welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Lyna & Abel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 29.04.13 21:24

Szomorúan húztam el számat, bár akkor szerintem ez sem fog beválni, de azért volt benne némi őszinteség. Mert legbelül kicsit azért csalódtam ugyan akkor fel is voltam háborodva. Mi az hogy nem működik? Működnie kell! Eddig még mindenkinél működött!
Hát ezt nem hiszem el! De most valahogy kibírom, hogy erre ne kérdezzek rá és most ahogy ne térjünk ki rá külön. Egyébként pedig van is egy olyan érzésem, hogy nem kimondottan tetszene az, amit hallanom kéne. Na azok a dolgok mindig így kezdődnek!
Látom ma nem csak én vagyok harapós kedvemben. Ám legyen. Nem bírtam ki és elmosolyodtam amint érzem, hogy ő is felvette a taktikámat és az ajkamba harapott. Ilyenkor nagyon is tudok örülni annak, hogy én vagyok felül. Így nem kell még külön felülre küzdenem magam. De van egy olyan érzésem, hogy hagyná... Mint általában a többség. Mert hiába is leplezik, azért az nyilvánvaló, hogy hagyják magukat. Mert ha már annyira nem szeretnék, hogy egy nő maradjon felül, akkor biztosan nem kellene túl nagy erőfeszítéseket tenniük azért, hogy alul maradjunk.
Nem tehetek róla. Olykor szeretek irányítani és úgy fest, hogy ez is most egy ilyen helyzet. Ami még könnyen módosulhat, de addig is kihasználom a játszóterem.
Sejtelmesen elmosolyodtam amint éreztem, hogy keze újabb felfedező útra indult feltehetően annak reményében, hogy mi előbb lebűvölje rólam a törölközőt és azt hiszem pillantok alatt megtalálta amit keresett. Ez van amikor tudod, hogy mit hol keress. Nem fogom megkönnyíteni a dolgát, de amíg ő elvan ezzel addig én is támadást indítok a nyaka ellen, csak én a másik oldalról támadok és nem sokáig tudom megállni csak a csókolgatásával és igen hamar harapdálni kezdem!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 29.04.13 22:12

    Először az óriási szemek, most meg a lebiggyesztett ajkak. Érzéketlen tuskó vagyok, mondták már, de nálam az ilyen nem működik. Vannak csajok, akik a bunkókat kedvelik…és hát, általában én az vagyok. Ez nem azt jelenti, hogy nem szoktam kedveskedni, sőt, azt sokszor is teszem. De sokan nem értékelik az ilyet, és csak a pénzért voltak velem. Nem, egyáltalán nem szoktam csak úgy pénzt elszórni lányokra. Ha valami apróságot szeretnének, abba általában belemegyek.

    Imádom ezt a kis huncut mosolyát. Látom a szemében, hogy tervez valamit, és alig várom már, hogy mit. Ő is tud meglepetéseket okozni, szó se róla. Én naiv meg azt hittem, hogy óvatosan kell bánni vele. Hát tévedtem. Amíg próbálom kiszabadítani Lynat a törölköző fogságából, ő már a nyakamat harapdálja…és ezt nem bírom hang nélkül hagyni, és mormogni kezdek. Istenem! Ez valami rohadt jó. De nem tud kizökkenteni abból, hogy valójában mit is akarok. A törölközőt meglazítom, s sikeresen leveszem róla…pontosabban csak a hátát teszem szabaddá, majd végigsimítok gerince mentén. Egy idő múlva az a törölköző útban lesz, de megvárom inkább míg ő veszi el. Mint mondtam, szeretem, ha irányítanak, és azt is szeretem, mikor látom valakin, hogy már nagyon nem bír magával, és bármit megtesz már azért, hogy megkaphasson. Tény, hogy én sem szoktam visszafogni magam, de most valahogy arra vágyok, hogy engem kényeztessenek…hiszen több mint két évet kellett nélkülöznöm, már igazán megérdemlem.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 29.04.13 22:48

Ért már egy néhány meglepetés a mai este folyamán, de erre azért mégse gondoltam. Igazából persze nem vagyok sértett félig-meddig rá is játszottam csak most mégis olyan újnak tűnik ez a helyzet és nem tudok rájönni, hogy mitől. Nem értem és ez igen csak bosszantó egy tény a számmora, amit szeretnék már nem tudomásul venni és ha lehet és hacsak néhány órára is, de elfelejteni. Megfeledkezni róla. Azután mi lesz? Többnyire semmi, de gondolom kettőnk között ez sem fog szokványosan történni.
Hát hogy úgy mondjam azoktól a férfiaktól,akikkel eddig doglom volt azt tanultam, hogy legyek lényegre törő na és persze legyen merszem. Nos, azt hiszem én megtanultam a leckét. Legalább is azt hittem. Most viszont nagyon úgy tűnik,hogy még mindig akad benne némi kivetnivaló. Eleinte azt hittem tudom mit akar, hiszen ez egyértelmű volt. Arról viszont fogalmam sincs, hogy mégis mivel sikerült kiérdemelem ennyi odafigyelést. Jól esik persze meg minden, de akkor se nagyon tudom hová tenni a dolgot... Őszintén bevallom erre valahogy nincs elég merszem rákérdezni, mert van egy olyan érzésem, hogy túl sok minden rejlik a kérdés és a válasz mögött. Engem pedig szimplán csak az zavar, hogy valamire nem találom a magyarázatot, de ezt még én se ismerném be saját magamnak.
Kezemmel még gyorsan a törölköző után kapok majd én magam is felülök és egy újabb játékra invitálom. Nem adom ám olyan könnyen... Én is kérek valamit cserébe. Játékosan kezdem el takargatni magam a törölközővel, de már koránt sem annyira mint az eddigiek során. Vagy itt vagy ott, de egy kicsivel mindig átléptem az illendőség határait és hupsz... A törölköző ismételten a helyére csusszant és volt nincs. Hiába is szeretné... Bármennyire is szeretné... Kell? Vegye csak el...!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 30.04.13 7:17

    Színjáték az egész. Ha komolyan bántaná valami szóvá tenné. A nők mindig ezt csinálják. Szeretnek lelkizni, és ezzel nincs semmi gond…csak ne épp velem tegyék. Sokszor csak bambán nézek akkor, mert végighallgatom az illetőt, de nem tud meghatni különösebben mások problémája, így általában csak hümmögök, bólogatok. Az is igaz, hogy ritkán szoktam okot adni arra, hogy valaki durcizzon, szomorkázzon mellettem. A hisztik gyakoribbak. Néha nem bírok magammal, és muszáj valami csínyt elkövetnem, ami sokszor nem jól sül egy, vagy egyszerűen nem értékelik. Bezzeg Lyna! Ő eddig vette a lapot, és általában a bosszún törte a fejét. Na, az ilyet nagyon szeretem.

    Ilyen nincs…nem teheti ezt velem! Milyen kegyetlen már, hogy a törölköző után nyúl. Ám legyen. Azzal nem hiszem, hogy tisztában volt, hogy a törölköző kicsit feljebb csúszott a nagy mocorgás közben. Megköszönném, hogy villant, de inkább nem adom tudatára, még a végén megint egy párnát nyomna a képembe.
    Hiába takargatja magát, csak mosolyogva nézem, mert nemsokára nem lesz mivel elrejtenie bájait. Belemegyek a kis játékába, így hát én is felülök, majd átölelem és magamhoz préselem, közben nyakát csókolgatom, míg kezemmel ismét a törölközőnek azt a pontját keresem, ahová betűrte. Hm, meg is találtam, és megint azon vagyok, hogy valamennyire lekerüljön róla. De nem, mégsem ott kezdem el a dolgot. Combjait kezdem el simogatni, néhol lágyan karmolászni, majd mikor elérem a törölköző végét, lassan felfelé kezdem tűrni, de tuti, hogy nem hagyja magát ilyen könnyen.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 30.04.13 9:52

Azt már látom, hogy nem vele fogom megvitatni az életem nagy problémáit és kérdéseit valamint nem hinném, hogy pont az ő vállán fogom kisírni a gondjaimat. Ez van. Minden férfi egy érzéketlen tuskó kivétel ha a szexről van szó. De egyébként... Nekik mindig minden mindegy. Na igen, ezzel valósággal az őrületbe lehet kergetni. Mert hát hiába mondják, szerintem még a bolondak vagy a kurvának sem mindegy, csak hát rá fogják, mert kit érdekel, hogy ő mit akarnak. Na de mivel én tudtom szerint egyik kategóriába sem lógok bele így nekem nem mindegy. ez az egyik dolog. A másik... Ha egy férfi van enyhén szólván is pocsék napja ő a sárga föld alá ihatja magát ha úgy tartja kedve és annyi nővel amennyivel kedve tartja... De ha egy nő teszi ezt, ő már egyből ribanc. Ugyan akkor meg tartsuk csak meg magunknak a gondjainkat mert úgysem érdekel senkit. Egy pasit aztán a legkevésbé. Szóval nem ért igazán sem meglepetés, sem csalódás. Így értelme sincs ezen tovább agyalni.
Na tudtam én, hogy értékelni fogja az ötletemet, de ez így már megint csak nem túl fair, de mondhatni hogy ehhez már hozzászoktam és nem csak az ő jóvoltából. De most már én is tudom mit kell tennem ha tisztességtelen játékot akarok űzni vele. De azt későbbre tartogatnám.
Ahogy ismét nyakamt6 kezdte el csókolgatni kezem úgy engedte el a törölközőt, de most már valahogy ez sem tud érdekelni. De az továbbra is kettőnk között van, mivel magához szorított amikor felült így nem tudott lehullani a lepel továbbra sem. De gondolom ő majd ezt is gyorsan orvosolni fogja.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 30.04.13 18:52

    Bingo!! Nyertem. Egész hamar megadta magát, hittem, hogy még tovább akarja húzni a fejem, de nem. Egy lépésre vagyok attól, hogy teljesen meztelen legyen. Végül is így is az, csak elől van takarásban, viszont ezen tudok segíteni. Ajkaira tapadok, hogy eltereljem figyelmét, majd megfogom a törölköző egyik végét, és egy határozott mozdulattal kihúzom közülünk. Innentől nincs menekvés kicsi lány!
    Csók közben a kezeim a mellei felé veszik az irányt, majd cirógatni, és lágyan markolászni kezdem őket. Nem tudom, hogy mióta vagyok ilyen markológép, de ezelőtt nem nagyon volt szokásom, hogy egy csaj fenekét vagy mellét markolásszam. De hát ez van, Lyna ezt hozza ki belőlem. Őrülten kívánom, azonban van egy zavaró tényező; mégpedig az, hogy rajtam viszont még mindig van törölköző! Én segítettem Lynaról leoperálni, magamról már nem kezeskedem, az már az ő dolga lesz, ha el akar valamit érni…
    Lágyan puszilgatni kezdem a nyakát, egészen a melle közti kis részig. Ahogy haladok csókjaimmal lefele, kezeim úgy hagyják el kebleit, és cirógatják végig derekát…egészen lágyan.
    Milyen kis óvatos vagyok…jézus! Nem nagyon szoktam finomkodni, és mindig is azt szerettem, ha velem is durvábban bánnak. Oké, a karmolászás az rendben van, ahogy észrevettem szereti…én meg kifejezetten imádom. Azt, hogy Lyna hogyan is szereti a dolgokat, egyelőre nem igazán tudom teljesen biztosan. Ahogy eddig észrevettem, ő sem az a finomkodó típus, viszont lehet, hogy amit ő csinál, azt nem igazán szereti, ha neki csinálják. Majd meglátjuk…
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 06.05.13 17:29

Egy idő után az ember már pontosan tudja és érzi, hogy mi miért történik, hogy miért akkor és ott ahol és hogy éppen úgy ahogy... Nem bonyolult. Egy férfi vagy érzésből csókol meg vagy azért, hogy végre elhallgattasson - esetünkben nem hinném, hogy erről lenne szó - vagy azért mert akar valamit méghozzá nagyon és szükségeltetik hozzá némi figyelemelterelés. Egész egyszerű. Na már most én a harmadikra voksolnék. Ügyes!
Jó ideje egyértelmű már a számomra, hogy ez a játék valamit valamiért alapon működik, de még mindig nem érzem úgy, hogy fair lenne... Nem mintha volna más választásom és nincs itt semmiféle probléma. Én szavak nélkül is kifejezett jól megtudom értetni magam, persze az eredmény az mindig kétes, de az akarat megvan méghozzá nem is kicsit.
Csók közben kezeim a vállára csúsztak úgy engedtem bele ismét körmeimet bőrébe majd húztam végig a karján majd vissza fel. Persze jobban is menne, de nem csak úgy. El is kell azt érni. Fejemet kissé hátra döntve élveztem érzéki csókjait. Annyira tudom szeretni és utálni is egyben, hogy mindenki olyan könnyedén talál rá a gyenge pontjaimra. Tudom, hogy könnyű és hogy többségében ez mindig beválik, de nekem valahogy mindig a neheze jut. Persze szeretem a kihívásokat és viszonylag most könnyen is ment, de nem lesz ez mindig így. Viszont ezt most nagyon eltaláltuk és épp ezért ki kell használnunk!
Mindkét kezem a mellkasára csúsztattam úgy döntöttem hanyatt majd csókoltam meg ismét miközben egyik kezem a törölközőjével volt elfoglalva, mivel ez kétségtelenül az én feladatom lesz és én rám vár... Hát már nem kell sokáig. Viszonylag gyorsan ráakadtam arra, hogy hová volt betűrve a törölköző és gondoskodtam róla, hogy most már ne zavarhasson kettőnket. Nem fektettem rá túl nagy hangsúlyt egyszerűen csak kihúztam kettőnk közül majd elengedtem. Ennyi... Volt nincs.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 06.05.13 18:43

    Nem bírok betelni azzal, ahogy karmol…ha nem is lennénk már ennyire közel egymáshoz, azt is elviselném, ha a hasamon feküdnék, ő pedig mellettem, s a hátam karmolgatná. Nem, nem vagyok mazochista, egyszerűen csak imádom, ha valaki ezt csinálja nekem…hol lágyan, hol erősebben. Olyan agyzsibbasztó az egész.Más a cirógatást bírja, én meg ezt. Punktum.
    Meg kell hagyni, hogy nem gondoltam volna, hogy idáig eljutunk...ráadásul ilyen hamar. Oké, én aztán nem bánom, de általában a csajok prédikálnak arról, hogy ők milyen szentek, mert nem szeretik az egyéjszakás kalandokat. Legalább saját maguknak ne hazudnának.
    Olyan jó látni, ahogy élvezi, amit csinálok. Ez az egész egyáltalán nem színjáték, valóban tetszik neki. Amint hátrahajtotta fejét, még inkább csókolni kezdem nyakát, s nyelvemmel cirógatom azt. Közben beletúrok a hajába. Nem sokáig tudom ezt csinálni, mert két kis kacsóját rögtön mellkasomra csúsztatta, s már hanyatt is döntött. Ez már annak a jele, hogy ő is türelmetlen. Látom tanul tőlem, és miközben csókol, a törölközőmmel van elfoglalva. Egész hamar megtalálta azt a pontot, ahová betűrtem, és hát nem is olyan nehéz kibogozni engem belőle. Vagy csak ennyire tapasztalt lenne már törölköző leoperálás terén? Hmm…szívesen megkérdezném tőle, már csak poénból is. Mindenre van egy frappáns válasza, és ezt nagyon szeretem benne. De most nem ez a legmegfelelőbb pillanat a bájcsevegésre.
    De álljon meg a menet…semmi tipi-tapi meg markolászás? Na ne már! Nem ilyen egyszerű velem az élet, hogy lekerül a törölköző, aztán majd én nekilátok a dolgomnak. Ismét jöhet a figyelemelterelős módszer. Nyakánál fogva magamhoz húzom, és vadul csókolni kezdem, miközben egyik kezét a lényeghez vezetem…tudom, hogy venni fogja a lapot.
Ez van, ha valaki felül van. Csak, hogy apám idézzem;

,,Ne feledd fiam…az jár mindig a legjobban, aki alul van.”
Van benne valami…mindig is bölcs volt az öreg; főleg ilyen téren.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 06.05.13 23:39

+ 18

Minek is áltatnám magam?! Tény, hogy a legjobban az ember mindig saját magának tud hazudni, csak épp értelme nincsen. Egyébként sem szokásom nagyban ferdíteni a dolgokon, mert tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy bármikor fordulhat a kocka és az bizony eléggé kellemetlen szituáció tudna lenni.
Én is akartam és ő is akarta. Ennyi volna a képlet. Nincs ezen mit túlbonyolítani. Nem mellékesen pedig nem vagyunk már kamaszok és aminek a legjobban tudok örülni, hogy senkinek sem tartozok beszámolóval a tetteimről csakis magamnak és lássuk csak... Hm, igen. Én nagyon is eltudok számolni magammal. Legalább is én úgy tartom, hogy az ember semmit se bánjon meg, ami egy kicsit jó volt. Ellene úgy sem tud tenni, akkor meg már ne marcangolja önmagát. Felesleges és energiapazarlás. Annyi minden volna, amit bánhatnék, de nem teszem. Mire mennék vele? Megtörtént... Akkor úgy láttam jónak most pedig így látom jónak! Rém egyszerű!
Hmmm, ez viszont most nem volt túl jó ötlet. Nem igazán szeretem mikor valaki a hajammal kíván játszani, arra különösen allergiás tudok lenni. De gyorsan túltettem ezen az aprócska problémán és inkább a kezembe vettem az irányítást... Már megint. Igen, azt már látom, hogy valaki különösen szereti hacsak kényeztetik és neki semmit sem kell tennie csak élvezni a kialakult helyzetet. De sebaj. Eljön még az én időm is. Ha nem akar hát majd én segítek neki!
Bátran merem állítani, hogy ez a módszer lassan de biztosan elbukik majd... és ez már nem is igazán csak a "figyelemelterelésről" szól. Sokkal inkább arról, hogy ideje belátni, hogy bizony ő sem ír már magával. Ami pedig engem illet olyan szépen és lényegre törően kifejtette már a legelején, hogy látja rajtam, hogy akarom és kívánom és mi tagadás, igaza volt. Nem is próbálom meg leplezni és ha már itt tartunk az eredmény szemmel láthatóan és tapinthatóan kimagasló. Gondolkodás nélkül estem ismét ajkainak majd egyik kezem némi úrmutatással elkalandozott. Úgy is mondhatnám, hogy felettébb lényegre törőek akartunk lenni. Egy pillanatra sem szakadtam el ajkaitól ... Majd egy viszonylag lassú, de határozott mozdulattal csusszantam rá férfiasságára. Hangos nyögések szakadtak ki belőlem, amint teljes nagyságában magamban éreztem. Lassan kezdtem el mozgatni csípőmet rajta ha már ennyire odafigyelünk a részletekre... Én azért továbbra is hódoltam a művészetnek és folytattam hadjáratomat felsőtestén körmeimmel, csak hogy már egyáltalán nem voltam szívbajos és szépen belé engedtem azokat. Na ennek már nyoma marad, szóval panaszra oka nem lehet...! Maradandó emléket őriz majd rólam egy ideig.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 07.05.13 16:12

    Lassan szétdurranok. Nem tudom szebben kifejezni magam; borzasztóan kívánom Lynát. Szinte a medencézés óta. Egyre inkább kezdem megbánni azt, hogy így elhúztam a dolgot. Jobb lett volna, ha be se jövünk a házba, és kint hamar lezavarjuk a dolgot. Na jó, nem. Előjáték mindig is kell, ezt nem vitatom…na de ennyi ideig?! Nem Lyna tehet róla, hanem én. Biztos azért csináltam, mert régóta vágytam már egy nő érintésére. Már magamon se tudok kiigazodni. Régen mi volt? Jött egy csaj, megdöngettem, aztán szevasz. Lynaval ezt valahogy nem tudnám ilyen hamar lerendezni. Valami azt súgja, hogy vele komolyabb lesz a dolog. De miéééééért? Sosem voltam én ilyen. Soha nem gondolkoztam egy csajnál sem azon, hogy összejönnénk meg egyebek. Egyszerűen nem hoznak lázba az ilyenek. Vagyis…lehet, hogy múlt időben kéne erről beszélnem; és jön az új Abel? Rettenetesen örülök annak, hogy nem hallja a gondolataimat Lyna. Pár pofont biztos lekeverne.

    Mi a … ? Kicsi szívem hamar a lényegre tért, nem lacafacázott. Ám jó, legyen így. Érezni, látni, tapintani lehet, hogy már kellőképp áll a cerkám. Azért egy kis kényeztetés jól jött volna még neki, de ha nem, hát nem. Legyen úgy, ahogy Lyna szeretné, hiszen most úgyis ő irányít. De hamarosan fordul majd a kocka persze…legalábbis úgy tervezem, bár a franc se tudja, hogy meddig fogom bírni, hiszen a börtön óta ő lesz az első. Idáig magamról kellett kezeskednem…khm...és azért valljuk be, hogy az ember saját magától elég nehezen indul be. Bár az egoista cicafiúknak ez biztos megy, de szerencsére én nem az ő kategóriájukba tartozom.

    Nem, egyszerűen nem bírok betelni vele. Imádom, hogy ennyire vad, és tudja, hogy mit szeretne…és azt is tudja, hogy én mit szeretnék.
Lyna rajtam, én meg máris benne. Ah, isteni érzés…és az, hogy hangosan nyög, engem csak még inkább lázba hoz. Szinte még el se kezdtük igazán a dolgot, ő meg már ennyire odavan. Odáig vagyok az ilyenért…zene füleimnek. Sok kan nem igazán bírja, ha egy nő hangos az ágyban; de én sose tartoztam az átlaghoz. Néha már klinikai esetnek mondanak, de hát istenem…fiatal vagyok, és mindig azt mondják, hogy ki kell élvezni az élet minden percét. És hát én a szó szoros értelmében ezt teszem.

- Mhmhrmh. – mormogok össze vissza; mert ugye elég vicces lenne, ha én is nyögni kezdenék. Valahogy meg a tudatára kell adnom, hogy igenis élvezem a dolgot.
    Ahogy ringatja a csípőjét…ahhh, imádom!!! Most nem is vágyom arra, hogy lovagolni kezdjen rajtam…jobb ez így, ahogy most van. Kezem a combjaira csusszan, és elkezdem lágyan karmolászni, markolászni. Közben az ő kezei sem tétlenek. Végig karmolja mellkasom, én meg már nem tudom hova tenni magam. Őrjítő. Egyre durvábban csinálja, és ez engem még inkább felizgat. Szívem szerint most magam alá gyűrném őt, de nem…csinálja még. Annyi szent, hogy egy pár napig, talán egy hétig póló nélkül sehova nem megyek, mert végén a végén azt hinnék, hogy megtámadott egy oroszlán.
    Persze neki is kell egy kis szünet; így hát nyakánál megragadva préselem magamhoz, és úgy tapadok ajkaira, majd csókjaimmal a füle felé haladok. Haját lassan eltűröm, majd mikor füléhez érek, megharapom azt, s haladok lejjebb nyaka felé. Hogy ne csak nekem legyen pár maradandó ,,sérülésem”; pár helyen kiszívom nyakát, és ha már harapós kedvemben vagyok, lágyan harapdálni kezdem. Kezemmel közben végigsimítok gerince mentén, úgy csiklandósan. Nincs olyan nő, akinek ez ne jönne be!
    Újból lesmárolom, és próbálom előcsalogatni nyelvét, mert az enyém kissé magányos…már annyira elvette az eszemet Lyna, hogy már az se zavarna, ha nem viszonozná ezt…teljesen kész vagyok tőle. Nagyon próbálom visszafogni magam, de ha a csípőringatást így folytatja tovább, akkor ez nem fog menni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 07.05.13 21:09

Tény, hogy sosem voltam egy szentecske szende kislány, sokkal inkább mondanám úgy, hogy álszent, de az még mindig jobban áll, mint a buta kislány szerepe. Igaz, hogy vannak dolgok, amikről jobb nem tudni, ezt nem is vitatom. Viszont olyan dolgok is vannak, amikről kár volna nem tudomást szerezni. Azt tartják, hogy amit az ember nem tud, az nem is tud fájni neki… Nos, én ezt nem így gondolom.
Nincsenek nagy elvárásaim másokkal szemben. Szerintem mindenki döntse csak el magában szépen, hogy mit akar, aztán úgy szintén csak, hogy tesz is azért valamit vagy sem. De én nem könyörgöm semmiért sem. Általában tudom, hogy mit akarok és azért idővel ugyan ezt levehető a másikról pozitív vagy negatív irányba, esetünkben pozitív. Nem tartom szokásomnak a jó szerencsét várni. Sokkal inkább szeretek valamit tenni is azért, hogy az a valami megtörténjen. Szeretem elejét venni a dolgoknak és kiérdemelni azokat. Bár azt kell, hogy mondjam ezzel sem mindenki van így.
Ez úttal sem fogom visszafogni magam, ha már így megadtuk a módját a dolognak, akkor ez maradjon is így. Engedem, hogy akkor már elragadjon a hév. Ilyenkor többnyire ugye nem tudni mikor elég. Nos, ez most velem is így van. Ez az a pillanat amikor mindent akarunk akkor és azonnal. Azt hiszem én már így türelmesebb voltam az átlagnál és engedtem, hogy minden úgy legyen ahogy azt ő akarja. Pedig az esetek többségében ez fordítva szokott lenni, de hát még annyi mindenre sor kerülhet. Ha csak egy sima menetről lenne szó azt már régen lezavartuk volna és nem vacakoltunk volna ennyit a részletekkel. Ami bevallom mindenek ellenére nagyon is meglepő volt. Persze tetszett meg minden csak úgy nem tudtam hová tenni a dolgot viszont nagyon érdekelne, hogy mivel sikerült kiérdemelnem mindezt. De úgy hiszem nem ez a legmegfelelőbb pillanat arra, hogy ezt kiderítsem, legalább is szavak formájában egész biztosan nem… és ha már annyira beszédes kedvemben volnék jelen helyzetben, akkor azt még a hülye is tudja, hogy nem az igazi.
Érezhetően amit adok azt kapok, de jobb ha tudja és gondolom látta már, hogy nekem jóval hosszabbak a körmeim és szeretem is őket használni. Ez úttal az oldalába mélyesztem őket miközben én intenzívebb mozgásba kezdek csípőmmel. Mondjon ki mit akar az én szemembe a szex is egy fajta művészet, hiszen egy árva szó nélkül a máik tudtára adom, hogy mit érzek és hogy mit akarok és akkor működik csak igazán ha ez visszafelé is érvényesül. Nem kell hozzá semmit tenned csak engedni a csábításnak…
Hozzá simulva tapadok ismét ajkaira ám ez sem tartott sokáig. Mondom én, hogy nem túl fair játékos, de mégis tetszik benne. Olyan… nagyon nem kiszámítható és nekem pontosan ez kell. Egy bizonyos pontig persze. Nincs az a berögződésem, hogy nekem mindig mindenről tudnom kell és hogy én mindig tudni akarom pontosan, hogy a következő percben mi fog történni. Nem terveztem meg az életemet, ahogyan azt sem, hogy most itt vagyok és mégis…
Felszisszenek amint már nyakamat kezdi el elég intenzíven harapdálni és azt hiszem sikerült is már összeszednem néhány lila foltocskát. Annyira nagyon utálom a sálakat, de az elkövetkező napokban igen jó viszonyt fogunk ápolni vele úgy vélem. Viszont nagyon is tetszik a dolog, hiszen ez nálam annyit tesz, hogy ha már ő így belemerült a dologba, akkor bizony nekem is szabad és biztosra veheti, hogy alkalomadtán nem fogok habozni.
Én megmondtam! Kapva kaptam az alkalmon és ez úttal a nyelvét haraptam meg. Ha lehetőségem volna rá most biztos kegyetlenül elégedetten mosolyognék, de az érzés attól még megvan.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 08.05.13 6:13

    Lassan nekem kell majd átvenni az irányítást. Szegénykém már így is eleget dolgozott, ideje lesz, hogy pihenjen kicsit, és teljesen kizárja a külvilágot. De még nem most, kicsit húzom az időt. Bár az előző leckéből tanulnom kellett volna…ám így nagyobb az esély arra, hogy kellemes csalódás ér majd mindkettőnket.
    Adni jobb, mint kapni. Na persze. Mindenki jól tudja, hogy kapni ezerszer jobb. Nézzük csak a szex terén; hiába két emberen múlik az egész, mindig csak az egyik fél jár igazán jól, mégpedig az, aki éppen kényeztetve van. Én már hozzászoktam ahhoz, hogy szinte minden a lábam előtt hever, és az van, amit én akarok. Amit nagyon bírok Lynaban az az, hogy ő is ugyan ilyen, ám mégis képes áldozatot hozni. Hm, azt hiszem ezért járna neki egy piros pont. Ha most szóba hoznám ezt a témát, kikapnék, igaz?

    Szeretem ezt a fajta kínzást, amit ő művel velem. Sok kan meg azt szereti, ha őket cirógatják, babusgatják. Nem is én lennék, ha tényleg erre vágynék. A finomkodás szó nem szerepel nagyon a szótáramban.
Itt helyben felfalna, úgy érzem…de nem adom magam ilyen könnyen. Csókjaink nem tartanak túl sokáig, az igaz, de minél többször csináljuk, annál jobb, és még többet akarok majd. Tény, hogy én már így is teljesen kész vagyok. Az agyam teljesen elszállt arra délebbre. Azt teszem, ami jól esik, és nem gondolkozom semmin sem.
    Látom a vámpírosdi bejön neki, de hogy a foltokat mivel tűnteti el, az már az ő gondja lesz. Én az ilyenhez nem értek. Bár amennyi kenceficét kitaláltak manapság, tuti, hogy van olyan is, amivel el tudja rejteni őket. Én a helyében azért büszkén mutogatnám, jelezvén azt, hogy kibaszott jó volt az éjszakám!
Arra viszont egyáltalán nem számítottam, hogy a nyelvemet megharapja. Hm, teeeetszik a dolog. Ha már itt tartunk, nehogy azt higgye, hogy csak ő tud ilyet. Amint elengedi nyelvem fogai közül, alsó ajkát harapdálom, persze nagyon lágyan. És ha már ott tartok, újabb csókokat is kap, nehogy hiányérzete legyen.

    Kellőképp bemelegítettünk már, úgyhogy jöhet is az igazi torna…mhm…
Először is induljon a szerepcsere; nagy bánatára meg kell fosztanom pár másodpercre hímtagomtól. Átölelem, teljesen magamhoz préselem, majd egy nagy lendületet veszek, és hopp…ő máris a hátán fekszik. Innen már nem menekül, és nem tud megúszni semmit.
    Mellkasom, oldalam már tele van karmolás nyomokkal. Bár nem igazán látom, hogy mennyire, de érzem, ahogy kicsit ég a bőröm. Az egészben az a legrosszabb, hogy oké, hogy nyoma marad, az a legkisebb baj…de mikor újból karmolászásra kerülne a sor. Az már nem annyira kellemes, hiszen, ha valahol már kis sebem is van, akkor ott rohadtul tud fájni. De nem érdekel, ennyibe még nem halok bele.
    Most, hogy én vagyok felül, már teszem is a dolgom; csak úgy, mint Lyna, én sem kapkodok. Szép lassan hatolok belé...látni és érezni akarom, ahogy minden porcikája beleremeg. Egy mély sóhaj, és máris pumpálni kezdem magam belé. Eleinte lassan, majd egyre gyorsabban. Az ilyen szex a legjobb, mikor a gyengédből vadba megy át. Mikor a halk sóhajok erőteljes nyögésekbe megy át…már a gondolata is meglehetősen izgató.
    Két lökést közt csókolni kezdem hol mellkasát, hol melleit, hol a hasát. Nem bírok betelni Lynaval. Egész álló nap vele lennék, és valamit azt súgja, hogy vele is leszek. Persze ez után a menet után biztos fáradt lesz, mint ahogy valószínűleg én is, és alszunk. Vagy nem.
    A hátam szinte teljesen karmolás-mentes, úgyhogy itt az ideje, hogy valami mintát karcoljon rám. Szuper lesz majd később tükörbe nézni. Fater ha meglát, el fog ájulni. Irigy lesz, mint a dög, mert neki rég volt már ilyen vad kalandban része. Valamiért most nem nagyon tudom őt sajnálni. Lassan majd azon is el kéne gondolkodnom, hogy innen majd hova és hogyan tovább. Általában mindent az utolsó pillanatra hagyok, nem szoktam tervezgetni, mert hát minek? Úgyse az lenne, amit elképzelek. Szeretek inkább meglepetést okozni, de sokan nem rajonganak ezért.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 08.05.13 18:21

Nem állítom, hogy nem mert igen is jól feltudom magam találni a különféle helyzetekben. Ebből általában nem csinálok ügyet és nem is csapom ki a hisztit, hogy miért éppen úgy van ahogy, aminek ő kimondottan őrül is azt hiszem. Ami egyszer megtörtént azon már nem tudunk változtatni, de ettől függetlenül még az előnyünkre fordíthatjuk némi furfanggal. Igaz, hogy jelen helyzetben azt tehettem, amit csak akartam, de én mégis jobban szeretek lentről tornázni magam felfelé.
Mondhatni vártam már azt a pillanatot amikor is fordul a kocka, így tehát ez nem volt akkora meglepetés, de attól még nagyon is örülök neki. Szeretem a változatosságot. Nem szeretem amikor valami olyan monoton és kiszámítható, amikor mindig tudom, hogy mi fog történni. Abban mi az izgalmas? Nos, ez a veszély nálunk nem áll fenn. Mégis van, hogy azt érzem valósággal kitervel ellenem minden, de gondolom ez is csak úgy jön. Csak úgy mint nálam. Merő szórakozásból... és amolyan miért is ne alapon.
Nem azt mondom, hogy betegesen ragaszkodom a kiszolgáltatott helyzetekhez, inkább csak hogy szeretem a kihívásokat és nem riadok vissza egy könnyen.

Azt hiszem mondhatom azt, hogy pontosan tudtam, hogy nem egyedül fogok távozni a Bárból. Leszámítva, hogy legutóbb rendőri kíséretem is volt hazáig. Senki se kérdezze, hogy volt merszem hozzá... Valószínűleg úgy, hogy fogalmam nem volt róla, hogy rendőr. De azért én sem mellékes, hogy az este végére megváltoztak a dolgok és nekem kellett hazakísérem a biztos urat, mert egy kissé felöntött a garatra. Vicces volt egymásra támaszkodva hazamászni. Én jobbra húztam ő pedig balra. A reggelről meg már ne is beszéljünk. Nem tudom mi volt a kevesebb... A ruha ami rajtam volt vagy az emlékfoszlányok amik még megvoltak, de aztán kettecskén nagy nehezen összeraktuk a képet. Hát az sem volt semmi. Nos, szerintem nálunk többé-kevésbé nyilvánvaló lesz a helyzet még csak tükör sem kell hozzá, az mind mellékes. Elég lesz majd érezni is a történteket.

Miután alulra kerültem rossz kislányhoz méltóan mindkét lábam felhúztam egészen az oldalához, hogy egészen közel érezhessem magamhoz... amennyire az csak lehetséges! Próbáltam halk maradni, de nálam ez fordítva működik. Én szeretem a másik tudtára adni mindenféle módon, hogy nagyon is élvezem amit velem művel és ha ténylegesen csendben vagyok, akkor ott valami nem oké. Eleinte csak halkan sóhajtoztam és nyögdécseltem majd egyre hangosabban. Nem úgy tűnik mint akit zavarna, de ha mégis hát majd csak feltalálja magát és befogja a számat. Legalább is az eddigiek nagyon is arról tanúskodnak, hogy amit ő akar annak akkor is meg úgy is megtalálja a módját, szóval nem aggódom.
Egyik kezemmel a hajába túrtam amint felső testemet kezdte el csókolgatni. Na ez most egy olyan dolog amit én őrületesen szeretek csinálni viszont fordított esetben ki nem bírok állni. Persze mindig akadnak kivételes esetek, de azok köztudottan nagyon ritkák és nem kimondottan díjaznék szex közben. Persze bátor emberkék is vannak mindig, de a többség csak egyszer kísérelte meg a dolgot. Én pedig egyből elvettem a kedvüket attól, hogy a hajamba kapaszkodjanak.
Körmeimmel vállába kapaszkodva húztam közelebb magamhoz - legalább is bízom benne, hogy eléggé ösztönző voltam - majd tapadtam ismét ajkaira. Nem volnék meglepődve ha ezek után arra kérne, hogy szabaduljak meg a hosszú körmeimtől, de én úgy szeretem őket... és még nem végeztem. Mindkét kezem lassacskán a hátára siklik, amit először csak gyengéden kezdek el cirógatni, épp hogy érintem a körmeimmel, de ez persze meg fog változni, tudom.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 08.05.13 20:02

    A látvány magáért beszél. Olyan jó látni és hallani is persze, hogy élvezi azt, amit csinálok. Ennél több nem is kell nekem, teljesen világos a számomra. Én már az elején megmondtam, hogy kíván engem. Csak rá kellett nézni. És kell ennél több egy férfinak? Igaz, hogy sokszor nem értem a nőket, de sokszor az arcukra van írva, hogy mit is akarnak.

    Hm, érdekes, hogy lábait nem a hátam köré fonja, mert általában mindig azt csinálták. Ám legyen, nekem így is jó, mert nem oszt, nem szoroz a lényegen. Végigsimítok egyik combján, közben csípőmmel lassú tempót diktálok, hiszen nem csaphatok bele csak úgy a dolgok közepébe. Megtehetném, csak nem akarom.
    Annyira tudja, hogy mit szeretek! Csak tudnám honnan…Két dolog van, amit borzasztóan imádok, és ő ezeket már fel is fedezte. Mi lesz így később?! Még az is meglehet, hogy olyat talál, amiről még én se tudtam, hogy szeretem. Annak örülnék a legjobban.
    Már meg sem lepődök azon, hogy körmeit a vállamba mélyeszti, és úgy húz magához közelebb. Megőrjít csókjaival. Komolyan mondom, hogy ez a nő tökéletes! A sima csók nekem már nem elég, érezni akarom kis puha nyelvét, ahogy az enyémmel játszik. De őt ismerve ebből pár harapás lenne. Már az sem érdekel, mindent szeretek, amit ő csinál.
Az a nagy harci helyzet, hogy engem ez az egész karmolósdi még inkább lázba hoz…de mi a franc? Most meg csak úgy cirógat...ahh…nem tudok kiigazodni rajta, de tetszik, hogy így húzza az agyam. Tény, hogy kell a változatosság, de jobban szeretem a megszokott dolgokat, úgyhogy ideje gondoskodnom arról, hogy igenis karmoljon, mint ahogy a mellkasomnál tette, épp ezért még gyorsítok a tempón. Így jár az, aki alul van…

    Össze-vissza sóhajtozok, mormogok, azt se tudom már eldönteni, hogy mit csináljak…egyre inkább érzem, hogy nem bírom már sokáig, s lassan elmegyek. Hiába, nagyon rég voltam nővel. A börtön előtt szinte csak Sofiaval voltam, ám mielőtt összejöttem volna vele, rengeteg lánnyal feküdtem össze, de csak egy-egy éjszakára. Utólag visszagondolva egyikőjüket sem kívántam, viszont Lynat borzasztóan. Rég babonázott meg ennyire egy nő; többnyire csak az élvezetért csináltam annó a dolgot, és sosem érzelemből…kivéve Sofianál. Mi tagadás, szerettem őt. Talán túlságosan is, hiszen még mindig nem tudom elfelejteni a vele töltött időt, mint ahogy azt sem, hogy miatta kerültem dutyiba. De ez már a múlt, és ideje elfelejteni, s új éltet kezdeni…Lynaval.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 09.05.13 21:46

Ilyesmit is régen állíthattam már bárkiről és bármiről. Csak néhány órája, hogy találkoztunk leszámítva a gyors, lényegre törő és közeli ismeretségünket mostanára... Mindezek ellenére is úgy érzem mintha már jó ideje ismerném. Semmit sem tudok róla jó formán mégis mindenbe beletrafálok. Nem tudom, csak érzem. Ettől persze még éppolyan kiszámíthatatlan és tele van meglepetésekkel, de most nem kizárólag ezekre a dolgokra gondolok. Ha nem például, hogy mégis honnan tudom, hogy mikor mit kell tennem és hogy mit és hogyan szeret? Ezt a helyzetek többségében kitapasztalják a felek bizonytalan idő elteltével, de hát nálunk ilyesmiről szó sincs, hogy idő, hiszen mi még csak órákról beszélhetünk. Számomra kevés olyan dolog van, legalább kevés olyan helyzettel találkoztam amire ne lett volna valamiféle magyarázat, szóval erre is kell lennie csak még nem sikerült belátnom. Most valahogy nem is erre fektetem a hangsúlyt...
Kivételesen kibírom, hogy ne harapjam meg... Még majd a végén azt hiszi és már lassan én is kezdem, hogy valósággal megvesztem. Hol ott nem vagy mégis? Tévképzet vagy sem néha történnek különös dolgok, de én mindegyiket megtudom magyarázni ahogyan ezt is. Egész egyszerűen igaza volt... Nem olyan nehéz belátni. Ellenkezőleg, én nagyon is élvezem a tévedésem.
Tudtam, hogy nem véletlenül diktál még gyorsabb tempót, épp ezért megadtam neki amire annyira vágyott. eleinte éppen hogy csak érintettem körmeimmel a bőrét, ez úttal azonban erőteljesen karmoltam végig hosszanti irányban haladva le majd fel. Könnyen megeshet, hogy egy-két helyen sikerült az eddigieknél is jobban felsértenem a bőrét annyira, hogy eleredjen a vére is. Sebaj, majd erre is lesz gondom. Már persze ha szeretné. Viszont az is elképzelhető, hogy nem. Sokan szeretnek az ilyesmivel villogni. Hát egy biztos... Eszméletlen jó meg minden, de ha lehet inkább nem a lila foltos nyakammal szeretnék kitűnni a tömegből és nem csak a szemmel látható és kézzel tapintható jelekből lehet tudni, hogy valakinek piszkosul jó éjszakája volt!
Érzem, hogy nem bírom már tovább. Testem minden egyes porcikája megfeszült majd hangosan felnyögve adtam át magam az élvezetnek. Szeretem mikor egy férfi pontosan tudja, hogy mi kell egy nőnek és nem csak a saját önös érdekeit helyezi előnybe majd eleget tettél azoknak viszlát. Ez nem így működik. Én gazán nem gonoszságból, de mégsem hagyhatom, hogy bárki más ebben a tévhitben ringassa magát különösen ha nagyon akar valamit és én is akarom. Akkor az úgy már kettő... egy meg egy... Baromi egyszerű a képlet, de mégis akadnak olyanok akik az egynél tovább képtelenek elszámolni és vannak akik a háromig meg sem állnak.
Lábaim erőtlenül engedték el az oldalát... Mostanra már teljesen elveszítettem az időérzékemet, de bármeddig is tartott... Nos, túl rövid ideig ahhoz, hogy ne kívánjon majd idővel ismétlést!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 10.05.13 9:33

    Betegesnek hangzik; de ami másnak fájdalom az nekem élvezet. Az egész felsőtestem ég már Lyna karmolásai miatt, de valahogy ez az egész olyan jó. Körmeit egyre mélyebbre mereszti, és erősebben karmol. Azon se lepődnék meg, ha már pár helyen vérezne a hátam. Azért az már teljesítmény lenne a javából.
    Izmai összerándulnak, és érzem, hogy egyre inkább szorít…pár lökés, és nekem végem van, de ahogy hallom, ő már megelőzött. A hangos nyögése még inkább ösztönzött arra, hogy kövessem én is az édes Mennyországba. Ez így is lett. A vad tempóból kicsit visszább veszek, és egyre lassabban kezdek el mozogni benne. Pár lassú lökés, egy nagy sóhaj, és…kész, végem van, eldurrantam. Nyakához bújva mentem el.
    Ó-ó! Annyira elkapott minket a hév, hogy mindketten elfeledkeztünk a védekezésről. Legalábbis én biztos. Őszintén szólva, annyira nem voltam itt agyilag, hogy erre nem is gondoltam. A lányok szoktak emiatt aggódni leginkább, és ezért is bízom abban, hogy Lyna bogyót szed, mert nekem nem hiányozna ide egy gyerek.
    Amint lerakja lábait, a bal oldalára fekszem, majd hozzábújok, és összekulcsolom kezünket. Grátiszba kap egy puszit is rá. Ez egy olyan köszönöm-féleség. Nem tudom, de ez nálam olyan megszokott dolog, hogy szex után hozzábújok a lányhoz, és megfogom a kezét. Sofia szoktatott rá erre, neki volt állandóan az a mániája, hogy fogjam a kezét, mert érezni akarja, hogy szeretem. Egy kézfogásból mégis mit tud érezni?! Nők, meg az ő furcsaságaik…talán sose fogom megérteni őket.
    Rá kellene már gyújtanom, de egyszerűen nem bírok felkelni innen, mintha ide lennék tapasztva. Se erőm, se kedvem…meg kicsit illetlenség lenne tőlem, hogy elkezdek füstölni itt Lyna mellett. Lehet, hogy ő nem is dohányzik, és zavarná. Nem tudom. Sok mindent nem tudok még róla, de lassan eljön mindennek az ideje. Persze nem itt kellene megbeszélnünk a továbbiakat, mégis meg kéne adni a módját. Azt hiszem el kéne vinnem valahová; a nagy kérdés viszont az, hogy hová is?! Lagunába olyan snassz lenne, viszont mégis olyan hely kellene, ahol nyugiban tudnánk lenni. És persze az se lenne gáz, ha valami romantikus hely lenne. De ízlések és pofonok. Majd még megálmodom ezt, mert úgyse most fogunk felpattanni innen.

- Annyira jó, hogy itt vagy. – mondtam neki halkan, kissé zihálva, hiszen még mindig nem tértem magamhoz.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 10.05.13 16:08

Az igazat megvallva fogalmam sincs, hogy ilyenkor mi játszódik le a másik elméjében. Őszintén szólva azt sem tudom, hogy nekem mit kellene gondolnom erről az egészről. Szép volt, jó volt, ennyi volt? Mert általában ez a lényeg némi körítéssel, de arra valahogy a legkevésbé sem volnék kíváncsi. Nem igazán tudom milyen szerelmesnek lenni... Azaz egyszer én is belestem már ebbe a csapdába, azóta viszont bármi áron próbálom elkerülni. Anélkül is tudok csalódni és az sem kevésbé fáj. Nem vagyok az a mániákusan, betegesen ragaszkodó típus. Szóval nem tudom még, hogy mit hoz a holnap, de azt az egyet biztosra veheti, hogy nem lesz belőle sem hiszti, sem szappanoperát megszégyenítő dráma. Pedig egyszer úgy kipróbálnám. Ugyan akkor én senkit sem fogok magamhoz láncolni... Tudomásom szerint az még nem bűn ha szeretem élni és élvezni az életet és nem megragadni egy adott ponton. Igen, a bizt6os és a bizonytalan. De a bizonytalan az valahogy mindig olyan csábítóbb és ez az aminek én nem tudok ellenállni. Akkor is, ez legyen a legnagyobb hibám az életemben. Mert döntéseimért egyedül én felelek és senkinek sem tartozom beszámolóval és amíg én nem bánom a történteket addig más se köpjö9n a levesembe. Mert annyira utálom mikor mossák a fejemet és az az én megmondtam, hát attól kiborulok. Utólag mindig mindenki olyan őrületesen okos, hogy az már fáj.
Azt hiszem elég nagylány vagyok már ahhoz, hogy egyedül is eltudjam dönteni, hogy kivel, mit, hogyan és mikor akarok csinálni.
Nagyon is meglepett azzal, hogy összekulcsolta kezünket. Nem pusztán csak azért, mert nem számítottam rá... Ez nem egy szokványos meglepetés volt. Ilyesmit még senki sem csinált. Legalább is nem volt szokásuk, erősségük az ilyesmi. Az addig természetes volt, hogy az ágy két külön sarkában aludtunk el, de még senki sem fogta a kezemet.
- Szerintem mindketten tudjuk, hogy ezt most miért mondod... - Feleltem halkan felé fordulva. Nem arról van szó, hogy nem hiszek neki vagy nem akarok. Én nagyon is szeretném elhinni, csak még kissé elhamarkodottnak és korainak tartok, amit a legtöbben a szexre fognának. Egy jó menet után... Hát sok mindenre fényt lehet deríteni csak okosan kell csinálni. Azt minden nélkül elhiszem neki, hogy most tényleg örül a jelenlétemnek. Sőt, percekkel ez előtt még odáig voltunk mindketten egymástól, de ez is elmúlik. Ki tudja? Talán néhány óra, még kitisztul a feje és már én sem leszek olyan fontos és elfoglalhatom a helyemet a listán.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 10.05.13 16:56

   Még mindig nem térek magamhoz. Már kezdtem attól félni, hogy elfelejtem bent a dutyiban, hogy milyen is a szex. Persze ott lett volna rá lehetőség, szinte bárkivel. Valakik megoldották egymás között a cellában, páran utcalányokat hívtak be magukhoz egy-egy délutánra. Ah, és voltak olyan is akik saját magukról kezeskedtek. Én inkább szenvedtem. Hogy miért is? - A válasz nagyon egyszerű; férfival soha a büdös életben nem csinálnám, sőt, még kurvákkal sem. Ki tudja mit kapnék el tőlük. Meg Isten tudja hányan mentek át rajtuk. Én azért megválogatom, hogy kikkel fekszem le.
- Talán mert igaz? – kérdezek vissza. Úgyis azt hiszi, hogy azért mondtam neki azt, amit, hogy jólessen a kicsi lelkének. Pedig nem. Azért mondtam, mert valóban ezt gondolom. Szívesen megállítanám az időt most.
A helyében örültem volna, hogy idáig elhúztam az egészet. Akár meg kint megdöngethettem volna a medencénél. De nem, türelmesen vártam, úgyhogy egy rossz szava nem lehet rám.
    Újabb puszit adok a kezére, majd egy pimasz kis vigyorral az arcomon nézek rá.

- Csak hogy bebizonyítsam, hogy mennyire is örülök neked, a mai nap folyamán elviszlek majd valahová. – na igen, csak ki kéne találnom, hogy hová. – Egyelőre titok, hogy merre. – olyannyira titok, hogy még én sem tudom. Magamat ismerve majd az utolsó percben fog eszembe jutni valamit, sőt, még az is lehet, hogy elindulunk mondjuk egy étterembe, és egy állatkertben kötünk ki. Annyi szent, hogy ez nem fog megtörténni.
    Elengedem a kezét, majd átölelem, s közelebb bújok hozzá. Hátát cirógatni kezdem, és adok az orrára egy puszit. Szemeim félig-meddig már lecsukódnának, hiszen kicsit fáradt vagyok, de nem szívesen aludnék most be Lyna előtt, maximum, ha ő is aludni szeretne.

- Nem szeretnél lefürödni? – egyáltalán nem bunkóságból kérdezem, csak eddig az összes lány, akivel voltam, aktus után mindig a zuhanyzót vette célba. – Úgy harmadjára a mai nap… - teszem hozzá kissé ironikusan. Szegénykémnek lassan herótja lesz a víztől. Ha tudná, hogy medence még itt a házban is van…
    Hm, ötletnek nem is lenne rossz. Lehet nagyban készíti magát arra, hogy étterembe, vagy valami puccos helyre megyünk, aztán itt a benti medencénél kötnénk ki. Jaj, de megnézném a reakcióját…azt hiszem nem járnék jól ezzel az ötletemmel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 10.05.13 17:41

- Hát nem pontosan erre gondoltam... - Szerintem inkább nem szeretné hallani, hogy én hogyan látom ezt a helyzetet, szóval maradjunk csak annál a feltételezésnél, hogy igaz. Én pedig majd megpróbálok a későbbiek folyamán nem belekötni, hanem elfogadni és csendben maradni. Én csak nem akarom, hogy olyan dolgok hangozzanak el, amit igazából egyikünk sem gondol komolyan. Egy mert felesleges, ugyan is az már semmin sem változtat és nem is kell szerintem. Kettő, mert nincs értelme. Én ezt tényleg így gondolom és ha ő valami csoda folytán tudna ezen változtatni hát őszinte elismerésem. Volt már ilyen... Egyik sem tartott tovább néhány hétnél csak amíg nem akadt valami érdekesebb. Aztán meg jött a dolog legizgalmasabb része, a magyarázkodás. Na azt imádom. Nincs amelyik verziót ne hallottam volna még, de mindig próbálok izgatottan figyelni különösen ha valami újat hallok.
- Drága, nem attól lesz valami meggyőzőbb vagy igazibb, hogy elviszel valahová, de legyen. A meglepetésekben jó vagy csak ne legyen közel a vízhez... - Mert abból az utóbbi néhány órában eleget kaptam, már kezdek besokallni tőle. Persze volt már szerencsém a szökőkúthoz is fényes nappal és éjszaka egyaránt. Hát nem tudom... Nekem mindenhogy tetszett.
Azt hiszem azt az apróságot elfelejtettem megemlíteni, hogy nagyon is csiklandós tudok lenni. De nálam még ez sem olyan egyhangú. Van akinek megy és van akinek nem. Valaki ha már csak hozzám ér azzal az őrületbe kerget és valaki nyúzhat naphosszat, maximum csak bosszantani tud vele. Viszont most kibírom, hogy ne csináljak semmit. Erőm se lenne nagyon ficánkolni és úgy nem mellékesen csérogni sem akarok. Azon viszont már halkan felnevettem amikor kaptam egy puszit az orromra. Nem tudom. Senki sem szokta puszilgatni az orromat és vicces volt. De inkább nem próbálom meg megfejteni.
- De igen, csak épp innen felkelni nem. - És mivel anélkül nem megoldható így maradok a fenekemen.
- Nem felejtettem ám el... - Nem is fogom egykönnyen. Hogy miért kell velem mindig ezt csinálni? De biztosra veheti, hogy megtalálom a módját idővel, hogy megbosszuljam, már ha engedi. De most valahogy még ahhoz is fáradt vagyok, hogy ezen töprengjek és még csak kérdésekkel sem fogom bombázni. Néha pihenni is kell egy kicsit, hogy aztán újult erővel menjünk egymás idegeire. De ha lesz legközelebb akkor most már kénytelen lesz valami újat kitalálni, mert a medencét több méterről is kerülni fogom főleg ha a közelemben van és ténylegesen nem pancsolni készülünk. Azért azt most már látom rajta ha készül valamire...

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 10.05.13 18:26

    - Valahogy éreztem. – és teljesen megértem, hogy másra gondolt. Gondolom nem sokan mondták neki ezt pár óra után, főleg így ismeretlenül. Igaz, annyira, mégse vagyunk idegenek egymás számára, mondhatni, hogy már belülről ismerjünk egymást…khm…szóval, alig tudunk egymásról valamit.
    Még hogy csak én tudok meglepetéseket okozni…ledrágázott. Nos, igen, ez kissé meglepő volt. Nem igazán rajongok az effajta becézésekért, de ha jól esik neki, ám legyen. Nem leszek semminek sem az elrontója, főleg ilyen éjszaka után nem. Később úgyis ki fogja tapasztalni, hogy miket szeretek, s miket nem. Ez fordítva is igaz persze. Előfordulhat, hogy teljesen meg fogunk döbbeni a másikon, de pont ez lesz az izgalmas az egészben.

- Tudom, de mégse beszélhetjük meg a dolgainkat itt, nem? Valahogy nem lenne hangulatos. – most itt az ágyban kezdjünk el beszélni az életünkről? Nem, nem szeretném. - Azt nem ígérhetem meg, hogy nem lesz víz a közelben, viszont azt megígérem, hogy nem viszlek a közelébe. – már unalmas lenne nekem is, ha ismét vízben végezné. Egyszer még oké, meg emlegetni is jó, mert legalább jót nevetünk rajta, és legalább lesz mivel cukkolnom.
- Jól van, akkor maradj csak itt. – nekem viszont muszáj rágyújtanom. Nem akarom itt hagyni Lynat, de tényleg muszáj. Rohadt álmos vagyok, de cigizni mindig van erőm. Még az is előfordulhat, hogy néha álmomból kelek fel, és füstölök. De nem tudok arról, hogy alvajáró lennék. – Nekem viszont ki kell mennem az erkélyre. - még ő sem tud visszatartani.
    Megcirógatom Lyna arcát, majd nagy nehezen kimászok az ágyból, és az egyik törölköző után nyúlok, majd derekam köré tekerem. Ahogy haladok felfelé a kis lépcsőn, nem bírom levenni levenni szemem Lynaról. Olyan édesen fekszik ott.
A fenti ágy melletti kis éjjeliszekrényhez megyek, mert annak fiókjában tartom a cigit. Pár doboz van csak ott, sokszor inkább a gatyám zsebében van egy, és az ki is tart 1-2 napig. Viszont a medencés incidens közben ugye a gatyám is elázott, így az összes cigim is…kárba vesztek! De ennyi bajom legyen.
Kiszedek egy dobozzal, fogok egy öngyújtót, majd kinyitom az erkélyajtót, és kisétálok egészen a korlátig. Meggyújtom a szálat, majd a korlátra támaszkodom, és elkezdek gondolkodni, hogy most hogyan, merre tovább.

~ Menjünk bulizni? Nem, az nem jó.
A kajáldák túl snasszok, meg nyüzsgés is van, az meg most nem hiányzik nekem.
Víz közelébe nem mehetünk ugye, úgyhogy strand kilőve.
Ismerkedésre viszont a legjobb hely egy park. Ah azt hiszem ez lesz. Elviszem sétálni. És talán kettesben is tudunk lenni. Bár a parkokról meg nem szép emlékeim vannak…de Lynaért bármit.~

    Fogalmam nincs, hogy Lyna bent mit csinál. Lehet, hogy már bealudt, lehet, hogy ránevette magát arra, hogy lefürödjön. Aminek viszont a legjobban örülnék, ha meglepne, mégpedig úgy, hogy csak kijön ide hozzám. Én már attól is boldog lennék. Igen, boldog…
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 10.05.13 20:28

- Hát akkor erre most nagyon jól ráéreztünk. - Nem csak erre, de szerintem ebben úgy szintén egyet fogunk érteni és egyre fogunk gondolni még akkor is ha nem tesszük szóvá. Talán jobb is volna, már persze csak ha kibírjuk.
- Hangulatos... Mihez viszonyítva? - Na fiam, helyen vagyunk. Felébredtem. Úgy látszik van amihez soha sem lehetek eléggé fáradt vagy kimerült. De mentségemre szóljon nem én kezdtem és mivel azt mondta, hogy nem szeretné ha mindenre csak helyeselnek, bólogatnék és bájosan mosolyognék így maradnak a kérdések. Még mindig jobb mintha tényleg nem volna véleményem. Mert szerintem csak a bolondnak mindegy, sőt még annak se csak rá fogják amolyan úgy se számít alapon. Igaz, hogy minden helynek megvan az a sajátos kis hangulata meg mindegy, de hát mi most mihez is keresünk alkalmas helyet?
- Hm, így is elfogadható. - Nem mintha cukorból lennék és nem is panaszként, de kezd már víziszonyom lenni. Ha jobban belegondolok tudhattam volna, hogy nem úszom meg szárazon, hiszen sose jön össze. Plusz ha azt nézzük a szökőkút után még mindig jobb. Szóval ennyit a hangulatos helyekről. A park is olyan nyugis volt és hangulatos még a vízsugár közelébe nem kerültem. Az már kevésbé volt nyugodt vagy akár hangulatosnak nevezhető. Szóval én lassan már mindentől irtózom amiből hideg víz jön, mert valahogy mindig többet kapok belőle mint szeretnék. Valahogy sose önszántamból történnek a dolgok.
Nem tudom mégis hová a csodába mennék vizes ruhában, szóval biztosra veheti, hogy tényleg itt fogok maradni még egy ideig a csodára várva. Se nem hibbantam meg, se nem vágyom arra, hogy megfázzak, szóval nem sok más maradt... és szerintem nem is hagyná, hogy csak úgy lelépjek- Főleg ha eszembe jut, hogy a mi előbb hogy ragaszkodott ahhoz, hogy lefürödjek és megszárítkozzam.
- Szólhattál volna... - Emlékeim szerint egyszer sem gyújtott rá, szóval most már ezt is tudom. De tényleg mondhatta volna ha ráakart gyújtani. Nem zavar... és amúgy sem várhatom el mindenkitől, hogy ne gyújtson rá csak azért, mert én nem dohányzom.
- Nem hátrafelé tekingetünk... - Mutattam a kezemmel felfelé a lépcső irányába, hogy előre tessék figyelni és nem hátra. Ha most nagyon akarnám, akkor nem menne ki... Csak ő még ezt nem tudja, de valamit későbbre is kell tartogatni.
Őszintén a legszívesebben megvárnám még visszajön, de ha továbbra is ágyban maradok akkor percek kérdése és elalszom. Komolyan nekem még a törölközőig elnyúlni is messze van... Lustaságom elképesztő méreteket ölt ha nem teszek ellene valamit. Így hát erőt vettem magamon és én is felkeltem. Körém tekertem azt a nem túl sokat takaró törölközőt csak azért, hogy elmondhassam igen is van rajtam valamit, csak épp azt nem tudom, hogy minek. Nem mintha ettől a tudattól az én lelkemnek jobb lenne. Tudom, hogy percekkel ez előtt már mindent láthatott belőlem, de azért nem venném zokon ha mostanra már szárazak volnának a ruháim. Szóval ebben a komoly öltözékben sétáltam - vonszoltam el magam - ki én is az erkélyre. Egy szót se szóltam... Mert fogalmam nem volt mit mondhatnék. Így csak a korlátnak dőlve figyeltem.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 10.05.13 21:52

    - Gondold csak végig; itt szeretnél beszélni komolyabb dolgokról perpillanat meztelenül; vagy később mondjuk egy étteremben, kávézóban – természetesen- felöltözve? – persze, hogy az előbbinek örülnék!     Hm, biztos meglepődne, ha idehoznék egy terítőt meg tálcán valami kaját. Víz az nem lenne a közelben, nagy örömére.
- Nagyon zavar? - sejtettem, hogy nem fog neki tetszeni a cigis dolog…de nem tudok mit tenni ellene. Ha jobban belegondolok, szerintem a bárban is láthatta, hogy dohányzom, de lehet elfelejtette, vagy fel se tűnt annyira neki. Ha nagyon frusztrálná a dolog, még az is megtörténhet, hogy leszokok a cigiről. Eleinte tuti nem bírnám. Sofia annó megpróbálta a lehetetlent, és fogjuk rá, hogy sikerült is neki. Három hónapig nem gyújtottam rá, ami azért akkoriban teljesítmény volt. Aztán mikor nem volt velem, zugdohányos lettem. Bárhol voltam egyedül, mindig előkaptam egy szálat…meg még egyet…és még egyet…meg egy utolsót. És így szoktam vissza. Egy lány miatt nem igen hoznék ilyen áldozatot, de én hülye egyszer megtettem.
- De olyan csábító vagy! – nem lehet nem Lynara nézni. Dobok egy puszit neki, remélem az ilyet is értékeli.– Lehetetlen levenni rólad a szemem.

    Nagyban agyalok különféle dolgokon, de nem jutok előrébb. Viszont arról már döntöttem, hogy hová is fogom elvinni Lynat. Nem messze tőlünk van egy park. Elég kis nyugis a hely, sétáláshoz pont ideális. Pár pad is van, és ha jól láttam, vannak dugihelyek, ahol tényleg csak ketten lehetünk. Kivételesen semmi piszkos nem jár a fantáziámban, tényleg csak az, hogy vele beszélgethessek. Furcsa tőlem ilyet hallani…de változnak az idők, nemde?
    Szívok egy nagy slukkot, erre máris ott terem mellettem Lyna. Ráadásul egy szál törölközőben. Most bezzeg nem annyira zavarja a törököző hosszúsága, pontosabban rövidsége. Szó se róla, örülök neki, hogy kijött hozzám.

- Meg ne fázz nekem. – még csak az hiányozna, hogy beteg legyen. Szívesen ápolgatnám, de nem akarom, hogy megfázzon, így hát kénytelen leszek átölelni. De inkább csak átkarolom derekánál, nem akarom, hogy teljesen füst szagú legyen a haja.
Két gyors slukk, majd elnyomom a cigimet, és szembefordulok Lynaval.

- Mit szolnál hozzá, ha elmennénk az egyik közeli parkba? – jobb tényleg nem jutott az eszembe, de ez is több mint a semmi. – Megreggelizhetnénk nálunk aztán felőlem mehetnénk is. Persze csak ha benne vagy.
    Mielőtt bármit is válaszolni tudna, ajkaira hajolok, és lágyan megcsókolom. Így mégis csak nagyobb az esélye annak, hogy igent fog mondani. Remélem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 10.05.13 22:45

- Nem mindegy, hogy a szemeiddel vetkőztetsz le vagy ténylegesen nincs rajtam ruha? Amúgy meg a kávézó is tökéletesen megteszi. - Komolyabb dolgokról. Na jó, abba kéne hagynom. De valahogy ez most olyan új helyzet. Pedig végigjártam már párszor ezt az utat és még mindig tudnak meglepetések érni. Már hozzászoktam, hogy néhány napig minden szép és jó aztán valahol mégis csak kisiklik a dolog. Nem cukkolni szeretném, de tényleg... Na jó, végül is nem tudhatom, hogy mi lesz és hogy mi hogyan alakul amíg meg nem ejtsük azt a beszélgetést. Nem tudom, hogy ez most miben lesz más, de érdekel. Viszont nem akarom azt se, hogy túl nagy feneket kerítsünk ennek az egésznek. Veszíteni valóm amúgy sincs, mert amit lehetett azt már lenyerte rólam.
- De hát még rá sem gyújtottál. Egyébként nem, nem zavar. - Jó, nincs valami kellemes illata, de el lehet viselni. Ezen már biztosan nem fogok problémázni.
- Nem eléggé... - Néztem rá csalódottan majd elmosolyodtam, hogy lássa nem gondoltam komolyan. Mert ha tényleg igazán olyan csábító volnék, akkor nem lett volna képes felkelni és egyedül hagyni. Na jó, persze én se tettem semmit azért, hogy ne menjen, amit már bánok is egy kicsit. De végtére is azután is visszacsábíthatom, hogy elszívta azt a szál cigit, csak azt kell tudjam kivárni.
- Azért most mégis csak sikerül. - Oké, nem akarom, hogy tényleg visszaforduljon. Tudok várni. De így legalább azt is tudom, hogy az egyből nem lesz kettő.
- Gondoltál volna erre akkor amikor a medencébe dobtál. - Most legszívesebben még nyelvet is öltenék rá, de pillanatnyilag nincs nálam a személyim, amivel bizonyíthatnám, hogy elmúltam már öt éves. Az egyetlen bizonyítékot pedig a hálóban hagytuk.
- Viszont felkészülhetsz rá, hogy ha tényleg megfázom addig le sem tudsz majd vakarni magadról még meg nem gyógyulok. Még a reggelit is az ágyba kérem majd... - Próbáltam valamiféle szigorú tekintetet magamra erőltetni, de nem bírtam ki és elnevettem magam.
- Te most megpróbálod befolyásolni a döntésemet? - Ragadtam meg az alkalmat, hogy halkan rákérdezzek amint ajkaink elváltak egymástól majd hozzá hasonlóan én sem vártam meg a választ és ismét megcsókoltam. Ha ezek után még mindig ki tud igazodni rajtam, akkor valamit nagyon tud és jár neki az a belegyezés.
- Tennénk egy romantikus sétát? - Kérdeztem vissza bájosan mosolyogva amolyan kislányos lelkesedéssel. Úgy tizenhét évesen viselkedhettem utoljára így. Rég volt már.. Ideje feleleveníteni milyen is volt még majd a végén tényleg feledésbe merül.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 11.05.13 11:15

    - Azért van ám különbség a kettő között. – és ugye én nem a szemeimmel szeretek vetkőztetni, hanem a kezeimmel. Annak még eredménye is van.
Kicsit azért megnyugodtam, mikor a kávézót mondta. Ebből kiderült az, hogy nem igazán a pénzre pályázik, mert úgy is tudja, hogy én fizetnék mindent. Az is meglehet, hogy tévedek, a legtöbben eddig mindig étterembe akartak menni, és ugyebár egy középkategóriás nem felelt meg senkinek.

- Itthon még nem, igazad van…viszont Lagunában igen. – lehet, hogy akkor még nem volt ott, mikor nekiálltam füstölni. Már én sem emlékszem kristálytisztán, de teljesen lényegtelen. Jobb lesz, ha megszokja.
- Édesem… - ehm, nem hittem volna, hogy ez még ma ki fog csúszni a számon. - … ne butáskodj.
    A szívbajt tudják rám hozni a nők, mikor csalódott fejet vágnak. Olyankor mindig elgondolkozom azon, hogy mégis mi a francot csináltam vagy mondtam. Végül mindig kiderül, hogy nem én vagyok a ludas, csak szimplán velem szeretnek szórakozni. Oké, fordított esetben én is ilyen lennék. Szeretem mikor valaki elkezd bocsánatot kérni a semmiért, és feleslegesen magyarázkodik. Néha olyan dolgok is kiderülnek akkor, amiről az ember nem is tudott. Akkor aztán lesz parádé…na az olyat már nem igazán szeretem.
- Maximum 3 perc az egész. – annyit még talán mindketten kibírunk. – Sietek. Aztán végig maradok melletted. – nos igen, veheti ezt egyfajta célzásnak. De erről majd később úgyis beszélni fogunk. Csak most ne kérdezzen vissza!

    - Gondoltam is. Szerinted miért hoztalak ide be? – nem, egyáltalán nem azért amire ő gondol. Szinte már olvasni tudok a gondolataiban. Olyan könnyen kiismerhető típus. Mondjuk a legtöbb nő ilyen, de sokakon nem lehet kiigazodni. Nem is tudom, hogy melyik a jobb…
- Én mindig mindenre fel vagyok készülve. – meglepetés mindig érhet, de nem vagyok az a mindenen meglepődős típus azt hiszem. Bár mindenki más véleménnyel van rólam. – Nem is akarnálak levakarni magamról. – ez a szigorú tekintet tudtam, hogy nem fog sokáig tartani nála, mert ha mérges is lenne, nem ilyen hangon mondta volna az egészet. – A rossz hír az az, hogy nem kell betegnek lenned ahhoz, hogy ágyba kapd a reggelit. – tízóraira meg megkaphat engem. Na jó, ez most csak vicc volt. Az viszont igaz, hogy ott lennék mellette, és lesném minden kívánságát. Nem mintha így nem, de betegen háromszor több odafigyeléssel. Minden erőmmel azon lennék, hogy pár nap alatt meggyógyuljon. Én nehezen kapom el a különféle nyavalyákat, de elég poénos lenne, ha egymást váltogatnánk a beteg ágyon...ehm.
- N-n-n… - mielőtt bármit is tudtam volna mondani, már meg is csókolt. Na, ezt már szeretem! Bármikor örömmel fogadom az ilyen apróságokat.
- Szóval; nem, nem próbáltam meg befolyásolni semmit. – úgyse hiszi el, de azért én megpróbáltam.
    Egyáltalán nem gondoltam, hogy ennyi lelkes lesz a park hallatán. Már csak azt kellett volna mondanom, hogy megyünk piknikezni. De inkább nem gondolok ilyesmikre, mert nem igazán vonz az ilyen. Meg ugye így kerültem bajba annó. Nem szeretek visszagondolni a múltra, mindig csak a jelenre fókuszálok. Azt hiszem, hogy a Sofias ügy örökre megmarad. Egy dologtól félek, hogy Lyna észre fogja venni rajtam, hogy valami nem stimmel, és akkor fog igazán bombázni a kérdéseivel. Próbálok majd tényleg csak rá figyelni, de nehezen fog menni. Mindegy. Megígértem neki, hogy parkba megyünk, már nem mondhatom vissza.

- Persze csak ha nem bánod. – válaszoltam halkan, egy apró mosollyal az arcomon. Nem, ez nem egy őszinte mosoly volt. Inkább csak Lyna mosolya miatt volt ez.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
781
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel 11.05.13 14:51

- Még pedig? - Én nem is én lennék ha ezt az alkalmat most elszalasztottam volna és kibírtam volna egy szó nélkül. Muszáj volt rákérdezem, már csak azért is. Nem tudom miért. Mintha már nem ismerném a lehetséges válaszok többségét. Gondolom ha a kezével teszi ugyan azt sokkal célravezetőbb és eredményesebb mintha csak a szemével vetkőztetne. Szinte bármibe lemerném fogadni, hogy bármit is mond ez lesz a lényege. Más használható érv vagy indok nem nagyon jut az eszembe és általában beválnak a sejtelmeim. Hiszen most is itt vagyok és hazudnék ha azt mondanám, hogy nem sejtettem már az első percektől. Szerintem ő is pontosan tudta, hogy mit akar és azt is hogyan érje el azt, tiszta sor.
- Nos, akkor két lehetőség van: vagy én még nem voltam jelen vagy túl nagy hatással vagy rám... - Hupsz, azt hiszem ezzel most tényleg sikerült elszólnom magam. De én tényleg nem emlékszem rá, hogy rágyújtott volna a jelenlétemben akár egyszer is és tudtom szerint még nem vagyok abban a korban, amitől számítva a szenilitás már megengedett.
- Nem áll szándékomban. - Szóval most már édes is vagyok... Nem hittem volna, hogy ezt ilyen hamar és ilyen rövid idő után hallani fogom tőle. De ha azt nézzünk én is simán ledrágáztam percekkel ez előtt. Szerintem akkor még el sem jutott a tudatomig, hogy mit is mondok, de ettől eltekintve nem akarok ennek túl nagy jelentőséget tulajdonítani, mert szerintem ugyan oda lyukadnánk ki. Idővel ha kell majd úgy is ki fog derülni, hogy ki mit és mennyire gondolt komolyan. Én legalább is ennyi idő után semmi biztosat sem tudnék mondani azt az egyet kivéve, hogy eszméletlenül jó volt vele!
Maximum három perc. Na igen, ezt már hallottam csak én az öt perces változatát ismerem.
Szerintem inkább nem akarja hallani az én véleményem. Különben sem azért mondtam, hogy most ezt boncolgassuk.
- Elhamarkodod a dolgot... - Túlságosan magabiztosan hangzott. Ezt mégsem hagyhatom, így idővel kénytelen leszek majd erre rácáfolni. Addig viszont nagyon is jól teszi ha mindenre fel van készülve amíg velem van. Mert nálam minden percek kérdése...
- Ezt most csak azért mondod mert még ne sikerült kellően felbosszantanom téged. - Igaz, még meg sem próbáltam. De épp ezért tartom elhamarkodott kijelentésnek.
- Na és ennek a melyik része a rossz hír? - Kérdeztem rá gyorsan, mert nagyon is tetszetős az elgondolás. Nem sokan hozták még nekem eddig ágyba a reggelit. Előbb nyavalyogtak a kávéjuk után minthogy az én reggelimmel legyenek elfoglalva.
- Azt várod, hogy ezt most el is higgyem? - Túl sok minden történt már a mai nap izé este izé éjszaka folyamán, hogy én ezt csak így el is tudjam hinni neki. Persze azért erősen próbálkozom.
- Nem, mert neked majd arra is gondod lesz. - Ennyire azért ismerem már, hogy tudjam valamit úgy is ki fog találni. Bármennyire is meglepő még számomra is, de így utólag visszagondolva már azt sem bánom, hogy beledobott a medencébe és a többi...

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Lyna & Abel

Vissza az elejére Go down

Lyna & Abel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Edwiel villa-