welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Abi & Colin - Most minden új

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 16.06.13 22:43


Nothing else matters
Kicsit tartok tőle, hogy Abi mit fog mondani. Hogy miért? Korábban már volt erről vitánk, a kenguru is azon ötleteim közé sorolható, amikre ő nem vevő. Nem tudom már hány ötletemet vétózott meg, pusztán azzal a kifogással, hogy nem én vagyok itthon  a gyerekkel, akkor már bele se szóljak abba, hogyan kell nevelni. Oké, eddig valamennyire igaza is volt ebben, de Connor a kettőnk gyereke, és nem csak neki kellene így érvényre jutnia. Vagy az én szavam nem igazán dönt sok mindenben? Mindegy is, próba szerencse...
- Cica, majd felveszem én. Nem mondtam, hogy majd vidd te, egy szóval sem. De ha Connor most másképp nem megbékíthető, akkor marad ez a megoldás. - azért elsőre nem is vészes reakció. Én arra számítottam, hogy majd közli, ne is álmodjak ilyenről, sőt dobjam ki ezt a vackot a kukába. Vagy legalábbis valami ilyesmi. 
A továbbiakban azonban nem nagyon tudok megmukkanni sem, csak hallgatom azt, amit Abi magyaráz. Oké, szóval akkor kedve sincs sétálni már... Remek, sikerült az egyiket megbékíteni, most a másik kezdi. Így a büdös életben nem fogunk semmire sem jutni. Ahogy azzal is tisztában vagyok, hogy ha Abit most nyaggatni fogom, hogy menjünk el, és még esetleg bele is menne, mást sem csinálna, csak grimaszolna, morogna. Jobb esetben próbálná moderálni magát, de tudom, hogy nem élvezné már annyira a sétát. Egy ideig csak nézek rá, picit talán lehangoltan, valami megoldáson gondolkozva. Végül csak lerakom a babahordozót és Connorral együtt odasétálok hozzá. Leguggolok vele szemben, amit persze a kis kópé pokolian élvez mert így megint lesz lehetősége rugóznia, na meg tudja, hogy akármerre kepeszt, tartani fogom. 
- Mi a baj? Miért vagy ennyire ingerült? - oké, tudom, hogy Abi nem a türelem és higgadtság mintapéldája, de eddig nem történt még semmi olyan, amin hergelhette volna magát, hogy aztán most pillanatok alatt a plafonon legyen. Bár ki tudja, lehet még van valami, amit csak úgy elnyom magában, amit nem akar elmondani. 
- Elmenjünk még, vagy hagyjuk? - kérdezem kis szünet után, miközben szabad kezemmel megsimítom a combját. Nagyon örülnék neki, ha még sikerülne egy jó napot kihozni ebből a maiból. Elvégre később lesznek nagyobb problémák is, nem pusztán Connor hisztije. Inkább örüljünk, hogy azt is ritkán csinálja, ennél lesznek sokkalta nagyobb problémák is vele még, ha nagyobb lesz. Meg kell tanulnunk mellette rutinos szülővé válni. Még ha nem is könnyű. To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor 
Note:  

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 16.06.13 23:04Megbékíthető... kis mitugrász, de már azon kell agyalni egy egyszerű sétához is, hogy legyen teljesen kielégítve az uraság? Csodálatos. Minden esetre, legalább már Connornak jó kedve van, hiszen a hisztijével elérte, amit akart és nincs oka panaszra. Nekem viszont sikerült két perc alatt elvennie a kedvem mindentől. Ez a nyomorult hiszti most szépen beárnyékolja majd az egész napot, pedig nem is tettünk vele semmi borzalmasat, csak beültettük a baba kocsiba és szerezni akartunk neki egy szép napot, mikor együtt a család. 
-Nem vagyok ingerült, csak felhúzott Connor. Gondoltam, majd lesz egy tökéletes napunk együtt, de ahelyett, hogy ezt tök egyszerűen kiviteleztük volna, variálhatunk össze-vissza.- sóhajtok egyet, közben lesek rájuk, ahogy odasétálnak elém és onnan pislognak fel rám. A kis úrfi teljesen elégedett most már, csak az én kedvem rombolta le és tudom, hogy emiatt még legalább fél órán át csak morogni fogok. Ismerem már annyira magam. Mindenen gúnyolódok majd vagy úgy teszek, mintha az egész nem is tetszene... vagy már nem is fog így tetszeni, mit tudom én, de mégis csak érzek némi kényszert a sétára, ahogy Colin les rám. Legalább miatta meg kellene ejteni a dolgot, hiszen látom rajta, mennyire szeretné. 
-Menjünk.- sóhajtok egyet, majd fel is tápászkodok, oda vonulok a kutyákhoz, felkapom a két pórázt meg a táskát a vállamra és már megyek is kifelé. Hogy most mi bajom igazából? Utálom, ha valami nem úgy alakul, ahogy elképzeltem.
-Hova ilyen sietősen?- szólok a két kutyának, ahogy megérzem, hogy már húznák is ezerrel a pórázt. Persze, nem engedem őket és meg is állok szépen, hátha rájönnek, hogy bizony, ha menni akarnak, akkor normálisan kell csinálniuk és nem őrült módjára. 


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 16.06.13 23:29


Nothing else matters
Tudom, hogy Abi milyen, ezzel tisztában vagyok. Ahogy arra is számítottam, hogy mit fog válaszolni a kérdésemre. Ismerem annyira, hogy tudjam, mi a gondja, és azzal is képben vagyok, ha elindulunk, nem lesz túl rózsás kedvében. De majdcsak megoldódik, ha mást nem, majd felvidítom valahogy. Connor sajnos néha hajlamos kiborulni, és ezzel már az anyja hangulatát is seperc alatt le tudja rombolni. Komolyan, mint ha csak össze kellene őket kötni. Vagy még azt sem. Egy halovány, de bizakodó mosolyt eresztek meg, ahogy Abi végül rábólint, hogy menjünk. Felegyenesedek, és mindjárt Connort bele is bújtatom a kenguruba, amit aztán magamra aggatok. Kicsit elsőre érdekes, hogy fognom sem kell a gyereket, úgy viszem. De ő szemmel láthatólag piszokul élvezi, hogy fentről apuról nézelődhet. Adok egy puszit a buksijára, és elmormogok egy "nincs több hisztit", de már indulok is el Abi után, aki a kutyákat veszi kezelésbe. A két blöki mint akiket hajtanának, úgy indul meg az ajtó felé, ki a kapuig. Én pillanatok alatt csatlakozok hozzájuk, és már az utcán is vagyunk. Vagyis pontosabban a járdán, ami egészen levezet a parkig. Abire pillantok, aki még mindig nem tűnik valami feldobottnak. Connor persze sikongat párat, amíg teljesen új neki a dolog. De utána már csak csöndben szemlélődik és a kutyákra is vet olykor egy-egy pillantást. Én csak megfogom Abi kezét és egészen a parkig el sem eresztem, csak miután szükséges lesz a kutyákról leoldani a pórázt. Leülök egy közeli padra csak, és nézem ahogy a két kutya elhúz. Connor máris mutogatni kezd feléjük, miközben a száját csücsöríti, és megpróbálja utánozni a kutyák hangját. Ezen csak elmosolyodok, és úgy csinálok, mint aki nagy érdeklődéssel bonyolódna bele a vele való társalgásba. De a gyerek most legalább nem kepeszt, nem akar elindulni semerre, csak élvezi, hogy rajtam lóghat. 
- Cica, nem ülsz le? - kérdezem mindjárt Abire pillantva, aki még mindig csak a pórázokkal bíbelődik. Látom rajta, hogy nem nagyon élvezi az egészet, sőt inkább hagyná a fenébe. Pedig annak örülnék a legjobban, ha ugyanúgy, sőt jobban élvezné ezt az egészet, mint én. Elvégre ezért vagyunk itt. Hogy jól érezzük magunkat. Most a munka sem húz el tőlük, most tényleg lenne bőven alkalom kikapcsolódni. Vagy csak úgy élvezni egymás társaságát. 
- Tudom, hogy Connor néha egy kis erőszakos vadmalac, de egy hiszti nem a világvége. Tudom, hogy sokszor besokallsz miatta, ha ilyen. De itt vagyok most, hogy segítsek. Annyit nem ér az egész, hogy elmenjen a kedved. Csak azt szeretném, hogy te is kikapcsolódj, hogy élvezd ezt a sétát. To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor 
Note:  

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 17.06.13 0:07Jó, hogy a sétát teljes csendben töltjük, mert így sikerül nekem is lenyugodnom. Sokkal jobb, mintha egymást piszkálnánk útközben Colinnal és tényleg eldurvulna a hangulat. Így azonban, csak elmosolyodok ahogy kézen fog és a kutyákat vezetve battyogok a parkba immár teljesen nyugodtan. 
Amint megtaláljuk a nekünk való helyet és Colin leül az aprósággal, leveszem a nyakörvet a kutyákról, azok meg megindulnak ki tudja merre. Minden esetre megmosolyogtat, ahogy elszelelnek, mintha egyébként otthon olyan kicsi lenne az udvar és ott ezt nem tudnák megcsinálni. Bár... ez mégis csak izgalmasabb. Aránylag ismeretlen táj, új arcok és hasonlók. 
-De.- pillantok Colinra, ahogy meghallom azt a lágyan csengő, szelíd hangját, amit általában ilyenkor használ, ha nálam elpattan egy húr. Szeretem, hogy néha csak csendben megérti, hogy kiakadtam és ahelyett, hogy leállna velem veszekedni, hagyja, hogy lerendezzem magamban. Nem lett volna kellemes, ha most még össze is kapunk.
Odabattyogok a padhoz ahol ücsörögnek és én is lehuppanok, majd Connort veszem szemügyre. A kis csirkefogó pillanatok alatt ki tud borítani, de aztán fel is vidít főleg, mikor vágja a pofákat. A csodálkozó ábrázata a legjobb, amit elég sűrűn bevet. Mondjuk, mikor valami újat és izgalmasat lát.
-Élvezem én, csak azt hittem, hogy majd minden olyan szépen és simán megy, mint egy hülye filmben, erre rögtön az elején akadályba ütköztünk, mert a fiatal úrnak nem tetszett a terv.- sóhajtok egyet, de közben átölelem Colin karját és fejem a vállára pakolom, úgy lesek körbe a parkban. Néha Connorra sandítok, aki látszólag tesz ránk nagy ívből, sokkalta inkább érdekli mindaz, ami körül veszi.
-Nem jó, hogy már most rám hasonlít.- nevetem el magam végül, hiszen tudom, hogy Colinnak is megfordult a fejében, hogy bizony Connor legalább olyan akaratos,mint én. Nem tűri, ha nem az van, amit ő elképzelt.


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 17.06.13 0:46


Nothing else matters
Még valahol menet közben kezdem észrevenni, hogy Abi oldódni kezd. Ha nem is teljesen, de legalább mikor megfogom a kezét, már megereszt egy mosolyt. Oké nem nagy dolog, de tőle már ilyenkor az, és én baromira tudom ezeket az apróságokat értékelni. Nem szoktam csak úgy azt várni, hogy a sült galamb majd a számba repül. Világ életemben úgy voltam nevelve, hogy a kis dolgoknak is örüljünk és ha valamit el akarok érni, akkor azért tegyek is. Hát most fogok, szeretném ha Abi tényleg úgy élvezni a kiruccanást, mint mikor még csak tervbe vettük. Láttam rajta, mennyire tetszik neki az ötlet. 
Lassan aztán elérünk a parkhoz, és leülök Connorral. Na nem mint ha fárasztó lenne, én nagyon élvezem, hogy gond nélkül cipelhetem, semmi baja nem lesz, és közben mindkét kezem felszabadul. Connort nézni ilyenkor imádom, amikor ennyire leköti valami, vagy újdonsággal ismerkedik. itt még nagyon nem is járt. Legalábbis velem biztosan nem. 
Abi hiányzik csak mellőlünk, így nem is habozok szólni hozzá, miután elereszti a kutyákat. Mint ha tényleg látnám rajta a megkönnyebbülés jeleit. De biztos ami biztos alapon azért elmondom neki, hogy én mit gondolok erről az egészről. A válasza azonban megnevettet. 
- Ugyan már, mennyire unalmas lenne, ha annyira tökéletes lenne minden, mint a filmekben. Nálunk különösebben semmi sincs rendben, de minden mégis így jó. Ne várd, hogy ennél tökéletesebb legyen, mert nem lesz. Szeretem, ha Connor kihívások elé állít. Meg ő még csak egy baba, aki azt szeretné ami neki a legjobb. - Connor az említésére idenéz ránk egy pillanatra, de aztán mivel azt látja, hogy nem különösebben őt szólongatjuk, visszatér az előbbi elfoglaltságához, vagyis hogy a kezét rágcsálva nézelődjön, vagy épp a kutyákat lesse, miközben már megint csak utánozni kezdi a hangjukat. 
Adok egy puszit Abi fejére, ahogy hozzám bújik. Amit mond, abban lehet valami. Még igazán nem gondoltam ebbe bele, de könnyen meglehet, hogy Connor ebben rá fog hasonlítani. De naés? Engem cseppet sem fog zavarni, megtanultam kezelni Abi akaratosságát is. 
- Inkább legyen akaratos, mint olyan meghunyászkodó, mint amilyen én vagyok. - mosolyodok el a megjegyzésemen. Ha úgy igazán nem is tartom magam teljes mértékig meghunyászkodónak, otthon könnyűszerrel tűnök annak. Már amikor persze otthon vagyok. 
- Mit szólnál, ha hazafelé majd a parkon kerülve tennénk egy kört, megjárva ezzel a hotdogost is? To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor 
Note:  

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 17.06.13 9:30Colin és az ő bölcselkedései. De komolyan. Nincs olyan helyzet, amire ő ne mondana valami tényleg ésszerű magyarázatot, ami után aztán én úgy érezhetem magam, mint egy idióta. Mintha ő lenne a tanárom, aki olykor oszt egy kis észt, én meg csak bólogatok, hogy tényleg úgy van.
Valóban unalmas lenne, ha minden mindig klappolna, ugyanakkor néha fárasztóak már ezek a hű de nagy fordulatok az életünkben. Olykor jó lenne, ha egy picit unalmasnak nevezhetném, de ugye mit is tud ő arról, mennyit szoktam én szenvedni ezzel a kis basával, mire el tudok vele úgy menni boltba, hogy nem üvölti végig az utat. Persze. Kisbaba még, szeretne világot látni és nem tetszik neki, ha be van ültetve egy babakocsiba, ahol a mozgástere viszonylag kicsi, de a fenébe is, miért nem lehet olyan gyerekem, aki vigyorogva ücsörög és nem hisztizik a négykerekűjében? 
-Én néha unom már a kihívásokat és kezdek belefáradni a hisztijeibe is, amiket ilyenkor művel. Gőzöm sincs mi baja a baba kocsival, de ki fogom deríteni. Nem igazán élvezetes úgy elmenni vásárolni vele, hogy ordít. Mindenki néz és mindenkinek azon jár az esze, hogy mit csinálhattam szegény gyerekkel, amiért így sír, pedig csak beleültettem abba a csotrogányba.- hadarom el gyorsan, hogy is telnek a mindennapok, amiből majd talán Colin is jobban megérti, miért is vagyok így kiakadva. Azt hittem, hogy Connor majd szó nélkül beleül, ha ott van az apja is vele, de úgy tűnik, hogy még Colin jelenléte se változtat a hozzáállásán. 
-Egyáltalán nem vagy meghunyászkodó, cica. Csupán tudod, mikor érdemes akaratosnak lenned és mikor nem. Nagy különbség. Sokkal jobb ez a jellemvonás, mint az, amit mi csinálunk Connorral, hogy még akkor is széllel szembe vizelünk, amikor mindenki tudja, hogy nem érdemes.- vigyorgok rá, közben kicsit fentebb kúszok egy puszi erejéig és megsimítom Colin arcát. El nem tudja képzelni, mennyire irigylem, amiért ilyen higgadt fajta. Bezzeg én mindenen görcsölök és kész idegroncs vagyok már most.
Ahogy visszadőltöm a fejem, Connort kezdem piszkálni. Megbököm az oldalát, mire ő meglepetten körbe pislog, hogy mi volt az. Imádnivaló, mikor felhúzza a szemöldökeit és a szájával "O" betőt formál meglepettségében. Egy ideig még bökdösöm, hátha rájön mi van, végül rám les és elvigyorodik, mikor rájön, hogy én voltam az. Jó ideig les rám mosolyogva, én meg nem bírom megállni, hogy ne nyomjak egy puszit a képére. Kis akarnok, de akkor is meg kell zabálni.
-Tetszik az ötlet. Lehet, hogy pont megéhezünk addigra.- bólintok Colinnak, majd a két kutyát kezdem keresni tekintetemmel, hogy mégis merre kóborolhatnak. Egy ideig nyomukat se látom, végül Shiva kiugrik az egyik bokorból és lenyom egy lazább sprintet, majd megjelenik Hektor is, aki üldözőbe veszi. Őrület, hogy el tud lenni a két bolhazsák.
-Ezek még el lesznek egy ideig.- vigyorodok el, közben előkapom Connor cumisüvegét és neki állok kínálgatni. Lehet, hogy már szomjas, csak épp annyira leskelődik, hogy fel se tűnik neki. 


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 17.06.13 12:02


Nothing else matters
Megpróbálom elképzelni azt, amit Abi felvázol nekem a mindennapjaikról. Ahogy ezt magyarázza, előttem mint ha valami filmvetítés lenne, úgy dereng fel a kép. Hisz ha nem is egészen, de volt már szerencsém ebbe a puskaporos hangulatba belekóstolnom, mikor néha jöttem haza. Connor szerencsére azért nem annyira hisztis, mint mondjuk más gyerekek. Viszonylag nyugodt és ezzel az előnyével kellene kezdenünk valamit. 
- Gondolom csak ismerkedni akar a környezetével. Elhiszem, hogy néha eleged van már a hisztiből. De hidd el, számtalanszor találkoztam már olyan babával, aki nála jóval hisztisebb. Connor sok esetben jóindulatú baba, aki talán később nem gyújtja fel a házat, nem lesz kész ördögfióka. Most még kicsi. És tudom, hogy néha nehéz ezt elérni, de nekünk a dolgunk nem azt mutatni, hogy mindjárt elszáll a türelmünk. Mert ő is azt fogja csinálni. Meg kell mellette tanulni türelmesnek lenni. Ha úgy érzed, hogy kicsit sok az egész, akkor sózd rám a gyereket, majd elleszek vele. Van egy ötletem, hogy is lehetne leszoktatni a hisztiről. Bár nem tudom tetszene-e neked. - kicsiként engem sosem fegyelmeztek igazán, vagy nem láttam senkin sem, hogy mindjárt kitör a világvége. Persze volt néhány olyan húzásom, ami után elgondolkodtak volna a szüleim is, hogy most aztán elég, de nagyrészt a rávezetéssel sok mindent sikerült megértetni velem. Persze kérdés, hogy egy ilyen pici babánál beválik-e a dolog. Remélem igen. 
- Ugyan cica, hidd el neked is menne néha. Kamaszként én is mindig azt tettem ami nem rendjén való, makacs voltam, kötekedő. De beláttam, hogy néha egyszerűbb a nyelvemre harapni, elszámolni tízig és átgondolni mit is csinálok. Vagy mit tehetek. Csak egy kicsit gyakorolni kellene az önuralmat, Connornak is jót tenne, ha az anyukája nem feszengene ennyit. - elmosolyodok a puszira, amit közben kapok, és közben a fejemben kezd megfogalmazódni az, hogy este tényleg nem lenne rossz egy ilyen ellazító kikapcsolódás. Úgy fest amióta túlórázok, és nem vagyok otthon sokat, a feje tetejére állt minden. Érthető, hogy Abi kicsit kivan, egyszerre a gyerek meg a házimunka nem könnyű. De talán ha többet leszek otthon, változtatható a helyzet. 
Kuncogva figyelem, ahogy Abi Connorral kezd játszani. A kis csibész meg persze, hogy nem érti mi van. Sokszor csak felnéz rám, hátha attól okosabb lesz, és rájön mi történik, de aztán csak megtalálja a ludast. Olyan széles vigyor ül ki az arcára, mint ha csak azt mondaná, megvagy te komisz. Mostantól nem szórakozol velem.
- Tuti éhesek leszünk addigra. A két kutya viszont nem fogja már sokáig húzni, ha ez jó hír. Ilyenkor már kezdenek kifáradni, amennyire hajtani szokták egymást. - nézem én is a kutyákat. Shiva mozgásán már látom, hogy inkább csak céltalanul rohangál, a nyelve lóg a szájából, de Hektor sem különb. Connor teljesen el van most varázsolódva, hisz új neki ez a helyzet. Én is itt vagyok, a kutyákat is látja kint rohangálni, és szerintem a park is új neki. Alig veszi észre a cumisüvegét, de amikor leesik neki, már nyúl érte és odafigyelés nélkül a szája felé emeli. Ami persze sehogy sem akar a helyére kerülni, annyira leköti a bámészkodás. Én segítek neki bekapni a cumit, amire aztán már nyomatja is az innivalót. 
- Jártatok már itt vele?To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor 
Note:  

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 17.06.13 16:47Alig bírom ki, hogy ne röhögjem el magam, miközben Colin beszél, hiszen bunkóság lenne. Mégis, ez az egész olyan, mint amikor a 70 éves nagyapám kezdte el a példabeszédeit, hogy "bezzeg az én időmben így volt" és hasonlók. Amikor ő kamasz volt... és így meg úgy kell csinálni. Persze. Mondani piszok könnyű, viszont azt sem tartom okos dolognak, amit ő csinál, hogy mindig lenyeli a békát és aztán egyszer tombol, de akkor nagyon. Akkor már inkább dühöngök napjában kétszer.
-Cica. Fejezd be, mert olyan vagy, mint egy öreg fazon.- vigyorgok rá huncutul, közben tarkójára simítom a kezem és ott szöszmötölök kicsit a hajával. Persze, értem én, hogy tanácsot akar adni és egyebek, na de nem tudok akkor sem megváltozni és nem is akarok. Én ilyen vagyok, ő pedig elvileg így fogad el, Connor pedig majd alkalmazkodik. Mégis csak én vagyok az idősebb. Nem én fogok hozzá idomulni, hanem fordítva. Majd szépen megtanulja, hogy nem kell hisztizni és akkor anyából se lesz házi sárkány.
-Na és miféle ötleted is van? Öntsük le hideg vízzel vagy mi?- röhögök, miközben Connorra sandítok aki, mintha értené, hogy róla van szó, gyanakodva rám pillant. Persze az is lehet, hogy csak várja a következő támadásom.
-Jól van. Benyomunk egy hotdogot, amint a kutyák teljesen kitombolták magukat.- bólintok, közben megfogom Connornak a cumisüveget és tartom, nehogy elejtse a nagy bámészkodásban. Fene se gondolta volna, hogy a kutyák látványa majd így lefoglalja. Legközelebb kiültetem a verandára a hintára, hagy lesse a bolhazsákokat. Úgyis folyton játszanak és rohangálnak otthon is.
-Csak átvágtunk egyszer a parkon, de akkor nem élvezte ennyire. Azért más, ha az egész család itt van. Mondjuk a szökőkút akkor tetszett neki. Talán oda sétálhatnánk majd, ha elindultunk kifelé.- mosolyodok el, közben tekintetemmel már a szökőkutat keresem, végül amint a két kutya visszalohol hozzánk lihegve és ledől a lábunkhoz, megpaskolom kicsit mindkettőt. Mázlink van velük is, mert értelmes jószágok. Azt is tudják, hogy Connor mellett nem szabad olyan szeleburdinak lenniük és még azt is eltűrik, ha épp az uraság oda mászok hozzájuk a nappaliban és nyúzza őket picit. Persze, általába kizavarom őket, nehogy Connor kutyaszőrt ebédeljen.
-Jól lefárasztották magukat. Kis pihenő után akkor megyünk?-pillantok mosolyogva Colinra immár teljesen nyugodtan. Egy ideje már nem akarok szétrobbanni, úgyhogy örülhet apuci, mert elérte, amit akart. Jól érzem magam és élvezem, hogy végre velük lehetek.


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 17.06.13 17:12


Nothing else matters
Halkan kuncogni kezdek ezen az öregemberes megjegyzésen. Ugyan miből gondolná, hogy így gondolkozok? Ennyire elavult lenne a meglátásom? Bár könnyen meglehet, hogy amit mondjuk rajtunk alkalmaztak, azt a mai világ kis ördögfiókái könnyűszerrel kivédenék. Mert megesik, hogy ez történik meg. Lehet nekünk is haladni kellene a korral, mindazonáltal az okító nevelés nem tűnik csak úgy el a süllyesztőben. 
- Neem. Arra gondoltam, hogy talán megértetésen kellene változtatni. Ha egy gyereket úgy kezelnek, mint aki tényleg érti mit akarnak a felnőttek, és megmagyarázzuk neki, vagy megmutatjuk neki, hogy miért lenne jó ötlet azt tenni amit mi akarunk és nem azt amit ő, talán előbb elérnénk nála amit akarnánk. Mondjuk teszem azt itt van ez a babakocsis dolog. Ha annyira akar, akkor majd viszem így. Aztán mondjuk szépen elmagyaráznám neki, miért lenne jobb ötlet a babakocsi. Én fogékony voltam kicsinek ilyenre, mert úgy éreztem nem kezelnek hülyének gyereknek, hanem mint ők maguk. - megsimítom Connor buksiját, ahogy ő közben minket méricskél. Szerintem nagyon jól tudja, hogy róla van szó, böködés ide vagy oda. Sokan ott rontják el a gyerekeket, hogy konkrétan értetlen hülyéknek kezelik őket. Persze, hogy lázadnak. 
De persze elképzelem, mit reagálna a gyerek a hideg vízre is. Tuti csak görbülne lefelé a szája, hüppögne és riadtan nézne ránk, hogy mit művelünk vele. Azért az a grimasz vicces lenne, annyi szent. 
- A szökőkútnál? Ennyire imádja nézni a vizet? - lepillantok megint Connorra, egy széles vigyor kíséretében, de ő jelenleg bagózik ránk. Inkább a két blökit lesi, akik lassan visszaértek a rohangászásból és leheverednek elénk. Connor mindjárt mutogatni kezd feléjük, már a cumisüveg sem érdekli csak nyomja felénk és azzal sem törődve hogy megfogtuk-e, már el is ereszti. Megint csak a kutyákat próbálja utánozni, és olyan kíváncsi tekintetet vág, mint ha valami érdekfeszítő dolgot vett volna észre. Én közben a kupakot visszarakom a cumisüveg tetejére és visszaadom Abi kezébe. Connort ez után kiveszem a hordozóból és megfogva a kezei alatt lerakom a földre. Mindjárt jobban tetszik neki a helyzet, sikkant is egyet rá miközben rugózni kezd ezerrel. 
- Van egy olyan sejtésem, hogy Connor is le lesz fáradva, mire hazaérünk. To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor 
Note:  

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 17.06.13 17:48Figyelmesen végig hallgatom, miről is beszél Colin, de lényegében rá kell döbbennem, hogy én egy ideje ezt csinálom. Amikor Connor hisztizett, akkor is először szépen elmagyaráztam, hogy neki is kényelmes, anya is tud hova pakolni, elmegyünk a boltba utána kiveszem, nem lesz odakötözve egész nap stb, de egyszerűen nem érdekelte. Nem akart beleülni és kész. Előbb belement abba, hogy a kocsiba beültessem a gyerekülésbe. Nem tudom mondjuk, az mivel izgalmasabb, csak épp a baj az, hogy akkor meg cipelhettem kézben Connort, mivel még nem tud járni. Őrület, mekkora feladatokat csinál nekem ez az aprócska gyerek.
-Hidd el, pont ezt csináltam, de akkor se akarta a jót. Arra kellene inkább rájönni, miért nem szimpi neki a babakocsi. Lehet azért, mert nem lát közben minket? Talán át kellene hajtani úgy, hogy szembe legyen velünk, vagy nem tudom.- vonok vállat, hiszen igazából gőzöm sincs, mi lenne a megoldás. Lehet, hogy a magyarázósdit kellene még tovább erőltetni vagy fene tudja, de a lényeg az, hogy valamit csinálnunk kell vele, mert még jó pár hónapig így kell fuvaroznom. Majd, amikor már tud egyedül sétálni nem lesz baj.
-Nagyon tetszett neki, főleg, amikor leszállt mellettünk egy kismadár és neki állt pancsolni. Ott kuncogott meg visítozott a kis kópé.- borzolom kicsit össze Connor haját közben, aztán figyelem, miképp próbál kommunikálni a kutyákkal. Persze,azok farokcsóválva és boldogan lesnek fel rá, hiszen jól esik nekik gondolom, hogy valaki így oda van értük.
-Tényleg. Akkor azt hiszem, szunyókálhatok majd egyet.- nyújtózok egyet kecsesen, hangom pedig úgy cseng, mint egy igazi pláza cicának, de persze az egész csak arra megy ki, hogy vajon Colin mit szólna az ötlethez. Igazából eszemben sincs ledőlni. Ha már Connor kidőlne, sokkal jobb ötletem is lenne, csak úgy teszek, mintha nekem nem ez jutna rögtön eszembe. 
-Vagy lehet inkább beülök a kádba és nyakig elmerülök a kellemesen meleg vízben.- folytatom a pipiskedést, közben még véletlenül se nézek Colinra, csak óvatosan rásandítok, vajon milyen képet vág az ötletek hallatán. Bár ez a fürdőzős biztos beindítja a fantáziáját és közli majd, hogy beül mellém. 


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 17.06.13 18:17


Nothing else matters
Elgondolkozok azon, amit Abi mond. Lehet tényleg a babakocsival van a baj. Lehet magasabbra kellene állítani, vagy hogy Connor lásson minket. Mert most teljesen a másik irányba néz az ülőke. Vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy nem nyugszik meg, és azt gondolja a kocsiban egyedül marad? 
- Majd megnézem tetszik-e neki ha változtatok a babakocsin. Ha nem, akkor csiszolunk kicsit azon, hogy miképp vegyük rá a kis kópét arra, hogy nem lesz semmi baja, ha beleül. Biztos valami irritálja, elvégre nem kellene mindjárt bőgnie. Vagy most csak rajtam akart csüngeni? - pillantok kíváncsian, kissé tanácstalanul Abire, mert végtére is ez sem egy utolsó tényező, ami kiválthatja. Velem még úgy igazán nagyon sétálni sem volt. Oké, az első hónapban jócskán besegítettem, mert kettőnk közül én értettem jobban a babákhoz, de az kötve hiszem, hogy úgy meglenne a buksijában, mint ha tegnap történt volna. Az első kezdeti emlékeit az ember elfelejti rendszerint. 
- Gondolod, hogy otthon is ennyire ellenne az udvaron egy kiterített pléden? - Connor már szabályosan a kutyák mellé akar guggolni, hogy aztán jól betapogassa őket, de nem hiszem, hogy a kavicson el kellene engedni. Kicsit erőlködik, de aztán úgy döntök ráültetem a combomra, és a cumiját is a szájába dugom, hogy picit higgadjon. Hajlamos túlkapatni magát, és csak menne előre, mást sem csinálna. Imádom mondjuk, amiért ennyire kíváncsi természet. De úgy fest a cumi most leköti, csak értetlenül rám néz, aztán nekem dől és nézelődik tovább. 
- Na persze, és a festést meg én csinálom meg? - értem én a célzást, belemegyek a játékba. Szóval azt akarja beetetni velem, hogy a lustálkodást előrébb tartja, mint hogy velem legyen. Mindegy milyen formában, vagy mit csinálunk. 
- A fürdésről beszélhetünk, ha én is beszállhatok. - kezdek tovább incselkedni, és adok is Abi ajkaira egy rövid de mohó csókot. Aztán Connort felemelem és visszarakom a hordozóba. 
- Indulunk akkor a szökőkút felé? Különben végigalussza már addig is az utat. To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor 
Note:  

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 17.06.13 18:34Nem tudom, hogy az volt-e tényleg a baja, hogy az apján akart csüngeni, mert máskor viszont nincs ott Colin, mégis hisztizik. Lehet, hogy csupán azt akarja mindig elérni, hogy kézbe vigyük? Tényleg attól fél szegény, hogy ott hagyjuk a baba kocsiban? Mondjuk, szerintem tényleg az zavarhatja, hogy nem látja, hogy ott vagyunk-e még. Fene tudja. 
-Majd kiderül cica, mi lesz a legjobb. Lehet, hogy csak csüngni akar mindig valakin vagy nem tudom.- vonok vállat tanácstalanul, közben megsimogatom Connor fejét, ahogy háttal az apjának dől és picit leskelődök a nagy incselkedés közepette. Még szép, hogy Colin érti, mire megy ki a játék. Imádom látni a képét, amikor azt hiszi, hogy vele ellentétben nekem nem azon jár az eszem, amin neki... holott mégis. Ha eseteg kettesben lehetünk majd néha mostantól biztos, hogy nem az alvás lesz az első gondolatom. Nem ám.
-Majd kifestesz te egyedül, nem?- vigyorgok rá azzal a szemtelen mosollyal, amit ilyenkor elővakarok, aztán csak röhögök a reakcióján. Tudtam, hogy a fürdés már jobban tetszik neki. Az viszont lehet, hogy maradna estére, fene tudja. Attól függ majd, meddig alszik az uraság.
-Jó. Akkor először festünk, aztán fürdünk. De a kettő közt majd Connor úgyis magához tér, szóval a fürdés már késő estére marad, rendben?- viszonzom a csókját legalább olyan mohón, mint ahogy kapom, aztán pár pillanatig csak bámulok Colin kék szemeibe. Őrület, hogy már egy ilyen aprócska csóktól is képes azt elérni, hogy máris azon fantáziálok, milyen is lesz az a fürdés. 
-Induljunk.- bólintok vigyorogva, aztán ajkamba harapok és gyorsan kikövetelek magamnak még egy csókot, végül feltápászkodok, a pórázokat a kutyák nyakába varázsolom és már meg is indulok Colinékkal a kúthoz. Már a látványtól felpörög Connor, hát még, ahogy közelebb megyünk és kicsit az arcába fújja a szél a vizet. Úgy kacarászik, mint akit csiklandoznak. Imádnivaló kis ördögfióka.


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 17.06.13 19:31


Nothing else matters
Őszintén szólva remélem, hogy csak az a baja, hogy rantunk akar lógni amikor csak megteheti azt. Mert miért is ne? Még talán ez lenne a legjobban kezelhető gond, mert szép lassan le tudnánk szoktatni magunkról. De ha mondjuk teszem, azt fél a babakocsitól, az már egészen más dolog. Az már jóval macerásabb.
Mindezen dolgokat egy pillanat alatt elfelejtem, ahogy Abi rögvest incselkedni kezd. Ismerem már ezt a vigyorát, be akarja etetni velem, hogy ő inkább kivonná magát a forgalomból. A frászt akarná kivonni, sejtem mi lesz ebből a festésből, ha Connor elalszik. Nem is különösebben rágódok a dolgokon, inkább már azt a nagy mázolgatást képzelem el, ami nem egészen úgy alakul, ahogy annak kellene lennie. Dehogy, annak a közelében sem lesz az ecset, vagy a festék. 
- Figyelmeztetlek, ha rám sózod a festést, csúnya vége lesz. - válaszolok neki elég egyértelműen célozgatva arra, hogy mégis mi vár rá. Komolyan most először érzem úgy magam, mint aki teljesen szabad, és régi önmaga. Mint ha nem történt volna semmi változás a szülés után. De jó érzéssel tölt el, hogy lassan visszazökkenünk a régi-új életünkbe. Connorral felállok lassan a padról, és megvárom, hogy Abi elrendezhesse a kutyákat. Csak utána nyújtom felé a kezem, hogy megfogja, hogy aztán együtt indulhassunk el. Most már elhiszem, hogy tényleg élvezi a sétát velünk. Látszik rajta. 
A szökőkút felé sétálgatva már mindenkin látszik a park általi hatás. A kutyák már kevésbé lelkesek, csak némán caplatnak mellettünk a nyelvüket lógatva, és Connornak is mint ha alkalmasint le lebukna a feje, majd álmosan felpillant, hogy hova megyünk. Megállok egy pillanatra, hogy megfordítsam magamon a babahordozót. Connor így már felém néz, és nem is haboz nagyon, átkarolja a nyakam és a fejét is a vállamra dönti, úgy nézeget tovább álmoskásan, miközben kitartóan cumizik. Jót tett neki ez a friss levegő, kellő izgalommal járt hogy elálmosodjon. Na meg különben is naponta legalább egyszer alszik, néha kétszer is délután, ha olyan hangulata van. A hátát kezdem simogatni, hátha attól könnyebben elalszik, miközben már elérjük a szökőkutat is. Connor addigra már annyira elálmosodik, hogy csak bágyadtan mutogat a kút felé, majd rám sandít, és a lelkesedése ennyiben ki is fújta. 
- Előbb érünk oda a hotdogoshoz, mint azt gondoltuk cica. - kuncogok a gondolatra, hogy tulajdonképpen aki miatt ide jöttünk, most tesz rá magasról, hogy itt mi jót látott a legutóbb is. De nem olyan nagy baj, a kajás stand már innét látszik, nem lesz annyira nagy kör. 
- Te milyet kérsz? - páran már sorakoznak a stand előtt, ahogy odaérünk, így bőven van időm átgondolni, hogy mit kérjek, mire rám kerül a sor. Utána Connor mellett ráérünk megenni a kaját, hisz nem fog pityeregni, hogy olyan neki is kell. Olykor hajlandó olyankor is sipákolni, amíg rá nem jön, hogy nem kap belőle. Azért ahhoz még elég kicsi, hogy a pépen kívül más darabosat is kapjon. 
Végül aztán kérem is a két adag friss hot-dogot, hogy aztán leülhessünk vele kicsit a közeli asztalhoz. A kutyák sem rángatnak így. Csak leülnek mellettünk, és még ha le sem veszik a szemüket a kajáról, de nem ugrálnak, vagy akaratoskodnak. Rendben várják a sorukat. 
- Azt hiszem elaludt. - pillantok le Connorra, miután sikerül az első falattal megbirkózni. Egy apró óvatos puszit adok a picur buksijára, aztán tovább kezdek enni. To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor 
Note:  

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 19.06.13 19:47A fenyegetőzésre elvigyorodok, aztán felemelem büszkén az állam és úgy lesek fel rá.
-Csúnya vége? Miért? Mit fogsz csinálni?- kérdezem kaján vigyorral az arcomon és szinte látom magam előtt, ahogy az a bizonyos huncut fény megcsillan a szememben. Imádom, mikor így húzzuk egymást, mint két lökött tinédzser. Többek közt ezért is imádom Colint... benne van minden ilyen hülyeségben.
Hamarosan neki látunk szedelőzködni, mivel láthatóan beálmosodott a csöpség. Még az előtt haza kellene érnünk, míg kialussza magát, hiszen festeni tényleg, csak akkor tudunk. Másképp nehéz lenne rá is figyelni meg még haladni is a festést pedig midenképp úgy szeretném megoldani, hogy együtt csináljuk. Úgy szokás elvileg és szép emlék lesz belőle.
-Kidőlt az apróság. Nem bírja ő még ezt a sok izgalmat. De nem is baj. Ha most alszik egyet, még akkor is rendben fog aludni éjszaka, nem fog nekem hajnalig virrasztani.- ecsetelem vigyorogva, miközben meg is indulunk a hotdogoshoz, majd megállok szépen a két kutyával és megvárom, míg Colin kikéri a kaját. Aztán ülök csak le a sörpadhoz, ami mellett szépen leheverednek a kutyák is és csendben fekszenek. Ők is elfáradtak a nagy futkározásban. Jót tett nekik ez a kis séta.
-A szokásosat cica, tudod. Ketchup, mustár...- vigyorgok rá, mikor végre sorra kerül, aztán felmérem egy kicsit a környéket. Látszik, hogy beköszöntött a jó idő, hiszen az utcákon máris rengetegen mászkálnak, na meg hotdogot is többen esznek, de végül azért csak megérkezik Colin, én meg rámosolygok és megköszönöm, hogy hozott nekem egyet.
-Igen. Teljesen kidőlt, úgyhogy sietni kell.- vigyorodok el, hiszen titkon nem csak a festés miatt akarok én időben hazaérni. Sok minden más is jár már a fejemben, de ezt persze Colinnak nem kell tudni. Higyje csak, hogy a festés izgatja ennyire a fantáziámat.
-Leteszem majd a nappaliban aludni és halkan bekapcsolom a meséjét. Akkor, ha fel is ébred, nem lesz megrémülve, hogy hol van mindenki, hanem szépen lesi majd a mesét és tudunk nyugodtan végezni a szobájával.- lesem mosolyogva közben Connort, ahogy teljesen elernyedve lóg már az apján és lebukott fejjel alszik. Őrület, hogy ki tud dőlni néha, mikor a napja kicsit izgalmasabb a megszokottnál.


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 24.06.13 0:41


Nothing else matters
A kérdésére, hogy miféle csúnya vége lesz, csak azért sem válaszolok, de  egy sokat sejtetős mosolyt megeresztek, miközben egy pillanatra a tekintetem is kihívóvá válik. Lesz bőven ideje kitalálni, hogy mire is gondolok, ismer már annyira, hogy rájöjjön. Különben meg nem nehéz, sejtem ő mit ért a szobafestés alatt, tegnap eléggé éreztette velem, mennyire hiányzott már neki mindaz, amit csak én tudok neki megadni. 
Talán ezért is örülök annak, hogy Connor szép lassan elbóbiskol az alatt az idő alatt, amíg elérünk a hot-dogoshoz. Amiatt már nem is aggódok igazán, hogy idő előtt felébredne. Connor egy huzamban alszik végig órákat gond nélkül. Innét pedig legfeljebb fél óra múlva haza is keveredünk. 
Már afelől van is elképzelésem, hogy nézne ki jól az a gyerekszoba. Az alap festék kék, ehhez bármilyen mintát simán fel lehet festeni, és akkor már mindjárt nem lesz egyhangú sem a szoba. Ha belegondolok, hogy a kis gézengúznak mennyire tetszene, úgy érzem meg fogja érni a pepecselős része is. 
Abi válaszára mosolyogva bólogatok. Az ízlése semmit sem változott a szülés után sem, így betéve tudom, mit szeret, és hogyan, illetve miket nem eszik meg. Van pár étel, amit viszont mindketten utálunk és erőltetni is kár. Előszedem a pénztárcám amint sorra kerülök, és mondom is, mit kérek. Fizetés után pedig leülök Abi mellé és odaadom neki az ételt. Míg nagyban eszegetem a hot-dogot, lepillantok Connorra, és azon morfondírozok, vajon ilyenkor álmodhat-e valamit. 
- Esélytelen, hogy mostanában felkelne. - eresztek meg végül egy határozott vigyort, befalom az utolsó falatot is, aztán már csak azt figyelem ahogy a kutyák azt lesik, kapnak-e egy falatot Abitől. Pedig tudják ők, hogy nem fognak, nekik otthon a táp. 
- Tedd azt. - felkelek a helyemről, adok egy rövid csókot Abi ajkaira és várom, hogy ő is elkészüljön az induláshoz. 
Viszonylag hamar hazaérünk, mondhatni tényleg nem pazaroljuk el az időt lassú sétálgatással. Első dolgom lesz óvatosan lecsatolni a babahordozót magamról és Connort is kibújtatom belőle. Hiába a sok óvatosság, ő úgy alszik mint a tej. Le merem fogadni, hogy arra sem ébredne fel, ha ágyúszó szólna mellette. A nappaliba viszem, és a kis járókájába fektetem, ahol már a mackója is várja. Aztán amíg Abi elintézi a kutyákat, én felsétálok az emeletre megnézni a még teljesen elrendezetlen gyerekszobát. Itt elfér bőven majd az átalakítás, az biztos. To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor 
Note:  

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 24.06.13 20:27Már Colin pillantásától is kiráz a hideg, mikor szóba jön, hogy mi is lesz az a csúnya vég és valahogy mindenféle érzést kivált belőlem, csak félelmet nem. Igazság szerint nem tudok mást csinálni, csak pajkosan rávigyorogni és már azon képzelegni, hogy is telik majd ez a nap a továbbiakban.
Kicsit olyan érzés most ez az egész, mintha visszakaptam volna valamit, amit rég elvesztettem. Ismét ugyanaz a harmónia van köztünk, mint azelőtt és ismét úgy érzem, hogy minden tökéletes. 
Amint kivégezzük a hotdogokat, feltápászkodok én is a rövid csók után és kidobom a kukába a szalvétákat, hogy aztán elindulhassak Colinnal hazafelé. Átölelem a karját, végig simítok rajta majd megfogom a kezét és a fejemet a vállára dőltve sétálok vele tovább. Nem értem, hogy bírtam ki eddig az érintései, a csókja nélkül. Tényleg nem voltam észnél, hiszen imádom már azt is, ahogy rám néz néha. Mégis elzárkóztam előle, de jó tudni, hogy mindennek már vége. Ő is sokkal jobb kedvűnek tűnik és felszabadultabbnak. Te jó ég, meddig kínoztam szerencsétlent...
Amint hazaérünk elengedem a kutyákat, nyomok egy gyors puszit Connor fejecskéjére és már vonulok is az emeletre, hogy magamra kapjak valami kevésbé csinos ruhát, aminek még az se árt, ha netán festékes lesz. Szóval előkotrok egy topot és egy rövidgatyát, végül összecopfozom a hajam és átsétálok Connor szobájába. Colin már ott ácsorog és leskelődik, mire én csak mögé sétálok, átölelem a derekánál és a hátára dőltöm a fejem, úgy pislogok a falra.
-Szépre kell ám csinálnunk, hogy a tökmag jól érezze magát. Szóval úgy dolgozzunk, mintha fizetnének érte.- magyarázok vigyorogva, majd kicsit lábujjhegyre állok és nyomok a tarkójára egy puszit. Nem is tudom, mi lenne most velem, ha ne adj' Isten egy igazi kretént fogtam volna ki, aki még arra se lenne hajlandó, hogy felszereljen egy polcot. Örülhetek, hogy Colin nem egy lusta dög, sőt. Szeret mindent maga megcsinálni, hogy aztán elmondhassa, hogy az az ő keze munkája. 
-Én festek a vonalaknál, az ajtónál és az ablakoknál a kisebb ecsettel, oké?- kezdek máris alkudozni, melyik fele is lesz a munkának az, amit én bevállalok, de hát na. A többit nem biztos, hogy szépen meg tudnám csinálni. Nem akarom, hogy foltos legyen a fal vagy akármi. 


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 24.06.13 21:17


Nothing else matters
Ahogy a szobát vizslatom, egyre teljesebbé válik a kép róla. Tudom már mi hova kerüljön, milyen minták legyenek a falon, aminek Connor garantáltan örülne. Teljesen belefeledkezek az egész elképzelésébe, amikor Abi is ide ér. Azt szeretném hirtelen, hogy neki is megmutassam, én hogy látom a szobát. Hogy elképzelhesse, és tetsszen neki. Mert nekem nagyon tetszik az elképzelés, és talán ha ügyes leszek, nem is lesz olyan lehetetlen kivitelezni. 
- Cica, ha te tudnád, hogy most mi jár a fejemben. - élvezettel bizsergek bele a tarkómra kapott puszimba, aztán kibontakozok az öleléséből, megfogom a kezét és úgy húzom be a szobába. 
- Mit szólnál, ha figurákat is mázolnék fel? Mondjuk oda egy hajót, egy vitorlást.. Oda pedig egy repülőt.. - mutogatom lelkesen azokat a pontokat, ahova mindezt elképzelem, miközben tovább mesélem az egészet. A kép előttem egyre jobban kezd megelevenedni, mint ha már ott virítanának. Azt akarom, hogy Abi is meglássa azt, amit én az előbb, még ha pusztán gondolatban is. Az sem érdekel, hogy nem öltöztem át. Mert azt észreveszem, hogy Abin már másik ruha van. De nem is számít, most a festegetés a lényeg. 
Aztán szóba kerül a hogy is osszuk fel a feladatokat rendesen. Abi mint ha alkudozna, amire csak mosolyogva bólintok egyet, és a felszereléshez sétálok. Fogom mindkét ecsetet, hogy aztán a vékonyabbikat felé nyújtsam. Mielőtt azonban elvenné, elhúzom előle szórakozottan, egyre szélesebb vigyorral az ábrázatomon. De végül odaadom neki, jó lesz nekem addig a másik ecset meg a festőhenger is. Felnyitom a festékes doboz fedelét óvatosan felfejtegetve, nehogy kilöttyenjen a szinte csurig töltött tartalma. 
- Akkor kezdhetünk is. - beleillesztem a festékledörgölő rácsot a vödörbe, és már mehet is a mártogatás. Na meg a festés, ami igen csak el fogja venni az időt. Azt gondolom, hogy a festegetés jó gyorsan el fog telni, de az idő mégsem repül gyorsan. Sőt... Én pedig egy idő után megunom a festegetést. Ekkor már ecset van a kezemben, hogy a henger által kihagyott részeket korrigáljam. Gondolok egyet, belemártom az ecsetet a vödörbe és Abi arcára mázolok egy csíkot szórakozottan. 
- Csinos. - elégedett arckifejezéssel jegyzem meg immáron a remekművem. To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor 
Note:  

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 24.06.13 21:35-Ha te tudnád mi jár az én fejemben.- röhögöm el magam, aztán csak lesek Colinra és próbálok rájönni, hogy na de most komolyan, min agyal ennyire. Biztos vagyok benne, hogy már pontosan tudja, hogy is fog kinézni a szoba. Talán, már napok óta erre készül és most alig várja, hogy valósággá váljon. 
-Nocsak Picasso. Nem tudtam, hogy festő vagy. Hívjalak mostantól Pablo-nak édes?- incselkedek röhögve, de aztán csak adok neki egy puszit az ecsetért cserébe és neki is látok az ablak körül szépen, gondosan lefesteni a falat. Próbálom lehetőleg a legkevésbé összemaszatolni a keretet, és mindez egész jól is megy addig, míg Colin rá nem pingál a képemre. Húzok is egy szép vonalat még az üvegre is, aztán csak összeszűkített szemekkel és felvont szemöldökkel lesek rá.
-Azt hiszed, hogy annyiban hagyom?- vigyorodok el, majd tovább festek, mintha tényleg annyiban akarnám hagyni. Mintha nem is érdekelne az egész, hagyom szépen elfelejtődni a dolgot, aztán egy váratlan pillanatban elkapom a teddy hengert, aminek szép hosszú nyele van és vágig festek Colin hátán egészen a hátsójáig. Egész szép kis csíkot sikerül odavarázsolnom, aztán mint valami komisz hülyegyerek, csak hahotázok. 
-Fordulj meg. Előre is csinálhatok egyet, ha szeretnéd.- kuncogok tovább, de egy pillanatra se lankad azért a figyelmem. Várom ám a visszavágót, mert tudom, hogy ezt nem fogja annyiban hagyni. Nem hát. Hiszen Colinról van szó.
-Azt hittem, ilyesmiket csak a filmekben csinálnak az emberek. Lehet, mi vagyunk az elsők akik tényleg szórakoznak a festéssel?- magyarázok nagy vigyorogva, közben próbálok minél jobban eloldalazni Colintól, nehogy váratlanul a képemre nyomja megint a festéket. Az valahogy nem tetszene.


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 25.06.13 13:29


Nothing else matters
Nevetésre késztet Abi megjegyzése, miszerint akár mostantól szólíthatna Pablónak is. Azért ennyire csak nem lett jó az elképzelés, nem? Vagy ennyire tetszik neki? A kacérkodása mindenesetre teljesen feldob, olyannyira, hogy mindjárt neki is állok a festék előkerítéséhez. Minél előbb állunk neki, annál több időnk marad egymásra, még talán mielőtt Connor felébredne. Mi tagadás, valóban egészen buja gondolataim támadnak, ha csak arra gondolok, hogy mostantól akármikor kihasználhatjuk a lehetőségeinket, és Connor épp alszik is. A lehető legjobb párosítás. De egyelőre még igyekszem a festésre figyelni. 
Egészen addig, amíg meg nem unom, mert aztán egy váratlan pillanatban Abi arcára is kenek a festékből, majd úgy festegetek tovább, mint ha mi sem történt volna. Persze a nevetésem nem tudom megállni, mikor azt meglátom, hogy a nagy meglepettségben az ablakra is kerül némi festék. Arrébb is oldalgok, hisz tudom, hogy Abi aztán bármikor visszaadná. De az igyekezete mint ha elmaradna. Oké, akkor feladta most? 
Nem, határozottan nem. A következő pillanatban már érzem, ahogy a henger a hátamon le végig a nadrágomig leszánt. Sejtem, miféle képet festhetek hátulról, és mire megfordulok, már nevetek az egész helyzeten. 
- Az kéne még. - játszom meg, mint ha csak durciznék, de nem tudom sokáig megállni, és csak még jobban kitör belőlem a nevetés. Főleg Abi szavaira. Gondolatban máris új tervet eszelek ki visszavágó gyanánt. Még jó, hogy nem hagyom ennyiben, ahhoz az egy csíkhoz képest én egy egész hosszanti lefutású színezést kaptam, és ez bosszúért kiált. Megint megmerítem az ecsetet a vödörben, és már megyek is, hogy a tervem kivitelezzem. 
- Cica, mit szólnál, ha oda fel is kerülne? - mutatok a plafon egy részébe, és amint felém fordul, már megy is a következő adag festékcsík. 
- Na így már kész remekmű. Úgy nézel ki, mint egy indiánlány. - kaján, győzelmes vigyort eresztek meg, ahogy még egyszer jobban szemügyre veszem a remekművem. És hogy Abi ne tudjon visszatámadni, megragadom finoman a karját, miközben megcsókolom jó hosszan. Én az ecsetem közben a lábunk mellett lévő újságpapírkupacra dobom le. Kicsit mint ha megszédítene a közelsége, újból megcsókolom lágyan. Kisimítok egy tincset az arcából, ami már kicsúszott a copfból, gondolatban pedig már egészen máshol jár az eszem. Most a festegetés teljesen hidegen hagy, egyszer csak azon kapom magam, hogy egyre hevesebbé válnak a csókjaim, és kezdem megint nem fékezni magam. De miért is kellene? To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor 
Note:  

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 25.06.13 21:39Imádom látni, hogy Colin boldog. Amikor nevet, kicsit elégedett vagyok magammal, mert akkor úgy látom, hogy sikerült elérnem, amit szeretnék: boldoggá tettem. Teljesen mindegy, épp mi miatt nevet vagy mitől van jó kedve. Boldog velem vagyis velünk és ennél nincs fontosabb. Semmi mást nem akarok neki vagy Connornak csak, hogy elmondhassák majd évek múltán, hogy igen, tökéletes életünk volt.
-Kéne bizony. Úgy néznél ki, mint akire elkezdtek festeni egy zebrát.- röhögök tovább, de most még nem tervezek újabb támadást. Azt viszont nagyon jól tudom, hogy ezért kapni fogok. De még mennyire. Talán én is kapok egy ilyen csinos csíkot, csak épp előre, vagy fene tudja, de biztos vagyok benne, hogy Colin bosszút áll.
-Hova fel?- pillantok fel, ahova mutat és csak egy pillanattal később jövök rá, hogy ez bizony egy nagyon alattomos csel volt, ugyanis újabb csíkkal gazdagodik az arcom. Bevetem a jó kis lesújtó pillantásom, és már fogom is az ecsetem, hogy támadást indítsak, de Colin megelőz. 
Amint megcsókol, már ejtem is le a földre az ecsetem és karolom át a nyakát, hogy forrón viszonozhassam csókját. Seperc alatt elfelejtem még azt is, hogy épp hol vagyok, de azért még egy poén bevillan az indiánlányos szövegére.
-Akkor most én vagyok Pocahontas te meg a jenki?- röhögök bele a csókba, de minél követelőzőbben kéri a többit, annál kevésbé van kedvem nevetni. Tenyereimmel lassan lesimítok hátán, szinte csak ismerkedve az érzéssel, ahogy megérintem, majd a pólója aljába markolok és szépen lehúzom róla. Nem kell az ide, egyébként is festékes...
-Talán el kéne napolni azt a festést, nem?- suttogom felhevülten tovább osztogatva a csókokat, végül ismét átkarolom a nyakát, és egy apró ugrás segítségével már fűzöm is dereka köré combjaimat. Azonnal az a buli jut eszembe, ahol először együtt voltunk, csak épp akkor ő kapott fel így engem. Gőzöm sem volt ki ő, de szerintem már akkor belezúgtam és pusztán azért nem álltam szóba még utána se más pasikkal, mert mindenkiben őt kerestem. Az érintéseit, amit azok kiváltanak belőlem... a hangját és az illatát. Csoda hát, hogy pillanatok alatt be tud indítani?


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 27.06.13 20:09


Nothing else matters
Egy pillanatra beleképzelem magunkat a helyzetbe. Mint a mesében, amit Connor annyit szokott nézni, amikor az idegen kétballábas pasi leveszi szépen az indián csajt a lábáról, épp azt csinálom én is csak picit másképp, és sokkal jobban értve ahhoz, mi is kell annak a csajnak, mitől lesz teljesen kész.
- Milyen festést? - kérdezem megjátszott meglepettséggel, mint ha nem is tudnám miről van szó, mint ha az elmúlt majdnem egy órában nem azt csináltuk volna. De tény, hogy most már egyikünket sem az érdekli. Hagyom, hogy Abi megszabadítson a felsőmtől, arra az egy pillanatra meg is szakítom a csókot, de aztán már kapom is fel, ahogy rájövök, mire készül. Mint ha már előre látnám, mint ha a gondolataiban olvasnék. Teljesen feltüzel már pusztán az ő hevessége, mert látom rajta, mennyire kíván már engem. Bőven van mit bepótolni, de azt hiszem egyikünk sem számított arra, hogy majd ennyire nem fogunk bírni magunkkal és hogy ilyen szinten megmutatkozik a hatása az elvonásnak.
A falhoz lépdelek vele, miközben egyre hevesebben csókolgatom, majd finoman neki tolom és leveszem róla a felsőt, és a nyakának esek, lefelé haladva egészen amolyan mámoros hangulatban már. Teljesen felhevülök, és érzem, hogy egy tapodtat sem fogok innét mozdulni jobb helyre. A nadrágját kezdem bontani, és egy kis időre le is pakolom, amíg megszabadulunk tőle, de utána már húzom is fel a derekamhoz a lábát, ösztönözve őt is ezzel.

Nem is tudom mikor tudtunk ennyire jól időzíteni, hogy tényleg semmi nem szakítja félbe azt, hogy csak egymással foglalkozzunk. Mert így egészen észveszejtő volt, hogy még Connor sem sírt fel, hogy valami baja lenne. Valahogy így képzeltem el a közös családi dolgokat, hogy a gyerek mellett is bőven jut időnk egymásra, és nem csak azért kapkodunk, mert minden időnket leköti.
Most először megszakítás nélkül volt teljes az összhang, ha az esti ráadásokat nem számítjuk. És most érzem úgy igazán, hogy minden rendben van. Hogy helyre tudjuk az életünket zökkenteni, csak ahhoz tényleg bíznunk kell egymásban. Mondhatni ez hiányzott eddig. Én kimaradoztam, Abi pedig nem mondott el mindent, amik igen csak hátráltattak minket abban, hogy megtaláljuk a jó megoldást, hogy Connor mellett is igen, lehet tervezni, és nem kell mindenről lemondanunk.
- Olyan csöndes most... - mosolyodok el a tényt megállapítva, de közben még mindig Abi nyakát csókolgatom. Ez a nő teljesen elveszi az eszem, és ilyenkor úgy érzem, gátlástalanul megtehetek bármit, az csak őt is lázba fogja hozni. Nehéz lenne már most bármit is elképzelni nélküle. Nem menne.To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor 
Note:  

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 30.06.13 19:22Már attól teljesen felhevülök, ahogy rám pillant és a falhoz cipel. Pillanatok alatt megfeledkezek minden másról és, csak Colinra koncentrálok. Újra és újra végig simítok a karjain, a hátán és a mellkasán, közben folyamatosan nyakát vagy ajkait csókolgatom. Minden pillantásából süt a vágy és, hogy odáig van értem. Ilyenkor hiszem csak el igazán, hogy tényleg tökéletesen jó vagyok neki és semmi oka sincs panaszra. Még akkor sem, ha olykor rám tör egy kis hiszti vagy akármi. Ő még azokat is kezelni tudja és azok ellenére imád. Minden érintéséből érzem a ragaszkodást és a tüzet, ami most végre újra gyúlt köztünk, pedig a múltkor már, csak pislákolt.
Annak ellenére, hogy a kapcsolatunk nem egy ősidők óta tartó dolog, sikerült már megismernünk egymást alaposan. Tudok a hóbortjairól, ő pedig az enyémekről s mindezek ellenére még mindig úgy érzem, hogy Ő az, aki mellett el tudom képzelni a jövőt. Gondolkodás nélkül hozzá mennék, ha megkérné a kezem, pedig mindig vonakodtam az ilyen házasodósditól.
Egy pillanatig se fogom vissza magam, hiszen előtte miért is tenném? Semmi okom szerénykedni vagy megjátszani a kis szende szüzet, amikor elő akar belőlem törni minden bujaság. Szabad utat adok magamnak is, na meg Colinnak is. Hagyom, hogy leszedje rólam a nadrágom, majd amint újra visszahúzza csípőjéhez a lábaimat, becsúsztatom tenyerem a farmerébe és, ha még esetleg nem indult volna be eléggé, rásegítek kicsit. Imádom ilyenkor látni rajta, hogy szinte sóvárog minden érintésemért és szerintem, ilyenkor azt tehetnék vele, amit csak akarok. És meg is teszem...

Kimelegedve csüngök még mindig Colinon, egyik karommal nyakát karolom, másikkal hátát cirógatom, fejem pedig vállán nyugszik s úgy lesem mögötte a falat. Furcsa elképzeléseken kattog az agyam. Eljegyzés, esküvő... nem hittem volna hónapokkal ezelőtt, hogy ilyesmi megfordulna a fejemben, most mégis napról napra egyre nagyobb a kísértés, hogy szóba hozzam. Teljes mértékben az övé akarok lenni és azt akarom, hogy ő pedig az enyém legyen. Papíron, a valóságban, mindenhogy. Tudom, hogy működni fog köztünk ez az egész a jövőben is és azt is tudom, hogy ha akarnék se találhatnék nála jobbat. Senki más nem tudna úgy szeretni, ahogy ő teszi és én se tudnám mással elképzelni a mindennapjaimat. Egyébként is ő a gyerekem apja. Erősebb kötelék nem is létezik, de ez a házasságosdi még azért kell. Connor megérdemli, hogy mindenféle formalitást elvégezzünk és rendes családja legyen, hiszen így még mindig csak úgy élünk, mintha összeröffentünk volna ideiglenesen és kész.
Elvigyorodok, ahogy egy furcsa elképzelés kezd megformálódni a fejemben, végül miközben tovább cirógatom Colint, halkan megszólalok.
-Colin?- várok pár pillanatot, hátha egy hümmögéssel vagy valamivel jelzi, hogy figyel, majd tovább bámulva a falat, folytatom.
-Hozzám jössz férjül?- nyögöm ki végül halkan és bár legszívesebben elröhögném magam már azon is, ahogy elképzelem Colin arcát, végig komolyságot erőltetek magamra. Nehogy azt higyje, hogy csak szórakozok, mert nem teszem. Csak épp, ő még mindig nem lépte meg ezt, én pedig úgy érzem, hogy lassan ideje lenne. Igazi, boldog családot akarok, mint amilyen a miénk volt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 30.06.13 21:06


Nothing else matters
Most kicsit olyan érzésem van, mint amolyan vihar előtti csend. Mármint... nem számítok semmiféle veszekedésre, de az a nyugalom, ami most körülvesz minket, teljesen ellazít. Mint ha most tényleg más nem is érdekelne, és mást nem is akarnék csinálni, mint itt ácsorogni és élvezni ahogy Abi a hátam simogatja. Én csak tartom a derekánál, és a vállára adok apró puszikat. Lassan kezdem azt érezni, hogy a felhevült állapot kezd megszűnni, helyette pedig elégedett érzés veszi át a helyét. És ezt nem akarom semennyire sem megszakítani most. Jó ez a nyugalom, ahogy csak így vagyunk, Connor lent szundizik a nappaliban, és nincs semmi különösebb dolgunk sem, ami halaszthatatlan, vagy innét kirobbantaná bármelyikünket is.
Ilyenkor csak úgy sodornak magukkal a gondolatok, mint ha ez lenne az előírás. Azon kezdek gondolkozni, hogy talán valamelyik hétvégét felhasználhatnám arra, hogy lelépünk csak hármasban egyet kirándulni, kikapcsolódni, úgy el a városból bárhova. Még azt is el tudnám képzelni, hogy benézünk Abi szüleihez, pár órára ott hagyjuk Connort, had örüljenek ők is kicsit neki, aztán lelépnénk valahova csak ketten. Ez a mai nap, még annak ellenére is, hogy majdnem kudarcba fulladt, igen jól alakult és lehetne több ilyet is tervezgetni.
Gondolataimból Abi megszólalása zökkent ki, és abbahagyva a válla puszilgatását rá pillantok. Mint ha kicsit várna a mondanivalójával, pedig egyértelműen akar valamit, csak úgy nem szokott szólítgatni. De azt tudom, ha valamit el akar mondani, és nehezen indul el vele, akkor az vagy elég komoly mondanivaló, vagy nem biztos benne. Mindenesetre elég kíváncsivá tesz, hogy próbáljam némi türelmetlen arckifejezéssel noszogatni is. Mindegy mi is az, csak bökje ki.
A kérdésre viszont nem számítok. Vagyis nem hogy nem számítok, csak ezt én akartam. Valamikor. Először nem is tudom örüljek-e neki, vagy végjak meglepett képet, vagy ilyenkor hogy kell reagálni? Még nem kérte meg nő a kezem. Meg én sem senkiét, de engem úgy neveltek, ezt nekem kellene megtennem. Mégis az a kis mosoly, amit látok megvillanni kicsit oldja a hangulatom és én is elmosolyodok.
- Szeretnél hozzám jönni? - kérdezem már-már kuncogva, már ha az az elfojtott kuncogás annak számít. Nem arról van szó, hogy nem veszem komolyan, de nem tudom megállni komolytalanság nélkül. Úgy értve ez az egész helyzet, tegnap még volt egy durva vitánk délután, most meg mindjárt esküvőről beszélünk. Mert arról van szó.
- Akkor beszéljünk róla, mit szólnál, ha mondanék rá egy megelőlegezett igent, és én kérném meg a kezed, gyűrűvel, meg miegymással, ahogy kell? - kérdezem huncut mosollyal az ábrázatomon, miközben adok egy rövid csókot az ajkaira, hátha belemegy némi alkudozásba.To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor 
Note:  

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 30.06.13 21:18Ahogy kimondom, pár pillanattal később már meg is bánom. Vagyis nem megbánom, csak jön az a kis valaki odabentről és sugdolózni kezd, hogy "talán nem véletlenül nem kérte meg eddig a kezed" vagy, hogy "idióta vagy, ez nem bizonyít semmit". Ekkor már legszívesebben visszaszívnám az egészet, de ahogy Colin elmosolyodik és felteszi a kérdésemre a kérdését, bólintok egyet mosolyogva. Gáz vagy sem, nem akarom úgy felnevelni Connort, hogy tényleg csak mint élettársak vagyunk együtt. Azt se akarom, hogy Connor majd az esküvőnkön már akkora legyen, hogy esetleg beszédet is mondjon vagy akármi. Eddig nem volt rá alkalmunk, mert először akkora voltam, mint egy bálna, mostanában pedig teljesen lekötött Connort, Colint pedig a meló, de már nem érdekel. Szeretném tényleg komollyá tenni ezt az egészet. Úgy talán még egy durva vita után se jutna eszembe, hogy Colin mindjárt kisétál az ajtón, mert simán megteheti. Persze. Esküvő után is megtehetné, csak épp akkor már azért jobban átgondolná az ember, hogy tényleg olyan komoly-e a baj, hogy egyből válni kellene.
-Á, szóval böki a csőröd, hogy nem te tetted fel a bűvös kérdést? Persze, nem szokás ez, de én örülnék, ha tényleg igazi család lennénk Te, Connor és én.- mosolygok szégyenlősen, hiszen mostanra már ég a bőr a képemről elég durván, de a mosolya és az az apró csók azért némiképp megnyugtatnak. Talán mégse tart olyan idiótának, mint gondolom.
-De rendben. Akkor vegyük inkább úgy, hogy nem mondtam semmit, aztán ha te úgy érzed, hogy itt az ideje, majd lépsz. Nem akarom rád erőszakolni. A világért se tennék ilyet, szóval nehogy nekem kényszernek érezd, mert megcsapkodlak.- mentegetőzök ezerrel, hadarva, közben ide-oda pislogok és, csak a legvégén pillantok Colinra. Isten ments, hogy most aztán tényleg csak azért akarja ezt meglépni, mert én akarom. Hülyeség volt ez az egész. Idióta vagyok tényleg. Viszont lehet, ha nem hozom szóba, ő sem teszi még jó ideig, mert úgy lenne vele, hogy majd akkor lesz itt az ideje, ha minden rendbe jött körülöttünk, nem lesz túlóra és nem lesz fáradtság, de ez hülyeség. Egy nyomorult eljegyzés belefér, az esküvő meg úgyse most rögtön lenne.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új 01.07.13 20:27


Nothing else matters
Abit nem ejtették a fejére, egyáltalán nem egy buta nő, hisz mindjárt átlát a szitán. Részben zavar picit, hogy így jött ki a lépés, de nem azért, amiért ő mondja, egészen egyszerűen csak úgy gondolom, az az én dolgom lenne. És ha egyszer fordítva történik meg a dolog, akkor kicsit olyan hatása van az egésznek, mint ha nekem kellene észbe kapnom, hogy valamivel igen csak el vagyok maradva. De eddig nem nagyon volt lehetőség eljegyzésre gondolni, hisz ott volt a sok tárgyalás, aztán Connor megszületett. Egy ideig inkább csak élveztük, hogy tudjuk tartani a lépést a hirtelen felpörgött életünkben. Hisz itt volt a kicsi, itt volt ez a ház üresen. Én meg közben elkezdtem dolgozni.
Most igazán fellélegezhetünk, hogy kezdenek a dolgok egyenesbe jönni, hogy nincs vita, nincs titkolózás. Én is többet vagyok itthon, még ha csak két napja is tart az egész. De Connor is teljesen máshogy viselkedik, ahogy Abin is látom, hogy megkönnyebbültebb attól, hogy itthon tudhat. És persze hogy végre nem hanyagolom annyira, hanem élvezheti a törődést. Épp azért sem jutott más még az eszembe, mert szerettem volna kicsit kiélvezni ezt a gondtalan helyzetet, amíg minden helyre zökken. Talán még egy év és a törlesztést is letudjuk. Addig meg esküvős költekezésbe őrültség lenne belebonyolódni is. Mert ha egyszer elszánom magam, hogy elvegyem, akkor nem egy összecsapott eseményre akarok visszagondolni évek múlva. Hanem hogy minden tényleg a mi elképzeléseink alapján történt.
Vigyorom azonban továbbra sem tudom letörölni, egyre csak Abi tekintetét fürkészem.
- Egy család vagyunk már most. Van saját házunk, Connor épp lent szundít a tévé előtt, szerintem mindezek olyan jelei a kapcsolatunknak, amik nem engedik megkérdőjelezni, hogy mi egy család vagyunk. - látom rajta, hogy mint ha kissé elbizonytalanodna. Nem tudom igazából miért, talán mert alkudozni kezdtem, vagy talán mert nem bólintottam rá egyértelműen a kérdésére, nem tudom. De arra az apró csókra mint ha picit jobb hangulata lenne. De csak egy pillanatra látom azt, mert aztán mindjárt magyarázkodásba kezd, én pedig megcsóválom a fejem, miközben hitetlen mosoly ül ki az arcomra.
- Abi... - próbálom csitítani mindjárt, hátha abbahagyja a magyarázkodást és tényleg elhiszi, hogy egyáltalán nem hülyeség amit mondott, és őt sem nézem hülyének. Mivel azonban nem csitul, így nem látok jobb megoldást arra, hogy is fojtsam belé a szavakat, megcsókolom jó hosszan.
- Cica, ne magyarázz. Nem érzek kényszernek semmit, rendben? - nézek rá egészen kíváncsian, miközben szemöldököm a homlokom közepére csúszik. Egyáltalán nem mond baromságokat. Abban igaza van, hogy így a végtelenségig nem maradhatunk.
- Már eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha már a feleségem lennél. De előbb hozzuk rendbe az életünket, mert akárhogy nézzük, még mindig egy vékony kötélen imbolygunk. Két napja van csak ez az állapot, hogy helyrezökkentünk, adjunk még időt magunknak kicsit, oké? - ha most fejvesztve rohanunk az eljegyzés felé, nem fogunk semmivel sem másabbá válni, sőt amondó vagyok, Abi megint rá fog parázni, hogy valamit elkapkodunk. Mikor kiderült, hogy terhes is voltak olyan napjai, amikor nem győztem magyarázni neki, nincs minden elkapkodva. Az idő ezt igazolta. De most a régi kerékvágásba kell visszatérni ahhoz, hogy minden jól működjön.
- Nekem nagyon tetszett az a kép amit magam előtt láttam, mikor elképzeltelek Mrs. Gray-ként. - sutyorgok bizalmasan, miközben újabb csókot követelek tőle.To: Abi
Words: 1030
Music: Iggy Pop - Never met a girl Like you Befor 
Note:  

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin - Most minden új

Vissza az elejére Go down

Abi & Colin - Most minden új

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Similar topics

-
» Colin Wright
» -=Villám Elemű Jutsuk=-
» Stefan szobája
» Mikaelson Villa 1800 években
» -= Mesélő Tagfelvétel =-

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Abi és Colin lakása-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához