welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Hellfire pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Hellfire pub 04.10.13 22:22


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 04.10.13 22:33

Tényleg nem tudom elképzelni róla, hogy valamikor is bokszolt. Oké persze kemény csak, ez nyílt tény már csak a szavai és a viselkedése alapján is, de valahogy nem illik a külsejéhez az, hogy összetörjék az arcát. Nem is tudom ez a sport egyáltalán nem illik a nőkhöz. Lehet, hogy ez rossz előítélet, vagy valami, de akkor sem... túl erőszakos, és egy-egy szép arcot igazán nem jó dolog így tönkre vágni. Persze az nem tűnt fel, hogy a szavaiban dicséret rejlene, bár lehetett volna annyi sütnivalóm, hogy esetében ez bőven annak számít. Csoda, hogy nem valami olyasmit mondott, hogy jobban értékelte volna, ha kiütnek, hiszen eddig még annyira vágyott a törött orrom látványára, hogy ihaj.
- Kösz! Eszméletlen módon tudod erősíteni az ember önbecsülését. - rázom meg a fejem egy mosollyal. Áh, nem is vártam el tőle semmiféle bátorítást, ha jól sejtem az is nagy dolog, hogy eljött, és elsősorban azért lehet, mert érdekelte a meccs és nincs kifejezetten sürgős dolga. Azért persze nem értékelném, ha tudnám a gondolatait, hogy nem ez volt élete legjobb meccse... oké, lehet hogy tényleg nem volt annyira über király, de akkor is. Mindegy, mázli, hogy csak azt hallom, amit kimondd, ennyi is bőven elég mára! Az viszont határozottan meglep, hogy velem akar ünnepelni, mérget vettem volna rá, hogy a kellő vér, veríték és férfi felsőtest látványa után nyomban elhúz.
- Azok már tényleg elég homályosak, akkor már inkább a mai estére. - egyezek bele egy bólintással. Rég volt, igaz se volt és nem is szívesen emlékszem a balhésabb időszakaimra. Annyira távol állt tőlem az az életstílus, hogy mázli, hogy hamar eltértem tőle. Most se döntenék máshogy, akkor sem, ha e miatt egy ilyen Maya típusú lány esetleg nyúlnak gondol. Pedig szerintem valahol ő az, hiszen ahhoz a fajta élethez, amit ő él nem kell felelősség tudat, komolyság, nem kell felnőni... valahogy könnyebb. Tényleg remélem, hogy a következő megjegyzését csak viccnek szánja, nem is veszem komolyan és meg is erősít ebbéli reményemben.
- Azt hiszem túl sok itt a kétes alak, hogy jól járnál egy ilyen akcióval. - teszem még hozzá egy kis mosollyal, majd szépen el is húzok lassan, miután jelezte, hogy a motornál megvár. Végülis logikus, csak gondoltam nem akar ott dekkolni, amíg foltoznak, mert az azért nem lesz két perc. Meg hát továbbra is furcsállom, hogy az én szétvert képemet akarja nézegetni itt este. Engem pedig mennyire nagyon hívogat az ágy... de most az egyszer kivételt tehetek. Fiatal vagyok még, elvileg bírja a szervezetem. Szóval minimum fél óra eltelik mire végre előkerülök, immár utcai szerelésben, és nagyjából lekezelve. Az oldalam át van kötve, ami a ruha alatt nem látszik, csak a leragasztott szemöldököm, ami ugye meccs közben szétnyílt és a szememet ért ütés is holnapra nagyon szép kék lesz, most csak kissé fel van dagadva, amin a jegelés sokat segített.
- Viszont akkor tudod ugye, hogy én választok? Nem igazán vagyok oda a puccos helyekért. - pattanok fel a gépre, és megvárom, amíg ő is felül. Nem szeretem az előkelő clubokat, legutóbb ilyen helyen Danny-vel voltam, mert rádumált és mert eleget ittam egy ferde estéhez. De magamtól maximum a füstös kiskocsmák jöhetnek szóba, ahová a magam fajta egyszerűbb fickók járnak, nem a pénzes alakok. Beizzítom a gépet és irány a cél, egy olyan pub, ahol egyébként is megfordulok időnként. Csak egy-egy sörre, de mégis ismerősként üdvözölhetem a csapost. Valahogy jobban szeretem ezt a közvetlenebb viszont, mintha valami menő helyre járnék, ahol senki nem ismer senkit. A kellő sebességnek hála hamar el is érjük a célállomást, ahol az út szélén leparkolom és lezárom a gépet, majd előzékenyen előreengedem a hölgyet. Én azért még ismerem az illemet, és így eldöntheti, hogy a pultnál üljünk le, vagy netán egy külön boxban. Egy a tuti, én sört fogok inni, az erős piákat nem szeretem és nem is bírom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 07.10.13 11:15

Nincs szándékomban halálra dicsérni és nyilvánvaló, hogy nem is fogom. Mindössze szerencséje volt, hogy végül a másik pacák végezte vesztesként, ennyi az egész. Mert az erőviszonyok sem neki kedveztek, de jó volt a technikája és a fürgesége győzedelmeskedett a nyers elő ellen. Egy kis szerencsével bárki győztesként végezheti a ringben, főleg ha még saját maga is elhiszi, hogy nyerhet, sok minden fejben dől el.
- Sosem volt az erősségem az, hogy mások önbecsülését erősítsem. - Nevetve vontam vállat. Nem hinném, hogy pont én lennék az a személy, akinek ez lenne a kötelessége, majd mások megteszik helyettem is. Mondjuk úgy, hogy nem arra hajtok, hogy mások önbizalmát növeljem, nekem sokkal jobban megy a rombolás. Én már csak ilyen vagyok és az hiszem ilyen is maradok. Nem szeretnék megváltozni és soha senkiért sem fogok, hű már megint mennyire önző vagyok.
- Ha minden jól megy akkor a mai este is homályos fog lenni. - Újfent elnevettem magam, mert ahogy magamat ismerem, nos tudom, hogy nem fogok egy-két pohárka után visszavonulót fújni, inkább harca megyek az alkohollal szemben, aztán pedig hagyom, hogy győzedelmeskedjen felettem. Szóval egy szép ferde este elé nézünk, habár Liamnak biztosan ez sem fog tetszeni és biztosan nála van egy bizonyos határ amit most sem szeretne átlépni. Őszintén nem nézném ki belőle, hogy most elengedné magát, áh dehogy, most is ugyan olyan karót nyelt fog lenni, hacsak egy kis alkohol jótékony hatással nem lesz rá.
- Pont ettől lenne annyira izgalmas, de ígérem nagyon jól fogok viselkedni míg várlak. - Különös, de be is tartottam a szavamat. Semmiféle bajba nem keveredtem. Legalább két cigarettát kivégeztem ameddig várakoztam és időközben azért volt társaságom is, amit nagyon gyorsan meguntam. Tudom értékelni a férfiak közeledését, de ha valakitől bármit is szeretnék akkor saját kezembe veszem a dolgokat és majd én kezdeményezek, de nem azért jöttem el idő, hogy ameddig Liamra várok összemelegedjek egy kitetovált állattal. Nem az esetem, amit gyorsan, nem túl finoman az értésére adtam, még azelőtt fülét farkát behúzva lelépett, mielőtt Liam megjelent volna.
- Nos, rajtam sem koktélruha van, ezért a puccos helyek alapból kilőve. - Nem járok puccos helyre ilyen szerelésben, mindig megszoktam adni a módját, most viszont így farmerban és bőrdzsekiben sokkal jobban érezném magam egy lazább helyen. Újra Liam mögé ültem, hogy elinduljunk arra a titokzatos helyre, ahová menni fogunk. Voltam annyira tekintettel a sérüléseire, hogy óvatosan öleltem át, hiszen azért nekem is kapaszkodnom kellett valamiben, ameddig úton voltunk. Szerencsére nem sokáig tartott amíg oda nem értünk. Meglepő mód Liam még mindig olyan úriember, mint eddig is. Ami pedig a helyet illeti nincs benne semmi extra, olyan mint a többi ilyen kisebb pub a városban.
- Nagyon hasonlít a törzshelyemre így külsőleg, de ha még a tulaj ki akarna velem kezdeni, akkor pontosan ugyan olyan lenne. - Vicces, hogy mielőtt találkoztam Liammal pont a törzshelyemről jöttem, ahol Mark nagy erőkkel próbálkozott ismét nálam. Van aki nem tudja felfogni, hogy ha azt mondom nem, akkor úgy is gondolom.
- Szóval ide szoktál járni? - Néztem rá a vállam mögül miközben megcéloztam a pultot, szerintem ott nekünk pont tökéletes lesz, ezért ha nincs ellene semmi kivetnivalója, akkor helyet is foglalok ott.
- Ünnepelni pezsgővel szokás, de szerintem neked sem lenen semmi ellenvetésed ellene, ha inkább mást innánk. Viszont nem tűnsz nagy ivónak, jól gondolom, hogy nem akarsz semmi töményet? - Immár helyet foglalva tudakoltam meg, hogy mégis mit szeretne inni, hiszen még mindig én fogom állni, de akkor legalább egy kicsit kizökkentem a megszokott ivási szokásaiból.Néha nem árt egy kicsit változtatni a berögződéseken.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 07.10.13 15:44

Ha tudnám, hogy miket gondol... soha sem éreztem, hogy a boksz bármennyire is a szerencsén múlna. Tudás, erőnlét, taktika, ezek számítanak, és ebben a helyzetben én voltam a jobb. Rendben számított valamennyit a gond elhangzása, hogy pont jókor és jó időben szólalt meg, ez a része talán nevezhető szerencsének, de akkor is számít az állóképesség, mert ha nem tudtam volna felállni, akkor igazából verhetik azt a kis fém izét, akkor se számít semmit. Szóval igenis én nyertem, nem szerencse volt! A szavai végképp nem lepnek meg, valahogy várható volt tőle, hogy nem fog ajnározni a győzelem miatt.
- Pedig jó érzés tud lenni... kipróbálhatnád néha. - rázom meg a fejem egy lemondó mosollyal a nevetésére reagálva. Hát persze ő ilyen és eszem ágában sincs megváltoztatni. Eljött a meccsre, elhívott inni, mert nyertem, aztán megyünk majd szépen a saját dolgunkra. Egyáltalán nem fog meglepni vele, ha újabb hónapokra, évekre eltűnik a szemem elől. Ez egy nagy város és mi egyáltalán nem forgunk hasonló körökben, no meg lássuk be kétlem, hogy a magamfajta nyugis gyerekekkel lógna.
- Ejj Maya! Elég ütést kaptam, nem kell, hogy még az ital is kiüssön mellé. - nem igazán szeretem azt az állapotomat, mikor nem teljesen tudok magamról. Más, ha csak kicsit jobban lelazulok, mint általában, de azért homályos esetére nem vágyom és olyasmire sem, amit esetleg később megbánnék. Nem az a típusú fickó vagyok, aki pár ital után ágyba visz valami nőcskét. Az az öcsém, bár nem is tartom jónak, hogy így éli az életét. Mindenesetre én elhúzok, hogy lekezeljenek, ő pedig remélem, hogy tényleg nem keveredik bajba. Még az se lepne meg, ha a végén elhúzna szó nélkül, bár... azt hiszem attól nem kell félnek, hogy a képembe mondja, ha ne adj isten már un. Szóval talán nem, nem fog lelépni, ha azt akar, majd szépen megmondja, hogy jobb szórakozást keres, és kalap kabát. Mindenesetre hamarosan visszaérek, és felvázolom, hogy nem akarok semmiféle drága és puccos helyre menni, és mivel én vezetek én döntök.
- Akkor jól van, irány egy sima kiskocsma, minden különlegesség nélkül. - berrentem be a motort és már mehetünk is. Én azért szeretem az helyet, akkor is, ha nem olyan hűde nagy cucc az egész. Jó a sör, mindig kellőképpen hideg, a csapos is jó fej, úgyhogy nem kell nekem ennél több. Eleve nem járok olyan gyakran sehova, arra az időnkénti lazulásra pedig ez a hely tökéletes. Hamarosan meg is érkezünk, ugyanúgy jól megnyomom a gázt, mint legutóbb, majd már a pub előtt parkolom le a motort, megvárva, amíg Maya leszáll, hogy aztán én is megtegyem. A hölgyet természetesen előre engedem, ez már csak ösztönösen is meg van bennem, nem nagyon tudnám levetkőzni.
- Hát azt nem hiszem, tudtommal Berry már csak harminc éve él együtt a feleségével. Kétlem, hogy az esete lennél. - rántom meg a vállam. Azért is szeretek ide járni, mert nem az a tipikus züllött hely. Persze vannak húzósabb alakok is szép számmal időnként, de nem kefélnek párok a wc-ben, vagy legalábbis nem túl gyakran, nem ülnek drogosok a sarokban a földön és hasonlók. Szóval a külvárosi léthez képes egész szolid kis kocsma, épp nekem való.
- Igen, időnként. Kellemes, bár nem olyan vad, amik gondolom neked jobban bejönnek. - mosolyodom el a csapos felé biccentve, majd helyet foglalva a pultnál. Hogy mit innék? Egy jó hideg sört! Nem vágom pezsgőre, és igazából másra sem, valahogy a legtöbb tömény ital nekem nem jön be. Talán azok férfias cuccok, de mégse vagyok istenigazából rájuk hangolva. Aztán végül sóhajtok egyet.
- Válassz te, én pedig megiszom, becs' szó. Ha már te hívtál meg, akkor ennyit engedek. - rántom meg a vállam. Azért nagyon remélem, hogy nem akar velem lerészegedési versenyt tartani, mert én tuti, hogy sokkal hamarabb az asztal alá iszom magam, mint ő valaha is. Nem bírom annyira az alkoholt, főleg mert nem iszom gyakran, inkább csak sört, ami pedig nem egy tömény anyag. De egyszer változtathatok igaz? Maximum majd figyelek magamra, és ha már érzem, hogy valami kezd a fejembe szállni, akkor szépen megállok, legalábbis ez a terv.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 07.10.13 17:00

Sok mindent kiszeretnék még próbálni, ameddig élek és virulok, de valahogy az, amit Liam mondott fent sincs azon a bizonyos bakancslistámon. Ezért szavak nélkül csak egy szókat mondó grimasszal fejezem ki a véleményemet. Ebből is kiderül, hogy mennyire más nézőponton vagyunk. Mert neki lehet, hogy tényleg jó érzés mások önbecsülését fényezni, de nekem az számít jó érzésnek, ha kifosztok egy üzletet és távozok a búsás áruval, úgy hogy nem bukok le. Na meg nem is beszélve arról az adrenalin löketről, ami olyankor tombol bennem. Egyszerűen elmondhatatlan érzés, de a függőjévé váltam.
- Nyugi már egy kis piálástól semmi bajod sem fog lenni. Na meg ha tényleg kiüt, akkor majd én vigyázok rád. Nem kell attól tartanod, hogy ameddig nem vagy teljesen magadnál addig eladlak, vagy felboncollak, hogy a szerveidet eladjam, szervkereskedelemmel még nem foglalkozom. - Lefogadom nem volt túl bizalomgerjesztő és tényleg semmi oka sincs arra, hogy megbízzon bennem, viszont az ellenkezőjére sem adtam még neki okot. Mi lenne, ha Liam túlzásba vinné a piálást? Akármennyire is szemétnek hisz, de nem hagynám ott csak úgy szó nélkül, hogy valahogy keveredjen egyedül haza, mikor azt sem tudja, hogy jelenleg hol is van. De még nagyon korai azon elmélkedni, hogy mi lenne ha... hiszen még nem is vagyunk ott és még nagyon sok minden történhet, főleg az, hogy egy idő után megálljt parancsol és nem kell kiszednem az asztal alól, pedig megnézném milyen lenne ha nem lenne ennyire karót nyelt.
- Rendben. - Nem erősködtem, hagytam, hogy Liam válasszon, nem vagyok irányításmániás, habár szeretem én irányítani az eseményeket, de most hátra dőlve csak szemlélő leszek, persze csak elméletben, mert nagyon nem akarok hátra dőlni a motoron, inkább finoman belé kapaszkodva élvezem, hogy hajamat fújjon a szmogos vegasi szél.
- Akkor talán törzshelyet kellene cserélnem, ha már itt azt mondod nem szeretne felszedni napi szinten a tulaj. - Teljesen komoly arccal felé fordulva közöltem neki a jó hír, ami persze nem komoly. Megvan nekem a saját territóriumom, nem akarok Liam felségterületére tévedni. Na meg hiányozna az is, hogy Markot napi szinten lekoptassam, már annyira hozzászoktam, hogy napi rutinnak számít.
- Mielőtt pánikolni kezdenél elárulom nem akarok ezentúl ide járni. Nincs bajom a hellyel, csak megvan a saját kis komfortzónám már. - Ahová pedig én járok az ennél egy kicsivel, hogy is mondjam, talán bűnösebb? Ott minden egyes gyanús alakot ismerek és tudom ki mivel üzletel, itt pedig egészen újonc vagyok és nem tartom kizártnak, hogy jelen pillanatban én vagyok a legromlottabb személy a jelenlévők közül.
- Szóval itt nem fog senki sem üveget törni mások fején és félmeztelen részeg vonagló nők sem fognak megzavarni? Áh, de kár! - Ez nem túlzás, olykor megesik ez is ott ahová én járok. A balhék mindennaposak, és a részeg lotyók is néha bekeverednek, akik valamiért úgy érzik, hogy kötelességük az önmutogatás, mintha bárki is kíváncsi lenne rájuk. Ezt leszámítva ott is egészen kellemes a légkör.
- Oh, Liam ez hiba volt. - Én tényleg próbáltam mosolyomat leplezni, de csak nem sikerült. Viszont ha az enyém a választás, akkor élek is ezzel a lehetőséggel és már fordultam is a pult mögött álló pasas felé.
- Nos, akkor kérnék két abszintot kezdetnek. - Szánom bánom, de gonosz vagyok, valójában nem is annyira, hiszen tudtommal maximum 70% felett lehet benne az alkohol erősség és olyan kis pohárral fogjuk kapni, hogy egy húzóra meg lehet inni. Ez pont megteszi kezdetnek.
- Liam, ittál már ilyet? - Még mindig mosolyogva nézek rá, annak reményében, hogy ez lesz neki az első és elképzelései sincsenek arról, hogy mi fog rá várni, miután elfogyasztotta. Jó néhány pohárka kell a kellő hatás eléréséhez, ha reinkarnálódott állapotba nem is fog kerülni, talán teleportálni tud majd tőle. Eléggé erős ahhoz, hogy minden megmaradt emléket kiüssön és ne tudja mi történt ameddig kettesben voltunk, nem mintha nem tudhatná.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 08.10.13 10:48

Tényleg furcsa, hogy mennyire különbözőek lehetnek az emberek és szó se róla, mi nagyon is azok vagyunk. Nekem jó érzés segíteni, másokért tenni, neki pedig épp az ellenkezője, bár nem is tudom, hogy próbálta-e már az én nézőpontomat. Úgy nehéz véleményt alkotni valamiről, ha csak az egyik oldalt ismeri, mert a végén még tetszene neki a normális viselkedés... csak nem születik valaki alapból... ilyennek. Mégis csak nőből van, a lelke mélyén talán, tényleg nagyon mélyen, lehet hogy nem csak erre vágyik, de ezt kétlem hogy véletlenül is beismerné. Az már nagy önismereti tréninget követelne meg.
- Jó kilátások! Hátha nem tennél ilyesmit, csak mert akkor tényleg nem láthatnád soha, hogy betörik az orrom. - mosolyodom el a felsorolása hallatán. Eladni, vagy felboncolni... hogy mik nem jutnak eszébe! Talán jó is, hogy olyan helyre megyünk, ami nekem hazai pálya, így azért feltűnne az ottaniaknak, ha egy csaj akarna kivonszolni a pubból, hátha leesne nekik, hogy nem jó szándékkal, bár a fene tudja, előfordulhat, hogy csak arra gondolnának, hogy lesz egy jó estém. Így is gyakran megkapom, hogy miért nem szedek fel valami csajt, bár ezt főleg Danny-től, de a kocsmában is előfordul hasonló megjegyzés az öregektől. Tehetek én róla, hanem vagyok az a felszedős típus? Útra kelünk hát és szerencsére a sérüléseimre is tekintettel van, így nem kell felszisszennem, mert túl erősen szorít. E téren mázli, hogy nem túl szívbajos, és csak azért, mert gyorsan megyünk, még nem roppantja meg a bordáimat.
- Azt hiszem lenne, aki csorgatná rád a nyálát, bár tény, hogy nincs annyi kétes alak, mint ami neked elvárható lenne. - rázom meg a fejem még mindig mosolyogva, pedig ez most nem a legkényelmesebb állapot az arcomnak. Lássuk be, elég ütést kaptam ahhoz, hogy az arcizmaim inkább az egy helyben maradást helyezzék előtérbe, én pedig ezt nem nagyon hagyom nekik. Mondjuk az is tény, hogy tényleg nem örülnék neki, ha Maya törzshelyet váltana, de meg is erősít benne, hogy nem fog. Azért ez a kocsma nem olyan hűde veszélyes hely, az átlagéletkor is inkább az 50 felé közelít. A szavaira viszont már elnevetem magam. Jó ég, érdekes lehet az a hely ahova ő jár!
- Üveget törni azért nagy néha szoktak, de azért nem minden nap, és félmeztelen nőkre se nagyon számíthatsz, bár annak azt hiszem lenne itt, aki nagyon örülne. - pillantok körbe. Sok a pasi ez tény, és a legtöbbjüknek szinte átlagos élete van, minden bizonnyal nem menekülnének el meztelen női felsőtesteket látva, sőt. Leülünk végül és én bármennyire is azt mondja a józan eszem, hogy ez a lehető legnagyobb butaság engedem, hogy ő válasszon. Ha már ő fizet, akkor rendelje meg az első kört. Oké, nem lep meg, amikor konkrétan olyasmivel indít, aminek már egy pohárkája is egy magam fajta nem túl alkoholista típusú pasinak könnyen a fejébe száll.
- Nem, de hallottam már hírét. Mindenképpen le akarsz itatni Maya? De tudod, hogy az én motorommal jöttünk ugye? - még csak azt se tudja, hol lakom, és nem tudom, hogy elbír-e a járgánnyal. Vagy a végén tényleg marad az, hogy elad, netán szimplán csak itt hagy reggelig, amíg kijózanodom? Annyi tuti, hogy nem aprózza el. Akármennyire is nem vagyok egy nagy ivó a legtöbb italról tudom, hogy micsoda. De mostmár csak azért se hátrálok meg, végülis bokszoló vagyok, vagy mi, nem az a visszavonulót fújó típus. Soha nem feküdtem el még a ringben, csak ha már tényleg nem engedte a testem, hogy felkeljek. Az utolsó pillanatig mindig tartom magam.
- Hát akkor egészségedre! - emelem a poharamat koccintásra, amikor a csapos elénk tolja a két italt. Egy húzásra leöntöm a torkom, és szó se róla, az életben nem ittam még ilyen erőset. Finoman szólva is mar, így nem csoda, ha automatikusan grimaszba torzul az arcom és szisszenek fel, amikor már erre legalább képes vagyok. Kell pár pillanat, amíg sikeresen összekapom magam, hogy legalább a beszéd menjen.
- Tényleg nem aprózod el... és egyébként te már tudsz rólam egy s mást, igazán mesélhetnél nekem valamit magadról. - Ne csak igyunk igaz? Meg amúgy is bevállaltam ezt a brutális italt, végignézhettem, ahogy szétverik a képem, ennyivel igenis jön nekem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 09.10.13 20:30

Sok mindennel üzleteltem már, de eddig azon a bizonyos listán nem szerepeltek emberi szervek, vagy akár egész emberek. Nem is állna jól nekem szerintem az emberkereskedelem, vagy éppen csempészés, ahogy a szervkereskedést is meghagyom másoknak. Vagyok annyira szerény, hogy beérjem a többi illegális dolgokkal, azért én sem vagyok annyira szívtelen dög, mint néha mutatom magam, vagy mégis?
- Tényleg mintha annyira minden vágyam az lenne, hogy lássam betörni az orrodat, nem gondolod ha annyira szeretném látni, akkor saját kezűleg törném be? - Még szép, hogy be tudnám törni az orrát, még akkor is ha nőből vagyok és mindenki szerint a nők bizony gyenge teremtések és még a széltől is óvni kell őket. Na én nem abból a nyafka fajtából származom, akik hisztirohamot kapnak és tétlenkednek. Dehogy! Imádok a tettek mezejére lépni és ha kell a kezembe venni az irányítást, valamiért mindig is volt egy olyan oldalam, ami irányítás szomjas volt, talán ezért nem nézem jó szemmel, ha bárki parancsolgatni szeretne nekem.
- Nem szeretem, ha csorgassák rám a nyálukat. - Nevetve fordultam felé, mert lelki szemeimmel tényleg el tudtam képzelni, hogy valaki oda jön hozzám és szó szoros értelmében annyira leesik a látványomtól az álla, hogy végül még a nyálát is rám csorgassa. Fúj! Ez aztán több, mint gusztustalan lenne. Ha előfordulna ez az elképzelt eset, aztán garantáltam a vérét csorgatná a padlóra, mert úgy behúznék az illetőnek, hogy a fogait felszedegethetné aztán a földről.
- Ezek szerint ez a hely túl nyugis. Egy kissé úgy érzem itt magam, mintha beléptem volna egy nyugdíjas klub gyűlésébe. - Tényleg nagyon visszafogott a hely, itt nem kell attól tartanom, hogy az egyik percben még beszélek valakivel, aztán már a földön végzi, mert leütötte valaki egy biliárd dákóval a nagy bunyó közben. Olyankor Mark mindig kikel magából, elég vicces szokott lenni, olyankor mindig a háttérből nézem végig az eseményeket, persze volt olyan is, hogy nekem is elegem lett az egészből és azért az én kezem is meglendült. De inkább hagyom, hogy azok az állatok egymás között leintézzék a nézeteltérésüket.
- Ne legyél már ennyire paranoiás, egy kis pohárkától még nem fogsz berúgni és igen még szép, hogy tudom, hogy motorral jöttünk. Nyugi, lazíts egy kicsit. - Azért tényleg egy kicsit erős kezdés az abszint, de nem mondtam, hogy egész este csak azt fogunk inni és addig vedelünk ameddig kis zöld manókat nem látunk magunk körül táncikálni. Majd csak lesz valahogy, ha máshogy nem majd taxiba ültetem és hagyok neki egy üzenetet, amiben beavatom a mai este részleteibe. Nem kell mindent túlbonyolítani.
- Fenékig. - Koccintás után egy húzóra megittam a pohár tartalmát letettem a pultra a poharat és csak nem bírtam ki, hogy ne nevessem el magam Liam arckifejezését látva. Finoman szólva is olyan képet vág, mintha most harapott volna egy istentelenül keserű citromra, nem is tagadom mennyire jól szórakozok rajta.
- Most tényleg a kocsmás ismerkedős jelenetet akarod, hogy előadjam? - Felhúzott szemöldökkel nézve rá vontam kérdőre. Az ital pedig bekapcsolta a belső fűtésemet, ezért hamar meg is váltam a dzsekimtől. Egy egyszerű spagettipántos fekete felső marad rajtam felül, így biztosan nem fog melegem lenni, ha az alkohol tovább melegítene.
- Eddig is éreztem magamon a kémlelő tekinteteket, mindenki engem néz ugye? - Habár nem kell hátra fordulnom ahhoz, hogy tudjam azért ha lehetséges lenne a tekintetek lukat fúrnának a hátamban. Ennyire nagy látványosságnak számít egy olyan nő itt, mint én vagyok?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 10.10.13 14:32

Azért attól tényleg nem félek, hogy bezsákol és elad valakinek, vagy akár darabokban és csak a részeimet. Nem hiszem, hogy ennyire brutálisan kezelne, meg hát amúgy is, mi értelme lenne? Már az edzőm is tudja, hogy kivel futottam össze, egész könnyű lenne rá terelni a gyanút és azt hiszem, ha történne velem valami, Danny mindent felforgatna azért, hogy kiderítse, hogy mi, a mostohaapámról már nem is is beszélve. Azért az igenis jó dolog, ha nem csak érdekből vesznek körbe emberek, nem is hiszem, hogy bírnám e nélkül. Nem tudnék úgy élni, mint Maya, tuti, hogy nem menne nekem.
- Nem is tudom... talán eddig halogattad, mert úgy voltál vele megteszi helyetted más. Szóval mostmár lehet hogy jobb, ha óvatos leszek. - mosolyodom el a végén. Hogy miért ennyire nagy téma az orrom? Rendben én hoztam fel, hogy még úgy istenigazából sose törték be, de na, akkor is... azóta is erre van rákattanva. Pedig tényleg szeretném még jó ideig megőrizni az épségét. A felrepedt szemöldök, vagy a kék szem semmi, de vannak részeim, amiket azért határozottan szeretek megóvni. Az viszont tény és való, hogy itt ahova én járok elég sokan megfordulnak egy ilyen nő után, mint Maya. Nem csoda, nem sokan járnak ide, akik egy kicsit is hasonlítanak hozzá.
- Nem is szó szerint értettem... De csak körül kell nézni, hogy hány szem mered rád. - végülis ettől akár még büszkének is érezhetném magam, de valahogy ez nem fordult meg a fejemben. Egyébként is csak iszunk pár pohárral és kész, akkor meg mire legyek büszke. Nem az a típus vagyok, aki feszíti a mellét, ha beszélhet egy dögös nővel, én akárkivel szívesen elbeszélgetek. Nem a külső számít, nem az, hogy milyen extrákat rak magára a másik, csakis a jellem. A következő megjegyzésre csak megrántom a vállam. Hát én egy meccs, vagy egy húzós nap után nem is balhézni járok ide, hanem nyugisan inni egy sört, eldumálgatni és... ennyi. Nem vágyom én olyankor már semmi durvára.
- Jó hely ez hidd el, bár tény, hogy nem annyira pörgős, mint amihez te szokva lehetsz. Nekem épp tökéletes. - tény, hogy nyugis, visszafogott, de többeket is ismerek személyesen, és ez nekem nagyon is jó érzés. Nem vadidegenekkel vagyok körülvéve, akik inkább kivernék belőlem a szuszt, ha véletlenül hozzájuk merek érni, vagy nem megfelelő módon áll a szemem, ha rájuk nézek. A finoman szólva is ütős italtól azért tartok egy kicsit. Én, akinek a napi adag 1-2 üveg sör és általában az sem gyors egymás utánban. Jó lenne azért hazajutni valahogy, nem tenne jót, ha kiütve végezném valami asztal alatt és csak reggel esnék haza másnaposan. Nekem holnap is nap lesz, meló van.
- Nem vagyok én feszült, de na... annyira értek ehhez, hogy tudjam, hogy ez nem egy könnyű ital. - hát jól van, mindenesetre egy koccintás után én is felhajtom a saját pohárnyi adagomat. Szó se róla mar, mint a métely, és ez az arcomon is látszik. Enyhén szólva is grimaszba torzul, amikor az abszint végigszántja a torkomat. Maya persze úgy fest bírja. Nem is akarom tudni, hogy mihez szoktathatta már hozzá magát. Ha jól sejtem kettőnk közül tuti, hogy én leszek az, akinek hamarabb a fejébe száll majd az ital. El is neveti magát, még véletlenül se tartja vissza a véleményét.
- Jól van... ne mondd, hogy nem marta szét a torkodat, mert nem hiszem el! De azért... mondjuk, hogy nem rossz. - de, bűn rossz! Amúgy se vagyok oda a tömény italokért, de ez mindent visz. Enyhén szólva is nagyon durva, de nem fogom ezt így nyíltan kimondani. Már elégszer mondott puhánynak, még annak ellenére, is, hogy most vertem le egy nagydarab pasast. Nem fogom adni alá a lovat azzal, hogy inkább mégis kérek egy üveg sört. Azért mégis megpróbálom elütni valamivel az időt, ne csak igyunk igaz?
- Nem, úgy gondoltam, hogy egyszerűen csak dumáljunk. Vagy tényleg csak tisztán le akarsz itatni mindenféle körítés nélkül? A végén még gyanakodni kezdek Maya, hogy le akarsz fektetni... - oké, még én is meglepődöm azon, amit mondok. Azt hiszem már most erősen dolgozni kezd bennem ez az egy kis pohár is. Nem az én stílusom ez a fajta viccelődés, de végülis illett a helyzethez. Lássuk be jelen helyzetünkben tényleg kicsit fordított a helyzet, ő játssza a kemény pasit, aki felhajt egy abszintot gond nélkül, én pedig alig bírok ki belőle egy pohárral. A kérdésére körbepillantok és csak egy vállrántással bólintok.
- Ez már nem sokat számít, eddig is téged néztek, és ha jól sejtem engem. Eléggé szokatlan az, hogy egy ilyen kaliberű nővel ücsörgök itt. - sőt már az is, hogy egy nővel ücsörgök itt. Na nem azért, mert ne lennék jó pasi, csak hát nem szoktam úgy igazán csajozni. Nem is tudom, hogyan akarom megoldani azt, hogy találjak magamnak valami rendes lányt, ha egyszer még csak nem is próbálkozom. De nem tehetek róla, túl sok Vegasban az olyan lány, aki nem igazán az én érdeklődési körömbe tartozik. Azért mégis csak vannak elveim, amiket csak nagyon ritkán tolok kicsit a háttérbe, maximum amikor Danny-vel kirúgunk a hámból.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 10.10.13 18:29

Életem során sok őrültséget és mások szerint rossz dolgot elkövettem már, de akármennyire meglepő, a mai napomat inkább szeretném úgy tölteni, mint az átlagos emberek szokták. Habár lenne ma egy üzleti megbeszélésem, de valahogy most azt sem tartóm annyira fontosak, sőt a meló holnap is ugyan úgy meg fog várni, ez benne a legszebb, hogy én dirigálok.
- Tényleg jobb ha óvatos leszel, mert akármikor lecsaphatok rád. - Mindezt egy pofátlan mosoly keretein belül közöltem vele. Nem akarom bántani, elég ha csak a szavaimmal sújtom le olykor talán túl csípősen is. Ma valahogy nem vagyok annyira őrült, mint általában, ezért késztetést sem érzek arra, hogy akár ebben a pillanatban betörjem az orrát. Amúgy is hősiesen túlélte a kétajtós szekrény méretű pasi ellen a meccset, nehogy már egy szőke cicababának tűnő csaj törje be ezek után az orrát.
- Körül sem kell néznem ahhoz, hogy tudjam most mindenki engem nézhet. - Nem azért mondom ezt, mert annyira nagyképű lennék, mindössze tudom, hogy eléggé feltűnő látvány szoktam lenni és ami a megjelenésemet illeti az mindig vonzza a tekinteteket. Na meg szerintem nem minden napi látvány egy hozzám hasonló nőcske itt, szóval ma én vagyok az aki feldobja ennek a helynek a légkörét.
- Tudod néha egészen úgy viselkedsz, mintha már elérted volna a nyugdíjas kort, erről a kis barátaid is árulkodnak. - Nem akarok még ennél is nagyobb szemét lenni, de az itteniek hát nem mai csirkék és talán nem ártana Liamnak, ha korabeliekkel is haverkodna. Jó persze ez nem az én dolgom és egyáltalán nem is tartózik rám, sőt nem is kellene, hogy érdekeljen. Aztán inkább már nem is mondtam semmit, az arcomon lévő sejtelmes mosoly szerintem többet mondott minden szónál. A legerősebb italt kértem ki amit ezen a helyen árulhatnak és indulhat is a felhőtlen szórakozás.
- Ugyan már ez nekem meg sem kottyant már, tudod megszokás kérdése az egész, ha napi szinten valami erőset innál akkor neked sem égetné úgy a torkodat, mint most. - Mert mindenhez hozzá lehet szokni az én üzletfeleim pedig általában whiskyt vagy vodkát isznak, akkor nekem is azt kell, nehogy már azt higgyék rólam, hogy annyira gyenge lennék, hogy az erős piát nem bírom. Nekem főleg meg kell küzdenem a posztomért, mert ugye nőből vagyok és egyből mindenki előítéletekkel jön, pedig jobban végzem a munkámat, mint a legtöbb férfi, találékonyabb is vagyok.
Kis híján majdnem elnevettem magam, de aztán mégis inkább úgy gondoltam, hogy ha már Liam kezdte, akkor én folytatom. Finoman rácsúsztattam kezemet kézfejére, miközben végig ránézve alsó ajkamba haraptam.
- Tartozok egy vallomással, azért akarlak leitatni, hogy könnyebben ágyba tudjalak vinni. - Eddig bírtam, levettem róla kezemet amint elnevettem magam, esküszöm próbáltam hiteles lenni, de annyira abszurd volt az egész, hogy az már majdnem nekem is fájt. Azért tudtam volna még pár lapáttal rátenni, de szerintem jobb hogy nem vittem túlzásba.
- Hű, ezt így a te szádból hallani... nem is tudom, hogy valamiféle sértés volt, vagy inkább bók. - Ilyen? Mégis milyen az "ilyen kaliberű" nála? Nem mintha annyira foglalkoztatna engem az, hogy mi lehet rólam a véleménye, habár szerintem így is tudom, hogy mennyire rossznak gondol.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 11.10.13 21:44

Tényleg nem tudom elhinni, hogy eladna, vagy feldarabolna, hogy darabokban adjam el. Aztán maximum nagyon meglepődnék, ha mégis valami ilyesmire kerülne sor. De azért nagyon remélem, hogy végül még sem. Szóval csak egy mosollyal nyugtázom a szavait, egyébként már így is nagymenő leszek a többiek szemében azzal, hogy vele jöttem ide. Az egyértelmű, hogy a legtöbb ismerős szeme majd ki esik, mert én aztán nem szoktam ilyen nőkkel megjelenni. Igazából nőkkel is ritkán jelenek meg, inkább csak Danny rángat el néha csajozni, de magamtól nem nagyon szoktam ilyesmibe keveredni.
- Legalább teljesen tisztában vagy az adottságaiddal. - mosolyodom el, miközben a tekintetem egyértelműen kicsit lejjebb siklik. Azért én se vagyok fából, annak ellenére, hogy azóta, hogy találkoztunk igyekszem a legtöbb esetben a szemeire koncentrálni. Mégis csak látom, amit látok félszemmel, stikában, nem panaszkodhat a külső adottságaira, és cseppet sem visszafogott a dekoltázsa sem. Nem meglepő, hogy az itteni öregek nyálcsorgatnak a látványtól.
- Miért kéne minden korombelinek habzsolni az életet? Tudod én szeretek bulizni, nem arról van szó, hogy nem, csak inkább talán a magam módján. - nem vagyok a vad party-k, meg az egy éjszakás kalandok híve. Valahogy azoknak nincs semmi értelme. Én szeretem, ha valakiről tudok valamit, ha lehet beszélgetni is vele, nem pedig csak a külsőségek, meg a testi dolgok számítanak. Persze számít a vonzalom minden esetben, de nekem csak az valahogy nem elég. Aztán megkapjuk a cseppet sem gyenge italt, ami rendesen felperzseli a torkomat és nehéz elhinni, hogy neki meg se kottyant. Lehet, hogy ennyire durva, de... jó ég, miket ihat napi szinten, ha ez a pohár semmit se jelentett számára.
- Áh, világos. Végülis nem is tudom, hogy miért gondoltam, hogy neked ez egy kicsit is ártana. - elmondta már, hogy milyen körökben mozog, szóval miért is hittem azt, hogy egy tömény ital kicsit is gondot okoz neki. Ha jól sejtem ő ténylegesen a vad bulik, meg az egy éjszakás kalandok kedvelője. Aztán kicsit viccesebbre veszem a figurát, mintha kettőnk közül én lennék a csaj, bár azt hiszem, ami a mentalitásunkat illeti, egyes dolgokban ez még szinte igaznak is mondható. Azért egy kicsit lefagyok, amikor beveti magát. Szó se róla, tuti, hogy ezzel bárkit le tud venni a lábáról, meg amúgy is gondolom a legtöbb pasinak esze ágában sem lenne őt visszautasítani.
- Nem is tudom Maya, vajon képes vagy bármit is komolyan venni? Na és mi lesz a következő ital? - adom be a derekam egy mosoly után, mikor elneveti magát. Úgy látom egész jól szórakozik annak ellenére, hogy bizonyára nem így tervezte az estét. Végülis én is egész jól elvagyok, attól a néhány ponttól eltekintve, ahol néha belém nyilall a fájdalom. Azért vágyom már az ágyamra is kicsit, ezt se tagadhatom. Nem lesz rossz elnyúlni és bevágni a szunyát, rendesen elfáradtam.
- Ilyen... hát tudod. Dögös vagy, és még kívülről is látszik, hogy vad és... nincs az a pasi, aki ne gerjedne be rád, ha kicsi megrezegteted a szempilláidat. Szóval tudod te miről beszélek, és amúgy se szokásom sértegetni egy nőt. - ezt már-már zokon is vehetném. Nem csak egy nőt, igazából senkit se szoktam sértegetni, az nem én vagyok. És amúgy tény, Maya dögös, veszettül jól néz ki, és itt nem szoktak ilyen nők megfordulni. Azt kívülről nem feltétlenül lehet leszűrni róla, hogy egyébként még finoman szólva veszélyes is. Azt hiszem talán legjobban egy fekete özvegyhez tudnám hasonlítani, nem biztos hogy jól jár az, aki a hálójára kerül.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 18.10.13 11:35

Ez az egész annyira hihetetlenül hangzik, pont Liammal tértem be egy kis kocsmába, ami állítása szerint a törzshelye és itt fogok vele iszongatni. Nem is tudom, hogy ha valaki ezt mondta volna nekem, hogy még ez a nap is el fog jönni az életemben biztosan körbe is röhögtem volna az illetőt, most pedig mégis itt vagyok vele. Ez a sors furcsa fintora semmit több. Néha ilyen laza napok is becsúsznak mikor a rég nem látott ismerős arcokkal összefutok és csapunk egy vad estét a múlt emlékre. Vele viszont a mai napra iszunk és mondanám, hogy a csodálatos győzelmére, de csodálatos az nem volt, viszont győzelem az igen.
- Most arra gondolsz ugye, hogy mennyire ellenállhatatlan vagyok? - Néha van egy kicsit beképzelt hajlamom is, de tényleg tudom, hogy ott gömbölyödök ahol kell és imádják a férfikat, amit általában ki is szoktam használni. Miért ne ha megtehetem? Olykor nagyon is kapóra jön, hogy ha az ember lánya ilyen dögös, egy kis sminkkel és egy csini rucival még jobban el tudom érni a kellő hatást.
- Inkább az a kérdés, hogy miért ne? Ne már Liam, észre sem fogod venni és már vén trotty fogsz lenni és azon fogsz siránkozni, hogy hová tűnt a fiatalságod... Ez így nincs rendben, hogy ilyen helyekre jársz, néha törj ki egy kicsit és engedd el magad, mert később meg fogod bánni. - Juj, ez egy egészen kicsit úgy hangzott, mintha törődnek vele, pedig a francokat! Csak felvilágosítottam, na jó mondjuk inkább úgy, hogy kioktattam, mert így mégis csak szebben hangzik. Szerintem addig kell vadulni, ameddig megteheti mert aztán hetven évesen a görbebotjával már nem igen fog partizni.
- Biztos azért mert nőből vagyok és egyből arra asszociálsz, hogy mennyire gyenge és törékeny lehetnék, hogy még egy kis pohárka abszint is megártana nekem. - Más fajta indokot nem igen tudok erre, hiszen igazán nem tudom, hogy Liam fejében mi is járhat most. Azt hiszem elmondható rólam, hogy a legtöbb nőtől erősebb vagyok, mint lelkileg, mint fizikailag egyaránt. Sok szarságot éltem már túl az életben, igazi túlélő alkat vagyok, ezért nehogy már egy kis pia végett padlót fogjak.
- Már miért ne lennék képes rá? Ne már, képes vagyok rá! Vannak olyan dolgok, amiket tényleg komolyan veszek. - Általában ez kimerül az üzleti dolgaimnál, mert azért a fegyverkereskedelmet azért komolyan szoktam venni, az nem olyan dolog, amit csak úgy fél vállról vehetek.
- Szerintem jobb ha most inkább sört iszunk, mert amilyen nyápic vagy még egy-két pohár abszint és nekem kell téged haza vinni. - Ezt is komolyan gondoltam. Jó, azért nem tudhatom, hogy Liam mennyire bírja a piát, de ha már egy pohárkától is így fintorgott, na abból gondolhatom, hogy nem az erős italok híve, ezért maradjunk inkább meg valami lazábbnál.
- Tényleg? - Már csak a hatás és a móka kedvéért megrebegtettem neki a szempilláimat, de szerintem most ellent fog mondani saját magának, mert Liam biztosan képes lesz nekem ellenállni. Biztosan valami kis belső hang azt suttogja neki, hogy "nem szabad, vigyázz vele mert veszélyes" és hasonló dolgok, amiktől ennyire távolságtartóan viselkedik még mindig velem. Jó, nem azt mondom, hogy most azonnal a bárpulton teperjen le, de azért mégis van közöttünk némi távolság.
- Kérnénk két sört! - Aztán mégis csak a csapos felé fordulva adtam le egy újabb rendelést, hát ha Liam pár üveg sör hatására tényleg el tud majd lazulni, viszont az is érdekelne, hogy részegen hogyan viselkedhet, biztosra veszem, hogy szórakoztató a társasága úgy is.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 23.10.13 14:06

Azt hiszem vad estének azért nem mondhatjuk a mait, én legalábbis nem vagyok híve az ilyesminek, de egy kicsit én is kiengedhetem a gőzt, bár szó se róla szívesen dőlnék el az ágyamban, mert azért jó pár helyen most is érzem a mai meccs utóhatásait, és bőven lenne mit kipihennem, de egy kis idő belefér még előtte. Mégha nem is arra számítok, hogy enyhén szólva is brutálisan tömény itallal indítunk.
- Jah... valami olyasmi. - csóválom a fejem, de az arcomon mégis csak mosoly játszik. Szó se róla Mayára senki se mondhatja, hogy nincs önbizalma, kissé talán még sokat is adott neki a sors, ezért vannak olyan emberek, akiknek meg szinte nincs is. Valahogy nem jó az eloszlás, ez már biztos, főleg akkor válik ez egyértelművé, ha ilyen emberrel találkozom.
- Nem biztos, hogy mindenki ugyanarra vágyik Maya. Engem nem vonzanak a vad és cél nélküli bulizások. Nagy ritkán, esetleg... de általában másnapra megbánom. - apró vállrántás. Őszintén szólva soha se voltam oda azért, hogy valami csaj mellett ébredjek, akinek még a nevét se tudom és ő se kíváncsi az enyémre, hanem csak húzna tovább, hogy aztán pár nap múlva egy másik szintén számára jelentéktelen alakkal is gond nélkül ágyba bújjon. Nekem mást jelent az élet, és cseppet sem gondolom, hogy elpocsékolnám az időmet, ami megadatott. Egyszerűen én így szeretek élni, nyugodtabban. Nekem más fontos, és nem hiszem, hogy az életszemléletemen változtatni tudna.
- És tudod, én legalább megérem majd azt, hogy vén legyek és ha van egy kis szerencsém nem leszek majd egyedül. - valahogy nekem ez tényleg fontosabb, hogy legyen mellettem valaki, úgy még az idős kor sem olyan félelmetes. Hogy legyen majd gyerekem, aki gondoskodik rólam és néha rám nyitja az ajtót, mint ahogy én is megteszem a mai napig is anyámmal. Ez nekem sokkal vonzóbb, mint az eszetlen szórakozás.
- Lehet, bár azt hiszem inkább egyszerűen csak... senkiről se tudom elképzelni, hogy ez a tömény szesz csak úgy gond nélkül lecsúszik a torkán. - nekem erős, és tényleg nehéz elképzelni, hogy valakinek nem annyira. Mintha mondjuk simán benyomna egy fej erős paprikát és nem lehelne tüzet tőle, pedig végülis ilyen ember is van. Mondjuk, hogy mindenki más, és ez a tűrőképességre is igaz.
- Tényleg nehéz elhinni... nem tehetek róla. - apró mosoly. Lehet, hogy az üzletben komoly, de valahogy úgy gondolom senki sem veheti igazán komolyan az életet, aki sötét ügyletekben vesz részt, hiszen ez már önmagában nem egy életbiztosítás és folyton arra építeni, hogy na majd nem lesz baj. Nem tudom ki az, aki a sitten akar megöregedni, én tuti nem akarnék.
- Nem vagyok nyápic... túl végletes vagy Maya. - oké, azért egy idő után már kezd zavaróvá, vagy talán idegesítővé válni, hogy folyton miket mondd, mennyire leszól. Rendben van, nem bírom a piát, nem veszek részt sötét dolgokban, de attól még nem vagyok nyápic. A szempilla rebegtetésére elmosolyodom, aztán hirtelen megragadom a nyakszirtjét és közelebb hajolok. De persze meghagyok pár centit közöttünk, aztán el is engedem.
- Akkor úgy fogalmazok, hogy bármelyik kiéhezett pasi gondolkodás nélkül rád mozdulna. - nevetem el magam, és helyezkedem vissza rendesen a székemre. Nem vagyok kiéhezett, bár tény és való, hogy ha durvábban rám akarna mászni akkor nehezebb helyzetben lennék, de nem tudom elképzelni róla, hogy pont egy nyápiccal akarna kikezdeni. Annyi biztos, hogy csak a szempilla rebegtetés azért rám nem úgy hat, hiszen nem szoktam csak úgy leteperni senkit, nála kell valami plusz, hogy bárkire is ráhajtsak. Túl sok a tucatnő ebben a városban, nem vonzzanak igazán.
- Megkegyelmezel, rendes tőled. - veszem magamhoz a sört. Oh, végre! Látszik az arcomon, hogy ezt már tényleg élvezettel kortyolom. Nem tehetek róla, ez az ital az, ami tényleg jó. Lehet, hogy vannak drága és márkás dolgok is, de engem mégis csak jobban le lehet kenyerezni egy szimpla üveg sörrel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 28.10.13 18:50

Liam tele van szerintem előítéletekkel, csak mert szerintem nagyon is vonzónak talál, de mikor bele gondol, hogy milyen is vagyok valójában egyből bekapcsol nála a vészriasztó, ez végett pedig tartsa tőlem a tisztes távolságot. Férfiból van ezért megnéz, de nem látom rajta, hogy olyan vágyakozó tekintete lenne mikor rám pillant, mint eddig a többi hapsinak. Jó, azért mégis csak ez zavar egy egészen kicsikét, mert ugye a büszkeségemnek nem tetszik. Azt pedig nem tudom, hogy miért érdekel ez engem ennyire, mármint nem kellene, hogy érdekeljen. Sem Liam, sem pedig az, hogy vonzónak talál-e vagy sem.
- Én pedig úgy vagyok vele, hogy inkább megteszem és megbánom, minthogy azt bánjam meg, hogy meg sem mertem tenni. - Azért elég sok mindent meg merek tenni, de a megbánás az egészen más kategória nálam. Egyébként pedig szoktak lenni nekem is céljaim, de két cél elérése között igazán leülhetek lazítani egyet valami erős pia társaságában.
- Ezzel arra célzol, hogy fiatalon meghalok, de ha sokáig élnék akkor sem lenne senkim? - Mert bizony nagyon úgy hangzott, vagy csak én forgatom ki a szavait most akaratom ellenére is? Valójában nem szeretek a jövőmre gondolni, mert napról napra élek és sosem tudhatom, hogy majd mit hoz a holnap. Most itt vagyok az a lényeg, holnap pedig lehet, hogy már egészen máshol leszek, vagy talán már nem is fogok élni. Ebben pedig az a legszebb, hogy csak azoknak tűnne fel a halálom, akikkel a piszkos kis üzleteim zajlanak. Oh, milyen tragikus.
- Tudod megszokás kérdése az egész. - Most példálózhatnék azzal is, hogy neki is biztosan már kevésbé fájnak az ütések, mint eleinte, mert már hozzá szokott ahhoz, hogy olykor mások bokszzsáknak használják. De inni legalább kellemesebb, mint harcolni, habár az alkoholnak eléggé sok mellékhatása van és részegen nagyon vicces balhékba keveredni. Aztán következő felszólalására csak legyintek egyet. Oké, nem kell mindent elhinnie nekem, apropó én sem hinnék magamnak, tudván hogy milyen profin tudok hazudni ha akarok, viszont amit neki mondtam az tényleg komoly volt, de nem állok le vele veszekedni, hogy bizonygassam az igazamat.
- Hát én már csak ilyen vagyok. - Mosolyogva vállat vonok. Azért tényleg nem nyápic, de lehetne ettől vakmerőbb is, persze nekem ehhez sincs semmi közöm. Ez Liam élete, nincs beleszólásom, főleg hogy mire kireggeledik már el is tűnök az életéből.
- Na! Ez azért kicsit sértő volt, hogy csak azok akik ki vannak éhezve. - Pár pillanatig kíváncsian figyeltem, hogy mit is művel mikor közelebb került hozzám, de aztán hamar észbe kaptam, hogy amit Liam tesz annak nincs túl nagy jelentősége, mert nem is merne kockáztatni, ahogy közelebb kerülni sem hozzám. Én pedig miért is akarnám, hogy ez a nyápic megtegye az első lépéseket felém? Jesszusom, azt hiszem innom kell még, jó sokat. Mert annak ellenére, hogy hozzám képest nagyon nyugis életet él, attól még nem néz ki rosszul.
- Pillanatnyilag igen, de ki tudja meddig tart ez. - Mikor a söröm elém került gondoltam egyet és kértem hozzá egy dupla vodkát, amit azonnal lehúztam amikor elém tették, majd egy kis sörrel öblítettem le. Attól, hogy Liamnak megkegyelmezek magamnak még nem kell.
- Szóval itt mindenki csak ülni szokott, vagy néha valami csoda folytán van egy kis élet is idebent? - Most úgy táncolnék, pedig még arra sem foghatom rá, hogy túl sokat ittam, mert egy dupla vodka és egy abszint az semmi, a sör amit hozzá fogyasztok az nekem meg sem fog kottyanni, de mégis szívesen táncolnék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 29.10.13 8:51

Kár lenne tagadni, hogy vonzónak találom, szerintem bárki így lenne ezzel, de annyira eltérő a gondolkodásmódunk, és nem hiszem, hogy ez összeegyeztethető lenne. Ő vad és nem foglalkozik igazán semmivel, nekem pedig nagyon is fontos, hogy átlássam magam körül az életet, hogy legyen valamiféle jövőképem, vagy bármi, ami célt adhat az életemnek. Nem szeretek csak úgy lenni, máról-holnapra élni, ami tudom én, hogy itt Vegasban furcsa és szokatlan, de ilyenek is akadnak azért, mint én. Nyugodtabb természetesek, akiknek az abszint igenis erős, és olyan kocsmába járnak, ahol nincs két naponta tömegverekedés.
- Sosem bánom meg, hogy nem tettem meg valamit. Azt sem bánom, hogy akkor régen nem mentem bele abba a kocsilopásba... örülök neki, hogy Ryan kirángatott belőle. - igen, az a bizonyos ifjonci hév még engem is majdnem nagyobb bajba kevert, de szerencsére volt mellettem olyan tiszta fej, aki nem hagyta, hogy ekkora csalódást okozzak az anyámnak, mert ez itt a lényeg. Azt tényleg nem akartam volna, hogy e miatt neki legyen rossz, csak hát nem gondoltam át első körben. Lehet, hogy Maya élete is egész más lenne, ha rendes család húzódna meg a háta mögött.
- Igen... nagyjából erre. Ez a reális nem? - nehezen tudom elképzelni róla azt, hogy egyszer is észrevenné, hogy veszélyes, amit csinál, és igenis egyenesági következménye az ilyen életnek, hogy vagy idővel elteszik láb alól, vagy börtönbe kerül. Netán, ha ez mégsem történik meg, ilyen stílussal nehezen tudom elképzelni, hogy valaha is egy nyugodt nő válna belőle, aki igazán képes szeretni, vagy ragaszkodni. Nem azt mondom, hogy ez jó, hogy így van, láthatja is az arcomon, hogy egyáltalán nem örülök a helyzetnek, de akkor is így gondolom és nem fogok kertelni, nem lenne értelme. Amúgy meg szerintem ezzel ő is tisztában van.
- Legyen így, elhiszem neked, csupán megszokás kérdése. - apró vállrántás. Végülis igaz az, hogy mindenre él ez, a pofonok, amiket a meccsen kapok, egy idő után már nem érzed a fájdalmat. Mindig csak az első néhány ütés az, ami úgy igazán érezhető, de a többi már szépen halványodik és egyszerűen egybemosódik, mintha a tested nem lenne más, mint egy nagy összefüggő fájdalomgóc. Lehet, hogy tényleg az itallal is így van ez, a sokadik pohár már nem olyan erős.
- Igen, azt észrevettem, és nem is zavar téged. Gondolom az ismeretségi köröd is hasonló alakokból áll. - hát ezért mondom én, hogy nehéz lenne elképzelni, hogy nem marad egyedül, ha netán meg is éri az öregkort. A hozzá hasonló alakok nem olyanok, akik kedvesek lennének, vagy ne csak egy körre akarnának egy nőt, aztán keresnek mást. Csak talán abba nem gondol bele, hogy a fiatalsága és a külseje is tovaszáll idővel és az már valahol szerintem a szánalmas kategória, amikor egy 40-50 éves nő próbál úgy sminkelni és úgy tenni, mintha még mindig húsz lenne. Az idő telik és ez ellen úgyse tehetünk semmit.
- Nem úgy értettem, vagyis... oké, úgy értettem, de ez miattad van, te viselkedsz úgy, hogy azok gerjedjenek rád, akiknek amúgy is... mindegy, csak kinézzen valahogy. - nem akarok direkt bántó lenni, de ha egyszer így van? Az öltözködése, a viselkedése, mind-mind azt jelzi, hogy gyere és próbálkozz be nálam, majd meglátom, hogy van-e értelme. Nem csoda, ha gondolkodás nélkül csorgatná rá a nyálát bármilyen pasi, aki nem valami többre vágyik, mert hát kivételek vannak, azok mindig vannak. Engem pedig nem zavar, hogy én is közéjük tartozom. Nem mondom azt, hogy ha nem innék túl sokat, akkor nem kavarodna meg a fejem, hiszen volt már rá példa, de soha sem élveztem, hogy egy olyan nő mellett ébredtem fel, akinek még csak a nevére se nagyon emlékszem. Látom, hogy még kér magának egy kis pluszt, de nem szólok bele, nekem bőven elég egy kellemesen hideg sör, sosem vágyom többre.
- Van valami zenegép hátul, ha ilyesmire gondolsz, de túl nagy bulik nem szoktak lenni, ez tény. - nem azért, mert afféle nyugdíjasklub a hely, inkább csak tényleg csendesebb, és inkább az iszogatásról szól, vagy a beszélgetésről, sem mint a vad bulikról. Őszintén szólva én magam sem vagyok az a nagyon táncoslábú, főleg, ha nincs bennem elég alkohol, ami oldja a kedvemet.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 31.10.13 19:27

Kissé kezdem úgy érezni, hogy túl sok az üres fecsegés. Mármint én mindig a tettek mezejére szoktam lépni és most csak a számat jártatom. Holnapra pedig annyi fog megmaradni ebből az estéből, hogy találkoztam vele a benzinkútnál, aztán megnéztem a meccsét, majd végül egy kocsmában kötöttünk ki, ahol nem volt semmi csak a sok blablabla. Ez pedig eléggé különös nekem, mert minden napra jut valami izgalom az életemben, ha nem kocsmai verekedés, akkor fegyvert fognak rám, vagy éppen én másokra, vagy menekülök a rend túlbuzgó fánkzabáló őrei elő. Most pedig teljes nyugalomban ülök bennem a nyugdíjas otthon megközelítő kis kocsmában és iszogatok. Jesszusom!
- Ez te vagy Liam. Ebből is látszik, hogy mennyire szöges ellentétei vagyunk egymásnak. - Ez pedig így is van rendjén, milyen is lenne a világ, ha mindenki olyan szívtelen dög lenne, mint én? Már ismerem magamat, volt időm megbarátkozni is ezzel az egésszel és jól tudom mennyire nem túl szép dolog, amit teszek és amilyen életet folyatok, de ez is az én döntésem.
- Jelen pillanatban tényleg ez a legreálisabb elképzelés, de az emberek tudnak változni is. - Az pedig egy egészen más dolog, hogy meg akarok-e majd változni majd évek múltán. Mert talán most tetszik ez az életmód, de lehet pár év múlva már egészen máshogy fogok állni a dolgokhoz és megkomolyodok. Persze, ez még lehetetlennek tartom most, de senki sem tudhatja, hogy mit is fog hozni a jövő. Nem azt mondom, hogy majd bele szeretek egy rendes férfiba, akiért képes lennék megváltozni, de nincs kizárva.
- Mondjuk ha többet innál velem, akkor te is jobban bírnád. - Mert az biztos, ha valaki velem akar szórakozni annak bírni kell a strapát, mert én nem szeretek kicsiben játszani. Nem szokásom beülni kocsmázni és valami alacsony alkohol tartalmi löttyöt iszogatni. Attól még hogy nőből vagyok igen is bírom a töményet, de idővel ez ki is fog derülni, ahogy egyre több pohárka fenekére fogok nézni.
- Még szép, hiszen a magad fajta fazonok túl lelkiismeretesek ahhoz, amiket mi szoktunk tenni. - Próbáltam finoman fogalmazni és nem kezdeni bele az újabb sértegetésbe. De tény és való, hogy néha elvetemült dolgokat hajtunk végbe és van amikor valaki nem éli túl közülünk, ezt nevezzük járulékos veszteségnek. Hiszen mindenki pótolható, rossz tudni, de még én is az lennék ha egy rosszul sikerült akció végén fűbe harapnék.
- Szerinted úgy viselkedem... szerintem csak magamat adom. Ha tényleg azt akarnám, hogy mindenki begerjedjen rám, akkor rá is játszanék. - Tehetek én arról, hogy dögös vagyok és hogy szeretek csinos és vonzó lenni? A személyiségem pedig kihívó, nem lehet mindenki szende szűz, habár azért megválogatom, hogy kivel fekszem le, mert ha hiszi ha nem nekem sem mindegy, hogy ki mellett ébredek aztán másnap reggel.
- Akkor éppen itt az ideje, hogy felpezsdítsük a hangulatot. - És már pattantam is fel eddigi helyemről, hogy megkeressem magamnak azt a bizonyos zenegépet. Hát választék az nem túl sok volt, de azért mégis több, mint a semmi. Amit pedig kiválasztottam az a szám egy igazi klasszikus, bár is szerintem az. Miután elindítottam a zenét vissza tértem Liamhoz.
- Ugye nem fogsz csak ott üldögélni? - Nem törődve senkivel és semmivel elkezdtem táncolni, még az eddiginél is gondolom nagyobb feltűnést csapna magam körül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 03.11.13 22:53

Nem is gondolnám, hogy olyan mély nyomot hagynék benne másnapra. Valószínűleg benne mélyebbet fog, hiszen számomra ez az este így ebben a formában szokatlan. Normális esetben már otthon nyomnám az ágyat, hogy a mai fáradalmakat kipihenjem. Mégis csak volt elég dolgom, délelőtt meló, aztán látogatás anyunál, hogy jelenleg hogy van, és persze este a meccs, most pedig Maya, meg ugye már előtte is. Szokatlan ez nekem, az pedig végképp, hogy konkrétan irigykedő pillantások szegeződnek rám és tuti, hogy a következő itt töltött estémen majd a kérdéseket is megkapom, hogy ki volt ez a nő és egyáltalán mit keresett itt velem stb. stb. Persze majd nem mondok rá sok mindent, csak apró vállrántások és valami felületes válasz, hiszen nem nagy szám a dolog és esélyes, hogy nem is nagyon fog a későbbiekben a szőkeség rám akaszkodni, hogy egy ilyen számára unalmas helyen töltse az idejét.
- Tudom Maya, tisztában vagyok vele mennyire mások vagyunk, ezért is lep még meg most is, hogy itt vagy pont velem. - hát igen, e felett nehéz napirendre térni, hiszen már beszólt párszor, nevezett már nyápicnak és a kedvenc helyemet is nem egyszer leszólta, szóval őszintén meglepő számomra, hogy pont az én társaságomat választotta mára. Minden bizonnyal egyszerűen csak... néha neki is kell egy kis változatosság, vagy valami ilyesmi. Más magyarázatot nem tudok.
- Igaz, tudnak, ha akarnak. - nem teszem hozzá hogy nem tudom, hogy ő akar-e és kimondottan nehéz is elképzelnem, hogy valamikor úgy döntene, hogy egyszerűen csak nyugis és normális életet fog élni, nem hajtja a veszélyt, megállapodik, keres egy rendes pasit, és ... gyereket szül. Nagyon nehéz lenne ezt elhinnem, de azt hiszem neki is.
- Nekem már az is meglepő, hogy most velem iszol, és máskor is szeretnél? - mosolyodom el, kissé talán direkt félreértelmezve a szavait, hiszen nagyjából arra számítottam, hogy most egy kicsit eltér a megszokottól, aztán hírt se hallok majd róla újabb hosszú hónapokig, amíg véletlenül össze nem futunk valahol, és lehet hogy akkor is csak elmegyünk majd egymás mellett egy futó köszönés után. Nehéz lenne elhinni, hogy máskor is velem akar inni, vagy szoktatni akarna a kemény piához, főleg mert igazság szerint nem is szeretem a töményeket. Valahogy egyszerűen a sör finomabb és miért igyak olyasmit, ami nem olyan jó?
- Ez nem feltétlenül lelkiismeretesség kérdése, egyszerűen csak nem keresem direkt a bajt. Olyan furcsa, ha valaki átlagos életet él? - tudom a választ, Vegasban az igenis furcsa, és egyáltalán nem megszokott. Vagy alvilági figura vagy, vagy esetleg valami olcsó nőcske, netán gazdag menő alak, aki minden este más nőt szed fel és drága kocsival furikázik... nekem még csak kocsim sincs, na nem mintha szeretném az autókat. Motor párti vagyok, ez van, és nem akartam sohasem menő lenni, sőt még csak arra sem vágyom, hogy ész nélkül végigkeféljem a várost vadidegen nőkkel az ágyamban.
- Nem biztos, hogy direkt csinálod, egyszerűen csak így van, de nem szóltalak meg érte, engem nem zavar. - apró vállrántás. Nekem tényleg nem gond, hogy ki csorgatja rá a nyálát, ez maximum őt zavarhatná, de ha neki nem jelent problémát, akkor nem egy szavam sincs. Nem a csajom, hogy ne bírjam elviselni mások pillantását, amivel szinte levetkőztetik. A következő akciója viszont mondanám, hogy meglep, de nem biztos, hogy ez teljesen igaz lenne. Inkább maga a tény lep meg, hogy engem is táncolni akar látni, ami hát... nem vagyok egy Michael Jackson, annyi szent. Boxolok az istenért, nem táncolok, bár tény, hogy elég ruganyos a mozgásom. Azért egy kicsit leesik az állam, amikor magában nekiáll mozogni. Kis torokköszörülés után állok fel.
- Biztos vagy te ebben? - hát jó, megpróbálkozom legalább valamelyest, a magam módján, bármennyire is ciki, hogy mindenki minket néz és senki sem mozdul meg. Azért botlábam nincs, csak a helyzet furcsa. Elkapom a derekát, ha már csak ketten vagyunk, hát együtt ropjuk.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 07.11.13 11:33

Nem is tudom, hogy mikor volt utoljára ilyen nyugis estém. Ez pedig számomra nagyon is különös. Ha úgy nézzük nem vagyok hétköznapi személy, nálam egy este sosem úgy zajlik, hogy szép nyugodtan leülök a TV elé, hogy megnézzek egy filmet, miközben valamit nassolok közben. Nálam sosem áll meg az élet, mindig rám talál valami izgalom, már keresnem sem kell, hiszen jön az magától is, ha nagyon akar. Én pedig mindig is imádtam a veszélyt és az adrenalint, mondhatjuk hogy ez a két dolog ami igazán éltet.
- Ennyire meglepő lenne? Ha esetleg feltartanálak, vagy nem szeretnéd, hogy tovább itt maradjak veled, akkor csak szólj és már itt sem vagyok. - Nehogy még a végén azt higgye, hogy ráakaszkodok. Semmi ilyenféle szándékkal nem rendelkezek, mindössze úgy gondoltam, hogy miért ne lóghatnék vele egy estét, ha már némi közös múlttal rendelkezünk. Legtöbb régi ismerősöm vagy már halott, különféle elszúrt balhék végett, vagy még mindig a sitten töltik a büntetésüket. Meg hát nem láttam abban semmi rosszat, hogy beültem vele a törzshelyére, hogy megigyunk pár italt.
- El tudnál képzelni másmilyennek? - Mert ha bele gondolok, hogy mi vár rám tíz év múlva akkor ugyan így látom magam, ebben az alvilági életben ezekkel a nem túl jó hírű alakokkal körül vége. Valahogy még elképzelhetetlennek tartom, hogy változzak, de talán idővel máshogy fogom gondolni, talán ha idősebb leszek valami egészen más lesz az ami majd végül motiválni fog és majd ezért tudok változni, ha annyira akarnék.
- Sosem lehet tudni. - Mindössze sejtelmesen rámosolygok. Ami engem illet sosem tervezek előre, a mostani sem volt betervezve, most pedig mégis itt vagyok vele. Akármikor betoppanhatok ide szó nélkül és ha némi szerencsém van, akkor Liam is itt fog lenni és akkor újból együtt iszogathatunk. Habár nem ígérnek neki semmi konkrétat sem, mert ugye azt sem lehet tudni, hogy mit hoz majd a holnap. Akármikor elkaphatnak a fegyver bizniszem végett ha nem vagyok elég óvatos és újra a sitten találom magam. Ez ennyire egyszerű azoknál akik napról napra élnek nem tartva attól, hogy majd mit hoz számukra a holnap.
- Számomra nagyon is furcsa. Mégis mi a jó az átlagos életben? - Mint ahogyan már párszor említettem én el sem tudnám magam képzelni átlagosnak, lehet sokat gondolok magamról, de mindig is kis különc voltam, aki kereste a bajt és engem mindennek lehet nevezni, de átlagosnak biztosan nem. Mindig történik velem valami, néha önszántamból keveredek bajba, néha pedig a baj csak úgy rám talál. De úgy szép az élet szerintem, ha mindig zajlik. Időm se lenne unatkozni ilyen élet mellett.
- Csak próbálnál megszólni, akkor garantált lenne az a bizonyos orrtörés. - Nem olyan nő vagyok, aki csak úgy hagyja magát, sőt eléggé bátor és bevállalós vagyok ahhoz, hogy kezet merjek emelni a férfiakra is. Sosem tartottam attól, hogy mi lesz ha valamelyik netalán vissza ütne, mindig meg tudtam magam védeni, mert egyedül ebben a nagy világban csak is magamra számíthattam eddig is. De, hogy ne essünk bele az ivás közbeni lelkizésbe, ezért zenét kapcsolok, hogy feldobjam egy kicsit a hangulatunkat, na meg ráfér egy kis élet erre a helyre is.
- Eléggé, csak azt ne mondd, hogy szégyellős vagy. - Na és kit érdekel, hogy ki néz minket? Nehogy már azért ne érezzem magam jól, mert tartok mások véleményétől. Azért meglepett, hogy tényleg csatlakozott hozzám, erre aztán tényleg nem számítottam.
- Meglepően jól táncolsz. - Ki sem néztem volna belőle, ami pedig a tánc közben felmerülő közelségünket illeti kissé különös, de nem látok benne semmi kivetnivalót, hiszen ez csak tánc.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 11.11.13 9:20

Nekem viszont sok estém telik egészen nyugisan, de ez azt hiszem érthető, hiszen sok esetben a nap végére eléggé lefáradok ahhoz, hogy főként pihenésre vágyjak és ne pedig őrült pörgésre. Ez van, ha az ember minden nap korán kel és elég teendője van ahhoz, hogy ne akarjon még többet mellépakolni, még akkor sem, ha azt szórakozásnak tituláljuk. Arról nem is beszélve, hogy egy kiadós meccs után érthető, ha inkább ledőlni szeretnék, most is kész csoda, hogy itt vagyok és bevállaltam ezt az estét, de mivel kivételes alkalomról van szó, egyszer azért belefér. Majd pihenek holnap, a szervezetem azért ennyit még bír.
- Te is tudod, hogy nem ezt mondtam, vagy nem ezért, de pár órája még puhánynak neveztél és azt is nehezen hitted el, hogy bokszolok, hadd lepődjem meg, hogy mégis itt iszogatsz velem, valami kemény tag helyett. - sértettséget érzek a hangjában, vagy csak az ital mondatja ezt velem? Nem tudom, de tényleg nem arra céloztam, hogy zavar a társasága, egyszerűen csak igenis meglepő, hogy itt van és hogy beülte egy ilyen kis nyugis helyre és még mindig nem unta meg a dolgot. Akármennyire is régi ismerősök vagyunk, mégis csak meglep a dolog.
- Bárkit el lehet képzelni másmilyennek, lehet hogy van valahol egy alternatív univerzum, ahol él egy Maya csodás gyerekkorral és egy nyugis kis élettel, boldogan. - nem azt mondom, hogy a jelenlegi életében nem lehet boldog, de azért... hát a fene tudja sosem értettem, hogy ebben mit lehet annyira élvezni, vagy legalábbis nem minden percét. Talán az én naivitásom, hogy ha azt hiszem, hogy mindenki valahol a lelke mélyén valami másra vágyik, szeretetre és elfogadásra, nem pedig arra, hogy olyanok vegyék körbe, akik átvágnák a torkát, ha rossz fát tesz a tűzre, vagy csak egyszerűen kihasználják. Azért az is meglepne, hogy ha megint velem akarna iszogatni, főleg itt, hiszen felvázolta már, hogy mennyire unalmas ez a hely igaz? Vagy talán mégis igazam van és valahol a lelke mélyén ő is vágyik rá, hogy az élete ne csak az izgalmakról szóljon? Netán csak kísérletezik, mert valami mást, valami újat akar kipróbálni a jól megszokott helyett? Aztán csak idő kell, hogy rájöjjön, mégis a bevált élete az, aminél maradni akar.
- Talán, hogy nem kell a hátam mögé néznem és minden ismerősömtől tartani, hogy esetleg feldobnak? Nem tudom, hogyan tudnám elmagyarázni neked Maya, hiszen te a saját életedet tartod jónak, nekem egész mások az álmaim, de attól még nem unalmas az életem. - egyszerűen csak másban találom meg azt, ami leköt. Egy golfozó is rajong a maga sportjáért, pedig tuti, hogy egy hoki játékos szerint az rémesen unalmas lehet, hiszen nem törnek csontok és nincs benne semmiféle agresszivitás. Egyszerűen csak minden másban leli örömét, én például abban, hogy kocsikat bütykölök, hogy edzeni járok, meccsekre, vagy épp beugrom anyámékhoz egy almás pitére egy kicsit beszélgetni.
- Ez az orrtörés a mániád. - mosolyodom el. Már komolyan azt hiszem, hogy folyton az motoszkál a fejében, hogy mikor teljesítheti a vágyát, hogy ténylegesen hallja, ahogy reccsen a csont. Azért remélem, hogy annyira nem húznám ki nála a gyufát, hogy tényleg ilyesmire kerüljön sor, mert biztos vagyok benne, hogy nem fogná vissza magát. Hamarosan viszont már bekapcsolja a zenét, talán a beszélgetés elől menekül? Vagy egyszerűen már tényleg unja magát. Szó se róla, szokatlan ezen a helyen az efféle, szokott szólni a zenegép, de inkább csak halkan, visszafogott számokkal, és végképp nem gyakori, hogy bárki táncra perdül, főleg nem egyedül.
- Szégyenlős az nem, de... tudod én máskor is vissza szeretnék még jönni ide. - oké, azért egy egész kicsit kellemetlen lesz, már csak az, hogy holnap tuti, hogy ki fognak kérdezni, hogy mi a fene volt ez. Én pedig majd finoman elzavarhatom őket, mert hát mit is mondhatnék? Egy furcsa este, legalábbis számomra szokatlan. Ennek ellenére mégis csak felállok és elkapom a derekát, hogy közelebb húzzam magamhoz és együtt mozogjunk tovább.
- Azt kár lenne mondanom, hogy te is igaz? Vagyis te nem meglepően, szimplán csak jól. - gondolom gyakorolta eleget, nem csoda, ha ilyen ügyes. Az pedig, hogy ilyen közel kerülünk egymáshoz... hát maximum könnyebb lesz betörnie az orrom, ha már annyira ezen lovagol folyamatosan. Viszont, ha már itt vagyunk, akkor mostmár nem érdemes visszafogni magam igaz? A kezem finoman szánt végig időnként a csípőjén, és ha hagyja, hogy egy kicsit én is vezessek, akkor még ki is pörgetem kicsit. Persze ez nem az a megszokott diszkó stílus, de attól még miért ne. Végülis, amikor visszaforog, újfent egészen egymásnak feszülhetünk.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 18.11.13 19:49

Abból is meglátszik mennyire gonosz és elvetemült egy nőszemély vagyok, hogy Liamra ráerőltettem magam. Egy kis szórakozás mindenkinek kijár, mert nem hinném, hogy azok után, hogy kijött a ringből minden vágya az lett volna, hogy velem italozgasson. De az élet nem kívánságműsor és szerintem ezt az estét kibírja velem, ígérem nem fogom bántani.
- Néha jól esik a változatosság. - Adok egyszerű magyarázatot, hiszen még nekem is meglepő, hogy tényleg itt vagyok vele, de nincs ebben semmi rossz, csak szokatlan.
- Na meg neked nem kell minden percben a kezedre csapnom, mert úgy gondolod, hogy felfedező utat járnál be rajtam. - Jóformán hozzám sem ér, ami szintén szokatlan. Mert azok a bizonyos kemény arcok akikkel lógni szoktam mindig bepróbálkoznak nálam. Liam pedig szerintem nem is úgy néz rám, mintha nő lennék. Kissé eltúlozva a dolgokat szerintem leprásnak gondol, akihez nem szabad közeledni mert fertőző.
- Oh, az a Maya mennyire unalmas lehet, belegondolni is rossz. - Nem hinném, hogy belőlem valaha is olyan odaadó feleség válna aki kis köténykében friss ebéddel, tortával várja haza szerető férjét. Inkább nem is gondolok ezekre, mert azért néha felmerül bennem, hogy mi lenne ha... de aztán gyorsan elnyomom magamban az ilyen kérdéseket. Nincs bajom a mostani életemmel és rövid távon nagyon is kifizetődő így élni, de a hosszútávról még semmit sem tudok, talán nem is fogok. Az én körömben az egyik nap még élnek az emberek, másik nap pedig holtak.
- Na és Liam neked is olyan szokásos álmaid vannak, mint a legtöbb embernek? Feleség, gyerekek és kertes ház? - Ez most nem gúnyolódásból kérdeztem meg, hanem azért mert erre most tényleg kíváncsi vagyok. Annyira önközpontú vagyok, hogy általában mások nem szoktak érdekelni, de ha már együtt iszogatunk akkor erre miért ne térnénk ki?
- Szerinted ilyen jól nézne ki egy mániákus? - Akaratlanul is elnevettem magam, talán ma túl sokszor hoztam fel az orrtörést, de attól még nem vagyok mániákus. Szerintem meg is tudom számolni a két kezemen, hogy eddig hány orrot sikerült betörnöm, de hogy ne legyen még egyel több a számuk indítom is a zene gépet, hogy feldobjam a hangulatot. Furcsa bevallanom, de eddig is jól éreztem magam vele, ezért esélyt sem adok arra, hogy még véletlenül is, de ellaposodjon a hangulat.
- Nyugi már Liam! Semmi rosszat nem fogok veled tenni! Ez csak tánc, semmi több. - Nem vagyok ártalmatlan, de most ígérem jó kislány fogok lenni. Gondolom az itt lévőket ismeri és nem szeretném túl kínos helyzetbe hozni, vagy vajon mégis? Idővel kiderül. Pedig milyen mókás lenne egy kicsit megzavarni az itt lévők egysíkú hangulatát egy kis izgalommal.
- Tisztában vagyok azzal, hogy mennyire táncolok jól, de azért aranyos tőled, hogy most is próbálsz bókolni. - Engedem, hogy vezessen hiszen férfi ez a dolga, tánc közben azért engedékenyebb vagyok, mint általában szoktam az irányítást illetően.
- Mindenki minket néz ugye? - Kíváncsian nézek rá, nem mintha annyira zavarba szeretném hozni, de azért csak én vettem észre, hogy mindenki rajtunk felejtette a tekintetét? Biztosan valami szaftosra számítanak, de vajon miféle folytatás lesz ebből? Nos, hosszú még az éjszaka.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 19.11.13 13:03

Végülis nem tagadom, hogy még jól is érzem magam, bár tény, hogy nehéz lenne döntenem, ha valaki megkérdezné, hogy iszogatok tovább, vagy végre eldőlök egy kényelmes ágyban. Az ital azért tompított, de még akad pár testrészem, ami sajog, mégis csak kemény ütéseket kaptam be, kár lenne úgy tenni, mintha nem így lenne. Ez nagyon jól látszik az arcomon is. Ettől függetlenül vagyok annyira úriember, hogy ez nem igazán látszik rajtam és nem fogom elküldeni sem, vagy faképnél hagyni. Végülis ez most számára is szokatlan helyzet, mert hát gondolom keményebb helyeken tölti az idejét, nem ilyen kis csendes kocsmákban.
- Végülis igazad van, néha tényleg jól esik a változatosság. - eresztek meg egy kissé talán fáradt mosolyt. Ez nem ellene szól, de azért én elég korán keltem és holnap is ez vár rám. Gondolom nála ez nem túl gyakori, inkább éjszakai életet él. Rám viszont vár majd a meló és az egyszerű kis valóság, amit életnek nevezhetek. - Látod ebben igazad van. Ezek szerint a többség így viselkedik? Nekem is így kéne? - ha igen lenne a válasz, akkor se menne, de attól még kíváncsi vagyok, hogy szerinte ez-e a normális, vagy néha azért zavarónak érzi. Egyébként meg cseppet sem tartom leprásnak, egy kicsit sem, egyszerűen csak nem vagyok az a nyomulós típus, főleg nem egy régi ismerőssel. Másokat se szoktam csak úgy simogatni csak, mert miért ne? Egyébként is van mindenkinek személyes zónája, amibe nem feltétlenül kell belemászni engedély nélkül. Én legalábbis így vagyok ezzel, mégha ez furcsa felfogás is.
- Ne hidd, hogy unalmas az az élet, amiben nem akarnak napi szinten eltenni láb alól. Meg van a varázsa annak is, hogy az ember a gyerekei után szaladgál és próbálja kirángatni őket a bajból. - elmosolyodom egy leheletnyit. Én egyáltalán nem gondolnám unalmasnak, mint ahogy velem se volt könnyű kölyökként és nekem is tuti, hogy lesz elég bajom majd a kölykökkel, mert igen, szeretném, ha lenne majd idővel egy szép kis családom. Nagyon is jó lenne, és egyáltalán nem találom unalmasnak, hogy elmenjek bringázni a fiammal, vagy akár még azt sem, hogy a lányommal babák haját fonogassam. A következő kérdésre nem is lehet, hogy más a válaszom, mint az igen. Még el is mosolyodom, nagyon is jólesően, amikor a fenti képek leperegnek a szemem előtt.
- Persze, de szerintem ez valahol egyértelmű volt. Nekem nincs bajom a szerinted unalmas élettel, sőt... - a vége már csak egy halk sóhaj, hiszen egyelőre ennek a közelében sem vagyok. Találni egy lányt, aki rendes ebben a közegben... hát őszintén szólva egyáltalán nem egyszerű. Sokkal nagyobb kihívás annál, mint a mai pasas a ringben. Persze attól még remélem, hogy sikerülni fog majd idővel.
- Hát akadnak őrült gyilkosok, akik teljesen normális embernek tűnnek civilben. - rántom meg a vállam. Ezzel persze nem arra utalok, hogy ő ilyen lenne, de nem hiszem, hogy a külső sok mindent elárul az emberről. Jelenleg, szétvert képpel én se lehetek valami bizalomgerjesztő látvány, és tényleg sokat hallani olyan hírekről, hogy ki kattant be és ölt meg x embert, aki előtte teljesen normális életet élt. A sorozatgyilkosokról nem is beszélve, akiknek tejesen átlagos polgári állása van és közben mégis mit tudom én ujjakat gyűjtenek, amiről a szomszédaik mit sem sejtenek.
- Nem is gondoltam Maya, hogy itt mindenki szeme láttára próbálnál megerőszakolni. - nevetem el magam, aztán csak felállok szépen és csatlakozom hozzá. Azért nem nézem ki belőle, hogy annyira veszélyes lenne, meg hát akármennyire is körbejártuk már ezt az orrtörés kérdést, mégis csak én vagyok az erősebb, ez az edzettségemből és a nememből is adódik. Legalábbis én mindenképpen így gondolom.
- Áh, szóval aranyos is vagyok! - mosolyodom el, leszűrve a szavaiból a legfontosabbat, és persze, hogy igyekszem én vezetni. Ennyi azért csak jár, főleg azok után, hogy holnap tuti biztos, hogy a kocsma nagy része a nyakamra fog járni, hogy ki volt ez a lány és meséljek el mindent. Mintha az a típus lennék, aki könnyedén kibeszél mindent és mintha lenne miről mesélni azon kívül, hogy egy régi ismerős.
- Te ezt szerintem már csukott szemmel is megéreznéd, vagy csak megszoktad, hogy folyton mindenki téged néz? - lehet, hogy az lenne fura neki, ha nem így lenne, de most alap. Végülis itt táncolunk ketten, miközben mindenki ül, tőlem aztán eleve nem nagyon látnak ilyet, még csak azt se nagyon, hogy lánnyal vagyok, nem azt, hogy ilyen közeli viszonyban. - Na és mára már nincs is más dolgod? Valami fegyverbiznisz, vagy rablás... mit tudom én. - fogalmam sincs, hogy miben utazik, az más kérdés, ha véletlenül pont beletrafálok valamibe, viszont nem akarok teljesen csendben maradni, akkor talán még a tekintetem is túlságosan elkalandozna, mert hát lássuk be, hogy ha ilyen közel vagyunk és én most lepillantok, akkor olyan szép a kilátás, hogy ihaj.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 08.12.13 3:37

Azért pár másodpercre bele gondoltam, hogy milyen unalmas lehet most a törzshelyemen az élet, hiszen nem vagyok ott. Sebaj, majd holnap mindent bepótlok, de már kellett ez, hiszen annyira felpezsdítő, hogy nem ugyan azok az emberek vesznek körül és nem kell állandóan visszautasítanom a pultos közeledését. Itt pedig nagyon úgy fest, hogy senki sem mer felém közeledni, talán a túlzott magabiztosságom ennyire félelemkeltő lenne? Nagyon úgy tűnik.
- Liam, szerintem ma túl sok ütést kaptál a fejedre és valami bajod lehet tőle, mert túl sokszor adsz nekem igazat. - Pár pillanat leforgása alatt kétszer is. Biztosan nincs agyrázkódása szegénykémnek? Vagy már talán az alkohol van rá ilyen hatással, pedig én még jóformán el sem kezdtem tényleg inni, ez még csak nevezhető a kezdetnek.
- Még szép, hogy így viselkedik a többség, legalább is az én kis világomban. Azt nem mondhatom meg, hogy te hogyan viselkedj, szerintem neked nem is menne másmilyennek lenned... - Célzok arra, hogy biztosan nem kezdene el úgy fogdosni, mint a törzshelyemen lévő hapsik, akik annyira kemény legénynek képzelik magukat. Ezzel csak az a baj, hogy én sem most jöttem le a falvédőről és tudom mire kell használnom a kezemet, ha valami egyáltalán nem tetszik, sőt az hogy mások úgy kezelnek olykor, mint egy simulékony kiscicát az sokszor nem nyeri el a tetszésemet.
- Nagyon úgy tűnik, hogy mi sosem leszünk egy véleményen. - Mindössze csak ennyit mondtam, de inkább nem is ragoznám ezt tovább, hiszen felesleges. Liam arra a bizonyos amerikai álomvilágra vágyik, én pedig pont az ellenkezőjére. Nekem túl unalmas azaz életforma, neki pedig túl veszélyes az enyém. Pedig csak néha keveredek igazán nagy bajba, mostanában hozzám képest viszonyítva egészen jól viselkedem, egyelőre.
- Oké, oké felfogtam. Az unalmas élet az, amire te mindennél jobban vágysz. - Talán egy kissé túlzás volt így kijelentenem ezt, de szerintem nagyon is közel állok ahhoz a bizonyos valósághoz. Mindenkinek szíve joga azt kezdeni az életével amit csak szeretne, én már csak tudom. Liam pedig szerintem tényleg úgy lenne a legboldogabb, ha ez a vágyálma tényleg valóra válik.
- Oh, nem is tudod, hogy ezzel mennyire közel állsz a valósághoz. - Ezen el is nevettem magam, majdnem rátapintott a lényegre. Nem hangoztatom, mert azt senkinek sem kell tudnia, hogy vér is tapad a kezemhez, de már öltem embert, de ez most annyira lényegtelen. Az meg, hogy mennyire lennék őrült... hát ez fogós kérdés, de biztosra veszem, hogy nem teljesen vagyok épelméjű. Túl tengenek bennem bizonyos dolgok, amiket képtelen vagyok elnyomni.
- Pedig az lett volna minden vágyam, hogy a kis nyugdíjas csoportod előtt leteperjelek és élő műsorban részesítsem őket. - Próbáltam komoly lenni, de ezen el kellett magamat nevetnem. Nem terveztem Liamot megerőszakolni a tánctéren, sőt sehol sem, ez csak tényleg a táncról szól. Habár belőle tényleg kinézem, hogy a nők nyomulnak rá, mert annyira tisztelettudóan bánik a nőkkel, hogy nem akar tolakodó lenni.
- Ne forgasd ki a szavaimat, mert a végén kénytelen leszek rálépni a lábadra, hogy észhez térítselek. - Hogy képes lennék-e megtenni? Szerintem jobb ha nem próbálja kideríteni, mert egyébként simán, nem esne nehezemre, műveltem már ennél sokkal rosszabb dolgokat is. Ojaj, még milyen rosszakat...
- Megszoktam. Nekem már az lenne furcsa, ha belépnék valahová és senki sem bámulna meg. - Habár nem nézhetek ki annyira másnak, mint mások. Szőke vagyok és gondolom egy csomó hozzám hasonló szőke maca él még a városban, sőt... de akkor is mégis valamivel fel tudom kelteni az emberek figyelmét, még ha nem is saját akaratomból teszem.
- Liam ne legyél már ennyire lemaradni! Néha a rossz kislányok is vesznek ki szabadnapot. - Nem vagyok munkamániás, sem pedig maximalista a mai napon, na meg néha nekem is kijár némi szabadidő, nem tarthatom be folyton az alvilági élet minden szabályát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 18.12.13 16:07

Elmosolyodom, sőt majdnem el is nevetem magam... hát komolyan még abba is beleköt, hogy neki adok igazat? Még az se jó, hogy egyetértek vele, és helyeselek, mint egy jó gyerek? Komolyan hihetetlen ez a nő! Azt még jó, hogy nem tudom, min agyal, hogy nélküle unatkozhatnak most a törzshelyén. Elég szép egoizmus préselődött belé, ehhez nem fér kétség.
-Hát már az is baj, ha azt mondom igazad van? Pedig időnét neked is lehet. - rázom meg a fejem, de a mosoly nem tűnik el az arcomról. Azért tényleg őrület, amiket mondd. Nem a pia beszél belőlem, nem az ütések és nem is valamiféle hátsó szándék. Biztosan szokatlan ez neki, mert jó eséllyel azok a pasik, akik egy kicsit is rendesek vele, valamit általában akarnak is tőle, én pedig egyáltalán nem vagyok ide sorolható.
- Látod ebben megint... igazad van. - nevetem el magam, mert most komolyan nem tehetek róla, hogy úgy gondolom totál jogos, amit mondd. Nem hiszem, hogy bármi annyira ki tudna fordítani, hogy ne maradjak normális, legalábbis ugye a saját mércémmel, mert kinek mi a normális. De én még ha sokat iszom, akkor se kezdek el mit tudom én káromkodni, vagy fogdosni a nőket, megmaradok jó fiúnak az esetek nagy részében és ezt nem is szégyenlem. Nem kell mindenkinek egyformának lenni igaz? Unalmas is lenne, ha folyton minden pasi rá akarna mászni a nőkre, csak mert van két mellük... sokan válogatás nélkül. Az nagyon nem az én stílusom. A következő mondatra már csak megrántom a vállam. Fene tudja, nem vagyunk egy véleményen, és békés kis családot, nyugis életet szeretnék, neki meg ettől herótja lenne, de... ki tudja, egyszer még ő is megváltozhat nem?
- Legyen, ahogy mondod Maya, maximum nem értünk egyet. Nem hiszem, hogy unalmas lenne egy szép kis család, vagy a szerelem, csak mert az ember nem kerül bajba lépten-nyomon. Ez így sarkítás. - rázom meg a fejem, de nem megyek bele tovább. Az ő dolga, én nem szeretném, ha folyton azon kéne agyalnom, nem jár-e valaki a nyomomban, nem sül-e el rosszul egy balhé, vagy törik be az orromat, csak mert rossz emberekkel kezdtem. Még az is lehet, hogy a boxot is abbahagynám, ha arról lenne szó és ezzel kedveznék egy nőnek, aki szeret és félt. Akármennyire is szeretem ezt a sportot, igenis megtenném érte.
- Ha jól sejtem nem akarom tudni, hogy mit értesz ez alatt. - naná, hogy nem érdekel kit tett már el láb alól és hogy direkt, vagy véletlenül. Sőt a piszkos ügyei sem, tőlem nem kell féltenie semmiféle noteszt, amit rejteget a táskájában, hogy megnézem az ügyféllistáját, vagy valami.
- Félő, hogy nem mindegyikük érte volna meg a végét. - mosolyodom el halványan. Azt hiszem itt már vannak páran, akik egy nyílt szexjelenetet nem tudnának csak úgy végignézni, mert már kissé öreg a ketyegőjük és lehet, hogy bemondaná a unalmas, én pedig nem tervezek senkit sem eltenni láb alól, meg hát amúgy sem vagyok az az egy éjszakás típus.
- Jól van, akkor most féltem a lábam és befogom. - vigyorodom el végül. Hát jó, akkor nem piszkálom kicsit sem, bár azt hiszem egy lábra lépés nem olyan durva, főleg hogy nem rég még orrbetöréssel is fenyegetett, ez ahhoz képest végülis semmiség se lenne. De nem akarom én kihúzni nála a gyufát, egész jól elvagyunk, mint ha őszintén szólva sajog is pár helyen a testem, mert kaptam be kemény ütéseket. De egyelőre még bírom, mondjuk egy szám erejéig, aztán már nagyon hívogatni fog valami kényelmes szék, az ágyamról már nem is beszélve.
- Jól van, jól van, nem értek én az alvilági ügyekhez, tudod jól. De, ha ráérsz, hát ráérsz. - a kezem közben a csípőjére fonódik és kicsit közelebb húzom magamhoz. Azért nem viszem ám túlzásba, meg amúgy amúgy is határozottan fáradok, csak épp amúgy is a szám vége felé járunk, ami úgy fest, hogy így zárásként kissé még fel is pörög. Szóval egy kicsit még nekem is belefér egy véghajrá, mint a futóknál az utolsó néhány méter, de amikor vége a dalnak, akkor elengedem őt, és ha nagyon nem lesz morcos, akkor visszaülök a helyemre a sörömhöz kicsit kiropogtatva a nyakam. Rendesen fáj a hátam, nagyon jó lesz holnap majd az edzés előtt egy kiadós masszírozás, ami a ma kikészített izmaimat legalább valamennyire helyreteszi.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 23.12.13 15:22

Mosolyából ítélve nagyon is tetszhet neki, az amit mondhattam, pedig szerintem semmi vicces sem volt benne, vagy mégis? De talán az is lehet, hogy az imént fogyasztott alkohol fogta meg már ennyire, hogy már mindenen képes mosolyogni. Mert ugye azt nem tudhatom, hogy Liam mennyi alkoholmennyiség után érzi magát igazán jól, de talán ki szeretném próbálni, vagy éppen feszegetni a határait. Mert tudom magamról, hogy nekem ennyi pia az éppen elég eddig ahhoz, hogy valamivel jobb kedvre derüljek, egy kis hangulatfokozó pedig még senkinek sem ártott meg.
- Szerintem nekem mindig igazam van. - Félre értés ne essék, ezt nem a túlzott önbizalmam mondatja velem, pusztán úgy érzem, hogy nekem tényleg mindig mindenben igazam van, legalább is az én nézőpontom szerint.
- Látod, én megmondtam már megint igazam van. - Vele együtt nevettem fel, mikor újból szóba jött ez a téma. Most mondhatnám ugye, hogy én megmondtam és végül csak megint igazam lett, de ez már annyira nyilvánvaló, hogy nekem csak igazam tud lenni, hogy szerintem ezt a témát már nem is kellene tovább ragoznunk.
- Tudod nem is nagy baj, hogy nem értünk egyet, nem is kell mindenben egyet értenünk és valójában nagyon megviselne a dolog, ha mindenki ugyan olyan lenne, mint én és ugyan úgy is gondolkoznának, mert akkor már nem érezném magam ennyire egyedinek. - Ez való igaz, amit most mondtam. Jobb is, hogy mások másként gondolkoznak, mint én, meg amúgy is milyen mocskos lenne már a világ, ha mindenki hasonlóan erkölcstelen és gonosz lenne, ahogyan én is. Persze nem vagyok annyira rossz, de azért mégis vannak tőlem sokkal jobb, ártatlanabb emberek, mert rólam sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy ártatlan is volnék, mert ugye már a börtönt is megjártam és nem azért mert túlságosan jótékony léleknek számítok.
- Oh, igen. Jól sejted. - Sejtelmes mosoly jelent meg ajkaim szegletében, mert valóban nem szeretnék neki túl sokat elmondani arról, hogy mivel is foglalkozok, mert ugye aki keveset tud az jár mindig jól. Ebben a szakmában a túlzott információ jelenti az igazi veszélyforrást, mert ha olyan dolgokat tudsz amiket nem kellene, akkor előfordulhat, hogy mihamarabb eltesznek láb alól. Ezeknek a sötét alakoknak egy pillanatig sem remeg meg a kezük ha gyilkolásról van szó.
- Azt nagyon is jól teszed, ne is várd ki, hogy én fogjam be a szádat. - Hogy képes lennék-e rá? Sok mindenre képes vagyok, már csak az a kérdés, hogy miféle módszert választanék arra, hogy elhallgattassam, persze nem örökre, mert ugye a mai programomban nem volt benne Liam megölése, igaz az sem, hogy eljövök vele a törzshelyére és elkezdünk táncikálni. De hát ettől szép az élet, hogy tele van efféle meglepetésekkel.
- Még nagyon fiatal még az este, ezért időm az bőven van. Na és neked, vagy már nagyon vágyakozol az ágyad után? - Persze egy boksz meccs után elhiszem, ha inkább az ágya kényelmére vágyna és nem arra, hogy egy rég nem látott ismerősével táncikáljon, de azért el kell ismerni is nem olyan botlábú, mint gondoltam. Azért mert tudom, hogy bekapott pár ütést, amitől nem lehet a toppon engedtem neki, hogy leüljön miután vége lett a számnak. Sőt, én is vissza mentem a helyemre, hogy egy újabb italt rendeljek. Érzem, hogy porzik a vesém.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 28.12.13 12:14

Oh hát én nem vagyok egy nagy ivó, nekem igazából már ennyi is épp elég volt, hogy jobb kedvem legyen. Az pedig nem hiszem, hogy előnyös lenne egyikünk számára sem, ha még egy kör után már úgy kéne felmosni a padlóról. Nem igazán gyakori nálam a részegség, sőt határozottan ritka, most sem szeretném felidézni, milyen is az, főleg nem úgy, hogy holnap is nap van, dolgozni is kell. Elég lesz a mai meccs utáni fájdalom, nem kell még pluszban a fejfájás is mellé, ami azért nagyon esélyes lenne, ha most kiütném magam. Arról nem is beszélve, hogy motorral jöttem és valahogy haza is kéne jutni majd.
- Ha jól sejtem most jobb, ha nem mondok ellent, akkor tuti, hogy nem lesz semmi bajom. - mosolyodom el, de azért kérdő a tekintetem csak a játék kedvéért. Nem félek én attól, hogy le tudna győzni, akármennyire is harcias leányzóról van szó. Szerintem én erősebb vagyok, azért mégis csak pasi vagyok és még bokszolok is, fura lenne, ha gond nélkül le tudna nyomni nem? De nem most akarom kipróbálni, hogy melyikünk tud nagyobbat ütni, most inkább csak tényleg szórakozzunk, ma már elég ütést kaptam be, hogy ne akarjak még többet.
- Ez teljesen jogos, akkor bátran mondok neked ellent ezek után is. - vagy legalábbis egy határig, ami még nem jelent összezördülést, mert ez az este legyen nyugis, ha már iszogatunk, nem akarok azért mély vitákba bonyolódni, annak nem lenne értelme. Egész jól el vagyok, ahhoz képest, hogy még arra is nehezen szántam rá magam, hogy egyáltalán kimozduljak. Most mégis határozottan jól érzem magam ezzel a kis iszogató, beszélgetős, sőt táncolós estén. A munkája pedig, őszintén az most tényleg nem érdekel részletekbe menően. Mégis csak egy olyan téma, amiről jobb nem tudni, amúgy se nyomnám fel a zsaruknak, de így még inkább nincs rá szükség.
- Mert milyen módszereid vannak? Azért remélem nem akarnál eltenni láb alól, ha már színt hozok az életedbe. - vigyorodom el. No azért csak dolgozik bennem az az alkohol, ebben biztos vagyok, mert nem szoktam én ennyire jókedvű lenne, mert főleg nem kérdezem meg, hogy tudná befogni a számat. Mondjuk a legkézenfekvőbb megoldás a keze erre a célra, de remélem, hogy az nem fordul meg a fejében, hogy teszem azt el is tegyen láb alól, szeretném én még megélni a holnapot, főleg mert kell még bőven segítenem anyunak, hogy minden rendben legyen vele. Nem venném a lelkemre, hogy azért legyenek rossz hetei, mert eltűnök hirtelen a színről. Arról nem is beszélve, hogy mégis csak van egy öcsém, még ha nem is vér szerinti, aki azért fontos annyira, hogy lássam egyszer, hogy kicsit értelmes mederbe kerül az élete, mert egyszer hátha sor kerül erre is.
- Kár lenne tagadnom, hogy egy jó alvás nagyon rám férne, sőt még az edzés utáni lazító masszázs is elmaradt most, hogy ne kelljen sokat várnod rám. - nem fogom látványosan elhúzni a számat, de azért szó se róla tényleg hulla vagyok. Talán egy sör még segít, vagy annak a maradéka, amit még nem ittam meg, mert nem akarok túlzásba esni. Jó lenne azért lefeküdni, mert álmos vagyok, nem azért, mert kiütöttem magam. Ezért is ülök le végül, hogy felhajtsam a maradék pár kortyot. Fiatal még az este, számára biztosan, de én holnap melózom, nem fogok tudni még órákig maradni, abban biztos vagyok, bár nem féltem, hogy ne tudná feltalálni magát, ha én már leléptem.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 29.12.13 6:21

Liam olyan ember aki mellett iszonyúan rossznak érzem magam. Lefogadom képes átsegíteni az idős néniket az útkereszteződésnél, miközben én úgy elmennék a banyák mellett, hogy közben még szurkolnék is nekik, hogy essenek be egy kamion alá. Azt hiszem az évek alatt eltűnt belőlem az empátia és átvette a helyét a cinizmus. Ilyenkor mindig azzal vigasztalom magam, hogy nem lehet mindenki jó ember, még a végén üres maradna a pokol, azt pedig senki sem akarhatja. Nem mintha annyira bántana a dolog, én döntöttem így, én választottam a sötétséget.
- Ugyan Liam, nem gondolod hogy ha tényleg bántani akartalak volna, akkor már azon túl lennénk? - Sejtelmes mosolyra húzódnak ajkaim miközben felteszem apró, kis ártalmatlan kérdésemet. Nincs most semmiféle hátsószándékom vele, ami nagyon is furcsa, mert nekem általában mindig mindenkivel van... De most tényleg nincs, csak eljöttem vele ide iszogatni a régi idők emlékére. Azt hiszem ebben nincs semmi szokatlan, hogy két régi ismerős beül valahová egy kis nosztalgia estre.
- Egy profi sosem fedi fel mások előtt a módszereit. Mit gondolsz miért nem halott senki sem még eddig a tökéletes bűntényről? Elárulom. Azért mert annyira tökéletes, hogy senki sem tud róla. - Azért nem lepett meg azzal, hogy egyből a gyilkosságra gondolt. Habár eddig nem terveztem megölni. Na jó, túl cuki a pofija és túl rendes ahhoz, hogy a kezem általi halálban legyen része.
- Oh, hát persze, hogy színt hozol az életembe. Akarod tudni melyiket? A szürkét. - Rossz szokásomhoz híven most is voltam olyan tündéri, hogy nem álltam meg, hogy egy kicsit mondjuk úgy, hogy csipkelődjek vele. Ha minden igaz nem az a sértődékeny fajta és nem fog ezért rám megharagudni, ha vet rám egy pillantást akkor mosolyomból láthatja, hogy mennyire nem voltam komoly, ami ezt a kijelentésemet illeti.
- Oké, ezt is fogd rám. - Nem kellett volna annyira sietnie, apropó nem mintha tényleg annyira sietett volna, azért megváratott. Aztán mégis csak hirtelen jött ötletből fakadóan egészen közel merészkedek hozzá, úgy hogy háttal legyen nekem.
- Ha már elmaradt miattam a masszáz, akkor most kárpótollak érte. Csak aztán győzd kimagyarázni majd magad, hogy miért kényeztetett egy ilyen dögös nőcske. - Ellentmondást nem törően siklott is mindkét kezem vállaira. Szerintem ez bárkinek menne és nagy kárt úgysem tehetek benne, de ha nagyon rosszul csinálnám, vagy kellemetlennek érezné a kialakult helyzetet lefogadom, hogy megmondaná, minthogy végig tűrné. Habár ha mások lennének Liam helyében biztosan szerencsés pasasoknak éreznék magukat.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub

Vissza az elejére Go down

Hellfire pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Szórakozóhelyek-