welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Hayley Woodson
 
Maya Sandoval
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 
Dylan Hanning
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Hello my beauty ~ Alex & Josh

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Hello my beauty ~ Alex & Josh 29.07.13 19:02

Számításba véve, hogy már nem először fordulok meg itt így már a minap történtek sem tekintetők véletlennek. Az pedig, hogy jelen percekben is ugyan azon az ajtón fogok bekopogtatni számmora is meglepő. Ugyan akkor még nem gondolkodtam el rajta, hogy mégis mi fogott meg úgy ebben a nőben, hiszen Ő sem több másoknál. Talán mégis. Valamivel. Nem állítom, hogy túl sok dologban hasonlítanánk, aminek Én kiváltképp tudok örülni. Ennyi volna? Ám de azt is meg kell jegyezni, hogy nő létére nagyon is intelligens, ami számmora nagyon is szimpatikus vonás tud lenni egy nőben. Emellett pedig csinos, vonzó. Ez sem utolsó. Nem tagadom volt már dolgom olyan nővel, aki kijött a fürdőből és hogy úgy mondjam meglehetősen ijesztő látványt nyújtott smink nélkül, kócosan vizes hajjal. Rémisztő volt.
Tudom jól, hogy nem jelentettem be előre, hogy egész pontosan mikor érkezem. Nem azért mert elfelejtettem volna... Azt pedig már amúgy is tudja, hogy Én mindig pontos vagyok. De mivel már közölte velem, hogy idehaza fog tartózkodni ma egész nap, így minek is?
Nincs olyan szerencsém mint első alkalommal, épp ezért nem is vesződtem a csengővel, az ajtót pedig nyitva találtam. Alexandrat pedig a nappaliban találtam.

- Szia szépségem. - Léptem hozzá közelebb majd egy határozott mozdulattal felkaptam. Nem, nem a karjaim közé emeltem. Sokkal inkább úgy tartottam mint egy ötven kilós zsákot. Ő sem tűnik sokkal többnek. A hálószoba felé vettem az irányt majd az ágyhoz érve letettem és szinte abban a másodpercben le is tepertem.
- Őszintén sajnálom a virág ez úttal elmaradt. De ha ragaszkodsz hozzá a későbbiek folyamán boldogan kárpótollak érte vagy akár most azonnal is. - Nem túl megfontoltan, de annál magabiztosabban kezdtem el szép lassan egyre feljebb tűrni felsőjét majd érdekes módon kezem igen gyorsan utat talált alá.
- Van bármi ellenvetésed szándékaim ellen? - Beismerem van még mit csiszolnom a modoromon, de láthatja, hogy Én igyekszem, nagyon is. Esetleg Ő maga is megpróbálhat tenni az ügy érdekében, bár kétlem, hogy sikerrel járna. Olykor távol áll tőlem a figyelmesség és úriembernek sem tartom magam... Olykor nagyon bukó és tapló tudok lenni. Egy faragatlan szemét éllat. De most szakítunk a jó szokásaimon. Leszek olyan gáláns, hogy feltegyem ezt a kérdést még mielőtt túlságosan magával ragadna a hév.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 31.07.13 1:54

Napról napra egyre erősebb lesz bennem a tudat, hogy ez mégsem egy szép álom, hanem minden ami mostanában történt velem az valóság volt. Minden onnantól kezdődött, hogy Robert beadta a kulcsot, innentől pedig nekem esélyem lett egy olyan életre, amire mindig is vágytam. Nem parancsol nekem senki, teljesen magamra vagyok utalva és ez különös de nagyon is jó nekem. Végre kitörhettem az aranykalickámból és próbálgathatom a szárnyaimat. Eddig igazán jól megy szabadnak lenni, de vajon meddig érezhetem ezt a felemelő érzést? Tartok attól, hogy Josh pont olyanná fog válni, mint a volt férjem volt és birtoklási vágyát rajtam gyakorolná, amit már nem hinném, hogy képes lennék elviselni, annyi kínkeserves év után.
- Szia. - Meglepetten néztem rá, mintha hirtelen a semmiből tűnt volna elő. Első gondolatom az volt, hogy tudott ilyen nesztelenül besurranni? De aztán megszólalni sem tudtam, annyira hirtelen ért Josh ellenem kiforralt terve. Azon kaptam magam, hogy csak úgy felkap, mintha pihe könnyű lennék és már meg is indult velem a háló felé. Hát ez a férfi biztosan nem vesztegeti az idejét és ezt tetszik, hogy tudja mit akar.
- Nem is baj, hiszen mondtam, hogy nem rajongok a gazokért. Viszont ettől még kárpótolhatnál érte. - Izgatónak találom határozottságét és azt, hogy már is kíváncsian útra indult keze. Pulzusom a szokásostól gyorsabbra váltott közelsége végett. Légzésem is felgyorsult, pedig még nem is tett velem semmit, de már az is elegendőnek bizonyult, hogy mélyen a szemembe nézett és úgy éreztem abban a pillanatban teljesen elvesztem.
- Az attól függ, hogy mi lennének velem a szándékaid? - Suttogtam ajkára, de nem bírtam magammal ezért mielőtt még válaszolhatott volna kérdésemre ajkaira tapadva szenvedélyesen megcsókoltam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 09.08.13 2:13

Őszintén szólva nálam nem szokott olyan lenni, hogy legközelebb agy második alkalom, mert az még soha sem végződött jól. Vagyok annyira jó a dolgomban, hogy elsőre is sikerüljön maradéktalanul elérnem azt amit akarok érdekből, saját célból... Nos, történetesen ez úttal is sikerrel jártam ami azt illeti valahogy mégis volt annyira jó, hogy nem tudtam neki csak úgy hátat fordítani. A meglepetések terén pedig különösen jó vagyok, a besurranáshoz is értek. Csak eddig ezeket egészen más jellegű dolgokra használtam fel és helyzetekben alkalmaztam. A többség persze rendesen meg is lepődött, de nem mondanám, hogy pozitív volt az élmény.
Most viszont tényleg szerettem volna meglepni Alexandrat némi hátsószándékkal, de tőlem már az is meglepő, hogy egyáltalán felkerestem újból és most itt vagyok. Nem tartozik jó szokásaim közé. Általában fel sem írom az elérhetőségüket, nemhogy még napokkal később fel is keressem őket. Viszont ha valamit nagyon megakarok kapni, akkor azért szinte bármire hajlandó vagyok és megtalálom a módját, hogy elérjem. Egy telefonszám semmiség ehhez képest... Talán két percembe sem fájt. De ha mégis hát majd most kárpótlom önmagam vele... Még nem volt időm elgondolkodni, hogy mégis hogyan tovább és a közeljövőben nem is áll szándékomban ezen filózni. Nem szoktam. De ha majd valami nem fekszik neki biztosra veszem, hogy közölni fogja velem nem tetszését nekem pedig annyival könnyebb dolgom lesz. A női elme rejtelmeit valahogy sosem tudtam elfejteni. A fene se tudja, hogy éppen mit miért tesznek. Szerintem még Ők maguk sem. Akkor én meg minek törjem magam?

- Te vagy a tökéletes nő. - Jegyeztem meg mosolyogva. Ezt most talán nem gondoltam át úgy ahogy kellett volna, csak úgy kicsúszott a számon, mert abban a pillanatban, ahogy kimondta tényleg azt is gondoltam. Nem szereti a gazokat... Ő egész biztosan nem hordana le azért, mert egyszer-egyszer elfelejtenék neki virágot venni. Gyanítom moziba sem kell majd vinnem. Szerintem a romantikus sétákat sem szívleli a parkban, a sétányon vagy a franc tudja hol. Komolyan. Máris sokkal szimpatikusabb mint egy bármelyik nő, akivel dolgom volt. Azért neki is megvannak a maga elvárásai, de gondolom Ő sem akarhatja, hogy a nap minden órájában felhívjam és a hogy léte felől érdeklődjek vagy hogy gusztustalan ömlengésemmel rajongjam körbe a nap minden percében, pfúj!
- Rendben. Majd gondom lesz rá. - Bevallom most még fogalmam sincs, akkor mit is szeretne igazából, de kifogom találni. Jó vagyok az ilyesmiben. Dolgokat megtudni másokról, anélkül hogy rákérdeznék. Példának okáért nem látni túl sok fényképet a nappaliban, ami boldog családra vagy akár múltra, szép emlékekre, élményekre utalni. Szóval nem volt gyerekszobája.
- Minden ami mocskos, élvezhető és veled művelhetem. - Feleltem miután ajkaink elváltak egymástól. Hm, ezt sem vettem számításba. Ujjaimmal közben hasát kezdtem el cirógatni apró kis köröket leírva. Mint egy kíváncsi kisgyerek...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 11.08.13 1:05

Meglepődtem mikor Josh újra felbukkant nálam, már csak azért is mert nem ringattam magam olyan illúziókba, hogy lesz olyan, hogy legközelebb. Könnyebb volt csak egy egyszeri esetként felfogni a történteket, aminek talán sosem lesz folyatása. Most mégis itt van nálam. Főleg azok után kételkedtem a viszontlátás örömében miután eléggé szépen sikerült a pillanat hevében kidekorálni a hátát. De az élet ismét egy újabb meglepetést tartogatott számomra, vagy inkább Josh az aki folyton meglep? Fene sem tudja, de eléggé különös volt, hogy csak úgy semmi előzmény nélkül felkapott és egészen a hálószobámig vitt, ahol letett az ágyra. Nyilvánvalóvá váltak számomra szándékai és nem is nagyon szeretnék ellenékezni vele.
- Távol állok a tökéletességtől. Viszont ezt nem szeretném most veled megvitatni, te csak gondold rólam azt amit szeretnél. - Közel sem érzem magam tökéletesnek, sem kívülről sem pedig belülről. Testemet is fedi pár számomra csúnya sebhely ami mindig arra emlékeztet, hogy honnan is jöttem és, hogy mi történt velem a kínkeserves évek során. Ezért is törtem meg ennyire, csak látszat amit belőlem lát, egykori önmagam árnyéka vagyok csupán. Sok mindent átéltem, ezért is más az értékrendem mint más nőknek, nekem nem kellenek ajándékok, vagy tetetett odafigyelés, köszönöm de ebből már kaptam eleget.
- Nem gondoltam komolyan, semmi szükség a kárpótlásra, hacsak nem ugyan arra gondolunk mikor a kárpótlásról beszélünk. - Nem akar tőle semmit, se romantikát, sem pedig gazokat. Egyelőre megelégszek azzal is ha kielégíti szükségleteimet. Azt hinné az ember, hogy ennyi rossz dolog után vágynék némi szeretetre, ami lehet hogy tényleg igaz, csak nem vagyok naiv és tisztában vagyok azzal, hogy Josh nem azért keresett ismét fel mert az első találkozásunk során belém szeretett volna.
- Nos, szándékaid ellen nincs semmi ellenvetésem. - Csak azt nem vette számításba, hogy iszonyúan csiklandós vagyok és ha a hasamat ilyen módon cirógassa előtörik belőlem akaratlanul a nevetés.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 14.08.13 16:44

- Emiatt igazán nem kell aggódnod Alexandra, hiszen ami túl tökéletes az nem is valódi. - Rajta viszont minden igazi és összhangban van vagy nem tudom mégis hogyan fogalmazhatnék másképp. De egyértelműen ennyit a női értékekről. Persze nem azt szerettem volna, hogy a nyakamba ugorjon örömében, de azért kicsivel több lelkesedésre számítottam. De természetesen egy nő sosem lehet eléggé elégedett. Ez amolyan íratlan szabály, de mégis mindegyik nő betartja egytől egyik és aszerint él, legalább is akikkel nekem eddig dolgom volt. egy nő szinte bármilyen dolgom képes problémázni. Vegyük csak például őt. A mi előbb azt mondta neki, hogy számmora bizony ő a tökéletes nő, erre mit tett? Rácáfolt. Pedig csak őszinte voltam. Mert akkor tényleg így gondoltam és kivételesen hangot is adtam véleményemnek. Ha semmit sem mondanék, soha egyszer sem jegyezném meg, hogy nagyon is vonzónak találom, akkor pedig akár ki is fordulhatnék azon az ajtón, de most.
- Azt hiszem a legutóbb nagyon is sikerült egyre gondolnunk vagy te ezt másképp látod? - Mondhatni hamarjában sikerült ráéreznünk a dologra. Többnyire határozott vagyok és biztos a dolgomban. De a legbiztosabb mégis csak akkor lehettem mikor ajtót nyitott. Nekem ennél több már nem is kellett.
- Ha szépen kéred, akkor nem folytatom tovább, viszont ha nem, akkor nem menekülsz. - Gondom volt rá, hogy nagyon is komolyan hangozzanak szavaim. Mert ha most úgy akarom és kedvem támadna egy egészen más fajta játékra is, akkor lefoghatnám és addig csikizhetném amíg már nem sírna a nevetéstől és könyörögne, hogy hagyjam abba. Azért azt had jegyezzem meg, hogy érdekes kis helyzet volna. Tekintve, hogy nem kimondottan azért jöttem ide, hogy csiklandozzam. Még csak arról sem tudtam, hogy csikis.
- Körülbelül tizenöt másodpercembe telne lefogni téged. Talán. De az is lehet, hogy még annyi se. Az attól függ mennyire ficánkolnál... - Vázoltam a helyzetet. Nagyjából ennyi időt adok arra is, hogy megfontolja... ami azt hiszem körülbelül most valahogy telhetett le.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 15.08.13 22:42

Van abban valami realitás amit Josh próbál a tudtomra hozni, de őszintén szerintem nem akkor kellene ilyen dolgokat megfirtatni mikor már behozott a hálószobába nyilvánvaló okok végett.
- Inkább valódi szeretnék lenni, nem akarok senkinek sem megfelelni, mert olyan tökéletes úgysem tudok lenni amilyennek lennem kellene. - Ezt el tudom mondani a férfiakkal való tapasztalataim alapján. Annyira, de annyira válogatósak. Sosem lehet eléggé jó nekik semmi sem, mert ragaszkodnak a tökéletesség illúziójához. Aztán mennyire képesek dühösek lenni, ha ez nem jön össze, viszont most inkább nem is gondolnék bele ebbe.
- Attól, hogy akkor egyre gondoltunk még nem jelenti azt, hogy most is fennáll ennek a lehetősége. - Persze szerintem most is ugyan arra gondolunk, csak nem szeretném idő előtt elárulni magam.
- Josh, nagyon szépen megkérlek arra, hogy ne tedd ezt velem. - Tényleg komolyan gondoltam, hogy ha játszadozni is támadt kedve velem, ne ezt a játékot válassza. Nagyon csiklandós vagyok és, hogy ez most kiderült rólam félő, hogy bármikor feltudja majd használni ellenem.
- Bármit megteszek, akármit kérhetsz, csak kímélj meg. - Nem szeretem eljátszani a kétségbeesett áldozat szerepét, de Josh túlságosan is elszántnak tűnik. Ezért is próbálok meg mindent bevetni, még mielőtt késő lenne.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 25.08.13 19:20

Honey, honey Very Happy

- Miért? Milyennek kéne lenned? - Néztem rá kérdőn és meglepetten. Ezt most tényleg nem értem, ami úgy vélem látszik is rajtam. Hát nem kimondottan erre a válaszra számítottam. Igazából nem tudom mit vártam tőle, de az egészen biztos, hogy nem ezt a fajta választ. Erősen bízom benne, hogy erre a talányra nem tőlem várja a megoldást. Nem áll szándékában senkinek se megfelelni, mert úgysem tudna olyan tökéletes lenni mint amilyennek lennie kéne. Gratulálok! Örök hálám. Sosem fogom megérteni a nőket. Ez a nő már maga egy rejtély és kezdek elveszni. Eddig úgy éreztem valamilyen szinten sikerült már kiismernem, de ugyan akkor azt is tudom róla, hogy eltitkol valamit. Látom a szemében... Nem lehetett könnyű, de úgy hiszem nem én volnék a legalkalmasabb személy arra, hogy meghallgassam. Amúgy sem úgy tűnik, mint aki nagyon elszeretné mondani, csak nincs aki meghallgassa. Én ebben igazán nem tudok segíteni és ezzel csak neki teszek szívességet. Ha pedig még sincs igazam gondolom majd tájékoztat róla. Addig viszont hanyagolnám ezt a dolgot. Mindenkinek vannak titkai.
- A lehetőség mindig fennáll. - Nem feltett szándékom folyton ellent mondani neki. De ha már annyira eltérő dolgokon gondolkodunk, akkor mit keresünk még mindig a hálóban? Mondhatott volna egyszerűen csak nemet már a nappaliban és akkor el sem jutottunk volna idáig. De őszintén nem úgy tűnt, mint aki túlságosan ellenére volna, amit teszek vagy épp tenni készülök. Nem bonyolult.
- De hát micsodát? - Kérdeztem olyan ártatlanul, hogy egy pillanatra talán még én is képes lettem volna hinni magamnak, talán. Még semmit sem tettem, egyelőre.
- Ezzel most elárultad magad, ugye tudod? - Szóval valaki pokolian csiklandós. Hát ezt mindenképpen jó tudni. De nem most fogom próbára tenni, hogy mi mindenre tudnám rávenni egy kis kínzással. Nem vetemednék ilyesmire, amíg rá nem kényszerít. Abban az esetben viszont biztosra veheti, hogy könyörtelen leszek.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 27.08.13 1:07

Már bele fáradtam abba, hogy mások által kreált szerepet játsszam el. Sokáig mindenki előtt bele kellett bújnom a tökéletes feleség szerepébe aki rettentően boldog, hogy olyan csodálatos férje lehet, mint Robert. Az egész egy hatalmas színjáték volt és már nem szeretnék mások elvárása szerint élni. Most csak az szeretnék lenni aki akarok és élni szeretném a saját életemet, nem kell hogy bárki is irányítson.
- Olyannak amit elvárának tőlem. Gondolom neked is megvan az elképzelésed a tökéletes nő ideálról és azt is tudod hogyan szeretnéd hogy viselkedjen egy nő. - Tökéletes nő sehogy sem tudnék lenni, hiszen annyi minden gátol meg abban, és őszintén szeretem magam úgy, ahogy vagyok. Senki kedvéért nem változtatnék magamon. Mindenek ellenére képes vagyok magam így is elfogadni, persze ugyanezt nem várom el másoktól. Nem kell engem szeretni, de akkor sem fogom meghazudtolni magam, ha azért amilyen vagyok senki sem fog kedvelni.
- Tudod mit? Szerintem most már biztosan egyre gondolunk. - Nem fogok kipattanni az ágyból és ahogy nézem Josh sem tervez egyhamar távozni ami még nagyon is hasznomra lehet.
- Azt, hogy ujjaiddal hasamon játszadozol. Hogy is mondjam, nagyon kényes területre tapintottál. - Főleg ott vagyok csiklandós, de van még pár testrészem ami szinten az, de eszemben sincs elárulni neki, addig vagyok csak fölényben míg képes vagyok eltitkolni előle.
- Tudom, de azért mégis erősen reménykedek abban, hogy nem fogod tovább folytatni a kínzásomat, nem hinném, hogy azért jöttél el hozzám, hogy csiklandozz. - Hiszen nem is tudott erről ezidáig. Ami pedig engem illett nagyon örülnék annak, ha valami más tervei lennének velem kapcsolatban, mondjuk beérném valamiféle olyannal amit múltkor is tett velem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 28.08.13 15:39

- Minden bizonnyal, csakhogy nekem nem kell megfelelned. Ahhoz túlságosan csinos vagy és okos. Különben is csak a barátnőimtől várom el, hogy úgy viselkedjenek ahogy szeretném. De hogy helyesbítsek a mielőbbi állításomon, ami nem azt jelenti, hogy a csúnya és buta nőket szeretnem, hanem hogy nem nyeri el a tetszésemet mikor egy nő túl sokat kérdez és túl sok mindent akar tudni. - Így tehát akár azt is kijelenthetjük, hogy jó meglátásai vannak, miszerint nekem tényleg nem könnyű megfelelni. Soha nem is állítottam ilyesmit. De ugyan akkor ha jól tudom mi sem vagyunk egy pár. Így nem is kell azon fáradoznia, hogy elégedett legyek vele. Nekem tökéletesen elég az is ha az ágyban ki tudjuk elégíteni egymás igényeit.
- Mondd, elgondolkodtál már azon, hogy akkor most mi ez ami kettőnk között van vagy jobb ah egyáltalán nem is töprengünk rajta? - Részemről mindkettő megoldható. Amúgy sem tartozik kiemelkedő erősségeim közé az ömlengés. Ha pedig azt nézzük most vagyok itt másodjára. Nem különb okoknál fogva mint a legutóbb. De ugyan akkor annak sem zárom ki a lehetőségét, hogy nem lesz legközelebb. ennél fogva pedig jó volna ha maradnánk valamiben, amihez tarthatjuk magunkat.
- Hm, nem hittem hogy ezt megfogom veled osztani, de akkor már legyen. Én először is egy nőnek a hasfalát veszem szemügyre még ruhán keresztül is. Csak utána fenekét vagy a melleit. - Ezt eddig még tényleg senkinek sem árultam el. Fogalmam sincs miért van ez. De ettől eltekintve ugyan úgy eltudok kalandozni valakinek a fenekén vagy véletlenül a tekintetem a mellein felejtem, ilyesmi...
- Nem, tényleg nem. - Hát akkor ne is tétlenkedjünk tovább. Elkaptam mindkét kezemmel a derekánál fogva majd magamra húztam erősen tartva és megcsókoltam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 31.08.13 5:16

Őszintén még fel sem merült bennem, hogy esetleg idővel több is lehetne közöttünk. Nem tervezgetek semmit sem előre, minek is tenném? Ez csak még a második találkozásunk és olyan hirtelen kiléphet az életemből még, ahogy felbukkant. Én csak beérem ezzel a pár kellemes órácskával amit tőle kapok mikor megtisztel jelenlétével.
- Túl sok elvárásod van a nőkkel szemben, ilyen kritériumok mellett sikerült már találnod egy olyan barátnőt aki ezeknek képes megfelelni? - Természetüknél fakadóan a nők sokat kérdeznek, beszélnek ezen senki és semmi nem tud változtatni. Csak én már az évek alatt megtanultam mikor kell befognom a számat és mikor tanácsos szemet hunynom a dolgok felett. Nem vagyok kötetelőző nem kérdezek sokat, mert a férfiak iszonyú dühösek tudnak lenni és fájni tud mikor megelégelik, hogy nem tudsz csendben maradni.
- Josh kettőnk között még pár ruhadarab van csak, de remélem nem sokáig fog így maradni. - Először térek ki a kérdése elől, mert ez nagyon is az a bizonyos komoly kategóriát súrolja.
- Mit számít az, hogy mi van közöttünk? Ezen nem kell gondolkozni se túlbonyolítani, annyi a lényeg hogy élvezzük. - Tudom néha képes vagyok férfi módra gondolkodni, mert más nő a helyemben valami olyasmit mondhatott volna, hogy a sors akarta, hogy egymásra találjunk.. blablabla. Lényegében jól érezzük magunkat egymással, jó a ketten közötti szex és nekem ennél nem kell több.
- Ha jól emlékszem én pedig az első találkozásunk alkalmával olyan ruhában voltam, ahol csak azt nem láttál belőlem, amit nem akartál. - Ami azt illeti nagyon is elegáns volt az a ruha, csak testhez simult és ettől túlságosan szexi lett rajtam, amire még egy lapáttal tenni is tudott a kisugárzásom. Nem tehetek róla, szeretek csinos lenni, habár a hasam nem az a testrészem ami után dögleni szoktak a férfiak.
- Ez már sokkal jobban tetszik. - Miután viszonoztam a csókot szólaltam csak meg. Eléggé különös, hogy most csak úgy engedi, hogy felül legyek, talán készül valami merényletre ellenem?
- Van bármiféle hátsószándékod? - Gyanús ez nekem, vagy csak én vagyok ennyire paranoiás? Ki tudja, az is lehet, hogy inkább azért akar alul lenni, hogy még véletlenül se férjek hozzá a hátához.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 31.08.13 15:49

- Szerinted? Ha létezne ilyen nő, akkor most nem volnék itt. - Annak nem zárom ki lehetőségét, hogy még csak nem is ismernénk egymást, de azt megkockáztatom, hogy ilyen közeli kapcsolatba kerültünk volna egymással. Abszolút tökéletes nő nem létezik, ez tény! Ahogy abszolút tökéletes férfi sem. Legfeljebb a számodra tökéletes. Így nézve a dolgokat a számmora tökéletes nő... Mindenképpen csinos, nagyon csinos. Mindemellett művelt és intelligens. Ezen kívül nem fecseg, nem viselkedik ostobán és könnyűvérűen. Tud tiszteletet tanúsítani.  Tudja mikor beszélhet és mikor kell befognia. Ha nem szükséges nem kérdezősködik. Nem akar minden áron mindent tudni ezzel is engem bosszantva. A legfontosabb pedig, hogy nincs a nyomomban a nap huszonnégy órájából huszonötöt, mert azt ki nem bírom állni. Amiért pedig különösen dühös tudok lenni ha egy nő akar kérdőre vonni és megmondani mit és hogyan kéne tennem. Ez a lehető legnagyobb hiba, amit nem vagyok képes tolerálni.
- Azért bízom benne, hogy nem vetted a lelkedre, mert kivételesen ezt most nem sértésnek szántam és nem bántó jelleggel mondtam. Te kérdeztél, én pedig válaszoltam. A mi előbb viszont mikor arról a véleményről voltam, hogy Te vagy az a nő, akkor olyan hevesen tiltakoztál. Miből gondolod, hogy Te nem tudnál valakinek megfelelni? Az egy teljesen más dolog ha nem is akarsz. Az elfogadható. De ez a két dolog nem összekeverendő. - Nem ismerem és nem tudok róla túl sok mindent, ez igaz. De attól még olykor figyelek... Olyan heves reakcióba kezdett a mi előbb, mintha legalább is Ő nem volna képes megfelelni egy férfi elvárásainak. Meglehet nem tartom túl sokra a nőnek, ugyan akkor nem hiszem, hogy Alex bármivel is kevesebb volna náluk. Mégis úgy tesz mintha Ő erre képtelen volna vagy akár nem méltó, hogy valaki számára értékes legyen. Ez ostobaság. Mindenki valaki.
- Megértettem. - Immáron felkerült az első dolog azon bizonyos listára, amiről nem beszélünk. Rendben van. Tudom is értékelni, hogy most nem fogtunk neki magyarázkodni nem létező érzelmekről, hibákról. Helyesbítenék, úgy vélem hogy ez már nem is az első... Hiszen most, hogy hamarosan ismét lekerül róla a felső, én ismét megfogom pillantani azokat a titokzatos sebhelyeket.  Amiket már első alkalommal sikerült szemügyre vennem. De valahogy akkor sem tudtam szimpatizálni velük és most nem. Nem nyerték el a tetszésemet. Nem tetszik, hogy egyáltalán ott vannak.
- Ez egy roppant előnyös meglátás. Tetszik. - Csakis egyet érteni tudok vele. Nem szeretnék túl sok mindent vinni ebbe a dologba. Inkább csak hagyom, hogy a dolgok önmaguktól alakuljanak. Nem akarok azon töprengeni, hogy mit csinálok jól vagy éppen mit rontottam el, mikor bántottam illetve sértettem meg, mikor csalódott bennem. Nekem erre egyszerűen nincs szükségem. Így tehát nem is fogom megtenni.
- Azért a köntösöd mégis csak jobban elnyerte a tetszésemet mint a ruha, amit a boltban viseltél. - Őszintén meg kell ,hogy mondjam fogalmam sincs, hogy az a bizonyos ruha hogyan is nézett ki. Már tényleg nem emlékszem rá. Nem kimondottan a ruhájára figyeltem...
- Hát ez érdekes, ugyan is nekem most csakis kizárólag hátsószándékom van veled, amennyiben nincs ellenedre. - De ha jól emlékszem erre már egyszer kitértem, méghozzá alig néhány perce. Mikor lettem ilyen figyelmes?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 04.09.13 4:35

Ez most majdnem olyan volt, hogy ha nincs ló jó a szamár is, de én azt hiszem valójában egyik sem szeretnék lenni. Nem vágyok arra, hogy a barátnője legyek, se arra, hogy bármiféle barátnőpótlót lásson meg bennem. Én önmagam szeretnék lenni és csak szórakozni, élvezni a közös együttléteteket, nem szeretnék semmit sem túlbonyolítani. Habár az emberek ilyenek, mindenre és mindenkire címkét aggatnak. Josh vajon milyen címkével illetne? A szőke nő akivel hancúrozni szoktam, de csak szexre kell? Ha nincsenek a dolgok megnevezve akkor nincs is probléma szerintem.
- Akkor most szerencsésnek kellene magam érezni, csak mert eddig senki sem tudott neked megfelelni? - Mert ez az oka annak, hogy most az én társaságomra vágyik, de vajon ez az egyetlen oka ennek? Jobb ha nem kérdezősködök, inkább megelégszek azzal, hogy most itt van és most csak ez számít.
- Inkább csak arról van szó, hogy nem is szeretnék megfelelni. Most pedig már, hogy nincs senkim teljesen a magam ura tudok lenni. - Nem szeretnék nosztalgiázni és mindent egy lélegzetvétellel elmondani neki, valószínűleg nem is lennék rá képes, mármint arra hogy olyan hirtelen mindent rázúdítsak, mert az én történetem nagyon hosszú, de legfőképp tragikus és nem akarom, hogy a múltam miatt máshogy tekintsem rám.
- Akkor te is azon az elven lehet, hogy mindketten felnőttek vagyunk és szeretnénk magunkat jól érezni, ennyi az egész? - Attól még, hogy első alkalomkor lefeküdtem vele és nagy valószínűséggel most is lefogok az még nem jelenti azt, hogy bármi is lenne közöttünk, leszámítva az egészséges szexuális vonzalmat, ami férfi és nő között szokott lenni.
- Én pedig voltam olyan naiv, hogy azt hittem, az nyerte el legjobban a tetszésedet, mikor már nem volt rajtam köntös sem. - Szeretek provokatív lenni és legfőképp őszinte, de azért mégis vannak olyan dolgok amiket tabuként kezelek és inkább szóba sem hozom ha nem muszáj. Viszont a meztelenkedés az nálam nem probléma, ilyen múlttal a hátam mögött volt időm hozzá szokni.
- Hirtelen nem is tudom, hogy én tartalak szóval, vagy tényleg beszélgetni szeretnél. - Ahhoz képest, hogy egyből felkapva behozott ide alaposan vissza vett a lendületből, de sebaj rásegítek egy kicsit. Egy pillanat alatt szabadítottam meg magam felsőmtől, hiszen úgyis erre ment ki a játék, nemde? De a többit saját kezűleg kell leszednie rólam.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 08.09.13 17:51

- Nem tudom. Annak érzed magad? - Nem tudhatom. Ahogyan azt sem hogyan kellene tekintenem a kialakult helyzetre. De őszintén nem is igazán szeretnék most ezzel foglalkozni. Nem szeretem a megválaszolatlan kérdéseket. Hosszabb távon nem túl előnyös. Bár tény, hogy mindeddig még találkoztam vagyis nincs olyan nő az életemben, aki nekem megtudta felelni. Viszont kevés olyan személlyel volt eddig dolgom, akinek még csak nem is állt szándékában megpróbálni. Furcsa módon tetszik benne az a vonása. Nőies, mégis van benne spiritusz. Nem az a tipikus gyenge nő, akit még a széltől is óvni kell, hanem olyan tökös csaj. De ettől eltekintve pont olyan hisztisnek tűnik. Nem az a tipikus ostoba liba. Nem is tűnt annak. Inkább úgy mondanám, hogy nekem olyan túl sokat sejtető volt. De úgy hiszem azt már bátran kijelenthetjük, hogy Ő tényleg tudja mit akar...
- Azért ez nem teljesen így van. Az hogy valakinek megtudsz felelni vagy sem nem feltétlenül függvénye annak, hogy meg is kell változnod. - Szeret a helyzet magaslatán lenni és kedve szerint alakítani a dolgokat. Igen. Azt látom. Nem is csinálja olyan rosszul. Milyen sajnálatos, hogy én túl büszke vagyok ahhoz, hogy ezt beismerjem. Ahhoz túlságosan nagy az önérzetem, amit semmiért sem sértenék meg és másoknak sem engedem meg.
- Nem egészen, de ráfoghatjuk. Mondjuk úgy eléggé felnőttek vagyunk már ahhoz, hogy mi magunk is eltudjuk dönteni mi is az amit akarunk. - Nekem pedig a jelenlegi helyzet tökéletesen megfelel. Sosem voltam odáig a különféle kötöttségektől. Egy nő pedig túl igényes. Egy kapcsolat mindent csak sokkal bonyolultabbá tesz, amivel egy időben többnyire a varázs is megszűnik, csak úgy mint a vonzalom. Most mondanám, hogy hiányzik a felelősség, hogy minden nap összekaphassunk valami jelentéktelennek tűnő dolgon, de hát nem. A legkevésbé sem.
- Az volt a hab a tortán. - Nem tagadom, kissé meglepett. De ugyan akkor azt is meg kell, hogy mondjam pozitívan csalódtam benne. Nem volt hangulatom még vagy egy órát arra várni, hogy eldöntse mégis mi mutatna rajta a legjobban... Éppen ezért is javasoltam, hogy talán az volna a legjobb ha maradni minden annyiban vagyis egy köntösben. Ő pedig mit tett? Hozott egy üveg whiskyt. Abszolút felülmúlta addigi várakozásaimat.
- Folyton eltereled a figyelmemet valamivel. - Ajkaim mosolyra húzódtak majd megragadva az alkalmat ültem fel én is, hogy megszabaduljak a saját felsőmtől is. Figyelemterelésként tapadtam ajkaira amíg sikerült róla lehámoznom melltartóját. Egyetlen határozott mozdulattal fosztottam meg a kisasszonyt magaslati helyzetétől. Ezt követően türelmetlenül kezdtem csókokkal elhalmozni egész felső testét. A nyakát, a melleit, a hasát. Mohón estem neki. Szintre már faltam hamvas bőrét.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 09.09.13 4:07

Ez nézőpont kérdése, na meg azért hogy mit fog azért tenni, hogy szerencsésnek érezzem magam, de adok egy kis időt mint neki, mint magamnak, hogy megfelelő válasszal tudjak neki szolgálni.
- Erre a kérdésedre inkább akkor válaszolnék mikor már ott tartunk, hogy kikísérlek. - Ergo ha majd megkaptam azt amire vágyok akkor elárulom mennyire is érzem magam szerencsésnek. Persze egy kicsit már most is annak érzem magam, csak mert válogatós és ezért most itt van velem, de azért kicsit ez olyan, mintha vigaszdíj lennék és velem elégedik meg addig míg meg nem találja azt a nőt akit keres.
- Jobb ha úgy mondom, hogy nem akarok senkinek sem megfelelni és nem is változnék meg senki kedvéért sem? - Mert ez a nagy helyzet. Szeretnék magam lenni, eddig szerepeket játszottam, annyira régen lehettem már önmagam, hogy majdnem el is felejtettem milyen vagyok valójában. De szerencsémre most már nem kell megjátszanom az odaadó feleség szerepét, mindig is utáltam annak látszani.
- Ameddig egyeznek szándékaink addig nekem ez a valami teljesen megfelel. - Értem én azt a "valamit" annak, hogy fogalmam sincs mi ez, ahogy szerintem Josh sem tudja. Nevezhetjük akárminek, de lényegében csak lefekszünk egymással, semmi több. Minek ezt túlbonyolítani? Élvezzük, ennyi az egész.
- Valahogy sejtettem, hogy értékelni fogod, mert már annyira türelmetlennek látszottál, azt hittem akkor letepersz már mikor az ajtón beléptél. - Láttam mennyire felfal tekintetével és ez nagyon izgató volt számomra, oly annyira hogy szívesen eljátszadoztam vele, de én sem bírtam sokáig visszafogni magam, ezért a vártál előbb lekerült rólam a köntösöm.
- Ne is figyelj rám, csak fecsegek. - Most azonban jobban szeretném ha rám figyelne, de nem a szavaimra. Elégedetten mosolyogtam mikor Joshról is lekerült a felső, nagyon is szemet gyönyörködtető a látvány. Már megint ezt teszi velem! Hirtelen cselekszik és már azon kapom magam, hogy átvette az irányítást. Egy pillanat alatt kikapcsolta melltartómat és esküdni mernék hogy még abban a pillanatban átvette az irányítást tőlem. De nem panaszkodok, sőt! Inkább csak elégedetten nyögök fel, mikor csókokkal illeti testemet.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 09.09.13 20:13

- Amennyiben addigra el nem felejtem ismételten megkérdezni. De ettől eltekintve is a tudtomra adhatod ha úgy érzed. - Mert nem tudom garantálni, hogy a vele eltöltött idő alatt arra fogok összpontosítani, hogy még véletlenül sem mulasszam el megkérdezni utána, hogy mennyire tartja magát szerencsésnek. De ha mégis jutna erre időm azt én nem tartanám túl szerencsés fordulatnak. Általában nem szeretek túl sokat gondolkodni az együttlétek alkalmával. Mondjuk akadt néhány aljas nőszemély már az életemben, aki csak így tudott rákényszeríteni, hogy végighallgassam. Pokolian utálom, mikor előttem van, amit akarok mégsem kaphatom meg. Az olyan abszurd.
- Tekintsük a dolgot túltárgyaltnak. - Vagy csak nekem tűnik annak? Valahogy nincs már ehhez hozzáfűznivalóm. Lényegében ugyan azt az egy dolgot taglaljuk hosszú percek óta más és más megfogalmazásban. Én pedig azt hiszem mostanra már teljes mértékben felfogtam, hogy soha semmilyen körülmények között sem akar megfelelni semminek és senkinek. Olyannyira világossá vállt a számomra, hogy szinte már vakít a fehérsége.
- Valami. Sokat sejtető. Tetszik. - Ez alatt azt értem, hogy szinte bármi megtörténhet az soha sem fog ellentmondani annak a valaminek, ami kettőnk között van. És amíg nem nevezzük meg, addig nincs is mihez viszonyítani magunkat. Nincsenek szabályok, korlátok, elvárások... Elvárások. Különösen az elvárásokkal nem ápolok túl jó viszonyt. A szabályokkal bár szinte mindig tökéletesen tisztában vagyunk, mégis szeretem olykor figyelmen kívül hagyni őket amennyiben az érdekeim úgy kívánják.
- Én is. De előbb bizonyosságot akartam arról, hogy nem volna az ellenedre a dolog. Tudod, nem viselem túl jól a női pofonokat. - Olyannyira nem, hogy kezem időnként önkéntelenül is eljár. De legfőképp amikor dühös vagyok. Amondó vagyok, hogy nem ütök meg nőt, csak ha kiprovokálja vagy tényleg megérdemli. Ellenben nem várok semmiféle magyarázatot. Amennyiben kiprovokálta csakis önmagának köszönheti. Ha viszont megérdemli, arról újfent nem tehetek. Ennek számtalan módja van és mindig kiküszöbölhető.
Kezdeti figyelmemnek és türelmemnek is megvannak a maga hátulütői. Ahogy egyre lejjebb haladtam felső testén úgy már húztam is le a cipzárt nadrágján, hogy mi hamarabb megfoszthassam tőle. Combjától kezdtem el ismét haladni, de ez úttal befelé bele-bele harapva puha bőrébe.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 10.09.13 7:12

Alapjába véve nem is tudom, hogy milyennek kellene magam éreznem a társaságában. Mert az egy dolog, hogy eddig nagyon is szórakoztatónak találom, de kötve hiszem, hogy csak azért szerencsés lennék, mert velem múlatja az idejét. Gondolom addig leszek csak jó ameddig nem talál tőlem jobb elfoglaltságot és onnantól kezdve már lényegtelenné válik, hogy én mit is gondolok erről a valamiről, ha már úgyis vége.
- Egyáltalán miért érdekel az téged, hogy mit gondolok? - Neki csak élveznie kellene azt, hogy ennyire könnyen adom magam, mert azért nem kellett megküzdenie értem. Megtehettem volna, hogy kéretem magam, de az egyikünknek sem lett volna jó, sőt inkább időpocsékolás lett volna.
- Túl is tárgyaltuk. - De lényegében csak megértette, hogy mit is szerettem volna neki közölni és ennyi lett volna a lényeg. Azért jobb ha néhány dologgal tisztában van már most is.
- Azért mégis kíváncsi lennék te ezt minek neveznéd, hallgatlak. - Egyébként nem hinném, hogy bármiféle jelzőt is rá kellene aggatnunk erre a valamire. Most találkozunk másodszor és őszintén nem vágyok kapcsoltra sem pedig korlátokra, csak jól szeretném magam érezni és ez Josh társaságában megy is. Ennél többre pedig pláne nem vágyok most.
- Ha ilyen kis apró információkat elhintesz nekem szinte késztetést érzek arra, hogy kipróbáljam mi lenne ha ténylegesen megpofoználak. - Szerintem sejti, hogy képes lennék rá, hiszen olyan szépen elbántam a hátával is nem is olyan rég. Vajon tényleg képes lenne visszaütni? Egy próbát biztosan megér, hogy kiderítsem.
- Josh! Ne harapj, főleg ott ne! - Nagyon izgatónak találnám ezt a bánásmódot ha nem lenne belső combom is iszonyúan érzékeny főleg arra, hogy játékosan harapdál. Én csak nem akarom magam elnevetni, mert az most nagyon vágyromboló lenne.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 11.09.13 19:07

- Azért mert először is Te tetted fel a kérdést, hogy most szerencsésnek kellene-e érezned magad? Én ezt nem tudhatom. Neked kell tudnod. - Tehát lényegében nem tőlem indult a gondolatmenet. És igen, figyeltem. Nincs ebben semmi meglepő. Alapjába véve nagyon is figyelmes vagyok, csak nem mindig a kellő időben a kellő dolgokra szentelem a figyelmemet. De tekintve, hogy kettesben vagyunk nem igazán tudok másra figyelni, mert ha annyira elfoglalt lennék nem valószínű, hogy most vele múlatnám az időmet. Egyébként sem tartom szűk látókörűnek az érdeklődésemet. Arról pedig végképp nem tehetek, ha valaki sehogyan sem tudja felkelteni illetve fenn tartani. Ha úgy vesszük Alexandra semmit sem tett. Nincsenek vele szemben elvárásaim. Mégis mindent megkapok, amit akarok. A legszebb az egészben, hogy még csak kérnem se kell. Ez tetszik benne, hogy mindketten ugyanazt akarjuk.
- Jelen percekben, ami közöttünk van az szexuális vonzalom és még néhány feleslegessé vállt ruhadarab. - Fogalmam sincs és igazán nem is akarom megnevezni azt ami kettőnk között van. Mert amint ezt megtesszük onnantól érvénybe lépnek a szabályok korlátok, elvárások, kötelességek. Amikről nem beszélünk mégis figyelembe vesszük őket.
- A válasz erre roppant egyszerű. Azért tennéd, hogy kiprovokáld belőlem, hogy megüsselek, azért mert teljesen elment az eszed vagy azért mert arra vágysz mindvégig, hogy visszaüssek. Én személy szerint az utóbbira tippelnék. Eltaláltam? - Általában minden nő ezt teszi. Felbosszantsa a férfit és kiprovokálja belőle, hogy megüsse, amiért később tudja majd hibáztatni. Ami pedig az utóbbit illeti számomra nem jelent akadályt, ha durván szeretne játszani. Csak annyit  kell tennie, hogy valamiképpen a tudtomra adja, én pedig érteni fogom a célzást.
- Tegyél ellene valamit. - Néztem fel rá egy pillanatra majd folytattam tovább. Én nem provokálom. Inkább csak próbálgatom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 12.09.13 8:58

Az igen! Különös, de Josh tényleg figyel rám és akármennyire kusza gondolatmenetet is tálalok elé még azt is képes kibogozni és felfogni. Ezt nevezem! Viszont ezek szerint nehéz dolgom lesz vele, mert vigyáznom kell a számra. Fura, nem sok férfi képes a figyelemre, főleg nem egy ilyen fülledt szituációban.
- Nem akarom elkiabálni, de eddig talán annak érzem magam. - Panaszra semmi okom sincsen. Jól érzem magam mellette, fogalmazhatnék úgy is, hogy nagyon kielégítő a társasága. Szóval ezért mondhatnám magam szerencsésnek.
- Az utóbbi nem sokáig. - Szerintem szándékaink ismét egyeznek és csak helyeselni tud majd. Reményeim szerint a nagyon közeli jövőben mindketten meg fogok válni ezektől a nem kívánatos ruhadaraboktól.
- Inkább csak arra lennék kíváncsi, hogy tényleg képes lennél-e visszaütni. - Nem sokat tudok róla, csak annyit hogy technikája hangos nyögésekre késztet. Hányszor eldöntöttem már magamban, hogy többé már nem leszek áldozat és nem fogom hagyni senkinek sem, hogy bántson, de az évek alatt megszokott szenvedés nem múlik el egy nap alatt. Morbid, de vágyakozok azután a fájdalom után, teljesen hiányérzetem van tőle, annyira hozzá voltam szokva a napi rutinhoz.
- Josh! - Szóltam rá ismét mikor újra elkezdte kóstolgatni combomat. Nagyon közel jártam már a nevetéshez.
- Hé, van egy jobb ajánlatom. - Álla alá nyúlva finoman megemeltem fejét, hogy legalább addig abba hagyja combom ízlelését.
- Te ezt abba hagyod, én pedig nagyon hálás leszek. - Nem készültem arra fel, hogy így finomkodik velem és ettől nekem egyből nevetnékem lesz, csak mert iszonyúan csikis vagyok.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 13.09.13 10:46

Eddig sem tettem semmi különösnek tekinthető, ezután sem fogok. Tehát ha valami oknál fogva jól érzi magát a társaságomban az nem egyedül az én érdemem. De nem szeretnék a kelleténél is többet ezen töprengeni. Nem a figyelmességem a fő erényem. Nem halmozom el meglepetésekkel. Most egyszerűen csak megadom neki, amire vágyik. Semmi több... Amíg ez a két dolog teljes mértékben megegyező  mindkettőnk részére, addig semmi akadálya sincsen annak, hogy tovább folytassuk. Nem kizárólag a kötöttségek hiánya miatt művelem ezt vele. Éppen azért tetszik, mert nincsenek elvárásai. Egy van, de azt maradéktalanul tudom kielégíteni. Nem azt várom egy nőtől, hogy legyen igénytelen. Alexandranak is vannak igényei nem is olyan kicsinyesek, mégis más mint más nőknek. Vele egész biztosan nem fogunk sosem azon összekapni ha útközben elfelejtettem volna virágot venni neki. Mert utálja a gazokat, megjegyzem én is.
- Ezt akartam hallani! - Őt nem kell azért vacsorázni vinnem, hogy utána majd hálásan szét tegye nekem a csábos lábait. Így még az asztalfoglalás sem veszik kárba. Ami pedig a másik dolog, hogy mosom kezeimet. Percekkel az érkezésem után felajánlottam, hogy elviszem valahová ha szeretné és az ajánlatom továbbra is áll, csak ne most akarjon úgy határozni, hogy valami valamiért. Mert azt nem szeretem. Mindent a maga idejében. egyébként sem látom értelmét, hogy azon vitatkozzunk egy vacsoránál, hogy akkor ezt most randi vagy sem... Mint mondtam, amíg nem nevezzük nevén azt a valamit, ami kettőnk között van, addig felesleges is volna bármihez tartani magunkat, vált szabályok, lehetséges korlátok. Ő amúgy sem tűnik annak a félénk nőnek, aki nem adná a tudtomra ha elvára tőlem valamit.
- Ha úgy ítélem meg, hogy jogosan képeltél fel, akkor nem valószínű. Viszont ha úgy érzem szánt szándékkal próbálsz meg minél jobban felhúzni, akkor esélyes... Kielégítő válasz? - Mert ha ennél is egyértelműbb és világosabb választ szeretne, akkor már tényleg csak annyit tudok javasolni, hogy tegyen csak próbára és majd megtudja mit fog történni. Annak valahogy külön tudok örülni, hogy nem áll módomban megcsalni, mivel ez a kapcsolat még nem áll fenn kettőnk között. Így emiatt aligha volna jogos felelősségre vonnia. Ahogy én sem tenném, ha úgy határozna, hogy valaki mással is kipróbálná magát. Így viszont csak az maradt, hogy szándékosan bosszantana. Régen volt dolgom olyan nővel, aki arra volt kíváncsi milyen amikor durván játszom.
- Miből gondolod, hogy szófogadó vagyok? - Sosem voltam az. És őszintén szólva nem szeretem ha valaki ezt csinálja, hogy szavak útján próbál felülkerekedni rajtam az ágyban. Esküszöm, nagyon közel járok már ahhoz, hogy kerítsek egy szigszaalgot, amivel végre befoghatom azt a cuki kis száját. Tudom, hogy akkor nem lesz lehetőségem kóstolgatni, de legalább rákényszeríteném arra, hogy, hogy ne szavak útján akarjon irányítani. Mert nem fog menni... De ez úttal abbahagytam.
- Akkor most legyél nagyon hálás. - Tértem fel ismét ajkaira udvariasan felajánlva ezzel is az irányítás lehetőségét. Amennyiben úgy döntene, hogy nem él vele, többször nem fogok erre az elhatározásra jutni. Megfogtam egyik kezét, amit lassan a hátamra vezettem, egész pontosan arra a területre, amit a legutóbb olyan szépen kidekorált mindkettőnk legnagyobb örömére. Abban bízva, hogy ezt majd némiképp ösztönzően fog rá hatni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 15.09.13 10:10

Nem akarom túlgondolkozni ezt az egészet. Nekem bőven elég annyi is, hogy jól érzem magam vele. Voltam már egyszer házas, ezért mindenféle kötelezettségtől szeretném magam távol tartani. Elég volt egyszer eljátszani a jó és az odaadó feleség szerepét, annyira hogy már arra sem vágyok, hogy bárki is rám ragassza akár a barátnő jelzést. Életemben először most vagyok igazán szabad és ki is szeretném használni a lehetőségeimet. Még sosem éltem úgy, hogy ne figyeljék minden egyes lépésemet és most tombol bennem a szabadság érzése, hogy tudom innentől kezdve már csak a saját szabályaim lépnek érvénybe és senkiét sem kell többé betartanom.
- Oh Josh, pontosan tudom mit szeretnél tőlem hallani. - Nem nagyképűségből mondom, de a férfiak nem annyira bonyolult lények, hogy ne tudnám kitalálni, hogy az adott szituációban mi az amit hallani szeretne tőlem. Férfiből van ezért akár azt is lefogadnom, hogy a kedvenc szavai közé tartóznak azok a bizonyos erotikus szavacskák és az ami élvezhető még számára. Ha nagyon gonosz akarnék lenni akkor azt mondanám, hogy egy férfit három dolog tud igazán kielégíteni a szex, sör és meccs, néha váltakozó sorrendben, hogy legyen valami változás is. Na de azért ennyire nem szeretnék általánosítani.
- Nagyon is kielégítő volt. - Sokat sejtető mosollyal válaszoltam neki. Ha nagyon elvetemült lennék akkor már most lendíteném meg kezemet és csapnám arcul, hogy próbára tegyem, de most nem vagyok olyan kedvemben, hogy élvezzem hogy megüt. Ahhoz is kell egy bizonyos hangulat és most nagyon is más terveim vannak vele. Persze majd egyszer tényleg próbára fogom tenni már csak kíváncsiságból is. Csak aztán nehogy olyan erővel csapjon vissza, hogy a pofon után egyből a fogorvoshoz kelljen mennem mert kivert pár fogamat.
- Nem gondolom, mert tudom hogy nem vagy az. - Ha szófogadó lenne akkor már régen abba hagyta volna combom kóstolgatását, de hát nem tette. Egyébként sem nézném ki belőle, hogy képes lenne bárkire is hallgatni, főleg nem rám, egy nőre. Elégedetten mosolyogtam el mikor kezemet hátára vezette, de most nem fogom bántani, ott nem. Azért mégis finoman végig húztam rajta körmömet, nem mélyesztettem bele, mindössze csak meglátszik az hogy merre jártam, de nem okoztam ezzel akkor fájdalmat neki, mint első alkalomkor. Most a nyakát néztem ki magamnak. Eleinte csak apró puszik voltak, majd harapdálni kezdtem, szép színes fog lenni abból ítélve milyen állat módjára szívtam ki a nyakát.


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 16.09.13 9:59

- Ne már Alexandra... Jelen helyzetben mérhetetlenül csalódott is volnék, ha nem tudnád mit szeretnék hallani, mégis ez olyan általánosító volt mintha minden nő tisztában volna vele, hogy egy férfi mit szeretne hallani tőle. De ez nem így van. - Vannak azok a helyzetek, amikor fogalma sincs egy nőnek, hogy most mit is kellene tennie, hogy mi volna a legcélszerűbb vagy hogy mit szeretnének hallani tőle. De azt kell, hogy mondjam Alexandra eddig is nagyon is jól állja azt a bizonyos próbát. Ő tényleg tudja, hogy mit szeretne hallani tőle egy férfi. Ez pedig önbizalommal tölti el. Nekem viszont olyan különös ez az egész. Ami pedig az aggasztó az egészben, hogy nem tudom mitől. Az világos, hogy Ő maga nem akar beszélni erről. De ugyanakkor azt nem mondta, hogy én magam sem jöhetek rá nélküle. Más körülmények között nem gondolkodnék ezen egyszerűen csak felhasználnék egyes kapcsolatokat, szívességeket és utánanéznék. De biztosra veszem, hogy ha megteszem az már túl soknak fog bizonyulni, ahhoz a valamihez, ami közöttünk van. Nem állna jogomban ezt tenni vele. Nem volna túl tisztességes húzás tőlem vele szemben.
- De még mielőtt eszedbe jutna most azonnal próbára tenni megjegyzem, hogy az most nagyon vágyromboló tudna lenni. - Könnyen megtörténhet, hogy nem a kellő hatást váltaná ki belőlem. Időzíteni tudni kell. Mert egyáltalán nem azt mondta, hogy bármikor vevő vagyok az ilyesmire. Ahhoz is kell egy bizonyos hangulat, ami nekem most nincs meg. Szóval azt lehet mondani, hogy ma viszonylag jó napom van.
Szótlan maradtam, mert abban bíztam, hogy mondanom se kell, hogy valami ilyesmit szeretnék. És ha már Alexandra olyan jól tudja, hogy mit szeretne tőle egy férfi, akkor ezt az óhajomat is gond nélkül tudja majd teljesíteni mindkettőnk legnagyobb örömére.
Azt hiszem valakit igen csak harapós kedvébe hoztam. Ha ezt tudom előre, akkor én sem bánom vele olyan finoman. Még akkor se ha a mielőbb érzékeny területre tapintottam. Most már ezt is tudom. Ahogy azt is, hogy aljasul számító egy játékot játszunk. Azért nem egészen erre gondoltam mikor arra kértem, hogy legyen hálás. Valószínűleg én sem leszek hálás miután remekműve a tükörből fog visszanézni rám.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 16.09.13 20:53

Az életem jelentős részét férfiak töltötték be és az igényeik. Ezért gondolom nem meglepő, ha már egy kósza pillantásból pontosan tudom, hogy mire is számíthatok. Most viszont vele már a hálószobám ágyában vagyok és mérget vennék rá, hogy nem azért hozott be ide a vállán, hogy szépen betakarózva egymáshoz bújva meséljük el egymásnak az élményeinket amik a mai nap folyamán történtek velünk, vagy akár azt hogy milyen volt az élet míg nem ismertük egymást. Egyikünk sem vágyik semmi ilyesmire.
- Én nem olyan vagyok, mint a többi nő. - Nem akarok nagyképűnek, vagy akár beképzeltnek tűnni ezzel a megjegyzésemmel, de tényleg nem vagyok olyan. Nekem nincsen felesleges igényem olyan múlandó dolgokra, mint a virág, de ez is csak egy példa volt a sok közül. Sok mindenben eltérek, azt hiszem nagyon is férfiasan gondolkozok, ahogyan a felfogásom is olyan.
- Ugye viccelsz? Hogy most? Áh nem, most számítaná rá, majd egy másik alkalomkor mikor nem is gondolsz rá akkor fogok majd lecsapni. - Most nagyon is számítana rá és abban nem lenne semmi poén, ha most azonnal lekevernék neki egyet, majd egy váratlan pillanatban mikor teljesen máshol fog járni a figyelme és a pofonommal fogom észhez téríteni.
Josh kezdte el a hadraplását én pedig folyattam, csakhogy én a nyakát díszítettem ki a fogsorommal. Miután nyakával elég szépen elbántam úgy indultam meg szépen lassan lejjebb és lejjebb mellkasát csókolgatva haladva. Nem húztam sokáig az időt, egyszerűen pár pillanat alatt megszabadítottam nadrágjától és alsójától is egyszerre. A látvány ami fogadott az nagyon is a tetszésemre volt.
- Nem garantálom, hogy abba hagyom a harapdálást. - Tudom hol a határ, de azért így mégis van némi kockázat a dologban, habár nem harapnék rá.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 20.09.13 11:54

- Hát ebben biztos voltam, vodkalady... - Ha nem tudnám azt gondolnám, hogy vérbeli orosz, abból a vodka mennyiségből ítélve amennyit biztosított magának az elkövetkező napokra, hetekre. Esélyes, hogy talán magam sem tudnék annyi vodkát elpusztítani, de ha mégis kétséges, hogy túl élném-e a másnapot. Ami azt illeti tucatnyi nőt láttam már másnaposan többször is mint szerettem volna és nem volt túl szívderítő látvány, ahogy éppen a mosdókagylóra támasztottak. De ahogy Alexandra is mondtam Ő nem olyan, mint a többi nő. Előfordulhat, hogy nem a fürdőben végezné. Épp ezért kíváncsi volnék rá, hogy belőle miféle hatást válthat ki az áttetsző méreg.
- Egyszer lehetnék szemtanúja annak, ahogyan épp elpusztítod? Mert elképzelhetetlennek tartom, hogy utána megtudsz állni a lábadon. - Ha kell szolidaritásból beszállhatok és én is leguríthatok néhány pohárral, csakhogy akkor már egyikünk se legyen olyan józan. Eddig még minden nő tudott valami újdonsággal szolgálni enyhén spicces állapotában, ami többnyire szórakoztató, de van hogy egyszerűen csak visszataszító. De biztosan nem azért vásárolt be belőle, mert nem bírná az alkoholt. Ellentmondok a legtöbb férfival. Ha nem jelent eléggé szívmelengető látványt, ahogy egy nő éppen felönt a garatra, akkor az annyit tesz, hogy vele együtt kell inni. De ha Alex is olyan felszabadult, gátlástalan és képes egy pulton táncolni miközben arra panaszkodik, hogy neki bizony melege van és ezért kész megválni a felesleges ruháitól, akkor máris jobban szimpatizálok részeg pillanataival.
- Olyankor mikor dühös vagyok eléggé sok mindenre számítok, csak épp nem érdekel. - Úgy hiszem elmondhatja magáról, hogy Ő lesz az első nő, aki ezt szánt szándékkal fogja próbára tenni. Mert eddig még senkinek sem javasoltam és mint mondtam nem viselem túl jól. Előfordul, hogy a kezem előbb jár el, minthogy figyelmeztetni tudnám nem tartom jó ötletnek. De nincs olyan férfi, aki mérhetetlen dühe pillanatában türelemmel tudna viseltetni bármilyen dolog is iránt is. És nincs olyan, aki egyetlen szó nélkül annyiban tudná hagyni a dolgot. Talán pontosan ez a probléma.
- Ha nem hagyod abba garantálom, hogy magam fogom betapasztani a szádat és úgy fogjuk tovább fojtatni. Nem ellenkeznék... - Úgy csak tovább tart. De nagyon is komolyan beszéltem. Tényleg képes vagyok összekötözni mindkét karját azért, hogy ne ficánkoljon annyira és betapasztani a száját, hogy viselkedjen. Számmora nem jelent akadályt, ha csak ennyi hiányzik neki... Kivitelezhető.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 24.09.13 8:15

Meglepetten nézek rá, mikor ezzel a különös becenévvel illet. Gondolom ehhez annak sok köze van, hogy látta, hogy az italboltban mennyi mennyiségű vodkát vásároltam. Nem tagadom, jól bírom a vodkát, hiszen melyik orosz nem bírná? Nő létemre eléggé jó bírom a töményet, de annál inkább vagyok elviselhetetlen a másnapokon, hiszen engem is alaposan megvisel a macskajaj. De ettől eltekintve semmi okom sem lehet a panaszra.
- Vodkalady? - Na így még senki sem hívott és ez a cicához, vagy a szépségemhez képest egészen elviselhető becenév. Nem tudom miért, de engem a férfiak mindig szerettek becézni, mintha annyira cifra nevem lenne, amit képtelenség lenne megjegyezni.
- Látni akarod? Tudod mit? Egyszer leülünk vodkázni és meglátjuk melyikünk bírja tovább. - Azért az vicces lenne ha képes lennék leinni Josht az asztal alá, de semmi sem lehetetlen. Tényleg jól bírom a töményet, de majd meglássuk Josh mennyi pohárkával lesz képes meginni. Egyébként meg nem tudom mit vár el tőle, még ha részeg is vagyok, akkor is tudok valamennyire normálisan viselkedni. Nekem nem elegendő pár pohárkával ahhoz, hogy megérezzem a hatását, ezért is elég drága mulatság nekem az, ha inni kezdek.
- Egyszer majd azt is kipróbáljuk milyen vagy, ha tényleg dühbe jössz. - Ezt veheti ígéretnek is, mert nem félek megütni. Sőt, szerintem nem is nézné ki belőlem, hogy képes lennék úgy igazán teljes erővel megütni. Melyik nő ne élvezné, hogy felképel egy férfit? Sokak azért nem merik megtenni mert félnek attól, hogy vissza ütnek, de pont ez benne a pláne. Nem fogom elsírni magam csak mert annyira felbosszantottam, hogy lesz olyan kedves és viszonozza azt az ominózus pofont.
- Hű, most igazán megfélemlítettél. - Persze tényleg nem áll szándékomban ráharapni Josh legnagyobb becsben tartott testrészére, de azért mégis jó a gondolattal eljátszani, hogy tényleg képes lenne-e arra, amit az imént velem közölt. Viszont jó kislány módjára játszadozok vele hosszan, szinte már kínzó lassúsággal, de ez a kín minden élvezetet megér. Egészen addig teszem ezt, míg a kellő hatást ki nem váltom belőle.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 27.09.13 23:04

- Igen. Miért? Jobban örülnél ha nyuszinak, nyuszifülnek, szépségemnek, gyönyörűmnek, cukorfalatnak vagy húsomnak szólítanálak? Sajnos most semmi egyéb frappáns megnevezés sem jut az eszembe, amivel illetni tudnálak. De ha van valami aminek tudnál őrülni, akkor ki vele... De véleményem szerint ezek olyan személyesek. - Mindamellett semmi értelme. Őszintén szólva így hirtelenjében nem is tudnám eldönteni mi illene hozzá a leginkább. Nem olyan nyuszis. A cica túl finom lenne hozzá képest és ahhoz viszonyítva, ahogy a legutóbb elbánt a hátammal. Cukorfalat? Nos, édesnek édes. De engem túlnyomórészt nem a cuki pofijával szokott elbűvölni. Így tehát emiatt igazán nem kell aggódnia. Amíg fel nem ötlik a fejemben egy megfelelő becenév, ami igazán ráillik és elmondható róla, méltó a személyiséghez, addig nem fogom idióta jelzőkkel ellátni. Nekem az már egy kicsit sok. Amúgy sem hiszem, hogy túl sokra értékelné, ahogy én sem. Tehát jobb volna ha maradnánk az Alex és Josh párosnál. Sokkal elviselhetőbb és lényegre törőbb. Mert előfordulhat, hogy a bébire nem hallgatnék.
- Az nem lehetséges, hogy én vodka helyett whiskyt fogyasszak? Rendben, de ha nem gond azt már nem várnám meg, hogy kitörjön rajtad a másnaposság. Mert őszintén szólva olyankor magamnak is sok vagyok. - Különösen ha aznap még dolgoznom is kell. De ritkán tudom magam annyira leinni, hogy másnap úgy érezzem magam mint egy élőhalott. Amikor úgy érzem, hogy szétesem. Szarul vagyok. Mindenem fáj. A vodka pedig... Arról meg inkább ne beszéljünk. Most először nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valamiben felülkerekedjen rajtam. Egyébként sem. Akarnia kell csak. Általában semmi jónak sem vagyok az elrontója, ami élvezhető.
- Azt a dühöt valószínűleg nem neked fogjuk köszönni. Esetleg majd rajtad fogom levezetni, ha van hozzá érzéked, hogy mikor legyél rossz időben, rossz helyem vagy ahogy tetszik. - Nem túl gyakran volt arra példa, hogy egy nő annyira fel tudott idegesíteni, hogy a pillanat hevében megütöttem. Sokkal inkább, hogy már dühös voltam, amit csak tovább fokoztak. Mert egy nő ahhoz mesterfokon ért.
Nem fogom most arról győzködni, hogy tényleg képes vagyok megtenni, amennyiben van elég mersze hozzá. Mert mindaddig ez tényleg nem érdekes és lényeges, amíg meg nem teszi. Mert abban az esetben nagy valószínűséggel a karjait is összekötném, ami talán már nem találna annyira szórakoztatónak. Attól függ mennyire találna jó kedvemben. Mert előfordulhat, hogy gondom lenne rá, hogy a soron következő alkalommal Ő maga kérjen meg rá...
Ez már valahogy sokkal jobban a kedvemre és tetszésemre van, amit most művel. Fejemet hátravetve most már csak egy valamire összpontosítottam. Egyik kezemmel a hajába túrtam. Tekinthetjük ezt óvintézkedésnek is, ha eszébe jutna ennél is jobban rosszalkodni. De nem. Megbízom benne. Most még.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh

Vissza az elejére Go down

Hello my beauty ~ Alex & Josh

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Halász Alex
» Unlike, dislike [Alex vs Shu (?)]
» The beauty and the beast - Schneizel & Malachy

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Alexandra Brewster otthona-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához