartam élvezni az érintés minden egyes apró pillanatát. Majd a derekához élve lassan kezdtem el feltűrni a felsőjét... Anélkül mégis csak jobb lehet.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 10.04.13 0:29

- Nem gondolom, hogy az volna, de valahogy majd addig megpróbálok láthatatlan lenni, ameddig te remélhetőleg valami finomat ütsz össze. - Egy ideig jól bírok a semmittevést, de annak is van határa. Nem tudok neki megígérni, de megpróbálkozok tényleg nem láb alatt lenni még elkészíti azt a valamit, amivel feltehetőleg majd le fog nyögődni. Még nem kóstoltam a főztéjét, de bizalmat szavazok neki és előre feltételezem róla, hogy majd tényleg valami finomat tesz elém az asztalra. Mai napon életemben először sikerült valami egészen ehetőt készítenem, ezek után neki is kellene valamit bizonyítania.
- Hát ami azt illeti célzásnak célzás volt, de nem hinném hogy burkolt is. - Ha tényleg azt szeretné, hogy reggel mosogatásra bírjon azt jobb ha egy kávéval kísérli meg. Reggelente kávé nélkül még élni is nehezemre esik, nem hogy még rászánjam magam, hogy mindent elmosogassak. Ami az illeti nem vagyok oda a házimunkáért, sokkal inkább kényelmesedek el a kanapén egy jéghideg sör társaságában, miközben meccset nézek. Ebből még lehetnének problémáink, mert ki kellene nekem is vennem a részem a munkából, nem várhatom el tőle, hogy mindent csak is ő csináljon, de sokkal egyszerűbb a semmittevés.
- Nincs garancia rá, szóval nem is bírsz reklamálni a gyártónál. - Pimaszul mosolyogtam rá. Amint beértünk a szobába minden gondolatom elszállt, ami eddig a mosogatás körül járt és helyét valami sokkal érdekesebb vette át. Immár az ágyon fekve élvezhettem testközelből Lorenát. Addig akartam nyújtani a pillanatot ameddig csak lehetséges, de túl nagy a kísértés. Szó nélkül is értettem mit akar, ezért gyorsan le is kaptam magamról felsőmet, így bújtam újból oda hozzá és tapadtam ajkaira.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 20.04.13 16:12

Számomra ő soha sem lesz láthatatlan, de ebbe most inkább nem folynék bele bővebben. Egyszerűen csak nem akarom, hogy az legyen. Az ő szavaival élve már így is túl sok időt elvesztegettünk még ha erről nem is mi tehetünk, de ha ezt az időt tényleg szeretnénk bepótolni, akkor nem bújócskázhatunk. Persze azt is szerettem évekkel ez előtt és fogócskázni is, de azt hiszem, hogy ez effajta játékokat már mindketten kinőttük.
- Értem. Nos, esetleg hajlandó leszek neked reggel kávét főzni, de ha ne utána meggondolnád magad és nem leszel hajlandó elmosogatni, akkor egy ideig tényleg legyél láthatatlan. Legalább is annyira, hogy én még véletlenül se találjak rád. - Velem igen is lehet kompromisszumokat kötni... Na de most sem én dobálózok az egyáltalán nem burkolt célzásokkal, amikhez már valamelyest kezdek hozzászokni. Azt hiszem nem lesz nehéz dolgom ezzel. Végtére is nem nagy ügy. Csak azért ragaszkodom hozzá annyira, mert ha már egyszer felajánlotta én pedig kapva kaptam az alkalmon, akkor most már nem fogom megengedni, hogy visszatáncoljon. Különösen, hogy a reggeli órákban - különösen ha nem alszom eleget - eléggé nyűgös és hisztis tudok lenni és használhatatlan. Kell az az egy-két óra, hogy magamhoz térjek és hogy valamihez hozzá tudjak fogni.
- Hidd el, hogy én megfogom találni a módját ha kell. De egyelőre maradjunk annyiban, hogy bizalmat szavaztam neked és ne keljen csalódnom. Még ne... - Főleg ha még számításba vesszük, hogy Valanetin nap van. Ne ma... és most még csak nem is szeretnék ilyesmiken gondolkodni. Szeretnék most minden elfelejteni egy kis időre, talán csak néhány órácskára és önfeledten jól érezni magam vele. Boldognak lenni. Nem törődni semmivel, csakis vele!
Fölé kerekedve kaptam le magamról is a felsőmet. Már túl feleslegesnek érzem magamon és innen már csakis zavaró tényezőként szerepelne, amitől mielőbb meg kell szabadulni. Szerintem ezekben a pillanatokban a ruhadaraboknak semmi keresnivalójuk sincs kettőnk között. Ismét ajkaira tapadtam majd szépen lassan haladtam egyre lejjebb felső testén. Közben azon ügyködtem, hogy a nadrágjától is mihamarabb és egyszerűen megszabadíthassam. Mondhatom az akcióm sikeres volt és könnyedén húztam le róla azt is. De nem leszek annyira mohó és olyan helyes, hogy ilyen lassan szeretne haladni és olyan figyelmesen és körültekintően. Nem tudom mikor volt utoljára részem ilyen bánásmódban és most szeretném ezt kiélvezni, minden pillanatát. Elhelyezkedve az ölében húztam fel magamhoz, hogy ismét érezhessem ajkai édes ízét.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A 25.04.13 14:14

Megbízni megbízok benne, de azért nem égetném el a telefonkönyvet, amiben az éttermek telefonszámai találhatóak. Egyikünk sem szeretne éhen halni szerintem, de azért még nekem is volt olyan szerencsém, hogy ehetőt tudnak össze rittyenteni, ezek alapján neki is fog, reménykedek benne. De azt sem tartom kizártnak, hogy a közeljövőben együtt fogunk megismerkedni a főzés rejtélyeivel. Sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy együtt főzzük meg az ebédet, hiszen nem várnám el tőle, hogy csak miattam egész nap a konyhában robotoljon. Nekem nem egy szobalányra van szükségem, hanem egy barátnőre.
- Ebben az esetben száműzöm magam a pincébe, oda úgy sem hiszem, hogy utánam merészkednél. - Képes is lennék lemenni oda, ha ezzel elkerülhetnék egy veszekedést. Végül is nem annyira rossz ott lenni, de azért Lorenát biztosan rázná a hideg, számára biztosan rémisztő lehet az a hely. Bár tele van mindenféle kacattal, de azok a tárgyak egykoron életem részei voltak és nem árt sosem egy kis nosztalgiázás. De ettől függetlenül ha megkapom tőle a beígért kávémat, akkor tán valahogy rá tudom venni magam arra a mosogatásra, bármennyire is nem füllik hozzá a fogam.
- Azt pedig végképp nem szeretném, ha valaha is csalódnod kellene bennem. - Bizakodó mosollyal az arcommal osztom meg vele véleményemet. Persze tényleg nem szeretném, de sosem lehet tudni mikor okozhatnék neki netalán véletlen csalódást. Nem ígérhetek meg neki valami olyasmit, amit a későbbiekben nem tudnék betartani. Számomra már az is csalódás, ha valaki megszegi a nekem tett ígéretét, ezért én sem dobálózok olyan ígéretekkel, amiket nem tudnék betartani.
Habár lassan akartam kényeztetni még sem sikerült ez a művelet annyira, amennyire szerettem volna. Egyszerűen elragadott a hév és Lorena mohósága átragadt rám is. Mikor elkezdett vetkőztetni, na akkor szakad is nálam a film. Már nem akartam semmit sem elhúzni, csak élvezni barátnőm testét. Fénysebességgel fosztottam meg őt is, ahogy magamat a már feleslegessé vált ruhadaraboktól. Követelőzve csókoltam végig mezítelen testét. Majd végül újból ajkait kezdem el csókolgatni, így hatolva belé óvatosan, de még is keményen. Combját megragadva húztam fel egészen derekamig, hogy minél jobban hozzá tudjak férni. Míg egyik kezemmel megtámasztottam magam mellette, másikkal mellére tértem, majd óvatosan cirógatni kezdtem. Eleinte lassú tempóval ostromoltam testét, de ahogy egyre jobban leereszkedett elmémre a rózsaszín köd, úgy kezdtem minél erőteljesebben birtokomba venni. Kéjes nyögései csak arra ösztönöztek, hogy gyorsítsak a tempón. Ilyenkor számomra megszűnik az idő, fogalmam sincs meddig szeretkezhettünk, de mikor meghallottam hangos sikolyát és éreztem teste rándulásait, már nem tudtam magamon uralkodni. Nyaka csókolgatása közben nyögtem bele puha bőrébe, úgy adtam át magam az élvezetek tetőfokának. Kimerülve zuhantam le mellé zihálva, légzésemet csillapítani próbáltam, de megszólalni már nem tudtam, csak elégedetten mosolyogva húztam magamhoz közelebb.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Valentine's Day - L & A

Vissza az elejére Go down

Valentine's Day - L & A

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Taima Valentine Vaidya

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Axel Hansen háza-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához