welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Pizzéria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 23.08.12 16:32

Megjegyzésére csak felnevetek.
-Hű, hát ez nagyon titokzatosan hangzik. Kezdek félni, nehogy ez után kövess mindenhová, arra várva, hogy ezt viszonozd nekem.
Persze ezt közel sem gondoltam komolyan. De ki tudja, talán a leányzó igen. Hiszen minden férfi ismeri, milyen az, ha egy nő valamit a fejébe vesz... Bizony, bizony, nem tágít, történjék akármi is.
-Ez a szövetség nagyon jól hangzik, én benne vagyok.
Pajkos fény csillan a szemembe. Komolyan, mint a gyerekek.. szövetségek. Igazából külső szemlélőknek kicsit talán nevetségesnek tűnhet az egész, de legalább nem unom halálra magam, meg Lorena is túléli a napot? Hol a probléma?
-Amúgy van valami ötleted, mit csinálhatnánk? Kezdek itt unatkozni kicsit.
Tőlem mondjuk ez nem meglepő. Örökmozgó vagyok, mindig valamit csinálnom kell, nem bírok 2 óránál tovább egy helyben maradni. Most viszont... nikább csak belekortyolok a narancslevembe és újra körbenézek, és konstatálom magamnak, hogy egyre jobban fogyatkoznak az emberek, már sinte csak mi ketten vagyunk bent meg a személyzet. Közben persze muszáj az agyamat is dolgoztatnom. Muszáj, hogy eszembe jusson nekem is valami ötlet, hiszen nem támaszkodhat a kis szövetségünk csakis Lorena kreativitására, meg hát ki tudja, neki vannak-e ötletei. Mondjuk, nem rosszindulatóbl, de ilyen állapotban kétlem, hiszen látszik rajta, hogy szegény nagyon megviselt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 25.08.12 19:23

- Bevallom csábít az ajánlat, de nem-nem hinném, hogy ez történne. - Határozottan ám bár mosolyogva rázom meg fejem, hogy ez bizonyosan nem így fog történni. Nem szokásom a pasikat üldözőben venni és fordítva sem csípem. Cseppet túlzásnak találom a gyerekességet viszont már messziről meghaladja. Bármennyire is szeretném viszonozni a kedvességet ha ő nem akarja. Akkor annyiban marad de titkon még nem adom fel csak el ásom valahova jó mélyre. Nem szeretek túl akaratos és bosszantó lenni. Az neki is csak zavaró volna és nekem is. Kerüljük a kínos helyzeteket ha lehet. Nem vagyok ma ilyesmire hangolódva.
Azt hiszem még örülhetek, hogy nem nevetett ki és nem titulált öt éves kis csitrinek. De jobb nem jutott eszembe a tálalásra és nekem tetszett és láthatóan neki is. Hol itt a probléma? Kellemesen eltöltünk egy napot, egy délelőttöt vagy akár délutánt is ahogy sikerül. Ennyire azért nem terveznék előre és különben is fáj a fejem, de erről már nem volt időm gondoskodni otthon amiért örök haragot fogadok az őseim ellen. Tudják jól milyen morcos vagyok másnapjaim erre berendelik a nem kicsit idegtépő rokonokat! Ha otthon fogtak volna - ami szerencsére nem történt meg - hát én egészen biztos neki estem volna az egyiknek. Elviselhetetlenek!
- Igazából nincs, de mondjuk sétálhatnánk egyet... A Friss levegő csodákra képes. - Addig is jártatom az agyam még elfogyasztom az utolsó kis szelet pizzámat. Apajába véve nem is olyan rossz ötlet. Végül is... Megindulunk valamerre és útközben majd eldöntjük, hogy milyen hellyel is szimpatizálnánk.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 27.08.12 22:06

-Persze, én sem feltételeztem ezt az egészet rólad, nehogy azt hidd. Nem nézlek pszichopatának, vagy ilyesmi, aki követ utánam és a megfelelő pillanatban lecsap. Csak vicceltem.
És tényleg igy volt. Lorena meg komolyan vette? Remélem tényleg nem hiszi azt, hogy akármi ilyesmit akár még csak feltételezek róla, mert akkor bizony lehetséges az, hogy leszerepeltem előtte amiatt, hogy úgy tűnhet, hogy én ilyesmiket gondolok róla, hogy ő akár képes lenne utánam nyomozni, meg követni.
Viszont.. közben még mindig ott van az a dilemma, hogy bizony mia jó istent csináljunk, hogy ne unjuk halálra magunkat a nap folyamán, legyen az egy óra, egy délelőtt, vagy akár egy egész nap. Mikor a sétát feldobja ötletként, a homlokomra csapok. Oké... talán kissé szinpadiasan, de talán ez megteszi a hatását és talán még meg is nevetteti Lorenát. Ha meg nem, akoor meg igy járthat. Nem hathat mindenkire az a humornak csúfolt valami, amivel rendelkezem.
-Hogy én mekkora egy idióta tudok lenni! Ez a legyegyszerűbb ötlet az idő eltöltésére, és pont ez nem jut eszembe.
Igen, ez az én formám... Túlkombinálok mindent, és épp a legyegyszerűbb ötlet nem jut eszembe... hát gyönyörű, tényleg.
-Ez esetben... azt hiszem... én fizethetek is, igaz?
Lenézek a poharamra és a csészémre. A poharamban már csak pár korty narancslé van, viszont a kávémnak még kábé fele megvan.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 03.09.12 19:03

- Pedig én komolyan elgondolkodtam rajta, de nem állna nekem jól a szerep. - Sejtelmes mosolyom jelenik meg arcomon. Bevallom szeretem kételyek között tartani a pasikat. Viszont tényleg nem lennék képes megtenni az imént elhangzottakat. Nem tudom elképzelni magamról, hogy bárki után is kajtassak. Az olyan lealacsonyító és megalázó tud lenni. Legyen az emberben némi tartás és büszkeség én mindig is így gondoltam. Nem áll szándékomban mások nyakára mászni és rajtuk élősködni. Valahogy nem tudnék megbékülni a felesleg személy érzetével. Nekem - ahogy gondolom mindenki másnak - kell az, hogy valakinek számítsak, fontos legyek.
- Azért nem akkora tragédia. - Kissé meglepett ez a fajta reakció, nem igazán számítottam effélére és szerintem tényleg nem nagy ügy . Nem kell túldramatizálni. Nekem sem tudom, hogy hogy jutott eszembe. Valószínűleg onnan, hogy friss levegőre vágyom és magamtól is az volna a következő lépésem miután elhagyom ezt a helyzet.ú
A kérésre csak bólintok egyet. Azt hiszem ezt már megbeszéltük és kár is volna ellenkeznem és már nem is akarok. Inkább csak belekortyolok a kávémba majd egy fintor jelenik meg arcomon mikor némi zaccot is sikerül felkortyolnom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 15.09.12 19:21

-Hú, most kezd egy olyan érzésem lenni, mintha félnem kéne. Ugye nem így van?
Természetesen ilyen dolog meg sem fordult a fejemben, valamiért azonban mégis kiböktem ezt a baromságot. Az egész olyan… nonszensz dolog. Miért beszélek ekkora marhaságokat? Az ilyen mondatokat simán lehet úgy értelmezni, hogy totál feleslegesnek érzem a társaságát. Mondjuk Lorena amúgy sem tűnik egy olyan nőszemélynek, aki fanatikusan koslatna valaki után. Hiszen ott van a női büszkeség meg a hasonló dolgok… És egyáltalán nem olyan lány, aki ezt az egész büszkeségét a sarokba dobná, hogy pont utánam koslasson. Még viccnek is rossz az egész. A megjegyzésére csak elvigyorodok.
-Oké, tényleg nem olyan nagy tragédia, mint aminek beállítottam. De jó poénnak tűnt.
Kaján vigyoromat persze lehetetlenség letörölni az arcomról. Mondjuk így kimondva tényleg nem akkora poén, mint amekkorának elméletben tűnt. Na tessék, itt van ez a kellemetlen pillanat, amikor akkora kreténségeket tudok beszélni, mint egy panelház. Mondjuk remélem, Lorenában nem keltettem azt a képet, hogy totálisan kretén vagyok.
Belekortyolok a narancslevembe, majd odaintem a pincért, hogy kifizessem mindkettőnk számláját. Borravalót nyomok a pincér tenyerébe, megiszom az utolsó korty kávémat és kitolom az asztal szélére az üres csészét. Már csak a narancslé maradt.
-Amúgy… Merre terveztél sétálni?
Elég nagy ez a város, rengeteg hely van ahová mehetünk. Honnan is tudhatnám, hogy neki pont mik a tervei? Lehet, hogy egy parkba akar menni, lehet hogy egy térre, de lehet, hogy a zsúfolt sétálóutcára vágyik.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 18.09.12 12:49

Szabad játéktér!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 28.09.12 22:46

Giulio Crescedo Da Pisa

„Éhes vagyok”
Ez volt az első gondolatom, ahogy kikeltem az ágyból késő délután, aminek nem tudtam az okát…mármint nem az éhségnek, hanem hogy miért is aludtam olyan sokáig, amikor tegnap este már nyolckor ágyba voltam?! De az biztos, annyi baromságot már rég álmodtam össze, mint most…nem maradt meg semmi konkrétum, egyszerűen csak elmosódott képek, vagy apró momentumok, de azok ijesztőek voltak, vagy inkább annyira nevetségesek, hogy röhögve kelsz ki az ágyból.
Ásítottam még egy nagyot, majd benyomva a televíziót, kikászálódtam, felkaptam egy köpenyt, és elindultam forró vizet gyártani…Mira felhívott, hogy ma nem kell bemennem dolgozni, ami úgy hangozz igazából, hogy szépen elaludtam, így most már teljesen mindegy. Főztem egy kávét és beültem az ágyra, kapcsolgattam, csak hírek mentek, különleges gyilkosságokról, amit annyira szeretnék, ha annyi is maradna, de sajnos nem, szóval ahelyett, hogy félnék, megborzongnék, nagy váll rándítva és egy sóhajjal keresek valami normális adót, de mire megtalálnám szépen el is fogy a tea, és gyomrom megint jelez, hogy hiába vannak vámpírok, az éhség veszélye jobban fenyeget.
Elkészülök, felkötöm a hajamat, nem volt kedvem megmosni…póló, farmer, pulóver, kézmelegítő, kabát, sapka.
Bezárom az ajtót, az órámra pillantok, amit nagy nehezen ások elő a sok réteg alól, és konstatálom, hogy igencsak délután négy óra múlt.
Akár rendelhettem is volna, de néha nem árt kimozdulni, vagy úgy emberek közé menni.
Egy pizzériába térek be, ahol annyiféle kellemes illat csap meg, hogy ahelyett, hogy telítődnék velük, és választani se tudnék, csak még jobban megéhezem, és ide nekem az összes ételt.
Lassan megszabadulok a sok réteg ruhától, amit a pincér szépen türelmesen szemlél, de aztán leülök, és elém teszi az étlapot, én meg választani se tudok a bőség zavarától.
„Mindet akarom”
Végül kérek egy üveg kólát, meg egy kétszemélyes nagyságú pizzát, aminek nem tudom mi a neve, de van rajta ananász, gomba, sonka, pepperoni paprika, öt különböző sajt…meg még ki tudja micsoda.
A kólát hamar kihozzák, így azt szürcsölgetve bámészkodom, ami tudom nem szép dolog, de most nem kell elszigetelődni az emberektől.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 29.09.12 11:46

Selene Miller

Éppen hogy sikerül az órának átváltania, de már az ébresztő el is kezd kellemetlenkedni, hogy felébresszen. Nem is kell sok idő hozzá, hogy kipattanjanak a szemeim, és próbatétel közben, hogy kikapcsoljam, leverjem az éjjeliszekrényről az ébresztőórát. Szépen lassítottfelvételként kezdek el kikászálódni az ágyból, hogy az óra visszahelyezése után bevegyem magam a mosdóba. Dolgom végeztével a zuhanyzóhoz vezet utam, hogy egy jó hideg zuhany segŧíségével felébresszem végre magam, és ne úgy mozogjak mint valami rossz horrorfilmből egy zombi.
- Azt hiszem ideje lesz végre kicsit megismerkednem a várossal.
Jelentem ki hangosan magamnak, aztán elkezdek öltözködni. Nadrág, póló, pulcsi, cipő, és a táska a hátra. Bár, hogy azt minek magam sem tudnám megmondani. Miközben az utcákat járom sok érdekesebb helyre is betérek amik munkám során hasznosak lehetnek majd, és persze némelyikről amiről úgyvélem tényleg az lehet pár fotót is készítek telefonommal. Arra azért nem számítottam, hogy a felfedezőtúrám alatt ilyen gyorsan tud telni az idő. Sőt addig észre sem vettem, hogy mennyi idő is telhetett el ameddig el nem kezdett korogni a gyomrom. Étterem keresés közben kicsit ironikusnak találom, hogy pont egy pizzériába vezet utam, olasz származásom miatt. Pulóverem ujjait még mielőtt belépnék nemsokkal könyökömfölé föltűröm, de inkább csak kényelem szempontjából mint a ruha tisztaságát óvva. Belépve az ajtó, először a tömegen nézek végig, majd keresek egy üres asztalt, már ha találok persze, és le ülök oda. Ha nincs szerencsém, maximum odapofátlankodok valakinek az asztalához.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 29.09.12 14:01

Ha jól látom én foglaltam el az utolsó szabad asztalt, ezt a mázlit. Már nagyon éhes vagyok, nem kéne idáig elhúzni az evést. Persze az sem ártana ha megtanulnék főzni.Inkább szürcsölöm is tovább a kólát, ami csak úgy csapódik nagyokat az üres pocakomban…jó, nem esek túlzásba, és azt se akarom mondani, hogy éhezem, de este óta semmit se ettem, és arra kelni, hogy farkas éhes vagy, és szinte kopog a szemed, nagyon rossz. De foglalkozom is tovább az emberekkel, akik csacsognak minden őrültséget, és örülök neki, hogy csak félszavakat hallok meg, és csak a saját fantáziám segít kiegészíteni a történéseket, ahogy a szavak pontos értelmezését is, mert szerintem félre hallok mindent.
Az illatok zavarják az orromat, így ízlelő bimbóimat is, és komolyan remélem, hogy a gyomrom korgása csak nekem tűnik fel, és igazából nem egy segélykiáltásnak hangzik, vagy nem egy őrült dübörgésnek.
Amíg a pizzát vártam addig felmértem az éttermet, hogy eltereljem a gondolataimat az éhségemről. Kedves kis hely, nagyon családias a hangulata, igazi olasz étteremnek tűnt. Kockás terítők fedték az asztalokat rajra gyertyával, hatalmas kúp alakú ablakokon áradt be az őszi napsütés. Még emelet is van, de szemmel láthatóan már ott sincs hely.Igazán családias a hangulat, mintha tényleg Olaszországban pizzáznék.
Közben megérkezik a gőzölgő pizza, ez gyors volt, és kicsit nagyobb, mint gondoltam, de nem félek, hogy nem tudom befalni, hisz ráérek itt ülni fölötte, ha meg nem, akkor szépen lecsomagoltatom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 29.09.12 14:31

Hát, nem is számítottam sokkal többre, de azt nem mondom, hogy nem reménykedtem egy üres asztalban. De, ha nem, hát nem. Végignézek a tömegen, és megpróbálok keresni valakit aki egyedüll van, vagy olyanokat akiken látszik, hogy mindjárt el is mennek. Az emeletre nem látok fel rendesen, de a lustaság nagy úr, hát nem is szánom rá magamat, hogy különösebben szétnézzek fent is. Viszont megpillantok egy asztalt, ahol csak egy nő űl, és ha jól látom pont most érkezik meg a rendelése. Gyorsan oda is sietek az asztalhoz, nem akarom elszalasztani a pincért, ha már úgy is oda tart, legalább tudok majd rendelni is.
- Foglalt ez a hely?
Kérdezem meg a nőtől, miközben kihúzom a vele szemben lévő széket, és a választ meg sem várva helyetfoglalok. Megvárom, hogy a pincér végezze a dolgát az asztal túloldalán aztán oda fordulok hozzá.
- Tudna hozni egy pizzát? Lényegtelen a feltét. Nem vagyok válogatós.
Mosolygok rá, bár nincs rá különösebben okom, de ennyi miatt nem zavartatom magamat.
- Remélem nem túl nagy gond, hogy ide pofátlankodtam, de mint láthatja nincs egy szabad asztal sem.
Mosolygok tovább, aztán kicsit szétnézek. Mert hát, pont az ilyen helyzetekben szokott megüresedni néhány asztal a filmekben is. És elég hülyén jönne ki, ha most is pont ez történne.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 29.09.12 17:09

Mielőtt még rávethette volna magam a pizzámra a velem szemben lévő székre egy srác vetette magát. Megkérdezte, hogy leülhet-e majd mielőtt válaszolhattam volna már rendelt is magának, majd széles mosollyal rám bámult. Mindegy, úgy is jobban szeretek társaságban enni. Ha nincs kivel beszélgetnem akkor általában filmet vagy sorozatot nézek mindegy csak ne legyen csönd körülöttem.
- Nem gond, amúgy is utálok egyedül enni, és ma nem volt senki akit magammal rángathattam volna.- Bátorítóan mosolyogtam rá, hogy ezzel is jelezzem nincs ellenemre ha beszélgetni szeretne, de persze erre semmi esélyt nem láttam.
Bárcsak olyan lenne az életem, mint egy film! Soha nem lenne gond a frizurámmal, nem kéne vécére mennem, és amikor rossz passzban vagyok, egy pasi utánam fut az utcán, rögtön szerelmet vall, csókolózunk, és boldogan élünk, míg meg nem halunk.
Jobban megnéztem az előttem ülő férfit. Annyira furcsa, tele van ellentmondásokkal, jóképű volt, de még is a cirkuszi bohócra emlékeztetett, aki megnevettet. Gyorsan helyet foglalt mellettem, de olyan lassan mozgott akár a lajhár, látszik, hogy nem siet sehová, ráér. Tipikusan az a pasi akinek járás közben is meg tudnád foltozni a gatyáját, és még is olyan aranyos mint egy kölyökkutya.
Fogalmam sincs, hogy hívhatnám fel magamra a figyelmét vagy vehetném fel a társalgás fonalát. Arra gondoltam bemutatkozom, de mi van ha nem érdeklem és jobb szeretne egyedül lenni. Így inkább csak csöndben eszegettem a pizzámat ami tőlem nagy teljesítmény mert a női nemhez híven én is imádok fecsegni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 29.09.12 18:58

A pizzámra történő várakozás közben jobb dolgom nemlévén, meg hát azt sem mondanám, hogy olyan rossz lenne. Hiszen az asztal túlsó oldalán űlő hölgy egész jól néz ki. Átfordulok a mellettünk lévő asztalhoz és az ott helyetfoglalókat figyelem egy rövid ideig, aztán fisszafordulok a nőhöz.
- Ahhoz képest, hogy nem szeret egyedül enni, eléggé csendes.
Próbálok beszélgetést kezdeményezni. Ha már úgy is egy asztalnál eszünk kicsit kínosan érezném magam ha megse szólalnánk.
- Amúgy Giulio vagyok. Giulio Crescedo Da Pisa.
Széles vigyor húzódik a számra így végigmondva az egészet. Tudtommal amerikában nem éppen a leg megszokottabbak az ehez hasonló olasz nevek. Na meg ez a bemutatkozásmód is kissé elcsépelt már, de ennek ellenére bemutatkozás. Közben Az asztal felett átnyúlva kezetnyújtok a hölgynek, és ha elfogadja megrázom a kezét. Ha van rá időm mielőtt válaszolna gyorsan eltekintek a konyha felé, ha nincs, előbb végighallgatom a választ, és csak utána nézek el a saját pizzám után kutatva. Remélem azért, hogy neki is van kedve a beszélgetéshez, és nem csak nekem. De ki tudja? Lehet, hogy sokkal beszédesebb mint gondolnám, vagy az is lehet, hogy inkább enne csendben egyedül.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 29.09.12 21:13

A kettőnk közötti kínos csendet végül is partnerem oldotta fel, már kezdett kínos lenni, hogy csak úgy némán ücsörgünk egymás mellett.
-Oh... ez csak azért van mert még nem ismerjük közelebből egymást, amúgy hidd el be sem állna a szám.- Első körben nem szokott nagy szám lenni, de ha kicsit jobban megismer az ember akkor le sem lehet lőni annyit beszélek. Az ismeretlenek társaságában nem tudok úgy feloldódni, valahogy veszélyben érzem magam ezért mindig visszahúzódónak tűnök, pedig ez egyáltalán nem igaz.
- Az én nevem Selene Miller.- Legalább is ezzel az átokkal súlytotiak.- Nagyon örvendek. Nagyon különleges neve van, nem megszokott mifelénk.Nyilván való, hogy olasz származású. Már itt született vagy mostanában költözött ide?- Kezet nyújtott én pedig jól nevelt gyerekként elfogadom, kezet rázunk.Mi rejlik egy névben? A címke, amiket az emberekre ragasztunk, vajon mindent elmond, amit tudnunk kell? Ha azt mondjuk, ő még csak egy gyerek, az azt is jelenti, hogy teljesen ártatlan? Ha drogdílernek nevezzük, az bizonyítja azt, hogy tényleg gonosz? Ha valaki prédikátor, mindig be is tartja, amit tanít? Egy férfi, akit gazembernek tituláltak, nem is viselkedhet hősként? Az igazság az, hogy egy név nem sokat árul el viselőjéről. Sokkal többet mond arról, hogy mire képes.
Közbe közbe oldalra kacsingat, gondolom a pizzáját várja.
- Ha nagyon éhes vagy fel tudok ajánlani egy szeletet az enyémből.- Tudom, hogy nem vagyunk szerelmesek, akik egy tányérból esznek, de engem anyukám mindig arra tanított, hogy mindig segítsünk másokon, és hát... olyan éhesnek látszik. Csak segíteni akarok erre tiszta hülyét csinálok magamból, remélem nem érti félre a szándékaimat.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 30.09.12 0:11

Miután kezetráztunk, kissé hátrébbdőlök, és úgy válaszolok a nevemmel kapcsolatos kérdésére.
- Igazáből csak nemrég érkeztem amerikába, szóval nem mondanám, hogy túlzottan ismerném még a környéket.
Válaszolok őszintén, aztán kicsit végiggondolom a mai napomat. Eddig végigjártam különböző szórakozóhelyeket, éttermeket, kocsmákat, és kaszinókat, hogy későbbiekben tudjam, hogy nagyjából merrefelé kereshessem majd az embereket. Persze ez is mint minden az emberek egyéniségétől függ.
- Sőt mi több. A nevemből még azt is megtudhatja, hogy hol születtem.
Vigyorgok megint rá, azán amikor felajánlja, hogy ha annyira éhes vagyok vegyek nyugodtan egy szeletet a pizzájából, kicsit elgondolkozom, de nem túl hosszan.
- Á, köszönöm, de nem kell. Csak kibírom ameddig kihozzák az enyémet is. Viszont a pizza méretéből ítélve úgy tűnik te eléggé éhes lehetsz.
Teszek egy gyors megjegyzést, aztán egy biccentéssel megköszönöm a pincérnek, aki pont ebben a pillanatban és oda az enyémmel is, ami valamiért nem kissebb, mint amiet asztaltársam rendelt.
- De úgy látszik én is éhesnek tűnök.
Fejezem be a mondatot, a pizzát látva, aztán egy szeletet felemelve, másik kezemmel próbálom tartani addig az elejét, ameddig a számhoz juttatom, hogy ne konyuljon le teljesen, ezzel lehetetlenné téve a megevését. Egy nagyot harapok a pizzaszeletből, aztán egy gyors rágás, és nyelés után újból megszólalok.
- Viszont, ha kérsz belőle, te is nyugodtan vehetsz ebből egy szeletet. Legalább nem csak egy félét kóstolhatsz.
Vigyorodok el megint aztán, egy újabbat harapok a szeletből. Nem pont olyanok mint amilyeneket otthon ettem eddig, de azért azt sem mondanám, hogy rossz. Inkább csak szokatlanok számomra ezek az ízek. De erre számítani lehetett. Minden országban más ízeket kedvelnek jobban.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 08.10.12 15:54

Az udvarias bemutatkozási rituálé után Giulio lazán hátradőlt a székében és a továbbiakban így beszélgettünk.
- Mit jelent az, hogy nem rég?- Gondolhattam volna, hogy külföldi mert volt egy kis akcentusa, de nem annyira feltűnő, hogy az ember rögtön észrevegye.
- És eddig, hogy tetszik Amerika?- Alapjáraton nagyon kíváncsi természet vagyok és rengeteg kérdésem lenne még, de nem akarom az összeset egyszerre rázúdítani.
- Remélem meg szabad kérdeznem, hogy miért pont Las Vegasba jöttél?- Hát úgy tűnik nem bírok magammal és csak azért is faggatni kezdem, de hát mint tegyek annyira kis kíváncsi Fáncsi vagyok.
- Érdekes, hogy olasz létedre pont az Las Vegasba jöttél pizzát enni. Jó sokat utaztál érte. Mond csak amit kint csinálnak az tényleg finomabb?- Ahány embert megkérdeztem erről a témáról az mind azt mondta, hogy az olasz pizza az igazi, ami nem is csoda, hiszen ott szinte ez tradicionális ételnek számít, mint nálunk a hot-dog.
- Ne tévesszen meg a vékony derekam rengeteg mennyiségű ételt el tudok pusztítani és ha hiszed ha nem, de edzés nélkül is ilyen vékony tudok maradni. - Felnevettem amikor láttam, hogy ő is nagy pizzát kapott, de mennyire elcsodálkozott rajta.
- A nagy sietségbe nem mondtad a méretet ezért automatikusan a nagyot hozták ki mivel ez a drágább.- Ez itt így működik, ha nem figyelsz nagyon könnyen rászednek, habár ez nem is nagy átverés ez mint inkább üzleti fogás.
- Nagyon kedves vagy köszönöm, de elég válogatós vagyok és a te pizzádon van egy két olyan feltét amiért én nem vagyok oda.- Anyám szerint azért vagyok ilyen vékony mert sok tápláló ételt nem eszem meg, mindig csak ilyen műanyag kajákon élek. Lehet, hogy igaza van, de szerintem meg a gyors anyagcserém miatt nem vagyok kövér.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 06.12.12 22:11

Játék fagyasztva! Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 06.12.12 22:29

Thomas

Napok óta alig tettem ki a lábamat a lakásból. Csoda, hogy nem ment fel rám plusz tíz kiló... bár hova menne ennyi drog és ital mellé? Anyám szerint zörögnek a csontjaim, de én erre csak annyit mondok, hogy figyelek az alakomra. Komolyan, mint valami nő. A tény az, hogy soha nem voltam erős csontú. Soha nem volt rajtam egy kiló felesleg se, de mivel most nem ez a lényeg, ezért kussolok is.
Bő farmerom zsebébe rejtett kezekkel kullogok az éjszaka sötétjében egy ismerős alak melóhelye felé. Tekintetem többször találkozik a felém tartó emberekével, és a gyűlöleten, undoron kívül mást nem látok az arcukon. Ez pedig megrémiszt. Mi van, menet közben undorító pattanások nőttek az arcomra? Esetleg három szemem nőtt kettő helyet? Vagy agyaraim vannak? Mi van ma mindenkivel? Mikor egy fiatal pár elmegy mellettem és utánam fordulnak, én meglepetten pördülök meg a tengelyem körül és sétálok tovább rükvercben, le nem véve tarkójukról a tekintetemet. Végül megrántva a vállamat fordulok vissza, hogy normális tempóban, normális körülmények között haladhassak tovább. Ha nem figyelek oda rájuk, nem is fogom felcseszni az agyamat rajta.
Ám a kusza gondolatok, színes tájképek eszembe juttatnak valamit. Hát én ma megint szívtam egy keveset. Ki tudja, lehet, hogy bár nem látom, anyám tangájában és melltartójában tipegek a kietlennek ható utcákon, s ezért bámulnak meg annyira. Biztos transzinak képzelnek. Csak képzelem a farmert és a bőrdzsekit? Megállva egy butik előtt bámulok bele karikás szemekkel a kirakatba, honnan tökéletes, száznyolcvanöt centis, ruhával felszerelt másom néz vissza rám kusza hajjal, vadul villogó kék szemekkel, mi arról árulkodik, van bennem egy kis anyag. Ennek ellenére mégis keresem az adott illetőt, hogy nyomjon a kezembe még egy keveset.
Amint elérem a pizzériát, már meg is ütögetem az ajtót jelezve, hogy bebocsátásra várok. A pontos kódot kopogom, nehogy a végén szét rúgja a seggemet.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 07.12.12 18:59

Jonah

Hajnali két óra van. A munkaidőm pontosan tizenöt órával ezelőtt kezdődött, de még mindig percenként szól a telefon. Nagyjából az ezredik pizzámat teszem be csak a mai napon a kemencébe, de ha így folytatom már nem sokáig. A karjaim már annyira fájnak, hogyha még egy adagot be kell kevernem, jó eséllyel leesnek. Hiába van Vegasban legalább húsz másik hely, mégis a miénk a legforgalmasabb. Hogy miért? Nem is kérdés, csak rám kell nézni. Jót vigyorgok öntömjénező gondolataimon, aztán kikapom a kész ételt a kemencéből és gyors mozdulatokkal felvágom 6 szeletre. Egy hajtás, két hajtás, és már a dobozában is van őlordsága. Ha azt mondom, hogy bármelyik origamikészítő elbújhat mögöttem, nem hazudok. Ez kérem szépen a szín tiszta valóság. Megtörlöm a kezemet, miközben Mike elrobog a vadiúj mociján. Még csak két hetes a kicsike, de már vagy négyszer kellett összefoltozni. Nem normális, hogy egyesek hogy képesek menni az utakon.
Végre csend van. A zenét is lekapcsolom és leteszem a hátsó felemet az asztal lapjára. Ha ez bármely ellenőr papus meglátná, be is zárhatnánk a boltot, de ők most épp mást csinálnak. Alszanak a pihe-puha ágyikójukban. De jó egyeseknek.
-Na nekem mára ennyi volt. -Szólalok meg hangosan, de nem várok választ, hiszen egyedül vagyok most az egész épületben.
-Hopp! -Szólalok meg, mikor -természetesen- teljesen véletlenül kihúztam a telefonzsineget, és jó messzire elhajítom a végét. Leoltom a lámpákat -Mike ebből tudja, hogy bezárt a bazár-, aztán elfordítom a kulcsot a zárban. Már indulnék is a kellemesen puha ágyikómba, amikor felhangzik a jelszó helyetti kopogás. Üres tekintettel bámulom az ajtót, csak egy perc múlva lépek oda, hogy kinyissam a nyílászárót.
-Héjj! Bújj bentébb öreg! Mesélj mit hoztál nekem? -Derül fel a képem, s már előre érzem zsebemben a ropogós dollárokat. Félreállok az ajtóból, aztán a nappaliként szolgáló egyszer másfél lépésnyi terem felé irányítom Jonah-t. Belépve felkínálok neki egy háromlábú sámlit, majd én is magam alá kapok egyet. -Túl rég jártál erre legutóbb. Már azt hittem túladagoltad magad. Kár lett volna ám azért a randa pofádért, úgyhogy csak ésszel repülj ki a csukott ablakon a tizedikről.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 07.12.12 23:00


A gondolat, hogy talán a lehető legkényelmetlenebb, legcikibb szerelés van rajtam, egy pillanatra elbizonytalanít. A fű miatt most úgy érzem magam, mint néhány legrosszabb álmunkban, mikor ruha nélkül jelenünk meg valahol, mondjuk a legjobb haverjaink körében, esetleg az iskolában vagy a munkahelyen. Ez a jelenlegi se másmilyen, sőt, talán még kellemetlen, hisz tisztában vagyok vele, hogy ez a véres valóság, ha itt most tényleg meztelen vagyok, vagy az anyám fehérneműje van rajtam, akkor magamra vethetek, mivel úgy csináltam magamból hülyét, hogy nem is tudtam róla. Mondjuk ezzel magával nem is lenne baj, hisz másnap úgy se nagyon emlékeznék rá. A gond viszont az, hogy nap mint nap megjelenek itt normális, emberi mivoltomban is, mikor nem vagyok se segg részeg, se pedig fűtől kába. Akkor pedig az emberek tudni fogják, hogy én vagyok az az elvetemült rossz kisfiú, aki szív, füstöl, iszik, valamint kisebbeket bánt, lop, csal, hazudik. Az utóbbi négy rám nem jellemző. Soha nem loptam még sehonnan, ami meglepő, hisz többször jutottam el odáig, hogy megteszem, de a lelkiismeret nem hagyott. Csalni... hááát. Attól függ miben, a hazugság pedig csak kegyes hazugság szokott lenni. Szóval kedves rettegő nagyik, nem kell félni tőlem, nem kell a retiküljük! És még az unokájukat se fogom megcsócsálni.
Elérve a pizzériához, nekivetve vállamat az ajtónak, már le is adom azt a bizonyos kopogási rendszert, amit Thomastól kaptam hónapokkal ez előtt. Ha szükségem van valamire csak meg kell emelni a hátsómat, idáig elvonszolni, kopogni majd fizetni és voilá, meg is van a kívánt anyag.
Az ajtó nem nyílik ki rögtön, bő egy perc telik el az utolsó kopogásom és a kilincs megmozdulta között, ami most egy örökké valóságnak tűnik. Karikás szemekkel bámulok a pacákra, majd a beinvitálást elfogadva, már bent toporgok a helyiségben, mígnem a seggem alá nyomnak egy sámlit.
- Á, nem szabadulsz meg egy könnyen tőlem - rázom meg vigyorogva a fejem, majd egy szemdörgölést követően, farmerom zsebéből előkapok egy adag, nagy nehezen összekuporgatott mennyiségű pénzt.
- Nem sok, tudom... annyit adj amennyire futja. Csak kíváncsi vagyok rá - tekintetem határozott, nem tűrök apellátákat. Hoztam pénzt, adja meg amennyi kijön belőle.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 08.12.12 16:01

Ásítanék egyet, de ekkor a nadrágja irányába indul a keze. Az éberség hulláma úgy csap át rajtam, mintha nem lennék fenn lassan egy napja. Az arcom pókerarc, de azért kíváncsi vagyok mit hozott ma nekem a kedves kuncsaft. A papírköteget látva viszont ismét a jó puha és meleg ágyikómra kell, hogy gondoljak, ugyanis ez a pénzmennyiség még wc papírra is nehezen futná.
-Viccelsz, öreg? Mert tudod, hogy jó haverom vagy nekem, érted, de ez... -Várakozóan tekintek rá, hátha tényleg csak viccel, és mindjárt előkapja az adag másik felét, de a várva várt mozdulat félbemarad. Beharapom az ajkamat, és elgondolkodva rágni kezdem.
-Ismersz már egy ideje, öreg. Tudod jól, hogy olcsó húsnak híg a leve. Hát tényleg mosóport akarsz kapni a nehezen összekuporgatott pénzedből? Hozz még egyszer ennyit, és kaphatsz a legfrissebb importból egyenesen Kubából. Van füvem Hollandiából is. Múlthéten hozta egy arc a vöröslámpás negyedből, ennél frissebb anyagot nem találsz a környéken. Azt mondta, hogy olyan randa kurvákat, mint amilyenek ott vannak nem látott még a világ, mégis ha beszívsz a füvéből, mind dögös szukává válik hirtelen. -Röhögök, de csak az arcom vidám, a szemeim nem. Ne értsetek félre, nincs nekem bajom Jonahhal, sőt, kifejezetten bírom a fejét, de néha elkeserítő, hogy mennyire nem vágja, hogy a túlkevert cucctól épp úgy megáll a szív, mint a túl tisztától. A jó cucc viszont pénzbe kerül. Amit lerakott elém, abból bizony nagyjából másfélszer tudná kiütni magát rendesen, de a félnek mi értelme, kérdem én. A kínos hallgatást megtörve tovább viszem a beszélgetés fonalát.
-Mire vágysz? Fűre, fára, orvosságra? Csak találunk neked valamit mindössze annyi a dolgod, hogy szűkítsd le egy kicsit azt a bizonyos kört. Felállok és az ajtóhoz lépek, mert Mike veri az ajtót.
-Zárva vagyunk! Mennyé' aludni! -Csapok rá az ajtóra és nevetve csóválom meg a fejemet, nem törődve legkedvesebb munkatársam sűrű anyázásával. Piszok mázli, hogy csak nekem van ide kulcsom. Visszatérek a szobácskába, hátha sikerült Jonahnak döntenie.
-Na? Mi legyen? Visszajössz később?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 10.01.13 2:14

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 10.03.13 18:43

Veronica Chloe Foster

Valósággal lenyűgöztek Chloe szavai, ami már nem újdonság, sőt hiányzott. Szinre olvadozok bókjaitól annyira megindító és most ez, hogy végre belátta, hogy én is pasiból vagyok, ez valami elképesztő.
- A tanár úr hogyan vélekedik erről? - Jó, hogy végre belátta, hogy én férfiból volnék és nem mondom és nem is egyszer néztem meg magamnak ismeretségünk kezdeti stádiumában és nem először és nem utoljára mérem végig, de mind hiába, ugyan is én nem találom a hibát rajta. Másod sorban viszont úgy gondolom, hogy nem nekem kell, hogy tetszenek a mellein, nem nekem kell megfelelnie, ettől persze még a véleményemet elmondhatom és örülök is valamilyen szinte, hogy számít a szavam számára valamit, de én tényleg nem találom a kivetnivalót, már ami a külsejét illeti és őszintén érdekelne, hogy mások erről hogyan vélekednek?!
- Lássuk be, ha mindig mindenben egyet tudnánk érteni unalmasak lennénk egymás számára, nem? - Én ezt tényleg így is gondolom. Nem azért nem értek vele egyet soha, hogy cukkoljam. Jó, persze az is közrejátszik olykor, igen... De, én soha se tévesztem össze kék szempárját a melleivel.
- Jut eszembe, neked még Barbie babákkal kellene játszadoznod? - Tény, hogy jóval idősebb vagyok nála, ami ez idáig még nem fektettem hangsúlyt, de ha ő minden áron erre vágyik, akkor abban az esetben szívesen emlékeztetem rá amikor csak kell, hogy már pedig én vagyok az idősebb és tartozik némi tisztelettel irántam.
- Ez most annyira úgy hangzott akár egy védőbeszéd. - Egy pillanatig már kezdtem tényleg azt hinni, hogy ez egy védőbeszéd az én részemre, hogy elhiggyem neki mindazt amit mond, aminek tulajdonképpen nem is értem a lényeget, hogy miért van erre szükség?! Hiszen nekem nem tartozik semmilyen magyarázattal sem és én nem is várok tőle semmit és ha kérdezősködök is az nem azért van, hogy kérdőre vonjam a döntését, bár a helyességét erősen vitatom és megkérdőjelezném.
- Ez most kicsit fájt! - Néztem rá komolyan jelezvén, hogy jobb volna talán ha erről inkább nem beszélnénk többet, mindazonáltal nem gondolom, hogy ezt tényleg megérdemeltem tőle. De ennél nyeltem már le rosszabbat is.
- Igen, na és mit láttál bennük? - Hallottam már ezt-azt... különféle elemzéseket a tekintetemről és a barna szemeimről különféle nőktől, de tőle még nem.
Szerencsénkre a délelőtt jó részét már elvesztegettük így most már volt szabad asztal bőven.

- Hölgyeké az elsőbbség, csak könyörgöm ne gyere most nekem az alakoddal csak rendelj valamit úgy és annyit, hogy azt meg is bírd enni. - Néztem rá kérlelve egy pillanatra amikor végre nagy nehezen a személyzet egy tagjának sikerült észrevennie, hogy mi is itt vagyunk és megérkezett, hogy felvegye a rendelést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 10.03.13 19:33

Ez a kérdése nagyon gonosznak hatott, de nem riadok vissza a válaszadás alól. Sőt, akkor már rá is kontrázok.
- Egyszerűen imádja, szerintem ha tehetné egész nap élvezkedne, mint a látványban, mint a tapintásában, pontosan úgy ahogy a doktor úr is tenné. - Hupsz, azt hiszem azaz aprócska kis részlet eddig kimaradt, hogy nem csak egyetlen egy férfi figyelmét élvezhetem jelenleg. Valahogy úgy alakult, hogy egyszerre két hím is bekapta a csalit, én pedig csak élvezni tudom a törődést, amit tőlük kapok. Úgy látszik nem kaptam elég figyelmet és szeretetet eddig és így próbálom kitölteni a bennem lévő űrt.
- Miből hiszed, hogy most nem tartalak unalmasnak? - Finoman meglököm vállammal, hogy éreztessem vele, hogy nem volt komoly kérdés, csak az irónia kedvéért tettem fel.
- Drágám, mindjárt húsz éves leszek, hogy nézne ki ha még mindig babáznék? Babák helyett inkább férfiakkal játszok, az sokkal érdekesebb. - Biztosra veszem, hogy ha akarnám Masont is az ujjaim köré tudnám csavarni, de sokkal többet jelent nekem, mint bármelyik férfi, ezért is tartom meg csak barátnak. Mert aztán ki tudja, hogy hogyan alakulnának a dolgok, akár el is veszíthetném, azt pedig főleg nem akarom.
- Védőbeszéd? Biztosan azért mert túl sok időt töltök veled és átveszem ezt az ügyvéd modorodat. - Végül is nem akartam védekezni, mert neki sem tartozok magyarázkodással, az én életemmel azt teszek amit csak akarok, pontosan úgy, ahogy Mason is a sajátjával. Nem fogok felette ítélkezni egészen addig, ameddig ő sem szól bele abba, hogy mit és kivel teszek. Megbánó pillantásokat vetettem felé, tudom hogy úgy sem tudna rám haragudni.
- Hm, semmi érdekeset csak azt olvastam eddig ki belőle, hogy mennyire szeretsz és hogy mennyire fontosnak tartasz. - Ezzel szerintem nem is tévedhettem túl nagyot, de ha még is akkor nagyon csalódott lennék.
- Igenis főnök! - Még csak a tisztelgés hiányzott volna, de helyette bele merültem az étlapba.
- Kérnék egy mexikói pizzát, de még véletlenül se legyen rajta hagyma. Nem szereti a barátom, ha hagymát eszek, mert úgy nem képes megcsókolni. - Elkeseredve nézek rá a pincérre, közben kezem Mason kézfejére siklik azt imitálva, hogy mi egy párt alkotunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
216
Join date :
2012. Dec. 12.
Age :
33
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 17.03.13 17:24

- Mióta szorulsz te kezelésre? - Ha már ő is akkor én is. Azért nem tagadom, hogy majd leesett az állam mikor tudatosult bennem, hogy mit is mondott, csak hogy nem felejtettem el becsukni a számat. elképzelhető, végül is ki tudna ellenállni egy ilyen vonzó kis nőnek? Mondjuk én? Mondjuk képtelen vagyok rá. Azért annyira nem nehéz ha reálisan átgondolom a dolgokat. Túlságosan fontos nekem ahhoz, hogy elveszítsem néhány hancúr miatt. Azt viszont már elképzelhetetlennek tartom, hogy átvészelnék egy-egy vihart kicsikét emeltebb hangnemű esetleg durvább összekapás nélkül. Így nincs különösebb jelentsége ha összevitázunk, mert azok általában kevésbé jelentős dolgok és inkább csak azért történnek, mert igen is fontos a másik és nem mindegy, hogy mit tesz. Én igen is hajlamos vagyok az aggodalomra, de azért olykor próbálom leplezni és inkább csak szurkálódom...
- Hát már idáig jutottunk? - Kérdeztem vissza nevetve. Természetesen tudom, hogy nem gondolta komolyan, legalább is reménykedem benne. Más különben minek lenne még mindig velem és minek is pazarolná rám a drága idejét?!
- De egy játékbaba nem is tud megbántani és a lelkedbe gázolni, bár most már erősen vitatom, hogy lenne... - Vajon a két pasas tudhat egymásról? Ez egyre érdekesebb. Ki nem néztem volna belőle... Hogy mikre képes? Hirtelenjében nem igazán találok rá értelmes magyarázatot pedig nekem aztán sok mindenből kell kidumálnom magam nap mint nap, de erre egyszerűen nincs értelmes és elfogadható magyarázat.
- Az neked csak jól jöhet. - Aki ilyen bűnös életet folytat annak nem árt ha van némi fortély a tarsolyába.
- Egész biztos? Ügyvéd vagyok... - Emlékeztetem erre a jelentős kis apróságra. Nekem ez a dolgom, hogy minél meggyőzőbb tudjak lenni és hogy mindig tudjak mit felmutatni, amivel megkérdőjelezhetem mások igazát.
- Én pedig egy bolognai pizzát... - Adtuk le a rendelést mindketten. Azt hiszem Chloe kicsivel többet is elárult a felszolgálóval mint az tudni szeretett volna.
- Képes lennél még engem is szédíteni mint harmadik személyt az életedben? Hát van neked szíved? - Néztem rá nagy szomorú szemekkel. Őszintén csalódnék benne ha kiderülne, hogy igen...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 18.03.13 3:33

Mason sokat szórakoztatott, mikor el volt töve a kezem és csak kínlódtam az unalomtól, ezért azt hittem hogy tudja erre a választ.
- Mióta voltam annyira béna és sikerült eltörni a kezemet. - Igen, minden akkor kezdődött mikor sikeresen leestem a lépcsőre és a vége az lett, hogy bent találtam magam a kórházba, be lett gipszelve a kezem és egyáltalán nem tudok panaszkodni arra az ellátásra, amit azon a napon kaptam. Minden olyan gyorsan történt, de egyikünk sem volt képes magának parancsolni, ezért megtörtént akkor és azóta is jó pár alkalommal.
- Nem még odáig nem jutottunk el, de majd tudni fogod mikor untam rád, akkor majd látványosan kerülni fogom a társaságodat. - Pimaszkodok újfent vele. Azt szeretem benne, hogy az ég világon semmi vérrokonság nincsen közöttünk, de tényleg úgy tudok rá tekinteni, mintha a testvérem lenne. Valójában egyke vagyok, de Mason még is olyan, mintha a bátyám lenne, szerintem pont úgy ugrassuk egymást, mint a testvérek szokták és éppen azért ennyire alapszik szilárd alapokra a mi kapcsolatunk.
- Szóval szerinted ezért nekem nem is lenne lelkem? Elítélsz azért mert egyszerre két férfit is az ujjaim köré csavartam? - Szavaiból nagyon is ezt vettem ki. Nem hiszem, hogy ezzel bárkinek is ártani tudnék, legalább is addig, még a két férfi nem tud egymásról. Tényleg nem szeretném, ha bárkinek bántódása esne csak azért mert még fiatal vagyok és próbálom magam jól érezni és annyi mindent megtapasztalni.
- Ezzel konkrétan mire is szeretné célozni? - Kérdőn vonóm fel ívelt szemöldökömet. Lassan kezdem úgy érzeni, hogy hatalmas hiba volt Masont ennyire beavatni a magánéletembe, mert azóta mintha máshogy viszonyulna hozzám.
- Attól hogy ügyvéd vagy még engem nem kell megtévesztened. Tudom, hogy bírom a cuki pofimat és azért lógunk egymással mert túlságosan is hiányoznék, ha már nem lennénk barátok. - Valami ilyesmiben szeretnék hinni, hogy tényleg hiányérzete lenne, ha már megszakadna közöttünk a kapcsolat, bár remélem erre nem lesz példa.
- Biztosan van szívem, de sosem játszadoznék az érzelmeiddel! Szerinted ha játszadozni szerettem volna veled, akkor már nem tettem volna meg? Megnyugtatlak, túl sokat jelentesz nekem, hogy bármikor is megtegyem ezt veled. - Teljesen őszinte voltam vele, az pedig már csak rajta múlik, hogy ebből mennyit fog nekem elhinni.
- Mason, rendben vagyunk? - Szeretném tudni, hogy még mindig ugyan olyan a kapcsolatunk, mint eddig is volt, mert érzek közöttünk némi feszültséget.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria

Vissza az elejére Go down

Pizzéria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához