welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Share| .

Got a secret. Can you keep it? - Ophelia & Audrey

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Got a secret. Can you keep it? - Ophelia & Audrey 29.03.13 16:17

Mindenütt jó de a legjobb otthon? Fenéket! Én ebben a pillanatban léptem a bejárati ajtó küszöbét, de cseppet sem érzem jobban magam, éppen ellenkezőleg. Senki sem ugrott a nyakamban, hogy hű de mennyire hiányoztam amíg távol voltam, azt hiszem pontosan erre is számítottam, szóval csalódott az egész biztosan nem vagyok. Annyira tudtam... legalább is valami ilyesmit érzek. Azért ha ezt most Ophelia hallaná biztosan lenne hozzáfűznivalója csak, hogy nekem semmiképp se legyen igazam. Túlságosan csend van a lakásban, de valahol itt kell lennie Ophinak is csak úgy látszik túl elfoglalt ahhoz, hogy észrevegye, hogy megérkezett a lakótársa már ha ez a néhány nap alatt nem lépett a helyembe egy harmadik személy és akkor nekem mát ki sem kell csomagolni. Bevallom megfordult a fejemben az állomáson majd a taxiban, hogy inkább egy hotelba vitetem magam még néhány napra. Mitől is változott volna meg bármi? Ez a néhány nap semmin sem változtat. Így majd újult erővel eshetünk egymásnak az első kiejtett rossz szó után.
- Ophelia, itthon vagy? - Szólítottam meg a nővéremet majd az előszoba falához döntöttem az utazótáskámat amíg körbenézek kicsit. Na már most vagy én bolondultam meg teljesen vagy valami nagyon megváltozott. Belépve a nappaliba ismét körbenéztem alaposan... Ledöbbenve vettem tudomásul, hogy kamerák vannak elhelyezve...
- Ophelia, mióta vannak megfigyelőkamerák a lakásban? - Szólítottam meg újból remélve, hogy ez úttal már válasz is érkezik majd valahonnan. Egyre beljebb lépkedtem figyelmesen, hogy esetleg volna-e még valami amiről tudnom kellene.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Got a secret. Can you keep it? - Ophelia & Audrey 30.03.13 23:52

Általában mindent az utolsó pillanatra szoktam hagyni, ezért is alakult úgy, hogy még nem szóltam drága húgomnak arról, hogy pár apró váltózás fog bekövetkezni az életünkbe. Ezért lehetne hálás is, elvégre idegeskedni akkor is rá ér, mikor beszámolok neki a történtekről. Túlságosan unalmas a négy fal között és már pár napja házi őrizet alatt vagyok, egyetlen társaságom azóta csak Aidan, akit addig nyaggattam, hogy elugrott a közeli boltba, hogy hozzon nekem pár magazint, meg pár apróságot. Nehezen tudtam rávenni, nagyon is jól végzi a munkáját, sőt túlságosan kötelességtudó, de imponál, hogy ennyire elhivatott. Napok óta azon vagyok, hogy megpróbálok tudomást sem venni a felszerelt kamerákról. Pedig nagyon is érdekel, hogy vajon ki lehet az a személy, akinek az a feladata hogy szemmel tartson. Sőt, el is szoktam játszadozni a gondolattal, hogy vajon élvezi-e a munkáját és ha igen mennyire? Elkalandoztam gondolataimban, ekkor hallottam meg Audrey hangját, de nem válaszoltam, úgy is rám fog gyorsan találni, elvégre a kanapén heverészek. Sejtésem be is igazolódott, ledöbbent arckifejezését látva gondolom már feltűntek neki a kamerák.
- Ez egy nagyon hosszú történet, de gondolom nem fogok megmenekülni a magyarázkodás alól. - Tornáztam fel magam ülő helyzetbe. Magam alá húztam lábaimat, hátamat neki támasztottam a kanapé támlájának, kezeimet pedig melleim alatt össze fontam.
- Még a te szobádban is van kamera, csak szólni akartam arról, hogy csak a fürdőben meztelenkedj, máskülönben okozni fogsz pár FBI ügynöknek pár kellemes pillanatot. - Sokatmondó mosolyra húzódnak ajkaim, de gyorsan magamra erőltetek egy viszonylag komolyabb ábrázatot.
- Rövid és tömör fogok lenni. Szemtanúja voltam egy gyilkosságnak és ameddig tart ez az egész vigyáznak ránk, mert veszélyes alakok akarnak átküldeni a másvilágra. Mivel ikrek vagyunk így nem kockáztathassuk meg, hogy össze keverjenek minket, ezért ez rád is vonatkozik. Tényleg sajnálom. - Nem szokásom bocsánatot kérni semmiért sem, de most kivételt teszek. Nem akartam hogy ez történjen, még is ez lett belőle, nem csak magamat sodortam veszélybe, hanem még Audreyt is.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Got a secret. Can you keep it? - Ophelia & Audrey 01.04.13 14:34

- Miért? Mégis kitől kellene magyarázatot kérnem? Elvégre tudtom szerint még egyelőre én volnék a lakótársad. - Tártam szét a karjaimat kérdőn. Tudom, ez még könnyedén és gyorsan változtat és szinte bármikor változtathatunk is rajta. Még ki sem csomagoltam. Talán ez volna az a bizonyos kiváló alkalom rá. De előbb azért végighallgatnám már ha van bármi mondanivalója a számomra, de ha inkább megtartaná magának azt a bizonyos hosszú történetet bánja fene, nekem úgy is megfelel.
- Csak emlékeztetésképp kettőnk közül te vagy az a személy aki anyaszült meztelenül szokott flangálni a lakásban amikor én vagyok idehaza, szóval uram csak türelem és figyelem! - Fordultam egy pillanatra az egyik felszerelt kamera irányába és hát nem is suttogtam szavaimat. Lövésem sincs ki van a túloldalán és ki mereszti egy monitor előtt a fenekét, de remélem jó a műsor.
- Minek voltál a micsodája? Hogy mi van? Ez most komoly? - Azt hiszem még a számat is elfelejtettem becsukni egy pillanatra. Teljesen letaglózott és lesokkoltak szavai.
- Tudod Ophelia ez most egy nagyon rossz és ízléstelen poén! - Nem akarom elhinni, hogy tényleg ez történt, de egyre több minden utal erre. A járőrkocsi, a kamerák és még a fene se tudja, hogy mi. De jobb szeretném meg tudni különösen ha azt szeretné, hogy továbbra is ebben a lakásban tartózkodjak egy fedél alatt vele!
- Na és ki volt az a furcsa karót nyelt fazon azzal a sötét kocsival sötétített üvegekkel? - Gondolom akkor erre is van valami magyarázat. Mostanra már biztosan bosszantom a kérdéseimmel, de hát akkor mégis kinek tegyem fel őket ha nem a saját testvéremnek, ha úgy tetszik nővéremnek? Ha már annyira szeret és csak jót akar nekem akkor most is legyen olyan gondoskodó és most még hajlandó vagyok végig is hallgatni figyelemmel!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Got a secret. Can you keep it? - Ophelia & Audrey 03.04.13 4:46

Annyira tudtam, hogy ez fog lenni! Kár, hogy Aidan most nincs itt, pedig úgy egyeztünk meg, hogy közösen mondjuk el ezt vele, és ő amolyan békebíró lett volna közöttünk, szép terv volt, kár hogy nem jött össze.
- Senki sem kényszerít arra, hogy továbbra is velem lakj együtt. - Ha jól emlékszek ez az egész még is csak Audrey ötlete volt, hogy milyen jó lenne, ha továbbra is együtt laknánk, én pedig bele mentem. Most ne engem hibáztasson ezért, ennél fontosabb dolgaim is vannak.
- Talán kellene magam előtted takargatni? Ugyan Audrey ne legyél ennyire lemaradott, testvérek vagyunk és a testünk is ugyan olyan és nem hiszem, hogy egy kis meztelenkedés ennyire nagy szám lenne. - Tény, nem vagyok szégyenlős főleg nem előtte, hiszen még mindig emlékszek azokra a közös fürdőzésekre kiskorunkból, már akkor is természetes volt ez közöttünk. Most persze ügyelni fogok rá, hogy legyen rajtam ruha, nem szeretnék magamutogatónak tűnni.
- Elhiszem, hogy hihetetlennek tűnik, de teljesen komoly. - Valami ilyesmire számítottam, kiborulás, egy csomó kérdés és hitetlenkedés, most sem hazudtolta meg önmagát. Én pedig szeretnék nyugodt maradni a körülményekhez képest is.
- Igen, gondolom nagyon vicces kedvemben lehettem, mikor arra kértem az FBI-t hogy vicceljünk meg és hívjuk ki pár szakértőt, akik bekamerázzák a házat. - Még mindig hitetlenkedik, pedig nem ostoba, pillanatok kérdése és rá fog jönni, hogy ez valóban a valóság és ő is a részese lett.
- Nem tudom ki lehet az, nem jött be bemutatkozni, én pedig nem mehetek ki, elég annyit tudni róla hogy ügynök és a mi biztonságunkért van itt. - Idő kérdése és megkezdődik a tárgyalás, ha mindenkit lecsuknak remélhetőleg onnantól vissza térhet az életem a normális medrébe és nem kell egy valóság show főszereplőjének lennem.
- Esetleg van még bármi kérdésed, vagy már elhiszed hogy igazat mondok? - Még mindig összefont karokkal figyelem, bár kezd untatni ez a sok magyarázkodás, túl sok kérdése van.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Got a secret. Can you keep it? - Ophelia & Audrey 06.04.13 14:48

- Milyen igaz. Még ki sem csomagoltam. - ennél jobb alkalmat keresve sem találhattunk volna arra, hogy ezt megvitassuk. Mert ha már ennyire nem tart igényt a továbbra társaságomra és jelenlétemre hát én nem fogom magam rákényszeríteni és talán úgy is lenne a legjobb mindenkinek. Én akartam, hogy ez legyen hát most szépen megkaptam. De eleinte minden olyan jó ötletnek tűnt és lássuk be mi sem voltunk mindig ilyenek. Jó, az én hibám. Tessék, most már ezt is a szememre lehet hányni.
- Lásd be, te kezdted... - Elvégre ő volt az aki engem akart figyelmeztetni erre a nagyon is jelentős kis apróságra,amit úgy nem mellékesen ő szokott praktizálni előszeretettel én meg már inkább ügyet sem vetek rá. Már tényleg nem nagy szám, akkor a kamerák sem? Mert valaki most is a monitor túlsó oldalán ül és lefogadom baromi jól szórakozik... és most ha azzal jön, hogy ezt is csak miattam teszi hát én lepetézek komolyan mondom itt a nappali közepén.
- Ez nem lehet igaz. - Válaszoltam már beletörődve. Mintha nem volna elég bajunk. Komolyan fejjel tudnék menni a falnak. Nekem ebből elegem van, már. Én ezt nem csinálom.
- Mindegy is. Én nem maradok itt. - Köszönöm a meghívást. Ezt most mégis csak visszautasítanám. Nem akarok a részese lenni ennek az őrültek házának. A városban sem voltam. Fenéről sem tudok. Nem láttam és nem hallottam semmit. Azt hiszem addig a jó nekem. Ami azt illeti ennél többről már nem is szeretnék tudni.
- Pontosabban a tiédért. - Más körülmények között én sem venném zokon ha olykor-olykor vigyázna rám és felelne a biztonságomért, de most valahogy ez a gondolat sem vonz különösebben, csak legyen vége!
- Látszólag nem rázott meg különösebben, hogy láttál egy embert meghalni... - Valahogy már ezen sem tudok meglepődni. De most hogy tudom nem kell aggódnom és ápolgatnom a pici lelki békéjét és láthatóan maradt minden a régiben ő magát is beleértve nyugodt szívvel lépek le a színről át adva neki a terepet. Én ebben nem veszek részt. Neki is jobb lesz és nekem is.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Got a secret. Can you keep it? - Ophelia & Audrey 09.04.13 18:07

Szavaira érdeklődve húzom fel ívelt szemöldökömet. Nem hiszem el, hogy tényleg képes lenne csak úgy itt hagyni főleg most, mikor nagyon is veszélyben van az életem. Ez nem vallana rá, Audrey túlságosan is jó szívű ahhoz, hogy képes legyen ilyet tenni.
- Komolyan el akarod játszani most a dráma királynőt? - Általában ez az én szerepem szokott lenni és most valahogy nem vagyok vevő arra, hogy meghallgassam húgom hisztijét.
- Ha ettől most neked jobb lesz belátom, én kezdtem. - Unottal felsóhajtok, csak ha már ezen is túlestünk. Tény, hogy általában én vagyok az aki meztelenül táncot lejt a szobája és a fürdő között, de attól még szólhattam neki arról, hogy legyen óvatos, mert a tele van kamerákkal a ház.
- Miért esik nehezedre elhinni, hogy ez a valóság? - Saját szemével megtapasztalhatta a ház előtt álló autót, amiben éber ügynökök vigyáznak az épségünkre, sőt ha az még nem is lett volna elég szerintem nagyon is észre vette a kamarákat is, vagyis azoknak a töredékét mert még nagyon sok van felszerelve, minél eldugottabb helyekre.
- Audrey nincs más választásod, maradnod kell. Ne akard azt, hogy az ügynökök is tartsanak arról neked egy kiselőadást, hogy mennyire veszélyes lenne az ha kitennéd a lábad a házból. - Tudomásom szerint hazáig is követték az ügynökök, csak még nem említettem meg neki nem akarom még ezzel is felpiszkálni. Mindegy is a lényeg, hogy biztonságban megérkezett.
- Akkor felelnének csak az én biztonságomért, ha nem lennénk ikrek, de mivel azok vagyunk és ugyan úgy nézünk ki, így a te biztonságodra is figyelnek. Nem szeretnénk ha össze kevernének minket, és téged kínoznának vagy ölének meg, nemde? - Nem ártana nem elfelejteni, hogy azok a fickók nagyon is veszélyesek és nem ismernek kegyelmet.
- Látszólag talán nem is, tudnod kellene már, hogy mennyire adok a látszatra, attól hogy nem mutatom ki még nagyon is hatással voltak rám a történtek. - Nem fogom tele sírni a kispárnámat egy olyan emberért akit nem is ismertem és előttem lőtték fejbe, sosem voltam azaz érzelgős fajta, de még akkor is kísértenek rémálok. Az egész üldözés rész sokkal rosszabb volt, mint hogy szemtanúvá váltam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Got a secret. Can you keep it? - Ophelia & Audrey 20.04.13 18:40

- Nem fogom el lopni a szerepedet. - Emiatt igazán nem kell aggódnia, egy percig. Jut eszembe... Hát nekem nem is állna jól. Hogy is feledkezhettem meg erről a nagyon is fontos tényről? Hol ott annyiszor a tudtomra adta már. Nem is értem, hogy feledkezhettem meg róla, akár egy pillanatra is? Reménytelen eset vagyok. Megvan! Talán úgy, hogy volt szerencsénk néhány napot külön tölteni, méghozzá külön városban. Először el sem akartam hinni. Ahogyan azt sem, hogy éppen én mehetek. Nagyon örültem ennek az útnak. Minden bizonyára nővérem is. Csak a haza téres nem olyan örömteli már.
- Sokkal jobb. Köszönöm! - Mosolyodtam el olyan kislányosan legalább is úgy mintha fele annyi éves volnék mint amennyi a valóság. De isten ments! Nincs az a pénz, amiért újra élném a gyerekkoromat. Mert azt is csak vele tehetném és mert tudom, hogy semmi sem változna. Egyszerűen újra felnőnénk és ugyan ez menne. Fogalmam sincs, hogy vajon ki ül a monitor előtt... Hogy egyáltalán férfi vagy nő? De én már nem tudnám eldönteni a helyében, hogy fakadjak sírva vagy fojtogasson a nevetés?!
- Igyekszem. - Nem hiszem el, de nézze el nekem... Tíz perce se, hogy haza értem és mire kellett hazatérnem? Szívem szerint most azonnal fejjel a falnak mennék és akkor egy gonddal kevesebb.
- Már hogy ne lenne? Élek az alkotmányos jogaimmal. Nem tarthatnak itt bezárva... Gondolj már bele csak egy kicsit... Én meg te... egy fedél alatt a nap huszonnégy órájában. Én ebbe beleőrülök. Mond ezt szeretnéd? - Tény, hogy erre komoly esély van. Ami pedig a kiselőadást illeti. Teszek rá. Jobban mondva szívesen végighallgatom plusz egy fülessel mindkét fülembe. Csak majd szóljon valaki ha befejezte.
- Nem az életed álma, hogy megszabadulj végre tőlem? Itt a ragyogó alkalom. - Tártam szét a karom... Úgy is mindig bosszantotta már a puszta létem is ,hogy van egy ikertestvére, aki pontosan ugyan úgy néz kint ő mégsem úgy viselkedek. Íme a megoldás a problémára. Én simán bevállalom, hogy percek múlva kisétálok a lakásból.
- Úgy nem mellékesen kötve hiszem, hogy a gyilkosunk tudná, hogy van egy ikertestvéred és kötve hiszem, hogy vaktában öldökölne. - Egyértelműen senkinek se volna túl előnyös vagy épp kifizetődő és annyival növelné a saját esélyét, hogy lebukjon és elkapják. Áh, biztosan nem kockáztatná meg.
- Na persze. Mond csak, azért rémültél mert valaki a szemed előtt halt meg vagy mert attól féltél, hogy könnyedén te lehetsz a következő? Mi volt a fontosabb? - Ez egy nagyon is lényeges kérdés legalább is a számmora. Nagyon érdekelne, hogy most mégis miféle válasszal fog nekem előállni. Csak hozza a formáját vagy esetleg tudna még nekem újat mondani?!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Got a secret. Can you keep it? - Ophelia & Audrey 21.04.13 4:07

Nem tetszik neki a jelenlegi helyzet ahogyan nekem sem, de én már képes voltam hozzá szokni, neki sem lesz más választása. Az én életem eddig sem volt unalmas, de legalább Audrey életében is történik valami izgalmas, bár ez is csak általam.
- Most igazán nem tudom értékelni a humorodat. - Egyáltalán nem volt vicces, nem mintha valaha is hahotázva nevettem volna a viccein, vagy az erőltetett csípős megjegyzésein. Tudnék neki mit mondani még sem teszem meg, nem akarok műsort csinálni és a helyzetet sem szeretném tovább rontani. Mert amit már megtanultam az életben azaz, hogy; mindig lehet rosszabb a helyzet.
- Nem ártana ettől jobban. - Ide már az igyekezet édes kevés fog lenni. Tudom nem annyira strapabíró mint én, de azért ideje lenne már felfoldoznia a tényt és szembesülnie a valósággal.
- Felfújod a dolgokat! Attól hogy még egy házban leszünk egész nap attól még nem jelenti azt, hogy egy szobában is. Simán elkerülhetjük egymást, ez is lenne a legjobb, ha ettől úgy döntenél még sem mennél el. - Ha van joga ha nincs képes lennék lekötözni és bevágni a szekrénybe csak hogy biztonságban tudjam. Igaz sosem mutatom ki hogy fontos lenne számomra és nagyon is tudok rá mérges lenni, de azért még is csak a hasonmásom és a testvérem is, ezért fontos nekem.
- Ne legyél nevetséges ha meg akartam volna tőled szabadulni, akkor már rég megtettem volna. - Ez tény és való, de még mindig itt áll előttem és lélegzik, szóval halvány sejtése sincs arról hogy nekem mi is lenne életem álma.
- Nem vagy gyilkos és nem is vagy a helyzetében hogy tudd hogyan cselekedne a fickó. - Tudtam le az egészet ennyivel, nem kezdek bele hosszú monológokba és magyarázkodásokba. El sem tudja képzelni az ember mennyi mindenre képes ha a szabadsága a tét.
- Még szép hogy mindig minden körülmények között a saját testi épségem a fontosabb. Ugye ez a kérdés nem volt komoly? - Ha abban a pillanatban meg is rémültem a látványtól hogy valaki előttem halt meg nem szívesen vallanám be, nem vagyok az a fajta aki beszél a gyengeségeiről.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Got a secret. Can you keep it? - Ophelia & Audrey 23.04.13 12:57

- Egyébként sem. - Vontam meg a vállam. Szóval nem is értem mit problémázunk ezen. Sok mindenben hasonlítunk talán, de a humor terén egész biztosan nem. Még így hogy ikrek vagyunk megkérdőjelezném ezt a postás dolgot, de akár lehetett a vízvezeték szerelő is. Tudom nem szép ezt még csak gondolni se, de néha annyira nem érzem ,hogy mi tényleg testvérek volnánk. Annyira ásnak értem magam mint ő... De persze ha ez rajtam múlik soha sem fogja megtudni. Amúgy is minden az én hibám. Hát még azok után...
- Nem megy. - Erre jönne most az, hogy nekem mégis mikor ment? Bár lehet, hogy tekintettel a körülményekre ez most elmarad. Oh, mily kár! Most nem moshatja fel velem a padlót, mert az mégis milyen fényt vetne rá így a sok kamerára tekintettel.
- De te csak ne fogd vissza magad Ophelia. Legalább innen is érzem, hogy hazaértem.
- Nem-nem... Én nem hagyok fel az életemmel csak azért mert valaki gyilkos tréfát űz velünk, jobban mondva veled. Ott és akkor teszel nekem keresztbe, ahol csak tudsz, igaz? - Legszívesebben már a bejárati ajtó túloldalán volnék, de tudom hogy képtelen volnék nem hátra nézni.
- Miért utálsz te engem ennyire? Mit ártottam én neked Ophelia? - Emeltem fel hangomat, ami végül elcsuklott. Hogy tekeredett volna inkább a nyakam köré az a köldök zsinór... Most nekem is sokkal jobb lenne és neki is. Mert szerintem én pusztán azzal érdemlem ki ezt a kivételes bánásmódot, hogy nincs aki jobban hasonlítana rá mint én, mégsem vagyok elég jó hozzá.
- Nem igazad van. Az te vagy. Már évek óta gyilkolod az életemet. Csak egyszer már sikerülne. - Na ne, nekem ez már túl fárasztó és kimerítő. Még ahhoz sincs erőm, hogy az első kocsi elé vessem ki magam és most van is aki nem hagyná.
- De, de igen. Ez nagyon is komoly volt és köszönöm megtudtam, amit akartam. - Azzal megindultam körbe a lakásban, hogy összeszedjem a cuccaimat, amire még szükségem lehet. Én ezt egyszerűen nem bírom tovább elviselni. Még ha a kötelességem is volna... Én ezt nem bírom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Got a secret. Can you keep it? - Ophelia & Audrey 02.05.13 7:45

Elképesztő, hogy külsőre egymás másai vagyunk és még is annyira különbözünk. Legalább ha nem ikrek lennénk mondhatnám azt, hogy azért vagyunk ennyire eltérő személyiségek mert a kórházban Audreyt elcserélték, de ez a lehetőség így kilőve. Néha tényleg bosszant, hogy nem olyan a kapcsolatunk, mint régebben, de túl büszke vagyok ahhoz, hogy neki is elmondjam mennyire hiányoznak a közös programjaink és a hosszú beszélgetéseink, mikor még mindent megosztottunk egymással. Most pedig úgy élünk egymással, mint két idegen, semmi több.
- Ami nincs azt nem is lehet értékelni. - Akaratlanul is kicsusszant csípős megjegyzésem ajkaimon, talán csak már megszokásból is.
- Szeretnéd, hogy emlékeztesselek rá kinek volt az a csodálatos ötlet, hogy mi össze költözzük? - Az egészet Audrey akarta annyira és most még is mindenért engem akar hibáztat, ezt pedig biztosan nem fogom hagyni.
- Szerinted tényleg azért keveredtem bele ebbe az egészbe mert annyira szerettem volna neked keresztbe tenni? Térj már észhez, biztosan annyira élvezem, hogy az elmúlt napokban üldöztek, megtámadtak és meg akartak ölni, ugye? - Szeretem ha minden körülöttem forog, de most az egyszer szívesen átadnám az üldözött vad szerepét másnak, nem akarok préda lenni.
- Édes Istenem, ezt a drámázást hagyd akkora mikor behívnak minket egy talk show-ba, hogy megkapjuk a legrosszabb ikerpárnak járó díjat. - Tudom keményen bánok vele, de csak azért mert szeretem. Különben is nem vagyok azaz érzelgős fajta, nem is tudnám másképp kimutatni az érzéseimet, de azt hittem már annyira ismer, de tévedtem. Lassan tényleg két idegen leszünk.
- Kettőnk közül te vagy az, aki ragaszkodik hozzám. Ha eddig is úgy érezted csak gyilkolom az életedet akkor nincs is innentől miről beszélnünk. - Még csak az hiányzik, hogy azért is én legyek a hibás, hogy ennyire érzékeny természete van és mindent magára vesz. Engem nem hatnak meg a könnyek.
- Ugye tudod, hogy nem fogok utánad menni? - Elég idős már ahhoz, hogy tudjon önálló döntéseket hozni, gondolom tisztában van vele mennyi vesztenivalója van azzal, ha azon az ajtón kilép. Legalábbis engem biztosan elveszít.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Got a secret. Can you keep it? - Ophelia & Audrey 11.05.13 16:08

- Csak azért mert neked nem felel meg az még nem azt jelenti, hogy nincs. De tudod Ophelia nincs olyan dolog, személy ezen a világon aki neked megtudna felelni. Belőled is csak egy van. - Vágtam vissza gúnyosan. Már csak az kellett volna, hogy kicsússzon a számon, hogy egy és még az is sok. Már igazán hozzászokhattam volna, hogy csakis a hibát képes meglelni bennem és egyetlen alkalmat sem szalaszt, hogy ne emlékeztessen rá. Még ha nem is vágyom a t9kéelessegre, akkor sem az minden álmom, hogy a nap huszonnégy órájában legalább negyvennyolcszor rámutasson, hogy mit kellett volna másképp csinálnom.
- Biztosan az enyém és akkor most megragadom az alkalmat, hogy közöljem veled a legújabbat és ez kétségkívül jobban is fog tetszeni, még ma összecsomagolok. - Már csak a vastaps és az elégedett mosoly hiányzik, de biztos vagyok benne, hogy még néhány pillanat és azokat is megkapom.
- Legalább megkaptad a hőn áhított izgalmat az életedbe, aminek én nem fogom útját állni. - Az én életem mindig is túl slampos volt a számára- Hát most tessék... Bőven kijutott az izgalmakból. Panaszra nincs oka és mivel rám sincs már semmi szüksége így én ki is állnék már a képből. Lesz aki vigyázzon rá. Nem lesz baja. Nekem viszont kell már a nyugalom, amiből idehaza soha sem igazán jutott ki. Nem kell ez már egyikünknek sem.
- Hát persze, mert ugye ez is az én hibám. Volna még valami? - Mert most már azt hiszem amúgy is mindegy. Ha volna még valamiről amiről nem tudok és feltétlenül a tudtomra szeretné még adni annak reményében, hogy attól talán majd még vacakabbul fogom érezni magam, akkor itt a kiváló alkalom.
- Szerinted mégis miért döntöttem úgy, hogy elmegyek? - Persze, hogy tudom. Mi sem nyilvánvalóbb. Csak összeszedtem még pár dolgot, amire szükségem lehet és már indulásra készen álltam, megint. Még beletuszkoltam őket legfelülre és annyi. Amúgy is akad itt még cuccom bőven, de most biztos nem fogok nekiállni csomagolni, mert az egy örökkévalóságot jelentene pillanatnyilag.
- Majd értesítsen valaki ha véget ért ez a cirkusz és kiéltétek magatokat. Akkor majd eljövök a többi cuccomért is... - Attól igazán nem kell tartanom, hogy bármit is eltulajdonítana, hiszen szerinte irtózatosan rossz ízlésem van mindenben és mindenhez.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Got a secret. Can you keep it? - Ophelia & Audrey 12.05.13 0:18

Túl sok minden kavarog a fejemben és most nincs elég türelmem ahhoz, hogy húgom drámájával is megbirkózzak. Nekem is kedvem lenne hisztizni és rinyálni egy sort, de még is tartom magam és próbálok nyugodt lenni, mert kezdenek tönkre menni az idegeim.
- Így van ahogy mondod, nekem képtelenség megfelelni. - Csak helyeselni tudok, mert az már nyilvánvaló hogy hatalmas elvárásaim vannak mindenkivel szemben és senki sem képes megütni a mércét nálam. Tartanom kell a színvonalat és egy hozzám hasonló tökéletességhez csak is az képes megfelelni aki olyan, mint én. Audrey hiába külsőleg kiköpött másom, mikor annyira eltérőek vagyunk egymástól.
- Ez fantasztikus, de ha nem haragszol nem segítek összepakolni. - Nem fogok neki könyörögni és arra sem megkérni, hogy ne menjen el. Neki is jobb lesz így, már csak azért is mert talán nem fog akkor veszély leselkedni rá, ha nincs a közelemben. Igaz nincs túl jó viszony közöttünk, de ettől független még is csak a testvérem és nem kívánom a halálát.
- Eddig is izgalmas volt az életem, most csak problémásabb lett. - Izgalomnak semmiképpen sem nevezném, ez tényleg probléma csak. Külső szemlélőként nem is tudja milyen áldozatnak lenni és menekülni az életéért, attól rettegve hogy melyik lövés fogja eltalálni. Az a rettegés még most sem szűnt meg teljesen, de nem engedhetem hogy félelemeim irányítják az életemet.
- Azt hiszem ennyi, mindent tudsz amiről tudnod kell. - Nem fogom magam a karjaiba vetni és elsírni neki minden bánatomat, főleg nem beszélnék arról, amit jelen pillanatban érzek. Pedig annyira elkeseredett és tehetetlen vagyok jelen pillanatban, mindez megfűszerezve egy kis félelemmel.
- Talán azért mert úgy érzed, hogy megint minden körülöttem forog és nem szeretnél már többet az árnyékomban élni? - Egyszerűen csak kibukott belőlem, de már úgy is mindegy. Nem fogom szép szavakkal vissza csalogatni magam mellé, ha menni akar menjen csak.
- Te leszel az első akinek szólni fogok. - Villantottam egy cinikus mosolyt felé, de nem moccantam a kanapéról. Csak figyeltem, hogy képes lesz-e átlépni a küszöböt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Got a secret. Can you keep it? - Ophelia & Audrey 25.05.13 19:49

- Komolyan mondom már előre sajnálom őszintén azt a szerencsétlent, aki egyszer kénytelen lesz téged elviselni. - Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyesmi is kiszalad a számon, de hát már ezen is túl vagyunk és ha minden igaz túl is éltük. Nem azt mondom, hogy őt nem lehet szeretni, mert hát valahogy nekem is sikerült, remélem nem kényszerből történt a dolog, mert testvérek vagyunk. Inkább úgy mondanám, hogy önkénytelenül. Nem is tudtam róla mégis sikerült, elkerülhetetlen volt. Egyébként nagyon is van szerethető oldala, csak hogy azt többé szerintem és rajtam kívül már senki sem fogja látni, már én sem. Azt pedig végképp nem nézném ki belőle, hogy halálosan beszerelmesedne... Hátsószándék nélkül? Kizárt dolog. Persze nem is kérdéses, hogy biztosan veszettül jól fog kinézni a pasas és rohadt sok pénze lesz viszont kevés kérdése és elvárása ellentétben nővéremmel.
- Miért? Mikor tetted? - Soha sem segített és nem azért, mert én ne kértem volna... Vagyis az utóbbi időben már én sem tettem, de csak mert nem volt a dolognak értelme na meg persze miértje. Mert miért tettem volna? Azért, hogy újra és újra ezt keljen hallanom, köszönöm nem!
- Hát most már egy problémával kevesebb... - Mondania sem kell... Nem, nincs rá semmi szükség. Anélkül is nagyon jól tudom, hogy csak egy nyűg voltam neki. Csak egy probléma, zavaró tényező a környezetében, ami ettől a pillanattól kezdve megszűnik, szóval lehet örülni.
- Azt hiszem már többet is. - Legalább is bőven eleget ahhoz, hogy besokalljak. Nem tudom, talán most is csak én tévedek én vagyok az, aki nem jól látja a helyzetet, de ezért aztán egyikünk sem hibás. Egyszerűen csak borzasztóan rosszkor történt minden. Az ilyesmire amúgy sem elehet felkészülni vagy akár számítani.
- Ez így is van. Tökéletesen igazad van. - Most először adtam neki elégedetten igazat. Igen, tényleg mindig minden csak körülötte forog, ami eddig nem is zavart különösebben, mind addig nem, amíg akaratom ellenére is részese lettem a játéknak.
Még egyszer utoljára hátranéztem és azt kell mondjam nem ért csalódás, ami a cinizmusát illeti. Mondhatni erre is számítottam. Ezt is vártam. Viszont nekem már nem volt mit mondanom és most hagy ne említsük meg és beszéljünk a viszontlátás örömeiről. Körülbelül annyira lesz örömteli mint ez most. De ő megkapta amit akart. Én meg csak erőt vettem magamon majd a bőröndömmel a hátam mögött kisétáltam az ajtón. Hát nem olyan volt mint gondoltam, egyáltalán.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Got a secret. Can you keep it? - Ophelia & Audrey

Vissza az elejére Go down

Got a secret. Can you keep it? - Ophelia & Audrey

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Vicious - The Secret Circle & The Vampire diaries
» Ophelia Hemsey
» Ophelia&Aidan

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Ophelia & Audrey lakása-