welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Excalibur

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Excalibur 30.01.12 2:38Ahogy láthatod nem szokványos étteremről van szó. Sőt, vendégeik tiszteletére, még lovagi tornát is szerveznek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Excalibur 17.09.14 10:41

Maya & Craig
Már eltelt pár hét, közel egy hónap azóta, hogy Craignek megpattant a kiszemelt áldozata, akire lecsapott egy kihalt utcán este. Biztos hagyott nyomot a nőben és nem csak a késével meg a pisztolygolyóval. Benne is maradt egy tüske. Azóta ha vadászott, a leggyorsabb megoldást választotta. Két áldozatot ejtett a város különböző részein és őket már hamar elintézte. Aztán pedig jöhettek a munkás hétköznapok a konyhán.
Most épp egy exkluzív étteremben dolgozott, az Excalibur nevű, középkori stílusú helyen. Úgy van kialakítva, mint egy várkastély, kívül is, belül is. A falakon műbárdok és címeres pajzsok, a helyiség egyszerű, rusztikus faasztalokkal és székekkel van berendezve. Evőeszközt azért adnak a fatányéros ételekhez is, de vannak középkori napok, amikor lehet kézzel enni. A leveseket olyankor például egy jó vastag félcipóban szolgálják fel és az udvaron lovagi tornát rendeznek jelmezes hagyományőrzőkkel. Ma is ilyen nap van és a konyhán mindenki sürög-forog. Malacsült készül, gazdagon fűszerezett leves, számos édesség. Craig éppen a húst süti és a konyha helyiségeit összekötő folyosón vidáman sétálva elindul a raktárba zöldségekért, amik fognak majd kelleni. Fehér szakácskötény van rajta, alatta szürke póló fekete nadrággal. A fején kis sapka és a kezein kesztyű, ez előírás. Ügyelni kell a tisztaságra.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Maya Sandoval
Hozzászólások száma :
173
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 27.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Excalibur 18.09.14 10:30__________________
Craig & Maya

Noha felfoghattam volna az egészet egy úgymond figyelmeztetésnek, hogy térjek jobb útra, blablabla… mégis úgy érzem valamennyire megérdemeltem azt, ami velem történt. Rossz ember vagyok és tudjuk, hogy a rossz emberek végül megkapják azt, ami nekik jár. Szerencsére már a kezemen lévő vágás begyógyult, s a vállam már alig fáj. Mindig is a filmekben a negatív karaktereknek szurkoltam, végül pedig én is ilyen gonosz lettem. Mindig is meg volt bennem a hajlam, vonzott a veszély. Ha már a veszélyről van szó, most is egy rizikós üzletet akarok lebonyolítani, ahhoz pedig egy emberekkel teli étterem pont ideális, így legalább ha valami balul sülne el egyikünk sem fogja előrántani a fegyvert, pláne nem ennyi szemtanú előtt. A túlélésem titka, hogy sosem bízok meg senkiben sem, főleg azokban nem, akikkel üzletelek. Az alvilági üzletelésekben mindenki mindenkit át akar verni, ezt még azok is tudják, akik csak mindössze a filmekből ismerik ezt a világot. Néha elég egy rossz szó, mozdulat ahhoz, hogy elsüljön a fegyver, ezért most én is felkészültem, bizony felszerelkezve jöttem. Ahogy végig sétáltam az éttermen úgy, mintha egy délibábot pillantottam meg. Tényleg csak pár pillanat volt az egész, ahogy a férfi arcát megláttam. Noha a támadom arcát is csak alig láthattam és sötét is volt, de mégis úgy éreztem, hogy bizony egy és ugyan az a személy. Nem vagyok paranoiás a támadás óta senkiről sem hittem ezt, de minden bizonnyal a hangjáról jobban felismerném, hiszen az arcát alig láttam, de a hangjára tisztán emlékszem. Vajon ő is emlékszik még rám?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Excalibur 18.09.14 12:16

Maya & Craig
Az étterem hátsó folyosójának volt egy része, ahol a jellegzetes kétszárnyú csapóajtó fölött és alatt be lehetett látni. Ez a legtöbb helyen így van, megkönnyíti a tálcák, poharak és tányérok tömkelegét kihozó pincérek dolgát, hogy nem kell kilinccsel bajlódni, csak nekimenni az ajtónak és kilökni azt. Maya ezen a részen pillanthatta meg Craiget, aki szintén kinézett a vendégtérbe, mert néha rá szokott lesni a finom ételekre vágyó népre. Szeretett itt dolgozni és nem csak alibiként. Szakácsként tényleg profi volt és imádta a visszajelzéseket is. Az is elég volt neki, ha jóízűen faltozó vendégeket látott. Ez megerősítette abban, hogy ismét nagyot alkotott. Fura kettősséget alkotott, hogy imádta az elroppantott nyakcsigolyák hangját és a gasztronómiai örömszerzést is. A sötét utcákon életeket vett el, az étteremben megédesítette mások életét feldoba egy kis ínyenc fogással.
A szemét csak nagyon rövid ideig jártatta, mert nem állt meg. A fókusza viszont ma is kiszúrta azt az arcot, amit már egyszer kiszúrt. Az ilyenekre általában le szokott csapni. Maya-val viszont inkább összecsapás volt az, nem levadászás. Az egérke visszaharapott és elszaladt. Craig természetesen emlékezett. Nagy kudarc egy elmenekülő áldozat, hogy is felejthetné el? A folyosón nem mutatta jelét annak, hogy észrevette volna a nőt. Haladt tovább a raktár felé és gondolkozott, mit jelent Maya felbukkanása? Nem találhatta meg. Ahhoz nem látott és nem tudott eleget. Valami idehozta, randi, üzleti vacsora, ilyesmi. Craig nem sejtette, hogy alvilági ténykedés húzódik a háttérben. Ahogy azt sem, hogy a fekete cukrász kollégája fog kimenni a nőhöz. Ő szépen elment a zöldség-gyümölcs raktárig, kinyitotta és a jólesően hűvös helyiségben egy ládába szedte azokat, amik kelleni fognak. Paradicsom, zeller, aprítanivaló fűszernövények, citrom a malac szájába és még számtalan más alapanyag. Amíg ő bent volt, Zoroaster, a fura nevű elhízott cukrász kiment a vendégtérbe. Piros póló, Excalibur feliratú cukrászkötény és sapka volt rajta, de a kesztyűt már levette és zsebrevágta.
- Üdvözlöm, hölgyem! - kezdte a fekete kéjes vigyorral.
A nő szépsége őt is lenyűgözte, mint pár hete Craiget. Csak épp őbenne másfajta vágyat keltett.
- Kérem, fáradjon velem a megbeszélt helyre!
Az invitálás hivatalos és szakszerű volt. Nem árult el semmit abból, hogy mekkora rakás drogot akar eladni ez a pasas. Ha az étteremvezető megtudta volna, hogy mi rejtőzik a torták, krémek helyiségében az édességeken kívül, azonnal kirúgta volna a négert. Arról nem is beszélve, hogy fegyverből se egy átlagos amerikai felszereltségével rendelkezett, hanem annál sokkal több volt nála. Most is, a nadrágjában a kötény alatt hordott két pisztolyt, a cukrászrészlegben pedig még több volt. Ha Maya vele tartott, akkor a csapóajtón keresztül elvezette őt a folyosóra, ahonnan balra kellett menni. Ahogy befordultak, Craig éppen kijött a raktárból egy rendesen megpakolt ládával.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Maya Sandoval
Hozzászólások száma :
173
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 27.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Excalibur 21.09.14 11:44__________________
Craig & Maya

Nem beszéltem senkinek sem arról, hogy mi történt velem. Egyrészt nem szeretem magam sajnáltatni, másrészt nem kell nekem senkinek sem a sajnálata. Orvosnál sem voltam. Az volt a szerencsém, hogy a golyó átment rajtam, így nem kellett magamban vájkálnom, hogy kiszedjem. Elég volt bekötnöm a sebet, majd cserélgetnem rajta a kötést, figyelni és közben egy rakás fájdalomcsillapítót beszedni. Rohadtul fájt, szerencsére most már annyira be van gyógyulna, hogy már néha el is felejtem, hogy mi történt velem. Most sem gondoltam arra, de hogy azt a férfit megpillantottam, valami rossz érzés fogott el. Megmagyarázhatatlan, de úgy éreztem, hogy már ismerem valahonnan, sőt szinte majdnem biztos voltam abban, hogy az a férfi ott a támadom. Mégsem adtam jelét annak, hogy kizökkentem volna, hiszen céllal jöttem ide.
- Üdv. – Nem volt semmi kedvem sem ahhoz, hogy barátkozzak a személyzettel, hiszen nem is ezért jöttem ide, de nem is azért, hogy megkóstoljam az itteni finomságokat. Üzletelni jöttem, nekem csak ez a fontos nem pedig az, hogy teli hassal távozzak innen. Egyébként pedig követtem a jól megtermett férfit.
- Minden a megbeszéltek szerint van? - Remélhetőleg nem akar átvágni, se többet, sem kevesebbet rám sózni a cuccból. Mert ami azt illeti az anyagot én csak leszállítom, nem terítem az utcákon.
- Nyugi, nyugi. Mindjárt saját szemmel is meg lehet tapasztalni. - Nem szóltam egy árva szót sem, azt vártam, hogy végre tényleg saját szemeimmel lássam, hogy mennyi is az az annyi. Noha nagyon nehezemre esett erre koncentrálnom, mert tényleg úgy éreztem, hogy az imént látott férfi volt a támadom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Excalibur 21.09.14 13:35

Maya & Craig
A kövér néger kéjes mosollyal beszélt és közben jól megnézte magának Maya-t. Az arcát, a ruházatát. A melleinél kicsit jobban elidőzött, azt a részt nagyon szerette. Intett a fejével, hogy a nő kövesse és hátrakísérte őt. Mikor beléptek az ajtón a folyosóra, Craig éppen jött egy láda zöldséggel. Most szemtől szemben találkozhattak. A szakács bedobta a szokásos kedves mosolyát, amibe nem vegyült semmi rossz szándék, semmi gyanítható pusztítási vágy. Maya nem ezt a mosolyt látta a sötét utcán, de a hang ismerős lehetett neki.
- Jóestét! - köszönt rá a lányra.
Craig ismerte a néger ügyleteit. Ő sose élt droggal, de fegyvert már vett tőle. Megegyeztek, hogy Zoro nem kérdezi, mire kell a kés és a pisztoly és Craig sem kérdez az ügyfelekről, akik néha betévednek. Az pedig egyezményes megállapodás volt, hogy a főnöknél senki nem köpi be a másikat. A néger egyébként jó fej volt, profi cukrász és viccelődő alak, Craiggel általában jól elvoltak. Mindketten nagyon szerették a nőket és meg szokták beszélni az aktuális trófeáikat, hogy kit hogy vittek ágyba. Minden műhelytitkot megbeszéltek...
Craig nem akart bezavarni a bizniszbe, ezért a köszönés után csak elandalgott a saját kis része felé, ahol a gazdagon ízesített malacsültet kellett készíteni. Zoroaster csak vigyorgott és kacsintott. Ebben a kacsintásban benne volt a "Nézd, mit fogtam" sugallat. A nőhöz fordult, ahogy közeledtek a cukrászszobához és vigyorogva kezdett bele:
- Természetben is szívesen fizetek a szállításért cserébe...
Nemsokára elérték a helyiséget és a cukrász kinyitott egy szekrényt, amiben a szokásos alapanyagok, liszt, cukor, fahéj és hasonlók mögül, leghátulról előhúzott pár zacskót.
- A legtisztább kolumbiai anyag. Nincs más dolgod, mint eljuttatni Syd Delacroix-nak. Módszer: a Kék Madár Sztriptízbárban szólj a fültágítós pultosnak, hogy kérsz egy boroskólát, de számlára. Ki fogja tölteni és a hátuljára írja rá, hol kell megjelenned. Ne kérdezz semmit, ne kövessenek. Egyedül menj, ezt ugye mondanom se kell...
A néger óvatosan intézte az ügyeit, több lépcsőn keresztül és ennek a megfontolságnak köszönhette, hogy 5 éve űzte az ipart, mégse bukott le soha.
Craig eközben már kezdte aprítani a zöldségeket és a forrásban lévő vízbe rakni őket. Már amelyiket főzni kellett. Az agya azon járt, hogy Zoroastertől majd megtudakolja, ki a nő és ha az üzlet végbement, akkor megkeresi. Nem akart belerondítani a barátja bizniszeibe. A kölcsönös titoktartás nagyon nagy érték volt az alvilágban, aminek mindketten a részei voltak...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Maya Sandoval
Hozzászólások száma :
173
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 27.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Excalibur 03.10.14 8:21__________________
Craig & Maya

Látványosan végig nézett rajtam a férfi, sőt a domborulataimon elég sokáig képes volt elidőzni mindezt zavartalanul. Különösebben nem izgatott az, hogy rajtam legeltette a tekintetét, már volt időm arra, hogy hozzá szokjak ehhez. Ami szép azt általában a férfiaknak szokásuk megnézni, röviden ennyi, de ezzel mindent el is árultam anélkül, hogy fényeztem volna magam. Most csak az üzletre kellene koncentrálnom, de őszintén megvallva eléggé nehezemre ment úgy, hogy azt a férfit megpillantottam... Mert Ő az a férfi... A támadom. Sokaknak okuk is lett volna arra, hogy haltan lássanak, na és neki? Nem is ismer, én sem ismerem, de ez változni fog. Nem hagyom csak úgy veszni hagyni ezt a lehetőséget, elvégre a város hiába nagy, ha sikerült most is egymásra találnunk. A bosszú édes és még csak nem is hizlal.
- Jó estét. - Köszöntem vissza, habár legszívesebben most azonnal neki mentem volna, mégsem tettem meg. Még egy ideig képes vagyok magam türtőztetni. Biztosra veszem, hogy felismert, de azt neki nem kell tudnia, hogy ez kölcsönös. Próbálok előnyt kovácsolni most is magamnak, mert hogy ha nem tudja, hogy felismertem akkor talán van esélyem gyorsabbnak lenni és meglepetést okozni neki.
- Jobban szeretem, ha azokkal a kis papírokkal vagyok kifizetve, amin a halott elnökök képmása van. - Nem érdekelte az ajánlata, ez is csak egy idióta férfi, aki csak a farkával képes gondolkozni. Pech, hogy engem csak a zöldhasú érdekel, ami majd a markomat fogja ütni, elvégre azért vagyok most is itt.
- Kezdőnek nézek ki? - Az előtt felsorolt információkat szinte úgy közölte velem, mintha most csöppentem volna bele ebbe az egészbe, hiába nem most jöttem le a falvédőről. Azért mégis kissé sérti az önérzetemet, talán meg is gondolom, hogy kivel üzletelek legközelebb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Excalibur 07.10.14 12:58

Maya & CraigA köszönésből és az arckifejezésből a szakács biztosra vette, hogy megismerték egymást. Nem mutatott ebből semmit, mosolygott, mint mindig és ment a dolgára a zöldségekkel. A fejében viszont tervezgette, miként ölje meg ezt a nőt. Szemtanú volt, nem lehetett hagyni, hogy csak úgy szabadon mászkáljon. Habár lehet, hogy nem tudott volna ártani Craignek. Egy rendőrségi vizsgálatara mégse vágyott. A másik pedig az volt, hogy amint meglátta ezt a helyes kis, természetsségében szép arcot, ugyanazt érezte, mint a múltkor. Vágyat, hogy elvegye az arc hordozójának az életét, kirabolja, eltüntesse a föld színéről. És hogy előtte még esetleg szórakozgasson vele kicsit. Még az is megfordult a fejében, hogy jó móka lenne a malacsült mellé pár darabot becsempészni ebből a testből a fogások közé. Olyat még úgyse ettek a vendégek. De ez persze szinte lehetetlen volt. Nem maradt volna elég ideje észrevétlenül feldarabolni egy emberi testet ezen a konyhán.
A néger kéjesen vigyorgott a válaszra és megtoldotta egy csípős megjegyzéssel:
- Mindig csak a halott elnökök... Minden nő az ő testükre vágyik, pedig ez friss hús!
Elkezdett feszíteni és a hasán csípkedte a hájat. Mintha ez vonzó lenne a nők számára. Fura egy alak volt, Craig is észrevette már többször, hogy kicsit máshogy jár a fekete kolléga agya. A néger rendíthetetlenül vigyorgott tovább. Dolga is volt, úgyhogy nem húzta az időt, nem udvarolt fölöslegesen, zárt kapukat döngetve.
- Mindegy, minek nézel ki... Én nem akarok lebukni, úgyhogy ezeket mindig elmondom. Na, kislány, menj, tedd a dolgod! Ha elintézted, kapsz duplaennyi halott elnököt.
A néger egy szép nagy köteg 100 dolláros bankjegyet adott át előlegként. Megvárta, ha Maya megszámolja, hogy annyi-e, amennyit megbeszéltek. Utána pedig kitessékelte az ajtón és folytatta a tésztagyúrást a kis cukrászhelyiségben.
Craig eközben lerakta a zöldségeket ott, ahol neki kellett dolgoznia és egy nagy konyhakést becsúsztatott a köténye alá a nadrágzsebébe és egy csontozókést a hátsó zsebébe rakott. Gondolkodott, mi lenne a legjobb megoldás. Zoroaster biztos valami üzletet köt a csajjal és az nemsokára távozik. Utána kéne menni és szépen kinyírni valahol a sötét utcákon. Ügyesebben, mint múltkor. A néger akkor bukná az üzletet, de hát ilyen az élet. Egyszer fent, egyszer lent. Craignek fontosabb volt, hogy elkapja az áldozatát, az egérkét, aki egyszer már meglógott és előtte visszaharapott az őt üldöző macskának. Hallgatta, hogy mikor közelednek a női cipő hangjai a kijárathoz és akkor akart elindulni. Halkan aprította a zöldségeket, biztos kézzel, kevéssé koppanósan.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Maya Sandoval
Hozzászólások száma :
173
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 27.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Excalibur 21.10.14 19:08__________________
Craig & Maya

Ha tehettem volna, akkor ebben a pillanatban megöltem volna azt a szemetet, de mégsem akartam ezzel megkockáztatni azt, hogy fuccsba megy az üzletem. Mert ha fehér fazont megölném, akkor a feketével is végeznem kellene, hogy még véletlenül se maradjon szemtanú, mert biztosan nem kívánkozok ismét vissza a börtönbe. Ezért türtőztetnem kell az indulataimat, habár sosem voltam túl jó ebben, de most mégsem rendezhettem vérfürdőt.
- Nem vagy az esetem. - Nem beszéltem mellé, így legalább elkerülök néhány kínos és zavarbabejtő próbálkozását, mert tényleg nem érdekel maga a férfi, engem sokkal jobban izgat most az üzletelés, mint az ajánlata arról, hogy szívesen megdöntene. Erre csak azt tudnám mondani, hogy húzzon sorszámot, mert bizony nagyon sokan vannak, akik hozzá hasonlóan gondolkoznak.
- Ajánlom is! - Nem bízok meg azokkal akikkel üzletelek ez kell ahhoz, hogy ne essek abba a hibába, hogy túl naiv legyek. Engem senki sem baszhat át, ezért előtte állva átszámoltam a pénzt, amit tőle kaptam, az sem érdekelt ha esetleg nem tetszene neki ez a bizalmatlanságom. Miután tudomásul vettem, hogy a megbeszélt összeget nyomta a kezembe gyors becsúsztattam dzsekim belső zsebébe.
- Még jelentkezek. - Fontos dolgom van, de elsősorban nem üzleti, hanem személyes. Valami azt súgja, hogy a fazon nagyon is felismert és ha van némi józan esze, akkor nem fog meglógni hagyni, vagy éppenséggel utánam fog eredni. Gondolom arra nem számít, hogy nem fogok elmenekülni, mert tényleg nem menekülök. Ahogy kiértem az épületből a hátsóajtón a sikátorban megálltam arra várva, hogy társaságot kapok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Excalibur 25.10.14 13:20

Maya & Craig
A néger cukrász csak vigyorgott a visszautasításra is és legeltette a szemeit. Mint akinek csak ez marad, kivéve a fizetős szolgáltatásokat. Az üzletben viszont korrekt volt, pontosan adta az előleget. Neki is érdekében állt, hogy a szállítmány eljusson a kellő helyre, sőt neki állt igazán érdekében. Biccentett, mikor mindent megbeszéltek és visszament készíteni a süteményeket.
Craig eközben nagyon fülelt, hogy mikor hallja meg a női cipők jellegzetes hangját. Olyan finoman aprította a zöldségeket, mint még soha. Nem akarta, hogy azért maradjon le Maya távozásáról, mert épp koppan a kése a vágódeszkán. A várakozása nem maradt eredménytelen. Hamarosan meghallotta a lépteket és kisandított a konyhából. Maya épp eltűnt az ajtó mögött. Craignek nem volt más hátra, mint megtörölni a kezét, nehogy kicsússzon belőle a kés és elindulni. Ha a főnök benéz és utólag rákérdez a kis kitérőre, majd kitalál valamit. Mondhatja, hogy rosszul érezte magát, szédült és friss levegőre volt szüksége. A gondolatai és az érzései már csak a nő körül forogtak. Az a szép kis arc csábította és a múltkori fiaskót is helyre akarta hozni. El akarta venni, amire szüksége volt, leszakítani a liliomot és eltaposni, majd elásni. A hogyan még várhat, majd improvizál.
Zoroaster belemerült a tésztakészítésbe, nem tűnt fel neki, hogy a szakács épp most sétált el a szállítója után. Craig lassan elérte a személyzeti bejárót, ami az utcára nyílt. Számított arra, hogy a nő, aki legutóbb harci tudásról is tanúbizonyságot tett, lesben áll. Kinyitotta az ajtót, de még nem lépett ki. A két kést a kezébe vette, a háta mögé fogva. Várt, hallgatózott és körülnézett. A sikátorban volt egy nagy konténer tele sittel és széttört téglákkal, üvegdarabokkal. Körülötte újságpapírok szétszórva és lámpák világítottak. Az étterem környékén még a sikátor is emberibb volt, mint ahol múltkor összecsaptak. Néhány ablakban fények égtek, a lakók tévéztek, a képek villanásait lehetett látni. És akkor a szakács megpillantotta Maya-t a falnál. Elindult felé nagy mosollyal hátratett kezekkel, amikben az éles konyhakések lapultak.
- Nagyon sietsz? - kérdezte kedves és érdeklődő hangsúllyal.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Maya Sandoval
Hozzászólások száma :
173
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 27.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Excalibur 25.10.14 20:23__________________
Craig & Maya

Mindössze egy üzletet lebonyolítani jöttem, ehelyett sokkal többet kaptam. Valahogy sejtettem, hogy a város nem elég nagy kettőnknek ahhoz, hogy soha többet ne fussunk össze egymással, de azt nem hittem, volna, hogy ilyen hamar eljön ez a nap. Mondhatni a támadása után már egészen felépültem, legalábbis annyira biztosa, hogy képes legyek arra, hogy szétrúgjam a seggét. Micsoda gyáva alak az olyan, aki fegyverrel támad rá egy törékenynek tűnő nőre. Hát férfi az ilyen? Még szerencse, hogy nem vagyok olyan törékeny, amilyennek látszok, máskülönben már nem élnék. Ilyen és ehhez hasonló gondolatok jártak a fejemben, miközben megkötöttem az üzletet a fekete pasassal, szerencsére eléggé gyorsan lebonyolítottuk, így végre azzal is tudok most foglalkozni, ami most a legjobban érdekel. Megtehettem volna, hogy csak úgy eltűnők pillanatok alatt, de mégis megálltam, szép nyugodtan a falnak dőltem, hiszen tudtam, hogy nem fogja kibírni, hogy ne jöjjön ki utánam. De nem fogok menekülni, inkább szembenézek vele. Elvégre nem vagyok gyáva, azok nem is lehetnének gyávák, akik képesek ilyen őrültségre, hogy megvárják azt, aki meg akarja ölni.
- Nem. Gondoltam itt maradok és megvárom, hogy végre megtudj ölni, mert a múltkor... Hát valljuk be eléggé szánalmas próbálkozás volt. - Mit is szoktak mondani? Nem kell bántani az alvó oroszlánt? Hm, én most pont ezt teszem, kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni belőle. Szemtől szemben állok vele, most végre láthatom az arcát is, de mégsem tudok tőle félni, habár a józan eszem azt súgja, hogy legyek vele óvatos, hiszen nem hiába van a háta mögött a keze. Biztosan nem védtelenül jött ki, ha már olyan szándéki vannak, hogy holtan akar látni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Excalibur 26.10.14 19:59

Maya & Craig

Craig se számított arra, hogy a smink nélküli, természetes szépség csak úgy betáncol pont oda, ahol ő dolgozik. Las Vegas nem kicsi, az Excalibur-beli találkozás esélye minimális volt. A sors mégis úgy döntött, egy és ugyanazon helyre küldi ezen a napon a két embert. A szakács jobban örült volna egy sikátornak, parknak vagy elhagyott külvárosi résznek. Ezek voltak a kedvenc helyei, ahol áldozatokat szedhetett és vagy nem volt szemtanú vagy könnyű volt azt is elkapni.
Az érzései dúltak, bosszúvágy a meglepettséggel, aggodalom a felindultságal és érezte, hogy hibázni fog. Nem tudott teljesen tiszta fejjel tervezni, nagyon megzavarta ez a nő. A gyilkosságot nem bátorságpróbának szánta. A leggyorsabb és legcélravezetőbb megoldás kellett neki. Aki ezért gyávának titulálta, mert látta, annak általában nem volt már lehetősége elmondani. Maya kivétel volt, ő túlélte a találkozást. És nagy bátran visszaválaszolt. Múltkor se kellett félteni. A szakács csak vigyorgott és nevetett. Idegesítette a helyzet, de tképes volt leplezni. Terelte a témát.
- Milyen cuccot viszel? Fehéret, zöldet, erősebbet? Zoro nagy mágus - kezdett el Craig beszélni teljesen hétköznapi módon a cukrászról.
Csak utalásokat tett, semmi konkrétumot nem mondott drogokról. Hátha füle van a falnak is vagy inkább annak, aki mellette áll. Itt közel voltak a házakhoz, nem akarta lebuktatni a fekát. Finom mozdulatokkal a hátsó zsebeibe tette a késeket úgy, hogy elő tudja kapni. A karjait elöl fonta össze maga előtt, a mellkasán és így társalgott tovább a nővel. A mosoly nem fagyott le az arcáról.
- Mit vársz most? Mire számítasz?
Nemes egyszerűséggel tette fel a kérdést. Ugrásra készen állt és ha Maya mozdult volna, a férfi már hátra is kapott a késekért. De nem erre számított. Az áldozata besétált ide, üzleti céllal, de nem lépett le. Meg akarta várni. A miértre volt kíváncsi. Ilyet még nem tettek vele, pedig máskor is volt már, hogy valaki meglógott. Bátor nő ez, azt már legutóbb is látta... Zavaróan bátor és kiismerhetetlen volt. A szakács még mindig leplezni igyekezett a zavaros gondolatait, de úgy érezte, nem megy már sokáig.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Maya Sandoval
Hozzászólások száma :
173
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 27.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Excalibur 29.10.14 12:38__________________
Craig & Maya

Hinnem kellene a véletlenekben, vagy esetleg a sorsszerűségben? Az mégis miféle véletlen lehet, hogy Vegas közel kétmilliós lakossága ellenére mégis sikerül pont egy olyan üzletet lebonyolítanom, ahol pont abba a férfiba botlok, aki bármi ok nélkül el akart tenni láb alól?  Az a vicces az egészben, hogy jó pár embernek lenne oka arra, hogy megöljenek, mégis egy olyan ember akart véget vetni az életemnek, akit nem is ismernek, akinek még nem is ártottam. Ez a sors arculcsapása.
- Semmi közöd hozzá. – Nem szándékozok vele csak úgy elcseverészni, mintha mi sem történt volna. Ami történt megtörtént, de nem fogok csak úgy legyinteni, mintha nem is érdekelne. Bassza meg! Meg akart ölni. Az emberek nem mészárolják le csak úgy egymást, ez nem normális. Múltkor azt mondta mikor kérdeztem, hogy miért pont engem szemelt ki, hogy az okozza a vesztemet, hogy szép vagyok. Komolyan? Az egyetlen ok, mindaz csak, hogy szépnek tart és akkor már meg is kell hallanom?
- Arra, hogy megpróbálod befejezni, amit múltkor nem tudtál. Jól  gondolom? – Biztosan nem jött ki csak úgy utánam védtelenül. Le merném fogadni, hogy rejteget legalább egy, vagy kettő fegyvert, vagy akár kést is magánál. Ennek ellenére sem moccantam meg, arra vártam, hogy mit lép. Kíváncsi voltam arra, hogy mennyire zavarom össze ezzel a számomra is megdöbbentő bátorsággal. Szokatlanul nyugodt vagyok, elvégre ha jobban bele gondolok nekem nincs is veszíteni valóm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Excalibur 01.11.14 10:03

Maya & Craig
Maya megint kemény volt, kíméletlen, mint ott a sikátorban is. Semmi ijedelem, csak erő. Ez áradt belőle. Ezért is volt még életben, hiszen Craiget szépen leszerelte ott, többször is. Hogy minek köszönhető ez a mai találkozás? Valami olyannak, amit nevezhetünk sorsnak, szerencsének vagy szerencsétlenségnek, attól függ, mi lesz a vége és kinek a szemszögéből nézzük. Maya esélyt kapott, hogy bosszút álljon, visszavágjon, Craignek pedig adott volt a lehetőség, hogy befejezze, amit félbehagyott.
- Á, értem. Jól tudsz titkot tartani, mint látom. Én is - válaszolt a szakács egy széles mosollyal.
Bizony sok titkot hordozott, rémesebbnél rémesebb történeteket, amik a kése hegyéhez fűződtek. Zoroastertől nem sok mindent kérdezett az ügyeiről, de látott néhány dolgot. Szereket, üzlettársakat, gyanús alakokat. Mindig hallgatott, cserébe a néger is, ha megtudott valamit Craig kétes ügyleteiről.
A férfi nem érzett semmi olyan érzelmi lángolást, ami Maya-ban dúlt. Hideg logikával próbálta a helyzetet olyan irányba terelni, hogy a végén csak ő távozzon élve. Másodszor nem engedheti el az egérkét a macska. A jópofizás, a beszélgetés legtöbbször be szokott válni. Újabb mosoly volt a válasz, még mindig karbatett kezekkel.
- Ugyan már! Én a malacsültet akarom befejezni, de még van idő. Örülök, hogy megint látlak. Az itteni fényekben jobban kijön a természetes szépséged, ami nagyon nagy dolog! Sok nő csak álmodik róla, hogy ne szoruljon rá a sminkelésre.
Craig tette a szépet, hogy összezavarja a Maya-t. Egymást próbálták ledöbbenteni, kábítani, a gondolataikat összekutyulni. Jó kérdés, hogy ebből mi fog kisülni. A szakács egyelőre úgy tett, mint ahogy a nőkkel általában szokott. Megdícsérte a külső jellemzőket, tele volt pozitív megjegyzésekkel és mindezt egész estét betöltő hollywoodi mosoly kísérte, amit már sokat gyakorolt. A lelke pedig elég kusza volt ahhoz, hogy a gyilkos vágyak mellett elférjen egy önfeledt mosoly. Értelem és érzelem ellentéte, egy bomlott elme. Ez állt Maya előtt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Maya Sandoval
Hozzászólások száma :
173
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 27.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Excalibur 07.11.14 1:40__________________
Craig & Maya

Időbe telt, de sikerült arra rájönnöm, hogy ott a sikátorban, mikor szemben állt velem nem is a férfitól féltem valójában, hanem a halál gondolatától. Attól, hogy annyi, de annyi mindent megtehetnék még életem során, de elengedő arra egyetlen egy másodperc, hogy az életemnek hirtelen vége érjen ennek a férfinak a keze által. Abszurd, hiszen nyomós oka nem is lenne megölni, az ilyen embereknek általában valami nincs rendben. Mégis miféle késztetés az, ami arra ösztönzi, hogy öljön meg?
- Oh, most az olyanféle titokról van szó, amik mögött a gyilkolási hajlamod áll? – Kis híján áldozat letten, de most inkább egy kockázatos darab vagyok ennek a férfinak a kirakódásban. Miattam sok mindent bukhat, ezért minél hamarabb ki kell vennie a kockázatot okozó egyént a kirakósból. Ha a helyében lennék ez lenne a leglogikusabb lépés és szerintem erre a lépésre készül. Nem fog csak úgy élve hagyni, egyszer megúsztam, de biztosan most mindent megfog tenni annak érdekében, hogy ne legyek olyan szerencsés, mint a múltkor.
- Ha ennyire rabja vagy a női szépségnek, akkor inkább nem a csúnya nőket kellene megölnöd? Végül nehogy azon kapd magad, hogy csak a rondák maradtak, mert a szépeket mind megölted. – Ahogy hozzá beszéltem nem remegett a hangom, ahogyan a testem sem. Ez is olyan, mint egy póker játszma, nem kell az ellenfélnek látnia rajtad semmit sem, máskülönben vesztesz. Én pedig már hozzá szoktam ahhoz, hogy a nyertesek táborát erősítem.
- Na és mit gondoltál ki nekem? Egyszerűen elvágod a torkomat, vagy először megkínzol és csak aztán végzel velem? – Feltéve ha most sikerül elkapnia és végig a markában is tartani. Nem adom olyan könnyen magam, de azért mégis érdekel, hogy mit tervez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Excalibur 13.11.14 10:42

Maya & CraigAmitől Maya félt, annak a beteljesítése Craig specialitása volt. Mint az Excaliburé a narancsos malacsült középkori módra. Nem az áldozatok félelme érdekelte, hanem maga a halál. Az érzelmeikkel nem igazán foglalkozott, azok hidegen hagyták. Azt szerette, amikor győzött és kioltotta egy ember életét. Mások számára beláthatatlan volt, miért csinálja, sőt talán ő maga se tudta volna megmagyarázni, pontosan mit is szeret ezen. Félrecsúszott valami a fejében még kiskorában. Ennél pontosabb diagnózist szakemberek tudnának adni, ha egyszer a kezükbe kerülne a szakács.
Mosolygott, kedvesen mosolygott, mintha nyári bárányfelhőkről és jól fűszerezett fogásokról beszélgetnének. Nem válaszolt, nem vette fel a provokáció bokszkesztyűjét. A titok titok marad és nyilvánvaló volt, hogy nem válaszol egy ilyen kérdésre.
- A csúnya nők nem halnak ki. Tudod, a csótány se szép állat, mégis túlél mindent.
Maya logikája nem Craig logikája volt. Az áldozatokkal szeretett időnként elszórakozni előbb, de ha ez nem ment, akkor is jobban esett neki egy szép nőt halálra gyötörni, mint egy olyat, aki nem tetszik neki. Nem volt magyarázat. Beidegződés, vágy, kóros szenvedély, ennyi.
- Persze a másik oldalt se kell félteni. Te vagy rá az ÉLŐ példa - mondta mosolyogva és jól megnyomva az "élő" szót.
- Miken mentél már át? Látom, nem vagy egy elveszett ember.
A szakács elismerően bólintott, mert Maya megmutatta, hogy tud bánni az öklével és harchoz is volt már szerencséje. Volt benne kraft és spiritusz, ezért élte túl a találkozást
- Van ám választási lehetőséged - ajánlotta fel nagylelkűen a szakács. - Melyik a szimpatikusabb?
Craig még csak beszélt, de már érezte, hogy egyre erősebb benne a vágy. Elő akarta kapni a késeit és rögtön belevágni azokat Maya-ba. Neki az első verzió tetszett jobban. Nem szokta kínozni az áldozatokat. Az nem okozott élvezetet, csak a haláluk. Fura, hogy mekkora különbségek vannak gyilkos és gyilkos között. Akiket Craig eddig megölt, azoknak a csak a rémület volt a kín. Mindig leütötte őket, hogy ájult állapotban mehessen végig rajtuk, ha elég csinosak és szája íze szerint valóak voltak, aztán már végzett is velük. A kínzáshoz nem is értett. Ő rögtön a lényegre tért, miután megvolt a kellően biztonságos szituáció. Ezt kereste most is. Hátrálva elindult az egyik mellékutca felé, be a sötétbe.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Maya Sandoval
Hozzászólások száma :
173
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 27.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Excalibur 14.11.14 20:27__________________
Craig & Maya

Gyávának tartottam. Hogy miért? Mert abban lelte az örömét, hogy védtelen nőkre támadt, sőt a kiszemeltjeit meg is öli. Gondolom mennyire meglepődött, vagy inkább ledöbbent, mikor sikerült előle meglógnom, vajon követett már el ilyen hibát, vagy én lennék az első, akinek ez sikerült? Egyre biztosabb vagyok abban, hogy a hozzá hasonlók nem szeretnek hibázni, ezért mindent megfog tenni annak érdekében, hogy befejezze, amire nem volt eddig lehetősége. Én számára mindössze egy lehetséges áldozat vagyok, akit minél előbb meg kell ölnie.
- Ez a magyarázatod? – Szánalmas. Biztos azt hiszi, hogy ebben van valami értelem, számomra nincs, de a megrögzött emberek mindent képesek bemagyarázni maguknak. Ez nem normális. Az emberek nem ölnek élvezetből, mármint  csak azok az emberek tesznek ilyet, akikkel nincs minden rendben.
- Nagyon zavar, hogy még mindig élek? – Mintha csak egy élesített bomba állna előttem, csak ketyeg és ketyeg arra várva, hogy végül felrobbanjon. Ehhez képest nem értem magam, itt áll előttem, meg akart ölni és valószínűleg még mindig ezt tervezgeti, de mégsem félek tőle.
- Azt hiszed majd veled fogom kitárgyalni az életemet? – Nem fogok magamról beszélni, egyrészt mert semmi köze hozzá, másrészt pedig nem fogok csevegni azzal a férfival, aki legszívesebben halottnak akarna látni.
- Melyik a szimpatikusabb? Mondjuk nekem az a verzió tetszik a legjobban, amiben én maradok élve, te pedig a mocskos sikátorban leheled ki az életedet. – Nem szeretek ölni, de volt már rá példa, ugye a szükség nagy úr… Ha pedig kell az élve maradásért mindent megteszek azért, hogy végül a vadászból préda váljon.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Excalibur 15.11.14 11:48

Maya & Craig
Maya jól látta ott a sikátorban. Támadóját meglepte azzal, hogy kiállt ellene és sikerült is védekeznie, meglógnia. Nem sokan mondhatták ezt el magukról azok közül, akikre Craig már kést emelt. Általában végig szokta csinálni, amit eltervez. Ha valami balul sül el, akkor is inkább eltáncol, még mielőtt gyanút foghatna valaki. Mint az a nő múltkor a szendvicsbárban. Csúnyán felültette. Húzta, csábítgatta, aztán elment egy másik kuncsafttal és Craig hopponmaradt. Maya-t sokkal konkrétabb helyzetből kényszerült elengedni. És valóban be akarta fejezni, amit múltkor nem sikerült.
- Nem. Ezt csak úgy elmondtam.
Craig nem akart magyarázattal szolgálni. A gyilkolási vágy nem olyan volt, amit ő szeretett szavakba önteni. Inkább csinálta, mint beszélt róla. Most is csak puffogtatja a frázisokat, beszél mindenféléről, csak a lényeget kerüli. Annyit elért, hogy az áldozat nem fél. Legfeljebb gyanakszik.
- Hogy zavarna? - kérdezte a szakács nevetve.
Őt sose zavarta, ha valaki él. Éljen mindenki, ahogy akar. Csak neki ne ártsanak, ezért teszi el láb alól például a szemtanúkat. Akiket meg akar ölni, azoknak pedig a halála pillanata a lényeg. Az utolsó roppanás, a mély szúrás, a koponya törése vagy hasonlók. De nem zavarta, hogy élnek. Fura logika, ezt se lehetne érthetően elmagyarázni. Egy bomlott elme logikája.
- Van kivel kitárgyalni?
Craig kérdéssel válaszolt a kérdésre. Maya-t egy igen erős, lelkileg is erős nőnek látta és az ilyenek hajlamosak arra, hogy ne nyíljanak meg. Senki előtt. Nem akarnak gyengeséget mutatni, feltárni a problémáikat, amik bizonyára vannak, hiszen senki nem él azok nélkül. Nem akarják mutatni, hogy segítségre szorulnak. Maya-t nem ismerte még ki teljesen, nem volt rá lehetősége. Most próbálkozott megismerni, hogy aztán a legjobb módszert válassza ki a likvidálásra.
- Meg akarnál ölni? Miért? Szerinted ez az egyetlen megoldás, ha valakivel bajod van?
Relativizálta a jogos bosszúvágyat. Mintha ő nem gyilkossággal próbálkozott volna legutóbb, csak valami kis gyereks csínyt, hajhuzigálást követett volna el. A bűntudatot vetette be és a miért nehéz kérdését. Közben pedig még mindig hátrált, egyre messzebb kerülve a nőtől, be a sötét mellékutcába, ami elvezetett az étteremtől. Ott akarta behúzni a pókhálóba és lecsapni rá.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Maya Sandoval
Hozzászólások száma :
173
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 27.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Excalibur 19.11.14 10:36__________________
Craig & Maya

Itt áll előttem és első ránézésre meg sem mondanám róla, hogy olyan fazonnál állok szemben, aki élvezetét leli a gyilkolásban. Rajta nem látszik, ránézésre olyan, mint egy átlagos hapsi. Vajon tudja valaki róla rajtam kívül az igazságot? Valójában nem is kellene vele foglalkoznom, csak egyszerűen meglógni, vagy megölni mert ugye féltem a saját bőrömet, de ha megölném, akkor nem lennék jobb tőle. Én is csak egy hidegvérű gyilkos lennék, még akkor is, hogy ha azt próbálnám elhitetni magammal, hogy mindent csak önvédelemből tettem.
- Ha nem zavarna, akkor valószínűleg nem jöttél volna ki utánam... - Ha rám néz mégis mit lát? Egy hibát, amit helyre kell hoznia azzal, hogy most ténylegesen sikerül megölnie, vagy pusztán veszélyforrást jelentek számára? Az az igazság, hogy fogalmam sincs és nem hiszem, hogy valaha is sikerülhet bele látnom a fejébe. Sőt, nem is akarom tudni, miféle beteg gondolatok hada kavarog abban a beteg elméjében.
- Senkinek semmi köze az életemhez. - Senkivel sem beszélek a problémáimról, vagy a bánatomról, vagy bármi másról, ahogyan arról sem szóltam senkinek, hogy mi történt velem. Ezen nincs mit dicsekedni... Megtámadott, mégis túléltem. Ennyi.
- Bajom lenne veled? Nézzük csak... Nem is tudom... Rossz emberrel kezdtél ki. Ha meg is öllek azt csak magadnak köszönheted, nem kellett volna megpróbálnod megölni. - Idiótának néz? Nem fogom követni hiába is hátrál. Előnyben van, ismeri a környéket velem ellentétben és eszemben sincs vele kettesben valami sötét és eldugott helyre tévedni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Excalibur 20.11.14 14:00

Maya & Craig
Craignek sok munkája van abban, hogy mindig szívélyes mosoly mögé tudja rejteni a gyilkos szándékait. Sokáig trenírozta magát, tanulta, gyakorolta az arckifejezéseket tükör előtt és a való életben is. Nem akart az a fajta fickó lenni, akiről ránézésre 5 év fegyházat képzelnek el az emberek. Ezért tudott annyi gyilkosságot elkövetni. Persze ő is hibázik néha, alkalomadtán nagyot, olyankor megy másik városba, másik államba.
Persze, hogy nem véletlenül jött ki. A befejezetlen szimfóniát le akarta zárni. Egy jól irányzott szúrás vagy több, nyakroppantás, az hiányzott neki. Egy szép élettel kevesebb és egy veszélyes szemtanúval is. Szóban viszont már nem magyarázta tovább.
- Senkinek? Nem kell még magadnak is hazudnod - felelt a szakács.
Maya szavait értette, a nő nem a merénylőjével akart társalogni. A szavakat viszont ki is lehetett fordítani és Craig megtette, mintha törődne a nővel. Zavaros volt ez a beszélgetés, csapongó, kiismerhetetlen. Pont ez volt a cél. Egy kis előnyre szert tenni, összezavarni és időben cselekedni. Ha egy pillanatra mélázik el Maya azzal, hogy ezt most miért vagy miért éppen most, Craignek már nyert ügye lehet. Ezért kérdezősködött és magyarázott, nem együttérzésből.
Craig egyre hátrált és lassan el is tűnt a sötétben. Maya ott már nem láthatta, azt se, hogy Craig hátsó zsebéből előkerültek a kések. A kisebbiken végighordozta az ujját, miközben válaszolt.
- Szóval rossz ember vagy. Egy rossz nő.
Provokálta a prédát, hogy bosszantsa egy kicsit és rászánta magát a cselekvésre. A sötétből célzott és a nő mellkasa felé dobta a kisebbik kést, a másikkal a kezében pedig kirohant, hogy leszúrja.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Maya Sandoval
Hozzászólások száma :
173
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 27.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Excalibur 02.12.14 20:18__________________
Craig & Maya

Az ég világon semmit sem tud rólam, mégis úgy tesz, mintha egészen a vesémig látna. Világ életemben csak magamra számítottam. Saját magamat kellett megmentem, mert nekem senki se volt, aki megmentett volna.  
- Miért neked van egy olyan haverod, akinek minden gyilkosságodról beszámolsz? - Vannak dogok, amikkel az ember nem dicsekszik. Biztosra veszem, hogy ezt a férfit azért nem kapták még el, mert nem marad sokáig egy helyen, nem kelt túl nagy feltűnést, s nem is hagy maga után nyomokat, szóval nem hinném, hogy bárkinek is beszámol erről a hajlamáról. Sőt, nagy annak a valószínűsége, hogy egyedül csak én tudom, hogy miféle démonok munkálkodnak benne. Jelenleg én vagyok az életében a felesleges kockázat, akitől minél hamarabb megszabadulna.
- Ne nevettess! - Csaknem el is nevettem magam azon, hogy azzal vádol, hogy rossz lennék, azok után, hogy pontosan tudom róla, hogy egy gyilkossal állok szemben. Én nem az élvezet miatt kényszerültem gyilkolásra, hanem mert élni akartam. Az élni akarás mindig is tombolt bennem, mikor hátrálni kezdett a sötétben sejtettem, hogy készül valamire, ezért nem is maradtam egy helyben. Szerencsés voltam, hogy az első dobása nem talált célba. Még szép, hogy nem vártam egy helyeben, hogy végezzen velem, ezért futásnak eredtem.
- A picsába! - Ismét áldozat szerepbe kényszerültem. Mintha csak az első találkozásunkat élném át újra. Hirtelen jött ötletből fakadóan vissza rohantam az étterembe. Még ha számára ismerős is lesz a terep, attól még van esélyem az életben maradásra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Excalibur 12.12.14 19:37

Craig együttérzést tettetve megrázta a fejét és csak vigyorgott. Ő ugyan senkinek se beszélt a gyilkosságokról és nem hiányzott neki, hogy ezt megtegye. Vígan éldegélt a háta mögött hagyott hullák tudatával. Lehet, hogy eljön majd a nap, amikor úgy érzi, meg kell osztania valakivel az életének ezen részleteit. Maya-nak is csak azért beszélt, mert úgy gondolta, meg fogja ölni és a titok sírba száll. Itt tévedett a szakács, egy jó nagyot tévedett...
A beszélgetés egyre komolytalanabbá vált. Craig nem érte el, amit akart. Maya gyorsan ugrott és nem találta el a kés. Hiába fárasztotta eddig ködös és bosszantó beszédével, nem tudta eléggé megzavarni. A munkahelyére terjedt át a csata, a nő okosan bemenekült az étterembe. Az ilyen eszes nőkkel már sok problémája volt a szakácsnak. Nem engedték magukat könnyen megvezetni, hiába dolgozott rajtuk, átláttak a turpisságokon. Ez a nő ennek köszönhette az életét is, mert Craiggel találkozni egy sikátor sötét estéjén nem egy életbiztosítás... Most is megtalálta azt a helyet, ahol Craig már nem akarta folytatni a csatározást. Nyugodt léptekkel az ajtóhoz ment és felvette a kését, majd a szakácskötény alá csúsztatta a másikkal együtt. Belépett az étterembe és elhatározta, hogy ha a nő itt rendbontást fog csinálni, sikítozik, vádaskodik, ő csak adja majd az ártatlant. John Carpentert ismerik az étteremben, nem Craig Silentet. Mindig másik nevet használ, ha új városba költözik, ugyanis ilyenkor nem önszántából áll tovább. Ha keresi a helyi rendőrség, akkor szokott lelécelni és olyan helyet keresni, ahol nem kérnek papírokat. Az étterem személyzeti részének hátsó folyosójára belépve persze kíváncsi volt, merre van a nő. Továbbra is nyugodtan lépkedett, a szeme viszont járt, kutatta a potenciális búvóhelyeket.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Maya Sandoval
Hozzászólások száma :
173
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 27.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Excalibur 21.12.14 4:53__________________
Craig & Maya

Tombol bennem az élni akarás. Megölhetném, de akkor semmivel sem lennék jobb nála. Mégis önvédelem lenne, jogos lenne. Tudnám mivel csitítani a lelkiismeretemet, mert ez még nekem is van, hiába próbálom már hosszú évek óta figyelmen kívül hagyni. Elképesztő, hogy látva a halál közelségét mennyire érzem egyre jobban is jobban azt, hogy még élni akarok. Túl fiatal vagyok még a halálhoz. Nem hagyom magam olyan könnyen. Hogy ha tényleg meg akar ölni, akkor küzdjön meg azért, hogy vérbe fagyva lásson. Nem leszek könnyű préda. Az tűnt a leglogikusabb húzásnak, hogy az étterembe bemenekülök azok után, hogy ismét megtámadott. Számítottam arra, hogy meg akar ölni, hogy be akarja fejezni, amit először nem tudott. Most kell csak igazán okosnak lennem, ha túljárok az eszén, akkor élve fogok kijutni, ha pedig nem… Erre inkább most nem is gondolok, mert nincs olyan, hogy nem. Kijutok innen, méghozzá élve. Egyedül túl kockázatos lenne távoznom, mert utánam jönne, legalábbis nem akarok semmit sem a véletlenre bízni. A férfi azért akar megölni, mert szépnek tart, hát akkor felhasználom a női vonzerőmet ahhoz, hogy megmeneküljek. Egy egészen kicsit lejjebb húztam a rajtam lévő felsőt, hogy dekoltázsomból több látszódjon, mielőtt csak úgy csatlakoztam volna egy úgy negyvenes éveit taposó öltönyös férfi társaságához. Látszólag örült nekem, de még én mennyire örültem neki. Ha mást nem élő páncélként tudom használni, amíg innen ki nem jutok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Excalibur 30.12.14 10:27

Maya & Craig
Craignek nagyon kellemetlen volt az egész. Egy félresikerült gyilkossági kísérlete besétált a munkahelyére és kísértette. Egy rémálom volt az egész és nem sikerült a végére érni. Az álomban persze minden máshogy alakulna, mások a törvények, ez visoznt a valóság volt, hússal, vérrel és az Excalibur étteremmel. Már arra is gondolt, hogy most azonnal lelécel, a városból is elmegy, aztán se híre, se hamva. Az alvilági ügyletekkel foglalkozó Maya vagy Zoroaster semmit nem mondana, ha egyáltalán megkérdeznék őket. Falaznának, kertelnének, mert nekik is van vaj a fülük mögött. Craig mérlegelt, gondolkozott, az érzelmei pedig erősen hullámoztak, ami rá nem volt jellemző. Az ilyen helyzetek mindig megrázták, mikor nagy ritkán előfordultak.
Azt kellett látnia, hogy a nő, akit ki akart végezni, vígan elsétált egy úriemberrel. Még egy kicsivel több húst is mutatott, mintha direkt szórakozna a szakáccsal. Ott úszik előtte a szépség, amit egyszer már meg akart ölni, aztán még egyszer, de sose sikerült és most még jobban csábítja, tudatva, hogy nem lehet az övé. Hát nem borzasztó? Craig dühösebb lett és most már leszarta, hogy épp dolgozik. Felkapta a cuccait a helyiségéből, a kötényt berakta a szekrénybe és elindult visszafelé a hátsó kijárathoz. Maya nem maardhat örökké az étteremben és az öltönyös mellett se. Ha pedig kiér a főbejáraton, akkor majd távolról megint követni fogja az az alak, aki múltkor a kihalt utcán megtalálta. Lesben állt a sarok mögött várakozva.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Maya Sandoval
Hozzászólások száma :
173
Csatlakozás dátuma :
2013. May. 27.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Excalibur 05.01.15 13:08__________________
Craig & Maya

Volt egy olyan érzésem, hogy még a sors lesz olyan tréfás kedvében, hogy az útjainkat keresztezi még egymással. Élni akarok, ő pedig pont azt nem akarja, hogy a mai napot élve megússzam. Gondolom mennyire zavarta, s bosszantott, hogy már egyszer kicsúsztam a markából, de ha egyszer már sikerült, akkor most is sikerülni fog, csak bíznom kell magamban. Egy kis találékonysággal élve fogok távozni. Rögtönöznöm kellett. Nem volt nehéz dolgom találni az étteremben egy olyan férfit, aki egyedül ücsörgött, s aki nagyon is örült a társaságomnak. Bevetettem minden női fortélyomat és praktikámat ahhoz, hogy néhány percen belül levegyem a pasast a lábáról, és rávegyem arra, hogy a beszélgetésünket folytassuk inkább nála. Egyrészről azért is akartam minél előbb lelépni innen, mert tudtam, hogy a férfi nem adja fel és csak a megfelelő pillanatra vár, másodszor pedig tudtam, hogy kell valaki, akivel kiléphetek az étteremből. Legfőként az volt számomra a fontos, hogy lelépjek innen, bárhová csak innen minél messzebb. Habár szerintem ennek a harcnak még közel sincs vége, nem fog addig nyugodni, míg élek. Bele karolva a férfiba hagytam el az éttermet, próbáltam minél feltűnésmentesebben azért néhány léptem nyomán háta pillantani. Nem akartam elbízni magam, mondhatni akkor nyugodtan le, mikor már az ismeretlen pasas autójában ültem, egyre messzebbre és messzebbre távolodva az étteremtől és attól a férfitól, aki holtan akarna látni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Excalibur

Vissza az elejére Go down

Excalibur

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához