welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Hellfire pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 06.01.14 14:48

Igen, tényleg átsegíteném az öreg néniket az úton, de valahogy nekem ez teljesen normális is. Miért legyek valakivel direkt ellenszenves, ha lehetek jó is? Egyszerűen csak hiszek abban, hogy ha a világra mosolyogsz, az visszamosolyog rád. Persze nem mindig van így, vannak kivételek, de a jó tetteknek csak van értelmük, hiszen akkor nem tennék senki és még igenis a napi napig is vannak olyanok, akik önzetlenül tesznek másokért, mert egyszerűen csak... szeretik ezt csinálni. Én is gyakran javítok meg egy kocsit egy ismerősnek csak, mert épp amúgy is van egy kis szabadidőm és maximum egy sört fogadok el érte, vagy egy házi készítésű sütit. Ha vannak olyanok, akik rászorulnak a segítségre, akkor lenni kell olyanoknak is, akik segítenek nem?
- Ki tudja nálad Maya. Neked is be kell ismerned, hogy azért jócskán kiszámíthatatlan tudsz lenni. - mosolyodom el. Rég találkoztunk legutóbb az igaz, de attól még ezzel tisztában vagyok, sőt jó eséllyel az eltelt évek során csak még inkább az lett. Simán előfordulhatna az is, hogy most húzom fel annyira, hogy be akarja törni az orromat, azért mert eddig nem tette meg, még megteheti máskor.
- Nem is tudom, úgy talán nincs értelme létrehozni a tökéleteset. Szerintem az, aki erre törekszik nem éri be kevesebbel, mint hogy mindenki tudjon róla. - ez olyan, mint a bűvész trükkjei. Ha sokat gyakorol és megcsinálja a tökéleteset, akkor nem mutatja be senkinek? Nem lenne értelme. A tökéletes bűntényről is lelebbentheti a fátylat maga az elkövető, csak azért, hogy aztán beírja magát vele a történelembe, bár manapság már annyira sok rossz történik, hogy a legtöbb durva eset maximum néhány hétig tartó felhajtást okoz, cikkeket az újságokban, aztán mindig ki is hűl idővel a sztori.
- Szürkét... hát jó, legyen a szürke, bár ha annyira unalmas vagyok, akkor mégis miért vagy itt? A változatosság kedvéért? - nem akarom én kierőszakolni, hogy azt mondja igenis egy kicsit élvezi ezt a helyzetet, hogy picit más, mint amit megszokott, hogy nem akarja senki direkt letapizni és nem szólogat be neki senki, no meg emberként kezelem és nem valami bűnözőként, vagy kapcarongyként... mit tudom én, hogy milyen alakokkal van jó baráti viszonyban. Szerintem azért valamelyest csak élvezi, hogy itt van, egyébként nem tenné. Azt viszont én is határozottan élvezem, amikor a röpke kis célzás - vagy nem annak szántam? - hatására a kezei a vállamra csúsznak. Kicsit még be is fordulok, hogy tényleg rendesen hozzám férhessen.
- Nem tudom, hogy ha az egod még tovább nő, akkor vajon mihez kezdesz? A végén még nem férsz el saját magadban. - újra és újra elhangzik tőle az, hogy mennyire dögös, de már csak mosolyogni tudok rajta. Az mondjuk tény, hogy jól csinálja ezt legalábbis, erősek az ujjai, és kifejezetten ügyesek is, nekem pedig baromira jól esik. Ennél már csak az lenne a jobb, ha azonnal át is pályázhatnék az ágyamba, hogy azt az alvást is bejátszhassam. De akármennyire is ellazulok most, utána még valahogy haza kell jutnom és ez most határozottan kellemetlenül érint. Azt pedig egyértelműen értheti a hangomból, hogy jól csinálja. Bármennyire is igyekszem visszafogni azért egy-egy nyögés kicsúszik a számon, amikor olyan helyre ér, ahol határozottan durván be van állva az izom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 09.01.14 0:52

Azért ezt amolyan bóknak veszem, még ha Liam nem is annak szánta. Ami engem illet csak jól jöhet, ha mások kiszámíthatatlannak tartanak, nem is kell előre tudniuk minden egyes lépésemet, sőt még az alvilági tevékenykedésemben is jól tud ez jönni. De most még gondolni sem akarok a munkára, mondjuk úgy hogy kivettem mára ezt a napot és csak szeretném magam jól érezni. Különben is kezd unalmassá válni ez a sok üzletelés a gyanús külsejű alakokkal.
- Beismerem. - Halkan felnevettem ezen. Olyan mintha a bíróságon ismerném be a bűnösségemet. De Liam nem bíró, hogy ezért elítéljen.
- Olyan nagy bűn az, hogy kiszámíthatatlan vagyok? - Kíváncsiskodok. Azért az én életemmel és életfelfogásommal azért ez nem is annyira csoda. Mindig azt teszem amihez kedvem támad és nem azt, amit elvárának tőlem mások. Ennyire egyszerű az egész, nem tartozom elszámolni valóval senkinek sem, ezért bármit megtehetek, amihez csak kedvet kaptam.
- Már meg sem lep, hogy megint más a véleményünk erről. - Mint általában bármi másról más véleményen vagyunk. Az én módszereim nem tökéletesek, de azért mégsem dicsekszem azzal, hogy eddig hányszor húztam meg a ravaszt, ami elvett egy életet. Nem vagyok amatőr, hogy arról dicsekedjek, hogy kit és hol öltem meg, ezzel alá is írnám a halálos ítéletemet.
- Igen, pontosan azért. - Változatosságra mindenkinek szüksége van még nekem is, mert a monoton dolgok nekem nem fekszenek. Ami pedig Liamot illeti nem egész szürke, csak cukkolni szerettem volna.
- Ennél nagyobb már nem is tudna lenni az egom, szóval kizárt, hogy ennél is nagyobbra nőjön. - Vagy mégsem? Fene sem tudja, habár biztos hogy már nem egészséges az, hogy nekem ennyire nagy önbizalmam van. Én mindössze tisztában vagyok a külső adottságaimmal és azzal is, hogy jól masszírozok, ezért is veszem kezelésbe.
- Valld be, hogy élvezed. - Az eddigieknél erősebben kezdtem el masszírozni, ahol úgy éreztem nem ártott egy kis durvulás. Azért most is látszik, hogy nem vagyok szívbajos, hogy csak úgy elkezdtem itt mindenki előtt masszírozni, biztosan még az eddigieknél jobban irigyebbek rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 12.01.14 8:41

Végülis mondhatjuk azt is, hogy bóknak szántam, márha neki egyáltalán lehet bókot mondani, mert azért ez igen nehéz olyan valakinél, akinek ekkora egoja van, mert hát az nem kérdés, hogy nagyon nagy egoval rendelkezik. Persze nincs baj azzal, ha valaki tisztában van az adottságaival, de azért reális keretek között, mert ha ahhoz már túl nagy arc társul, az egy idő után lehet, hogy van, akinek sok. De egy estére azért belefér nekem legalábbis.
- Legalább ebben igazat adsz nekem és nem bűn, csak mindenki mást szeret. - én nem vagyok oda a kiszámíthatatlanságért. Nem azt mondom, hogy minden napon pontosan meg van tervezve, de azért szeretem tudni, hogy nagyjából mi vár rám holnap. Néha kell a spontaneitás, de azért nem esem túlzásba és nem csak abból áll az életem, hogy sosem tudom, mi vár rám a következő napban, órákban, vagy percben akár. De persze teljesen várható volt, hogy nem leszünk ebben közös nevezőn, hiszen eleve nagyon mások vagyunk, az lett volna a furcsa, ha egyetértenénk valamiben, mint ahogy a tökéletes gyilkosság témájában is máshogy gondolkodunk. Egyébként szerintem tényleg nincs értelme a tökéltességet rejtegetni, ez olyan, mint a magángyűjtemények. Azt sem értettem soha, mikor a gazdagok felvásárolnak olyan képeket, tárgyakat, amiket mindenkinek látni kéne, ők pedig elrejtik egy jól védett szobában és néha rájuk néznek. Ezek olyan dolgok, amik annyira tökéletesek, hogy mindenkinek látni kéne őket, legalábbis én mindenképpen így gondolom, aztán persze tuti, hogy vannak elegen, akik nem, hiszen sok a magángyűjtő.
- Ebben teljesen egyetértünk, ha nagyobb lenne az egod, már be se férnél ide. - bólintok, és igyekszem egészen komolyra venni a figurát, bár nem nagyon megy, hiszen ott a mosoly az arcomon. Tényleg kár lenne tagadni, hogy túl nagy már így is az egoja, de ilyen emberke is kellenek a világnak, amúgy tényleg unalmas lenne minden. Én nem azt mondom, hogy semmi önbizalommal nem rendelkezem, de azért nem is viszem soha túlzásba. Valahogy sikerült megtalálnom azt az egészséges arany középutat, amit keveseknek, bár minden bizonnyal lennének olyanok, akik nem értenének egyet velem, de nem is várom, hogy mindenki kedveljen.
- Kár lenne tagadni, nem csinálod rosszul, gondolom sokat gyakoroltad. - mosolyodom el és szerintem a hangokból is nagyon jól érezheti, amiket kiadok, hogy jól esik, amit csinál. De meg is érdemlem, hiszen itt iszogatok vele, a helyett, hogy a jól megérdemelt pihenésemet tölteném a meccs után otthon a saját ágyamban és azért rendesen sajog most is mindenem. Az, hogy a doki kb. lekezelt nem old meg mindent, attól még szükség van rá, hogy tényleg kifeküdjem a fárasztó részt, főleg mert holnap ugyanúgy nap lesz, én nem alhatok délig, vagy ilyesmi. - Csak tudod Maya... lassan tényleg el kéne indulnom haza. - ittam, eleve nem lesz gyors tempó, amit a motorral diktálhatok, mert nem akarok felkenődni egy útszéli oszlopra, és tényleg nagyon kéne már a pihenés.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 13.01.14 15:00

Azt hiszem Liam úgy tekint rám, mintha csak egy beképzelt nőcske lennék. Sosem tagadtam, büszke vagyok magamra és a külsőmre, de ennél jóval több – avagy gonoszabb – rejlik bennem. Viszont iránta nincs bennem annyi bizonyítási vágy, hogy megmutassam neki, hogy több vagyok egy csinos pofinál, vagy egy kerek fenék gazdájánál.  Eleget kell bizonyítanom azoknak, akikkel üzletelek, csak azért mert nőből vagyok, de mondjon bárki bármit, bárhol megállom a helyemet.
- Nos, Liam ebben is igazad van. – Bólintottam egyet helyeslően, mégsem akarom túlzásba vinni azt, hogy igazat adok neki. Szeretek spontán lenni, leszámítva egy-két üzletkötést, semmit sem tervezek előre, de azt, hiszen az én „szakmámban” jobb is, ha nem tervezek mindent előre, hiszen sosem tudni, hogy mit hoz a holnap. Bármikor rajtunk üthetnek a rendőrök, talán már holnap újra egy szűk cellában találom magam, sosem lehet tudni. Azért bízok benne, hogy vagyok annyira óvatos, hogy nem hagyok magam mögött elvarratlan szálakat, ezért senki sem tudná rám fogni, hogy mostanában mivel is üzletelek, mert a fegyverkereskedés nem játék.
- Talán már az is csoda számba megy, hogy most sikerült beférnem, hiszen nem túl tágas ez a hely. – Nem mondanám porfészeknek, finomabban fogalmazva inkább használnám rá az otthonos jelzőt. Tény, hogy nem az efféle helyekhez szoktam, de nem halok bele, ha egy estémet ilyen helyen töltöm. Ez Liam törzshelye, amit már eléggé kiveséztem, több sértést már nem is tudnék tenni rá, talán, még ha akarnék sem.
- Oh, nem. Nem vagyok másod állásban masszőr. – Egyszerűen csak van érzékem hozzá, ennyi az egész. Azt hiszem ráfért már egy kis efféle kényeztetés azok után, hogy mondjuk majdnem lenyűgözött a ringbeli teljesítményével. Tény, hogy nem néztem volna ki belőle azt, hogy bokszol, ezért meg tudott lepni azzal, mikor végül nyertesként az ő kezét emelték a magasba.
- Oké, semmi sem erőszak. Nem kényszeríthetlek arra, hogy maradj, ha menni szeretnél. – Léptem el tőle, abba hagyva a masszírozását. Meg sem próbálom marasztalni, gondolom mindezek után már nagyon fáradt lehet, viszont számomra még ezek után indul be csak igazán az este.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 21.01.14 13:48

Nem mondom, hogy lenézem őt egy pillanatra sem, és abban is biztos vagyok, hogy több, mint egy csinos pofi, erre már rámutatott párszor. Egyszerűen csak... talán pont amiért tudom, hogy milyen bőven elég nekem ez a kis összeröffenés, vagy barátkozás, vagy minek is mondjam. Őszintén szólva nehéz napirendre térnem felette, hiszen finoman szólva is érdekes személyiség, nem mondom, hogy félelmetes, de... talán még egy kicsit az is. Azt hiszem Maya egyértelműen egy olyan nő, akit nem szeretnék az ellenségeim listáján tudni. Jobb, ha inkább valamiféle kis semleges viszonyt ápolunk, az bőven elég, nincs benne kockázat.
- Megjegyzem, hogy időnként még igazam is lehet. - mosolyodom el, hiszen azért azt hiszem egy ilyen nő esetén ez határozottan nagy szó. Kétlem, hogy túl gyakran mondja azt bárkinek is, hogy igaza lenne, és nekem a mai este folyamán már néhányszor megtette, bár persze nem esett túlzásba és igyekezett ezt ellensúlyozni azzal, amikor finoman megejtett mellé egy-egy beszólást, vagy burkolt fenyegetést is.
- Ez így van Maya, de én pont ezért szeretem. Nyugis levezetésnek a nap végén tökéletes. - azért járok én ide. Meginni egy sört, beszélni pár szót néhány ismerős arccal és kész. Ahhoz nem kell nagy létszám, nem kell sok ember és végképp nem kell a hangoskodás. Most is vágyom már az ágyamba, annak ellenére is, hogy jól érzem magam, de mégis csak korán keltem és határozottan hosszú nap van a hátam mögött. A bennem dolgozó alkohol is erősen ösztönöz arra, hogy végre puha párnára hajthassam a fejemet.
- Pedig az kevésbé lenne veszélyes munka és még megy is neked. Majd, ha valaha az életben valami nyugisra vágysz, akkor foglalkozz ezzel. - vajon ilyesmi be fog következni valamikor is? Nem is tudom, nem vennék rá mérget, hogy valaha a nyugis életet választaná, e helyett, bár nem tudom, hogy mit akar tenni mondjuk negyven évesen, de nem hiszem hogy ő számolna a jövővel, vagy egyáltalán gondolkodna ilyesmin, hiszen egyáltalán ki tudja, hogy meddig él, nem de? Nem valami veszélytelen az, ha az ember napi szinten bűnözők között mozog, szóval nagyon is esélyes, hogy meg se éri azt a negyvenest, ha nem elég ügyes, vagy éveket tölt majd a sitten, ahogy már az sikerült is neki. Sajnálom azért, mégha nincs is rá szükség. Vajon tényleg máshogy alakult volna az élete, hogyha a gyerekkora is máshogyan telik?
- Maradnék szívesen, de tényleg hulla vagyok, arról nem is beszélve, hogy... én nappal dolgozom, reggel kelnem kell. - célzok arra finoman, hogy ha jól sejtem ő inkább éjszakai lény, tehát majd valamikor hajnalban hazakeveredik, aztán átalussza a napot, de nekem fel kell kelnem, mert vár a meló továbbra is. - Elvigyelek valameddig? Már ha nem félsz egy ittas állapotban lévő szétvert arcú alakkal motorra ülni. - apró mosoly, miközben felállok és a pulthoz sétálok, hogy fizessek, nem is tudom, hogy erre került-e már sor, olyan sok minden történt ma.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
171
Join date :
2013. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 22.01.14 9:56

Azért nem akarok túlzásokba esni, habár imádom a végleteket, de azért úgy hiszem, még sem kellene mindig igazat adnom neki, mikor éppen igaza van. Hogy miért? Mert inkább azt szeretem, mikor nekem van igazam, ezért is adok olyan nehezen másoknak is igazat, de ma mégis megtörtént. Szinte biztos vagyok benne, hogy a mai találkozásunk után nem igen fogunk találkozni, mert az én életemben akármi közbejöhet és azért mégsem lettünk ilyen rövid idő alatt puszipajtások, ezért ossza csak be szépen pár évre ezt is. Liam vissza fog térni holnap reggel a szokványos kis nyugis életéhez, én pedig maradok ugyan ilyen spontán, mint mindig is voltam, szóval az még számomra rejtély, hogy mit rejteget a holnap.
- Ez tényleg nagyon nyugis. - Ezért is hasonlítottam a helyet már akkor öregek otthonának, mikor beléptem és láttam mennyire punnyadás van. De inkább nem cikizem tovább ezzel, mert pár pillanatig én is tudtam itt magam jól érezni. Sőt, még arra is rávettem, hogy táncoljon velem, amit valószínűleg itt egyáltalán nem szoktak, abból gondolom, hogy mindenki megbámult minket. Az én törzshelyemen ez megszokott már, sőt az sem lep meg már senkit, ha valakin eltörnek egy sörös üveget, vagy éppen egy biliárddákót.
- Majd ha már ráuntam az izgalmas életemre és úgy döntök be szeretnék állni a hétköznapi emberek közé, akkor talán meggondolom ezt a lehetőséget is. - Őszintén rosszul vagyok attól a gondolattól is, hogy valaha normális életet éljek, pedig egyszer én is kiöregedek és akkor félbe kell hagynom ezzel az izgalmakkal és adrenalinnal járó élettel. Olyan sokáig voltam eddig is rossz kislány, hogy el sem tudnám magam képzelni azt, hogy majd évek múlva megjavulok és olyan szakmát választok ami illegális. Na és akkor hol lenne az izgalom? Mert az rendben van, hogy tudok masszírozni, de bele is pusztulnék az unalomba, ha napról napra ezt kellene tennem, veszély nélkül élni.
- Szívás lesz neked reggel felkelni. - Próbáltam minél halkabban nevetni, mert mikor Liam fog felkelni, akkor szerintem én aludni fogok. Nagyon más életet élünk, vagyis akár azt is mondhatnám, hogy fordított életet.
- Nem félek. - Újból elnevetem magam. - Nekem még van egy kis dolgom, ilyenkor vagyok igazán elememben és ugye amit ma megtehetsz... - Gyorsan fel is kaptam magamra dzsekimet.
- Aztán hazafelé ne törd össze magad. - Hát eljött a szomorú búcsú ideje is, de sosem voltam azaz ölelgetős vagy puszilgatós fajta, ezért ettől meg is kímélem. Nem akartam nagy búcsújelenetet rendezni, ezért csak mosolyogva intettem egyet és elindultam az éjszakába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 30.01.14 22:10

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2015. May. 23.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 29.05.15 19:30To Angel
Órák óta sétálok a városban. Valahol a külvárosban járok, de hogy pontosan hol azt nem tudom. Lassan besötétül, de nem érdekel. Egyszerű fekete hosszú ujjú és kék farmer van rajtam. Lábamat fekete sportcipő fedi. A kiengedett hajamba bele-belekap a szél kissé összekuszálva azt. Nincs se kedvem, se erőm ilyesmi apróságra figyelni. Nem érzem magam túl fényesen. Nagyon kimerültnek érzem magam. Hiába próbáltam meg elaludni, alig ment. Ha mégis sikerült rémálmok gyötörtek. Ezért is indultam el a kollégiumból. Ha talpon vagyok könnyebben tudok ébren maradni és eloszlatni az álmosságot. A depresszió folyamatosan gyötör, sok negatív gondolat kavarog a fejemben, többek közt az öngyilkosság. Úgy érzem majd' éhen halok. Ételnél jobban már csak drogra vágyok. Már harmadik napja, hogy nem jutottam szerhez és hiány kínoz. Szívesen vennék, azonban alig van pénzem. Nem futja belőle egy normális adagra. Amennyit tudnák venni az a fél fogamra se lenne elég. Nincs sok ötletem hogyan szerezhetnék egy kis zöldhasút. Próbáltam már kölcsönkérni az ismerőseimtől különböző ürügyekkel - természetesen egyiknek se mondtam meg az igazat -, viszont sajnos nem adtak. Kénytelen leszek valahogy magamnak összekaparni a hiányzó összeget. Csak az a baj, hogy kevés ötletem van. Ahogy megyek az utcán meglátok egy bárt furcsa, nem túl bizalomgerjesztő névvel. Jobb híján megrántom a vállam és bemegyek. A berendezés már valamivel barátságosabb. A pulthoz sétálok és leülök az egyik székre. Bent egy középkorú, kopaszodó férfi áll. Rendelek magamnak egy kávét. Az hátha felkelt, meg talán eszembe is jut néhány értelmes gondolat. Amíg az italomra várok magam mellé nézek. Egy szőke nő ül mellettem rockeres külsővel. Éppen telefonál, ezért csak némán küldök felé egy halvány mosolyt. Tőlem aztán nyugodtan beszélgessen akivel akar, nem zavar. Nem nézem sokáig, nehogy az gondolja bámulom. Megfordulok kicsit a széken és az asztalokat nézem. Nincsenek sokan. Páran ülnek a sarokban és néhányan egyedül. Egyszer csak véletlenül a tekintetem a mellettem ülő nő fenekére téved és oda is tapad. Nem, nem arról van szó, hogy vonz ez a testrésze. Inkább a vastagnak tűnő pénztárca, ami a farzsebéből lóg ki. Biztos lehet benne bőven pénz. Megpróbálom óvatosan kihúzni, hátha sikerül megkopasztanom. Tudom, hogy ez nem tisztességes, de teszek rá. Engem csak egy dolog motivál, hogy megkapjam a drogom. Ha kell hát ezt is megteszem érte. Csak a cél lebeg a szemem előtt. Ha sikerül könnyen lehet, hogy ma este végre lemegyek alfába. Szinte már látom magam előtt az apró színes tablettákat amik pár óra szebbé teszik a világot.

▲music:XX▲Words:401▲Note:Bocsi a késés miatt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2015. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 30.05.15 9:55


Juliet&Angel


A fáradtságos munkát, hol lehetne a legjobban kipihenni, mint egy sör és Whisky mellett? Miután leszállítottam néhány piti dílert meg egyéb alanyt a zsaruknak, úgy döntöttem veszek föl még egy kis lóvét, mert rendbe kell hoznom a kocsimat, hisz nem egyszerű egy sikátoron végigszáguldani egy Shelby - vel. De a munkáért bármit. Farzsebemben a köteg százassal beülök egy bárba és kikérem magamnak, az emlegetett italt, majd felhívom régi barátomat Tonit, hogy megtudjam mi a helyzet New York- ban. Nyugodtan iszogatok és beszélgetek, mikor egy fiatal kis csaj, betoppan és leül mellém. Nem igazán veszek róla tudomást, hanem folytatom a beszélgetést. Valami nagyon gyanús volt a lányban ezért úgy döntöttem jobban oda figyelek rá. Nem szeretnék kellemetlen meglepetésben részesülni. Ahogy beszélgetek, a bőrkabát belsejéből elő veszek egy doboz cigit, meg a koponyás öngyújtómat, hogy végre rágyújtsak, mert a rendőrségen nem engedik a dohányzást. Alig hogy rágyújtok lecsapom a kis eszközt a pultra majd megragadom a lány karját, aki épp a pénzt akarta kihúzni a zsebemből.
- Nana kislány! A sitten akarsz tölteni egy éjszakát? - kérdezem tőle ahogy ránézek és leteszem a telefont. 
- Nagyon rossz emberrel próbálkozol aranyom. - Mondtam és a vadonat új bilincsel a pulthoz láncolom. Magamban hálát adok a helyi zsaruknak, ezért a kis csecsebecséért, hisz végre nem a műanyag gyors kötözőt kell használnom mint mikor elkezdtem dolgozni. 
- Na hajam ki vagy és mire kell a lóvé? - kérdezem tőle ahogy még egy whisky-t rendelek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2015. May. 23.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 30.05.15 20:00To Angel
Úgy érzem bár nem vagyok túl gyakorlott zsebtolvaj egész jól megy. A tárca szépen lassan milliméterről-milliméterre kezd kicsúszni a tulajdonosa zsebéből és nem sokára megkaparinthatom a tartalmával együtt, amire most nagy szükségem van. Aztán az egyik pillanatban váratlanul megfogja a karom ezzel leállítva. Ezt nem hiszem el! Azt gondoltam, hogy szépen bele van merülve a telefonálásba és simán megkopasztom, erre mégse. Nem tudom hol csúszhattam el. Valószínűleg vagy én voltam ügyetlen és/vagy túl lassú, vagy ő nagyon szemfüles. Lehet, hogy ezek kombinációja. Nem számít, csak az, hogy szorul körülöttem a hurok és még csak elmenekülni se tudok, mert hiába rángatom a kezeim, a szorítása túl erős.
- Eressz el! - kiabálom frusztráltan, de persze véletlenül se hagyná, hogy kicsússzak a markából. Ha nem lenne így is elég kínos és bosszantó a helyzet hirtelen előkerül egy bilincs. Próbálok ellenállni, viszont teljesen hiába, pikk-pakk a pulthoz láncol. Ha eddig nem lettem volna gázban most már garantáltan abban vagyok. Az elkeseredettségemet igyekszek leplezni és helyette csak a dühömet mutatni amiből van bőven. Kinéztem belőle pár dolgot, azonban azt nem, hogy ennyire figyel és hogy zsaru. Mi lehetne még rosszabb? Inkább nem akarom tudni!
- Komolyan azt hiszed, hogy elmondom? Ha akarsz vigyél be a fogdára, nem érdekel. - mondom komolyan, viszonylag higgadtan. Valóban nem hat meg, ha bevisz. Büntetlen előéletű vagyok és nincs nálam semmi illegális, nem félek. Felhívják a szüleim, bejönnek értem és fejmosás kapok? Teszek rá. Csak az izgat, hogy ma se jutottam anyaghoz és tovább fognak kínozni az elvonási tüneteim, mint szerettem volna.

▲music:XX▲Words:252▲Note:XX

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2015. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 30.05.15 21:47


 
Juliet&Angel

 

Épp telefonálok és a jól megérdemelt pihenésemet töltöm mikor a kiscsaj megpróbál kizsebelni. Hihetetlen milyen világban élünk. Már egy italt sem ihat meg valaki a nékül hogy kirabolnák. Mind egy. A pulthoz bilincselem majd felteszek neki néhány kérdést. Persze választ nem kapok. 
- Dehogy eresztelek. Majd ha elmeséled szépen ki vagy és mit akartál a pénzemmel. - mondom neki majd a telefonomat újra elővettem. Bekapcsoltam a kamerát és felé fordultam.
- Nagy mosolyt! - mondom majd egy barátnak elküldtem, hogy megtudjak róla pár dolgot ha magától nem is mond semmit. 
- Nyugi kislány nem vagyok zsaru csak fejvadász. Ha nincs a buksidon vérdíj nem viszlek, be csak max a szüleidhez viszlek, hogy milyen okos kislányuk van. - mondom csak azért hogy hergeljem. 
- Nos mivel úgy érzem itt ülünk még egy darabig, nem kérsz valamit inni? Annak ellenére hogy kiakartál rabolni meghívlak.- mondtam és elnyomtam a csikket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2015. May. 23.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 31.05.15 21:43To Angel
Nem gondoltam volna, hogy lebukok. Tudtam, hogy van némi esélye a dolognak, de úgy éreztem igen kevés. Túl ügyesnek hittem magam, őt pedig alábecsültem. Ilyen béna is csak én lehetek... Maradtam volna inkább otthon, akkor legalább nem lennék egy pulthoz rögzítve. Van egy olyan sejtésem, hogy ha rajta múlik egész este itt ülhetek. Elszökni biztos nem tudok, amíg ő el nem enged.
- Akkor egy darabig még boldogítjuk egymást. - felelem célzásnak szánva a dolgot. Eszem ágában sincs válaszolni a kérdéseire. Nem akarom, hogy megtudja, hogy drogos vagyok. Nem szégyenlem, csak esélyes, hogy akkor nekilát kioktatni, ami nem hiányzik. Így is pont elég lekezelő.
Mikor fényképez nyugodt, kifejezéstelen arccal nézek rá. A mosolygás az, amihez most a legkevesebb kedvem van és ezt nem is titkolom. Gondolom az informátorának küldi el a képet, aki majd elmond rólam pár lényeges infót.
Kicsit megkönnyebbülök, mikor kiderül, hogy fejvadász. Akkor tuti nem kell a sitten éjszakáznom, szerencsére.
- Nem vagyok bűnöző és priuszom sincs, ezt gondolom a haverod is alá fogja támasztani. - felelem higgadtan. Nem félek attól, hogy hazavisz anyámékhoz, már csak azért se, mert a távolság miatt hamarabb fog elvinni a kollégiumba. Ott majd a tanárok előtt bemószerolhat. Már most érzem, hogy nagyon nem fogom élvezni az okoskodásukat.
Meglep, hogy meghívna egy italra. Ez most nagylelkű felajánlás akar lenni? Kétlem, szerintem ezzel is csak megpróbál megalázni.
- Nem élek vele, kösz. - utasítom vissza viszonylag normálisan és a szabad kezemmel megiszom az idő közben kitöltött kávét. Ügyesen előkotrom a pénztárcám, - amiben csak apró van, abból se túl sok - és kifizetem az italom.

▲music:XX▲Words:258▲Note:XX

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2015. May. 27.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 31.05.15 23:03


 
Juliet&Angel

 

Nem igazán örül hogy elkaptam, de így járt. Én se örülök hogy egy ideig még itt ülhetek a társaságában, és nem épp Tonit veszem rá arra hogy pattanjon a legelső gépre és tolja le ide a seggét. De nem baj. Ha ő nem beszél akkor majd megoldom máshogy. Csinálok róla egy kiváló fotót és elküldöm az informátoromnak. Jobb hecker mint aki az FBI - nál dolgozik. nagy hasznát veszem hogy nem vittem be a sittre. Úgy is max ötszáz dolcsi járt volna érte. Rá nézek a kis enyves kezűre majd nagyot sóhajtok.
- Azt egyből gondoltam, de most nem is a priuszodra keresnek rá. Mivel nem vagy hajlandó beszélni a barátom mindent kiderít rólad. Még a gyerekkori betegségeidről is tudni fogok. És képzeld, még a rendőrség sem tehet ellene semmit ha fel akarnál jelenteni. - mondom mosolyogva majd rendelek magamnak egy sört az elfogyott helyére.
- Ennyire ne nézz madárnak. Nem hitted hogy alkoholt fogok neked kérni kislány. - néztem rá felhúzott szemöldökkel és rendeltem neki egy kólát. Majd megcsörrent a mobilom és megérkeztek a kért adatok. Elismerően hümmögtem mikor elkezdtem olvasni, majd eltettem a telefont és rá néztem. 
- Kár volt rászoknod a drogra. Más utat is találhattál volna. De ez a te dolgod. - mondtam és levettem róla a bilincset és vissza raktam azt a farzsebembe. Visszafordultam a pult felé és rákönyököltem ahogy újra rágyújtottam. 
- Nehéz az élet nem igaz? - kérdeztem tőle és az italokkal teli polcot bámultam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2015. May. 23.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 02.06.15 21:51To Angel
Sok érzés és gondolat kavarog a fejemben, de egy nem: a félelem. Biztosan örülne, ha remegnék, mint a nyárfalevél, mégse teszem. Egyszerűen úgy érzem nincs mitől reszketnem, a legrosszabb amit tehet velem az az, hogy itt tart még egy darabig, aztán elvisz a kollégiumba, ahol majd megkapom a "megérdemelt" fejmosást. Priuszom nincs, így nem tud túl sok rosszat tenni. Nem ijedek meg, amikor azt mondja, hogy "mindent" tudni fog rólam és nem tehetek ellene semmit. Gondolom a kedves barátja akinek elküldte a képem csak egy hecker, aki tudja mit hol kell keresnie. Feljelenteni véletlenül sem jutott eszembe ezt az idegent. Majd biztos bemegyek azzal, hogy a nő, akit ki akartam rabolni megkérte az egyik ismerősét, hogy derítsen ki rólam infókat...
- Örülök neki. - reagálom le ennyivel a dolgot, de a hangomból az arckifejezésemből is látszik, hogy ez nincs így. Nem vagyok szomorú, csak unott. Miután megiszom és kifizetem a kávét akkor kezd el nekem papolni valami olyasmiről, hogy ne nézzem madárnak. Nem tudom, hogy én vagyok-e fáradt, vagy ő képzel-e bele túl sokat egy sima visszautasításba, azonban mindegy is.
- Nem kell, hogy meghívj semmire, mondtam már. - nyomatékosítom a szavaim és mikor kólát akarna rendelni a szavába vágva akadályozom ezt meg. Tudom, ez kicsit illetlenség, de nem érdekel.
Mikor megjön a haverjától az üzenet közömbösen figyelem az olvasás közbeni reakcióját. Szinte biztosra merném venni, hogy véletlenül sem az informátorától tudja, hogy drogozok, hanem csak simán rájött az elvonási tüneteim alapján a dologra. Honnan gondolom? Onnan, hogy semmilyen adatbázisban sincs benne, hogy valaha is ecstasyt fogyasztottam volna. Nem voltam egyszer se kórházban a szer hatása alatt, vagy a fogyasztása után pár nappal.
- Igen, jól mondod, ez az én dolgom. - helyeselek ezzel is érzékeltetve vele, hogy ne üsse bele az orrát. Mikor végre elenged átmozgatom picit szorongatott csuklóimat, majd felkelek a helyemről.
- Az. - válaszolok a költői kérdésére flegmán, majd megindulok kifele a bárból és igyekszek hazatalálni azon az úton, amin jöttem. Hát erre a helyre nem volt érdemes bejönni ugyanúgy pocsékul érzem magam. Legalább már nem érzem magma olyan álmosnak. Ettől függetlenül még ugyanúgy fennáll az a problémám, hogy ma sem sikerült anyaghoz jutnom.

▲music:XX▲Words:354▲Note:Folytatás??

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub 12.02.16 17:01

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Hellfire pub

Vissza az elejére Go down

Hellfire pub

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Szórakozóhelyek-