welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Lyna & Abel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Lyna & Abel 23.04.13 10:56

- Hé, ez így nem fair. - Oké, tudom az élet sem az. De ez csak egy kis szösszenete annak, szóval igazán tehetnénk kivételt. De gondolom garanciát azt ne várjak. Úgy hogy akkor jobb lesz ha gyorsan összeszedem a gondolataimat és valami lehengerlő válassza állok elő. Még nem tudom hogyan fogom csinálni... Majd őszinte leszek. Annál jobb és hatékonyabb fegyver egyszerűen nincs!
- Na lássuk csak... Az egyből levettem, hogy nem kimondottam azért iszogatsz, mert olyan hű de jó kedved van, látszott. Arra sem volt nehéz rájönnöm, hogy egy nő van a dologban, ez is látszik. Megszólítottalak volna én is, de tudtam hogy idő kérdése és majd te megteszed. Minden bizonnyal nem szeretsz egyedöl lenni más különben nem hívtál volna meg. Végezetül pedig nem tudom ki volt nő, de vagy nagyon ostoba volt vagy rendkívül jól álcázta, hogy van esze. Javíts ki ha tévedek... Ha eszembe jutna még valami, akkor majd hozzá csatolom. - Éppenséggel volna még valami, de ugyan akkor kíváncsi is vagyok valamilyen szinten, ezért még egyelőre ezt megtartanám magamnak. Szerintem nem tévedtem, de ez csak az én véleményem és most érdekelne az övé is. Méghozzá nagyon is.
- Akárcsak te... - A dolgok elején talán még egy óriási kérdőjel volt számmora, hogy meddig élvezhetem a társaságát, de percek alatt minden bizonyossá vált a számmora.
- Ahogy mondod. - Először csak pislogtam, hogy ez most komoly:? Aztán csal elismerően elmosolyodtam majd belekaroltam és úgy hagytuk el a helyet.
Nem mondhatnám, hogy ismerős volt a környék amerre tartottunk, de határozottan tetszett amit látok. Kicsit talán még olyan hihetetlennek is tűnt, de nem vagyok már kislány, hogy csak álmodozzak. Elámulva szálltam ki a kocsiból majd fordultam hátra.
- Ez most komoly? Fogalmam sincs milyen hotelről beszéltél, de ez már maga egy szálloda. - Komolyan akkor volt a ház, hogy kisebb erőfeszítésekkel simán szállodának is elmenne, méghozzá nem is akármilyennek.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 23.04.13 16:16

   - Ó, dehogynem fair! – nekem ez jó kis biznisz. Ő elmondja a sztorit, és ezzel máris megkaptam amit akartam…egyelőre. Holnapig regélhetne arról szerintem, hogy mit gondol rólam, de már meg is érkezett a válasz.
- Na basszus…nem igazán tudom elrejteni, hogy milyen lelkiállapotban vagyok. – ki is bújt belőlem az érzelmes hülyegyerek. – Megszólítottál volna? Ezt jó tudni. – mosolygok büszkén, hiszen ha ő előbb szólított volna meg, akkor biztosan azért tette volna, mert bejövök neki. Ó igen! Kétlem, hogy agymosást végzett volna rajtam. A következő mondatánál viszont majdnem leesett az állam…
- Mégis miért gondolod ezt, hogy ostoba volt az a bizonyos nő, hm? – tényleg az volt, hiszen mégis csak ő juttatott sittre. Így utólag visszagondolva, Sofia egy igazi szajha volt. Még jó, hogy nem tud már mást hülyíteni.
- Veled voltam mindvégig elfoglalva, ha tudtam volna, se menekültem volna el.
   Ez most biztos jól esett a kicsi szívének. Át is karolt, majd elindultunk a kijárat felé. Az ajtó épp elég széles volt ahhoz, hogy egymás mellett tudjunk maradni. Nem mintha nem engedtem volna előre, de így mégis csak jobb.

- Indulás és érkezés az Edwiel villához -

   A bártól körülbelül egy percre állt a kocsim, egy parkolóban. Be is szálltunk, majd elindultam a házunkhoz. Igaz, hogy ittam az este/éjszaka folyamán…de amennyi rendőr jár erre…
Az egész út körülbelül 20 percet vett igénybe. Amint megérkeztünk Lyna kissé meg volt lepődve, és valami hotelről beszélt.

- Ez édes. Mondtam, hogy hozzánk fogunk jönni…és hát, meg is érkeztünk.
Azt hiszem eljött az ideje annak, hogy elmondjam neki, hogy nem csak egyedül vagyok itt.
- Figyelj, el kell mondanom valamit… - mintha valami szerelmi vallomást kezdenék el… - … nem egyedül élek itt, hanem az apámmal.
Mint már mondtam, ez egyáltalán nem szégyen. Legalábbis nekem. Nem tudom, hogy Lyna mit gondol erről, de gondoltam, hogy jobb lesz, ha szólok.
- Afelől nem kell aggódnod, hogy zavarogni fog, szerintem el lesz foglalva valakivel… - elszóltam magam basszus. Nem akarom, hogy megtudja, hogy ide nap, mint nap más nők járnak apámhoz. Ez csak egy apróság lenne az én titkomhoz képest. - Izé…biztos alszik.
- Most még meggondolhatod magad, és ha szeretnéd, elmehetünk máshova…ahova csak akarod.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 23.04.13 19:05

- Igen, valószínűleg. - Általában nem vagyok ennyire kíváncsi természet, de hát kivételek mindig is voltak, vannak és lesznek is. Egyszerűen csak érdekelt és ez nekem épp elég. Érdekelt... és én többnyire pezsgővel hát ünnepelni szoktam valamit. Ő meg hát nagyon úgy tűnt mint aki ünnepelne.
- Szóval, nem tévedtem? - Kérdeztem vissza mosolyogva. Csak úgy megszokottan. Ez az. Annyira tudtam. Ezek szerint akkor most vagy jó megfigyelő vagyok vagy jó emberismerő vagy mindkettő?! De ez mindenképp hasznos lehet még.
- Miért? Talán nem volt az? - Egy nemleges válasz hallatán most nagyon is megtudnék lepődni, de valamiért bízom abban... azt is mondhatnám, hogy tudom nem kapok nemleges választ. Nem kicsit leptem meg ezzel az állításommal és amint mondta ezt még tényleg gyakorolnia kell, ha valóban azt akarja, hogy ne látszanak meg rajta az érzelmei. De én innen tudtam, hogy igazam van.
- Azért mert nem hagytam vagy mert nem engedtem volna? - Nem feltűnő mégis lényeges különbség. Én pedig a kérdésekben nagyon jó vagyok. Még csak el sem tudnám tagadni, de szerencsére nem is akarom.

- Ejha... Ez igen. - Azt a... Ha nem tudnám most azon töprengenék, hogy mégis hová kerültem és hogyan?
Hát ez érdekesen kezdődött mindenesetre, de azért figyelek. Ő valahogy mindig fel tudja kelteni az érdeklődésemet, sőt inkább fenn tudja tartani. Azért ez sem mindegy.
- Na és? - Ez mondjuk nem olyan meglepő így jobban elgondolva és körülnézve. Sokkal inkább az volna a különös ha együl élne egy ekkora házban.
- Akarod mondani valami hasonló tevékenységet űz...? - Nekem ehhez aztán már végképp nincs semmiközöm. Éppen ezért nem is nagyon tudok mit hozzászólni és ebből kifolyólag nem is kell, hogy zavarjon.
- Figyelj, engem nem zavar ha csak nem akar mindenhol ott lenni ahol és amikor nem kellene?! - Azaz ha nem akar mindig a rossz időben a rossz helyen lenni engem a legkevésbé sem zavar.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 23.04.13 20:12

   - Nem, nem tévedtél.
Elég jó megfigyelő ez a lányka, jobb lesz vigyáznom…egy biztos; hazudni neki nem lehet. Nem mintha akarnék, de a későbbiek során ki tudja. Általában füllenteni szoktam, de azt se sűrűn. Szitutól függő a dolog.
- Hát, hogy is mondjam…a kapcsolatunk elején nem volt az, de ahogy telt-múlt az idő, megkergült, és csinált egy irgalmatlan nagy hülyeséget. De erről inkább nem beszélnék, vagy csak később…
Most aztán beleraktam a bogarat a fülébe, és érzem, hogy ezzel nyaggatni fog. Valahogy el kell erről terelnem a figyelmét. Sokáig úgysem titkolhatom el a börtönösdit, de próbálkozom halasztani, amíg csak lehet.
- Nem hagytad, nem engedted… - egyik kezem a csípőjéhez vándorol, és közelebb húzom magamhoz…mhm.. - …és nem is akartam volna elmenni.

    Nem tudom elhinni, hogy itt állunk a házunk előtt. Valahogy így terveztem el az egészet, de azt nem gondoltam, hogy bele fog menni. Az arcom már fáj a sok vigyorgástól. Nem vagyok én hozzászokva az ilyenhez. Most nem a pia van rám ilyen hatással, hanem Lyna. Furcsa, Sofiaval ritkán volt ilyen…mindegy, a két lány teljesen más, főleg, hogy az egyik itt áll mellettem, mondhatni, hogy félig a karjaimban, a másik viszont valahol a Pokol legmélyebb bugyrában rohad. Nem tudok róla szebben beszélni.
- Tetszik a látvány, mi? – kérdezem kicsit hencegően, hiszen büszke vagyok arra, amit apu összehozott.
- Hogy hasonló tevékenységet űz-e, arról fogalmam nincs. Meglehet. Nem igazán érdekel, hogy mit csinál olyankor, mikor nem vagyok itthon.
Aranyos, hogy így aggódik amiatt, hogy zavarogna apu. De nem fog. Szerintem az se fog neki feltűnni, hogy hazajövök.
- Ne aggódj emiatt. Úgy van megosztva a ház, hogy apué az alsó szint… - a ,,szabad” kezemmel mutatok a ház felé. Amint Lyna elnéz arra, gyorsan felkapom, bizakodva abban, hogy nem fog ficánkolni a karjaim közt. - Enyém pedig a felső szint.
Ezzel a felkapósdival csak az után kíváncsiskodom, hogy Lyna szereti-e az ilyen..hm..meglepiket.
- Hölgyem, ha gondolja, már mehetünk is.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 23.04.13 20:42

Elégedetten mosolyodtam el. Hm, szeretem amikor igazam van. Na de ki ne szeretné? Csak sajnos nem mindenkinek jön össze a dolog és ebből kifolyólag persze én is ugyan úgy el tudom fogadni ha tévedek. Csak ahhoz valami rendkívül jó érvelőnek kell, hogy legyen az illető. Úgy még el is tudom viselni a "vereségemet". Ami nem túl sűrűn, de azért előfordul. Úgy is mondhatnám, hogy ritkán de fájdalmasan. Természetesen mindig a legrosszabbkor és attól akitől a legkevésbé sem várnád vagy a legkevésbé sem hiányzott. Na az kellemetlen...
- Na és melyiken van a hangsúly? - Mondhatni, hogy az első függvénye a másodiknak, de én nem is én volnék ha erre most nem kérdeztem volna rá. De mondjuk attól, hogy valaki kissé zakkant, attól még nem kell irgalmatlan nagy hülyeséget csinálnia. Lehet nyugisabb zakkant is, vagy nem? Na meg hát az sem mellékes, hogy mit értünk irgalmatlan nagy hülyeség alatt. De valahogy erre már én sem szeretnék rákérdezni. Azért valahol én is tudom, hogy mikor kell leállni. Vannak dolgok, amiket gondolni szabad, viszont kimondani már talán nem kellene. Most én is ezt teszem és majd meglátjuk, hogy mennyire fog beválni.
- Ez a helyes válasz. - Húzódtam hozzá közelebb engedelmesen. hm, legyen ahogy akarod. Szeretem a jó kérdéseket feltenni, ugyan akkor szeretem jó válaszokat is hallani.

- Hát ez valami elképesztő. - Ami igaz az igaz... és tényleg szinte már ámulva szálltam ki a kocsiból. egész egyszerűen nem akartam hinni a szememnek, de most már kezdek. Még egy kicsi és sikerrel is járok.
- Na de most már itthon vagy... - Ezt is csak azért jegyeztem meg... Mert tőlem ez a megszokott azt hiszem. Szerintem ehhez már ő is hozzá szokott, mert hát itt vagyunk.
Követtem kezét a tekintetemmel. Bevallom akkor még nem sejtettem, hogy készül is valamire mindeközben.
- Cseles... - Nem mondom, nagyon is meglepett, de tetszik.
- Hát... akkor ne várasson túl sokáig és induljon már is. - Mosolyodtam el ismét majd két karom a nyaka köré fontam. Hová csöppentem?

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 23.04.13 21:34

    Mindketten mosolygunk…mint két tejbetök. Persze ez jó jel. Ez maradjon is csak így még egy jó ideig.
- Hogy érted, hogy melyiken van a hangsúly?
Már ennyire nem tudnék arra figyelni, hogy miről is beszélünk?! Na neeeee. Nem szokásom az ilyen.
- Röviden-tömören a lényeg, hogy az exem ostoba volt, csak hogy a te szavaddal éljek. Amit tett, azt nem tudom megbocsátani neki.
Ki tudná azt az embert kedvelni, aki börtönbe jutatta? Ha még élt volna Sofia, tuti biztos, hogy miután kiengedtek, meglátogattam volna. Viszont lehet visszakerültem volna a rácsok közé…és akkor már joggal, és talán örökre.
- Ah, helyes válasz esetén nem szokott valami jutalom járni? – nézek kis sunyi fejjel, reménykedve egy apró ,,nyereményben”. Bár most nekem az is elég, hogy közelebb bújt hozzám.

    Örülök, hogy ennyire tetszik neki a hely…mi lesz, ha bejutunk?! Majd lehet, hogy fognom kell az állát, hogy le ne essen neki. Heh.

- Itthon vagyok, ez igaz. De van egy vendégem is, ne feledd…és most csak ő számít.
Hm, itt az ideje egy újabb meglepetésnek…mondhatni ez is egy újabb teszt arra, hogy kiderüljünk, hogy hisztérika-e, vagy egy vagány nőci, aki nem sértődik meg semmi vicc miatt.
- Értettem!
Felnevetek, közben karjai nyakam köré fonódnak, közben elindulok a bejárat felé. Hm, maradhatnánk így még egy ideig. El tudnám viselni. Ám, eljött a „tesztidő”.
    Közel hajolok hozzá, homlokom a homlokához teszem…biztos azt gondolja, hogy ezt egy csók fogja követni, ám nem. Pár másodperc elteltével, megállok a medence mellett…

- Remélem nem vagy fáradt. – suttogom oda neki, majd abban a pillanatban beledobom a vízbe.
Igaz, hogy nem tudom, hogy tud-e úszni, vagy sem, viszont nagy gond nem lehet, mert a medencében a víz nem túl nagy, körülbelül 140-150 centi magasan lehet benne víz. Hogy Lyna ne érezze egyedül magát, beugrom mellé…ruhástól.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 23.04.13 22:21

- Irgalmatlan nagy hülyeséget anélkül is tud csinálni az ember, hogy megkergült volna... - Szerintem. Már külön-külön is elég lesújtó tud lenni, nem még így sorjában. Bár elképzelésem sincs róla mit művelt a csaj, de van egy olyan érzésem, hogy talán nem is szeretném már annyira tudni. Nem hangzik túl biztatóan és a kelleténél is többet nem mindig olyan jó dolog megtudni már így az elején...
- Hűha, hát ez eléggé komolyan hangzik. - Azt hiszem ezen a térek abba hagyom a kérdezősködést egy bizonytalan időre. De ha netán mégis szeretne beszélni róla meghallgatom, mert ennyit igazán megtehetek úgy minden nélkül. Habár ilyesmit általában nem szokott az ember akárkinek elmondani.
- De, egy piros pont. - Legalább is ez most nagyon úgy hangzott mintha egy kisfiú kérdezte volna játékosan némi jutalom fejében, csak épp nagyobb kiszerelésben. De azért van abban valami amit mondott. Épp ezért közelebb hajoltam hozzá és egy puszit nyomtam az arcára.

- Azt el is várom. - Ok, ez most nem teljesen volt komoly. De már itt vagyok, akkor most tényleg csak én számítsak. Holnap lövésem sincs, hogy mi lesz. De gondolom majd arra is sor kerül egyszer, még pedig nem is olyan sokára. Mindössze néhány órán belül. Akkor is úgy vélem, hogy ezzel majd ráérünk akkor is foglalkozni. Annyira azért nem szaladnék előre. Egyébként is, a fontos dolgok megvárnak.
Azt kell, hogy mondjam valamiért nincs rám túl jó hatással. Na jó, ez így nem teljesen igaz. De mintha lankadna a figyelmem. Ha nem tudnám... De tudom,hogy szándékosan teszi ezt velem, de eljön még az én időm is előbb vagy utóbb. Nekem pedig nincs más dolgom mint türelmesen kivárni. hát nem pont erre a következményre számítottam.
- Ne! - Abban a szent pillanatban már a vízben voltam. Mondhatom tökéletes időzítés, akárcsak a taktika. Figyelemelterelésből jeles.
- Hát most már egész biztosan nem! - Még ha eddig az is lettem volna, mostanra már tuti észhez tétem és a legkevésbé sem vagyok fáradt, inkább csak bosszúszomjas.
- Ha én innen kimegyek... - Néztem fel rá, de ő ezt már nem várta meg. Amúgy azt akartam mondani, hogy kicsinálom. De ez már lényegtelen.
- Így is megteszi. - Azt hiszem már kellőképpen vizes vagyok egy visszavágóhoz. Egy hirtelen mozdulattal csaptam a vizet az arába majd nyomtam le a víz alá néhány röpke pillanat erejéig. Hupsz azt elfelejtettem mondani, hogy nagy levegőt!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 24.04.13 15:58

    - Igaz…viszont, ez valahogy mégis más. – olyan nem mindennapi dolog. Nem egy megcsalásról van/volt szó.
- Komolyabb, mint gondolnád, de inkább hanyagoljuk ezt a témát. - lassan már kényelmetlenül érzem magam emiatt. Nem szokásom érzelegni, meg így témát terelni, viszont ezt tényleg nem akarom…most, hogy ilyen jól elvagyunk.
- Csak egy piros pont? Mégis hova írogatod fel őket, ha szabad kérdeznem? – jó nagy papírt kéne szereznie ahhoz, hogy majd a többi piros pontom is felírja a tanár néni.

    - Ó, igenis! – elvárja, hogy csak ő számítson ma, ez aranyos. Látni rajta, hogy nem véresen komolyan gondolta, de még ha úgy is lett volna, akkor se változna a véleményem.
    A móka elkezdődött…mikor beledobtam a medencébe, szegény épphogycsak fel tudott kiálltani. Túl késő volt már ahhoz. Gondolkoztam azon, hogy előtte ringatom, mint egy kisbabát, de az meglehetősen gyerekes lett volna…inkább az egyszerűbb, mondhatni durvább megoldást választottam. Fenyegetőzni kezdett, de meg sem vártam a mondat végét, hiszen már ott voltam mellette a medencében.

- Mi lett volna, ha nem ugrottam volna be utánad, hm?
    Elhatároztam, hogy megölelem, bocsánat gyanánt, de ő megelőzött… viszont nem ölelést kaptam, hanem 5 liter vizet a pofámba, aztán már az egész fejem a víz alatt volt, mivel Lyna a víz alá nyomta a fejem. Ravasz, nagyon ravasz, és látom, hogy szereti megbosszulni a dolgokat. Tényleg vigyáznom kell vele. Amit ki akartam deríteni ezzel a medencézéssel, azt sikerült is. Nem kapott hisztériás rohamot, aminek nagyon örültem. Mondhatnám, hogy kap egy piros pontot, de inkább jegyzem a fejemben.
Hál’ istennek nem sokáig hagyott a víz alatt, gondolom tudta, hogy így hamar megfulladnék. Ennyi épp elég is volt, s amint elengedi a fejem, röhögve nézek rá.

- Ejjha, nem vagy te olyan visszafogott, mint először gondoltam! – és ez baromira tetszik nekem. – Azért remélem nincs harag. – kétlem, hogy lenne, de muszájból azért megkérdeztem.
    Azt hittem, hogy első kérdése rögtön az lesz, hogy mégis mi a franc lesz a gönceivel, hiszen mégis csak nőből van, s rögtön amiatt aggódott volna…másik dolog meg a smink! Ahogy elnézem neki nem igazán kenődött el, sőt…szerintem nem is változott semmi. Ezek a mai kozmetikai cumók már mindent kibírnak…ehh..

- Szeretnél még itt úszkálni, vagy most már tényleg menjünk be?
Ez lesz még egy szép jelenet! Ha ezt valaki látná, hogy két őrült egy ház előtti medencében, ruhában pancsol, majd befut a házba…még a végén rendőrt hívnának, vagy a bolondok házát!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 24.04.13 17:38

- Értem és rendben. - Csak azért mert szeretek kicsit kérdezősködni - avagy kíváncsiskodni ami nézőpont kérdése nálam - az még nem azt jelenti, hogy most neki állok majd faggatni is. Ha nem akar róla beszélni, akkor nem fogunk róla beszélni, ennyi. Legyen szó bármiről is, amihez még mindig nem kerültem közelebb és azt hiszem inkább nem is akarom tudni annyira. Nem vagyok az a fajta, akinek mindig mindenről tudnia kell, inkább csak amolyan érdeklődő személyiségnek vallanám magam. Emellett pedig jó hallgatóságnak is tartom magam.
- Nem, nem szabad. Ez amolyan íratlan dolog, de jegyzem őket. - Hm, azt hiszem ma este odahaza felejtettem azt a kis jegyzetfüzetemet, amibe ezeket felszoktam jegyezni. Kétségtelenül már kisebb gyűjteményem lehetne belőlük, de azért az már mégis csak túlzás volna...

- Akkor azt kellett volna mondanom, hogy ne várd meg amíg ki mászom innen és utolérlek. - De megelőzött, ami így utólagosan is belegondolva nem volt olyan rossz dolog. Az ő részéről talán nem volt olyan jó döntés, de én kaptam az alkalmon.
- Hm, a látszat nem minden. - Azt hiszem minden okom megvan arra, hogy elégedetten mosolyogja, hiszen most kiegyenlítettem a számlát. Szóval, akkor most jöhet a második forduló?
- Várj, most csapjam ki a hisztit, amiért vizes lett a hajam? - Mert még nem késő. Bármikor tudok neki produkálni egy kisebb hisztériás rohamot ha azt szeretné, de nem nagyon hiszem, hogy valóban ez volna minden vágya. Én meg inkább próbálok megfeledkezni arról, hogy mindenem csurom víz. Már csak tükörrel ne találjam szembe magam, mert tartok tőle, hogy a látvány fájdalmas lesz majd.
- Azt hiszem én kipancsoltam magam... - Persze mindezt mosolyogva közöltem vele, ugyan is cseppet sem haragszom. Emiatt egész biztosan nem. Volt már rosszabb is, de nem kiabálom el és nem követem el azt a hibát, hogy alábecsüljem. Igaz, hogy erre sem számítottam, szóval jobb lesz ha most már figyelek.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 24.04.13 18:38

    - Ééééértem. Elég jó memóriád lehet akkor. Egyébként ez volt az első piros pontom, vagy már titokban kaptam párat?
Olyan gyerekes vagyok, de komolyan…nem tudom, hogy mi ütött belém. Ahogy látom, ez nem igazán zavarja Lynat. Lehet fel se tűnik neki.

    - Elkaptál volna, szerintem ugyanúgy itt lennénk. – esetleg kaptam volna egy két taslit. Akkor meg azért került volna a medencébe. Nem bírom a pofonokat, se poénos, se komoly értelemben.
- Valóban. – furcsa, hiszen egy apró szösszenetet elárultam abból, amit először gondoltam róla, és állítólag úgy volt, hogy ő kíváncsi volt arra, hogy mit is gondoltam / gondolok róla. Inkább nem szólok semmi erről, inkább megvárom, míg ő hozzá szóba…már ha szóbahozza persze.
- Ne...könyörgöm, ne! Bármit, csak hisztit ne!
Még ha kérésre is csinálná, akkor is megőrülnék. Ki nem állom a hisztiket, főleg hülyeségek miatt.
- Szép vagy te vizes hajjal is. – simítok végig az arcán. – Plusz ahogy így elnézlek, a vizes ruha se áll rosszul. – bár anélkül még inkább nézegetném őt, vagyis nem csak nézegetném. Ehh…már megint a piszkos fantáziám…
- Gyere, ússzunk ki akkor.
    El is úszok a medence házhoz közelebbi részéhez, majd nagy nehezen kimászok. Amint Lyna odaér, segítek neki a kimászásban, ha szüksége van rá, bár ügyes leányzó ő, ezzel nem lesz gondja.
- A bejárati ajtó előtt hunyd be a szemed, kérlek. Nyugi, nem készülök semmi rosszra, csak had érjen egy kis meglepetés.
Mikor már ideértünk, akkor nem hitt a szemének. Valószínűleg ez így lesz akkor is, ha bejutunk, hiszen már az előtér is óriási.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 24.04.13 18:59

- Előfordulhat, hogy már titokban kaptál párat. - Nocsak, ráragasztottam volna jó szokásomat és most már engem is érni fog a kérdésáradat? Nézzük a jó oldalát, legalább nemfog beállni az a bizonyos kínos csend. De én attól most valahogy a legkevésbé sem tartok. Majd én kérdezek, bár ahogy hallom ő is kezd belejönni a dologba. Elvégre másképp hogy tudhatnánk meg többet a másikról ha soha sem kérdezünk? Ln legalább is nem az a fajta nő vagyok aki, folyton csak arra vár és azt lesi, hogy mikor repül végre a sült galamb a szájába. Egyébként sem szeretem a túl könnyen jött dolgokat...

- Csak szeretnél... - Ha valóban másképp alakult volna és én innen kimásztam volna... Hát egész biztosan nem értem volna be egy sima pancsival. annál valami sokkal jobbat találtam volna ki a számára. Legfeljebb rögtönöztem volna. Abban sem vagyok rossz. Szóval, még akkor szerencsésnek mondhatja magát. Nem mindenki úszta meg ennyivel.
- Nyugi, amúgy sem szokásom ki csapni a hisztit mások előtt. Sokkal inkább amikor senki sem hallja. Tudom, hogy az úgy nem poén. De nekem valahogy mégis jobb miután kitombolom magam. - Most valahogy őt is inkább megkímélném ettől. Ez többnyire otthon történik és akkor senki sem akarjon a közelembe jönni, mert olyankor nekem is van egy olyan halványka kis sejtésem, hogy talán megzakkantam... De aztán később mindig be kell látnom, hogy mégsem.
- Szörnyen vicces. Teeee... pimasz. - Majd eszembe jut és ha már így megemlítette én is végignéztem magamon. Hát tényleg, valami csodáson festek. Inkább nem térnék ki a részletekre.
- Oké. - Amikor a kezét nyújtotta bevallom megfordult a fejemben, hogy elkapom és visszarántom, de aztán mégsem. De nélküle is sikerült kimásznom.
- Meglepetés? A imént dobtál bele a medencébe... - Azt hiszem már azon is kellőképpen meglepődtem. Kissé mintha váratlanul ért volna.
De azért csak eleget teszek kérésének és a bejárati ajtó előtt behunyom a szemem majd vélhetően felé fordulok... - Megtörtént. Na és most?

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 24.04.13 19:55

    - Előfordulhat. Mondd csak ki, hogy már tele vagyok velük.
Bevetem sunyi mosolyom, és egy újabb kérdéssel rukkolok neki elő. Mintha csak szerepcsere történt volna…most én vagyok a nagy kérdező.
- Bizonyos mennyiségű piros pont után nem szoktak valami nagyobb jutalmat is kapni az emberek? – mintha valami szerelemiskola lenne itt, komolyan. Valamit jól csinálok, vagy olyat, ami Lynanak tetszik, akkor piripont….ha valami nem jó…na, olyan nincs.

    Most, hogy bevallotta, hogy nem szeret hisztizni, még inkább megörültem. Létezik olyan lány, aki nem hisztizik?! Úristen! Számomra ez hihetetlen. Sofia nem volt piskóta az ilyenekben, de valahogy el tudtam viselni. Mondhatni, hogy már ki vagyok képezve az ilyesmikre, de jobb szeretem elkerülni.

- Most nagyon megnyugodtam. – ezt az arckifejezésemen is láthatja.
- Hééééé, most nem is voltam pimasz. Komolyan mondtam, amit mondtam.
    Először bókoltam neki igazán, erre tessék…azt se veszi komolyan. Na, de nem is bánkódom emiatt, hiszen még itt van előttünk az egész éjszaka…elvesztettem az időérzékem, fogalmam sincs, hogy hány óra van, de nem igazán érdekel. Kíváncsi vagyok, hogy Lyna meddig lesz itt, és hogyan alakulnak a dolgok.

    Ott állunk a bejárati ajtó előtt, már alig várom, hogy felvihessem…a szobámba. Bár lehet, hogy az egyik vendégszobába szeretne menni…akkor majd csatlakozom hozzá. Na jó, nem. Ha egyedül akar lenni, akkor nem zavarom. Most persze ezt mondom, de úgyse tartom be.

- Vedd ezt úgy, hogy ez Edwiel féle üdvözlés volt. – oh, most jut eszembe, nem is tudja a teljes nevem.
- Ja, igen…Edwiel a családnevem, ezt azt hiszem nem mondtam.
Behunyt szemmel fordul felém Lyna, én meg nézek mint a luki nyúl.
- Ugye tudod, hogy a bejárat épp mögötted van? – nem bunkóságból kérdeztem, csak nem értem miért felém fordul. Mondjuk eléggé valószínű, hogy azért, hogy lássam tényleg behunyta-e szemeit…és valóban.
- Hogy ne tudj csalni, eltakarom én is szemeid. – szembefordítom az ajtóval, majd hátulról tenyereim szeme elé rakom. És hoppá, ha már ilyen közel vagyok hozzá, egy puszit nyomok nyakára. Kezét közben a kilincsre teszem, had érje őt a megtiszteltetés. Amint lenyomta azt, beljebb tolom az ajtót.
- Akkor most két-három lépést lépj előre. – majd elveszem tenyerem szemei elől.
- Üdvözöllek minálunk!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 24.04.13 20:23

- Mondtam, hogy majd nem felejtek el élni a lehetőségemmel. Te pedig azt valld ha csak így ennyivel el árulnám magam az úgy túl egyszerű lenne. - Nem szoktam egy könnyen semmit se bevallani. Maximum ha kicsúszik a számon egy-két dolog, mert ugye azt már ha akarnám se tudnám visszaszívni. Többnyire nem is akarom. De azért én is tudok kínos helyzetekbe kerülni, csak épp nem nagyon szeretek.
- Fogalmam sincs. Szoktak? - Kérdésre kérdéssel... Imádom. De mint ahogy mást sem így ezt sem adom olyan könnyen. De persze pontosan tudom, hogy mire is szeretne célozni ezzel. Legalább is kötve hiszem, hogy most éppen ebben tévednék, ma először. Valaki nagyon tudja, hogy mit akar. De akarni még nem elég. Tudni is kell azt elérni.

- Örülök neki. - Tényleg nem szokásom hisztizni és másod sorban nem is szeretek, ami szerintem nagyon is lényeges annak tekintetében, hogy nő vagyok. De ez minden bizonnyal csak annak köszönhető, hogy én sem bírom túl sokáig hallgatni, hogy valaki hisztizik. egyszerűen idegesít az a folytonos csipogás.
- Tudom, de akkor is. - Jól tudom én is ,hogy mire gondol. De akkor is... Gondolni valamit, na meg kimondani is azt két külön dolog. Van amit szabad gondolni kimondani viszont nem kellene és van amit kell, hogy kimondjon az ember, mert gondolni csak nem elég. Tudom, nem vagyok egy egyszerű eset. Számmora nincs ebben semmi bonyolult, de eddig még mindenki másnak volt.
- Hát most már ezt is tudom. - Ezt tényleg nem mondta, de sok minden más igen. Szóval, ezt még csak el tudom nézni valahogy.
- Igen, tudod amíg idejöttem nagyon is nyitva volt a szemem. - Vágtam vissza nevetve. Na ne, ez most komoly?
- Hé, ha valaki csalt a mai este folyamán az te voltál... - Mert nagyon is emlékszem. Nem feledkeztem ám meg arról az apróságról, hogy én elmondtam neki, amit hallani szeretett volna tőlem, de az én részem valahogy lemaradt. Lényegében nekem mindegy, csak jó volna eldönteni, hogy akkor miféle szabályok szerint is szeretnénk játszani egymással? Én általában szeretek fair lenni, de tehetek akár kivételt is és akkor valahová félreteszem a sportszerűségemet.
- Ugye nem fogod ma végig ezt művelni velem? - Csak mert én nagyon is szeretek nyitott szemmel járni. Nem tudom honnan tudta vagy hogy hogyan érzett rá, de nagyon is a dolgok közepébe trafált ezzel a puszival a nyakamra és egyébként is... Azt hiszem ezzel most lépéselőnybe került.
Tettem pár lépést beljebb ahogy kérte majd amikor elvette a kezét én is kinyitottam a szemem, csak hogy szóhoz jutni már nem igazán tudtam a látványtól. Elképzelésem se volt mit mondhatnék. - Ez hatalmas...

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 24.04.13 21:35

    - Egyszerű lenne, persze…de minél előbb szeretem megtudni a dolgokat. – türelmetlen vagyok…ez az egyik rossz tulajdonságom. Vissza tudom fogni magam, meg általában megjátszom, hogy milyen nyugodt és türelmes vagyok valójában. Lehet színésznek kéne mennem…eh, ez még viccnek is rossz.
- Jaj, a kis ártatlan…mintha nem tudnád. Persze, hogy szoktak!
Amúgy is, már tényleg adhatna pár jutalmat...nem esne rosszul…mhm.

    - Neeee csináld ezt. Minden szavam elhiheted, és amúgy sem hazudnék neked. Hidd csak el, még így is szép vagy.
Nagyon-nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne teperjem le itt helyben. Rohadtul nehéz, de nem akarom letámadni…egyelőre nem. Főleg így vizesen nem. Bár a medencében megtehettem volna…én marha!
- Na, afelől nincs kétségem. – tényleg mindenre odafigyelt eddig. – Nem nyomozó vagy féletlenül? – tényleg le kéne állnom a kérdésekkel. Lyna megfertőzött ezzel…
- Mégis miben csaltam? Nem emlékszem semmi ilyesmire.
Húha, azt hiszem lebuktam. Bár nem tudom mire gondol igazából, de érzem, hogy valamire nagyon választ kellene adnom.
- Végig nem, csak nagyon néha. – válaszolom nevetve. Jó vele viccelődni, mert vevő a poénra. Az ilyen lány pedig nagyon ritka. Borzasztóan örülök neki, hogy találkoztam vele.

   Pontosan olyan a reakciója, amilyenre számítottam. Ismét felkapom Lynat, már ha hagyja magát, és nem kezd el kalimpálni, majd elindulok a lépcső felé, egészen fel az emeletre.

- Merre parancsolja a kisasszony? Fürdő, vendégszoba, konyha…vagy legyen inkább ez is meglepetés?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 24.04.13 22:00

- Talán csak nem vagy kíváncsi? - Hm, hogy mik ki nem derülnek itt a végén? Egyértelműen folytatnunk kell ezt a kérdezősködést, mert látszólag nagyon is van értelme. Eleinte nem mondtam volna meg róla, hogy ilyen kíváncsi természet. Ami még mindig nem azt jelenti, hogy tévedtem csupán csak van amit nem vettem észre. Mondhatni egészen jól leplezte, de idővel minden megváltozik.
- Nem tudom miről beszélsz, á-á... - Játszottam meg a kis ártatlan leányzó szerepét. Szerintem jól áll, de nem túl őszinte. Voltam már angyal, tündér, most ártatlan... De valahogy még sincs szívem fájdalmat okozni azzal, hogy elmondjam neki, hogy nem vagyok én ártatlan. Ahogyan tündér sem... Elképzelésem sincs, hogy hol és hogyan látják bennem ezeket a tulajdonságokat, mert nálam általában nem ezek dominálnak.

- Azért mert nem tudsz vagy mert nem akarsz? - Ez sem mindegy ám. Mondjuk az én szemembe még senki sem tudott szemrebbenés nélkül hazudni. Persze azért sokan megpróbálták. Némelyiknél már olyan érzésem volt mintha csak egy átlátszó üveg állna előttem, mert mindent láttam benne és már nem tudtam eldönteni, hogy mit kellene inkább sajnálni vagy szánni, amiért olyan szerencsétlen, hogy még egy stabil lábakon álló sztorival sem tud elém állni. Az viszont aki nem tud az mindig olyan aranyos, hogy képtelen volnék akár csak egyre is haragudni.
- Nem, de minden bizonnyal tőlük is el lestem ezt-azt. - Igen, sok minden van amit megtanultam. Egyébként pedig igaza van... Kétségtelenül szakmát tévesztettem, bár még most sem volna késő egy másik irányba elindulni. De én valahogy soha sem akartam nyomozó lenni még ha volna is hozzá eszem, bilincset pedig anélkül is be tudok szerezni. amúgy meg nem nagy cucc... egyszerűen csak imádok olvasni, legfőképp krimiket és hasonlóságokat és gondolom, hogy azokból tudom ilyen jól összerakni a kirakósomat.
- Ne aggódj, majd én felvilágosítalak. Ha emlékezetem nem csal én elmondtam amit hallani szerettél volna tőlem te viszont még semmit sem mondtál. Tudod nem vagy túl fair játékos. - Mint mondtam jó volna még az elején letisztázni, hogy miféle szabályok szerint is szeretnénk játszadozni. Csak mert nekem mindkettő megy.
- Nem tudom merjek-e még ilyet mondani neked, de legyen csak az is meglepetés. - Tényleg nem tudom mennyire jó ötlet mindezek után még mindig azt kérni lepjen meg. De én most valamiért bízom benne és azt is érzem, hogy nem fog csalódást okozni nekem. Nagyon is a tetszésemre van ez a bánásmód és hazudnék ha azt mondanám, hogy nem tudnék hozzászokni.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 24.04.13 22:50

    - Á nem, egyáltalán nem. – válaszolok kissé irónikusan.
Megöl a kíváncsiság. Érzem, hogy nagyon jó úton haladok Lynanál, de biztosra akarok menni, mert nem akarok beégni.

- Dehogynem tudod, ennyire ártatlan nem vagy szerintem. – újabb szösszenet abból, hogy hogyan is gondolkodtam Lynaról. – Tényleg elárulhatnád már, hogy mennyi piri pöttynél járok, különben morcos leszek!
Nem bírom, ki, hogy ne nevessem el magam. Mintha valami durcis kiskölyökké váltam volna. Ledobtam 15 évet magamról? Gyönyörű…

    - Nem tudok, nem is akarok, és nem is tudnék hazudni.
Ennek is egy helyes válasznak kellett lennie! És nem csak azért mondtam ezt, hogy újabb pöttyöt szerezhessek az eddigi gyűjteményembe, hanem mert valóban így van.
    Nocsak, nocsak, tévedtem. Mondjuk nem gondoltam róla, hogy valóban nyomozó lenne, de tuti van valami köze a zsarukhoz…

- Tőlük? Mégis mivel foglalkozol? Ha nem titok persze…
Máris kapom a felvilágosítást az állítólagos csalásommal kapcsolatban. És bakker, tényleg lebuktam. Lássuk csak mennyire szemfüles.
- Én aztán nem aggódom semmi miatt, ám most én vagyok úgy, hogy nem tudom, hogy miről beszélsz. Ha feltűnt volna, a beszélgetésünk során, én adom is neked az infókat. Csak lassan, és darabokban. Gondoltam tesztelem azt, mennyire figyelsz.
És valóban. Igaz, hogy nem adtam neki választ korábban, ahogy elvileg megegyeztünk, de azt hiszem, hogy a mostani válaszommal sikerült kihúznom magam a nagy csávából.
    Újból karjaim közt van, és mikor felérek az emeletre, elfordulok jobbra, majd a szobám felé megyek. Mindketten csurom vizesek vagyunk, jobb lenne megszáradnunk valahogy. Amint odaérek az ajtóhoz, bal lábamra ültetem Lynat pár pillanatra, csak addig, míg előveszem a kulcsom a zsebemből. Igen, az én szobámba rajtam kívül senki nem tud belépni…hacsak valaki nem szerzett másolatot a kulcsomról. Miután kinyitom az ajtóm, beviszem Lynat a szobába, majd lebattyogok a szobámban levő lépcsőn, s a kanapéra fektetem, én pedig leülök mellé…a földre. A földre, hiszen mégse feküdhetek rá szegénykémre.

- Hm, ez itt az én kis kuckóm, itt nemigen fordulnak meg vendégek. – Upsz, itt egy picit füllentettem, de erről jobb, ha nem tud. Rengetegen voltak már itt, és persze csak csajok…
- Nem szeretném, hogy megfázz, úgyhogy jobb lenne, ha most elmennél a fürdőbe, és ha nem is fürdenél le, de legalább megtörölköznél, és megszárítanád a hajad.
Mióta törődöm ennyire valakivel?! Tényleg megőrültem, kezdek félni magamtól lassan.
- Oda vittelek volna először, de gondoltam had érjen még meglepetés. Egyébként a fürdőbe betalálsz innen is, hiszen, ha felmész a lépcsőn, az ajtó mellett van egy szekrénynek látszó dolog. Nyisd csak ki nyugodtan, de ne lepődj meg nagyon. – nevetem el a mondat végét. – Persze mindent megtalálsz ott. Ha nem, akkor sikíts.
    Ha le is fürdik, a vizes ruháit mégse veheti vissza…nem tudom, hogy erre gondolt-e egyáltalán. De én tuti nem, így utólag kicsit rosszul érzem magam emiatt a medencés sztori miatt…de mindegy, kitalálok valamit.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 25.04.13 17:56

- Hm, igazad van. Én se vallanám be csak így. - Akár azzal is előállhattam volna, hogy akkor minden bizonnyal teljesen felesleges ez a sok kérdés, de tartok tőle, hogy azzal nem kimondottan a magam malmára hajtottam volna a vizet. Ezt leszámítva nagyon is igazat mondtam. Igen, előfordulhat, hogy én is kíváncsi vagyok, csak hogy eszem ágába sincs ezt bevallani.
- Ennyire? - Hát persze, hogy nem. Mi több, én egyáltalán nem vagyok ártatlan. Szerintem, bár ez attól is függ, hogy ki mit ez alatt. Mert hát itt Vegasban... Senki sem az. Emellett pedig semmi sem az aminek látszik. Én csak megtanultam alkalmazkodni és élvezni az életet ahogyan tudom. Sőt, másokkal ellentétben hajlandó vagyok tenni is azért, hogy nekem jó legyen. Nem csak úgy vagyok bájosan és várom, hogy valami végre történjen. ahhoz még nekem sincs elég türelmem. Egyébként is szeretem kiérdemelten és büszkén megkapni azt amit akartam. Mert ha csak úgy az ölembe pottyant és én nem tettem érte semmi, akkor mi a garancia, hogy a következő pillanatban nem fog nekem búcsút inteni. Könnyen jött könnyen ment.
- Passz. Tudod, az emberek többsége a harmadik után már nem számolja. - Nevettem el magam én is. Lassan már azt sem tudom mire megy ki ez a játék vagy hogy miről is van szó tulajdonképpen, de akkor is szórakoztató. Amellett pedig tisztába vagyok vele, hogy valamit nagyon is szeretne., sőt mi több akarna... és most arra volnék kíváncsi, hogy meddig menne el azért, hogy azt megkapja. Oké, persze nem fogom húzni a végtelenségig, mert addig én sem bírom, de...

- Meglátjuk. - Azért eddig nem sokaktól hallhattam ugyan ezt, épp ezért olyan jó volt hallani és merem remélni ,hogy ez tényleg így van. Na de annyira mégse szaladjunk előre. Én amúgy sem sietek sehová se.
- Dehogyis nem! Hadititok és ha elárulom, akkor utána meg kell, hogy öljelek! - Közöltem vele mosolyogva. Te jó ég, akár csak egy fogkrémet hirdető reklámba.
- Szóvak, akkor ezek szerint jobban kellene? - Felvont szemöldökkel kissé meglepetten kérdezek vissza. Nem mondom, nekem is feltűnt egy-két szösszenetnyi infó itt-ott, de akkor én akarnék túl sokat? Vagy csak túl egyszerű lett volna ha akkor és úgy elmondja, amikor is elméletileg abban megegyeztünk?
- Hm, na és mindenkinek ezt mondod? - Gondolom ez persze nem igaz, de még sem állhatott elő avval ,hogy már tucatnyi nő megfordult itt rajtam kívül, de azért üdvözletem.
- Aham, na és azt elárulnád, hogy mégis mi a fenét kellene felvennem? - Fordultam felé immár a kanapén felettébb érdeklődő pillantásaimmal. Azt hiszem, hogy erre az apróságra egyikünk sem gondolt még percekkel ez előtt. De most nagyon is foglalkoztat ez a kis részlet.
- Tényleg sikítsak? - Kérdeztem vissza felcsillanó szemekkel. Na jó, nem hiszem hogy tényleg sikítanék. - Na és egész biztosan nem fogok eltévedni?

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 25.04.13 18:52

    - Miért, nem vagy az?
Azt rögtön gondoltam, hogy nem egy szende szűz, de azért azt se nagyon nézem ki belőle, hogy egy vadmacska. Bár ki tudja…lehet le kellene ezt tesztelnem…mhm.
- Na szép, mondhatom. – háromnál több van már. Jó lenne tudni, hogy mennyivel van több, hiszen már ideje lenne beváltani őket. – Gondolom a többséghez tartozol, igaz? – pechemre valószínű igen.

    - Ezt nem látni kell, hanem elhinni, kérem szépen. – mondom ezt úgy, mint valami arisztokrata.
A hazugság meg a füllentés teljesen más. Az utóbbi megbocsátható, és általában nem túl komoly…szerintem. Sajnos, vagy nem sajnos elég gyakran megesik velem, hogy elferdítek dolgokat, már csak azért is, hogy attól nekem jobb legyen.

- He-he-he. De viccesnek tetszik lenni! – nem tudom, hogy miért is magázom néha, de valahogy jól hangzik ez.
Tuti, hogy a bennem rejlő kisgyerek szólalt meg megint. De hát nem vagyok én skizofrén, csak egyszerűen imádok hülyéskedni.

- Már a mosolyoddal megölsz…annyira csábító. – gyönyörű bók volt tőlem, gratulálok magamnak.
    A börtönben kiszippantották az agyam, vagy mi a franc?! Nem voltam én ilyen előtte. Bár, ott nem volt módom gyakorolni az udvarlást. Nem mintha gyakorolni kéne, de mégis kinek udvaroltam volna?! Valamelyik kigyúrt állatnak zuhany közben? Na neeee, ez még viccnek is undorító és borzalmas. Tény, hogy voltak szappant dobálgatok a zuhanyzás során, de én azzal a lendülettel ki is ballagtam a zuhanyzóból. Még a végén gruppenbe hívtak volna, fúj…

    A kanapén fekve Lyna egy furcsa kérdést szegezett felém. Ki az a mindenki?

- Dehogyis. – lenézek balra, majd halkan fütyörészek.
Ezen tuti nevetni fog, mert mindketten tudjuk, hogy valóban megfordultak itt páran. Igaz, hogy nem mindenki jutott el a szobámig, de arról csak az illető tehetett…vagy a türelmetlenségünk. Sőt! Olyan is előfordult, hogy az emeletre nem jutottunk fel, annyira nem bírtunk magunkkal. Komolyan mondom, ez a ház felérne egy kuplerájjal. Apu a nagyfőnök, én meg a kicsi.
    Eljött a várva várt kérdés, hogy Lyna mégis mit vegyen fel…lenne pár javaslatom. Annak örülnék a legjobban, ha nem venne fel semmit.

- Hát…ha szeretsz nudizni, akkor ne zavartasd magad. Mintha itt se lennék. - elő is bújt belőlem a kisördög. – A viccet félretéve, körülnézek majd, hátha találok itt valami női ruhát. – ez most úgy hangzott, mintha hordanék női göncöt.
A házban egy nő sem lakik, úgyhogy már tudom is a választ a ruhakérdésre. Nincs semmi!
Nagy bociszemekkel néz rám, mintha az lenne minden vágya, hogy sikíthasson. Fog ő még sikítani azt hiszem…

- Képletesen értettem a sikítást. – nekem sem ez a legfőbb vágyam…hogy mellettem, sikoltozzon. Felettem, vagy alattam, az még rendben van…ó anyám, azt hiszem rám tört a kangörcs…
- Elkísérjelek? – kacsintok rá mosolyogva.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 25.04.13 19:53

- Érdeklődés vagy kíváncsiság. Látsz közöttük különbséget? - Mert ha igen akkor én nagyon is az előző kategóriába sorolnám magam, azaz hogy én csupán csak érdeklődő természetnek vallanám magam. Én nem csak megfogalmazom magamban a kérdés, hanem én fel is merem tenni. Különösen ha nincs veszíteni valóm és egyelőre még úgy fest, hogy nincs. Persze ez még változhat. De nem a múltban, se nem a jövőben, csakis kizárólag a mában kell élni. elvégre ki tudná azt pontosan meghatározni, hogy mi történik holnap? azt hiszem, hogy ezt senki sem tudhatja egészen pontosan, így kár is ezen töprengeni.
- Igen, jól látod a helyzetet. - Én már tényleg nem számolom. Minek is? Az első alkalmat szinte mindig követi a második és így tovább. Persze kivételek mint tudjuk mindig vannak, de ha mi nem akarjuk, akkor nem lesznek. Ez már egy igen befolyásolható dolog.

- Jó, hát akkor majd elválik. - Csak remélni tudom, hogy nem érti félre. Én tényleg szeretnék hinni neki és próbálok méghozzá nagyon. De ez nálam nem egy olyan dolog, ami olyan gyorsan és könnyedén menne.
- Köszönöm-köszönöm. Jó látni végre, hogy valaki tudja értékelni a humoromat. - Most akár még szívem szerint meg is hajolnék, de inkább nem. Az mégis csak túlzás lenne, vagy nem? Talán majd legközelebb.. A legközelebbi mindent megérő alakításomért, mert ez még koránt sem minden.
- Mennyire? - Ez tényleg nagyon aranyos volt és valahogy még azt is el tudom hinni, hogy spontán jött nem pedig begyakorolt és jól bevált szöveg. Na de mégis mennyire csábító? Valamilyen szinten még vissza is kellett fognom magam, hogy nem valami más bukjon ki belőlem, de egyelőre még tudok uralkodni magamon.
- Ezt még gyakorolni kell... - Most már azt is tudom, hogy milyen amikor mellé beszél avagy füllenteni próbál. Még hogy én ne figyelnék? Talán jobban is mint kellene. Nem tehetek róla, hogy semmi sem kerüli el a figyelmemet. Na de hát ha azt nézzük egy szava sem lehet, hiszen csak is rá figyelek.
- Tényleg? - Kaptam ki egy kispárnát a fejem alól, amit abban a pillanatban hozzá is vágtam, persze nem túl erősen, de azért tíz pontos találat volt.
- felejtsd el... Inkább csak kerítsél nekem egy pólót, a többit mg majd megoldom. - Még nem tudom hogyan, de megoldom. Ez nem is kérdéses. Nincsenek előítéleteim, de azért szerintem egyik nő sem venné fel szívesen egy másik nő ruháját, akiről elképzelése sincs, hogy kicsoda.
- Ünneprontó. - Néztem rá csalódottan. Fogalmam sincs miért, de egy pillanatra tényleg olyan képet vágtam és úgy éreztem mintha tényleg csalódott volnék, csak tudnám miért.
- Nem lenne olyan rossz ötlet... - Kérdés, hogy akkor jön-e vagy egyedül kell feltalálnom magam?

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 25.04.13 20:48

    - Most megfogtál. – basszus, nagyon ravasz. – Azt kell mondjam, hogy nincs különbség köztük. – azért meg kell említsem, hogy Lyna nem adott választ a kérdésemre. Válaszelkerülésből jeles.
- Hát jó, hagyjuk ezt a pontozást.
Felesleges is ezzel terhelni az agyát. Bár, a nők többfele és több mindenre tudnak egyszerre odafigyelni. Hihetetlen. Nekem már az is megerőltető, hogy elhessegessem a perverz gondolataim, és tényleg csak az én kis vendégemre koncentráljak.

    - Csak azt ne mondd, hogy senki nem értékelte idáig…mert azt nem veszem be.
Ő már láthatta a dilis énem, mikor belepottyantottam a medencébe. Hát igen, ez vagyok én. Bizonyos határokon belül szeretek elkövetni kisebb csínyeket, de volt már olyanra is példa, mikor túlmentem minden határon. Például mikor egyik havernál összejöttünk páran, úgy döntöttem, hogy olajt öntök a műpadlójára, a lépcső előtti részre. Szegény mikor leért, akkor érte ám a meglepi. Úgy kicsúsztak a lábai, hogy lement spárgába, a gatyája rendesen szétszakadt. Ott üvöltött, mint a sakál, mi meg persze röhögtünk rajta. De ez még semmi. Mikor megpróbált felállni, hátraesett, és úgy bebaszta a fejét a lépcső szélébe, hogy agyrázkódással kórházba került. Azóta nem is beszélünk, ami érthető. A lényeg a lényeg, hogy tanultam abból az esetből, s jóval óvatosabb vagyok.
    Na ne már, hogy a kis bókomra is visszakérdez! Sosem voltam a szavak embere, de most az ilyenre mit lehet mondani?!

- Olyannyira, hogy egész nap elnéznélek így. – szó se róla, ez szar volt. Most komolyan, az ilyenre nem kérdez vissza senki! - Bár a mai éjszaka folyamán mosolyból nem volt hiány. – egy kis megjegyzés, hogy próbáljam terelni a témát.
- Lebuktam, igaz? – kitör belőlem a nevetés, majd a jobb kezemmel könyökölve megtámasztom a fejem a kanapén, és úgy nézem tovább Lynat. De máris egy párnát kapok az arcomba.
- Hát ezt érdemlem, amiért ennyi mindent megteszek érted?! Egy párnát vágsz hozzám? Méghogy én nem vagyok fair… - ezt is persze röhögve mondom neki, de próbálom eljátszani, hogy vérig vagyok sértve. Persze nem megy. Ennyit arról, hogy színésznek kéne mennem.
- Biztos, hogy pólót szeretnél? Szerintem az ing jobban állna.
Még mindig kitartok amellett, hogy ruha nélkül lehet a legszebb, de nem szólok már semmit. A nők amúgy is baromi jól tudnak kinézni egy férfiingben, főleg ami kicsit nagy rájuk…hrrr…és mikor csak egy-két gombot gombolnak be, hát attól nekem végem.
- Bocsáss meg…sikíts csak, ha szeretnél…itt aztán bármit megtehetsz.
Olyan, mintha csalódott lenne, de nem értem miért. Kétlem, hogy durcázna. Biztos csak színjáték.
- Na jó, meggyőztél. – igazából semmi olyat nem mondott, viszont tudom, hogy titkon azt akarja, hogy vele menjek. És én menni is akarok….de nem csak az ajtóig.
    Nagy nehezen felállok, mintha egy öregember lennék, ripeg-ropog a térdem, csak tudnám miért. Miután felállok, nyújtom kezem a leányzó felé, majd elvezetem a trükkös szekrényajtóig.

- Nyisd csak ki, aztán nyugodtan menj be…én meg addig lemegyek a lenti fürdőbe…vaaaagy esetleg menjek be veled? – ebből aztán most minden ki fog derülni. Nem élem bele magam semmibe, hiszen benne van a pakliban az, hogy nemet mond.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 25.04.13 21:33

- Á, még nem. - Tört ki belőlem a nevetés. Oké, azt viszont most nyugodt szívvel bevallhatom, hogy nem egyre gondoltunk, vagyis hogy én egészen másra gondoltam. Azt hiszem elkalandoztam egy röpke pillanatra.
- Hát akkor legyen... Igen, kíváncsi vagyok. - Vallottam be, szóval az elsőn már túl is vagyok. Hm, nem is volt ez olyan nehéz. Azt nem mondtam, de gondoltam és még gondolom is, hogy mindent belefogok adni abba, hogy viszonylag rövid időn belül meg tudjam, azt ami annyira akarok és úgy hiszem, hogy ez már több mint puszta érdeklődés.
- Megoszlanak a vélemények. - De azért nem panaszkodom. Senki sem állíthatja, hogy nem vagyok elég sokoldalú. Arról meg már nem én tehetek, hogy van aki ezt nem tudja értékelni. Szerintem nagyon is van humorom és gyakorta humoromnál is vagyok és szeretem ha valaki tudja venni a lapot. Nekem egyébként sem áll jól az a túl komoly ábrázat. Ezt viszont már többet is megjegyezték és én most ezt próbára teszem. Mert ha tényleg nem áll jól, akkor nem fogom túl gyakran alkalmazni. Szeretem ha valaki tudja mikor mit kell mondani, azaz ha tud bánni a szavakkal és nem rest azokat kimondani is. A reakció persze mindig kétesélyes, de én azért megkockáztatnám. Én így játszom.
- Amíg meglesz rá az okom, addig egész biztosan mosolyogni fogok. - Azt is mondhattam volna, hogy hát akkor okozzon nekem örömet és akkor majd én is mosolyogni fogok... De nem, ez már túl kétértelműnek bizonyult volna, azt hiszem. Nekem pedig nem szokásom csak úgy dobálózni a szavakkal. Többnyire komolyan gondlom azt amit mondok, de arról sem szabad megfeledkezni, hogy a látszat nem minden. Mert nálam a nem is néha igent jelent, ha felismered azokat a bizonyos árulkodó jeleket.
- Igen. - Feleltem határozottan bólogatva persze még mindig csak mosolyogni tudtam ezen. Na de hát ez van. Egyértelmű és nem vitatható tény, hogy bizony lebukott.
- Vágd csak vissza ha mered... - ezzel arra kívántam célozni, hogy tényleg megteheti ha valóban van elég mersze hozzá... De annak lesznek ám következményei is. Mert hát én sem vagyok szívbajos és engem se kell félteni. Valamint ha tényleg visszakapom biztosra veheti, hogy nem fogom darabjaimra hullani akár egy porcelánbaba. Túl fogom élni és bosszút forralok majd ellene, mert kétlem, hogy a soron következő is egy párna. Megúszná ennyivel? Nem tudom. Nem nőttünk még ki a párnacsatából?
- Nem mondom, hogy rád bízom, mert akkor valószínűleg semmit sem adnál, szóval akkor legyen csak az az ing... - Szinte bármibe lemerném fogadni, hogy ebben az esetben azzal állna elő, hogy nekem az áll a legjobban ha nincsen rajtam semmi, szóval még időben a dolgok elébe vágtam. Most, persze még annyi minden történhet és még minden bizonnyal fog is történni.
- Nem szokásom csak úgy ok nélkül sikítozni, de azért köszönöm, hogy megengedted. - Büszkén jelenthetem ki, hogy ott még azért nem tartok... Kivétel ha rám jön az öt perc, mert akkor simán. De olyankor jobb is ha nincs a közelemben senki és még csak meg sem próbálnak közelíteni. Nem az első és nem is az utolsó alkalom volt gondolom amikor megjegyezték, hogy egyaránt veszélyes tudok lenni magamra is és mindenki másra nézve is. Kit érdekel? Ennyi kockázat csak belefér annak, aki velem szeretne lenni vagy nem? ... Fogtam meg a kezét majd lendületből felpattantam a kanapéról.
- Hm, szeretnél? - Naná, még szép hogy igen. De én nem is volnék én ha mindenek nem kérdeznék rá erre. Tudom, kicsit olyan... furcsán hangzott. Talán ideje volna itt már nem kertelni.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 25.04.13 23:08

    Kibújt a szög a zsákból. Ahogy hallom, nem csak Lyna gondol már másra…hiába nevet, látni a szemén, hogy valami huncutságon jár az esze. Ezzel ninsc egyedül.
- Ó, valóban? Mégis mit tervezel? – remélem erre kielégítő választ kapok.
- Ezt már észrevettem. De látod, hogy ez kölcsönös. – hiszen én is kíváncsi vagyok, perpillanat most rá, de egyébként mindenre.
- Aki azt mondja, hogy nincs humorod, az hazudik.
    A látszat nem minden. Ezt már Lyna is mondta, és teljesen igaza van. Ő egy törékeny kis hercegnőnek tűnt nekem, erre pont az ellenkezője. Egy gyönyörű, vagány csaj…és az ilyen ritka. És az, hogy eddig végig vette a lapot, ez tetszik.
- Húha, akkor mondhatjuk azt, hogy mindvégig jó okot adtam rá? – az egész éjszaka folyamán ott volt a vigyor az arcán. Rajta vagyok az ügyön, hogy ez még továbbra is így legyen. Amúgy ez az egész fordítva is igaz. Nem nagyon tudok komoly fejjel nézni rá…jól érzem magam vele, ez tagadhatatlan.
- Látod, simán látod mikor füllentek, úgyhogy ebből is adódóan nem tudnék neked hazudni. – most ez nem tudom, hogy jó vagy sem. Kisebb hazugságok bármilyen kapcsolatban kellenek…szerintem.
- Ne hülyéskedj… - közelebb hajolok hozzá, és lassan a homlokára adok egy puszit. Már megcsókolnám, de nem ez lett volna a legjobb pillanat, bár gondoltam rá. Többször megfordult a fejemben, hogy van valami hapija, de aztán végiggondoltam a dolgot…hát nem nálam lenne akkor. – …nem tudnám megtenni. – valószínűleg nem lett volna jó vége, ha megteszem. Ezt gondoltam a medencénél is, de ezt nem merem megpróbálni.
- Mégis honnan tudtad, hm? Azért a választást már rám bízod?
Kitűnő választ adott…ha majd tényleg felveszi az inget, akkor nagyon vissza kell fognom magam, hogy tényleg ne támadjam le. Már belegondolni is…őrjítő.
Hála a jó égnek, hogy nem sikít csak úgy. Hiába mondtam neki, hogy csinálhatja, ha akarja, de visszautasította. Ezaz!

- Szerinted? – még jó hogy szeretnék! Ketten egy kádban…uhh…azért nem bízom el magam. Lehet, hogy most azt mondja, hogy menjek vele, és a fürdőben közli, hogy forduljak el, ne nézzem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 26.04.13 0:07

- Ó, én semmit. Csak szeretek lényegre törő lenni. - Remélem a válaszom is volt elég kielégítő a számára. Szerintem nagyon is egyértelmű volt még ha nem is szó szerint mondtam ki amit feltételesen hallani szeretett volna. De úgy nagyjából azért közel járhattam az igazsághoz. És még csak nem is hazudtam. Egyébként tényleg csak a lényeget szeretem hallani. Amúgy is, az emberek többsége szerintem a lényegre kíváncsi nem pedig a több órás körítésre. Kérdés, hogy van elég merszed hozzá, hogy előállj vele?
- Tudom. - Tény, hogy az önbizalmamnak nincs hibája, de ettől még nem tartom magam beképzeltnek. Szerintem nem gondolok magamról többet annál mint ami és amilyen vagyok. Nincs is rám szükségem. Általában azok hiszik magukat tökéletesnek akik kívül és belül egyaránt bűn rondák. Én nem tartom magam tökéletesnek csak elég jónak bárkihez. De természetesen engem is ért már csalódás és számmora nagyon is leépítő kritika, de túltettem magam rajta és tanultam a hibámból. Még egyszer nem követem el.
- Igen, mondhatjuk. - Ha azt mondanám, hogy nem éreztem magam meglepően jól a társaságában ma este, akkor azzal én hazudnék. Méghozzá nagyot.
- A szándék sem mellékes. - De való igaz, hogy nem volna túl egyszerű neki. Meggyűlne a baja velem. Azért nem mindegy, hogy akart és nem sikerült vagy egyáltalán nem is akart. Tudom-tudom. Túl sok kérdésemre szeretnék túl rövid idő alatt választ kapni.
- Nem állt szándékomban. - Legalább is ez most nem az arra legalkalmasabb helyzet. Ezt viszont most nem hagyom. Ahogy közelebb hajolt hozzám és adott egy puszit gyorsan én is nyomtam egyet az arcára még mielőtt ismét elhajolna.
- Nem tudom, sejtettem. - Érezte, nem tudom. Általában nem csapnak be a megérzéseim. - Persze. - A választást már simán rá merem bízni, hiszen az eddigiek is arról tanúskodnak, hogy igen jó ízlése van, minden tekintetben.
- Most nem ér visszakérdezni. - Nyújtottam felé a kezem. Azt hiszem a dolognak ennek a részét már túl is tárgyaltuk és szavakkal már semmire sem jutunk, előrébb egész biztosan nem.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 26.04.13 9:17

    - Méghogy semmit, na persze. – most viszont ő bukott le. Tervezget valamit, és valószínűleg azt, amit én. Várnia kell még…de már nem sokat. Előfordulhat, hogy én értem már félre a dolgokat, bár kétlem.
- Hm… - Ez a határozott tudom, amit mondott…önbizalomhiánya biztos nincs. Mondjuk miért is lenne?! - … akkor meg sem szólaltam.
- Mondhatjuk?! – ugyan már! Szerintem életébe nem mosolygott ennyit összesen, mint amióta megismert. – Ez nem volt túl határozott.
- Szándékomban se áll.
– most. A későbbiekben meg ki tudja…de nem, próbálok jófiú lenni...magamat ismerve ez nem fog túl sokáig menni, de próbálkozom. Tényleg nem árt néha hazudni, mert sokszor az is baj, ha az ember túl őszinte. Így is meg úgy is sértődés szokott lenni a dologból, akkor meg nem mindegy, hogy mit mondok?!
    Na végre! Megkaptam az első puszimat tőle…az arcomra. Kis lépés ez egy csók felé, és hiába lenne itt az ideje, de még húzom kicsit, had szenvedjen picit ő is.

- Valld csak be, hogy már páran azt akarták, hogy ruha nélkül legyél náluk. – mondhatni, hogy tapasztalatból sejtette, hogy mit is szeretnék valójában.
Az ingválasztást rám bízta, szuper. De majd csak később állok neki kutakodni, mert nem olyan biztos az, hogy kelleni fog neki.

- Na és miért nem, hm? – jaj, hát teszi itt nekem a kis szerényt. Tudom ám, hogy valójában nem az.
Megfogtam a kezét, megvárom míg felkel a kanapéról, majd elvezetem a fürdőhöz.

- Ismét téged ér a megtiszteltetés, hogy kinyisd az ajtót. – kuncogok, hiszen már a bejáratnál is ő volt az ajtónyitó. A kezét mindvégig fogom.
- Ha már nem válaszoltál, akkor legyen másképp. Ha szeretnéd, hogy bemenjek veled, akkor húzz be magad után, viszont ha nem szeretnéd, akkor engedd el a kezem, és menj be.


A hozzászólást Abel Edwiel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 26.04.13 14:54-kor.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 26.04.13 11:59

- Nem hiszel nekem? - Más esetben azt mondanám, hogy ez bizony nagy hiba, de most nagyon is neki van igaza. Ugyan is tényleg előfordulhat, hogy egy egészen hangyányit füllentettem. Na de hát nekem nem szabad? Dehogyis nem. A hallottakból ítélve pedig szerintem már a számára is világossá vált, hogy most ez történt. Nem tesztelni próbálom. Még csak nem is kihívás. Egyszerűen csak kiegyenlítek.
- Túl határozottan hangzott? - Előfordulhat, más különben nem próbálná meg vissza szívni azt amit mondott, annyival, hogy: Meg sem szólaltam. Ettől eltekintve nagyon is eredeti volt és vicces. Kissé talán beképzelten hangzott ez a tudom? De hát ez engem nem érdekel, ami ezt a ki van humoránál témát illeti. Hiszen szinte képtelenség is volna mindenkinek megfelelni. Én pedig nem is akarok, egyáltalán. Ha valakinek pedig mégis szeretnék hát majd megfogom találni a módját, annak is. Nem vagyok egy elveszett lélek...
- Akkor hogyan hangozna határozottabban? - Persze, hogy megint csak visszakérdeztem, de szerintem ebben már semmi meglepő sincs. Viszont nem egészen tudom, hogy mégis mit szeretne hallani. De ha esetleg a segítségemre lenne egy picikét, akkor ezen is könnyedén tudnék változtatni. Tudok én határozott lenni, sőt meggyőző is. Méghozzá nagyon.
- Jó válasz. - Újabb piros pont? Nem tudom és remélem nem is fogunk ismét kitérni erre, mert könnyen megeshet, hogy ismételten nem tudnék neki kielégítő válasszal szolgálni.
- Igen, már többen is megjegyezték, hogy rendkívül csinos vagyok az adott ruhában, de azért nem bírták ki, hogy hozzá ne tegyék, hogy anélkül viszont még szebb lennék. - Más és más körítéssel, de a lényeg mindig ez volt. Mentségül pedig azt tudták felhozni, hogy ők így vannak kódolva genetikailag. Pedig még csak indoklást sem vártam és az a szebbik része a dolognak. Amikor először hallottam ezt azért néztem egyet, hogy miről beszél, de gyorsan rájöttem és beláttam, hogy valahol azért igaza van. De attól ez még nem mentség. Mert hát én is tudok uralkodni magamon...
- Azért, mert nem. - Hát... Erre most nagyon nem tudtam mit felelni, szóval ezzel most megfogott. Hirtelenjében semmit sem jutott az eszembe, ami elég jó válasznak bizonyult volna, így hát egyelőre ennyivel kell beérnie, ha csak nem áll elő újabb kérdésekkel . de talán most nem ez volna rá a legalkalmasabb pillanat, de ezt döntse el ő.
Erre az aprócska kis fordulatra valahogy most nem számítottam, de errefelé már nem számít újdonságnak a meglepetés. Már kezdek hozzászokni. Szinte már kíváncsian várom a következőt. Tényleg, hogy mikor lettem én ilyen kíváncsi?
Ez úttal sem válaszoltam. Minek is? Ha már egyszer tudom, hogy mit akarok és rövidesen ő is megfogja tudni. Nem engedtem el a kezét. Benyitottam majd lehetőségem szerint invitáltam őt is magam után. Azt hittem ez úttal már nem lesz akkor a meglepődés. Nos, tévedtem. Ez valami elképesztő. De már nem fogom szóvá tenni. Szerintem amúgy is látszik rajta, hogy szinte nem térek magamhoz mindettől. Viszont engem most valami egészen más foglalkoztat pillanatnyilag. Ismét szembe fordultam vele várva valamire... Hogy mondjon valamit vagy tegyen valamit. Mert oké, hogy most már bent vagyunk a fürdőben... ééés?

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel

Vissza az elejére Go down

Lyna & Abel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Similar topics

-
» Victor & Lyna - Kalandra fel.....

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Edwiel villa-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához