welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Nem szokványos házavatás :$

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 18.01.14 20:46

- Cassandra... Komolyan nekem akarod levázolni mi szerepel egy házassági szerződésben? - Őszintén fogalmam sincs mit is akartam ezzel valójában mondani. Én pontosan tudom mit vállaltam a döntésemmel, mikor feleségül kértem és ki is fogok tartani mellettem, mert jól választottam meg magamnak az utamat valaki olyasvalaki mellett, akit igazán szeretek és nem érdekel, ha ez áldozatokkal, következményekkel jár. Neki csak bíznia kell abban, hogy elénk senki sem tud olyan akadályt, gondot állítani, amit ketten ne tudnánk megoldani. Az értékrendemet pedig újra fel kell állítani, ugyanis most már egyetlen nőé az első mindent maga mögé utasító hely az életemben.
- Próbálkozz csak. Állok elébe... Szeretem amikor ilyen lelkes vagy. - Most komolyan melyik férfi ne szeretne egy ilyen nőt? Egy mázlista vagyok, de ezt eddig is tudtam és egyre biztosabb vagyok benne. Nem szándékoztam még vagy évekig megnősülni, nem is gondolkodtam rajta, de néhány héttel ezelőtt egyik napról a másikra határoztam el magam, hogy nincs mire tovább várnunk, csak csináljuk. Én tudtam, hogy őt akarom és egészen az utolsó pillanatig, amikor a válaszát leste mindenki eszembe sem jutott, hogy esetleg nemet is mondhatna nekem. Akkor életemben először iszonyatosan féltem a kudarctól, hogy tévedtem.
- Talán nem? Akkor miért remeg bele a térded valahányszor megcsókollak? - Az ilyesmit nem lehet nem észrevenni és persze letagadni sem. Viszont lehet nem kellett volna ennyire lényegre törően fogalmaznom, olykor talán mégis csak jobb lenne visszafogni magam és engedni a titokzatosságnak, a sejtelmességnek, de nekem az a dolgom, hogy az ilyen esetekre magyarázatot találjak. - Én vagyok álmaid férfia. Te pedig az életem vagy! - Az a nő, aki nélkül már a holnapom is elképzelhetetlen a számomra, akire egyszerűen csak szükségem van, hogy az lehessek, aki mellette vagyok.
- Én semmit sem tudok bánni, ami mocskos, élvezhető és veled művelhetem! - Azt hiszem erről minden adandó alkalommal tanúbizonyságot adunk... Nos, a türelem nem a legfőbb erényünk, de ez engem nem is zavar különösebben és addig nem is szeretnék ezzel foglalkozni, amíg panaszra nem adok okot vele.
Miután felszisszent finomabban bántam vele, hiszen első sorban nem fájdalmat akarok okozni és ez addig sikerült is, amíg tudtam magamról, mert minden egyes alkalommal teljesen elveszi az eszemet, édes nyögéseinél több pedig nem is kell...

- Te vagy a csodálatos. De még nem végeztem veled gyönyörűm. Ez még csak a bemelegítő kör volt. - Vele tényleg mindig fantasztikus lenni és kellett is néhány másodperc, amíg kitisztult a kép előttem az első extázisunk után, de ez még mindig nem a maximális volt. Ekkor oldalra fordultam és ujjaimmal intettem neki, hogy bújjon közelebb, ha megtette csak lágyan megcsókoltam, mialatt egyik kezem finoman a mellkasára siklott úgy döntöttem ismét hátra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 19.01.14 9:54

Nem azért szeretem mert a pénzével boldoggá tud tenni. Egyszerűen képtelen lennék megmagyarázni, hogy miért érzek így iránta, de azt tudom, hogy azt akarom, hogy ez sose múljon el.
- Nem, hiszen ezt pontosan tudod, de ha már így szóba hoztad... Én nem szeretném ha közöttünk lenne bármiféle házassági szerződés, mármint olyan ami a vagyonfelosztásról szól, mert az olyan, mintha csak a pénzedért mennék hozzád. - Erről még közöttünk sosem esett szó, de én tényleg nem akarok az anyagikkal foglalkozni. Nem a pénzéért megyek hozzá, hanem azért mert szeretem és ezért is fogom kimondani neki az oltár előtt állva az igent.
- Na és még mi mást szeretsz bennem? - Mindig lelkes vagyok, ha róla van szó, na és arról, hogy elérjem a céljaimat. Nem is olyan régen az is egy kitűzött célom volt, hogy csak is kizárólag engem akarjon, és tessék most már a menyasszonyának tudhatom magam. Persze, hogy váratlanul ért, mert nem gondoltam, hogy majd tizenkilenc évesen már eljutok odáig, hogy feleség váljon belőlem. De biztos vagyok abban, hogy nem követel el ezzel hibát, mert szeretem és nincs értelme bármire is várnunk.
- Nem csak a térdem remeg bele. - Mindig rá tud tapintani a lényegre, talán ez az egyik hátránya annak, hogy egy ügyvédet szeretek. Tényleg Desmond álmaim férfia, akivel az életemet össze szeretném kötni. Ő az a férfi, akire mindvégig vártam.
- Teljesen leveszel a lábamról, mikor ilyeneket mondasz nekem. - Hajoltam közel hozzá, hogy egy csókkal jutalmazzam. Most már biztos, hogy tényleg én vagyok a világ legszerencsésebb nője, hogy kiérdemeltem egy ilyen nagyszerű férfi szerelmét.
- Hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy ez most izgatóan hangzott-e, vagy iszonyúan perverz volt. - Lényegtelen, mert okom az biztosan nincs panaszra, mert ahogy bánik velem azt nagyon is tudom élvezni.
- Nem vagy te egy kissé mohó? - Sejtelmesen mosolyogva kérdeztem, miközben eleget téve kérésének közelebb bújtam hozzá. Mondhatom szépen elterelte a figyelmemet a csókkal, mert mire feleszméltem már újra háton voltam.
- Mégis mire készülsz? - Kezeim vállaira siklottak, onnan pedig tarkójára. Ezután pedig teljesen elvesztem vőlegényem igéző tekintetében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 20.01.14 16:56

- Hazudnék, ha azt állítanám, hogy ezen még nem gondolkodtam. De biztosan nem szeretnél? Jól átgondoltál mindent? Ha nem akarod, akkor nem lesz... Pedig, csak néhány évet kellene kibírnod mellettem. Megkapnál, mindent amit csak szeretnél, mert szerettél. - Tudom, erről nem is olyan mosolyogva kellene beszélnünk, hanem egy kicsit komolyabba. Én viszont a legkomolyabban így gondolom. Én akartam, hogy írjunk egy szerződést mindenesetre, de ha nem akarja, akkor nem lesz. Akkor is mindig törődni fogok vele. A válás sem volt teljesen vicc. Én őszintén megérteném, ha néhány év múltán elege lenne belőlem. Mindketten tudjuk, hogy velem egyáltalán nem mindig könnyű. Azt is, hogy már nem fogok megváltozni. Nem azért, mert érte nem tenném meg, hanem egyszerűen már nem menne. Én ezt az énemet már nem fogom kinőni. Persze komolyabb mindig lehetek, de annak valami oka is kell, hogy legyen.
- Inkább megmutatnám... - Ez most egy roppant kiváló alkalom arra, hogy megmutassam neki mi mindent szeretek benne. Egy szóval hát... Mindent! Szeretem csábos lábait, a formás fenekét, a kerek melleit, a puha bőrét, az édes ajkait, azt az elbűvölő zöld szempárt, de talán a legjobban mégis csak azt szeretem viszont, amivel szeretni tud.
- Nocsak, ez most egy beismerő vallomás volt? - Egyértelműen az volt. Tehát nem csak a térde remeg bele. Ezt mindenképpen jó tudni. De azt nem is lehetne nem megérezni, ahogy egész teste megborzong, ahogy letagadni sem. Kár is lenne, hiába is próbálná, ha úgy is tudja, hogy csúnyán lebuktatnám. Simán csak letesztelném, a teste pedig nem hazudna nekem. Egyébként is mi már túlságosan ismerjük egymást ehhez a játékhoz.
- Ennél könnyebben is letudlak venni a lábadról... - Erről sem kellene megfeledkeznie, hogy ment ez már egyszerűbben is, csak szeretem megadni a módját a dolgoknak, de ugyanakkor tudom, hogy most is legalább annyira működőképes az a módszerem is, amit a mai napig is előszeretettel alkalmazok olykor teljesen váratlanul.
- Mocskosul izgatóan. - Semmit sem vetek meg, ami mocskos, élvezhető és vele művelhetem, de persze ami még fontos, hogy ez kölcsönös legyen és nekem nagyon úgy tűnik, hogy az is. Még soha egyetlen nővel sem bántam ennyire jól, különösen azután, hogy túl voltunk a nagy éjszakán, amiről az egész szólt.
- Csak kissé vagyok mohó? - Kérdeztem vissza megjátszott csalódottsággal és sértettséggel, aminek persze semmi alapja sem volt.
- Szabad utat engedek mohóságomnak. Te pedig megpróbálhatod megakadályozni, de jobbat tudok... Csak élvezd! - Úgy is mondhatjuk, hogy meghálálom a kis műsort. Először nyakát vettem ostrom alá - de most nem szándékozom látható nyomokat hagyni magam után - majd onnan egyre lejjebb kezdtem el haladni számmal és nyelvemmel egyaránt kényeztetve felső testét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 20.01.14 21:46

Nem akarok a szerződésekére gondolni. Mert akkor már ne csak a válás esetén lévő vagyonfelosztásról állapodjunk meg már az esküvő előtt, hanem csináljunk egy hűségszerződést is, ami leginkább arról szól, hogy nem hiszünk abban, hogy a házasságunk alatt képesek lennénk egymáshoz hűségesek maradni. Nem nevezném naivságnak, egyszerűen csak bízok benne és szeretem annyira, hogy ne írjak alá efféle papírokat.
- Teljesen biztos vagyok abban, hogy nem szeretnék semmiféle szerződést! Egyszerűen csak szeretlek és nem akarok még a válás gondolatára sem gondolni, sokkal inkább arra, hogy miután kimondtuk az igent nagyon boldog évek fognak ránk várni, bármeddig is fog tartani a közöttünk lévő szerelem. - Nem fogok olyan lenni, mint Lily, hogy addig marad egy férfi oldalán, ameddig biztonságot jelent számára a bankszámla nagysága ahhoz, hogy fenntartsa azt az életet, ami szerinte neki kijár.
- Az ügyvédem jelenléte nélkül nem vallok be semmit. - Hatalmas mosoly jelent meg arcomon, hiszen Desmond nem csak a vőlegényem, hanem egyben az ügyvédem is. Szóval ezt veheti igennek, beismertem neki, hogy csókjaitól nem csak a térdem remeg meg. Persze ez egyáltalán nem különös, főleg úgy, hogy nagyon is jól tud csókolni.
- Hát persze, azok után nem is nehéz, hogy ismered a gyenge pontjaimat. - De neki szinte már nem kell csinálni semmit sem, bőven elég annyi is, ha mosolyogva néz rám, majd magához ölel és már le is vett a lábamról. Már nem kell virágot sem hoznia ahhoz, hogy ezt elérje nálam, pedig már párszor azt is bebizonyította, hogy nagyon is tudja, hogy mi a kedvenc virág fajtám, hát ennyire figyelmes az én vőlegényem.
- Nos, ezzel nagyon is felkeltetted a kívánságomat. - Ha már a mocskosul izgató dolgoknál tartunk akkor egyből eszembe jut az, amit velem tett a nyaralóba. Nem igazán szeretem a tequilát, de azt annál jobban, ahogy rólam szereti fogyasztani.
- Most mondtam volna, hogy nagyon is az vagy? Mert tény, hogy az vagy, csak szépíteni szerettem volna a dolgon. - Ez is amolyan eset, hogy a kisujjamat nyújtom felé és az egész kezemet szeretné, de ezt egy cseppet sem tudom bánni. Akkor kezdenék el aggódni, ha már nem vágyna rám ennyire, mert akkor abból tudnám, hogy kettőnk között nagy gondok vannak.
- Bármit is akarsz velem művelni biztosra veszem, hogy csak élvezni tudom. - Erről az is tanúskodik, hogy alig, hogy tudattam vele véleményemet már elégedetten fel is nyögtem miután megkezdte a kényeztetésemet. Egyszerűen csak élvezni lehet, ahogyan velem bánik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 11.04.14 21:25

- Pedig csak néhány évet kellene lehúznod, hogy megszabadulj tőlem. - Ügyvéd vagyok. Még szép, hogy tudom, valamint szem előtt tartom ezeket a dolgokat is még így a házasságunk előtt állva. De persze a jelenlegi helyzetben nem lépnék fel jogi tanácsadónak. De bármennyire is nem szeretnénk a váláson gondolkodni azt be kell látnunk, hogy valamikor a szüleink is boldogok voltak együtt. Én nem tudnám elégszer elmondani, a világ létező összes ideje sem volna elég, hogy kifejezzem mennyire szeretem, így ha biztos benne, hogy semmiféle szerződésről sem szeretne hallani, akkor nem fogunk tovább ezzel foglalkozni. Egyébként is képtelenségnek tartom, hogy egyik napról, hétről, hónapról a másik megszűnjek őt szeretni. Ha őt elveszíteném, akkor egyben az életem is értelmét veszítené. Ő most már hozzám tartozik. Nem fogom elengedni... Néha még nekem is elképesztően nagy szükségem van arra, hogy szeressen valaki, hogy viszont szerethessek valakit.
- Nincs is rá szükség. - Nem a pókerasztalnál nyertem a diplomámat kártyán.  Engem nem könnyű félrevezetni és az édes kis menyasszonyomnak még bőven van mit tanulnia ezen a téren, bár a meglepetéseit azt imádom. Viszont nem akarom, hogy hazudjon. Nem akarom, hogy titkaink legyenek. Boldog akarok lenni. Egyszer azt érezni, hogy valaki mellett tényleg megfeledkezhetek mindenről. Cassandrához, amikor hazajövök úgy érzem, hogy a külvilág teljesen kiszorul és semmi sem számít csak az, hogy vagyunk egymásnak, hogy mi mindig itt leszünk egymásnak.
- Nem tehetek róla, hogy olyan édes vagy, hogy imádom a tested minden egyes kis porcikáját. - Ennek ellenére ugyanolyan örömmel és élvezettel fedezem fel újra és újra, tapasztalom ki a gyenge pontjait és röpítem el a földi paradicsomba. Bár hozzászoktam, hogy soha senkit sem kellett levennem a lábáról, az is elég volt, ha megvillantottam tökéletes mosolyomat, Cassandra ő más. Őt szeretem és azt akarom, hogy ezt mindig érezze.
- Ezen nincs mit szépíteni. Belőled sosem elég. - Mindig is mohó természet voltam. Elértem, amit akartam, majd többre és többre vágytam. Mindezeket az érzéseket most már egyetlen nőre vetítem ki. Tovább folytatva hódító hadjáratomat hasán kalandoztam el olykor talán csiklandozva egy kicsit. Fel nem foghatom hogyan lehet ennyire hibátlan... A hab a tortán azután következett, hogy nyelvemmel haladni kezdtem lefelé a hasán... Pontosan oda, ahol mostanára a leginkább vágyik az érintésemre. Nem tétlenkedve nyelvemmel játékosan kezdtem el ingerelni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 12.04.14 19:43

Nem a pénzéért fogok hozzá menni, vagy éppenséggel a neve végett, hogy Drescher lehessek, de tény, hogy fel fogom venni a nevét, ha a felesége fogok lenni. Mégis nekem ez nem számít, mármint én tényleg szeretem és nem azért mondtam neki igent, mikor megkérte a kezemet, hogy hasznot húzzak belőle.
- Nem szeretnék tőled megszabadulni, sem most, sem pedig évek múlva. Édesem, azért fogok hozzád menni mert szeretlek és  veled szeretném leélni az életemet. Veled akarom tervezgeti a közös kis jövőnket, tőled szeretnék gyereket, vagy akár gyerekeket. - Előbb a házasság, utána pedig a családállapítás is szóba jöhet. Úgy érzem fiatal vagyok még a gyermekvállaláshoz, de mégis annyira szeretnék már egy kicsi trónörököst. Abban pedig egészen biztos vagyok, hogy Desmond nagyon is boldog lenne ha az esküvő után pár hétre, hónapra bejelenteném, hogy apa lesz. Ha pedig fiút várnék, olyan boldog lenne, mint még soha sem volt. Persze én kislányt szeretnék, de előbb jöhet egy kisfiú, utána pedig csinálhatunk egy húgocskát is neki.
- Én pedig azt imádom, ahogy kimutatod, hogy mennyire imádod. - Nem múlik el úgy egy nap sem, hogy ne bizonyítsa be nekem, hogy mennyire imád. Úgy érzem, hogy ismét eljött az a bizonyos pillanat, mikor bizonyítani szeretne nekem. Eleinte elnevettem magam, hiszen hasam nagyon is érzékeny arra, amit most éppen a nyelvével művel, de aztán... Alsó ajkamba harapva nyögtem fel, mikor nyelvével legérzékenyebb pontomat kezdte el izgatni.
- Istenem! - Lepedőt markoltam minkét kezemmel, ahogy felsikítottam az élvezettől. Desmond mindig is tudta, hogy hogyan kell bánni a testemmel, hogy a lehető legintenzívebb élvezetet tudjam átélni.
- Hűha! Te aztán tudod, hogy hogyan kell velem bánni. - Zihálva kapkodtam a levegőt, mindkét kezemet fejemhez kapva. El sem akarom hinni, hogy ez tényleg valóság. Nagyon is sikerült kifárasztania, persze nagyon hosszú esténknek köszönhetően ez nem is csoda.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 14.04.14 12:38

- Egy kisfiút mindenképp, utána jöhet apa kicsi hercegnője is. - Mindketten egyedüli gyerekek vagyunk a családban. Hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy ez csöppet sem mutatkozik meg rajtunk, ahogy a külvilághoz viszonyulunk. Szóval, azt szeretném, ha egyből gyerekekről beszélgetnénk. Az biztos, hogy mindenképpen el lesznek kényeztetve. Azért egy foci csapatot nem szeretnék alapítani, de szeretnék már körülöttük látni egy kis pöttömöt, akiben Cassandrát vagy épp magamat láthatom vissza, hogy soha ne felejtsük el, hogy bizony mi is ilyenek voltunk.
- Akarok egy kislányt, aki olyan gyönyörű lesz, mint az édesanyja, valamint egy kisfiút, aki olyan szívtipró lesz a nők körében, mint az apja volt... - De ha párosával érkeznek az sem jelent gondot. Már csak a gondolat is mosolyt csalt az arcomra, de pillanatnyilag semmi sem tenne boldogabbá, mint az, hogy együtt tervezhetjük a közös jövőnket, az életünket. Többek között emiatt sem akartam évekig húzni az eljegyzést, majd az esküvőt, mert szerintem nincs mire várnunk. Én szeretem Cassandrát. Nem fogom meggondolni magam. Kellően megkomolyodtam már egy ilyen döntéshez... Vele szeretném leélni az életemet. Igaz, hogy rá bármeddig várnék, ha még nem állna készen a házasságra ahhoz, hogy máris az oltárhoz sétáljon, de nem bírtam már tovább, így megkértem a kezét úgy, ahogy az a nagy könyvben megvan írva.
Azt kell mondjam hamar belelendültem a játszadozásba... Időről időről úgy bánok a testével, mint egy kíváncsi kisfiú, aki minden egyes apró kis szegletét ki szeretné ismerni. Nos, azt hiszem jól ismerem már, amit minden alkalommal alátámaszt édes nyögdécselésével. Eleinte csak játékosan izgattam a nyelvemmel, de amikor már éreztem, hogy kellőképpen feltüzeltem, akkor vettem csak igazán ostrom alá legérzékenyebb pontjait. Bőven volt alkalmam kitapasztalni ezt az utat, hogyan tudom a legintenzívebb élvezetekben részesíteni, ami engem is legalább akkora élvezettel tölt el mindig.

- Csak próbállak felkészíteni a nászéjszakánkra. - Amikor egyetlen percet sem fogom aludni hagyni, de most még mindkettőnkre ránk fér. Leheveredve mellé húztam közelebb magamhoz, hogy átölelhessem, mert csak így tud elaludni. Betakartam magunkat, adtam még neki egy jó éjt csókot, majd lassan lehunytam a szemeimet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$ 14.04.14 22:52

Túl korai erről még beszélnünk, de azért még fantáziálhatunk arról, hogy az esküvő utáni években hány kis csemetét szeretnénk magunk körül látni. Képes lennék feladni eddigi alakomat a családért, gyerekeinkért, mert minimum kettőt azért szeretnék, egy kis fiút, aki olyan macsó lesz majd, mint az apja és egy kis lányt, akivel együtt tudnék vásárolgatni. Nem vagyunk tökéletes pár, sőt szerintem ez akkor sem fog változni, ha végre a felesége leszek, akkor is lesznek közöttünk kisebb, nagyobb hullámvölgyek, de abban egészen biztos vagyok, hogy nagyszerű szülő válna belőlünk. Annak pedig csak örülni tudok, hogy ezzel egy véleményen vagyunk. Két gyerek nekünk bőven elég lesz, de ha a sors úgy hozná, hogy megáld minket egy harmadikkal annak is örülni tudnék, habár nem biztos, hogy először sikerül neki fiút szülnöm, ahogyan az sem, hogy a második gyerekünk lány lenne. Akár az is előfordulhat, hogy két fiút szülők neki, vagy éppen két lányt. Aztán meg addig próbálkoznánk még nem lenne fiúnk, vagy lányunk is?  
- Akár az esküvő után bele is vághatunk a baba projektbe. Persze talán nem állunk még készen erre, de idő közben bele jövünk. Nem akarok évekig várni arra, hogy láthassalak babázni a kislányunkkal, vagy autóval játszani a kisfiaddal. - Szeretnék csinos, fiatal anyuka lenni, mert nem akarok nyugdíjas korba lenni mire elérkezne a diplomakiosztójuk.
- Nem fogom ám beérni a nászéjszakánkon ennyivel, na nem mintha okom lenne panaszra. - Jó kedvűen nevettem halkan fel, már csak attól is, hogy elképzeltem mennyire nem fogjuk hagyni aludni egymást.
- Jó éjt. - Vissza csókolva öleltem át. Vállamat fejére hajtva hunytam le számpáromat. Már csak attól is boldog voltam, hogy magam mellett tudhatom, hogy ölelhetek, hogy előttem áll még egy éjszaka, amit vele tölthetek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Nem szokványos házavatás :$

Vissza az elejére Go down

Nem szokványos házavatás :$

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Drescher villa-