welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Silhouette FRPG
Vendég
24.06.18 13:36
Chicago Guilty
Lyna Hill
24.06.18 11:09
Heart of Europe
Lyna Hill
24.06.18 10:59
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Az élet játék és csak szerencse kell hozzá. Akarsz velem játszani? - Josh & Alex

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Az élet játék és csak szerencse kell hozzá. Akarsz velem játszani? - Josh & Alex 15.08.13 22:22

Azt hiszem van amikor a józan ész felhagyja a szolgálatot, ahogy a mostani eset is erről árulkodik. Én tényleg megpróbáltam magamon uralkodni, viszonylag elég hosszú ideig ment, de aztán mégis csak engedtem a csábításnak és vágyaimnak is. Csupán szeretem megragadni az élet által felkínált alkalmakat és alaposan kihasználni azokat.
- Azt későbbre tartogattam. - Nem vagyok ápolónő és nem is igazán sokat konyítok ehhez, de először szerintem jobb ha a vért lemosom a hátáról, aztán pedig alaposan megkínzóm azzal a fránya csípő fertőtlenítővel.
- Édes vagy, de ez még csak a kezdet. - Simítottam végig kezemet vállán. Másik kezemmel pedig időközben vizessé vált hajamat igazítottam a fülem mögé. Mindketten csurom vizesek vagyunk, nagyon idilli.
- Mégis mire gondolsz? - Nem hinném, hogy taplóként viselkedett volna velem, mert a legtöbb férfihez képest Josh nagyon is úriemberként próbált velem bánni. Tudom milyenek a taplók, de Ő messze áll attól a kategóriától.
- Nem volt bosszú csak egy ösztönös reakció. - Óvatosan végig húzom kezemet Josh hátán körmeim nyomával díszített helyén. Nem is annyira vészes, de gondolom a látványtól sokkal fájdalmasabb számára ez a pár menet közben beszerzett harci sérülés.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Az élet játék és csak szerencse kell hozzá. Akarsz velem játszani? - Josh & Alex 25.08.13 18:56

- Értem. De azért biztosítanál róla, hogy túl fogom élni? - Kérdeztem nevetve. Mert még a puszta feltételezés is nevetséges, de azért meg kell hagyni,hogy pazar egy érzés. Merem feltételezni, hogy a kezdet alatt azt kell érteni, hogy ez után fog még következni a fertőtlenítés, ami alatt alaposan megfog kínozni. Vallatási módszernek sem volna rossz, de én nem szoktam az efféle helyzeteket túlbonyolítani. Ami pedig a módszert illeti nos előbb akad a kezembe egy üveg whisky mint tiszta alkohol sebtisztításra. Hm, csak állunk a tus alatt immár csurom vizesen azt hiszem jóval hosszabb ideje mint ahogy az szükséges lett volna, én meg csak próbálom hová tenni a helyzetet. De valahogy nem megy, nem tudom.
- Az én ösztönös reakcióm az volna hogy felkapnálak és a hideg csempének nyomnálak, de most eltekintenék ettől a cselekménytől már persze ha nem gond. - Viszont ha mégis, amivel őszintén meglepne, de nem jelentene akadályt. Csupán csak uralkodnunk kellene magunkon, amit én nem tudok!
- Csak ezt ne csináld, jó? Megköszönném. - Úgy hiszem a hátamra egy ideig különösen érzékeny leszek, bár azt hogy fogom csinálni, hogy ne sértsem fel újból? Lövésem sincs. Nem hiszem, hogy ennek a sebnek lesz majd ideje tökéletesen begyógyulni. De elviselem... Mindennek van ára. Ami azt illeti ennél kicsivel többre számítottam, mégsem vagyok elégedetlen, hiszen ahogy mondta ez még csak a kezdet!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Az élet játék és csak szerencse kell hozzá. Akarsz velem játszani? - Josh & Alex 27.08.13 0:48

Egészen halkan felnevettem. Nem okoztam akkora sérülést számára, hogy attól kelljen tartanunk idő közben életét veszíti a vérveszteség végett. Habár biztosan pár napon túl gyógyuló sebeket sikerült kapnia tőlem. Mondjuk ez egy garancia arra, hogy biztosan nem fog elfelejteni ha esetleg napokig tájamra sem nézne. Biztosan csuklani fogok, de legalább elértem a kellő hatást. Őszintén nem csodálnám ha ezek után őrültnek nézne és inkább úgy döntene, hogy jobb neki ha nem karmolom le ismét a hátáról a bőrt.
- Egészen biztos vagyok abban, hogy túl fogod élni. - Számomra nem tűnik vészesnek, persze nem is én élem át a fájdalmát. Attól, hogy kicsi a seb még iszonyúan tudhat fájni. Életemben már annyi fájdalmat megtapasztaltam már, hogy talán nekem ennyi meg sem kottyanna, azok után, hogy megtapasztalhattam milyen is a forró vas érintése, hogy mekkora fájdalommal jár miután bőröd szinte ráolvad.
- Ennyire mohó azért még te sem lehetsz. - Alig, hogy pár perce élveztük egymás nagyon közelségét már is vágyna egy ráadás körre? Ez tetszik, de most képes vagyok ettől eltekinteni, előbb el kell látnom a sebeit, ha már voltam olyan kedves és nem tudtam magam visszafogni.
- Oh bocsánat, de már nem folyik a vér, ami jó jel. - El is zártam a vizet, hogy megkezdődjön az a bizonyos ápolás. Magam köré tekertem egy törölközőt, majd próbáltam nem túl feltűnően ismét végig nézni meztelen testén.
- Nyugodtan kapj magadra egy törölközik. - Végül is engem az sem zavar ha így marad, de nem kellene még ennél is jobban elterelnie a figyelmemet és most nekünk dolgunk lenne, nemde?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Az élet játék és csak szerencse kell hozzá. Akarsz velem játszani? - Josh & Alex 28.08.13 15:17

- Esetleg volna még valami, amiről tudnom kéne mielőtt újból arra vetemednék, hogy felkeresselek? - Persze akkor már valószínűleg virág és vodka nélkül, hiszen ahogy elnézem akad belőle bőven. Nem bízza a véletlenre, hogy akár véletlenül is kiapadjon a készlet, éppen amikor valami töményebbre szomjazik. Másokkal ellentétben engem a legkevésbé sem zavar ha egy nő alkoholt fogyaszt, akár a társaságomban. Nem zavar, amennyiben van már annyira felnőtt és érett, hogy magától is el tudja dönteni, hogy mit akar és hogy mikor és mennyi tekinthető elégnek. Természetesen az már jóval kevésbé tetszetős a számmora mikor úgy ér véget az este, hogy a fürdőben vagyunk és a lány haját fogom a mosdó fölött, amíg Ő újbóli megtekintést kap az elfogyasztott alkoholmennyiségből. Nem túl vonzó vonás egy nőben. Egyébként meg szerintem vagy csináld vagy ne csináld, de ne próbáld!
- Ebben azért ne legyél olyan biztos. Már régen a hideg futkosna a hátadon a csempéktől, ha nem tartanék attól, hogy még ennél is mélyebbre hatolsz a körmeiddel, fáj. - Most túlságosan is, de ez nem azt jelenti, hogy idővel nem fogom majd megleckéztetni. Tény, hogy lehetett volna kicsivel tapintatosabb is, de ha egyszer mi csakis kizárólag az élvezetek hajszoltuk, bármi áron. Ezt még nem is tekinteném olyan durvának. Én inkább csak úgy fogalmaznék, hogy felszínre hozta mindazt, amit valójában érzett, ami ennél őszintébb és igazabb már nem is lehetett volna.
- Alex, ne érts félre. Ez most kicsit indiszkrét kérdés lesz és semmi közöm hozzá. Ha nem akarsz nem válaszolsz. De én nem támogatom a gyengébbik nem durva bántalmazását, szóval felettébb érdekelne, hogy honnan származnak azok a sebhelyek, elárulnád? Mondjuk az ott az oldaladon. Eléggé szúrja a szemem, hogy úgy mondjam. - Nekem vágásnak tűnik. Ami már magában baszottul tud fájni teljesen mindegy, hogy mekkora területet érint. Az viszont ott rajta szép terjedelmes kis sérülés.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Az élet játék és csak szerencse kell hozzá. Akarsz velem játszani? - Josh & Alex 31.08.13 4:55

Néha nem tudok magamnak parancsolni és annyira ösztönösen mélyesztettem körmeimet Josh hátába mikor a kelleténél erősebben húzta meg a hajamat. Kezdett bedurvulni és én csak viszonozni szerettem volna neki, de végül mégis én lettem a durvább fél, hogy lehet ez?
- Még ezek után is lenne bátorságod újból felkeresni? - Csak a miheztartás végett kérdezek rá, mert nem akarok semmifélé illúzióvilágba csöppenni és arra várni, hogy ezek után is megtiszteljen a társaságával és aztán ahogy telnek a napok szép lassan pofára esek mert nem keres. Nem vagyok naiv, sosem reménykedek ilyesmikben, ahogy azt sem szeretem ha a férfiak velem játszadoznak, mármint ha olyan játékokat űznek velem ami nekem nincs a tetszésemre.
- Ígérem megpróbálok ezentúl még csak hozzá sem érni a hátadhoz, nehogy a végén ismét fájdalmat okozzak neked. - Szóval Josh háta kezdve számomra innentől tabu, vagyis nagyon erősen fogok próbálkozni, hogy tényleg ne ismételje meg a történelem ismét önmagát. Miért is karmolnám meg megint a hátát? Mikor annyi más sebezhető testrésze van még. Persze szánt szándékkal nem akarom bántani, de a pillanat heve sok mindenre képes.
- Csak egyszer feküdtem le veled és ahhoz képest túlságosan kíváncsi vagy. - Szúrós tekintettel néztem rá, mert nem érzem úgy, hogy ennyi után tartoznék neki bármilyen magyarázattal vagy akár őszinteséggel.
- Ne foglalkozz vele, inkább engedd hogy ellássalak. - Nem szeretnék beszélni róla mert az olyan, mintha még egyszer át kellene élnem azt a pillanatot mikor bántottak. Annyi szenvedés és fájdalmat éltem át eddigi életem során, hogy ha nem muszáj nem nézek hátra és végképp nem nosztalgiázok.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Az élet játék és csak szerencse kell hozzá. Akarsz velem játszani? - Josh & Alex 31.08.13 16:10

- Ezek után különösen. - Mondhatni elégedett vagyok vagyis ráfoghatjuk. Mertem remélni, hogy Ő nem az a fajta gyenge nőcske,akit még csak meg sem lehet érinteni, mert abban a pillanatban összetörik. Még így sem tudhattam teljes mértékben, hogy mire számíthatok, hasonlóképp mégis kijelenthetem, hogy a sejtelmeim többségükben nem voltak tévesek. Fürdőköpenyben nyitott ajtót majd ezt követően a hálóig sem jutottunk el. Nincs az ínyemre mikor egy nőről úgy kell lekönyörögni a ruhát majd az ágyba vinni. A mi esetünkben szó sincs ilyesmiről, hisz még csak az ágynak a közelébe sem jutottunk. Onnantól pedig, hogy eldobta magáról a köpenyt minden addigi dolgot elfelejtettem. Többek között azt is, hogy a hálóba indultunk. De nem értem minek vártunk volna annyit? Jelentéktelen formaság. Mintha csak közöltem volna vele, hogy én ebben a másodpercben szeretném Őt megkapni, mire Ő azt feleltem volna, hogy nem lehetséges csak majd tizenöt perc múlva, mert akkor fog készen állni rá.
- Csak most ne tedd, rendben? - Amúgy megengedem. Csak kérnék néhány napot amíg erről megfeledkezem oly annyira, hogy én magam kezdeményezzem a következő fordulót. Nem mintha különösebb meglepetés ért volna. Ellenkezőleg, az történt amit szerettem volna.
- Áú, ez fájt. - Viszonoztam a szúrós tekintetet, csak hogy ne képzelje azt, hogy csak neki megy. Fájdalmasan igaza volt. Jogos, hogy nem kérhetem számot, bár én akkor sem húztam volna párhuzamot a szexel, de ahogy tetszik.
- Nem is arra kértelek, hogy akkor most öntsd ki a szívedet. De akkor igyekszem lényegre törő lenni... Az ott egy vágás rajtad, az pedig ott égették. Amiért minden elismerésem, mert cefetül fájhatott. Szóval, ha esetleg szeretnél eljátszadozni azzal az illetővel, akinek azokat köszönheted, akkor fordulj csak bizalommal hozzám. A föld alól is elő tudom kapartatni neked ha szeretnéd. Hidd el, csúnyább dolgokat is tudok neked mutatni mint azok...Köszönöm. Befejeztem. - Úgy vélem mindent elmondtam, amit elakartam neki mondani. A többi már nem tartozik, de érdekel... Mégis mi a francot követhetett el, amivel ezt érdemelte? Mintha legalább így büntették volna. Mert ha kínozni akarták volna, akkor több lenne rajta.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Az élet játék és csak szerencse kell hozzá. Akarsz velem játszani? - Josh & Alex 04.09.13 4:52

Hoppá! Meglepetés! Ez nem a szokásos hatalmas masnis meglepetés, hanem az a hirtelen jött álruhába bújtatott fajta. Erre aztán nem számítottam, de tetszik, hogy Josh nem riad meg egy kis karmolás végett.
- Mégis miért? Késztetést érzel arra, hogy újból felkeress, hát ha legközelebb még durvább sebekkel ajándékozlak meg? - Épeszű ember kerülné a hozzám hasonló nőt, aki nem tud magának parancsolni és előszeretettel okoz másoknak fájdalmat. Nem vagyok ettől még kegyetlen, csak néha szeretek vadulni, persze egy bizonyos határt sosem lépek át. Ezek is csak kis, mondhatni felszíni sebek amiket neki okoztam.
- Hát ha nem engeded, hogy hozzá érjek nem tudom hogyan fogom azt megoldani, hogy ellássam a sérüléseidet. - Mert ha nem érthetek hozzá a hátához, akkor meg van kötve a kezem, nem tudok semmit sem tenni azért, hogy enyhítsem a fájdalmát. Persze lehet először sokkal jobban fog fájni, de hosszútávon jobb lenne.
- Azt hittem szereted ha fáj. - Nem akartam tapintatlan lenni, de semmi köze ehhez. Valójában nem is ismerem, csak volt pár szép közös pillanatunk eddig, ezek után biztosan nem fogom neki elmesélni mik is azok a sebhelyek rajtam.
- Tudod ez nagyon kedves, hogy így felajánlottad ezt meg minden, de nem szeretném ha ehhez bármi közöd is lenne, amúgy is már lényegtelen. Ez csak a múltam része, de már nincs hatással a jelenemre. - Robert halott, a bácsikám pedig jobban jár ha mihamarabb megmurdel ha eddig még nem itta halálra magát. Számtalanszor akartam bosszút állni rajta, de úgy érzem anélkül is tovább tudnék lépni a történteken, hogy nem ölöm meg. Nem akarom vele bemocskolni a kezemet, viszont Josh nagyon kedves volt ahhoz képes, hogy tényleg idegenek vagyunk még egymás számára.
- Szeretnék egy férfias ordítást hallani mikor végre ide fáradsz, hogy kierőtlenítsem a hátadat. - Azt garantálni tudom neki, hogy iszonyúan fogja csípni, de pár másodperc az egész aztán tényleg jobb lesz, tapasztalat.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Az élet játék és csak szerencse kell hozzá. Akarsz velem játszani? - Josh & Alex 08.09.13 16:16

- Így is lehet fogalmazni. De inkább úgy mondanám, hogy nem az eseteim azok a nők, akik elvráják, hogy olyan gyengéden és finoman bánjanak velük, hogy annyi erővel, akkor már hozzájuk sem nyúlok. - Akár egy porcelánbaba a kezedben, amivel ha nem bánsz eléggé óvatosan és figyelmesen egyszerűen összetörik mindenféle  előzmény nélkül. Nekem pedig ilyen nőre egyszerűen nincs szükségem. Akit már akkor megbántok ha pusztán ingerültebb vagyok a szokásosnál vagy dühös vagy csak egész egyszerűen rossz napon. Nem tartozik jó szokásaim közé a magyarázkodás, hogy nem úgy gondoltam... Ritkán cselekszem meggondolatlanul, de azt sem tekinteném felelőtlenségnek. Éppen csak nincs időm számításba venni minden tényezőt. Tehát egyszerűbben rühellek bocsánatot kérni. Elismerni, hogy nincs igazam csak azért, hogy attól valaki más jobban érezze magát vagyis alaptalanul. Még akkor is ha iszonyúan fülsértő tud számomra lenni egy-egy hisztéria.
- De te most indokolatlanul értél hozzá a hátamhoz, szóval nincs rá mentséged. - Semmi sem volt a kezében. Se fertőtlenítő, se vatta, se ragtapasz, szóval semmi. Ebből tehát csakis arra tudok következtetni, hogy szándékosan csinálta, méghozzá hogy ezzel is próbálgassa a határait, hogy vajon meddig mehet el büntetlenül. Csak szerintem Őt sokkal jobban érdekli az, hogy vajon mi történik az után, hogy valami számomra nem tetsző dolgot művel.
- Nos igen. Ha érzed, hogy fáj az azt jelenti, hogy még élsz. - De én ez úttal nem kimondottan erre gondoltam. A fájdalomküszöbömet valamint a tűréshatáromat pedig jobban szeretem valami mindkettőnk számára élvezhetőbb dologgal feszegetni. Jól tudok bánni a szavakkal, csak épp nem szeretek túl sok mindent elárulni.
- Szóval nem akarsz róla beszélni. akkor rendben. - Talán jobb is így. Az imént elhangzottak után pedig meg tudom érteni, ha nem szeretné, hogy tudjak a dolgairól. Faggatni pedig egyáltalán nem állt szándékomban. Valljuk be, annyira engem sem érdekel. Csupán csak szúrta a szemem, ennyi az egész. Túlteszem magam rajta.
- Ahhoz ennél nagyobb fájdalmat kell, hogy okozz. - Most mondanám, hogy esetleg majd megpróbálhatom, de kötve hiszem, hogy sikerülne. Viszont elszórakoztatott néhány másodpercre a gondolat, hogy mire kér. Parancsára oda fáradtam majd hátat fordítottam neki.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Az élet játék és csak szerencse kell hozzá. Akarsz velem játszani? - Josh & Alex 09.09.13 3:50

Szóval Josh is olyan férfi aki szeret keménykedni és főleg domináns fél lenni, ezzel csak annyi baj van, hogy bennem is megvan a hajlam erre, most pedig ki is szeretném élni ezt. Nem fogom csak úgy hagyni magam, hogy ismét bárki irányítson, innentől kezdve a saját kezembe veszem az irányítást. Ha tetszik neki ha nem, engem aztán nem fog irányítani.
- Szóval ha azt szeretném, hogy legyél velem gyengéd akkor inkább faképnél hagynál? - Nem szeretném, hogy gyengéd legyen velem, el is szoktam már attól és az inkább unalmas, mint izgató számomra, csak kíváncsi vagyok a reakciójára.
- Mindig így szoktál rinyálni? Alig értem hozzá, nehogy kicsapd ezért a hisztit. - Hát tényleg nincs rá mentségem, de nem is akarok mentegetőzni. Ha csontig kikarmoltam volna akkor meg is érteném miért nem akarná, hogy hozzá nyúljak, de ezek csak felületi sérülések, ha szerencséje van pár nap múlva már nem is fogja érezni, hogy fájna.
- Ha esetleg megfeledkeznél arról, hogy élő vagy szívesen segítek rájönni. - Ezzel is egy burkolt célzás tettem arra, hogy bármikor szívesen látom, ha újra azt szeretné hogy körmeim nyoma díszítse hátát. Talán legközelebb nem leszek ennyire finomkodó és jobban bele fogok élni magam.
- Nagyra tudom értékelni, hogy nem kezdesz bele a faggatásomba. - Mit is mondhatnék neki? Hogy anyám prosti volt, aztán sittre került, majd bácsikám lett a gyámom ezek után, aki napi szintem megerőszakolt aztán eladott? Oh igen a kedvenc részem még hátra van. Aztán akaratom ellenére örömlány lettem egészen addig míg Robert rám nem bukkant és ekkor újra eladtak, de már neki. Túl undorító és mocskos a múltam és szerintem ha tudná most hozzám sem érne ezek után... Persze meg is tudom érteni, sokáig én is undorodtam magamtól.
- Josh, ne provokálj. - Túl nagy a csábítás, hogy a kezemben van az alkohol és a vatta amit átnevesítve alkohollal végig húzok körmeim nyomán. De így túl egyszerű, ezért puszta szórakozásból végig öntöm a sebét alkohollal, hogy mindenhol egyszerre csípje, így az igaz.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Az élet játék és csak szerencse kell hozzá. Akarsz velem játszani? - Josh & Alex 09.09.13 19:42

- Őszintén? Nem hiszem, hogy Te valaha is ilyesmit kérnél tőlem. Vagy távol járok az igazságtól? - Nem, az kizárt. Hiszen az úgy már sokkal többnek bizonyulna pusztán szexnél. Őt semmiképp sem sorolnám be az átlagos nők közé. Nem kellett romantikába bonyolódnom vele, mégis megkaptam. Ezzel nem arra célzok, hogy túl könnyűvérű volna, egyszerűen csak nem szereti sokáig kéretni magát. Ma pedig az italboltban egyszer már elhúzta előttem a mézes madzagot, ami elégnek is bizonyult. Na és gondolom nem is azért várt köntösben, mert gyengédségre vágyott volna.
- Te mindig így szoktál kibújni a kétes helyzetekből? - Úgy hiszem, hogy ezzel a kérdéssel kis egyenlítettem az állást kettőnk között. Minden nő tudja, hogy a legjobb védekezés a támadás. Alexandra pedig pontosan ezt tette. Nem volt több egy ártatlan kis megjegyzésnél... De nem tudott mit tenni. Szeretett volna érzékeny pontra tapintani, amivel leszerelhető vagyok. Ugyan akkor rajtam most az egyetlen érzékeny pontom az a hátam.
- Észben tartom. - Most, hogy ezt tudom talán már holnap sem leszek képes kikelni az ágyból olyan élettelen leszek. Tekintve, hogy még a hálóig sem jutottunk el.... Én csak annyit várok el, hogy ennél alább soha ne adjuk. És mint tudjuk az emberek mohók. Mindig többet és többet akarnak. Legközelebb talán már én sem fogom beérni ennyivel és többet akarok majd mindenből.
- Az nekem csak jót jelenthet, azt hiszem. - Amúgy sem szeretek túl sok kérdést feltenné. Általában jól a meglátásaim. Egyébként is szeretek sajátos módszerekkel a dolgaim végére járni. A jó ajtón bekopogni bizonyos válaszokért. Majd ha nem nyílik egyszerűen csak berúgni. Mert onnan már tudható, hogy a jó helyen jársz.
- Ne merészeld. - Eléggé mélyről tört fel belőlem az a bizonyos hosszan elnyújtott Á betű és elég hosszasan szívtam a fogaimat. Szinte még ki sem mondtam... A hátam máris égni kezdett, szinte végigperzselte a hátamat.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Az élet játék és csak szerencse kell hozzá. Akarsz velem játszani? - Josh & Alex 10.09.13 6:49

Nem mondható el az, hogy bárki is gyengéden bánt volna velem eddig, ezért ha valami nem hiányzik az akkor pont a gyengéd bánásmód, mert amit nem tapasztaltál meg az nem is tud hiányozni. Egy határon belül szeretem ha keményen bánnak velem, mert nem tartom magam törékenynek, viszont nekem is van fájdalomküszöböm, amit már párszor próbára is tettek. Szeretem ha fáj, de azt nem ha kínoznak.
- Dehogy, pont hogy nagyon is közel játssz hozzá. - Nem hiszem, hogy mondnám neki, hogy elég ha túl durvák lennénk. Csak egyszerűen viszonoznám amit tőle kapok, nehogy már csak Josh érezze jól magát. Ez ilyen, ha durván bánik velem, szívesen megmutatom neki milyen az, ha én is bedurvulok, az imént kapott is egy kis kóstolót belőle.
- Nem, általában jobb taktikát választok. - Vagy persze ott a figyelemelterelés, mikor már a feltett kérdés elveszti a jelentőségét. Most viszont azt inkább mellőztem, egyébként is most fejeztük be azt, amivel el tudnám terelni a figyelmét.
- Őszintén neked az semmi jót sem jelenthet, ha a közelemben vagy, de ne játsszuk el a kérdezz-felelek játékot. Nem kell úgy tenned, mintha bármi is érdekelne velem kapcsolatban. - Attól hogy lefeküdtünk egymással nem várom el tőle, hogy tettetett érdeklődéssel hallgassa minden egyes szavamat, valójában nem is szeretnék neki magamról túl sok mindent mesélni, sőt semmit sem.
- Határozottan valami ilyesmire számítottam. Szeretnéd még egyszer? - Sosem tudtam hol a határ és mindig is szerettem azt feszegetni, de olyan jó volt hallani, hogy elordítsa magát. Ezek után tényleg nem csodálnám ha a ebből mindössze egy egyszeri eset lenne. Melyik férfi tűrné el, hogy egy nő csak így megkínozza? Valójában nem félek a következményektől, pedig lehet hogy volna mitől tartanom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Az élet játék és csak szerencse kell hozzá. Akarsz velem játszani? - Josh & Alex 11.09.13 18:42

- Szeretek közel járni. Nagyon közel. - Általában sikerült valahogyan közel kerülnöm az igazsághoz, ha kell az emberekhez is. Talán ennek is köszönhető az a több tucatnyi érdekkapcsolat, amit az egyének kötnek egymás között, amivel aztán egymás javait, érdekeit szolgálják kölcsönösen. Talán ha érdekelt leszek a dologban ma én is feltárcsázom egy-két számot, hogy megtudjam, amire kíváncsi vagyok. Általában hamar ki tudom ismerni az embereket, de többnyire csak általánosságban. Tehát semmi olyasmit nem árulnak el magukról, ami ne lett volna addig is sejthető. engem viszont többnyire eltitkolt, ki nem mondott szavak keltik fel az érdeklődésemet. De talán ez úttal képes leszek megálljt parancsolni magamnak. Most egyébként sem azért vagyok itt, hogy valamiféle információ birtokába juthassak. Úgy hiszem, hogy mi már elég közel kerültünk egymáshoz. Tehát ami engem illet mindent tudok, amit tudnom érdemes róla. Ezek alapján pedig nem vonakodom egy következő alkalomtól sem. Nem tagadom, hogy kedvemre való volt, amit láttam.
- A legjobb védekezés a támadás Alexandra? - Ez azért jó, mert akkor Te irányíthatsz kezdetben. Lehetőséged nyílik előnyös helyzetbe kerülni. De persze ettől még épp ugyanolyan esélyed van vesztesként kiszállni a játékból.
- Tévedsz. Nagyon is érdekelt voltam veled kapcsolatban, Te pedig voltál olyan szíves, hogy kielégítetted a kíváncsiságomat. Nem maradéktalanul, de egy jó kezdetnek mindenképpen megteszi. - volna még néhány megválaszolatlan kérdésem, de ennyire már én sem lehetek hálátlan, hiszen olyan kedves és odaadó vendéglátó volt, hogy egy szavam sem lehet. Azt hiszem még egy jó ideig minden este emlékezni fogok rá, mikor a hátamra szeretnék feküdni vagy amikor beleragad a felsőmbe. De ebben már Ő is érdekelt fog lenni. Gondom lesz rá.
- Bízom benne, hogy elég férfias volt. - Nyilvánvaló, hogy nem ismer még, más különben ehhez most nem lett volna mersze. De tekintve, hogy annyira sem ismerem, hogy a mellbőségét megtudjam határozni elnéző leszek vele szemben. Addig különösen, amíg az alkohol a kezében van.
- Köszönöm az ellátást. Igazán tüzes élmény volt. De most inkább felöltözöm. - Még mielőtt elpattanna a húr. Nem volt túl szép húzás tőle. Bevallom váratlanul ért. ez az ami igazán meglepő a számmora és talán még az is, hogy ennyiben tudtam hagyni. A nappaliban megtaláltam a cuccaimat majd gyorsan magamra kaptam őket.
- Egy köntösben nyitottál egy ajtót, most pedig egy törölközőben fogsz kikísérni? - Tudnám értékelni ha ilyesmi többször fordulna elő velem mint ahogy az normálisnak tekinthető. Mit mondhatnék? El tudnám viselni, még akkor is ha minden alkalommal kapnék egy újabb emléket.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Az élet játék és csak szerencse kell hozzá. Akarsz velem játszani? - Josh & Alex 12.09.13 9:34

Ez nekem rossz hír, nagyon rossz. Nem szeretném ha magától bármire is rájönne, főleg olyanra ami velem kapcsolatos. Végre látok lehetőséget arra, hogy mindent új lappal indítsak és őszintén nem akarom, hogy bárki tudomást szerezzen arról, hogy egykor ki voltam régen. Nem tehettem róla, rá voltam kényszerítve, erről árulkodnak a rajtam lévő sebhelyek is.
- Ezt egyből gondoltam. - Ettől függetlenül én még nem vagyok köteles elmondani neki semmiről sem az igazat. Biztosan jobb sikerélmény, ha magától sikerül rájönnie, voltaképpen mi is az igazság.
- Valami olyasmi, de most alig támadtam. - Ez még semmi sem volt, vissza fogtam magam mert nem éreztem azt, hogy akkora veszélyt jelenhet rám, hogy az a bizonyos sziréna max hangom riasszon.
- Ha lesz legközelebb akkor majd megpróbálok közlékenyebb lenni, hogy ne legyenek benned megválaszolatlan kérdések. - Azt viszont nem ígértem meg, hogy mindenre válaszolni fogok, mert biztosan nem, vagy valahogy kitérek a válaszadás alól. Viszont nem tartom jó ötletnek azt, hogy ennyire kíváncsi és érdeklem. Jobb amiről nem tudunk.
Várt reakciót kaptam mikor nagyon bele merültem az ápolgatásába. Azt hiszem nem kellett volna ennyire pofátlannak lennem, de úgy szerettem volna hallani, hogy szenvedve felordít, nos sikerrel jártam.
- Nincs mit, máskor is szívesen megtenném. - Ennyit tényleg megtehettem érte ha már én okoztam hátán azokat a szexi karmolásokat amik arról árulkodnak, hogy bizony nagyon jó élményben volt része. Talán nem az első és egyben utolsó ilyen alkalom lesz a mostani.
- Legközelebb ha felül akarom ezt múlni, akkor meztelenül kell, hogy fogadjalak. - Sokat sejtetően rámosolygok miközben az ajtó felé kísérem, megértem hogy ilyen gyorsra fogta a távozást. Ezek után én is menekülnék ahogy csak a lábam bírja.
- Remélem még látjuk egymást. - Adva neki egy búcsúcsókot a bejáratnál pár pillanatig még figyeltem, ahogy egyre eltávolodik, majd becsuktam az ajtót és rám tőrt egy ismeretlen érzés.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Az élet játék és csak szerencse kell hozzá. Akarsz velem játszani? - Josh & Alex

Vissza az elejére Go down

Az élet játék és csak szerencse kell hozzá. Akarsz velem játszani? - Josh & Alex

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Kiképzőterep
» Shirou Tavara
» Abumi Enko
» A nagy vízesés
» Kiképzőterepek

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Alexandra Brewster otthona-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához