welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Seasons Hotel
William Anthony Black
Yesterday at 17:53
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (784)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (452)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Zooey A. Benedict
 
Raymond James Steel
 
William Anthony Black
 
Anabeth Lyndsay Weston
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Seasons Hotel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
182
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 01.01.15 22:05

Nem tetszik az, amit mond, de a legmélyebb részemen, azért jól esik, hogy ennyi jó dolgot mond nekem. Viszont, ha ezt más meg tudja, akkor elvesztem a renomém, ami nem lenne túl jó. De egy valami valóban böki a csőröm.
- Nem vagyok cuki. - Morgok a többire nem is reagálok, mert az tetszik, de ezt nem mondom neki. Viszont jön a fa díszítés, amihez semmi kedvem nincs és még fintorgok is, ahogy kapom a kezembe a gömböket.
- Miért akarsz becsípni? - Nézek rá titokzatosan, mert szerintem itt hátsó szándék van, amit egyáltalán nem bánnék, de talán mást is csinálhatnánk, mint egyfolytában a szex. Szeretek vele lefeküdni, de akármennyire is nem az én stílusom, azért akarok róla tudni, beszélgetni csak úgy kötetlenül, mint a legelején. Megrázom a fejemet, egyáltalán nem bűn, hogy inni akar, rám is rám férne, mert nagyon is paranoiás vagyok. Ki tudja, hogy nincs-e poloska vagy rejtett kamera a szobában. Hamar megunom a díszítést, mert még sürget is, pedig nekem ez teljesen új helyzet és nem is tudom elképzelni magam így. Nekem ez tök kellemetlen, de tudom, hogy Emily úgysem értené meg. Ezért inkább ott hagyom, én meg az ágyon feküdve gyorsan rendelek egy behűtött pezsgőt, hogy inkább igyunk. Úgy is ezt akarja. Tovább fekszek az ágyon, mert nagyon is kényelmes és most jól elhelyezkedtem. Nem értem a kiakadását, így mikor hozzám vágja a kabátomat és elmondja a hosszú szónoklatát, csak nagyokat pislogok rá. Tudom, hogy igaza van, de egyszerűen nem tudom csak úgy jól érezni magam, mert bármikor megláthat olyan, akinek nem kellene. Nem is tudok mit mondani neki, annyira belém fojtotta a szót, ráadásul a gyomromba is kapok egy kemény dobozt, amitől felszisszenek. Nem volt kellemes, de nem hagyhatom, hogy csak így lelépjen. Felkelek és majdnem hasra esek, de sikerül megtartanom az egyensúlyom, így el tudom őt kapni és magamhoz ölelem.
- Nem akarom, hogy elmenj! - A fülébe súgom, ha még mindig engedi, hogy öleljem. Tényleg nem akarom, hogy itt hagyjon, hiszen vele akarok lenni, de nekem ez a romantika nem megy. Jobb szeretem, mikor veszekszünk és utána összebújunk. A pezsgő is megérkezik, így kifizetem, de továbbra sem engedem el Emilyt - már ha azóta nem lökött el magától -, és az ágyhoz vezetem, lefektetve rá. Hanyatt fekszek és remélem, hogy hozzám bújik.
- Van pezsgőnk. Iszol velem? - Nézem a plafont, miközben karolom és simogatom a vállát. Ha mindezt nem engedte, akkor valószínűleg az ajtóban állunk, mert bizony innen nem megy ki, ezt garantálom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
56
Join date :
2014. Dec. 09.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 01.01.15 22:29

Morgó medve, az, mert mindenre csak morog. Nem képes elfogadni, hogy ketten vagyunk. Hogy jól érezhetjük magunkat, mert a fene se tudja, hogy itt vagyunk. Egyedül tényleg csak Cler, de ő is csak engem tud. Az már más kérdés, hogy jól ismer, és összerakja a képet. De ő nem mondja el senkinek sem. Ebben biztos vagyok.
- Csak jól akarom magamat érezni. Ez akkora bűn? Ki akarok kapcsolódni, csak élvezni ezt a két napot, és nem gondolni semmire sem – nem értem mit kell ennyire kérdezősködni, hogy miért akarok inni. Jól esne és kész. Tényleg nem tudom mit kell ezen is pörögni. Kezd elegem lenni, de nagyon. És amikor ott hagy, elfekszik az ágyon, már az se érdekel, hogy megrendelte a pezsgőt, mert elszakadt az a bizonyos cérna. Hozzávágtam mindent, majd azon voltam, hogy én fogok távozni nem pedig ő. Elegem lett ebből a morgásból, és tiltakozásból. Tényleg ennyire képtelen elengedni magát?
Csak a szemem sarkából láttam, hogy majd nem elesett, de nem álltam meg ettől. Tovább mentem, vagy legalább is mentem volna. Már a kilincs is a kezemben volt, amikor elkapott, és átölelt. Annyira édes volt, amikor a fülembe súgta, hogy nem akarja, hogy elmenjek. Ez olyan jó érzés volt hallani. Viszont ilyen forrón nem eszik a kását, így nem öleltem vissza, de nem is löktem el. Csak ott álltam, némán hol ránézve, hol a falat, majd jött a pincér meg a pezsgő. Akkor is csak álltam, nem mozdultam.
Hagyom, hogy az ágyhoz vezessen, és még mindig nem szólaltam meg, a kérdésére se válaszoltam, hanem csak hátra dőltem én is, és hozzábújtam.
- Ne csináld ezt többet – mondtam neki, majd ránéztem.
- Fogd fel, hogy senki se tudja, hogy itt vagyunk,vagy hogy együtt vagyunk. A házban úgy tudják, hogy elutaztam édesanyámhoz. Te meg amúgy se mindig nézel be, ha pedig van valami, akkor mehetsz, nem fogok ellenkezni. De ezt a morgolódást, és negatív hozzáállást fejezd be létszíves – újra elmagyaráztam neki, hátha belefér abba a morgós fejébe, hogy nincs gond, elengedheti magát.
Aztán, ha hagyta, akkor finoman megcsókoltam. Eleinte csak ízlelgettem az ajkát, majd kicsit elmélyítettem a csókot, ami nagyon is hiányzott már. Majd, ha pedig befejeztük a csőrözést letettem a fejemet a mellkasára.
- Így maradunk még kicsit? – kérdeztem halkan, majd még jobban hozzábújtam. Nem is tudom, hogy mennyi idő telt el, ha hagyott minket így feküdni.
- Felbontod az ajándékod?– kérdeztem kíváncsian, és ha most megint azzal jön, hogy ne költsem rá a pénzemet isten bizony lekeverek neki egyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
182
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 02.01.15 20:27

Megrázom a fejemet, egyáltalán nem bűn, hogy jól akarja magát érezni. Én is ezt akarom, csak nekem elég nehéz elengednem magam. De ezt meg kéne, hogy értse, nekem azért nehezebb kikapcsolódnom és igazából azt sem tudom, hogy mikor volt ilyen utoljára. Talán mikor még tinédzser voltam, de az se tegnap volt. Nem válaszolok neki erre semmit, mert már adtam választ a fejemmel. Nem hittem volna, hogy most ennyire nem vevő arra, hogy egy kicsit száj karatézzunk. Jobb lett volna, ha felveszi a kesztyűt és kicsit vitatkozunk és talán utána nekem is könnyebb lett volna elengednem magam. De azzal, hogy mindent hozzám vág és elindul, tudom, hogy nem viccel. Ezért is kell nekem valamit cselekednem. Majdnem felbuktam, de akkor is időben odaértem. Elkaptam és magamhoz öleltem, miközben a fülébe súgtam. Vegyes érzelmek kezdenek el bennem kavarogni, fogalmam sincs, hogy mit is tegyek. Annyira idegen tőlem ez a helyzet és nagyon is rosszul esik, hogy nem karol át. Azért amikor a pezsgő megérkezik az ágyhoz vezetem és ott lefektetem rá, hogy hozzám bújjon. Igazából azzal, ahogy az ajtónál álltunk, következtetek arra, hogy nem fog hozzám bújni, de tévedtem. Nagyon jól esik és azt hiszem a szívverésem is egy kicsit gyorsabb lett. Annyira más és fura ez az érzés, ami most bennem van, azt hiszem, hogy el tudnám ezt így viselni. Legalábbis mikor ilyen kedvem van, mert máskor ki nem állható vagyok és ezt ő is megmondta már. Sokat gondolkozok, mikor hallom, hogy mit mond. Azért akartam inni, de ha nem válaszol, akkor nem tudok mit csinálni vele.
- Akkor is nehéz. Én nem vagyok ilyen típus. Nem az én stílusom karácsonyfát díszíteni. Azt se tudom mikor volt utoljára igazi karácsonyban részem. - Rántom meg finoman a vállaimat, hogy ne lökjem meg a fejét. Viszonozom a csókot, bár nem tudom, hogy miért, de valahogy máshogy csinálja ő is. Hagyom magam, így eléggé elhúzódik a csókunk.
- Aha. - Megadom magam és hagyom, hogy tovább így feküdjünk. Magam mellé pillantok és a pezsgőt nézem. Akarok inni, most jól esne az alkohol mámorító íze. De még maradok. És igazából fel sem tűnt, hogy még mindig simogatom a vállát. Ez annyira nem én vagyok, és ilyenkor utálom magam.
- Azt, amivel majdnem eltörted a bordám? - Mondom neki, mert azért fájt, mikor hozzám vágta, sikerült az élével eltalálnia. De felülök és a kezembe veszem a dobozt. Kicsit gondolkozok és elhúzom a számat.
- Én nem készültem semmivel. - Messze áll tőlem az ajándékozgatás, de ha neki ennyit jelent, akkor elkezdem kibontani. Mikor kinyitom, akkor megpillantom az ajándékomat. Ami egy ? .
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
56
Join date :
2014. Dec. 09.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 03.01.15 14:45

Túl fura ez az egész, de annyira jól esik. Ahogy az is, hogy tényleg itt van velem, és marad. Nem megy el. Nem megy ki tudja hová,kitudja kihez. Féltékeny vagyok? Igen, azt hiszem én is az vagyok, ahogy ő az előbb. Tudom mit jelent ez, de nem akarom elhinni, mert talán épp a hihetősége miatt lenne az, hogy most érzem az egész dolgot, ami talán van tényleg köztünk. De tudom, hogy ha ez szóba is felmerülne, akkor vége lenne, és ezt az illúziót nem akarom elveszíteni, ahogy őt sem.
Látod, pont ezért akartam ezt az egészet, mert már te se tudod, hogy mikor volt igazi karácsonyba részed. Már én se emlékszem, hogy milyen ez az egész. De most azt hittem, hogy megengedhetjük a dolgot, amikor minden jól megy, és pörög az üzlet is  - sóhajtottam fel, majd tovább pihenek. Azt hiszem azok a pillanatok tényleg egyszerűbbek, amikor veszekszünk egyet, majd egymásnak esünk. Sokkalta könnyebb, mint most itt ez az egész, ami kezd ránk telepedni. Lehet, hogy csak a hely, meg az alkalom hatása lenne? És tényleg csak illúzió az egész? És azért csináljuk ezt, mert azért az ünnepre való tekintettel nem akarjuk megbántani a másikat? De akkor miért esik ennyire jól? Túl sok kérdés van itt azt hiszem, amire soha nem fogok választ kapni.
- A bordád túl élte, és te is, de megérdemelted – nevettem fel mellette, majd hagytam felülni, és én is feltámaszkodtam mellette.
- Szóval igen, a bordatörő dobozt – haraptam be az ajkamat, és vártam kíváncsian, hogy mit fog szólni.
- Tudom, és nekem nem gond. Én tényleg csak megelégszem azzal, hogy ha legalább ezt az egy estét, és a holnapi fél napot velem töltöd. Nem kell szállodai szolgáltatás, meg semmi, csak ez, hogy kicsit… Tudod….Ilyen normális legyen minden. Nincs vita, veszekedés, kiabálás, csak ez , meg azért egy kis ez meg az is  , az is kell– emeltem fel a kezemet, mint egy körül mutatva, majd kuncogva a fenekébe csíptem.
- De most már nyisd ki – biztattam kicsit.
Hagytam, hogy kibontsa a dobozt, amiben egy vörös falatnyi bugyi volt, az én méretemben. Ebbe pedig bele csomagoltam a
karkötőt és a nyakláncot .
A karkötő belsejében pedig volt egy liliom virág apróba gravírozva.
- Remélem tetszik - néztem rá kérdőn, hogy mit szól hozzá tényleg. Dühös lesz, vagy mi lesz egyáltalán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
182
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 05.01.15 18:23

Valahol mélyen érzem, hogy mennem kéne, de annyira jó, hogy itt vagyok, ezért maradok. Legalábbis még egy kicsit. Zavar, hogy azt akarja karácsonyozzak. Nem tudom, hogy mikor volt, de nem is szeretnék rá emlékeztetni, mert akkor eszembe jutnak a szüleim és az, hogy hány éve nem tudok róluk. Azért, mert ilyen vagyok még hiányoznak, bár amennyire megromlott velük a kapcsolatom nem hiszem, hogy nagyon akarnak látni.
- Igen pörög az üzlet. De miért nem egy egyszerű buli? Miért karácsony? - Vonom fel kérdőn a szemöldökömet, most azért kicsit finomabban fogalmazok, bár nehezemre esik. Akarom, hogy itt maradjon, mert akkor más is lehet, mint az ünneplés, bár az előbbit inkább kihagynám és rögtön a tárgyra térnék vele. Nem is értem, hogy miért ragaszkodik ehhez ennyire.
- Nagyon vicces... - Morgom, bár szerintem azért az túlzás volt, hogy ennyire hozzám vágta. Az, hogy kinevet nem is foglalkozok vele, de tudnék mit mondani még. De ahogy felkapott mindent és elindult, tudom, hogyha még egyszer ilyet mondok, akkor elmegy. Azt pedig nem akarom. Nem tudom miért, de nem akarom.
- Pedig a veszekedés jobb. Ha ezt az embereim meg tudják... Elvesztem a tekintélyem. - Forgatom meg a szemeimet, mert nem rám vall, hogy ilyeneket csináljak. De még csak az sem, hogy egy nőt ennyire közel engedek magamhoz. Viszont elkapom a kezét, ahogy megcsíp.
- Ezt többet ne! - Sziszegem fenyegetően, majd elengedem. Utálom, mikor ilyeneket csinál, azért szerintem ennyire nem vagyunk jóban. Sóhajtok egyet, ezzel is megadva magam, majd kibontom a dobozt. A bugyit kiveszem és nézegetni kezdem.
- Szerintem ez a méret nekem kicsi. - Állapítom meg, persze tudom, hogy nem az enyém, majd átnyújtom neki a fehérneműt. A többit is kiveszem, bár nem az én stílusom egyáltalán. Nem is tudom ezt, hogy mondjam meg neki.
- Nem fogom viselni! Mikor láttál rajtam karkötőt meg nyakláncot? - Mondom gorombán, bár lehet, hogy nem így kellett volna, de nagyon nem tetszik. Azért még egy kérdést is hozzárakok, hogy tudja, miért is mondtam ezt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
56
Join date :
2014. Dec. 09.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 05.01.15 19:12

Most nem tudom, hogy mi van. Kicsit elegem van ebből a akarja, nem akarja ez az egészet dologból. Tényleg jó lenne, ha eldöntené, hogy most akkor menne, vagy maradna. Akarja, vagy nem akarja. Én akarom, és vele, de ha így folytatja, akkor megint egy szakadékot fog nyitni kettőnk között. És ezekből a szakadékokból is sok van már.
Kérdéseit meghallva felsóhajtottam. Most tényleg ennyire nagy bűn ez? Egyelőre nem válaszoltam neki a kérdésre, mert azt akartam, hogy nyissa ki az ajándékát.
- Sajnálom, de megérdemelted – vontam meg a vállamat, mert ami igaz, az igaz. Tényleg megérdemelte. Kellett neki kiakasztania.
Az újabb válaszra megforgattam a szemeimet, mert már megint kezdi.
- Tudod mit… Igen a veszekedés jó, meg hogy utána dugunk egy jót. De tényleg mindig veszekednünk kell, és dugnunk? Mi mást nem csinálhatunk? Csak ezt? Tudod tényleg azt hittem, hogy ez az egész jó ötlet. Hogy dugáson és vitákon kívül esetleg mást is csinálhatnánk együtt, mert még is csak együtt dolgozunk, neked dolgozom. Azt hittem egy közös pihenés jól fog jönni a sok vita közepette, de már tudom, hogy tévedtem, mert veled csak vitatkozni lehet, meg kefélni – morogtam, majd arra is csak ne csípkodjam.
Újabb morgás jött a bugyira tett megjegyzésére is, de az utolsó mondandója tette be végül a kaput.
- Te tényleg csak vitatkozni tudsz, meg morogni. Akkor vitatkozzunk, dugj meg szokás szerint és menj dolgodra. De tudod mit meg se kell dugni, majd elintézem magamnak a dolgot. Azokat pedig pont azért vettem, mert nem viselsz, és azt hittem tetszeni fog, de ha ennyire nem tetszik, meg nem hordod, akkor vissza lehet adni – kaptam ki a kezéből miközben felálltam mellőle.
- Azt a rohadt bugyit meg azért raktam oda, hogy kicsit beindítsam a fantáziádat, hogy esetleg elgondolkodj van e rajtam egyáltalán – morogtam továbbra is miközben távol mentem tőle.
- Tessék megkaptad a mai vitádat mehetsz dologra, vagy dugni is akarsz? Mert, akkor tessék – nyúltam hátra, és lehúztam a ruha cipzárját, hogy az leessen rólam, ami alatt konkrétan nem volt semmi sem, mert azt a nyamvadt bugyit az ajándékába tettem.
- Itt vagyok, dugj meg és menj dolgodra, vagy csak húzz innen a francba, mert nem fogom ezt csinálni két napon keresztül…Nem fogom hallgatni, hogy morogsz, és tiltakozol az ellen, hogy kicsit máshogyan töltsük el az időnket. Vagy azt hallgatni, hogy az embereid mit szólnak, amikor azt se tudják , hogy itt vagy. Ráadásul csak én tudom tényleg, hogy itt vagy velem, és kellemesen tölthettük volna az időnket. Nekem meg a szám nem jár el a rohadt életbe is. Úgy, hogy vagy dugj meg, vagy tényleg menj most már a francba – azzal leültem a vele szemben lévő fotelbe széttárt lábbakkal. Irtó dühös voltam rá, és csalódott is. Tényleg nem tudom mit hittem. Lehet nekem csak ez jár, vita és kefélés, lehet tényleg csak egy lotyó vagyok. Nem tudom mikor éreztem magamat úgy isten igazából tényleg ennyire kurvának, vagy viselkedtem ennyire kurvásan, mint most ezzel a leüléssel. Nagyon régen nem....és mondhatni szarul esik.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
182
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 05.01.15 21:10

Megforgatom a szemeimet, de már nem szólok semmit, mert szerintem azért nem érdemeltem meg. Bár kicsit bánt, hogy nem válaszol a kérdéseimre, mert szeretném tudni rájuk a választ. Majd gondolkozok azon, hogy később felteszem ugyanazokat a kérdéseket, hátha megkapom a válaszokat. Sóhajtok egyet, bár jobban tetszik ez a vita köztünk. De ez a hangnem nem tetszik. Illetve igen is, meg nem is. Ezt akarom mindig is, hogy ilyen feszült legyen a hangulat köztünk, mert az érzelmeimet nem merem kimutatni.
- Úgy csinálunk, mint egy házaspár. Csinálhatunk mást is a veszekedésen és a dugáson kívül. De ne úgy, mintha együtt járnánk! Tiszta romantika ez az egész. - Mutatok körbe és fintorgok, mert tényleg úgy csinál, mintha tíz éve házasok lennénk és várjuk az unokáinkat, hogy jöjjenek karácsonyozni. Nem szeretem ezt a fajta együtt létet, elmegyek vele vacsorázni vagy leülök vele normálisan beszélgetni, de nekem ez az együtt ünneplés túlzás.
- Különben is, ne csinálj úgy, mintha nem vinnélek el vacsorázni, vagy nem tudnánk leülni normálisan beszélgetni! - Kikérem magamnak ezt az egészet, mert nagyon is sokszor volt, hogy amikor azt akarta, hogy vigyem el vacsorázni akkor megtettem neki. És már leültünk egy párszor beszélgetni, ezért is bízok meg benne. Nagyon is meglep, hogy így beszél magáról és így leminősíti saját magát.
- Hagyd abba! - Szólok rá, hogy azért a hiszti és a vita közt nagy a különbség és ő most hisztizik. Nem akarom megdugni és itt sem hagyni, inkább megismételném azt, ami az irodában volt köztünk az sokkal jobban esett. Nem is tudok nagyon mit mondani, mert azt hittem, hogy a bugyival veszi az adást és kicsit enyhülnek az indulatok köztünk, ahogy szoktak. De nem! Nem mondok rá semmit, csak végig nézem a produkcióját és sóhajtok egyet.
- Ne csináld ezt! - Végig nézek rajta és ahogy leül a fotelba, tényleg nagyon is kívánatos. De ezzel a duzzogással nem hiszem, hogy nagyon engedné, hogy bármit is tegyek. Mikor befejezte ezt a hosszú szöveget, felállok, felveszem a földről a ruháját és odaviszem neki.
- Öltözz fel! - Mondom neki, mert nem ezt akartam nála elérni és igazából az sem lepne meg, ha most elmenne, de azt úgysem hagynám. Nem akarom, hogy másik férfi karjai közé menne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
56
Join date :
2014. Dec. 09.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 07.01.15 17:55

Kezd e az agyamra menni? Nagyon is. Elegem van ebből az egészből. Mellette nem is tudom mikor éreztem így magamat utoljára. Azt hittem, hogy megengedhetek magamnak dolgokat, de tévedtem. Köztünk mindig is csak munka kapcsolat fog lenni, meg egy kis mellékes, ami az igényeinket kielégíti. Nem tudom miért gondoltam azt, hogy talán egyszer ...talán kicsit több....talán nem csak arra vagyunk jók, hogy üzleteljünk, és lefeküdjünk egymással. Talán pont a saját érzéseim azok, amik miatt félre értelmeztem az öveit? És csak azért féltékeny, mert úgy mond üzletileg hozzátartozom, és így ne nyúljon hozzám senki sem?
- Ez az egész a normális élet, kapcsolatok tárháza. Nem kell ahhoz romantikázni, és házasnak lenni, hogy az ember jól érezze magát azzal , akivel akarja. Amúgy meg ne néz ennyire hülyének. Olyan, hogy mi sosem létezhet, hisz a tulajdonod vagyok, befektetés és szükséglet kielégítő - legszívesebben tárgynak tituláltam volna magamat, mert jelenleg így is érzem. De tudom, hogy nem vagyok az, legalább is az én szemszögemből, de ettől minden más igen.
- Ne csináljak úgy? Tényleg ne? Mikor is volt utoljára az, hogy ne vita után tetted volna meg azt, amit kértem tőled? Mindig mindenre előbb nemet mondasz, és ne tagad , vacsorára is mondtál már nekem nemet, nem egyszer - förmedtem rá, hiszen már ideges vagyok, és nem kicsit.
- Mindig ki kell azt harcolnom, ha normális dolgot akarok veled csinálni, de kész belefáradtam. Megkapod a vitádat, és a mellékes dolgodat, úgy,hogy csak rajta, hiszen nincs már akadálya semminek sem. Itt vagyok, a tiéd vagyok. A vitádat már megkaptad - morogtam az orrom alatt miközben levetkőztem, s leültem felkínálva magamat. Bár legszívesebben ezt se tettem volna meg. De jelenleg már totálisan mindegy mit csinálok. Nem kicsit bántott meg, és ezt nem fogja egy könnyedén kiváltani bármivel is. Talán mondhatjuk azt is, hogy összetörte a szívemet, amit féltve őrizgettem neki, még ha nem is szós szoros értelemben, de valahol még is megtette. Ideje megkeményíteni magamat, és lemondani arról, hogy lehet az életemnek egy kis normális része, ami nem köthető semmihez sem. Ahol nem kell annak éreznem magamat, ami vagyok, amit most jelenleg nagyon is érzek. Nagyon régóta nem volt azzal problémám, hogy egy kurva vagyok, de most sikerült neki elérnie.
Most is csak azt tudja hajtogatni, hogy fejezzem be, ne csináljam. Persze, mert ez megoldás. Hát jó.
Felálltam, nem szóltam hozzá, csak bevonultam a fürdőbe, aminek az ajtaját magamra csuktam, be is zártam. Csináljon , amit akar. Én pedig megnyitottam a csapot a zuhanyba, majd beállva alá a sarokba összekuporodtam, és most már hagytam, hogy a könnyeim útnak induljanak.Eddig tartottam őket, de most már nem volt akadálya annak, hogy útnak indítsam őket. De nincs sok időm, rendbe kell szedni magamat, de leginkább össze. Ezért felálltam, és megnyitottam a hideg vizet. Az majd segít. Kellett legalább 5-10 perc, amíg rendezni tudtam a gondolataimat, és elevezni valahová messzire. Ezt a képet is rég használtam már. Tudom anno kezdőként gondoltam mindig olyan dologra, ami szép és jó, hogy végig tudjak egy -egy éjszakát csinálni.
Amíg ott álltam át is fagytam, így miután kiléptem belebújtam a köntösbe, aminek puhasága nagyon is esett most. Vettem egy mély levegőt és kimentem megnézni vajon itt van e még, hiszen legalább 20 perce bent vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
182
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 07.01.15 20:34

Megdöbbent, amit mond, mert én eddig sem kezeltem úgy, mintha a tulajdonom lenne. Szeretem és ezért nem akarom, hogy mással legyen, de ezt nem mondhatom el neki és magamnak is alig merem ezt bevallani. Azt gondoltam, hogyha vitázunk, akkor az érzéseim háttérbe szorulnak, de ahogy beszél magáról, úgy eléggé a lelkembe gázol. Nem is értem, hogy ezt honnan vette.
- A tulajdonom? Te tényleg ennek érzed magad? - Hitetlenkedek, mert eddig senki sem panaszkodott a stílusom miatt, hiszen én mindenkivel ilyen vagyok. Most nem is értem, hogy miért akadt ki ezen ennyire. Azért még hozzáfűzöm, hogy én minek látom őt.
- Nem vagy a tulajdonom, sem befektetés, sem szükséglet kielégítő! Egy csinos nő vagy! - Rántom meg a vállaimat, azért a szemébe nézek attól függetlenül, hogy rajtam a napszemüveg. Tudom, hogy zavarja, mert engem is, de nem tehetek erről. Balesetem óta muszáj a napszemüveget viselnem. Sóhajtok egyet, hogy most valóban talán túl messzire mentem, de nem ezt akartam elérni. Eddig mindig jó volt a veszekedésünk, de most mintha nem is ez lenne a fő probléma.
- Igen, mondtam, de mindig elvittelek vacsorázni, amikor nem volt más dolgom. És ezt te is pontosan tudod. Lehet, hogy vitáztunk, de mindent megkaptál, amit kértél! - Azért a végére már én is dühös vagyok, mert elég sokszor vittem el vacsorázni és mindent megkapott, amit csak kiejtett a száján, már csak a bordélyházat is nézhetjük és azt, hogy félig nálam lakik, aminek mondjuk nem örülök, mert az ellenségeim gyorsan ki tudják deríteni, hogy hol lakok és nem akarom, hogy Emilynek baja legyen, mert ha betörnek hozzám és ő otthon van, akkor lehet élve nem is jut ki onnan. És én ezt nem akarom.
- Azért ez túlzás! Nem viselkedek vele úgy, mintha egy tárgy lennél. - Ezt mondom neki, mert látom, hogy ezzel nincs tisztában. Nem kezelem úgy, mintha tárgy lenne, mert azért ha nem is gyakran, de adok neki csokit, persze úgy, hogy más ne tudja, hogy tőlem kapta. Nyújtom neki a ruháját, hogy öltözzön fel, mert nem akarom, hogy meztelenül itt üljön, mert eléggé megalázó. Kicsit félrelépek, amikor feláll és bemegy a fürdőbe. Követném, de pont előttem csukja be az ajtót és hallom is, hogy kattan a zár. Vállammal neki dőlök a falnak és várom, hogy kinyissak. Talán csak két perc, de már mióta itt állok, mire feleszmélek. Még mindig ott állok, talán tényleg kell neki egy kis idő. Amint hallom, hogy fordul a kulcs az ajtóban az ajtó mellé állok, nem támaszkodva. Látom, hogy kijön, de rám se néz.
- Megnyugodtál? - Teszek egy lépést felé, nem tudom, hogy merre megy, de nem vagyok hülye, látom rajta, hogy vörösek a szemei és talán sírt.
- Sírtál? - Nem is tudom, hogy mit fogok csinálni, ha tényleg bevallja. Igazából annyira messze áll tőlem ez a szituáció, nem tudok vele mit kezdeni. Azt sem tudom, hogy eddig hozzám szólt-e.
- Elmenjek? - Ha engedi és velem szemben áll, akkor a szemeibe nézve megkérdezem, hogy mit akar. Én nem igazán szeretnék elmenni, de ha egyedül akar lenni, akkor nem tudok mit csinálni, teljesítem a kérését.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
56
Join date :
2014. Dec. 09.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 07.01.15 21:25

Elmondtam mit érzek, akkor minek válaszoljak a kérdéseire? Nem is válaszolok. Ami igaz, az igaz. Jelenleg valahogy így gondolom tényleg, hogy a tulajdona vagyok, akin kedvét tölti, utasításokat ad ki neki, elszámoltatja. Én azért valahol azt hittem, hogy ennél több van köztünk. Barátság, ……extrákkal. De most minden érzelmemet és gondolatomat felborította, és nem tudom mi az igaz, és mi nem. Mit miért tett, vagy épp nem tett. Hogy összezavart e ezekkel az állandó tiltakozásokkal, kiakadásokkal? A válasz nagyon egyszerű: igen.
- Jam, csinos nő ….- most tényleg csak ennyi lennék neki? Semmi más? Egy csinos nő, akinek munkát ad, aki senki máshoz nem mehet, aki nem várhatja el, hogy eltöltsön a másikkal egy különleges estét? A rohadt életbe is, valahol a bizalmasa vagyok, és még így is csak egy csinos nőnek tart? Belehalt volna esetleg azt mondani, hogy barát, vagy valami ? Szóval ennyit a bókjáról, ami jelenleg fikarcnyit sem érdekel. Látom , hogy rám néz, és utálom azt a rohadt szemüveget, mert szeretem a szemeit nézni. De tudom, hogy kell neki, azt viszont már nem, hogy minek is tart engem.
- Igen elvittél, de épp most ismerted be, hogy csak viták árán, ha kiharcoltam a dolgokat – eddig se arról volt szó, hogy nem kaptam meg, amit akartam. Még akkor is, ha a fő dolog ő maga lenne az, mert kis adagokban , de eddig őt is megkaptam. De ma, ma amikor szerettem volna kicsit másképp a dolgokat , máshogy alakítani…Most nem kaphatom meg…csak mert neki nem tetszik, neki túl rózsaszín az egész.
A következő pillanatokban inkább már nem is foglalkoztam vele, csak is magammal. A saját fejemet, gondolataimat kell rendeznem. Ráadásul már tényleg annyira kiborultam, hogy nem igazán bírtam volna visszatartani azt, hogy kicsorduljanak a könnyeim. Előtte pedig nem fogok sírni, azt már nem. Ennél erősebb vagyok, meg ennél az egész hóbelebancnál is. Valahogy túl kell lépnem rajta. Nem szerethetem, hisz minek szeressem ? Viszonzást nem kapok , nem nevezhetem annak azokat a dolgokat, amiket ki kellett harcolnom, hogy valahogy együtt legyünk, kettesben. Szóval ezek nem viszonzások. Azt hittem, hogy ezzel a meglepetés estével, napokkal talán sikerül elérnem olyat, ami az irodába is történt köztünk. De őfelségének megint nem felelt meg semmi sem, amit szerettem volna.
Miután összeszedtem magamat, és szépen felépítettem a falat, amit percek alatt az ellenállásával, a nem akaromságával, az összezavarásommal ledöntött szinte földig. Ahogy kiléptem ott állt az ajtó mellett. Meglepetten néztem rá, hallottam a kérdését, de tovább is mentem, és mentem töltöttem magamnak egy italt a minibárból, így mivel ittam nem válaszoltam a kérdésére. Egyikre sem. Jelenleg valahogy úgy éreztem, hogy nem tartozik rá az érzelmi állapotom. De végül még is úgy döntöttem valamiért, hogy valamit csak válaszolni kellene. Így épp szóra nyitottam a számat, amikor kopogtak. Zavartan néztem az ajtóra, majd az órára, végül bevillant, hogy vacsoraidő van, amit meg is rendeltem előre, és a szobába kértem. Bizonyára ez lesz az.
- Megtennéd, hogy kinyitod. A pincér lesz az a vacsoránkkal, amit rendeltem – mondtam Deannek, de nem néztem rá.
- Borra valót a táskámba találsz, én addig felöltözöm, ha beengedted döntsd el, hogy maradsz e vagy sem. Én maradok, és eltöltöm magam, ha kell ezt a két napot, úgy ahogy akarom. Ha maradsz, akkor meg rajtad áll, hogyan töltöd el – azt biztos, hogy ezek után mindenféle kényeztetés rám fér, amit a szálló kínálni tud. Viszont azt nem tudtam megtenni, hogy elküldöm, de azt se, hogy marasztalom. Rajta áll, hogy hogyan dönt. De az biztos, hogyha marad elég hideg lesz a légkör. Ma este biztosan. Reggel, vagy holnap ? Még nem tudom. Jelenleg nagyon ott tartok, hogy kettészakadok. Mert az egyik felem még igen is szereti, és nem akarja ezt az egész vitát, meg semmit sem, csak kellemesen szeretné eltölteni az időt. Viszont a másik felem meg nem akarja ezt csinálni. Ő felejteni akar, és túllépni Dean iránt érzett dolgokon. Mielőtt beléptem volna a szobába még ránéztem, és ezt tettem, amikor az ajtókilincset megfogtam.
Behajtottam a szoba ajtaját, hogy a pincér ne lásson be. A táskámba megkerestem a melegítőmet, amit most tökéletesnek találtam, de leginkább zártnak. Szomorúan pillantottam az estére hozott hálóingecske felé, amit szerettem volna neki felvenni, de már erre se fog sor kerülni. Vagy lehet már csak dacból is felveszem, hogyha marad ,és szépen kihúzódom az ágy túl felére.
- Szóval, maradsz, vagy mégy? – kérdeztem, ahogy a szobából kiértem felöltözve. Valahol reméltem, hogy még ott találom. Ha ott volt, ha nem, akkor is megkerestem a pincér által hozott dolgok között a sajátomat, majd néztem, hogy hová ülhetnék le enni.
- Ha éhes vagy egyél nyugodtan, neked is rendeltem – mondtam neki, ha még ott volt, majd végül megtaláltam a helyemet egy ablakkal szemben, amiből a várost lehetett látni, és vártam, hogy leül e mellém enni. Ha nem volt ott , akkor a kérdés elhangzása nélkül ültem le, és enni kezdtem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
182
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 14.01.15 17:33

Úgy érzem feleslegesen futjuk a köröket, mert tényleg nem jutunk egyről a kettőre. Meg kéne értenie, hogy egyszerűen nem vállalhatom fel csak úgy az érzéseimet és nem romantikázhatok itt vele. Hiába tudom, hogy az embereim semmit sem sejtenek, de ha egy kicsit is többet nyújtok Emilynek, elbízza magát, talán elszólja magát és akkor már ott a baj. Tudom, hogy megbízhatok benne, de ebben nem tudok. Az érzelmek olyan, aminek nem lehet parancsolni és ezzel már megégettem a kezem egyszer. Nem akarom még egyszer, hogy megtörténjen.
- Most mi a baj? Mit mondjak? – Értetlenül állok előtte, mert azt hittem, hogyha ezt mondom akkor valamilyen szinten megnyugszik a lelke, de tévedtem. Figyelem, hogy mit csinál és azt nem mondom, hogy nem esik rosszul az, amit csinál. Piszkosul fáj, hogy még csak rám sem néz. Hagyom, hogy bevonuljon a fürdőszobába, bár én is utána mentem volna, ha nem zárja be az ajtót. Így csak kintről hallgatózok, hogy mit is csinál bent, de azt hiszem, hogy van egy tippem. Nem akarok belegondolni, hogy most bent sír egyedül, ilyenkor kap el valami belülről és mardos. Nagyon utálom ezt a fajta érzést, de mivel én itt vagyok, ő meg az ajtó túloldalán, így igazán nem tudok mit kezdeni a helyzettel. Az ajtófélfának támaszkodva várok arra, hogy végre kinyíljon az ajtó. Mikor ez megtörténik, mielőtt még az ajtót szélesre tárná, ellépek onnan. Hiába kérdezem, egy válasz sem méltat, mire sóhajtok egyet és csak figyelem, hogy hova megy és mit csinál. Már épp közelebb mennék hozzá, mikor kopognak. Csak most leszek igazán mérges, hogy megzavartak, de mikor Emily hangját hallom, túlteszem magam rajta. Szóval vacsora. Semmiképp sem engedném, hogy egy nő fizessen az én társaságomban, így odamegyek az ajtóhoz kinyitom és kifizetem a vacsorát. Remélem, hogy hamarabb eltűnik a pincér, mint szokott, mert nagyon is rosszkor jött.
- Most miért csinálod ezt? – Megyek vissza hozzá a szobájába, nem akarom, hogy ennyire ellenséges legyen. Tudom, hogy nem mondta ki nyíltan, de érzem, hogy nem akarja, hogy itt legyek. Viszont ha elmegyek tudom, hogy más férfiakat fog ide felhozni, amit meg szintén nem tűrök.
- Maradok! – Jelentem ki határozottan, mert nem akarom, hogy mással legyen. Kinyitom a pezsgőt és kitöltve a pohárba, egyből lehúzom. Muszáj volt ez, de a másodikkal is ugyanezt teszem. Miután már érzem, hogy egy kicsit lenyugtat az alkohol, töltök neki is és odaviszem hozzá.
- Nem vagyok éhes. – Egy falat se menne le a torkomon. Ha elveszi tőlem a poharát, akkor leülök az ágy szélére és őt kezdem el nézni. Tényleg nem értem ezt az egész helyzetet, hogy mi miért történik, de nagyon szívesen meghallgatnám az ő verzióját. Belekortyolok újból a poharamba, majd hátradőlök az ágyon, és hanyatt fekve nézem a plafont.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
56
Join date :
2014. Dec. 09.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 21.01.15 19:30

Nem is tudom mit vártam egy titkos estétől, kettesben vele. Lehet tényleg ideje lenne beismernem azt, hogy mint normális, olyan számomra már sosem létezhet. Azt elvették tőlem sok – sok évvel ez előtt. Dean az egyetlen, akit tényleg családtagnak gondoltam, olyannak , akivel normálisan is eltölthetek egy estét, az ünnepeket. De ez nem létezik. Mi csak vitatkozni tudunk, és kielégíteni egymás szükségleteit, vagy inkább én az övét? Már magam se tudom ezt a választ megadni.
A tusolás jót tett, kitisztult a fejem, és ki is hűltem, legalább is az érzelmeimet jó messzire száműztem.
- Eszem, mert éhes vagyok, ezért csinálom – válaszoltam neki , nem érdekelt, hogy nem erre a válaszra volt kíváncsi. Jelenleg enni készültem, és azt csináltam. Nem mást.
Örültem, hogy marad, meg nem is. Még mindig nem tudom, hogy melyik opció a jó az , hogy marad, vagy megy. Nem tudom eldönteni. De maradása valahol még is apró fényt gyújtott bennem, pedig nem kellene.
A kanapé mellett szép kilátás nyílt a városra, és csak morogtam egyet, amikor azt mondta, hogy nem éhes. Viszont hallottam, hogy csörömpöl. Na persze, a pia majd megoldja. Hát akkor igya csak le magát a sárga földig.
- Egészségedre – mondtam neki, és tovább falatoztam, bár alig mentek le a falatok a gombóctól, ami még ott volt a torkomba. De nem fogom neki megadni azt, hogy itt szenvedek látványosan, vagy makacskodok, hogy nem vagyok éhes, amikor igen is az.
Miután végeztem az évessel mindent visszapakoltam az asztalra. Vettem egy fél pillantást Deanre, majd kimentem az erkélyre. De nem sok időt töltöttem kint, hideg volt, és eszembe jutott a foglalásom is, így visszamentem a szobába, onnan a hálóba, és megkerestem a fürdőruhámat, meg a köntösömet, és még egy törülközőt is.
- Én lemegyek a szaunába, mert ma estére lefoglaltam egyet, ha kellek ott megtalálsz – álltam meg a lábaitól pár lépésre, majd tovább indultam és összeszedtem a holmimat, hogy induljak, de a háló ajtajában még megálltam és visszanéztem.
- Várható, hogy csatlakozol, vagy sem? – néztem rá kíváncsian, majd ha azt mondta jön, akkor megvártam, ha nem, akkor elindultam kifelé a szobából, majd a liftbe lépve lementem szaunához.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
182
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 23.01.15 17:51

Megőrjít azzal, hogy nem szól hozzám, de tudom, hogy megérdemeltem, viszont ő nem ért meg engem. Én nem tudok csak úgy ellazulni, és ezt neki is kéne tudnia. Azért akarom tudni, hogy mégis azért teszi ezt velem, hogy nem szól hozzám, mert ilyen vagyok, vagy valami más oka van. Sóhajtok egyet, mert azt látom, hogy eszik, de én konkrétan nem erre gondoltam.
- Nem erre gondoltam! - Majd ott hagyom, oda megyek a pezsgőhöz, kinyitom, ha már elvileg "ünnepelni" jöttünk. Nem fogom itt hagyni, mert tudom, hogy akkor más férfival állna össze, én meg azt nem bírnám elviselni. Megőrjítenek ezek az érzések, amik benne kavarognak. Megkóstolom, de töltök neki is és odaviszem hozzá. Azzal, hogy nem veszi el, nem tudok mit csinálni. Kicsit bánt a dolog.
- Nem kérsz? - Azért meg is kérdezem, hogy biztos abban, hogy ezt visszautasítja. Ha igen, akkor leteszem a poharát az éjjeli szekrényre, majd az enyémet elkezdem iszogatni. Jobban örülnék most whiskeynek, de beérem ezzel is. Az ágyra ülök le, majd hanyatt dőlök és a plafont kezdem el pásztázni tekintetemmel. Csak akkor fordítom rá a tekintetem, mikor hallom, hogy mocorog. Fel is ülök és nézem, hogy mit csinál, hova megy.
- Megyek! - Lehúzom az utolsó kortyot a poharamból, majd felállok. A táskámhoz megyek, amibe elvileg a cuccaimat pakolta és elkezdem feltúrni.
- Hova tetted a fürdőgatyám? - Nézek fel rá, hogy segítsen, mert nem én pakoltam fogalmam sincs, hogy mi hol van, de a nagy rekeszbe nincs. A kicsikbe meg nem hiszem, hogy belegyömöszölte volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
56
Join date :
2014. Dec. 09.
Age :
31
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 15.02.15 11:31

Megérdemli azt a viselkedést, amit kap tőlem. Egyszer engedhetné el magát, de tényleg. Nem kértem tőle sokat, csak hogy töltsük el ezt a két napot úgy, mint ha tök normálisak lennénk. Ennyire nagy kérés ez? Tényleg egy kicsit úgy akartam magamat érezni, mint mikor volt rendes családom, amikor körbe vettek azok, akik fontosak nekem. És nekem most csak ő van, mert anyám hiába él, meg sem ismer szinte.
- Nem érdekel mire gondoltál – válaszoltam neki szemtelenül vissza. Tudom, hogy mire gondolt, de direkt nem arra válaszoltam neki, direkt mást mondtam, és direkt beszélek vissza. Dühíteni akarom, és bántani azért, amiért most ilyen. Elrendeztem mindent, hogy tényleg, de tényleg senki se tudja , hogy együtt vagyunk, erre ő semmire sem képes. Arra sem , hogy megdugjon, ha már csak arra használ. Veszekedni persze azt szokásához híven nagyon is tud. De azt hiszem, hogy túl sokat vártam el ezzel a kis idővel itt. Naív voltam, hogy a múltkori szeretkezés után talán valami történik, vagy hogy talán romantikázunk és megismételjük. És jelenleg azok után, meg ezen este után nem tudom, hogy elegek lesznek e nekem a vitáink, a gyors meneteink, az hogy néha felmegyek hozzá, hogy megkaphassam, ha ő nem keres. És a legszebb az egészbe, hogy ezt se megbeszélni nem lehet vele, de még ostobaság is lenne. Magamtól pedig nem fogom tudni megválaszolni. Ezért is döntöttem úgy végül, hogy haladok tovább az estémmel, ami már csak a sajátom lesz, ő meg ha akar csatlakozik, ha nem, akkor nem. Nem fog érdekelni. Így csodálkoztam is, amikor végül azt mondta jön velem szaunázni.
- Ott van a táskádban – indultam el felé, és már épp előkotortam neki a gatyáját, amikor megszólalt a telefonom- szóltam bele kicsit ingerülten, Cler meg azt se tudta mit szóljon, tudta, hogy mérges vagyok, és szerintem sejthette is, hogy miért.
- Rendben, szólok neki, és megy azonnal, addig a fiúk intézkedjenek – válaszoltam neki, majd leraktam a telefont. De ugyanekkor Dean telefonja is megszólalt.
- Tessék mehetsz is vissza a való életedhez, és hagyhatod itt ezt a giccset. A klubban gond van, egy pasas bezárkózott az egyik lánnyal, a te lányoddal, aki hoztál, te választottál az irodába. A te irodádba . A fiúk elkezdték a környékbeli szobákat kiüríteni, és elzárták őket, hogy véletlen se tudjanak meglépni, rád várnak. Mennék én, de hát ugye én NEM tartózkodom a városba – hangsúlyoztam ki a nemet direkt neki. De gondolom hasonlót mondtak neki is a telefonba , mint nekem.
- A cuccodat nyugodtan itt hagyhatod, majd ahogy hoztam vissza is juttatom neked , ha akarsz visszajöhetsz, ha nem, nem. Én itt leszek – válaszoltam neki hidegen és kimérten. Pedig szívem szerint magam is mentem volna vele, hogy megnézzem mi ez a hepaj, meg minden, meg hogy ott legyek, de ugye nem mehetek. De ezzel talán meg is oldódott a kényelmetlensége.
- Menj már – parancsoltam kicsit rá és a hangom a végén inkább elcsuklott felfedve ezzel talán kicsit valós lelki állapotomat, így lehet jobb is, hogy tényleg elmegy most.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
182
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 01.03.15 11:55

Fáj a válasza, de nem fogok neki térden csúszni. Ha megsértődött, akkor játssza az eszét, nem érdekel. Már csak azért sem fogom magam ezen idegesíteni. Megrántom a vállaimat és magam húzom le az italt. De azt már nem fogom hagyni, hogy egyedül menjen le szaunázni, hogy aztán valakit felszedjen. Azt nem bírnám elviselni, ha épp nem velem lenne. Sóhajtok egyet, azt hittem, hogy majd előbányássza nekem, elvégre ő pakolt be nekem. Már épp megvan, amikor megcsörren Emily telefonja. Kíváncsi szemekkel pislogok rá, hogy mégis kivel beszélget, ki tudja, hogy itt vagyok, mire beugrik, hogy Cler tudja, hogy vele vagyok.
- Idióta tyúk! - Nézek rá és csak ennyit tudok a szemeibe mondani. Nem értem, hogy mire föl kell nagyképűsködni, hogy így kihangsúlyozza, hogy a bordélyház az enyém. Direkt neki vettem, mert ezt akarta. Fene se érti a nőket. Visszadobom a táskámba a nadrágomat, majd összecipzárazok és felkapom.
- Ne tegyél nekem szívességet, úgy mint aki élvezi. - Morgom oda neki, majd kilépek az ajtón. Komolyan mondom most örülök, hogy eljöttem. Bár nem tudom, hogy én ugyan mit tudnék kezdeni a házban, hiszen ha rám hívja a zsarukat, akkor csak sz@rban lennék. Mindegy is. Ezen gondolkozok, amíg a liftben vagyok és odalent meg nem kapom a kocsim. Visszanézek azért, hogy tuti, hogy Emily ma egy másik férfival lesz együtt és ebbe belegondolva, csak még idegesebb leszek. Bedobom a cuccom a hátsó ülésre, majd beszállok a járgányba és elhajtok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 01.03.15 21:07

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
17
Join date :
2015. Jun. 21.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las Vegas, Baby!TémanyitásTárgy: Tom & Izabelle (+18) 24.06.15 23:56

Just for tonight!

Új megrendelő, és kivételesen jó ízlése van a helyszínválasztás tekintetében. Tegnap éjjel érkeztem és a hajnali napsugarak beragyognak az ablakon, ahogy végül mindent leellenőrizve átnyújtja azt a bizonyos egydollárost, amit minden vevőtől az összeg mellett külön, készpénzben kérek. Hogy miért fontos ez? Ha elárulnám, elkapnának...így maradjon titok. Ami biztos, hogy ma este borravalóként végzi egy kedves pincér zsebében, aki ki fog minket szolgálni.
A képet átadtam, kivételesen már régebbi "beruházásom" egy darabját, így nem kellett kétszer összefussunk, elég volt egyetlen alkalom. Viszont miután távozott a -nem, még azt sem árulhatom el, hogy férfi vagy nő- megrendelő, igazán rám fért a pihenés, és csak a délutáni órákban ébredtem, pont elég időt hagyva magamnak a készülődésre.
Mivel a mai napomat is itt tölthetem, hisz ha már dolgozom megérdemlek egy-egy eladás után némi luxust és jó társaságot úgy döntöttem kiköszörülöm a csorbát egyik kedves ismerősömmel szemben.
Tom igazán jó séf tanonc, a kedvenc kis ebédelős helyemnél dolgozott, és mennyei ételeket pakolt mindig az asztalomra. Csak annyit kellett kérjek, hogy "Valami finomat" és Ő tökéletesen eltalálta az ízlésem. Ezen kívül jól nézett ki, és ha egy helyes pasi főz...hmmm. A probléma ott kezdődött, hogy rossz napom volt. És jajj annak az embernek, aki ilyenkor okot ad némi hisztizésre...így lett Tom a körülmények áldozata.
A tiszteletet rég kivívtam a lokál főnökénél, így nem volt kérdés ki nyer a "most kinek hiszel?" játékban. Én maradtam, ő ment... de nem volt szép tőlem, és igazán nem szeretek ártani az embereknek. Így találkozót kértem tőle, meghagytam a szobaszámot, és rábíztam magam, hogy utána mit találunk ki programnak.
Egy rövid ezüst lézervágott ruhában vártam, és ahogy ismerem pontos lesz. Aztán
mehetünk ahová gondolja, a cipő és kabátot majd az alkalomnak megfelelően választom ki. De ha maradni szeretne sem zavar, elsősorban úgyis bocsánatot akarnék tőle kérni, másodsorban pedig kiengesztelni a munkanélküliség nehézségei miatt. Titkon remélem, hogy "felfelé bukott" és már egy sokkal jobb helyen dolgozik, de ha nem, a régi munkáját vissza tudom szerezni neki, ha nincs esetleg valami más, amivel elnyerhetném a bocsánatát.

"I believe in catch and release!"A hozzászólást Izabelle M. Ayers összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 25.06.15 9:49-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 25.06.15 6:46

+18

Kidobnak a munkahelyemről, ami számomra nagyon rossz dolog. Hogy fogom így fizetni a lakást? Már nem élek egyedül, de mint első lakónak ég a pofámról a bőr és kellemetlenül érzem magam. Állások utáni kutakodással töltöm a délutánjaimat, mert más időpont nem megfelelő, mivel a suliban vagyok. A mai délutánon végül rám mosolyog a szerencse, mondhatni egy kevesebb csillagú hotel konyhájára hívnak el megbeszélésre. Szépen kiöltözve érek oda, ahol egy kellemes beszélgetés fejében elmondom, hogy én még tanuló vagyok és szükségem van egy állásra, hogy tudjam fizetni a lakbért. Kissé elnyúlik az egész, ezért nekem nem marad más, hogy mint a rohanás. Megizzadok, de szerencsére időben megérkezem a vendéglátómhoz. Minő meglepő egy nagyon elegáns hotelbe. Én szintén elegáns vagyok, csak most ehhez párosul némi kellemetlen testszag. Bekopogok az ajtaján, majd várakozom, hogy kinyissa. Ha kinyitja előttem, akkor köszönök neki.
- Szia Izabelle! Bejöhetek? – ha megkapom rá az engedélyt, akkor lassan besétálok, majd az elegáns szobában szétnézek. Mikor mindent felmértem, akkor ránézek a nőre és nem kertelek neki.
- Figyelj, használhatnám a fürdő szobát? Megizzadtam, mert annyira siettem a meghallgatás után. – minden bizonnyal megnyugodhat kissé, hogy nem maradok munkahely nélkül. Ha megkapom az engedélyt tőle a használatra, akkor a cipőt leveszem, majd nyomás egy alapos zuhanyzáshoz. Az első meglepetés akkor ér, mikor nem találok fürdőszobán ajtót a hálószoba ágyáról pontosan be lehet látni. Hezitálok, miközben egy enyhe pirulás lesz rajtam úrrá. Úgy érzem, hogy ezen szobákat a mézes hetüket töltő párok igénylik, hogy gyönyörködhessenek egymásban. Nagyot sóhajtok, majd leküzdöm a félszegségem. Belépek a fürdőszobába, ahol elkezdek vetkőzni. Hamarosan anyaszült meztelenül állok be a zuhany alá. Nincsen kigyúrt testem, nem én vagyok a legizmosabb férfi. Látni rajtam, hogy szőrös vagyok egyes helyeken. S mivel meztelen vagyok, így lehet látni az átlagos hosszúságú, ám annál kellemesebb vastagságú tigrisem, ami eddig a nadrágomban lapult.  Elkezdem a mosdást, ám az a gondolat kezdi el piszkálni a fantáziám, hogy engem most egy nő láthat.  Ezt jelen helyzetben izgató kellemes dolognak értékelem, miközben nem kellene. Mindenesetre én érzékelem, hogy elkezd lassan megkeményedni. Gyors tempóra váltok a fürdés terén, hogy végül végezzek. A növekvő tagomat csupán a körém csavart törölközővel próbálom  elfedni. Szóval  a helyzet az, hogy izzadt a ruhám, így ehhez a szobához vagyok kötve. Leülök egy székre, hogy Izabellével szembe lehessek. Kezemet odarakom, ahol duzzadni kíván.
- Nos itt vagyok végre. Miért hívattál ide? Most már teljesen rád tudok figyelni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
17
Join date :
2015. Jun. 21.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las Vegas, Baby!TémanyitásTárgy: Tom & Izabelle (+18) 25.06.15 12:16

Just for tonight!

Nem kell sokáig várjak, máris kopogtatnak az ajtón, s ha nem is sietve, de azonnal nyitom.
-Bújj be!- pillantok rá apró mosollyal, még mielőtt bármit is kérdezhetne, így szimplán csak illedelmességi kör, hogy engedélyt kér -Szia!- viszonzom csupán egy köszönéssel szavait, és veszem utam a minibár felé, hogy megkínáljam valamivel. Kérés után viszont tágra nyílt szemekkel, kissé csodálkozó tekintettel fordulok vissza.Hogy zuhanyozni...?
-Persze...- felelem kissé zavartan, és kezemmel mutatom hol tud bemenni a fürdőbe.
Egyterű a szoba, mindössze egy apró helyiség van külön a wc-nek, a zuhanyzót és a mosdót csak egy üvegpanel választja el a szobától, amit én csak kalitkának hívok. Nincs ajtó sem, mindössze be kell lépni az üvegfal mögé, ami fogjuk rá...derékmagasságig tejüveg, de ettől függetlenül is eléggé átlátszó. Nem tudom miért olyan fontos hirtelen a zuhanyzás, de ha Ő így jobban érzi magát, akkor hajrá. Szándékosan telepszem le a fotelba, és telefonommal kezdek először babrálni, hogy mégse érezze nagyon zavarban magát.
-Törölközőt találsz, használd nyugodtan!-kiabálom túl a vízcsobogást, és tekintetem akaratlanul is elidőzik meztelen vonásain. Olyan fiatal...nem kéne...de olyan rég volt már, hogy...basszus. Ez már tuti nem fog jól végződni, mert hiába harapok ajkaimba gátat szabva gondolataimnak, akaratlanul is érzem a langyos vizet, ahogy mellette állva folyik végig testemen. Nem vagyok szégyenlős típus, felőlem akár az orrom előtt is vetkőzhet, viszont Nekem muszáj találjak magamnak valakit, mert lassan az egyetlen férfi az életemben az utánam szaglászó hatvanas rendőrbácsi. Ráadásul őt is nemrég váltották le, és az utódja egy fiatal szöszi, akivel majd csak a jövő hétvégén fogok személyesen találkozni. Nőkkel pedig nem éri meg az egyéjszakás kaland...viszont Tom. Megint a körülmények áldozata. Fiatal, ambíciózus, jó alakú, habár nem túl izmos. Még megvan benne egyfajta kisfiús báj, talán emiatt is szeretnék mindenképp bocsánatot kérni tőle. Igen, csakis bocsánatot kérni.
Igyekszem szemem a telefon képernyőjén tartani, továbbra sem hozva szégyenbe Őt s legközelebb csak akkor pillantok fel, amikor hallom lépteit. Dudor? Vagy csak ekkora? Francba...már megint.

-Hé, nem is hívattalak, hanem kedvesen megkértelek!- kezdem nevetve -Egyébként, csak bocsánatot szeretnék kérni.- bököm ki nemes egyszerűséggel, szemlesütve.
-Mindjárt kifejtem, de előtte várj, hozok egy köntöst.- teszem hozzá ellentmondást nem tűrő hangon, és felállva a fotelből a szekrény felé lépkedek. Nem mintha zavarna, hogy mindössze egy falatnyi törölköző takarja testét, kevesebbet is el tudnék képzelni rajta, de nehogy megfázzon szegény. Még szinte gyerek...
-Szóval csak azt szerettem volna mondani...- kezdem el a mondókám, miközben a puha anyagért tapogatok a szekrény egy magasabb polcán -...hogy őszintén sajnálom az éttermi incidenst. Ha gondolod szívesen visszaszerzem az ottani állásod, bár ha meghallgatáson voltál lehet, hogy már jobb helyen vagy.- találom meg ebben a pillanatban a fehér köntöst, és széthajtva azt a srác mögé lépve borítom vállára.
Ott hagyom a kezem vállain, kicsit talán anyáskodóan hat az egész, de majdnem 5 évvel vagyok idősebb, ez még a normálisabb reakció lenne, s még mindig jobb, hogy legalább a fantáziám kicsit pihen.
-Szóval ha bármit tudok segíteni, akkor szólj, mert nagyon ügyes kis szakács leszel, ebben biztos vagyok.- masszírozom bátorítóan vállait, és sajnos már megint elkalandoztak a gondolataim...
-Egyébként nem tett jót a rohanás Haver, tiszta feszült vagy.- teszem hozzá rosszallóan, ám nevetve, mert ujjaimban érzem milyen stresszes. -Most, hogy egy darabig úgyis itt ragadtunk, mit szólsz egy masszázshoz, és aztán nézhetünk valamit filmet, vagy hozathatunk kaját.- teszem hozzá kivételesen minden hátsó szándék nélkül. Pedig lehetne, lenne, de nem... kiskölyköket nem rohanunk le, megadjuk nekik ezt a lehetőséget."I believe in catch and release!"
[/i]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 25.06.15 17:51

+18

Viccesnek tartom, hogy Izabelle rögtön bújj be szavakkal fogad, mint ha csak egy sátor lenne. Mivel tartom tőle a távolságot, így nem igazán érezheti, a belőlem áradó izzadságot. Meg akarok mosakodni, már ha megengedi nekem. Szerencsére nincs ellenére a dolog, így én hálásan tekintek rá, mint ha egy földre szállt angyal lenne. Mikor megmutatja, hogy merre találom a dolgokat, akkor valójában egy rossz szavam sem lehet rá. Átadom végül magamat a zuhanyzásnak, ami segít lenyugodni engem, de ettől függetlenül feszültek az izmaim. Végzek hamar, így teljesen felfrissülve, illatozva érkezek ki hozzá. Próbálom takarni az  egyértelműt, ami talán bóknak felfoghatja a nő, hogy feláll tőle. Rosszul szólok hozzá, azonban édesen kijavít. Rámosolygok, majd ajkaim szavakat formálnak.
- Igaz! Tényleg csak kedvesen kértél, amit nem utasítottam el. – válaszolok, azonban a következő szavai meglepetést okoznak nekem. Még sosem találkoztam ennyire aranyos lánnyal, aki képes személyesen bocsánatot kérni. Ha más nő lenne a helyében, akkor minden valószínűség szerint csakis telefonon történt volna meg. Kérdő tekintettel pillantok rá, közben ő köntösért indul, ezért a türelmesnek kell lennem. Arra használom ki az időt, hogy az ágytól eltávolodjak, mert kissé közel kerültem hozzá. A bútorfóbiám körülbelül három méter közelséget enged, de azon felül kezd rosszabbodni a helyzet. Két méternél émelygek, kissé falfehérré válok. Egy méternél csatlakozik a hányinger, s testem nagyon feszültté válik. Ha pedig egy ágyhoz hozzáérek, vagyis o méternél elájulok, s teljesen kikészülök egy időre. Ezen felül nyugtatom magam, hogy a mai este nem fog semmi kiszámíthatatlan dolog érkezni. Ez segít abban, hogy a lenti dolog lenyugodjon szépen lassan. Izabelle végül elmeséli, hogy miért kér bocsánatot, amire én egyszerűen felsóhajtok. Másodjára akkor sóhajtok fel, mikor olyan finoman a vállaimhoz ér. Jobb kezemmel nyúlok oda a bal vállamhoz, ahol az ő bal keze pihen. A köntösöm még nem húztam össze, azonban én elfeledkezek arról, hogy esetleg teljes meztelenségben fog látni. Arra koncentrálok, hogy őszinte választ adjak neki. Bal kacsóját fogva fordulok meg, sőt egy halvány kézcsókot nyomok az édes praclijára.
- Figyelj Izabelle! Én két nap után rendben voltam. Rosszul esett, hogy kirúgtak, de azon a helyen mindenki irigykedett rám. Egyes kollégáim pedig merő rossz szándékból párszor kicsesztek velem. Valójában jót tettél velem egyik részről, de másik felől rosszat. Túl fogom élni, s jól hallottad lehet lesz egy kellemesebb helyem – mondom neki, mikor érzem, hogy odalenn kissé hűvös van. Tekintetemmel lassan lenézek, mikor feltűnik, hogy köntösöm nincs összehúzva, magyarán szinte anyaszült meztelenül állok előtte. Ilyenkor ráadásul előbújik belőlem az életem másik megkeserítője, vagyis nem más, mint hogy az idősebb nőket kedvelem. Elvörösödök kicsit szégyenembe, ám ettől függetlenül nem teszek semmit az ellen, hogy takarjam magam. Kis idő múltál felmerül bennem a kérdés, hogy mennyire lehetek vonzó neki ilyen testtel?
- Köszönöm a biztatásod. – viszont az én szemeim se mindennapi helyen legelnek, hanem az ő dekoltázsánál.
- Feszült lennék? – kérdezek vissza, mikor sikerül annyi erőt magamhoz venni, hogy elfedjem végül a testem. Mikor meghallom a felvetését, akkor minden további nélkül csábulok el.
- Megköszönném a masszázst, s filmet szintén nézhetünk. – bár én bennem kezd ébredezni a vágy iránta. Kíváncsi lennék rá, hogy miként fest meztelenül. Mivel masszázsról van szó, így arra tudok gondolni, hogy aranyosan megtapizom a testét
- Jut eszembe, talán nevetségesnek fogod találni, de bútorfóbiás vagyok. A tipikus ágyaktól rettegek. Mármint háttámlás, lábtámlás, négyzet alakú és négy lába van. – mutatok rá a három méterre levő fekvő alkalmatosságot.
- Ezen felül voltam már nővel. – ez utóbbit nem tudom, hogy miért jegyeztem meg. Sokkal inkább beugrik nekem egy pajzán kép, hogy mi lenne ha Izabellével egy asztalon szeretkeznénk egész éjszaka.  Már éppen majdnem sikerült elérni, hogy lenyugodjon, de hiába. Nyelek egyet, miközben belenézek partnerem szemébe. Ő vajon mit szeretne? Képes uralkodni magán?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
17
Join date :
2015. Jun. 21.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las Vegas, Baby!TémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 25.06.15 19:39

Just for tonight!

Sok embert az elvei tartanak korlátok alatt, engem pont azok tesznek szabaddá. Sose tagadd meg magadtól az élvezeteket, amíg ezzel nem ártasz. De vannak olyan pillanatok, amikor fogalmam sincs, hogy ártok-e vagy sem, és ilyenkor marad a puhatolózás.
-Máris jobban hangzik!- egyezek bele a módosított verzióba, miszerint én kedvesen hívtam Tomot, Ő pedig jött. Nem vagyok egy domina, hogy itt parancsolgassak neki, sosem voltam ez a fajta jellem.
A köntöst keresve kérek bocsánatot, mert abban nem vagyok biztos, hogy a szemébe tudnám mondani teljesen őszintén. Kifejezetten nem szeretem beismerni, hogy néha képes vagyok egy tizenéves ribancon túltenni hiszti terén, viszont Tom megérdemli a magyarázatot, és azt sem szeretném, hogy emiatt törjön meg a karrierje. Jótét lélek vagyok, mindig is az voltam. Szeretek segíteni az embereken...ezért lopok festményeket! Na ugye, mondtam én, hogy jófej dolog ez a tolvajlás, Robin Hood-ot is mindenki csípi.
Első sóhaja kicsit aggaszt, de ahogy óvatosan terítem vállára a köntöst, második hangos lélegzetvétele már zene füleimnek, és szavai is megnyugtatnak. Ugyan amikor felém fordul összehúzatlan köntössel, kénytelen vagyok kicsit koncentrálni. Szemkontaktus...szemkontaktus....szemkontaktus! Zsibong agyam megállás nélkül, és engedelmeskedve neki fúrom tekintetem mélyen íriszeibe. Kézcsókja eszméletlenül aranyos, és már megint nem tetszenek a gondolatok a fejemben. Mármint de, nagyon is kedvemre valók...de Ő még csak most érettségizhetett.
-Mondd még el néhányszor, hogy igazából jót tettem veled, megnyugtató hallani.- felelem nevetve, a mosoly mögé rejtve minden kis fantáziát, hogy a szobában hol és mit lehetne vele még így, nyitott köntössel csinálni -Na és mi is ez a jobb hely?- kérdezem pajkosan, felvonva szemöldököm, mert messze ér a kezem, sok dolgot el tudok ám intézni én, ha szeretném. Viszont talán túl jól sikerült elvonatkoztassak a ténytől, hogy gyakorlatilag meztelen, s amikor megköszöni a biztatást, akaratlanul is megölelem.
-Ez csak természetes.- suttogom füleibe, s ahogy elengedem kezeim automatikusan maradnak vállán, kicsit tovább masszírozva azt. Csak ekkor látom csak arcán a pírt, és mintha éreztem volna megint valamit odalenn. Ez normális...most jött ki egy finom zuhany alól, én nő vagyok, ő pedig vélhetően hetero szóval akárkivel megeshet. Próbálom megmagyarázni a dolgokat, de magamnak sem akaródzik tetszeni ez a variáció. Ettől függetlenül érzem vállaiban a feszültséget, és ezen mindenképp változtatni kell, természetesen minden szexuális töltet nélkül. Francba, kinek hazudok.
-Igen, határozottan feszült, én pedig profi vagyok hátmasszázsban!- felelem egyértelműen, és még mindig küzd bennem az anyai ösztön a vadmacska énemmel, de ebben egyetértenek. Kicsit le kell lazítani a srácot!
Figyelmesen hallgatom szavait, amíg a bútorfóbiájáról beszél, és ellépve tőle a hatalmas ablak elé sétálok, hogy végigmérjem a szobát, hogy ha az ágyon nem, akkor hol tud lefeküdni, hogy kényelmesen masszírozzam.

-Pamlag, nagyfotel vagy marad a szőnyeg?- mutatom kezemmel a lehetőségeket, s bár érdekel, hogy miért is van ágy iszonya, azt hiszem ezt ráérek még megkérdezni. Főleg, hogy a következő mondata ismét meglep, de csak egy kacér mosoly szökken arcomra.
-Én is!- felelem kacsintva -sőt, még férfival is.- teszem hozzá nevetve, minden félreértés elkerülése végett. Mondjuk nálam fiatalabbal még nem, de... Oké, megint itt tartok.
-Szóval mi a választás?- lépek hozzá ismét közelebb, kicsit talán illetlenül is közel, s függesztem zöldeskék szemeim az övéire."I believe in catch and release!"


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 25.06.15 22:34

+18

Látom rajta, hogy erősen kell koncentrálnia ahhoz, hogy velem a szemkontaktust tartsa. Mivel erőlködik, ezért úgy vélem nagyon kellemetlen lehet a felsőtestem, hogy nem akar ránézni vagy pont az ellenkezője. Egyre inkább azt vélem felfedezni, hogy kerülgetjük itt egymást, ám ettől eszméletlenül aranyos játék ez közöttünk. Egy ideig ellen tudok állni a kísértésnek, ráadásul én sem vagyok egy hegyi tigris típus, aki tömegével és ugrásával hatásosan becserkésszen egy áldozatot. Mikor arra kér, hogy dicsérjem még őt, hogy valójában jót tett velem, akkor mosolygok.
- Nos ha ennyire kérsz, akkor nem tudok neked ellenállni. Szóval határozottan állítom, hogy nagyon ügyesen kitoltál velem, mert jobb helyre kerülök. Nagyon jó tett volt a részedről. – mikor arról kérdez, hogy mi az a jobb hely, ahová készülök kerülni; akkor nemes egyszerűséggel felelnék, ám megölel. Teljesen sikeres a támadása, hiszen azért ruhán keresztül éreztem formás puhaságait felsőtestemnek nyomódni. Ennek köszönhetően lassan, megint csak állni fog rendesen. Ezen felül elfelejtem arra az időre, hogy mit akartam válaszolni. Inkább viccesen tátva marad a szám. A szavai térítenek észhez, aztán összeszedem az erőm.
- Egy kétcsillagos hotelben voltam a mai napon elbeszélgetni. Jövőhéten lesz a felvételi gyakorlati része. Egy desszertet kell elkészíteni. A neve a helynek Édes Szieszta Hotel. – mondom ki a hely nevét. Kijelenti határozottam, hogy én feszült vagyok én meg ráhagyom a dolgot. Ha ennyire szeretné, akkor nincs ellenemre. Elmondom neki, hogy bútorfóbiám van. Szerencsére ő nem néz rám úgy, mint egy földön kívülire. A hatalmas ablak elé sétál, hogy körülnézzen a szobában. Nemsokára felajánlja nekem a különböző lehetőségeket, amik közül választhatok. Mivel a köntös alatt igen csak állok, így mindenképpen puha dolgot kell választanom. Ágy jó lenne, ha nem lenne fóbiám.
- Nagyfotelt választanám. – szólok hozzá, miközben megindulok felé. Én kiteregetem a lapomat, hogy voltam már nővel, mire Izabelle válaszol. Szóval egyikünknek sem most lesz az első alkalom. Mondjuk nekem a második, mármint a második nő, akivel lefekszek. Mikor a tudatomba hasít, hogy miről gondolkozok így előre, addig pimasz módon közelít a lány. Úgy vélem elérkezett az idő, hogy megnyomjam azt a bizonyos gombot, ami mindkettőnket kellemesebb helyre viszi. Odalépek hozzá, de a szemkontaktust tartom velem. Kinyúlok a jobb kezemmel, hogy lágyan beletúrjak dús hajába, de előtte végigsimítok az édes arcán. Bal kezem megtalálja a derekát, s ha nem ellenkezik, akkor nem csak egymásnak simulunk, hanem egy vadító csókban részesítem a kisasszonyt. Odahajolok a füléhez.
- Mit szólnál, ha masszíroznál, közben néznénk a filmet. – akaratlanul édesen megharapom a fülét, de van egy gondolatom, amit el szeretnék neki mondani.
- Meztelen masszázsnőt kérhetek? – teszem fel a kérdésem, miközben látni rajtam, ahogy elkalandozok előre egy jelenethez. Némi masszázsolajat ken a hátamra, amit aztán kebleivel ken szét rajtam. Hümmögök egyet vágyakozón, miközben a bal tenyerem lesiklik a popsijára és megfogom.
- Huh, ha nekem ilyen jó hátsóm lenne, akkor egész nap fogdosnám. – jelentem ki viccesen, hogy mindkettőnkből a kezdeti feszültségeket távolra űzzük. Egy búcsú csókkal köszönök el tőle, hogy hátrébb lépjek. Kibontom a köntösöm, majd pillanatok alatt a földre hullik. Remélem most már le mer nézni oda, hogy felmérje mivel áldott meg az ég. Nem mozdulok a helyemről, mert várom azt a bizonyos választ.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
17
Join date :
2015. Jun. 21.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las Vegas, Baby!TémanyitásTárgy: Tom & Izabelle (+18) 25.06.15 23:42


Just for tonight!

Ó, ragozhatod még Szívecske, hogy milyen jól tettem, hogy kirúgattalak! De ezért komolyan jól esik ismét hallani, hogy már nem bánkódik a történtek miatt. Még jobban esik, hogy az ölelés hatására ismét mozgásba lendülnek Nála a dolgok, és...basszus Izy még mindig fiatal! mégis már el merem könyvelni apró jó jelnek.
-Édes Szieszta, hívogatón hangzik. És két csillag máris több mint a helyi lokál, szóval gratuálok!- felelem elismerő bólintással, kihasználva az alkalmat, hogy ténylegesen csekkoljam testét. Tényleg áll, és nem is rossz...nem is rossz, sőt. De nem szabad...
Viszont a masszázst szabad, ezért amíg ő gondolkozik, addig én a neszeszeremből varázsolok elő egy vaníliás masszázsolajat, amit általában nem rendeltetésszerűen szoktam használni Egy nyikorgó ajtó egy akció végét jelentheti, és az erre használt spay megoldások hangosak... viszont ennek hála mindig van nálam.
A kegyelemdöfést az adja meg, hogy bevallja, már volt nővel. Ezek szerint ha az anyai énem feladná mondjuk a küzdelmet, akkor sem én lennék a gonosz megrontó. Eezt határozottan jó tudni, és így sajnos túlzottan billent a hinta, és már a távolságtartásomon is meglátszódott.
Szóval a nagyfotel, jó választás, de... érzem arcomat simító kezét, ami hajzuhatagomban folytatja útját, míg másik keze derekamnál húz, és nem bírok ellenállni a késztetésnek. Túl rég voltál már valakivel is. Megérdemelsz ennyit. írja alá a beleegyező nyilatkozatot agyam, és abban a pillanatban simulok engedelmesen karjaiba, mellkasom övéhez préselődik, egyik kezem tarkóját simítva ösztönzi csókra, míg másik a hátán lecsúszva csípőjénél húzza még közelebb a srácot. Ajkaim hevesen viszonozzák a csókot, nyelvemmel érzéki táncba hívom, majd elszakadva tőle tarkóját illetve apró puszikkal hallgatom szavait.

Kicsit távolabb hajolok tőle, ám csípőm még mindig övét érinti, és karjaim dereka mögött fonódnak össze. Csak felsőtesteint távolodnak el, hogy bele tudjak nézni szemeibe.
-Mit szólsz, ha inkább kihagyjuk a filmet, de kapsz meztelen masszázsnőt?- kérdezem kacéran, mindössze azért, mert mire kiválasztanánk a tökéletes filmet elveszne az egész varázsa.Ugye tudod, hogyha visszatér az eszed, már nem fog kelleni...Hogyne tudnám. Emellett pedig szerintem elég jól elszórakoztatjuk mi egymást tv nélkül is.
Szavaira csak mosolygok Milyen bájos, tiszta kisfiús sárm...csak már sokkal nagyobb bottal jár, mint egy kiskamasz. Legeltetem végig immár hamis mosollyal szemeimet fedetlen testén. Nem kell engem félteni, nem vagyok túl szemérmes, csupán őt nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni. Viszont most már szabad a pálya... Laza mozdulattal húzom le a ruhám zipzárját a hátam mögött, a hajlékonyság ilyen helyzetben is áldás, és a lenge anyag gyorsan omlik le rólam, láttatni engedik a testszínű csipkés melltartóm és hozzá illő francia tangám.
-A többi a te dolgod lesz!- jelentem ki határozottan, majd macskaszerű léptekkel az olajat magamhoz véve indulok a fotel felé.
-Feküdj el kényelmesen, a többit pedig bízd rám!- nem állítom, hogy ilyenkor a legmegfelelőbb lenne hason feküdnie, de ha mégis megteszi, akkor nemsokára már a hátára telepedve veszem kezelésbe izmait a nyakától kezdve egészen a fenekéig. Viszont van más választása, hisz nem kényszerítem én semmire, szóval csak a fotel mellett állva várom, hogy mit lép. Remélhetőleg hamar, mert a végén még megtalál a józan ész."I believe in catch and release!"


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 26.06.15 1:02

+18

Elárulom neki a hely nevét, emellett a besorolását. Ha sikerül ezt megcsípnem, akkor körülbelül hét évig nem kell fájdalmas arcot vágnom. Természetesen tudom jól, hogy itt magasabbak a követelmények és elvárások. Az a igazság, hogy hozzá vagyok szokva a munkához, s öt év alatt csomó tapasztalatot szedtem össze. Nem zártam ki magam elől a jó tanácsokat, vagy a kisebb megjegyzéseket. Kemény munkával, kitartással jutottam el egy szintre. Itt az ideje, hogy tovább lépjek. Elővarázsol a neszeszeréből valami fiolát, amiben valami olaj lehet. Ráhagyom a masszázsnőmre, hogy mit szeretne a testembe dörgölni. Mikor megadom a kezdő lépést magunknak, akkor nem tapasztalok ellenállást, sőt hozzám simul. Nem tudok teljesen felsóhajtani a jó érzés miatt, mert a szerepet a vad csókcsatánk veszi át. Veszedelmesen jól csinálja, pont ahogyan szeretem. Kicsit megszűnik körülöttem az idő, ami leginkább a nyelvcsatánk kelt. Eltávolodik a felsőteste, míg én lepillantok az idomaira egy pillanatra, majd vissza a szemeibe. Kérdését meghallgatom, amire egyértelműen mosolygok. Később rukkolok elő a válasszal.
- Nekem tökéletesen megfelel. – nyelek egyet, mint ha a torkom ki lenne száradva, mint a Góbi-sivatag. Ezt követően történik meg az elválás, hogy én megszabaduljak a köntöstől, míg ő pedig leveszi az egyetlen ruhadarabját. Alatta megpillantom a francia bugyiját, meg a csipkés melltartóját. Be kell vallanom magamnak, hogy nagyon gyönyörű nő, akit megkívántam.  Mikor megjegyzi, hogy a fehérneműit nekem kell levarázsolnom, akkor betyár mosolyom sok izgalmat sejtet. Nézem a macskaszerű lépteit, ahogy puhán teszi a lábát a földre. Senki sem tanított meg arra, hogy nem szabad megváratni egy nőt, mert magamtól kellett rájönnöm. Sosem ismertem  a szüleim. Pár pillanat alatt átszelem a kettőnk közti távolságot, hogy finoman nyúljak a fioláért. Masszázs? Én a kettőnk közti vibrálásból más következtetésre jutok. Hozzábújok, de immáron kevesebb ruha takarja a testét. Az olajat kimenekítem egy biztonságos helyre.
- Csodásan nézel ki. – engedek meg neki egy bókot, hiszen a nők szeretik ezt hallani. Míg a szavaim lefoglalják elméjét, addig én bal oldalt a nyakát megtisztítom a bársonyos hajzuhatagától. 187 centiméter magas vagyok, de lehajolok oda, hogy a bőrére  csókokat leheljek, majd a végén a vélt kellemes erogén vonalon végigszántok a nyelvem hegyével. Többször megteszem ezzel az oldallal, aztán áttérek a másik felé. Ott már sokkal érzékibb módszerre váltok, mert csupán forrón rálehelek a számmal, később pedig orrommal simítok végig rajta. Ezzel egyetemben beszívom magamba a finom illatát, amitől megrészegedek. Jobb kezem a hátán pihen, míg a bal az pajkosabb. Hátsóján pihen, hogy altesteinket egymáshoz tudjam préselni és ismerkedjenek előre. Nem kérdéses, én teljesen harci helyzetben vagyok, míg ő neki bizony kell egy idő.  Ha a nyakánál végeztem, akkor kikapcsolom hátul a melltartóját, majd később engedek magunk között annyi helyet, hogy le tudja venni magáról. Ezt követően a vágyam hajt, így a következő mozdulatom egy vad csókcsata vele. Két kezem lesiklik a hátsójára. Megragadom őket, de közben ajkaiba súgom.
- Kap..asz..kodj – talán érti, vagy sem de a mozdulatból rájön, hogy mit kell tennie.  Felemelem, majd pár pillanattal utána a nagyfotelban hentergek rajta. Férfiasságom több ízben ingerli a szentélyét, mikor egymáshoz érintkeznek. Mikor eleget forogtam vele, akkor szétnyitom a lábát combjainál finoman fogva. Csókokkal haladok végig a combja belső oldalán, s majdnem elérem a célt, de nem adom meg neki a kegyelem döfést. Bal kezem indítom el a hasán, hogy egyre feljebb érjen. Mikor megérkezek a puhaságaihoz, akkor a simítással együtt jön a várva várt esemény, vagyis ruhán keresztül megnyalom odalent. Csak most tűnik fel nekem, hogy a légzésem mennyire szabálytalan. Még párszor ruhán keresztül nyalom, végül a bugyijához nyúlok és finoman lefelé próbálom húzni. Ha sikeresen lemeztelenítettem őt, akkor felajánlok neki egy pózt.
- 69? – ennyit kérdezek, miközben elfekszek mellette. Természetesen, megvan a maga ördögi terve, akkor én azt nem bánom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
17
Join date :
2015. Jun. 21.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las Vegas, Baby!TémanyitásTárgy: Tom & Izabelle (+18) 26.06.15 2:18


Just for tonight!

Egyetért, hogy nem kell film, így is elég inger-gazdag a környezet, gyanítom, hogy főleg számára, mert hangja rekedtkés, izgatott. Jajj, csak ne nekem kelljen Őt pátyolgatni. Ezért is lépkedek el tőle, kíváncsi vagyok a reakciójára, de hamiskás mosolya, és hogy szinte azonnal követ megnyugtat a határozottsága felől. Engedelmesen hagyom, hogy megszabadítson a fiolától, ha Ő nem tart igényt arany kezecskéimre, akkor én nem fogok erősködni. Ha máshogy múlatjuk az időt, az még nekem is csak élvezetesebb. És hogy is szólt a legfőbb Sose tagadd meg magadtól az élvezeteket, amíg ezzel nem ártasz. Most már biztos vagyok benne, hogy nem ártok, sőt.
-Köszönöm.- pillantok mélyen barna íriszeibe, és egyelőre hagyom, hogy Ő vezessen. Nyakamból lassan az egyik oldalra vándorol a hajzuhatag, érzem csókjait, majd nyelve hegyét bőrömön, és jólesően döntöm az ellenkező irányba fejem egy halk sóhaj kíséretében, szabad teret engedve Neki. Kámaszutra vagy tapasztalat? Mindegy...mert jól csinálja. Tökéletesen eltalálja az erogén zónákat, és ahogy a másik oldalam veszi támadásba, engedelmesen billen fejem az ellenkező irányba. Jól esnek fenekemen pihenő kezei, és csípőm finoman ring tovább ingerelve őt, hogy amíg nyakamon fut végig csiklandós nózijával, amibe akaratlanul is kellemesen beleborzongok, Ő se maradjon élvezet nélkül.
Egyik kezem közben tarkóján és hajában kalandozik, másik pedig derekát simítja, néha fenekébe marva préselve még közelebb altestünk egymáshoz.
Csókcsatánk közben engedelmeskedve szavainak kislányként kulcsolom kezeim nyakára, kicsit eltávolodva tőle nyelvem hegye végigfut alsó ajkán, s hagyom, hogy a fotelba fektessen. Ám ott előtör belőlem a vadmacska, és fölé kerülve lovagló ülésben tovább ingerlem férfiasságát, miközben ajkaim arcélét majd nyakát illetve csókokkal kulcscsontjára és mellbimbójára vándorolnak, finoman izgatva az nyelvemmel, majd ismét átadva Neki az irányítást engedem, hogy kedvére vezessen.

Addig forgunk, mocorgunk, kényeztetjük a másikat, míg végül combjaimat szétnyitva lábam belső részét hinti csókokkal, és keze hasamon indul szentélyem irányába, majd pontosan ott találkozva egyszerre simít és nyal meg a bugyi anyagán keresztül. Zavar...le kéne venni. és kívánságom parancsként teljesül, melynek örömére hasfalát kezdem apró puszikkal borítani, férfiassága irányába haladva.
-Első körben.- felelem pajkosan, és ennek megfelelően fut végig nyelvem hegye ágaskodó tagján, majd makkját kezdi nyelvem kényeztetni, s kezdetben lassú tempót diktálva merül el ajkaim közt a Tigris. Milyen rég volt... Az utóbbi időben női partnereim voltak, de remélhetőleg nem jöttem ki a gyakorlatból. Fogaim semmi esetre sem sértik az érzékeny bőrt, a ritmust lassan fokozom, váltok gyorsra, majd ismét lassabbra veszem a tempót, s közben igyekszem a szentélyemnél érzett gyönyört nyögésekbe és nem sóhajokba fojtani.
A srác piszkosul érti a dolgát, és nem is tudom, hogy tett szert ilyen tapasztalatokra, de őszintén nem is érdekel. Viszont a szoba legalább ki lesz használva, és még attól sem kell félni, hogy leszakad az ágy. Előttünk az éjjel, és én máris ringó csípővel köszöntöm a felbukó Holdat."I believe in catch and release!"


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel

Vissza az elejére Go down

Seasons Hotel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához