welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Silhouette FRPG
Vendég
24.06.18 13:36
Chicago Guilty
Lyna Hill
24.06.18 11:09
Heart of Europe
Lyna Hill
24.06.18 10:59
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Pizzéria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5do you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 21.04.14 20:15

Ez a büszkeség dolog megőrjít. Mindig ez fogja vissza az embereket abban, hogy azt tegyék, amit akarnak. Mindig az megy, hogy mit fognak gondolni mások és, hogy gyengének fogják nézni de könyörgöm, mi miért tennénk ilyet?
-Mások előtt tartsd meg a büszkeséged, de mi a családod vagyunk Ryan. Ha olykor segítséget kérsz is tudjuk, hogy tökös gyerek vagy.- vigyorodok el, de tényleg így gondolom. Nem lehet könnyű neki egy olyan gyerekkor és a menyasszonya halála után rendben tartani az életét, és mégis megy neki. Emellett nevel két gyereket egyedül és még más emberek életével is foglalkozik. Mi ő, ha nem kemény csávó?
-Ne felejtsd el, hogy bármennyire is vagy kemény, még a hősöknek is vannak szárnysegédei. Senki sem bírja egyedül, ezért vagyunk emberek és ezért van szükségünk egymásra.- mosolygok tovább, mert ezt nem okoskodva adom elő, hanem inkább jó szándékkal. Más kérdés, hogy Ryannek elkélne egy igazi társ is. Egy olyan nő, aki inkább segíti, mint még jobban idegeli és megnehezíti az életét. Olyan, aki nem lép le, amint egy kis gond akad, de ez már ugye az ő dolga, hogy találjon is egy ilyet. Viszont ráférne, hogy valaki kisegítse, aki még szeretetet is tud neki adni, nem olyan módon, mint én vagy Colin. Szóval... na. Kell neki egy társ, egy barátnő és egy anya a gyerekeknek. Egyedül senki nem bírja. Még ő sem.
-Nem. Bármennyire is idegesítő kis görcs Axel, nem tudnám komolyan bántani. Pedig esküszöm, szól olyanokat, hogy a nyelvét kitépném és megtaposnám, de én vagyok a komoly felnőtt. Vissza kell fognom magam.- sóhajtok, ahogy eszembe jut a kis majom, aki abból űz sportot, hogy beszólogat és felidegesít. Mintha élvezné, hogy dühösnek láthat, de lesz ennek még böjtje. Naná, hogy lesz.
Érzem, hogy jól esik neki az ölelés. Legfőképp azért, mert sóhajt egy nagyot és nem eltol magától és hiába, hogy picit zavarba jön, azért tudom, hogy ez kellett.
-Nem szégyen, ha néha elmondod, hogy nem egyszerű az élet. Neked végképp nem az. Sajnos a sors vagy akármi is legyen, nehezebb szerepet szánt neked, de az nincs kikötve, hogy nem beszélhetsz róla vagy nem várhatsz segéd kezet.- fűzöm még mindig hozzá bölcs megjegyzéseim, de végül inkább befogom és nem erőszakoskodok. Ha nem akar, hát nem kér a segítségünkből. Rajta áll, hogy dönt én nem tarthatok fegyvert a fejéhez, de akarom, hogy tudja, hogy nem nézi senki gyengének.
-Szerintem engem a jó Isten küldött hozzátok.- csóválom a fejem egy nagy sóhaj kíséretében, majd elvigyorodok. Néha tényleg feladatomnak tekintem, hogy rendben tudjam ezt a pasit is, meg azt a másik marhát is otthon és csak abban reménykedek, hogy valami jót tudok nekik adni. Hogy majd pár év múlva jó szájízzel gondolnak vissza rám és nem úgy, mint egy idegesítő ribancra, aki mindig mindenbe beledumált.
-Ne hozz zavarba, ha kérhetem, mert elsírom magam. De örülök, hogy így látod. Jól esik ezt hallani.- mosolygok kissé meghatottan, miközben megpróbálom összekaparni magam és nem neki állni itt bőgni a sógorommal. Nem, mintha gáznak tartanám, ha ő meghatódik. Én nem akarok neki állni sírni, mert félnék, hogy nem tudom abbahagyni.
-Mit szólnál, ha hétvégén elhoznád a gyerekeket és elmennél randizni? Kiengednéd a gőzt, kicsit olyan lennél, mint egy gondtalan harmincas pasi? Szerintem jót tenne neked.- vigyorodok el, mert ezen nem tudok túl jutni. Nem normális, hogy egyedül szenved a gyerekekkel és nem hiszem el, hogy nincs több értelmes nő a városban. Nem hiszem el, hogy nincs, aki Monához hasonlítható lenne. Persze, a helyébe nem léphet senki, de talán akad még hasonló nő valahol.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 21.04.14 20:56- Ezt észben tartom - nyelek egy nagyot, hisz tényleg van benne igazság. A családod előtt persze nem szerencsés ha gyengének mutatod magad de a büszkeséged elvesztése nem azt jelenti, hogy gyenge is vagy. Csak erőltesd meg magad egy kicsit és merj a családodra támaszkodni, ha másra nem tudsz. És ebben nincs szégyen, be kell látni. Elvégre mire vannak, ha nem arra, hogy segítsenek ha baj van?
Néha szeretném tudni, hogy ez a nő honnan szedi azt a rengeteg bölcsességet, ami jön belőle. Mondjuk kinézem belőle, hogy reggeltől estig ilyen könyveket búj, de nem hiszem, hogy ennek sok köze lenne az igazsághoz.
- Lehet, hogy az alap sztoriból táplálkozok és ezért nem merek hozzátok fordulni. Lévén egyedül jutottam oda ahol vagyok, és vagyok olyan naiv, hogy bemesélem magamnak, hogy ez is menni fog. Viszont kénytelen kelletlen kezdem belátni, hogy segítség kell. És itt most nem a nőkről van szó, szóval ne is járjon ezen az eszed - mutatok rá, hisz valami azt suttogja, hogy azon gondolkozik, nőt kell szerválnom ahhoz, hogy minden jól menjen. Aki képes gondoskodni rólam és a gyerekekről, aki segít és megkönnyíti a helyzetemet. A gond csak az, hogy ilyen nőt nem könnyű találni. Négy ilyet tudnék felsorolni. Mona, de ő már a múlté. Abi, ő viszont a fivéremé, valamint Cécileg akit hónapokkal ez előtt adtam ki a kezemből. És persze ott van Emily is, aki rendszerint vigyáz a gyerekekre és segít ha kérem. No meg ott vannak egy egy éjszakás légyottok is, amik elengedhetetlen az életemben.
- Axel annak ellenére, hogy milyen idegesítő bolond tud lenni, olyan lelkes és jó gyerek is. Vág az esze mint a borotva, ami becsülendő. De néha tényleg elszalad vele a ló, és nem árt ha meg is neveli az ember. Mentségemre szóljon, hogy múltkor már elkezdtem a betörését, szóval ha máshogy viselkedne az az én saram - ha lenne fülem már rég hátracsaptam volna mint egy kutya, hisz azon az estén mikor a parkban összeszedtem egy fa ölelgetése közben, tényleg kapott egy fülest, valamint párszol leordítottam a haját, és, hogy rátegyek még egy lapáttal, le is rángattam róla a ruháit, hogy belökdössem a fürdőbe.
Az ölelése tényleg nagyon jól esik, és végre azzal, hogy egy-két könnycseppet is útjára engedek, ismét embernek érezhetem magam nem pedig egy átkozott robotnak, aki mindenkinek megcsinál mindent, csak a maga szükségleteivel nem tud foglalkozni mert nem fér bele az idejébe.
- Akkor az a rohadt sors elmehetne nyugdíjba vagy láthatná, hogy eleget kínlódtam már, úgyhogy adjon szabad kezet az életem folytatásába - morgom szórakozottan. Tényleg unom, hogy kivagyok szolgáltatva az életnek, és más fele, sőt negyed annyit nem látott már, mint én. Mondjuk ezt nem is kívánhatom senkinek, de néha jó lenne, ha mástól hallanám ezt a fajta jajveszékelő szűkölést, mint amit ma én adtam elő ennek a szerencsétlen nőnek, aki lassan már kidurran a sógora hülyeségeitől.
- Ebben biztos vagyok. Születésnapodra kapsz egy glóriát meg angyalszárnyakat. Talán még egy lantocskával is megtoldhatjuk feltéve ha nem csak cincognál rajta - ezt persze nem gondolom komolyan, de ha már Istenről van szó, akkor csak angyal lehet nem? És én nagyon hálás vagyok ennek az angyalnak, hisz sokat köszönhetek neki. Eleve ő volt az, aki összeboronált minket Colinnal még akkor is, ha azt az ő érdekébe tette. Mégis két életet változtatott meg ez által.
- Én bezzeg sírhatok mi? Mint egy hisztis kislány - végül én is kézbe kapok egy szelet pizzát, ami mondjuk már rég kihűlt, de dögöljek meg ha így nincs jobb íze, mint melegen!
- Mi? Randi? - köszörülöm meg a torkom - nem vagyok egy nagy randizós fazon, mármint... utoljára Cécile-t vittem el, és nem tudom. Mi lenne ha inkább mi mennénk el valahova hárman? Moziba, vagy bowlingozni egyet? Csapatépítő tréning? - ajánlgatom és tényleg jobban érezném magam, ha most kivételesen is nem csajoznom kellene. Persze ez azért lenne jó, mert nem kellene kitálalnom, hogy ugyan kikkel mulattam az elmúlt hetekben hónapokban az időt. Mert nem vagyok én olyan szent gyerek, mint amilyennek kinézek a könnyekig hatott boci szemeimmel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 21.04.14 21:24

Mintha olvasna a gondolataimban, még mielőtt neki állnék szervezkedni, már le is állít, hogy hagyjam a nőkkel. Ezek a pasik olykor ijesztőek. Colinnak is vannak gondolatolvasó pillanatai, amitől a frász kerülget.
-Jó, jó. Értem. Nem szólok bele.- tartom fel védekezőn kezeimet, miközben röhögök is egy jót azon, milyen gyorsan kitér erre a témára és egyben le is zárja. Persze, értem én. A nő ügyeihez már nincs közöm. Mondjuk máshoz is csak annyira, amennyire ő engedi és ezt tiszteletben kell tartanom. Csak... szeretnék neki segíteni, akárhogy is.
-Légyszi, akkor folytasd, mert ha én töröm be, az valós törés lesz. Komolyan borzalmasan ki tud borítani. Persze, amúgy jó gyerek és tudom, hogy a vagánysággal palástolja azt, hogy amúgy rohadtul egyedül érzi magát, de akkor is kiborít.- sóhajtok egyet gondterhelten, hiszen Colinék családjában Axel a harmadik hím nemű tag, aki megint csak nem egyszerű eset és, akin segíteni szeretnék. Más kérdés, hogy az a kis hülye nem hagyná és úgy tesz, mint akinek tökéletes minden úgy, ahogy van. Kétlem, hogy így lenne. Akkor nem kellene neki a drog és nem tenne olyan megjegyzéseket, hogy senkinek sem hiányozna, ha meghalna...
-Ne aggódj Ryan. Előbb-utóbb mindig kisüt a nap és a szenvedés után jön a boldogság. El tudod képzelni én mennyire voltam pocsékul, mikor egy vad buli után pár héttel rájöttem, hogy terhes vagyok és azt se tudom, kitől lehet a gyerek? Aztán ott volt Colin, aki rohadtul tetszett, de épp sitten volt és még sorolhatnám. Aztán... minden helyre jött. Nálad is meg fog ez történni, és az egyik filmben is megmondták, hogy "hajnal előtt a legnagyobb a sötétség".- vigyorgok a végén bölcsen a kis idézetemmel, viszont tény, hogy általában így van. Nem tudom, kinek mennyit kell szenvednie, de végül aztán minden rendbe jön. Érzem, hogy Ryannek is eljön majd az az idő, amikor boldog lehet de amíg ő magának keresi a bajt és a CIA-nál is bajba keveri magát, addig ne reméljen semmit. Ezt persze nem dörgölöm az orra alá.
-Hát ezt most úgy tudom elképzelni, hogy inkább Colinnak lenne ajándék. Főleg, ha a szexshopban vennéd a jelmezt.- vigyorgok veszettül, de mielőtt megint szólnék valami hülyeséget, ismét eszek egy kis pizzát. Jobb lenne, ha nem is beszélnék, csak ennék. Addig se hordok össze-vissza baromságokat.
-Szerintem szexi, ha egy pasi sírni is tud és biztos nem vagyok ezzel egyedül. Nem kell mindig előadni a nagy erős férfit, aki olyan, mint egy spártai katona.- mosolygok rá és igen, éppenséggel a csajokra gondolok, akik az imént is olvadoztak az ölelgetős jelenet láttán. A legtöbb nő bírja, ha egy pasi olykor kiengedi az érzéseit. Persze, ez nem azt jelenti, hogy a nap 24 órájában bőgniük kell, de amikor tényleg összejön minden, ki lehet engedni.
-Oké, oké. Értem én. Nem szólok bele. Ezt neked kell tudni. Viszont a csavargós ötlet tetszik. Megbeszélem Colinnal, de szerintem ő is örülne.- mosolygok rá és már most eldöntöm, hogy ha Colin nem is akarna jönni, mert annyira pikkelne rám, én akkor is mennék. Ideje, hogy Ryan érezze kicsit, hogy itt vagyunk neki és szeretjük.
-Megígéred, hogy legalább nekem beszámolsz néha a rázós ügyeddel kapcsolatban? Tudni akarok róla, mibe kevered bele magad Ryan.- váltom komolyra a szót, még mielőtt elfelejteném megkérni erre. Örülnék, ha néha felhívna majd és elmesélné mi van, bele értve azt is, ha érezné, hogy szorul a nyaka körül a hurok. Valami ötlettel segítenék, vagy nem tudom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 21.04.14 22:04Miután védekezőn maga elé emeli a kezeit, látok valamit az arcán ami tényleg arra enged következtetni, hogy erre gondolt. Hihetetlen, hogy néhány emberben milyen könnyű olvasni. Valami azt súgja, hogy sikerült kifejleszteni magamnak a nők "lássunk bele mások fejébe" képességét, mivel tény és való, hogy mesterien művelem egy ideje.
- Igyekszek, csak nem találkozok vele annyit, mint szeretnék. De annyi biztos, hogy azok a szarvacskák nem sokáig lesznek ott. Nem tudom, hogy mennyire valós gondolat, de megpróbálom elintézni, hogy mindkettő lemondjon a drogokról. Mindkettőnek mondtam, hogy ha kell akkor fizetem nekik a tanfolyamokat, bármit, csak tegyenek túl rajta. Nem csak barátokat, de életet is szerezhetnének vele - nem azt mondom, hogy szokásom szórni a pénzt, de mivel két igen jól fizető helyről jön a summa, nem kell attól félni, hogy majd két gyerek kezelése fog az utcára juttatni. Emellett ezt pont nem tartom pénzszórásnak. Segíteni akarok nekik, hisz az egyik a rokonom, másik pedig ha úgy vesszük akkor a páciensem, hisz az ő ügyével kell foglalkozni. Az már más kérdés, hogy miféle segítséget tudok neki nyújtani.
- Sejtem és érthető is - vallom be - én se örülnék, ha egy vad buli után terhesen ébrednék - akaratlanul is elvigyorodok, hisz nem elég, hogy ennek a lehetősége vetekszik a nullával, de ott van még az is, hogy nem járok vad bulikba. Sőt, nem is járok bulizni! Szégyen.
Miután kivigyorogtam magam, rögtön komolyra fordítom a szót.
- Ez meg se fordult a fejemben, de most elültetted a bogarat a fülemben. Talán jobban mennének az éjszakai dolgok - egy pillanatra elgondolkozok a jeleneten, hogy hogy mutatna Abigail egy ilyen jelmezben, amit megspékenénk egy fehér miniszoknyával, fehér csipkés melltartóval, hosszú csizmával. Megköszörülve a torkom, megrázom a fejem.
- Gyanítom tetszene neki - hát persze. Eléggé hasonló az ízlésünk, és ha nekem tetszik akkor ez Colinnal se lenne másként.
- Ha te mondod - nem tudom mi a szexi abban, ha egy pasi könnyeket potyogtat, de ha ő azt mondja, hogy az, akkor elhiszem, elvégre megtanultam már az elmúlt idők alatt, hogy Abinek az esetek nagy részében igaza van. Felesleges lenne pont ezt megkérdőjelezni.
- Szuper, akkor majd beszélj Colinnal, és jelezzetek jó? Ha nem, hát nem, nem erőltetem, csak felhoztam ötletnek. A kicsiket addig lepasszoljuk valahova, pár órába nem fognak beleszakadni, ha nem lehetnek velünk - tényleg nem. Az más kérdés, hogy az az illető aki arra az időre megkapja őket, igen.
Legközelebbi komolysága viszont meglep.
- Persze, hogy szólok. A mai beszélgetés alapján rájöttem arra, hogyha magamba tartom a nyilvánvalót, akkor nem, hogy nem érek el semmit de még nagyobb hülyeségekbe is keverem magam. De nem szeretném, hogy te is bele keveredj. Szóval ha nagy gáz lenne, ne akarj segíteni jó? Nem venném jó néven ha miattam esne bajod. Viszont én megkérhetlek arra, hogy addig ne beszélj erről az egészről Colinnal, míg én nem szóltam neki? Nagyobb lenne a biztonságérzetem ha magam mondanám el neki. Talán kitudnám védeni még az öklét is - húzom el a szám, hisz az alapján ahogy ma Abi reagált, Colin is hasonlóként fog tenni, viszont belőle kinézném még azt is, hogy toroknak megy.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 21.04.14 22:38

Sokat könnyítene a helyzeten, ha Axel lemondana a szerekről. Jóval könnyebb helyzetem lenne már vele kapcsolatban, ha nem azt kéne lesnem, mikor kerül bajba a drog miatt vagy mikor végzi ki magát vele. Belegondolni is rossz, hány fiatal nyírja ki magát, mert meggondolatlanul használja ezeket a szarokat. Legszívesebben addig ütném Axelt, amíg el nem felejtené, hogy léteznek ilyen szerek de egyrészt az erőszak nem old meg semmit, másrészt nincs jogom hozzá, hogy ütlegeljem. Max magyarázhatok neki, mert nálam lakik.
-Remélem, sikerül ez a terved Ryan. Nagyban segítene a helyzetünkön, ha nem használna ilyesmiket. Ez az Anthony is... én nem ismerem, de nem úgy látom, mintha jó barátság lenne ez.- sóhajtok egyet és igen, arra utalgatok, hogy talán elrontja Axelt és bele viszi a rosszba. Mert magától kétlem, hogy kitalálna hülyeségeket. Vagy talán épp Axel rángatja a másikat bajba? Fogalmam sincs.
A szexis szerkó láttán látom rajta, hogy picit elgondolkodik és már csak ezért fülig pirulok, mert úgy sejtem épp azt latolgatja, hogy festenék benne. Ez persze nem zavar és nem veszem sértőnek, mert minden egészséges pasi ilyesmit csinál, ha szóba kerül egy angyalkás jelmez. De attól még zavarba ejtő.
-Köszönöm.- motyogok csak ennyit, mikor leszögezi, hogy Colinnak tuti tetszene a dolog és magamban el is határozom, hogy ha másképp nem tudom kibékíteni, beszerzek valami hacukát és már a poén kedvéért meglepem ilyesmivel. Megnézném az arcát, ha meglátna benne.
-Mindenképp beszélek vele és biztos, hogy bele fog menni. Szereti ő is a közös programokat az pedig csodás lesz, ha végre együtt lógtok picit. Ritkán látom egyszerre a pofitokat, pedig vicces.- vigyorgok, ahogy eszembe jut a legelső pillanat, mikor rádöbbentem, hogy Ryan kiköpött Colin. Mintha szellemet láttam volna és bár ma más nem olyan érzés, de furcsa. A legviccesebb viszont, ha mindkettő egy légtérben van velem, mert akkor azt elemezgetem, mi a különbség köztük. Nem sok mindent véltem még felfedezni.
-Ígérem, hogy nem szólok róla és nem avatkozok bele, csak esküdj meg, hogy értesítesz mindenről. Tudni akarom, mi van veled Ryan. Nem tetszik ez az egész ügy és nem akarom, hogy én találjak ki fikciókat, miközben idegeskedek. Nem azt mondom, hogy jelentést kérek a dologról, csak azt, hogy szólj, hogy élsz még.- kötöm a lelkére újra, közben eltüntetem lassan a pizzámat. Ahoz képest, hogy nem is figyeltem oda, szép lassan csak eltűnt és a nagy beszélgetés miatt meg se tudnám mondani, hogy milyen íze volt. Most figyelek csak rá picit és meg kell mondjam, isteni. De a beszélgetés még istenibb, mert végre közelebb érzem magunkhoz Ryant. Eddig azt hittem, hogy direkt akar távol lenni tőlünk és nem tudtam, miért lehet ez.
-Mikor akarod közölni vele?- kérdezem végül egy kíváncsi pillantással karöltve és még a lélegzetem is visszafojtom. Jobb, ha majd Colin közelében leszek, mert szerintem nagyon durván kiakad majd. Legalábbis, nem úgy fogja fogadni, mint én, annyi szent.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 21.04.14 23:49- Igen, sejtem. Megfogok tenni minden tőlem telhetőt, de előre nem ígérhetek. Fogalmam sincs, hogy mit művelnek ezek ketten, de úgy néz ki, hogy minden hülyeségben Axel a ludas. Nem tudom, hogy ebben mennyi az igazság, de Anthony alapjáraton egy rettenetesen őszinte gyerek, nem hiszem, hogy ezzel kapcsolatban hazudna. Axel pedig... nem beszél róla túl sokat, viszont tudjuk milyen - attól félek, hogy nem fog sikerülni elküldenem őket egy terápiára se, pedig ezeknek komolyan le kell szokniuk a drogról, mert én nem fogok még egy embert eltemetni az elkövetkezendő néhány évben ez holt biztos!
A szerény megjegyzése hallatán csak elmosolyodok de már el is terelem a figyelmemet, mielőtt túlszárnyalja igazi énemet.
- Tényleg, már kérdezni is akartam, hogy milyen érzés mikor mindkettőnket látod? Mert eddig a legtöbb ember csak annyit mondott, hogy érdekes és onnan tud megkülönböztetni minket, hogy az én megjelenésem "ügyvédesebb"... vagy, hogy az egyik szemem kékebb mint a másik. Furcsa - gondolkodok el egy pillanatra. Ez eddig nekem még nem tűnt fel. Mármint a szemes dolog. Végül is lehet benne némi igazság, viszont ahhoz is egy furcsa perverzió kell, hogy valaki ezt kiszúrja. Mit csinál ez akkor? Egész végig a szemünket bámulja?
- Ha mindenről nem is, de a legtöbb dologról igyekszek. Arról pedig, hogy élek, mindenképpen tudni fogsz. Amíg nem érkezik meg a gyámhatóság, hogy valakinek vigyázni kell mostantól a gyerekekre, addig nincs baj - legyintek, de érzem hogy ezzel most nagy hülyeséget mondtam. Vagy legalábbis ő nem fogja úgy felfogni, hogy ez egy jó érv volt. Mondjuk tény és való, hogy nem az. Nem akarom ilyennek kitenni egyik gyereket se, szóval már csak emiatt is vigyázni fogok magamra.
- Fogalmam sincs, hogy mikor milyen kedve van. Akkor biztos nem, ha ti is veszekedtetek előtte. Vannak emberek akiknek meg kell teremteni egy bizonyos hangulatot ahhoz, hogy sokkoló dolgokkal terheljék le. Colin ilyen? - ezt az egyet még nem volt alkalmam tesztelni a fivéremen, bár őszintén szólva nem is akartam. Viszont az biztos, hogy nem akarom akkor elmagyarázni neki, hogy mi a helyzet, mikor legszívesebben két kézzel tépne szét valamit. Nem akarok a közelében lenni, ha ilyen helyzet áll fenn.
- Szóval nagyon hálás lennék, ha jeleznéd, hogy mikor van jó, vagy kevésbé rossz kedve. Mondjuk nem tudom, hogy melyik a rosszabb. Ha jó kedve van és elrontom, vagy ha tetézem a rosszat? Jó ég, szerinted hogy fog reagálni? És normális, hogy kezdek parázni? De... elvégre nem azt kell elmondanom, hogy végső stádiumú agydaganatom van igaz? - pislogok bambán szerencsétlenre, miután ezer meg egy kérdést zúdítottam a nyakába.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 22.04.14 0:36

Szóval Axel a hunyó. Ki nem nézném a kis betoji tökfejtől, hogy ilyesmiken jár az esze. Bezzeg, ha feldühít és felemelem a hangom, összehúzza magát, mint egy kis beszari, de erre van esze. Komolyan mondom, valami nagyon el van cseszerintve a mostani fiatalsággal és ez most hiába hangzik furán tőlem, így érzem. Ennyi idősen nekem nem a drogok jártak az eszemben, hanem a jövőm és, hogy mihez fogok kezdeni, mi mindent csinálhatok.
-Egyszerűen nem értem, miért jó ez nekik. Unatkoznak vagy mi? Aztán, ha kihúzzák a gyufát valami komolyabb arcnál, rohannak hozzád, hogy belerángassanak valami hülye ügybe.- csóválom a fejem, mert ez nagyon nem tetszik. Rángassanak bele mást, de ne egy apukát, akire két gyerek számít otthon. Akár CIA-s akár nem, akkor is van magánélete és nem azért él, hogy két kamasz srác után takarítson.
A következő kérdés viszont némiképp kizökkent és inkább mosolygásra késztet. Leginkább azért, mert most is neki látok Ryan arcát elemezgetni.
-Igazság szerint szerintem vicces. Teljesen egyformák vagytok, kivéve ugye néha a frizurátokat vagy a szakállat. A szátok egyforma, orr stimmel, szem is de... Colin úgy tud rám nézni, ahogy te sosem néznél. Szóval, a tekintetéből süt, hogy odáig van értem és, hogy... nem is tudom, néha úgy érzem, hogy megjelenek és teljesen elbűvölöm. Ezzel szemben te teljesen szárazon lesel rám és talán csak némi bizalmat látok benne. Nem tudom megfogalmazni Ryan de, leginkább ez különbözik.- mosolygok végig, mint a tejbe tök, hát persze. Mi mást csinálnék, ahogy Colinról beszélek de, ha egyszer így van? Úgy tud rám nézni az a mamlasz -és ki is használja sokszor-, hogy hirtelen tök meztelennek érzem magam és zavarba jövök, mint szűz kislány az első éjszakáján.
-Na az ilyen megjegyzéseid után tudnálak tökön rugdosni legalább annyira, hogy több gyereket ne csinálhass.- morgom magam elé és nem, cseppet sem óhajtok ezen elvigyorodni vagy bármi, mert szerintem nem vicces. Nem viccelődnék ilyesmivel a helyében és, ha már teszi, ne előttem tegye, mert én nem örülnék, ha eljönne ez a nap. Persze, nem arról van szó, hogy nem vigyáznék a gyerekekre. Arról van szó, hogy Ryannek élnie kell és nevelni őket és ennyi. Nincs más verzió!
-Nem szoktam a hangulatát vizslatni, mielőtt valamivel felhúznám. Persze, ha épp fáradt, akkor gyorsabban kiborul de egyébként, csak a megrázó dolgokon húzza fel magát rögtön. És akkor is csak szentségel vagy pofákat vág. Nem tudom, hogy reagálna.- csóválom a fejem tanácstalanul, mert tényleg gőzöm sincs. Verekedni biztos nem verekedne. Olyan nincs. Szentségelni szentségelne talán és elmondaná párszor, hogy "hülye vagy Ryan", de nem lenne durvább. Asszem.
-Megpróbállak előtte figyelmeztetni, ha épp én már kikészítettem volna, de remélem mi nem fogunk mostanában megint vitázni. Meghagyom neked, hogy most felhúzd majd.- vigyorodok el és igen, most gonosz voltam, de nem szívesen lennék megint én a bűnbak, aki kikészíti szegény Colint. Legalább rájön, hogy a miénknél van nagyobb gond is és talán rájön, hogy nem a gyerekcsináláson kellene agyalnia.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 22.04.14 1:02- Fogalmam sincs, de kezdek agyvérzést kapni tőlük - morgom, és végül kitérünk egy sokkal kellemesebb témára, aminek végül nem is tudom, hogy mi volt az eleje. Már nem is az érdekel, hogy mi az ami egyezik bennünk, mi az ami Abi lát, hogy közös, és mi az amit érez akkor amit mond.
Szárazon lesek rá?
- Örülök, hogy van egy nő akire így nézhet, és annak is örülök, hogy neki van valakije aki teljesen átszellemülve, fülig szerelmesen tud beszélni róla. Ez tényleg megnyugtat - persze, hogy megnyugtat. Nem is tudom, hogy utoljára én mikor néztem úgy bárkire is, mint ahogy Colin nap mint nap Abire. Kezdem úgy érezni, hogy kakukktojás vagyok, valaki aki nem érdemli meg a boldogságot, amit mások csak úgy habzsolnak előtte. És ezerszer elhúzzák előttem a mézesmadzagot, de mind ez felesleges, mivel mindig közbejön valami. A végén úgy járok mint az a sok karrierista bolond, akik ahhoz is lusták, hogy lehorgonyozzanak egy nő mellett, helyette elvárják, hogy a nők ágytól ágyig kövessék és mindig befurakodjanak mellé.
Egy pillanatra el is gondolkozok ezen, és azon is, hogy mit kellene most csinálnom. Lehet, hogy tényleg jó érzés az amit mond Abi, hogy imádják egymást és mindig ott vannak egymásnak a veszekedéseik ellenére. De ugyanakkor ott van az a kis ördögi kegyetlenség is, hogy ez nekem nem adatok meg.
A szék karfáján könyökölve bámulok egy csinos kis kavicsot magam mellett a földön, és nagyjából két-három percemet veszi igénybe az, hogy visszatérve a jelenbe, ismét Abivel foglalkozhassak. Kicsit elkalandoztam, nem tagadom.
- Sejtem. Bocsánat - mosolygok feleslegesen, mivel én is érzem a súlyát ennek a témának. Nem fogom itt hagyni a gyerekeket. Ha eddig túléltem minden szart, akkor ez most se lesz másként.
- Ezt az énjét ismerem. Azt nem tudom, hogy mi lakozik a holtponton túl - azt tudom, hogy én amikor dúlok az idegtől és nem tudok mit kezdeni magammal, csak remegek mint akit ráznak, morgok magamban, valamint szikrákat szóró tekintettel próbálom a másik féllel közölni, hogy jobb lesz ha visszavonulót fúj, mert neki annyi. Egyszer már jelezték, hogy ilyenkor tisztán kitapintható a haragom, és nem szeretnének a közelemben lenni mikor lecsap. Ez viszont elég ritka alkalom, szóval no para. Ezek után tényleg megnézném, hogy Colin milyen amikor ideges.
- Ó, köszönöm, nagyon kedves vagy. Megtiszteltetés - vakarom meg a halántékomat, majd a még mindig majdnem egész pizzára tekintek, ami ott illatozik az asztalon. A mai vacsora is megvan, úgy néz ki.
- Viszont remélem nem okoztam neked túl nagy fejfájást a mai dolgokkal. Se azzal, amit az elején beszéltünk, se a mostanival - puhatolózok, hisz nem vetne rám túl jó fényt, ha ezek után kevesebbet keresne mondván, hogy egy túlbuzgó, magánéletfürkész vagyok, valamint egy veszélyes alak aki után liheg a maffia.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 22.04.14 13:17

Kicsit szégyenkezve lesek Ryanre, amiért most neki álltam itt áradozni, mert tekintve, hogy Mona meghalt, Cécile-el pedig nincsenek jóban, nem lehet jó végig hallgatni egy ilyen áradozást. Én személy szerint nagyon utálnám és utáltam is a csöpögést, mikor épp egyedül voltam a nagy világban. Szóval, ideje visszafognom magam, de azért úgy érzem, mondanom kell valami bíztatót.
-Nyugi Ryan. Jön majd az a nőszemély, tudom. Csak biztos mindig eltéved, mert szőke vagy elnézi a házszámot.- vigyorgok barátságosan, de tény, hogy így gondolom. Nem rossz ember Ryan, jól keres, jóképű és beszélgetni is lehet vele. Ha előbb ismerem meg őt, mint Colint lehet, hogy épp az ő párja lennék. Fene tudja, de mindkét pasi főnyeremény, ez tény. Ha az ember, vagyis egy velem egy idős nő körbe néz a világban... tele van alkesz lepukkadt pasikkal, drogosokkal, nőcsábászokkal, bunkókkal és ezek közül Ryanre és Colinra egyik sem igaz. A lényeg, hogy ő is megérdemli a boldogságot. Az csak tőle függ, mikor engedi be az életébe.
-Semmi gond, csak ne beszélj hülyeségeket.- eresztek meg egy szelíd mosolyt jelezvén, hogy ettől még nem fogom megutálni, mert ezzel viccelt. Tudom, hogy ezt azért teszi, mert próbálja elő adni a laza csávót, aki nem parázik, hogy véletlenül kinyírják. Holott épp attól fél a legjobban, hogy egy rossz lépésnek köszönhetően mindkét gyerek árva lesz. Tudom én. Nem vagyok hülye.
-Az biztos, hogy durván még nem beszélt velem, nem volt kurva anyázás és kezet sem emelne rám soha. Szerintem senkinek se esne neki egy vita miatt, maximum a falat püfölné, vagy nem tudom. De téged inkább megpróbálna bíztatni. Legalábbis, így tudom elképzelni.- mosolygok a végére, mert bár Colint fel lehet húzni, de tényleg nem egy dühöngő vadállat. Nem is tudom, volt-e már annyira durva vitánk. Oké, a mostani durva volt, de itt is én voltam idegesebb és én rikácsoltam, mint valami boszorkány. Ő csak vissza-visszaszólt és kész. Nem mondott semmi durvát.
-Nagyon szívesen. Tudod, hogy számíthatsz rám.- röhögök, miközben az alma levet is magamhoz veszem és próbálom nem gáznak érezni, hogy én benyomtam a pizzát rég, Ryan meg alig evett. Nem csoda, hiszen végig beszéltük az időt. Mikor is ehetett volna?
-Dehogyis Ryan. Örülök, hogy beszéltünk és, hogy megosztottad velem mindezt. Kicsit olyan, mintha eddig kívülálló lettél volna és most becsatlakoztál a családhoz. De remélem az se készített ki téged, amit én mondtam. Nem akartalak elönteni a panaszáradatommal és... szerintem ne is törődj az ügyemmel. Megoldjuk Colinnal, tudom.- mosolyodok el a végére és mindezt csupán azért mondom, mert nem akarom, hogy még miattunk is idegeskedjen vagy azon agyaljon, hogy segítsen rajtunk. Felnőtt emberek vagyunk. Majdcsak meg tudjuk oldani a gondjainkat anélkül, hogy Ryant az őrületbe kergetnénk.
-Na és... mi a terved ezzel a maffiával? Hogy akarsz beépülni?- sandítok fel rá végül komoly arccal, óvatosan és cseppet sem vigyorogva. Ez az egész még mindig nem tetszik, de muszáj vagyok elfogadni, mert nincs beleszólásom. Ha Ryan ezt akarja, csinálja, csak ésszel tegye én pedig megpróbálom minél jobban átlátni a helyzetet. Érdekel, mibe mártja magát.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 28.07.14 5:48

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 17.12.14 22:17

Jenni & Max


- Na, nem kell titkolózni... Csak nem lehet olyan vészes a dolog. Gyerünk... -unszoltam, bár tudom, hogy úgysem árulja el, miért válalta el a végén a dolgot, bár mondjuk van egy két sejtésem... Nem tudom, hogy mi a fenét néz, amikor el van kalandozva, de feletébb érdekelne, hogy olyankor hol jár... Mert lehet, hogy férfi vagyok de vak nem és azt magam is láttom, hogy néha mintha ki lenne kapcsolva... Valami nincs rendben... rá kell jönnöm, hogy mi az ami annyira el vonja a figyelmét?! Nem akarok egoista kijelentést tenni, de van egy olyan érzésem, mintha folyton engem figyelne... Nem tartom én olyan pasinak magam akin van is mit nézni... Mondjuk Ő... Hát igen Őt már elnézegetném egy ideig.
- Bocsi, de ez velemjáró... -nevettem el magam. Sosem tagadtam, hogy mennyire szókimondó vagyok... Néha talán nem ártana ha befognám a pfám és megtartanám magamnak a véleményem, de én már csak ilyen vagyok. kaptam is már néhányszor a nőktöl a szám miatt, de nem bánom, ilyen a spanyol vér..
- Kandúrka? - nevettem fel hangosan... - Ez most komoly? Benne vagyok a játékban... Cica... - kacsintottam rá jellentőség teljesen. kacérkodni akar? Csak tegye, de aztán ne torpanjon meg ha túl forró lesz a helyzet.
- Hát kicsim... egy ilyen nő láttán én amilyen csak akarod olyan leszek... - hergeltem tovább a helyzettet. Istenem mit meg nem adnék.... Na jó vissza kell fognom magam kicsit, mert Ő nem az a könnyűvérű nőcske, akit csak úgy meg lehet kapni... de az nem is baj. Pont azt szeretem ha küzdeni kell érte, mert igy tudom azt, hogy ha megnyerem magamnak akkor csak magam miatt adja be a derekát, nem pedig a pénzem  miatt. Na mondjuk ez még a munkáról szól semmi másról, egysnlőre....
- Hol van itt úriember? Nincsenek semmi féle szándékaim, pláne nem hóditásaim. - tiltakoztam. Nem nagyon vannak hóditásaim, nincs magyon időm az ilyesmirere, de ez nem is akkora baj talán...
Erre nem tudok mit mondani, csak hirtelen meglepett a megjegyzése... Kicsit gyorsabra vettük a tempót, mert érezttem a kiváncsiskodó tekinteteket a hátamban. Pár percre rá már a pizzéria egyik asztalánál ültünk, itt már a kapucinit is le mertem venni.
- Éhes vagy? - kérdeztem, miközben leerőszakoltam a kapucnis felsőm... center>

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 19.12.14 18:34

Max & Jenni


- Á-á, felejtsd el. Inkább nézem miközben esz a fene... - Mert úgy is eszébe fog jutni még párszor, mivel, ha jól gondolom nem egy néhány napos munkáról van szó. Arról nem beszélve, hogy kettőnk közül nem csak Őt fogja enni a fene, hanem engem is, de neki erről nem kell tudnia. De ha csak el nem szólom magam és remélem nem fogom, akkor nem szedi ki belőlem... Az egy dolog, hogy azt ki tudta könyörögni belőlem, hogy adja be a derekam, de az, hogy végül is miért is hagytam magam, az egy más dolog.
- Lesz jobb is, ígérem. - Jesszus, mi van velem, vagy inkább műt művel velem? Nem szokásom minden férfival így kacérkodni, most pedig a huncut mosolyom és pillantásom árulkodóbb, mint valaha, de nem csak nekem. Mindegy is... Talán nem is akarok annyira vigyázni a számra, elvégre ebben még nincsen semmi rossz. Gondolom amíg együtt dolgozunk fogunk ennél közelebb is kerülni egymáshoz, akkor meg már inkább ne feszengjek.
- Hááát... Eddig minden sínen van. De nyugi, ha valamit mégis elszúrnál, azt észre fogod venni, rosszabb esetben, ha kellőképpen felhúzol érezni is fogod, cicamica. - Nem biztos, hogy mégis beleakar menni ebbe a játékba, mármint ebbe a becézgetésbe, mert ha mégis az az érzésem, hogy a cica meg a kandúrka csak egy finom kezdés volt. a cica még mindig jobb, mintha még mindig az alakomról áradozna, ki tudja, akkor hol tartanánk már? Nem fair valakinek ilyen pofátlanul jó kinéznie, pimasz, de még a szavakkal is jól tud bánni. Egy ilyen férfi egy nő veszte. Mindig...
- Igaz, ha jobban visszagondolok milyen pocsékul festettél tegnap, mint aki egy hete nem aludt és már infúzióról kapta a koffeint. Tényleg nem szóltam. - Igen, persze, hogy ezzel is csak cukkolni akarom, mivel burkoltan épp arra céloztam, hogy szarul nézett ki. Nem is annyira burkoltan. Feszegetem a határokat? Meglehet. De most kezdek csak belejönni. Most már érdekel meddig mehetek el.
- Nem vagyunk ehhez kicsit sokan? - Folytattam széles mosollyal, ahol abba hagytam, amikor lekapta a pulcsiját.
- Bár nem szokásom reggelizni, de egy finom pizza az mindig szóba jöhet... - Egy jó pizzának nem lehet ellenállni és egy ilyen vonzó ajánlatnak sem.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 22.12.14 22:26

Jenni & Max

- Szóval szereted kinozni a másikat....? - jött elő a kaján vigyor. Nagyon kezdi beleélni magát ebbe a játékba. Na nem mintha bánnám, csak feletébb furcsának találom, hogy egy amerikai nő tud olyan temperamentummal kacérkodni, mint egy igazi spanyol nő.... És Ő pont ilyen.... Feletébb élvezem ezt a játékot, bár be kell vallanom volt egy kis hátsószándékom ezzel az egészel. Szerettem volna kideriteni, hogytényleg ott van-e benne az a tűz amit én keresek. És hát nem csalt a megérzésem, Ő a legtűzesebb amerikai nő akit valaha láttam. Spanyol temperamentumot megszégyenitően kacérkodik vellem, és ez tetszik...
- Már előre félek.... - simitottam végig a homlokom. Istenem, milyen hülye nevet aggat még rám.... Kandúrk... Hát az szenzációs, mindaddig, amig ezt a szót nem alkalmazza nyilvánoság előtt is, mert akkor nem tudom melyikünknek lesz a kellemetlenebb.
- Oké. -értettem egyett. - És az milyen formában fog megnyilvánulni? Csak hogy holnap felvegyem-e az ágyékvédőt, vagy otthon hagyjatom... -nevettem el magam. Veszélyes... Igyekszem csak annyira cukkolni mint amenyire cukkol ő engem. Nem szeretnék túl menni egy bizonyos határon, mert azt lehet, hogy a testi épségem bánná...
- Szertenéd mi? - húztam fel a szemöldököm. - Azt majd kettesben . -és jött ismét a finom kis cukkolás. Nem tudom milesz a reakciója, de merem remélni, hogy van humorérzéke, mert hozzám abból kell a legtöbb.
- Rendben. Mi a kedvenced? - - kérdeztem. Nem tagadom éhen halok, semmit nem ettem még ma. Talán még Ő sem, hisz így is majdnem elkésett. De nem baj, neki ezt is megbocsájtom. -Iszonyu meleg van itt. - dobtam félre a felsőm. Most Ő vagy szégyenlős, vagy csak szimplán nincs melege..


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 23.12.14 10:14

Max & Jenni


- Csak egy kicsit... - Fogalmazzunk úgy addig, amíg mindkettőnk számára élvezetes a játék, de egy szóval sem említettem, hogy kínozni akarom, épp csak neki arról miért lenne olyan fontos tudnia, hogy miért is vállaltam el az elérhetetlen vágya szerepét, amit annyira akart. Végül elérte, amit akart. Megkapta. Ennyi nem elég? De igen. kezdetnek legyen az. Én pedig majd igyekszem nem leszólni és nem lebuktatni magam a kóbor pillantásommal. Ilyen egyszerű.
- Lehet még rosszabb is, mint a kandúrka, de ha már cica vagyok. Momentán ez jutott eszembe, de annyira nem is rossz. - Vontam meg a vállam. Még mindig jobb, mint a mókuska, bogárka vagy a nyuszó-muszó, bár ha az idegeimre megy, akkor a bogaram még szóba jöhet, amitől szerintem minden apró szőrszála égnek állna a hátán, ha meghallaná, de hát ez is volna a cél.
- Na hééé, empatikus személyiség vagyok. Gondolok más nőkre is és, ha jól sejtem akarsz még gyereket, vagy nem? Különben is, kétlem, hogy abban tudnál mozogni. - Tettem hozzá nevetve. Nekem semmi közöm a férfiasságához, legalábbis tudtom szerint nincs, hogy még vagy egyáltalán nincs, az most nem ide tartozik, de azon a részen bántanám utoljára, elvégre vannak még nők, nagyon is sokan, akik örülnének annak, ha használatba vehetnék és még neki is szüksége lehet az épségére, amúgy sem vagyok ennyire szadista.
- Nemááár, mindjárt szülinapom. - Biggyesztettem le az ajkaim csalódottan. Tényleg mindjárt. Karácsony és a szülinapom.
- Oké. Nem maradok veled kettesben. - Ráztam meg a fejem ellenkezve, majd elmosolyodtam. Hová vezet ez az egész? Fogalmam sincs. Azt sem tudom egyáltalán miért is művelem ezt vele. Be kellene fognom? Nem, szerintem nem az a típus, aki túl komolyan venné az ilyesmit, elvégre már biztosan hozzá lehet szokva.
- Az ananászos pizza. - Az ananászos pizzánál nincs finomabb. Bár a pizzánál már ahhoz is szakértelem kell, hogy elrontsuk, mondjuk a kukoricásat nem etetnék meg velem, de az sem lehet olyan rossz, csak nekem a pizza meg a kukorica, ez a két dolog valahogy nem fér össze.
-  Igen, lehetséges, hogy öt fokkal melegebb idebent lett miután beléptél. - Szemléltetésképp mire is gondolok én is kibújtam a dzsekimből és a székem támlájára terítettem.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 23.12.14 15:37

Jenni & Max


- Oké én benne vagyok, csak aztán ne fájon annyira.... - kacsintottam rá. Nagyon tudja, hogyan kell egy férfit az ujjai köré csavarnia, mert azt hiszem nálam is nagyon hatásos a dolog. Ha nem figyelek oda szépen lassan behálóz, de aztán valahogy mindig észbekapok és kilépek a bűvköréből. Nem hagyhatom, hogy ilyen hamar elképrásztasson mert akkor aligha fogok tudni koncentrálni a munkára. Na nem mondom most sem lesz egyszerű, de azért igyekezni fogok, hogy ne csak arra tudjak gondolni, hogy mit meg nem tennék egy ilyen nőért. Sok szép nőhöz volt szerencsém életemben, de ilyen lánnyal még aligha találkoztam mint Ő.
- Oké, nekem mindegy csak ezt akkor használd ha ketesben vagyunk, mert nem tudom mennyire nevetnének ki bennünket. - nevettem el magam. Ezt most Ő sem gondolta komolyan, hogy "kandúrkának" fog hivni. Na nekem aztán mindegy, addig amig négyszemközt csinálja. Elégé papucsnak tünék mások szemében, ha hagynám, hogy így nevezzen társaságban. Hát ez a nő, tiszta rafináltság, nem mondom szépen képes irányitani a pasikat. És a legjobb benne, hogy Ő ezt tudja és még csak meg sem próbálja palástolni, hogy gonosz eszközöket vett be a céljai elérésének érdekében... Egyre jobban tetszik ez a nő..
- Nem kell gondolni itt semmilyen másik nőre.... - haraptam el a mondat végét. Hopp kicsit többet árultam el, mint kellett volna. De mostmár mindegy is, jobb ha tudja, hogy nem vagyok szoknyavadász. -Figyelj, elárulnád nekem azt, hogy miért gondoljátok azt ha hirnevem van akkor az azzal jár, hogy minden nőt meg akarok fektetni? - néztem rá kérdően. Na ez az amiből elegem van. Nem akarok visszaélni a sikerrel. Én ezt nem a nők miatt csinálom, hanem mert ez volt az álmom. A zene ami miatt még mindig a szakmában vagyok. Tudom azt, hogy sok nő szivesen velem töltené az éjszakát, vagyis a pénzemmel, de ez engem egy cseppet sem izgat. De mivan akkor ha engem más nem érdekel csak Ő? Akkor is azt mondja majd, hogy "ez mindenkinél beválik?" ? Nem akarom megfektettni, csak jól érezni magam vele. Ez olyan nagy baj? Na jó, nem tagadom vonzónak találom, de ez szerintem természetes egy egézséges libidóval rendelkező férfinál. - Gyereket? Cica, még alig ismerjük egymást.... - nevettem fel hangosan. Istenem, nincs is szórakoztatóbb annál, mikor boszanthatom.
- Tényleg szülinapod lesz? - kérdezttem meglepődve. Azt hiszem ezt nem szándékosan mondta el, csak véletlen elszólta magát. Azt hiszem meg kell lepnem valamivel szülinapjára, csak mivel ez itt a kérdés?
- Pedig kénytelen leszel. Viccelsz, én félek tőled. Láttam, ám hogy nézel rám. Igen kislány..., lehet hogy pasi vagyok de vak nem... - közöltem vele. -De nyugi, én is megnéztem magamnak amit akartam, és még fogom is... -fogtam meg a kezét, hogy megnyugtassam nem zavar, és különben is csak egyszer láttam. De ez annak a jelle, hogy talál bennem is valami vonzót a számára, ha már ilyen jól megnézt magának.
- Oké. - kelttem fel az asztaltól, majd a pulthoz menttem és rendeltem egy ananászos és egy csipős pizzát. - Hát én maradok a csipősnél. Kérsz valamit inni? - Udvariaskodtam. Nekem muszály lesz rendelnem valami inni valót a csipős pizza mellé, mert különben nem biztos, hogy meg birnám enni.
- Hát ez hizelgő, de azóta van ilyen melegem, amióta együtt vagyunk. - simitottam végig az állát, miközben ismét a pulthoz léptem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 24.12.14 21:04

Max & Jenni


- Már majdnem elfelejtettem, hogy a férfiaknak kisebb a túrókepésségük. - Lehet, hogy kezdem kissé túlfeszíteni a húrt, de még sosem élveztem ennyire, hogy cukkolhatok valakit és sokkal inkább az az érzésem, hogy ezekért a beköpésekért még megfogom kapni a magamét, minthogy magára venné. Szóval majdnem biztosra veszem, hogy a közeljövőben még lefog oltani, hogy égni fogok, akár egy rongy darab, de elviselem és folytatjuk, ahol abbahagytuk.
- Kandúrka, még mindig jobb, mintha valami férfira nézve megalázó becenévvel illetnélek, mint a mókuska. Komolyan, nem nem is értem hogyan képesek ezt egyes férfiak elviselni. - Én kiakadnék még akkor is, ha nő vagyok. A nyuszi még elmegy, de a mókuska meg a többi mézes-mázas nyavalya már egy kissé el van túlozva szerintem, sőt nagyon.
- Fogalmam sincs. Talán mert megengedheted magadnak, mert megteheted? - Tényleg a leghalványabb elképzelésem sincs miből gondoljuk ezt... Igen, ez most irónia volt és nem kicsit volt az. mert lényegében igaz. Megteheti, hogy úgy cserélgeti a nőit, akár alsóneműit és senki sem szólja meg érte, mert férfi. Talán ebbe jobb lenne bele sem mennünk. Ha a végigkefélné a fél várost és úgy lépne le, azért sem szólná meg senki, még ha közismert is, mert férfi.
- Tessék? - Pislogtam nagyokat hitetlenkedve és tiltakozva. - Huszonkét éves vagyok. Még legalább három évig hallani sem akarok róla, még csak a gyerekvállalás gondolatával se akarok foglalkozni. - Előbb még találnom is kellene valakit, akinek akkor is fogok kellene, ha akkora leszek, mint egy hordó és az esetleges terhességi csíkjaimmal is kelleni fogok.
- Igen. Miért? Akkor számíthatok folytatásra is? - Csillantak fel szemeim kíváncsian. Történetesen tényleg szülinapom lesz, egész pontosan egy karácsonyi kicsi csoda vagyok.
- Jól van na. Nem járhatok behunyt szemmel. De akkor legközelebb, majd nem nézek oda, megígérem. - Vontam meg a vállam, mintha egyáltalán nem is lenne akkora szám, pedig a lelkem is eladnám, ha ilyen pasim lenne. - Egyszóval, stíröltél... Jó tudni. Akkor most arra akarsz célozni, hogy legközelebb jobban is riszálhatnám magam előtted? - Nem, persze, hogy nem gondoltam komolyan.
- Igen, narancslevet... - Talán mégis csak jó döntés volt nem adni Őt másnak. Pedig magam sem hittem volna, hogy megfogom gondolni magam és így fogom még gondolni, de ez van. Aminek az ember nem tud parancsolni, annak előbb vagy utóbb behódol.
- Cica, tűzbe hoztalak? Ez hízelgő. - Fogtam meg a kezét egy pillanatra, amelyikkel az államon simított végig, majd gyorsan el is engedtem
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 25.12.14 21:02

Jenni & Max


- De nagyobb a fájdalomkűszöbünk! - filozófálhatnánk ezen regelig, de sem tudos, sem orvos nem vagyok ezért ezt meghagyom nekik. Rossz gyerek révén mindenre fel kellett másznom, amire csak tudtam sőt arra is amire nem. Pont ezért szereztem is jónéhány sebet is. Komolyabbat és nem túl vészeseket is. De talán mindközül a legkomolyabb az volt  mikor leestem a fáról és beütöttem a fejem, aminek következtében eszméletem vesztettem. És ha ez még nem volna elég az esés közben egy kiáló faág széthasitotta, úgy  három és fél centi mélyen a vádlim. Mit ne mondjak be kellett varni a nyomai még most is meglátszanak, de ezt én harci sebnek tekintem.
- Hát ebben igazad van. Ha lehet akkor maradjunk a Kandúrkánál. - mosolyodtam el. Ha neki ez kell, hát akkor becézgessen, bánom is én! Számomra ez csak hizelgő. Nem nagyon szerettem ha becézget valaki, de csak neki csak most megengedem. De csakis azért mert ilyen szemtelenül gyönyörű..
- Igen, lehet, hogy megtehettem, de nem akarom megteni! - Csak téged akarlak! Tettem hozzá magamban. Jellen pillanatban ha egy pucér bombázó sétálna el melettem, akkor sem venném le a szemem Jenni-ről.
- Én benne vagyok, Cica! - tettem fel a kezem belegyezően. - Ha kell csak szólj és állok rendelkezésedre. - kacsintottam rá. Tudom hogy ezzel a finom célozgatással, csak zavarba hozom, de ez engem egy cseppet sem zavar. A gyerek témával kapcsolatban csak annyit, hogy még én is annak érzem magam, tehát egyenlőre nincs benne a terveimben.
- Igen stiröltelek... na és? És képzeld nagyon bejött amit láttam. Én is csak pasiból vagyok!. - jött ismét az összinteségi roham... Nem nagyon érdekel, ha boszankodik rajta. Persze nem szeretném megbántani, de amint látom Ő is benne van a játékban. És amíg Ő nem szál ki addig én is piszkálhatom !
- Hát ha összinte akarok lenni, most a helyedben nem néznék az asztal alá!! - nevettem el magam, kiközben letettem az asztalra a két narancslevet. Még mielőtt azt hinné, hogy művelek valamit az asztal alatt, feltettem mindkét kezem az asztalta, miután leültem.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 25.12.14 21:46

Max & Jenni


- Szóval... Akkor befogok vetni mindent, hogy érezz is valamit, rendben? - Nem gondoltam komolyan, de attól még nagyon is szórakoztató vele kacérkodni. Fogalmam sincs miért és annyira azért nem is akarom tudni. Azt hiszem, hogy jobb is, ha nem tudom... Nekem legalábbis biztosan.
- Ez érdekes. Na és miért nem? - Nem akarom, hogy most bármit is bizonygatni kezdjen, mert arra semmi szükség sincs, de azért bevallom egy egészen kicsit kíváncsi vagyok rá, hogy Ő miben más, mint a többi férfi. Szemtelenül jóképű és pimasz és szexi és mi kell még? Megtehetné, hogy minden nap más-más nővel bújik ágyba, reggelre pedig még csak a nevükre se emlékszik, miért is kellene, hiszen délután már simán lehetne egy másik nővel is.
- Na persze, szó szerint, mi? - Azt nem mondanám, hogy a szaván fogom fogni, sőt bele se akarok gondolni, hogy jóformán most mi miről is témázgatunk lassan mondhatni határok nélkül, de láthatóan ez egyikünket sem zavarja, de hogy meddig, arról fogalmam sincs. Talán addig, amíg egyikünk át nem lép egy bizonyos határt.
- Jól van... Most mondanám, hogy mindent a szemnek cica, de ha jól gondolom Te erre teszel és különben is, ennél közelebb is fogunk kerülni egymáshoz. - Hajoltam közelebb hozzá... - Szóval, inkább azt kellene mondanom, hogy ha ennyire odavagy attól, amit láttál, mi lesz, akkor, ha meg is foghatod? - Nem hiszem el, hogy ezt most tényleg kimondtam és tényleg kimondtam. Néha tudnom kellene befogni a számat, de ez az Ő közelében valahogy nehezebben megy, mint általában.
- Disznó... - Nevettem fel halkan. abba pedig bele se akarok gondolni, hogy ezzel most mire akart célozni, mert pontosan tudom, nagyon is értettem, de inkább tennék úgy, mintha ezt most meg sem hallottam volna.
- De ha táncolunk attól tartok, hogy nem lesz közöttünk asztal... - Jegyeztem meg kissé elgondolkodtatva ezzel magamat is és Őt is. Magától értetődő, hogy fogunk ennél közelebb is kerülni egymáshoz, amire fogalmam sincs hogyan fogunk reagálni, de... Elég erősek leszünk, hogy betartsuk a játékszabályokat.
- Ezt nem hiszem el. Esküszöm, még a hangod is kísérteni fog? - Ütötte meg a fülem az ismerős hang az egyik dalból, eddig fel sem figyeltem rá, hogy milyen számok szólnak, de ezt a hangot most ezer közül is felismerném, mivel itt ül velem szemben. Nem mintha a Bárban nem hallanám elégszer ezt a számot, ami történetesen az övé és eléggé közismert...
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 26.12.14 22:06

Jenni & Max


- Mert az nem én lennék. Én ezt az egész dolgot a zene miatt csinálom, nem pedig a hülye picsák miatt! Tudom azt, hogy azok a lányok akiket lenne alkalmam megfektettni, soha nem tudnák nekem megadni azt amir eigazán szügségem van. Amit valójában akarok... Ők csak pillanatnyi öröm lennének, de számomra a zene nagyobb örömet hordozz magában, mint azok a nők. - magyaráztam. - Nincs egyszerűen szügségem rájuk. - nyomtam meg a dolgot egy alapos okkal. Úgyan már... Ez még viccnek is rossz... Nem mondom, néha megfordult a fejmben, hogy talán kicsit jobban kellene élveznem az életet, de aztán valahogy mindig eszembe jutt az amit most mondtam Jenni-nek. Engem nem boldogít az ilyesmi... Nem hoz lázba a "Szia, szívi! Van kedved egy éjszakához" kifejezés. Ez csak mind a pénz miatt van. Egyik nő sem engem szeretne, mind csak a a pénzemre hajtana. Nekem pedig egy igazi társ kell, nem olyan aki csak villogni akar azzal, amit én értem el, és nem pedig ő.
- Hát értsd ahogy akarod! - kacsintottam rá. Nagyon huncut ez a lány. Még soha nem fordult meg a fejemben a gyerek válalás ötlete. Elsősorban nincs kitől, másodsorban nem tudom, hogy kezelnék eg ygyermeket. Azt hiszem még kisbabba sem volt a kezembe soha, nem hogy a saját gyerekem ringassam.
- Lehet, hogy fel kell majd locsolnod! - nevettem el magam. Most hirtelen átfutott a fejemen, hogy tényleg mi lesz ha táncolnom kell vele. Hogyan fogok uralkodni magamon, ha már most képtelen vagyok a számat befogni? MIndenesetre izgalmasnak igézkezik a próba.  Jenni minden erejével azon van, hogy zavarba hozzon, és ez nem is megy olyan nehezen neki!
- Alig várom már! - kacsintottam rá. Igen nem lesz köztünk asztal. Na és? Annyira talán tudok uralkodni magamon, hogy ne menjen át a dolog perverzbe. Bár még magam sem tudom, mi lesz a reakcióm ha esetleg meg kell érintenem.
-Yeah, I'm a freak!Baby, I can't lie!When you move like that,I got a one track mark,I got a one track mind... - dudolásztam én is a dalt amit a rádióban szólt...miközben Jenni szemébe néztem és kacsintottam egyett, hogy zavarba hozzam a szöveggel és a visselkeséssemel is. Azt hiszem nem lesz nehéz...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 27.12.14 10:01

Max & Jenni


- Létezik még ilyen férfi, akinél nem a szex áll az első helyen az életében, hanem, hogy létrehozzon valami maradandót? Őszinte elismerésem... - Komolyan, még meg is tapsoltam volna, de nem akartam gúnyosnak tűnni, simán csak meglepő, de elismerendő, mert manapság a valódi értékek egyre alacsonyabb és alacsonyabb szintre kerülnek és akinek még megvannak ezek a bizonyos értékei, az elismerésre és tiszteletre méltó.
- Az nem gond. - Felőlem. Ne gondolja azt, hogy nem tenném meg, csak valaki kerítsen nekem egy vödröt és fellocsolom, az nem jelen gondot, bár lehet később még megfogja bánni az ilyen elhamarkodott kijelentéseit, mert vagyok elég eszement ahhoz, hogy meg is csináljam, plusz szeretem nála feszegetni a határokat, ez így elég veszélyes párosítás, tisztában vagyok vele, de nem zavar.
- A falat fogom kaparni Tőled, mert az idegeimre fogsz menni, igaz? - Igen. Valamiért ez az érzésem, hogy nem lesz vele egy könnyű menet és jó hosszú lesz.
- Nem fogok bikinire vetkőzni és tollpárnákat szaggatni, mert Te egy fanatikus vagy. - Ezen már nem tudtam megállni, hogy ne nevessem el magam, mert hát a klippben ez van. Egy tucatnyi bikinis lányon fetreng, ezek után nem tudom Tőlem mit vár, mert Őket kétlem, hogy felültudnám múlni, de még csak nem is akarom.
- Day and night I just imagine how you put your love on me, lights off, lights on ready for some action, Baby, come and give it to me... Cause I'm a freak - Tettem az arcom a két tenyerembe nevetve. Nem, nem képzelem hogyan hat rám a szerelme. Jesszus, dehogy! Mindegy is, ez a helyzet már így is, úgy is elég zavarba ejtő. Ennél több már nem kell...
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 27.12.14 22:11

Jenni & Max


- Igen képzeld még nem haltunk ki! - nevettem el magam akaratlanul is. Nagyon jól esett, hogy nem gondolja azt, hogy egy szoknyavadász vagyok aki minden nőnek ezt mondja, aztán szépen lefekteti mindet egytől-egyig. Nekem csak a zene számit semmi más.A karierem mindig is fontos volt számomra. Pont ez az ami miatt nem tudom elképzelni, hogy saját családom legyen. Bár néha vágyom arra, hogy legyen valaki aki magamért szeret és mindig vár rám otthon. Hmm... ez szép is volna, de akkor valamiről le kellene mondanom, és nem tudom hogy képes lennék-e rá, hogy abba hadjam a zenélést. Talán egy olyan lányért aki tényleg szeret megtudnám tenni.
- Csak egy picikét! - mutattam az ujaimmal, hogy mekkora mértékben kívánok az idegeire menni. Nem szándékozom agyonra kinozni, de tanárnak nem vagyok olyan vajszívű, mint átlagembernek. Kissé komolyan veszem a dolgokat. Talán túlságossan is, de most emberemre akadtam úgy érzem. Még nem nagyon volt alkalmam tanitani senkit sem és soha nem is vonzódtam a táncosaimhoz... De Jenni más. Hozzá nem tudom letagadni, hogymennyire vonzódom. Attól tartok, hogy tényleg úgy kell majd fellocsolni, ha hozzá érek.
- Hej, az csak egy videó! - törtem ki, mert pontosan tudtam mire célozgat ezzel. Nem érdekelnek azok a nők... Nyomában sem érhet egyik sem... - A magánéletett külön kell választani a munától... És ez csak munka volt... - fejtettem ki bővebben, hogy tudja semmi nem volt köztünk egyik statisztával sem.
- Szóval ismered? -kérdeztem nevetve. Nem tudtam, hogy mennyire halgatja a zenéimet vagy hogy egyáltalán halgat-e zenét. Közben kihozták a pizzát is. - Jó étvágyat! - pislantottam rá, miközben próbáltam nem megégetni magam a forró kajával

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 28.12.14 22:45

Max & Jenni


- Értem. Szóval, azt akarod mondani, hogy Te aztán csöppet sem élvezted, hogy egy tucat bikinis lányon fetrengesz, vagy úgy. - Milyen buta is vagyok. Totál megfeledkeztem róla. A munka és a magánélet. Igaz is. De akkor ez, amit mi művelünk ez micsoda és a melyik kategóriába is sorolná? Ez akkor most munka és csak munka? Vagyis, akkor minden lányt, akivel együtt dolgozik elviszi reggelizni és még a fene tudja, mert még nem nagyon tudom mire is számítsak, de velem aztán nem lesz könnyű dolga és ezt nem is tagadom. Alaptermészetemtől fogva nem vagyok egy könnyű eset.
- Úgy is mondhatjuk. Egy bárban dolgozom. Hallgatom akár akarom, akár nem. Sőt, olyan magánszámot tudok már tolni rá az I Like It-el együtt, miközben takarítok, hogy besírnál a nevetéstől. - Én is néha, magamtól. De hát ez van, ha nincs bent senki és unatkozom, elszórakozom egyedül is. Egyszer nézte végig a kis műsoromat az egyik szintén ott dolgozó srác, mert nem vettem észre, hogy bent van. Hát... Érdekes volt. Nem is tudtam hirtelen eldönteni miről árulkodni inkább a tekintete... De attól a naptól kezdve eléggé furcsán viselkedett a közelemben.
- Köszi. Jó étvágyat. - Már jellemző rám, hogy mindig mindennel a kávéval, a teával, a kajával mindennel képes vagyok megsütni magam, szóval már nem is aggódom ezen, hozzá vagyok szokva. Elkezdtem felvágni, hátha úgy hamarabb meghűl, amíg kés volt a kezemben fel sem mertem nézni rá, mert tuti félreszaladt volna... Mi tagadás, nem közömbös, egyáltalán nem az. De egy ilyen pasi mégis kinek lenne az? Mocskosul jóképű és az a szempár. Elolvadok... Mindenesetre erről neki nem feltétlenül kellene tudnia, addig legalábbis nem, amíg kicsivel jobban ki nem ismerem. Különben is. Megfogtam magamban, hogy nem akarok szerelmes lenni. De ha mégis az leszek, akkor nem fogom először bevallani.
Azt hiszem kissé belefeledkeztem a gondolataimba, mert az én pizzám még szinte érintetlen, szóval gyorsan meg is kóstoltam, még mielőtt feltűnne neki, hogy nagyon is bele vagyok merülve a gondolataimba és eszébe jutna megkérdezni, hogy ilyenkor mi bajom, mert hát gőzöm sincs mit mondanék.
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
198
Join date :
2014. Oct. 23.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Vegas.... baby. Yeah :DTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 29.12.14 23:18

Jenni & Max


- Az öszintét szólva, volt idő mikor élveztem ezt a fajta életett azt, hogy nők és pénz vesz körül valamint az elit társaság, de ez nem sokáig tartott nálam. Egy idő után rájössz, hogy azok a nők vagy az az elit társaság miért rajong körül, miért lesik minden mozdulatod és kívánságod... A pénzed ami mozgatja Őket, ami miatt mindig mindenhol ott vannak ahol te is és nem  tudsz szabadulni tőlük. Es akkor tudod csak igazán, hogy soha nem lesz egy lány sem, aki összintén szeretne téged és nem a pénzed, és így szép lassan az egész átváltozik munkává. És te bennük nem látsz mást csak munkát... Hisz minden ember valahol mélyen az össztöneiben érzi, hogy kiben bizhat és kiben nem... - fejeztem be a prédikációm. Sajnos, hogy a mai világot a pénz irányitsa. Ha nincs pénzed nem vagy senki, ha meg van akkor mindenki csak érdekből keresi a társaságod. Valamit, valamiért játék az egész...
- És mégis melyik bárban ha nem titok? - érdeklődtem óvatosan. Talán ha lesz időm meglepem egy látogatással. Kíváncsi lennék, milyen lehet ha nem számit arra, hogy látom. Onnan tudom csak meg, hogy most összinte -e velem, vagy ez az egész csak színjáték.
Az idő további részét evéssel töltötük, én speciel azzal, hogy a chilitől égő számat hütöttem le a narancslével. Fizettem és néhány percen belül már a pizzéria bejáratánál áltunk.
- Hát akkor holnap várlak....Örültem, hogy megismertelek és köszönöm! - nyujtottam felé a kezem...  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
451
Join date :
2014. Oct. 19.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Vegas, BabyTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 30.12.14 21:02

Max & Jenni


- Ugyan kandúrka, Te kinek ne kellenél? Biztosan van valaki ezen a kerek világon, aki önmagadért is szeretne, csak eddig minden bizonnyal nem a megfelelő helyeken kerested. - Olyan lelombozóan hangoztak szavai, hogy muszáj volt valamivel felvidítanom. Egy ilyen pasiért... Én mindent megadtam volna pár éve, de azóta megváltoztak bennem bizonyos dolgok és jelenleg nálam nem ez áll az első helyen, hogy legyen valakim, pedig szívdöglesztő. Bár nem vagyok a helyében azért nagyon is értem miről beszél, hogy a legtöbben csak a pénzt látják benne, nem pedig Őt. Nos, nekem fogalmam sincs mennyi nullával írják a bankszámla egyenlegét, nem is érdekel.
- A Saige-ben... - azt már nem fogom elárulni merre található a hely, ha elég kíváncsi, gondolom neki egy ilyen semmiséget semeddig se tart megtudnia. Én pedig nem nem akarom megkönnyíteni a dolgát, mert így izgalmasabb. Nem, nem csak játszottam vele a stúdióban. Tényleg nem akartam és most sem vagyok biztos abban, hogy ez jó ötlet, de ha nem adok egy esélyt a dolognak, akkor sosem fogom megtudni, az pedig valószínűleg még megbánnám. Nem minden nap áll elém egy ilyen férfi egy ilyen lehetőséggel... Ő rá azt hiszem az első percben ráfoghattuk volna, hogy igen, Ő az esetem és Max tipikusan az a pasi, akinek egy nő bármilyen kérésére, kérdésére igent mondana. Talán ezért is vonakodtam annyira beadni a derekam.
- Azt majd a végén... Megígérem holnap reggel nem fogok késni. Szia. - Fogtam meg a kezét mosolyogva. Komolyan néha az az érzésem, hogy le sem kellene feküdnöm, mondjuk, ha ma esti műszakos lennék, akkor nem is kellene, de egyébként is simán letudnék húzni egy huzamban tizenkét órát. Nem is azért, mert milyen megerőltető fizikai munkát végzem, de ha egész nap teszel, veszel és mindent próbálsz a fejedben tartani plusz azon is kattogsz, hogy semmit ne felejts el, az is elég kimerítő tud lenni plusz az emberek is magam körül...
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 30.12.14 21:31

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria

Vissza az elejére Go down

Pizzéria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához