welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Benjamin Price
12.08.18 10:21
Graham & Hayley
Hayley Woodson
28.07.18 12:31
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Emily Hastings
 
Simon Whitlock
 
Benjamin Price
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Pizzéria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Pizzéria 20.02.12 5:41A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 15.05.13 17:36-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 14.04.12 17:11

Lorena Lefroy

Reggel megint a telefon csörgése ébresztett. Totál kómásan emeltem fel a kis készüléket és szóltam bele.
-Halló?
Mikor a túloldalon a legjobb haverom szólalt meg, sóhajtottam egyet, fintorogtam egyte, majd beszéltem tovább.
-Hé, Nick ezerszer mondtam már, hogy 11 előtt ne hívj. És most hány óra van?
Mikor bocsánatot kér, elvigyorodok, ám rögtön jön egy olyan ötlettel, ami nekem nem igazán tetszik.
-Oké, haver, tudod, hogy nem tudok rád haragudni, viszont tudod jól, hogy nem akarok a nyakatokon lógni. Legyél csak kettesben a csajszival, én meg nem halok bele abba, ha egyedül ebédelek. Aztán okosan.
Elbúcsúzok tőle, majd kitápászkodok az ágyból és elindulok, hogy rendbetegyem magam. Esküszöm, néha rosszabb vagyok, mint egy lány, és ez főleg akkor jut eszembe, mikor már kb. fél órája álldogálok a szekrényem előtt, azon filózva, hogy vajon mit is vegyek fel aznap. Ezúttal azonban egy kék ing és egy farmer mellett döntöttem, a lábamra pedig egy kék edzőcipőt húztam. Elégedetten konstatáltam magamnak a tükörben, hogy tűrhetően nézek ki, majd úgy döntöttem, hogy ma házon kívül kajálok. Hagytam anyunak egy cetlit az asztalon, hogy leugrok a pizzériába, majd már otthon sem voltam. Aznap a séta mellett döntöttem, hiszen egész jó idő volt, tehát minek szennyezzük a levegőt?
Mivel a pizzéria nincs olyan messze a házunktól, ezért viszonylag rövid idő alatt odaértem. Belépve először a finom illat csapott meg és jólesően szagoltam bele a levegőbe, majd körbenéztem és bizony nem csalódtam, rengetegen voltak benn, ami nem meglepő, hiszen itt kitűnő a pizza. Helyet foglaltam az utolsó szabad asztalnál, rendeltem egy gombás-kukoricás pizzát, majd miközben várakoztam, érdeklődve szemléltem a többi asztalnál ülő embert, ami talán idegesítő szokásom lehet, de annyira le tud kötni, hogy egy világért nem mondanék le róla.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 14.04.12 22:02

Fontos tudni rólam, hogy kevés olyan dolog van, amivel igazán fel lehet bosszantani. Jobban mondva csak egy, még pedig ha valaki fel ébreszt. A mai napig nem tudom fel fogni, hogy ezt miért nem lehet megérteni. Azért annyira nem bonyolult. A falra tudnék mászni már az efféléktől, hogy hasadra süt a nap, vagy mikor élsz ha mindig alszol. Kit érdekel? Nem, hogy örülnének. Addig is még alszom nem kerülhetek rács mögé, és nem is gondolkodom annyit. Az nekem is jó, és nekik is. Legalább is az én szemszögemből nézve.
Ami azt illeti az ébresztőóráim sőt néha még a telefonjaim sem túl hosszú életűek. Nem én tehetek róla. Ők nem tudják soha, hogy mikor kell megcsörrenni és mikor nem!
Már vagy ötödszörre jöttek be anyám nyivákolni mire ki másztam az ágyból, nem volt kedvem tovább szenvedni. Oda lépve az ablakhoz el húztam a függönyt, jöjjön, aminek jönnie kell. Azt hiszem megvakultam. Minden reggel megvakulok nagyjából húsz perc erejéig. Kivéve ha másnapos vagyok, akkor tovább eltart ez az állapot.
Ma valahogy élni sincs kedvem. Országomat egy kávéért. Nagy nehezen fel öltözöm. A mai döntés pedig nem más mint egy sötét farmer és egy ciklámen enyhén dekoltált felső. Nyavalyogva kis fésülöm a fejemen lévő szénaboglyát, amit most mindennek lehetne nevezni csak hajnak nem. Tíz perc elteltével már egész elviselhető a helyzet. A tükörnél állva magamra aggatom elmaradhatatlan kiegészítőimet, majd le viharzok a lépcsőn. Annak reményében, hogy majd anyám megszán egy életmentő kávéval. Beérve a nappaliba földbe gyökerezett a lábam, és nem tudtam el dönteni, hogy sírjak vagy nevessek.
Gondolkodás nélkül vissza fordultam fel a szobámba. A fene egye meg. Teljesen ki ment a fejemből, hogy ma rokonlátogatás, de nézzék el nekem, hogy nem vagyok rájuk kíváncsi, valahogy most nincs kedvem bájcsevegni. Még a gyomrom is fel fordult.
Elő kotrom a minden tudó fekete táskám, körülbelül öt percnyi turkálás után, meg is találom a szájfényemet és a többi kence-ficét. Vissza pattogok a tükörhöz és össze dobok egy gyors műremeket, szemceruza, szempillaspirál és persze a szájfény le sem maradhat.
Fel kapom a tatyót az ágyról, amibe még bele süllyesztem a mobilom és fél életem. Majd akár egy villámcsapás úgy veretek keresztül a nappalin. Öt másodpercnyi gyorsasággal kapom fel a fekete vászonpatikámat és a viszont nem látásra. A kapuból még hallom az ősök óbégatását, de még csak válaszra sem méltatom. Üdv a 21.században, mobiltelefon. Éljen a technika!
Majd ki lyukad a gyomrom, ezért a legközelebbi pizzéria felé veszem az irányt. Otthon akartam kajálni, de tartok tőle, hogy szájba hánytam volna a jelen lévőket, igazán étvágygerjesztő látvány mind.
Be lépve a pizzériába körülnézek. Miért is nem vagyok meglepve? Az összes asztal foglalt. Vagy talán mégsem? Én már ki is néztem magamnak egy helyet. Kissé vonakodva bár, de megindulok az ki szemelt asztal irányába, vagy inkább a ki szemelt férfi irányába? Nos, ezt még korai volna megmondani.
- Mond, megszánnál egy szegény éhező lányt? Esetleg megengednéd, hogy csatlakozzak? - Utoljára még körülnézek, de reménytelen, már csak is rá számíthatok, vagy én ma éhen veszek. A vele szemben lévő székre pillantok majd újra a férfira nagyokat pislogva egy angyali vagy inkább ördögi mosoly kíséretében.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 15.04.12 15:30

Nemsokára ki is hozzák a pizzámat, én pedig éhesen vetem rá magam. Bizony, néha egy pizza az életemet menti meg, most pedig főleg, hogy anyu nem is volt otthon, ergo kaját sem csinált, tehát éhen haltam volna, ha nem jövök ide kajálni. Teljesen elmerülök az ízek adta élményben, amikor egy hangot hallottam a fejem fölül. Ahogy felnéztem, önkéntelenül is elvigyorodtam. Tagadhatatlanul csinos hölgy állt az asztalom mellett. És hogy még le is akar ülni az asztalomhoz? Csodás! Felpattantam, kihúztam a székét hogy leülhessen.
-Tessék helyet foglalni, megtiszteltetésnek veszem társaságát.
Oké, ez talán kicsit színpadias volt, de ennyi simán belefér-azt hiszem. Mikor a lány helyet foglal, én is visszaülök, majd gyorsan végigmérem.
-Amúgy engedd meg, hogy bemutatkozzak, ha már így egymás társaságába keveredtünk. Drew Balmore vagyok, nagyon örülök.
Rámosolygok, de nem nyújtok neki kezet, hiszen az annyira hivatalos meg ósdi bemutatkozási mód. Nem valami buta fogadáson vagyunk, hogy kezet nyújtsunk, hanem totál hétköznapi emberek pizzáznak. Újabb falatot vágok le a pizzámról és elégedetten rágcsálom.
-Tényleg, neked mit rendelhetek?
Azt hiszem, megengedhetem magamnak, hogy fizessek a szép hölgynek egy pizzát. Oké, nem vagyok multimilliomos, de akkor is simán megengedhetem magamnak, egyáltalán nem rokkanok bele és akárhogy is ellenkezik a lány, bizony ma én fogok fizetni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 16.04.12 20:36

Ez nem lehet igaz! Még egy ilyen pocsék napot...! Felébresztettek, hulla vagyok, nem kaptam kávét, éhen halok és még itt is tömeg van, de ha ez még mind nem volna elég szét esik a fejem, legalább is nekem nagyon úgy tűnik. De talán még nincs minden veszve, talán még megmenthető ez a nap is. egyre jobban ezt érzem mióta megpillantottam a jóvágású és mindenek előtt jóképű férfit az asztalnál. Megjegyzem már csak ott volt szabad hely, így az én lelkiismeretem tiszta. Én csak kajára vágyom és egy jó erős kávéra, amitől remélhetőleg nem kerülök egyenesen az intenzívre.
Azt hiszem nekem ehhez még korán van...
- Tudd, hogy evvel most az életem mented meg. - Általában nincsenek sem navigációs sem stabilitási problémáim, de ez úttal valahogy más a helyzet. Zúg a fejem és fáradt vagyok, és képtelen vagyok még csak vonszolni is magam. Egy helyben álldogálni pedig kész kínzás, tehát ez most felért egy életmentő hadművelettel. A pihe puha ágyamat akarom...! Igyekszem minél mérsékeltebben lezuhanni a székre, jelen pillanatban még így is el tudnék aludni, de a korgó gyomrom nem engedi.
- Lorena Lefroy. Részemről az öröm! - Hátradőlök a széken ugyan is muszáj valamivel megtámasztanom magam, még teljesen észhez nem térek. Nem szeretnék az asztalra támaszkodni mert jól tudom, hogy mennyire irritáló mikor valaki a képembe mászik, amikor én épp kajálok.
- Nagyon rendes tőled, de igazán nem szükséges. - Szabadkozok, bár nem tudom, hogy mire megyek vele. Elég elszántnak tűnik, de félreértés ne essék, én cseppet sem azért ültem éppen ide... Hanem mert itt volt hely, és amúgy is utálok egyedül kajálni. Nem tudom miért. Otthon is mindig ki rángatom anyámat ha épp eszem, csak hogy ne keljen egyedül üldögélnem a konyhában, vagy akár a nappaliban. Ez nem feltűnési mánia, és nem is várom, hogy körülöttem forogjon a világ, az pedig kimondottan idegesít ha valaki mindig forgolódik, fecseg össze-vissza körülöttem, csupán csak nem vagyok hozzá szokva az egyedül léthez.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 20.04.12 12:55

Megbizonyosodok róla, hogy Lorena helyet foglal, elhelyezkedik, majd én is visszaülök a helyemre és tovább falatozgatok. Néha-néha vetek egy-egy pillantást a lányra, aki láthatóan totál szét van csúszva és jót derülök magamban. Ezt azért természetesen nem mutatom ki, még megsértődne. A kijelentésére, miszerint az életét mentettem meg, elvigyorodok.
-Mindig szívesen mentem meg szép hölgyek életét.
Ahogy a lányra nézek, én is ráeszmélek, hogy nekem se ártana egy kávé, ma még egyet sem ittam. Igaz, otthon vagyok csak hajlandó kávét inni és otthon is csak azt, ami anyu főz. De kivételt mindig lehet tenni, és azt hiszem, az a kivétel bizony most lesz. Rápillantok a lányra, ahogy hátradől a széken és egyre jobban kezdem érezni azt, hogy az az egy mondat, amit eddig kínok közepette magamban tartottam, egyre jobban kikívánkozik belőlem.
-Hm. Talán hosszú volt az éjszaka, hogy ennyire szét vagy csúszva?
Néha előtör belőlem a cinikus Drew, és bizony a cinikus Drew-ra elég könnyen meg lehet haragudni. Mi a fene ütött belém?
-Márpedig én ragaszkodom hozzá.
Ha én valamihez ragaszkodom, akkor nagyon meg tudok sértődni, ha azt mindenáron vissza akarják utasítani, szóval őszintén reménykedek, hogy Lorena nem fog erősködni, hogy márpedig nem szükséges. Már meg is fordulok, hogy a pincért odahívjam, aki csak egy asztallal állt tőlünk messzebb.
-Kérem, idejönne?
A pincér pár másodpercen belül már ott is áll az asztal mellett, én pedig újra a lány felé fordulok.
-Szóval, mit is rendelhetek neked?

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 20.04.12 14:01

- Nos, én ennek kimondottan örülök jelen helyzetben. - Annyira utálok most minden otthon pöffeszkedő személyt. Az ilyen az nem ember! Azt sem tudom, hogy mikor értem haza, vagy hogy egyáltalán, hogy jutottam el odáig, és kivel, és mivel, és hogy találtam én el az ágyamig. Azt hiszem ez túl sok nekem egyszerre, ilyen állapotban... És még ezek után van szívük felébreszteni?!
Hazaérek első dolgom lesz, hogy ott folytassam, ahol reggel abbahagytam, és aki ezt a tevékenységemet meg meri zavarni, a legalsó lépcsőfokig fogom rugdosni.
- Az attól függ melyik része... - Hogy tudtam így szétcsapni magam? Ez már művészet. És még csak hánynom sem kell. Ez viszont már gyanús, vagy csak ezen a részen már túl vagyok.
- Hát legyen, a világért sem sértenélek meg. - Valahogy most nincs lelki energiám, hogy vitába bonyolódjak, de minek is?!
Nem mintha egyéb energiával rendelkeznék. Kész csoda, hogy még nem borutam az asztalra, de kedvem az lenne hozzá. Nem vágyom semmi egyébre csak valami kajára, meg valamire, ami észhez térít, meg talán egy fejfájás csillapítóra. De mind ez elég tág fogalom, ezért megerőltetem magam, és megpróbálok gondolkodni, hogy mit is akarok... Ágyat, bár azt hiszem azzal itt nem szolgálnak. Valószínűleg eltévesztettem a házszámot, de hamarosan ezt a kis problémát is meg fogom oldani!
- Nekem tökéletesen megfelel, amit te eszel... - Még túl korán van, ahhoz hogy válogassak.
- Ja, és egy erős kávét, amitől lehetőleg nem kerülök az intenzívre... Köszönöm!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 05.05.12 20:00

-Örülök, hogy örömet szerezhetek.
Rákacsintok a lányra, majd újabb falat pizzát rágcsálok el és újra ránézek a lányra. Tényleg nagyon szemrevaló teremtés. A következő kijelentésére ez szemöldökfelvonással reagálok. Talán a lány „állapotának” betudható a dolog, hogy nem értem mire gondol, ennek a problémámnak pedig hangot is adok.
-Ne haragudj, most nem teljesen értem, mire is gondolsz tulajdonképp. Korán van még, na.
Mert tényleg korán van, nem vagyok még teljesen észen. Oké, azért olyan rossz állapotban nem vagyok, mint Lorena, de hát na... Néha-néha körbepillantok a pizzériában. Itt még ekkora forgalmat soha nem láttam, pedig már jó ideje ide járok, ez a törzshelyem, minden pincér ismer itt, sőt még a tulaj is ismer.
-Ez pozitív és ne is akarj megsérteni.
Olyankor elviselhetetlen tapló vagyok tényleg bárkivel. Ez pedig-valljuk be- nem lenne a legjobb indítás. Oké, ez soha sem a legjobb indítás. Mikor a lány rendel, elmosolyodok, majd ránézek a pincérre.
-Rendben, akkor kérnék még egy gombás-kukoricás pizzát meg két erős feketét. Az én számlámra írja, legyen szíves.
Miután a rendelést elintéztem, levágok még egy falat pizzát, megeszem, majd miután teljesen lenyeltem, a lányra pillantok.
-Na és mi szél fújt erre? Nagyon úgy tűnik, hogy elég rossz állapotban vagy, én például ilyenkor képtelen vagyok kimozdulni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 17.05.12 22:44

Kissé meglepően ér a válasz, ami talán meg is látszik arcomon, de nem titok...
" Örülök, hogy örömet szerezhetek. "
Miért van olyan nő ezen a bolygón, akinek egy ilyen pasi ne tudna örömet szerezni?! Egészen biztosan nincs, de ha mégis akkor az a csaj nem százas.
ennél jobb társaságot álmomban sem tudtam volna elképzelni... Na jó, talán mégis, de az álmokat hagyjuk inkább, azok csak álmok, ez pedig a kőkemény valóság.
- Nekem mondod... - Tudom már tíz óra is elmúlt, de jelen esetben számomra még délben is korán lenne.
- Nos, az a része, amit alvással töltöttem igen rövidnek bizonyult. - Ejtek meg egy gyors magyarázatot. Azért vigasztal a tudat, hogy nem vagyok egyedül. Mármint nem csak én vagyok így belassulva. Remélem a jelenlegi "állapotom" nem fog kiterjedni az egész napomra... Mert akkor meglehetősen hosszú napnak nézünk elébe és én ebből igen kedveset fogok otthon tölteni... Abban az esetben ha megtalálom a lakáskulcsot.
Az alvással töltött időt nem igazán tudnám megbecsülni mert hát nem tiszta a kép, hogy mikor is értem haza, de úgy három órát saccolnék talán négyet. Tényleg nem tudom. Elgondolkodtató egy dolog, hogy még is hogy jutottam erre a szintre, mert hát annyit már ki tudja mióta nem ittam. Kezd ez az egész egyre kevésbé tetszeni. Már a fejem is belefájdult.
- Hűha, miért akkor mi történne? - Már csak az elmélet kedvéért is fel teszem a kérdést, meg hát hogy legyen miről beszélni, mert annyira utálom mikor társaságban ülök és mindketten hallgatunk mint a sír.
- Én pedig kénytelen voltam. Vagy ez vagy megörülök. - Na jó, ez talán kissé furcsán hatott ezért még hozzá csatolok valamit, amitől egész biztosan tiszta lesz minden számára.
- Betámadtak a rokonok... - Mit is ne mondjak, soha jobbkor. Mindig is tudtak időzíteni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 02.06.12 17:09

Nem lepődök meg Lorena arckifejezésén, hiszen pontosan az volt a reakcíiója, amit vártam. Meglepődött. Csak a szokásos reakció.
-És ez meg is látszik rajtad, igencsak nyúzott állapotban vagy.
Én -hála az égnek- nagyon-nagyon régen voltam már ennyire rosz állapotban. Igazából már régen is csaptam nagyon szét magam, csak szolidan szoktam iszogatni, mert hát a másnap nálam felér egy-egy halállal. Nagyon kegyetlen dolog tud az lenni.
-Valószínűleg akkor megismernéd az eddigi legkreténebb alakot, akivel valaha is találkoztál. És ezt minden túlzás nélkül közlöm veled.
Persze ezt az egészet mosolyogva mondom, de ettől függetlenül ez bizony így van. Nem lenne valami szép indítás, főleg, hogy nem szeretek haragban lenni senkivel sem, főleg nem olyanokkal, akikkel körülbelül húsz perce ismertük meg egymást és még nem is beszélettünk normálisan, sőt még nem is tudunk EGYÁLTALÁN semmit a másikról. Mert én Lorenáról eddig csak azt tudom, hogy az éjszaka nagyon szétcsaphatta magát, ez meg ugye azért nem túl sok információ és hát annyira nem is lényeges. A következő mondatára kicsit felvonom a szemöldököm, nem értettem meg rögtön, mire is gondol, ám szerencsére rögtön folytatta is a mondatát, így nem maradtam kétségek közt.
-Óóóó, tökéletesen megértelek. Egy hónapja volt nálunk a nagy családi összejövetel, amit minden évben megszerveznek a szüleim. Egész hétvégés jópofizás olyan rokonoknak, akikkel egész évben nem beszélünk. Képzelheted...
Lemondóan sóhajtok, mert az egész felhajtást ekörül teljesen feleslegesnek tartom, ugyanúgy, ahogy ezt a hagyományt is. Én biztos nem fogok ilyesmit szervezni, annak ellenére sem, hogy ezt közöltem már anyámmal és hatalmas hisztit csapott miatta.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 07.06.12 20:47

- Jaj ne, köszi. - Temetem kezembe az arcom. Csodás, akkor azt hiszem ezt az ősök is simán levették, ha már ennyire meglátszik rajtam. Pedig én megtettem, amit lehetett reggel a tükör előtt és hát elég tűrhetőnek tűnt, de lehet akkor még nekem is csúszott a kép... fenébe.
Ami pedig az otthoniakat illeti... Most komolyan, kit érdekel a véleményük?! Mióta ott hagytak a börtönben megrohadni, azóta az én szememben nincsenek szüleim. És ezt kész vagyok bármelyik pillanatban a szemükre hányni, mert az ilyen az nem szülő, csak valami szánalom teremtette lény.
De egy ilyen családban az ember megtanul önálló lenni és mindenre felkészülni még az apokalipszisre is. Mondjon ki mit akar, csináljanak amit akarnak, dobjon csak ki ha úgy tetszik neki... Már tudom, hogy nem vagyok egyedül és ez sokkal többet jelent mint bármi más kézzel fogható dolog, ez egy érzés ami mindent felülmúl. De bízom benne, hogy annyira csak nem hibbantak meg, hogy ennyire fel fújják ezt a dolgot. Nem olyan nagy ügy, csaptam egy görbe estét, na és?
- Hű... Nos, ebben az esetben fokozottan oda fogok figyelni, hogy ez ne történhessen meg. - Valahogy most nem vagyok abban az állapotomban, hogy kedvem egyen bárkivel is kötekedni. Volt már szerencsém egy két ritka fajhoz, disznóhoz, görényhez, patkányhoz és egy néhány kretén alakhoz is... Már nem kell bemutatni őket, és hát túl jó indult ez a reggeli csevej ahhoz, hogy Drew-ból is valami efféle bújjon elő.
- Inkább kihagynám, már amúgy is rosszul vagyok. - Jegyzem meg egy grimasszal az arcomon. Fintorogni jobban volna kedvem, csak nem szeretném, hogy a savanyú képemet keljen bámulnia.
De egyszerűen nem tehetek róla. Annyira utálom az ilyet. Milyen már ez az egész... Szimpla képmutatás és ráadásul senki sem kíváncsi rá.
Egyébként tesznek a másikra jó magasról... Ki tudja meddig, talán hónapokig nem is beszélnek. Aztán pedig lazán összeülnek egymás s*ggét nyalni. Soha sem értettem, hogy mi szükség erre. Szerintem az ég világon semmi sem változik az ilyen összejöveteleken.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 23.06.12 11:47

A lány reakciójára enyhén megrémülök, persze ezt egy világért sem mutatnám ki, ám zavar. Megsérthettem volna valamivel? Gyorsan visszpörgetem a fejemben, hogy mit is mondhattam, de akárhogy járatom lázasan az agyamat, bizony nem jut eszembe semmi ilyesmi. Akkor meg mi lehet a gond?
-ÖÖÖ... valami rosszat mondtam?
Mert végül is szóból ért az ember és az a legegyszerűbb módja az ilyen dolgok kiderítésének, ha megkérdezem.
-Ezt jól teszed, mindketten jól járunk vele.
Mindezt persze mosolyogva mondom. Viszont... tény hogy nem kellene elkezdenem itt bunkóskodni valami kis marhaság miatt, szóval fokozottan oda kell figyelnem a viselkedésemre.
-Ó, nem az volt a célom, hogy rosszul legyél.
Kaján vigyorral mondom ezt neki, majd eszembe jut a rendelésem. Hol van már? Hátrafordulok, hogy felmérjem a terepet, majd elégedetten nyugtázom, hogy a pincér már felénk tart a rendeléssel.
-Viszont ez esetben tudok valamit, amitől biztosan jobban leszel.
Ahogy kimondom, a pincér már le is teszi elé a pizzát és a kávét, valamint az én kávémat is elém rakja. Én egy elégedett mosollyal kifizetem a számlánkat, és adok a pincérnek borravalót. Az egy biccentéssel megköszöni, majd elsétál, én pedig a lányra nézek.
-Akkor... jó étvágyat.
Persze a kacsintás nem maradhat el. Végül... én is belefeledkezek a pizzámba, hiszen már majdnem kihűlt, a hideg pizza pedig nem finom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 24.06.12 23:28

- Nem, csupán csak szembesítettél a puszta ténnyel, hogy milyen pocsékul is festek másnaposan. - Elég szomorú de ez a helyzet. Még hogy a smink csodákra képes... Súlyos tévedés. Akár egy vakolatnyi festéket is magamra kenhetnék az sem segítene rajtam... attól tartok. Nincs az a mennyiség amivel leplezni tudnám, hogy milyen nyúzott és nyűgös vagyok és és minden bajom van. Nem tudom melyik a rosszabb, matt részegnek lenni minden nap vagy a macskajaj.
Elmosolyodom... Azt hiszem most itt nem is kell több hiszen mélyen csendben is egyet érthetünk. Ami engem illet elég csak rám nézni. Éltem már jobb napokat is és hát ilyenkor nem erősségem a türelem és a nyugalom. Vagy ha ennél is nyersebbek akarunk lenni akkor húzósabb napjaimon előbb lövök és csak aztán kérdezek. Mindent félretéve nem hiszem, hogy túl jól viselném ha valaki át lépné a jó ízlés határait a piszkálódással és inkább bunkó módjára viselkedne.
Hát igen, vannak gyenge pillanataim, de hát kinek nincsenek?
Jelen pillanatban azon is ki tudnék akadni ha valaki csúnyán nézne rám, nem mintha érdekelne csak véleményem szerint ha valakinek szúrja a szemét a jelenlétem akkor talán nem kellene figyelembe vennie, ennyi az egész.
Én is csak a világ elől szeretnék elrejtőzni vagy megszűnni egy rövid időre de azt hiszem rossz felé tapogatózom.
- Tudom és nem a te hibád. Már a puszta gondolattól rám tör az érzés. - Talán anyám éppen ezért felejtette el közölni velem a látogatást. Kétségtelenül jobb is... nekik biztosan. Így megkímélték magukat egy Lorena féle botrányos üdvözléstől. Nem fogtam volna vissza magam. De akkor is... Ő burkoltam megkért volna, hogy helyezzem takarékra magam - ahhoz nagyon értenek - én eltakarodtam volna a lakásomra és mindenki boldog lenne. Én is békésen alhatnék és ők is zavartalanul folytathatnák a talpnyalást.
- Á igen? - Egy pillanatra elgondolkodom majd beugrik, hogy rendeltünk is még Atlantisz korában...
Szemeim felcsillannak amint a pincér felszolgálja a reggelimet és a kávémat. Egy biccentéssel megköszönöm majd Drew-ra pillantok és akkor már kacsintok is egyet.
- Akkor jó étvágyat. - Az evőeszközökre pillantok... Nos, sokáig távol álltunk egymástól. Még csak azt sem tudtam, hogy a terítéken hogyan kell sorba rakni őket. De a börtönben ez is megváltozott. Egy csomó tárgy éréket nyert. Lefogadom Drew-nak fogalma sincs arról, hogy mi mindenre képes egy kanál még akkor is ha műanyag.
De ez úttal a korgó gyomrom győzedelmeskedett így gyorsan összehaverkodtam a késsel és a villával is.
Régebben kegyetlenül zavart ha valaki nézett evés közben... De ma már... Nos, a börtöni "étkezőben" egy tucatnyi ember ült körülöttem és zavartalanul bámult a képembe...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 30.06.12 16:50

Dobok a lány felé egy biztató mosolyt.
-Hé, azért nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy lefested. Láttam már embert sokkal rosszabb állapotban, a tiéd azt meg sem közelíti.
Mert hát igen, volt egy-két „barátnőm”-mondjuk inkább úgy, hogy egyéjszakás kalandom, az találóbb elnevezés-akik mellett felébredve egy átmulatott éjszaka után bizony rendesen megrémültem, olyan ijesztő látványt nyújtottak smink nélkül, másnaposan. Nem is értem magam, hogy is tudtam velük egyáltalán összeállni.
-Meg tudom érteni. Eszméletlen, hogy milyen idegesítő rokonok léteznek a világon. Már csak ha rágondolok náhány hozzátartozónkra, rosszul vagyok... az a nyalás, ami megy...
Azért az évi egy eszem-iszom-dínom-dánom miatt folyamatosan ajnároznak minket a szemünkbe, közben meg... bele se merek gondolni, a hátunk mögött mit is mondhatnak rólunk. Nem is tudom, a szüleim miért vesztegetik ilyen emberekre a drága, értékes időnket.
-Bizony, bizony.
Abban a pillanatban biccentek, mikor megérkezik a rendelés. Elidőzik a szemem a lányon néhány másodpercre, majd egy újabb falatot vágok le a pizzámból és belekortyolok a kávémba. Mennyei! Majd.. eszembe jut valami és újra Lorenára pillantok.
-Amúgy te merrefelé laksz? Mármint, a lakónegyedben merre? Mintha láttalak volna arrafelé grasszálni, amerre én lakom.
Habár.. lehet, az emlékezetem csal. Nem meglepő ez tőlem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 02.07.12 22:48

- Most csak vigasztalni próbálsz. - Azaz próbálja menteni a menthetőt, de ez már régen veszett ügy. Talán azt kellene hinnem, hogy mind ezt csak is a tegnapnak köszönhetem és hogy meg érdemlem. Francokat... Egyszerűen csak a világ összes csapása rám szeretne elsújtani. Na pontosan ezeken a napokon gondlom úgy, hogy kár is volt felkelni. Ez a nap is már el van b*szva. Már az ébredés pillanatában el volt.
- Egyszerűen gyomorforgató és gusztustalan amit az efféle családi összejöveteleken letolnak. - Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül és hogy nem csak nekem vannak ilyen elcseszett rokonaim. Nem elég, hogy ott kell ülni az asztalnál, elviselni ahogy bámulnak, lenyelni minden bárgyú és érdektelen megjegyzésüket, de hogy még bírjam is ki szó nélkül...?! Na ez már több a soknál. De még mindig jobb mintha egyenesen letámadnának az ostoba idétlen kérdéseikkel. Mintha érdekelné őket. Csak témát keresnek az üres locsogásukhoz amire én nem vagyok vevő. Az én életemet csak hagyják békén. Ők hiányoznak belőle a legkevésbé.
- Alig húsz percnyire innen. Talán annyi se. - Tény, hogy ma meglehetősen gyorsan ideértem. Mintha nem is a lábam hozott volna hanem az éhségtől korgó gyomrom.
Simán ideértem tíz perc alatt. De ez kivételes eset volt. Normális esetben minek loholjon az ember?
Belekortyolok a kávémba, de gyorsan rá kellett jönnöm, hogy ez a két dolog bizony nem vág össze. Ma pláne nem ezért inkább visszatérek a pizzámhoz. Nem értem miért, de különösen érzékeny gyomrom van. Vagy csak talán simán finnyás mint én. Mindenesetre... fontos megjegyeznem, hogy ez a kávé jó szóval velem van a baj. Ritka, hogy valaki igazán jó kávét tudjon nekem főzni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 07.07.12 16:51

-Ó, dehogyis. Hidd el, hogy a színtiszta igazat mondtam. Tényleg láttam már sokkal rosszabb állapotban levő embereket. Méghozzá nőket, úgyhogy totál megnygodhatsz, úgy gondolom.
És tényleg így van, de persze a nők.... Sokszor hiszik ezt, amit Lorena. Hogy csak nyugtatni próbálják őket. Oké, oké, persze ez is előfordul, de erről ebben a jelenlegi esetben szó sincs. Őszintén szóltam neki. Persze, azért nem hiszi el. Nők...
-Teljesen egyetértek. Nem is emlékszek olyan összejövetelre nálunk, ahol nem ez ment le. Mindenki arra hajt, hogy minél jobban benyalja magát a többieknél, mert hát a kapcsolatok mindig kellenek.
És bizony-bizony, mert mivel van tele a családunk? Ügyvezetőkkel, igazgatókkal, cégtulajokkal. Érdekes módon egyetlen bolti eladó sem jelent még meg összejöveteleinken. Pedig vannak. Csak há ugye „rontanák a rendezvény színvonalát”, ezért megfeledkeznek róluk.
-Éééértem.
Kicsit elhúzom a magánhangzóval kezdődő szavak első betűjét, ez nagyon rossz szokásom. Újabb falatot kapok be a pizzámból, és közben elégedetlenül konstatálom, hogy bizony mindjárt el fog fogyni, így inkább belekortyolok a kávémba.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 12.07.12 22:55

- Miért van az, hogy egy férfinak mindig minden jobban áll de egy nőnek már nem? - Ezzel persze nem őt támadom csak már régóta foglalkoztat a kérdés és hát ő férfi volna - de még milyen - és hát gondoltam igazán megválaszolhatná nekem ez a fogós kérdést. Ugyan is én nem értem vagy csak nem tudom el fogadni. De ez most oly mindegy.
- Egy nő ne igyon, ne dohányozzon ne legyen folyton kiakadva bla bla bla. Pedig ez a tény már magába bosszantó. - Ha egy férfi ilyen nőre vágyik hát akkor öntesse ki szobornak mert hús vér ízig vérig ilyen nőt nem fog találni. Hogy miért? Mert nincs. Persze a pasikkal már más a helyzet. Nyugodtan ihatnak cigizhetnek esetenként még akár lőhetik is magukat elkártyázhatják bármennyit... Őket senki se szólja meg érte. De egy nőnek mi marad? Takarítani utánuk. Nos én mindenre rá cáfoltam tegnap éjjel igen erősen és nem szégyellem a legkevésbé sem.
- Valószínűleg azért nem emlékezhetsz rá mert nem volt. - Ilyen egyszerű az egész. Nincs ezen mit túlbonyolítani. Az ember nem választhatja meg a rokonait de a bizalmi körét mondjuk már igen. Az arra nem méltókat pedig arrébb kell söpörni vagy ha nem értenek a szép szóból hát akkor rugdosni.
Van egy olyan érzésem, hogy túl lassan eszem és túl sokat fecsegek. Annyit jár a szám, néha elfelejtem becsukni... Viszont még mindig éhes vagyok. Egy újabb kis szeletet vágok le a pizzámból... Ez valami isteni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 13.07.12 14:35

Elgondolkodok azon, amit Loren a kérdezett. És tényleg.. elég fogós kérdés...nek tűnik, de én máris rukkolok el a „társadalom által megfogalmazott és elfogadott” válasszal.
-Ó tudod, ez nagyon egyszerű. A társadalmunknak, melyben élünk, vannak nagyon-nagyon hülye berögződései, mint például ez is.
Veszek egy hatalmas levegőt, majd már folytatom is a monológomat
-Valamint, én valamilen szinten eget is értek a társadalom e gondolkodásával. Szerintem nem nőies egy mattrészeg nő. Oké, ha kicsit spicces, mert az még aranyos is tud lenni, de a mattrészeg az nagyon nem bejövős.
És ekkor.. bevillan egy gondolat. Hogy mit is akart eredetileg a lány.
-Persze szerintem egy részeg férfi is nagyon undorító. Szóval hm... jó kélrdést tettél fel az előbb. Talán ezt a kérdést soha nem lesz képes senki sem megválaszolni.
Levágok egy darabot az egre fogyó és már szinte teljesen kihűlt pizzámból, jóízűen rágcsálom, majd a kávémra nézek ezután a lányra.
-Azt hiszem, a kávé nem a legmegfelelőbb ital pizza meléé. Kérsz mellé narancslevet vagy valamit?
Nem kínálom alkohollal, már csak azért is nem, mert szörnyen másnapos lehet.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 14.07.12 11:54

Igyekszem figyelmesen és értelmesen végighallgatni de nem megy. Tudom illetlenség mások szavába vágni de nem bírom ki. Ma valahogy hadilábon állok az önkontrollal.
- Társadalmunk egy nagy rakás... Jó ezt most hagy ne mondjam ki. - elvégre reggelizünk vagy mi a fene és az én gyomrom így se áll túl stabil lábakon. - A társadalmunk tele van idiótákkal. - Végül ennyivel zárom le ezt a gondolatot. Némileg igazam is van ezt mindenki beláthatja. A lehetetlen emberekből már egy nagyobb hidat lehetne felhúzni.
Kissé lelombozó hallgatni de hát véleménye mindenkinek van és én akartam annyira hallani. Hát tessék... Most megkaptam.
- Nos ezzel már én is egyet tudok érteni. - Azt hiszem ezzel már ki is egyenlítettünk. Én sem szerettem volna szembesülni önmagammal az elmúlt éjszaka folyamán mert tartok tőle egy világ dőlt volna össze bennem de egy férfi nézete erről a helyzetről már egészen más. Mintha nekik bármihez is több joguk volna. Talán így is volt... Néhány évtizeddel ez előtt. De könyörgöm. Nőjenek már fel.
- Már így is zavarban vagyok amiért te fizeted a reggelimet... - Soha sem vártam el egyetlen férfitől sem, hogy bármit is kifizessen helyettem de azért jó tudni, hogy vannak még rendes és illemtudó pasik.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 28.07.12 17:15

Kicsit összehúzom a szemeimet, mikor belevág a szavamba. Sikerült eltalálnia azt, amire a legjobban tudok haragudni.De persze... tipikus nő. Hatalmas önkontrollra van szükségem, hogy ne szóljak be valamit, de azért ez eléggé tönkretenné az eddigi beszélgetésünket, ha netán most átváltanék bunkó üzemmódba, főleg, hogy eddig az úriember „szerepét” játszottam. Nem lenne ajánlatos ezután egy hirtelen váltás. Nem vetne rám jó fényt
-Talán igazad van, talán rossz szegmensét nézzük. A „nem mondom ki” részre visszatérve: ha káromkodhatnékod van, nyugodtan tedd, engem nem zavar. –Újabb falatot vágok le a már kihűlt pizzámból és egyre szomjasabb vagyok. Bizony komolyan elgondolkodok az előbbi ötletemről a rendeléssel kapcsolatban. Egy frissen facsart narancslé bizony nagyon jól esne, itt úgyis a legjobb narancslevet adják a környéken. Következő kijelentésér elnevetem magam.
-Ha meghívattad volna magad, akkor érezhetnéd magad kellemetlenül. Én ajánlottam fel, hogy meghívlak. Szóval mit is kérsz? –Egy vigyor kíséretében elmondom monológomat majd már fordulok is meg, hogy intsek a pincérnek, aki pár pillanat múlva már ott is terem az asztal mellett.
-Nekem egy frissen facsart narancslevet, és a hölgynek...- majd Lorena felé fordulok.
-... mit is? –Vigyorgok rá. Most nem fogadok el kifogást, bizony muszáj lesz rendelnie, különben megharagszok.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 30.07.12 21:34

- Csak próbálok tekintettel lenni arra, hogy épp reggelizünk. - Mindennek megvan a maga helyes és ideje. Most annak van itt az ideje, hogy együnk valamit, hogy meg igyunk egy életmentő kávét és azért könyörögjek immár magányosan, hogy maradjon is bent. Mindeközben pedig egy érdekfeszítő eszmecserét folytassunk. Mondjuk az időzítés lehetne jobb is, de hát ez van. A lehetőségekkel élni kell. Személy szerint normál keretek között engem sem zavar ha valaki káromkodik, de lehetőleg ne az étkezőasztalnál. Mind ettől eltekintve én sem vagyok éppen szívbajosnak mondható e-téren. Jobbnak találom ki mondani azt amit gondolok és onnantól már nem csak az én gondom. Nehogy már csak engem mardosson belülről a gondolat mások meg éljék boldogan életüket mintha mi sem történt volna. Ezt már igazán nem engedhetem. Tudom, hogy figyelmes vagyok.
- Ez egyszer még viszonzást igényel. - Oké ez egyszer most bele megyek de nem vagyok az a fajta nő aki annyiban hagyna bármit is. Annyit igazán megérdemel és én is, hogy engedje, hogy viszonozzam ezt a gesztust. Én érezném rosszul magam ha nem így történne és azt csak nem akarhatja.
- Szintén, csak egy narancslevet kérek. - Udvariasan elmosolyodom. Igazán nem szeretném költségekbe verni. Nekem is tökéletesen megfelel a narancslé. Reggelihez is ideális és még talán a gyomrom is megbékél vele.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 01.08.12 21:32

-Hm, micsoda tapintatos hölgy.
Ezt persze minden cinizmustól mentesen mondom, de tényleg, hiába tűnhet az ellenkezőjének a dolog. Márpedig... nagyon úgy tűnhet, hogy gúnyolódok, pedig szó sincs erről. Egyébként dijazom, hogy egy lány nem káromkodik úgy, mint a szódás a lovával. Oké, nem zavar, ha egy lány nem beszél úgy, mint egy szent és egy árva „csúnya” szót sem ejt ki a száján, de ne is káromkodjon úgy, hogy egy férfi is elszégyellhetné magát mellette. Mert az tényleg kiábránditó.
-Ugyan már, hagyd a fenébe. Szivesen teszem, minden hátsó szándék nélkül, nem azért, hogy legközelebb biztosítva legyen a reggelim.
Monológomat egy kacsintással kisérem és megeszem asz utolsó-már teljesen kihűlt-darab pizzámat is. Elégedetten hátradőlök a széken.
-Hát ez fenomenális volt.
Tényleg zseniális itt a pizza, máshol nem is vagyok hajlandó rendelni. Tökéletes a tészta vastagsága és a feltét is pont tökéletes, nem csak megmutatták neki a sonkát meg a többi dolgot. Mikor a lány is csak narancslevet kér, halványan elmosolyodok. Tényleg nagyon ki lehet szegénynek készülve a gyomra. Körbenézek egyszer a termben, csak úgy elmosolyodok, majd újra Lorenára nézek.
-Amúgy... Mit tervezel ezen a mai gyönyörű napon?
Persze ezt is minden hátsó szándék nélkül kérdezem, csak szeretném, ha nem akadna el a beszélgetés, mert annál kellemetlenebb dolgot nem igazán tudok mondani. Iszok egy kortyot a narancslevemből-ami szintén mennyei itt- és újra körbenézek és várom Lorena válaszát, közben reménykedem, hogy nem veszi valamiféle nyomulásnak kérdésemet.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 04.08.12 13:06

- Köszönöm. - kedvesen mosolyogva rábólintok az elismerésnek gondolt megjegyzésre mivel nem véltem benne felfedezni semmiféle cinizmust és ez már értékelendő. Tapintatós... Hm, az is tudok lenni - nem kerül nagy erőfeszítésbe - de csak azokkal akik megérdemlik. Azért én sem vagyok egy szent. Ezt jó tudni.
- Ezt most meg sem hallottam. - Könnyebb volna beletörődnie mint sem vitába bocsátkozni vele, de ahogy gondolja. Én igazán nem szeretném le törni. De makacs vagyok és hát szóval ez van. Úgy is az lesz amit én akarok csak ő még ezt nem tudja és jobb is így. Csak azért mert nő vagyok... Attól még én is meghívhatom egy kávéra vagy akár egy italra, vagy nem? ebben én még nem látok semmi rosszat és a hátsószándéknak még csak az előjeleit sem, mert hogy nincsenek. Egyszerűen csak szeretném viszonozni a meghívást valamiképpen.
- Azt meghiszem. - Tényleg nagyon finom. Elégedetten elmosolyodom mikor a tányéromra pillantok és látom, hogy nekem még megvan legalább a fele. Egy ördögi ötlet üti fel magát a fejemben de egyelőre még hagyom, hogy körvonalazódjon. Inkább csak levágok egy újabb faaltot a pizzámból, de bizony már az enyém kihűlni látszik és a hideg pizza az már nem olyan.
- Egyelőre csak túlélni szeretném aztán majd meglátjuk. - " Ezen a gyönyörű napon"... Hát igen. Hirtelen nem tudom eldönteni, hogy eddig melyik része is volt az. De talán nincs még minden veszve. Időközben iszom a kávémból, mert a hideg kávét sem szeretem.
- Na és te? - Érdeklődve teszem fel a kérdést. Az enyémnél csak is jobb napja lehet.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 08.08.12 21:48

-Igazából nincs mit megköszönnöd, úgyhogy ne tedd.
Tényleg nincs mit megköszönnie, főleg egy ilyen apró megjegyzést. Viszont a következő megjegyzését már nem igazán tudom hová tenni. Mire nem tud reagálni. Mi történik? Ki érti a nőket? Aztán... beugrik. Valószinűleg a reggelis megjegyzésemre reagált így. Én csak elvigyorodok, majd felé fordulok.
-Ahogy gondolod, de attól én még ugyanúgy gondolom, és ezt nem lehet megváltoztatni.
Néha-néha körbepillantok a teremben, szemügyre véve a körülöttem ülő embereket és meglepetten konstatálom, hogy a vendégek nagy része már befejezte a reggelijét és haza is ment. Vagy a dolgára, de a lényeg, hogy leléptek.
-Mondjuk ez egy elég komoly terv.
Persze e mondatomat megint cinizmustól, iróniától és hasonló szörnyű dolgoktól mentesen tűztem be a mondandómba. Nem vagyok ám mindrig cinikus, gonosz, elvetemült. Csak néha, de hát na.. ez nem az az alkalom és úgy igazán... nem is lesz az. Nincs miért elvetemültnek lennem. A semmiért meg tök felesleges lenne minden efféle dolog.
A terveimre irányuló kérdés elég erősen megmozgatja a még félig alvó agytekervényeimet. Igazából szerintem ez volt az egyik legjobb kérdés, amit a mai nap folyamán akárki feltett nekem, mert reggel, felkelés után csak hirtelen elindultam valamerre, a fejem után, avval a nem titkolt szándékkal, hogy valami értelmes helyen talán kiköthetek. Mondjuk ez sikerült is, de hát na... részlet kérdése, evvel senkinek nem kell foglalkoznia. A napom további részét meg még homály fedi. Remélem nem túl sokáig.
-Igazából még fogalmam sincs, de valami értelmeset kellene csinálnom, különben meg fog enni az unalom. Megint.
Evvel a tervvel csak egy bökkenő van... még csak tervem sincs, hogy mit is csinálhatnék. Tengeni-lengeni azért nem lenne valami jó, meg hát az azért nem is túl érdekfeszitő elfoglaltság. Maximum arra számithatok, hogy ha felhivom az egyik haveromat, az talán ráér, vagy akármelyik ismerősöm hajlandó arra, hogy egy kicsit elűzze az unalmamat. Ha nem.. akkor meg jöhet a masszív unalom estig. Vagy talán még tovább is...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 09.08.12 22:24

- Oké. - Zavartan elmosolyodom majd ennyiben hagyom a dolgokat ugyan is véleményem szerint már túl tárgyaltuk a témát és akár lezártnak is tekinthetjük ha csak nincs egyéb hozzáfűznivalója bár ehhez alig ha lehet de soha sem tudni. Én igazán nem szeretném belé fojtani a szót. Épp ellenkezőleg. Jó végre beszélgetni valaki értelmes emberrel és ő annak tűnik.
- Megtalálom a módját. - Ez talán kissé ködösen hangzott lehet mert én úgy fogalmaztam de nem szeretnék túl rámenősnek tűnni hiszen nem vagyok az. Nincsenek hátsó szándékaim. De valamiképpen akkor is megy úgy is meghálálom még neki ezt a kedvességet amit még nem is tudom, hogy mivel érdemeltem ki. Hisz vélhetően még csak nem is ismer. Ilyen megnyerő volna a belső kisugárzásom?
- Nekem mondod? - Nem tudom melyik bizonyul majd nehezebbnek és mindenekelőtt? A megtervezés vagy a megvalósítás?! Még gondolkodni is fáj nemhogy megmozdulni. Tudtam jól, hogy az ágyból sem volt értelme ki másznom és nem is kellett volna. Pillanatnyilag az a legbiztosabb hely számomra. De ettől elbuktam.
- Én másnapos vagyok te pedig unatkozol... Mit szólnál egy egy napra szóló szövetséghez? - Remélem nem voltam túl gyerekes mert nagyon is komolyan gondoltam a feltevést. Ismételten belekortyolok a narancs levembe ami valami isteni de azért egy pillanatra sem veszem le róla tekintetemet. Addig legeltetem a szememet ameddig még megtehetem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria

Vissza az elejére Go down

Pizzéria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához