welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Benjamin Price
12.08.18 10:21
Graham & Hayley
Hayley Woodson
28.07.18 12:31
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Emily Hastings
 
Simon Whitlock
 
Benjamin Price
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

A gyár körüli külső területek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: A gyár körüli külső területek 24.03.13 4:42


Magánterület, de a mérkőzéseken kívüli alkalmakkor nem kerül megfigyelésre, vagy lezárásra. Szabadon bejárható, alkalmanként mégis fel-felbukkanhat egy-egy fizetett őr.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A gyár körüli külső területek 09.03.14 18:27

Nincs rajta mit tagadni, soha nem voltam egy normális elme, viszont reálisan és megfontoltan gondolkozó annál is inkább! Mindennap, minden egyes percében résen kellett lennem, az agyamnak pedig akkor is pörögnie kellett, amikor nagyritkán ledöglöttem, hogy energiát gyűjtsek a következő naphoz, hiszen soha nem tudhattam, hogy mikor mi várhat rám, mikor jön el az a pillanat, amikor össze kell cuccolnom a létfontosságú holmijaimat, hogy megpattanjak a sarkamban lihegő sünök elől. Szerettem azt az életet még annak ellenére is, hogy Tim irányította a mindennapjaimat, és még fingani se mertem az engedélye nélkül. Állandó mozgásban voltam, szabadon mészárolhattam a legalja népet, amikor csak kedvem tartotta, és emellett mindenem megvolt. Nem kellett olyanok miatt aggódnom, hogy rezsi, kaja, ruhák, vagy család.
És mostanra mégis mi maradt?! Majdnem egy teljes évet töltöttem abban a berácsozott földi pokolban, az ott töltött idő alatt totálisan megtébolyultam, és nem látok kiutat ebből az istenverte útvesztőből, mindezek tetejében még Hoyt úgy kezel, mintha valami értelmi fogyatékos gyerek lennék, aki még a seggét sem képes magától kitörölni. Mióta kiszöktetett abból a disznóólból, és megpróbálkoztam az első öngyilkossági kísérletemmel -ami persze a hőskomplexusa miatt nem jött össze-, huszonnégy órás felügyeletet biztosított be mellém, amikor ő éppen a fene nagy dolgától nem tud rám odafigyelni. Ez az egész röhejesebb, mint az oviapu! Régen mindig én játszottam a babysittert, most meg nekem van szükségem -Aidan szerint legalábbis-, felvigyázókra. Ráadásul a lehető legrosszabb fajtából!
Azt az arrogáns, cinikus, nagypofájú gorillát még Aidan nappalijában sikerült kiütnöm egy két órácskára azzal a frappáns kis altatólövedékkel, amit akkor lőttem a nyakába valahonnan az emeltről, amikor a baromarc éppen elmélyülten szarakodott valamit azzal a biztonsági zárral, amit Aidan a kiszabadításom után szerelt fel az ajtó mellé. Utána már gyerekjáték volt elkötnöm az egyik kocsit, és elindulnom. A teletöltött Glockom persze végig mellettem pihegett az anyósülésen. Tövig nyomtam a gázpedált, a rádiót max hangerőre tekertem, és hónapok óta először végre újra éreztem, hogy élek, de mire kiértem ide az isten kurva háta mögé, hirtelen elszállt az a felszabadító érzés, a kiutat jelentő, aranyló fény eltűnt, és újra csak a szürke céltalanság és a keserű vágy, hogy gyilkolni kell, maradtak.
Ahogy az ódon házfalhoz simulva osonok -magam elé kitartott, és kibiztosított fegyverrel, amit elsütésre készen markolok mindkét kezemmel-, még a lélegzetemet is visszatartom, az adrenalin pedig robbanásra készen tolong az agyamban. Hallom a romok mögül kiszűrődő neszezéseket, érzem a fű édeskés, bódító szagát. A kis narkós köcsögök sem fogják már sokáig húzni, ha rajtam múlik! Ahogy közelebb és közelebb kerülök a kis hepajkodáshoz, úgy üt meg egyre magasabb szinteket az ereimben tomboló adrenalin is, ami pillanatok alatt megragadja az irányítást, az agyamat vöröslő, bosszúval átitatott ködbe fedi, és nem várok tovább! Alighogy az első verejtékcsepp lefolyik a homlokomon, és az eddig feszengve harapott alsó ajkamból kiserken az első csepp vöröslő vér, már elő is ugrok az eddigi rejtekemből, és szarrá lövöm mind a négy hülyegyerek agyvelejét. Mennyei érzés!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A gyár körüli külső területek 09.03.14 19:46

Manapság elszaporodtak a bűntettek Vegasban. Volt egy időszak, mikor úgy kellett könyörögnöm, fohászkodnom a nemlétező magasságosnak, hogy adjon már valami izgalmat, néhány gonosztevőt, bankrablót vagy gyilkost, akit kedvemre cibálhatok mint egy jól nevelt harci kutya. Ezzel szemben míg akkor nem jött egy se, most már nem látok ki a melóból. Első körben, tegnap előtt ott volt az ügy a pedofil férfival, akit csak komoly fizikai fenyítéssel tudtunk szóra és némi emberségre bírni, majd bevágni a rácsok mögé. Lehet, hogy szerencsétlent én is agyon vertem, de amit odabent fog kapni, az többszöröse lesz az én ökleim csapásának. Bent mindig szétszaggatják, szinte megnyúzzák azokat az embereket, kik a gyerekeket molesztálják vagy ölik meg.
Ezt követően még aznap ott volt az öngyilkosjelölt, aki az egyik pláza tetejére mászott fel a túszával együtt és fenyegetőzött, hogy ha megközelítik akkor megöli a túszt és magát is.
Ezen kívül volt még ezernyi papírmunka is, ma pedig egy ismerősöm bízott meg azzal, hogy játsszak "biztiboyt" egy védence mellett, aki finoman szólva ön és közveszélyes.
Mikor megérkeztem a házához - Aidan kért meg rá, hogy oda menjek mivel az oda kiküldött személy egy ideje nem reagál a hívásokra - nem láttam mást csak a nagydarab manusnak az elterült alakját. Jót horkolt ott magáért.
Ekkor döntöttem hát úgy, hogy felkeresem az említett vas ággyal együtt 40 kilós lányt. És mint felhívták rá a figyelmemet, valószínűleg fegyver is van az elvetemült libánál, így van rajtam golyóálló mellény is a biztonság kedvéért.
Mivel legnagyobb pechjére az összes kocsi be van chipezve, folyamatosan küldi az a jeleket a tulajnak, ki tudatja is velem a lány tartózkodási helyét.
A magam fegyverét elővéve közelítem meg a gyár bizonyos részeit, mígnem meghallom nem is olyan messziről az első lövéseket. Futásnak eredve keresem meg a hang forrását, hol rögtön meglátom a négy fiatal, immáron halott srácot a saját vérében fekve a földön. Közöttük ácsorog az apró, törékeny alkatú nőszemély, kinek láttán rögtön remegés fut végig a testemen, persze a dühtől. Nem is értem, hogy lehet az ilyen szabadlábon. Ennek első körben gumiszoba kéne.
- Mi lenne, ha letennéd a fegyvert, kislány? A "gazdád" nem venné jó néven, ha megsúgnám neki, mit csináltál - mutatok a halott srácok felé. Nem tudom, hogy mi a célom. Fel akarom idegesíteni, vagy inkább kellemetlenséget okozni neki? Majd kiderül.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A gyár körüli külső területek 09.03.14 20:48

Egy, a végletekig megkönnyebbült sóhajjal szívom magamba a lőpor szagát, és tárolom el agyam legmélyebb, legféltettebb zugába a négy fatökű srác utolsó, velőtrázó, kislányos sikolyait.
Zene volt füleimnek a szánalomra méltó jajveszékelésük. Utólag visszagondolva, nagy kár, hogy így megkíméltem őket a szenvedéstől, de hát, mint tudjuk, az adrenalin nagyúr, és ha egyszer elborítja az ember agyát, nincs megállás! A gyilkolás olyan, mint a drog. Ha egyszer belekóstolsz, és rákapsz az ízére, soha nem tudod abbahagyni többé... Talán ez az egy dolog az, ami még ezen az átkozottul nyomorult világon tart, és arra ösztökél, hogy bírjam még egy kicsit.
Alighogy kipattannak fekete bogárszemeim, máris meghallom a mély baritont valahonnan nem sokkal a hátam mögül, és az eddigi, pillanatnyi jókedvem, kielégültségem egy röpke perc alatt tovaszáll, és már csak a keserű, mardosó düh marad, ami újabb bosszúra ösztökél. Mégsem mutatom egy hangyafingnyi kis jelét sem annak, hogy akárcsak egy kicsit is megrendítette volna a lelki békémet ez a két tonnás balfék. Szarba se veszem a fickót. Még csak arra sem méltatom, hogy legalább szembe forduljak vele. A képemre húzódó elszánt vigyor -amit ő jelenleg nem láthat-, mindezek ellenére egyedül csak neki szól.

-Miért? Szerinted mit tenne? Golyót röpítene a fejembe? - Horkanok fel. Ez már tényleg egy kész cirkusz!
-... bár így tenne... - Jegyzem meg még utólag, az előbbinél némileg halkabb és komolyabb hangszínnel, ahogy a továbbra is kibiztosított fegyvert megforgatom párszor a magam mellett lógó kezemben.
-Na, kivele, mit akarsz már megint?! Apropó, kaphatnának színvonalasabb kiképzést a zsaru pajtásaitok. Akinek ma kellett volna pesztrálnia, akadt egy kis gondja az altatólövedékekkel. Remélem nem adagoltam túl a dózist. - Húzódik újfent egy derűs, és egyben gunyoros vigyor a képemre, ahogy lassacskán megindulok a négy hulla felé.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A gyár körüli külső területek 09.03.14 21:06

Diliházba való k*rva. Ahogy nézem az alakját, elégedettségét, egyre csak ez visszhangzik a fejemben, és valószínűleg kérdőre is vonom majd azt a barom Hoytot, hogy miért nem hagyta bent a rácsok mögött, vagy legalább vitette át egy elmegyógyintézetbe, ahol megfelelő kezelésben részesítették volna. Mert ugyebár megérdemli. Most is mit csinált ez a hibbant liba? Olyan embereket nyírt ki, akik bár nyilván büntetett előéletűek vagy szimplán vandál rossz tevők, de halált mégse érdemeltek volna. Nem értem.
Felvont szemöldökkel hallgatom végig a kérdéseket.
- Nem, ő nem tenné meg, pedig megérdemelnéd ezek után. Viszont ha annyira szeretnéd, akkor én állok rendelkezésedre és a négy kis suttyó után küldelek - ajánlom fel végtelen nyugalommal a hangomban és titkolni se tudnám jókedvemet a témában.
Ha ez kell ahhoz, hogy Vegas megszabaduljon egy őrülttől, akkor megteszem. És nem is fognak felakasztani miatta, max Aidan kiherél.
- Ezt leszel szíves elmondani a drága gazdádnak. Ő állította ki melléd azt a sok fatökű barmot. Sokáig tartott rájönnie, hogy nem járt jól velük - indulok el felé, mind végig a kezemben tartva a jókora pisztolyt, ami mellett a lány glock-ja csak egy egyszerű játékpisztolynak hat. Egy ideje nem bízok semmit se a véletlenre.
- Amúgy nem hiszem. Nagy lelkesen horkol még mindig a nappaliban, szóval miatta nem kell aggódnod. De valószínűleg nem is fog emlékezni az esetre - elhúzott szájjal nézek végig a halott srácokon.
- Ezekkel most mi legyen? Remélem tudod, hogy nagy szarban vagy - pillantok a nálam majd két fejjel kisebb nőre - de ez téged nyilván egyáltalán nem érdekel, ami pedig engem nem lep meg. Kezdem úgy érezni, hogy egy állat mellé küldött ki Aidan, bár szerintem még azok is értelmesebbek nálad - és igen, most jött el az a pont, hogy ki akarom hozni a sodrából csak, hogy megleckéztessem és tudassam vele, hogy ő csak egy kistacskó és nem engedheti meg magának, hogy ügynököknek, rendőröknek ártson, mert rohadtul rá fog fázni. Ők csak segíteni akarnak neki, erre ez a hála? Na majd adok én a szájának.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: A gyár körüli külső területek 06.01.15 0:34

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
31
Join date :
2016. Jan. 03.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: A gyár körüli külső területek 09.01.16 21:22Alice & CharlesH

osszú ez a mai nap... Reggel nyolc óta robotolok bent a műteremben és semmi értelmes nem jutott eddig eszembe. Már kínomban kimostam az összes ecsetet, elmostam az összes palettát, sorba állítottam a vásznakat és még mindig semmi... Fogalmam sincs mi legyen a következő témám... Nyakamon a kiállítás és még felével sem vagyok kész... Bezártam a galéria ajtaját, felmentem a tetőtéri kis műtermembe, főztem egy kávét, kinyitottam a hatalmas kerek ablakot. Ráültem a párkányra és fentről szemléltem az embereket. Dél van, ilyenkor mindenki megőrül. rohangál ebédért, találkozókra, vásárolni. Összehúztam a lábam, és átkulcsoltam a térdem. Kivettem egy szál cigarettát, rágyújtottam, mély levegő és kifúj. Elmélkedve néztem ahogy a füst távozik ajkaimon keresztül és tova vész a semmibe. Ma kicsit csípős hideg van, szokatlan időjárás az ilyen erre fele, karomon végig futott a libabőr. Kortyoltam kávémból, miközben folyamatosan törtem a fejem, mi legyen a következő? Honnan merítsek ihletet? Készleteim végesek és már rég nem gyújtottam fel semmit inspiráció gyanánt. Talán ez hiányszik. Mélyet szippantottam cigarettámból, felvillant parázsló vége és egész megnyugtatott a tudat, hogy valami ég, még ha csak a károm szenvedélyem vége is... Nem nagyon ismerem még Las Vegast, de hallottam már elhagyott épületekről. Konkréten egy nagyon piszkálja már a fantáziám, ha a nap végéig sem tudok kitalálni semmit, este meglátogatom az én különleges kis Molotov-koktélom társaságában. Kínzó lassúsággal telt el a nap és lett végre este, majd éjszaka. Felöltöztem terep színbe, minél kevésbé lehessen kiszúrni a sötétben. Élénk vörös hajamat copfba fogtam és ráhúztam a kapucnim. Bepakoltam a hátizsákomba, lerohantam a lépcsőn, kislisszantam az ajtón, bezártam és próbáltam feltűnés nélkül elvegyülni. A sötét sikátorok a barátaim. Mindig lehet találni gondatlan sofőrt, aki nem zártba be az autóját, vagy ott maradt a motor kulcs. Ma este is szerencsém volt, egy részeg megállt vizelni a motorjától pár méterre. Teljes sötétségben lépdelve közelítettem meg a járművet. A másodperc tört része alatt, mint egy puma ugrotta rá és mire a gazdája feleszmélt én már eliszkoltam vele. Éktelen káromkodás ütötte meg a fülem. Hupsz, nyugi cica, reggelre vissza hozom. Utam egy elhagyott raktárhelyiséghez vezetett. Egy nagyobb bokor-fa kombinációnál rejtettem el a motrot. Elindultam körbe nézni. Nincs itt senki, egy lélek se mászkál erre, tökéletes helyszín. Elővettem az üveget, meggyújtottam a kilógó gyutacsot, és eldobtam. Hallottam, amint az üveg földet ér, széttörik és felrobban. Szinte rögtön felcsaptak a lángok. Leültem a táskám mellé, és ámulva figyeltem ahogy a gyár egyes részei a tűz martalékává válnak. Motoszkálást hallok a hátam mögül, felkaptam a táskám és felpattantam. A hang felé nézek, de túl sötét van ahhoz, hogy lássak is valamit. Léptek zaját hallom a száraz leveleken. Lassan hátrálni kezdtem, majd futni, felugrottam a motorra és nagy gázt adva száguldottam vissza Las Vegas belvárosába. A motort ugyan ott hagytam ahonnan elvettem. Felosontam a műtermembe. Szinte égetett az ereimben az adrenalin. Azonnal festésnek estem. Ötletek ezrei cikáztak fejemben...Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: A gyár körüli külső területek

Vissza az elejére Go down

A gyár körüli külső területek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Tisztás terület
» Magashegységi területek
» Lápos terület
» Az Új Ellenállás területei
» Ausztrália

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Magánterület: Elhagyott gyárépület-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához