welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Hayley Woodson
 
Maya Sandoval
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 
Dylan Hanning
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Temető

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 22.12.12 22:14

Alexandra

Another One Bites The Dust. Hogy te mekkora faszfej vagy, Nichols! A szám felfelé görbült, de nem annyira feltűnően, azért mégis csak egy szaros temetésen voltam. Csak ő lehetett ekkora görény, hogy a saját temetésén ilyen hülye zenét kért. A szemeim a tömeget pásztázták, hogy vajon a Queen zenéjére hányan fognak hisztérikus bömbölésbe kezdeni, és amikor az egyik idősebb nő arca eltorzult a groteszk zeneválasztásra, már tudtam. Ugyanolyan hullámot indított el, mint ami volt Srí Lankán pár éve karácsonykor, csak itt nem meghalni fognak az emberek, hanem bőgni. Mennyivel jobb könny-árvízben megdögleni, igazán. Kezdtem irigykedni a normális halálokra. Mint ennek a szerencsétlennek. Az ember sose kezdjen ki a kínai maffiával, a végén még be fogják darálni pár testrészét. Franc tudta, miért nem hamvasztást kért a család. Gondolom ízesebb falatokat akartak felajánlani a nyüveknek. Guszta.
Nem érdekelt, hogy ki milyen véleményen volt, egyszerűen csak rágyújtottam egy füves cigire, mélyen beszívva azt az istent, ami egy pillanat alatt elzsibbasztott. Már hiányzott, a francba is! Mielőtt még a nyakamba borultak volna a rokonok és mindenféle hülye szöveggel fárasztottak volna, meglazítottam a nyakkendőm, hátat fordítva pedig pár lépés után még az ingem felső gombjait is kigomboltam. Legszívesebben mást láttam volna a koporsóban, de arra még várnom kellett volna. Ledobtam magam nyugodtan az egyik padra távolabb a gyászoló tömegtől, kivégezve a percek óta imádott füves cigimet.
A látóteremben egy pár vérvörös magas sarkú jelent meg, és ahogy elkezdtek mászni a szemeim a karcsú bokáktól felfelé, majd a finom bőrön még feljebb a sípcsonton át a térdnél végződő fekete szoknyán, még feljebb, ahol sejtettem a combok találkozását, már elmosolyodtam. Csak erre volt szükségem egy temetésen, kitisztult egyből a fejem is.
- Meglep, hogy itt találkozunk, Mich - tekintetem az irdatlan nagyságú, nyuszis magazinba is illő dekoltázsra siklott egy pofátlan vigyorral, de ahogy lehajolt hozzám, képtelen voltam az arcát megvizsgálni, ha egyszer a pofámba nyomta a dinnyéit. - Ó, helló - vigyorogtam Michelle kebleire is, miközben kaptam két arcra nyáladzást.
- Van egy vastag szálad nekem is? - affektáló hangjára viszont a legszívesebben pofán csaptam volna, rühelltem, ha strucc-aggyal rendelkeztek. Átadtam neki egyet, és már gyújtottam is rá a másodikra, és ahogy leült mellém, a szemeim megakadtak egy szőkeségen a távolban, és ha valamit mondott a vörös, akkor sem érdekelt volna. Jelenleg a szőke érdemelte meg a figyelmem.
- Mit tudsz róla? Szőke, csinos, pici nő szemben - csak ujjammal böktem a szöszi felé, de Michelle-nek címeztem a kérdést.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 23.12.12 2:14

Kárörvendő mosolyra húzódnak vörösre mázolt ajkaim, amint egy kósza fuvallat kócolja össze hosszú szőke lóboncomat, de ezzel mit sem törődök, csak meredek előre a hatalmas márványlapra, ahol egykori férjem neve van feltüntetve. Eljött a végső búcsú ideje. El sem hiszem, hogy végre szabad lehetek, senkitől sem fogok innentől függeni, azt fogom tenni, amire csak vágyok, amit eddig nem tehettem meg. Oldalra pillantva látom, hogy egy temetés zajlik nem is olyan messze tőlem, de ez kevés, hogy elrontsa az eddigi felhőtlen kedvemet. Már majdnem el is feledkeztem arról, hogy érkezésemkor letettem a sír mellé egy üveg pezsgőt, felkapva óvatosan kinyitom, - szerencsémre nem túl hangosan,- hogy megkezdjem a szabadságom megünnepelését. Igaz Robert már egy hónapja nincs közöttünk, de most sikerült mindent elintézem, ami a papírügyekre vonatkozik, így okom is van az ünneplésre. Nem túl nőiesen cuppantam az üveg szájára, hogy megízlelhessem az üveg tartalmát. Egyszerűen remek intenzív íze van az általam kortyolgatott pezsgőnek, ezek után nem is csodálom annyira, hogy miért ez a márka volt Robert kedvence. Letéve az üveget a sír mellé, mellem alatt össze fonott karokkal nézek magam elé, halmokban állnak egymás hegyén hátán a csokrok, amik még a temetésről maradtak a síron, de ez most egy cseppet sem tudott zavarni, még mindig abban az euforikus állapotomban voltam, hogy még azt is nehezemre esik elhinni, hogy ez most tényleg megtörténik velem, de azért álomnak sem lenne rossz, még is a valóság gondolat jobban vonz. Érzem, hogy valóság, mert a borongós idő ellenére is testem felhevült, vagy csak a pezsgő van rám ilyen hatással, pedig egy lenge sötétlila ruha fedi testemet, ami kellően dekoltált ahhoz, hogy ha a pap rám néz keresztet vessen és imádkozzon lelkemért. Mehetnékem van már, de nem hiszem, hogy feltűnés nélkül el tudnék osonni a gyászolók háta mögött, főleg hogy cipőm hangos kopogással jelezné, hogy merre settenkedek. Tekintetemmel körbe pásztázva keresek valamilyenféle ősvényt, amin el tudnék indulni, ekkor pillantom meg a közeli padon ülőket. Most tűnt fel csak, hogy a férfi mennyire pofátlanul bámul, pedig a mellette lévő nő látszólag nagyon is azon van, hogy magára vonja a figyelmét. Miután küldtem felé egy kacér mosolyt elfordultam már csak dacból is. Ő is csak egy férfi, aki bennem csak a prédát lássa, akit csak a vadászösztönei hajtanak.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 23.12.12 18:19

Vadászat! Ó, de még mennyire imádtam! A cigit betoltam a számba, rákönyököltem a térdeimre is, de a szemeimet abszolút nem fordítottam el a sírnál pezsgőt szorongató nőről. Valószínűleg Michelle is őt bámulta, felmérte, hogy mennyivel jobb a szöszinél.
- Szőke, törpe nő - hangjában némi ellenséges él is vegyült, ami rohadtul nem érdekelt. Úgyis egymásra fújnak ezek a dögök állandóan, nekem elég volt csak bedobnom a csalit, ők meg megverekedtek érte. Isteni élet, kellett a fasznak Olimposz, ha ezek vérre mentek!
- Ja, erre nem jöttem volna rá. Kössz - biccentettem felé, és ahogy a nő alakjáról arra a csinos kis üvegre siklott a tekintetem, valahogy.. kellett, ó de kellett, hogy végigfolyjon a torkomon! Felkeltem, de tenyerem az eddig mellettem ülő nyakán siklott végig, vállgödréhez érve ujjbegyem végigcsusszant a nyaki ütőéren is - Ne menj messzire, még szükségük lehet rád. Vannak, akik igénybe vennének - hangom már-már csöpögött a gúnytalanságtól, és mielőtt még bármit is mondhatott volna, elindultam a szőke felé, két ujjam közé véve a füves cigit, lassan fújtam ki a füstöt, és ahelyett, hogy mellé léptem volna, egy kicsivel hátrább dekkoltam le, hogy még egyszer végignézhessek rajta.
- Nem lesz túl nőies pia a pezsgő? - a csikket elpöccintettem, de teljesen véletlenül az egyik elszáradófélben lévő koszorúra esett, mire felnéztem a csaj arcának profiljára már mellé lépve, érdekelt, hogy leordítja-e a fejem, vagy meghúzza az üveget megint. - Azt a faszt ott nem messze kicsit pépesre darálták. A tied hogy halt meg? - na és ha nem épp normális ismerkedős-részvétnyilvánítós szöveg? Ki a halált érdekelt? Már két füves cigi volt bennem, és kezdett már túlságosan is hiányom lenni. Előszedtem a dobozt megint, de előrenyújtottam a szőkeségnek. - A babazsúros piához pont tökéletes lesz - kacsintottam rá, az öngyújtó lángja pedig egyetlen sercenéssel fellobbant.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 24.12.12 2:29

Nem jövök zavarban az idegen férfi kíváncsi pillantásaitól. Rég hozzá szoktam már ahhoz, hogy férfi szemek koslatva fel-le járnak testemen, minden egyes négyzetcentimétert alaposan megbámulva rajtam. Dekoltázsomnál szoktak hosszabb időre elbambulni, már-már nyál csorgatva képzelik oda kezüket, eljátszadozva a gondolattal, hogy milyen lehet megérinteni feszes kebleimet. Jól tudom, hogy mire vágynak a férfiak, de azt még nem csak tudom, de képes vagyok arra, hogy megadjam nekik azt, amire vágynak. Vágyakozó pillantásaiból ítélve, csak is arra tudok következtetni, hogy valamivel jobban fel tudtam kelteni a figyelmét, mint a mellette ülő nő. Elfordultam, újból kezembe vettem a pezsgős üveget és jól meghúztam. Számtalanszor láttam már ezt a tekintetet, amivel nézett rám, kétségem sem volt afelől, hogy nem is olyan sokára a közelembe merészkedik. Hátam mögül hallom lépteit, majd megpillantom a koszorún landoló csikket. Vicces is lenne, ha az elszáradt virágok begyulladnának, de egyelőre még egy kósza kis lángcsóva sem képződött, nagy kár. De még a mindent elsöprő tűz is kevés lenne ahhoz, hogy kárpótlást kapjak azért, amit velem művelt.
- Már megbocsáss, de téged nem zavar, hogy egy gyászoló özvegyet vetkőztetsz le a szemeiddel? - Fordultam felé, egyik kezemben a pezsgővel, másik pedig csípőmre téve. Elképesztő, hogy milyen magas, most is feltűnő a közöttünk lévő különbség, így is fel kell rá néznem, de magas sarkaim nélkül semmire sem mennék. Tekintetem arcáról a kezemben lévő üvegre meredt, pár másodpercig elgondolkozva kérdésén néztem, de gyorsan vissza találtam arcához.
- Mondjuk úgy, hogy a célnak pont megteszi. - Nem szándékozok vele kedves lenni, ha már arra sem méltatott, hogy ide pofátlankodott hozzám és még a nevét sem volt képes benyögni. Tipikus macsó, abból a nevetlen fajtából.
- Nos az a fasz aki után érdeklődsz történetesen a férjem volt. - Mutatom fél kézfejemet, hogy még mindig ott díszeleg gyűrűs ujjamon az eljegyzési gyűrűm, nem azért mert nem vagyok képes elszakadni tőle, csak túl szép ahhoz, hogy ne hordjam.
- Autóbaleset, egy ilyen unalmas férfihoz, pont ilyen baleset illik. - Azt inkább nem szerettem volna vele kitárgyalni, hogy mennyire is volt az a baleset ténylegesen az, mert ugye véletlenek mindig vannak. Ha pedig senkire sem lehet rábizonyítani a bűntényt, akkor azt véletlennek nevezik, legalább is azokban a körökben, ahol mozgok ott igen. Megráztam fejemet az ajánlatára, galád módon bele kapott a szél a hajamba, ezért szabad kezemmel hátra túrtam, hogy lássak is valamit.
- Mondjuk úgy, hogy szeretek szép sorban haladni, pezsgővel kezdtem, de később folytatom a további ünneplésemet és kirámolom a bárszekrényt. - Mindent elterveztem, hogy hogyan kell alakulnia a mai napnak, csak hát pont ez a pofátlan pasas nem volt beiktatva a napirendembe, nem tulajdonítok jelenlétének túl sok jelentőséget, legalább valakivel ünnepelhetek. Felé nyújtom a pezsgősüveget, közben tekintetemet le nem veszem az arcán lévő hegről.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 24.12.12 3:42

- Egyáltalán. Kellene hogy zavarjon?! Szerintem érezd magad megtisztelve, ez is csak azt mutatja, jó nő vagy. Bánod talán, hogy néztelek? - aszinte felképelő hangnemre csak rávigyorogtam lazán, vállaimat is megvontam. Igazából tennem sem kellett nagyon a felháborodásukért, csak végignéznem az isteni idomokon, amikhez őszintén, kedvem is lett volna. De a picsába, akkor mi a szarért mutogatták mindenüket? Járjanak jurtába öltözve, és akkor talán nem lesz gond. Ilyen egyszerű. De persze mindig a rohadt farokkal rendelkezők a perverz állatok. Pff!
A szemöldököm a homlokom közepére szökkent, ahogy a házasságát említette, meg persze azzal a gyűrűvel nem is tudtam mit kezdeni, ahogy az előtte említett pezsgővel sem. Oké, akkor most csajos téma. Kezdjem megdicsérni, hogy igazán fasza kis karika húzza le az ujját? Egyből elvetettem az ötletet, de nem is kezdtem bele a részvétnyilvánítós szarságba, mert minek? Láthatóan őt sem izgatta a férje - még szerencse, ha holtan feküdt. Ugye.
- Ha unalmas volt, minek érdekel, hogy nevezem? Amit egyébként nem tettem meg, a haveromra illett az a faszfej kifejezés. De csak szólok, baby, az alkohol már úgy látom, megzavart - rávigyorogtam megint pimaszul, várva, hogy a tenyere az arcomon csapódjon, vagy éppen a pezsgős üveg. De persze pici nő létére még a lábamra is taposhatott volna. No fene! Ezen felbuzdulva ismét végig vezettem rajta a szemeimet, leellenőrizve rajta mindent, és bizony, be kellett látnom, hogy igazán jó nő volt. És özvegy, még jó! A felém nyújtott üveget elvettem tőle biccentve felé egy köszönöm kíséretében. Fűre pezsgő, isteni, legközelebb elmehetek akár thai hímringyónak is, már csak a kifelé fityegő kisujj kéne a teáscsészécskémet tartogatva. Erre a gondolatmenetre majdnem kiköptem a piát, de még idejében tuszkoltam le a torkomon. Rossz hatással van rám ez a hely.
- Remélem a bárszekrényben nem csak ovisoknak tartogatott pia van - kacsintottam rá, felé nyújtva az üveget, hogy elvehesse, amikor már megint nézett. Tudtam, hogy mit, de nem érdekelt. - Lakásátalakítás volt. Ha te nem akarod, hogy téged nézve azon gondolkozzak, hogy milyen csipke fedi a lábaid közét, akkor ajánlom, te se vizsgálj ilyen feltűnően - a füves cigi füstje pedig a szöszi arca felé terjengett a levegőben kifújva. Ha zavarja, úgyis arrébb áll.
- Hogy hívjalak, Ms Brewster? - igen, a fejfán lévő név szemet szúrt. Nem volt nehéz összetenni logikusan. - Gondolom az özvegy nem szerepel a kedvenceid közt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 24.12.12 5:31

Micsoda mogorva egy fráter! Már a beszédstílusából is kivehető, hogy a társadalmi elrendezkedésünk elég távol áll egymástól. Nem is tudom már a napját, mikor valaki ilyen hangnemet mert volna velem felvenni. Azt hiszem annak is köszönhető, hogy jól alakítom az úrinőt, és csak én tudom, hogy eddig milyen hosszú és keserves utat jártam be.
- Anélkül is tisztában vagyok az adottságaimmal, hogy csorgó nyáladat a cipőmre folyatnád. Tudod nézni azt még lehet, az nem kerül semmibe. - Figyelnem kell a kiejtésemre, mert van mikor annyira bele élem magam a mondandómba, hogy megmutatkozik orosz akcentusom, amivel még a mai napig erősen küzdök, és azt hiszem, eddig jól sikerült magam megjátszani. Nem arról van szó, hogy szégyelleném szülőföldemet, mindössze nem akarok kérdések lavináját indítani, mert jobb ha minden velem kapcsolatos kérdés megválaszolatlanul marad.
- Nem érdekel, engem már semmi sem érdekel. Még nem zavart meg, az még várat magára. - Legyintek egyet kezemmel. Újból a gyászoló tömeg felé nézek, ahol már a vége felé jár a szertartás, amit onnan tudok, hogy nem rég nekem is jelenésem volt egyen, pontosabban Robertot kísértem el a végső búcsújára. Életem legnehezebb hosszú percei voltak azt megállni, hogy ne nevessem el magam a koporsót körbe lebzselő savanyú arcok láttán.
- Neked az nem mindegy, hogy milyen italok várnak rám otthon? Édes, ha azt hiszed, hogy magammal viszlek, akár egy utcán talált kutyakölyköt. - Nyelven egyre élesebb, amit a pezsgő számlájára írok. De az is lehet, hogy próbálok vele lépést tartani, ezért van a nem túl illedelmes modorom, de nálam mindig érvényben van a valamit valamiért játék, ha azt akarja, hogy kedves legyek vele, legyen ő is velem, ennyi az egész.
- Nem kell ezen gondolkoznod, elárulom se csipke, sem pedig más anyag nem fedi. - Kihívó pillantást vetek rá, fogom magam és arrébb lépkedek, nem vagyok bolond, hogy hagyjam hogy a füst körbe vegyen.
- Inkább csak Alex. Na és én téged? - Tudnék neki adni pár találó becenevet, de nem hiszem, hogy tetszene neki a rá aggatott jelző.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 24.12.12 23:22

Nagyon is szórakoztató volt a nők kis kilengéseit hallgatni, és nézni, ahogy kikérték maguknak a pillantásokat. De érdekelt a véleménye ezzel kapcsolatban? Nem, nem mondhatnám. Már elég felnőttnek éreztem magam, hogy eldönthessem, hogy mit tehetek meg és meddig mehetek el. A nők megerőszakolása pedig nem tartozott az igenek közé.
- Elég kiégett és kielégületlen lehetsz fiatal létedre, ha nem érdekel semmi - vigyorogva tűztem neki oda, kissé merészebben, mert benne volt a pakliban egy istenes arcon csapás, vagy hogy ott hagy, mint macskát szarni, de azért ebben kételkedtem. Túlságosan is gyászos hangulatban volt, persze ha kicsit felpaprikáztam, annál jobb volt, nem igaz? Csak megvontam a vállaimat egy újabb pofátlan vigyorral. Nem gondoltam, hogy egyből lakásra mennék vele, de hát ha addig jutunk, nem bántam volna, hogy eggyel több, vagy sem.
- Inkább.. macskásnak néznélek, de lehet, hogy nem mondanék nemet az ajánlatodra - kacsintottam rá, és ha már özvegy, csak segítettem volna feldolgozni a gyászt. Jah, hogy arcátlan tuskó voltam, az igaz, de úgyis volt olyan éles nyelve a kicsikének, hogy kikérte volna magának. És ameddig szabad húzni az agyát, nos, én meg is tettem. Ha már egyszer zöldet kaptam. Majd akkor állok le, ha már nagyon durván elpattan valami benne.
Egy halk hümmögéssel néztem a nő után, ahogy arrébb lépkedett, és túlságosan is szabadon eresztettem a fantáziám. Ha már semmi, és mivel férjnél is volt, biztos voltam abban, hogy az erényöv lehetősége csak vicc lenne őt elnézve. Sokatmondó vigyorral néztem még mindig a csípőjét, formás combjainak tövét, lustán felvezetve vissza a szemeibe a tekintetemet, láttatva, hogy éppen elkalandoztam fejben rajta, őt felfedezve.
- Jax - tettem be ismét a számba a cigit, oldalra rendezve azt, hogy beszélni azért tudjak, miközben a kezeim a nadrág zsebeibe süllyedtek lazán. - Amúgy fű. Így sem kérsz bagót? Ellazulnál, és nem lennél ilyen harapós kedvedben. Hidd el, segítene. Jobban éreznéd magad a lányos pia után is. Amit higgy el nekem, iszonyat szar. Inkább innék valami erősebbet, mert ettől szivárványt fogok hányni - dumáltam szemeimet megjáratva a fejfa, a koszorúk és Alex között, de valahogy mindig a szöszin akadt meg többször a pillantásom. - A pezsgő ünneplésre való. Örülsz annak, hogy kipurcant a férjed talán?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 03.01.13 0:01

Volt már életem során szerencsém nagyképű férfiak társaságát élvezni, de eddig ennyi ismeretség után is magasan viszi a prímet. Arrogáns és még is vonzó. Ez a férfi típus, ami képes lenne a vesztemet okozni. De most minden megváltozott már nem csak egy darab hús vagyok, most már én is eldönthetem, hogy kit akarok arra a szerepre, hogy a szeretőm legyen, akár csak egy alakalomra is, de akkor is, nem kell másoktól függenem, amihez még hozzá kellene szoknom.
- Nem vagy olyan jó megfigyelő, mint elsőre hittem volna, nem kielégületlen vagyok hanem kielégíthetetlen. - Belátásom szerint megérdemelt volna ezért a megjegyzéséért egy szép pofont, de nem akartam feltűnést kelteni, végül is a gyászolók még mindig pár sírral arrébb próbálnak végső búcsút venni, miközben én a volt férjem sírjánál ünneplek. Szép, ennél szebb már talán nem is lehetne! Amúgy is hozzá vagyok ahhoz szokva, hogy inkább bennem tesznek mások kárt, amiről számtalan heg árulkodik testemen.
- Lehet, hogy macskás is vagyok, de belőled előbb nézném ki, hogy megharapsz mint sem, hogy dorombolva hozzám dörgölőznél. Tévednék? - Eddig egyáltalán nem fordult meg a fejemben az, hogy tényleg azt akarjam, hogy feljöjjön hozzám és pár pohárka elfogyasztása után elszórakoztasson, de egyre inkább csábítóbbá válik ez a gondolat. Egyedül nem is érdekes annyira az ünneplés és italból nem szenvedek hiányt, tömve van a bárszekrény és egyedül eléggé lassan tudnám elpusztítani mindet.
- Szóval Jax.- Ismételtem meg nevét, már csak azért mert így talán megjegyzem, sosem a memóriám volt az erősségem.
- Miből gondolod, hogy harapós kedvemben lennék? - Kiragadtam a mondandójából azt, ami engem a legjobban érdekelt. Határozottan tettem felé pár apró lépést, már nem jött rám a füst és nem is zavar valójában.
- Jelen pillanatban nem, mert lett más amiért örülhetek. - Még pár lépést tettem felé, így már egészen előtte állva néztem fel rá. Még így is magasabb volt tőlem, de még sem éreztem magam annyira alacsonynak, meglehet hogy a túl sok önbizalmam végett.
- Nekem van egy sokkal jobb módszerem ahhoz, ha el szeretnék lazulni, mit gondolsz képes lennél ellazítani? - Egyenesen bele nézve szemeibe tettem fel kérdésemet, ami hozzám hűen szokásosan provokatívra sikeredett. Szeretek biztosra menni és annak reményében, hogy még képes a fű után is dolgokat felfogni kezem lesiklik egyenesen nadrágja övéhez, úgy vonzva magamhoz közelebb, de még mindig nem eléggé közel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 03.01.13 3:30

A nők nem sokszor okoztak nekem meglepetést, de Alex kijelentésére a homlokom közepére ugrott a szemöldököm. Mégis mit gondoltam? Hogy majd aki nem rejti el a farok-vonzó kis háromszögét, az majd nem lesz ilyen szókimondó? Hülye voltam na, alábecsültem ezt a nőt, nem is kicsit. De érdekelt? A faszt, inkább tetszett, nagyon is, hogy ilyen volt! Nem törtem magam, hogy reagáljak rá a hirtelen támadt vigyoromon kívül.
- A farkam elég jól érzi magát, de bocs, hogy nem tekergetésre való - még szélesebb, már-már vigyor jelent meg arcomon, kihagyva a harapás dolgot. Ha ezt sokáig csinálja, a végén még meg fogja tudni. És abban is biztos voltam, hogy élvezné, nagyon is. Szartam arra, hogy a férje sírjánál álltunk. Vett volna fel tangát, vagy valami, mert a kurva életbe is, csak azon járt az eszem, mióta megtudtam, hogy csak egy apró ruhadarabot kellene fellebbentenem róla és bevetésre küldhetném magam. A picsába is már! Biccentettem a nevemet hallva, de a szemeim valahogy leragadtak itt-ott a ruháján végignézve.. A dekoltázsa igen csak szembetűnő volt, ahogy a csípőjén is gond és akadály nélkül végigfutó ruha, és csak a soron következő kérdésére tudtam nagy nehezen elszakítani a kérdéses területekről a szemeimet.
- Elég.. ellenálló vagy, csak amiatt gondoltam. De javíts ki, ha tévedek - az, hogy megmozdult, egyértelmű volt, de nem voltam beszarva. A nők elmennek, de vissza is jönnek, a legtöbb esetben legalábbis. Hallottam én, hogy mit beszélt, persze, de túlságosan is el voltam azzal foglalva, hogy mélyen megszívjam a cigit, majd ahogy közvetlenül elém lépett a kicsilány, már egészen merészen beszélve, és fogalma sem volt róla, hogy a szavai parázsként hatottak a ketrecébe zárt oroszlánnal szemben. Az utóbbi szavaira már a vigyorom szétrepesztette a képem, egy utolsó pillantást vetettem a sírra, ahol Alex férje halotti féltékenységgel nézhette végig, ahogy a gondolataim már a volt nője meztelen testét képzelte el, főleg az érintését követően, amit nem igazán akartam volna meghiúsítani, ezért kihasználva a következő másodpercet, a zsebemből kihúzott kezem a lány derekára fonódott, hogy egy erőteljes rántással magamhoz vontam, kissé felemelve is a földről a kis testet a tűsarkú ellenére is, csak hogy az arca egy vonalba kerüljön az enyémmel. A szabad kezemmel kivettem a cigit a számból, egészen közel hajolva Alexhez pedig a száját véve célba az enyémmel, a lehető leggyorsabban utat törtem a szájába, de ahelyett, hogy ténylegesen és birtoklóan elvettem volna, amit akartam, átengedtem a füstöt a szájába lassan, játszadozva vele. Ha itt nekem megfullad, az száz, hogy nem tépem le a ruhát róla nekrofilként!
- Mégis csak felhívnál magadhoz? Vagy addig sem várnál, szöszi? - továbbra sem engedve őt el elhagyva az ajkát a szám a nyakára siklott, hogy a bőrébe haraphassak kínzóan, megmutatva, hogy amit korábban mondott, az beigazolódhat. A közelsége viszont nagyon is élénkítő hatással volt a farkamra, amit érezhetett is, ha a keze még mindig a veszélyes környéken maradt. - Komolyan nincs rajtad semmi? - engedtem le a nőt úgy a földre, hogy azért a törékeny testét érezhessem a sajátomon végigsiklani, a kérdésem közben pedig le is csekkoltam a fenekébe markolva, hogy igazat mondott-e.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 05.01.13 4:34

Elnézve vigyorgó képét nagyon is betaláltam a mondandómmal, elvégre mindig is értettem a férfiak nyelvén, az pedig a specialitásommá vállt, ha arról van szó, hogy hogyan kell felkelteni egy férfi érdeklődését. Nos semmi kétségem afelől, hogy bizony az érdeklődését sikerült felkeltenem, sőt túlzottan is az adott helyzethez viszonyítva, mert még is csak a volt férjem sírjánál vagyunk, de ez a tény épp olyan hidegen hagy, mint az oszladó férjem maradványai.
- Azt már tudod, hogy mire nem való, akkor már azt is, hogy mire tudod használni? - Nyugodtan nézek rá, olyan hangnemben beszélek vele, mintha csak az időjárás felől érdeklődnék. Nem vagyok az a zavarba jövős típus, ezért attól sem jövök zavarba, hogy éppen a farkáról meg a téma. Legalább most már tudom, hogy van neki, csak az kérdéses, hogy tudja-e használni, amivel az égiek megáldották.
- Ha nálad a harapós abban nyilvánul meg, hogy nem teszem szét egyből a lábaimat, hanem legalább egy kicsit is kéretem magam, akkor igen, harapós vagyok. - Harapós, modortalan és nagyszájú is egyben, de gondolom erre már sikerült rájönnie abban a kis időben, amit egymás társaságában töltöttünk. Jax vevő volt a kis játékomra, mert még észbe sem bírtam kapni, de már is közel húzott magához, sőt könnyedén meg is emelt. Hatalmas szemeimmel néztem mélyen szempárjába, átvéve tőle a füstöt, kis ideig lent tartva, majd pofátlanul a képébe fújva azt, amit előzőleg száma fújt.
- Túl türelmetlen vagyok. - Osztottam meg vele egy sokat sejtető kis mosoly kíséretében. Fejemet hátra vetve szisszentem fel, amint megéreztem nyakamra mért harapását, de valahogy az még is csak jobban izgatott, amit Jax nadrágjában kezdett éledezni. Túlságosan is ígéretesnek tűnt ahhoz, hogy csak úgy figyelmen kívül tudjam hagyni, hogy milyen hatással is vagyok rá.
- Ha már ennyire nem hiszel nekem, akkor talán mondjuk ott tesztelhetnénk. - Bökök fejemmel a temetőben álló épület felé, ami remélhetőleg nyitva lesz, ha nem volt számára eléggé meggyőző az, hogy fenekembe markolt. Még egy utolsó pillantás egyenesen bele szemeibe, kezem már siklik is egyre lejjebb nadrágján, de mielőtt jobban elkalandozna kezem hátat fordítok neki és elindulok az épület irányába, minél feltűnésmentesebben mert még a gyászolok még mindig a temetőben alig pár méterrel tőlünk tartózkodva. Pár lépést megtéve sem néztem hátra, valahogy éreztem, hogy a nyomomban van, egy ilyen visszautasíthatatlan ajánlat után.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 13.01.13 21:35

Ez a nő szórakozik velem?! Futott át az agyamon a gondolat, ahogy burkoltan a technikai tudásomra kérdezett rá a farkamat illetően. Az egyetlen reakcióm a szavaira csak az volt, hogy ismét végigfuttattam a tekintetemet a szöszi domborulatain, úgy, mintha azokat nem takarta volna el előlem semmilyen anyag, de a következő szavaira felvontam a szemöldökeimet.
- Nem ribancnak néztelek. És csak hogy megnyugodj, soha nem fizetek szexért - nem is értettem igazán, hogy jött ide a lábszéttevősdi, nem mintha nem tudtam volna annak menetét, de a kurva életbe is, mi a halált várt el tőlem? Nem mintha nem ő kezdte volna az egész macska-egér játékot azzal, hogy csak úgy bejelentette, nem volt rajta fehérnemű. Lényegtelen is ezzel foglalkozni. Tudtam, mit akartam és valahogy Alex is ugyanúgy vevő lett rá, ami a temetés tényét igencsak háttérbe szorította. Már leszartam azt is, hogy egy haverért mondanak ámeneket és picsognak az öreg mamák. De már sokkal inkább el voltam foglalva azzal, hogy a teste a testemnek feszült, a szám pedig a nyakára tapadt, amit a "kisfickó" is kezdett élvezni a gatyámban. Hát még én! A kérdésemre adott válaszára elégedetten bólintottam, és ahogy a kezem a formás hátsójára siklott, megbizonyosodtam, hogy igaz volt, amit mondott. A fejbiccentésére elnéztem az épület felé, nem tudtam visszatartani a nevetésemet.
- Merész választás - vigyorogtam rá, várva, hogy végre a nyeles tojásom is a kezében landol, de nem, a szöszi úgy játszott velem, mintha arra született volna. Néztem, ahogy a csípője hívogató ringással mozdul a lépteit követve, mire úgy tapadt rá a szemem, mintha csak a segge létezne, csőlátásom lett. Köhintettem, gyorsan beleszívtam még egyszer a füves cigibe, egy rövid káromkodás után kifújtam a füstöt, a csikket megint csak a férj sírjára pöccintettem, végül megindultam Alex után. A faszt! Mint egy tank mentem utána, öles léptekkel, de azért azt megvártam, hogy előttem érjen az épülethez, mert tervem volt vele, szerencsére a halottasház kitárt ajtói is csak ránk vártak, én meg nem tököltem. Egyszerűen elkaptam a lány könyökét, felém fordítva a törékeny testet, lehajolva hozzá keményen az ajkaira tapadtam, amit már egy ideje érezni akartam. Nem finomkodva a csípőjébe markolva a fal felé irányítottam, megvárva, amíg a háta a falat nem érintette, ágyékommal is közém és a hideg, fehér fal közé szorítottam a lányt. Egyik kezem a csípőjéről lassan indult el lefelé a ruha anyagán a combján, hogy végül a markomba gyűjtve az anyagot alá férkőzhessek. Érezni akartam a bőrét az ujjaimon. Centiről centire csúszott felfelé a kezem a puha bőrén, elhagyva az ajkát mélyen a szemeibe néztem pár centire csak Alextől. Légzésem felgyorsult, ahogy a farkam a nőért kiáltozva nagyon is követelőzve a gatyám anyagának feszült. Bassza meg, kikészültem már ennyitől!
- Készülj fel arra, hogy kurvára nem leszek gyengéd - hogy érdekeltek a holtak? A faszt! Most csak a nő és a szex járt a fejemben, na meg az, hogy végre elmerülhessek benne, hangom emiatt is lett mélyebb, sokat sejtető. Nem engedélyt kértem tőle, mert azt már megkaptam. De tudatni akartam vele, hogy én nem a férje voltam, hogy odafigyeljek arra, hogy lassan dugjam. Nem, különben sem voltam olyan. Tőlem csak egy valamit kaphat, de azt is élvezni fogja. - Megértetted? - néztem a szemeibe mélyen, ujjaim vészesen közel kerülve a combjai találkozásához, simogatva a belső combját egészen felül.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 15.01.13 6:48

Egyre jobban éreztem magamon szinte már követelőző tekintetét. Hiába fedte testemet ruha, még is mezítelennek éreztem magam előtte. Le sem tagadhatná, hogy mennyire kívánt, ennek már csak a tudatát is izgatónak találtam, főleg hogy egy nem szokványos helyen futottunk egymásba, de valahogy most az sem tudna túlságosan zavarni, ha a pap előtt kellene szeretkeznem, már régóta tudom, hogy pokolra kerülök, legalább csináljam rendesen.
- Eddig sem voltam ideges, de ez tényleg megnyugtató. - Ha tudná rólam, hogy milyen múltan rendelkezek talán hozzám sem nyúlna, voltam már szexrabszolga is, aztán meg szép szóval is fizetős kurvává váltam, amikor Robert kivetette rám hálóját. Hibába voltam a felesége, még is úgy bánt velem, mint egy utolsó utcalánnyal, persze okom sem volt panaszra, mert mindent megkaptam tőle cserébe, egyszóval eltartott lettem. Eddig nem válogathattam meg, hogy kikkel hálok, de özvegyként minden megváltozott, innentől már csak is az én döntésem, hogy kit engedek be a lábaim közé. Most pedig rajta a sor, kár is lenne érte, ha hagynánk kárba veszni merevedni készülő férfiasságát.
- Izgalmasabb ha lebukhatunk. - Jött is tőlem a gyors magyarázat arra, hogy miért pont ott akarom csinálni. Türelmesen kivárhatnánk, ameddig elérnénk hozzám, hogy ott essünk egymásnak, de egy extrém hely is sokat lendíthet az együttléten és valami feledhetetlenre számítok. Nem vesztegetve tovább a drága időnket indultam meg a halottasház felé, önelégült mosolyra húzódtak ajkait miután elkapott. Hátam landolt is a hideg falon, amitől kirázott a hideg, de nem foglalkozva vele faltam ajkait. Mohón, követelőzően játékosan bele-bele harapva alsó ajkába. Bizsergető érzés fogta el testemet, már csak attól, hogy Jax ujjbegyei végig szántottak bőrömön kíváncsian egyre inkább felfelé haladva. Ha továbbra is ilyen lassan halad, képes lennék belehalni ebbe a kínzó szenvedéstől, amit csak is neki köszönhetek.
- El is várom tőled. - Kezeimmel utat törve kettőnk közé, kezdtem el lefelé haladni, egészen övéig eljutva, mikor kérdését meghallottam. Nem válaszok már, itt már feleslegesek a szavak, inkább a tetteké lesz a főszerep, részemről veheti igennek azt, hogy pillanatok alatt kapcsoltak ki nadrágja övét, majd gyorsan lehúzva rajta lévő csipzárt nyúlok alsójába, hogy kiszabadítsam azt a testrészét, amire most annyira vágyok. Harca kész állapotban találom, amit újfent egy elégedett mosollyal díjazok.
- Szívesen eljátszadozok vele, de jobban szeretném magamban érezni. - Suttogom határozottan, levéve kezemet róla. Egyik lábamat derekáig felhúzom, szabad utat adva neki.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Temető 15.01.13 22:22

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 26.02.13 22:30

Hideki

- A rohadt életbe- ez a mondat az elmúlt öt percben többször elhagyta a szám, mint bármi más. A francért kellett a nyakamra hívni a yardokat, mintha csodaszámba vehető, hogy Vegas utcáin kifosztanak valakit. Könyörgöm a realitás érzéket ne hagyjuk el. Főleg, mert már volt, hogy engem is kifosztottak, ami azért poén, mert nem a saját pénzemről volt szó... azaz, akkor már a sajátom volt.
Most meg sprintelhetek, szerencse, hogy nem beszéltem le magam a Converseről, és jártas vagyok a parkourban, így azért van némi túlélési esélyem, na meg az akadályokat is könnyebben leküzdöm. A hülye sziréna már kezd agyamra menni, de feltételezem, nem tenne jót, ha most hirtelen szereznék egy kocsit, pedig könnyebben menekülőre foghatnám a dolgot, de amúgy se vagyok az megfutamodó típus.
Szerintem már rég elhagytam a belvárost, sőt... fogalmam sincs, hogy kerültem a temető közelébe, de ez még hasznos is lehet. Kocsival nem tudnának bejönni, gyalog meg.... sok sikert ahhoz, hogy megtaláljanak.
Jó pár évnyi rutinom van ezen a téren, hisz Brooklynban sem éltem másképp, annyi a különbség, hogy ott jóval kevesebb pénzt lehet kaszálni, és megvan az esélye annak, hogy egy bandaháború kereszttüzébe kerülsz, ami nem kellemes... már láttam egyszer, simán elmehetne egy CSI epizódnak.
Beleütközök valakibe, de ahelyett, hogy sűrű bocsánatkérésbe kezdenék, behúzom magammal az egyik sír mögé.
- Csssss....- jelzem felé, hogy nem kéne megszólalnia, mivel hallom a zsaruk lépteit. Óvatosan tekintek ki, majd, mikor megbizonyosodok róla, hogy elég messze vannak, a sírkőnek vetem a hátam, és kifújom a levegőt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 27.02.13 21:55

Megint a temetőben vagyok! Rájárok a holtakra mostanában, nem tehetek róla, hogy sehol máshol nem (érzem magam biztonságban) tudok olvasni, na meg a biztonság se mellékes. Feketében jöttem, fekete könyvvel a kezemben, mindig azzal vádolnak, nagyon egyhangú vagyok, de irtózom a színes dolgoktól. Gyászolónak legalább elmegyek. Keresem Mary nénit, akinek a sírjánál múltkor ültem, ott jók voltak a fényviszonyok. Nyugodtan, kifejezéstelen arccal sétálgatok a sírok között, nem számítva semmi meglepőre, amikor nekem jönnek. Én se figyelek, Mary nénit lesem, szóval ide-oda tekintgetek, mikor letarolnak. Nem esünk hasra, de nem is hagy rá esélyt a szőkeség, meglepődni van időm épphogy csak, meg sem tudom nézni rendesen, beránt egy sírkő mögé. Meghallom szirénát, ahá, összeáll a kép, közben nem zavartatom magam, megigazítom a kabátom fekete gallérját. Rendőrökkel én se szívesen találkoztam volna, szeretek nyilvánosan fittyet hányni akármire, amit mondjuk tiltanak. Kilesek a lány válla fölött, talán nem jönnek vissza, majd visszapillantok a szőkére. Nekem szőke, akkor is, ha barna, vagy sötétszőke. Nem szoktam mosolyogni, nem is hiszem, hogy tudok, de most mintha bujkálna bennem valami.
- Mit követtél el?
Kérdem csevegő hangon, szép a lány,nehéz lenne elhinni, hogy bankot robbantott például. Persze a külső nem minden, lehet egy ádáz gyilkossal szemezek éppen.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 09.03.13 21:51Oké, ideje lenne átkalibrálni az agyam, mert nincs egy olyan beteg bűnöző, aki a temetőben keresne menedéket. Bár... jobban belegondolva, a hullák tuti hallgatnak, mint a sír. A haláli hangulatról nem is beszélve. Sebaj, ez most így jött ki, és inkább egy temető, mint a börtön. Feltételezem, ezzel a hozzáállással nem vagyok egyedül, bár nem terveztem közvélemény kutatást.
A srácot is magam mellé rántom, egyedül bujkálni nem buli, és amúgy, full szociális lény vagyok, szeretek én mások agyára menni.
Persze fél szemem a terepen, de mihelyst megnyugszok attól, hogy megnyertem a bújócskát- bár lefogadom, nem tartották be a játékszabályokat, és számoltak el tízig, mielőtt bejöttek volna- sóhajtok egyet, aztán vizslatom az idegent. A kérdése hallatán, pókerarcot öltök fel.
- Én, kérlek szépen, egy tömeg gyilkos vagyok, te meg a túszom lettél- ezt így halál komoly arccal mondom neki, bár nem feltételezem, hogy elhiszi, de akkor is jó poén.
- Mellesleg, regéld el nekem, mi a fészkes fenét keresel te egy temetőben? Csak nem a haláli hangulat vonzott?- döntöm oldalra a fejem, mert arra nem gondolok, hogy esetleg rokonlátogatóba jött. Se gyertya, se virág nincs nála.... hmmm a bukszáját vajon melyik zsebében tarthatja?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Temető 11.06.13 2:33

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 17.06.13 22:30

Hangos kattanások sorozatával töltöm meg azt a számtalan, újonnan tisztított fegyvert, amit Tim kiszórt elém. Legszívesebben az első, kezem ügyébe akaró fegyverrel törtem volna be azt a kretén koponyáját, amiért állatnak vagy épp a saját kis inasának néz. Tisztában vagyok vele, hogy ezerszer többet tudok nála, és vagy húsz évvel fiatalabb létemre vagy tripláját láttam már annak, mint amit ő, és épp ezért megállná a helyét egy kis változás is... mondjuk ha most itt lepuffantanám, átvehetném a helyét. Elvégre mit csinál ő? Csak ül az egyre gömbölyödő valagát, pakolja maga alá a parancsolgatásból bejött lóvét, hogy utána kotlani tudjon rajta. Állítom, hogy egy embert se lőtt még le, s talán célozni se tud. Csak ekkora balfékekkel veszi körül magát, mint amilyenek a mögöttem ácsorgó gorilla utánzatok, kikről épp annyira rí le az értelem, mint egy körbebr*nyált tűzcsapról. Már a hangfekvésük is szánalmas.
- Nesztek - hajítom oda az imént említett f*szoknak a fegyvereket - aztán ha egy mód van rá, ne egymást lőjétek agyon. Vagy engem, jó? - nézek bele a szemükbe jelentőségteljesen, de nem úgy sikerült kiolvasnom a tekintetükből, mintha túl sok mindent felfogtak volna. Mi van, ennyire akcentussal beszélnék?
- Tim, honnan a francból szedted össze ezeket az idiótákat? Valami kettyósok intézetében, vagy az interneten találtad őket? - pillantok hol az említett félre, hol pedig a pisztolyomra, amit időközben megtöltve a helyére teszek.
- Örülj neki, hogy te ilyen rohadt eszes vagy.
- Még mindig áldom érte anyámékat, hidd el - gyors, kis híján kiakadó szemforgatással fordulok a két négerke felé - na húzzunk... a végén még eltalál szökni előlünk a kiscsibe.
Alig húsz perc múlva, miután a nyomára akadtunk, már a temető felé haladunk. A kecses, igen csinos alak nem sokkal a két barom előtt halad, én pedig a lehető legmesszebb tőlük, de épp csak annyira, hogy biztosan lássam őket és, ha esetleg valamit elcsesznének, akkor azt tudjam korrigálni. Nem venném túl jó néven, ha bepöccenne valamelyik, és a szimpla üldözésből lövöldözés lenne. Így inkább csak a sírkövek között bóklászva terepszemlét tartok, s próbálom megállapítani, hogy honnan kell majd "érkeznem" ahhoz, hogy hatásos alakítást nyújthassak.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 17.06.13 23:00

Az a banda, akit a múltkor is üldöztünk, a legújabb hírek szerint átköltöztette a főhadiszállását a temető egyik nem használt, és omlásveszély miatt lezárt ravatalozójába, ami szerintem elég beteges, de arra bőven megteszi, hogy fegyvereket tároljanak, néha összeüljenek, és alkalomadtán -ha valamelyiket elveszítenék közülük-, még meg is tudják siratni. Talpig feketébe öltöztem -nem, nem éppen a temető miatt, hanem sokkal inkább azért, hogy beleolvadjak a környezetbe-, és mondanom sem kell, hogy igen csak alaposan felfegyverkeztem magam. A dzsekim mindkét belsőzsebében egy-egy Glock lapul, a nadrág övembe pedig egy Beretta van gondosan elrejtve. Így sokkal nyugodtabb szívvel hatolok be az ellenség "felségterületére". Mondanom sem kell, úgy érzem magam, mint egy idióta sírrabló, aki már csak arra vár, hogy mikor fogja valaki lefülelni. Célirányosan -nem szarozva-, haladok a ravatalozó felé -egyik kezemben a Berettát szorongatva-, amikor a távolból néha fel-felbukkanó apró fénypontok jelennek meg, majd tűnnek el váratlanul. Mintha valaki egy zseblámpát kapcsolgatna. -A büdös p*ába! - Sziszegem a fogaim között úgy, hogy még én magam is alig hallom, majd nem sokkal a  fura villódzó fények után meghallom a közeledő lépteket is, amikhez néha néha mély, búgó férfi hang is párosul. Gondolkodás nélkül ugrom be az egyik magas sírkő mögé, és csak remélni tudom, hogy elhúznak mellettem, anélkül hogy észrevennének. Hátammal a hideg kőnek simulok, a fegyvert pedig kibiztosítva, két kézzel markolva tartom az arcom előtt, és már csak arra várok, hogy lőhessek. Lélegzet visszafojtva, adrenalin túltengéssel küzdve hallgatom az ismerős hangokat. K és R. A k*va anyjukat! Hát nem tanultak a múltkori esetből? Ha jól látom, négyen vannak. Ebből a négyből kettő olyan, akikkel tuti elbánok, a másik kettő pedig már nem fog nagy gondot okozni. Egy elvetemült vigyor fut végig az arcomon, és még mielőtt Tim emberei találhatnának rám, megelőzöm őket, és kisebb meglepetést okozva, kiugrok a kis négyesbe. 
-Hello fiúk, csatlakozhatok én? - Kérdezem játszi könnyedséggel, mire K felbőszült bikaként -szegénynek még mindig biztos nagyon fáj, hogy úgy helybenhagytam múltkor-, kezd el felém rongyolni, én pedig még időben ugrom el előle. Csak a koppanást hallom, ahogy feje koccan a magasba emelkedő sírkövön. R minderre úgy dönt, hogy akkor most itt az ideje neki is kemény legénykedni egy sort, így követve fivére példáját, nagy léptekben ő is célba vesz, de ekkor csapdába kerülök, és mire kettőt pisloghatnék, vagy meghúzhatnám a ravaszt, addigra már legalább egy méterrel a talaj felett lógok, és fuldoklok a nyakam köré font ujjaktól, a pisztolyom pedig ellenem fordítva nyomódik hozzá egy másik személy által a tarkómba.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 17.06.13 23:46

Az ember azt remélné, legalábbis aki Timet ismeri, hogy majd a lehető legjobb, legkeményebb és legterminátorosabb hatást keltő fazonokat állítja maga mellé, hogy azok végezzék el a piszkos munkát. Ennek ellenére van két kevésbé kretén, akivel dolgoznom kell, meg két sík hülye, akik talán még egy matek témazárót se tudnának úgy megírni, hogy az akárcsak kettesre lehessen értékelni. Idősebbek, viszont annál hülyébbek is. Lehet, hogy épp ezért vannak itt? Mert nem gondolkodnak, buták mint a tök, viszont gyilkoló gépek? Igazi gyilkosok? Mondjuk ezt az eddigi teljesítményükből nem tudnám kinézni, sőt! Azt mondanám, hogy nem elég, hogy sík hülyék de még bénák is. No mindegy is.
Azt viszont ahogy nem túl kecsesen, de valahogy megpróbálnak a lány után lopakodni, annál is élvezetesebb látvány. A két benga előtt két kisebb benga lépked, valami R meg K, de, hogy ők kicsodák, arról fingom nincs. Biztos, hogy ismerik a lányt, mivel Tim azt mondta, ők lesznek a titkos fegyverek. Hát nem tudom, de az alapján amit most bénáznak előttem, hát... inkább azt mondom, hogy titkos fegyverek arra az esetre, ha engem kellene felkonferálni, mint végső csapást. Tényleg meglepődne a kislány utánuk, ha ténylegesen az lenne a feladatom, hogy nemes egyszerűséggel beledöfjek egy kést a szegycsontja és a bordája illeszkedésébe, hogy aztán átszúrhassam a szívét. Igaz egy könnyed ütés is megtenné, valamint egy golyó a fejébe. Onnantól kezdve biztos nem pampogna tovább... maximum a túlvilágról.
Miután a két bolondot sikerül könnyed mozdulatokkal kifektetnie, az egyik úgy ragadja torkon, mintha egy kisgyerek lenne, akinek semmi súlya nincs. Az viszont nem tetszik, hogy az egyik pisztolyt szegez a tarkójának. Amilyen bazinagy rúgásra való seggek, még arra is képesek lennének, hogy kinyírják a csajt. Épp ezért vagyok hajlandó kicsit kézbe venni a dolgokat, és minden további nélkül golyót ereszteni a pisztollyal játszadozó majom karjába, mire az ordítva húzódik vissza, a másik pedig elengedi a lányt, hogy tegyen egy lépést hátra, miután kis híján kiszúrja a szemét majd' két méteres alakom. Ennek ellenére K-t és R-t nem sikerült túlzottan meghatnom, így, mintha azok nem lettek volna felvilágosítva a szituról, rögtön görcsölve kezdenek el ugrálni, s hol Jasmine-val vannak elfoglalva, hol pedig velem. Tekintetük mintha arról árulkodna, hogy ideje rendesen bevetnem magam, s csak két pillanat röpke töredéke az, amit pihenésnek megengedek magamnak, amit ráadásul még egy drámai sóhajjal is megfűszerezek. Végül csak veszem a fáradtságot, és rohanvást elindulok a nagy melákok vs. kispillécske harchoz, hogy egyet kettőt lekeverhessek azoknak a vadbarmoknak.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 18.06.13 12:26

Nem egészen így képzeltem el az estémet. Azt hittem, hogy annyi lesz, hogy idejövök, lefülelem azokat, akiket akarok és már húzom is tovább a belem, erre itt vannak ezek és esélyem se lesz észrevétlenül csak úgy elosonni. Igaz, ha K-ról és R-ről van szó, simán be tudnám adni nekik, hogy egy kísérteni visszajáró szellem vagyok. Nemhogy nem foglalkoznának velem, de még össze is szarnák magukat, ahogy én ismerem őket. Két borsóagyú idióta! No, de akkor lepjük is meg őket a kellőképpen, úgy ahogy arra talán nem is számíthatnak. Elvégre, ki az az elvetemült ribanc még rajtam kívül, aki képes az ellenség elég ugrani, hogy önkéntesen felajánlkozzon nekik egy kis összetűzésre? De, ha már itt vagyok, nem hagyom, hogy elússzon ez a nagyszerű lehetőség! Amúgy is kíváncsi vagyok, hogy milyen képet fognak vágni, ha újra meglátnak, és én újra kárörvendően a képükbe röhöghetek. 
Pisztolyomat szorongatva ugrok ki végül, és ezzel már kezdetét is veszi a macska-egér játék, aminek mostanság igen csak sűrűn vagyok résztvevője. 
-Jellemző... Egyből neki a falnak, igaz K? - Kérdezem, miután elugrottam az útból, ezzel lehetőséget adva neki arra, hogy a már így is agyalágyult feje még tovább roncsolódjon. Akkor kezdem el igazán csak igazán élvezni a helyzetet, amikor a maradék három is nekilódul és egyenesen engem céloznak. Az utolsó pillanatban azonban elvétem az ugrást, és még mielőtt tehetnék a "csapda" ellen, R elkapja a nyakam, és úgy emel föl, mintha valami rongybaba lennék. Dávid és Góliát... Valaki más meg eközben a fejemhez tartja a pisztolyomat. Hát ez pazar! Annyi erőm még marad, hogy hátra lendítsem a lábam, de mire a sarkaim célt érhetnének, eldördül egy lövés, majd egy ordítás is felhangzik. Na, ezek most vagy megszállottan lövöldözik egymást, vagy valaki már megint beleköpött a levesembe. Nem sokkal ezután zuhanni kezdek és hátam hangosat koppan az egyik, éppen alattam lévő sírkövön, amitől egy pillanatra a levegő is kiszorul a tüdőmből, mégsem tétlenkedem. Kezemmel kutatni kezdek az övemben, és felhúzott térdeim közt, továbbra is háton fekve, felemelt fejjel lövök a sötétbe, eltalálva az egyik bengát, majd egy következőt is. Öt perc múlva már mind a négy hegyomlás a földön vergődik, én pedig megkísérelek egy feltápászkodást. A harag és gyűlölet felváltva dolgozik bennem, ahogy trappogó léptekben elindulok az egyetlen még talpon lévő alakhoz. Hörögve kapom el a fickó nyakát, és lököm hozzá az egyik sírkőhöz, majd terpeszben megállok felette, két kezemmel markolva a pisztolyt, és annak csövét a pasasra irányítom. 
-Ki a f*sz vagy? Ki küldött? -
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 18.06.13 14:13

Soha nem voltam oda azokért a "becserkészős" játékokért, mikor nem kellett csinálnom eleinte semmit, csak várnom, néznem, és bájosan mosolyognom. Ha valami, akkor ezek tudtak úgy isten igazából felidegesíteni. A tétlenkedés és a semmit tevés. Mindig ezekre a nagy mamlaszokra van hagyva minden feladat, nekem csak biztosítanom kell a feladat eredményességék, felügyelnem ezeket a kreténeket, és idejében lőni, nehogy valami veszni látsszon.
Komoly tekintettel nézem végig azt, ahogy ezek a vadbarmok felbolydult hangyaseregként rongyolnak ide-oda, és ütlegekkel - néha egymás pofozgatásával - próbálják megoldani a dolgot, valamit azzal, hogy megemeljék a csajt, és a tarkójához  szegezzenek egy pisztolyt megfélemlítés céljából. Mert persze meghúzni nem fogják a ravaszt. Viszont félek tőle, hogy képesek lennének rá, így belelőve az egyik mamlasz karjába, már el is indulok feléjük, s mielőtt teljes mértékben összeszednék magukat, mindet lerendezem annyival, hogy van amelyiknek a tarkójára, vagy épp a halántékára húzok egy nagyot a pisztoly vaskos, erős markolatával. Lehet, hogy nem múlnak ki, viszont megfogják érezni és a későbbiekben tudni fogják, hogy ne álljanak le szórakozni akkor, amikor én is itt vagyok, elvégre rám vannak bízva, s mint a gyerekekre, nekem kell rájuk vigyázni... elég undorító feladat ennyi nagy mamlaszra, undorító tohonya disznóra felügyelni, de ez van. Ha jobb nem jár, kénytelen vagyok ezzel beérni.
Némi elégedettség csillan a szememben, mikor körülnézve csak annyit látok, hogy ez a sok szerencsétlen eszméletlenül vagy éppen nyögdécselve, pöfékelve fetrengenek. Egészen addig élvezem ezt a fajta luxust, mígnem a lány szélsebesen megiramodik felém, s megragadva a nyakam elkezd velem hátrálni, mígnem nekiütközök egy magasabb sírkőnek. Gyilkos tekintettel fürkészem az arcát, s már rántanám is elő a pisztolyt, hogy meghúzzam a ravaszt, ezzel likvidálva az adott személyt, de helyette csak félre biccentem a fejemet a kérdése hallatán.
- A nagyanyám küldött, hogy mentsem meg az olyan veszélybe került szerencsétlen, pisztollyal rohangáló lánykákat, mint amilyen te magad is vagy. És amúgy nagyon szívesen - ragadom meg a pisztolyának csövét, hogy kicsavarva a kezéből, közelebb hajolhassak hozzá, és nemes egyszerűséggel megragadva nadrágjának dereket, az anyag és a bőre közé ültethessem az említett darabot. Fölé tornyosuló alakom, hála a holdfénynek, árnyékot vet a talajra, mi egészen a nyögdécselő szerencsétlenekig elnyúlik.
- Kik ezek? - biccentek feléjük színlelt kíváncsisággal.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 19.06.13 0:23

Éppen csak hogy kezdenék igazából is belelendülni itt a buliba, amikor az egyik ünneprontó úgy dönt, hogy nem nézi tovább tétlenül, ahogy egyetlen egy darab nő szépen sorban négy ekkora állatot kiiktat. Nem gondoltam volna, hogy R egyszer majd olyan elszánt lépésekre fogja rávenni magát, mint amilyen a mostani is, de az már egyszer biztos, hogy mocskosul rohadt erős tud lenni a szorítása, ha igazán feldühítik.
Körmeim kíméletlenül vájnak bele a nyakamat szorongató kezeibe, de hamar rájövök, hogy ez itt most koránt sem ér semmit. Itt az ideje egy kis láb technikának, ha nem akarom, hogy ilyen szánalmas, fulladásos halál vessen véget az életemnek, ráadásul egy olyan ember kezei által, akivel alig egy hónapja még egymást támogattuk, és akivel képesek voltunk bizalmasan egymás szemeibe nézni egy-egy akció, "kiküldetés" előtt. Nos, már megint nem éppen a megfelelő pillanatot választottam a nosztalgiázásra, itt az ideje annak, hogy kiássam magam ebből az egész csapdából, és hogy kereket oldhassak. A hátam mégis valahogy sokkal hamarabb koppan a kemény, csiszolt márványon, mint amire számítottam, a lövés pedig egyértelműen azt hirdeti, hogy jött valaki, aki ki akar húzni a szarból, vagy csak éppen azért játsza a hős megmentőt, hogy megtisztítsa a terepet, és hogy ő nyírhasson ki, ezzel megszerezve a fejemen lévő több millió dolláros vérdíjat. Rohadt életbe!
Csak pár percet adok magamnak az esés utáni "regenerálódásra", és már lövök is, amint a tüdőm újra levegőhöz jut. Hallom, ahogy az összes alak fájdalmas nyögések közepette a földre zuhan. Már csak egy van talpon, de őt nem tippelném közülük valónak. Ha meg mégis, van még időm bőven arra, hogy őt is harcképtelenné tegyem.
Elővigyázatosságból -na és persze puszta haragból-, elkapom a nyakát, és egyenesen az egyik, az égbe magasló sírkőnek taszítom, miközben fegyvert fogok rá.
-Haha... nem lehet, hogy a nagyit kell majd hamarosan megmentened? - Kérdezem ironikus hangon, egy merő gúnnyal, ami az arcomra is kiül, miközben ő nem vártan kicsavarja a pisztolyomat a kezemből, hogy aztán a helyére rakja, amit azért nem adok ilyen könnyen. Még időben kapom el a kezét, és szorítok rá csuklójára, amikor megközelít a saját fegyveremmel. Jobb szeretem ezt egyedül intézni! Így hát, kikapva kezéből a pisztolyomat, egy mozdulattal a helyére csúsztatom, majd visszavágok a kérdésére.

-Nos, az ott, nem sokkal előtted az anyai nagyanyám, ott rögtön mellette az a nagypapi, a másik kettő pedig mind apai ágról nagyszülők. - Erre szokták azt mondani, hogy kölcsönkenyér visszajár, vagy mi, nem igaz? Bájosan pislogva, oldalra biccentett fejjel, egy őrült mosollyal a képemen várom, hogy mégis mi lesz minderre a reakciója, majd inkább felhagyok a színészettel, és újra előveszem a fegyveremet, hogy körbejárhassam a földön fekvőket, cipőm orrával emelve meg a fejüket.
-Szeretnél itt maradni? - Szólok végül oda neki a hátam mögé olyan természetes hangon, mintha legalábbis piknikezni hívtam volna, aztán csak lassan, elővigyázatosan elindulok beljebb. Ki kell deríteni, hogy honnan jöttek!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Temető 12.08.13 8:03

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Temető 21.08.13 16:05

Elise & Jenna


Három nap telt el azóta és valahogy minden olyan gyorsan történt. Mindig azt hittem, hogy egy temetést leszervezni sok időbe telik, de azt hiszem ez itt nem így van. Túlságosan gyakran történnek rossz dolgok, így talán egyszerűen már gyakorlottak abban, hogy gyorsan és zökkenőmentesen intézzenek mindent. A legrosszabb az az egészben, hogy Crissy-nek nem volt igazán senkije itt, vagyis nem tudom, hogy máshol volt-e. Elvétve pár barát, vagy ismerős, de család nem. Azt hiszem volt valami pasija, talán ő szervezi a temetést? Fogalmam sincs, igazából én sem ismertem annyira, csak Tony hívott fel tegnap, hogy mikor és hol lesz a temetés, ha el akarok menni. Még ma reggel sem voltam benne biztos, hogy tényleg akarom-e. Az egész annyira kiborított, és ha nincs Will, szerintem teljesen összeomlottam volna. Így se jó a helyzet, de legalább egy fél fokkal jobb. Azóta se tudok csak úgy egyszerűen aludni, csak akkor ha altatót veszek be és az annyira elnyom, hogy nem álmodom semmit. Ha álmodnék... első éjszaka álmodtam, újra átéltem az egészet és sikítva ébredtem fel. Azt hiszem Willben is megállt az ütő, amit nem csodálok. Én is kiakadnék, ha az éjszaka közepén egy hangos női sikoly verne fel a legmélyebb alvásból. Szegény... szerintem már bánja, hogy akkor este összefutottunk és hogy felajánlotta, hogy lakhatok nála. Oké, nincs egyedül, de elég sok zűrt sikerült okoznom neki az elmúlt pár napban. Remélem nem elégeli meg a dolgot. Már csak ezért is össze kell szednem magam és talán a temetés majd segít.
Ritkán öltözöm sötéten, mert imádom a színeket, de most nincs más út. Egy fekete harisnya, rövid szoknya, fekete rövid ujjú blúz. Még így is feltűnő jelenség vagyok, de magamhoz képest határozottan szolid. Nem tudom, hogy menni fog-e, itt állni egyedül, végignézni, ahogy beteszik a földbe és eltemetik... de meg kell próbálnom. Lassú léptekkel haladok tehát a cél felé, ahogy rajtam kívül még jó páran. Nincs tömeg, talán ha 10-15 a végső létszám a pappal együtt, de azt hiszem ez nem baj. Inkább legyenek egy temetésen kevesebben, de olyanok, akiknek tényleg fontos voltál, mint sokan, akik közül a nagy részét szívesebben kísértenéd, minthogy a szeretteid még meg is etessék őket.
Nagyot nyelek, amikor feltűnik a koporsós autói a távolban. Erősen szorítom a táskám vállpántját, mintha csak abba tudnék kapaszkodni, hogy könnyebb legyen ez az egész. Aztán elkezdődik. A pap beszél, alig jut el hozzám, hogy mit mondd, mert én csak a nyitott koporsót nézem, hogy Crissy olyan, mintha csak békésen aludna. A végén odaviszem az egy szál rózsát, majd lassan elkezdik lefelé engedni, én pedig bőszen törölgetem az újra és újra feltörő könnycseppeket. Már legalább nem zokogok úgy, mint akkor éjjel, csak csendben siratom ezt a lányt, akitől mindent elvettek.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Temető

Vissza az elejére Go down

Temető

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

-
» Honebochi – Csont temető
» Falu temetője
» A falu temetője
» Város temetőjétől és a rét közti dombos rész
» Angyal Temető (Brooklyn)

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Vegas rosszabbik környéke-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához