welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Good morning - Des & Cassy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Good morning - Des & Cassy 29.10.13 17:17

Azt hiszem mondanom sem kell, hogy mennyire el szeretném nyerni a legjobb menyasszonynak járó címet. Ezért nagyon sok mindenre képes vagyok, mert szeretném hogy a vőlegényem életében egyetlen egy pillanatra se bánja meg, hogy arra a döntésre jutott, hogy az én kezemet kéri meg, hogy aztán megkezdjük a közös életünket együtt. Elismerem nálunk is vannak hullámvölgyek, de minden kapcsolatban előfordul az ilyen. Amin pedig kis híján majdnem összevesztünk az a leendő teendőim listája volt. Nekem pedig még hozzá kell szoknom ahhoz, hogy amióta felhúzta a gyűrűt az ujjamra úgy lettek új kötelességeim. Nem kér tőlem túl sokat, de azért mégis hozzá kell szoknom ehhez az egészhez, még mindig annyira új nekem ez az egész, de ettől függetlenül nagyon is élvezem azt, hogy a menyasszonya lehetek és már mindenki tud arról, hogy mi egy pár vagyunk és szeressük egymást. A szerelmes ember pedig mindenre képes, ezért is voltam hajlandó hajnalok hajnalán felkelni. Nem kell, hogy a bögyős titkárnője csináljon neki reggel kávét mikor beér az irodába, mikor én is megtehetem neki ezt a kis kedveskedést. Elvégre nem sokára az én férjem fog lenni. Talán ilyen korán még sosem keltem fel, eleinte nem is akartam kibújni az ágyból, csak öleltem szokásomhoz híven még mindig magamhoz. Viszont olyan édesen aludt, hogy alig bírtam kikelni mellöle, de hát hívott a kötelesség. Minél halkabban kiosontam kávét főzni neki, remélem ihatóra sikerült, mert nagyon odafigyeltem ám rá, hogy hogyan szereti. Immár a bögrével a kezemben térek vissza hozzá, amit letettem az éjjeli szekrényére. Most pedig indulhat az édes ébresztés.
- Jó reggelt édesem.- Oda hajolva hozzá suttogtam, de hogy biztosan sikerüljön felébresztenem szépen rátelepedtem, ezt már igazán megszokhatta volna tőlem, valamiért imádok rajta lenni, akkor még közelebb érzem magamhoz és ha tehetném csak állandóan magamhoz ölelném jó szorosan.
- Képzeld a gyönyörű menyasszonyod főzött neked kávét, de tudok egy egészen másik módszert is, amitől egyből magadhoz térsz. Hm, melyik ébresztőt szeretnéd? - Ha eddig nem is, de ezután biztosan egyből kimegy az álom a szeméből. Igaz még nagyon korán van, de szerintem értette mire is szerettem volna célozni, na meg az ölében vagyok már, így nem is annyira nehéz rájönni. Ami pedig a korai órákat illeti, ki mondta hogy nem lehet ilyenkor egy kicsit huncutkodni? Legalább jól indul a reggel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 31.10.13 10:07

Máris reggel van? Ezt nem hiszem el. Inkább csak nem akarom. De nem meglepő módon valahogy mindig olyan hamarjában hajnalodik, mintha tényleg csak épp egy szemhunyásnyit aludhattam volna. Ezt persze nem tudom bánni, mert van annál sokkal érdekfeszítőbb tevékenység is, amit a menyasszonyommal művelhetek, mint az hogy átaludjuk az egész éjszakát. Egyszerűen csak hozzászoktam ahhoz, hogy mindent akkor csinálok, amikor akarok. Most viszont egy egészen másfajta fontossági sorrend áll fel az életemben, amit mindig minden körülmények között szeretnék betartani. Mondanom sem kell, hogy az első helyen a menyasszonyom áll, majd utána sorakozhat fel minden egyéb, mint például a munkám. Mert egészen addig, hogy felhúztam Cassandra ujjára az eljegyzési gyűrűt a karrieremnél semmi sem volt fontosabb. Ha fáradt is voltam, az amiatt volt mert túlságosan sokat dolgoztam. Abban az időben még azt hittem, hogy nekem kötelességem lenne megfelelni az apám elképzeléseinek, most viszont már magasról teszek rá, oly annyira, hogy képes voltam megzsarolni is. Tudom hozzám méltóan nagyon is önző egy húzás volt, de nem magam miatt csináltam. Most viszont a legtöbb esetben amiatt vagyok vagyok olykor használhatatlan, mert valaki egész éjjel rosszalkodott és nem hagyott pihenni.
Meglepetten pislogtam rá. Elképzelésem sincs róla, hogy mégis mi az ördögért kelt fel ilyen korán, mikor addig aludhatna ameddig csak szeretne, amíg ki nem dobja az ágy velem ellentétben. Na jó, mindkettőnknek megvan a saját időbeosztása, amit azért igyekeztünk összeegyeztetni, hogy egymásra mindenképpen a legtöbb időnk jusson. Nem szerettem volna azt tapasztalni, hogy mióta közös otthonunk van csak még kevesebbet láthassam mint egyébként, amikor még külön szobánk is volt.

- Az az opció kivitelezhető lenne, hogy mindkettőt? - Nagyon is meglepett ezzel a különös kis ébresztővel, de ahogy oldalra pillantottam az éjjeli szekrényen tényleg ott volt a kávés bögrém. Nekem viszont most még az is a nehezemre esne ha meg kellene mozdulnom, nem még ha fel is kellene kelnem az ágyból. Valósággal úgy érzem mintha az ágyhoz lennék láncolva s képtelen vagyok megmozdulni emiatt. Nem tagadom, nagyon is vonzó az ajánlata... ehhez pedig még sosem voltam túl fáradt.
- De esküszöm olyan fáradt vagyok, hogy megmozdulni is a nehezemre esik. Szóval, lennél olyan édes és motiválnál valahogyan? - Akkor egész biztosan magamhoz térek majd. Sőt, annyira hogy azt is elfelejtem, hogy fáradt voltam. Tény, hogy számomra minden egyes reggel szép, sőt a legszebb, mert őt láthatom elsőként, amint kinyitom a szemem. Az pedig nem is kétséges, hogy mivel lehetne egy igazán jó reggelt kezdeményezni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 03.11.13 16:53

Miért érzem úgy, hogy akkora sikert fogok aratni az ébresztőmmel, hogy a mostani eset nem egyszeri fog lenni? Mármint csak akkora, ha többször hajlandó leszek csak végette ilyen korán felkelni. Mert mindenki tudja, hogy egy nőnek sok alvás kell, már csak azért is mert ha nem alusszák mi magukat, akkor egész nap nyűgösek lesznek és hisztiznek. Arról pedig már nem is beszélve, hogy ha keveset alszok milyen karikás lesz a szemem, az alapozó sem pedig a korrektor nem lesz képes eltüntetni a szemem alatt lévő hatalmas ott éktelenkedő karikákat. De Desmondért még ezt is bevállalnám, érte semmi sem számít túl nagy áldozatnak. Én tényleg azt szeretném, ha elégedett és boldog lenne mellettem és ha ehhez korán kell kelnem, hogy kávéval kedveskedjek neki, akkor megteszem.
- Miért nem tudok meglepődni azon, hogy már ilyen korán ennyire mohó tudsz lenni? - Ajánlottam fel számára két lehetőséget, gondolván hogy majd az egyikre rábólint, de nem meglepő módon neki mindkét lehetőség nagyon a tetszésére van. Ami azt illeti nekem sem lenne ez ellen túl sok kifogásom, sőt ha őszinte akarok lenni, akkor elárulom, hogy számítottam is erre, ezért már előre felkészültem erre az eshetőségre is.
- Fárasztó éjszakád volt édesem? - Azért szerintem még megtud valahogyan mozdulni, habár igaz hogy nem sokat hagytam aludni és nagyon eseménydús éjszakán vagyunk túl, időnk sem lett volna unatkozni. Úgy, mint most is, mert még az ilyen korai óráknak sem fogok tétlenkedni. Motivációra vágyik, tőlem pedig meg is kapja. Nem lesz nehéz dolgom, mivel csak egy köntös van rajtam úgy foglaltam el rajta a nekem kijáró helyet, viszont a köntösöm megkötőjét szép lassan meglazítottam, hogy szeme elé táruljon testem csábító látványa, aminek sosem képes ellenállni.
- Mit gondolsz ez eléggé motiváló volt, vagy próbálkozzak valami mással? - Kérdeztem rá, mikor már teljesen meztelen voltam. Jól tudom, hogy mennyire szeret megszabadítani a ruháimtól, de remélem nem veszi zokon, ha most saját kezűleg gondoskodtam erről, amúgy is csak még pár órácskája, hogy mindent letépett rólam. Ennek ellenére én most is ugyan úgy vágyom rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 03.11.13 21:40

- Miért érném be kevesebbel, ha minden az enyém lehet? - Kérdeztem vissza könnyed egyszerűséggel. Mondhatni az utóbbi években ez volt a jelmondatom. Lássuk be, nem igazán lehet felülmúlni. Azt hiszem ezzel el is árultam magamról mindent. Mindent, amiről tudnia érdemes, hogy soha nem érem be a kevesebbel. Ugyanakkor mindez a közelmúltban módosult. Módosítanom kellett rajta, hiszen most számmora Ő jelenti a mindent, a legtöbbet. Ő most már az enyém. Fogalmam sincs róla még a mai napig sem, hogy miért akartam annyira megkapni. Igen, eleinte leginkább csak amiatt, mert amolyan tiltott gyümölcsnek számított a számomra, amit az apám szóvá is tett nekem úgy burkoltan, csakhogy engem nem burkoltan nem érdekelt, ami úgyszintén a tudtára adtam. Ismerhetett volna már annyira, hogy tudja rólam számmora nincs, soha nem is lesz volt tilos, piros jelzéssel körülvont terület, mert úgyis megszerzem magamnak, ha annyira vágyom rá. Láthatóan nem hitt nekem. A saját fiának, az egyetlen fiának. Nagy hiba volt.
- Inkább csak rövid. - Mármint az éjszakának azon része, amit alvással tölthettem igen csak rövidnek bizonyult, amit most érzek csak igazán. Viszont nem csak most fogom, hanem még úgy... Hát szóval, a napunk túlnyomó részében, aminek én újfent csak a végét várom már. Ilyenkor úgy érzem, hogy nincs az a kávémennyiség, ami észhez tudna téríteni, de ha ez mégis lehetséges, akkor ma azt a bizonyos mennyiséget elfogom fogyasztani. Hacsak az én egyetlenemnek nincs valami jobb módszere erre, amiért most különösen hálás tudnék lenni.
- Nem szükséges. De mi lenne ha... Tudod mit? Csak hajolj közelebb. - Meglehet ez most nem fog tetszeni neki, de ennek a lehetősége mindig fennáll, amint úgy véli, hogy most már sikerült végre felküzdenie magát. Szóval amint eleget tett a kérésemnek figyelemelterelésképp megcsókoltam - tudom néha nagyon aljas tudok lenni - ezzel máris magam alá tessékelve. Furcsa mód mindig imádom őt leteperni. Talán igaza van annyiban, hogy olykor túlságosan is szeretek irányítani, de azt hiszem, hogy ebben már nem fogok megváltozni. Legfeljebb alkalomadtán tudni fog jobb belátásra bírni, mint a saját akaratom. A legtöbb férfi egy ilyen nőt legjobb szeretne maga fölött tartani, már csak a puszta látványért is. Én viszont jobb szeretem magam alatt tudni. Amikor épp alattam nyögdécsel, olyan édes. Képes lennék felfalni. Azt hiszem most is ebben igyekszem megakadályozni magam több-kevesebb sikerrel. Mert ahogy neki estem ajkainak majd a nyakának, azon egyáltalán nem mutatkoztak meg a fáradtságom jelei.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 05.11.13 11:41

Annyira mohó az én vőlegényem, de mégis ezt is tudom szeretni benne. Igaza is van, nem kell kevesebbel megelégednie, ha bármit megkaphat, sőt bárkit is, de mióta itt vagyok neki, már csak rám vágyik, vagyis nagyon remélem, hogy ez tényleg így van. Mert tőlem is bármit megkaphat, sőt még annál is többet, még csak akarnia sem kell, sőt még ki sem kell mondania és bármi vágyát teljesítem.
- Akkor is ezt gondoltad, amikor még nem kaphattál meg? - Akkor valahogy úgy hangozhatott, hogy mit ér az, ha minden nőt megkaphatok, csak azt nem akire igazán vágyom. Persze ez csak az én elméletem szerint van így, azt pedig nem tudhatom, hogy valójában hogyan is viszonyult ehhez a helyzethez. De azért látszott rajta, hogy mennyire zavarja az, hogy egyik napról a másikra nem vetem bele magam az ágyába, hogy azt tehesse velem, amit csak akar. Erre azért jócskán kellett várnia, de végül csak elérte ezt is, persze mert én is erre vágytam.
- Lehetne hosszabb is az éjszaka, ha tudnánk magunknak parancsolni. Csak ugye nem tudunk, vagy nem is akarunk? - Inkább a másodikra tippelnék, mert lehet meg tudnám számolni, hogy hány éjszakát töltöttünk úgy együtt, hogy tényleg csak aludtunk egymás mellett. Nem kötelező napi szinten többször is egymásnak esnünk, nem is megszokásból, vagy napi rutinból csinálom, hanem azért mert annyira vágyom rá, hogy úgy érzem már nem tudok meglenni nélküle.
- Mit is mondtál a fáradságról? - Amint közel hajoltam hozzá megcsókolt és szinte abban a pillanatban a kezébe is vette az irányítást, úgy hogy engem újfent maga alá tessékelt. Ezen tettei alapján nem tűnik túl fáradtnak, de ez az én szerencsém, mert csak imádni lehet azt, ahogyan puha ajkai nyakamon siklanak végig. Most már érzem, hogy én kávé nélkül is fel fogok kelni, efféle bánásmód mellett. Elégedetten sóhajtottam fel arra, ahogyan egyre lejjebb és lejjebb kezdett el haladni testemen belőlem jóleső érzéseket kicsalva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 05.11.13 21:03

- Egész pontosan így próbáltam magam lebeszélni rólad... - Nos, láthatóan nem vállt be az a bizonyos módszer, miszerint addig ismételgesd amíg el nem hiszem, ha ez sikerült, akkor a környezeted is elfogja hinni neked. Abban persze nem lehettem biztos, hogy Cassandra mi mindent sejthetett meg abból, mikor már kezdett a helyzet komollyá válni, de akkor nagyin is azon voltam, hogy valahogy jobb belátásra bírjam magam, pontosan így... Miért érném be kevesebbel, ha az enyém lehet minden? Mi a francrét kellene nekem éppen ez a nő, amikor bármelyiket megkaphatom bármikor akármennyi időre. A későbbiek során viszont kénytelen voltam szembesülni azzal a ténnyel, hogy a pokolba a többi nővel, hiszen nekem csak ez az egy kell, nekem csak rá van szükségem. És mi értelme van akkor az egésznek, ha csak éppen őt nem kaphatom meg. Azt hiszem akkor mindketten egyet értettünk volna abban, hogy nem érdemlem meg, hogy megkapjam, amit akarok, hogy megadja nekem, amit akarok. Most viszont, hogy már az enyém nem tudnék meglenni nélküle, ami a legszebb benne, hogy már nem is kell, mert hamarosan úgy szólíthatom, hogy a kicsi feleségem.
- Őszintén szólva nem is akarok. De tudod nem könnyíted meg a dolgomat. - Értem ezt a látványos cuki pizsamának titulált hálóingszerűségeire, amit én egyszerűbben csak függönyként szoktam emlegetni, ami viszont a könnyítés a dologban, hogy nagyon könnyedén megadásra bírom az anyagot, ami pillanatok belül recsegve tárja elém azt amit már annyira szeretnék viszontlátni. Szóval, lényegében nem abban tölti az éjszakát. Egy teljesen ruhátlan, meztelen csábító nő mellett pedig nem is volnék férfi ha tudnék nyugodtan aludni. Ahhoz túlságosan mozgatja a fantáziámat, hogy újfent beérjem kevesebbel. Sajnálom, hogy nem vagyok képes másra gondolni.
- Mondtam róla bármit is? - Fogalmam sincs. Nem meglepő módon ez a kis apró részlet teljesen kiment a fejemből. A csodába, elfelejtettem. A kávém pedig teljesen elfog hűlni mire ismét észbe kapok. Kifog térni a hitéből ha ezek után közlöm vele, hogy a hideg kávét nem vagyok hajlandó meginni...
- Arra sosem vagyok fáradt, hogy veled legyek. De dolgoznom kell és hosszú napom lesz. Te viszont még nyugodtan lustálkodhatsz, ameddig csak szeretnél. Én pedig még hosszú órákon át csak epekedhetek az ágy kényelme na és persze utánad. - Be kell látnom akármennyire is, bárhogyan is próbálkozom nem tudom őt felfalni, ezért is hagyok fel egy bizonytalan időre a kóstolgatásával...  Ha már ezt képtelen vagyok megtenni, akkor is újra és újra eltudom érni azt, hogy az enyém legyen. Nem szokásom habozni. Egyébként is kora reggel van. Épp ezért kénytelenek leszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy mi hamarabb izgalmasabbá tegyük az ébredés pillanatait. Még mielőtt az emlékeim visszatérnének arról, hogy milyen kimerült is vagyok. Igazán nem szívesen okoznék csalódást a menyasszonyomnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 07.11.13 8:33

Nevezhetnénk a mi kis történetünket Amerikai álomnak is, azzal a különbséggel, hogy a ki kis tündérmesénk eleinte inkább rémálom volt, de aztán mégis csak jóra fordultak közöttünk a dolgok és most erősebb a kapcsolatunk, mint eddig valaha is volt.
- Minden jel szerint nem volt hatásos a módszered. Mit gondolsz, az életed hátra levő részében be tudnád érni csak velem? - Mert nagyon nagy lépés részünkről, hogy máris az esküvőt szervezzük. Nem tartom korainak, hiszen szeretjük egymást, ezért bármelyik pillanatban igent mondanék neki, bárhol. Erről szól a szerelem. Minden puccos dolog az esküvőnkkel kapcsolatban csak formalitás, mert dekoráció, virágok és minden esküvőn használatos dolog nélkül is hozzá mennék. Engem nem a pénze érdekel, mint a többi nőt, engem csak is kizárólag a szerelem vezérel.
- Ez csaknem úgy hangzott, mintha az én hibám lenne az, hogy nem alszod ki magad éjszakánként. - Természetesen tudom, hogy minden az én hibám, mert nem hagyom aludni, ahogyan egy jó éjt puszival sem érem be, egyik este sem. De még mindig inkább álmosak legyünk reggelente, mint kipihentek, mert az már azt jelentené, hogy nem is nyúlunk egymáshoz, ezért a kapcsolatunk kezd kihűlni. Na, idáig biztosan nem fogunk eljutni, egyszerűen lehetetlennek látom, hogy a közöttünk lévő szenvedély lecsillapodjon valaha is. Addig élvezzük egymás közelségét, ameddig fiatalok vagyunk és még bírjuk.
- Mintha valami olyasmit mondtál volna, hogy annyira fáradt vagy, hogy még megmozdulni is nehezedre esik. - Először még el is hittem volna neki ezt, de valahogy nagyon is erőre tudott kapni. Ez pedig egyáltalán nem volt ellenemre, sőt nagyon is tetszett, még azt sem bánom, hogy elveszítettem az előnyös pozíciómat, mivel maga alá parancsolt.
- Azért remélem mégis csak én jobban fogok hiányozni a nap folyamán, mint az ágy kényelme. - Azért erős túlzás, hogy addig pihenhetek ameddig csak szeretnék, hiszen várnak ma is rám az óráim és pár megbeszélés az esküvővel kapcsolatban is. Nekem is hosszú napom fog lenni, kis szerencsével hamarabb haza érek a vőlegényemtől, hogy mikor megérkezik ne az üres ház fogadja, hanem én a nyakába ugorva. Az én édesem nagyon is kóstolgatós kedvében van a korai órák ellenére is, ezért is siklik kezem tarkójára, hogy közelebb húzzam magamhoz és megcsókoljam. Játékosan finoman alsó ajkába haraptam közben. Annyira imádom telt, puha édes ajkait.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 07.11.13 19:44

- A pokolba az egésszel, ha minden nőt megkaphatok, egyedül csak akire igazán vágyom, azt nem. - Akkor egész egyszerűen francot sem érne az egész. Ami pedig a kérdését illeti egyértelműen igen. Nem csak azt hiszem...  Őszintén elég volt a csalódásokból. De ugyanakkor azt is tudom, hogy mindez még magában nem elég. Mert bármennyire is nem szeretnék neki több csalódást okozni, attól még biztosan megfog történni egy napon ismét. Nem tudom miért, hogy fog történni, a körülményeket sem ismerhetem előre, de megakadályozni sem sikerülhet mindig. De arról se feledkezzünk, hogy amikor csalódik bennem, akkor egyszerre magamban is csalódom. Mert magammal szemben még mindig nagyobbak az elvárásai mint vele. Amiről neki egyáltalán nem kell tudnia, mert biztosra veszem, hogy nem értene egyet az elveimmel. Talán nem is hagyná, hogy ezek a bizonyos elvek szerint teljenek a minden napok. Pontosan ennek a helyzetnek szeretnék most elé kerülni, hogy ne fordulhasson elő. Attól eltekintve, hogy hamarosan a feleségem lesz még nem gondolom, hogy feltétlenül szükséges mindenről tudnia. Amennyiben ez rajtam múlik lesznek és maradni is fognak megválaszolatlan kérdései. Úgy viszont már csak attól kell majd tartanom, hogy mindent megfog majd tenni annak érdekében, hogy megfejtse a dolgokat.
- Csaknem? Akkor biztosan rosszul fogalmaztam... - Nem a megfelelő szavakat használtam fel ellene, mert nagyon is ez a helyzet. De szerintem ez ennél is nyilvánvalóbb. Még ha el is határoznám, hogy az adott éjszakát kifogom bírni, mert ránk férne a pihenés, akkor a drága kis menyasszonyom magára kap egy túlságosan is sokat sejtető hálóinget és azután mindketten tudjuk mi szokott történni. Én tényleg eszméletlenül örülök annak, hogy ilyen könnyedén feltudja kelteni a figyelmemet majd fenn is tudja tartani meglehetősen hosszú i9deig, de ebben az esetben talán nem csak nekem kell uralkodnom magamon. Úgyis mondhatnám, hogy nem tépném szét azt a bizonyos anyagot, ha nem bírnám.
- Bosszant, hogy máris megfosztottalak az irányítástól és az előnyös helyzetedtől? - Még szép, hogy csak cukkolni szeretném. Általában ebben jó vagyok vagy inkább mindig? Csak mert túlnyomórészt elszoktam érni, amit akarok. Meg kell hagyni eléggé gyorsan magam alá utasítottam, nem mintha túlzottan ellenkezett volna. Ami most nagyon is a tetszésemre van, de a vadóckámért is nagyon oda vagyok.
- Mondja ezt az, aki többségében rajtam fekszik, sem mint az ágyon. - Durván nincs ez a hálószobaágy kihasználva, dacára hogy az egyik legnagyobbat választottuk ki magunknak. Hm, egyszer talán évek múltán alvásra is fogjuk használni, remélem.
- Édesem, szeretnéd hogy felelevenítsem az emlékeidet arról az éjszakánkról...? - Amikor harapós kedvemben voltam. De nem kell aggódnia. A nyaka néhány nap alatt szépen rendbe jött, addig is gondoskodott róla az alapozó, hogy ne tudjon túl sokat látszhatni. Most viszont egy egészen más területet vennék kezelés alá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 17.11.13 3:06

Szeretem mikor ilyeneket mond, mindig büszkeséget érzek ha efféle szavak szöknek ki édes ajkai közül. Másra sem vágytam, minthogy vágyjon rám. Még mindig emlékszem azokra a kínkeserves pillanatokra, mikor vágyakozóan néztem utána. Csak álmodozhattam arról, hogy egy nap talán a magaménak tudhatom, most pedig ott tartunk, hogy nem sokára a felségének mondhatom magam. Egyre közelebb van már a nagy nap, én pedig úgy érzem magam, mint kiskoromban karácsonykor, alig várom, hogy bekövetkezzen.Mert most fogom megkapni életem legnagyobb ajándékát, össze fogjuk kötni az életünket.
- Most bármikor megkaphatsz, de mégsem tudsz betelni velem. - Legnagyobb örömömre. Ezért sem tartok attól, hogy ha rákerült az ujjamra az esküvői gyűrűm, hogy a kapcsolatunk onnantól kezdve ellaposodik és unalmassá fog válni. Elképzelhetetlennek is tartanám. Hiszen sokáig dacoltunk a sorsunkkal szemben, aztán mégis egymás mellett kötöttünk ki, én pedig hiszek abban, hogy ez nem véletlen volt, ennek így kellett alakulnia. Minket még a sors is egymásnak szánt. Ez annyira nyálasan hangzik, de ez a színtiszta valóság.
- Szóval tényleg ez miatt engem okolsz? Arról már nem én tehetek, hogy képtelen vagy parancsolni magadnak. - Nem követelek tőle semmit sem, azzal is be tudnám érni, ha lennének olyan estéink, mikor csak hozzá bújva szenderülök álomra, de mindig úgy alakulnak a dolgok, hogy akármennyire is fáradtak lehetünk, nem tud minket meggátolni abban, hogy rosszalkodjunk. De majd szép lassan előveszem a hétköznapi pizsamáimat, hát ha akkor jobban ki tudná magát aludni, mert mikor azokban a sejtelmes kis szerelésekben bújok ágyba, na onnantól kezdve hevülnek fel körülöttünk a dolgok. Ezért igazán nem panaszkodok, csak szeretném ha már az én drágám ennél jobban kipihentebb tudna lenni, hiszen annyit dolgozik azért, hogy mindent megkapjak, amit csak szeretnék.
- Még szép, hogy bosszant! Jobban tetszett az, mikor még azt mondtad fáradt vagy. - Én pedig majdnem be is dőltem neki, de úgy látszik erre most nem fáradt. Tény, hogy szeretek irányítani, de ilyen makacs és akaratos férfit nem túl könnyű. Mégis imádom mikor harcolunk az irányításért egymás ellen. Van az egészben valami izgató, ami mindig feltud élénkíteni. Annak ellenére, hogy még ilyen korán van, azért még megpróbálkozok azzal, hogy kiharcoljam a számomra előnyös pozíciómat.
- Most arra célzol, hogy túlságosan ragaszkodó típus vagyok? - Szeretek hozzá bújni, majd úgy elaludni, hogy tudom a lehető legközelebb van hozzám, pontosabban mindig átölelem és van amikor majdnem rátelepedve helyezem magam kényelembe. De azt hittem ehhez már volt alkalma hozzászokni.
- Pontosan melyik éjszakáról is? De nyugodtan szemeltesd, majd úgyis eszembe fog akkor jutni. - Sok-sok éjszakánk volt már, ezért pontosan nem is tudom mire gondol, mert csináltunk pár őrültséget, de bízok benn annyira, hogy tudatlanul is engedem neki, hogy azokat a bizonyos emlékeket felelevenítse bennem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 22.11.13 21:29

- Előfordulhat, hogy ezzel az aprósággal nem számoltam eleinte? De tudod most először még annak is képes vagyok örülni, hogy önmagam áldozata lettem. - A saját csapdámba estem bele közvetlenül előtte, mert nagyon úgy fest, hogy látatlanul is képes volt utánam ugrani a mélybe, még pedig vakon. Ő sem tudhatta biztosra, hogy mire számíthat, ha egyszer minden áron engem akar. Semmi jóra hosszú távon. Akkor ez nyilvánvaló volt, hogy nincs olyan nő, aki velem tovább tervezhetne egy hétnél, az pedig már tényleg a csúcsnak számított. Tényleg csak egy lett volna, amit persze egyetlen nő sem akar. Különbség, hogy csak nagyon kevés tud bármit is tenni ez ellen, hogy használják. Bevallaniuk pedig lássuk be túlságosan kínos lenne, hogy ők is akarják, élvezik... Hülye libákkal pedig alapból nem kezdek ki, nemhogy az ágyamba vigyem őket, a tekintetemmel is nehezemre esik némelyiket megtisztelni. Egyébként is azt hiszem belenőttem már az apám zakójába, ami annyit jelent, hogy többé nem kell rá hallgatnom, ha úgy tetszik. Legyek akármilyen nő faló mindegyik áldozatom tudta, hogy mi fog történni a négy fal között. Senkit sem hitegettem, ámítani sem volt szokásom. egy kicsit persze muszáj volt szédítenem őket, de láthatóan nagyon is a tetszésükre volt a szédületes iram.
- Pontosan. De magadra ne vedd, hacsak nem akarod nekem azt mondani, hogy ellenvetésed van a heves reakcióim ellen, amit a szexi fazonú hálóingekkel váltasz ki belőlem. Tény, hogy tehetsz róla, hogy nem tudok parancsolni magamnak. De az igazság az, hogy nem is akarok. Így pedig nem sikerülhet. Szeretnéd ha az ellenkezőjét is bebizonyítanám? - Talán képes lennék rá... Maximálisan kiütve. De akkor nekem végem. Kicsinálna, ha olykor tisztába lenne a véralkoholszintemmel, amit az utóbbi időben még inkább kordában tartok, épp emiatt. Kompromisszumok. Említettem már? Úgy tűnik, hogy a hátsószándékaim a házas élettel nem teljesen fognak megszűnni. Ami azt illeti nekem az a néhány éjszaka is bően elegendő, amit kénytelenek is vagyunk kizárólag csak alvással tölteni. Maximalista vagyok. Addig szeretném élvezni az életet, ameddig megtehetem.
- Látszik még nem próbáltál fejfájásra panaszkodni... - Kétségtelen, hogy gyors megoldást találnék a kis problémára. Még nem tudom hogyan, mert szerintem nincs olyan balek, aki ennek még bedőlne. Én pedig a legkevésbé. Ott valami egészen másról lehet szó, valami komolyabbról. Ezért is örülök annak különösképp, hogy nálunk ilyesmire még nem volt példa, mert vele együtt azt hiszem az én fejem is fájna, hogy vajon mi lehet a gond, amit nem vettem észre, amit figyelmen kívül hagytam, ami általában nem szokott előfordulni.
- Egyáltalán nem. - Csak épp megmozdulni sem tudok anélkül, hogy fel ne ébredne rá. Esküszöm mint aki attól félne, hogy álmában, hogy magára hagyom. De még soha arrébb sem tessékeltem. Meg kell hagyni nem is volna egy egyszerű művelet, ami sértődés nélkül múlna el. Legfeljebb csak akkor húzom közelebb vagy tessékelem lejjebb mikor már zsibog a karom, a vállam és az egész bal felem. Mondanom sem kell, hogy erre milyen pazar érzés felébredni, mikor Cassandra még mélyen alszik.
- Szólj ha már megvan... - Ő kérte, én pedig csak teljesítem. De persze most nem utazom látványos foltocskákra a nyakán. De fogadni mernék rá, hogy pillanatok alatt rá fog jönni, hogy melyik éjszakára gondoltam. Egyelőre csak finoman kezdtem el kóstolgatni a nyakát, harapdálni... Remélem ennél jobban nem kell belelendülnöm
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 14.12.13 3:17

Nem nevezném szó szerint áldozatnak, szerintem inkább nyertes lett, hiszen megkaphatott engem. Ha pedig szeretné egy örökké valóságon át kitartok mellette.
- Nagyon úgy látszik, hogy ezzel tényleg nem számoltál. De megbocsájtom neked, mert honnan is tudhattad volna, hogy képtelen lennél velem beérni? - Jól tudom milyen férfi volt mikor megismertem, - ahogyan azt is, hogy miattam megtudott változni - gondolom akkor még nem is sejtette, hogy én nem csak pár alkalomra leszek jó, hogy az ágyát melegítsem fel. Mert sokáig azt néztem végig, ahogy a kis nőcskéi reggel távoztak a házból, szó szerintem majdnem minden nap más-más nő szállingózott ki az ajtón, ezek után pedig nem csoda, ha nem reménykedtem abban, hogy ha beadom a derekamat akkor valami tartós kapcsolat alakulhatna ki közöttünk. Tisztában voltam az esetleges következményekkel, de mégis kockáztattam, mert annyira vágytam rá. Végül pedig kiderült, hogy jól tettem, mert ez a kettőnk között lévő vonzalom nagyon is kölcsönös.
- Nem szeretném, csak mert imádom a heves reakcióidat. Nagyon is izgató tud lenni, mikor már nem bírsz magaddal. - Van benne egy olyan én, amire leginkább azt mondom, hogy kitörik belőle az állat. Ez pedig annyira vágykeltő tud lenni, hogy követelőzve irányít, ellent sem tudok neki mondani olyankor, csak egyszerűen hagyom, hogy magával sodorjon az ár. Hiába is szeretek irányítani, akkor is rossz még magamnak is bevallani, hogy azt jobban szeretem mikor irányít, ez ellen még mindig hevesen harcolok, de egy ilyen kaliberű férfira van szükségem, aki kordában bír tartani.
- Szeretnéd, hogy panaszkodjak? - Kacérkodok egy kicsikét. Nem vagyok olyan nő, aki képes lenne ellenállni a szerelmének, főleg nem azt hazudni, hogy fáj a fejem, ezzel visszautasítva a közeledését. Előfordulhat, hogy lehet nem lesz kedvem hozzá, vagy akármi de akkor őszintén megmondanám neki és nem használnék fel ilyen átlátszó kifogásokat, ahhoz azért több eszem van. Habár most perpillanat nem tudom elképzelni, hogy visszautasítsam, hacsak valami nyomos okom lenne rá, mondjuk ha összevesztünk és iszonyúan dühös lennék rá.
- Őszintén ez nem volt túlságosan meggyőző. Nyugodtan valld be, hogy annyira odaszoktam hozzád bújni, hogy lassan már levegőt sem bírsz kapni tőlem. - Én csak szeretem magam mellett tudni, még akkor is ha alszok. Közelben akarom tudni, nem attól tartok, hogy elveszíthetem, de ha magam mellett érzem alvás közben, akkor nyugodtabb vagyok. Mondjuk ha sokáig dolgozik és késő este ér csak haza akkor képtelen is vagyok elaludni addig, mert érzem hogy nincsen mellettem, olyankor annyira hiányérzetem van és nélküle jégveremnek érzem az ágyunkat.
- Most már tudom melyik éjszakáról van szó, ezért kérlek most legyél finomabb. - Mondatom végén halkan felszisszentem, egy kissé fáj hogy harap, de még ezt is tudom élvezni. Természetesen a bosszút még ennél is jobban fogom, mert remélem tudja, hogy ezt mind kamatostul visszakapja. Remélem a gallérja elfogja takarni a színes foltocskáit, amiket hamarosan tőlem fog kapni, mert máskülönben a bíróságon zajló ügy csak másodlagos fog lenni, mert mindenki a nyakát fogja kémlelni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 27.12.13 22:57

- Képesnek képes vagyok veled beérni, csak épp betelni nem! - Néha nem csak a tekintetemmel tudnám felfalni, hanem olykor tényleg úgy érzem, hogy valósággal is megtudnám tenni, mert képtelen vagyok vele betelni. Én nem tagadom, hogy mindig is önző természet voltam, különösen ha arról volt szót, amit elakartam érni, megakartam kapni és végül mindig sikerült. Én viszont inkább úgy fogalmaznám meg a vele való viszonyomat mint egy kisfiút és a neki kijáró édességet, amiből mint többet kapsz, annál többet akarsz, annál jobban, többre vágysz. Én is pontosan úgy viselkedem, ha nem kapom meg azt a mennyiséget, amelyre szükségem van napi szinten, csak valahogy sikerült megtanulnom uralkodni magamon. Nem volt könnyű, ahogy az sem, hogy végképp lemondjam a régi életemről, hogy ne forduljak megy egy nő után reflexszerűen, akinek eszméletlenül jó feneke van, illetve, hogy kontrolláljam az állkapcsomat, hogy ne essen le azonnal az állam egy kedvemre való nő láttán, akit hónapokkal ezelőtt gondolkodás nélkül letepertem volna akárhol, akármikor, ahol vagyunk éppen.
- Te ezt élvezed, igaz? - Ahogy a türelmemmel játszadozik- Én pedig engedem, mert semmit sem tudok tenni ellene, csak engedni majd megkapni, mert másra sem vágyom. Előttünk van egy egész élet... Én mégis szeretném minden egyes nap érezni, hogy megérdemeltem lett az enyém, minden nap újra meg újra elnyerni a szerelmét, hogy csakis egyedül engem szeressen. Minden egyes nap szeretném azt érezni, hogy kiérdemeltem azt az igent.
- Szeretnéd, hogy harminc másodperc alatt kerítsek neked egy fejfájás csillapítót? - Mert nagy valószínűséggel ez történne, ha nem sikerülne húsz másodperc alatt is megtennem ugyanezt, az tényleg nem jelent akadályt. Bármit megtennék azért, hogy ne utasítson vissza. Jó, ennek felét visszaszívom, mert bármit azért nem, de még jól, hogy alkuképesek vagyunk. Ő különösen, mikor nagyon akar valamit megkapni rögtön és azonnal. Ez a tulajdonsága nekem már nem egyszer kapóra jött és meg kell mondjam nagyon tetszik benne.
- Ha tudni akarod, csak akkor szoktalak már felkelteni, hogy valamerre csusszanj, amikor már teljesen elzsibbadt a jobb felem. - Ami néhány óra alatt be is szokott következtetni, én pedig arra ébredek fel, hogy nem bírom megmozdítani a karomat annyira elzsibbadt, hogy őt is muszáj felkeltenem, hiába alszik olyan édesen, mikor nekem már lassan nincs vérkeringés a karomban. De ez sem azért van, mert zavarna sőt, már egészen hozzászoktam, hogy félig-meddig rajtam alszik, eleinte csak nehezen tudtam úgy én is elaludni.
- Esküszöm még azzal a sállal a szexi voltál, de talán abba hagyom, ha a legközelebbi alkalommal csak annyi fog rajtad lenni. - Már abba is hagytam, ami a nyakát illeti. De onnan tovább haladtam lefelé ugyanígy eljátszadozva a melleivel. Én mindig találni fogok magamnak a testén újabb játszóteret és ha végeztem teste minden egyes porcikájáról, akkor kezdek újra elölről haladni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 29.12.13 23:33

Azt hiszem mindig is azt szerettem volna elérni nála, hogy így tekintsem rám, mint ahogyan most is. Nem titkolom, hogy arra vágytam, hogy én lehessek az életében az egyetlen nő, akit igazán képes szeretni, de az még csak hab azon a bizonyos tortán, hogy képes ennyire őszintén bevallani, hogy telhetetlen mikor rólam van szó. Ezek szerint valamit nagyon jól csináltam, ha már képes voltam ennyire az ujjam köré csavarni. Ez lenne az a bizonyos Hemingway csáberő? Azt hiszem, ha már képtelen volt nekem ellenállni.
- Hát ennyire látszana rajtam? - Sok mindent élvezek, de főleg a vele töltött időt. Azt, hogy most már egy ágyban alhatunk nem törődve a következményekkel mert már kapcsolatunkat mások is tudják. Viszont amit leginkább élvezni szoktam az még mindig a kis ellene irányuló provokáció. Még nem egészen tudtam elszakadni a mocskos kis játékaimtól, talán ezért is fordul elő, hogy a kelleténél többet provokálom, de hát annyira szeretem azt, amikor bedől nekem és elérem nála azt amit szeretnék.
- Értékelem, hogy ennyire törődsz velem és hogy gyorsan keresnél a fejfájásomra ellenszert, de nem hinném, hogy bármikor is erre panaszkodnék. Ez túl közhelyes húzás lenne, hozzám képest. - Még egyszer sem volt arra példa, hogy vissza utasítottam volna a közeledését. Miért is tenném? Akkor magamat is megfosztanám az élvezetektől és én nem vagyok prűd, attól még hogy nőnek születtem még szeretem a szexet, főleg azt a változatát amit vele együtt szoktunk leművelni.
- Ugye tudod, hogy nem szánt szándékkal teszem ezt veled? - Nem akarom, hogy elzsibbadjon, mégis megtörténik mert képtelen vagyok az ágynak azon felém maradni, ahol az én felem lenne, mindig áttévedek hozzá, sőt tényleg félig-meddig rajta is alszom, de csak közel szeretném magam érezni. Na és melyik nő ne szeretne úgy elaludni, hogy a szerelmei karjai között lehet? Mert én túlságosan hozzá szoktam ehhez a biztonságot keltő érzéshez.
- Szeretnéd, hogy csak egy sál legyen rajtam? - Ha már itt tartunk én nem bánnám, ha egy sálat tényleg bevennénk a játszadozásaikba, de olyan értelemben, hogy azzal kötném oda az ágyhoz, hogy kedvem szerint kínozhassam. Viszont amit most Desmond művel velem az nagyon is izgató és élvezetes. Elégedetten nyögtem fel, közben tekintetem valahogy az órára tévedt, ami igen vészjósló tekintve, hogy alig van már időnk.
- Miattam el fogsz késni. - Halkan suttogtam, nem szerettem volna megzavarni abban, ahogy kényeztet, hiszen annyira élvezem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 10.01.14 21:41

- Én pedig nyugtalan lennék amiatt, mert nem érteném, hogy mi nem működik, amiért nem akarsz velem lenni. - Én is férfiból vagyok, így valószínűleg nem lenne azonnal egyértelmű, hogy mivel van a probléma kettőnk között, viszont addig a tudat sem hagyna nyugodni, amíg ki nem szedném belőle, hogy mi a baj velük, mert egy nő azt mindig érzi, előbb mint egy férfi. És ez a fejfájás lássuk be eléggé elcsépelt és ócska egy kifogás már és mindketten tudjuk, hogy egyetlen percig sem hinném el neki, hogy tényleg csak erről van szó. Egy-két alkalommal talán eltekintenék attól, hogy nekiessek a kérdéseimmel és csúnyán összevesszük, de kizárt, hogy kibírnám egy hétig is is, megenne a fene, hogy mi történik velünk. Azt hiszem túlságosan hozzásikerült szoknom ahhoz, hogy minden klappol.
- Ugye tudod, hogy már fáznék nélküled? - Eleinte tényleg okozott némi nehézségeket az elalvás úgy, hogy Cassandra félig-meddig rajtam aludt el, nekem pedig nem volt szívem felkelteni azért, hogy vackoljon át a saját hideg térfelére, ahol kétlem, hogy a mai napig is eltudna aludni, különösen ha nem vagyok itt mellette, de ez fordítva is így igaz. Én csak akkor tudok nyugodt lenni éjszakánként, ha érzem, hogy mellettem van, mikor felébredek és oldalra pillantok, akkor ott legyen, hogy átkarolhassam, hogy simogathassam egy kicsit vagy épp csak egy puszit nyomhassak az arcára. Eszméletlenül sokat jelent.
- Bármikor édesem... - Nem is kérdés, hogy mennyire tudnám értékelni, inkább megmutatnám. Azt hiszem soha egyszer sem késnék, ha előretudnám, hogy minden egyes nap kitalált, kitervelt nekünk valamit. Mondjuk ha a levetett ruhadarabjai vezetnének el egészen a hálóig vagy ha tényleg csak egy sálban várna haza, de egy piros masni is inspirálóan tudna rám hatni.
- Nem érdekel, akkor elfogok. - Arra sem vettem a fáradtságot, hogy legalább az órára emeljem tekintetem, az most túlságosan is a nehezemre esne. De ezt úgy veszem, mintha arra kérne, hogy ne várassam tovább. ne, pedig mert kifutunk au időből és azon fogom kapni magam, hogy lassan már indulnom kéne. Nem akarom azt hinni, hogy ez jobban aggasztja. De szeretném ha igazán jól indulna a reggelem és a napom, ha élvezhetném minden pillanatát ennek a nem szokványos ébresztőnek, amihez hozzátudnék szokni. Ezzel viszont tényleg sikerült kellemesen meglepnie, hogy miattam felkelt hajnalok hajnalán. Így az a minimum, hogy módszeresen megköszönöm neki... Szenvedélytől fűtve halmoztam el egész testét csókokkal, ahol értem. Végül engedve már-már kínzó vágyainknak hatoltam belé...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 12.01.14 16:16

Egy ilyen férfitől ki lenne képes megvonni a szexet? Na, jó néha talán én sem adnám meg neki ezt az élvezetet, de csak akkor mikor nagyon mérges vagyok rá és miután lenyugodtam azután következne be a békítő szex. Túlságosan is vonzódok hozzá, hogy magamat is büntessem azzal, hogy ne engedjem közel magamhoz. Mert annyira észvesztően szexi és csak imádni tudom.
- Ha bármi nem működne kettőnk között arról te is tudnál. Nem fogok olyan feleség lenni, aki fejfájást színlel, csak mert nem tud a férjével bármit megbeszélni. – Általában a nők ilyenkor kezdenek eltávolodni a férjüktől, nem? Először nincsen szex, majd végül a külön ágyban alvás sem számít szokatlannak, mert annyira sikerült egymástól elhidegülni. Én pedig ezt nem akarom eljátszani. Mindig is őszinte voltam vele, szeretném, ha a házasságunk is erről szólna, hogy bármit meg tudjunk beszélni a másikkal, semmi titkok, vagy hazugság.
- Igen, tudom. Ez elképesztően romantikusan hangzott, azt hiszem rossz hatással vagyok rád. – Mert ez sokkal többet jelentett számomra, mint egy kijelentés a szájából, ami egyrészt tény, másrészt pedig azt jelenti, hogy már el sem tudná nélkülem képzelni az éjszakákat, egy kis túlzással pedig jelenthetné azt is, hogy már képtelen nélkülem élni is. Azt hittem képtelenség ennyire szeretni valakit, hogy csak a filmekben túlozzák el ennyire a dolgokat, de mióta Desmond az életem része lett be kellett látnom, hogy tévedtem. Létezik igaz szerelem.
- Hm, talán lehet róla szó. - Tudhatja, hogy mennyire szeretek meglepetéseket okozni neki, nem hiába van még mindig itt a szobában a sztriptíz rúd. Hiszen azt a meglepetésemet is nagyon tudta díjazni, én pedig még tartogatok számára egy-két ilyen dolgot. De a javát mégis csak a mézes heteinkre tervezem, ott aztán tényleg lesz min meglepődnie. Alig várom már, hogy valahol kettesben tudjunk lenni, egész nap egymás társaságát élvezve.
Vészesen fogy az időnk, amit együtt tölthetünk, ezért is néztem az órára, de ezek szerint most sokkal fontosabb vagyok neki, mint az hogy időben beérjem az irodába. Azt hiszem most nincs is okom panaszkodni, hiszen nagyon is élvezem, azt amit velem művel. Felnyögve csókoltam ajkaira, azt hiszem hozzátudnék szokni az ilyen reggelekhez, mert belőle sosem elég.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 17.01.14 22:47

Most pokoli nagy szemlétládának érzem magam, amiért szeretném, hogy ez a bizalom feltétlenül lenne közöttünk, ha nem lennének problémáink, pedig mindketten tudjuk, hogy ez szinte lehetetlen... Én mégsem vagyok vele teljesen őszinte. Vannak dolgok, amiket elhallgatok előle, mert úgy vélem, hogy ezek miatt nekem kell, hogy fájjon a fejem, hát nekem is kell megoldanom mert félem, mert nem akarom, hogy aggódjon miattam. A legnagyobb hazugság az lenne tőlem, ha most azt állítanám, hogy soha sem hazudtam neki. Nem mindig mondtam el, amit talán kellett volna és nem ígérhetem meg, hogy ez a jövőben másképp lesz. Nem akarok titkokat, de ismerem lassan most már fogalmazhatok így feleségemet, így azt is pontosan tudom, hogy hiába is kérném meg rá, hogy maradjon a fenekén nem tudná annyiban hagyni. Momentán abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán rendelkezem gerinccel... Én elvárnám, hogy mindenről, bármiről képes legyen velem beszélni. Én viszont nem adhatom meg neki ezt, mert a munkám részeként nem engedhetem meg magamnak. Arról pedig még nincs túl sok fogalmam, hogy ezt mégis hogyan mondjam el neki, hogy ne bántsam meg vele. De ha hallgatok az sem lesz jobb, most akkor is azt fogom tenni, még ha tökéletesen tisztában is vagyok vele, hogy felfog tűnni neki a szótlanságom.
- Cassandra, ez tény. Félig-meddig rajtam fekszel... De ha nagyon romantikus akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy attól a naptól kezdve, hogy felhúztam a gyűrűt az ujjadra egyetlen éjszakát sem vagyok hajlandó nélküled tölteni. - Kivéve persze ha el kell utaznom, de ez az apróság most túlságosan elcsúfította volna az összképet. De ha csak lehet természetesen nem fogom magára hagyni, arról szó sem lehet. Én csak akkor vagyok teljesen nyugodt, mikor magam mellett tudom és aludni is csak így tudok az utóbbi hónapokban. Más különben csak forgolódom és sehogyan sem jó. Azzal pedig csak még inkább felbosszantom magam, hogy nagyon jól tudom, hogy Cassandra is ugyanolyan álmatlanul forgolódik... De ha mégis sikerül elaludnom legfeljebb harminc perc, maximum egy óra múlva arra ébredek fel, hogy keresem, de nincs mellettem.
- Mondtam már mennyire szeretem, amikor így egyet értesz velem? - Egyenesen imádom benne, hogy mi mindig ugyanazt akarjuk, csak az addig elvezető utat másképp képzeljük el, de azok könnyedén keresztezhetik egymást.
Ő a legédesebb és elképzelésem sincs hogyan lehetséges az, hogy mindig többet és még többet akarok belőle és végül mindig megkapom. Azt akarom, hogy soha ne tudjak betelni vele, hogy mindig ilyen édes legyen, hogy nekem uralkodnom keljen magamon, hogy ne próbáljam meg őt felfalni, mert egyre jobban érdekel és furdal a kíváncsiság, hogy vajon mindene annyira édes, mint amennyire kívánatos?! Így már nem is olyan meglepő, hogy megfeledkeztem az időről, de szót fogadtam és ha már az édes kis menyasszonyom felkelt hajnalok hajnalán, hogy kávét főzzön nekem, ami természetesen már kihűlt nem leszek neveletlen és nem fogom engedni, hogy elégedetlenül induljon neki ennek a napnak, hogy reggel nem kapta meg, amire vágyott, mert voltam olyan önző disznó. Játékosan, mégis türelmetlenkedve kezdtem el ajkait harapdálni és talán egy egészen kicsit provokálni is akartam vele...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 18.01.14 14:30

Bele gondolni is soknak tűnik, hogy mennyi minden változott meg közöttünk a kezdetek óta. Hogy mennyi mocskos kis játék vezetett el idáig. Hosszú utat jártunk be ketten, de annál élvezetesebbet, persze akadtak hullámvölgyek is, de együtt bármit képesek voltunk átvészelni. Én pedig hiszek abban, hogy az esküvőnk még közelebb hoz minket egymáshoz, már ha ez egyáltalán lehetséges. Nem mintha egy hivatalos papír bármit is változtatna az iránta érzett érzéseimen, mert őt csak szeretni lehet. Eleinte nagyon akartam utálni, hogy távol tudjam magam tartani tőle, de képtelen voltam ellenállni a vonzerejének és parancsolni az érzelmeimnek. Talán csak féltem, inkább rettegtem attól, hogy nem viszonozza. Most pedig mégis én érzem magamat a világ legszerencsésebb nőjének, hogy ilyen férfi van mellettem. Akiről tudom, hogy jóban, rosszban kiáll mellettem.
- Elképesztően rossz hatással vagyok rád. - Közöltem vele komolyan, mert ezek után ez már biztos. Viszont nagyon is jól estek számomra szavai, gondolom sejti, hogy én is ugyan így vagyok ezzel. El sem tudnám képzelni az éjszakáimat nélküle, nem a huncutkodások végett, hanem csak kell, hogy velem legyen, hogy átöleljen és érezzem, hogy mellettem van. Elképzelhetetlennek tartottam azt, hogy valaha is ennyire függni fogok bárkitől is, de a szerelem rám is rossz hatással van. Mert elképzelni sem tudom már nélküle az életemet, annál inkább a jövőmet.
- Még nem, na és mégis mennyire? - Kíváncsiskodtam, miközben azon voltam, hogy a lehető legjobban induljon a reggele. Mert én tényleg nagyon igyekszem azon lenni, hogy jó feleség váljon belőlem. Mindent amit teszek, azt nem magamért teszem, megtanultam félre tenni saját önző vágyaimat, hogy inkább azt tartsam szem előtt, amit elvárna tőlem. Mégis ezzel mindketten jól járunk, ezért okom sem lenne panaszkodni. Ahogyan most sincs, mert iszonyúan élvezem a reggeli kis testmozgásunkat, amit tudtára is adok nyögéseimmel. Aljas, hogy így provokál, de ettől csak még inkább felizgat. Végül testem minden porcikájában szétárad az elégedettség érzete, mikor újra megtapasztalom, hogy milyen érzés ismét átélni az extázist.
- Biztos vagy abban, hogy ma be kell menned dolgozni? - Mert megoldható lenne az, hogy én is kiveszek magamnak egy szabad napot és együtt töltenénk az ágyban egy nagyon élvezetesnek ígérkező napot. Szép is lenne, sőt túl szép, hogy ezt a mai napon össze jöjjön. Ami pedig a kávét illeti, nos az már régen nem forró, ez pedig probléma, mert tudom róla, hogy utálja a hideg kávét. Ezért megcsókoltam, majd szótlanul felkeltem, magamra vettem köntösömet és megindultam a bögréjével a konyha felé. Gyorsan csináltam neki egy másik bögre friss kávét, ami még forró.
- Még a végén elkényeztetlek. - Azért nem kellene hozzá szoktatnom ahhoz, hogy minden reggel ilyen ébresztőt kapjon tőlem, de azért néha kivitelezhető lenne, mint ma is. Bögréjét letettem az éjjelire, majd megint rápillantva az órára vettem tudomásul, hogy vészesen fogy az időnk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 12.04.14 13:38

- Ez pontosan így igaz. A lehető legrosszabbat hozod ki belőlem, amit a legjobban csakis veled tudok megélni. - Ennyire őszinte még egyetlen nővel sem voltam, ahogy még sosem gondoltam ennyire komolyan valahányszor azt mondtam valakinek, hogy szeretem. De úgy érzem neki nem tudom elégszer mondani. Így nem marad más választásom, minthogy folyton éreztessem vele, hogy mennyire fontos számomra. Az az elképesztő, hogy mennyire megváltoztam... Cassandra nélkül nem hiszem, hogy ez a változás valaha is megvalósult volna, hanem most is ugyanaz a egoista nőfaló lennék, aki mindig is voltam. ez annyiban változott, hogy most már csakis őt szeretném felfalni, mégsem tehetem meg, mert akkor iszonyúan hiányozna.
- Megmutatom... - Mivel szavakkal nem tudom kifejezni, így inkább megmutatom. Úgy hiszem a közöttünk tomboló tűz, a szenvedély bárminél többet mondó lehet. A legvadabb énemet hozza ki belőlem, mert ilyenkor valósággal nekitudnék esni, mint vadállat az elejtett prédának, de vissza kell fognom magam és beérni mindig egy kis kóstolóval. Eszméletlen, hogy tudom ennyire kívánni, mintha legalábbis napokig megvonta volna magunktól az élvezeteket... Édes nyögései pedig csak még inkább hatással vannak rám, mint amikor olajat öntünk a tűzre. Testünk ahogy szinte egy ritmusra járt, úgy döntöttem fejemet vállára apró finom csókokkal elhalmozva, mikor együtt éltük át a maximális extázist.
- Attól tartok. De ha jól tudom neked is akad bőven elég elfoglaltságod ma ahhoz, hogy valahogy kibírjuk, amíg hazaérek. - Tudom, nagyon is feladtam a házi feladatot a hat hónapos limittel, de biztosra veszem, hogy belefogunk férni, mivel azt kell mondjam nagyon is jó csapatnak bizonyulnak anyuval. Arról nem i beszélve, hogy anyu részéről is besegítenek a szervezésben, hogy tényleg minden olyan tökéletes legyen, ahogy azt Cassandra megálmodta. Így szerencsére én kimaradhatok ebből, leszámítva a próbákat, de nekem már az is bőven elég. Sőt, nekünk is, hogy összekapjunk valami apróságon.
- Én egy mázlista vagyok. Te pedig imádni való. - Megvártam amíg letette a bögrémet az éjjelire majd megragadva karjánál kezdtem el húzni magam felé, hogy végül az ölembe huppanjon. A kávém még forró, nekem viszont lassan öltöznöm kéne, de valahogy olyan nehezemre esik kikelni az ágyból. Átöleltem, megcsókoltam, de tovább már tényleg nem húzhatom az időt, mert elfogok késni. Így kitessékeltem az ölemből és nagy nehezen felkeltem, hogy felöltözzem, a kávémat pedig szerintem úgy fogom lehúzni, akár gy rövidet, mert már csak arra lesz időm. Expressz gyorsan ment minden leszámítva a nyakkendőmet, amit egyébként is utálok és megfojtanám vele azt, aki ezt kitalálta. Mire kissé már felbosszantott, ekkora fintorogva ugyan vagy inkább ez még csak a reggeli nyűgösségem, de kérően Cassandrára néztem... Ilyenkor le sem tudnám tagadni mennyire szükségem van egy nőre a türelmetlenségem ellenszereként.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 12.04.14 19:10

Ha már a rossz hatásról van szó, akkor megengedhetem magamnak azt, hogy rossz kislány legyek, még akkor is, ha még nagyon reggel van és neki lassan indulnia kellene a munkába. Legalább hagy használjam ki azt a kicsi időt amit még együtt tudunk tölteni, mert mindjárt elmegy nekem pedig valahogy ki kell bírnom nélküle pár nagyon, nagyon hosszú órán át. Habár azt hiszem ezzel a kis reggeli tornával képes leszek kibírni estélig. Valahogy biztosan menni fog, kibírom, erős vagyok! Pedig még el sem ment dolgozni, de máris hiányzik. Ez a szerelem, ugye? Képtelen vagyok beérni vele, mindig azt szeretném, hogy csak is velem legyen. De ennyire önző még én sem lehetek, pedig nagyon szívesen kisajátítanám magamnak. Mert Desmond csak is az enyém!
- Ez igaz, mára is nagyon sok dolgom van, de te csak gyere haza időben, mert a kis menyasszonyod szeretne meglepetéssel haza várni. - Ma is találkozom az anyukájával, hiszen még annyi, de annyi mindent el kell intéznünk az esküvővel kapcsolatban. Nem akarom kimutatni, de nagyon is tartok a közelgő határidőtől. Szeretném, hogy minden tökéletes legyen, ha rajtam múlik az is fog lenni és ez nagyon is rajtam múlik. Nagyjából neki már csak annyi dolga fog lenni, hogy megjelenjen a nagy napon. Viszont a mai programom után még fog lenni annyi időm szerintem, hogy tényleg sikerüljön meglepetéssel haza várnom. Természetesen nem fogom neki elmondani, hogy mivel készülök, de talán sikerül valami vacsorát készítenem neki úgy, hogy ne kelljen kihívnom a tűzoltókat.
- Szerintem mindketten mázlisták vagyunk. - Nagyon nem tetszett, hogy kitessékelt az öléből, miután ölelő karjai között lehetett, édes csókját élvezhettem, így még az eddiginél is nehezebben fogom elengedni. Oldalt elterülve az ágyon figyeltem milyen gyorsan is tud öltözködni, habár nekem jobban tetszik az a szemem elé terülő látvány, ha csak éppen csak egy alsó van rajta. Na, de nem búslakodom, majd pár óra múlva ismét láthatom úgy.  
- Mi lenne veled nélkülem? - Felkelve az ágytól oda siettem hozzá, hogy megkössem nyakkendőjét. Pár pillanat elegendő volt, hogy úgy álljon, ahogy a nagy könyvben is meg van írva.
- Nem lehetne, hogy maradj még legalább egy kicsit? - Kezeimet dereka köré fonva öleltem magamhoz. Tényleg már is hiányzik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 13.05.14 19:28

- Kíváncsivá akarsz tenni? Csak annyit árulj el, hogy felülmúlhatja a sztriptízrudat, mert azért még mindig hihetetlenül imádlak... - Komolyan, az enyém a legvadítóbb nő. Mégis melyik nőnek állna szándékában meglepni a vőlegényét egy sztriptízrúddal? Valószínűleg azoknak, akik valamit nagyon kiszeretnének zsarolni a férfiból, de nálunk ilyesmiről szó sem volt. Ellenkezőleg, mi épp csak felavattuk az újdonsült otthonunkat nem éppen szokványos módon, de annyi helyiség kimaradt még, de elismerem, hogy túl mohó vagyok ahhoz, hogy egyszer is eljussunk... Esetenként van, hogy a földszinti hálóig sem sikerül. De mégis, hogy a francba kellene kibírnom? Abban a pillanatban, ahogy megpillantom vadmacska tekintetét, főként azokban a falatnyi ruhákban egyszerűen kikapcsol bennem valami, valószínűleg az önkontroll, mert legszívesebben minden egyes ruhadarabot egyszerre tépnék le róla apró foszlányokban, ha valamivel több minden van rajta úgy még rosszabb, mert tovább tart, de annyival jobban élvezem, hogy vetkőztethetem.
- Valószínűleg nem viselnék nyakkendőt... - Jegyeztem meg kissé fintorogva, de ez is csak az említett kiegészítő miatt van, mert úgy érzem megfulladok benne. Úgy tűnik húsz év sem volt elegendő hozzá, hogy eltudjam viselni magamon, de van amit jobban utálok a sima nyakkendőnél, az pedig a csokornyakkendő.
- Kérlek mond, hogy nem csokornyakkendőben képzeltél el az esküvőnkön? - Azt ki is tudnám szaggatni a nyakamból egy az egyben, de van egy olyan érzésem, hogy nagyon is beletrafáltam a dolgok közepébe. De akkor mégsem lehet a nyomomban,hogy ellenőrizze viselem-e vagy jól áll-e, legfeljebb az oltár előtt jól lehordana persze suttogva, hogy miért nincs rajtam. De az is elképzelhető, hogy valakivel elküldetne érte, mert addig semmit sem kezdhetünk el, amíg nem tökéletes mindegy, ahogy megálmodta.
- Valaki nagyon nyűgös ma reggel... - Meg kell hagyni nálunk sosem megy könnyen az elválás, de azért ennél valamivel mégis csak jobban szokott menni. Az ilyen csábítást nem tudom megállni... Átöleltem adva neki egy aprócska csókot és még egyet meg még egyet.
- Cica mennem kell. Elfogok késni. - Még egy aprócska csókot nyomtam ajkaira mielőtt elhúzódtam volna tőle. Várhatóan tényleg elfogok késni, de akkor is el kellene engednie, hogy eltudjak indulni, mert így nem igazán fogok, fogunk messzire jutni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 13.05.14 20:48

Szerettem volna meglepni, örömet okozni neki és azt kell mondjam, hogy a sikerem elsöprő volt a jelek szerint. Csak aztán nehogy nyolcvan évesen az unokáknak is elmesélje, hogy a nagyi milyen szexin pörgött a rúd körül még fénykorában. Azt hiszem ez bekerül azon dolgok közé, amikről soha nem mesélnénk sem a gyerekeinknek, sem pedig az unokáinknak. Oh, és még mennyi ilyen dolog fog lenni, hiszen még nagyon sok mindent nem próbáltunk ki.
- Szerinted bármivel felül tudnám múlni a kis műsoromat? - Annyira hihetetlen még nekem is, hogy megtettem, hogy a hálószobánkba szereltettem be egy sztriptíz rudat csak, hogy a vőlegényemet meglepjen. De nagyon is megérte. Nem is számítottam arra, hogy ennyire tetszeni fog neki a kis csábos műsorom.
- Legyél itthon időben és kiderül minden, legyen elég ennyi. - Nem fogom neki elárulnom, hogy mivel akarok neki valójában kedveskedni. Az egy dolog, hogy megpróbálok valami ehető vacsorát csinálni, de nem árulom el neki, mert ha mégsem sikerülne, akkor még mindig felvehetek egy szexi hálóinget és ráfogom, hogy ez lett volna a meglepetésem, a többi pedig maradjon inkább hálószoba titok.
- Pedig ha valakinek jól áll a nyakkendő akkor az Desmond Drescher! - Fel nem tudom fogni, hogy miért ellenzi ennyire a nyakkendők viselését, pedig nagyon is illik hozzá. Egy ügyvéd pedig csak a szabadnapján nem hord nyakkendőt.
- Azt hiszed ennyire kegyetlen lennék veled? - Nevettem el magam. - Édesem előbb megvárom, hogy elvegyél, aztán kegyetlenkedek veled. Nem várnám el, hogy az esküvőnkön csokornyakkendőben legyél, ha nem akarod. - Szerintem az egyszerű nyakkendő is nagyon elegáns tud lenni, ha máshogy van megkötve. Mindjárt itt az esküvő, még nagyon sok dolgot kell odáig elintézni, ezért nem hiszem, hogy azon lennék legjobban felakadva, hogy milyen nyakkendő van rajta.
- Nem is igaz, mindössze csak nem akarlak elengedni. - Nem akarom, hogy még elmenjen. Önző vagyok, szeretném kisajátítani magamnak a mai napra, sőt az előttünk lévő összes többi napra is. Oh, de boldog tudnék vele lenni egy lakatlan szigeten, ahol csak mi ketten vagyunk, persze most is úgy érzem magam mellette, mert most sem számít semmi és senki rajta kívül.
- Nem tudlak elengedni, sőt nem is akarlak. - Ezt bebizonyítva nyaka köré fontam karjaimat, dereka köré pedig lábaimat. Ha ki akar menni a házból, akkor azt velem együtt kell megtennie, mert az már biztos, hogy nem fogom elengedni. Nem szeretnék most semmit sem annál jobban, hogy velem maradjon. Azzal is beérném, ha mindössze egész nap annyit csinálnánk, hogy az ágyban egymás kezét fogva egymás mellett feküdnénk, csak velem legyen, ennyi a lényeg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 16.05.14 23:00

- Egy újabb műsorral... - Én vagyok Desmond Drescher. Az én elvárásaimnak nem könnyű megfelelni, a várakozásaimat pedig iszonyú nehéz felülmúlni. Mégis amikor először megpillantottam Cassandrát startból tizenöt pontos volt egy tízes skálán. Az első pillanattól kezdve megvesztem érte. Ez az egy dolog pedig azóta sem változott. Nem számít mi mindent, milyen lépéseket kellett megtennem, döntéseket meghoznom azért, hogy az enyém lehessen, újra megtenném gondolkodás nélkül. Ha létezik, ha van ilyen, akkor Cassandra Hemingway az a nő, akiről még csak álmodni sem mertem, mert nem hittem, hogy valaha is rátalálok. Találok valakit, aki legalább negyedrészt olyan tökéletes. Most pedig a menyasszonyom. A sztriptízrúd... Na vele azt hiszem nincs amire ne lenne képes rávenni.
- Édesem, az egyetlen tényező, ami most megment téged tőlem az az, hogy indulnom kell. - Más különben mindketten tudjuk, hogy megtalálnám a módját, méghozzá elég rövid időn belül annak, hogy kiszedjem belőle, amit tudni akarok.
- De tudod mi áll Desmond Dreschernek még jobban? A menyasszonya. - Desmond Drescher még soha semmit sem akart annyira, mint ezt a nőt a magáénak tudni. Előbb csak egy éjszakára, azt kővetően még egyre, végül pedig egy egész életre.
- Ez az, amiért annyira kellesz nekem. Pontosan emiatt szeretlek annyira. - Mindig kell, napról-napra jobban szeretem. Fogalmam sincs ez hogyan lehetséges, de számomra nélküle már elképzelhetetlen minden egyes nap. Mondjuk, hogy megkönnyebbültem, hogy ne várja el tőlem a csokornyakkendőt, de ami még nem jelenti azt, hogy anyu nem fogja a nyakamba erőszakolni.
- Cica, mindig visszajövök hozzád. - Íme a Drescher jegyespár minden reggel. De ennyire mégsem szokott ragaszkodni ahhoz, hogy vele maradjak. Én is mindennél jobban szeretnék csakis vele tölteni egy teljes napot, többek között ezért is tervezek egy az átlagosnál hosszabb nászutat kettőnknek, mert az eredeti úti célunk előtt tenni fogunk egy kis kitérőt, de ha minden jól megy Cassandra erről semmit sem fog tudni.
- Ez most komoly? - Meglepetten néztem rá, de mivel nem úgy tűnt, mint aki engedni szeretne a szorításon, hiszen továbbra is ugyanúgy kapaszkodott belém... Nekem pedig így nem maradt más választásom, mint engedi az akaratának és a karjaimba levinni előbb a nappaliba a kulcsokért, az irodába néhány dossziéér, amit a kezébe adtam, végül pedig szintén vele a karjaimban indultam meg a kocsimhoz.
- Édesem, megígérem, hogy mi hamarabb összehozok egy szabadnapot, amit csak mi ketten fogunk eltölteni, egy teljes napot az ágyban, ha szeretnéd. Az összeset felavatjuk, ami eddig kimaradt. De ma dolgoznom kell. - Talán nem kellett volna, mégis annyira közel volt hozzám, hogy nem tudtam megállni, hogy ne adjak neki még egy apró csókor és amennyit még kisajátít magának.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
599
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 21.05.14 14:28

Kis naiva voltam, mikor azt hittem, hogy beérné egy egyszeri alkalommal. Annyira sikerem volt a kis vetkőzős rúdtáncommal nála, hogy szeretné, ha még pörögnék a rúd körül, hogy a kedvében járnak. Néha úgy érzem, hogy túl sok mindenre képesek vagyok, ha arról van szó, hogy boldoggá tegyem, mert azért nem volt könnyű begyakorolni azokat a mutatványokat, amiktől még a nyála is elcsöppent, de megérte. Oh, de még mennyire.
- Édesem, azt gondolod, hogy a sztriptíz rúd mostantól állandó kellék fog lenni a hálószobánkban? - Mert én nem gondoltam volna, hogy ennyire sikert fogok nála aratni és ragaszkodna még ahhoz, hogy a rúd maradjon a hálóban. Habár azt megnézném, ahogy Desmond táncolna nekem, de erre nem látok túl sok esélyt, de attól még megmozgathatja a fantáziámat a dolog.
- Talán nem kellene ennyire kíváncsinak lenned. - Eddig szinte mindig ha meg akartam lepni annak köze volt a szexhez, vagy a meztelenséghez, vagy az élvezetekhez. Nos, most éppen eljött annak az ideje, hogy máshogy próbáljam meglepni. Én Cassandra Drescher, - na jó még Hemingway a vezetéknevem, de szerencsére nem sokáig - megpróbálok az én drága vőlegényemnek finom vacsorát főzni, ha pedig mégsem jönne össze, akkor még mindig van B tervem.
- Annyira édes vagy, mikor ilyeneket mondasz. - Minden egyes szócska után adtam puszit szájára. Most már egészen biztos, hogy én vagyok a világ legszerencsésebb nője, hogy egy ilyen férfit tudhatok magam mellett. Annyira édes és szexi és izmos és annyira, de annyira szeretem, hogy most nem is tudom elengedni magam mellől.
- Azért mert beavatlak abba, hogy megvárom még a feleséged leszek és csak aztán változok át házisárkánnyá? - Nem hiszem, hogy a kapcsolatunk megváltozna attól, hogy egy papíron az áll, hogy házasok vagyunk. Én akkor is szeretném ha nem venne el feleségül, valójában kettőnk közül Desmond az aki már nagyon szeretné hogy Drescher legyen belőlem. Én semmit sem sürgettem, ahogy szerintem az esküvő dátuma is nagyon a nyakunkon van, de ha ezt szeretné, akkor nem leszek semminek sem az elrontója.
- Miért, nem annak tűnik? - Nem engedtem el, ezért tényleg mindenhová magával kellett vinnie, hogy ne legyen olyan könnyű dolga ezért hol az arcát, hol pedig a száját csókolgattam. Annyira szeretem az ajkait, olyan puhák és édesek.
- Szavadon foglak fogni. - Nehezen engedtem el, de mikor már az autója mellé értünk akkor saját lábaimra álltam, de karjaimmal még mindig szorosan magamhoz öleltem.
- Ne feledkezz meg arról, hogy meglepetéssel várlak haza, legyél itthon időben. - Még egy búcsú csók és el is engedtem, hiszen valószínűleg így is késésben van miattam. Most érzem csak azt, hogy szerencse, hogy a szomszédok viszonylag messze laknak tőlünk, mert lenne mit látniuk, főleg úgy, hogy a drága vőlegényem kihozott magával úgy, hogy rajtam csak egy alig valamit takaró köntös van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
649
Join date :
2012. Jul. 06.
Age :
28TémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy 26.05.14 21:39

- Az elkövetkező tíz évben legalábbis biztosan. Mondjuk amíg az apróságok komolyabban fel nem fedezik... - Mondjuk azt biztos nem fogom megvárni, hogy a kicsi lányom forogjon körülötte. Addig nem fog bent lenni. Csakis addig amíg egyedül mi ketten vagyunk hatalmon a hálószobánkban. Amikor már nem csókokkal fogjuk ébreszteni egymást, hanem az apróságok fogják teljes gőzzel ránk vetni magunkat, hogy keljünk fel, akkor már eléggé tárgytalan. De azt is lehet, hogy csak átfogjuk költöztetni egy másik szobába, ahol akkor lehetünk, amikor a drága anyukámtól kapni fogunk néhány szabadnapot, amiért könyörögni fogok.
- Te pedig olyan ellenállhatatlan... Ne akarj bennem bűntudatot kelteni, amiért képes vagyok így itt hagyni téged, mert sikerülni fog. - Ha továbbra is így folytatja lefogok mondani minden mai megbeszélést. Ez a bűntudat dolog is egyedül csak neki megy, még ilyenkor is. Erősebbnek kellene lennem, de az az igazság, hogy az akarat súlyos hiányával küszködök, vagy inkább a szabad napokéval, vagy valóban ennyire mohó lennék?
- Szeretem, amikor tüzes vagy. - A vadmacska sokkal a kedvemre valóbb lett volna, de a házisárkánnyal is kész vagyok megküzdeni, na nem napi szinten, de alkalomadtán szívesen leteríteném. A vadmacskát pedig bármikor szívesen fogadom a karjaimba, akár meg is kísérelhet széttépni.
- Cassandra, hagyd abba. - Szóltam rá nevetve már amikor nem ostromolt csókjaival, akkor még nevettem is. Előbb nem akar elengedni, így a karjaimban voltam kénytelen lehozni. Most pedig össze-vissza csókol, hogy még véletlenül se tudjak nem rá figyelni. Mohóság és önzőség. Ez magában egy nagyon is összeférhetetlen párosítás, de mi valahogy mindig megtaláljuk az arany középutat és még élvezzük is. Oh, de még mennyire.
- Akkor is ezt a köntöst szeretném, csak ezt. Bármi is legyen az a meglepetés... - Tényleg kezdtem azt hinni, hogy ez nehezebben fog menni, mint gondoltam. De garantálni tudom, hogy képes leszek kiengesztelni, a nap hátralévő részében csak azt fogom tenni, miután hazaérek, ha enged a kívánságomnak és csak ebben a köntösben vár engem haza, úgy hogy semmi más sem lesz rajta ezen az egy szál köntösön kívül.
- Legyen szép napotok. Üdvözlöm anyut. Szeretlek. - Még mielőtt újra lehetősége lenne a nyakamba vetni magát vagy azzal a kérlelő zöld szempárral könyörögni, hogy maradjak vele beültem a kocsiba, hogy úgy harminc perc késéssel startból, de elinduljak dolgozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Good morning - Des & Cassy

Vissza az elejére Go down

Good morning - Des & Cassy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Morning Star Pub
» Ha megtehetném újra hát meg tenném... - Des & Cassy
» Algernon & Gwen – Good luck
» Monday morning.... - Tia & Seike

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Drescher villa-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához