welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Lyna & Abel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 26.04.13 16:26

    - Nem bizony. – persze ezt nem gondoltam komolyan. Én is résen vagyok, igaz, hogy nem annyira, mint ő…de nekem a gondolataim már teljesen másfele vannak. De már egy jó ideje.
- Egy picit. Ez nem baj persze. – sőt, örülök, hogy ilyen határozott tud lenni.
- Hát hogyan…például; Igen Abel, borzasztóan jól érzem magam veled. – teljesen komoly fejjel mondom ezt. Körülbelül 3 másodpercig bírtam aránylag komoly maradni, mire kitört belőlem a nevetés. – Sokkal jobban hangzik egy mondhatjuknál, nem?
- Khm, most mondanám, hogy mit kap a helyes válaszoló, de már hanyagoljuk ezt a témát.
– nem, már nem piros pontokat érdemelek.az meg jobb is, hogy nem hozzuk szóba ezt a témát megint.
- Ezt nem csodálom. És hány pacáknak teljesítetted már ezt a vágyálmát?
Ez most lehet, hogy túl privát kérdés volt, de nem érdekel. Ha azt mondja, hogy még egynek sem, azt nem igazán tudom elhinni.
- Ettől aztán okosabb lettem. - azt hiszem, hogy egyre gondolunk. Sőt, egészen biztos vagyok már benne, hiszen az ajtónál nem engedte el a kezem, ami annyit jelent, hogy bemehetek vele. Király! Érzem, hogy ott már tényleg nem tudom visszafogni magam.

    Az ajtónál előre engedtem őt, bár túl sok mindent nem igazán láthatott, hiszen majdnem korom sötét volt.

- Ehm…villany. – Lyna mögött állva hátranyúltam a kapcsolóhoz, és felkapcsoltam a villanyt.
Igazi hangulatvilágítás van a fürdőben, nem ám valami vakító szar. Meg kell adni a módját a fürdőzésnek is. Tény, hogy egyedül nem annyira jó itt lenni, de szerencsére mindig volt itt valaki, ritka volt az olyan, mikor egymagamban kellett fürdenem. Egyszercsak Lyna hirtelen szembe fordul velem. Oké, mos tmár nem bírok magammal…elérkezett a várva várt pillanat.
Igaz, hogy csurom vizesek vagyunk még, de most ez egyáltalán nem foglalkoztat engem. Végigsimítok Lyna arcán, az álla alá nyúlok, az ajkaira hajolok, majd lassan megcsókolom. Érzem, hogy nem fog ellökni magától, így hát kezem elvándorol derekához, és átölelem.
    Tény, hogy az első csókomat vele nem egy fürdőszobában képzeltem el, de ilyenkor nem a helyszín az ami igazán számít.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 26.04.13 17:00

- Hát ez bizony nem szép dolog. - Nincs amiből ne tudnám magam kibeszélni valamilyen útion módon. Oké, ez úttal már én is beismerem, hogy füllentettem. Inkább ezt mint egy tévedést. Igen is tudok szorult helyzetekben kerülni méghozzá profi módon és amikor a legkevésbé sem szeretnék, de abban az esetben valamit nagyon kell tudnia az alaknak, hogy sarokba szorítson én pedig ne találjam meg a kiutat ha akarom.
- Bármibe lefogadom, hogy ha ugyan ezzel állok most elő, akkor azzal jössz, hogy biztosan ironizálok. - Pedig nem. Ezzel csak azt mondanám, amit hallani szeretne, vagy mégsem? Nem hinném, hogy valóban ezt hallaná vissza szívesen tőlem és nekem ez a borzasztó csakis borzasztó tud lenni, ami nem túl pozitív.
De azért tegyünk csak egy próbát.
- Szóval... Mondhatjuk, hogy sikerült nagyon is kellemesen meglepned. Azóta sem térek magamhoz. - Nem tudom ez mivel hangzott jobban, de én nagyon is őszinte voltam vele és mindvégig a szemébe néztem. Tényleg, meg kell hagyni hogy túlszárnyalta minden eddigi várakozásomat és eleinte nem is akartam hinni a látszatnak, szóval akkor most vagy kiválóan tartja vagy ez tényleg a valóság. De ha most tovább kezd kérdezősködni... Nem tudom mit csinálok vele.
- Egyet értek. - Azt hiszem ezen már átrágtuk magunkat és egyikünk sem tenné meg szívesen még egyszer ugyan azt az utat.
- Gondolom nem a pontos számra vagy kíváncsi... Legyen elég annyi, hogy nem soknak. - Tényleg nem. Az egy kezemen megtudnám ezt számolni és nem is kellene túl sokáig töprengenem rajta, hiszen kapásból tudom a választ, de ezt egyelőre én még nem szándékozta megosztani vele. Hiszen én sem kértem és nem is fogom számon kérni a volt "vendégeit". Hogy kivel, hányszor, hogyan... na meg persze hol?
- Tudtam én. - Igen. Jól tudtam, hogy ettől aztán nem leszünk okosabbak.
- Öhm, nem tudnál néha kicsit csendben maradni? - Ez most olyan... Nem jókor jött. Nem mindig kell beszélni, ahhoz hogy megtegyünk valamit. Szerintem mi szavak nélkül is kiválóan megértenénk egymást, hogy ha persze hagyná is végre.
El sem tudja képzelni mióta várok már erre a pillanatra. De mind eddig csak én éreztem? Áh, nem hiszem. De most már nem is lényeges. Visszacsókoltam majd kezeimet lassan a vállára csúsztattam úgy húztam közelebb magamhoz.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 26.04.13 17:49

    - Hantázni sem szép dolog. – vágok vissza. Jobb lesz, ha inkább csendben maradok., mert a végén még kapok a fejemre, hogy itt pimaszkodok vele.
- Már késő bánat lenne kimondani. Viszont benne lett volna a pakliban, hogy azt hiszem. – igazából nem. Elhittem volna neki először is, másrészt meg jót is tett volna az egómnak.
- Már megint a bűvös szó; mondhatjuk. Nem tudom eldönteni, hogy most komolyan gondolod, vagy sem. – hát de most komolyan, kételkedni kezdek lassan afelől, hogy tényleg jól érzi-e magát. Az arca mindent elárul, de színészkedni szinte mindenki tud. Oké, nem nagyon nézem ki belőle, hogy színészkedne, és bízom benne, hogy tényleg jó társaság vagyok a számára.
- Dehogynem! Vagy már 3 után ezt sem számoltad?
Ezt lehet nem kellett volna, de úgyis veszi a lapot…remélem. Legrosszabb esetben majd megint valamit az arcomba vág. Azt nem tudom, hogy mit, de amilyen rafinált, biztosan kitalál valamit.

    Szóval azt szeretné, hogy csendben maradjak…hát jó, legyen. Sose voltam egy csendes típus, társaságban is csak úgy fosom a szót. Szeretem, ha enyém az utolsó szó.
Szörnyű vagyok, tudom…de azért el lehet viselni, vannak nálam rosszabbak is!
    Csók közben vállaimra teszi kezeit, és közelebb húz magához. Pár másodperc erejéig kiszállok a csókból, majd homlokom a homlokához teszem, és halkan nevetek, és ismét megcsókolom…de nem úgy, mint először. Most szenvedélyesebben, hevesebben, és nyelvem egy simulós táncra hívja az övét. Közben hátánál a pólója alá nyúlok, s elkezdem levenni azt, Szerintem ezt sem fogja bánni, majd el kell szakadnom tőle pár pillanatra, míg kibújik felsőjéből, de utána folytatódhat a heves smárolás…mhm.
    Valahogy eszembe jut, hogy hát a vizet el se kezdtem engedni a kádba! Viszont nem akarok most tőle elszakadni, de nemsokára kénytelen leszek. A jó része a dolognak, hogy ott is tudjuk folytatni a dolgot, sőt! A rossz pedig….na, olyan nincs.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 26.04.13 18:15

- Ott a pont. - Tudtam le ennyivel a dolgot. Most mégis mit mondhattam volna? Nem igen akadt további hozzáfűznivalóm a dologhoz és szerintem felesleges is volna. Feleslegesen pedig nem szeretek fecsegni, hogy miért? Mert én sem bírom másoktól visszahallani az értelmetlen hablatyolást. Egyszerűen idegesít. Sok mindenhez van türelmem, de azért az is csak véges mint minden más.
- Ez sem szép. - Pedig most tényleg nem füllentettem. Szóval, nem tudom hogy mit lát, de talán a rossz szemszögből nézi a dolgokat.
- Ezt sem tudom már visszaszíni, de attól még gondolhattam komolyan vagy nem? Na és miért nem tudod eldönteni? - Maradok hű magamhoz és a kérdéseimhez, de hiszem hogy csakis így juthatok közelebb a megoldáshoz. Mert mondani ugye bármit lehet, ezt én is tudom. De azok a bizonyos árulkodó kis jelek mindig ott vannak, csak észre kell őket venni. Figyelni kell és meglátod őket.
- Ezt én is kérdezhetném tőled. - De ha most azzal jön nekem, hogy nem mert ő kérdezte előbb, hát komolyan mondom, hogy repül a következő párna vagy ami a kezem ügyébe akad. Erre valahogy nem szeretnék válaszolni és nem is illendő ilyesmit kérdezni. Nem csak tőlem, mástól sem. Persze ha szükséges akkor majd kitalálok valami frappáns választ, de bízom benne ,hogy lesz olyan tapintatos és erre nem lesz szükség. Más különben én is kénytelen leszek más eszközökhöz folyamodni.
Nem igazán tudom mit talál most olyan szórakoztatónak és most nem is szeretnék ezen töprengeni. Sőt, most egyáltalán nem szeretnék gondolkodni csak engedni a csábításnak.
Beleborzongtam keze érintésére, hideg volt. Ami nem meglepő mivel még mindig csurom vizesek vagyunk, de már egyáltalán nem érzem, hogy fáznék vagy bármi ilyesmi. Elszakadva ajkaitól bújok ki a felsőmből, amit csak valahova lazán félredobok. Azt már nem tudom, hogy mégis hol landolhatott, de később még bőven lesz rá időm, hogy előkerítsem ha majd szükségem lesz rá. Türelmetlenségem lassan de biztosan megmutatkozik... Ez úttal én tapadtam ismét ajkaira hevesen és egyre követelőzőbben.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 26.04.13 19:13

    Még szép, hogy nálam a pont. De már lassan ott tartunk, hogy megint nekiállok prédikálni.
- Úgy tűnik, hogy semmi sem szép ma itt… - próbálom valahogy kihúzni abból, hogy bármiféle durci, vagy sértődés legyen. - …csak te.
- Gondolhattad volna, persze. De nem látok bele a fejedbe. – sajnos. – Hát amiatt a francos mondjuk miatt. – nem akarom, hogy veszekedjünk, ismét próbálom kihúzni magam ez alól. – Igazából látni rajtad, hogy mire gondolsz, hogy hogyan érzel, így ezért se kapom fel ezen a vizet.
Imádom, hogy szinte minden egyes mondatomra visszavág valami frappánsat. Ezt inkább azért csinálja, hogy ne kelljen válaszolnia. Csak nem szégyell valamit?!
- De nem kérdezted. - Inkább nem faggatom tovább, majd elmondja, ha akarja. Ő se erőltette a Sofias történetet, így hát én se fogom kérdezgetni az előző hapsijairól. – Ha nem akarod elmondani, ám legyen. Úgyis kiderítem. – széles vigyor az arcomon, mindez azért, mert hogy ilyen hülyeséget mondtam. Nem vagyok én nyomozó, ellenben Lynaval, aki szinte mindig mindent kiderít. Ejaj.

    Kitűnően csókol…rég volt már ilyenben részem. Több mint 2 évet kellett kibírnom e nélkül! Azt kell mondjam, hogy rohadtul hiányzott! De most itt vagyok egy csajjal, vadul smárolunk, és én meg azt érzem, hogy mindjárt felrobbanok. Ahogy hozzám simul Lyna, valószínűleg megérzi ezt.
    Felsőjét eldobta valamerre, nem is lényeges merre, de nem hagyhattam, hogy csak ő legyen felső nélkül. Így hát nem is haboztam a dologgal, csók közben elkezdem kifele gombolni az ingem, de a második után meguntam, ezért inkább letépem magamról. Pár gomb le is szakad róla, hallani lehet, hogy leesnek a padlóra, de egyszerűen nem érdekel. Nem kár ezért az ingért, a lényeg egyedül Lyna most.
    Sajnos meg kell szakítanom ezt az egészet.

- Még mielőtt elszaladna velünk a ló… - közben leültetem a leányzót a kád szélére. - …szárítkozz meg, fürödj le, ha szeretnél, addig én kimegyek.
    Nem igazán szeretnék kimenni, de muszáj lesz. Mivel tele vagyok meglepetésekkel most is kigondoltam valamit, de azt sajnos nem tudom itt a fürdőbe megoldani. Vagyis meg tudnám, de szeretnék neki még meglepetést okozni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 26.04.13 20:30

- Te most zavarba akarsz hozni? - Mert lássuk be igen közel járunk hozzá. Én viszont nem annyira szeretek úgy festeni mint egy cuki kis rák. Az úgy már túl sok mindent is elárul és valljuk be, azt nem tudom irányítani. Nem én döntöm el, hogy mikor akarok elpirulni és mikor nem. De ettől még tud zavarni...
- Ne is akarj. - Eléggé zűrzavaros nekem is, nem még másoknak. Különösen amikor én sem tudom eldönteni, hogy mi a jelenlegi állás és hogy hogyan tovább vagy amikor megfogalmazódnak bennem eme remek kérdések. Azt jobb nem lekövetni.
- Akkor nem mondjuk, jó? - Próbáltam kicsit poénosabbra venni a figurát, bár ez most nem az igazi. De legalább megpróbáltam és a szándék igen is fontos.
- Tényleg? Na és te mit látsz? - Na ez alól tessék kibújni. Nem tartom elképzelhetetlennek, de könnyűnek sem. De még csak azt sem állíthatja, hogy én kezdtem el az egészet és mindvégig csakis a hátsószándék vezérelt.
- Ha megkérdeztem volna te válaszoltál volna? - Valamit biztosan, csak hogy az nem a megfelelő válasz lett volna a kérdésemre és egyébként sem áll szándékomban ezt megkérdezni. Nem akarok én sem mindent tudni és van egy olyan érzésem, hogy jobb is ha erre hallgatok és tényleg nem leszek mindenre olyan és annyira kíváncsi. Mert egyáltalán nem biztos, hogy majd az is a tetszésemre lesz, amit az után fogok hallani.
- Na és ha kiderítettél valamit velem is megosztod? - Azért ezt megnézném. Persze tudom, hogy csak úgy mondta. De attól még jó eljátszadozni a gondolattal. Végtére is az nem kerül semmire és azt gondolsz amit csak akarsz.
Meglepetten eszmélek rá arra, hogy tényleg letépte magról az inget. Az eddigiek többségében rólam tépték le a felsőt, de nekem így is megteszi. Akár segítettem volna is, de arra már nem hagyott időt. Igaza is van. Tiszta időpazarlás, semmi több.
Hm, az az én részemről már régen megtörtént... De ez úttal képes vagyok magamban tartani a dolgokat és nem a felszínre törni. Habár ha igaza és tényleg mindent leolvasható tisztán az arcomról, akkor azt is észre fogja venni, hogy mennyire nem tudom hová tenni a dolgot mikor már a kád szélén találom magam.
- Oké. - Csak ennyit feleltem zavartan. Mert bolond legyek ha én ezt értem. Azzal pedig mindig is tisztában voltam, hogy nem vagyok teljesen százas, de ez még nekem is sok.
- Azért abban még segítenél, hogy mit hol találok? - Mert értem én, hogy találjam fel magad, csak épp lövésem sincs mit hol keressek... és ezzel talán megspórolunk magunknak néhány értékes percet. Mondjuk fogalmam sincs meddig lett volna türelmem csendben keresgélni és amúgy sem szeretek ennyire önállósulni mások rezidenciáján.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 26.04.13 21:23

    - Szerintem már megtörtént. – mintha elvörösödött volna picit. Ez aranyos.
Jobb is tényleg, hogy nem látok bele a gondolataiba. Fordítva se lenne jobb a helyzet. Annyi minden kavarog bennem, de jobb nem beszélni róluk.
Csak bólogatni tudok a kérdéseire. Ennyit rámzúdítani…kemény. Legalább mindegyikre igen a válaszom.

- Mit látok? Hm….azt, hogy kívánsz. – zártam le röviden a dolgot. Lehet, hogy kissé meglepő volt, de tudom, hogy igazam van.
- Nem valószínű. – maximum mondtam volna neki valami számot. Kétlem, hogy elhitte volna, de tárgytalan a dolog.
- Egyszerű dolgom lesz, hiszen majd te fogod nekem elárulni. Ha nem is most, de véletlenül úgyis ki fog csúszni a szádon. – csak szimplán jól el kell terelnem a figyelmét, és megvárni a jó pillanatot, mikor újból megkérdezhetem. – Már így is túl sokat mondtam el ezzel. – mosolygok, mint valami kisgyerek aki rosszban sántikál.

    Szegény most biztos meglepődött, hogy miért ültettem le a kád szélére. De kénytelen voltam ezt megtenni. Élveztem volna csókjait, érintéseit még, de most kell egy kis szünet, míg valamennyire magamhoz térek. Mivel még mindig vizesek vagyunk, muszáj megszárítkoznunk. Egyikünk sem akar beteg lenni. Utólag már megbántam ezt a medencés sztorit.

- Persze. Hajszárítót itt a kád melletti kis szekrényben találsz. Törölköző pedig… - basszus, az nem itt van, az enyémet meg mégse használhatja. - …az nem itt van. Mindjárt leszaladok, és hozok fel neked. Addig szárítsd meg a hajad, vagy engedj vizet, és fürödj le, vagy amit csak szeretnél.
    Mielőtt kimennék a fürdőből, egy újabb csókot adok Lynanak.
- Rögtön jövök.
    Mit meg nem adnék azért, hogy mikor visszajövök, ő pár ruha nélkül lesz…esetleg a kádban a habok közt…hmmm…még be is szállnék hozzá, aztán mondanám, hogy én vagyok a meglepi. Már megint a kangörcs beszél belőlem.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 27.04.13 9:56

- Ez az... Folytasd csak tovább! - Már jobbnak láttam meg sem szólalni abban reménykedve, hogy addig semmi olyat sem fogok tőle hallani, amitől csak mér vörösebb lehetek, de azért nem kímél ezen a téren azt meg kell hagyni. Erősen bízom abban, hogy azért tényleg nem vagyok már rákvörös. Nem szokásom és nem is most szeretnék ebbe belejönni. Fogalmam sincs, de ha lesz legközelebb hát én sem fogom magamról sajnálni az alapozót. Inkább keltsem azt a látszatot, hogy egy valóságos porcelánbaba vagyok, mint inkább azt, hogy egy piros paprika. Na azt nem...
- Áh, pedig már éppen akartam kérdezni, hogy mégis hogyan fogod csinálni... - Még, hogy kicsúszik a számon? Igen, ez elképzelhető, de nem adom ám olyan könnyen és most hogy most már tudom mi a célja majd résen leszek. Mert mint az már kiderült nagyon jól el tudja terelni a figyelmemet.
- Meglehet. - Mosolyodtam el huncutul. Ezt az estét még csak megtervezni se lehetett volna jobban és ha tényleg sikerül annyira elterelnie a figyelmemet, hogy valami kicsússzon a számon, amit más különben egyáltalán nem biztos, hogy én is elmondanék, akkor azt meg is érdemli, mert valamit nagyon tudhat...
Na ezt nevezem én teljes körű ellátásnak, vagy nem? Hiányozhat még valami? Talán a száraz ruhám, de ha esetleg meggyőzne, hogy arra úgy lesz szükségem, akkor nem töprengnék ezen tovább. Azt hiszem egyszerűen és gyorsan megfeledkeznék róla és hagynám a fenébe. Elvégre ezen ráérek majd később is gondolkodni.
Most mit mondjak? Ritkán szokott valaki ilyen körültekintő és figyelmes lenni. Talán ezért is vagyok olyan meglepett és egy rossz szavam se lehet. Mi több egy ideje alig tudok megszólalni. Na szép... De legyen. Na ő azt szeretné, hogy inkább egy törölközővel szárítkozzam meg, akkor én azt is fogom használni. Miután kiment előkerestem a hajszárítót... Úgy is ez fog a legtovább tartani, szóval remélem lesz elég türelmes kivárni... vagy? Mégis csak nekem lesz igazam...?!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 27.04.13 11:27

    - Most zúdítsak rád mindent? már le is lőném a poént azzal, ha most még inkább zavarba hoznám. – Az úgy nem az igazi. – és remélem, hogy ezt ő is belátja.
Lesz még ideje elvörösödni, attól nem kell tartania.

- Tudtam, hogy erre is rákérdeznél, így hát egy lépéssel előrébb jártam, és válaszoltam is. – úgy érzem, hogy kezdem már kiismerni valamennyire. Ha még nem is teljesen, azért azt már nagyon is jól tudom, hogy imád kérdezni, ravasz, vevő a poénra, és nem szereti a sok felesleges beszédet. Hjaj…az utóbbit csak megszokja…

    Gyorsan leszaladok a földszintre, bemegyek a lenti fürdőbe, hiszen ott van egy csomó törölköző. Ha már ott vagyok, gyorsan lezuhanyozom, mivel Lyna úgy is a haját szárítja meg először, ami gondolom nem öt percig fog tartani. Amint végeztem, egy törölközőt a derekam köré kötök, felöltözni már nincs is szinte időm, meg ahhoz úgyis fel kell mennem. Felszaladok, vissza a szobámba, mikor eszembe jut, hogy persze Lynanak nem hoztam egy árva törölközőt sem.

- Ó basszus. – mormogok magamban, majd ismét visszamegyek a lenti fürdőbe. Ekkor látom, hogy apám hulla fáradtan battyog ki a szobájából.
~ Jobbkor nem is jöhetett volna. ~
Odaintettem neki, de szerintem fel se fogta, hogy ki vagyok, mi vagyok, és mit csinálok. Lényegtelen, de szerintem ha észhez tér, tudni fogja.
    Kezemben van végre a törölköző, és futok vissza Lynahoz, aki még szárítja a haját szerintem. Majd csak akkor viszem be neki, mikor hallom, hogy pancsol. Persze az is benne van a pakliban, hogy kijön megnézni, mi a helyzet, hol vagyok. Inkább nem a szobámba megyek vissza, hanem maradok a lenti konyhában. Ha már itt vagyok, viszek fel két üveg pezsgőt. Lehet nem fogjuk meginni, de szeretek biztosra menni. Mindkét kezem tele van, így hát megint futhatok vissza a kuckómba. Remek. Már 3 kilót leadtam szerintem ennyi rohangálástól. Leteszem a dolgokat az fürdőszoba ajtaja elé, majd elmegyek az egyik vendégszobába, hogy szerezzek egy pár mécsest. Hogy miért ott tartom őket, azt nem tudom, de eddig még senki se fedezte fel őket ott. Ezeket is odateszem az ajtó elé, a többi cucchoz.
    Most már csak arra várok, hogy halljam, ahogy Lyna fürdik, utána indulhat a készülődés! Meg persze a ,,látogatás”. Úriember leszek, nem fogok csak úgy rárontani...pedig szívem szerint azt tenném.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 27.04.13 20:56

- Milyen igaz... - Szóval most akkor az este folyamán kénytelen leszek hozzá szokni a vörös színhez? Szeretem is csak nem pontosan az arcomon, ott ugyan is szerintem nem mutat olyan jól.
- Ravasz... - Mosolyodtam el... Azt hiszem kezdi megfejteni ,hogy hogyan is működik ez nálam. Ki kell találnom valamit és taktikát kell váltanom, mert ha engedem ,hogy teljesen kiismerjen az úgy nem érdekes. Akkor hol marad az izgalom? Mindenre gondolni kell.
Gondoltunk volna ekkor amikor volt kedves belepottyantani a medencébe. Mennyivel egyszerűbb lett volna... Ledobtam volna legalább a felsőmet és a nadrágomat. Oké, hogy a hajam akkor is épp ilyen vizes lenne, de legalább akadna még száraz ruhám. Így viszont... ebben az esetben most rá utaltam magam akár akartam, akár nem. De így döntöttem és ah már egyáltalán itt vagyok, akkor ez egyértelmű... Az, hogy én akartam itt lenni. Tudom, hülyeségeken agyalok hajszárítás közben, de ez örökkévalóság lesz mire az én hajam száraznak mondható. De törölköző továbbra sincs a láthatáron és pedig nagyon is jól tudom mire megy ki a játék. Még ha be is válik amit szeretne, akkor is váratom még. Vagyok vagyis leszek olyan türelmes. Hullámcsatokat vettem ki a zsebemből azzal kezdtem el feltűzgélni a hajamat legalább is a szárazabb részeket. Amúgy sem akarom, hogy ismét vizes legyen. Annyira jól azért nem szórakozom vele. Azért most már kezd foglalkoztatni a gondolat, hogy mégis hol a csodába marad Abel a törölközőmmel vagy hogy egyáltalán ő hol van. De mivel nem igazán ismerem ki magam ebben a hatalmas "házban" én egész biztos nem indulok a keresésére. Mert nem hogy én nem fogom őt megtalálni, hanem végül ő nem fog engem megtalálni. Szóval maradok itt szépen és várok tovább már kevésbé türelmesen. Nem hiszem el, hogy most tényleg képes velem ezt csinálni. Kikapcsoltam a hajszárítót majd félretettem... Töprengtem pár percig... Áh, reménytelen. De szinte bármibe lemerném fogadni, hogy mire a kádban leszek elő fog bukkanni, bármibe. Épp ezért, ideje előcsalogatni. Megnyitottam a csapot beállítottam a vizet és vártam amíg a kád megtelik. Ha előkerül én kicsinálom! Azért csak vetkőzni kezdtem... Annyira tudom, hogy igazam lesz, de nem vagyok épp ütőképes pozícióban. Hát nem egészen így képzeltem, hogy majd lekerülnek rólam a ruhadarabok. Ahogyan azt sem, hogy majd a fürdővizem fog felmelegíteni, de úgy tűnik, hogy most ezzel kell beérnem még egy bizonytalan ideig. Nagyot sóhajtva léptem be a habok közé és vártam, hogy mikor igazolódik be a gyanúm. Mert köztudottan a gyanú az egyetlen igazság. Egyébként is ritkán tévedek. Jó, jó... De nem az igazi. Más helyzetben órákig tudom áztatni magam, de most pillanatnyilag nem ez vonla minden vágyam.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 28.04.13 9:51

    Itt ülök a fürdőszoba előtt, egy szál törölközőben, félig-meddig vizes hajjal, de Lyna még mindig a haját szárítja. Mondjuk azt a hajkoronát nem 2 perc megszárítani, de akkor is siethetne. Mindaddig, amíg a hajszárító idegölő hangját hallom, addig a mécsesekből egy kis utat csinálok Lyna számára, egészen a lenti kanapéig. Az ágyam az inkább a gyors mentekre szolgál, ezért jobb is, hogy nem oda vezetem egyből. Igaz, hogy bárhol, bármikor tudnám csinálni, de ez most más…azt hiszem, hogy kufirc lesz a javából…és kell némi előkészület hozzá.
    A kanapé alját kihúzom, így olyan, mint egy óriási ágy, amin körülbelül hatan elférnének. A kisasztalt közben a kanapé egyik végéhez húzom, majd visszamegyek a pezsgőkért és ráteszem azokat. Gyorsan keresek egy öngyújtót, hogy meg tudjam gyújtani a mécseseket, majd valahol az egyik fiókomban találtam egyet, de az is alig akar működni. Ez az én szerencsém…még csak az kellene, hogy felgyulladjon a ház!
Óh, ha már az öngyújtónál járok…nem is gyújtottam rá már pár órája. Szinte meg is feledkeztem róla! Kétlem, hogy Lyna arra vágyna, hogy egy hamutállal smacizzon, ezért kénytelen leszek nem cigizni.
    Egyszercsak csend lett. Lyna nem szárítja tovább a haját, s már engedi is a vizet a kádba. Lassan eljön az én időm is! De várok még egy picit, hiszen le kell vetkőznie…amiben szívesen segítenék neki, viszont megígértem, hogy előállok neki valami meglepetéssel…úgy hatodjára az éjszaka folyamán. Nem hallani tovább, hogy engedné a vizet, ezért elszámolok magamban tízig.

~ 1, 2, 10! ~
    Nincs nekem időm most számolgatni, odamegyek a fürdőajtóhoz, felkapom a földről a törölközőt, majd bekopogok. Mégse pofátlankodhatok úgy be, hogy; Nesze, itt van, amit kértél. Lassan kinyitom az ajtót, majd eltakarom a szemem az egyik kezemmel. Nehogy azt higgye, hogy kukkolni akarom…persze ebben is trükközök, hiszen két ujjam közt mondhatni tökéletesen rálátok.
- Nem nézek, ne aggódj. – odamegyek a kádhoz tettetve azt, hogy tényleg nem nézem, erre belerúgok annak a kibaszott kádnak a szélébe. Nem, nem kiáltok fel, csak felszisszenek, viszont elvettem szemem elől a kezem, és megláttam Lynat a habok közt. Régen volt ilyen látványban részem, de azt kell mondjam, hogy tetszik…nagyon is! Sokat nem látni belőle, hiszen a habok elég jól eltakarják azokat a részeit, amiket én látni szeretnék…de tudom, hogy nem kell már sokat várnom.
- Tessék, itt van a törölköződ. Bocs, hogy ilyen sokáig tartott. – ha tudná, hogy mennyit futkorásztam miatta…plusz mi másért szaladgáltam mint egy idióta…de szép lassan fény derül majd mindenre; szó szerint!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 28.04.13 15:55

Annyira tudtam! Szinte már vártam. Sőt, még szép hogy vártam már... Őszintén szólva, akkor lepődtem volna meg csak igazán ha nem jelenik meg, de mindezek ellenére sem becsülöm őt le, mert a jó voltából ma itt már másodszor van alkalmam fürödni hol ott egyszer sem szerepelt a terveim között. Még csak nem is számítottam rá, szóval inkább meg sem szólalok. Nem teszem fel a nagy kérdést, hogy mi jöhet még, mert fogalmam sincs és úgy sem fogok tudni rájönni, még ő nem akarja. Sokkal inkább a a kérdés, hogy mi nem és a lista is annyival rövidebb lenne. Még ki sem mondtam, hogy tessék, bújj be - vagy valami - már nyílt is az ajtó. Mindenesetre ezért kár is volt kopogni vagy csak én nem kapcsoltam időben?
- Jaj dehogynem! - Nevettem fel halkan. Én nem aggódom, de ezt a játékot már én is játszottam, bár egy teljesen más szituációban, de akkor is pontosan jól tudom, hogy nem csak néz, de jól eléggé lát is, csak épp azt nem, amit szeretne. De hogy úgy mondjam ő is keresztül már nem egyszer a mai este folyamán a számításaimat, én miért ne tehetném?
Nem bírtam ki, ki tört belőlem a nevetés, ahogy felszisszent és amint elvette a kezét a szeme elől. Kétségtelenül találkozott valamivel és a látottak alapján nem volt túl örömteli. Jó, nem nevetek. Csak egy kicsit.
- Na látod... Most már tényleg nézel... - Nem a fenét nem nevetek. Alig tudtam megszólalni, na meg persze abba hagyni. De jobb less ha én sem ficánkolok túlságosan a víz alatt, mert ezek a habok sem örök életűek viszont abban az egy szál törölközőben se tennék túl sok hirtelen mozdulatot, tapasztalat… De akkor sem értem. Sőt, egyre kevésbé világos a számmora, hogy mit miért csinál, de most már nagyra értékelném ha engem is felvilágosítani. Nem szeretek találgatni.
- Köszönöm… További utasítás? – Csak mert eddig azt kell, hogy mondjam nagyon is az ő akarata érvényesült – vagy így vagy úgy, de mindig elérte - és szinte biztos vagyok benne, hogy gondolt már a továbbiakra is, épp ezért kérdeztem rá.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 28.04.13 17:24

    Kezdek már fáradni. Pontosabban kezdtem fáradni. Ez a kádba rúgás nagyon hiányzott…de legalább felélénkültem. Lyna meg ott ül a kádban, és persze rajtam röhög.
- Jólvan, lebuktam. Már megint. – megadtam magam, mert mindketten jól tudjuk, hogy neki van igaza.
Már csak az kéne, hogy leessen rólam a törölköző. Bár, amilyen szerencsém most van nekem, még az is megtörténhet.
Még mindig rajtam röhög, ez hihetetlen! Legalább jó kedvű…én meg nem színésznek fogok elmenni, hanem bohócnak.

- Nézlek…csak nem zavar? – épp arra várok, hogy eltűnjenek a habok, és még többet lássak. De ez elég lassan fog megtörténni, Lyna meg összeaszna a vízben…azt meg nem szeretném.
A törölközőt lerakom a kád mellé, majd odamegyek Lynahoz, és megcsókolom őt.

- Szívesen. Óh, utasítás…az van. – hogyne lenne, egész nap tudnék dirigálni embereknek. Csináld ezt, csináld azt, menj ide, menj oda…én meg ülök a seggemen és csak vagyok. Hm, királyi életem lenne. Mondjuk most is az van, hiszen nem csinálok semmit, de mindenem megvan…köszönet érte drága fateromnak, aki le merem fogadni, hogy még mindig ott áll lent a földszinten és azon agyal, hogy egyáltalán a Földön van-e.– Fürödj le, én pedig a szobámban várlak. – majd újabb csók csattan el, utána kimegyek a fürdőből.
    Amint a szobámba érek, gyorsan lemegyek a kanapéhoz, a párnákat próbálom valahogy rendbe tenni, mert össze-vissza vannak. Végignézem az összes mécsest, hogy égnek-e, majd ledőlök a kanapéra, és csak várok…szinte egy szál semmiben vagyok, de lusta vagyok átöltözni. És amúgy is, Lynan se lesz több minden…hacsak meg nem szárította a ruháit a hajszárítóval, amit kétlek, mert ahhoz túl rövid ideig lehetett hallani a hajszárító hangját.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 28.04.13 18:35

- Nem a te hibád. Egyértelmű volt. - Vontam meg a vállam, majd végül elmosolyodtam. Hm, nem benne van a hiba. Nem vagyok épp eltelve magamtól és ha volna rá lehetőségem tudnék mit változtatni a külsőmön... De ettől függetlenül mindenki megnézni a szépet és én szép vagyok. Nem hibátlan, nem tökéletes, de szép. Azt hiszem vagyis remélem, hogy amíg látom magamban a hibát addig nem leszek üresfejű öntelt liba. Az gondolkoztatott volna el csak igazán, ha rám se nézett volna, tényleg. Mert akkor valami valamelyikünkkel nagyon nem stimmelne... De akkor nekem volna most itt a helyem.
- Miért ha azt mondom, hogy igen akkor nem teszed? - Eléggé érdekesen venné ki magát ez az egész helyzet, de nem is én lennék ha ezt most ki bírtam volna, hogy ne kérdezzek meg. De olyan régen kérdeztem már rá valamire, hogy már szinte hiányzott. Nos, nem tudom, hogy akkor mit tenne. Valószínűleg semmit, merthogy valószínűleg ki sem bírná. De várjunk csak, ő kérdezett előbb.
- Ezt most miért kapom? - Kérdeztem mosolyogva miután ajkaink elváltak egymástól. Talán azért mert szófogadó engedelmes jó kislány voltam és nála ez jelenti a piros pontot? Na jó abba hagyom
- Oh, hát akkor nem kímélj. - Kíváncsian hallgatom, hogy ezek után mégis mi volna a feladatom, hogy kérésére megszárítottam a hajam majd megfürdöttem és láthatóan ő is... Hmmm, törcsi... Imádom!
- Igen is... - Nem sokkal, hogy kiment én is kikászálódtam a kádból. Még akár órákig tudnám ezt folytatni és áztatni magam, de annyira azért mégsem várathatom meg. Megtörölköztem majd magam köré tekertem a törölközőt, ami szemmel láthatóan és érezhetően nem volt túl hosszú. Nem túlzás ha azt mondom, hogy éppen csak annyit takart belőlem amennyit nagyon muszáj és nem pedig amennyit illendő. Nem többet. Sokkal inkább kevesebbet minél többet mozogtam benne. Nagyszerű. Ennyi erővel akár már enélkül is belibbenhetnék. A tükör előtt kiszedtem a csatokat a hajamból és igazítottam rajra kicsit, hogy egy madárfészek látszatét keltse. Majd erőt vettem magamon és kiléptem a fürdőből.
Oké, van még valami amiről tudnom kéne? Sétáltam végig a kis mécsesekkel kirakott úton a szobáig majd le a lépcsőn és próbáltam nem zavarban lenni.
- Nem is tudtam, hogy ilyen romantikus alkat vagy...?! - Mert hát mi másra vallana mindez? Más talán nem vacakolt volna ennyit mindennel, inkább csak a dolgok közepébe csapott volna lesz ami lesz alapon.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 28.04.13 19:44

    Szó se róla, hogy önbizalomhiánya tényleg nincs. Még hogy nem az én hibám…igaz. Mégis csak kanból vagyok. Mindenki örülne egy ilyen gyönyörű lánynak a saját fürdőkádjában…hmm…
- Természetesen nem. – hiszen már nem takartam el a szemem, így mondhatni mindent láttam, úgyhogy felesleges lett volna újból eltakarni, vagy akárcsak becsukni a szemem.
- Na ne csináld, hogy még erre is visszakérdezel! – ez már tényleg hihetetlen. Eddig is tudtam, hogy a kérdezgetés szinte a lételeme, de na. Az ilyenre azt mondom, hogy nem illik visszakérdezni. – Egyébként, csak úgy. – zártam le a dolgot röviden.

    Fekszem a kanapén, egyszercsak lassan kinyílik az ajtó, majd Lyna kibattyog rajt. Hú apám! Nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid lesz neki a törölköző….de tetszik!

- Látom összeöltöztünk. – tettem hozzá viccesen. Igaz, hogy azért nekem nem kell annyi mindent takarni, mint neki…ha tudná, hogy hamarosan le fog róla kerülni a csomagolás…elvégre ha hagyja majd magát. És hagyni fogja, egészen biztos vagyok benne. Ha visszagondolok a fürdőzés előtti esetre…nagyon is hagyni fogja magát. Még a végén ő előbb le fog teperni…amit nem vennék rossz néven. Mindig is odavoltam azért, mikor láttam egy csajon, hogy igenis akar, kíván engem, és tett is az ögy érdekében, hogy megkaphasson. Önző dög vagyok, tudom. Valahogy Lynatol ezt nem igazán tudom elképzelni, hogy megteszi, de okozhat ő is meglepetéseket még nekem.
Én romantikus alkat?! Húha, ezt se nagyon mondták még. Hogy miért? Talán azért, mert talán másodszor tettem meg ezt az egész mécsesesdit.

- Sok mindent nem tudsz te még rólam. – és itt tuti egy kérdésáradat fog rámzúdulni.
- Gyere, bújj csak ide mellém. – mégsem állhat mindvégig a lépcsőn.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 28.04.13 20:11

- Igazi úriember... - Hogy ebből mi volna az igaz azt nem tudhatom és a jelen helyzetben már nem is fogom megtudni, így csak megpróbálom elhinni neki, hogy tényleg úgy volna ahogy állítja, elvégre eddig még semmi olyat sem tett, aminek fényében te tehetném meg, hogy némi bizalmat szavazok neki.
- Értem, néha nekem is csendben szabad maradnom. Majd megpróbálok. - Mosolyodtam el biztatóan. Belátom ez most jogos volt, szóval majd igyekszem alkalmanként én is befogni és nem rá-vagy visszakérdezni mindenre folyton. Nem könnyű feladat a számmora, de azért nem is reménytelen. Különösen ha olyan jól le tudja kötni a figyelmemet mint eddig, akkor biztosan nem jut majd eszembe újabb kérdésekkel bombázni.
- Lehet ezt annak nevezni? - Tudom-tudom, éppen az előbb fogadtam meg, hogy befejezem, de hát valamit csak mondanom kellett és szerintem ezt a komoly méretű törölközőt nem igen lehet bárminemű öltözéknek hívni vagy ha mégis hát nem túl visszafogott.
Igazság szerint meg sem tudok moccanni benne anélkül, hogy valamiből ne látszatnék azzal többet a kelleténél, de hát csak nem szobrozhatok egy helyben és amúgy sem bírnám megállni és lássuk be több is volna mint vicces és kínos is egyben. Én akartam ezt, szóval mindent bele akkor!
- De idővel majd megtudom amit kell? - Kérdeztem rá bizakodva. Most biztosan lelkiekben már készül a terrorra és hogy majd nem hagyom nyugodni a több tucatnyi kérdésemmel, de azért annyit és érzek, hogy ezt most nem a legmegfelelőbb pillanat minderre.
- De ugyan akkor kicsit számító is vagy ám. - Célzok ezzel a nem túl nagy méretű törölközőre amiben most megpróbálok megtenni pár lépést a kanapéig, de nem túl hirtelen, mert a végén még ennyi sem lesz rajtam. Nem mintha az nagy mértékben változtatna bármin is és én általában vagy mindent vagy semmit alapon játszom. Majd csatlakoztam hozzá a kanapén. Persze ott sem mertem túl sokat helyezkedni, így próbáltam mi hamarabb kényelembe helyezni magam és aztán nem tudom...

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 28.04.13 21:11

    Szerintem összetéveszt valakivel. Én, mint úriember?! De jó vicc volt. Oké, valóban túl kedves vagyok hozzá, de azt hiszem, hogy muszáj, már csak azért is, hogy itt maradjon nálam egy jó ideig.
- Naaaa, szeretem, mikor csicseregsz. – mindig is imádtam az olyan embereket, akik az átlagnál többet beszélnek, mert hát én is ilyen vagyok. A kíváncsiság meg egy bizonyos határig egészséges. Nemhogy örült volna, hogy kapott egy csókot, még kérdez is, hjajj…nem szabad felháborodnom ilyen apróságok miatt.

    - Hé, csak nem egy újabb kérdés? – mosolyodom el, hiszen nemrég fogadta meg, hogy próbálja visszafogni magát. Persze ez nem egyszerű, de értékelném, ha megpróbálná. – Naná! Ez a legújabb divat errefelé…nem is tudtad? – komisz vigyor lett az arcomon. Utcára nemigen mennék ki így, de a medencéhez annál inkább. Kíváncsi lennék mit szólna, ha felkelnék a kanapéról, és újból felkapnám, majd kifutnék vele a medencéhez. Azért ennyire nem vagyok genyó.
- Talán. – fogalmam nincs, hogy mit fogok neki elmondani majd, s mit nem. – De most mellőzzük ezt a témát.
    Annyira édes, ahogy óvatosan lépked lefele a lépcsőn, figyelve arra, hogy semmije ne látszódjon ki.
- Ne legyél már ilyen szégyenlős. Azt hiszed, hogy nem láttam már meztelen női testet? – heh, milyen költőien fogalmaztam. Jó, persze nem minden lány vetkőzik rögtön, de azt hittem, hogy Lyna van ennyire bevállalós.
- Miért is vagyok számító, hm? – ez nekem most új infó. Mégis mi a francot követhettem el? Lehet, hogy a törölköző hosszúsága…khm…akarom mondani rövidsége nem tetszik neki?! Passzolom.
    Nagynehezen leküzdötte magát azon a pár lépcsőfokon, és odabújt mellém. Szegény, nagyon próbál óvatos lenni, hogy ne lássak semmit.

- Lazulj el… - oldalamra fordulok, majd bal kezemen megtámasztom a fejem, közben Lynat nézem, míg a másikkal kezemmel az arcát cirógatom. Nem akarom, hogy feszült legyen.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 28.04.13 21:39

- Nem is tudtam, hogy én csicseregni szoktam, de azért köszönöm. - Nem kötekedésképpen, de na... De ettől eltekintve én azért mégis csak megpróbálok majd kicsivel lejjebb vinni a szintet. De ha azok után meg azon problémázik, hogy alig szólalok meg, lövésem sincs honnan vagy hogyan, de kerítek egy szigetelőszalagot, amivel leragasztom a száját és addig fogom neki lökni a süket dumát, amíg könyörögni nem kezd, hogy hagyjam abba. Még, hogy a nők nem tudják soha, hogy mit akarnak...
- Jobban szeretnéd ha meg sem szólalnék? Mindenre csak mosolyognék és nagyokat bólogatnék? - Felvonom szemöldököm úgy kérdezek vissza, megint. De ezt most muszáj volt vagy már erre is csak bólogatnom kellett volna?
- Nem, de azt kell hogy mondjam van még mit csiszolni rajta. - Mert ez így még valahogy számmora nem az igazi. Valahogy nem szeretnék csak úgy villantani. Azt már kinőttem és csak egyszer csináltam egy kézilabdameccs alkalmával és minő meglepetés, nyertünk.
- Legyen. - És most bármibe nagyon szívesen belegyezek csak legyen márt azon a kanapén és a törölköző is maradjon a helyén. De még mindig jobb, hogy lefelé kell haladnom, mintha felfelé kellene.
- Jobban örülnél egy gátlástalan nőszemélynek? - Ez azért nem egy mellékes dolog, mert én szerintem soha sem leszek az. Úgy igazán nem is voltam és nem is bánom. Ugyan szerintem ezzel semmit sem veszítettem, sőt épp ellenkezőleg. Nem tartok sokra azokat a nőszemélyeket, akiknek hát, hogy úgy mondjam nem kell túl sok.
- Egyébként pedig több tiszteletet. - Az rendben, hogy már nem egyszer látott meztelen női testet, csak hogy ezt most az enyém és már elnézést, de ez azért mégis csak más. Legalább is nekem igen, az!
- Nézz csak végig rajtam, leesett? - Mármint a törölköző még nem, de a helyzet az nagyon is, remélem. Mert nincs kedvem részletezni.
Jó érzéssel töltött el, ahogy arcomat cirógatta és ekkor már tényleg nem tudtam megszólalni...

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 29.04.13 6:13

    - Ez nem sértés volt…inkább bók... – és most nem is füllentek. – Nem szeretem, ha valaki csacsog, viszont te szépen dalolsz nekem. – de tényleg. Ő nem az a típus, aki olyasmikről beszél, ami rohadtul nem érdekel. Hiába vagyok társasági ember, azért azt nagyon utálom, ha valaki csak mondja megállás nélkül a magáét felesleges dolgokról.
- Nem, egyáltalán nem. Félreértettél szerintem. – vagy lehet, hogy én fogalmaztam rosszul.
- Majd én csiszolok neked rajta. – nagyban nevetek, mert szegénykém annyira aranyos, ahogy aggódik a törölköző miatt. Leesik, akkor leesik. Hiába szugerálom, hogy legalább lazuljon meg Lynan, nem teszi. Hát milyen hülye törököző ez?!
    Jajj, mi jutott eszembe…de inkább nem szólalok meg, mert így is morci. Mintha égne a fürdőben a villany…most ha szólnék ezért, tuti hozzám vágna valamit…és nem a törölközője lenne az, mert az ugye nem üt nagyot. Én élvezném, ha felfele menne, de nem cseszek ki vele, így is zavarban van.

- Nem. Senkinek nem tudnék jobban örülni, mint neked. – és ez így is van. Pár órája találkoztunk, de olyan, mintha már hetek óta ismernénk egymást.
- Ne legyél durcica. – tisztelem én őt, de ha ő a helyembe lenne, ugyan ezt mondta volna. A kangörcs ordít már belőlem, nagyon át se gondolom, hogy mit mondok, csak spontán jön. Amúgy is, azt hittem venni fogja a lapot.
- Leesett igen. De azt kell mondjam, hogy nagyon jól áll. Viszont, ha annyira félsz amiatt, hogy villantani fogsz, akkor hozok neked egy inget, ami tuti, hogy hosszabb a törölközőnél. – persze nem erre ment ki az egész mindenség, hogy felöltözzön, így hát rohadtul bízom benne, hogy ezt el fogja utasítani. Elvégre úriember vagyok…khm...azért ajánlottam fel neki ezt.

    Miközben cirógatom az arcát, látom, hogy nem nagyon tud mit szólni. Hát itt nem is kell mit mondania. Inkább közelebb hajolok hozzá, és lassan megcsókolom…már megint. Olyan puhák az ajkai…egyszerűen imádom! Csók közben egyik kezem combjai felé veszik az irányt, és elkezdem simogatni...lassan azt kezdem el érezni, hogy a törölköző nem elég laza rajtam…
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 29.04.13 9:46

- Csacsogni szépen is lehet? - Kérdeztem vissza nevetve. Hát ez egyre jobb lesz komolyan mondom. Először csicsergek most meg már csacsogok. Most mi jön? Csivitelek és akkor már egy cuki kis madárka leszek? Viszont ha tényleg azt szeretné, hogy ne kérdezősködjek annyit, akkor kénytelen lesz ő maga befogni a számat. Egyébként meg nem úgy tűnik mint aki annyira zavarna ez a tény és amúgy meg szerintem nem lenne rá képes, bár is a szó szó szoros értelmében.
- Előfordulhat... - Már nem ez volna az első eset és hát szerintem nem is ezt könyvelhetjük el utolsónak sem.
- Kifejtenéd ezt nekem bővebben? - Én már csak úgy saját magamon nevetek, mert jól esik és mert nem tudok mit enni. Tudhattam volna... De nem tudtam és ez a lényeg. Ez úttal okosabb és rafináltabb is volt nálam, de persze nem fogom ezt annyiban hagyni. Ezt követi majd az édes bosszúm csak még ki kell tervelnem, mert a fontos részek mindig az apró részetekben rejlenek.
- Na akkor meg csitt... - akár hiszi akár nem, de én tényleg senki előtt sem szoktam így flangálni független bármiről. Értem én, hogy ha valamit elakarsz rejteni, akkor azt hagyd csak szem előtt, na de nem ennyire.
- Nem vagyok. Majd ha az leszek észre fogod venni! - Ez még semmi, de tényleg. Ezzel csak leplezni próbálom egy s mást, de ezek szerint nekem még ez is jól áll. Én pedig szeretem csinálni.
Nem vicces, na jó de... Méghozzá nagyon. De nem szeretnék villantani előbb mint kellene, de ha mégis sikerülne szerint én fülig elvörösödnék akár egy piros paprika és azt nagyon utálnám, mert nem szokásom. Többek között azért is utálom, mert azt nem tudom irányítani. Elvégre nem akkor vörösödöm el amikor én szeretné és nem is akkor múlik el amikor én azt szeretném.
- Szerintem már felesleges és abban is jó esélyem van rá, hogy összejön. - Most akár azt is mondhattam volna, hogy ha tényleg úriember, akkor most nem néz oda ahová nem illik, de ebbe most nem másznék bele. Amúgy meg ha én egyszer végre leteszem a fenekemet hát én fel nem kelek még egyszer, hogy átöltözzem!
Beleborzongtam, ahogy kezével combjaimat kezdte el simogatni. Egyre szenvedélyesebben és hevesebben csókoltam. Őszintén remélem, hogy ennél nagyobb meglepetés már nem fog érni... Mert én kinyírom vagy csak simán kikötözöm - nem tudom mivel, de majd feltalálom magam, nem kell aggódni -,de akkor is az lesz amit én akarok!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 29.04.13 12:51

    - Épp ezaz, hogy nem lehet! És te nem csacsogsz. - tényleg félreértett, de ő nem az a lököm a sódert típus. Hála a jó égnek! Az olyantól herótom van.
Nem tudom, hogy miként tervez velem, és én se nagyon agyaltam még ezen, de ha netán többet lennénk együtt, akkor biztosan lesz még pár összetűzésünk.

- Heh, azt most inkább nem tenném. - és most jöhet a szlogenem. - Meglepi lenne az is. - Gondolom, hogy már az őrületbe kergetem ezzel...de minden lány szereti a meglepetéseket! Mindig vannak kivételek, de ahogy eddig láttam, Lynanak tetszettek az eddigiek. És ha tudná, mennyi mindent tervezek még...van, ami spontán jön, de a legtöbb dolgot előre megtervezem. Helyzetfüggő az egész.
- Mi az hogy csitt?! - kérdezem vigyorogva, közben kicsit felháborodottan. Jobb lesz, ha tényleg befogom, mielőtt valóban elszabadulna a pokol. Idegzetem sincs most ahhoz, hogy veszekedjek. Meg hangulatom se lenne hozzá.
    Az inget én is feleslegesnek tartom, mert előbb-utóbb úgyis lekerülne róla. Most így az elején szégyenlős, oké, elfogadom. Azon leszek, hogy eltereljem a figyelmét, és ne azon feszengjen, hogy mikor mi villanna ki.

    Odavagyok a csókjaitól...szeretem, hogy ilyen szenvedélyes. Kezem lassan derekához csúszik vissza, majd megragadom, hanyattfekszem, s Lyna máris rajtam fekszik...mhm. Játszadozni kezdek hajával, közben tovább csókolom, hol lassan, hol hevesebben.


A hozzászólást Abel Edwiel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 29.04.13 19:24-kor.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 29.04.13 17:04

- Már el is felejtettem... - Á, a franca. Pedig már épp azon voltam, hogy egy újabb kérdéssel álljak elő, de ismételten megelőzött. Nem arról van szó, szeretek én úgy is válaszokat kapni, hogy fel sem teszem a kérdést, de az úgy olykor túl egyszerű és nem túl izgalmas. De idővel persze amúgy is mindent meglehet unni. Tehát kellenek azok a meglepetések.
- Az annyit tesz, hogy csitt! - Vontam meg a vállam mosolyogva. Mint már említettem semmit sem viszel túlzásba ebben a komoly öltözékben, ami nem mellékesen nem túl stabilan áll rajtam. Mondhatni próbára teszi az éberségemet. Szerintem pontosan érti mire szeretnék kilyukadni és őszintén szólva nem szeretem magamat ismételni, még akkor sem szoktam néha csicseregni.
Hm, azt kell, hogy mondjam könnyedén és gyorsan fordult meg az a bizonyos kocka és vele együtt a helyzet is. Nem számítottam rá, de hamar felülre kerültem. Amint látom valaki különösképp szeretek elszórakozgatni és játszadozni. Felőlem... Én aztán semmi jónak sem leszek az elrontója. De jobb volna arra is gondolnia, hogy nem csak ő tud az én türelmemmel játszani. Mert alkalomadtán tudok én nála rosszabb is lenni na meg persze könyörtelen. Ki tudja? Talán ha még hosszabb ideig marad ez a felállás, megtapasztalhatja. De abból szerintem ne kérjen. Amíg ő a hajammal játszadozik én is keresek magamnak valami játékot és azt hiszem már meg is találtam. Körmeimet kezdtem el jártatni felső testén hol finomabban és volt hogy egy kicsit mélyebbre eresztettem őket. Hát akkor játszunk. Meglátjuk hogy tetszik...

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 29.04.13 19:26

    - Na jól van ám, megint okosabb lettem. – hogy én mennyit tanulok tőle. Ha nem mondja, hogy a csitt az csitt, akkor hülyén halok meg. Áhhh. Mondjuk tényleg nem sokat kell magyarázni rajta, de gondoltam előáll egy frappáns válasszal. Erre baromi könnyen leráz. Ám legyen. Legközelebb majd, ha visszakérdez, szimplán visszamondom ugyan azt, amit a kérdés előtt mondtam.

    Úgy tűnik, hogy már nemigen zavarja a törölközője, szerintem fel se tűnik már neki, hogy nemrég emiatt érezte kicsit zavarban magát.
Bakker, bakker….BAKKER! Honnan tudta, hogy imádom, ha karmolásznak?! Igaz, hogy azt jobban szeretem, ha a hátamat karmolják, de ebben a helyzetben most ennek is örülök, és nem is tudom szó nélkül hagyni. Tudom, megkért már, hogy maradjak csendben…

- Mhm…csináld még, kérlek. – súgtam oda neki, miközben a nyakát kezdtem el csókolgatni. Nem bírok betelni ezzel, hogy karmol…ez még jobban beindít.
    Kezeim már rakoncátlankodnának, de csak az egyik kúszik le Lyna combjához, a másikkal még mindig a haját bizergálom. Eleinte csak a combját simogatom, de egy kis idő után egyre feljebb haladok, s kicsit benyúlok a törölköző alá….persze csak a fenekéig, amit markolászni is kezdek fél kézzel. Ismét ajkaihoz térek vissza, viszont már nyelvem is szolgálatba lép, s táncolni hívja Lyna nyelvét…mhmm. Most szívesen magam alá gyűrném, de csak nemrég került felülre…meg fogalmam sincs arról, hogy hol alul vagy felül szeret inkább lenni, de majd idővel kiderül, mivel mondhatni, hogy neki is van ,,beleszólása”. Mindig is szerettem, ha engem irányítanak, mert legalább nem tudok úgy mit elrontani…úgy értem, nem tudok akkor olyat tenni, amit az illető nem szeretne.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 29.04.13 20:27

- Naaa, ne legyél már ilyen! - Nézek rá nagy zöld szemekkel mint egy cica, de tényleg valamiféle siker reményében. ennek muszáj beválnia. De ha valami csoda folytán mégse jönne össze a dolog aggodalomra semmi ok... Majd kitalálok valami mást. Valami jobbat, aminek aztán tényleg lehetetlenség is volna ellenállni. Ugyan is még koránt sem látott belőlem mindent és abból amire képes vagyok némi ösztönzéssel.
Látom nem csak én vagyok hajlamos nem érteni a szép szóból, de azért tegyünk csak még egy próbát. Ez úttal a mutató ujjamat helyezem ajkára még mindig arra kérve, hogy maradjon csendben. Azt hiszem innen most már akkor is tudom, hogy mit kell tennem, ha nem mondja... De ettől eltekintve megmutathatja ha nagyon szeretné. De tudom, hogy mit csinálok. Azt viszont nem mindig, hogy mikor kell abba hagyni. Szóval ebben bármikor a segítségemre lehet. Megtalálom a módját hogyan is fog leginkább működni ez a dolog.
Annyi azért érdekelne, hogy mégis honnan tudta? Miből jött rá, hogy imádom amikor a nyakamat csókolgatják?! De most már boldogan kibírom szó nélkül és inkább magamtól próbálok meg rájönni a dolog nyitjára.
Mellkasát kezdtem el ismét finoman karmolászni, egyelőre finoman. Nem sokáig tudok már magamnak parancsolni és megjegyzem már nem is akarok. Nem bírtam megállni. Egyszer csak hirtelen alsó ajkába haraptam és megint. Megjegyzem nem csak a körmeimet szeretem annyira használni, de erre hamarosan ő is rág fog jönni. Eljátszadozhatunk még jó ideig, de elfelejtettük elfektetni a szabályokat... Nálam többnyire egy szabály van életben, mégpedig hogy nincs szabály. Ez nem egy olyan dolog, amit előre meglehetne vagy meg kéne tervezni. Például én sem tudom előre, hogy akár a következő pillanatokban már a nyakának fogok esni és azt fogom kóstolgatni...

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 29.04.13 20:57

    Hiába néz rám óriási bociszemekkel, sajnos engem nem tud meghatni.
- Sajnálom, de ez a nézés nálam nem működik. – ha tudná hányan néztek így rám. Tudom, hogy a nők ezt fegyverként használják. Aranyosak meg minden, de engem nem cuki-muki nézésekkel kell levenni a lábamról.
    Emlékszem Sofia mindig bevetette a kiskutyás nézését, amikor el akart érni valamit, vagy mondjuk egy új göncöt akart magának. Néha megadtam magam, de legtöbbször mintha észre se vettem volna. Mikor már huszadjára is azzal jött egy nap, már nagyon elegem lett már.

    Mikor mutatóujját a számhoz rakta, nem bírtam ki, hogy ne harapjam meg neki lágyan. Tudom, hogy azért tette, hogy kussoljak végre. Támogatom az ötletet, inkább csendben játszadozzunk. Még mindig mellkasomat karmolássza, de ezt inkább simogatásnak nevezném. Ez is jólesik, de jobban szeretem, ha valaki vadabb az átlagnál. Na, csak kellett megszólalnom, hirtelen megharapta a számat. Úgy tűnik, egy vad cicát hoztam ma haza, szuper. Újabb harapás az ajkamon, és ha már így állunk, nem hagyhattam magam, a felső ajkába haraptam, persze nagyon lágyan, hiszen még nem tudom, hogy szereti-e az ilyet. Bár ha ő csinálja, akkor biztosan. Azt észrevettem, hogy a nyakcsókolgatást szereti, úgyhogy egy gyors csók, és haladtam is nyaka felé. Kezem, melyik a fenekénél van, elvándorol felfelé, keresve azt, hogy Lyna hova tűrte be törölközőjét. Majd mikor megtalálom azt, óvatosan kezdem kicsomagolni Lynat, persze, ha hagyja…
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel

Vissza az elejére Go down

Lyna & Abel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Similar topics

-
» Victor & Lyna - Kalandra fel.....

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Edwiel villa-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához