welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Natalya Violet Brisbane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
14
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las Vegas



TémanyitásTárgy: Natalya Violet Brisbane 07.07.13 6:28


Név: Natalya Violet Brisbane
Becenév: Naya, Vee
Kor: 23
Születése hely, idő: 1989.08.13 / USA – Florida - Miami
Tartózkodási hely: Las Vegas
Csoport: rendőr
Anyagi háttér: Középosztály
Szexualitás: Heteroszexuális

Jellem: A látszat néha csal.
Ezzel a közmondással lehet egy mondatban, pontosan leírni Violet összetett jellemét. A bájos külsejének köszönhetően első ránézésre is elbűvölő személyiségnek tűnik, azonban aki gondosabban elkezdi elemezgetni az arcát, az rájön, hogy az élete nem annyira édes, mint például a mezzo nevetése.
Nem titok, hogy a fiatal nő nyers az idegenekkel, ez minden számára ismeretlen ember megtapasztalhatja. A rideg viselkedése oka az, hogy úgy véli, jobb rosszul megítélni valakit és később kellemesen csalódni benne, mint jó véleményt alkotni róla és azután sajnálni, amiért hamarkodottan határozta meg a bizonyos egyén személyiségét. Mint minden emberre, rá is jellemző, hogy nem szereti, ha becsapják, és mivel az első verziónál kevesebb erre az esély, így hát azt alkalmazza. Azonban akinek sikerül elnyernie a bizalmát és közelebb férkőzni a valódi énjéhez, az egy igazi barátot lelhet meg benne. Viszont ez nem könnyű feladat és időigényes is. Vee úgymond megválogatja a baráti társaságának tagjait, ami nem azt jelenti, hogy csak felsőosztálybelieket enged közel magához, hanem azt, hogy először megbizonyosodik afelől, hogy az adott illető méltó e a barátságához.
Az érzései többségét magas falak között zárta el, ott bent egy sérülékeny, gyengéd belső lakozik, amire Violet nem igazán büszke. Gyűlöli, ha sebezhetőnek nézik, ahogyan azt is, ha valaki tudja, mik a gyenge pontjai. Sok beforratlan seb van a lelkén, ami a mai napig is tátong, így hát egyáltalán nem lenne kellemes, ha valaki elkezdené „sózni” őket. Sok mindenen ment már keresztül és mivel halvány gőze sincs arról, hogy mennyi keserűséget lenne képes még kibírni, így hát inkább álarcot húz, és úgy próbálja élni mindennapjait, mintha soha semmi rossz nem történt volna vele. Jól tudja, hogy aki a múltját letagadja, azt saját magát is, de képtelen tenni ez ellen, mert attól fél, hogy a történtek emlékei beszippantják, jól megrágják, majd felemésztik.
Nos, annak ellenére, hogy megpróbálja letagadni azt, aki valójában, bizonyos dolgokon nem tud változtatni. Az egyik ilyen például az, hogy szeret segíteni másokon, jó érzés számára, ha megnevettethet valakit, ha segíthet, ha tehet valamit mások boldogságáért.
Nagyon jó megfigyelő, ami kapura jön a munkájában. Amikor új emberekkel ismerkedik meg, számára idegen helyekre jár, akkor feljegyzéseket ír a gondolatbeli jegyzettömbébe. Ezzel csak azt szeretné elérni, hogy minél jobban megismerjen egy embert vagy egy helyet.
Talpraesett, nem fél az új dolgoktól, azonban nem szeret változtatni azon, amihez már hozzászokott. Tart a pofára eséstől, ezért sokszor találja nehéznek megtenni az első lépést.
Kompromisszumképes, viszont a vitákat nehezen kerüli el, ugyanis nagyon makacs és egyszerűen képtelen szó nélkül hagyni, ha valaki fülé akar kerekedni. Ha már van valamiről vagy valakiről véleménye, később nehéz meggyőzni, hogy változtasson rajta. Szereti megvédeni az igazát, néha nagyon türelmetlen és gyakran nem kell nagy erőfeszítés ahhoz, hogy felbosszantsák.
A kudarcok le tudják törni, de nem hagyja, hogy leverjék. Ha megbotlik az élet útján, megpróbál gyorsan felállni, leporolni magáról a koszt és emelt fővel újra elindulni a céljai felé. Azon van, hogy minden helyzetben pozitív maradjon és ne térjen el az optimizmus ösvényéről az álmodozáséra.
Szereti a szervezett, rendezett dolgokat, ennek ellenére kreatív káosz uralkodik az életében. Nagyon fontosak számára az emberi kapcsolatai, a családtagjai és barátai mindig számíthatnak rá. A jó tulajdonságai között még az is szerepel, hogy remekül tud titkot tartani – ha valaki elmond neki valamit, az biztos lehet abban, hogy tőle senki sem fogja megtudni.
Jobban szereti a gyakorlatot, mint az elméletet. Tapasztalatszerezéssel könnyebben tanul.
A műveltségét a kíváncsiságának köszönheti, no meg a tanulás iránti szeretetének, a dolgok iránti érdeklődésének. Szabad idejét szívesen tölti egy könyv társaságában, komolyzene hallgatása közben. Titokban tartja, de csodálja a régi filmeket, és ha engedi az ideje, szívesen kutat utánuk, illetve ha talál valami érdekfeszítőt, akkor megnézi.
Négy dologra van szüksége: szenvedélyre, kalandra, izgalomra és veszélyre. Úgy véli, ez a négy összetevő kell ahhoz, hogy az élet édes legyen.

Külső: Vee sosem vágyott arra, hogy a figyelem központjában legyen, azonban a gyönyörű, mégis egyszerű külső gyakran vonzza a tulajdonosára az emberek tekintetét.
Járása mérhetetlenül kecses és nőies, annyira légies és fesztelen, hogy az ember azt hinné, bármelyik pillanatban elszállhat. A finom mozdulatai arról árulkodnak, hogy jobban is foglalkozott a teste mozgásával, ami teljesen mértékben igaz. A könnyedségét a több évi, kemény táncolásnak köszönheti.
Vékony, formás testalkattal rendelkezik, amit szintén az aktív mozgásnak illetve az egészséges életmódjának is köszönhet. Nem mintha ezek nélkül elveszítené a csinos alakját, hisz az édesanyjának szerencsés génjei vannak, amiket ő is örökölt, de akik formában tartják maguk, azokon mindig meglátszik. A futást gondolja a legjobb edzésnek, azonban mivel az élet rohan, neki pedig lépést kell tartania vele, ezért néha alig van szabad ideje, amikor is önszántából mehet el egy kicsit kocogni.
A munkája miatt gyakran kénytelen sokat mozogni, a többi esetben pedig megpróbálja formában tartani magát, ugyanis a szakmája elvárja.
Bőre nyáron napsütött, télen fehér, megfelel a kaukazoid rassz bőrtípusának. Ami az aknékat illeti, utoljára tinédzser korában bajlódott velük. Azóta a bőre tiszta és sima. Két anyajegye van, ami annyira picike, hogy szinte észrevehetetlen. Az egyik a jobb fülcimpáján, a másik pedig a bal lapockáján, nagyjából öt centivel a válla alatt helyezkedik.
Magassága nem haladja meg a 170 centit, kivéve, ha nem vesz fel magas sarkú cipőt. Hosszú, csokoládébarna haj keretezi ovális arcát, ami gyengéden a vállára omol és egészen a derekáig ereszkedik le. Hajzuhataga természeténél fogva hullámos, azonban Violet tesz azért, hogy hajtincsei egyenesen álljanak. Többnyire kiengedve hordja őket, azonban az is jól áll neki, ha copfba vagy kontyba fogja, illetve befonja a hosszú hajfürtjeit.  Ha sokat van a napon, akkor a haja pár árnyalattal világosabb lesz.
Szépen ívelt szemöldöke alatt a mandulavágású szemei helyezkedik. Szemhéjai tövében hosszú, sűrű, a szempillaspiráltól fekete szempillák sorakoznak. Olvadt tejcsokoládé barna íriszei csillogásukkal képesek pár pillanatra megbabonázni az embert, hagyják, hogy az illető elvesszen a gyönyörű tekintetben... Azt mondják, a szem a lélek tükre. Nos, Violet tekintetéből csak az képes olvasni, aki régóta ismeri, ugyanis nehéz neki olyat mondani, ami képes lenne megremegtetni a gyengédebb érzései körül tornyosuló falakat, lebontani meg végképp.
Pisze orra alatt a formás, babarózsaszín ajkai találhatóak, amik képesek jobb kedvre deríthetik az embert, ha mosolyba görbülnek. Fogsora egyenes és fehér, ápolt. Ha nagyon szélesen mosolyog, akkor a jobb oldalán, egymás mellett két pici gödröcske látható.
Hangja középmagasnak – mezzonak - mondható, ha beszél, azt mindig szépen artikulálva teszi, hogy mindenki számára érhető legyen a mondanivalója.
Öltözködési ízlése elég kifinomult és kifejezetten nőies. Sosem venne fel egy ruhadarabot csak azért, mert mutatós. Szereti a kényelmet és fontosnak is tartja azt. Ha otthon van, akkor nem veti meg a bő pulóvereket sem, sőt! Cicanadrágokkal párosítva hordja őket. A magas sarkú cipőket csak hivatalosabb eseményekkor részesíti előnyben, ugyanis kellemetlennek és egészségtelennek tartja őket. Tud kihívóan is öltözködni, de elég ritkán teszi. Ruházata még az ilyen alkalmakkor sem vulgáris vagy hiányos. A mindennapjaiban az öltözködésére a laza elegancia a legjellemzőbb.  

Előtörténet: Fekete csipkével díszített, testhez álló estélyt veszek fel, amit édesanyám még múlt héten vett, a város szélén sorakozó puccos boltok egyikéből. Nem hiszem el, hogy azzal az emberrel kell vacsoráznom, akit a legjobban utálok. Fel nem foghatom, hogy édesanyám az egyik legnagyobb ellenségem apjával randizik… újra! Ki gondolta volna, hogy Mandy és az én szüleim között bármi is volt míg középiskolába jártak? Rosszul leszek, ha belegondolok abba, hogy én és Mandy féltestvérekké válhatunk.
Végighúzom a hajkefét a hullámos hajtincseimen, majd hajlakkal rögzítem minden egyes hajszálat, hogy a frizurám a vacsora végéig maradjon meg. Fújok magamra egy kis parfümöt és mielőtt még az ágyamhoz lépnék, hogy felkapjam a retikülöm, valaki csenget. A gyomrom összeszorul, mintha csak értem jöttek volna és az én randimról lenne szó, bár ha jobban meggondolom ez nem boldog izgatottság, inkább dühös. Legszívesebben lemennék és széttépném az ajtónkban álló férfit, akiről pár perccel a csengetés után biztosra tudom, hogy Mandy apukája, mert vidám hangon, jól hallhatóan köszön.
Unottan a szobám kijárata felé veszem az irányt. Miközben elhagyom a helyiséget, magamban még egyszer végigmegyek a tervem minden egyes pontján. Úgy döntöttem, hogy egyáltalán nem fogom megjátszani magam és eszem ágában sincs kedvesen viselkedni egy olyan emberrel, akit ki nem állhatok. A mű szívélyesség sosem volt az asztalom, és a bakancslistám egyik pontja sem szól arra, hogy tanuljak meg jóindulatú lenni azokkal, akiket gyűlölök. Visszatérve a tervemhez… nyilvánvalóvá akarom tenni a véleményemet a kapcsolatukról, méghozzá az étteremben, a férfi elé állva, magas hangon. A legjobb a befejező rész, ami úgy fog történni, hogy nyakon öntöm Bastient a saját italával, majd kisétálok az étteremből és felhívom a legjobb barátnőmet, Lulut, hogy jöjjön el értem és vigyen haza. Remélem, a viselkedésemmel egy életre elijesztem anyám hódítóját, bár ahogy a lányát ismerem… volt pár éve hozzászokni a hisztériákhoz.
Arcom rezdüléstelen, semmit nem mondó arckifejezés ül rajta, még akkor is, amikor meglátom Bastient.
- Jó estét, Nati! – köszön, miközben felém villantja az ezer wattos mosolyát.
- Szimplán csak Naya… - szólalok meg közömbös hangon. Tekintetem a konyhába szökken, ahol édesanyám áll, egyik kezében egy csokor vörös rózsával, a másik pedig csörömpölve egy vázát próbál kivenni a szekrényből. Égnek emelem a szemem és nagyot sóhajtok. – Anya, indulhatunk? – kérdem türelmetlenül. Édesanyám zavartan felnevet, a válla fölé hátravet egy pillantást.
- Adj még egy percet.
Szemhéjaim lassan lecsukódnak, és enyhén megrázom a fejem. Pillantást sem vetve Bastienre kikerülöm, majd kilépek a bejárati ajtón. Két perccel később édesanyám, Mandy apukájával a jobb oldalán, nevetgélve jön ki a házból. A látványuk már most vad táncot jár az idegrendszerem minden egyes szálán… Vajon hogy fogom kibírni az egész estét?!
Az étterembe belépve egy pingvinruhás fiatalember fogad minket, aki szélesen elvigyorodik Bastien láttára, majd illedelmesen köszön neki és nekünk is. Látszik rajta, hogy nem először látja itt a vele szemben álló vendéget, túl közvetlenül viselkedik ahhoz képest, hogy csak egy pincér.
Mielőtt még az asztalunk felé indulnánk, kikéredzkedem a mosdóba. Anya arcáról tisztán leolvasható, hogy tudja, ez is csak egy kis manőver, ami annak a része, hogy minél kellemetlenebbé tegyem számukra a vacsorát. Egy pillanatig hezitál, majd arcizmai meglágyulnak és elenged. Megvárom, amíg a foglalt helyhez mennek, majd hátrafordulok, és fürkészni kezdem a WC feliratot. Miközben tekintetem végigpasztázza a helyet, jobban szemügyre veszem, hogy hova is hozott minket Bastien. Az étterem falai orchidea lila színű, ezüst mintákkal díszített francia tapétában pompáznak, ami számomra egy kicsit harsány, a plafonról pedig több kristálycsillár is lefelé ereszkedik. A székek fehér szövetbe vannak burkolva, akár egy esküvői vacsorán, a háttámlájukon pedig egy-egy a tapétáéhoz hasonló színű mosni díszeleg. Minden asztal közepén egy szál fehér gyertya ég, ezüstszínű tartóban, a vendégek pedig kivétel nélkül drága öltönyöket vagy estélyéket viselnek.  
Mivel igazából nem is kellett kimennem, ezért még mielőtt megtalálom a mosdót visszafordulok. Ijedve szétnézek az asztalokon, de sehol nem látom édesanyámat. Előttem csupán egy időspár, két nő  és egy csókolózó… A tekintetem ismét az egymás ajkait ízlelgető párosra szökken. Szemeim kikerekednek, a lélegzetem eláll. Egy pillanatra azt hiszem, hogy hallucinálok, ezért erősen összeszorítom a szemem, majd ismét kinyitom. A pislogás semmit sem változtatott az előttem elterülő látványon. Hirtelenül annyira dühös leszek, hogy könnyek szöknek a szemembe, és reflexszerűen összeszorítom a fogaimat. Érzem, hogy a vérnyomásom az egekbe szökik, és ha most sárkány lennék, akkor valószínűleg felégetném az egész helyiséget. Akaratlanul visszahátrálok. A gyomrom émelyegni kezd, az az érzésem, hogy mindjárt hányni fogok. Csak én érzem kellemetlenül magam édesanyám tettei miatt, vagy? Legszívesebben odamennék hozzá és megkérdezném, hogy nem tartja e egy kicsit korainak ezt, de nem bírom továbbnézni őket, ahogy egymást nyalják-falják. Még arról is lemondok, hogy nagyjelenetet rendezek…
Elfordulok és a főbejárat felé veszem az irányt. A lépteim gyorsak, úgy rohanok, mintha az életem függne attól, hogy elhagyom e a helyet. Megkérem a pingvinruhájút, hogy adja át anyámnak, hogy idehívtam apát és ma este nála fogok aludni, majd elhagyom az éttermet és belevetem magam az éjszakába.
Mélyeket lélegzem, hogy helyre álljon a vérnyomásom és abbamaradjon a szédülés. Kint már érezni, hogy kezd esteledni, a levegő lehűlt, így szükségét érzem annak, hogy összehúzzam a blézerem. Lépteim még mindig gyorsak, ha jól emlékszem, nem messze az étteremtől egy nonstop bolt állt, talán ott meg tudom várni apát.
Ahogy sietek a kitűzött cél felé, észreveszem, hogy egyre sötétebb kezd lenni és annak ellenére, hogy megfordult már a fejemben, talán nem a legbölcsebb dolog egyedül császkálnom az utcán, inkább a veszélyt vállalom be, mint azt, hogy anyámat nézzem, ahogy a legnagyobb ellenségem apjával smárol.
Pár sarokkal odébb végre megtalálom a boltot. Belépve rémesen nagy csend fogad, mintha csak megáll volna az idő. A kasszára senki sem vigyáz, ami azért fura, mert ez nem egy jó környék, bárki bármikor beléphet és kirabolhatja a tulajdonosakat. Most meg este is van, a kockázat dupla.
Egyszer csak egy lövés hasítja fel a csendet, majd még egy és még egy. Az ijedségem egy elfojtott kiáltást kényszerít ki a torkomon. Gondolkozás nélkül megfordulok és kirohanok az ajtón. Csak egy valami jár a fejemben, mégpedig az, hogy kerüljek minél messzebbre ettől a helytől. Végül egy ház sarka mögé bújok és az épület falának dőlök. Noha blézer van rajtam, érzem a kő hidegét, ami pillanatnyilag igen jól esik. A légzésem épp kezd normalizálódni, amikor a telefonom megcsörren. Rémültem kikapom a táskámból. Apa!
Teljesen kiment a fejemből, hogy figyelmeztetnem kell őz is a lövöldözésről. Megnyomom a zöld gombot és a fülemhez emelem a készüléket.
- Szia, Kicsim! Itt vagyok, és te? – kérdezi kedves hangon.
- Apa, tűnj el onnan, lövöldöznek. Menekülj! – ordítom a telefonba.
- Micsoda? És te hol vagy? – kérdezi aggódóan.
- Jól vagyok, csak taposs… - bele a gázba… Befejeztem volna a mondatom, ha nem szakít félbe egy újabb lövés. – Apa! – szökik ki belőlem egy rémült kiáltás, majd visszafelé kezdek el rohanni. – Apa, szólalj meg! – ordítom a telefonba, de a vonal másik oldalról nem érkezik válasz. Lerakom és egyből a 911-et hívom, közben pedig megállás nélkül rohanok. Nagyjából öt perc múlva vissza is érek. Apám a kocsija mellett áll, háttal nekem. A szemeim megtelnek könnyekkel, alig látok valamit tőlük. – Apa! Apa! - szólok oda neki, de ő nem fordul felém. Amikor odaérek hozzá, rájövök, hogy azért volt képtelen hátranézni, mert hasba lőtték és a fájdalommal küszködik.
Hangos sírásba kezdek, egyszerűen képtelen vagyok visszafojtani a könnyeimet. Édesapám rám pillant, tekintete nyugodt, mintha csak azt mondaná, hogy tudja, számára véget ért a hosszú út és ezt már el is fogadta. Kezét az arcomra tapasztja és azt suttogja, hogy ne aggódjak, minden rendben lesz. A szemhéjai lassan lecsukódni kezdenek, a keze pedig lecsúszik az arcomról. Utána kapok és erősen megszorítom. Úrrá lesz rajtam a pánik, segítségért ordítozom. Hiába… minden hiába!
Aznap döntöttem el, hogy apám nyomdokaiba lépek és rendőr leszek, illetve azt, hogy kiderítem, mi is történt pontosan és megtalálom azt a szemetet, aki gondolkodás nélkül elvette tőlem azt az embert, akit a világon a legjobban szerettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése



do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Natalya Violet Brisbane 08.07.13 0:58




Naya Violet Brisbane
Történeted elnyerte tetszésemet! Szépen kidolgoztad a karakterlapot és nagyon tetszett a stílusod is. Mindent rendben találtam benne, ezért elfogadom! Üdvözöllek az oldalon Naya! Már csak annyi van hátra számodra, hogy felavasd a játékteret! Wink
   

Admin

made by malone at caution 2.0

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.info

Natalya Violet Brisbane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Karakterlapok :: Rendőrök-