welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Share| .

Barbi&Gavin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Barbi&Gavin 17.06.13 10:56Szememet forgatva ácsorgok Tim előtt, ki extra lelkesedéssel, a maga pofátlan stílusában össze-vissza hadovál minden sz*rt, én pedig csak értetlenül állok vele szembe.
-Azt akarod, hogy fogjam magam, és nyissak be egy olyan házba, ahol van egy...egy ügynök? Teljesen meg vagy veszve? Nyisson be oda akinek hét anyja van, de hogy én nem, az biztos - fordulok sarkon, s egészen az ajtóig hallgatom egyre hangosodó ordibálását, mi az őrületbe tud kergetni. Hangosan csapom be magam mögött a fémszerkezetű ajtót, mi nem csak a szintén fém falakat rázza meg, de gyakorlatilag a gyár környékét is.
Egybeolvadva a sötétséggel, a lehető legkacifántosabb útvonalon próbálok eljutni Barbi házához. Így szinte biztos, hogy nem sejtik ezek a vadbarmok, hogy merre mentem. Véleményük szerint kiszámíthatóbb vagyok mint egy éhező kóbor kutya, aki általában az első mocskos konténert keresi meg némi harapnivaló érdekében.
Lenyomva a takaros kis lakás kilincsét, elégedetlen fintorba torzuló arccal lépek be a lakásba. Már megint nincs zárva... mi van ezzel a nővel? Jó, nem vagyok se az apja se a bátyja, és nem tudhatja, hogy kik fenik rá a fogukat nap, mint nap, de ezerszer megmondtam már neki, hogy ha itthon van ha nincs, ne hagyja nyitva az ajtót. Na nem mintha ez bárkit is megakadályozna abban, hogy belépjen, de annyi biztos, hogy kicsit feltudja vele tartóztatni, valamint előre gondolkodhat és elbújhat. Óvatosan teszem be az ajtót magam mögött, és már indulok is felfedező utamra. Minden további nélkül kis híján felforgatom az egész házat persze úgy, hogy annak ne legyen nyoma. Hogy mire van szükségem? Semmire. Csupán amennyit fenyegetőzik Tim, hogy majd jól be lesz kamerázva a "kis csaj" háza, tőle kitelik az is, hogy tényleg megteszi. Így jobb szeretnék utána járni ennek a lehetőségnek. De mivel semmit nem találok, csak ledobom magam egy sötétbe borult sarok foteljába, s beleolvadva a sötét árnyékokba, addig fogok mozdulatlanul várni, míg meg nem jelenik a lány.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Barbi&Gavin 17.06.13 19:30

Mit is mondhatnék? Repesek az örömtől, hogy az ügynököm lebeszélt nekem egy újabb találkozót és idióták társaságában kell jópofát vágnom, ha karrieremet újabb szintekre akarnám vinni. Őszintén már nem hoz lázba a színészkedés gondolata sem, mostanában minden annyira jelentéktelenné vált számomra, egész végig csak arra tudtam gondolni, hogy haza megyek és rágyújtok egy füves cigire mitől ellazulhatok. Elegem van ezekből a sznob emberekből, de kész szerencse, hogy kiváló színésznő vagyok, ezért eljátszom előttük azt a bizonyos szerepemet, amit az ügynököm is elvár tőlem. Vagy egy órán át mosolyogtam nekik jó kislány módjára amitől teljesen kiakadt még az állkapcsom is. Aztán aláírtam a szerződést és már ott sem voltam. Fogtam egy taxit megadtam a címemet és hosszú perceken keresztül kellett még tovább feszengenem szolid ruhámba, szinte már szorongatott, alig vártam hogy megszabaduljak tőle. Megérkeztünk, fizettem és kiszálltam. Átlépve a küszöböt az volt az első dolgom, hogy kiléptem magassarkú cipőmből, majd lehúztam ruhám cipzárját és kibújtam belőle. Abban a pillanatban elmúlt az a feszengő érzetem. Rátalálva a villant kapcsolóra csináltam fényt a szobában, ezzel egyidejűleg fel is sikítottam ijedtemben. 
- Baszki Win! Te nem vagy normális! - Nem kicsit hozta rám a szívbajt. Eddig is tudtam, hogy nem stimmel vele valami, de hogy a sötétben megbújva képes olyan nyugodtan ülni abban a fotelban eléggé hátborzongató. 
Elhiszem, hogy hiányoztam neked az elmúlt napokban, de ennyire? - Nem tud zavarni, hogy fehérneműben állok előtte, mert ugye van pár filmem amiben még ennél is többet mutatok magamból. Ilyen ez a szakma, ha nem vetkőzöl nem is kapkodnak érted a rendezők. 
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Barbi&Gavin 17.06.13 21:23

Nem tudom, hogy azzal mit érek el, ha néma csendben és ezzel együtt sötétben kutatom fel a lány házát úgy, hogy biztos vagyok benne, hogy nem fogom megtalálni azokat a kis elektronikai kütyüket, melyekkel Tim fenyegetőzik. Első sorban, mert fingjuk nincs arról, hogy én kivel szoktam társalogni. Nem szokásom vele nyilvánosan mutatkozni, akkor pedig főleg nem, ha tudom, hogy a nyomomban vannak. Mind emellett alaposan felmérem a helyzetemet, mielőtt ténylegesen ki is lépnék a házból. Annak idején Justin, majd később Morgan a lehető legjobb kiképzést adta nekem ahhoz, hogy a későbbiekben egyedül is helyt tudjak állni. És ugyebár minél több tanára van az embernek, annál többet tanul. Az most itt lényegtelen, hogy ez a tanulósdi néha vérre megy, és jobb ha az ember kinyírja a tanárát, mielőtt az eltudna vezetni másokat hozzánk. Épp ezért megöltem Justint, Morgant, később Nathanielt és George-t is. Jobbnak láttam nem kockáztatni.
A jelen életben viszont az a helyzet, hogy tényleg nincs sehol az a bizonyos kamera, amelyiket már egy ideje ígérgeti. Nem meglepő, lehet, hogy titkon még Tim is fél tőlem?
Bő háromnegyed órát ücsörgök egy helyben a gondolataimba merülve, valamint az ablakon kibambulva, mikor halk neszezésre kapom fel a fejem. Nem kapcsolok villanyt, nem állok fel, csak várok amíg azt Barbara meg nem oldja magától, s meg nem jelenik velem szemben egy szál fehérneműben. Sikkantásán csak gúnyosan elmosolyodok, s már emelem is szememet a plafon felé.
- Rossz a lelkiismereted, vagy csak nem rám számítottál, hanem a jóságos Mikulásra? - érdeklődök még mindig nem mozdulva jól felmelegített helyemről, csak így messziről figyelem a lány ténykedését.
- Mit ennyire? Nem hiányoztál most se jobban, mint általában... és ilyenkor inkább arra gondolj, hogy szemmel tartalak, ne arra, hogy annyira nagyon szeretlek és ezért hiányollak is - állok fel, hogy elindulhassak a konyhája felé. Ennek ellenére tényleg szeretem és valóban hiányzott, de ezt egy szóval se említeném meg neki, a végén még túl nagy feneket kerítene neki.
- Van valami rágni valód? - pillantok hátra apró alakjára kíváncsi tekintettel. Már csak a gyors pillogások hiányoznak.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Barbi&Gavin 18.06.13 0:13

- Mindig is rossz volt a lelkiismeretem és valójában nem számítottam senkire sem, főleg arra nem, hogy majd pont te itt fogsz ülni és arra várni, hogy végre haza jöjjek. Nem szép dolog csak így másokhoz meghívás nélkül beállítani, mi lett volna akkor ha nem állok meg a ruhám levetésénél? - Nem szerettem volna fejmosást tartani, viszont nem is akartam előtte meztelenkedni, de így is sikerült végre levennem magamról azt az átkozott ruhát amiben feszélyezve éreztem magam. Most pedig fehérneműben állhatok előtte, mindig is egyik vágyalmom volt ez az alkalom. Meg a francokat! Még a saját házamban sem csinálhatok azt, amit szeretnék? 
- Szóval csak ellenőrizni jöttél? Netalán arra számítottál, hogy sikerült magam túladagolni és valahol a fürdőszoba csempéjén van elterülve a holttestem?  - Szerintem fájna neki, ha valaha is kinyögné azt a kicsi kis szót a száján, hogy: hiányoztam. Tudom, hogy így van, csak annyira makacs, hogy talán még magának sem képes bevallani.
Ennyire rosszul megy, hogy hozzám jössz kaját lejmolni? Amúgy nem tudom, de ha már eddig ennyire otthon érezted magad, akkor menj szépen és nézz körben, hát ha találsz valamit. - Másoknál mindig tele van a hűtő és a szekrény valami ehetővel, de ha vásárolni megyek sosem azaz első dolgom, hogy élelmet vegyek, sokkal inkább hogy valami ütős cucchoz jussak, ha meg már nagyon éhen akarok halni akkor rendelek valamit. Ameddig felfedező útján van magamra kapok egy pólót, majd rádobom magam a kanapéra. 
Na, találtál valamit? - Ordítok utána miközben kihúzom a dohányzó asztal rejtett fiókrészét, amiből kiveszek egy szál minőséges füves cigit. Jól eső érzés fút végig testemen már az első slukk után, egyszerűen csak imádni lehet ezt az érzést.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Barbi&Gavin 18.06.13 0:56
- Arról már nem én tehetek - unott hangon, már-már az ásítás szélén motyorászok - pont nem én? Mégis akkor kire számítottál volna jobban, mint sem rám? Nem járok épp eleget nálad? - őőőő nem! Az elmúlt három hétben gyakorlatilag nem is láttam, de még csak telefonon se beszéltünk. Mármint személyesen nem láttam, de figyeltem.
- Mint ahogy az meg helytelen, hogy nem zártad be az ajtót kulcsra - intek az említett alkalmatosság felé, s egy lemondó sóhaj kíséretében megcsóválom a fejem - nekem nem lett volna ellenemre, ezt te is nagyon jól tudod.
Miután feltápászkodok és nyújtózok egyet, meglazítom a nyakkendőmet, kibújok a zakóból, és úgy hajítom le azon fotel karfájára, amin eddig ücsörögtem, mintha legalábbis otthon lennénk, még csak véletlenül se egy olyan embernél, akinél jó benyomást kell keltenem. Na de miért is? Nem akarok én semmit bebizonyítani neki, és mind emellett tudja, hogy milyen vagyok. Szerintem azt tartaná furcsának, ha egyik napról a másikra víg kedélyű lennék, s állandó vigyorral a képemen, csillogó szemekkel figyelném a derűs kedvű járókelőket. Na az tényleg nem én lennék, és akkor még a legtudatlanabb ember is azt mondaná, hogy "ez elszívott vagy két vödör füvet".
- Igen, féltem tőle, elvégre három hete nem is adtál magadról életjelet - azt pedig, hogy én tudtam jól, hogy él, mint ahogy azt is, hogy mikor merre járt, azt nem kell tudnia. Kezdem magam valamiféle kémnek érezni. És az rossz!
- Nehogy azt hidd! Csupán nem volt érkezésem rá, hogy hazamenjek, és ha már itt vagyok, gondoltam harapok egyet. Nem tudom mikor megyek haza legközelebb - vonok vállat és ezzel már tépem is fel a hűtő ajtaját, amiben... amiben tényleg nincs túl sok minden egy doboz tejen, vajon és egy kis darab sajton kívül. Így már nem is olyan élvezetes itt lenni.
- Milyen nő az olyan, aki nem szokott főzni? - érdeklődök mikor hangos kiáltását hallom a nappali felől - és amúgy nem, nem találtam semmit. De akkor rendelek egy pizzát. Valami kívánság? Óhaj sóhaj?? - lépek elé zsebre vágott kezekkel, miközben csodamasinám telefonkönyvéből egy pizzázó telefonszámát kezdem el keresni. Nem sok számot tartok a telefonban, viszont annál kacifántosabb megfogalmazásokkal.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Barbi&Gavin 18.06.13 3:22

- Ez így van, erről csak is én tehetek, ha jó kislány lennék biztosan nem lenne ilyen rossz a lelkiismeretem. - Egy egészen röpke pillanatra bele gondoltam, hogy lehetne-e még belőlem az előbb szóba hozott jellem, de aztán gyorsan elvetettem még a gondolatot is. 
- Nem jársz eleget nálam ez tény, de tudod valaki olyanra számítottam aki ártana is nekem, persze te is sokszor ártalmas vagy, de egészen könnyen el tudlak viselni. - Gúnyos mosolyra húzódtak ajkaim, mindig is szerettem piszkálni, van valami pikantériája a dolognak. De hát a mi kapcsolatunk már csak ilyen, piszkálgassuk egymást, de ha bármi is adódna biztosra veszem kiállnánk egymás mellett. Mivel nem vagyok érzelgősek ezért így próbáljuk kimutatni a szeretetünket, vagyis én erre tippelnék. 
Legalább te is könnyedén be tudtál jönni hozzám, ne is hálálkodjál érte, igazán nincs mit. - Nem szenvedek paranoiában és elég jó környéken lakok ahhoz, hogy lusta legyek bezárni az ajtót, csak akkor zárom be, ha aludni megyek, feltéve ha eszembe jut. 
Engem kicsit feszélyezne a meztelenkedés előtted, nekem már bőven elég az is, hogy feltehetőleg megnézted az összes filmemet és lefogadom a pikánsabb részekre többször is vissza hajtottad. - Elképesztő mostanában mit meg nem kell tenni egy színésznőnek, csaknem úgy érzem magam, mint egy felnőtt filmiparban dolgozó erkölcstelen nőcske. Nem arról van szó, hogy annyira gátlásos lennék, de néha még én is soknak érzem mit be nem vállalok egy szerep kedvéért. 
Ez visszafelé is igaz. - Egyszerűen vállrándítással zártam le a dolgot. 
Mi az, hogy nem tudod mikor mész haza legközelebb? Remélem nem akarsz ide költözni. - Bírom a buráját, de ha túl sok időt lennénk együtt biztosan le is gyilkolnánk egymást. Nem vagyok szőke, de még sem értem még miért mondta ezt. 
Elfoglalt, túl elfoglalt! Inkább forgatásokra járok és szórakozni, mintsem hogy a konyhában izzadjak a tűzhely felett. - Na meg lusta is, de túl nagyra tartom magam ahhoz, hogy eljátsszam a konyhatündér szerepét is.
Csak magadnak rendelj mert nekem koplalnom kell, amúgy meg én tökéletesen elvagyok ezzel is. - Vigyorogva emelem meg kezemet, hogy megpillanthassa ujjaim között lévő drágaságomat. Magam mellé teszem a hamust, és már dőlök is vissza a kanapé támlájának. 
Amúgy van oka is a látogatásodnak, vagy csak simán rájöttél mennyire értelmetlen nélkülem az életed? - Láthatta, hogy élek de szerintem nem csak ezért jött el hozzám, de beismerő vallomásra most sem számítok.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Barbi&Gavin 18.06.13 10:19

- Hát, akkor javaslom, dolgozz rajta - hangom nem túl meggyőző már csak azért se, mert tudom, hogy én se szentként születtem, nem villódzik a fejemen régi festők által pingált, a szentséget kifejező kék glória. És nem is viselkedek úgy, valamint biztos vagyok benne, hogy ha ez egy szemét film lenne, akkor se csinálna szentet belőlem a "jó Isten", mert annyit vétkeztem már az életemben, hogy az egy egész városnak elegendő lenne egy millió fővel számolva. Úgyhogy nekem csak kuss van.
- Ó, bocsáss meg, hogy idemertem tolni a képemet minden hátsószándék nélkül, de hidd el, képes lennék akár még benned is kárt tenni - tényleg? Nem hiszem! Ennek ellenére eljátszva a kemény legényt, még vele szemben is, képes vagyok arra, hogy bebeszéljem ezzel magamnak, hogy még neki is tudnék kialvatlan éjszakákat okozni. Mondjuk, ez abból a szempontból igaz, hogy a megfelelő oldalról kell nézni a dolgot...ha nem is én lennék az, aki bántja, az okozója mégis én lehetek azzal, hogy Timet "szolgálom, óvom és védem", ő pedig nyilván szemmel tartja azokat az embereket, akiről tudja, hogy érintkezek vele.
- Nem hálálkodok, nagyon felelőtlen vagy Evans! - morranok fel. Nem tudhatja, hogy miért gondolom ezt, de abban már csak a hanglejtésemből is ítélve, következtethet, hogy valami nagyon nincs rendben. Vagy körülötte vagy körülöttem. Egyenlőre még csak azt tudja, hogy cégvezető vagyok, azt nem, hogy mi is a "főállásom" valójában. Minden esetre biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben erre is féyn fog derülni.
- Valóban? Szegény kicsi lány... de, amúgy tévedsz. Nem sűrűn nézek TV-t, de ha mégis erre vetemednék, nem a te filmjeiddel vagyok elfoglalva. A végén még feltalálnám keresni a pasijaidat alakító személyeket és egyesével vagdosnám le a lábujjait. Szóval ne is kérd, hogy akárcsak egybe is bele nézek - magyarázok a konyhából, miközben a hűtőt és a szekrényeket is alaposabban áttanulmányozom, hátha akad valami ehető. De aztán kénytelen vagyok belátni, hogy hiába reménykedek, nem fogja semmi se rám vetni magát, hogy egyem meg.
- Eszem ágában sincs. Hidd el, jót tesz nekünk egy kis távolság néha. Azzal, ha hozzád költöznék, nem csak a napi rendem, de az életem is felfordulna. És szerintem a tiéd is - az utóbbit már csak motyogom az orrom alatt, egyáltalán nincs kedvem ahhoz, hogy emiatt számon kérjen.
- Elfoglalt? - bámulok rá bambán, miközben azért küzdök, hogy meg ne sajnáljam "szegényt". - Látod látod? Ha nem naponta mennél el drogozni, szívni és "szórakozni", hanem mondjuk egy héten csak háromszor, akkor lenne itthon kaja, és nem lennél vasággyal együtt húsz kiló - hevesen gesztikulálva magyarázok neki, miközben egyik kezemmel a pizzéria számát keresem.
- Koplalnod? De nem akkor, amikor én is itt vagyok. Nagy fiú vagyok, nagyra nőttem, körülöttem mindenki egyen, ne koplaljon. Ha meg magadtól nem teszed, akkor majd jól megtömlek - csak akkor jövök rá, hogy esetleg kétértelműen fenyegetőzhettem, mikor a telefont felvevő nő megköszörüli a torkát, miután felkacagott.
Még csak a félreértések elkerülése végett se kezdek el magyarázkodni, mert teljesen felesleges. Nem tartozok neki magyarázattal. Helyette elhadarom, hogy milyen pizzára lenne szükségem, illetve pizzákra, mert ugye egyel nem érem be.
- Nincs oka, és nem is jöttem rá... csak gondoltam rád nézek, hogy élsz-e még - dugom zsebre a telefonomat, hogy újra a csaj felé fordulhassak.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Barbi&Gavin 19.06.13 7:35

- Minek? Nekem így is megfelel, különben sem lennék sosem jó kislány, de azt hittem ez nyilvánvaló.   Ha kell el tudom játszani egy filmben az érintetlen jó kislány szerepét, aki minden élvezetes dolgot bűnnek tart, de a való életben csak is a bűnös dolgokat tudom csak igazán élvezni.  
-  Valóban? Hát akkor tessék, üss meg! - Provokálom, csak aztán nehogy a végén ráfázzak, nagyon remélem, hogy ismerem már annyira, hogy tudjam úgy sem fog bántani, csak szereti előttem az erős férfit eljátszani, aki ha akarna tudna bennem kárt tenni. Viszont mindketten tudjuk, hogy túlságosan bírja a burámat ahhoz, hogy bántalmazzon. 
 Ugyan már! Gav mégis mitől kellene tartanom? Talán a megszállott rajongóimtól? - Szerintem nem kellene többet semmi illegálisat szednie, mert kihatással van az agyára, kezd paranoiássá válni. Kész szerencse, hogy még nem tett a bejárati ajtóm helyére áthatolhatatlan páncélajtót. 
 Még egyetlen egy filmemet sem voltál képes megnézni? - Meglepetten kaptam kezemet mellkasomhoz, abszurd de éreztem hogy ez most tényleg szíven ütött. Nem hiszem el, hogy annyira nem érdekli tehetségem, hogy már csak kíváncsiságból se kukkantson bele legalább egyetlen egy filmembe. 
-  Ez megnyugtató, mert tudod hosszú távon nagyon idegesítő tudsz lenni. - Egy újabb slukk az extra cigimből, szemet gyönyörködtető az a látvány ahogy a füst kis karikákká formálódnak mikor kifújom. Jó pár cigit el kellett szívnom ahhoz, hogy képes legyek erre, de megérte. 
 Csak azért mert nőből vagyok nem fogok főzni, nekem is kijár némi szórakozás és addig akarok tombolni ameddig még fiatal vagyok. - Már nem kell a nőknek elnyomás alatt élniük, ezért nekem sem kell naphosszat a konyhában robotolnom, biztosra veszem bele is őrülnék. 
 Olyan izgató, hogy ennyire kétértelmű vagy, de tényleg koplalok, fogadd el. - Csak ezzel az a baj, hogy simán kinézem belőle, hogy simán lefog és ha kell könyékig bele nyúl a számba, hogy pár falatot belém erőszakoljon. De az én szakmámban már csak így megy, ha kapok egy szerepet akkor a rendező dönt felettem, és most ehhez a szerepemhez meg kell válnom pár kilótól. 
 Nos, mint te is láthatod még nagyon is élek. - Nyomom el cigimet a hamusba és már teszem is vissza a dohányzó asztalra. Egészen jó kedvem támadt ezért is vigyorok rá. 
 Mennyire szeretsz kísérletezgetni? - Legszívesebben most azonnal felpattannék a kanapéról és szemléltetném vele miről is lenne szó, de túl lomhának érzem magam, hogy csak úgy ficánkoljak.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Barbi&Gavin 19.06.13 14:39
- Igen, nyilvánvaló - forgatom meg a szemeimet. Igazság szerint tényleg nem tudom elképzelni szende tündérkének, jólelkű angyalkának aki elmegy virágot szedni a nagymamának.
Felszólítására, provokálására viszont csak elkerekedett szemekkel bambulok rá, s anélkül fordulok a konyha felé, hogy egy szót is szolnék. Viszont annak ajtajából vissza nézek rá.
- Nem foglak megütni, ezt te is nagyon jól tudod - nagyjából ő az egyetlen ember ezen a mocskos világon, akit nem lennék képes megütni, de semmilyen formában még csak bántani se. Barbi úgy hozzám nőtt már, mintha egész életemben egy részem lett volna. Mondjuk a karom... vagy a lábam. Na jó az azért morbid, hogy testrészekhez hasonlítom szerencsétlent.
- Akár tőlük is - vonok vállat - aztán meg? Nem tudhatod soha. Manapság annyi őrült, gyilkos ember van a világon, hogy el se tudná az ember képzelni - mutatok rá a dologra határozottan, nem félve attól, hogy esetleg olyanra kérdezne rá, amire nem kellene. Mert tényleg felesleges lenne. Ha felhozná témának, hogy esetleg egy maffia csapat kinézte volna magának, akkor se válaszolnék. Vagy hát, konkrétumot nem mondanék, mert felesleges lenne. Úgy se hinné el, ha pedig igen, akkor teljesen bepánikolna.
- Ő, nem... én kérek elnézést, hogy más dolgom is van a szórakozáson kívül és azon, hogy téged bámuljalak a tévében. Elég vagy te nekem élőben is - nyomom meg az adott szót, s míg ő arra hivatkozik, hogy fiatal és szórakozni akar, addig nekem vannak bőven más dolgaim is azon kívül. Többek között az, hogy egy céget vezetek, valamint... hát.... én vagyok a vérengző ordas farkas ebben a városban.
- Valóban? Akkor ebben hasonlítunk - vonom fel a szemöldökömet, mikor azt bizonygatja, hogy hosszú távon elviselhetetlen vagyok. Ha tudná, hogy ő milyen, engem sajnálna. Az egész ház édeskés, behatárolhatatlan szagban úszik hála a füves ciginek, amit oly lelkesen szipákol.
- Sok nő még hatvan éves korában is fiatalnak vallja magát. Remélem te nem fogod így látni, és ráncosan, szottyattan is a táncparkettet ropni, mert akkor főbe lövöm magam. Vagy... várj csak - fordulok felé gyorsan - tulajdonképpen  mi nem is érjük meg azt a kort a sok drognak hála - szemforgatás közepette magyarázok neki.
A telefonozás végül kellemetlenebbül sül el mint gondoltam, és csak reménykedni tudok benne, hogy nem a kis csaj hozza majd ki, mert akkor tényleg leéghet a képemről a bőr.
- Jól van, nem bánom. Több marad nekem - vállvonás, majd a fotelba való "ledobom magam és nyugszok" folyamat elég gyorsan következik be, és már nincs is más dolgom, mint Barbira összpontosítani.
- Kísérletezgetni? Hát... attól függ miben. Kémiából soha nem voltam túl jó - magyarázom, miközben előhúzok egy doboz cigit, s egy szálra rágyújtva le nem veszem kék tekintetemet a lányról. Kíváncsi vagyok mire célzott az imént.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Barbi&Gavin 19.06.13 22:15

Nos, ezt nem is ragoznám tovább, felesleges is lenne, belőlem már sosem lesz jó kislány, de én egyáltalán nem bánom, hogy így alakult, mert legalább megismerhettem ezt a macsót. 
- Még szép, hogy tudom nem lennél képes bántani. - Elégedetten mosolygok csak úgy magam elé, mert tisztában vagyok azzal, hogy akármit tehetnék Ő sosem tudna bántani és ez valamiféle biztonságérzetet kölcsönöz. Azt hiszem nem túlzok, ha azt állítom William az egyetlen ember akiben feltétel nélkül meg tudok bízni. 
Nyugi nagyfiú, előbb halok bele a túlzott droghasználatba, mint egy sorozatgyilkostól. - Ha arról van szó, hogy egyszer meg kell halnom mindig olyan halált képzeltem el magamnak, hogy túladagolok valamit és nem azt, hogy vérbe fagyva iszonyatos kínzások után dobom be a törölközőt. 
Ezt sosem fogom megbocsájtani, sőt követelni fogom, hogy megnézd azokat a filmeket amikben játszok, elképzelésed sincs miről maradtál le eddig. - Ha kell oda kötözöm a fotelhoz és egész délután azokat a filmeket nézetem meg vele, amikben tehetségemet fitogtatom. Csak aztán nehogy végül Gavin legyen az első számú rajongom. 
Ha tényleg hasonlítunk és elviselhetetlen lennék, akkor mégis miért vágysz ennyire megtisztelő társaságomra? - Most sem én kényszerítettem arra, hogy jöjjön el hozzám, még engem is meglepett, hogy mire haza értem Ő már lesben állt és engem várt. 
Hatvan évesen eléggé idiótán néznék ki egy testhez simuló ruhában, nemhogy még emberek közé is merészkedjek. Amúgy is ha az elkövetkező tíz évet túlélem akkor már szerencsésnek mondhatom magam. - Nem tagadom mostanában elszabadultak körülöttem a dolgok és minden napom azzal töltöm hogyan tudnám még élvezetesebbé tenni az életemet. Néha eléggé különös helyeken ébredek egy átmulatott éjszaka után, de ez benne van a pakliban a macskajajal együtt. 
Lázas lennél? Nem szoktál semmit sem így feladni. - Eddig azt hittem, hogy mindig eléri amit akar és véghez is viszi, de most valamiért mégis csak meghátrált, biztosan hatással voltam rá azzal a cuki pofimmal. 
Pár pillanat és meglátod mire céloztam. - Túl kényelmes a kanapé ezért is kelek fel olyan tempóban, mintha egy vénlány lennék. Végül nagy nehezen erőt veszek magamon és felszaladok a lépcsőn egészen a hálószobámig, ahol egy kis zacskót felkapok, majd vigyorogva lerohanok  a lépcsőn és dobom is vissza magam mellé ülő helyzetbe. 
Erről beszéltem! - Mutatom fel neki a tasakot amiben pár cuki kis kék tabletta van. 
Új anyag a piacon, még alig tudnak a létezéséről is, de nagyon ütős hallucinációk törnek rád már egy tabletta után is, szeretnéd kipróbálni? - Izgatottan nézek rá, mert én már jól tudom milyen hatással van rám ez a cucc, múltkor rózsaszín háborúzó nyulakat láttam tőle és az még csak a kezdet volt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Barbi&Gavin 02.07.13 16:01

- Ha netán mégis, akkor valami bajom van... vagy szimplán nem vagyok önmagam. De akkor fuss jó? Lehetőleg ne abba a cipőbe - mutatok egy kifejezetten magas sarokkal rendelkező darabra. Fogalmam sincs, hogy ezek a nőszemélyek hogy a fenébe képesek ilyen cipőben járni. Csoda, hogy nem szakad be a lábuk, valamint a hátuk tőle. És ahogy elnéztem, manapság a legtöbb ilyen darab már nem a kirakatban, hanem a nőneműek lábán lifeg.
- Igen, ebben biztos vagyok, de nem árt semmit se a véletlenre bízni. Vegas soha nem a biztonságról volt híres, ezt szerintem te magad is tudod - magyarázok.
- Barbi, jobb dolgom is van nekem annál mint, hogy egész nap a csöcseidet vagy a seggedet bámuljam még tévén keresztül is. Néha még így is sok vagy, és akkor még bámuljalak képernyőn keresztül is? Hát hol élsz te? Nem mellesleg tényleg nem érek rá. Beindult az élet a vállalatnál, szóval az lesz az első számú célom, hogy igen puccos kis üzleteket kössek. Szerinted eddig miért nem adtam magamról jelet? - billentem félre a fejem. Persze nem ez az első számú gond, sokkal inkább az, hogy egyre növekszik annak a listának az oldalszáma, amin a láb alól eltenni valók neve szerepel. Tim meglehetősen hegyezi a fogait a fejesekre és őszinte leszek. Addig jó neki, míg nem tudja, hogy én magam is egy céget vezetek, ami még őt is lenullázhatja. Akkor biztos ellenem küldi az összes ökrét akit tart, de annyi szent, hogy velük együtt véres, szenvedős halált fog halni.
- Lehet, hogy pont ezért. Mert már nem tudom magamat adni, ezért szükségem van rád, hogy ismét vissza kanyarodhassak az idegesítő bolondok világába - vonok nemes egyszerűséggel vállat. Bevallom, én magam is ilyen vagyok. Egy idegesítő bolond, akit sokan a holdra vagy szimplán a föld alá egy kényelmes kis magán zárkába kívánnak.
- Igen, ebben van némi igazság. Minden esetre kinézem belőled még akkor is, ha hihetetlennek találod. És akkor tényleg ne kerülj majd az utamba - kacsintok rá kihívóan.
- Nem vagyok lázas, csak nem akarlak rábeszélni arra, amit nem akarsz. Nem mellesleg ezzel csak magamnak teszek jót. Többet ehetek - magyarázom ahogy ismét helyet foglalok és már a következő témán kezdek el lovagolni.
Amint felém mutatja a kis tasakot és a benne rejlő pirulákat, legszívesebben kirohannék a világból itt hagyva őt a kis tablettáival és az érkező pizza reményével együtt.
- Nem azért jöttem át hozzád Barbi, hogy bedrogozzam magam, és egész éjjel úgy kóboroljak mint egy kivert macska. Nincs most szükségem rá, fő a józanság. Talán máskor - nem tudom, hogy mennyire fogja annyiban hagyni. Többek között ebben is hasonlítunk. Nagyon hatásosan tudjuk rábeszélni az embereket arra, amit mi magunk akarunk. De most tényleg nem fogadhatom el a bogyót. Holnap még be kell mennem a céghez, hogy ellásak egy-két emberkét, aztán pedig.... elviekben láb alól eltenni való személy is akad majd. Ezt pedig nem szeretném vigyorogva, magamat felfedve tenni.
- Egy kicsit talán te is visszavehetnél nem gondolod? Még be se tettem hozzád a lábam, de már bűzlik a ház a fűtől.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Barbi&Gavin 09.07.13 6:50

Homlokomat ráncolva hallgattam végig, aztán csak felnevettem mikor cipőmre mutatott.
- Megnyugtatlak ha eljön az idő, hogy előled meneküljek akkor azt nem magassarkúban fogom kivitelezni. - Úgy pláne nem lenne esélyem ellene, az egy dolog, hogy hozzá szoktam, hogy pár centivel a föld felett járok, de futni nem szeretnék benne, mert egy boka ficam garantált egy ilyen cipőben.
- Igen ezzel tisztában vagyok, csak azt nem tudom felfogni, hogy miért érdekel téged ennyire a biztonságom. - Ez még a kedvesebb énem volt, először hozzá akartam vágni, hogy paranoiás, de inkább csak ráhagyom az egészet.
- Tájékoztatlak, hogy nagyrészt ruhában szoktam lenni a forgatáson, de ezt nem tudhatod, hiszen nem is érdekelnek téged a filmjeim. Ami pedig a távollétedet illeti azt hittem, hogy besokkoltál és pár nőcskével bezárva egy hotelszobában szórakoztál. - De mint kiderült távol áll az igazságtól az elméletem, habár belőle mindent ki tudok nézni. Ami azt illeti túl sok mindent is.
- Szóval én csak egy idegesítő bolond lennék? - Szúrós szemekkel nézek rá. Azért ez már majdnem fájt az önérzetemnek. Néha teszek pár nem hétköznapi dolgot, de ettől nem tartanám magam bolondnak.
- Gavin ma meglehetősen vicces kedvedben vagy, csak az a baj, hogy nem értékelem a humorodat. - Nem akarok bele gondolni, hogy majd öregen is eljárnék szórakozni, sőt abba sem szeretnék bele gondolni, hogy egyszer megöregszek.
- Oh igen, egy ilyen nagy és erős férfinak szüksége is lehet az én pizza részemre is. - Újból végig nézek rajta, hiába ismerem már régóta mégis annyira hihetetlen, hogy valaki ilyen hatalmasra nőjön. Persze mindig eltörpülök mellette, számomra olyan Gav mint egy óriás.
- Egészen biztos vagy benne? Csak egy tablettát kellene bevenned, csak hogy kipróbáld milyen érzés. Nem tudhatod miről mondasz le, de azt tudom, hogy megfogod bánni. - Már megint én vagyok az aki a másikat bele szeretné vinni a "rosszba" de nem erőltetem, több marad nekem ha tényleg képes ellenállni a csábításnak.
- Neked mi bajod van ma? Mert annyira elveszed a kedvem a szórakozástól. - Kiábrándulva nézek rá, majd a kis tasakot az asztalra dobom úgy, hogy egyetlen egy pirulát sem vettem ki belőle.
- Tessék, most boldog vagy? - Vissza vettem magamból, legalább is addig biztosan még itt van nálam, aztán ha elmegy úgyis felügyelet nélkül azt tehetek magammal amit csak szeretnék.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Barbi&Gavin 31.07.13 10:12- Helyes válasz - biccentek fapofával és ezennel nem is vagyok hajlandó többet beszélni a témáról. Nem akarom üldözni a lányt, de ha mégis erre kerülne sor, akkor ott valami hatalmas baj történne. Illetve... nem jó szántamból vagy épp önszántamból állnék neki őt üldözni.
Megjegyzésére felsóhajtok, s a plafon felé emelve a tekintetemet, morgok egyet.
- Egy barát nem vigyázhat arra aki fontos neki? Vagy hol a probléma szépségem? Mit nem értettél? - teszem fel a kérdést neki. Nem hiszem, hogy ennyire vak lenne. Lehet, hogy nem emlegetem állandóan, hogy meg akarom védeni habla habla, de általában ez nyilvánvaló és nem félek kimutatni se. Kevés ember van a világon, aki fontos nekem, de azokat tényleg az életem árán is képes lennék megvédeni. És azzal, hogy Tim manapság túl sokat emlegeti Barbit, nyomós okom van rá, hogy mellette legyek még akkor is, ha ő ezt nem így látja.
- Gratulálok! Már kezdtem megijedni, hogy valamiféle pornószínésznő vagy... - vigyorodok el pimaszul. Tény, hogy nem lenne ellenemre megnézni egy filmjét, de mivel jelenleg se időm se érkezésem de még csak hangulatom se, így ez is felejtős. Nincs miről beszélni tovább.
Szúrós tekintete láttán felvonom a szemöldökömet.
- Hátőőő... soha nem voltál százas ezt bevallom... de aki itt Vegasban még nem csinált semmi hülyeséget, az előtt megemelem a létező összes kalapomat - határozottan cseng a hangom akkor is, mikor azt vallom, hogy valami kattan a csajnál.
- Tehetek arról, hogy ekkorára nőttem és ekkora a kaja igényem? - értetlenkedek kitárt karokkal. Mintha legalábbis baj lenne, hogy ilyen magas és ilyen kajás vagyok. Tény, hogy mindig rengeteget eszek, de ez soha nem látszott még meg rajtam... na jó ami a gyerekkort illeti, az... az más. De mióta így megnyúltam, soha nem volt panasz a kinézetemre.
Mikor tablettával kínál, rögtön nemleges választ adok. Most nincs kedvem bekábulni vagy csak eszeveszett vigyorgásba kezdeni. Résen kell lennem és ezt akkor is szem előtt fogom tartani, ha azt a kis bogyót megpróbálná belém erőszakolni.
- Majd... most biztos nem. Elég nagy szar van most a cégnél, és résen kell lennem minden pillanatban. Nem vehetek be most tudat módosítót, aztán meg ki tudja, hogy meddig tart a hatása? De kerítek rá sort a kedvedért, ígérem - ennek ellenére piszok vonzónak tűnik az a nagy kupac pirula. Csak el ne csábuljak nap végére.
- Semmi bajom és igen, boldog vagyok... köszönöm - jegyzem meg és már pattanok is fel, ahogy meghallom a duda szót.
Két röpke perc alatt kifizetem és átveszem mind az összes pizzát és már csattogok is vissza a ház felé.
- Na madárka, jöhetsz enni - dobom le a nagydarab, súlyos dobozokat az asztalra, és egyesével csapom fel a tetejüket. A gyomrom abban a pillanatban megkordul, hogy az illat befészkeli magát az orromba.
- Azt hittem ma már nem fogok kajához jutni - motyogom és már bele is csimpaszkodok egy szeletbe. Jól megérdemelt falatok.
- Kössünk allkut. Te eszel ebből, én meg... veszek egyet a piruládból és kreténkedünk együtt. Na? - ajánlom fel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Barbi&Gavin 02.08.13 8:50

Nem is értem miért beszélünk ilyen abszurd dolgokról, persze akkor teljesen más lenne ha betépve kezdenénk el ilyenekről dumálgatni, de így... Jó bevallom az előtt sikerült elszívnom egy füves cigit, de mégsem én voltam az aki ezt a témát felhoztam, vagy mégis? Passz.
- De hát nem kell rám vigyázni. Mert ha kellene akkor fogadnék fel magam mellé testőrt, de teljesen felesleges lenne, hiszen nem élek fenyegetések célkeresztjében. - Habár színésznő vagyok és van pár megszállott rajongom, ezen felül még sem van az életemben fenyegetés. Gav mindig is ennyire féltett? Vagy csak ez a mostani új hóbortja?
- Miért, ha az lennék jobban érdekelne a filmekben való alakításom? - Azért mégis csak sérti az önérzetemet, hogy az aki a barátomnak tartsa magát nem értékeli annyira a munkásságomat, hogy legalább szánna arra egy kis időt, hogy megnézzen egy-egy remekművet amiben szerepelek.
- Egyébként már hogyan is lehetnék normális? Melletted ez nehezen is menne. - Jegyzem meg cinikus mosollyal arcomon. Nem arról van szó, hogy miatta leszek ennyire őrült, de azért Gavin is hatással van rám, ha arról van szó, hogy csináljuk valami nem megszokottat.
- Dehogy baj, csak szegény nőt fogom sajnálni akit majd egyszer elveszel feleségül, de előtte szóljál neki erről, hogy legalább tudja mire vállalkozik. - Jóízűen felvettem csak mert bele gondoltam, hogy egy egész hadseregre kell majd főznie, pedig csak Gav csillapíthatatlan étvágyának kell megfelelnie. Én a helyében egy igazi konyhatündért vennék el, ha már ennyire szereti a hasát.
- Ha tényleg annyira nagy szar van a cégnél akkor meg pláne rád férne egy kis kikapcsolódás. - De nem erőszak, ha nem akarja akkor nem kell bevennie. Nem fogom magam alá gyűrni és bele tuszkolni a szájába, de csak azért mert tudom, hogy nem is lenne semmi esélyem ellene. Túl erős ahhoz és valljuk be az erőviszonyok is neki kedveznek. Következő megjegyzésére csak elégedetlenül felsóhajtok, nem kicsit érzem jelen pillanatban úgy magam, mint egy gyerek akitől megvonták legkedvesebb szórakozását.
- Nem hiszem el, hogy alkudoznunk kell ilyenen. - Legszívesebben bele fojtanám magam a kanapén lévő díszpárnákon, de helyette inkább csak megadóan kelek fel, hogy elvegyek egy szelet pizzát.
- De csak egy szeletet vállalok be, így is áll az ajánlat? - Lehuppanok ismét és a pizzát még mindig magam előtt tartom, kérdőn nézve közben rá. Addig bele nem harapok ameddig választ nem kapok.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Barbi&Gavin 06.08.13 11:45- Soha nem tudhatod, hogy minek vagy kitéve, és, hogy ténylegesen kik pályáznak rád. Lehet, hogy te azt látod, hogy minden rendben van csak mert senki nem lohol utánad nagy késsel, hogy kivágja a szívedet és senki nem is tesz erre utaló mozzanatokat. Viszont ezt csak te látod. Azt pedig nem, ami én igen. Nem véletlenül mondom, hogy figyelj jobban oda, hogy mikor hogy zárod az ajtót - villantok rá gyilkos pillantást, hogy ezzel is tudassam, jobban jár, ha odafigyel magára, mert nem leszek mindig ott, hogy megvédjem. És igen, tényleg jobb lenne, ha testőrt fogadna mellé. De addig, míg rajta tudom tartani a szemem, addig ezt inkább nem említem meg. Ha pedig mégis, akkor én magam fogok mellé állítani valakit, nem fogok bízni az ő béreltjeibe. Fő az elővigyázatosság.
Kérdésére csak felhorkanok.
- Hidd el édesem, akkor még ennyire se érdekelnél - mint emberrel semmi bajom nincs. De a gondolattal, hogy esetleg pornószínésznő, talán van. Tévedés ne essék, semmi közöm hozzá, nem is érdekel. Csupán nem tartom semmire az olyan nőket és férfiakat akik ebből keresik a pénzüket. Elmennek k*rni egy stúdióba, ahol felveszik azt az aktust, amit együtt végeznek. És még azt is megszabják, hogy hogy csináld, hogy dugd ide-meg oda az ujjadat... undorító. Viszont tény, hogy egy ilyen aktus csak a két félre tartozik normális esetben, nem egy stábra, valamint az egész világra. Lehet, hogy ez már a szórakoztatóiparnak érdeke, valamint azon fatökűeknek, akik csak ülnek otthon és verik maguknak.
- Bocs - jegyzem meg némi sértettséggel a hangomban. Egyre kevesebb időt töltök vele, és eddigi tapasztalataim alapján nem árt meg. Viszont azt tagadni se tudom, hogy még így is figyelem őt.
- Úgy nézek én ki, mint aki bárki mellett megtudna állapodni? Mert ebben én nem vagyok teljes mértékig biztos - nem hát! Lehet, hogy ő nem tud arról, hogy mit csinálok azon kívül, hogy az irodában ücsörgök és az ügyfelekkel tartok traccspartit, ami egy idő után átvág élet-halál küzdelmekbe is. Nem szívesen játszok ilyen lapokkal, de ha elengedhetetlen akkor kénytelen vagyok. Így pedig nem szívesen kötöm hozzá magam senkihez, úgy pedig főleg nem, hogy hatalmas veszélynek tenném ki. Elmondani nem mondhatnám lévén a fejvadászat büntetendő. De ez van. Egyedül maradok egész életemben, és én élvezem a gondolatot.
- De nem most! Majd ha már lecsendesedtek a kedélyek és nem kell attól tartanom, hogy visszájára fordul minden. Na, akkor majd megengedem magamnak a kikapcsolódást, de addig nem.
Ajánlatomat elfogadja, persze csak módjával.
- Jól van... áll az alku - húzom el a szám és várom, hogy beleharapjon. Nem tudom, hogy ténylegesen veszek-e belőle, azt még meggondolom. Attól függ, hogy mennyire tudok majd észnél maradni. Lehet, hogy semennyire és könyörögni fogok azért a piruláért, de az is lehet, hogy zsebre dugom azt hazudva, hogy bevettem és "gyá, semmit nem érzek".
- És mégis mire jó ez a szar? Tiszta hülye leszek tőle és majd nyulakra fogok lövöldözni, vagy szuper intelligens leszek tőle? - kapom fel a kis zacskót, hogy annak tartalmát alaposabban szemügyre vehessem. Nem hiányzik, hogy lépfeném vagy ki tudja, hogy mim legyen miatta.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Barbi&Gavin 07.08.13 7:03

Nagyokat pislogva hallgattam végig a kis szentbeszédét. Még, hogy valaki kivágna a szívemet nagy késsel, azt hiszen kettőnk közül neki már jobban az ágyara ment az évek alatt beszedett túl sok tudatmódosítótól. Úgy látszik már rémeket is lát. Ha már itt tartunk talán nekem is kellene valami erősebbet magamhoz vennem, hogy egy hullámhosszon bírjak vele mozogni.
- Jézusom Gavin, teljesen paranoiás vagy! - Csak ennyit tudtam kinyögni, de csak legyintettem egyet a vigyázz magadra, mert talán mindenki potenciális gyilkos körülötted dumára. Ennyi erővel akár be is falaztathatna, hogy megvédjen még a szél elől is.
- Akkor azt áruld el, hogy mit kellene tennem, hogy tényleg érdekeljelek? - Felvont szemöldökkel nézek rá és minden színészi képességemet bevetve próbálok rá hatni. Az egy dolog, hogy a filmjeim nem érdeklik, de akkor akadna esetleg olyan dolog, ami érdekelné és velem kapcsolatos is? Nem lehet igaz, hogy minket csak a cucc köt össze, vagy mégis? Mert az siralmas lenne.
- Ugyan már, nem is olyan sokára befog sétálni az életedbe egy bögyős nő, aki majd az ujjai kör fog csavarni és már is azon kapod magad, hogy megállapodtál. - Nem vagyok jósnő és kötve hiszem, hogy ilyen mostanában megtörténne, de azért jó volt eljátszani a gondolattal. Persze sikerült hangosan gondolkoznom, ezért Gav is hallhatta, de cseppet sem bánom, azért mert ha netalán eljönne ez a nap akkor nyugodt szívvel mondhatom, hogy: én megmondtam.
- Túl komolyan veszed az életet. - Halkan csak ennyit jegyeztem meg, egyszer élünk hát élvezzük is ki. Ami pedig engem illet sosem tudtam módjával élvezni, mindig is mohó voltam.
- Remélem ez nem valami ócska kis csel volt, hogy egyek. - Ez volt a végszavam, majd bele haraptam a pizzába. Lassan már bűntudatom lesz attól, hogy egyek, de semmi vész a túlzott drogfogyasztás úgyis fogyaszt.
- Legyen meglepetés. - Kislányosan rámosolyogtam, hirtelen izgatottá is váltam, csak mint a hozzám hasonló drogosok mikor előttük van a cucc.
- Mire vársz még? Vegyél be egyet. - Mosolyogva biztattam és még képes voltam elővenni meggyőző tekintetemet is a szent ügy érdekében.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Barbi&Gavin 08.08.13 19:46
Elvigyorodok Barbi megjegyzésén. Lehet, hogy az vagyok, de meg is van rá az okom. Tudom, hogy milyen a melóm, azt is, hogy ezzel kiknek az élete forog kockán. Biztos vagyok benne, hogy egyszer Timét kifognak maguknak nézni valakit az ismerős köreimből, hogy rajtuk keresztül bírjanak hatékonyabb melóra. Jól csinálom a dolgom, ezt ő maguk adták papírba. De azt is tudom, hogy hol kell meghúzni a határokat. Vagyis feleslegesen nem ölök. Ilyenkor inkább megmondom, hogy béreljen fel mást erre az esetre, és elhúzok egyet inni a haverokkal. Viszont az esetek hetven százalékában tényleg teljesítem minden óhaját és sóhaját.
Viszont inkább nem válaszolok, csak megvonom a vállamat egy sokat sejtető pillantás kíséretében. Nem akarom, hogy baja essen és ha megtudom, hogy akárcsak egy haja szála is meggörbül, akkor aztán ember - inkább sziklafal - legyen a talpán, aki meg tud állítani.
- Nem tudom... és ha tudnám se árulnám el. Majd ha egyszer olyat csinálsz, akkor azt jelezni is fogom. Mit szólsz? - vonom fel a szemöldökömet. Tényleg nem tudnám megmondani, hogy van-e valami, ami tényleg felkeltené az érdeklődésem. Azt tudom, hogy nem a drog ami egy és állandó a mi... hogy is fogalmazzak? Kapcsolatunkban. Van valami bensőséges benne, elvégre - remélhetőleg - kölcsönösen megbízunk egymásban, és mindig ott vagyunk a másiknak, ha baj van. Legalábbis az én részemről ez teljesen biztos. Soha nem hazudnék neki, nem mártanám be senkinek sehol, és ha titkot bíz rám, én azt se adnám tovább, elvégre a hallgatás és a szó kötelez. Lehet, hogy van amit nem mondok el neki, de azt az ő érdekében teszem. És csak remélni merem, hogy ezzel ő is így van. Lehet, hogy nekem kevesebb általa nyújtott védelem kell mondjuk, de attól még reménykedhetek benne nem?
- Hát, akkor csak reménykedni tudok benne, hogy lesz valami abban a nőben ami ténylegesen meg is fog én nem csak egy cafka lesz a sok között... mondjuk ahogy magamat ismerem a feleslegeket és a maradékot mindig félrelökdösöm - vallom be őszintén. Elég válogatós vagyok a partnerek terén. Soha nem volt még igazán hosszú, tartós kapcsolatom. A legtöbb-be úgy mentem bele, hogy " na majd meglátjuk ". Mintha csak határidőt szabtam volna, hogy kap két hónapot, ha az idő alatt bizonyít, akkor marad, ha nem akkor megy. És mivel soha nem szerettem játszani a nők érzéseivel, mindig megadtam nekik amire vágynak és az alatt a két, esetleg nyolc hónap alatt teljes beleéléssel szerettem és óvtam őket. De aztán vagy maradnak vagy mennek.
- Mert tudom, hogy bármikor vége lehet és nem akarok hülyén vagy úgy meghalni, hogy aztán senki nem fog emlékezni rám - jó, hülyén nyilván nem fogok meghalni úgy, hogy átlag feletti az IQ-m, de az tény, hogy bármikor meghalhatok, elvégre olyan a munkám, ami vért követel. És, hogy senki ne emlékezne rám? Tény, hogy nincs már családom akik felemlegethetnének esténként a kandalló tüze mellett, mint egy embert, akit szerettek, de sajnálatos módon meghalt, mert... Az más, hogy a munkatársaim emlékeznének rám, de egy hét után már más ülne a székemben és más lenne a vállalat vezetője is.
- Nem, tényleg nem csel - vallom be és már nyúlok is a zacskó tartalmához, hogy egy pirulát kikapva belőle alaposabban szemügyre vegyem.
- Nem is tudom... nem tűnik túl megbízhatónak. Legalább kretén maradok utána napokig? - billentem félre a fejem, ahogy megállás nélkül tanulmányozom a bogyót, végül aztán bekapom, hogy egy korty vízzel amit már érkezésemkor idekészítettem, leküldjem a helyére. És akkor most várunk...
- Remélem nem valami cián tabletta.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Barbi&Gavin 18.08.13 20:28

Lehet velem van a baj, már túl sokat szívtam és nem érzem át a dolgok fontosságát, de nekem ez tényleg sok amit Gav művel. Ezért is mondanám inkább azt, hogy Ő szívott már túl sokat amitől bekattant és rátört a paranoia. Aranyos, hogy ennyire félt de a nap huszonnégy órájában még sem lehet velem, hogy még az ágyam alatt bujkáló szörnyetegektől is megvédjen.
- Mit szólhatnék? Ez most olyan, mintha nekem is lenne ebbe bármi beleszólásom, pedig mindketten jól tudjuk, hogy végül úgyis az fog történni, amit te szeretnél. Nincs igazam? - Csak egy halovány illúzió az egész, mert pontosan tudom, hogy milyen Gavin, vagyis inkább csak remélni merem, hogy ennyi tivornya után sikerült már valamennyire kiismernem.
- Ha ilyen válogatós vagy sosem fogom megérni azt a napot, hogy az esküvődön csapjam szét magam. - Lebiggyesztett ajkakkal, megszeppen ábrázattal nézek rá. Magamat ismerve biztosan fokozódna a hangulat, ha szerény személy vinne valami szokatlant az ünneplésbe. Mondjuk alap, hogy mindegyik szingli pasit az ujjaim köré csavarnám, már csak a poén kedvéért is. Na de túl előre szaladtam, már az esküvőjén gondolkozok, mikor még egy rendes nőt sem képes maga mellé találni.
- Tudom ez nem vigasztal, de lehet hogy én azért emlékeznék rád, feltéve ha te fogsz meghalni előbb. - Még szép, hogy emlékeznék rá, de nem akarom most egy érzelgős jelenet részese lenni, amúgy sincs túl sok kedvem a halálról beszélni, mert beszívva eléggé sötét gondolataim szoktak támadni.
- Édes, ennél kreténebb kötve hiszem, hogy lehetnél. - Mosolyogva veregetem meg combját, most sem tudom kihagyni a szokásos baráti csipkelődésemet. Azt bírom annyira benne, hogy nem olyan sértődékeny mint a nagy átlag, meg amúgy is tudja, hogy nem gondolom komolyan, ezért sem válogatom meg mindig neki szánt szavaimat.
- Mert én ugye cián tablettával szoktalak megkínálni? Azért bízhatnál bennem jobban is. - Komoly tekintetemmel lesújtva nézek rá, de már meg is indult a kezem a kis tasak felé, hogy kivéve belőle egy tablettát bevéve várjam a jó szerencsét.
- Szólok, különös dolgok jelenhetnek meg a szemed előtt, de nem sokára ezt meg is tapasztalhatod. - Nevetve beszélek, mert hirtelen eszembe jutott a múltkori esetem mikor egymással harcoló rózsaszín nyulak vettek körbe. Érdekes egy eset volt az már biztos.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Barbi&Gavin

Vissza az elejére Go down

Barbi&Gavin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Barbi&Gavin
» Lorcan & Barbi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Barbi hajléka-