welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Lorena & Axel - jószomszédi iszony

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 06.05.13 6:56

Nem mondanám, hogy unalmasan telnek Lorenával a napjaim, de azért még is szeretnék bele vinni egy kis mókát a mindennapjainkba. Hogy aztán majd idős korunkba legyen mit mesélni a gyerekeinknek és később az unokáinknak is. Na meg az sem árt, ha néha napján valami esztelenséget teszünk együtt. Nekem nagyon is tetszik a kitalált ötletem, ezért is szeretném annyira véghez vinni, bár abban nem vagyok biztos, hogy Lorena tetszését is el fogom nyerni. De azért egy próbát megér. Izgatottam lépek be a hálószobába, kezemben a papírzacskóval amit leteszek az ágyra.
- Szívem készülj fel egy emlékezetes akcióra. De ehhez nem vetkőzni kell, hanem öltözni. Kapj magadra valami feketét. - Fülig érő mosolyomból rájöhetett, hogy semmi jóra nem számíthat most. Egy helyben toporgok az izgalomtól, már annyira szeretném látni Greg arcát. Remélem minden az elképzeléseim szerint fog menni és ráharap a csalira.
- Azt is fel kell venned, ami a zacskóban van. Nézd csak meg. - Még mindig mosolygok rá, ahogy a zacskóra böktem mutatóujjammal. Türelmesen kivárom, hogy bele kukkantson, remélem nem azt fogja hinni, hogy bankot rabolni indulunk és arra kellenek a símaszkok. Én már talpig feketében vagyok, még csak a símaszkot kell magamra kapnom és már készen is állok a kis akciómra, remélhetőleg Lorena a bűntársam fog lenni ebben is.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 08.05.13 17:08

Kissé még álmosan és még mondhatni kómában ülök fel az ágyon totálisan értetlenül nézve fel rá, hogy most mégis mi az ördögről beszél így éjnek évadján és egyáltalán minek kelt fel? Na és miért van tetőtől talpig feketében? Tényleg semmit sem értek, de gondolom percek kérdése és minden világossá válik a számmora.
Már éppen kezdett bennem valami körvonalazódni kisebb-nagyobb hézagokkal, de még mielőtt szemeim felcsillanhattak volna már csak a puszta gondolatra is... hogy úgy mondjam eléggé vágyrombolóak voltak szavai. De még ezt leszámítva sem túl biztató. Tudja egyáltalán mennyi az idő? Elképzelésem sincs mi ütött belé! De érzem, hogy ebben nem lesz köszönet Már most látom a szemében, hogy mennyire elszánt és hogy milyen elvetemült ötlete támadhatott.
- Ez most komoly? - Na jó, tudom hogy igen, de azért a remény haljon már meg utoljára. Azért csak erőt vettem magamon ahhoz, hogy felkeljek és felöltözzem. Még szerencse, hogy sötét van így senki sem fogja látni a karikákat a szemem előtt meg egyéb apróságokat. Gondolom itt most nem azon lesz a hangsúly, hogy hogyan festek... Nyúzottan...
- Mégis mire készülsz? - Pillantottam bele a zacskóba majd vettem ki belőle a símaszkot, de egyelőre még nem vettem fel. Csak nem lehet komoly, bár ezt még én magam sem hiszem el. Mindenesetre azért beavathatott volna engem is a tervébe. Miért érzem azt, hogy nem fog tetszeni, de akkor is belemegyek?!
- Igazán szólhattál volna... Emlékeim szerint a bankrablás nem szerepel a naptárunkban. - Persze tudom, hogy nem erről van szó, de ha logikusan nézzük a dolgokat szerintem mindenkinek ez jutott volna az eszébe elsőként.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 11.05.13 6:21

Most jogosan nevezhetne őrültnek, hogy ilyen késői órában terveztem magunknak egy kis kiruccanást, de mentségemre legyen nem kell messzire menni. Na meg ha minden a számításaim szerint fog elsülni akkor nagyon is emlékezetes szórakozás elé nézünk. Aztán, hogy mi lesz ebből fogalmam sincs, még az sincs kizárva, hogy veszett ügy, mert az én drága barátnőm ellenezné ezt a zseniális ötletemet. De bennem nagyon erősen él a remény, hogy nem csak a kapcsolatunkban lehetünk partnerek, hanem az ilyen kis csíntevésekben is.
- Nem csak poénból kaptam magamra a fekete öltözékemet, persze hogy komoly. Ennél komolyabb már nem is lehetne. Tempó, tempó ki az ágyból. - Teljesen be vagyok sózva és ilyenkor képes vagyok úgy viselkedni, mint egy öt éves gyerek, ebből is látszik hogy sosem fogok felnőni igazán.
- Pár percig maradjon még meglepetés, ha felöltöztél mindent elárulok. - Tartok attól, hogy ha felhozom, hogy Greghez megyünk látogatóba inkább vissza bújik az ágyba és képtelenség is lenne rávenni erre a kis akcióra. Ezért is vagyok óvatos, és majd akkor avatom be a részletekbe mikor már a bejárati ajtó előtt fogunk állni és kezemben lesz a kulcs, de előtte bezárom az ajtót, hogy véletlenül se tudjon vissza hátrálni.
- Tényleg nem szerepel, azt jövő hétre tartogattam. - Próbálom viccesen kezelni a helyzetet. Lelki szemeim előtt már látom is magunkat, hogy macska módjára osonunk az éjszakában, fejünkön azzal a szexi símaszkkal.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 18.05.13 15:02

- Akkor csak közölném veled, hogy így az éjszaka kellős közepén nem vagy humorodnál. - Még mindig nem hiszem el, hogy most képes ezt csinálni velem. Egyébként is úgy kell kikönyörögni az ágyból reggelente nem még egy ilyen késői óráin. egyáltalán minek is? Kizárt, hogy most elfogja mondani. Az viszont már kevésbé, hogy ha nem kelek fel két másodpercen belül fog és lehúz az ágyról. Szinte már látom rajta. Hallom a hangjában, hogy nagyon be van sózva. Mintha csak egy öt éves kisfiút látnék magam előtt, akivel abban maradtunk, hogy reggel elviszem a vidámparkba és annyira várja már, hogy még aludni sem tud. Ha nem látnám most magam előtt tényleg ezt hinném. Nem igazán sokszor láttam eddig ilyennek így nem tudom, hogy ezt most simán csak felpezsdítő vagy ijesztő. Az attól függ mire készül.
- Jól van, kelek már. - Most határozottan nem szeretem. Mégis mi a fenéről lehet szó ami nem várhat reggelig? Emlékeim szerint semmi ilyesmit sem említett. Értem én, hogy a meglepetés ereje mg minden. Meg is lepődtem rendesen, de azért nagyon remélem, hogy ebből nem csinálunk rendszert.
Enyhén kómásan, de kaptam magam és felvettem egy egyszerű fekete nadrágot egy úgy szintén fekete felsővel majd kivettem a maszkot a zacsiból.
- Most tényleg fel kell ezt vennem? - Nem túl bizalomgerjesztő hát még ha fel is veszem. Még mindig elképzelésem sincs arról, hogy mégis mire készül, de azt már pontosan tudom és érzem, hogy nem fog tetszeni. A részletek sem túl kecsegtetően. Az éjszaka kellős közepén járunk, egy lélek sincs az utcákon, nekem pedig feketét kellett felvennem és most még ez a símaszk is. Miért érzem úgy, hogy ez még ma valakinek fájni fog?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 24.05.13 4:20

Először megjegyzésére elnevettem magam. Nem tudja miről beszél, majd mikor kikel az ágyból és megtudja mire készülök rá kell jönnie, hogy tévedett eddig, mert pont, hogy humoromnál vagyok, sőt nagyon is! Ezzel a tervemmel el is nyerném a "legjobb" szomszédnak járó díjat és ez még csak a kezdet.
- Ezt még vissza fogod vonni. - Vigyorgok mint egy őrült, de képtelen is lennék most a komolyságra, hiszen én már tudom azt amit Lorena még csak nem is sejt. Biztosra veszem, ha tudná hová is fogom magammal vinni inkább bebújna az ágy alá, ezért is titkolom el előle még a részleteket. Greg mennyire fog ennek örülni már előre látom, csak félő hogy lebukunk mert annyira nevetünk, hogy eláruljuk a rejtekhelyünket.
- Annyira szeretem mikor ennyire engedelmes vagy. - Elégedetten mosolygok rá, sőt azzal is meg vagyok elégedve, hogy gyorsan képes volt felöltözni és nem kellett rá hosszú órákat várni. Mert ez a kis akciónk csak a sötétség leple alatt lehet sikeres, azt hiszem mondanom sem kell mennyire szeretném ha tökéletesen véghez tudnánk vinni.
- Ha nem akarsz lebukni akkor igen, fel kell venned. Nyugodj meg neked bármi jól áll, még ez is. - Kaptam a saját símaszkom után, gyorsan felvettem, pont rálátásom volt a tükörre. Úgy néztem ki, mint egy bűnöző teljesen feketében arcomat takargatva. Pont ezt akartam.
- Induljunk, már nem tudok várni. Hidd el jó lesz! - Amint hajlandó volt értem ekkora áldozatot megtenni és magára erőltetni a maszkot elindultam a bejárati ajtó felé. Zsebemben lapul egy öngyújtó, a küszöbnél pedig egy másik papírzacskó, amiben rejlik Greg ajándéka.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 27.05.13 23:10

- Ajjaj, te tényleg készülsz valamire. - Feleltem vészjóslóan. Mondjuk nem volt nehéz megállapítani. Látni lehet rajta. Hallani lehet a hangjában. Túlságosan lelkes és izgatott. Ebből semmi jó sem lesz lesz, ahogy köszönet sem lesz benne. Kissé feszélyez, hogy még csak elképzelésem sincs róla mire készül, legalább ha lenne valami aprócska kis sejtelmem. Így viszont fogalmam sincs mibe megyek bele, de hogy is mondhatnék neki nemet?! Körülbelül addig bírnám a dolgot még azzal nem jönne, hogy ennyit nehezemre esik megtenni érte?! Na azt nem bírnám. Akkor és ott szakadna a film. Inkább megteszem amit kér és megpróbálok vakon megbízni benne legyen szó bármiről.
- De azért ugye nem fog nagyon fájni? - És most egyáltalán nem a fizikai fájdalmakra gondoltam, sokkal inkább a lelkiekre. Sejtelmem sincs róla miben sántikál, azt viszont tudom, hogy esélyem sem volt elbeszélni róla. Végül is nem tudhatom... talán jó lesz. Akármi is legyen az.
- Annyira szeretem mikor az éjszaka közepén csak úgy felkeltesz, hogy kapjam magam... - Azért ehhez ne szokjon hozzá túlságosan. Nem arról van szó, hogy eddig sosem keltett fel vagy én őt az éjszaka folyamán, de abban nyilván egyet érthetünk, hogy annak egészen más oka volt.
- Lebukni? - Kérdeztem rá kétkedően. Komolyan mondom ez egyre jobban hangzik. Lebukni, de mégis hogyan, hol és ki előtt? Egyáltalán hová az ördögbe megyünk?
- Mégis ki a csoda látná? - Lefogadom, hogy egy lélek nincs most az utcán és ha már felvetette velem gondolom nem azért csinálta, hogy majd abban...
- Reszkessetek betörők. Igazán nagyon megnyerő, mi több... - Rövidebbre fogva baromira szexi... Ezt pedig mindenféle irónia nélkül gondolom. Én még ebben is csábítónak találom. Neki egyébként is az a tipikus rossz fiús kinézete van, hát még tetőtől talpig feketében.
Engedelmesen és csendben követtem, azt nem mondanám, hogy a legnagyobb örömömre, szóval inkább csak vonszoltam magam utána. Majd a bejárati ajtónál megálltam.
- Addig ne is várd, hogy én ki lépek a lakásból, amíg el nem mondod merre lesz a séta. - Mert miután ki tettünk a lábunkat a küszöbön onnan már tudom, hogy nem lesz lehetőségem visszatáncolni. Legalább tudjak róla miféle örültségben kellene mellette lennem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 28.05.13 4:45

Már meg sem szólaltam, szerintem minden az arcomra volt írva és abból hogy rá van fagyva az arcomra a mosoly, abból sok minden világossá válhat a számára. Ha tudná mire is készülök!
- Megnyugtatlak drágám neked egyáltalán nem fog fájni. - Előfordulhat, hogy nem voltam vele túl őszinte, mert ami azt illeti neki nem is fog fájni, maximum a mellékhatások lesznek fájdalmasak, ami hastájékon jelentkezhet a túlzott nevetés következtében.
- Megígérem nem fogok ebből rendszert csinálni. - Nem tehettem mást, szükséghelyzet volt, fel kellett keltenem. Csak az éj leple alatt lehet sikeres az akciónk.
- Ha pofi mód együtt tudunk dolgozni, akkor nem fogunk lebukni. - Van pár olyan tényező ami végett akár bukhatunk is, de ha Lorena nem tesz semmit, vagyis inkább valami olyasmit amivel felkelthetnénk mások figyelmét akkor nem fogunk lebukni.
- Sosem tudhatjuk, ezért is kell résen lennünk. - Az is lehet, hogy túl sok dokumentum filmet néztem a küldetésekről, ami keveredett a vadász műsorral és most azért viselkedek ennyire óvatosan.
- Tudod mit? Nem is kell kilépned, segítek én. - Azzal a lendülettel kaptam is fel.
- Kérlek ne sikíts, nem akarom hogy a szomszédokat felverjük. - Mert akkor fújhatnánk a kis akciónkat, de karjaim között Lorenával már kint is termek a ház előtt, leteszem a bejárati ajtó elé, de gyorsan be is zárom magam mögött az ajtót, hogy még véletlenül se legyen esélye vissza menekülni. Sejtem, hogy nem tartsa annyira ragyogó ötletnek azt, amit kieszeltem.
- Első sorban is szeretném veled közölni a tényeket. Inkább fogd fel ezt úgy, mint egy csapatépítő tréning, vagyis a mi esetünkben kapcsolatépítő. - Mi is kovácsolna össze jobban egy szerelmes párt, mint a szomszédok terrorizálása? Kezdetnek azt hiszem megteszi ez is.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 07.06.13 21:34

Megnyugtatom, hogy egyáltalán nem lettem most nyugodtabb. Na jó, talán egy kicsit annyival, hogy nekem tényleg nem fog fájni. De hát ezt ha nem mondja, akkor is tudom, hogy nem okozna nekem fájdalmat szánt szándékkal és ekkora örömmel. Csak azt érteném mi oka van rá. Nem arról van szó, imádom a mosolyát és amikor mosolyog, de ez már eléggé vészjóslónak tűnik nekem. Nem gondolom, hogy tévednék, most biztosan nem. Készül valamire... ez már egész biztos. Már csak az a kérdés ki lesz az a szerencsétlen? Axelnak páratlan fantáziája van és olykor a kelleténél is kreatívabb tud lenni, szóval ez valakinek ma tényleg fájni fog, méghozzá nagyon.
- Oké, hát akkor ki a mai szerencsétlen áldozatod? - Valakinek csak fog, csak kell hogy fájjon. Bármi is rejlik a dolgok hátterében jobb szeretnék nem tudni róla, de azt hiszem hogy ez már nem lehetséges. Viszont még csak elképzelésem sincs, hogy ki ellen fog irányulni ma esti, éjszakai kis magánakciója. Na és miiért? Kíváncsi volnék mivel szolgálhatott rá szegény pára... Valaki ma éjszaka nagyon elvetemült dologra készül, érzem és ami azt illeti már fáj. Nekem elég csak ránézni és látom. Tudom, hogy abban nem lesz köszönet.
- Nagyon remélem. - Más különben kénytelen leszek én is drasztikusabb eszközökhöz folyamodni és bevezetni a külön ágyban való alvást még idő előtt, ami normális körülmények között az elkövetkező húsz évben nem állt a terveim között.
- Na és azt hogyan kell véghez vinnünk? - Jobban mondva az érdekelne, hogy mi volna itt az én feladatom. Ennél se többet se kevesebbet nem szeretnék tudni. Én vállalom a könnyedebb tudatlanságot. El tudnám viselni ha ebből most kihagyna.
- Nem túlzás ez már egy kicsit? - Nem, ez már egyenesen ijesztő. Azt hiszem jobban oda kellett volna figyelnem rá, hogy mégis miféle műsorokat nézett az elmúlt napokban. Akkor legalább most tudnám miféle szereposztás ez és hogy miféle kritériumoknak kellene megfelelnem a siker érdekében. Mit csinálunk? Az álca megvan. Szóval a megtévesztés is kipipálva. Az éj leple alatt hajtjuk végre a dolgot. Lopunk, csalunk, fosztogatunk, vadászunk? Vagy az én képzelőerőm túl élnék vagy neki ment el az esze, amihez még úgy szintén túl korán van.
- A szomszédokat? De engem azért volt szíved felkelteni... - Ki hallott már ilyet? Mert az ugye normális, hogy engem kirendel az ágyból éjnek az évadján, hogy kapjam gyorsan magamra valami feketét valami idióta maszkkal?!
- Axel, nyugtass meg, hogy nem néztél mostanában túl sok felnőtt filmet? - Néztem rá aggódó mégis inkább gyanakvó tekintettel. Na ettől most tényleg megnyugodnék. Mert ez már durva.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 18.06.13 4:33

Még mindig kételkedek abban, hogy neki tetszeni fog-e a kis ötletem, na jó nem is arról van szó, hogy kételkednék, biztosra veszem, hogy egyáltalán nem fogja eleinte szórakoztatónak találni amit kitaláltam, de aztán van némi remény bennem, hogy végül csak jót fog rajta nevetni velem együtt. Legszebb öröm mégis csak a káröröm és ha az akcióm sikeres lesz nagyon örülni fogok.
- Oda lenne a meglepetés ha mindent elmondanék idő előtt. - Nem azért hallgatok ennyire az áldozatom kilétéről mert nem szívesen osztanám meg vele, hanem inkább azért mert tudom ha említésbe kerül a neve Lorena ki nem jönne a házból, sőt még az ágy alá is bebújna.
Nyugi drágám, én mindent elintézek neked csak figyelned kell. - Én leszek csapatunk vakmerőbb fele és majd ha oda jutunk én fogok Greg háza elé osonni, hogy az ajándékát ott hagyjam égve az ajtaja előtt. Már nagyon türelmetlen vagyok, szeretném látni az arcát, mennyire meglepődik a kis mókánk után.
Nem ebben a szituációban semmi sem lehet eléggé túlzás, nevezzük inkább csak felkészültségnek. - Minden eshetőséggel számolnunk kell, az is lehet hogy a környéken mindenki alszik, de az sincs kizárva hogy valaki pont erre felé fog lófrálni és nem akarok szemtanúkat akik később le tudnának buktatni. Nem nagy dolog ez a kis csín, de szeretném úgy kivitelezni, hogy Greg ne sejtse hogy mi voltunk az elkövetők.
Meglátod jó móka fog lenni és kárpótolni foglak azért mert voltál olyan édes és felkeltél miattam. - Ezt veheti ígéretnek is a kárpótlás az már garantálva van számára, de remélem úgy fog végződni az akciónk ahogy elterveztem, sok sok könnyel persze ami a nevetés végett fog végig folyni arcunkon.
Nem, dehogy! - Már majdnem fájt vádaskodása, de most eltekintek ettől. Felkapom a kis csomagomat majd szabad kezemmel Lorena keze után nyúlok. 
Egy kis sétára indulunk. - Remélhetőleg elindult velem együtt és nem kezdett hisztizni azon, hogy ezt nem akarja végig csinálni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 08.08.13 0:04

Csak azért mert igaza van, attól még egyáltalán nem fogja megúszni ennyivel. Tény, hogy talán nem is akarok tudomást szerezni jól kidolgozott tevéről, nem eléggé jól megfontolt szándékairól. De akaratom ellenére is szembesülni fogok vele... Bevallom talán túlságosan hamar is fedtem fel előtte gyengeségeimet. Amúgy is mikor tudtam én nemet mondani neki? Na jó, éppenséggel tudnék, csak hogy most akkor sem fogok. Megbízom benne, készüljön bármilyen örültségre is, azt ketten fogjuk végigcsinálni. Elvégre a kapcsolatunkat is valami ilyesmire kellene felépítenünk, nem? A kölcsönös bizalomra, hogy anélkül is képes legyek hinni neki, hogy bármit is kérdeznék.
- Értem, szóval te leszel kis csapatunk dominánsabb fele. - Valahogy ezt én most egyáltalán nem tudom bánni. Kicsit sem tudok neheztelni rá ez miatt. Ennyi a minimum ha már kikönyörgött az ágyból az éjszaka kellős közepén, én pedig voltam szíves eleget tenni kérésének anélkül, hogy tudnám mire készül.
- Rendben kisfiam. Szeretnéd ha holnap a vidámparkba is elvinnélek? Majd felülünk az óriáskerékre és vattacukrot is kapsz... - Nem, egyáltalán nem gúnynak szántam. Inkább csak érdeklődni szeretnék, hogy mi mindenre kell még felkészülnöm. Mert én ezt a túlzott lelkesedést már kicsit többet érzem. Egy tíz éves hiperaktív kisfiú is szégyellhetnék most magát mellette. De gondolom még ők sem kelnek fel éjnek évadján.
- Nekem már az is elég ha legközelebb leszel olyan édes és nem keltesz fel ha egy mód van rá. - Láthatja nem valami jól viselem ha felkeltenek. Olyankor többnyire az egész napomat haza vágják ha nem tudom rendesen kialudni magam. Szóval, csak érje meg. Csak ennyit kérek.
Még mielőtt elindultunk volna nyomtam még egy puszit az arcára, hogy lássa tényleg nem haragszom, csak egy kicsit nyűgös vagyok...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 08.08.13 13:02

Ketten csinálni bármit mindig jobb, mint egyedül mert most legalább tudunk osztozni az előttünk álló feltehetőleg szép pillanatokban. Sőt, talán majd évek múltán nevetve idézzük fel a mai esténket és majd valamikor unokáinknak is elmeséljük tetteinket, habár annyira hihetetlennek tűnhet, hogy talán el sem hiszik. Ami pedig engem illett már azt is egy kisebb sikernek könyvelem el, hogy sikerült kicsábítanom az ágyból, de az est fénypontja az lenne, ha az akciónkat tökéletesen vinnénk véghez, elérve a kívánt hatást.
- Akár ennyi erővel azt is mondatnánk, hogy én vagyok a főnök. - Mert ugye lényegében erről van szó. Én lennék az értelmi szerző, na meg kis csapatunk vezetője, aki háborúba indul. Jó ez így elég túlzás volt, mert alapvetően csak egy ártalmatlan csínyről van szó.
- Erre nem lesz semmi szükség anyu, ehhez már túl nagy fiú vagyok. - Már csak a poén kedvéért is rázódok bele a szerepbe, ha már én lennék a kisfia, akkor Lorena az anyám? Pár pillanatig meg is engedem neki, hogy anyáskodjon felettem, de mégis csak jobban szeretném ha megmaradna a barátnő szerepkörnél.
- Nem ígérhetek semmit, pláne akkor nem ha legközelebb is lesz egy ilyen csodálatos ötletem ami nem tűr halasztást. - Azért remélem, hogy a kis akciónk után is kapok egy puszit és nem lesz rám mérges mert bele rángattam. Egészen Greg gázáig megyünk kézen fogva, vagyis jobban mondva megálltunk egy bokor előtt.
- Vázolom a haditervet, akármi is fog lenni te szépen itt maradsz ameddig elvégzem a piszkos munkát és kérlek próbálj meg a csendben maradni, mert nem szeretném, ha lebuknánk. - Azzal engedem is el a kezét és halk léptekkel osonok Greg bejárati ajtaja elé. Letettem az ajtó elé a kis csomagot, amit meggyújtottam, utána csak becsöngettem és már futottam is vissza a búvóhelyünkre.
- Ezt figyeld. - Ajkaim ördögi mosolyra húzódtak, feszült és hosszú másodpercek következtek, kínzó várakozásnak tűnt ameddig Greg ajtót nem nyitott.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 08.08.13 23:17

- Mondhatnánk csak, hogy nem fogjuk. A dominánsabb fél annyival jobban hangzik, bár az alárendelt fél már kevésbé. De mivel egyszeri alkalomról van szó, kibírom. - Legalábbis nagyon remélem. Abban biztos vagyok, hogy mellette nem fogok unatkozni, de olykor azért szeretnék. Mondjuk az éjszaka kellős közepén nem igazán vágyom másra minthogy mellettem legyen és én nyugodtan tudjak aludni. Nem mondhatnám, hogy eddig számoltam annak lehetőségével, hogy majd egy éjjel arra ébredek, hogy ő tetőtől talpig feketébe öltözve próbál meg engem kikönyörögni az ágyból, hogy hozzá hasonlóan öltözzek fel majd vegyek fel egy símaszkot is, mert sétálni megyünk. Nem tudom ő hogy van vele, de nálam egy romantikus esti séta nem egészen így szokott történni. Azt értem, hogy mi nem vagyunk és valószínűleg sosem leszünk egy hétk9napi pár átlagos élettel, de ezt azért mégis soknak érzem egy kicsit. Több mint szokatlan...
- Hát ezt örömmel hallom nagyfiú... - De attól még engem egyszer igazán felülhetne. Én bármikor lehetek kislány az ő két szép szeméért vagy akár nagylány ha éppen arra van szüksége. Ő igazán felülhetne velem az óriáskerékre és a vattacukromról sem fogok lemondani, ami után valószínűleg a fejem tetejéig ragacsos leszek, de kit érdekel... Olyan édes.
- Csodálatos... - Gondolom akkor majd hozzászokom kizárásos alapon, hogy nem igen marad más választásom és amúgy sem szívesen szegném kedvét. Bőven van még mit bepótolnia és teljesen érthető ha ezt mi hamarabb szeretné is megtenni. Abban pedig csak bízni tudok, hogy ennek gyökeres változásnak én mindvégig a részese lehetek.
- Értettem. Világos mint a sötét éjszaka. - Azzal a bokor mögé húzódtam. Különös, hogy még mindig nem tudom mire készül. Őszintén elképzelésem sincs, de most már jöjjön, aminek jönnie kell. Meg kell mondjam nagyon cseles volt ezzel az egésszel. Kétségkívül jól kidolgozott "haditervről" van szó és azt is jól átgondolta, hogy hogyan szeretné mindezt véghez vinni, más különben most nem volnék itt.
- Axel, akarom én tudni, hogy mi van abban az ajándékzacskóban? - Fordultam felé majd vissza Greg bejárati ajtaja felé. Nem mintha ez már most számítana, de azért mégis csak úgy volna igazán teljes az összkép ha tudnám mi is fog történni...  Éppenséggel látom, amit látok, csakhogy nem rétem mi is az valójában.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 11.08.13 7:18

Még mindig tartom magam ahhoz az elképzelésemhez, hogy egy igazi zeni vagyok. Az pedig csak hab a tortán, hogy ilyen remek ötleteket vagyok képes kieszelni. Elég sokáig húztam a börtönben ahhoz, hogy egy kicsit mókázzak és számomra jó szórakozásnak tűnik a rettent ronda szemközti szomszédom megviccelése.
- Akkor szépen engedelmeskedj a főnöködnek. - Ha már mára bele egyezett akkor még szép, hogy kihasználom a lehetőséget. De azért, hogy nehogy még véletlenül is ezért haragudjon meg rám, gyorsan nyomtam ajkaira egy puszit, ezzel úgymond meglengettem a fehér zászlót, hogy ne törjön ki közöttünk a nemet közti háború.
- De azért talán téged elvinnélek a vidámparkba. - Kacsintottam rá, habár nem tudom hogy ebben a félhomályban mennyit láthat belőle. Azért bennem volt mégis a szándék.
- Nem sokára minden érhető lesz számodra. - Ezek után osonó módba kapcsoltam, hogy véghez vigyem tervemet. Letettem a kis ajándékomat, amit meggyújtottam, becsengettem és már rohantam is vissza a bokor mögé.
- Kutya kaksi. - Mondtam volna tovább is, de abban a pillanatban lépett ki Greg az ajtón. Az arca elárulta mennyire megdöbbent, hirtelen nem is tudta mit tegyen, de aztán elkezdte taposni, hogy ne terjedjen tovább a tűz. Habár a tűz elaludt az Ő lába alaposan ki lett dekorálva kutya végtermékkel. Mikor észre vette cifra szitkozásba kezdett. Már ezelőtt is képtelen voltam vissza tartani nevetésemet, de most számat is be kellett fognom, hogy nehogy észre vegyen minket.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 28.08.13 18:58

- Te pedig vigyázz a szádra főnök úr. - Ha ezt a puszit most azért kaptam, hogy ne csapjam ki a hisztit... Nem fogom. Legalább is nem volt betervezve. Igaz, ahogy az sem, hogy fel fog kelteni az éjszaka kellős közepén mondván, hogy sétálni megyünk tetőtől-talpig feketében. Már csak egy leleményes szőke kis srác hiányzik és mehet a reszkessetek betörők. engedelmeskedem, nem tudom mi mást tehetnék. Jóformánnem is nagyon maradt más választásom tekintve, hogy felkapom és egyszerűen kihozott a bejárati ajtón. így eléggé nehezen is tudnék akadékoskodni. Amúgy sem volna szívem derékba törni a szórakozását. Még sosem láttam ilyennek. De gondolom ez igazán semmi jót sem fog jelenteni a kiszemelt egyén számára.
- Talán... Ha vattacukrot is kapnék. - Kislányként valósággal rajongtam a vattacukorért, ami után természetesen a fejem búbjáig tiszta ragacs voltam a legnagyobb örömet szerezve ezzel a szüleimnek.
- Axel... Pfúj. Ez undorító. - És gyerekes is, de ez most mit sem számít. Mondtam volna tovább is, de ekkor Greg kilépett az ajtón. Szegény feje mint egy őrült úgy kezdte el taposni az égő zacskót na és persze tartalmát, hogy nekem már le kellett ülnöm és befognom a számat, de még így is rázott a nevetés. Ezen nem volna túl szép dolog nevetni, de esküszöm már a hasam is belefájdult. Ez egy gusztustalan húzás volt, de ugyan akkor mindenki megmosolyogná a dolgot ha példának okáért mondjuk egy műsorban látná mindezt. Hölgyeim és uraim ezt itt a kész átverés... vagy inkább hogyan szívasd meg a szomszédodat?!
- Most pedig esküdj meg, hogy ellenem ilyesmit soha sem fogsz kitervelni. - Szólaltam meg miután abba tudtam hagyni a nevetés, ami nagyjából addig tartott amíg ismét arra nem néztem vagy csak simán be nem villantak a fejembe a képek az esetről. De most, hogy ezt már tudom abba sem fogok belegyezni, hogy egyáltalán legyen egy kutyánk!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 05.09.13 12:19

Akcióra fel! Tudom amire készülök az nem igazán szép dolog és nem is voltam túl fair Lorenával szemben, hogy az éjszaka kellős közepén csak így kirángattam az ágyból minden magyarázat nélkül. De mivel tudtam ha elé állnék azzal, hogy pontosan mit is tervezek ki sem kelt volna az ágyból. Nem hazudtam neki, csupán nem avattam be a pontos tervbe és most ezen van a hangsúly.
- Elnézést kisasszony. - Hozzá tudnék ám ahhoz szokni, hogy főnöknek nevezzen, de szerintem Lorenának ez nem tetszene annyira, mert ez azt jelentené, hogy Ő lenne a beosztottam.
- Hát ha imádsz ragadni akkor akár az is megoldható lenne. - Mert ha ragadós dolgokra gondolok egyből bevillan a vattacukor is, azért mekkora poén lenne már, ha Lorena teljesen olyan lenne. Na jó, nem is, mert aztán csak nekem kellene elhallgatom a hisztijét miatta.
- Nem! Ez vicces! - Tudom most nagyon is öt éves szinten vagyok, de egy kis mókázáshoz sosem lehetünk elég öregek. Esküszöm minden fáradozásomat megérte az, hogy így lássam Greget. Rekeszizmaim majd megszakadtak a nevetéstől, alig bírtam magam vissza fogni, hogy ne halljon meg minket, hogy a bokor mögött bujkálva lessük mit szerencsétlenkedik előttünk.
- Ellened sosem tervelnék ki ilyen csúnya dolgot. Esküszöm. - Na meg vagyok annyira leleményes, hogy valami egészen mást terveljek ki ellene, ha úgy adódna hogy meg szeretném tréfálni. Viszont Greg nagyon kitartóan taposta a kis ajándékcsomagját ezért hamarjában el is aludt az a kis kezdetleges tűz.
- Jobb ha addig eltűnünk amíg bent van. - Fogtam meg Lorena kezét és kezdetét vette az osonás. Hogy ne vegyen minket észre még véletlenül se a főbejárat helyett a hátsó ajtón jutottunk vissza a házba. Amint beértünk újból elkapott a nevetés, egészen addig volt ennyire jó kedvem míg meg nem hallottam, hogy valaki csengetett a bejárati ajtónál.
- Ez az amire gondolok? - Lekapva a símaszkot Lorenára néztem meglepettem, majd kezébe nyomtam a bizonyítékot.
- Tüntesd el valahová, nem szeretnék lebukni. - Kapkodva kezdtem el gombolni magamon lévő inget, mert azért elég feltűnő lenne talpig feketébe ajtót nyitni főleg akkor ha tudom ki ácsorog a túlsó oldalon.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 13.09.13 15:48

- Hát éppenséggel erre is volna egy elméletem, de talán nem ez a legjobb alkalom arra, hogy részletezzem. - Nem mintha sok olyan elfogadható érv jutna az eszembe, amiért eltekintenék attól, hogy az éjszaka kellős közepén tessékelt ki az ágyból egy kis sétára a friss levegőn. Hogy akkor nem kellett volna felkelnem? Nos, volt már rá példa, hogy saját kezűleg húzott le az ágyról és láthatóan elég jól szórakozott ahhoz, hogy gond nélkül megtegye velem még egyszer. Szóval, most hogy már tudom milyen könyörtelen ha nagyon szeretne elérni valamit, azt hiszem jobban járok ha olykor eleget teszek a kérésének, a békesség kedvéért. Mert az rendben van, hogy reggel lusta vagyok még felkelni és úgy húz le az ágyról, mint éjnek évadján. Na, az nincsen rendben.
- Nem, ez gusztustalan! - A pillanat mikor nem tudod eldönteni, hogy a szádat kellene-e inkább befognod nehogy meghalljanak és lebukjunk - mert akkor Axel kicsinál - vagy a hasadat, mert már fáj a nevetéstől, valami felbecsülhetetlen.
- Ezek után tegyél le arról, hogy belegyezem valaha is, hogy nekünk legyen kutyánk. - Még csak az hiányozna. Azt hiszem úgy nagyjából két perccel ez előtt jutottam erre a holtbiztos elhatározásra, hogy nekünk nem kell kutya. Most már egész biztosan nem.
- Mondd, hogy az az izé nem volt a lakásban? - Ezt már csak akkor kérdeztem meg, mikor ismét a lakásban voltunk. Mert ha igen akkor kényszeres nagytakarításba fogunk kezdeni és garantálom, hogy azt már nem fogja ennyire szórakoztatónak találni. Azért még bízom benne, hogy eszébe sem jutott behozni a lakásba... Nem érdekel hol tartotta. Nekem csak annyi a lényeg, hogy idebent sehol sem.
- Úgy tűnik. - Néhány röpke pillanatig tekintetem még rajta kalandozott el, ahogyan fürgén gombolgatni kezdte az ingét. Fogalma sincs most milyen ünneprontó. Ahogy annak a bizonyos személynek sem a ajtó túloldalán arról, hogy mennyire tudom most utálni ezért.
Még mielőtt Axel ajtót nyitott volna felosontam az emeletről. Először is a símaszktól szabadultam meg majd lopakodó szerelésemet is ledobáltam magamról. Magamra kaptam a köntösömet, amit a derekamnál összehúztam és megkötöttem. Elsuhanva a tükör előtt kicsit összeborzoltam a hajkamat ezzel is azt a látszatot keltve, hogy bizony Mi csak az ajtócsengőre ébredtünk fel és Axel ment megnézni ki csengetett.
- Drágám, ki csengetett? - Nem hiszem el, hogy komolyan képes volt átjönni. Na most következik csak az igazi csapatmunka és megpróbáltatás. Hogyan ne nevessük el magunkat, mikor engem már is fojtogat?
- Oh, jó estét Greg! Minek köszönhetjük a látogatását? Elég késő van már, nem gondolja? - Körbefont kézzel álltam meg a lépcsőaljánál. Igazából csak a hasamat fogtam és arra összpontosítottam ,hogy ne bukjon ki belőlem a szakadatlan nevetés.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 16.09.13 19:19

- Így igaz, ez most nem a legmegfelelőbb alkalom, de talán később, mikor sikeresen kiviteleztük az akciónkat, akkor talán szakíthatunk rá időt. - Most arra kell erősen koncentrálnunk, hogy ez a küldetés sikerrel záródjon. Nem mondanám, hogy sokáig terveztem volna a mai napot, de azért mégis csak van egy kis előkészület benne, tekintve hogy be kellett valahonnan szereznem a símaszkot na meg a kis ajándékcsomagját.
- Meglátod, hogy vicces lesz. - Lelki szemeim előtt már legalább ezerszer elképzeltem ezt a pillanatot, de azért mégis csak élőben lesz az igazi. Minden várakozásomat felülmúlta a látvány. Ezért tényleg megérte a fáradozás, ezt sosem fogom elfelejteni, de szerintem Greg sem.
- Azért ezt még megbeszéljük. - Ezek után elhiszem, hogy nem akar kutyát, de idővel biztosan jobb belátásra tudom majd bírni. Viszont ez a háziállat kérdés még nagyon nem aktuális.
Most vagy soha! Nem akarok lebukni, de szinte biztos vagyok abban, hogy a drága szomszédunk fog az ajtó másik végén állni. Útközben azért még lekaptam magamról a fekete nadrágomat, hogy egy szál alsóban nyissak ajtót neki azt a látszatot keltve, hogy most keltem ki az ágyból.
- Nézd meg magad. - Álltam el az útból, hogy saját szemével megtapasztalhatja, hogy bizony tényleg Greg az aki átjött, közben minden erőmmel azon voltam, hogy ne nevessem el magam.
- Nem láttatok valamit? Biztosan a kis mocskos suhancok szórakoznak velem, az előtt tapostam el egy zacskó égő kutya kulát. - Elő véve a legmeglepettebb arcomat néztem rá, mintha tényleg most szembesülnék először ezzel a hírrel és egyáltalán nem én lennék ennek az értelmi szerzője.
- Akár mi is lehettünk volna... mármint azok akikkel ezt elkövetik. - Még szép, hogy vallom be, hogy mink voltunk az elkövetők. Sokkal érdekesebb megjátszani a tudatlant és együtt érezni vele, miközben Lorenával jól tudjuk, hogy bűnösök vagyunk, csak azért egyikünket sem fogják elítélni.
- Most keltünk ki az ágyból, én nem láttam semmit sem a háló ablaka nem a házadra néz. Lorena esetleg láttál valamit? - Hátat fordítva Gregnek néztem rá, arcomon hatalmas mosollyal, de még egy kicsit vissza kell fognom a belőlem kikívánkozó nevetést.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 29.09.13 21:50

- Olyan elvetemült vagy, hogy nagyon. - Fel nem foghatom egyáltalán hogy juthatott ilyesmi az eszébe, mert lássuk be nem szokványos egy gondolat. A részletekről meg már inkább ne is beszéljük, mert valahogy nem akarom tudni, hogyan szerzett be bizonyos dolgokat, ahogy azt sem, hogy eddig a ház melyik szegletében tárolta. Illetve azt talán mégis. Hát nem kimondottan Greg a legkedveltebb szomszédunk, de azért ezt mégis csak soknak érzem. De egy biztos, nem fogom túl jó szemmel nézni, ha ezek után nagy boldogan besétál hozzánk. Tőlem igazán elfér. Talán még a jó szomszédi viszony is fennállhat közöttünk, amennyiben minél kevesebbszer futunk össze. Ami engem illet szeretném is magam ehhez tartani, amennyire ez lehetséges.
- Axel, ilyenkor nem igazán akarom tudni, hogy mit érzel, de azért mégis csak... - Mert most nem kimondottan úgy viselkedik, mint egy felnőtt férfi. Ellenkezőleg. ez most egy nagyon is gyerekes húzás volt, amiért az édesanyák megszokták dorgálni a kisfiukat. Nem hiszem, hogy nekünk erre volna szükségünk. Szerintem ez már sokkal komolyabb. De legalább most már tudom, hogy rá mindig számíthatok amikor rossz kedvem lesz, mert Ő egész biztosan megtud majd nevettetni. A maga módján ez a helyzet is szórakoztató, vagyis szórakoztatóbb lenne ha mondjuk egy filmben láttuk volna. De lefogadom, hogy ebben nem értenénk egyet. Így biztosan izgalmasabb a csúfos kudarc és kínos lebukás lehetőségével megfűszerezve.
- Pontosan melyik részét... - Mert szerintem még egy jó ideig nem fogunk tudni a ma estéről beszélni, anélkül hogy nem fogna el minket a szűnni nem akaró nevetés. Úgy viszont elég nehéz lenne megbeszélni bármit is, hogy meg sem tudunk szólalni, mert levegőt is alig kapunk. Reggel már minden bizonnyal én is jobban fogok szórakozni ezen. Remélem Greg értékeli a meglepetéseket.
Greg szavai hallatán kezem lassan a szám elé tettem mint aki teljesen megvan döbbenve a hírek hallatán, hol ott csak attól féltem, hogy pillanatokon belül nevetésben török ki, hol ott a szomszédunk puszta látványától is rosszul vagyok, most mégsem ez a helyzet.
Akár mi is lehettünk volna? Talán mert mi is voltunk? Előfordulhat. Azt hiszem ezt még egy jó ideig egyikünk sem fogja elkövetni, csak meglehet, hogy a kedves szomszéd már nem olyan jó kedélyűen fog visszagondolni rá. Nekem pedig külön megerőltetés, hogy ne nevessem el magam. Elképzelésem sincs hogyan tud még most is ilyen komoly képet vágni.
Jut eszembe... Mégis mikor vetette le a nadrágját? Igaz, így sokkal hihetőbb, hogy mi tényleg csak most ébredtünk fel, mégpedig Greg és az ajtócsengő jóvoltából.
- Dehogyis. A szemhéjamon kívül legalábbis nem hiszem. - Őszintén gyomorforgató egy gondolat, hogy a hálónk ablaka akár a Greg házára is nézhetne. De szerencsére ez nem lehetséges. Gondolom eléggé közismert már ezen a környéken és gondolom sokan hasonlóképp vélekednek róla, mint Axel. Ami pedig engem illet... Szerintem nem én vagyok az egyedüli nő, aki valamiképp nem találja szimpatikus embernek.
- Nézze Greg, tudom hogy bosszantó ami történt. Megértjük, de késő van. És most már úgysem tehetne semmit. Sötét is van. Így aligha tudnánk segíteni. Azt javaslom menjen haza és feküdjön le... Majd reggel kitalálja, hogy mihez kezdjen. - Még csak az hiányozna, hogy itt maradjon nekünk pedig hallgatnunk keljen. Azt hiszem Axelnek is lenne mit hallgatnia azok után, ha most szépen keresztül sétálna a házon abban a cipőben, amiben percekkel ez előtt vélhetően a kis csomagot taposta szét nagy buzgóan.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 04.10.13 10:49

Tervem igazán ördögi és elismerésre méltó, na meg aztán másnap reggelre rekeszizom általi izomláz is be fog figyelni, ennyi nevetés után nem is lenne meglepő fordulat. Szerintem mindig minden körülmények között fel lehet dobni az unalmas hétköznapi hajnalokat egy kis csíntevéssel, amit a szomszéd ellen terveltünk ki. Tudom, ilyenkor a normális emberek aludni szoktak, de azért az mégis csak jobb az alvástól, szórakoztatóbb és izgalmasabb is. Számtalan időnk lesz még arra, hogy összebújva horkoljak Lorena fülébe.
- Köszönöm szépen! Te pedig imádni való, mikor bókolsz nekem. - Abba nem tudnám hagyni a mosolygás, persze lehet azért mert már hosszú ideje ott van a mosoly az arcomon és az izmaim úgy beálltak, hogy már csak azért sem sikerül. De hát annyira szórakoztató, hogy nem bírom ki, hogy csak ez legyen az egyetlen alkalom, hogy megvicceljem. Amint elkészül a másik tervem ellene úgy kezdhet el rettegni határtalan kreativitásom végett. Remélhetőleg azt az akciót sem egyedül kell véghez vinnem, Lorena igazán jó bűntársa, ez már biztos és jól is áll rajta a símaszk.
- Hogy ilyenkor? Jót érzek! - Hangozott is el a rövid válaszom. Ettől az egésztől jobb lett az egész napom és tényleg remekül szórakoztam ezen, remélem nem csak én, persze most nem Gregre gondolok.
- Mármint a kutyás részt. Azért valami állatunk tán csak lesz, de ezt később vitatnám meg. - Mert jelenleg szerintem vár az ajtó túlsó oldalán egy nagyon mérges szemközti szomszéd, aki pont jó házhoz csengetett be, de nem fogom bevallani, hogy mi tettük. Jó csak én voltam, mert hiába volt Lorena a bűntársam, azért nem árulnám be. Azt hiszem a pofám mindjárt leszakad azért mert próbálok komoly képet vágni, de már legszívesebben a nevetéstől sírnék a padlóra esve magzatpózba kuporodva.
- Nos nem láttunk semmit, nagy kár! - Oh, pont az, hogy mi éppen mindet láttunk, élőben az első sorból és nagyon emlékezetes volt. Azt hiszem még egy jó ideig ezt fogjuk majd emlegetni, talán az unokáink is tudomást szereznek erről a kis csínyről és megtudják, hogy nagypapa egykor milyen mókás személyiség volt, ameddig az asszonya teljesen le nem szipolyozta. Jó az utolsó részt nem gondolom komolyan, de azért szerintem lesz mit mesélni nekik, de több olyan dolog lesz amit inkább titkolni kell majd.
- Ez igaz! Rohadt kölykök! Bocs a zavarásért, további jó éjszakát. - Azt hittem már sosem fog lemenni, mert már nagyon kellett nevetnem. De amint elköszöntem becsuktam az ajtót.
- Viszlát! - Miután bezártam kulcsra az ajtót, biztos ami biztos alapon, elő jött belőlem a nevetés. Próbáltam halk lenni, nehogy még meghalljon. Lorenára pillantva még jobban nevethetnékem támadt.
- Azt hiszem most már ideje lenne felkeresni az ágyat. - Nagy nehezen képes voltam addig abba hagyni a nevetést, még megtudtam szólalni. Oda lépve hozzá, átkarolva elindultam vele a háló felé.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 16.10.13 18:26

- De így hogy jelenleg nincs kevésbé leszünk gyanúsak. - Ennek is megvannak a maga előnyei. Arról pedig nem is szeretnék tudni, hogy mégis honnan a fészkes fenéből származott a kis csomag. Nem kimondottan vagyok kis állat párti, de majd ketten eldöntjük, hogy mi legyen, ha egyszer elhatározzuk, hogy akarunk egy házi kedvencet. Mondjuk minden alkalommal határozottan utálnám mikor nekem kellene feltakarítanom utána, de egyébként jól meglennék amennyiben hagyna minket aludni éjszakánként, ha tényleg kutyáról lenne szó. Mert nem hiszem, hogy túlságosan sokáig tudnám tolerálni ha minden egyes éjszakát azzal kellene töltenünk, hogy a kutyát csitítgatjuk mert láthatóan képtelen abbahagyni a csaholást, de még szebb ha a vonyítást. Szerintem egy hét után bele is őrülnék...
- Viszlát. - Mosolyodtam el egyből már csak a bájos integetés hiányzott volna. El sem hiszem. Még néhány perc és garantáltan a lépcsőkorlátot támasztottam volna a nevetéstől, Axel pedig talán már a padlót ütötte volna. Számomra még mindig felfoghatatlan, hogy volt képes mindvégig komoly maradni. Neki lett volna csak igazán oka szakadni a nevetéstől, hiszen Ő mindennek az értelmi szerzője. De vajon erre is gondolt, mert eléggé meglepettnek tűnt a csengő hallatán. Talán ha fél perccel később érkezett volna, addigra sikerült mindent eltüntetnünk és lekapcsolni a világítást, mert biztosan az tűnt fel neki.
- Én személy szerint el sem akartam hagyni. Szóval reménykedjél benne, hogy nem ment ki teljesen az álom a szememből. Mert ha én nem tudok aludni, akkor te sem fogsz, mert nem hagylak. - Remélem ezzel az aprósággal is számolt. Átkarolva hozzábújva vánszorogtunk fel a lépcsőn. Mindvégig attól féltem, hogy úgy nevetek, hogy az egyik lépcsőfokot rosszul mérem be. Őszintén most tényleg nem érzem, hogy még álmos volnék, ami remélem megfog változni, amit ágyat érek. Mert ha nem, akkor még nagyon hosszú éjszakának nézünk elébe, amit nem alvással fogunk tölteni. Mert amiért felkeltett az a legkevesebb, hogy nem fogom hagyni őt sem aludni. Amivel aztán legfeljebb felbosszantom, amikor is nem tudom mi fog történni, de talán szeretném megtapasztalni. Ahhoz most amúgy is túlságosan jó kedve van, hogy haragudni tudna rám emiatt. De az is lehet, hogy egyikünk sem fog bírni aludni, mert mindig elkap minket a nevetés. Azért lássuk be erről elég nehéz lesz megfeledkezni egyik percről a másikra.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony 19.12.13 9:55

- Csak legyünk azon, hogy ha még ránk is gyanakodna akkor is minden kételye elszálljon. Ehhez pedig csak annyi kell, hogy legyél hihető és még véletlenül se szóld el magad. - Azt gondoltam, hogy mindenre számítottam, na jó arra aztán végképp nem csináltam tervet, hogy abban az esetben mi történhetne, ha a dühös szomszéd beállítana hozzánk. Ezért most rögtönöznünk kellett. Nem nagyon akarom még magamnak sem elhinni, hogy ebben a helyzetben képes voltam ennyire komoly maradni, ami még meglepőbb volt, hogy mindvégig sikerült az egészhez komoly képet vágni, mintha nem is tudnék semmit sem a korábbi eseményekről, amik Greg éjszakájára hatással voltak. Azt viszont meg kell vallani, hogy jó ideje ez volt a legjobban véghez vitt kis csínyem, ami azért volt ennyire hatásos, mert el elbűvölő bűntársam is segédkezett véghez vinni a tökéletes szomszéd elleni támadást.
- Ez már majdnem úgy hangzott, mint egy fenyegetés. - Szóval ha Lorena nem tud aludni, akkor én sem fogok. Sebaj, egy éjszakát azért mégis csak kibírok alvás nélkül még ha a bosszúja végett is, de remélem mégis csak talál valami kellemes elfoglaltságot arra az időre, még nem hagy aludni. De az is lehet, hogy ezek után annyira tombol bennem az adrenalin, hogy esélyem sem lesz akár egy pillanatra is lehunyni szempáromat és ebben az esetben én sem hagynám aludni a drága barátnőmet, hacsak ki nem tudna annyira fárasztani, hogy mégis össze jöjjön az alvás dolog.
- Attól eltekintve, hogy felkeltettelek mégis mennyire tetszett a mai kis bevetésünk? - Mikor már beértünk a hálóba akkor kérdezősködtem, közben pedig hanyagul rávetettem magam az ágyra, persze szigorúan maradtam a saját térfelemen, még. Mert ugye semmi jónak sem szeretnék az elrontója lenni és ha mégis inkább alvásra adná a fejét, akkor csak tessék, mert reggel nem szeretném azt hallgatni, hogy mennyire karikás a szeme és kialvatlan azért mert nekem kellett segédkeznie egy gyerekes tréfában, ami teszem hozzá hatalmas siker volt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Lorena & Axel - jószomszédi iszony

Vissza az elejére Go down

Lorena & Axel - jószomszédi iszony

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Kusuki Eiko
» Kukucs! - Abi & Colin & Axel -

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Axel Hansen háza-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához