welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Hayley Woodson
 
Maya Sandoval
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 
Dylan Hanning
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Egy magányos éjszaka az erkélyen - Mia & Soan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
190
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Egy magányos éjszaka az erkélyen - Mia & Soan 16.09.13 21:29


to: Soan  

Bárcsak képes lett volna előbb is kimondani. Bárcsak ez az egész csak egy rossz álom lenne és most felébredve belőle sikerült ráeszmélni arra, hogy mi mindvégig egymáshoz tartoztunk, hiába is voltunk egymástól távol, szívünk akkor is egy ritmusra dobbant. Valahogy ezt érzem. Most sikerült ráébrednünk arra, hogy életünk legnagyobb hibáját követtük volna el, ha továbbra is megpróbáltunk volna egymás nélkül létezni. Eddig is csak erőltettük, de ami nem megy azt nem kell ugye.
- Beérem azzal is most, hogy egyszer kimondod. - Igen, akár most is szeretném tőle azt hallani, hogy szeret. Sokáig nem hallhattam ezt a szájából, ezért minden adandó alkalmat megragadok arra, hogy szerelmet valljon nekem. Ezek után szerintem érhető, hogy szükségem van arra, hogy tudjam tényleg szeret, ha már eddig képtelen volt erről beszélni.
- Eddig nem akartam bele szólni, hogy mit tegyél de azt hiszem néha nem árt egy kis löket, vagy az hogy tényleg figyelmeztesselek. - Soan szerintem egy erős férfi, akit képtelenség befolyásolni vagy akár parancsolni neki, de azért talán engem néha-néha képes lesz meghallgatni és elgondolkozni azon amit neki mondok. Én mindig is csak a kettőnk javát néztem, egészen addig míg reményvesztetté nem váltam. Amolyan segélykiáltás volt részemről az amit tettem, csak sajnos akkor még nem hallott meg.
- Most már minden idő csak a miénk. - Előttünk áll az egész élet innentől. Már csak másokkal kell magunkat elfogadtatni, hogy ne úgy tekintsenek ránk, mint két külön álló személy, hanem mint egy pár. Mert innentől kezdve mondjon bárki bármit, mi akkor is össze fogunk tartózni. Érte még képes lennék apunak is hátat fordítani, akármennyire is szeretem és megadott nekem mindent nem engedhetem meg neki, hogy elválasszon az igaz szerelmemtől, ha nem fog bele egyezi abba, hogy áldását adja a mi kapcsolatunkra.
Olyan mintha a múlt kísértene. Esküszöm nem vagyok tisztában azzal, hogy ez tényleg megtörtént volna velünk, vagy csak megbolondultam a sok sóvárgásba. De minden pillanat annyira valóságosnak tűnt, igaznak kell lennie!
- Szinte nem volt olyan éjszaka amikor nem rólad álmodtam volna. - Persze a legtöbb álom az nem szép, vagy boldog volt. Általában mindig ugyan azt álmodtam, hogy egymás kezét szerettük volna fogni, de mielőtt megtehettük volna egyre jobban távolodtunk el egymástól.
- Soan ami ennyire jó az nem lehet álom. - Be kell látnom ez tényleg valóság. Megfogva a takarót teljesen magunkra húztam, úgy bújva ismét mellé.
- Hiányzott már ez. - Lágyan kezdtem el csókolgatni vállát, onnan haladva tovább nyakára, míg nem újra találkoztak egymással ajkaink.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Egy magányos éjszaka az erkélyen - Mia & Soan 17.09.13 11:31

- Annyira szeretlek! - Fel nem foghatom, hogy tudtam eddig nélküle meglenni. Hogyan voltam képes elviselni, hogy egy másik férfival tölti a minden napjait és vele is osztja meg az ágyát éjjelente? Valószínűleg úgy, hogy gondolni sem akartam rá. De attól a dolgok még nagyon is megtörténtek, hogy mi nem vettünk róluk tudomást. Attól még mindketten hasonlóan mástól és másoktól szerettük volna megkapni azt, amit valaha egymásnak nyújtottunk és iszonyúan szerettünk volna újra megtapasztalni, de nem tehettünk. De az utóbbi időben beláttam, hogy soha egy nő sem lesz olyan, mint Ő volt és soha egy nőtől sem kaphatom meg, amit tőle kaptam.Mert mindvégig csakis rá vágytam. Mindenkiben Őt akartam látni, Őt kerestem. Majd pedig folyton csalódnom kellett. Még akkor is ha tudtam, hogy az én hibám. De Cassidy vajon mit érezhetett Alex mellett? Egyszer majd ezt is szeretném megtudni. Szeretném ha egy napon tudnánk beszélni arról az időszakról, amit külön töltöttünk.
- Akarom, hogy ezentúl megtedd, hogy addig erősködj, amíg meg nem hallgatlak, amíg oda nem figyelek rád. - Mert nekem szükségem van rá és ha nem is mindig mutattam ki, de nekem fontos amit mond, ahogyan a dolgokat látja. Mert könnyen elképzelhető, hogy bizonyos dolgokat másképp látunk. És nem szeretnék éppen emiatt hibázni. Többé már nem akarok önző lenni. Akarom tudni, hogy Ő mit szeretne, hogy szerinte mi volna a leghelyesebb. Nem mindig fogom jó néven venni ha megpróbál beleszólni bizonyos dolgokba, de attól még azt sem szeretném, ha emiatt feladná.
- Nem tudok veled elég időt eltölteni. - Ha rólunk van szó, akkor tény hogy még mindig ugyanolyan önző vagyok, mint voltam. De szíves engedélyével ezen nem is szeretnék változtatni. Szinte még vissza sem kaptam, de tudom hogy hamarosan ismét el kell Őt engednem. De nem akarom megtenni. Most csak szorosan magamhoz ölelném és nem engedném. Most már nem akarom, hogy vele legyen. Nem azért mert nem bízom benne... Tudom, hogy még Alex menyasszonya. Pontosan ez az ami zavar. Túl sok mindent szeretnék rövid idő alatt, igaz?
- Már attól féltem, hogy többé nincs rám szükséged, mert most már Alexra nézel úgy, hozzá bújsz oda, amikor nem tudsz elaludni. - Minden egyes este eszembe jutott hogyan bújt hozzám követelőzve, hogy azt szerette volna, hogy addig cirógassam, amíg el nem alszik. Többnyire hajnalig így aludtunk, mert szinte mindig felébredt, amint abbahagytam.
- Akkor most visszakaptam Mia cicámat, aki könyörtelenül fog felébreszteni az éjszaka közepén ha már nem érzi, hogy a hátát simogatnám vagy a derekát melegíteném? - Mert furcsa módon Mia nagyon is érzékeny ezekre a területekre. Könnyedén megtudja fázítani a derekát. Nem egyszer ébredt már fel úgy, hogy fájt a dereka. Ami különös, mert mindig odafigyelek, hogy be legyen takarva. Olyan jólesően karoltam majd öleltem át magamhoz húzva. Nem tudom mikor érezhettem utoljára ezt...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
190
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Egy magányos éjszaka az erkélyen - Mia & Soan 19.09.13 14:17


to: Soan  

Sosem éreztem még ekkora lelkiismeret furdalást. Ha Soan nem lett volna és egyből Alex karjaiban kötöttem volna ki, akkor biztosra veszem, hogy tényleg boldog pár tudtunk volna lenni, mert mindig jól bánt velem, okom sem lehetett volna a panaszra. Mégsem voltam képes mellette boldog lenni, mert egy másik férfi után vágytam. Nincsenek szavak amikkel ki tudnám fejezni mennyire szeretem Soant.
- Én is szeretlek. - Nem lehet elégszer kimondani. Szeretném ha mindketten tisztában lennénk az egymás iránt táplált gyengéd érzelmeinkkel. Most már nem fogok a következményektől rettegni, lesz ahhoz elég bátorságom, hogy képes legyek kimondani azt amit érzek.
- Ígérem most már rád fogok szólni. - Mostantól nem azt szeretném megbánni, amihez nem volt merszem, hanem azt amit nagyon is mertem. Mégis Soan a kapcsolatunkban a férfi és azt hittem jobb lesz ha hagyom hagy döntsön mindenről egyedül, de mától ha a kapcsolatunkról van szó akkor nagyon is szeretnék mindenbe bele szólni és "fellázadni" mikor valami nagyon nincs a tetszésemre.
- Annyi időt fogsz velem eltölteni, hogy még rám is fogsz unni. - Mert ha apu elé fogok állni és beszámolni a kapcsolatunkról akkor ez már nagyon nem fog titok lenni, ezért nem kell arra figyelnünk, hogy nehogy valakinek feltűnjön a sok idő amit egymással töltünk. Most már nem csak az éjszakák jutnak nekünk, nem csak akkor szerethetjük majd egymást igazán. Azt hiszem kellett ez már nekem, hogy Soan végre képes legyen megtenni ezeket a lépéseket. Mindvégig erre vártam, jó sokáig megváratott.
- Soha senkihez sem lennék képes úgy hozzá bújni, mint hozzád szoktam. - Mással már nem is lenne ugyan az, olyan lenne mintha az eredetit próbálnánk lecserélni valami hamisítványra amiről már távolról látszik, hogy csak egy gyenge másolat. Soan számomra az originál.
- Könyörtelen lettem volna? - Én csak sok sok odafigyelést és szeretetet igénylek. Imádom, ahogyan magához ölel és simogat. Annyira hiányzott ez már, de most végre tudom, hogy biztos karok között vagyok. Szeretnék örökké ezek a szerető karok között maradni.
- Itt tölthetem az éjszakát? - Nem volt helyes, hogy engedtem a csábításnak miközben még más menyasszonya vagyok, ahogy vele lenni sem kellene most még, de mégsem akarok vissza menni az üres hálószobámba, ahol csak a hideg ágy várna rám.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Egy magányos éjszaka az erkélyen - Mia & Soan 20.09.13 17:31

- Én pedig olyan törődő leszek a kapcsolatunkkal, hogy végül már arra fogsz kérni hagyjalak levegőhöz jutni, mert már megfojtalak a szeretetemmel. - Igen, hajlamos vagyok túlzásokba esni, ez nyilvánvaló. De ez nem igazán zavar. Odafogok figyelni rá, törődni fogok vele jobban mint valaha. Minden létező és nem létező szabadidőmet arra fogok áldozni, hogy bepótoljuk mindazt, amiről lemaradtunk, hogy megtegyük mindazt, amire eddig nem volt alkalmunk. Csupán csak hónapokról van szó - nem is tűnne olyan hosszú időnek -, mégis olyan iszonyúan hosszú időnek tűnik, mintha legalábbis éveket kellett volna várnunk ezekért a percekért. Amit most mindennél többre tudok értékelni. Napok, hetek, hónapok, évek... Nem számít. Már nem. Többé viszont nem akarom elveszíteni. Most már egyetlen napot sem szeretnék úgy megélni az életembe, hogy nincs mellettem, a közelemben. Nekem egyedül rá van szükségem, senki másra.
- Amiért az éjszaka kellős közepén képes voltál felébreszteni úgy nagyjából tizenöt perc alvás után? Mert nagyjából ennyibe telt miután észrevetted, hogy már nem cirógatlak, esetleg a kezemet is elvettem rólad álmomban? Egyáltalán nem. - Igazán fogalmam sincs arról miről beszél. Vagy ez vagy Mia egész nap olyan szomi cicaszemekkel nézett volna, amiért nem tudott egész éjszaka hozzám bújva aludni. Szóval napközben igyekezne bepótolni azt, amit az éjjel nem állt módjában, ami napközben úgyszintén nem kivitelezhető. Ha pedig dolgom lenne, ezért megpróbálom finoman eltolni magamtól és ráébreszteni, hogy sem az alkalom, sem az időpont, sem a helyszín nem alkalmas, akkor azért elég durcás tud lenni. Azt sem akarhatom...
- Bíztam benne, hogy nem fogsz elszökni a történtek után... - Tudom, hogy így sem helyes, amit tettünk. De azt sem tartanám helyénvalónak, ha ezek után most fogná magát és inkább elmenekülne, minthogy szembenézzünk bizonyos dolgokkal. Nem mintha már tovább tudnánk titkolni a nyilvánvalót. Nem lesz egyszerű, de senki sem mondta, hogy könnyen fog menni. Mégis, én szeretem. Nekem ennél nem kell több... Még akkor sem, ha ezt a családunk képtelen lesz elfogadni. De szeretném Cassidy nézeteit osztani mi szerint minden rendben lesz. Ezért is van olyan nagy szükségem rá, mint egy nőre, mint a nőre, akit őrülten szeretek. Mert Ő olyan dolgokat is képes meglátni, amelyeket én nem mindig. Igyekszem mindenben megfelelni és eleget tenni, mégis olykor úgy érzem, hogy megfeledkeztem valamiről...
Egyik karommal átöleltem és finoman magamhoz szorítottam, másik kezemmel pedig a hátát kezdtem el cirógatni. Tudom, hogy az oldalán elképesztően csiklandós, ezért ezt a nyílt titkát majd reggel fogom bevetni ellene.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Egy magányos éjszaka az erkélyen - Mia & Soan

Vissza az elejére Go down

Egy magányos éjszaka az erkélyen - Mia & Soan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Part 14 / 12
» [Küldetés] Éjszaka az étteremben
» Utcák és terek
» [Küldetés] Éjszaka az étteremben
» Művészeti és tudományos negyed

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Abrams & Pierce villa-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához