welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Nem szokványos házavatás :$

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Nem szokványos házavatás :$ 21.09.13 22:58

Még egy régebbi beszélgetésünk alkalmával esett arról szó, amit éppen most tervezek megtenni. Szerencsémre Desmond dolgozik ezért volt időm mindent elintézni. Egy-két telefonhívás, kijött pár szakember és már minden az elképzeléseim szerint alakult. Akkor mégis miért izgulok ennyire? Őszintén bevallom néhány napon át azért begyakoroltam, hogy hogyan is tudnám kivitelezni azt amit elképzeltem. Ha minden jól megy akkor sikert fogok aratni, ha pedig nem akkor talán jobb lesz felhagyni ezzel. Remélem nem lesz csúfos bukás a vége, nem lenne szép látvány ha esnék egy nagyot, mert az minden lenne csak szexi nem. Azzal az egész produkciót elrontanám. Azért mégis hiszem, hogy van bennem annyi profizmus, hogy tökéletesen adjam elő a kis magánszámomat neki, még ha úgymond nem is erre a táncra szakosodtam. Szeretném Desmondot teljesen lenyűgözni, viszont minden meglepetés lenne, ezért is vettem magamra fel a szokásos cini kis ruhámat ami alatt szexi, fantáziabeindító fehérnemű lapul. Az pedig egy extra meglepi, hogy az új hálónkban a francia ágyunk előtt díszeleg egy rúd. Remélhetőleg Desmond örömét fogja lelni benne, mert mindent érte csináltam. Ezért is vártam ennyire türelmetlenkedve az ajtóban, hogy haza érjen, ahogy ez megtörtént egyből letámadtam, szó szerint.
- Szia édesem! Van egy meglepetésem, de ehhez az kell, hogy ne leskelődj. - Abban a pillanatban kaptam is elő a selyem sálat amivel bekötöttem a szemét. Kezénél fogva kezdtem el vezetni a hálószoba felé.
- Viselkedj jól és hálás leszek. Csak akkor vedd le mikor engedélyt adok rá. - Beérve a hálóba adtam elő utasításaimat. Már most a szívem a torkomban ver annyira izgulok. De hát ez is egyfajta házavató, persze egy kicsit extrém, de nagyon látványos és garantálom, hogy lesz is mit néznie.
- Most pedig ülj le szépen, pár pillanat is újra láthatsz. - Egészen az ágyig vezettem és ha engedelmeskednik nekem akkor miután helyet foglalt elindulok, hogy kapcsoljak zenét a hamarosan következő produkciómhoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 22.09.13 20:41

Eddig úgymond karrierista életet éltem. Nem volt ami fontosabb lett volna. Most viszont évek óta először figyelem a karórámat, hogy időben hazaérjek, hogy ne várassam meg nagyon a menyasszonyomat, mert egyikünknek sem kimondottan erőssége a türelem és tudom milyen nagyon vágyromboló tudna lenni, ha az első közös esténk előtt, amit az új házunkban tölthetünk el elkésnék. De egyébként sem szokásom elkésni, na jó talán olykor stílusosan, mikor valami nem igazán érdekel, de ez most határozottan... Nem tudom Cassandranak mi jár a fejében, de mindenképpen szeretném emlékezetessé tenni a mai esténket. Még nem tudom hogyan, de kifogom találni. Ahhoz viszont elengedhetetlen, hogy ne keljen rám órákat várnia. Nem csak ma... Ez nem csak a mai napról szól. Napok, hetek, hónapok, évek múltán sem akarok arra hazaérni, hogy elkeseredett, mert már megint nem voltam képes Őt helyezni mindenek előtt. Ő mindig is a fontossági sorrendben első helyén fog állni. Akár asztalt is foglalhattam volna, de az olyan szokványosnak minősülne, ha vacsorázni mennénk, hiszen bármikor megtehetjük. Viszont ilyen alkalom bízom benne, hogy csak egyszer lesz a közös életünkben és úgy általában is. Mert nekem csak egyszer áll szándékomban elvenni egy nőt. Rajta kívül senkinek sem fogok fogadalmat tenni egy anyakönyvvezető jelenlétében. Azzal túlságosan is hasonlítanék valakire, akire semmiképp sem szeretnék. Mert eddig nagyon is olyan voltam...
Alig tudtam szóhoz jutni, amint beléptem a bejárati ajtón szinte a nyakamba ugrott. Természetesen nincs is ennél nagyobb öröm a számmora, mintha minden nap így várna haza, de azért mégis csak sejtek valamit a dolgok mögött.

- Jól van édesem... - Nem mintha lett volna más választásom, hiszen abban a pillanatban bekötötte a szememet, én pedig engedelmesen követni kezdtem. Ebben a házban még nem ismerem olyan jól ki magam, de bízom benne és abban, hogy nem fog fájni...
- Azt hittem mindig jól viselkedem. - Tényleg... Legalább is mindig nagyon igyekszem. De mindenesetre jó tudni, hogy most már újabb elvárások elé kell néznem, akár tetszik, akár nem. Őszintén kissé váratlanul ért a dolog, szóval mondhatni, hogy tényleg, igazán meglepődtem. De ha jól gondolom még csak ezután fog következni a java.
- Eddig úgy hittem, hogy titokzatoskodásban nem lehet felülmúlni... - Talán tévedtem. Merem remélni, hogy az jó, ha mindebből semmire sem gyanakodtam, mert még most sem sejtek semmit, annyira váratlanul ért a dolog. Szóval csak leültem az ágyra, ahogy megparancsolta és érdeklődve vártam a fejleményeket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 23.09.13 22:52

Lehet nevetségesnek fog hangozni, de nagyon is izgulok. Ami különös, mert soha egyetlen fellépésem előtt sem éreztem azt, hogy ennyire ideges lennék. Még akkor sem mikor tényleg nagyon sok ember előtt léptem ki a színpadra, persze akkor egészen mást adtam elő, mint most fogok. A közönségem csak egy személyes fog lenni, de annak a személynek akarok a kedvében járni aki mindennél fontosabb nekem. Ezt is csak miatta csinálom. Szeretnék a kedvében járni és eléggé emlékezetessé tenni a házavatót ahhoz, hogy majd húsz év múlva is emlékezzünk arra, hogy ma milyen örökökben volt részünk. Túl lelkes is vagyok és talán túlzás volt a hálószobába betetetni egy rudat, de nem véglegesen van itt, csak ameddig hasznunkra van.
- Jól is viselkedsz, de most is próbálj meg jó lenni és még véletlenül se lesni. Azt szeretném ha tényleg meglepetés lenne számodra és tényleg meglepődnél. - Ezt már akkor mondtam mikor már felkerült rá a szemkötő, sőt már kézen fogva vezetni is kezdtem a háló felé, ahol nagyon pikáns élmény fogja várni. Ahogy egyre inkább közeledtünk a hálószoba felé, testemet egyre jobban vette uralma alá az izgulás. Azért remélem nem fogok annyira beparázni a produkció előtt, hogy sikerül szépen elesnem a tűsarkúban és huncutkodás helyett mehetünk a sebészetre. Égő is lenne és aztán biztosan nem vállalkoznék ilyen vakmerő mutatványra. Igaz attól is tartok, hogy mennyire fogok jó lenni ebbe, mert már Desmondnak volt része "szakmabeliek" produkcióját látni és nem akarok ahhoz képest béna kezdőnek tűnni. Azt akarom, hogy a látványom láttán még a szája is tátva maradjon.
- Édesem, téged nem is lehet. - Annál nagyobb meglepetés kötve hiszem hogy érni fog az életben, mint az eljegyzésem és ezt a kis műsoromat nem is lehetne hozzáhasonlítani. Azért mégis azon vagyok, hogy meglepjen. Ezért kapcsolom is a zenét és veszek egy mély levegőt mielőtt bele vágnék.
- Most már leveheted. - Csábosan mosolyogva vártam meg, hogy ez megtörténjen, majd mielőtt még egy halk "uramistenemet" ki tudott volna nyögni gyorsan megszólaltam.
- Mindent a szemnek és semmit a kéznek. - Szeretném ha végig nézné, ezért próbálja meg magát türtőztetni, ha már a kedvéért direkt piros fehérneműbe bújtam, mert tudom hogy imádja rajtam. Először csábosan hajamba túrtam, de nem vesztegettem sokáig az időt. Már nyúltam is hátra, hogy szép lassan lehúzzam a cipzárt miközben tekintetemet le nem vettem róla. Iszonyú lassúsággal húztam le magamról a ruhámat, de ez még csak a kezdet. Immár fehérneműben kacéran rámosolyodtam, ahogy egyre közelebb kerültem a rúdhoz. Nem állítom, hogy biztosan tudom, hogy mit csinálok, de azért mégis csak megragadtam a rudat. Először lassan körbe sétáltam kecses léptekkel, aztán pedig pörögtem is rajta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 25.09.13 18:16

- Dehogy fogok lesni. Nem szeretném elrontani a pillanatodat. Egyébként is... Te is mindig tiszteletben tartottad ha megszerettelek volna lepni valamivel. - Persze azért mindig kérdezősködött, általában nem is olyan keveset. De az még mindig sokkal elviselhetőbb mintha mindig a nyomomban lett volna, akárcsak az árnyékom. Mert mindenről tudni szeretet volna. Nem... Azért mindig sikerült megértetnem vele ,hogy azt szeretném ha türelemmel lenne. Tőlem pedig ha minden igaz csak néhány percet kért. Igaz, hogy még sosem kellett bekötnöm a szemét, de ez csupán részletkérdést. Mindenben a lehető legjobban járt el. Elvégre a legjobbtól tanulhatott. Bár néha fogalmam sincs hogyan csinálom, hogy tényleg nem sejt semmit, mert általában beszélünk dolgokról, a jövőbeli terveinkről... Mindenesetre még néhány perc és kiderül, hogy mi az,amit még csak nem is sejtettem. Azt hiszem már alapjaiban meglepődtem, de még semmit sem láttam. Viszont most már nagyon szeretném. Nem fair engem így megváratni munka után, fáradtan, kimerülten.
Azért azt mindenképpen jó lehet tudni, hogy továbbra is vezetőszerepben vagyok. Csak mert most nagyon nem úgy tűnik, de olykor talán hajlandó vagyok neki engedni egy kicsit. Különösen, hogy még csukott szemekkel is, vagyis úgy hogy szinte semmit sem látok, még így is észrevettem rajta, hogy izgatott. Szóval, most már tényleg nincsen még csak elképzelésem se arról, hogy mire készül. De most már nagyon érdekelne...
Szófogadóan vettem le magamról a fejfedőt majd azt hiszem néhány röpke pillanat erejéig levegőt is elfelejtettem venni. Előfordulhat, hogy a szám is tátva maradt, csak nem vettem észre.

- Te magasságos... - Alig tudtam szóhoz jutni. De még ha sikerült is volna, akkor sem találtam rá a megfelelő szavakat, amelyekkel illethettem volna. Mennyire gyönyörű és persze dögös és szexi.
Mondja nekem azt valaki, hogy az ott tényleg egy sztriptízrúd és nem csak annak tűnik. Nem hiszem el, hogy komolyan beszereltetett egy rudat a hálószobánkba. Istennőm...

- Igenis hölgyem. Ugye tudod, hogy nincs még egy olyan odaadó menyasszony, mint te vagy?! - Ilyenkor még mindig azt érzem, hogy nem érdemlem meg. De most nem szeretnék erre gondolni. Nem szeretnék semmivel sem foglalkozni. Egyedül csak vele...
Gondlom mondanom sem kell, hogy milyen dögös ez a vörös, hiszen tudja. Ahogy azt is, hogy valósággal megvadulok a pirostól, hát még fehérneműben. Ez nehezebb lesz mint gondoltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 26.09.13 23:03

Azért gyorsan fejben még végig gondolom, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van-e. Nézzük csak a lejátszóban van már a CD, a rúd is a helyén van, rajtam pedig az a fehérnemű van ami biztos sikert fog hozni. Nagyon remélem, hogy semmit sem felejtettem el, mert azt akarom, hogy minden tökéletes legyen és az is fog lenni, hacsak nem szól közbe az izgulásom. Legnagyobb félelmem, hogy egy nehéz pörgés közben amit a rúdon hajtok végre hatalmasat fogok esni és az nem lesz szexi, sem pedig csábos.
- Ezek után el is várom, hogy valamivel viszonozd. - Persze Desmond még a rúdról semmit sem tud, hiszen még nem volt a hálóba, most tartunk oda, de egyelőre még be van kötve a szeme. Nem azt várom el tőle, hogy viszonzásképpen pattanjon a rúdra és kápráztasson el, ezt a szerepet hagyja meg csak nekem, de azért mégis lehetne ezért hálás, hogy képes vagyok erre. Szerintem most nagyon is fogja értékelni a tánctudásomat.
- Ezek szerint nagyon is tetszik, de még csak most kezdtem bele, várd ki a végét. - Egy kis provokatív, csábos tánc a rúd körül, majd felkapaszkodva rá szép lassan spárgával csusszantam le róla. Egy kis vágyfokozó vonaglás után ismét felkeltem, de most hátat fordítottam neki. Hátra nyúlva kikapcsoltam melltartómat, de még nem vettem le. Sejtelmesen nézem vállam mögül hátra rá és egy pillanat alatt landolt is lefelé rólam. Kezeimmel takartam még előle melleimet, de egyre közelebb merészkedtem hozzá, mikor már ott álltam előtte csak akkor vettem le kezeimet magamról.
- Ne feledd, nem érhetsz hozzám. - Erről szól ez a játék, mindent a szemnek, de semmit a kéznek. Egy kicsit még várnia kell azzal, hogy megérintsen. Ettől független combjaira csúsztatva kezemet suttogtam neki, nyakát csókolgatva. Ölébe ülve vezettem hátra mindkét kézét, hogy azzal a selyem sállal megkössem amivel az imént a szemét kötöttem be. Tudom, hogy simán ki tudná kötni ha szeretné, de szeretném egy kicsit provokálni előtte. Ezért is hagytam ott egy kicsit a rudat, hogy egy privát öltáncban részesítsem. Elé állva markoltam bele egyik mellembe - csak hogy lássa neki mit nem szabad még - közben csípőmet szüntelenül csábosan tekergettem, kezeim végig csúsztak oldalamon, egészen fehérneműmig, egy pillanatig elkezdtem lejjebb húzni, de gyorsan elengedtem, hiszen még nem állt szándékomban magam megfosztani tőle. Talán ez a kegyelemdöfés. Én nagyon is élvezem amit művelek, remélem ezzel nem vagyok egyedül. Ismét ölébe ülve kezdtem provokálni, jobban mondva inkább tekeregni és magamat simogatni pár centivel a szeme előtt. Kíváncsi vagyok meddig bírja még magát türtőztetni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 28.09.13 21:47

Még mindig nem akarom elhinni, hogy tényleg egy sztriptízrudat szereltetett be a hálónkba. Hihetetlen és egyben elképesztő. Talán meg sem tudnám mondani, hogy mikor volt utoljára ekkora meglepetésben részem. Jól van... Ha elmondanám neki bizonyára meglepődne, de számmora az volt a legnagyobb öröm, ledöbbenés, meglepetés egyben, amikor igent mondott nekem. Esküszöm abban a pillanatban éreztem, hogy az a hatalmas teher legördül rólam, az a bizonyos kő a szívemről. Nem egyszerűen csak azt éreztem, hogy megkönnyebbülök, hanem valami mást. Egyetlen szó és egy pillanat alatt szállt el minden kételyem.. Még sosem voltam annyira elégedett, pedig lássuk be mindig mindent megkaptam. Volt amit túlságosan könnyedén is, amivel egy időben elszállt a dolog lényege, varázsai is.Akkor először éreztem, hogy tényleg megérdemlem, hogy tettem azért, hogy sikerüljön. Mert lássuk be egyáltalán nem volt könnyű vagy egyszerű, de egyetlen percét sem bánom. Bármilyen hihetetlenül is hangozna, de soha sem gondolkodtam el azon, hogy feladom... Akkor nem igazán tudtam, hogy mi az ami előre visz, amiért még mindig teperek, mert láthatóan nem volt értelme. Mégis úgy éreztem, hogy folytatnom kell. Már nem pusztán a bizonyítási vágy hajtott, hanem egy egészen másfajta vágy.
Más körülmények között ettől most nagyon is sértve érezném magam, hogy saját kezűleg vált meg a melltartójától, hol ott ez mostanára már szigorúan az én tisztem, mert tudja milyen külön élvezettel tölt el és milyen élvezetesen teszem meg. Más körülmények között már régen alattam dorombolna, de ma a jelek szerint az ő játékszabályait fogjuk követni. Rendben van. Tetszik. Mert észvesztően dögös és szexi. Nem tudom honnan ez a türelem. Valószínűleg onnan, hogy még sosem részesített hasonló örömökben és most nem hiszek a szememnek. Nem hittem volna, hogy valaha is láthatom ezt. Nem hittem volna, hogy az a sztriptízbáros eset után fogok még látni ilyesmit, de a legkevésbé, hogy tőle. Kissé sajnálatos, hogy nem sok minden maradt meg abból az estéből. Eléggé homályosak az emlékképek. De akkor dühből csinálta. Most viszont azért teszi, hogy elkápráztasson. Mindkét módszer eredményesnek tűnik.
Amikor előttem termett immár melltartó nélkül, akkor éreztem, hogy sürgősen bele kell markolnom az ágyneműbe, más különben nem fogom tudni megállni a dolgot. Nem mintha ez a selyemsál sokat segítene jelen percekben, ugyanis gond nélkül tépném le rólam ezt is majd pedig róla az alsóneműjét. De ahogy látom ő még mindig szeretné fokozni a hangulatot. Én viszont határozottan érzem, hogy ennél kimagaslóbb már nem igen tudna lenni a hangulat.
Most ezzel nagyon szófogadatlan leszek. De óvatosan vagy inkább vágyakozva hajoltam hozzá közelebb még mindig összekötött kezekkel, de a számat elfelejtette leragasztani. Finom érzéki csókokkal hintettem be egész felső testét ahol csak módomban állt.

- Azt mondtad mindent a szemnek, de semmit a kéznek. De a számról nem esett szó, emlékezz csak vissza... - Suttogtam halkan a bőrébe nyakát csókolgatva. Komolyan nem teheti ezt velem. Meddig kell még kibírnom? Tudom, az első pillanattól fogva úgy érzem, hogy nem bírom, de valahogy mégis megtudom állni ha szükséges, ha azt szeretné. Mint mondtam nem akarom sem keresztül húzni a számításait, sem elrontani a nekem szánt meglepetést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 30.09.13 22:48

Ha már nem táncolhatok másokkal, mert az én drágám nagyon féltékeny természet akkor majd neki fogok táncolni. Igaz egyszer már volt erre példa, de akkor azért tettem mert iszonyatosan dühös voltam rá és zavart, hogy pont egy sztriptízbárba ment nőcskéket nézni, ahogy a rúd körül tekeregnek. Akkor szépen összevesztünk, valószínűleg már csak dacból is megmutattam neki, hogy én is megtudom azt tenni amit azok a cafkák. Most viszont egyáltalán nem a dühöm vezérel, sokkal inkább az, hogy örömet okozzak neki. Egy egészen kicsit úgy érzem magam, mint egy olcsó utcalány, még csak az hiányzik, hogy a bugyimba pénzt csúsztasson, de valahogy mégis engem is izgatott, hogy ott tekergek a rúd körül és tudom mennyire élvezi a látványomat. Azt hittem tovább bírom majd, mármint hosszabb ideig szerettem volna elidőzni a rúdnál és kínozni, de nem bírtam túl sokáig, érezni akartam a közelségét. Ezért is mentem hozzá közel, sőt túl közel is. A sztriptízt egy kis öltánccal váltottam fel, ami érezhetően a tetszésére volt. Én pedig nagyon is élveztem, hogy provokálhatom, főleg hogy annak tudtában voltam, hogy akkor még jobban fogom élvezni, mikor már eluralkodik rajta a türelmetlenség és már nem bírja visszafogni magát. Persze nem mintha én annyira bírtam volna magammal, ezért is termettem ölébe, - nem nagy meglepetés ha azt mondom, hogy imádok így ránehezedni - habár fene se tudja miért. Egyszerűen csak jó ott lenne, ilyen közel lenni hozzá és csak a szemébe nézni. Most azért ettől jóval aljasabb terveim voltak vele. Ezért is kötöttem hátra a kezét a játék kedvéért, pedig tudom, hogy nem a selyemsálon múlik, hogy tényleg hátul fog-e maradni a keze, hanem a saját önkontrollán. Ezek szerint nem gondoltam mindenre, hiába mondtam, hogy nincs tapi ha arra nem számítottam, hogy a szájával is szívesen kóstolgat. Akkor annyira gyengének éreztem magam, csókjai túl nagy hatással voltak rám, ezért is nyögtem fel elégedetten mikor ajkaival ostrom alá vett.
- Igazad van. - Alig voltam képes ennyit is kinyögni. Egyik kezemmel ösztönösen hajába túrtam, de aztán gyorsan rájöttem, hogy most nem nekem kell elcsábulnom, hanem neki. Egy pillanat alatt szedtem le határa kötött kezeiről a kendőt, de nem mondtam neki, hogy most már azért mert kiszabadítottam hozzám érhet. Valójában hátsószándék vezérelt, de ezt mindjárt megtudja. Még mindig nem szálltam ki az öléből, viszont egy kicsit hátrébb húzódtam tőle, hogy felhagyjon a kényeztetésemmel. Levettem róla a nyakkendőjét, amit csak úgy hanyagul valahová a hátam mögé dobtam. Egy pillanat leforgása alatt téptem le róla az inget. Minden gomb szanaszét repült, de így végre láthatóvá vált azaz imádni való mellkasa. Most pedig elértünk oda, hogy valójában miért is kötöztem ki a kezét. Ellenállást nem tűrően nyomtam hátra vállainál fogva arra késztetve, hogy hanyatt feküdjön az ágyon. Kezeim izmos mellkasára siklottak, úgy hajoltam fölé. Mohón kezdtem el nyakát csókolgatni, gyors tempót diktálva egyre inkább lejjebb és lejjebb haladva mellkasán. Aztán mégis egyik keze után nyúlva vezettem fenekemre, ahol még a puha csipke érintése fogadta.
- Szeretném ha te szabadítanál meg tőle. - Egész eddig nagyon jól viselkedett és ennyi igazán kijár neki, főleg mert tudom mennyire élvezi ha vetkőztethet. Én pedig semmi másra nem vágyok jobban, mint hogy végre engedje szabadjára a benne lakozó állatot és teperjen le.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 07.10.13 20:45

Még szép, hogy igazam van. Ügyvéd vagyok. Nekem az a dolgom, hogy a leglehetetlenebbnek tűnő helyzetekben is találjak valamiféle megoldást, egy járható, kikövezhető utat, amelyen aztán elindulhatok a célom felé. Ami azt illeti kiváló memóriával rendelkezem. Pontosan emlékszem minden egyes szavára, miszerint mindent a szemnek, semmit a kéznek alapon fog működni ez a kis játszma, amit kitaláltunk kettőnk számára. Gondolom mondanom se kell, hogy mennyire meglepett ezzel az egésszel, de a legkevésbé sincs az ellenemre. Mégis valahogy egyre inkább a dolog végkimenetlére volnék most már kíváncsi. Bevallom nem túlságosan bírom sokáig mikor korlátozni próbálják a szabad akaratomat, de a kedvéért és az elém táruló látványért, arra is képes vagyok, hogy türelmesen ki várjam a pillanatot. Ahogy elnézem mindenre odafigyelt. A sztriptízrúdért pedig külön elismerésem, hiszen csak néhány órája volt mindenre, mégis elképesztő. Bízom benne, hogy nem csak ezen a kiváltságos estén részesülhetek efféle örömökben. Mert őszintén szólva nagyon is örülnek neki, ha holnap nem kellene mindjárt megválnunk attól a rúdtól. Látok benne lehetőségeket és úgy hiszem, hogy nem vagyok egyedül ezen gondolatokkal. Jól tudja, hogy milyen szinten képes vagyok megőrülni, hogy képes elvenni az eszemet, hogy egy vadállathoz hasonlóan le sem tudom venni a szemem a dögös kis vörös alsóneműjéről, ami olyan egyedül és árván éktelenkedik rajta. Azt hiszem mindketten tudjuk, hogy más körülmények között már foszlányokban heverne valahol a földön. De ez úttal megígértette velem, hogy jól fogok viselkedni. Tehát meg kell próbálnom uralkodni magamon. eddig azt hiszem egészen jól ment. Viszont visszatérve a mi kis megállapodásunkra azt egyetlen szóval sem említette, hogy az ajkaimmal sem érinthetem meg. Tehát megértem, hogy komolyan voltak a szándékai, de talán mégsem gondolt mindenre. Furcsa módon a kedvemre van most ez a kis tiltás, ami nem kimondottan kényszeres, sokkal inkább az akaraterőmön múlik. Mert lássuk be ennél sokkal könnyedebben szoktam letépni róla a hálóingét... De a a nem is olyan rég múltra emlékeztet most. Amikor nem kaphattam meg azonnal, amikor akartam. Most viszont még közelebb van hozzám, mégsem érinthetem meg. Önmagamnak is bizonyítok azzal, ha ezt most kibírom. Bár eleinte az első öt perc is kihívásnak számított. De azt hiszem el tudom fogadni az elvárásait. Sosem volt az ínyemre ez a közel mégis távol dráma, de legalább mi most nagyon is nyílt lapokkal játszunk, hiszen mindketten pontosan tudjuk, hogy mit akarunk. Én sosem titkoltam úgy igazán, hogy vágyom rá... Hogy mit megadnék azért, hogy ha csak egy éjszaka erejéig is, de elszórakoztathassam a hálószobámban. Neki sosem kellett különösebben semmit sem tennie azért, hogy vágyat keltsen bennem iránta...
- Látod... Én megmondtam, hogy menni fog. - De még mennyire... Azt hiszem nem okozna most nehézségeket megszámolni, hogy mennyi gomb maradt az ingemen. Pontosan ezt a nőt szerettem volna már látni. Tehát okkal feltételezhetjük, hogy ma sem én leszek az egyedüli, aki megfog lepődni. De máris eszméletlenül élvezem, ahogy láthatóan mindent megtesz azért, hogy a kezében tartsa az irányítást, ugyanakkor tudja, hogy egyetlen mozdulattal meg is foszthatom tőle, tehát nagyon jó és odaadó kislánynak kell lennie ahhoz, hogy megtartsa a pozícióját.
- Szeretnéd megtartani? - Csöppet sem finomkodva markoltam fenekébe... Mert ha igen, akkor esetleg megoldható, hogy ne úgy végezze, mint az elődei. Ez most nem attól függ, hogy azt a választ fogom-e hallani, amit szeretnék vagy sem. Egy szempillantás alatt letéphetem róla, amivel egyúttal az uralma is véget ér. De ha azt szeretné, ha ezt a darabot most nem végezném ki csak kérnie kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 08.10.13 19:16

Most már alább fagyott a kezdetleges izgulásom is. Eleinte nagyon ideges voltam és talán egy kicsit aggódó is, hogy minden a lehető legjobban zajlón le és tényleg leessen az álla, mikor megpillantja mivel is szerettem volna meglepni. Nos, azt hiszem, hogy el is értem a kívánt hatást, de még nincsen vége a meglepetések hadának, még tartogatok számára egy-két nagyon élvezetes pillanatot. Azt hiszem ezt az estét nagyon sokáig nem fogjuk elfelejteni, sőt biztosra veszem, hogy nagyon is gyakran felemlegeti és talán még repetát is fog tőlem követelni. Én pedig szívesen tenném ismét boldoggá, még ha ahhoz egy kis izgató rúdtánc is kell, hogy újra így leessen az álla és felcsillanjon vágyakozva szempárja. Mert valahol ez az egész engem is izgat, főleg a végkimenetele. Most annyira rossz kislánynak érzem magam, hogy képes vagyok ilyen mocskos módszerekkel kínozni és mégis ennyire élvezem, hogy szenvedtetem. Elképzelésem pedig van róla, hogy számára mennyire nehéz az, hogy most az én szabályaimat kell követnie és akármennyire is szeretne már rosszalkodni még mindig vissza kell fognia magát. De gyorsan talált egy kibúvót. Ezért nem is tudom hibáztatni, mindig is leleményes volt, én pedig annyira gyengének érzem magam, mikor édes ajkaival ostromol. Legszívesebben már most engednék vágyaimnak, ahogyan az övéinek is, de még közel sincsen vége a mi kis játszmánknak. Még nem mondtam, hogy megkaphat, de nem olyan sokára ezt a parancsot is megkapja tőlem.
- Volt kellő motivációm hozzá. - Magamat is megleptem mennyire egyszerűen adta meg magát az ing. Az összes gomb visszavonulót fújt, ezért hirtelen Desmond mellkasa a szemem elé tárult. Imádom a látványt, ahogyan megérinteni is, szinte már ösztönösen finoman végig simítottam kockáin. Mintha bármikor is képes lennék betelni velük, mert nem. Azzal, hogy magamra vezettem a kezét tisztában vagyok azzal, hogy egyúttal az irányítás lehetőségét is felkínáltam számára. Szeretem kezemben tartani a dolgokat, de azt mégis csak jobban, mikor Desmond a főnök az ágyban és irányít. Nagyon is szeretne úgy érzem, ahogy a fenekembe markolt egyből felszisszentem. Imádom mikor ennyire mohó és ezt teszi velem, nem okoz túl nagy fájdalmat, de azért mégis kimutassa, hogy ki az úr a házban.
- Tépd. - Egyetlen egy szó, de mégis akkora jelentőséggel bír most. Vágyakozva suttogtam neki, mert másra sem vágyom most, hogy végre abba hagyja az önkontroll gyakorlását és végre kitörjön belőle az a bizonyos állat, hogy aztán leteperjen. Mert tudom, hogy ezt szeretné, ahogyan én is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 12.10.13 11:35

- Nekem mindig van kellő motivációm. - Azt nem állítom, hogy bármilyen anyagot szét tudnék tépni rajta, de ezek a csipkés függönyszerű anyagok igazán nem lehetnek akadályok, merthogy engem arra emlékeztetnek a leginkább, kivéve mikor rajta van. Mert akkor leginkább az érdekel, hogy mikor kaphatom meg végre azt ami alatt rejlik. Amit már számtalanszor megtekintettem, mert számtalanszor számtalan ruhadarabját letéptem róla, hogy a szemem elé táruljon a látványt, mégis ezúttal is legalább akkora élvezettel fogom megtenni mint bármelyik alkalommal, mert egyszerűen nem tudok betelni vele. Talán a tudat ami ennyire hajt, hogy egyedül csakis az enyém, hogy akkor kaphatom meg, amikor csak szeretném. Arról nem is beszélve, hogy nem minden nap érnek efféle meglepetések mikor hazaérek. De nagyon is a tetszésemre van a módszere... Nem tudom mégis honnan ez a vad ötlet, hiszen sosem említettem neki, hogy egyszer szeretnék egy ilyen táncot látni tőle, csupán csak annyit mondtam, hogy ha minden áron táncolni akar, akkor táncoljon nekem. Szeretem mikor komolyan vesznek. Elhiheti, hogy ez úttal értékelni fogom. Azért nem gondoltam volna, hogy ilyen módon is szavamon fog majd... De erről egész biztosan nem fogok elfeledkezni, ahhoz túlságosan istentelenül dögös. Én pedig már ott tartok, hogy hajlandó vagyok minden egyes szabályt betartani csak ne kínozzon tovább, mert nem bírom.
- De ha szerettél volna még valamit szemléltetni velem, akkor türelmes leszek és csak utána esem neked... - Mert ha már ennyi mindenre gondolt, akkor cserébe az a legkevesebb, hogy bírok magammal és kivárom a műsor végét, amikor is végre csak az enyém lesz a művésznő és csakis rám fog figyelni. Túl egyszerű volna most azonnal letépni róla az utolsó ruhadarabot is. Egyébként is ha lenne még valami, amivel kínozni szeretne, akkor ahhoz gondolom az alsóneműjére is szüksége lesz. Mert amint az lekerül róla egész biztosan nem fogom továbbra is türtőztetni magam. De ezt nem teheti meg velem. Épp elegen és elégszer húzták már el előttem a mézes madzagot. Neki nem fogom megengedni anélkül, hogy meg ne ragadnám még mielőtt kicsúszna a kezeim közül. De előbb szeretnék egy kicsit visszaadni abból a szenvedésből, amit átéltem. Ezért egy határozott mozdultam tepertem le majd először csak finoman kezdtem el nyakát csókolgatni, kóstolgatni végül pedig már harapdálni. Azt hiszem holnapra javasolnék egy sálat vagy kendőt is. Nem számít, hogy majd megveszem már érte... De azt hiszem ez eléggé jól kivehető abból, ahogyan a nyakát kezdtem el kiszívni, ahogyan felnyögött... Imádom!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 15.10.13 10:11

Mindent megteszek annak érdekében, hogy az én drága vőlegényem elégedett legyen velem. Hol hallani bárhol is olyat, hogy a menyasszony annyira odaadó a kapcsolatban, hogy felpattan vőlegénye kedvéért a rúdra? Sosem mondta igaz, hogy ezt akarná, de néha teljesíteni is tudni kell a férfi kimondatlan vágyait is. Nem hiszem, hogy attól leszek jó feleség, ha napi szinten megfőzök és feltakarítok és mire eljön a nap vége már annyira túlhajtottam magam, hogy még arra sem lesz erőm, hogy hozzá bújjak, nem hogy még efféle produkciókkal lepjem meg. Legyen csak házvezetőnőnk, megcsinálok nap közben pár apróságot, amit Desmond elvár tőlem és még mindig maradni fog időm arra, hogy ilyen módon kápráztassam el. Mert ha minden jól megy, akkor ez nem az első és nem is az utolsó olyan alkalom, hogy ilyen látványban van része. Mert neki aztán tényleg mindent lehet, mindenem az övé, de legfőképp a szívem.
- Mert te mindig mindenhol készen állsz. - Az utolsó szócskára jócskán fektettem hangsúlyt. Nem hiszem, hogy lenne olyan hely, ahol azt mondná inkább halasszuk el az együttlétünket. Elképesztő mennyire képes megcsillanni a tekintete, mikor elé állok azokban a bizonyos hálóruháimban. Úgy néz rám, hogy már abban a pillanatban alá is van írva a pizsim halálos ítélete. Nem panaszkodom, élvezem az efféle játékait, ahogy azt is izgatónak találom, ahogy az anyag recsegve adja meg magát.
- Mindent megmutattam már, amit látnod kellett. Ha pedig mégis kimarad valami, akkor majd legközelebb. - Nincs az a pénz, hogy kikeljek az ágyból, hogy újra a rúd körül tekeregjek, mikor már ennyire közel van hozzám, én pedig már nagyon nem bírok magammal és búja vágyaimmal. Sokkal jobban szeretek felül lenni, de azért néha ki kell próbálnunk azt is, hogy milyen mikor Desmond tornyosul fölém. Kezeim ösztönösen nadrágján indult meg matatni az övcsat, cipzár és gomb után. Kapkodva kioldottam, kigomboltam rajta mindent, ameddig bírtam le is húztam róla, egy kis lábráegesítéssel is, csak minél előbb kerüljön le róla. Csaknem fájdalmat okozott azzal, hogy ennyire kóstolgatni kezdte nyakamat. Először csak hangosan sóhajtoztam, majd mikor már nem bírtam magammal megadóan felnyögtem. Eredetileg Desmond lenne most a szenvedő fél, mégis nehezemre esik kivárni azt, hogy újra az övé lehessek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 17.10.13 18:12

- Feltudnálak falni azokban a falatnyi hálóruhákban. Nem tudom sem türtőztetni magam, sem betelni veled, de nem is akarok. - Mert egyedül csakis miattam viselni azokat a csábító ruhadarabokat és elképzelésem sincs arról, hogy az eddigi folyamán hányszor meríthettem ki az éjszakai gardróbját, ahogy arról sem, hogy mennyiszer fogom még megtenni. Én mindig iszonyatosan kívánom, csakhogy a nyálam el nem csurran amikor meglátom és pokolian nehéz olyankor megtartanom az önuralmam, amikor nem alkalmas... Tehát ebben lényegében igaza van. Meg sem próbálom menteni magam, mert ebben bizony belebuktam teljesen. De azért a kicsi szívem sem olyan ártatlan, mint amilyennek állítja magát. Én sosem bújtam meg a az ágyában őt kényeztetve miközben éppen ránk rontott az anyja valami fontos dologgal. De emlékeim szerint Cassandra már lapult a dolgozószobámban az íróasztalom alatt, amíg apuval próbáltam néhány szót váltani, mi alatt épp rajtam munkálkodott. Akkor az egy nagyon elvetemült dolog volt tőle. Én pedig semmit sem tehettem ellene, mert akkor mindketten lebukunk, méghozzá csúnyán. Elég érdekes látványt mutathattunk volna miközben Cassandra haja éppen a nadrágom cipzárjába gabalyodott. Attól tartok, hogy abból már nem tudtam volna kimagyarázni magunkat, hogy mégis mi dolga volt odalent. Én pedig azt sem tudtam mit csináljak, hogy mégis a szoba melyik sarkát kellene bűvölnöm, hogy merre kellene fordulnom, hogy az arcizmaim ne áruljanak el, hogy nincsen minden rendben, hogy számat is csukva tudjam tartani, hogy ne tűnjek úgy mint akiből valami kitörni készül... Azt hiszem még egyszer nem vállalnám be.
- Ezt akartam hallani... - Szeretem mikor a dolgok az elképzeléseim szerint alakulnak. Vannak azok a helyzetek, amikor egyszerűen képtelen vagyok uralkodni magamon és megálljt parancsolni, de miután felnyögött úgy döntöttem, hogy megkegyelmezek a nyakának, de neki még nem. Miután sikeresen közös erővel megszabadultunk nadrágomtól tovább ostromoltam, mert még koránt sem végeztem. Ezúttal leszek olyan türelmes és megszenvedtetem kicsit. Nem túlságosan sűrűn teszem, ezért most megengedhetem magamnak. Ezt az éjszakát még garantáltan emlegetni fogjuk jó hosszú ideig. Egészen addig még nem bírunk magunkkal és megismételjük. Még egy utolsó csókot nyomta a nyakára majd tovább haladtam lefelé... Kíméletlenül tapadtam rá ajkaimmal melleire... Még számomra is elképesztő mennyire tudom imádni teste minden egyes kis porcikáját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 21.10.13 23:00

Szinte már úszkálok abban a felmagasztalásban, amit tőle kapok. Azért tényleg jól esik, hogy ilyen nyíltan be is vallja, habár erre sikerült abból is rájönnöm, hogy milyen türelmetlenséggel tépi le rólam a hálóingeimet. Valójában élvezem az egész folyamatot, hogy napról napra elcsábítom. Imádom, ahogyan már képtelen magán uralkodni az anyag pedig hangosan felrecsegve adja meg magát. Ha ezt a hangot hallom, akkor már nyilvánvaló, hogy mire kell számítanom, egy igazán szenvedélyes és vad éjszakára. Eddig még sosem volt okom panaszra és ahogyan Desmond mutassa ki a testi szerelmet, nem is lehet rá okom. Tud gyengéd és érzéki is lenni, lassan végig csókolni kínzóan minden egyes porcikámat, de mégis jobban szeretek az alfa hímmel ágyba bújni, aki temperamentumos, vad és szenvedélyes.
- Pont az a célom vele. Neked csak annyi a dolgod, hogy minden egyes alkalomkor elcsábulj. - Azt hiszem most jócskán tettem azért, hogy elcsábítsam. Szexi fehérneműben a rúd körül táncolni, majd egyre kevesebb és kevesebb anyag takarja testemet, míg végül a finálét Desmond hajtsa végre, hogy teljesen meztelen lehessek. Kell még ennél több? Nekem nem, mert itt van a vőlegényem, aki mindentől jobban vágyik rám, ahogyan én is rá. Ezért is vagyok már annyira türelmetlen. Mert a csábító műsoromnak már vége, viszont most úgy látszik vissza kapom kamatostul azt a szenvedést, amit az előtt neki okoztam. Esküszöm kínoz ezzel a lassúságával, mégis annyira tudom élvezni, hogy így bosszulja meg előző tettemet. Az pedig már biztos, hogy nyakamat már szépen kidekorálta, éreztem egy kis fájdalmat, de mindez csak járulékos veszteség ahhoz képest, amilyen gyönyörök várnak még rám. Halk sóhajok, nyögdécselések hagyták el ajkaimat amint melleimhez ért. Túl türelmetlen vagyok, egyszerűen nem tudok ennyit várni rá, hogy végre ismét az enyém legyen.
- Ne tedd ezt velem. - Ennyire kegyetlen azért mégsem lehet velem. Annyira be vagyok már gerjedve, hogy tényleg kínzásnak érzem, hogy ilyen lassúsággal halad ajkaival testemen végig, habár nagyon tudom élvezni is, de most a lehető legtöbbet szeretném megkapni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 22.10.13 14:33

- Mértéktelenül megteszem mindig. De aztán nem akarok semmilyen panaszos hangvitelű megjegyzéseket hallani a hálóingeidből megmaradt anyagfoszlányokról... Mert neked még valahogy meg tudok kegyelmezni, de a ruháidnak már kevésbé. - Sosem tudok kellőképpen uralkodni magamon és többnyire az akarat súlyos hiánya is közbeszól, ezért is fordul elő olyan sokszor, hogy könyörtelenül tépem szét rajta a különféle anyagokat. De még sosem rétek afféle kritikák emiatt, hogy lehetnék kicsivel kíméletesebb is a vonzó és csábító ruhaművivel szemben. Egyébként is bármikor újratöltheti a ruhatárát. Azt sem tartom kizártnak, hogy olykor magam is megfogom lepni egy-egy darabbal, még akkor is ha mindketten tudjuk, hogy nem lesz túl hosszú életű, mert alkalomadtán ugyanolyan könyörtelenül fogom kivégezni mint a többit. Valahogy nem tudom rajta tovább látni tíz percél. Sőt, nagyon is zavaró tényező a számmora, hogy még mindig rajta van és megpróbálja vele elrejteni előlem azt, ami az enyém. Fogalmam sincs mi van velem olyankor, hogy olyan állatiasan viselkedem. Mintha nem volnék magamnál. Nem tudok gondolkodni. Teljesen elveszi a józan eszem. Megőrjít!
- Élvezd, mert még csak most kezdtem. - Igaz, hogy azt kérte tőlem, hogy tépjen le róla az utolsó ruhadarabot, de ez úttal mást tartogatok a számunkra. Megtehettem volna, hiszen tény, hogy sokkal gyorsabb és hatékonyabb megoldás, de ezúttal talán az alsóneműje is egyben marad, ha jól viselkedik és marad veszteg egy kicsikét. Én sem hiszem el, hogy mibe fogok belefogni méghozzá szó szerint, de ez is menni fog. Nincs amire ne lennék képes érte. Finoman haraptam rá fogaimmal az anyagba majd lassan kezdtem el húzni lefelé mindkét oldalt. Tudom, elég időigényes művelet ez és sok odafigyelést kíván, ha nem szeretném őt is megharapni egészen véletlenül, de szeretném... De most nem fogom. Miután nagy nehezen sikerült leharcolnom róla végig a combján már pofon egyszerű volt végighúzni a lábszárán az utolsó ruhadarabot is. Azt hisze büszke lehetek magamra. Azt hittem ennél azért továbbfogok vele kínlódni és vacakolni, de lekerült róla és egyben is maradt. Ezután lassan haladtam végig felfelé combján lágyan csókolgatva finom bőrét. Majd feljebb és feljebb... A hasát, a melleit, a nyakát, egészen addig még fel nem értem ismét az ajkaihoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 07.11.13 10:15

Habár nem olyan rég óta költöztünk be a közös otthonunkba, de azért már tudnának mit mesélni rólunk a hálószoba falak, sőt nem csak a háló fala az aminek lenne mondanivalója, tekintve hogy bekötözésünkkor minden egyes helyiséget tisztességesen leteszteltünk. De már csak ilyenek a szenvedélyes házasodni készülő szerelmesek, szeretnek kísérletezgetni és minden helyzetből, na meg helyiségből kihozni a legtöbbet. Mi pedig nagyon is olyan párt alkotunk akik szerint nem csak a hálószoba ágyában bizonyíthatjuk be egymás számára, hogy mennyire fontos számunkra a testi szerelem is.
- Azért nekem sem szoktál mindig megkegyelmezni. - Gondolok most arra, mikor mohón, követelőzve, türelmetlenül nekem szokott esni, persze ezt csak imádni tudom, mikor annyira elkapja a hév, hogy szerintem észre sem veszi magát, hogy mennyire képes szenvedélytől túlfűtött lenni. Még mindig ugyan annyira tud izgatni ez a vehemenciája, mint a kezdetekkor. Van amire sosem lehet ráunni.
- Ez az édes bosszúd? - Mert én azt kimondottan élveztem, hogy neki táncolhattam, egy kis rúdtánc kíséretében tudva, hogy neki mennyire nehezére esik végig nézni tétlenül amit vele művelek. Nagyon úgy látszik, hogy ezt most fogom visszakapni. Nem arról van szó, hogy nem élvezném ezt a gyengéd bánásmódot, de már annyira be vagyok indulva, hogy ez most számomra nagyon is kínzás. Habár izgató volt, hogy a fogaival ráharapva az anyagra ügyeskedte le rólam az utolsó rajtam lévő ruhaneműt. Egyre szaporábban sóhajtoztam mikor telt ajkaival egyre feljebb és feljebb haladt végig rajtam. Esküszöm, ha sokáig fogja ezt tenni velem meg fogok őrülni tőle! Mikor ajkaink ismét egymásra találtak szorosan magamhoz öleltem, hogy már melleim egészen hozzá préselődtek mellkasához. Jól bevált elterelő hadműveletem kíséretében sikerült ismét könnyedén leszedni róla az alsóját, innentől kezdve még csak egy dolog vár rám, ami ettől kissé nehezebben fog működni. De sosem szerettem feladni, ezért valahogy mégis sikerült megfordítani a jelenlegi pózunkat, ezért újból felül lehettem. Még mielőtt át szerette volna venni az irányítást felettem gyorsan akcióba lépek. Sietősen kezdem el csókolgatni mellkasát egészen lefelé haladva izmos testén, még ajkaim ahhoz a testrészéhez ért, ahol most a legjobban vágyott rám.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 13.11.13 10:50

- Téged csak kóstolgatlak. Felfalni nem tudlak. De igen erősen megpróbálkozom vele minden egyes alkalommal, hogy minél többet kapjak belőled. - De bármennyit is kapok, az sosem lehet számomra eléggé elég. Nem tudok betelni vele. Annak azért örülök, hogy eddig még nem sikerült felfalnom, remélem nem is fog sikerülni, hiszen annál kevesebbel, mint ami jár nekem képtelen volnék beérni. Mindig is mindent akartam. Most már Cassandra jelenti számmora a mindent és mindig akarom. Azt pedig enyhe túlzásnak tartom, hogy neki ne kegyelmeznék meg. Azt elismerem, hogy olykor egy kicsit hirtelenjében jönnek rám dolgok, amikor is rögtön és azonnal szeretném azt a valamit megkapni. A nemleges válasz természetes nem szerepel a szótáramban, ahogy a szókincsemben sem ha arról van szó, tehát ebben az értelemben véve talán mégis csak van abban valami, amit mond. De mi tagadás... Mindig is tudtam, hogy lehengerlő vagyok. Ő csak minden egyes alkalommal bebizonyítja nekem, hogy mennyire. Azt sem állíthatja, hogy hálátlan természet lennék, mert igazán nem vagyok az. Az hogy olykor elégedetlen vagyok csak annyit jelent, hogy túl jó és ízletes volt a kóstolóm ahhoz a többnél kevesebbel is beteljek. De még mindezek ellenére sem tartom magam önzőnek emiatt. Ő sem vágta a fejemhez még eddig vagyis csak nem csinálhatom olyan rosszul.
- Úgy is mondhatjuk. - Lényegében... Igen. Ez az édes bosszúm és egyre jobban élvezem. Azt hiszem most kezdek csak igazán belejönni ebbe a dologba, tehát még egyhamar nem fognak véget érni számára a kínok kínjai. Nagyon is a tetszésemre volt a kis műsora, amit nekem nyújtott. Így az a legkevesebb, hogy megmutatom mennyire, hogy viszonozom valahogyan azt az élvezet, amit én is átéltem. Neki is meg kell tapasztalnia. Azt szeretném...
Már gondoltam rákérdezek hová ilyen sietősen, de ha már az első lépést nem meglepő módon sikeresen teljesítette, akkor nem most fogom keresztülhúzni a számításait, különösen mert nem kell lerajzolnia, hogy mire is készül. Vannak róla elképzeléseim és meg kell mondjam, hogy mindegyik verzió egyaránt tetszik.
Akkor ezt minek kellene neveznünk? Mert ez már az túltesz az édes bosszúnkon, ahogy mindenen és mindenkin. Esküszöm még soha semmi és senkivel sem volt ennyire jó. Most nem esik nehezemre engedni neki, hogy kedve szerint irányítson, amíg ennyire évezhető addig nincs okom panaszra. Nagyon remélem, hogy voltunk annyira figyelmetlenek és türelmetlenek ,hogy maradt még olyan helyiség a házban, amit elmulasztottunk felavatni, csak mert ezentúl mindet így szeretném. Egyre mélyebből és hevesebben kezdtem el venni a levegőt, a hajába túrtam. Előfordulhat, hogy egy kicsit húztam is, ahogy időnként belé kapaszkodtam, de ha egyszer olyan tüzes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 17.11.13 2:41

Számtalan harapás borította már a nyakamat és egyéb testrészeimet is Desmond által, de sosem tudok azért rá haragudni, mert ezt teszi velem, mert én is élvezem. Valahol pedig nagyon is szokott izgatni az, hogy annyira nem bír magával, hogy tényleg be szeretné váltani azt az ígéretét, hogy ténylegesen felfal. Azt hiszem az én édesemnek semmi oka sem lehet panaszra, mert ezeket a harapásokat általában viszonozni is szoktam. Szerintem még én jobban is szoktam élvezni, de az izmos kockahasára még mindig nem tudok úgy ráharapni, ahogyan szeretném.
- Akkor gondolom az is fel szokott tűnni, hogy olykor amikor kóstolgatsz nem vagy éppen túl finom, ha harapásról van szó. - Nem szokott az fájni, ahogyan harap, - na jó néha egy egészen kicsit, de az még az élvezetes fájdalom közé tartózik - de azért nyoma szokott maradni a kis huncutkodásának. Bele gondolva iszonyúan sok azoknak az alkalmaknak a száma, mikor egymásnak esünk, de ettől függetlenül a mi kapcsolatunkat nem a testiség élteti, hanem a szerelmünk. Annyira szeretem, mint soha senki mást, ezért miért ne essünk egymásnak, ha nem tudunk egymás nélkül meglenni?
- Nem tudod még, hogy kivel kezdtél ki. - Szóval bosszú. Hát akkor ringbe szállok és megkezdem a kis harcomat ellene. Természetesen ez nagyon is élvezhető fog lenni a számára, ezért engedni is fog irányítani. Ahogy gondoltam, nem volt semmi ellenvetése az ellen, amire készültem, ezért hamar a lényegre is tértem. Számmal, nyelvemmel kényeztettem, mikor a hajamat erősebben húzta meg, puszta jóindulatból bele markoltam combjába. Eleinte még játszadoztam vele, egy kicsit kínoztam, vagyis jobban mondva elnyújtottam az élvezet pillanatát.
- Ez még csak a kezdet volt, még nem végeztem veled. - Négykézláb csábosan vissza másztam mellé, közben végig nyaltam ajkaimat. Hagyom egy kicsit felszusszanni, mielőtt újra akcióba lendülnék. Szeretném, ha ez az éjszaka igazán emlékezetes lenne számára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 22.11.13 21:17

- Rosszul hiszed. Vannak bizonyos határaim, amiket próbálok nem átlépni. - Ezt pedig napi szinten teszem és eléggé sok mindenre kiterjed mióta az értékrendem önkéntelenül is megváltozott. Nem hittem volna, hogy valaha is képes leszek önszántamból valakit magam elé helyezni egy életen át, hogy valaki fontosabb legyen a munkámnál, a karrieremnél. Én csak ennek éltem és persze magamnak és élveztem az életet ahogy csak tudtam korlátok nélkül. Amióta megjelent határozottan állíthatom, hogy fenekestül felfordított mindent körülöttem, hogy már hiába kaptam a fejemhez, hogy kezdek összezavarodni a tiszta akaratomat illetően nem tudtam mit kezdeni a kialakult helyzettel. előtte soha egyetlen nő sem volt képes arra, hogy összezavarjon, hogy ne tudjam pontosan, hogy mit akarok, hogy azt hogy érhetem el a lehető legrövidebb idő alatt. Bevallom mindig is szerettem játszadozni csak valahogy mindig idő előtt ráuntam a játékszereimre vagy épp a játékszabályokra, különösképp ha valaki más próbálta meg felhúzni azokat a bizonyos határokat majd rávenni, hogy tartsam be őket. Nálam ez valósággal kizárt dolog volt és lehetetlenség, hogy megtegyem. Igazi ritkaságnak számított, hogy rábólintottam egy nő óhajaira, kivétel ha az eredmény megegyezett az elképzeléseimmel. A nemleges választ sem ismertem. Most viszont képes vagyok leállni, ha akarok, amikor azt mondja. Már pedig én semmi olyat sem akarok tenni, amivel fájdalmat okozok neki. Ezért sem tiszta, hogy ez most mi akart lenni. Szemrehányás?
- Ne kísérts! - Mert könnyedén előfordulhat, hogy hamarabb rászeretnék majd jönni mint gondolná és fogadni mernék rá, hogy sikerem is lesz majd az ügyben. Az effajta bosszúért igazán nem tudok neheztelni rá, még csak megtorolni sem, hogy megpróbált egy kicsit férfiasan megkínozni. Valami eszméletlen, amit csinál és ha most megtudnék szólalni illetve ha akarnék bármit is mondani neki, akkor az csak annyi lenne, hogy könyörgöm ne hagyd abba! De bizonyára tudatában van annak, hogy nem vagyok egy hálátlan természet, így bármilyen bánásmódban is részesülök azt gond nélkül tudom viszonozni akár azon nyomban.
- Hibát követsz el, ha engeded, hogy kifújjam magam. De nekem így is jó! - Mindketten tudjuk, hogy az erőviszonyok ebben a helyzetben nagyon is nekem kedveznek. De talán pontosan emiatt fogom megengedni neki, hogy előnyös helyzetbe küzdje magát és csak utána fogok reagálni... Mégsem hagyhatom, hogy máris szó érje a ház elejét, hogy még csak esélyt sem adtam neki, hogy elbírjon vele. Bár egy kicsit talán nagy falatot választott ki magának, de meglehet próbálni. Ígérem ezúttal már nem harapok akkorát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 14.12.13 3:39

Azért egy kicsikét ez ironikus, mert az elején mindketten minden szabályt átléptünk, akkor még nem számítottak az érzelmek, de mára már nagyon más lett a helyzetünk.
- Pedig én megengednék néha egy kis határátlépést. Mert nem vagyok annyira törékeny, hogy finomkodni kelljen velem. - Nem durvulásra vágyom, csak erényesebb fellépésre tőle, mondjuk valami olyanra, mikor kitörik belőle az alfa hím. Nem azt kérem, hogy szeretkezés közben üssük meg egymást és okozzunk egymásnak hosszú távra szóló fájdalmat, de azért pár kék-zöld folt még senkit sem ölt meg. De ezt nem azért mondtam neki, mert eddig untam volna az eddigi együttléteinket. Mert erről szó sincs, de egy kapcsolatot fenn kell tartani és néha nem árt egy kis újdonságot belecsempészni. Mint például a mai este is erről szólt, kipróbáltunk valami újat és minden jel szerint nagyon is tetszett neki, hogy egy sztriptízrúd van a hálószobában, de az még annál is jobban, hogy képes voltam neki olyan csábosan táncolni, sőt közben még ugye vetkőzni is. Mindent csak érte tettem.
- Ugyan édesem, tennék én ilyet? - Nem szenvedek irányítási mániában, de azért most mégis csak úgy gondoltam, hogy a mai este arról fog szólni, hogy szépen engedelmeskedik nekem és csak hátra dőlve élvezi azt, hogy a menyasszonya kényezteti. Persze most is hatalmi harcot vívunk egymással, csodálkoznék is rajta, ha ez nem így zajlana. De egyelőre nagyon is úgy tűnik, hogy én állok jobban, még mindig a kezemben tartom az irányítást.
- Szerintem pedig az lenne hiba, ha most szándékosan kezdenélek el provokálni. - Hoppá, ugye még nem is mondtam, hogy van néhány hiba, amit újra és újra el kell követni, mert olyan élvezetes? Most is így teszek. Érzékien vezetem rá kezemet mellemre, úgy hogy lássa, mert ezt csak miatta teszem, kíváncsi vagyok meddig bírja nézni, hogy magammal játszadozom. Mert élvezem, hogy magamat izgathatom és még izgalmasabb úgy tenni, hogy minden apró kis mozdulatomat előtte viszem végbe. Vajon megvárja, hogy kezem lejjebbi tájaimat is felfedezze, vagy még időben közbelép? Mert eddig nehezen viselte el, ha azt teszem magammal, ami szerinte csak neki járhat ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 27.12.13 21:57

- Hát olyasmit ne kérj tőlem, hogy üsselek meg vagy ehhez hasonlók, mert az nem menne... - Nagy valószínűséggel előbb tennék magamban kárt, mint benne. Tény, nem tűröm, hogy bárki kezet merjen emelni Cassandrara. Én sem tettem soha és ezek után sem fogom megengedni magamnak, mindenki másnak meg főkét nem. Nem akarom a tulajdonomként kezelni sem. Azzal mikor azt mondom neki, hogy az enyém nem arra akarok célozni, hogy hamarosan már egy házassági szerződésünk is lesz róla és a nevemet fogja viselni, mármint remélem, hogy így lesz. Még nem beszéltünk erről, mivel nem tartottam szükségesnek és mivel még bőven van időnk mindent átbeszélni, ami fontos, azt is ami kevésbé, mindent.
- Édesem, te csak nem mered bevallani, hogy minden áron az állatot akarod előcsalni bennem. - Nem kell mondania, akkor is tudom. Ismerem már a menyasszonyomat. Tudom mit miért tesz, hogy mit akar elérni azzal, amit éppen csinál. Mondjuk úgy, hogy most épp nem arra vágyik, hogy simogassam. De abban mindketten egyet értünk, hogy sokkal jobb és élvezetesebb, ha tettekkel teszi ezt meg szavak helyett. Ami azt illeti fokozatosan kezdem érezni, ahogy egyre inkább közeledik a céljához, belőlem pedig irányíthatatlanul előbújik a vadállat, ami nem ismer határokat és korlátokat. Olykor talán még magamtól is óvnám emiatt, tekintve hogy ez csakis két okból történhet... Az egyik az, amit most művel, a másik pedig amikor dühös vagyok és nem tagadhatja, hogy van amikor szándékosan próbál meg engem feldühíteni, amit nem tartok túl jó ötletnek, hogy olyankor is a közelemben akar lenni, amikor legszívesebben csak őrjöngenék és nyers erőből szétvernék valamit. Vagy ez vagy a whisky... Ellehet dönteni. Én így vezetem le a dühömet. Inkább minthogy önkívületi állapotomban őt bántsam, mert ó van a legközelebb hozzám, én pedig mérhetetlenül dühös vagyok. Azt nem bocsájtanám meg egy könnyen magamnak, ha neki fájdalmat okoznék. Ami pedig a legrosszabb, hogy tudom Cassandra sem bocsájtaná meg nekem soha, hogy kezet emeltem rá, hiába nem szándékosan csináltam.
- Most nem azt teszed? - Le sem tudtam venni tekintetem a kezéről, kikerekedett kíváncsi szemekkel figyeltem, hogy most mégis mire készül ellenem, mert az egészen biztos, hogy ez a művelet is ellenem irányul. Nem meglepő... Nekem mégis szorosan összezárva kellene tartanom az ajkaimat ahhoz, hogy ne csurranjon el a nyálam. Ehelyett csak vágyakozóan nyaltam végig a számat. Tudom, hogy mindvégig ezt is akarta, hogy lássam ahogyan saját magát kényezteti. Szó sincs róla figyelek, csak épp lassan egy újabb helyzet fog előállni, méghozzá odalent.
- Nagyon rossz kislány vagy... - Szótagolva ejtettem ki szavaimat és most már nem bírtam ki és finoman a kezére csaptam ezzel is azt jelezve, hogy neki ezt itt és most nem szabad, sőt határozottan megvan tiltva. Mondjuk azt elviselném, ha néha napján már így várna haza feltüzelve és kiéhezve, de most itt vagyok és kezdem sértve érezni magam azok után, hogy a kisebbik énem majd megveszik érte, hogy megkaphassa, ő pedig csak saját magával van elfoglalva.
- Mi lenne ha másképp játszanánk ezt a játékot? - Most még azt is megengedném, hogy saját maga foglalja el az őt megillető helyet, azt nem tudom garantálni, hogy végig hagyni és engedni fogom, hogy felül maradjon, de közben eljátszadozhatnék én a melleivel boldogan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 29.12.13 17:52

Nem azt akartam neki mondani, hogy napi szinten verjen meg és legyek állandó jelleggel kék-zöld foltos, csak azért nem bánnám, ha néha erősen megragadna és mondjuk, az ujjai nyoma pár napig látszana rajtam. Tudom, hogy soha sem bántana, ezért is figyel oda mindig rám, annyira hogy már finomkodva bánik velem, pedig tényleg nem vagyok törékeny porcelán. Rejtett perverzió lenne ez nálam, hogy tényleg erre vágyom? Csak mert annyira élveztem azt, ahogyan bánt velem még akkor mikor nem egy párt alkottunk, akkor még mert durvulni, most pedig az irántam érzett szerelem finomkodóvá tette.
- Ilyet sosem kérnék tőled. – Válaszoltam egyszerűen. Mert melyik épeszű nő akarná, hogy a vőlegénye kezet emeljen rá? Pedig talán még élvezném azt, ha néha napján elfenekelne, szerintem Desmondnak sem lenne az ellenére olykor ilyen kis szórakozás.
- Szerinted minden áron? Hm, talán tényleg van ebben valami. Csak mert szeretem mikor annyira vad és szenvedélyes vagy. – Elismerem, jobban szeretem azt, mikor leteper, mint hogy gyengéd csókokkal halmozzon el, persze ez hangulatfüggő is, de leginkább a vadabbik énét próbálom előcsalogatni belőle. Ezért is volt ez a kis táncikálós műsorom is, biztos voltam benne, hogy miután végzek, a rúddal már nem kell attól tartanom, hogy finomkodva fog hozzám nyúlni. De be is jött a tervem, hiszen vágytól égve esett nekem, vagyis esett volna, ha az irányítás most nem az én kezemben lenne. Még nagyon nem végeztem vele, de azért hagytam neki némi pihenő időt, mire újra készenléti állapotban kerül. Addig is elszórakoztattam magammal, látszólag tetszett neki amit éppen szemei előtt művelek, de tudom mennyire zavarja, hogy nem ő teheti ezt velem. Biztos voltam, hogy nem bírja ki sokáig, hogy csak nézni tétlenül, de a vártnál hamarabb avatkozott közbe.
- Nem, vagyis nem hinném. – Füllentek egy kicsit, de szerintem mikor meztelen vagyok ez teljesen megbocsájtható. Főleg azért is, mert mindent érte teszek. Jó, egy kicsit magamért is, mert mihamarabb szeretném belőle előcsalogatni az állatiasabb felét.
- Áúcs. – Alig érezhetően csapott rám, de mégis tudtam miért tette. Szavait hallva sejtelmesen elmosolyogtam magam.
- Sejtelmed sincs arról, hogy mennyire rossz kislány tudnék lenni. – Mert ez csak egy kis ízelítő volt, komolyabban bele sem lendülhettem, de reméltem is, hogy nem kell túl sokáig magammal játszadoznom, mert leváltana, sőt abban biztos vagyok, hogy sokkal jobban élvezném, ha Desmond játszadozna el velem.
- Esetleg akadna jobb ajánlatod? – Hajoltam hozzá közel, de még nem csókoltam meg, arra egy kicsit várnia kell. Hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy most melyikünk vágyik jobban a másikra, de szeretném közel érezni magamhoz, ezért egyik lábamat átvetettem, hogy fölé kerülhessek, de most nem simultam bele az ölébe, azt az örömöt még nem adom meg neki. Önző dolog lenne? Meglehet, de ha annyira akar, akkor tegyen is azért, hogy érezhesse azt, hogy rajta vonaglok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 10.01.14 20:37

- Jó, mert nem is tenném meg. Nem tudnálak bántani. - Még dühömben sem. Ez egészen biztos, ahogy az is, hogy előbb tennék kárt saját magamban, minthogy neki fájdalmat okozzak. Nem csak amiatt, mert tudom, hogy sosem bocsájtaná meg nekem, ha megütném, hanem mert önmagamra sokkal jobban haragudnék utána, mint rá és mert akkor tényleg nem érdemelném meg.... Meglehet nagyon sokféle jelző rám passzolna, amivel lehetne illetni engem, de még soha nem emeltem kezet nőre és azt akarom, hogy ez így is maradjon. A görényekkel egészen más a helyzet, akiket annyira nem tartok, hogy emberszámba vegyem őket, sőt még az állatokat sem sértegetném velük, mert közöttünk is csak szégyenfoltok lehetnének mindig, de őket nagyon szívesen megtanítom bármikor az illemre, ha elfelejtenék, mint például, hogy a menyasszonyomra nem mászunk rá, mert abban az esetben az volt az utolsó nő, aki életed során láthattál és érezhettél, mert abba beledöglesz.
- Én érted minden vagyok, amit csak szeretnél. - Nincs amit ne tennék meg érte bármiről is legyen szó, számmora most már Casssanra az első és a családunk és csak utána jöhet szóba a karrierem. Most már van akiért felelősnek érezhetem és kell, hogy érezzem magam, akiért aggódhatok és félthetek, amikor nem vagyok vele. De azért kibírom, hogy ne hívjam fél óránként. Sőt, ez inkább rá jellemző és majd megveszik azért, mert nem szándékozom közölni vele az irodai mobilszámomat is. Ezt muszáj volt, azért hogy legyen néhány szabad és nyugodt percem, mert ha nem az egyik ügyfelem rágta a nyakamat és véletlenül nem volt hívásom várakozóban is, akkor az egyik nő tapadt rá a telefonomra és a hálózatra.
- De, most pontosan azt teszed és még a tetejében meg is próbálsz félrevezetni. Cassandra, csak emlékeztetésképp ügyvéd vagyok. Te tényleg nekem akarsz füllenteni? - A hazugság bevallom túlságosan erős kifejezés lett volna a jelen helyzetre. - Beláthatnád már végre, hogy nekem nem tudsz hazudni. Megmondjam miért? - Úgy tűnik ma furcsa módon közlékeny hangulatomban vagyok, ami nincs kihatással arra, amit leszeretnék vele művelni. Most is saját magamat hátráltatom abban, hogy megkaphassam végre amire vágyom, ami minden egyes nap iszonyatosan hiányzik egészen a munkaidőm lejártáig, őt!
- Annyira, hogy kénytelen lennék téged elfenekelni? - Most már egyre inkább mozgatja a fantáziámat, hogy mivel tudna még hergelni, mert tudna... Már csak ennek a módszerét kellene kikísérleteznünk. Akár most azonnal neki is kezdethetnénk.
- Ami azt illeti... Lenne mindkettőnk számra egy kölcsönösen kedvező ajánlatom. Választhatod azt, hogy eljátszadozol magaddal vagy megengeded nekem vagy továbbra is hergelhetsz, de akkor nagyon rosszul fogsz járni, mert arra kényszerítesz, hogy lekötözzem a még szabad kezeidet. Te döntesz. Nos, mit választasz? - Igen, kezd már fogytán lenni a türelmem. De a döntés lehetőségét egyelőre nem venném el tőle, ha mégis a három ujját és a kihűlt ágy kényelmét választaná, azt is elfogadom. De azért bevetettem azt a tekintetemet, amivel ha képes lennék felfalni már régen megtörtént volna, de így csak annyit sugall, hogy iszonyatosan kivagyok már éhezve rá, közben nyelvemmel ízlésesen végignyalva ajkaimat...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 12.01.14 16:44

Mondania sem kell, hogy engem képtelen lenne bántani, tudom, hogy sosem lenne rá képes. Előbb verné szét a ház berendezését mérgében, mint hogy rám kezet emeljen, még akkor is ha én dühítettem fel valamivel. Ismerem már annyira, hogy ezt tudjam róla. Különben is, amikor nagyon dühös rám, akkor inkább faképnél hagy, hogy le tudjon nyugodni. Ebben már volt részem párszor, de az sem megoldás, hogy ilyenkor elmegy.
- Mellettem igazi hősszerelmes lettél. - Azt hittem ez képtelenség, hogy csak a saját szívemet töröm össze azzal, ha bele szeretek egy olyan férfiba, aki minden nap más-más nő társaságát élvezi. Tagadhatatlanul nőcsábász életet élt, de végül mégis mellettem horgonyozott le. Most pedig tűrhetem az irigy pillantásokat, mert a jegygyűrű az én ujjamra került fel. Ez is csak azt jelenti, hogy mennyire komolyan gondolja a kapcsolatunkat, ez már nem csak játék, mint az elején volt, ez annál jóval több.
- Nagy bűn az, ha egy kicsikét félre szerettelek volna vezetni? - Nem akartam kimondani, hogy igen is provokálom, ezért inkább megpróbáltam letagadni, oké tényleg füllentettem egy kicsit, de ezzel még semmi rosszat sem tettem.
- Egészen kíváncsivá tettél, szóval? - Érdekel, hogy miért is nem tudok neki hazudni, na nem mintha eddig sokszor fordult volna elő, hogy valamiben is hazudtam volna neki. Szeretném ha a kapcsolatunk az őszinteségen alapulna, de az ilyen helyzetekben szerintem megengedhető néha egy kis füllentés, hiszen tisztában van vele, hogy mi is az igazság.
- Oh, igen. - Felcsillantó szempárral néztem rá, mikor szóba hozta az elfenekelő részt. A rossz kislányokat szokás elfenekelni és szerintem nem is tiltakoznék ha Desmond ki szeretné rajtam próbálni ezt a dolgot, úgyis tudom róla, hogy imádja feszes, kerek fenekemet.
- Nem is hangzik olyan rosszul az, hogy lekötöznél, de inkább mégis téged választanálak. - Mindvégig csak őt akartam, de persze nagyon is elragadott a hév, ezért is provokáltam ennyire. Élveztem már csak azt is, hogy láttam rajta mennyire vágyik rám, hát akkor most megkaphat. Pont jól jött, hogy alattam van, ezért felnyögve fogadom magamba az értem ágaskodó férfiasságát. Úgy kezdtem el mozogni rajta, hogy mindvégig a szemébe néztem, persze nem bírta sokáig tartani velem a szemkontaktust, mert tekintete nagyon is elkalandozott rajtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 17.01.14 21:58

- Azért ne túlozzunk... Téged szeretlek. Más nőt soha nem tudtam így szeretni, pedig voltak tucatjával. - Ez így van. Ő is pontosan tudja milyen szinten cserélgettem őket. Tucatjaival fordultak meg az ágyamban, mégis mindet olyan egyformának éreztem, hogy már szinte kezdett unalmassá válni lefektetni őket. De szerencsére nem kellett sokat várnom az újabb kihívásra, csakhogy ezúttal ez mindkettőnk számára egyfajta megpróbáltatás volt és ha úgy vesszük, akkor szépen be is buktunk egy időben. Akkor először tudtam örülni a kudarcomnak, amikor rádöbbentem és képes voltam kimondani és bevallani neki, hogy őrülten szeretem. Már nem érdekeltek a következmények. Nem érdekelt semmi azon kívül, hogy mindaz amit iránta érzek ne legyen viszonzatlan, mert azt fogalmam sincs hogyan tudtam volna elviselni, hogy egy nő küldött a padlóra, méghozzá a saját hibámból, mert voltam akkora idióta és beleszerettem.
- Nem lenne az, ha észrevétlenül tudnád csinálni, de lebuktál. - Így azért már számolnia kell bizonyos következményekkel a részemről, mégsem hagyhatom megtorlatlanul, hogy szánt szándékkal megpróbált félrevezetni. Nos, lebukott, de csúnyán. Viselje azt, ami ezek után következik.
- Azért, mert a vőlegényed vagyok, álmaid férfia, akit szeretsz. Mert meztelen vagy. Mert kívánlak. Folytassam még? - Előfordulhat, ha nagyon megerőltetném magam eszembe jutna még egy-két ezekhez hasonló kiváló érv, hogy miért nem éri meg engem félrevezetni, de nagy vonalakban azt hiszem mindent elmondtam, már csak az értékelése maradt hátra, bár tagadhatatlanul nagyon igyekeztem őt meggyőzni.
- Sajnálom, de most nem tűrnék meg rajtad semmiféle ruhadarabot, még a legapróbbat sem. - Félő, sőt egész biztos, hogy azt is letépném róla, amivel kikötöztem. Különösen, hogy tudjuk milyen élvezettel csalogatja elő belőlem a vadállatot. Olyankor nem igazán tudok gondolkodni és tisztán látni, csak cselekedni akarok és mindent akarok. Őt! Őt akarom testestől lelkestől.
- Jó választás. - Nem beszélve arról, hogy ez egy mindkettőnk számára egyaránt kedvező döntés, a helyzet pedig csak még előnyösebb nekem. Bár fogalmam sincs meddig fogom ezt így bírni, de addig is kiélvezném... A tekintetemmel ha tudnék, már szó szoros értelmében a melleire tapadtam volna - nem mintha így képes lennék levenni róla a szemeimet -, de milyen szerencse, hogy a kezeimmel és az ajkaimmal megtehetem. A legszebb, amivel valaha dolgom volt. De ezúttal nem fentről, hanem lentről kezdtem a kis hódító hadjáratomat, mégpedig úgy, hogy eleinte csak érzékien simogattam majd csöppet sem finomkodva martam bele kívánatos combjába. Nem véletlenül, neki minden egyes porcikája iszonyatosan kívánatos. Nem is csoda, ha mint egy állat úgy esem neki...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 18.01.14 10:20

Hatalmas siker ez számomra. Azt hiszem eddig életem legnagyobb sikere ez, hogy elértem nála, hogy engem válasszon, szeressen. Eleinte lehetetlennek tűnt, hiszen annyi nő pályázott még arra a helyre, amire én is. Végül mégis csak az én ujjamra húzta fel a gyűrűt, én pedig boldogan mondtam igent neki.
- Most már ameddig csak élsz engem kell szeretned. – Úgy mondom, mintha nem is lenne más választása. Még egy kicsi és a felesége fogok lenni, aztán pedig nem leszek féltékeny arra, ha osztoznom kell a szeretetén. Oh igen, most arra gondolok, hogy minél előbb szeretnék egy kis utódot. Persze ezt az egészet nem zúdítom csak rá, hogy akár a nászéjszakán összehozhatnánk.
- Ígérem, legközelebb majd jobban elterelem a figyelmedet. – Eleinte ez még jól is ment, akkor pedig nem panaszkodott mikor még nemrég a rúdnál táncoltam neki, hogy a kedvére tegyek. Ezzel is egy kicsit felidézve azokat a régi játszadozásainkat, amikkel egymást kínoztuk.
- Álmaim férfija lennél? – Mosolyogva kérdeztem rá. Csak mert honnan is tudhatná? Őszintén sosem volt ideálom, de ha lett is volna, biztosan olyan lenne, mint a vőlegényem. Erős, céltudatos, akaratos, iszonyúan jóképű, és ami a legfontosabb, hogy bárkitől jobban tud szeretni.
- Valamiért ezt most nem tudom bánni. – Főleg nem azok után, hogy adtam neki egy izgató sztriptízt. Ez után az a minimum, hogy majd megvesszen értem és már ne bírjon magával, mert annyira meg szeretne kapni. Ennek örömére mégis egy kicsit provokáltam, de csak azért, hogy még jobban élvezze azt a pillanatot, mikor újra megkaphat. Nem finomkodott velem, én pedig hangosan felszisszenve adtam tudtára, hogy nem volt éppen kellemes érzés a combomat ért támadása. Mégis ajkaimat elégedett sikolyok, nyögések hagyják el, egészen addig, míg nem egy utolsó hangos nyögés szökik ki ajkaim közül.
- Ez csodálatos volt. – Zihálva ejtem ki szavaimat, teljesen kimerültnek érzem magam, ami nem is csoda egy ekkora extázis után, ezért csak elégedetten heveredtem el mellette.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$

Vissza az elejére Go down

Nem szokványos házavatás :$

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Utcák és terek
» Part 14 / 12
» Művészeti és tudományos negyed
» Szimbionták hajnala - Pályázat

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Drescher villa-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához