welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

A gyárépület egyik külső szárnya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: A gyárépület egyik külső szárnya 24.03.13 4:45


Kevesek által látogatott hátrahagyott, eldugott hely, korhadt padló és gerendák, vigyázz ha belépsz, ha valami történik veled, lehet, nem más amit egyszer majd megtalálnak csak az oszló tetemed...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A gyárépület egyik külső szárnya 17.04.13 22:27

Grayson & James


Idegesen fűzve a kormánykerékre az ujjaimat néztem az épületre, és eszem ágában sem volt kiszállni az autóból. A hely már csak látványában is szorongást keltett bennem, amit nem szándékoztam fokozni azzal, hogy megközelítem a nagyon is riasztó épületet. Beharaptam az ajkam, mialatt erőt gyűjtöttem. Ki kell szállni, Cordie, megcsinálod! Mantráztam magamban, de sürgetőbb volt az az üzenet, ami egy pillanat alatt vitte el a gondolataimat. Gondterhelten emlékeztem vissza James kétségbeesett szavaira, és nem akartam, hogy baja essen. Még az irodában hagytam egy üzenetet Esternek, ahogy Nicknek is, csak a biztonság kedvéért. A sötétség elhatalmasodott bennem, megtépázva a félelmeim szilárd határvonalait, de meg kellett tennem!
Pár perccel később már a sportcipőm puha talpai vertek néma visszhangot az épületben, miközben a fiú után suttogtam, remélve, hogy meghall engem és nem kell az elhagyatott gyárat végigkajtatnom a krízisét megélő után.
- James, én vagyok az, Cordelia.. Ne félj! - hangom valamivel erőteljesebben hallatszott, de korántsem voltam nyugodt, sőt, igyekeztem a kezeim remegését a minimálisra csökkenteni. A hely, az idő teljesen kiesett a biztonsági zónámon, de nem akartam, hogy a fiatal fiú még jobban elriassza magát az emberektől, ezért is kellett itt lennem, egyedül. A szívem hevesebb ritmust vert a mellkasomban, mire az ujjaim erősebben szorultak rá az egyik fakeretre, ami valószínűleg ajtó lehetett egykor. A padló megnyikordult, ahogy a hűvös szél átbucskázott a nyílt ajtókon is, és a meg-megnyikorduló rozsdás pántú ajtók furcsa, kísérteties zajban forrtak össze a többi hanggal.
- Kérlek! Te hívtál, hogy ide jöjjek! Nem szeretnék egyedül lenni... - hangomba ténylegesen is némi félelem vegyült, reszketegen engedtem ki a tüdőmben felgyülemlett levegőt is, s a távolból ritmikus dübögést hallva egy pillanat alatt el is felejtettem, hogy kit kerestem, mozdulatlanná merevedve húzódtam a sötét árnyékokkal szabdalt helyiség egyik a feketére festett részére, remélve, hogy csak a keresés és a fiú iránti aggodalmam űzött velem szemfényvesztő játékot.
- James! - sürgetően suttogtam bele a semmibe, és a legszívesebben el is dobtam volna a diplomám. Adott egy pszichológus, aki képes ezek szerint félni is pár hangtól, és ez számomra elég kellemetlen volt! Nagyon is. Amilyen halkan csak tudtam, nyeltem egyet, várva, hogy ki kereshette fel a helyet ilyenkor rajtam kívül. Nem számítottam senkire, pontosabban James felbukkanó alakján máséra nem vágytam, mégis, riadt kíváncsisággal néztem az ajtó irányában meglapulva a sötétségben várva azt a valamit... valakit.. És a legborzasztóbb az volt, hogy nem tudtam, mire kellenek neki az orvosi eszközök. A kérdéseimre akkor nem kaptam választ, mert ahogy érdeklődni kezdtem, a fiú kinyomta a telefont.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: A gyárépület egyik külső szárnya 29.11.13 22:22

to Grayson


Nem volt egyszerű.. Az út. Néha-néha már azt hittem az ütő is megállt benne, és néha meg azt hogy azonnal vegyek visszafordulót, be a sürgősségire és lesz ami lesz rángassam el odáig. Ez lett volna a helyes. Valahol éreztem, de azt is hogy ha nem cselekszem.. neki is tetsző módon, az egészre keresztet vethetek és eltűnik. Nem bíztam benne. Nem bíztam magamban! Ahogyan félt.. én is pont úgy féltem, régen, és tudtam mi lenne a következő lépés..

- Mindjárt ott vagyunk.. - halkítottam a hangomon, nem mert féltem, hanem mert ez a gyárudvar veszélyes terep. A rendőrök általában nem razziáztak errefele, nem tudom miért, mi késztette őket erre, de ezt nem csak én vettem észre. Rengeteg.. drogos. Még józanul és sokszor teljesen kiütve, na meg hasonszőrűek mint.. mint én.
De hamar kiöltem a fejemből mindent, csak lépkedtem tovább, nem érdekeltek a messziből hangzó nyögések, csak átellenbe vettem az irányt. Van ott egy magányos szárny.. Ott jó lesz! Ott tökéletes..

Teltek a percek. Órák még biztosan nem, Graysont leültettem ott hátul, az én szemem meg csak a bejáratot fürkészte. Nem találhatnak itt! Nem találhatnak meg.. Azok, akiknek nem kéne. - rágtam meg a szám oldalát, mert bár nem voltam ijedős, úgy amúgy az utcán éjjelente, de hallottam már innen egy-két történetet. Talán nem ide kellett volna megbeszélni.. - száguldott a fejemben, de a fiú elég rosszul festett.

- Grayson!? - fordultam vissza hátra, de akkor valami a távolban, egy árny, csak egész óvatosan lépked, a fa megnyikordul.. Neki kell lennie.. - keskenyedik csíkká a szemem, de nem kerüli el az a másik sem mögötte.

- Shhhhh.. - lépek a nő mögé hirtelen, egyébként nem tenném, máskor.. de ez most az én terepem, és a szájára fonódva az ujjaim, hátulról suttogok a fülébe. - Különben észrevesznek.. - folytatom tovább csak egész csendesre véve, és ha kapálózik, próbálom a legkisebb mértékűre tompítani a mozgást. - Nem fogom bántani! Nem fogom bántani.. Én vagyok az! James.. - suttogom megint és csak remélem hogy megnyugszik végre, amikor a távolban, nem is olyan messze, megérkezik a másik. A Zsebes.. Ami biztos hogy üzletet bonyolítanak le és nem szeretik a társaságot.

- Hátráljon.. Lassan.. csak nagyon.. lasssan.. - késztetem, és ha együttműködik, csak ekkor engedem a száján a kezemet, amikor ő is láthatja mi folyik a távolban.


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: A gyárépület egyik külső szárnya 28.10.14 12:01

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: A gyárépület egyik külső szárnya

Vissza az elejére Go down

A gyárépület egyik külső szárnya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Magánterület: Elhagyott gyárépület-