welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
Yesterday at 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Pizzéria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Nextdo you know who i am?
Mason Nicolson
Hozzászólások száma :
218
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 12.
Kora :
34
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 19.03.13 13:28

- Gondolom nem én voltam az egyetlen, aki rendszeresen látogatott, hogy ne emésszen fel teljes mértékben az unalom?! - Nem is ez az ami valójában zavar, hanem hogy mi után előtt vagy után következtem én? Kétségtelen,hogy jobban vettem volna ah ezt inkább nem osztja meg velem, mert azon azért ő is elgondolkodhatott volna még mielőtt ilyen felelőtlen kijelentéseket tesz, hogy az amit mond milyen hatással lehet a másikra és hogy miféle kérdésekre adhat okot?
- Mert képtelen leszel őszintén a szemebe mondani, hogy ne találkozzunk többet? - Nem tudom mi van velem. Csak úgy ki bukott belőlem a kérdés. Akkor már én sem gondolkodom csak kérdezek. Így nagyobb rá az esély talán, hogy őszinte és egyenes választ fogok kapni, legalább is nagyon remélem, hogy még mindig megérdemlem.
- Evvel az erővel háremet is tarthatnál női módra... - Olyan még úgy sem volt, legalább is ritkábban fordult elő és mindketten tudjuk, hogy kettőnél többre is futná és mindenkiben van valami, amit értékelni lehet. Legalább is én eddig ebben a hitben éltem. - Nem Chloe, én nem ítéllek el. - Feleltem egy mély sóhaj kíséretében.
- Aki a tűzzel játszik, annak nem árt tudni róla ezt-azt... - Még mielőtt túl késő lenne és megégetné magát. Szerintem még túl fiatal az efféle játszmákhoz, mert ezek könnyedén eldurvulhatnak...
- Tudod Chloe vannak olyan dolgok, amiket gondolhatsz csak jobb ha nem mondod ki... - Azaz a másik félnek mindenképpen jobb. Én tudom, hogy már jól ismer, mert én hagytam, hogy ez így legyen és nem bántam meg. Viszont én már kezdem azt hinni, hogy őt egyáltalán nem ismerem. Már nem azt a lányt látom benne ha a szemébe nézek mint régebben és ez az ami kicsit bánt.
- Persze, rendben vagyok. Csak én nem tudok úgy tenni mintha nem érdekelne, hogy mi van veled vagy ne aggódnék vagy ne féltenélek. De ha te inkább azt szeretnéd, hogy ne tegyem, akkor csak szólj. - Tökéletes időzítés, hogy épp felszolgálták a kaját, mert ekkor mind a ketten elhallgattunk, ami talán nem is jött olyan rosszul.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 20.03.13 11:22

Szerettem volna tényleg őszinte lenni vele, azt hittem, hogy Mason az a személy az életemben, akivel őszinte tudok lenni és meg tudok vele mindent osztani, úgy hogy nem ítéli el a döntéseimet és nem kérdőjelezi meg azt, hogy mit és miért teszek. Erre tessék.
- Jól gondolod, de ezt miért kell így mondani? Tudod ez már nem vicces és kezdem azt hinni, hogy komolyan gondolod. - Talán nem életem egyik legjobb döntése volt az, hogy elmondtam neki, hogy jelenleg mi is zajlik körülöttem, de szerettem volna, hogy tudja mert tartom olyan fontosnak, hogy meg merjek vele osztani ilyen dolgokat.
- Szerintem képes lennék rá, de nem hiszem hogy valamikor is ezt mondanám neked. - Hova tűnt az eddigi jókedvűnk? Azért szeretek vele lenni, mert akkor önmagam lehetek, viszont most nagyon is feszélyezve érzem magam. Csak viccelődni próbáltam és Mason túl komolyan vette, ezért nem is volt akkora poén, mint vártam volna.
- Ugye most csak viccelsz? - Tudtommal a háremhez több férfi kellene, én pedig beérem ezzel a kettővel is. Eleinte nem így terveztem, de valahol nagyon össze kuszálódtak a szálak és őszintén nem nagyon tudom bánni, hogy így alakult.
- De még is mióta elmondtam ezt neked máshogy bánsz velem. Ettől tényleg annyira rossz lennék, hogy egyszerre két férfi van az életemben? Jobb lenne ha inkább napi szinten váltogatnám a partnereimet? - Mert megtehetném, de nem akarok könnyűvérű nőcske lenni, bár talán már most is azt gondolja rólam Mason, hogy az vagyok.
- Szóval ennyit az őszinteségről? Azt hittem, hogy mi mindent meg tudunk beszélni egymással. - Hatalmas szemekkel és lebiggyesztett ajkakkal nézek rá, ez már nem megjátszás. Nem hittem, hogy a mai napon sor kerül ilyen komoly témákra is.
- Mason nem kell miattam aggódnod, tudom hogy mit csinálok és féltened sem kell. - Ennyit sikerült kinyögnöm, de ekkor el is hallgattam, mert a pincér ide ért és letette elénk a rendelt pizzát. Valahogy elment az étvágyam, ezért csak szótlanul ültem és Masont figyeltem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Mason Nicolson
Hozzászólások száma :
218
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 12.
Kora :
34
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 23.03.13 11:44

- Hogy? Hogy mondani? - Tényleg nem tudom hogyan mondtam, de ő majd mindjárt megállapítja és akkor annyival is okosabbak leszünk. Nem én akartam ezt minden áron a terítékre tenni. Talán jobb lett volna ha előbb átgondolja, hogy valóban szeretné-e ha én erről tudomást szereznék és hogy valóban tudnom kellene-e erről.
- És mit gondolok komolyan? - Ha nem tűnt volna még fel én mindig próbálok komoly lenni és hozzá őszinte. ettől persze még nem nyeltem karót és szorult belém némi humorérzék, ugyan akkor azt is tudom, hogy minek mikor van itt az ideje. Igaza van. ez már cseppet sem vicces.
- Én igen. - Nem hittem volna ,hogy valaha is ezt fogom majd felelni neki, de hát erre is sor került. Hangom halk volt. Bevallom nem szívesen mondtam ezt és utálok ilyen lenni, de erről már hagy ne én tegyek, bár még az is belefér, hogy az én hibám lesz álláspontja szerint. Lassan már nem tudok mit mondani a számára és talán jobb is volna ha befognám a számat és semmit sem mondanék.
- Hová lett az a Chloe akit én ismertem? - Erre a kérdésre most hagy ne keljen feleletet adnom, inkább megpróbálom elfelejteni, sőt azt is, hogy hallottam egyáltalán, bár a figyelmem eléggé szerteágazó most mégsem tudok ennek örülni.
- Tévedtél. - Szeretném ezt a mai napot inkább meg nem történté tenni vagy inkább csak újra kezdeni, bár erősen kétlem, hogy azzal bármi is megváltozna vagy másként történne. Csupán csak idő kérdése. Van amit nem lehet elkerülni.
- Jó, akkor nem teszem. - Tudtam le ennyivel a dolgot, mert nekem ehhez már tényleg nincs hozzáfűznivalóm. Szótlanul ülte hátradőlve amíg kiszolgáltak minket mégsem tudtam rá nézni, mert attól tartok, hogy most valami egészen mást tükrözne a tekintetem, neki pedig igen jó szeme van az ilyesmihez.
- Szeretnéd, hogy fel is vágjam és megetesselek kicsi falatokkal mint a húgomat vagy hozzálátsz? - Böktem a tányérja felé egy halvány mosoly kíséretében. Ha kell hát én aztán tényleg megetetem csak ne nézzen már így rám, mert ezt nem hiszem, hogy sokáig bírom még!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 23.03.13 23:40

Nem gondoltam azt, hogy a hangulat ami eddig uralkodott meg tudna változni pár kiejtett szótól, amit közölni szerettem volna vele, de rá kellett jönnöm, hogy rosszul hittem.
- Úgy mondtad, mintha a világ legszörnyűbb dolgát tenném. - Egyikünk sem az ártatlanság mintapéldánya, de azért még is rosszul esik ez tőle. Nem azt vártam volna el, hogy veregesse meg a vállamat és legyen büszke rám, hanem azt, hogy akármit is teszek ne ítélkezzen felettem.
- Olyan komolysággal beszélsz velem, ami tőled túl szokatlan. Azt hiszed azért csinálom mindezt, mert annyira unatkoznék? - Arról én is tehetek, hogy a dolgok így alakultak, de nem csak azért szórakozok egyszerre két férfival is, mert annyira unalmas életet élnék. Egyszerűen úgy érzem, hogy mindkettőre szükségem van, nem tudom megmagyarázni hogy miért, csak érzem. Jó érzés azt tudni, hogy valakinek kellek.
- Nem tudom, az is lehet hogy félre ismertél és nem az vagyok, akinek hinni akartál. - Nem tudhatom, hogy milyennek ismert meg, de nem érzem azt, hogy azóta bármit is változtam volna. Mindig is ilyen voltam, szerettem a saját fejem után menni és élvezni az életet. Most is élvezem, mindent szeretnék kiélvezni még azelőtt, hogy megöregednék, én csak szeretnék mindent kipróbálni, hogy később ne kelljen azt sajnálom, hogy bármiről is lemaradtam.
- Igen, erre már nekem is sikerült rájönnöm. - Inkább csak az asztallapot bámultam, nem voltam képes rá nézni. Bűntudatom ébredt és rossz embernek éreztem magam, csak mert azt hittem hogy lehetek vele őszinte és bármit elmondhatok neki. Remélem nem sínyli meg a kapcsolatunkat az, hogy többet tud rólam, mint bárki más.
- Ne fáradj vele, valahogy elment az étvágyam. - Úgy érzem egy falat sem tudna most lemenni a torkomon, ezek után. Hiába van előttem már a pizzám, ellent tudok neki állni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Mason Nicolson
Hozzászólások száma :
218
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 12.
Kora :
34
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 31.03.13 17:04

- Nem állítom. - Feleltem könnyedén, de nem gondolom, hogy ettől most sokkal jobban érezné magát vagy akár azt, hogy pontosan ezt is várta volna tőlem. Sajnálom, én képtelen vagyok azt mondani amit mások hallani szeretnének csak azért, hogy attól majd valakinek jobb legyen én azt mondom amit mondanom kell.
- Nem, hanem mert élvezed... - Félbehagytam a mondatomat és nem véletlenül egyszerűen jobbnak láttam nem folytatni. Van amit jobb nem kimondani. Gondolni viszont bármit lehet és én azt gondolom, hogy ő ezt valóban élvezi, hogy hatalma van a férfiak között, csak azért mert mindene a helyén és ott kerek ahol kell és egyszerre két pasit is az orránál fogva tud vezetni. Nem gondolom, hogy ezt helyén való lett volna megosztanom vele.
- Akkor én tévedtem... - Ez az amit tényleg nagyon sajnálnék és még mindig nem akarom elhinni, hogy valóban így lenne. De meglehet lassan jobb lenne ezen az eshetőségen is elgondolkodni.
- Nagyszerű. - Fogadja gratulációmat. A történtek ellenére mégsem értem, hogy miért nem képes rám nézni, hol ott véleménye szerint neki nincs miért rosszul éreznie magát.
- Mond szépen, hogy "Á"! - Én megmondtam előre és hát meg is teszem. Vágtam le a pizzámból egy egészen kicsi falatot, mert tudom, hogy ő nem ezt rendelte, de én sem vagyok mindenható... Végül is ha kell akkor az övét is felszeletelem. ebből már igazán nem csinálok problémát csak mi tudjuk már végre befejezni. Lassan közelítettem felé a villámmal és nem tágítottam amíg eleget nem tett az akaratomnak. Ennyit igazán megtehet a béke kedvéért.
- Nézd Chloe. Nem érzem úgy, hogy bocsánatot kellene kérnem így nem is fogom megtenni. Csupán csak annyira kérnélek meg, hogy hagyjuk ezt abba. Nem a te hibád nem is az enyém. egyszerűen csak rossz volt az időzítés. Ennyi az egész. Viszont még előttünk áll egy egész nap és nem akarom, hogy mindvégig ilyen búskomor képet vágj. Különben sem áll jól neked! - Mosolyodtam el újból és remélem, hogy végre meg is lesz az okom rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 01.04.13 22:55

Ez az egész beszélgetés kezd feszélyezni. Sosem éreztem magam még ennyire kellemetlenül a társaságában. Most tényleg azt érzem, hogy elítélne, csak azért mert nem felelek meg a társadalmi normáknak és merek olyan dolgokat tenni, miket mások nem néznének jó szemmel. De ez az én életem és az én döntésem! Még fiatal vagyok, csupán szeretném kiélvezni az életet.
- Ami azt illeti, igen élvezem! Na és te élvezed a trófea gyűjtést? - Csak úgy kicsúszott a számon, de már nem fogom vissza vonni. Remélem nem fogja előttem eljátszani a szentet, mikor ma is sikerült össze találkoznom az egyik aktuális partnerével. Annyira rossz lennék azért, mert egyszerre két férfi vágyát is teljesítem? Váltogatnom kellene napi szinten a partnereimet, vagy kedvem szerint, mint Mason? De most komolyan, melyik lenne jobb?
- Mason, még is eddig mit hittél rólam? Sosem játszottam meg magam előtted, ezért is annyira hihetetlen, hogy azt állítod félreismertél. - Nem tudok mindenkinek megfelelni és azaz igazság, hogy nem is akarok. Mindössze szeretném élvezni az életemet és azt tenni, amihez kedvem van. De még is zavar ez az egész, ezért is ment el az étvágyam. Mikor elkezdett hadonászni előttem a villával jól tudtam, hogy addig úgy sem fog békén hagyni, ameddig nem csinálom azt, amit szeretne. Ezért beadtam a derekamat és leettem azt a falat pizzát a villájáról.
- Ezek után is velem szeretnéd tölteni az idődet? Mert nem kötelező. - Még mindig nem lett jobb kedvem, de azért egy halovány mosolyt még is magamra erőltetek.
- Ha ilyen hangulat fog közöttünk végig lenni, akkor inkább jobb lenne máskor közös programokat szervezni. - Végül csak kiböktem azt, ami eddig foglalkoztatott. Nem akarom látni rajta a nemtetszését csak mert élvezem, hogy nő vagyok és szeretem ha törődnek velem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Mason Nicolson
Hozzászólások száma :
218
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 12.
Kora :
34
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 06.04.13 14:01

- Mire akarsz kilyukadni? - Talán ezt most nem kellett, de mindenesetre érdeklődve hallgatom következzék bármi is. Ne fojtsa magába. Miattam igazán nem szükséges. Ügyvéd létemre hozzá szoktam már, hogy nem mindig azokkal a válaszokkal szolgálnak, amiket én hallani szeretnék és ilyenkor nekem kell odafigyelnem arra, hogy a jó kérdéseket tegyem fel. Sajnos, ez úttal nem igazán sikerült meglátnom az összefüggést a két eset között. Mert ő élvezi és büszke is arra amit tesz, én viszont ezt már nem tehetem meg. Voltak idők, de azok már elmúltak én pedig felnőttem. Nem élhetek olyan felfogás szerint mint ő és húsz éves fejjel majd harminc évesen. Egyszer majd neki is fel kell nőnie és akkor majd megérti, talán. Nem ítélem el, egyszerűen csak nem tartom helyesnek, de nem az én életem és miután most jól megkapom a magamét ezek után nem is vagyok hajlandó beleszólni és egyengetni rögös útjait.Cselekedjen csak belátása szerint. Legyen csak neki igaza és soha se legyen rám szüksége. Ne csak tűnjön okos nőnek, legyen is az. Nem attól okos egy nő és nem attól fogják tisztelni, hogy hány férfit és milyen módszerekkel csábított már el, na és persze hogy miért. Meglehet én sem vagyok egy szent, de ettől még soha senkit sem használtam ki úgy ki...
- Tévedtem... - Előfordul az ilyesmi. Nem szívesen veszem ezt tudomásul, de nem nagyon tehetek mást miután egyre inkább csak tisztul a kép nekem pedig csalódnom kell, de számíthattam volna rá. Csak annyira nem akartam, hogy ez legyen. De sejthettük volna, hogy ha tényleg mindent megosztunk egymással, akkor az ilyenek szinte elkerülhetetlenek. Azt viszont nem gondolom, hogy csakis azért nem találom helyesnek amit tesz, mert én is férfiból vagyok, sokkal inkább az a hét év ami kettőnk között uralkodik.
- Tudod maradnod sem. Bármikor elmehetsz ha szeretnél és úgy érzed ennél volna jobb elfoglaltságod is, megértem. - Ennél nagyobbat már aligha tudtam volna hazudni, de akkor is ezt gondolom. Bármikor itt hagyhat és mint mondtam nem érzem úgy, hogy bármiért is bocsánatot illene kérnem így nem fogom feltartani ha így döntene...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 08.04.13 1:38

Mikor még a morcos ábrázatát és meglepődött pillantását figyelhettem lakásában nem hittem volna, hogy ma ilyenféle beszélgetésre fog sor kerülni. Úgy volt, hogy együtt töltsük a napot és hódolunk a hagyományainknak, ami abból áll, hogy egymással csipkelődünk és zavarba ejtő megjegyzéseket teszünk bárkire és csak élvezzük az együtt töltött időt, de most nagyon elszúrtuk. Nem akarok bűnbakot keresni, de nem gondoltam hogy így fog erre reagálni, nem hencegni szerettem volna, csak végre beszélni erről az egészről azzal a személyben, akiben feltétlenül megbízok.
- Ez csak szex, miben különbözik az attól, hogy egyszerre két férfi is van az életemben attól, hogy te kedved szerint, akár napi szinten is mást fektethetsz meg? - Mert ez az igazság, Mason úgy váltogahatja a nőket, mint az alsóját szokta és ezért dicsértet is kaphatna, sőt vállveregetést is, de ha én tenném ugyan ezt ribancnak lennék elkönyvelve, vagy már az is lehet, hogy ezt gondolja rólam, csak mert beavattam pár részletbe.
- Őszintén Mason! Azt hitted rólam, hogy egy ártatlan kislány vagyok, vagy mi? - Fiatalnak mondanám magam viszont már rég óta nem érzem magam kislánynak, sőt már inkább nőnek mondanám magam, aki szereti élvezni az életet és főleg azt a bizonyos dolgot, amit még mindig tabunak tekintenek. Azt pedig sajnálom, ha csalódást okoztam neki, de csalódni is olyanban lehet, aki közel áll hozzánk és számít is valamit, nemde?
- Nem illik hozzám az egyszerű távozás, de mivel nincs kedvem hangos jelenetet rendezni és eljátszani a szakításunkat inkább maradnék. Különben is egész nap mit tudnál nélkülem kezdeni? - Halványan rámosolyogtam, majd megerőltettem magam és a pizzám után nyúltam, hogy végre elkezdhessek enni, hátha evés közben még az étvágyam is megjön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Mason Nicolson
Hozzászólások száma :
218
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 12.
Kora :
34
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 20.04.13 17:15

- Nem, nem jól látod a dolgokat. Az soha sem csak szex. Majd te is belátod idővel... - Nem szeretnék most neki kisebb szentbeszédet tartani. A felvilágosítással meg már azt hiszem késtem röpke néhány évet és egyébként sem az én feladatom lett volna. Úgy vélem, hogy erre egyébként sem én lettem volna a megfelelő személy. Különben sem gondolom, hogy szüksége lett volna rá valaha is. Ő inkább az a típus, aki kíváncsi és inkább saját maga szeret rájönni a dolgokra. Nem nézi jó szemmel ha kioktatják. Olyan aki tudja, hogy mit és miért tesz, legalább is ezt szeretne ebben a tudatban élni. De szerintem húsz év alatt az embernek lövése sincs arról, hogy mit is akar... Tapasztalat. Ha viszont pontosítani szeretnék ezen akkor is azt mondanám, hogy csak vaktában lövöldöz, mint most ő.
Amúgy meg igaza van bizonyos szinten. Mert megtehetem és időnként meg is teszem. Mégis kissé túlzásnak érzem szavait. De hiába is bizonygatnám neki a magam igazát ha ő sajátját kívül képtelen mást meghallani.

- Senki sem ártatlan. - Tudom, ez most elég gyönge volt, de attól még igaz és nem vitatható. Részemről hát ennyi. Nekem azt hiszem nincs bővebb hozzáfűznivalóm és nem áll szándékomban vele összeveszni és egyedül eltölteni az egész napomat. Tudom jól, hogy cseppet sem lennék nyugodt. Nem hagyna nyugodni a gondolat... Hiszen mi nem szoktuk ezt művelni... Tudom, hogy én is hibás vagyok. Talán csak mindent le kellett volna nyelnem és csendben maradnom valamint édesen bólogatni, hogy milyen okos és ügyes kislány?! Tudhatná, hogy nekem az nem megy. Alaposan mellényúltunk azt hiszem.
- Te most viccelsz? Egy hétig sem bírnád mellettem. - Ezt most nem kihívásnak szántam neki. Ez tény. Ismerjük már annyira egymást, hogy ez nyilvánvaló legyen mindkettőnk számára. Én is tudom és ő is tudja, ennyi. Így nincs is szükség rá, hogy felesleges köröket fussunk. Megpróbáljuk majd napok után belássuk, hogy ennek semmi értelme. Majd aztán kerülni kezdjük egymást, mert kínosan érezzük magunkat és nem tudjuk, hogy azok után ,hogy nézzünk a másik szemébe?! Ez valahogy nekünk nem állna jól.
- De hogy válaszoljak a kérdésedre fogalmam sincs. Aludni már biztosan nem tudnék, ha már egyszer felkeltettél. - Pedig olyan szépen és álmosan kértem, hogy ne tegye inkább társuljon. Úgy nem is lett volna min összekapnunk. Mély egyetértésben aludtunk volna bonyodalmak nélkül. De most már ez is csak egy álom marad. Én pedig ha már egyszer felébredtem, a későbbiek folyamán már nem tudom visszaaludni, hacsak nem csináltam valamit olyasmit, amiben aztán tényleg kimerültem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 21.04.13 7:56

Túl naiv voltam mikor azt hittem Mason nem fog rossz szemmel nézni rám azért amit teszek, tényleg azt hittem nem fog felettem ítélkezni, de tévedtem. Nem szeretném kimutatni mennyire rosszul esik, de nem vagyok most rá képes, hogy elrejtsem érzelmeimet, különben sem hiszem, hogy át tudnám verni. Nagyon is jól ismer már ahhoz, hogy mindent leolvasson arcomról. Ribanc volnék? Nem, nem tartom magam annak! Nem nézek ki minden nap magamnak egy szerencsés jelöltet, akivel elszórakozhatok. Csak úgy hozta a sors, hogy az életemben egyszerre két férfi lépett be. Nem terveztem előre, nem is tervezhettem volna, minden csak a véletlen műve volt és én a körülmények áldozata lettem.
- Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy megértsem ugye? - Tudom, hogy erre szeretne kilyukadni, pedig nem sokkal idősebb tőlem, de már is úgy viselkedik velem, mintha annyi mindent megélt volna már. Nem fogom ismételni magam, de nekem tényleg csak ennyit jelent, semmi más, csak szex. Érzelem mentes élvezet, mindössze ennyiről van szó.
- Senki sem akar ártatlan lenni, abban nincs semmi izgalom. - Nem kellene figyelmen kívül hagynom, hogy Mason ügyvéd és mindenbe képes bele kötni és nagyon is rám akarja erőltetni ezt az ügyvédmaszlagot. Vagyis nekem ez eddigiek alapján nagyon is ez jött le, még csak egy bíró hiányzik aki elkezdené verni a kis kalapácsával az asztalt és eldöntené bűnös avagy ártatlan vagyok.
- Ugye tudod, hogy úgy tekintek rád, mintha a bátyám lennél és semmi több? Az meg már mennyire morbid lenne, ha mi valaha is megpróbálnánk? - Már fogalmam sincs hogyan lettünk ennyire jóban, hiszem már nem most történt. Én felnéztem rá, Mason pedig mindig is úgy tekintett rám szerintem mint egy törékeny kislányra. Elismerem nagyon is jól néz ki, de a barátságunk nekem többet ér, sőt nem hinném hogy valaha is úgy nézett volna rám, mint egy nőre.
- Azért keltettelek fel, mert meg volt beszélve hogy találkozunk. Remélem nem sikerült kialudnod magad és fáradt vagy, csak mert egy nagyon is hosszú nap áll előtted, amit kötelezően velem fogsz eltölteni, remélem tisztában vagy vele. - Ha már lefoglaltuk egymást erre a napra, akkor minden adandó pillanatot szeretnék kiélvezni, innentől remélhetőleg már nem ilyen puskaporos hangulatban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Mason Nicolson
Hozzászólások száma :
218
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 12.
Kora :
34
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 23.04.13 16:22

- Miért? Szerinted nem? - Tettem fel nagyon is érdeklődve kérdésemet szinte már a válasza tudtában. De azért mégis csak érdekelne, hogy mégis miféle magyarázattal fog szolgálni a számmora, mert bizonyosan lesz. Nem törődne ő abba csak úgy bele, hogy nekem legyen igazam, csak azért mert idősebb vagyok. Hol ott ez tagadhatatlanul így van és ezt neki is el kell fogadnia. Nem kevés korkülönbség uralkodik kettőnk között és ez már mindig így lesz. Akár tetszik neki akár nem akkor is idősebb vagy nála jóval és annyival tapasztaltabb is és még ha nem is hiszi el nekem most, de én csak jót akarok neki. Tudom, hogy nem óvhatom meg minden csalódástól és hogy engedni kell saját magát tapasztalatot szerezni, de miért ásná meg magának azt az árkot?
- Ez tény és nem akarat kérdése... - Jó, persze az is, de csak másod sorban. Amúgy ebben a városban láthatóan tényleg senki akar törvénytisztelő állampolgár lenni, de ez engem miért is zavarna? Amíg nem kerülök zsákutcába és nem megyek fejjel a falnak, mert nincs más választásom addig ez engem nem kimondottan érdekel. Törődjön csak mindenki a maga dolgával. Jó, nekem ezért fizetnek méghozzá nem keveset. Mondhatni minél mélyebbre ásom magam annál többet, de neki nem kell ezt csinálnia.
- Nos, azt hiszem ezt soha sem fogjuk már megtudni. - Én soha sem tekintettem úgy rá mint egy nőre, akit megakarnék kapni magamnak. Ln egyszerűen mindig mást láttam benne mint mások és nagyon rosszul esne ha kiderülne, hogy valóban tévedtem. Nem szeretném ha erre valaha is sor kerülne, de egyre inkább úgy fest a helyzet. Ő sem könnyíti meg a dolgom. Hiába is kezdeném el neki ecsetelni, hogy az érettség az nem a korod függvénye. Így az még semmit sem jelent, hogy húsz éves. Ez csak szám. Úgy mint neki a szex az csak szex. De hogyan is értené? Majd ha egyszer tényleg úgy is fog viselkedni mint egy érett nő, akkor majd én is úgy fogok viszonyulni hozzá.
- Fogalmam sincs miről beszélsz. Aludnom is alig sikerült. - Ez egy ténylegesen hosszú nap lesz a számmora, azt már látom. Kérdés, hogy milyen hangulatban fog eltelni... Abba már beletörődtem, hogy ez sem az a szabad nap lesz amikor is kipihenem magam, de ebből kifolyólag lehetne rám némi tekintettel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 23.04.13 23:43

Meg van a magamnak való eszem, sőt szerintem több is szorult belém, mint egy korombeli fejébe. Rendben még azt is elfogadom ha Mason még kislánynak tekint és nem veszi észre, hogy idő közben felnőtt nő lett belőlem. Mindenem ott gömbölyödik ahol kell, mindenki észre is veszi, csak valahogy ő az egyetlen személy, aki behunyja a szemét ha rám néz. Nem tudom miért teszi ezt, talán csak nem akarja elfogadni a tényt, hogy sosem leszek már az a kis naiv kislány, akivel megismerkedett mert idő közben bizony felnőttem.
- Ugye felesleges is lenne azt mondanom, hogy érettebb és okosabb vagyok a koromnál? - Nem fogok előállni egy védőbeszéddel, különben is az Mason hatásköre és nem az enyém.
- Pedig ha nagyon akarnék, akkor képes lennék ellenállni a csábításnak. - Osztottam meg vele az egyik kósza gondolatomat. Persze beszélni mindig sokkal könnyebb az ilyen dolgokról, mint alkalmazni is a valóságban. Tegyük fel, hogy ma is beállít hozzám Logan akcióra készen, még ha akarnék sem tudnék neki nemet mondani olyan helyzetben. Szóval nem is én vagyok a hibás, hanem azok akik körülvesznek, jó persze mindig könnyebb másokat hibáztatni gyengeségeink végett.
- Én is ezt hiszem. Nekem sokkal többet jelent a barátságunk, mint hogy belekezdjünk bármi olyanba, ami nem is biztos hogy működne közöttünk. - Tényleg csak barátként kezelem és nem hinném, hogy Mason bármit is érezne irántam, főleg azok után biztosan nem nyúlna hozzám, hogy tudja rólam a csúnya igazságot. De azért remélem nem hiszi azt rólam, hogy bárki könnyen megkaphat, mert nem adom csak úgy oda magam akárkinek.
- Lásd mennyire kegyes vagyok hozzád van számodra egy ajánlatom. Egész nap filmezhetnénk, ahhoz meg sem kell mozdulnunk. Ha pedig valami horrort néznénk és megijednél akár hozzám is bújhatnál. Van valami ellenvetésed? - Nem felejtettem el, hogy még nem is olyan régen romantikus filmekről beszéltünk, de annál jobban reménykedek benne, hogy Mason elfelejtette és valami olyan filmet nézhetünk meg, amitől nem leszek rosszul. Nem bírom a túlzottan érzelmes filmeket, inkább néznék valami ütős horrort.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Mason Nicolson
Hozzászólások száma :
218
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 12.
Kora :
34
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 26.04.13 1:48

- Húsz évesen érettebb és okosabb vagy a korodnál? - Ilyenkor érzem azt, hogy kész szerencse, hogy nem kávézom épp, mert most egész biztosan terítékre került volna az is. Az sem mellékes, hogy végesetben a pizzától fuldokolnék. Így maximum a nevetéstől tudnék, de azt nem szívesen tenném meg vele. Azért próbálom valamelyest megtartani magamnak a véleményemet. Szerintem ő is ezt kérné tőle, csak hogy egyáltalán nem mindegy milyen hangnemben. De azért őszintén érdekelne, hogy mégis akkor mennyinek gondolja vagy érzi magát a kis hölgy?
- Ezt már eddig is tudtam. - Mondania sem kellett volna. Ugyan is evvel már kezdetektől fogva tisztába vagyok. Csak épp az a bökkenő az egészben, hogy nem akarja, mert neki ez így pont jó. A jobbnál is jobb. Én pedig nem fogom neki megmondani, hogy mit tegyen. Mert mikor hallgatott rám? Soha. Pedig akár hiszi, akár nem én csak jót akarok neki. Én csak féltem a csalódástól, ahogyan azt is tudom, hogy ez szinte elkerülhetetlen. De azt ne várja tőlem, hogy ölbe tett kézzel fogom nézni amit művel. Akkor már inkább nem is akarom látni.
- Akkor remélem azt is érted, hogy én miért csinálom ezt veled amit. - Mire gondolok? A fejmosásra, a sokszoros kioktatásra... Amikre a legkevésbé sem kíváncsi. Nem csak tőlem, senkitől sem. Én mégsem tudom megállni csak úgy szó nélkül. Mert ha megtenném, akkor nem jelentene nekem semmit sem. Én csak nem akarom, hogy majd végül két szék közül szépen a földre huppanjon magyarázat nélkül csalódottan. Miért nem lehet ezt megérteni? Csak nem szeretném ha egy napon ezzel állítana be hozzám. Nem akarom őt szomorúnak látni.
- Nincsen. Csak egy kérésem lenne még hozzád. Ha netalán egy az egyben elaludnék a film közben azért majd legyél szíves felkelteni a horrorisztikus részeknél, csak hogy le ne maradjak bármiről is. Megteszed ezt nekem? - Nem tartom elképzelhetetlennek,m hogy elnyomjon az álom film közben, különösen ha olyan izgalmas és rémisztő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 28.04.13 18:25

Egyáltalán nem volt abban semmi bizalomgerjesztő, hogy kijelentésemre visszakéredzett. Már ebből is azt sejtem, hogy tényleg azt hiszi rólam, hogy egyáltalán nem valósak az állításaim. Nos, én úgy érzem hogy valójában felnőttebb vagyok a koromnál, de nem fogom neki bármi áron bebizonyítani, hogy tényleg így lenne, majd egyszer Masonnek is kinyílik a szeme és rá fog jönni.
- Miért te nem így gondolod? - Habár nagyon is tudom mi fog erre lenni a válasza azért szeretném a saját szájából hallani, hogy még mindig mennyire gyereknek tart. Tényleg pimaszul fiatal vagyok még, de a korom nem feltétlenül egyezik meg azzal, hogy milyen érett is vagyok valójában. Mondjon bármit is, el fogom fogadni a véleményét, még ha rosszul is fog esni, majdcsak valahogy tud fogom tenni magam rajta. Következő kijelentésére akár fogadhattam is volna, annyira ismerem már, hogy tudtam hogy ezt fogja nekem mondani. Nem akarok bele kötni, ezért inkább már erre nem is válaszolok, beszélgetésünknek ezt a részét inkább lezártnak tekintem.
- Még ha hihetetlenül is fog hangozni, de értem miért vagy ilyen velem. Elvégre ez egy jó bátyó feladata. - Semmi rokoni kapcsolat nincsen közöttünk, de ennek ellenére úgy tudok tekinteni rá, mintha a bátyám lenne. Sosem volt testvérem, de ha lett volna egy bátyám biztosra veszem úgy viselkedne velem, mint most Mason. Sokszor cukkoljuk és idegesítsük egymást, de ez még bőven bele fér a mi kapcsolatunkba, nélküle biztosan magányosabbnak érezném magam. Már az is sokat jelent nekem, hogy tudom rá mindig támaszkodhatok és számíthatok.
- Hatalmas tévedésben élsz, ha azt hiszed hogy hagynálak elaludni. Szóval ha tetszik, ha nem ébren kell lenned ameddig filmezünk, vagy különben olyan ébresztőben lesz részed ami nagyon fájdalmas fog lenni. - Villantok rá egy ördögi vigyort, már csak ebből is láthatja mennyire komolyak a szándékaim. Persze ténylegesen nem bántanám, de azért egy pohár hideg víz is nagyon hatásos tud lenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Mason Nicolson
Hozzászólások száma :
218
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 12.
Kora :
34
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 11.05.13 11:24

- Mégis mennyinek érzed magad akkor, hm? Tudod Chloe nincs abban semmi jó ha túl korán szeretnéd meghaladni a korodat. Mert ha majd egyszer ténylegesen eléred a kívánt kort onnan már nem tekinthetsz hátra csakis előre. - Nem értem mire fel ez a görcsös ragaszkodás és rohanás valamint, hogy miért akar ilyen hamar ennyire felnőtté válni. Húsz évesen nekem valahogy nem az járt a fejemben, hogy hú de mennyire szeretnék már huszonhét éves lenni, hogy végre a nyakamba szakadhasson mindegy. Addig értem, hogy abban a korban van, amikor még javában kell élvezni az életet és minél több hibát elkövetni, amiből aztán tanulhat és megtapasztalhatja mi mivel jár. Ettől képtelenség valakit megóvni, de attól még nem kéne butaságokat beszélnie. Ő még igen is gyerek akár elfogadja akár nem. Nem attól lesz a kislányból nagylány, hogy egyszerre két férfival hentereg. Azokból a kislányokból egy egészen másfajta nagylány szokott válni.
- Valamit mégis csak rosszul csinálok... - ...ha már ennyire nem tudsz nekem igazat adni. Vagy ez volna egy vérbeli lánytestvér feladata, hogy midig ellent mondjon az idősebbnek, aki természetesen csak jót akar?! Én csak szeretném ha minél kevesebbet csalódna. Olyan nagy bűn ez? Persze jól tudom, hogy soha a büdös életben nem fog rám hallgatni legalább is még jó néhány évig amíg végre nem csak nézni fog, hanem még látni a dolgok tetejébe. Nem fogom soha a szemére hányni, hogy én megmondtam csak tartanánk már ott. Ne felejtsük el, hogy én is férfi vagyok és nem egy nőt bírtam már jobb belátásra. Többek között olyanokat mint ő... Kis naivak. Néhány jó éjszakáért még nem adom a fél karomat és a bankszámlámat. Tény, hogy egy nő túl sokat is tud eltűrni... Szóval, csak remélni merem, hogy nem fogja hagyni magát.
- Mit fogsz hozzám vágni? - Kérdeztem nevetve. Simán kinézem belőle, hogy hozzám vág valamit és a hideg vizes ébresztő sem állhat messze tőle. Ebből az ördögi tekintetből szinte bármit kinézek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 13.05.13 4:46

Egyrészről tudom, hogy nem helyes az amit teszek, de másrészről nem szeretnék ezzel felhagyni. Még nem, most nem lennék rá képes. Szükségem van arra, hogy foglalkozzanak velem, mikor velük vagyok teljesen más embernek érzem magam, sokkal több önbizalmam is van mint különben lenni szokott. Tudom nem kifogás a viselkedésemre, hogy új városba kerültem és próbálok beilleszkedni, de azért még is csak van egy kis köze a dolgokhoz. Meg szeretném találni a helyemet és rájönni ki is vagyok valójában.
- Nem tudom, valószínűleg ugyan annyinak, mint amennyi vagyok. Nem tudom miért kell ennyire nagy felhajtást csinálni a szexuális életemből, minden korombeli szeretkezik ilyen idős korában. - Lassan húsz éves fogok lenni és ilyen idős korban már alig lehet találni olyan személyeket amik még nem estek át a szüzesség elvesztésén.
- Be mered vallani mennyi voltál mikor először szeretkeztél? - Egyszerűen érdekel ezért is bátorkodtam rákérdezni. De nagy pofára esés lenne, ha hamarabb huncutkodott mint én és most nekem még is szentbeszédet tart.
- Dehogy, te tökéletesen végzed a dolgodat, csak én vagyok túl makacs ahhoz, hogy hallgassak rád. - Nem várom el tőle, hogy vigyázzon rám, hiszen szó szórós értelemben csak barátok vagyunk, de olyan mintha a fogadott testvérem lenne, de még is aranyos tőle, hogy ennyire próbál megóvni. De nem élhetek üvegbura alatt, vannak olyan dolgok amiket a saját bőrömön kell megtapasztalnom. Hiszen erről szól az élet, hibázunk majd tanulunk belőle és remélhetőleg nem követjük el újból ugyan azt a hibát.
- Inkább mit nem? Minden mozgatható tárgy megismerkedhet veled, ha rajtam múlik, ezért is ajánlom ne aludj el, mert nem leszek kíméletes. - Ismerhet már annyira, hogy tudjam rólam tényleg képes vagyok betartani a szavamat, még ha nem is bántanám szívesen.
- Szóval mire várunk még? - Nem szeretnék elpazarolni egyetlen percet sem mikor vele lehetek, hiszen nem tudhatjuk mikor lesz még egy ilyen alkalom mikor ennyi időnk jut egymásra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Mason Nicolson
Hozzászólások száma :
218
Csatlakozás dátuma :
2012. Dec. 12.
Kora :
34
Tartózkodási helye :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 13.05.13 19:11

- Várjunk, te most attól érzed magad idősebbnek a korodnál, mert egyszer két férfit is megkaptál? - Ez már egyszerűen nevetség. Mármint nem csak a puszta tény, hanem már ez az egész helyzet. De már egyikünk sem tehet úgy mintha meg sem szólaltunk volna. Ez nem csak így meg. De én most kivételesen nem a szexuális életére szerettem volna célozni az életkorával na meg persze az érettségével kapcsolatosan, ő hozta fel. Én nem arra vagyok kíváncsi, hogy egyszerre hány szálon képes futni. Nem ettől lett felnőtt valaki és érett a korához képest. Ugyan már, ezt még egy tizenöt éves kis fruska is megtudja csinálni, merthogy képes rá.
- Egész pontosan mire vagy kíváncsi? Mikor szeretkeztem először vagy hogy mikor vágtam hanyatt egy nőt először? - Mert bármilyen hihetetlenül is hangozna a számára, de ez egyáltalán nem egy szám. Ezt is beláthatná. De hogy én mit fogok tőle kapni ha ezt most ténylegesen bevallom. Még soha sem kérdezte, én pedig soha sem mondtam.
- Belegondoltál már mi fog történni ha egy napon majd megbánod? - Egyáltalán nem bántásból tettem fel éppen ezt a kérdést, hanem mert hallani szeretném rá a választ, még pedig az őszintét. Akkor ne szépítsük a dolgokat. Bár én tényleg csak jót szeretnék neki, de ideje volna belátnom, hogy hiába is strapálom magam, mivel hogy félig-meddig süket fülekre és bezárt ajtókba ütközöm. Mindent meglehet unni. Hát ezt is...
- Akkor inkább megyünk Moziba mert hogy ott nem sok mindent tudsz hozzám vágni. Maximum a pattogatott kukoricát vagy magát a széket. De akkor előtte kérlek keltsd fel, mert azt megnézném a saját szememmel is... - Mindezt persze már nevetve közlöm vele. Persze, hogy tudom hogy megtenné. Szemrebbenés és bűntudat nélkül. Én viszont pokolian fáradt vagyok és tudom ha elkezdünk filmezni elnyom az álom kiváltképp ha tényleg olyan izgalmas lesz.
- Fizetek és már indulhatunk is. - Intettem a hölgynek, aki a mi előbb kiszolgált minket, hogy fizetnék. Meglepően és feltűnően mosolygott. Ja, már majd el is felejtettem, hogy mi egy pár vagyunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Veronica Chloe Foster
Hozzászólások száma :
388
Csatlakozás dátuma :
2012. May. 16.
Kora :
25
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 13.05.13 23:22

- Dehogy! Ha még szűz lennék akkor is érettebbnek érezném magam a koromnál, tudod a lányok előbb érnek. - Nem attól érzem magam idősebbnek a koromnál hogy egy nap alatt két férfi is megkaphat ha ahhoz van kedvem. De ettől érzem igazán magam nőnek, hogy képesek a férfiak kielégíteni az igényeimet. Nem is értem minek magyarázkodok még mindig neki, nyilvánvaló hogy a nők és a férfiak egészen máshogy gondolkodnak és a női logikát még Mason sem lenne képes megérteni hiába is szorult annyi értelmiség a fejébe.
- Arra vagyok kíváncsi, hogy a szüzességedet mikor vesztetted el. - Tudom, hogy a szex és a szeretkezés nem ugyan az, mert számomra a szex vad és állatias a szeretkezés pedig gyengéd és érzelmes. Azt pedig nem tudhatom, hogy Mason elsőnek melyiket élte át, de addig úgy sem tágítok még választ nem kapok erre a kérdésemre.
- Ha majd egy napon megbánom akkor az fog lenni, hogy oda állok eléd és azt fogom mondani, hogy neked volt igazad. - Amúgy fogalmam sincs, csak remélem majd idősebb koromban nem fogom megbánni, hogy ilyen voltam fiatalom. Végül is mindenkinek kellenek a tapasztalatok a jók és rosszak egyaránt, az pedig majd kiderül hogy az életem mostani szakasza melyik fog majd lenni.
- Nem fogok veled moziba menni, hogy aztán elaludj és engem kínos helyzetbe hozzál ha elkezdenél horkolni. Ezért inkább filmezzünk nálad, legalább onnan senki sem fog minket kiutálni, ha tényleg elnyomna az álmosság. - Szerintem eléggé fair volt az ajánlatom, és ha nála lennénk talán még aludni is hagynám egy heveset, vagy élnék a lehetőséggel is én is elterülnék mellette és lustálkodnék.
- Rendben drágám. - Hallhatóan mondtam mikor már felénk közeledett a pincérnő, megvártam még fizet majd felkeltem, mikor Mason is követte a példámat bele karoltam a karjába, ezt követően úgy mosolyogtam mintha én lennék a világ legszerencsésebb nője, hogy vele lehetek. Sosem tudok ráunni a színlelésre akkor ha ezzel másokat verhetünk át, sőt élvezem is, hogy Mason vevő erre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 13.05.13 23:48

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 08.07.13 0:26

Teg and Grace


Néha, a legszívesebben a pokolba kívántam volna az egész anyaságot, de ahogy Shane megjelent az ajtóban reggelente a mamit követelve, mintha megszépült volna a világ. Képtelen voltam mellette a munkára gondolni, sokkal inkább az járt a fejemben, hogy én voltam a legszerencsésebb ember a világon a kisfiúval, még akkor is, ha egyedül neveltem. Boldog voltam ezzel a kétéves kis kalózzal, aki most is inkább a kis plüssét szorongatva énekelgetett a gyerekülésben, ahogy az ablakon kifelé nézelődve figyelte a mindig nyüzsgő Vegas napsütéses utcáit.
- Anya, anya, éhes vagyok! Kérek pizzát! - a visszapillantó tükörben megnéztem a kicsi komoly arcát, és mit tehettem volna?! Természetesen az igenen kívül más meg sem fordult a fejemben. Tévedés ne essék, nem kényeztettem el Shane-t, mert tudta, mit szabad és mit nem, és ha egyszer az ételhez jutottunk, akkor már most megmutatkozott, hogy igazi férfi lesz. Imádott enni, és persze össze is kenni magát, aztán pedig teli pofival rávigyorogni a világra maszatos arcával.
Nagyjából tíz perccel később már az autó zárja pittyegett, a kiskölyök pedig a zsiráfját szorongatva igyekezett a bejárat felé, önállóan, mert ő már nagyfiú és nem kell segíteni neki, de azért az ajtóval nem bírt el, ott besegítettem neki, és ha nem olyan munkám lett volna, ahol figyelnem kellett, akkor biztosan meglepődtem volna, hogy az egyik sarokban lévő asztalt választotta, de ott csak felpakoltam az egyik székre, és már az ölébe is vonta Micimackót - mert így nevezte a plüssét, mosolyogva nézte végig az étlapot is, amiből egy szót nem értett.
- Én egy naaaagy és hatalmas pizzát kérek! Tele mindennel! Husit kérek és nyam-nyamot - vigyorgott fel rám a kis kópé, mire felnevettem, beleborzolva a hajába, intettem is a pincérnek, aki pillanatokon belül meg is jött, az udvariassági körök után pedig rendeltem.
- Egy kis hawaii pizza lesz és görög saláta, valamint narancslé és ásványvíz - mosolyogtam fel a férfire, de a szemem folyton pásztázta a pizzériát, mert ha a fiammal voltam, mindig elővigyázatosabbá is váltam, mert ő volt az én titkom. Akit felhasználhattak minden helyzetben. Ahogy a pincér rám mosolygott a rendelést felvéve, és mozdult, hogy leadja azt a szakácsnak, egy pillanatra az éppen belépő fiatal férfire siklott a pillantásom. Egy pillanatnyi feszültség lett rajtam úrrá, de csak Shane miatt, egy futó mosolyt küldtem a férfinek, ha éppen felénk fordult.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 08.07.13 10:10

- Ez most komoly? Ilyet hoznak ki nekem? Tudja ki vagyok?
- Elnézést uram, a napokban vettem fel egy gyakornokot, tudhattam volna, hogy nem szabad rá bíznom az ön ételét.
Éppen összeveszek a főszakáccsal, amikor belép egy fiatal srác, szakács egyenruhában. Egyetlen szerencséje, hogy háttal állok az ajtónak, így csak a velem szemben álló férfi mutogatásából jöttem rá, hogy a ludas belépett, de mire megfordultam a tettes megértette, hogy most jobb, ha elássa magát egészen Kínáig, különben megtalálom és kitekertetem a nyakát valamelyik testőrömmel, ugyanis én soha nem csinálok ilyet, valahogy nem illik a stílusomhoz.
- Legközelebbre tanítsa ki a gyakornokot, különben
Dühösen kiviharoztam a konyhából, hogy keressek valami ehetőt, mert az ebédem kimondottan szörnyű volt. Nem tudom mennyi ideig sétálhattam az utcán és nem tudom hány embert kérdeztem meg, hogy merre találok egy jó pizzát, mert arra vágytam. Igaz mindig rendes ételt ettem, de most, hogy ki tudtam jönni a hotelből visszatért az utcakölyök énem, ugyanis amikor csak volt pénzem mindig azt ettem. Megtaláltam a közelben az egyetlen pizzázót. Egy férfi lépett be előttem, majd utána én is. Egy gyors pillantást vetettem, hogy keressek egy helyet. Nem kellett sokat keresnem, ugyanis egy nő és a gyermeke mellett 2 asztallal, éppen felszabadult egy hely, így arra vettem az irányt. Leültem és vártam a pincért, de az egyenlőre nem akart megjelenni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 03.12.13 23:54

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 22.01.14 16:08

Minea & Aiden
Szóval a helyzet a következő... nem lehetek teljesen nyugodt, de legalább már nem tátong egy bazi nagy lyuk az oldalamon. Tény, hogy Dave kihúzott a csávából, egyrészt azzal is, hogy befoltozta az oldalamat és már csak a heg látszik halványan, no meg nem lenne hasznos túlerőltetni és persze az is sokat segített, hogy kisegített. Nem is kicsit. Őszintén szólva még mindig nem tudom, hogyan háláljam meg neki ezt úgy istenigazából. Rendben van, hogy mondjuk segítek neki felhajtani két csajt, de... ez valahogy mégsem egyenlíti ki a számlát, még akkor sem, ha ő ezt állítja. Bár azt hiszem nem fogom tudni meggyőzni róla, hogy nekem van igazam. Majd még kitalálom, hogy tehetném jóvá. Kezdésképpen nem fogok majd megint úgy gondolkodni, hogy nem kell, hogy elnézzek hozzá csak azért, mert rendbe akarja szedni az életét. Aztán persze második lépésként ki kell találom, hogy mi is legyen. El kell húznom vajon a városból? Oké, beleszóltam pár nagykutya ügyébe, de elvileg azt a pénzzel sikerült rendbe tenni, de még mindig nem tudom, hogy mi lesz azzal a pasassal. Mert, azt egyértelműen közölte, hogy ebből a drogügyletből nem lehet csak úgy kiszállni és még én magam sem tudom, hogy ki akarok-e egyáltalán. Ha nem teszek semmit, akkor életem ugyanolyan marad, mint most. Piti kis
ügyek, semmik, és persze soha az életben nem fogok ott tartani, hogy olyan házam legyen, mint amikbe időnként be szoktunk törni a haverokkal. Szeretnék feljebb lépni, előre jutni, de persze nem úgy, hogy keményen megdolgozom érte... vagy legalábbis nem a hagyományos értelemben. Nem úgy, hogy tanulok, meg gürizek valami irodában, hogy ott nyaljam egy főnök talpát, aki amúgy semmihez se ért, csak valami üzletet örökölt. Ez egyszerűen... nem opció.
Most viszont az ebéd az aktuális, ami nem más, mint egy szimpla pizza. Ennyi van még a saját pénzemből és persze a piti ügyekből mindig futja a létfenntartásra, legalábbis nagyjából, de több sajnos nem megy... pedig én nagyon is többet akarok. Egy lehengerlő mosolyt villantok a kedves pincérnőre, aki elém tolja az étlapot és persze pár kedves szó is belefér. Na az ilyen esetek után szoktam telefonszámot is szerezni, de most valahogy sokkal több minden jár a fejemben, mint hogy igazán bedobjam maga. Pedig egész jó bőr és én határozottan bírom a szőkéket... meg a vöröseket... meg a barnákat... Na jó, nem vagyok válogatós, csak nőből legyen és tetsszen a külseje, vagy a jelleme, vagy jobb esetben mind a kettő. Persze ez egy pizzéria, várni kell majd, de legalább a kólámat megkapom, ami segít, hogy ne unjam el teljesen az életemet, amíg mások pizzájának a kellemes illatát kell beszívnom. Biztos, hogy nem fognak nagyon megvárakoztatni, jártam már itt nem egyszer, és ehhez cseppnyi kétség sem fér.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Minea Jade Weiss
Hozzászólások száma :
102
Csatlakozás dátuma :
2013. Dec. 11.
Kora :
28
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 23.01.14 0:06

Aiden & Minea
Szóval pofon egyszerű a mostani "bevetésem" mert láttam a célszemélyről képet és az alapján ártalmatlannak tűnik. Persze az évek alatt megtanultam, hogy a látszat az bizony csalni szokott, elvégre ki nézné ki belőlem azt, hogy valójában mivel is foglalkozok? Elárulom, senki sem. Ezért most sem bízom el magam, mert engem is érhetnek meglepetések, akármennyire is utálok meglepődni. Konkrétan arra béreltek fel, hogy egy kicsit ijesszek rá, ezért nem hiszem, hogy túl nagy vérengzésbe fogok kezdeni. Csak egy kicsit meg kell kínoznom, hogy jobb belátásra tudjam bírni. Aki azt hiszi, hogy azért nem lehetek eléggé hatásos mert nőből vagyok annak szívesen bebizonyítom, hogy bárkit képes vagyok megölni úgy, hogy a kezem sem remeg bele. Az ölés már nálam nem nagy szám, ezért sem okoz gondot kicsit megszenvedtetni a célszemélyt. Akire nem is volt nehéz rátalálni. Már tudom mit fogok vele kezdeni, már csak az a kérdés, hogy ő hogyan fog reagálni a közeledésemre? Nem akarok feltűnést kelteni egy nyilvános helyen, ezért a jól bevált módszemet veszem elő. Számomra az, hogy nőből vagyok nem hátrány, inkább előny. Könnyedén becserkészek bárkit a vonzerőm segítségével. Vajon rá mennyire tudok hatni, mielőtt drasztikus módszerekhez kellene, hogy folyamodjak? Magabiztosan léptem be a pizzériába, egyszerű mégis kissé kihívó öltözéket viseltem, na meg azért volt nálam egy kisebb kézitáska, amiben fegyverem lapult, hátha szüksége lesz egy kis motivációra.
- Zavarok? - Meg sem várva válaszát már helyet is foglaltam a vele szemben lévő széken. Ha sejtéseim beigazolódnak pár perc múlva már úgy fog viselkedni, mint egy kiskutya, farkát csóválva szeretne velem játszani, csak nem olyan elképzelésben, ahogyan én is vele.
- Ugye nem vársz senkire? Mert egy feldühödött barátnő nagyon vágyromboló tud lenni. - Kacéran mondtam, miközben egyik kezemmel felkönyököltem az asztalra, majd kiengedett tincseimet kezdtem babrálni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Pizzéria 23.01.14 14:32

Minea & Aiden
Lehet, hogy tényleg ez lenne leglogikusabb, de akkor sem tudom rávenni magam, hogy csak úgy lelépjek ebből a városból. Egyrészt a haverok miatt is pocsék döntés lenne, másrészt meg bírom Vegast. Mindig is nagyon bírtam és ezt továbbra sem változott. Hiába csak pár éve élek itt, attól még az otthonommá vált és nem lenne jó elhúzni. Arról nem is beszélve, hogy simán lehet, hogy esélyem se lenne rá, hogy meglépjek, mert ha valaki nagyon el akar kapni és eléggé fejes is hozzá, akkor megtalál akárhova szaladok, az pedig már igazán túlzás lenne, hogy teszem azt még nevet is változtassak, vagy mit tudom én. Nem vagyok én annyira nyúl, meg akkor mit kezdenék magammal mégis? Elmegyek máshova és nekiállok valami kiszipolyozó melóhelyen dolgozni? Tuti, hogy nem bírnám, rámennék idegileg, meg lelkileg, meg mindenhogy és az senkinek se lenne jó, nekem meg főleg nem. De ez a csaj... oh állati szívesen megdönteném, akár még a szexi pincérnő rucit sem kéne levenni hozzá, az úgy még izgalmasabb. De most valahogy mégsem akarom, inkább csak hagyom, hogy ellejtsen, miután felvette a rendelést, én pedig időnként a kólámba kortyolva várom, hogy visszatérjen a pizzámmal. Farkas éhes vagyok, nagyon ennék már, erről úgy érzem, hogy nem sok minden lenne képes elvonni a figyelmemet. Maximum az a tény, amikor egy finoman szólva is bombázó ül le velem szemben. Van nekem önbizalmam bőven, de még így is automatikusan pillantok körbe, hogy elnézte az asztalt, vagy csak nincs máshol hely, vagy mi van? Nem mondom, hogy az a tipikus dögös pasi vagyok, én inkább különlegesnek mondanám magam, van bennem egy nagy adag kisfiús báj
és persze jól csavarom a szavakat, ami mindig be szokott jönni. Ez az én fegyverem.
- Engem biztos nem, maximum azt a pasast ott a sarokban. Épp most nyelte félre a kávéját. - mosolyodom el egészen szélesen és igen nem messze mögöttem fel is hangzik egy rövidke krahácsolás. Végülis meg tudom érteni a tagot. Elég kövér és kétlem, hogy túlságosan gyakran lát ilyen nőket, és végképp nem nagyon kerül velük egy légtérbe, maximum ha véletlenül pont egyszerre térnek be mondjuk a közértbe. Engem viszont azért nem ér ilyen sokként egy dögös nő látványa, bár szó se róla, hogy megnyalom a szám szélét, amikor a hajával kezd el játszani és gyorsan kortyolok is párat az italomból.
- Tudod mindent a szemnek... még senkit se vádoltak megcsalással azért, mert mással beszélget. De ne aggódj, nem fog betoppanni senki. - nyugtatom meg azért a végén, és persze ezzel finoman arra is rávilágítok, hogy eléggé laza erkölcsökkel rendelkezem. Bár valahogy a szavai és a tettei alapján ebben ő is eléggé hasonló lehet hozzám. Őszintén szólva ilyen nőkkel eddig inkább csak szórakozó helyeken futottam össze, és ők azért viselkedtek úgy, ahogy, mert már volt bennük elég nagy mennyiségű alkohol, hogy az rendesen kiüsse őket. De itt jelen esetben tuti, hogy nem ez a helyzet.
- Rendeljek neked valamit? Vagy... mégis minek köszönhetem ezt a csodás találkozást? Remélem nem egy bosszús szerető elől menekülsz, nem vagyok a fizikai harc híve. - jó persze oda tudok sózni és ha valami hatásos jutalom is kecsegtet, akkor még az is lehet, hogy kiállnék a nőért, de persze csak akkor, ha a pasi nem egy hatalmas kétajtós szekrény. Végül persze arra is rájövök, hogy mi maradt el, hát a bemutatkozás! - Addy... Aiden, ahogy tetszik. - nyújtom felé a kezem. Még nem ettem, tiszta vagyok, mint a ma született bárány.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Pizzéria

Vissza az elejére Go down

Pizzéria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához