welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Eldugott, belső részek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Eldugott, belső részek 04.12.14 7:56

Leírhatatlan, megfogalmazhatatlan az mikor elveszed egy ember életét… Olyan felsőbbrendű érzés, akkor mintha minden és minden felett állnék. Ragadozó állapotba átkapcsolva mindent másként látok, mindent és mindenkit prédának látok. A gyilkolás pillanatában csak az áldozatomra koncentrálok, ilyenkor megszűnik számomra létezi a világ. Valószínűleg ezért sem hallottam meg a hátam mögött kopogó magassarkút viselő nő közeledtét, csak akkor vettem észre, mikor már olyan közel volt hozzám, hogy látta mit tettem, na meg az arcomat is. Hagyhatnám csak úgy elmenni, de senki sem tudhatja meg a titkomat. Senki sem tudhatja, hogy gyilkos vagyok. Ezt nem engedhetem meg, rólam senki sem ránthatja le a leplet. A nő után futottam, nem volt nehéz dolgom, hiszen a nőt lassította a lábán lévő vízhangzóan kopogó magassarkú cipője.
- Innen nincs menekvés. – Kiáltottam, de már nagyon is közel voltam hozzá, mindössze kinyújtottam a karomat, s megragadtam a nőt. Olyan könnyű volt, akár egy tollpihe, ezért könnyedén nyomtam a falnak a törékeny kis testét.
- Rosszkor voltál rossz helyen. Gyorsan vagy lassan szeretnél meghalni? - Centik választottak el tőle. Olyan védtelen és fiatal, szinte még ropogós. Tényleg kár érte, de rosszkor jött ide, aki pedig ilyenkor erre kószál az biztosan semmi jóban sem sántikál. Már így is túl sok időt szántam rá, felesleges csevegés nélkül kellett volna már átvágnom a finom bőrt a nyakán, hogy aztán karjaim között vérezzen el. Ezt kellett volna tennem, de mégis valamiért még nem öltem meg, de ami késik az nem múlik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Eldugott, belső részek 05.12.14 1:18

Charles & LaraIgyekeztem futni, amennyire tőlem telt, de hiába vagyok gyakorlott a magas sarkúban való közlekedésben, hiszen szinte éjjel-nappal az van a lábamon, azért lássuk be, nem az ilyen sprintekre találták ki ezeket a cipőket. A fickó hamar utolért és a következő másodpercben már csak azt éreztem, ahogy háttal a falnak csapódok. Nem egyszer szorított már pasi falhoz, de az nem egészen ilyen szándékkal történt és így valamivel kellemesebb volt, mint ez. Mondjuk, kicsit meglep, hogy még mindig élek. Persze nem biztos, hogy jó előjel, hogy nem vágta át rögtön a torkomat. Lehet, hogy az a fajta gyilkos, aki szeret előtte „eljátszadozni” az áldozatával. Természetesen féltem, a légzésem is kicsit gyorsabb volt a szokásosnál, bár igyekeztem legalább látszatra megőrizni az önuralmamat. Az ilyenek általában szeretik látni a félelmet az áldozatukon, feltüzeli őket, amennyire tudom. Talán ha sikerül némi időt nyernem, esetleg lehet némi esélyem… Más lehetőségem úgysincs… Próbálni menteni a bőrömet, amennyire tudom.
- Nem találhatnánk esetleg valami kompromisszumos megoldást? Esetleg adhatnék neked valami mást az életemért cserébe, ha gondolod. – Kurva vagyok, csak így tudok alkudozni. Persze nem valószínű, hogy a szolgáltatásaim vagy az értékeim felajánlásával simán megmenekülhetek ebből a helyzetből. De csak azt tudom tenni, amihez értek. És az alkudozás megy. Ha mást nem, talán tudom húzni egy kicsit az időt a beszéltetésével, amíg kitalálok valamit. Vagy ha esetleg ideérne az ügyfelem és megtalálna, mielőtt megölne, lehet némi esélyem. Ez az egyetlen reményem jelenleg, azt hiszem. Bármilyen sovány is, de most csak ebben bízhatok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Eldugott, belső részek 11.12.14 12:08

Elkaptam. Nem hagyhattam kicsúszni az ujjaim közül, hiszen látta mit műveltem. Látta azt a sok vért, a hullát a lábaim előtt. Ha futni hagytam volna, akkor megkockáztattam volna azt, hogy lebuktat a világ előtt, már pedig az én sötét titkomra sosem fog fény derülni. Nem hagyom, egyszerűen nem hagyhatom, hogy mások megtudják, miféle szörnyeteg vagyok. Betegesen lelem örömömet mások megölésében. Mikor megölök valakit, akkor érzem magam csak igazán élőnek, akkor van csak értelme az életemnek. Olyan érzés kerít a hatalmába, amit nem tudok megmagyarázni, de közben a pokolban és a mennyben is érzem magam. Napközben az embereknek a normális arcomat mutatom, de mikor leszáll az est előjön a valódi énem, amit nem tudok kordában tartani. Egyszerűen eluralkodik rajtam az érzés és hagyom, hogy vezéreljen, hogy arra késztessen, hogy vért ontsak.
- Szerinted bármi felérhet azzal, hogy elveszem az életedet? - Ezek szerint még ennek a nőnek nem tapad vér a kezéhez, mert ha ölt volna, akkor tudná, hogy az semmivel sem összehasonlítható, nem vetekedhet semmi mással sem. Az egyik kezemmel lefogom, míg testemmel a falnak nyomom, miközben másik kezemben ott a még mindig csurom véres kés. Próbált nyugodtnak tűnni, de a légzése olyan szaggatott volt, mint akár egy vadász elől menekülő őzé. Riadtnak tűnt, azokkal a hatalmas szemekkel, amiket rám meresztgetett, hiába volt félhomály, még így is észre vettem a kitágult pupilláit és a benne rejtőzködő halálfélémet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Eldugott, belső részek 17.12.14 23:38

Charles & LaraÉletem során számos rázós helyzetbe keveredtem már, végtére is ez Las Vegas, tele mindenféle bűnözőkkel, kétes alakokkal. Eddig azonban mindig megúsztam, akár viszonylag közvetlen életveszélyt is. Most viszont nem sok esélyt láttam a menekülésre. A halál gyakorlatilag közvetlen közelről fenyegetett, mondhatni farkasszemet nézett velem. Remény nem volt számomra sok és melyik ember ne félne ilyen helyzetben, ha egy láthatóan elborult gyilkos szorítja a falhoz, a kezében még az előző áldozatától véres pengéjű késsel. Annak a vérnek jóformán még megszáradni sem maradt ideje. Rosszkor voltam rossz helyen, nagyon rosszkor, ezt biztosan kijelenthetem. Fiatalnak érzem még magam a halálhoz és nem is egészen úgy képzeltem el azt, hogy egy isten háta mögött, sötét helyen vérezzek ki, ahol ha szerencsém van, talán pár évtizeden belül megtalálnak, mikor már azonosíthatatlan lesz a hullám is, na meg ki is emlékezne már akkor rám? Rokonaim nincsenek, legalábbis akik vannak, nem itt élnek és már évek óta nem beszéltem velük, amire egyébként elég jó okom van. Mindig is el akartam felejteni az akkori életemet. Így viszont aligha tűnne fel különösebben bárkinek a hiányom. Barátaim sincsenek. Csak ügyfeleim, akik meg hamar találnak majd másik macát maguknak. Szomorú, de ez a helyzet. Nincsenek szoros emberi kapcsolataim. De még egy kutyám vagy macskám se. Törekedtem mindig is arra, hogy senkit ne engedjek túl közel magamhoz. Mégis, szeretném még élvezni kicsit az életet. Nincs hát más lehetőségem most, hogy a halál szorít sarokba, mint hogy a szeme közé nézek és igyekszem menteni az életem, ahogy tudom. És reménykedem a csodában.
- Nézd, én nem tudom… De végtére is nem ez volt a terved eredetileg és gondoltam talán abból már megkaptad mára… az… adagodat… Esetleg kiegyezhetnénk valami másban… - szaggatott volt a lélegzetvételem a félelemtől, ennek ellenére igyekeztem határozott, egyenletes hangszínen beszélni és végig tartottam a szemkontaktust. Beszéltesd, beszéltesd! Csak ez zakatolt az agyamban. Ha időt nyerek, talán sikerül kitalálnom valami okosat, amivel megmenekülhetek. Muszáj kitalálnom…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Eldugott, belső részek 28.12.14 9:35

Pont egy szemtanúra nincs most szükségem. Hagyhattam volna elmenekülni, hogy ha nem látta volna az arcomat. De látta, ahogy én is az övét, akármennyire is sötét volt, de láttuk egymást, ezért nem hagyhattam, hogy meglógjon. Számomra az öléssel olyan vágyak, s érzések szabadulnak fel bennem, amik mindaddig ismeretlenek voltak számomra. Mindig is tudtam, hogy valami hiányzik az életemből és csak akkor döbbentem rá igazán, hogy miről is van szó, mikor a legelső áldozatom előttem hevert vérbe fagyva. Jól emlékszem az elsőre, míg mások az első szexuális élményüket tartsák így fejben, addig én az első áldozatomra emlékszem kristálytisztán. Nő volt, hosszú vörös haja elevenen él még mindig emlékeimben, pont színben illet a hatalmas vértócsához, ami körbe vette a földön heverve. Aztán a nő hangja rántott vissza a valóságba, kizökkentve a szép emlékeim közül. Számomra minden gyilkosság más és más. Ölnöm kell ahhoz, hogy lecsillapítsam a bennem tomboló fene vadot. Évekkel ezelőtt nem is gondoltam volna, hogy egyszer erre az útra térek, hogy bűntudat nélkül veszem majd el mások életét mindössze az élvezet kedvéért. Most mégis készen állok egy újabb gyilkosságra, hiába tapad már így is annyi vér a kezemhez. Majd lemosom és másnap reggel úgy kezdek mindent, mintha meg sem történt volna. Élem a kis életemet, míg másoknak fogalmuk sincs arról, hogy ki is vagyok valójában, hogy milyen démonok munkálkodnak bennem.
- Mire gondoltál? - Nem szokásom elcseverészni az áldozataimmal, de most mégis felkeltette a kíváncsiságomat, érdekel, hogy mit tudna felhozni, amiért életben hagynám. Tekintetem kecses nyakára siklott, szívesen szorongatnám addig míg meg nem fullad, de a vér látványa mégis csak felbecsülhetetlen látványt nyújt számomra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Eldugott, belső részek 30.12.14 1:11

Charles & LaraA helyzet az, hogy valahol meglep, hogy még élek. Talán csak piszok mázlista vagyok. Vagy pont nem. Mert mekkora az esélye, hogy valaki egy ilyen eldugott helyen rám talál, mielőtt átvágná a torkomat ez a fickó? Pedig amúgy egész helyes is lehetne, ha nem lenne ott a kezében az a friss vértől csöpögő kés, meg a szemében az a vérszomj. Így viszont határozottan ijesztő. Na persze csak egy idióta nem félne a helyemben. Szerintem még így is ahhoz képes egész nyugodtan tudom kezelni a helyzetet. Legalábbis ezzel igyekszem nyugtatni magam. Hátha mégis ideér az a krapek, akivel találkozót beszéltem meg, mielőtt bármi végzetes történne velem. Más nincs, amibe kapaszkodhatnék. Már az is valamiféle eredmény, hogy úgy tűnik, támadóm legalább beszélni hajlandó hozzám. Ezzel talán nyerhetek némi időt. Kicsit különösnek találom egyébként, mert azt hallottam, nem igazán szoktak elcseverészni az áldozatukkal az ilyen gyilkosok. Csak a nagyon betegek. Remélem, ő nem az. Bár az, hogy le akar itt vágni, nem éppen erről tanúskodik. Mindenesetre úgy gondolom, próbálkozhatok még húzni egy kicsit az időt. Jobb ötletem nincs a menekülésre. Ami van, az is csak egy elég soványka kis reménybe kapaszkodik, de hát még az is több, mint a semmi.
- Nos… hát… esetleg elvehetnél mást az életem helyett… bármit… - Nehéz úgy alkudozni, hogy felkeltsem jelen helyzetben bármivel az érdeklődését a gyilkoláson kívül. Vajon valami perverzebb menet, amiben életben maradok a végén esetleg, az érdekelné? Viszont azt nem akarom, hogy megtudja, kurva vagyok, mert akkor még biztosabb lehet benne, senki nem fog keresni. Fenyegetőzni azzal, hogy hamarosan jön valaki, mert találkozóm van itt, szintén nem hiszem, hogy okos, mert akkor talán csak hamarabb kinyír, hogy legyen ideje eltüntetni a hullát. Ki kéne találnom valami okos stratégiát, méghozzá nagyon gyorsan. Csak tudnám, mivel csigázhatnám fel annyira az érdeklődését, hogy életben hagyjon…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Eldugott, belső részek 05.01.15 20:58

Nem mindig szabad hagynom, hogy az ösztöneim uraljonak. Néha nem árt, ha elgondolkozok és józan ésszel mérlegelem a helyzetet, mielőtt elborult fejjel cselekednék. Embert ölni nem pusztán csak egy hiba, amit aztán helyre lehet hozni. Ez végleges. Ha valaki meghal azt már nem lehet visszahozni a halálból. Mégis egyre erősebben érzem azt a kényszert, hogy elvérezni lássam. Hogy egy egyszerű mozdulattal felemejlem a kezem,  s a pengét puha húsába vájjam. Majd szép lassú mozdulattal végig húznám vizszintes irányba elvágva minden ütőeret. Gyors halál lenne, mindent a vörös színben pompázó vére borítana. Mielőtt még feleszmélne, hogy elvágtam a torkát addigra a lábaim elé heverve rogyna össze, s látnám a szeméből kihunyni a fényt.
- Azt hiszed egy dugással minden megoldanál? – Azzal mentené az életét, hogy szexet kínál? Eddig bárki aki az életéért könyörgött nekem eszébe sem jutott ezzel előhozakodni. Ha jók a feltételezéseim azért hozakodott pont ezzel elő, mert nos hát mondjuk ki nyíltan egy prostival van dolgom, mert a legtöbb nő irtózna attól, hogy egy sikátorban magáévá tegye egy férfi, akit az előtt látott ölni.
- Mit keresel itt? Vársz valakire? – Nem hinném, hogy egy nő szívesen lenne egy ilyen környéken egyedül ilyenkor. Naiv is lennék, ha azt gondolnám őszintén válaszolna. Ilyenkor bárki képes bármit mondani, hogy mentse magát. Óvatos akarok lenni és már nem hiányzik a mai napomon, hogy még egy váratlan szemtanú betoppanjon. Mára csak egy gyilkosság volt tervbe véve, de úgy látszik a sors furcsa fintorának köszönhetően kettő áldozatom fog lenni a mai napon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Eldugott, belső részek 08.01.15 22:35

Charles & LaraA fickó, amennyire meg tudom állapítani így a sötétben, először mintha kissé meglepődne az ajánlatomon, utána viszont mintha szórakoztatná a dolog. Továbbra sem áll úgy a helyzet, hogy meg tudnék lépni, azt meg végképp nem tudnám megmondani, felcsigázta-e bármennyire is a dolog, de szeretném azt hinni, hogy legalább elgondolkodott rajta. Még ha naiv is az elképzelés.
- Nos… mindenki csak azt tudja ugye felajánlani, amije van… - jegyzem meg, egy erőtlen mosoly kíséretében. Végül is lássuk be, kinek lenne őszintén jó kedve, ha éppen valaki át készülne vágni a torkát? De csak beszéltetni, beszéltetni, ez a cél lebegett a szemeim előtt. Hátha mégis történik valami csoda… Mert az ember már csak ilyen. A legkilátástalanabb helyzetben is reménykedik még. A végsőkig. Ebben az esetben kb. szó szerint erről van szó. A végsőkig…
- Ami azt illeti, találkozóm lett volna… valakivel… - bizonytalanul ejtem ki a szavakat. Nehéz gondolkozni ebben a helyzetben. Nem tudom eldönteni, hazudnom kellett-e volna inkább. De még hátha idejében ideér az az alak. Ha jön egyáltalán… De nem akarok belegondolni abba, mi van, ha mégsem és tényleg ezek életem utolsó percei…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Eldugott, belső részek 12.01.15 1:26

Meglepett. Egyetlen egy áldozat jelöltem sem tett még ilyet. Jó, persze sokan könyörögtek már az életükért, pénz is ajánlottak az életükért cserébe, de még senki sem ajánlott fel számomra szexet. Megtehetném, hogy közösülök az áldozataimmal mielőtt gyilkolnék, de az túl rizikós lenne, a DNS és a többi nyom miatt, ami végett a rendőrség rám találhatna. Így is eléggé sok kockázatot vállalok minden egyes gyilkolásommal és biztos vagyok abban, hogy nem lenne kedvemre a börtön élet, ezért próbálok a lehető legóvatosabb lenni.
- Mindent megtennél a túlélés érdekében, igazam van? - Ha már a testét is képes volt felajánlani, akkor gondolom sok mindent képes lenne még bevállalni. Mégsem élnék az ajánlatával. Engem csak a gyilkolás gondolata izgat ebben a pillanatban. Szexet bárki mástól kaphatnék, de most nem erre vágyok.
- Akkor még azelőtt el kell, hogy intézzelek mielőtt újabb váratlan vendég bukkanna fel. - Nem tetszett, nagyon nem, hogy pont itt akar találkozni valakivel, mégis semmi garancia arra, hogy igazat mondott, talán csak azt akarja, hogy ne tudjak tisztán gondolkozni. Talán arra vár, hogy valami olyat cselekszem ami után megbírna előlem lógni. Erősen megragadtam a karját, hogy a lehető legsötétebb pontra cibáljam a raktárban.
- Rossz helyen voltál rossz időben, pusztán ez miatt kell meghalnod. - Szomorú. Mégsem hagyhatom életben, látott és semmi szükségem sincs egy szemtanúra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
165
Join date :
2014. May. 28.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Eldugott, belső részek 13.01.15 2:00

Charles & LaraAz események irányítása kezd kicsúszni a kezemből. Illetve már régen kicsúszott, de eddig legalább valami halvány reménysugár volt, amibe kapaszkodhattam. Támadóm mintha először meglepettnek tűnne az ajánlatomat hallva, mintha el is gondolkozna, de sajnos látom a szemén, hogy nem hatotta meg különösebben a dolog. Próbálok uralkodni az indulataimon, de a zihálásomból alighanem egyértelmű számára, hogy félek. Tutira látott már ilyet máskor is. Az a néhai fickó, aki ott fekszik a saját vérében, talán nem is az első áldozata volt, ki tudja. Túl nyugodtnak tűnik ahhoz, hogy az legyen. Nem találkoztam gyilkosokkal eddig, legalábbis nem olyannal, aki bevallotta volna, még ha néhány maffiózóból, aki az ügyfélkörömbe tartozik, ki is néznék ilyesmit, de úgy sejtem, azért az első gyilkolás jobban megráz valakit. Ez a fickó meg láthatóan teljes nyugalommal, sőt mi több, talán némi élvezettel készül a következőre. Szavai sajnos megerősítik balsejtelmemet. Esélyem sincs, hogy ellenkezzek, mikor magával rángat az árnyék irányába. Érzem, ez itt a vég. Nem bírom és nem is akarom már türtőztetni magam, éktelen sikításba kezdek. Segítségért kiabálok, meg hogy engedjen el, bár aligha érthetőek a szavaim. Mintha a segítene ez bármit… Ám ekkor…
- Ki az? Ki van ott? – egy hang szakít félbe majd sietve közeledő léptek hallatszanak. Hát mégis lehet? Valaki mégis erre járt és meghallott volna?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Eldugott, belső részek 13.01.15 17:56

Nem is igazán mások szenvedése tesz boldoggá, ezért is nem szeretek erőszakot alkalmazni, mármint úgy értve, hogy gyilkolás előtt megverni, vagy éppen megerőszakolni nem szokásom az áldozataimat. Engem az elmondhatatlan érzés kerített a hatalmába, amit akkor érzek, mikor elvehetek egy életet. Ez nem a szenvedésről szól, hanem egészen másról. Talán tévhitbe ringatom magam, de mikor ölhetek, akkor érzem magam csak igazán önmagamnak. Katarzis. Más szóval nem is tudnám illetni. Senki sem értheti, hogy mi zajlik le bennem ilyenkor. Próbáltam elnyomni magamban ezt a kényszert, de idővel rájöttem, hogy csak a gyilkolás tud boldoggá tenni. Szeretem perecízen előre tervezni a gyilkolás menetét, de most rögtönöznöm kell. Ezért a karjánál fogva húztam magammal egy sötétebb sarokba, felkészülve arra, hogy talán igazat mondott és nem is olyan sokára felbukkan még egy váratlan tényező. Már éppen lendült a kezem felé, hogy befogjam a száját, mikor fülsiketítően sikításba kezdett, pont ekkor egy időben egy ismeretlen férfi hang csendült fel a háttérben. A rohadt kurva életbe! Mikor már azt hittem, hogy a mai napom már nem történhet semmi váratlan... Na tessék. Ennek ellenére is meg kellett őriznem a hideg véremet. Biztos vagyok abban, hogy a pasi is hallotta a sikítást, szóval itt az ideje megismerkednem a mai harmadik áldozatommal. Nem értem rá megölni a nőt, ezért határozott mozdulattal csaptam tarkón. Miután a földön hevert megindultam a pasas felé. Kilépve a sötétségből rántottam elő késemet. Kihasználtam a meglepetés erejét és egy mozdulattal vágtam el torkát. Egy szempillanat alatt térdre esett, a belőle kispriccelő vér körülötte mindent beterített. Két hullát hagytam a hátam mögött és egy eszméletlen nőt. Most megúszta, de legközelebb nem lesz ekkora szerencséje.

//köszönöm a játékot. Smile//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Eldugott, belső részek 24.01.15 0:43

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Eldugott, belső részek

Vissza az elejére Go down

Eldugott, belső részek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Similar topics

-
» Eldugott, belső részek
» Kenshiro Mirubi
» Báb alkatrészek
» [Küldetés] Csibészek
» Pokoltűz Klub Belső Kör

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Magánterület: Elhagyott gyárépület-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához