welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Danny & Liam

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Danny & Liam 13.09.13 14:25

Valahogy azt tényleg nem hiszem, hogy pont Danny találna nekem egy romantikus leányzót, azt hiszem az olyanok messziről elkerülik őt, vagy ha mégsem, akkor sem jut el oda, hogy megismerje ezt az oldalukat is. Kétlem, hogy túl sok nő van, akivel el szokott beszélgetni, vagy egyáltalán bármit is tud róluk. Majd én egyszer, ha eljön az ideje találok egy megfelelő lányt. Remélhetőleg tényleg elég fair a sors, hogy tegyen róla, és ne maradjak egyedül.
- Nem fogok, tudom hogy nem bírnád nélkülem. Hát ki lenne, aki az agyadra megy azzal, hogy kölyöknek hív? - eresztek meg egy széles mosolyt. Egyébként is itt van anyám, meg Ryan, nem tervezem, hogy elmegyek innen. Bármennyire is bűnös város Vegas, azért én a maga módján mégis csak szeretem. Meg lehet találni benne a szépséget, és nem csak úgy, ahogy sokan mások teszik, nem a csillogása értem, és a nagy pénzekre. Egyébként pedig tudom én, hogy szüksége van rám az öcskösnek, mégha már nincs is olyan szinten, hogy ezt hajlandó lenne kimutatni, vagy legalábbis csak nagyon felületesen. Legalább a lehetőség legyen meg rá, ha bármi gond lenne, akkor tudjon hozzám fordulni, ez azért megnyugtat.
- Hát látod, van azért itt ész! - ütögetem meg kicsit a fejemet, de aztán el is nevetem magam. Nem tagadtam soha sem, hogy nem vagyok a nagy gondolatok mestere, nem is lennék jó olyasmiben, amihez sokat kell gondolkodni. Azt hiszem jellemzően az az ember vagyok, akit a szíve és a lelkiismerete irányít, nem pedig az esze. De ilyen is kell igaz? Nem lehet mindig túlságosan racionálisnak lenni.
- Naná, de sosem gondolod igazán komolyan. - rázom meg a fejem, aztán mehetünk is. Nem kell engem noszogatni, már egyébként is mehetnékem volt. Aztán megindul, amire már csak egy széles vigyorral tudok reagálni. Nem tudom mennyire fogom tudni felvenni a menő járgányával a tempót, de rajta leszek annyi szent. Ezért mondom én, hogy ott van benne az a kölyök, hiszen most is futva indul meg, amikor már nem követik a zavaró tekintetek a lépéseit. Hát ezért nem tud engem meggyőzni arról, hogy az az álarc már teljesen a részévé vált.
- Lassú vagy öcskös! - kiáltok oda neki, miután már fel is pattantam a motorra. Ez a jó ebben. Nincs ajtó, és még gázt adni is pillanatok alatt lehet, szóval már be is indítom és pár pillanattal később el is porzok a megfelelő irányba. Arról pedig nem volt szó, hogy ne vághatnám le az utat arra, amerre ő nem fér el a kocsival igaz? Végül ez nem csalás, vagy... a lehetőségek megfelelő kiaknázása. És még mindezek ellenére is egy hajszállal előbb érkezik meg a finoman szólva is puccos környéken az épület elé.
- Ezt hívják nem fair küzdelemben, de megérte! - vigyorodom el, aztán előre is engedem. Ő van itthon, szóval szépen guruljon csak be elsőként a lenti garázsba. Egyébként is tuti, hogy van valami puccos beléptető rendszer, amihez kell egy kártya, vagy kód, vagy fene tudja, hogy mi. A vérem még mindig pezseg az adrenalintól, amikor végre lepattanok a járgányról, és persze előre engedem, végülis ő van itthon, vagyis lesz hamarosan, amint felérünk.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam 13.09.13 15:13

Bármennyire is furcsa, nem akarom, hogy elköltözzön. Főleg nem azért, hogy találjon egy nőt. Persze fontos, hogy boldog legyen, de akkor is! Lehet, hogy önző dolog részemről, nem szeretném, hogy túl messze legyen tőlem. Még ha ezt így szó szerint nem is vallanám be neki soha.
- Na ez az! Kell valaki, aki szembe mer szállni velem - mosolygok és kivételesen meg sem próbálom megjátszani, hogy neheztelek rá a megszólítás miatt.
Bármennyire is szeretném, úgy tűnik, hogy nem fogom tudni erről leszoktatni. Teljesen mindegy, hogy mit mondok, vagy hogy reagálok, ő ugyanúgy kölyöknek hív. Pedig milyen hihetően hazudom egy percig, hogy utálom néha! De még így is eszébe sem jut elhinni. Miért is tenné?
- Pedig milyen jó dolgom lenne, ha elhinnéd és tepernél azért, hogy bírjalak! - teszem hozzá teljesen lemondóan, majd tényleg indulásra fogjuk.
Hiába próbálom, nem bírom ki, hogy ne jöjjön elő a mélyre eltemetett versenyszellem. Nem szoktam ilyet csinálni - nem is tudom, mikor futottam utoljára -, most mégis megszaporázom a lépteimet. Szigorúan csak azután, mikor már az emberim nem láthatnak.
- De a kocsim gyors! - vágok vissza és képtelen vagyok letörölni a vigyort az arcomról.
Be kell vallanom, piszkosul élvezem a mi kis versenyünket. Ha nem kellene ennyit bajlódnom a kulccsal, már régen indulhattam volna, és nem száguldana el mellettem Liam a motorján. Egy pillanatig mérgelődök, de aztán már indulok is. Újra vigyorogva. Még épphogy látom a hátát, ahogy eltűnik egy szűk mellékutcában.
- Nem ér! - motyogom a fejemet rázva és gondolkodás nélkül áthajtok egy piros lámpán.
Köszönhetően a sok szabályszegésnek és veszélyesen bevett kanyarnak mégis én fékezek előbb az épület előtt. Arra sajnos már nincs időm, hogy kiszálljak és vigyorogva dőljek neki a kocsi oldalának, úgy várjam. De sebaj. Így is enyém a győzelem. Amint megérkezik ő is, már hajtok is le a garázsba. Az itteni mindenes csak int és nyitja a sorompót.
- Egész jól bírja a motorod. El kell ismernem, nem néztem volna ki belőle. Minden elismerésem. Jól megbütykölted - mondom neki a parkolás után.
Aztán már nagy léptekkel indulok a lift felé, csak egy pillantást vetve rá, hogy követ-e. A kedvemnek tény, hogy jót tett a verseny és az, hogy legalább addig önmagam adtam. Most viszont az a sör tenne jót!
- Most szólok, bármennyire is szétcsapjuk magunkat, a lakásom marad egyben - nyitok be és már célirányosan indulok a konyha felé, hogy felmarkoljak két üveg behűtött sört.
Nem hiszem, hogy nagyon kiütnénk magunkat, de azért jobb mindent előre tisztázni, nem igaz? Szeretem, hogyha itthon is rend van, még ha néha, amikor leiszom magam nem is így látom.
- Kapd el! - dobom felé az üveget pár méterről és csak remélem, hogy elég ügyes és nem végzi a sör a földön.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam 13.09.13 20:30

- Látod-látod, tudom én! - vigyorodom el. Hát pontosan erről van szó, kell valaki aki azt meri mondani neki, hogy kölyök, és azt, hogy nem ez az igazi arca, és igenis néha egy kicsit rávilágít neki bizonyos dolgokra, még akkor is, ha úgy tesz, mintha ez zavarná. Szóval nem tudom elhinni neki, hogy utál, vagy bármi ilyesmi. Ahhoz túl sokszor szökdösött be az ablakomon éjjelente.
- Jajj Danny, épp elegen vannak, akik tepernek azért, hogy bírjanak téged nem? Nem kellenek én is a sorba. - rántom meg a vállam és csak nehezen gyűröm le a késztetést, hogy előre nyúljak és kicsit összeborzoljam a haját. Tudom, hogy nagyon kiakadna tőle, szóval nem kockáztatom meg, de határozottan nehéz megállni. Aztán jöhet a kis magán versenyünk, ahol már az elején is kifejezetten gyorsan haladunk, majd a vége már tényleg futásba csap át. Aztán már süvítek is el, amikor ő még a zárral bajlódik. Azért lássuk be egy motor e téren tényleg könnyebb dió, no meg a kis utcákon át lehet vágni, amiken ő nem tud. De ennek ellenére is hamarabb ér oda mint én. Lássuk be az én járgányommal veszélyesebb durván száguldozni, mint az övével, jobban összetörném magam, ha felkenődnék egy fára, vagy egy ház oldalára. A röpke dicséretre csak elmosolyodom és szórakozottan megpaskolom a motor ülését.
- Jól bírja a kicsike, és lesz ez még jobb is, sőt ha felturbózom pár plusszal, vagy majd idővel megveszem azt a másik gépet... - álmodozó fény csillan a szememben. Imádom a gépeket nem tehetek róla, és már kinéztem egy remeg járgányt, de az jó soká lesz mire összespórolok rá annyit. Addig a mostanit pofozgatom szépen, ez sem jelent gondot. Legalább mindig van valami célkitűzés, amiért az ember dolgozhat nem?
- Úgy ismersz, mint aki vandálkodik? Ejnye öcskös! - rázom meg a fejem nevetve. Nem szokásom, bár persze akadnak kivételek, de pár sörtől nem hiszem, hogy annyira eláznék, hogy kárt tennék a lakásában. Legalábbis tényleg nagyon fogok igyekezni. Az üveg pedig természetesen lazán landol a kezemben. Ennyi reflex mégis csak illik, ha egyszer bokszolsz. Ha nem tudnék elkapni egy üveget, akkor már rég rommá verték volna az arcom, nem? Aztán ledobom a kabátom, és szépen lehuppanok a kanapéra.
- Na mesélj nekem! Iszonyatosan rég meséltél bármit, szóval titkokat félre. Mindegy a téma, nők... akármi. Tényleg mi van a végrendelettel? - tudom, hogy nagyon böki a csőrét a szenvedés a pszichiáter miatt, bár szerintem jót tenne neki.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam 13.09.13 21:10

Kénytelen vagyok neki igazat adni. Vannak bőven így is, akik a kedvemben járjanak. Igazából azt hiszem, tőle végképp nem várom ezt el. Ettől függetlenül jó volt megjegyezni. Ő így jó, ahogy van. Még ha az idegeimre is megy, ezzel a "kölyök" dologgal. De legalább revansot veszek azzal, hogy a rögtönzött versenyünket megnyerem. Persze akkor is ugyanúgy vigyorogtam volna a végére, ha ő ér ide először. Nem ez a lényeg, sokkal inkább az, hogy legalább egy kicsit elengedhettem magam. Ahogy látom, nem csak nekem esett jól egy kis száguldozás és versengés.
- Másik gépet? Ezt el akarod adni? - kérdezek vissza, ahogy ránézek.
Remélem, hogy nem tervezi, hogy ettől pedig megszabadul. Nem kis melója lehet abban, hogy így guruljon, el nem tudom képzelni, hogy képes lenne túladni rajta.
- Jó, tényleg nem vagy az a fajta, de akkor is - nézek rá bocsánatkérően.
Tudom, rohadt sértő volt a feltételezés, de akkor sem tarthattam magamban. Tekintve, hogy jól tudom, nem csak sör van nálam, hanem jó pár olyan márkás ital, amit csak azért vettem meg, meg piszok drága volt. És aminek megkérik az árát, az jó is, nem? Minőségi. Ma pedig talán felavathatjuk.
- Remélem később is ilyen biztos leszel ebben, amikor már nem csak a sört iszogatjuk - teszem hozzá.
Nem mintha kényszer lenne az ivás. Csak tudom, hogy idővel a többi pia is elő fog kerülni. Ha pedig nem maradunk itt olyan sokáig? Nos, egy bárban még nagyobb a választék, amit muszáj kipróbálni. Amikor nőt keresek, hogy kitöltse az estémet, akkor nem iszom le magam. De most? Liammel? Belefér. De ugye egyelőre még azt a sört sem ittuk meg. Felé dobom az egyik üveggel, majd egy mosollyal nyugtázom, hogy könnyedén elkapta. Szép. Végül én is kézbe veszem a sajátom és besétálok mellé. Mielőtt válaszolnék, azért jó pár kortyot iszok. Rohadt jól esik egy ilyen hosszú nap után.
- Nők? - csillan fel a szemem.
Jól tudja, hogy mi az egyik kedvenc témám, de aztán elhangzik egy másik kérdés, a vigyor pedig épphogy-mosollyá szelídül az arcomon.
- Nincs vele semmi. Egyelőre. Bár egy szexi ügyvédnő foglalkozik most vele. De lényeges haladás? Semmi. Ugyanúgy elszenvedem azt a havi egy alkalmat... - húzom el a szám, majd pár másodperc múlva megrázom a fejem.
- Mi lenne, ha te mesélnél nekem? Neked változatosabb az életed, mint nekem - terelek az adandó első alkalommal.
Kevésbé kockázatos téma, ha ő beszél arról, hogy mi történik vele, mintha engem faggat.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam 13.09.13 21:43

Ugye, hogy ugye? Nem kell nekem is beállni a sorba, egyébként sem vagyok az a típus, aki alkalmazkodna a világhoz. Ebben a városban rossz fiúnak illik lenni, én pedig nem vagyok az, a bokszolók gyakran látványosan izmosak, én pedig inkább szálkás vagyok. Néha már olyan, mintha direkt mennék szembe az árral, hogy csak azért se azt tegyem, amit mások szerint tennem kéne. A verseny pedig engem mindig éltet, nem véletlenül van motorom, imádom a száguldást, ahogy a szél a hajamba kap. Szerintem ennél semmi nincs, ami felszabadítóbb. Képtelen vagyok magamat egy bezárt kocsiban elképzelni.
- Dehogy! Végülis kettő is elfér, és ezen tényleg nagyon sokat melóztam, nem szívesen válnék meg tőle. Ő az én első számú kis kedvencem... maximum lesz egy testvére. - igen, képes vagyok úgy beszélni a motoromról, mint egy élő személyről, azt hiszem ez nem meglepő, sokan vannak így, akik egy kocsit, vagy hajót, netán egy két kerekűt éltetnek. Persze nem mondanám, hogy jobban szeretném, mint egy nőt, de majdhogynem egy szintre hoznám őket, és annak, aki netán majd belém szeret, ezt muszáj lesz elfogadni. Aztán csak intek neki egy afféle "Oda se neki!" mosollyal. Tudom én, hogy nem akart ezzel megbántani, meg semmi ilyesmi, csak a miheztartás végett. És tényleg nem akarok ártani a lakásának.
- Mert van másod is? Remélem azért nem akarsz nagyon leitatni és csak azért is ágyba dugni valami nővel, annyira azért még nem vagyok kiéhezve! - vigyorodom el. Oké, régen voltam már nővel, de nem is tudom még bírom azért. Nem szeretek csak azért ágyba bújni valakivel, hogy meglegyen a lényeg, nekem ennél több kell, és azt igen nehéz megtalálni. Mindenesetre végre ő is leül, és amíg válaszol meghúzom az üveget. Jól esik most a hideg sör, vagyis... a hideg sör mindig jól esik!
- Naná, tudom, hogy ha ezt a témát hozom fel neked, akkor órákat tudsz beszélni és ódákat zengeni, szóval ki vele. Volt valaki mostanában, aki kicsit is különleges volt? - látom ám a csillogást a szemében és tudom, hogy milyen. Olyanok neki a nők, mint másnak a... hát nem is tudom, bármi amit imád. Csak talán egy kicsit túl sokat szemezget, azt se tudom, hogy nem lehet erre egy idő után ráunni. Mármint nem válik vajon monotonná? Folyton ugyanaz a fáma, lenyűgözni, megkefélni és... kész.
- Szexi ügyvédnő? Őt is sikerült már megdönteni, vagy megvárod, amíg megoldja a gondodat? - pillantok rá kíváncsian. Tényleg érdekel, vajon van olyan, akit kihagy? Végülis lehet, hogy fontosabb neki, hogy megszabaduljon attól a kitételtől, mint hogy még valakit becserkésszen. Aztán visszakapom a kérdést. Hát nem is tudom, igazából egész egyszerű az életem, nem mondanám olyan vészesen különlegesnek.
- Azért nem sokkal, pár naponta egy bunyó, és hát melózom. Igazság szerint te sokkal többet bulizol mint én, de ezt te is tudod. Meg hát van ez a... tudod anya beteg. De ez nem pont az a téma, amin jót lehet szórakozni. - rántom meg kicsit a vállam. Az az igazság, hogy nem akarom egy ilyen rossz témával elrontani az estét. Most dumálunk, kiengedjük a gőzt és ehhez nem igazán passzolnak a kellemetlen témák.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam 13.09.13 22:37

Nem tudom elképzelni róla, hogy eladja a motorját, ha már ennyit dolgozott rajta. Mégis rákérdezek. Érdekel, hogy mit tervez. Végül megkapom a választ és egy helyeslő bólintással nyugtázom. Jól teszi, hogy nem adja el. Akkor sem, ha nem kevés pénzt kapna érte. Elég jól megbütykölte, többet ér így, mint amennyiért ő vehette anno.
- Még szép, hogy van! Válogathatsz is, ha szeretnél - mondom elégedetten, miközben a kis szekrény felé intek a szoba egyik sarkában.
Akár most is odamehet szétnézni, de most úgyis sörözünk egy ideig. Az a pár üveg ital pedig nem fut el. Ott lesz még egy óra vagy kettő múlva is. Vagy a következő alkalommal, ha úgy alakul.
- Nem igazán tervezem, hogy rád kényszerítsek egy nőt. De ha megkérsz rá, könnyedén megoldható - húzódik sejtelmes mosolyra a szám.
Egy szavába kerül és szerzek neki egy nőt. Persze csak semmi hivatásos, akinek perkálni kell. Az úgy a jó, hogyha előbb meghódítja magának. Vagy én szervezek be kettőt. Mondjuk ikreket!
- Mit szólnál valami dögös ikerpárhoz? - fűzöm kapásból tovább a gondolatot.
Tény, hogy túlzottan beleélem magam, de akaratlanul is túlpörög a fantáziám. Nem tehetek róla. Jó lenne egy ilyesmi kipróbálni. Vele együtt még úgysem csajoztam. Ráadásul, ha ikrekkel lennénk... Nagy nehezen félbeszakítom a gondolatot és inkább arra figyelek, amit ő mond.
- Valaki, aki különleges? - látványosan elgondolkozok és elég sok estét gondolok át, majd aprót bólintok.
- Volt egy vörös bige, aki nagyon értette a dolgát - magyarázom nagy vigyorral, ahogy visszagondolok arra az estére.
Persze lenne más is, akiről mesélni tudnék. Josie, Winter... De egyikkel sem akarok most előhozakodni. Hiába tudom, hogy nem kockázatos. Vele ilyesmiről is beszélhetek, de végül csak jobbnak látom, ha nem teszem.
- Igen. Jó, annyira nem voltam eleinte oda érte. De nagy kihívás lett volna meghódítani. Csak aztán változtak a dolgok - vonom meg a vállam, nemtörődöm módon.
Pedig még nagyon is piszkálja a csőröm, hogy nem kaptam meg. Igaz, talán jobb is így. Nem érte meg a sok kérdésére válaszolni. Egy-két beszólását meg főleg nem tudtam volna sokáig eltűrni. De most jobb is, ha nem foglalkozok ezzel. Úgyis elég érdekes lesz a következő találkozásunk. Szóval inkább váltok és megkérdezem, hogy nála hogy haladnak a dolgok.
- Fogadok, hogy a bunyók érdekesebbek, mint nálam egy vadászat - mosolygok és tényleg így gondolom.
Ha ebbe kezdenek bele, ott lenne mit mesélni. Persze, ha nem akarja részletezni, nekem igazán mindegy. Úgyis jobban megfog a folytatás.
- Beteg? - kérdezek vissza akaratlanul is. - Sajnálom. Tudok segíteni? Pénz vagy bármi? Az orvosok jobban figyelnek, ha van motivációjuk.
Nem rémlik, hogy ezelőtt említette volna ezt a betegséget. Legalábbis remélem, hogy nem én voltam akkora barom, hogy elsiklottam az információ mellett. Addig nem vagyok most hajlandó témát váltani, amíg ezt át nem beszéljük. Legalább egy kicsit. Nem számít, hogyha elrontjuk a hangulatot.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam 14.09.13 13:09

- Áh tudod, hogy nem bírom a töményet, csak nem akarsz leitatni igaz? Vagy inkább kiütnél, hogy elcipelhess valahova? - vigyorodom el. Igazából amúgy is nehéz rávenni, hogy néha kirúgjak kicsit a hámból, bár lehet hogy időnként jó lenne. Egyszerűen csak sajnálom elszórni a pénzt felesleges dolgokra, mint egy bár italkészlete. Ott egyébként is irreális árakkal operálnak, ami az én pénztárcámhoz nem igazán passzol. Ha pedig itt isszuk le magunkat, abból fene tudja, hogy mi lenne, tényleg nem akarnék kárt tenni a lakásában. A következő felvetésen kénytelen vagyok elnevetni magam. Fogalmam sincs, hogy mi játszódik le Danny fejében, amikor ez a kis ötlet formát ölt, de nem is biztos, hogy tudni akarom.
- Dögös ikerpár? A végén nem tudnánk megkülönböztetni, hogy melyik kié, vagy mindkettő téged választana, a jóképű pénzes pasast. - mosolyodom el, és újabbat kortyolok a sörömből. Az a helyzet, hogy tényleg el tudom ezt képzelni. Attól tartok, hogy azok a nők, akiket az öcskös ismer nagyrészt elég felületesek, és nem hiszem, hogy egy csóró bokszolóra vágynak, akinek most is lila folt pihen a szeme alatt. Inkább puhatolózom kicsit, találkozott-e bárkivel, aki kicsit is érdekes volt, de persze, hogy most is inkább csak eltereli a beszélgetést a maga módján.
- Jajj öcskös tudod, hogy nem arra gondoltam, hogy melyik nőd mit nyújt az ágyban, vagy a mosdóban, vagy tudom is én hol... - rázom meg a fejem egy sóhajjal, de a szám szegletében ott bujkál a mosoly. Végülis nem vágom el tőle, hogy ódákat zengjen bárkiről is, inkább talán csak néha halványan reménykedem, hogy esetleg valami változik. Ki tudja, lehet, hogy egyszer majd meglep, ennek is meg kell adnom az esélyét nem?
- Változtak a dolgok? Létezik olyasmi, amitől te feladod? - döntöm kicsit oldalra a fejem. Néha még számomra is cseppen egy kis újdonság, és most határozottan kíváncsivá tett a szavaival. Bár... szinte csak egy okot ismerek, ami miatt visszahátrálhatott, az pedig a múltjával kapcsolatos, vagy túl kemény falat volt neki. Őszintén szívesen megismerném azt a nőt, ha egyszer Danny bicskája beletört.
- Igazán eljöhetnél néha egy-egy meccsre, ha épp aznap este nem vadászol.- teszem még hozzá egy vállrántással. A meccsekről olyan sokat nehéz lenne mesélni, akkor is, ha mindig élvezem őket, de ez olyan, mint egy jó film, amit élőben jó megtapasztalni, ha csak elmesélik a történetét, az koránt sem adja át magát az érzést. Aztán mégis előhozakodok anyám betegségével, pedig őszintén szólva nem akarom ezzel most elrontani az estét. Rendben van, hogy dumálunk, de ez mégsem valami kellemes téma, mint mondjuk a dögös ikrek. Csak lassan bólintok, amikor visszakérdez. Igazából nem hoztam még fel sosem, nem szokásom mást terhelni a bajaimmal, és egyébként sem attól lesz jobb a helyzet, ha beszélek róla nem igaz?
- Találtak egy csomót a mellében. Egyelőre úgy néz ki, hogy nem kell műteni, de... még nem tudni. Mostanában jobban van, csak a gyógyszerek ütik ki nagyon. Megint képtelen volt már hónapok óta ecsetet a kezébe venni, ami meg csak még jobban megviseli. - sóhajtok egy aprót. A pénzre direkt nem reagálok. Tudom én, hogy segítene, de megoldjuk. Ez a dolgunk nem? A fia és a férje, azt hiszem Ryan büszkesége se hagyná, hogy ne ő tegyen meg mindent azért, hogy anya jobban legyen. Talán igen, talán nagyobb lenne a dokik motivációja, ha több pénzzel tömjük meg a zsebüket, de valahol még mindig bennem van az a balga naiv remény, hogy a gyógyítás a fontos nekik, nem az, hogy utána vehetnek-e egy beteg kárán maguknak valami új kocsit.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam 14.09.13 14:45

Képtelen vagyok visszafogni a nevetem, ahogy meghallom a felvetését. Miket ki nem talál, pedig még csak arra sem lehet fogni, hogy a sör hatása.
- Elcipelni? Kicsit furcsán néznének rám, ha végighúználak az épület padlóján, be a liftbe meg minden. Inkább csak részben itatnálak le és hívnék ide valakit társaságnak - magyarázom a tervem, ami eddig nem is létezett, teljes beleéléssel.
Ha úgy alakulna, simán megcsinálnám egy őrültebb gondolatot követően, de most egyelőre úgy látom, hogy jobb nem ráerőltetni a dolgot. Sem az ivászatot, sem a női társaságot. Persze ez még nem azt jelenti, hogy nem fantáziálhatok és tervezhetem ezek alapján az est többi óráját.
- Dehogy! - ellenkezek azonnal. - Ha rajtam múlik akár egy kicsit is, ma nem leszel nő nélkül. Akkor sem, ha az ikrek nem válnak be - kacsintok rá mosolyogva.
Nem hagynám ki a jóból. Ha már rá tudnám venni, hogy kapcsoljon ki és próbálja legalább egy éjszaka élvezi az életet, nem maradna nő nélkül. Gondoskodnék róla, hogy kapjon valakit maga mellé. Furcsa. Ilyen téren mintha én lennék az idősebb és ő a gyámoltalan kis tesó. De ez van.
- Sikátor, folyosó, kocsi - teszem hozzá csak a tisztánlátás végett vigyorogva és képes vagyok még egy nagyon is elégedett fejet vágni az egészhez.
- Vannak olyanok, akikhez visszatérek, de semmi szerelem meg egyéb nyálas dolgok. Sőt, képzeld el, ezekkel még beszélgetni is szoktam! - újságolom nagy büszkén, de azt inkább nem részletezem, hogy ezek a beszélgetések miből állnak.
Azt pedig főleg nem említem, ami Winter és köztem megy. Az amolyan személyes bosszúhadjárat, vagy versengés... nem is tudom, minek nevezzem. De nem is a szóhasználat a lényeg. Amúgy sem beszélek róla. Nem hiszem, hogy Liam ezt a fajta játszadozást értékelné, akkor meg minek hozzam fel?
- Kicsit túl sokat kérdezgetett és mondjuk úgy, hogy... meguntam. Nem sültek el túl jól a dolgok, amikor elveszítettem a fejem - magyarázom, majd mielőtt bármit is beképzelne magának biztosítom, hogy nem vertem félholtra az ügyvédnőt.
Tény, hogy nem vagyok egy szent. Emeletem már jó pár nőre kezet, de csak akkor, amikor nem volt választásom. Olyasmiért sosem ütöttem meg senkit, mert felidegesített, vagy nem olyan választ adott, mint vártam. Ekkora barom még én sem vagyok. Annak ellenére, hogy nem szeretném, még érzek bűntudatot és vannak érzéseim. Ezért is kérdezek egyből vissza, amikor feljön a szó a beteg anyjáról. Kész vagyok bármiben segíteni, ha tudok. Pénzt szinte bármennyit ki tudok arra adni, hogy jobban legyen. De láthatóan nem kérnek belőle. Oké. Elfogadom. Egyetlen szóval sem említem a későbbiekben. A témát viszont még nem tudom elvetni.
- Ha jobban van, talán kaphat kevésbé erős gyógyszereket. Vagy valami - mondom amolyan vigasztalásként, de nem hiszem, hogy túl sokat érnek a szavaim.
Nem sűrűn aggódok emberekért. Bármikor elmegyek egy szenvedő alak mellett, de ez most más. Látom, hogy a bátyámat mennyire elszomorítja a dolog és bármit megtennék, hogy ne így legyen. Hogy ne legyen beteg az anyja. De a pénzem ellenére én sem tudok csodát tenni vagy megváltoztatni a valóságot. Pedig milyen jó lenne!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam 14.09.13 16:51

- Jól van na, nem kell mindent szó szerint érteni! - nevetem el magam én is, amikor felvázolja, mennyire furcsa lenne, ha végigvonszolna a folyosón. Viszont minél többször emlegeti a nőket, annál inkább hajlok rá, hogy a végén még azt mondjam neki, hogy rendben van. Lassan az egész üveg sör eltűnik bennem, talán ez is közre játszhat ebben, no meg hát lássuk be mégis csak pasiból vagyok, alapvető testi vágyakkal, amiket azért százszázalékosan nem lehet elnyomni, főleg akkor, ha az ember még egy kevés alkohollal is megspékeli a dolgot.
- Még egy-két sör és a végén belemegyek az őrült kis tervedbe öcskös... - rázom meg a fejem szinte már beleegyezően, de egyelőre ez még nem jelenti azt, hogy igent mondanék, addig még el fog telni egy kis idő, amíg tényleg annyi alkoholt kerül a vérembe, hogy kicsit háttérbe szorítsam az elveimet. És ki tudja, talán a sok női ismerőse között még akadhat is olyan, aki egy kicsit többre vágyik, aki nem csak egy éjszakát akar. Bár valahogy hát nem is tudom furcsa érzés lenne olyan valakivel közelebbi kapcsolatba kerülni, aki az öcsémet is megjárta már.
- De szigorúan csak valakinek a barátnője lehet, ha eljutunk oda rendben? Eszem ágában sincs a te egyik eldobott csajodat... szóval érted. Az hogy venné már ki magát? - még akkor is, ha az adott pillanatban nem fognám fel a pia miatt, de az tuti, hogy másnapra tudatosulna bennem és határozottan nem lenne jó érzés. A szavaimat persze egyből kiegészíti, ami nem lep meg, ha jól sejtem tudna még jó pár helyszínt felsorolni, ahol csinálta. Ehhez képest én azt hiszem túl maradi vagyok, vagy csak nem adom át magam annyira a szenvedélynek, azt hiszem pont azért, mert valamivel többre vágyom, mint egy éjszaka. Egy mosdó falában pedig lássuk be, nincs semmi romantikus, az tényleg nem más, mint szimpla szex.
- Nem te lennél, ha nem ezt mondanád, de ha találok valakit, akit el akarok majd venni, isten bizony nem leszel a tanúm, ha lenyálasozol csak mert szeretem! - még szórakozottan meg is fenyegetem, egy sokat sejtető tekintettel. Na akkor lehet, hogy egy kicsit meglendíteném az öklöm. Hiába tudom, hogy e téren eléggé eltérő a véleményünk, de akkor is.
- Sejtem, gondolom csupa igen fontos témáról. - mosolyodom el arra, hogy beszélgetni is szokott velük. Nem tudom elképzelni, hogy bármi fontosról, maximum, hogy ki hogyan szereti, vagy... mi tudom én. Szerintem a legtöbbjüknek még a nevét sem tudja, vagy legalábbis igen hamar elfelejti. Az az ügyvédnő viszont tényleg érdekes lehet, ha sikerül kiakasztani az öcsémet, aki valahogy mindig eléri a céljait. Sejtem, hogy mennyire kiborító lehet, hogy ezúttal nem sikerült.
- Hát akkor legalább mondhatjuk, hogy neked sem jön össze minden. Már-már nem lenne fair a többi pasival szemben, ha neked minden sikerülne. - bököm kicsit oldalba. Nem piszkálom, csak egy kicsit, amennyire kell, hogy legyen tényleg valaki, aki néha szembeszáll vele, mert túlságosan megszokja azt a jó kis életet, ahol mindenki a talpát nyalja, a nőktől kezdve a beosztottjaiig. Azt igazából nem is gondolnám, hogy idegességében helyben hagyta, főleg ha esetleg az a nő jól végzi a dolgot, annál biztosan fontosabb neki, hogy szétszaggassa a végrendeletet, persze csak képletesen értve.
- Igen, mi is ebben reménykedünk. Pár nap múlva mennek vissza kontrollra, és talán akkor már javul a helyzet, és a legfontosabb, hogy remélem nem újul majd ki neki, mert erre sajnos van esély. - ez a rossz ebben, soha sem tudhatod, hogy mikor lesz vége, és félő, hogy egy gyógyulás még nem jelent végleges megoldást. Még egy aprót sóhajtok, aztán csak újra elmosolyodom, hogy ne aggódjon ennyire.
- De minden oké lesz, tényleg. Rendben vagyok és ezt is megoldjuk majd szépen, mint olyan sok mindent már. Az a lényeg, hogy Ryan ott van mellette, és ez anyunak is erőt ad. - nem teszem hozzá, hogy ezért kell a család és a szeretet. Mi lenne Danny-vel, ha lerobbanna, vagy beteg lenne, akkor azért csak jó, ha van egy finom kéz, aki veled van. Nekem is már nem egyszer iszonyatosan hiányzott egy-egy durvább meccs után, hogy valaki lekezelje a sebeimet, vagy csak egy kellemesen búgó hang nyugtasson meg és elfelejtsek minden fájdalmat. Szerintem ez mindennél fontosabb és néhány egy éjszakás kaland nem tudja pótolni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam 14.09.13 20:31

Tudom én, hogy nem szó szerint kell érteni, de attól még érdekes helyzet lenne. Már azon jól szórakozok, ahogy elképzelem. Milyen jó is lenne már látni mások arcát. Vajon hány fogna telefont, majd hívna rendőrt? Vagy egy hőstípussal összefutni, aki maga akar rendet tenni!
- Komolyan? - csodálkozok el, amikor már nem hárítja egyből a nőkkel kapcsolatos tervkezdeményt. - Van egy rekesszel a hűtőben. Szívesen átengedem neked az összeset, ha ez kell ahhoz, hogy felengedj és jól érezd magad - ajánlom fel gondolkodás nélkül.
Kit érdekel ilyenkor, hogyha nekem ezzel az egy üveggel kell beérnem egész este, amit még most is itt szorongatok a kezemben?
- Értem, értem. Ígérem senki használtat nem kapsz - teszek most hivatalos fogalmat is nevetve.
Majd csak találunk olyan nőt. Nem lesz nehéz. Van bőven miből válogatni, úgyhogy ettől nem tartok. Ha valamikor rászánjuk magunkat, hogy menjünk, maximum egy óra és mind a kettőnknek meglesz pár órára a társa.
- Gondolom ezt vehetem fenyegetésnek - vigyorgok, annak ellenére, hogy próbálok teljesen komoly arcot vágni. - Igenis, értettem! - szalutálok egyet az üveggel a kezemben, majd nevetésben török ki.
Tudom, hogy valamilyen szinten komolyan gondolja, de ilyesmit én akkor sem ígérhetek neki. Komolyan meg pláne nem válaszolhatok! Persze ha odajut valaha is, biztos, hogy csak puszta szeretetből fogok vele viccelődni. Majd ha lendül az ökle válaszul, akkor nem vigyorgok. De csak nem kapja majd fel a vizet egy kisebb tréfa miatt, nem? Eszemben sem lesz piszkálni állandóan.
- Fontosnak fontos. Egyikükkel állandóan azt tárgyaljuk, hogy mennyire utáljuk egymást - mesélem vigyorogva ezt a tényleges fontos beszédtémát.
Annak ellenére, hogy gyűlöljük a másikat, valahogy mindig eltöltünk egy két kellemes estét együtt. Azt hiszem Winterrel vagyok a legközelebb ahhoz, amit mások kapcsolatnak hívnak. Ezért is vagyok nagyon óvatos vele. Innen már csak egy lépés a nyáladzás meg az érzelmek.
- Hidd el, szoktam én kapni kosarat. Meg van, aki után túl sokat kellene teperni. Nem megy nekem sem minden olyan könnyen - világosítom fel készségesen.
Bevallom, részben az is a szándékom ezzel, hogy ne kérdezzen rá részletekre Nancyvel kapcsolatban. Arról most tényleg nincs kedvem beszélni. Szívesebben felejteném el a szavait. Túl sok olyat mondott, ami nem tetszett és amiről nem akarok tudni. Egy perccel később mégis azt gondolom, hogy szívesebben beszélnék erről, mint arról, hogy mi van az ő anyjával. Persze azzal az okkal, hogy nincs semmi baj náluk. Az jobb lenne.
- Igazán felhívhatnál majd, hogy hogy alakulnak a dolgok - jegyzem meg és tényleg szeretnék tudni arról, hogy mi lesz.
Nem mintha ténylegesen sok közöm lenne hozzá. De Liammal törődök, még ha nem is látszik és így az egész családja fontos. Na meg ugye valamilyen szinten ismerem is őket. Vagyis, ismertem évekkel ezelőtt.
- Rendben. Remélem tényleg minden jól lesz - mosolyodok el, majd lehúzom az üveg alján marad sört.
De rohadt hamar elfogyott! Egy kis ideig nézegetem az üveget, majd jobb ötlet híján szedegetni kezdem róla a papírt. Igen, egy pillanatra elkalandoznak a gondolataim a régi időkön. Ami kockázatos. Úgyhogy megrázom a fejem.
- Még egy kört? Vagy jöhet az erősebb? - kérdezek rá és teljesen rábízom a választ.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam 14.09.13 21:17

Azért tényleg érdekes egy helyzet lenne, hogy épp Danny az, aki át akar cipelni engem a fél épületen, hogy elvonszoljon és valami nő elé vessen, hogy csak azért is szórakozzam egy kicsit. Ez már tényleg erős ráhatás lenne, hogy azt tegyem, amit ő szeretne. Aztán talán egy kicsit kezdek megenyhülni a témában, amin persze jól meg is lepődik.
- Hiába no, pasi vagyok, bár akkor is jó lenne egy rendes lány, ha olyat is ismersz, akkor megcsókolom a lábadat... - vigyorodom el. De azért láthatja a szememen, hogy ne vegyen komolyan, ténylegesen eszem ágában sincs lehajolni a lábai elé, még akkor se ha megismertet a leendő feleségemmel teljesen véletlenül.
- Azért nem kell egyből egy rekesznyi, hogy kiüssem magam, egyébként is akkor meg folyton rohangálhatnék a wc-re, az már túl sok folyadék. - nevetem el magam. Egy rekesz sört nem tudnék meginni, annyira nincs nagy befogadó képességem. De a lényeg, hogy végülis talán idővel még bele is mennék abba, hogy kicsit elvonjon a gondoktól. Végülis van mitől, szóval nem lenne rossz. Aztán kicsit azért megfenyegetem, a magam módján, mert igazából nem tudnám őt megütni soha, de ezt nem kell tudnia.
- Miért érzem, hogy ezt nem mondtad igazán komolyan? - rázom meg a fejem mosolyogva. Tudom én, hogy nagyon nehezen viselne el egy esküvőt, még akkor is ha az enyém, ahol fogadalmakat kell végighallgatni, meg látni, hogy két ember mennyire odavan egymásért és a többi, és a többi. De akkor is elvárnám tőle, hogy jól viselkedjen és ne szedje fel a fél koszorúslány brigádot, vagy legalábbis ne egyszerre.
- Akkor ez egy érdekes kapcsolat lehet, ami utálaton alapul, de gondolom ez nem akadályoz meg abban, hogy ágyba vidd. - rázom meg a fejem egy szórakozott mosollyal. Simán el tudom róla képzelni, hogy először még szitkokat vág valami nő fejéhez, aztán meg... hát egész mást csinálnak. Mondjuk az biztos, hogy kicsit megütköznék egy efféle se veled, se nélküled kapcsolaton, ahol egymást szívatják folyamatosan kis bosszúkkal.
- Oh értem, ezt legalább jól tudni. Azt hittem öcskös, hogy előtted nincs akadály. - tényleg valahogy így gondoltam, bár persze badarság lenne ilyesmit gondolni, hiszen tuti van sok nő a városban, aki nemet mondana neki. Valószínűleg van annyi esze, hogy eleve olyanoknál próbálkozik, ahol erre azért lehetőség szerint kicsi az esély. Anyám témáját őszintén szólva én is szívesebben pakolnám el valahova. Van időm ezen eleget rágódni, nem szeretnék még most is. Amúgy se sokat változtat az állapotán, ha folyton aggódunk, ő legalábbis mindig ezt mondja.
- Persze, mindenképpen felhívlak, tényleg! - hajlamos vagyok az ilyesmit elfelejteni, de ez esetben tényleg igyekszem majd nagyon figyelni rá, hogy ne maradjon el a dolog. Végülis ez egy olyan téma, ami nekem is elsődleges, szóval talán nem felejtek el megejteni egy telefont, ha változás áll be. Aztán az ő söre is kiürül, a kérdésre pedig egy kicsit elbizonytalanodom. A fene tudja, ha tényleg hagyom, hogy elrángasson valahova, akkor lehet hogy valami erősebb kellene, az legalább nem telít el annyira.
- Jól van, jöjjön valami tömény, de csak akkor, ha össze tudunk dobni legalább egy szendvicset, azt hiszem ebéd óta nem jutottam hozzá semmi kajához. - nem tudom, hogy ő mikor evett, ahogy sejtem a meló eléggé le tudja kötni, hogy néha egyszerűen totál elfelejtse, hogy időnként enni is érdemes lenne.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam 14.09.13 22:22

- Nem ismerek én olyat! De majd hátha olyat találunk neked, aki titkon egy angyal - vigyorgok és tény, de a szavaim ellenére egy csepp gúnyolódás sincs a hangomban.
Tényleg már csak poénból viszem tovább a a szálat. Már csak azért sem hagynám annyiban a dolgot, mert a lábam csókolgatását említi. Hogy mekkora őrültek tudunk mi lenni!
- Szóval hagysz nekem is egy-két üveggel. Rendes tőled. Majd szólj, ha már elég részeg leszel és indulhatunk -  kérem, de már meg sem próbálok komoly arcot vágni.
Ő is nevet, így én is. Nem is tudom mikor történt meg utoljára, hogy nem azért nevettem vagy mosolyogtam, mert le akartam nyűgözni egy nőt. Elég régen lehetett. Talán akkor, amikor előzőleg ketten itt ültünk. Úgy tűnik, ő az egyetlen, akinek a társaságában ennyire el tudom engedni magam.
- Miért érzed? - kérdezek vissza és most tényleg komolyan nézek rá. - Mondjuk mert szinte együtt nőttünk fel és jobban ismersz, mint bárki más? - vetem fel, már mosolyogva.
Máshogy nem is lehet ilyesmiről beszélni. Egyszerűen még csak komolyan bele sem tudok gondolni egy esküvőbe. Persze szervezett, és ez jó, de akkor is. Valamiért túl sok ott az érzelem. A síró nők meg a rohadt nagy szerelem. Nem nekem való az. De azért Liam esetében nem lesz választásom. Menni fogok, ha megkér rá. Maximum tényleg elviccelem az egészet.
- Akkor vágunk csak igazán szépeket a másik fejéhez! - bólintok és egy pillanatra hagyom, hogy elmerüljek az ilyen emlékekben. - Persze ő imád! - teszem hozzá, majd egy apró fejrázással visszatérek a valóságba.
Lehet, hogy a sör az oka, de egyre könnyebb kizárnom mindent és az emlékeim dobozába lesni. Ami még talán nem lenne olyan nagy baj, de egyre többet is beszélek. Mintha mindent meg akarnék vele osztani. Pedig talán jobb lenne nem belemenni egy-egy részletbe. Végül amellett döntök, hogy jobb, ha csak megvonom a vállam néhány válasznál. Mint például annál, amikor levonja a következtetést, hogy az én utamban is állnak akadályok. Nos, ez így van. Még ha nem is szeretem beismerni általában. Az ezt követő témát viszont nem tudhatom le csak ennyivel. Segíteni szeretnék, még ha nem is igazán tudok. Még azt sem mondhatjuk, hogy sokra menne a tanácsaimmal. De legalább meg tudom vele ígértetni, hogy szól, ha változás lesz. Ahogy remélem azt is a fejébe véste, hogy ha kell pénz gyógyszerre, vagy kezelésre, én adok.
- Én biztos nem ügyködök ilyesmin, de te csak szolgáld ki magad. Addig én megnézem az italválasztékot - ajánlom és hogyha fogja magát és elindul a konyha felé, én elkezdem kipakolni a szekrényből az üvegeket.
Végül csak négy bontatlan, csicsás üveg kerül elő. Egyik drágább mint a másik. Nézegetem őket egy ideig, majd megragadva őket én is a konyhában kötök ki. Mind a négyet szépen sorba állítom a pulton olyan sorrendben, hogy érdemesnek tűnik megkóstolni őket.
- Először... aztán ez... majd ez... és ez - mutatok végig az üvegeket és kérdés nélkül szedek elő megfelelő poharat is.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam 15.09.13 14:56

- Sejtettem én, de hátha van köztük olyan, akiről csak nem tudod. - rántom meg kicsit a vállam. Hát naná, hogy nem gondoltam komolyan, hogy ismer olyan lányt, aki tényleg jó kislány lenne, de talán olyat igen, aki titkon az, csak még saját magáról sem tudja. Milyen szép is lenne, egyszerűen csak jó útra terelgetni valakit, és kihúzni a züllött életből, ami Las Vegas éjszakai életét jelenti.
- Szerintem észre fogod venni, ha már túl sokat ittam és feltétlenül nőre vágyom. - azt hiszem tényleg ki fogja tudni szúrni rajtam, amikor majd eljön ez a pillanat. Egy sör még nem sokat jelent, de aztán persze említésre kerülnek a tömény italok is, amikből már kevesebb is jó eséllyel kiüthet annyira, hogy megváltozzon a véleményem.
- Túl jól ismerlek öcskös, talán majd egyszer más is úgy ismerhet mint én. - mosolyodom el kicsit. Tudom jól, hogy ezt az arcát rajtam kívül nem mutatja másnak, csak maximum ha túl sokat ivott, vagy valami nagy baj van, de az más igaz? Józan állapotában senki sem láthatja, hogy igenis rendes kölyök, csak nagyon erősen igyekszik ezt letagadni még saját maga előtt is. Egyébként kíváncsi lennék, hogyan alakult volna az élete, hogy nem törik ketté a gyerekkora olyan korán. Azt hiszem egészen más lenne minden, mint most, talán nem viccelné el az emberi kapcsolatokat, és nem élne ilyen felületes életet. Bár ki tudja.
- El tudom képzelni, mennyire imádhat... - rázom meg a fejem egy félmosollyal. Talán csak valami furcsa okból kifolyólag ragaszkodik hozzá az a valaki, vagy... hát a fene tudja, biztos hogy nehezen viseli azt a kellemetlen álarcot, amit Danny olyan gyakran visel. Inkább felvetem a kajálás lehetőségét, mert tényleg régen jutottam már rendes ételhez. Szóval fel is pattanok és az irányt a konyha felé veszem szépen. Két szelet kenyér egy kis sonka, sajt, nem kell túl bonyolítani a dolgokat, és amúgy se akarok túl sokat keresgélni, nem a saját lakásomban vagy igaz? Mire készen vagyok már egészen szépen felpakolva érkezik meg utánam. Kicsit el is kerekedik a szemem, amikor lepakolja a négy üveget. Hát őszintén szólva cseppet sem lehettek olcsók, már a márkából és a címkéből is ezt lehet leszűrni.
- Úgy látom, tényleg le akarsz itatni öcskös. Ha ennyi mindent keverünk, akkor akár hívhatod is a taxit, hogy negyed óra múlva lent legyen a bejárat előtt. - vigyorodom el. Nem vagyok egy nagy ivó, de az tuti, hogy ha ezeket végigkóstoljuk és mindenből csak egy kis pohár jut le a szervezetünkbe, akkor egyáltalán nem kell sokat várni ahhoz, hogy hamarosan már úton legyünk valahova, ahol rendkívül illuminált állapotban próbálhatunk meg nőket felszedni. Bár a fene se tudja, hogy kinek jön be az, ha árad belőlünk az alkohol szag, és e mellett nekem még kellemetlen lila folt is éktelenkedik a szemem alatt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam 15.09.13 17:59

Persze, persze. Nagy bólogatásban kezdek. Nem hiszem, hogy bárki olyan lenne az ismeretségi körömben, aki titkon egy angyal lenni. De végül is ki tudja? Még érhetnek meglepetések. Ilyen szinten még én sem tudom kézben tartani a dolgokat, bármennyire is szeretném. Ha már ezt a kockázatot képtelen vagyok kiszűrni, legalább az szembetűnő lesz, ha ő eléggé kiüti magát az itallal. Nem sűrűn láttam még részegen, de én is biztos vagyok abban, hogy tudni fogom, mikor indulhatunk.
- Még csak az kéne! Bőven elég, ha te tudod, milyen vagyok - szögezem le elég komoly hangon és az én arcomon nincs helye mosolynak.
Kis híja, hogy hozzáteszem, még ez is sok. Egy ember is sok, aki ennyire ismer. Így is van, hogy úgy érzem magam a társaságában, mintha a gondolataimban olvasna. Mondanom sem kell, hogy ez egyáltalán nem tetszik. Utálom ezt az érzést. Utálok ilyen szinten gyengének lenni. De szerencsére most valami kellemesebb téma felé evezünk. Sokkal szívesebben beszélek nőkről, mint bármi másról. Ezért is ered meg ennyire a nyelvem. Gondolkodás nélkül mesélek Winterről és erről a furcsa kapcsolatról, amiben benne vagyunk.
- Hidd el, imád. Csak szereti tagadni - jelentem ki magabiztosan egy elégedett mosoly kíséretében.
Meg sem fordul a fejemben, hogy tényleg gyűlölne. Mivel olyan nem lehetséges. De jobb, ha ezen nem most agyalok. Az ivás gondolata jobban tetszik. Hagyom, hogy ő készítsen magának valami szendvicset, amíg én kipakolom a fél szerkényt, majd kiválasztom a négy legcsicsásabb üveget és viszem is ki a konyhába. Nem húzom az időt egy apró kérdés után már szedek is elő poharat.
- Akkor felezzük az adagot és mondjak a taxisnak fél órát? - vetem fel az ötletet.
Bármire vevő vagyok, amit csak javasol, ha annak az a vége, hogy mind a ketten kapunk egy nőt az este végére. Hogy részegen vagy józanon, az mindegy.
Amíg átgondolja a választ én kibontom az első két üveget, amik a legjobban néznek ki, majd két-két adagot öntök mindegyikből és várakozóan pillantok oldalra. De addig is koccintásra emelem az első poharat, miközben egy dolog jár az eszembe. A fene se akarta ma leinni magát, de ha ez kell ahhoz, hogy a bátyám kicsit felengedjen, akkor részegedjünk le mind a ketten.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam 15.09.13 18:53

Igen, ezt valahogy én is nagyon nehezen tudom elképzelni, ő meg a titkon angyal lányok... nem, ez egyszerűen nem férne össze. Nem baj, azért végülis adhatok neki egy esélyt, hogy esetleg mégis. Az pedig tényleg tuti, hogy tisztában lesz azzal, hogy mikor indulhatunk, hiszen nem túl gyakran iszom annyit, hogy lerészegedjek.
- Jól van no, nyugszik! - mosolyodom el. Tudom én, hogy milyen és azért azt is, hogy nem értékeli annyira, hogy előttem nincs meg az a nagy álca, amit szeretne felhúzni. De attól még igenis pedzegetem a határait, és mindig is fogom, mert nem akarom, hogy végképp mindenki előtt bezárkózzon. Ha én vagyok az, aki előtt megnyílik és kicsit saját magát mutatja, akkor én
ennek csak örülök.
- Persze minden bizonnyal téged csak imádni lehet. - nevetem el magam. Nehezen tudom elképzelni, hogy lenne olyan nő, aki úgy igazán tényleg imádja őt. Nem szoktam részt venni a csajozásain, de attól még tudom, hogyan viszonyul a nőkhöz és ez alapján igazán nehéz elképzelni, hogy valaki nagyon oda legyen érte, de biztosan vannak mazochisták és furcsa beállítottságúak is... szóval végülis ki tudja. Mindenesetre végül a konyha felé veszem az irányt, ahol hamarosan már bele is harapok az elkészült szendvicsbe. Határozottan jó lett, az a kis mustár, amit a sonkára tettem kifejezetten dobott rajta. Mondjuk egyébként sem vagyok egy válogatós típus, az életkörülményeimhez nem igazán illene.
- Igen, így jó lehet, addig legalább jól is lakom. - maximum ez azért lehet gond, mert ha túl sokat iszom jön a kis róka, de majd nagyon igyekszem nem átlépni azt a határt, amikor ez esetleg bekövetkezhet. Elég, ha csak épp annyira leszek spicces, hogy jobban el tudjam engedni magam igaz? Nem kell ahhoz teljesen taccsra vágni magam.
- Pontosan mi is ez? - emelem fel a poharat, hogy koccintásra nyújtsam felé. Őszintén szólva annyira nem vagyok jártas alkohol téren, hogy tudjam, milyen fajták vannak és a minőségi italok terén meg végképp alig van bármilyen ismeretem. Végülis mindig tanulhat újat az ember, és egy időre talán meg is jegyezném, bár tuti, hogy nem azért, hogy én is vegyek magamnak valami ilyesmit, se az ára, se az íze miatt. Amikor belekortyolok kicsit el is húzom a szám.
- Hülyeség azt mondani, hogy akármennyire is drága ez a cucc, de az előbbi szimpla sör jobb volt? - pillantok rá óvatosan. Oké, drága ital, és mondhat válogatósnak is, de... azt hiszem a tömény italok nálam inkább csak arra jók, hogy kiüssenek, nem arra, hogy kóstolgassam őket.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam 15.09.13 21:26

Nem tudom olyan poénosra venni a dolgot, mint ő. Nem akarom, hogy bármi úgy ismerjen, mint amennyire ő. Egyszerűen ez is már túl sok nekem valamilyen szinten.
- Nem vagyok ideges - jegyzem meg kissé morogva az orrom alatt, de aztán hamar elfelejtem az egészet.
Jobb is így. Nem akarok itt leragadni. Tényleg eszemben sincs. Sokkal több értelme van áttérni valami kellemesebbre. Például a sör mellett nőkről való beszélgetésre. Kell ennél jobb vagy több? Nem igazán. Felettébb élvezem, hogy el tudom neki újságolni a nagy sikereket még ha nem is részletezek mindent. Egész végig vigyorgok és sehol sincsenek a kellemetlen vagy akár egy kicsit is aggasztó témák. Ez pedig így van jól. A mai este erről szól. Arról, hogy egyikünknek se járjon az agya felesleges köröket. A lényeg a szórakozás. Amikor ő eltűnik a konyhában és én végre előszedhetem a komolyabb italokat már tudom, hogy nagyon is jól fogjuk magunkat érezni ma este. Még úgy is, hogy végül a négy üvegből csak kettőt avatunk fel. A többi jó helyen van ott a pulton amolyan vésztartaléknak.
- Azon kívül, hogy valami méregdrága lötty? Fogalmam sincs - vallom be őszintén, hiszen már arra sem emlékszem, hogy mikor vagy hogy szereztem ezeket.
Próbálom kiböngészni a betűket a címkén, de nem sokra jutok. Fogalmam sincs, milyen nyelven íródott. A második üvegen viszont találok egy ismerős szót.
- Tequila! Ezt már értem! - mondom, miközben a kezemben forgatom a kis poharat, majd végre jöhet a kóstoló.
Meg sem kell szólalnia, látom rajta, hogy ez nagyon nem nyerte el a tetszését. Ami azt illeti, nekem sem jön be. Ennek ellenére, ami nálam van, azt már megiszom, majd az egész üveg landol a kukába.
- Ha tudtam volna, milyen, nem tartogatom ilyen sokáig - jegyzem meg, majd reménykedve veszem a kezembe a másik poharat.
- Nincs megállás, tesó. Ezt még igyuk meg, aztán hívom a taxit - vigyorgok.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam 15.09.13 22:41

Nem is akarom tovább húzni az agyát ezzel, tudom jól, hogy nem kezeli jól, hogy bárki is szerinte gyengének tartja. Nem tudom, én soha sem tartottam az érzéseket gyengeségnek. Persze sérülhetsz ha szeretsz valakit, vagy akár csak kedveled, de ez egyben erőt is ad. A szeretet olyan fal, amit sok esetben nem lehet áttörni, amit azok, akik nem éreznek nem tudnak felfogni és megérteni. Ezért is nem veszem magamra azt, ha valaki beszólogat, és nem kapom fel könnyen a vizet, mert egyszerűen nem számít. Csak az számít, ami pozitívum és kész. Naiv hozzáállás? Talán, de nem érdekel. Azt persze tudom, hogy a nőiről akár éjszakákat is átmesélne nekem, de most őszintén, annyira azért nem érdekel, hogy az öcsém kivel, mikor, hányszor és hogyan... szóval valahogy ez a téma annyira nem köt le. Inkább eszegetem a szendvicset és kérdezek az italról, amiről persze neki sincs sok fogalma. Nem lep meg, megvette mert drága volt és akkor tuti, hogy finom. Nem akarom elkeseríteni a fintorommal, hogy annyira azért mégsem.
- Hm... akkor az talán nem rossz, de kéne só és citrom. Csak így magában? - na jó, az után, amit most hajtottam fel végülis már mindegy. Ez egyszerűen csak mar és nem éreztem benne szinte semmilyen érdemi ízt. Azért finoman letaglóz, amikor simán a kukába dobja az italt, ami minden bizonnyal az itt dolgozó alkalmazottaknak a havi fizetésébe fájna.
- Danny... Danny, attól hogy sok a pénzed, még igazán spórolhatnál néha. - ahogy mondani szokták egyszer fenn, máskor lenn. Én legalábbis így vagyok vele, szóval sosem érdemes gondolkodás nélkül költeni, mert annak rossz vége lehet. Mindenesetre felhajtom az italt, egy újabb fintor kíséretében, majd a következő pohárért nyúlok.
- Azt hiszem mostmár tényleg nem visszakozhatok igaz? Hát akkor legyen így, de egy sört elviszek az útra leöblíteni ezeket. - mosolyodom el. Tényleg tárcsázhat, miközben a második pohár tartalma és végigégeti a torkomat. Konkrétan felszisszenek a végén. Ez valami brutálisan erős, ha nem is üt egyből, de mire odaérünk valahova, tuti biztos, hogy ki fogok vetkőzni önmagamból. Jó ég... biztos, hogy jó lesz ez nekem? Mindenesetre a hűtőből egy sört magamhoz veszek, le kell öblíteni a kellemetlen ízt, és amúgy is jó az egy kis plusznak.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam 17.09.13 14:27

Elégedetten vigyorgok, amikor kipakolom a pultra az üvegeket. Mind a négyet. Az sem igazán keserít el, amikor végül abban maradunk, hogy csak kettőt avatunk fel. Nekem így is jó. Nem lesz az olyan rossz, ha tudunk majd egy óra múlva is magunkról.
- Nincs citrom - vonok vállat egy kisebb grimasz kíséretében, majd lehajtom az italt.
Tényleg elég szar. De nem lényeg. A hatás a fontos nem az íze. Ettől függetlenül nem tervezem, hogy bármikor leküldök belőle még egy adagot, úgyhogy a teljes üveggel megy a kukába. Ha akarnám se kerülné el a figyelmem Liam pillantása. Meg sem kell szólalnia, már tudom, hogy nem tetszett neki a mozdulat és az, hogy csak így elpazaroltam a piát.
- Most őszintén, kérted volna a teljes üveggel? Mert én nem innék belőle többet - vágok vissza annak ellenére, hogy tudom, igaza van.
Nem lenne hátrány néha spórolni, de ilyesmivel? Felesleges. Nem sok értelme van annak, ha ott áll a polcomon és soha egy kortyot sem iszok belőle. Mivel ki lett bontva, így már elajándékozni sem lehet - bár amúgy sem lenne kinek.
- Pontosan. Már nincs visszaút. Hívom a taxit - jelentem ki és a saját adagom épphogy csak megkóstolom, majd megyek is, hogy előkerítsem a telefonom.
- Felőlem nyugodtan tankolj fel sörrel is - fordulok még vissza egy percre, amikor rájövök, hogy ez a kijelentése felett elsiklottam.
Ezután viszont már minden figyelmem a telefonomé. Lenne. Csakhogy fogalmam sincs, hogy hova tettem. Nagyon remélem, hogy nem hagytam az irodában. Általában a zsebemben tartom, de most nincs ott. Végül megtalálom a fotelban. Éljen. Gyorsan lerendezem a taxit, majd vissza is megyek a konyhába.
- Tíz perc és itt is van - közlöm, majd egy pillanatra elhallgatok és csak utána folytatom. - Megyek, átöltözök. Nem akarod te is lecserélni ezt a macsó, bunyós jelmezt? - kérdezem megadva neki a lehetőséget, hogy ha akar, válogasson a ruháim közül.
Remélhetőleg akad rá való is. Volt már rá példa, hogy félrenyúltam a mérettel egy-két öltönynél vagy ingnél. Ahhoz pedig már adja magát a nyakkendő. Azt imádják a csajok!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam 17.09.13 15:52

Hát szó se róla, amiket előpakolt azon kívül, hogy elég tömények még csak nem is olyan igazán hűde finomak, pedig az áruk tuti, hogy borsos volt. Talán a citrom valamit dobna legalább a tekilán, de nincs, szóval a nélkül kell megoldani. Persze hogy nehezen viszi be a gyomrom, amikor a még majdnem teli üveg a kukában landol. És persze ki is szúrja a pillantásomat. A kérdésre csak megrázom a fejem. Igaza van persze, de akkor is...
- Oké, tényleg pocsék volt, de méreg drága lehetett a puccos címkézés, meg ilyesmi alapján. - de nem az én dolgom igaz? Főleg, mert a saját döntésem, hogy nem engedem azt sem, hogy kisegítsen pénzzel, akkor pedig miért szólhatnék bele abba, hogy amúgy mire költ? Igen, totál semmi közöm hozzá, akár azt is megteheti, hogy bevásárol aztán mindent szépen kivág a kukába. Aztán csak elmosolyodom, miközben felhajtom a saját tekilámat és lendületből levágom a poharat az asztalra. Csoda, hogy nem reped meg, de végül megússza. Mostmár tényleg nincs visszaút, hiszen Danny el is indul megkeresni a telefonját és hívni a taxit. Én pedig addig még kikapok a hűtőből egy-egy üveg sört, hogy elvihessük útközben leöblíteni ezeket a pocsék italokat.
- Oké, addig tuti, hogy minden tökéletesen aktiválódni fog, amit eddig sikerült meginni. - már most is érzem, hogy kezd a fejembe szállni a pia, hiszen többfélét is vegyítettünk, ami mindig felgyorsítja a folyamatot, szóval tíz perc múlva már bőven nem fog zavarni az se, ha tényleg csak valami egy éjszakás kalandba sikerül bonyolódni. A javaslatára viszont csak megrázom a fejem.
- Esetleg egy inget hozzám vághatsz, mert tény, hogy a pólóm nem épp a legalkalmasabb a célra, de az tuti, hogy nyakkendőt nem fogsz rám erőltetni. - ahhoz még keveset ittam, hogy hajlandó legyen a nyakamat önként hurokba tenni. Soha sem bírtam a puccos ruhákat, esetleg még egy laza ing, aminek a felső gombjait nyitva hagyom. Egyébként is ott van a szemem alatt a monokli, határozottan hülyén festenék, ha mellé még elegánsan is öltöznék fel. Eléggé elütne a fejem az öltözetemtől. Megvárom, amíg átöltözik és ha kerít nekem egy inget, akkor végülis felveszem a póló helyére. Erre bőven elé a tíz perc, aztán irány a bejárat és persze a taxi. Majd még az lesz az érdekes kihívás, hogy reggel visszakeveredjek valahogy ide a motoromért, mert aztán valahogy haza is kell jutni, hiszen akárhogy is nézzük holnap is nap van.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Danny & Liam

Vissza az elejére Go down

Danny & Liam

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Danny luxus lakása-