welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Everybody wants to be a cat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Everybody wants to be a cat 14.12.13 2:08

Kissé tartok attól, hogy amikor véget érnek a mézesheteink akkor a fejünk felett összecsapnak a villámok. Mert még a szerelmesek is szoktak olykor vitatkozni, ilyen az élet rendje. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek és amilyen akaratosak vagyunk mindketten, gondolom lesz olyan alkalom, mikor a véleményünk eltérő fog lenni és bekövetkezik a vita.
- Édesem ez nem volt fenyegetés, tekintsük inkább csak elővigyázatosságnak, mert még időben szóltam, hogy mire is számíthatsz tőlem. Ami pedig a hisztit illeti, biztosan nagyon meg fogod bánni, habár még nem igazán tudod, hogy olyankor milyen vagyok, de ez jobb is. - Nem szokásom egy helyben toporogva hisztérikus rohamot kapni, de ez bármelyik másodpercben megváltozhat, akármikor kitörhet belőlem a hisztérika királynő, bár eddig tényleg megúszta, nem kellett még átélnie, hogy olyankor milyen tudok lenni, szerencsére nem is sűrűn tör rám.
- Még a végén cuki kis köténykében főzőcskéző háziasszonyt faragsz belőlem. - Mosolyogva mondom, mert mindketten tudjuk, hogy ettől az elképzeléstől mennyire távol állok. Eddigi életem során ritkán fordultam meg a konyhában, sőt nem is igazán készítettem saját kezűleg bármit is, de innentől kezdve a dolgok alaposan meg fognak változni az életemben. Mert ha már férjes asszony fogok lenni, akkor még szép, hogy az én drága férjem kívánságát fogom lesni, legyen szó bármiről, még a főzésről is.
- Ezzel arra szeretnél célozni, hogy nem is válna belőlem jó feleség? - Mert szerintem senki sem sejti milyen is lehet feleségnek lenni, csak egyszerűen belecsöppennek és idő közben megtapasztalják az érzést. Nekem is kell egy kis idő, mire rá tudok érezni ennek az ízére. De tényleg megpróbálok olyan nő és feleség lenni, akire mindvégig vágyott.
- Azért ez valamennyire megnyugtató tud lenni számomra. - Arról szólnak a kompromisszumok, hogy mindkettő félnek jó legyen az adott helyzet, remélem azért tényleg lesz olykor választásom és nem csak az fog lenni, amit Desmond szeretne. Mert tudom már milyen akaratos is tud lenni, csak ezzel annyi baj van, hogy legalább én is éppen olyan akaratos tudok lenni. De előre ez miatt nem pánikolok, majdcsak lesz valahogy, mindig van valahogy.
- Kezdesz kíváncsivá tenni. - Sejtésem sincsen arról, hogy mégis mire készülhet, de már alig várom, hogy megtudjam. Arra viszont végképp nem számítottam, hogy a kis hatalmi harcunk közepén leesünk az ágyról és végül a padlón kötünk ki. Szerencse, hogy a szőnyeg puha és nem ütötte meg magát, főleg mert az esés következtében sikerült ráesnem.
- Úgy látszik nekünk még a legnagyobb ágy sem elég nagy. - Sejtelmesen rámosolyogtam, mikor megéreztem hogy megpaskolta a fenekemet, tudtam mit szeretne, mégsem mozdultam még meg, inkább helyette még a földön fekve megcsókoltam.
- Ha már lekerültünk maradhatnánk is itt, vagy van valami ellenvetésed? - Úgy rémlik még nem avattuk fel a hálószobaszőnyeget, pedig nekem nagyon kényelmesnek tűnik, de akkor sem ellenkeznék ha csak úgy felkapna és visszatessékelne az ágyra, hogy ott folytassuk, ahol az esés előtt abbahagytuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Everybody wants to be a cat 28.12.13 18:32

- Akkor megragadom az alkalmat és elárulok valami fontos dolgot rólam, amit jó ha tudsz. Nálam elsősorban nem a hisztériával érhetsz el valamit, hacsak nem az az elsődleges célod, hogy felidegesíts. - Mert hisztériával az nagyon hamar befog következni. Viszonylag eléggé sok türelmem tud lenni, ha szükséges, de akkor sem végtelen és előbb-utóbb elszakad a cérna és azt hiszem akkor fog véget érni egy beszélgetésünk. Nem szeretek és nem is szeretnék vele veszekedni, de természetesen a mi kapcsolatunkban is volt már rá példa és még nem egyszer lenni is fog. Abban pedig még nincsen semmi, ha tisztában vagyunk vele, hogy mi tudja leginkább bosszantani a másikat. Ezen kívül vannak bizonyos dolgok, amelyekről egyáltalán nem vagyok hajlandó hallani sem, mert ezek a dolgok elsősorban ki lettek kizárva és azt akarom, hogy a legminimálisabban szerepeljenek csak a közös életünkben. Nagyon sajnálom, de mindaddig amíg a tőlem kapott eljegyzési jegygyűrűt viseli, addig egész biztosan nem fogja egy vadidegen férfi nyakába pakolgatni a lábait. Azt hiszem rosszul leszek, azaz van egy olyan érzésem, hogy ez az egyetem kérdés még meglehetősen sok fejfájást fog nekünk okozni, de inkább nekem a többet. Mindegy, ebbe ugyanis nem fogok belegyezni.
- Nem áll szándékomban, de attól még a cuki kis kötényke maradhat, de csak az amennyiben más nem fog lenni rajtad. - Azt hiszem ebbe így máris beleegyezem és biztosra veszem, hogy onnantól a főztjére sem panaszkodnék. Előfordult már velünk párszor, hogy türelmetlenek voltunk és kihagytuk a főételt, hogy egyből a desszerthez ugorjunk. Nekem főként rossz szokásommá vált az utóbbi években, de bátran kimerem jelenteni, hogy az eddigiek során még egyetlen nő sem hordott le a neveletlenségem végett. Azt pedig tényleg nem várom el tőle, hogy holnaptól kezdve teljesen vállalja magára a háziasszony szerepét... Hatalmas tévedés, ami azért is különös, mert mi általában nem szoktuk egymást félreérteni, most mégsem értene meg engem?
- Nem! Én valami egészen másra szerettem volna célozni, de nem fontos. - Most már legalábbis nem az. Valóban senki sem tudhatja, láthatja előre, hogy milyen férj ás feleség majd szülők válnak belőle egy napon. De nem is ez számít. Én azért kértem meg a kezét, azért kértem, hogy legyen a feleségem, mert szeretem, mert képes engem szeretni az égbe kiáltó hibáimmal együtt. Őszintén? A legkomolyabban mondom, hogy teszek rá, ha kiderülne, hogy mégsem állja meg olyan jól magát a házimunka területén, arra majd veszünk fel egy házvezetőnőt.
- Akkor szerinted most mégis mit kellene tennünk? - Mert valamihez kezdenünk kell... Én pedig nagyon kíváncsi vagyok, hogy az én dögös menyasszonyom mégis hogyan kezelné a kialakult helyzetet. Most igazán nyitott vagyok bizonyos ötletekre és javaslatokra, de akár arra is, hogy megbosszuljam a történteket, mert ez tagadhatatlanul, előre kitervelt merénylet volt ellnem, amit nem hagyhatok következmények nélkül.
- Igen lenne... Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, hogy felavassuk a halószobaszőnyeget keríteni fogunk rá alkalmat, de nem most. - Most valahogy nincs kedvem a hálószoba szőnyegén szeretkezni egy hatalmas hálószobaágy mellett, de mint a vőlegénye ünnepélyesen megesküszöm rá, hogy nem fogom elfelejteni az óhaját, talán előbb is befogom váltani az ígéretemet, mint gondolná. Ő pedig mint a menyasszonyom köteles lesz nekem elcsábulni. Kötelességünk minden egyes helyszínt felavatni a közös otthonunkban. Amint felemelte azt a kerek fenekét és lehetőségem nyílt rá átfogtam a combja körül, hogy ne tudjon szabadulni és alaposan beleharaptam...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Everybody wants to be a cat 29.12.13 23:09

Nem hinném, hogy bármit is elérnék a hisztivel, nem mintha eddig annyiszor csaptam volna ki a hisztit, nem! Nekem sokkal jobb módszereim vannak ahhoz, hogy elérjem azt, amit akarok. Általában könnyű dolgom van, egy kis csábítás és már képtelen is ellenállni az akaratomnak. Persze nem mindig ilyen egyszerű, mert van mikor nagyon megmakacsolja magát, na akkor eléggé nehéz bárhogyan is hatni rá, de nem lehetetlen.
- Ugyan édesem, miért lenne jó az nekem, hogy ideges lennél rám? - Hacsak nem a veszekedések utáni békítőszex akkor nem is élvezem. Mert miután ideges lenne rám gondolom össze is vesznénk, de aztán egymásnak esve könnyedén kibékülnénk. Vagyis jobban mondva én leginkább erre számítok.
- Azt hiszem megoldható lenne. Legalább úgy el tudnám terelni az iszonyú főztömről a figyelmedet. - Mert ugye ha csak egy kötény lenne rajtam ameddig főzőcskéznék és még úgy is szolgálnám fel neki az ételt ha nem lenne az ízlésére, akkor akár magamat is fel tudnám ajánlani kárpótlás céljából. Azt pedig biztosan tudom, hogy még ha a főztöm nem is aratna sikereket nála, de azért engem ettől függetlenül szívesen kóstolgatna.
- Biztosan nem szeretnéd elmondani nekem, hogy mire szerettél volna célozni? - Őszintén egy egészen kicsit elveszítettem a fonalat, ami nem is csoda, hiszen annyi mindenről volt már szó, hogy már alig tudom vele tartani a tempót. Én csak innentől annyit tudok tenni, hogy próbálok olyan menyasszony lenni, akit maga mellett szeretne tudni, pedig rólam sem mondható el, hogy tökéletes voltnék, sőt egyáltalán nem vagyok az, ezért is látom előre, hogy mennyi apró kis hibát fogok még elkövetni, mikor éppen a kedvében szeretnék járni. De azért remélem nem gyújtom fel valahogy a konyhát, mikor egy szál kötényben próbálnék valamit összehozni neki.
- Semmit sem kellene tennünk, csak élni a kialakult helyzettel és a legjobbat kihozni belőle. - Engem nem tudott zavarni az, hogy leestünk az ágyról a nagy hatalmi harcunk közepette. Szerintem ez az egész vicces, hogy tényleg a legnagyobb ágyat választottuk ki és mégsem bizonyul elegendőnek. Ami persze nem is csoda, tekintve hogy mindketten milyen szenvedélyesek tudunk lenni, az lenne a furcsa, ha elférnénk az ágyban.
- Legyen ahogyan szeretnéd. - Mert nekem tényleg mindegy, hogy hol csak az számít hogy vele lehessek. Engedelmesen felkeltem, hogy újra az ágyon találjam magam, de útközben elkapott és könyörtelenül belém harapott. Meglepettségemben hatalmas sikoly szakadt ki belőlem. Váratlanul ért az ellenem irányuló támadása. De hát nem hittem volna, hogy képes lesz bele harapni a fenekembe.
- Remélem tudod, hogy ezért még nagyon meg fogsz fizetni. - Sziszegve ejtettem ki szavaimat, hiszen hátsó fejem még mindig sajgott és lefogadom lassan kivehető fog lenni az egész fogsora.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Everybody wants to be a cat 06.01.14 16:11

- Elképzelésem sincs, különösen abban az esetben, ha nem kapod meg, amit akarsz és még a tetejében össze is veszünk. - Hajlamosak vagyunk már. Már egész rutinosan, könnyedén és meglehetősen rövid idő alatt megy és profi szinten tudjuk művelni, a békítőszexben pedig verhetetlenek vagyunk, ha pedig arra nem kerül sor, akkor tényleg nem vagyunk épp rendben. Én olyankor jobb esetben dolgozom, a kevésbé jóban alkoholba fojtom a bánatom, Cassandra pedig simán csak koplal és szerencsés, ha senkivel sem találkozik abban az időszakban, mert az fájni tudna. Nem igazán tudja leplezni, mikor valaki épp nagyon szúrja a szemét vagy simán csak nem kíváncsi rá, ellenkezőleg előszeretettel adja annak a valakinek a tudtára olykor csöppet sem burkoltan. Ami pedig engem illet nem is akarom, határozottan kijelentem, hogy senkit sem akarok látni egy bizonytalan ideig és próbálják azt betartani. Nagyon a nehezemre esik haragudni rá és a legtöbb helyzetben inkább csak magamra vagyok dühös, még akkor is ha épp vele veszekszem, persze azért akadnak kivételek. Nem mondom, hogy nem tudja hogyan csapja ki a biztosítékot, mert nagyon is tisztában van vele.
- Nem akarok veled most veszekedni. - Nem azt akarom, hogy felejtsük el, csak egy időre tegyük ezt most félre. Ahhoz még túlságosan korán van, hogy máris a szőnyeg alá söpörjünk a kisebb problémáinkat és ezt nem is igazán tekinteném annak, mindössze annyit szeretnék, ha komolyan venne, valamivel komolyabban. Én akkor nagyon is az voltam a gyűrűvel a kezemben és mindazt amit mondtam úgy is gondoltam minden egyes szót. De valahogy most nem vagyok erre hangolódva és magunkat ismerve tudom, hogy csak összevesznénk csúnyán és hangosan. Most már ezt is megtehetjük, de minek sietnénk el? Ráérünk még az ajtókat csapkodni.
- Te már megtetted. - Mondtam miközben ujjaimmal finoman cirógatni kezdtem combját, újra és újra végigsimítva finom bőrén. Ő azt hiszem tényleg a lehető legtöbbet és legjobbat tudta kihozni belőlem. Úgy érzem érte tényleg megtudnék változni, ha valóban erre kérne, de már most is vagyok. Azt még nem tudom, hogy ez jobban kinek köszönhető az önuralmamnak vagy annak, hogy képes olyan nagy hatással lenni rám, mint eddig még senki, egyetlen nő sem.
- Remélem... Minél előbb, ugye? - Igen, könyörtelenül beleharaptam és iszonyúan élveztem, amit az elégedett mosolyom is tökéletesen tükröz, akárcsak a felcsillanó szemeim. Ezt akartam hallani. Gyönyörű volt. Máris készen állok a bosszúra. De előbb még türelmetlenül szabadultam meg az utolsó ruharabjainktól is, majd mikor ismét az ágyon voltunk lassan kezdtem el egészen a bokájától haladni felfelé miközben apró csókokkal halmoztam el és a megmaradt tejszínhabra is gondom volt a testén. Alig vártam, hogy újra felérjek az ajkaihoz és ekkor már nem is kínoztam tovább. Nem akartam még jobban megváratni és már magammal sem igazán bírok. Egyik combjába belemarkolva húztam fel a lábát az oldalamhoz úgy hatoltam belé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Everybody wants to be a cat 09.01.14 15:09

Néha azért tényleg szánt szándékkal idegesítem mikor nem kapom meg azt, amit szeretnék. Olyan alapon, hogy ha nekem nem jó, akkor teszek róla, hogy neki se legyen az. Gondolom ilyenkor mennyire elbűvölő tudok lenni, szerintem ilyenkor még azt a napot is átkozza, mikor először találkoztunk. Tudom vannak napok, mikor velem sem könnyű bírni, de egy kapcsolatban akadnak hullámvölgyek, nem hiába van úgy az esküben is, hogy jóban rosszban együtt. Igen, ezt pedig nem is olyan sokára mindketten ki fogjuk mondani és hivatalosan is együtt fogunk lenni. Ez a házasság dolog egy kicsit feszélyez, mármint nagyon örülök annak, hogy össze szeretné velem kötni az életét, de még rengeteg elintézni valónk van a nagy napig és vészesen közel van a kitűzött dátum.
- Én sem szeretném azt, hogy összevesszünk. - Nagyon is rózsaszín köd lebeg a szemem előtt a szerelemtől és nem akarom beárnyékolni ezt a veszekedéssel. Inkább szeretném kimutatni, hogy mennyire hálás vagyok azért, hogy kaptam tőle egy ilyen kis aranyos cicát. Azt hittem sosem engedné meg, hogy a közös házunkban kis kedvencet tartsak, főleg nem egy cicát. Tényleg hatalmas meglepetés volt tőle, hogy úgy kaptam tőle, hogy még nyaggatnom sem kellett érte. Ilyen figyelmes az én drága vőlegényem, akire nem sokára büszkén mondhatom, hogy már a férjem.
- Nem volt nehéz dolgom. - Jó alapanyagot kaptam, amivel könnyű volt bánni. Jó azért bevallom néha azt hittem teljesen a lehetetlenre vállalkoztam, de ahogy most élvezem Desmond cirógatását már ebből tudom, hogy minden fáradozást megért.
- Előbb, mint gondolnád. - Sejtelmesen csak ennyit közöltem vele, de a részleteket már nem mondanám el neki. A bosszú legyen csak meglepetés, de abban biztos lehet, hogy fájdalmas fog lenni, nagyon is. Elvégre engem sem kímélt, biztos fogok lenni, hogy nyoma fog maradni, sőt napokig fájni is fog, de elnézve nagyon is elégedett, hogy ezt tehette velem. Ami pedig engem illet panaszom sem lehetne rá, nagyon is élvezem ahogyan ajkával végig haladva testemen halmoz el csókokkal. Hangos nyögéssel adtam tudtára, hogy mennyire élveztem, hogy újra magamban érezhetem. Azt hiszem most jött el a bosszú ideje - talán ezzel a tettemmel még jobban fel tudom majd tüzelni, ha ez egyáltalán még lehetséges lenne - tarkójánál össze kulcsolom ujjaimat, úgy húzom magamhoz közelebb, hogy ajkaimmal nyakára tudjak tapadni. Nem finomkodva kezdtem el szívni, hogy reggelre nagyon is nyoma maradjon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Everybody wants to be a cat 10.01.14 19:46

- Azért, mert nem akartad észrevenni a nehezítő körülményeket. Csak annyit tudtál, hogy mit akarsz és csak a célt láttad a szemed előtt lebegni. - Ez a módszer valahonnan annyira ismerős, mégsem tudok rájönni, hogy vajon miért. Talán mert abban az időszakban túlságosan is hozzám szeretett volna igazodni, hogy aztán túl tegyen rajtam és megmutassa, hogy van olyan jó, hogy megérdemeljen, hogy többé ne vágyjam másra. Hát ez sikerült is neki. Annak viszont továbbra sem örülök, ha ezt csinálja velem, hogy a saját fegyvereimet, módszereimet és eszközeimet fordítja és használja fel ellenem. Nem tagadom nagyon is dögös a szerepében, egy ideig tudom is értékelni az igyekezetét, ezzel már csak annyi lenne a probléma, hogy olykor hajlamos túlzásokba esni és elfelejti mikor kell abba hagyni.
- Törődj bele szépségem, hogy mellettem nem mindig az elképzeléseid szerint fognak menni a dolgok. - Rajtam pedig nem lehet csak úgy bosszút állni következmények nélkül. Szóval, ha komolyan gondolja, akkor bizony csúnya és hosszadalmas harcnak nézünk elébe, így nem maradt más választásunk, mint minden percét kiélvezni. Azt pedig már kétségbe sem vonom, az utolsó leheletnyi energiámat is kifogja szívni belőlem, a véremen kívül persze.
Nem akartam mégis hangosan felszisszentem összeszorítva fogaimat, ahogy csöppet sem finomkodva kezdte el kiszívni a nyakamat. Jól van, ezt a véres részt nem gondoltam egészen komolyan, de úgy tűnik most már ennek is fontos szerepe lett a mi kis játékunkban, amit egymással, egymás ellen vívunk, de akkor legyen... Én eltűrőm. Elviselem azt is, hogy reggelre irtó pocsékul fogok kinézni minden értelemben. De biztosra veheti, hogy ezt még megfogom neki hálálni. De most csak engedtem neki, had élje és élvezze ki a bosszúját. Végül kissé már erősebben markoltam bele a lepedőbe, mikor érezhetően kezdett belendülni, de mégis van egy olyan érzésem, hogy reggel még sokkal jobban fog fájni, mondjuk a látvány, ami a tükörben fog várni rám. De addig is inkább arra összpontosítottam, hogy a szívem hölgyét minél magasabbra emeljem a fellegekbe, amit azt hiszem ezúttal a csábos ajkaival adott a tudtomra, méghozzá a nyakamon. Kimerültem heveredtem, inkább dőltem le mellé az ágyban és tudom, hogy még így is élménydús éjszaka áll előttem a nyakammal és vele az oldalamon, amíg el nem kezd zsibogni. De remélem arra már neki is sikerült rájönnie, hogy ma már ne várjon túl sok mindent tőlem, de hogy meggyorsítsuk a dolgot közelebb húztam magamhoz, ezzel is arra célozva, hogy most már bújjon hozzám és aludjunk...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Everybody wants to be a cat 11.01.14 10:04

Igaza is van, jóformán nem érdekelt semmi és senki sem, csak arra tudtam összpontosítani, hogy megkapjam azt, amit szeretnék. Így is lett. Ebben viszont néha voltak kétségeim, mert nem mindig alakultak az elképzeléseim szerint a dolgok. Tény, hogy a mi kapcsolatunkban több nehezítő tényező volt, mint másoknál lenni szokott, de ketten le tudtuk küzdeni őket.
- Ezért a célért meg is érte küzdeni. - Ha nem tettem volna, talán most nem mondhatnám el magamról, hogy a menyasszonya vagyok. Akármilyen nehéz úton is jutottunk el idáig azt kell, hogy mondjam megérte. Minden egyes perc amit vele töltöttem úgy volt jó és szép ahogy volt. Nélküle már elképzelhetetlennek tartom az életemet. Desmond az egyetlen biztos pont az életemben, akármi is történjék mindig velem fog maradni. Erre persze nincsen semmi garancia, de nevezzük ezt női megérzésnek.
- Ebbe már régen beletörődtem. - Vagyis nagyon próbálkozok, de nem mindig sikerül. Sokszor, sőt túl sokszor mások az elképzeléseink, ezért keresztezzük egymás elképzeléseit. Ami pedig engem illet, nos nem tudom bánni, hogy néha harcolunk egymással.
Bekövetkezett az édes bosszúm ideje, csak nem hagyhattam megtorlás nélkül azt, hogy kedve szerint bele harap formás hátsómba. Akármennyire is élvezte, hogy megteheti velem ezt, szerintem én annál jobban élveztem azt, hogy cserébe szépen kiszívtam a nyakát. Ennek bizony nyoma fog maradni, pont úgy mint az én hátsómon a fogsora. Idő közben elszakadtam nyakát, hangosan nyögtem, vagyis inkább sikítottam fel, mikor újra egy csodálatos orgazmussal ajándékozott meg. Hirtelen szóhoz sem tudtam jutni, mire pedig már feleszméltem a mámorból már oda tessékelt magához. Elégedetten mosolyogva simogattam lágyan meztelen felsőtestét, kiélvezem kezem alatt domborodó kockáit. Fejemet vállára hajtva bújtam még közelebb hozzá, hogy alvás előtt még tudjak neki adni egy jó éjt puszit.
- Szeretlek. - Halkan suttogtam, túlságosan kifárasztott az iménti teljesítményével, ezért a vártnál hamarabb sikerült elaludnom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Everybody wants to be a cat

Vissza az elejére Go down

Everybody wants to be a cat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Drescher villa-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához