welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Hayley Woodson
 
Maya Sandoval
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 
Dylan Hanning
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Hello my beauty ~ Alex & Josh

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 28.09.13 5:43

Azt hiszem Josh is láthatta, hogy mennyire kikerekedett szemekkel figyeltem mikor sorolni kezdte a beceneveket. Ez nem véletlen volt. Úgy hiszem, hogy az embereknek azért van nevük, hogy azon hívják őket és ne valami állatól vagy tudom is én, akármiről nevezzék el egymást. Szerintem Joshnak sem tetszene, ha hirtelen bucimacinak nevezném el.
- Mondjuk, ha feltétlenül szeretnél valami becenevet adni akkor inkább az elsőt választom. Viszont szerintem nincs olyan nehéz nevem, hogy ne lehessen megjegyezni. - Vodkalady, mégis jobb mint a többi, amit az imént felsorolt. Nem is hallgatnék ilyen becenevekre. Rám aztán senki se használja a nyuszi jelzőt. Szerintem nincs hatalmas fülem, fogam meg bolyhos farkincám. Biztosra veszem, hogy a beceneveket is a férfiak találták fel, könnyebb valakit lecicázni, mint a nevét megjegyezni és aztán később sincs abból vita, ha netán valami egészen más néven szólította.
- Szerintem úgy fair, ha én vodkát iszok akkor te is. - Azért vegyük azt is figyelembe, hogy Josh akarta annyira, hogy előtte igyak majd vodkát, hogy megnézze mennyire is bírom jól az alkoholt. Szerintem az oroszok már úgy születnek, hogy anya tej helyett vodkát kapnak, más magyarázat erre nem lehet, hogy úgy bírom inni, mint mások a vizet.
- Oh pedig tudok a másnaposságra orvosságot. - Mikor úgy érzed a halálodon vagy és minden idegesít ami körülötted zajlik nem kell mást csinálni, mint a legősibb foglalkozásba bele kezdeni. Egy kis testmozgás és máris jobb lesz. Persze másnaposan nem sokaknak van kedve egy kis huncutkodáshoz, de ha mégis bele vágnak akkor megtapasztalhatják, hogy a szex az tényleg gyógyír tud lenni amellett, hogy élvezetes is.
- Nem hiszem, hogy tudnék rossz időben, rossz helyen lenni, tekintve, hogy kettőnk közül te lennél az aki hozzám szokott jönni. Ha pedig dühösen jönnél hozzám, akkor lenne csak ez kivitelezhető, de miért is tennél ilyet, ugye? - Szerintem egészen logikusra sikeredett a gyors eszmefuttatásom. Ha Josh jár hozzám akkor csak úgy vezetheti le rajtam a dühét, ha már eleve dühösen jön hozzám. Azt pedig nem értem miért fecsegünk ennyit, mikor valószínűleg nem azért keresett fel ismét, hogy elbeszélgessen velem. Ezért inkább azt tettem, amihez nagyon is jól értek. Egy kis kínzó játszadozás után végül megkegyelmeztem neki és eljuttattam arra a helyre, ahol lenni szeretne. Ezután oda feküdtem mellé, adok neki egy kis időt, hogy újra harcra kész állapotban tudjon lenni.
- Vajon neked miért nincs normális barátnőd az életedben? - Csak érdekelt, hogy miért keresett fel ismét ahelyett, hogy találna maga mellé egy olyan nőt, akit meg is érdemelne.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 30.09.13 18:26

- Hát persze, hogy nincs Tündi-bündi, Cukormókus, mókuska... Mond Alexandra, mégis hol rejtegetik az olyan nőket, mint te? - Azért végük férfi létemre azt is bebizonyítottam, hogy tényleg nem okoz nehézségeket az anyakönyvezett nevén szólítani. Nincs is olyan elborzasztóan, szörnyen csúnya neven, amit titkolnia kellene. Mert lássuk be egyes szülők azért tudnak valamit. Mondjuk hogyan adjanak szégyenletesen nevetséges nevet a gyerekeiknek, amit az aztán egész életében utálni fog és amit módjában áll inkább felkeres egy anyakönyvvezetőt, hogy megszabaduljon végre tőle és a kínkeserves gyerekkorától. Hm, azt hiszem mindeddig nem a megfelelő helyeken kutakodtam a számmora megfelelő nők után. Szóval mindeddig a rossz úton jártam? De hát mégis kétségtelenül körberöhögtem volna azt a személyt, aki leállított volna az utcán, hogy közölje velem, hogy aznap be kell térjek egy italboltba, mert találkozni fogok egy nem minden napi nővel. Ő is tapasztalhatta, hogy nem becsülöm túl a női nemet, de attól még tudok bánni velük, alkalomadtán nagyon is jól. Amennyiben véleményem szerint megérdemlik és tudnak igen csak hálásak lenni. Tény és való, hogy csak a számmora jelentős dolgokról nem feledkezem meg, minden másról igen. De biztosan erre is lehetne találni valami kézen fekvő megoldást, csak sosem zavart annyira a dolog, hogy keresni kezdtem volna. Én nem alkalmazkodom. De talán találtam valakit, akit még ezt sem zavar, merthogy láthatóan senkinek sem akar megfelelni. Egyetlen férfinak sem. Ennek mondjuk zavarnia kellene egy bizonyos szinten, de mindaddig nem tanúsítok neki jelentőséget, amíg nem húzza csúnyán keresztül a számításaimat. ezzel most nem kifejezetten arra gondolunk, hogy azon fogunk összekapni, hogy az aszatlom szeretném, ő pedig fürdőben. ennél azért kicsit komolyabban.
- Mikor lettél ilyen sportszerű játékos? - Mert kicsit sem tűnt annak, szóval mondhatni, hogy meglepett. Nem lényegesen, de azért mégis. Hm, ezzel a feltevéssel most nem tudok szembeszállni, mert teljesen jogos és helytálló. De egész pontosan mikor is húztuk mi fel azt a bizonyos kesztyűt?
- Esetleg vázolnád elméletiekben? - Természetesen fenntartom a véleményem megváltoztatásának a jogát és egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy végül megmásítsam azt, ha elég ígéretesen hangzik az elmélet. Szóval, ha megéri átvinni a gyakorlatba is, akkor igen esélyes, hogy meggondolom magam.
- Tudod nem szeretem a váratlan meglepetéseket, de ha úgy érzed elég jó vagy ahhoz, hogy ebben is tudj változtatni az álláspontomon, akkor mégis mi tart vissza? - Minden világos és felfogtam. Elég lényegre törő volt, ami valójában tetszik benne. De az még jobban, ahogyan hatalmat gyakorol rajtam. Mert mi mást akarna jelenteni az a kínzó lassúság, ha nem azt, hogy irányítani szeretne. Gondlom most azt hiszi sikerült is neki. Hát egy valami egész biztosan. Hozzá hasonlóan nem leszek hálátlan a bánásmódjáért. Amint kicsit magamhoz térek garantáltan látni fogja a csillagokat. Én fogom megmutatni neki merre találja őket.
- Mert nem ápolok túlságosan jó viszonyt az elvárásokkal. Neked pedig nincs igazán sok. Ami pedig van, annak eddig maradéktalanul eleget tudtam tenni. Amíg az elvárásaink hasonló utakra terelgetnek, addig miért akarnék mást? - Nem tagadom, hogy számomra nagyon is kényelmes a kialakult helyzet. Miért is tagadnám? Most nem vágyom ennél többre, legalábbis egyelőre nem hiszem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 04.10.13 5:00

Ha tekintetettel lehetne ölni akkor már rég egy hulla feküdne az ágyban mellettem. Szúrós tekintettel néztem rá, miközben Josh az idióta beceneveket sorolta, ekkor nagyon közel álltam hozzá, hogy viszonozzam valami kreatív jelzővel, de inkább mégis csak kimaradnék ebből az egészből, még a végén tényleg rám ragaszt valami közhelyes megnevezést.
- Oroszországban. Habár nem vagyok biztos benne, hogy lenne bárki aki hozzám hasonló lenne. - Az egy dolog, hogy én onnan jöttem, de egyáltalán nem biztos, hogy a többi orosz nő is olyan lenne, mint én. De ha kiszeretné próbálni mennyire mondok igazat, akkor pattanjon fel a repülőgépre és tapasztalja meg saját maga. Jó, persze biztos nem fog odáig elmenni, hogy találjon egy hozzám hasonló nőt, hiszen miért is tenné?
- De aranyos, mikor ennyire naiv vagy. Sportszerű? Gondolj csak jobban bele, ha sportszerű lennék engedném, hogy azt idd ami nem ütne ki olyan gyorsan, mint a vodka. Mert ugye kettőnk közül mégis csak én jobban bírom a vodkát elvileg, de ez úgy majd még elválik. - Persze szórakoztató lenne leitatni és mi is akadályoz meg ebben? Hm, azt hiszem hogy semmi sem. Aztán csak is kizárólag magát hibáztathatja, mert Josh volt az aki újra felhozta a vodka témát és akkor már szeretném bebizonyítani neki, hogy mennyire is illene rám a vodkalady név, amivel nem is olyan régen illetett.
- Nem is tudtad, hogy a szex majdnem mindenre gyógyír? - Nem is értem magam, miért nem vagyok olyan, mint a többi nő? Mások nyafognak és fejfájásra panaszkodnak, nekem pedig széteső fejjel, másnaposan is lenne kedvem hozzá. Szerintem tényleg hatásos módszer, hiszen az efféle élvezetek képesek mindent elfelejtetni velem.
- Lényegében semmi sem, de még nem jött el az ideje ennek. - Nem fogom meglepni, még nem. Habár van egy-két ötletem már arra mivel tudnám, de mindennek megvan a maga ideje és helye és még arra a bizonyos meglepetésemre várnia kell, talán pár napot talán pár hetet, attól függ, hogy mennyi időt szánunk még egymásra.
- Mert mi értelme lenne egyetlen egy nő mellett lehorgonyozni? - Akár hosszú távon, akár nem. Nem hiszek ebben a kapcsolat dologban és abban sem, hogy mindenkinek van egy lelki társa és a szerelem örökké tart, meg hasonló idiótaságok. Ezeket csak az unatkozó nők találták ki, akik nem kellenek senkinek is arra várnak, hogy fehér paripán a herceg megérkezzen. Szánalmas. Aztán, hirtelen megéreztem hogy valaki néz. Az ajtó felé fordulva megpillantottam azt az átkozott macskát. Még Roberttől kaptam, akármennyire is nem vagyok macska párti nem akarom kidobni. Végül is elvagyunk akkor, ha tartja tőlem a tisztes távolságot. Én nem szeretem őt, a macska pedig biztosra veszem, hogy utál engem. Most is olyan gonoszan figyel.
- Ne is törődj Mufurc urasággal, nem fog bejönni. - Még mindig az ajtó előtt állva figyel minket, lassan közel állok hozzá, hogy egy párnát hozzá vágjak, hogy végre a saját felségterületére visszatévedjen.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 11.10.13 17:46

- Oh, értem. Várjunk... Te aljas kis... Akkor neked még az ereidben is vodka folyik vér helyett. - Így már minden sokkal világosabb. Felfigyelhettem volna a különös kiejtésére, de nem igazán foglalkoztatott, mivelhogy nem szakadunk meg azért, hogy jobban megismerhessük egymást. Én azt hiszem, hogy már mindent tudok róla, méghozzá igen rövid idő alatt sikerült kiismerni és azt kell, hogy mondjam tetszik amit látok. Nem kell, hogy érdekeljen ennél se több, se kevesebb. Ha pedig valamiiről mégis csak jobb volna tudomást szerezném bízom benne, hogy használni fogja azt a cuki kis szájacskáját. De így még kevésbé tartom sportszerűnek a játékot. Mert meggyőződésem róla, hogy náluk még a csapból is vodka folyik sima víz helyett. Embertelen az a mennyiség, amennyit képesek elfogyasztani, akár mások a csapvizet. Nem volt még rá alkalom, hogy egy kórházban ébredtem volna másnaposan gyomormosás után, de még lehet. Viszont annyira nem vágyom, de az esélyeimet latolgatva nem túl biztató a helyzetem. Sosem voltam igazán oda a vodkáért. Annyira pedig végképp, hogy éppen egy orosz macával üljek le iszogatni. Eléggé kínos lenne idő felhagyni, de vagy ez vagy az elkövetkező napokban orosz módra fogok élni vodkás üveggel a nyomomban. Mondjuk kávé helyett bármikor megteszi. Attól egész biztos, hogy hamarabb észhez térnék. Másodpercek alatt ráéreznek az élet ízére, amíg a vodka végigmarná a nyelőcsövemet, mintha csak mérget innék. Mindig is annak tartottam, amellyel csak az állatok szokták kínozni magukat. Ami végül is nem akkora veszteség tekintve, hogy több van belőlük mint gondolnák.
- Egyébiként most tudok neked hinni, mivel még nem akadt dolgom orosz behozatallal. - Így már a boltban vásárolt mennyiség sem olyan meglepő, sokkal inkább, hogy erre még csak nem is gondoltam. De mint mondtam nem érdekelt túlságosan, legalábbis ami a származását illeti. Ő pedig gondolom csak nem tartotta fontosnak. Nos, nem tévedett. Kitértem volna a hitemből, ha csupán azért kellett volna megjelennem, hogy aztán hosszú órákon keresztül magáról meséljen és fényképeket mutogasson. Így van az egészben némi titokzatosság, ami olykor felkelti az érdeklődésemet. De ezt általában megteszi ő maga. Én amúgy sem szeretek kérdezősködni. Szóval, azt hiszem megleszünk.
- Nem túl gyakran ülök le egy nővel egy üveg vodka társaságában, mert ami azután szokott következni azt sehogy sem tartom vonzónak, sem csábítónak. - De most sikerült valamilyen szinten megnyugtatni, mert orosz létére merem azt hinni, hogy nem fogja kidobni a taccsot, nekem pedig nem kell végignéznem. Mert azt inkább csak visszataszítónak találom mint vágykeltőnek.
- Másnaposság ellen még nem próbáltam. - De majd most vele megtehetem. Ha már így felvette az elméletét a gyakorlatban is szeretnék róla tapasztalatot szerezni, hogy utána többször is tudjam alkalmazni akár vele, akár mással. Másnaposan nekem valahogy nem a szex jut eszembe először nem meglepő módon.
- Én ezt nem tudhatom. - Ebbe már tényleg nem akarok beleszólni. egyébként sem tűnik olyan nőnek, akit irányítani lehetne. Szerintem már eltudja dönteni, hogy mit akar és miből nem kér. Nem kell velem megvitatnia. Különben sincs rá garancia, hogy a megfelelő válaszokkal tudnék szolgálni, így talán jobb ha fel sem teszi azokat a bizonyos kérdéseket.
- Mi értelme lenne minden nap másik nőt kefélni? Minden egyes nap ugyanazt a kört lefutni? - Az sem mindig szórakoztató. Sőt, egy bizonyos idő elteltével határozottan unalmas. Minden alkalommal ugyanazt a forgatókönyvet eljátszani. Egy bizonytalan ideig talán izgalmas az esélyeidet latolgatni megkockáztatni, hogy pofára esel vagy sem. De tény, hogy nem sikerülhet mindig minden.
- Biztosan csak féltékeny. - Eleinte nem tűnt macskapártinak, sőt... Hol volt ez a macska legutóbb, mert még csak jelét sem láttam annak, hogy lenne házi kedvence. Amúgy sem tűnik kis kedvencnek a házban.
- Ne is törődj vele. Inkább csak rám figyelj. - Fölé kerekedve csókoltam meg ismét majd tempósan kezdtem el lefelé haladni. Biztosra veszem, hogy közel fél perc múlva már észre sem fogja venni, hogy a macska még mindig ott áll vagy sem. Mivel már egyszer el lettem irányítva ez úttal békén hagytam a combjait jobban mondva el sem jutottam ismét odáig. Most csak igyekszem meghálálni, hogy olyan odaadó volt hozzám. Ezért is kezdtem nyelvemmel ott kényeztetni, ahol most a legjobban tudni szeretné.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 19.10.13 2:04

Hoppá! Micsoda egy szemtele dög vagyok, hogy szánt szándékkal képes vagyok még magamat is lebuktatni előtte. Azzal nem árultam el túl nagy információt magamról, hogy Oroszországból származok. Mert azzal nincsen semmi baj, ha ennyit tud rólam, de azért mégis szeretném, hogy a múltam csúnyábbik része titok maradjon előtte. Mármint most arra a részre gondolok, ami még a házasságom előtt történt. Mert arra igazán nem vagyok büszke, mégsem tehetek arról, hogy olyan sorsra jutottam. Nem volt könnyű azt túlélni majd valahogy kikászálódni onnan. Ahogy azt sem élveztem, hogy a saját nagybácsim képes volt napi szinten verni és megerőszakolni, akkor még gyerek voltam... Nekem túl hamar kellett felnőnöm, de ilyen az élet, nekem ennyi járt.
- Hát azért nem, de azért tény, hogy a vodkát jól bírom. - Sokan azt mondják, hogy nem szép ha egy nő iszik, én pedig azt vallom, hogy ha bárki is átélte volna azt, amit én akkor a pohár után nyúlna, ahogy magam is tettem. Nem vagyok alkoholista, de azért néha jó az üveg fenekére nézni és legalább arra az időre elfelejteni a sok rosszat, amin keresztül mentem.
- Orosz behozatal alatt a vodkára gondolsz ugye és még véletlenül sem rám? - Ha tudná, hogy mennyire közel áll az igazsághoz, egykor oroszoktól hoztak át minket, sokan voltunk összezsúfolódva a kamionban, onnantól pedig egyből a bordélyba kerültem, aztán pedig Robert féltve őrzött díszfélesége lettem.
- Nem szoktam hányni a piától, ha arra gondolsz. - Ezen muszáj volt felnevetnem. Szép is lenne ha ott ölelgetném a wc kagylót és közben vissza köszönne az imént elfogyasztott vodka. Erős vagyok, habár kicsi, viszont nagyon bírom az ütős piákat.
- De szeretnéd? - Ilyenkor talán egy kicsit rossznak tűnhetek már csak azért mert az én eszem találta azt ki, hogy majd másnaposan is szórakoztassuk egymást. Pedig Josh a férfi és neki kellene szexre éhesnek lennie, de azért a vodkázás után igazán másnap megejthetnénk egy menetet, hát ha jobb lesz mindkettőnek.
- Mondjuk az újdonság varázsa. Mert azért nekünk azon kívül semmi közünk egymáshoz, hogy párszor lefekszünk egymással, ezért nem is kezdenék el hisztizni ha pár napon belül azt mondanád, hogy találtál egy jobb nőt, akit szívesebben vágsz hanyatt. - Nincs közöttünk kapcsolat, ezért nem is tartózik nekem elszámolni valóval. Mindenesetre nem csapnám ki tényleg a hisztit, de azért lehet hogy rosszul esne, ha idő előtt lecserélne.
- Van is oka féltékenynek lenni. - Hogy de nem kedvelem ezt a dögöt! Valahogy mégis nem volt szívem csak úgy kicsapni az utcára, elférünk mi egymás mellett is, nagy a ház.
- Csak rád fogok figyelni.- Miután visszacsókoltam már szabad utat is adok neki, éppen itt volt az ideje egy kis hálálkodásnak. Egyik kezembe bele túrók rövidre nyírt hajába, közben már sikerült is halk nyögéseket kicsikarni belőlem, majd egyre hangosabb és hangosabb lettem. Légzésem egyeletlenné vált, hangos sóhajtok szaladtak ki ajkaim közül.
- Oh, Josh! - Két elégedett nyögés között ennyit tudtam mondani, de már sikítottam az élvezettől, kezemmel pedig hajába markolva testem megfeszült kényeztetése után. Azt hiszem kell pár perc, hogy szóhoz tudjak jutni és légzésemet le tudjam csillapítani.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 20.10.13 19:49

- Én általában nem találom vonzónak egy nőben, amikor is részegebb tőlem. Sokkal inkább visszataszítónak. De azért egy-egy alkalommal szerintem mindenki megengedheti magának, hogy egy kicsit ellazuljon. Egy jó indokot találni pedig a legegyszerűbb. Ezt mindenki tudja. - Azért erősen bízom abban, hogy ez nem azt jelenti, hogy napi szinten az üveg aljára néz. Furcsa ódon ennél többet látok benne. Ahhoz képes pedig, hogy csak úgy mondván használjuk egymást többre tartom mint egy részeg lotyónál. Legalábbis nem kellene ezt megengednie magának. Ahhoz még túl fiatal... Sőt, ahhoz még mindketten túlságosan fiatalok vagyunk. Ebben a korban pedig pontosan azt kell tennünk, amit épp mi művelünk. A szükségesnél semmi értelme korábban elkötelezni magunkat. Az rendben van, hogy előbb-utóbb ennek is be kell következnie, de Alexnek még bőven van ideje ezt eldönteni. Nekem már kevésbé, de nem túlságosan érdekel.
- De történetesen rád gondoltam, de ha bántónak érezted, akkor esetleg visszaszívhatom. - Nem meglepő módon eddig még senki olyan sem fordult meg az életemben, aki hiányozni tudott volna. Még akkor sem ha tényleg próbáltak megfelelni nekem, akkor sem tudtak. Nem azért mert bűn rondák voltak nekem pedig valósággal menekülnöm kellett előlük, hanem mert egyik sem érdekelt annyira, hogy odafigyeljek rájuk, hogy értékelni próbáljam az igyekezetüket. De azt nagyon is tudtam értékelni, mikor nem várták meg, hogy kidobjam őket, hanem inkább mentek maguktól. Senkire sem tudok emiatt neheztelni. Senkit sem tudok ezért hibáztatni. Legfeljebb az anyámat, amiért a nyakamba varrta őket egy-egy puccos rendezvényen, ahová nem mellékesen utálok eljárni. Ugyanakkor néha magamat is képtelen vagyok elviselni. Akkor mégis hogyan várhatnám el másoktól, hogy megtegyék ezt nekem mindenféle feltétel nélkül? Amit úgysem tartanék be, tehát teljesen felesleges és lényegtelen. Ha jobban megerőltetném magam talán az egy kezemen megtudnám számolni, hogy eddig mennyi nőnek vettem virágot, méghozzá személyesen. Mert különös módon eszembe jutott, nem pedig azért mert a házvezetőnő emlékeztetett rá.
- Igen. Pontosan arra gondolok. - Hát ez mindenképpen megnyugtató tény. Nem lenne túl csábító Alexet figyelni, ahogy épp a mosdó fölé hajol amennyiben eljutott a fürdőig közben pedig erősen próbál kapaszkodni valamiben nehogy elessen, de mindeközben arra is próbál ügyelni, hogy szőke fürtjeit ne érje a gyomortartalma, ami már nagyon is kikívánkozik belőle. Nos, láttam már ehhez hasonló bravúros produkciókat, amikor is azt hittem megszakadok a nevetéstől. De az a helyzet, hogy akkor nem vodka volt terítéken.
- Megkísérelném. - Mindenképpen érdemesnek látom tenni egy próbát. Aztán ha működik később mindig hozzá fogok fordulni mikor gyötör a másnaposság. Elképesztő ez a nő. Eddig még soha egyetlen barátnőmnek titulált személy sem állt azzal elő egy amúgy is hosszúra sikeredett és fájdalmas este után, hogy reggel másnaposan essünk egymásnak, mert attól biztosan jobb lesz. Alexról pedig simán eltudnám képzelni, hogy akár rám is mászna, ami után nem hiszem, hogy nagy erőkkel azon lennék, hogy leutasítsam magamról.
- Hidd el egy férfi is képes megunni a szoknyavadászatot, kivéve ha nem szívesen látja be, hogy az idő felette is eljárt és hosszútávra már senkinek sem kell. Nekem viszont nagyon is a kedvemre való, hogy tudod mit akarok, nem kell érte könyörögnöm és nem kell minden áldott nap ugyanazt eljátszanunk egymással. - Tehát nem kell minden este másik nőt felszednem, mert egyáltalán nem vagyok mindig elég türelmes egy-egy üres fejű libához, hogy felfogja végre, hogy csak szeretném hanyatt vágni egyetlen éjszaka erejéig és annyi. Külön a szájába rágni, hogy ezzel mindketten csak nyernék, mert lenne egy mindent els9prő éjszakában részünk, én pedig nem lennék vele hálátlan. Mindezt Alex is megkapja, csak neki nem kell külön lerajzolnom a dolgok menetét.
- Én megmondtam. Ugye már nem is olyan fontos az a fránya macska? - Azt hiszem mindketten nagyon elégedettek vagyunk, de még mindig lehetünk kielégültebbek. Nem is szándékozom még sokáig húzni az időt. Bár amint az az imént kiderült a nyelvemmel is tudok nagyon szorgos és fürge lenni, azért még nem fejeztem be. Épp csak adtam neki néhány másodpercet, hogy magához térjen felsőtestét csókolgatva, amit többek között kihasználhattam arra, hogy jobban szemügyre vegyem azokat a bizonyos sebhelyeket is, amelyekkel annyira nem vagyok kibékülve. De most nem érek rá ezzel foglalkozni. Inkább megragadtam Alexandrát és felülre tessékeltem. Nem tehetek róla. Szeretem mindig a lehető legtöbbet kihozni a kialakult helyzetekből.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 05.11.13 9:10

Egyedül élek, ezért nem tartózok senkinek elszámolni valóval és azt csinálom a szabad időmben, amit csak szeretnék. Ezért ha egyik délután kedvet kapok meginni egy üveg vodkát akkor azt meg is tehetem, mert nincs senkim, aki megszólna ez miatt. Természetesen nem pusztítok el minden nap alkalmával egy üveggel, de azért olykor megesik, hogy túlesek a ló túloldalára, de ettől még nem szenvedek alkohol problémáktól, de néha jó az italba menekülni, mert ha iszok akkor addig sok mindent képes vagyok elfelejteni.
- Csaknem azt hittem, hogy azt fogod mondani, hogy ha részeg lennék, akkor engem is visszataszítónak találnál. - Éppen elég, hogy saját magamat is annak találom, ezért neki már nem kell. Más nőknek elegendő az, hogy egyetlen egyszer történjen meg az velük ami velem és máris teljesen lelki roncsokká válnak, de én még tartom magam. Nem szeretném hagyni, hogy az erőszakos múltam bármi kihatással is legyen a jelenemre, bár a múltunk elől nem lehet elfutni, mert ha akar akkor úgyis ránk talál előbb, vagy utóbb.
- Ezt már nem lehet visszaszívni, de ezért még kapni fogsz. - Csak egy egészen kicsit érzem bántónak ezt az orosz behozatal dolgot, egyébként pedig kreatív volt, de Josh higgye csak azt, hogy ezért még meglakol. Elképedne ha tudná az igazat arról, hogy ezzel a behozatali dologgal mennyire rátapintott a lényegre.
- Jobban bírom én a vodkát attól... De szólni szeretnék, hogy ha iszok akkor nagyon rosszul viselkedem. - Emígy sem vagyok szerintem semmi, de olyankor pedig pláne nem. Mert néha ha alkohol kerül a szervezetemben teljesen bepörgök tőle és vad leszek. Bárcsak mondanám, hogy a múltkori iszogatásunk után ami történt az ez miatt lenne, de szánt szándékkal vájtam körmeimet a hátába. Csak mert szeretem a valamit valamiért alapon zajló játékokat.
- Akkor ezt már túl is tárgyaltuk. - Már csak annyi dolgunk van, hogy valahová beütemezzünk egy lerészegedő estét, hogy aztán az azt következő másnap kipróbáljuk az elméletemet. Mert szerintem a szex tényleg a legjobb orvosság a másnaposság ellen és majd Josht is kigyógyítom belőle efféle módon, szerintem nem lenne ellenére, sőt még igényelne tőlem némi plusz kezelést is.
- Még szép, hogy tudom mit akarsz. - Sejtelmes mosollyal arcomon szólalok meg. Eddig a férfiak elvárták tőlem, hogy tudjam mit is szeretnének valójában, de akkor nem volt más választásom, viszont Joshnak saját akaratomból teljesítem a vágyait. Nem nehéz rájönni arra, hogy egy férfi mire is vágyik valójában. A férfiaknak egy olyan nő kell, aki képes minden vágyát, perverzióját tolerálni és kielégíteni. Vajon neki mi lehet a rejtett vágya? Nos, úgyis kiderítem.
- Milyen macska? - Természetesen tudom miféle macskáról is beszél, de ezzel arra szeretnék utálni, hogy tényleg annyira nem fontos a macska,... Már hogyan is tudnék most vele foglalkozni, mikor ilyen kényeztetésben van részem? Ezért nagyon is megérte az előbbi munkálatom rajta, szeretem mikor ennyire hálás tud lenni. Még magamhoz sem tértem az előző extázisból, de máris rajta találtam magam. Eleinte lassan kezdtem el mozgatni csípőmet miközben elégedetten nyögdécseltem. Testem minden porcikája csak erre vágyott már.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 06.11.13 16:52

- Én ezt eddig egy szóval sem mondtam. De persze ez sokban függ attól is, hogy hogyan viselkedsz. Mennyire kerülsz önkívületi állapotba. - Mert vannak akik teljesen kikelnek önmagukból teljesen mindegy, hogy férfiről vagy nőről beszélünk, ami azért tényleg visszataszító, ha az utóbbi kerül számításba. Én legalábbis egy olyan nőben, aki már a saját lábán sem tud megállni a magassarkújától függetlenül semmi vonzót sem látok, nemhogy kihívást. Nem tudhatom, hogy neki épp mikor lehet szüksége arra, hogy egyedül vagy akár velem a pohár aljára nézzünk, de attól még tehetjük azt mértékkel megaláztatások nélkül. Addig amíg nem fogunk közönségesen viselkedni minden belefér. Ezt nevezik egy egészséges mércének, középútnak a hiány és a túlzás között. Őszintén fogalmam sincs... Nem láthattam még Alexandrát részegen. De érdekelne. Kíváncsivá tett eléggé ahhoz, hogy látni akarjam mi mindenben lehetne még részünk együtt alkoholmámorban úszva.
- De a kiengesztelős rész még működne? - Mert ha igen, akkor mindent megfogok tenni, befogok vetni az ügy érdekében. Egyébként is úgy tűnik, hogy a körülmények egyre inkább adottak lesznek ahhoz, hogy megtudjam békíteni irányomban. Legalábbis eddig nem volt dolgom olyan nővel, akinél ez a módszer nem vállt volna be. Őszintén szólva nem most szeretném megnyitni a sort, nem pont vele. Túlságosan sokat ne várjon tőlem. Én sem tudok mindent mértékkel tenni. Ami pedig a bocsánatkérést illeti abban sem vagyok kimondottan jó. Bizonyára ez lehet az egyik oka annak, a legtöbb nő csak futólag fordul meg az életemben. Egész egyszerűen csak vannak dolgok, amelyekért nem vagyok hajlandó bocsánatot kérni. A legfontosabb közülük talán a fájó igazság valamint a számmora jelentéktelen, értelmetlen dolgok. Akárcsak az iménti, amit nem is gondoltam túl komolyan. Csak egy megjegyzés volt, amivel nem is nyúltam annyira félre.
- Bővebben? Tehát rosszabbra kell számítanom attól, mint amit a hátammal műveltél legutóbb? - Amit meg kell hagyni eléggé jól csinált ahhoz, hogy valami marandót alkosson rajtam, amire visszaemlékezhetek. Mondhatom minden egyes éjjel megteszem, amikor elfeledkezek róla és a hátamra szeretnék feküdni.
- Akkor most már érted miért mondtam azt, amit? - Örülnék neki. Nem meglepő módon nem szeretek csalódni, szóval ne keljen meggondolnom magam abban, hogy számmora Alex felel meg a legjobban, mert jelenleg még tényleg ez a helyzet. Ami a meglepő az egészben, hogy szeretném, ha még egy ideig ez így is maradna. Ehhez viszont már egy ember nem elég, kettő kell.
Még mindig különösnek tartom, hogy ennyire könnyedén és egyszerűen megértjük egymást legfőképpen szavak nélkül. Arról persze nem sok fogalmam lehet, hogy Alexandra mennyire szerencsés vagy épp balszerencsés a férfiak terén, de a mi a női ügyeimet illeti eléggé hamar felszoktak tűnni bizonyos komolyabb nézeteltérések.  Mint mondtam tetszik, hogy nem vár túl sokat cserébe. Ezzel nem arra célzok, hogy olcsón adja magát, még csak nem is arra, hogy élvezettel használom, de gondolom majd idejében értesülni fogok arról, hogy úgy érezné, hogy csak használom. De nem szeretem a túl bonyolult és végeláthatatlan dolgokat.
Az a látvány viszont nagyon is a kedvemre való volt, ami a szemem elé tárult, amint hagytam, hogy felülre kerüljön persze nem véletlenül. Dupla élvezet. Ő élvezheti, hogy irányíthat egy bizonytalan ideig. Én pedig majd élvezetemet lelem abban, amiben tudom. Amikor pedig majd már a látvány sem lesz elég észre fogja venni. Mert bár megérte, akkor sem tudok sokáig ebben a helyzetben maradni. Így mégis azt érzem, hogy korlátozva vagyok abban, hogy azt tegyem, amit akarok. De néha engedni kell egy kicsit...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 18.11.13 14:04

Az oroszokról mindenki azt hiszi, hogy már úgy születnek, hogy vér helyett vodka folyik az ereikben, ez badarság. Habár nem tudom talán lehet benne valami, mert szokatlanul jól bírom az erős italokat. Persze úgy nem nehéz bírni, ha már egész fiatalon rákényszerülsz arra, hogy alkoholba menekülj a csúnya valóság elől. Legalább ameddig iszok elfejetem miért is akartam inni, ennyire egyszerű az egész, így minden könnyebb.
- Kár is lenne erre tovább fecsérelni a szót. Inkább azt mondom, hogy próbáljuk ki és minden kiderül. - Szerintem részegen sem fordulok ki önmagamból, maximum egy kicsivel akaratosabb és erőszakosabb leszek, de ez még jól is jöhet különböző helyzetekben. Mondjuk úgy, hogy olyankor az ágyban igazi vadmacska vagyok, de egyébként sem kell engem félteni.
- Az csak is attól függ, hogy miféle módszerekkel akarnál kiengesztelni. - Mert ami azt illeti nekem van jó pár ötletem erre, de őt sem féltem, biztosan fel tudja találni magát. Nem mintha az előző felszólalása végett annyira megsértődtem volna, de ezt neki egyáltalán nem kell tudnia. Sosem voltam olyan nő, aki bármi miatt is sértve érezte volna magát, nem szokásom az ilyenekre figyelni, mert már máskülönben régen lelki roncs lennék.
- Arra a pár karcolásra gondolsz? Mert az még csak a kezdet volt. - Egy kicsit akkor tényleg bevadultam, de nem kellett volna úgy meghúznia a hajamat. Többről van szó, mint pár karolás, hiszen nagyon is szépen folyt akkora a vér a hátából, de pár napon belül minden seb begyógyul. Legközelebb pedig talán még ennél is csúnyábban fogok vele játszani, ez nem csak rajtam múlik.
- Szőke vagyok, de nem ostoba, persze, hogy értem. - Tudtommal sosem volt baj a felfogásommal, ezért még szép, hogy mindent értek, csak éppen annyira nehezemre esik elhinni ezt az egészet. Na de mindegy is, ezen nem eszem magam és nem fogom találgatni, hogy ez a közöttünk lévő valami meddig fog tartani, ahogy nem ringatom bele magam naiv kis illúziókba sem kettőnket illetően. Tartson ez a valami közöttünk addig, ameddig mindketten élvezni tudjuk, aztán pedig vessünk neki véget, ha már nincs tetszésünkre a dolog, ez ennyire egyszerű. Hiszen mindenki pótolható.
Annyi évnyi elnyomás után most nagyon is a kedvemre van, hogy kitörhet belőlem az irányítási vágyam, mert hagyja Josh magát, engedi hogy irányítsam. Én pedig kedvem szerint vonaglok rajta kéjes nyögdécselések közepette. Finoman végig húztam mellkasán kezemet, körmeimet bele mélyesztve, nem túl erősen, csak felszíni sérüléseket hagyva rajta, órák múltán az a pár vörös csikócska már nem is fog meglátszani rajta. Úgy érzem nem kell rajta hagynom már semmiféle jeleket ahhoz, hogy emlékezzen az együtt töltött időnkre.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 22.11.13 22:09

- Feltalálom magam. - Megfogom találni a módját emiatt nem kell aggódnia. Nem mintha most is túlságosan fájna a feje emiatt. De ez így is van jól. Nem kell mindent túlságosan komolyan vennünk, mert azzal együtt hamar jönnek a problémák, bonyodalmak, amelyeket mind szeretnénk kizárni a viszonyunkból, mert csak felesleges tényezők. Az persze világos, hogy Alexandra esetében az ajándék, a virág, a vacsora csak időpazarlás... Nem panaszképp. Én ennek kiváltképp tudok örülni. Nem egyezer kellett már a jelenlegi partneremet kiengesztelnem, hanem meglehetősen sokszor és azt kell mondjam, hogy minden egyes alkalom után egyre jobban untam az egész folyamatot, amíg végül már nem is voltam hajlandó törődni a történtekkel, hanem inkább csak tovább álltam. Nem tartottam egyik se eléggé érdemlegesnek ahhoz, hogy hosszabb távon is foglalkozzak velük. Pusztán időpazarlás volt az egész, hiszen amit az egyiktől nem kaphatok meg valami oknál fogva, azt annyival kevesebb erőfeszítéssel megkaphatom a másiktól. Én így működöm. A mostani helyzetem vele viszont nagyon is kényelmes a számomra, épp ezért lehetséges, hogy megerőltetném magam. Persze nem a szokványos módszereket vetném be elsőként.
- Az a néhány karcolás okozott nekem néhány álmatlan éjszakát, amikor neked is jobb volt, hogy nem töltötted velem. - Nem sokan merték volna megtenni, hogy olyan szépen kidekorálják a hátamon. De természetesen ennyivel még nem végeztünk. Csak a folytatásban már a kamatot is felfogom számolni. Mindettől eltekintve igénylem a kárpótlást méghozzá nem is egyszer és biztosra veszem, hogy meg is fogom kapni valamilyen úton módon, különösen ha szeretné még ilyen csúnyán viselkedni.
- Nem! Én is alátámaszthatom, hogy tényleg nem vagy ostoba, de szőke az igen. Ezt el kell fogadnod. - Így eleinte én sem az értelmet kerestem benne, sokkal inkább rajta a domborulatokat. Szerencsére nem volt nehéz megtalálnom azokat sem. Majd végül kiderült, hogy a cuki pofiján, kerek mellein és a feszes fenekén kívül némi értelemre is szert tett. ez már magában lenyűgözött.
- Cicám, lehetne hogy a hasfalam helyett keress egy másik játszóteret, ahol élezheted a körmeidet? - Mert annak nem kimondottan örülnék, ha ezúttal a hasfalam járna úgy, ahogy legutóbb a hátam. Egyébként is most semmi olyasmit nem tettem, amivel kiérdemelhettem volna, legalábbis még. De ami a belőle kitörő kéjes nyögéseket illeti na azok nagyon is a tetszésemre vannak, de mi lenne ha még ennél is jobban feltüzelnénk a kedélyeket? Mindkét kezem finoman végighúztam az oldalán, attól az egyedi szépséghibától eltekintve mindent olyan tökéletesnek találok rajta. Először csak cirógattam a hátát figyelemelterelésképp amíg ismét magam alá nem utasítottam. Úrnőm, eddig tartott a feltétlen hatalmad. Remélem nem fog túlságosan neheztelni rám, amiért olyan hamar felléptem ellene mint trónfosztó, de semmi akadálya, hogy visszavegye tőlem az irányítást, csak ahhoz előbb még ki kell játszania.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 11.12.13 18:03

Ezt mondjuk jó hallani, sosem szerettem azokat a férfiakat, akik szó szerint anyuci pici fiacskái voltak és nem voltak annyira talpra esettek, hogy feltalálják magukat, én pedig nem vagyok tanítónéni, hogy megmutassam hogyan is kell feltalálni magukat. Semmi sem vágyromboló annál, ha egy férfi nem tudja, hogy mit kezdjen egy nővel, szerencsére most olyan hapsival akadtam össze, aki nagyon is tudja, hogy mi mire való és hogyan tud nekem örömöt okozni.
- Nos, ennek igazán tudok örülni, reméltem, hogy ezt fogod mondani. - Szeretem ha egy pasi talpra esett és tudja, hogy mit akar. Mostanában ez ritkaságnak számít, na nem mintha annyi férfihoz lett volna mostanában közöm, hogy ezt tudjam is, hiszen a volt férjem szó szerint magához láncolt, de nem azért mert annyira féltékeny típus lett volna, csak szeretett rám úgy tekinteni, mintha a tulajdona lennék. Teszem hozzá, úgy is kezelt.
- Legalább még akkor is kénytelen voltál rám gondolni, ha nem is voltam veled. - Ez már ugye fél siker, vagyis én annak számolom fel. Nagyon is jól tudom, hogy az idő mindent meggyógyít, ahogy azt a pár kis karcolást is, amit neki okoztam, viszont néhány sebhely túl mély ahhoz, hogy teljesen beforrjon, azért a hegek megmaradnak, hogy emlékeztessenek a múltra.
- Ez már majdnem úgy hangzott, mintha bók lett volna. - Nem felejtettem ám el, hogy szerinte a nők csak másodrangú teremtmények és nem is tartja őket nagyra, de ezt egy kisebb sikerként könyvelem el, hogy bevallotta, hogy nem tart ostobának, még akkor sem, ha igen is nőből vagyok. Azt hiszem némi haladást értem el nála. Azért nem élném bele magam túlságosan a kezdeti sikereimbe, mert annál nagyobb pofára esés várhat rám, ha végül kiderül, hogy csak azért tudok belőle ilyeneket kicsikarni, mert a szex által okozott extázistól köd borul az elméjére és már Josh sem tudja, hogy miért is mondja, azt amit.
- Ezt azért te sem akarhatod komolyan. - Két kéjes nyögés között préseltem ki magamból szavaimat, mert ha nem a hasfalát karmizsálom jelen pillanatban, akkor talán tényleg találok valami egészen mást, amibe bele tudnám mélyeszteni a körmeimet, azt hiszem az mégis csak nagyobb fájdalommal járna, de most nincs szándékomban túlzottan durvulni. Annyira csak az élvezetekkel foglalkoztam, hogy észre sem vettem, hogy mire készül, csak akkor mikor már túl késő volt. Hirtelen alatta találtam magam, de tetszett, hogy irányítani szeretne. Ezért hagytam magam, lábaimat dereka köré fontam, kezeimet pedig tarkójára vezetve húztam magamhoz minél közelebb. Ajkaim ajkaihoz ért, először finoman csókoltam, de aztán játékosan beleharaptam alsó ajkába, csak hogy észre vegye hiába került fölém, attól még nem hódoltam be teljesen neki.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 17.12.13 21:23

- Eddig nem úgy tűnt? - Mert nagyon is azon voltam, hogy megkapja tőlem, amire vágyik, de ugyanakkor nekem is részem legyen abban, amit akarok, amit elvárnék egy nőtől. Alexandra pedig maradéktalanul eleget tett a kötelességeinek egy férfival szemben. Egyelőre úgy tűnik, hogy egyikünknek sincs oka az elégedetlenségre. De ez maradjon is így. Akkor viszont nem teljesen értem a megjegyzése valódi értelmét. Minden bizonnyal nem indokolatlanul dekorálta ki a hátamat olyan látványosan és egyáltalán nem érzékien, mert éget, akár egy poklot viseltem volna a hátamon különösen éjjelente. De biztosan lenne rá valami magyarázata, hogy miért kaptam ezt a maradandó emléket. Nyilvánvalóan nem a csokor virág tehet róla, mert ezt a témát már kellőképpen kiveséztük úgy hiszem. Így most már azt is tudom, hogy legközelebb semmiféle bonyodalom sem lesz abból, hogy kimegy a fejemből, hogy úrközben vegyek és amúgy sem kell rohannom érte vagy feljegyeznem valahová, hogy el ne felejtsem. Legvégső esetben rendelnék egyet, csakhogy rendszerint azt is elfelejtem.
- De most velem vagy. Szóval, mi lenne ha gondoskodnál róla, hogy valami maradandóval távozzak? - Nagyjából ettől függ, hogy lesz-e legközelebbi alkalom, hogy akarom-e hogy legyen. Nekem ne megy olyan nőre van szükségem, akihez hozzányúlni is alig lehet, mert azonnal csipogni kezd, hogy ez így neki túl durva. Nem erősségem a finomkodás ez nyilvánvaló. Tőlem ne várja, hogy simogatni és cirógatni fogom. Gondolom az már számára is világossá vált, hogy ha gyengédségre vágyik, akkor azt valahol máshol kell keresnie, mert az ilyesmihez nem igazán van érzékem és igazából felfordul a gyomrom tőle. Csak legyen olyan mint legutóbb és akkor még nagyon sokszor számíthat arra, hogy felfogom keresni, mert nekem pontosan egy ilyen nőre van szükségem.
- Nos, annak veszed aminek csak akarod. Igaz volt. - Ha bók volt, hát akkor bók volt, bár az sem tartozik az erősségeim közé. De miért hazudtam volna? Csak azért mert furcsa módon nem tartom ostobának a legtöbb nőhöz viszonyítva? Én is furcsállom, de így van. Láthatóan tényleg nem egy butácska, esetlen szőke libáról van szó. Felemelő érzés... Bár még egy kicsit furcsa, hogy hozzá másképp kell viszonyulnom, mert azt is képes felfogni, amit más nők nem meglepő módon nem képesek.
- Nem tudhatod. - Ennek ismeretes egy rendkívül egyszerű módja. mégpedig próbára kell tenni. Más különben mindaddig nem állíthatja biztosan, hogy tudja mit akarok. Leszámítva most... Most csak egy végletekig kimerítő aktust szeretnék lefolytatni vele. Nem, nem. A számat sem kellene kiharapnia. Nem egészen erre gondoltam mikor arra kértem, hogy keressen magának egy másik játszóteret, ahol kiélheti vágyait.
- Akarod, hogy én is keressek magamnak valami harapnivalót rajtad? - Szerencsére már is lennének elméleteim arról, hogy hol is kezdeném a kóstolgatást. Ízelítőként máris kezdtem egyre lejjebb haladni ajkairól végig a nyakán egészen a melléig, amit számmal kezdtem el kényeztetni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 29.12.13 7:22

Josh férfi létére nagyon is talpraesett. Pedig én kis naiv már kezdtem azt hinni, hogy a férfiak mind anyuci pici fiacskái, akik baj esetén rögtön bebújnak az anyjuk szoknyája alá onnan várva a védelmet. Most viszont kellemesen csalódtam benne, mert nem látszat férfiról van szó. Josh ízig vérig férfinak nevezhető, talán ezért is élvezem még mindig a társaságát. Ami pedig még csak hab a tortán, hogy olyan személyisége és állóképessége van, ami el tudta nyerni a tetszésemet.
- Nem. - Provokációnak megteszi ugye? Mert az már biztos, hogy fel tudja találni magát, de azért nem kell halálra dicsérni ezért, elvégre már elég nagy ahhoz, hogy ez is sikerüljön neki.
- Maradandó, mint például egy emlék? - Most szó szerint emlékre gondolok, nem olyan maradandó dologra, hogy újból kárt teszek benne, mert kár is lenne szexi testét sérülésekkel elhalmozni, csak azért mert azt szeretném, hogy emlékezzen rám. Nem, nem! Most ténylegesen emléket fog kapni tőlem, márpedig a mai napunk emlékét, mert garantálni fogom, hogy a mai napot nem fogja egykönnyen kiverni a fejéből.
- Akkor bóknak veszem, tudod kell egy kicsit a női hiúságnak pár kedves szó. - Tényleg nem vagyok ostoba, ezért képes vagyok felfogni a szőke fejemmel, hogy mindez amit most egymással csinálunk ez csak játék. Nem fog sosem komollyá fordulni, mindössze az élvezetekről szól és addig fog ez közöttünk zajlani ameddig mindkettőnk számára kielégítő a viszonyunk. Habár nem akartam bántani, de annyira élvezi ha megteszem, ezért most tényleg békén hagytam hátát és a hasfalát, helyette inkább a combjába mélyesztettem körmeimet. Na ugye, mondtam én, hogy ezt nem akarhatja.
- Csak ne harapj túl nagyot. - Josh tényleg nem viccelt, de remélem nem fog szó szerint harapni. Elégedetten nyögtem fel, isteni érzés volt, ahogy ajkaival elkezdett játszadozni rajtam. Testemben már most bizsergető érzés kezdett el keringeni, akár ereimben a vér.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 06.01.14 1:00

- Ne akarj provokálni. - Addig amíg nem tudja, hogy miféle hatást válthat így ki belőlem, de talán előbb is megfogja tapasztalni, mint hinné. Olykor eléggé forró fejű tudok lenni és olyankor magától értetődően nem gondolkodom, nem mintha valamikor is olyan szófogadó kisfiú lettem volna és azt hiszem, hogy engem már nem is lehetne megnevelni. Ő pedig továbbra is csak feszegeti a határait. De mindketten pontosan ugyanazt tesszük egymással és mindaddig nincs és nem is lesz ezzel gond, amíg még képesek vagyunk élvezni. Ahhoz pedig csak sok sikert tudok kívánni, ami azon túl fog történni, hogy átlépett egy határt. Ennyit talán már megtapasztalhatott, hogy nem mindig kérem ki mások véleményét, hanem akaratból cselekszem ellentmondást nem tűrően.
- Én nem egészen így fogalmaztam volna meg, de lényegében így is mondhatjuk. - Bár felmerül a kérdés, hogy mi van ha mégsem egyre gondoltunk, de felőlem annak nevezzük, aminek csak akarja. Én is sokkal okosabb lennék, ha érteném, hogy mi van velem. Alexandra is csak egy nő. Ő mitől lenne más? Mivel tud folyton visszahúzni magához, ami más nőkben nincs meg? Vele mitől jobb? Fogalmam sincs, de ezek határozottan azok a kérdések, amelyeket egyelőre még biztosan nem fogok feltenni neki. Ez most valahogy nekem is túl sok egyszerre és bizonyára neki is volnának továbbiak, azokkal plusz már tényleg nem tudom hogyan birkóznánk meg.
- Ha azt mondom, hogy észvesztően dögös vagy és iszonyúan szexi az bóknak számítana? - Mert abban az esetben látom rá némi lehetőséget, hogy gyakrabban is előforduljon, hogy bókoljak neki, mert ez biztosan nem felejteném el, nem menne ki a fejemből, hiszen minden egyes alkalommal emlékezet rá, amíg jó mélyen az szembe vési.
Nos, sikerült nem harapnom olyan túl nagyot, mégis megkaptam a nekem járó dicséretet, hiszen teste rándulása és édes nyögései mindent elárulnak. Ezért is folytattam tovább felsőteste ostromlását, egészen addig amíg kielégülten fel nem nyögött. Régen voltunk valakivel ennyire egy hullámhosszon, de tetszik. Egy nagyon elégedett mosollyal az arcomon heveredtem mellé az ágyra. Le sem tudnánk tagadni, hogy megy ez nekünk. Végül is ki tudja meddig fogunk ilyen lehengerlő párost alkotni? Addig használjuk ki, ameddig még tart.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh 06.01.14 22:40

Igaz, hogy a férfiak találták fel a tűzet, de a nők tanultak meg vele játszani. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam. Én pedig kiváltképp tudok alkalmazkodni, főleg ha a férfiakról van szó. Szerintem Josh sem panaszkodhat az eddigi teljesítményemre.
- Távol álljon tőlem, hogy valaha is tennék olyat. - Minden szavammal, tetemmel szinte azon vagyok, hogy Josht provokáljam. Hogy miért? A válasz egyszerű. Egyrészt meg megtehetem, másrészt pedig kíváncsi vagyok, hogy az adott esetekben hogyan reagál. Eddig pedig azt kell, hogy mondjam nagyon is tetszett, amit tőle láthattam, általa átélhettem. Nem az a tipikus "kocka hasú menő csávó aki csak úgy ész nélkül dugja a nőket" mert nagyon is élvezhető a vele lezajló kis légyottok. Azt hittem ez az egész csak egyszeri eset fog lenni, de egyáltalán nem panaszkodok az végett, hogy újra és újra kiélvezzük egymás társaságát. Ami jó azt persze, hogy meg kell ismételni.
- Ugyan már Josh, szívesen végig karmolnálak úgy, hogy aztán napokig rám emlékezz a fájdalom végett. Viszont szerintem nem kell megtennem ezt, hiszen akaratlanul is emlékezni fogsz rám. - Nem nagyképűségből mondom, de szerintem biztosan nem telik el nap, hogy ne gondolna rám. Legalább talán akkor gondol rám pár másodpercre, mikor éjjelente a saját ágyában fekszik és nem vagyok ott mellette, de talán akkor más ott van, aki el tud engem egy kis időre feledtetni. Sosem lehet tudni. De van bennem annyi hiúság, hogy azt higgyem, hogy azért olyan könnyen nem felejtene el.
- Inkább igazságnak. - Mert az tény és való, hogy dögös is szexi vagyok, ezzel tisztában is vagyok, sőt élek is az adottságaimmal. Ami pedig Josht illeti nagyon aranyos, hogy ezt gondolja rólam és még a tudtomra is hozza, egyébként pedig tényleg felér ez már a bók kategóriába.
- Köszönöm a közreműködést. - Elégedetten mondom, majd egy hatalmasat sóhajtok. Meg ugye a férfiakat mindig dicsérni és biztatni kell, de szerintem elég nagy dicséret volt részemről, hogy fültanúja lehetett sikolyaimnak, nyögéseimnek.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Hello my beauty ~ Alex & Josh

Vissza az elejére Go down

Hello my beauty ~ Alex & Josh

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Halász Alex
» Unlike, dislike [Alex vs Shu (?)]
» The beauty and the beast - Schneizel & Malachy

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Alexandra Brewster otthona-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához