welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Seasons Hotel
William Anthony Black
Yesterday at 17:53
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (784)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (452)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Zooey A. Benedict
 
Raymond James Steel
 
William Anthony Black
 
Anabeth Lyndsay Weston
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Seasons Hotel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 26.06.15 7:20

+18

Megköszöni nekem, hogy dicsérem, amire egy kisebb mosoly a válasz. Találkoznak a szemeink egymással, azonban én tovább akarok lépek ezen a helyzeten. Támadok a tőlem telhető érzékiséggel, míg Izabelle hagyja magát kényeztetni. Teste rezdülését nézem, ami arról árulkodik, hogy kívánja az én törődésemet. Nem marad mozdulatlan próbababa, hanem rálel azokra a dolgokra, ami engem egyre inkább feltüzel, és pozitív visszajelzés számomra, hogy nem csinálhatom rosszul. Csókcsatánk jólesik, azonban halvány lila gőzöm sincs, hogy a fotelnál gyorsan vadmacskaként letámad. Egy édes kis nyögés jelzi, hogy mennyire díjazom ezen tettét. Hagyom magam legyőzöttnek, egyben fogadom a kényeztetését. Egyszer siklik fel oldalán a jobb kezem, hogy a duzzadó kebleibe simítsak bele. Mire magamhoz térek a formás keblei tapizása után, akkor újra én vagyok a vezető helyzetben. Játszunk egymással, aztán végül eljön az a pillanat, mikor a francia bugyija lekerül róla. Beleegyezik a 69-be, így nemsokára megérzem a férfiasságomnál tevékenykedni. Nem csak sóhajokat csal ki belőlem, hanem ellopja a nyögéseim. Nem marad más hátra mint előre, így én odahajolok a szentélyéhez, hogy alaposan kényeztessem odalenn. Először csak nyelvemmel és ajkaimmal, míg végül a jobb kezem szintén játékossá válik. Örömömre szolgál, hogy jól nedvesedik, majd hátsóján végigsimítok egy picit. Minden szó nélkül kúszok ki alóla, mert elérkezettnek találom, hogy ne csak ingereljük egymást. Ideje megnézni, hogy mennyire passzolunk össze az ágyban. Ám előtte gondolnom kell kettőnkre, még mielőtt esetleg később baj adódna belőle. Ha ő fekszik a fotelon, akkor kihúzom a szélére. Fölé hajolok, majd szemtől szembe rákérdezek.
- Gumival vagy a nélkül szeretnéd? – többféleképpen értelmezheti. Egyik részről lehet ő már védekezik valamivel, ha meg nem, akkor eddig nagyon mázlija lehetett. Esetleg nem olyan partnerrel volt dolga. Mindenesetre válaszától függően tevékenykedek, ha jobban szeretné biztonságban tudni az esténket, akkor pillanatok alatt elővarázsolok egy óvszert és húzom fel a Tigrisre. Ha nem, akkor egyértelműen visszahelyezkedem a saját helyemre. Széttárom megint a combjait, aztán masszív férfiasságom hegyét odaillesztem hozzá. Megragadom a külső combjánál, aztán egy határozott mozdulattal magamba húzom, jobban mondva behatolok. A lenti forrósága megőrjít, így alig várok 10 másodpercet, de újra mozgásba lendül az altestem. Barna szememmel az ő tekintetét keresem, mikor pár lökés után egy határozott mozdulattal még mélyebbre merülök benne. Egyáltalán nem maradok hangtalan, mert kikészít odalenn. Tökéletesen kiegészítjük egymást odalenn. Némileg izgat a dolog, hogy milyennek véli a férfiasságomat, hiszen volt már férfival. A tempóm állandósul, egyre hevesebbé válok. Néha lehajolok hozzá egy-egy csók erejére, vagy egyszerűen a fejem nyomom oda telt idomaihoz. Gyorsítok, hol pedig lassítok, szinte tökéletesen férfiasan játszva vele. Hosszú idő után én kissé kifáradok, mert java részt én dolgoztam ebbe a pozícióban. Kijövök belőle, majd a fotelban a hátamra fekszek. A közelebb álló kezét elkapom, majd ajkaimhoz húzva megcsókolom.
- Édes vagy, ahogy nyögsz. Teljesen megbabonázol vele – mondom ki az őszintét, miközben várom őt lovagolni, egyben az első körünk befejezését.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
17
Join date :
2015. Jun. 21.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las Vegas, Baby!TémanyitásTárgy: Tom & Izabelle (+18) 26.06.15 12:47


Just for tonight!

Élvezem kényeztetését, apró, jól irányzott érintéseit, finom határozottságát és édes csókját. Fölé kerülve viszonzom is izgatását, és ahogy keze mellemet simítja jóleső sóhajjal tapadok megint ajkaira, immár kebleimmel fedetlen mellkasához nyomódva, majd hagyom, hogy Ő határozza meg a pozíciót.
Jól választ, és hűű Én még attól féltem, hogy Nekem kell majd irányítgatni...áh. Légzésem kissé szaporábbá válik, s szentélyemet izgató nyelve nyomán jóleső borzongás szánkázik végig gerincemen. Ujjaival segítve már én is tökéletesen készen állok arra, hogy tovább menjünk, miközben kezeim is mozgásba lendülnek, s miközben ajkaim közt ki-be csúszkál férfiassága, kezem finoman ingerli golyóit, egészen addig, amíg végül meg nem szakítja a játékunk, és mélyen szemembe nézve fel nem teszi a "nagy" kérdést.
-Édes vagy.- simítom arcélét lágyan, s íriszeim mélyen övéibe fúrva újabb csókba hívom. Még figyel is rám, kis tündérke. -De szedek tablettát.- lehelem fülébe, miközben játékosan beleharapok, s derekánál fogva húzom ismét közel, hogy folytassuk csak nyugodtan. Nincs állandó partnerem, de fontos, hogy pontosan tudjam mikor fogok menstruálni. A női hormonok és az akcióknál kötelező fegyelmezettség nincsenek jóban. Attól pedig nem félek, hogy a srác valamilyen betegséget hordoz, persze...biztonságosabb lenne óvszerrel, de ki képes ilyenkor egy pillanatra is elengedni az élvezetet nyújtó testet, ha van más megoldás is?
Combjaim engedelmesen tárom szét, és csípőm ujjai nyomására lendül előre, segítve őt a behatolásban. Jóleső nyögés szakad ki tüdőmből, és kezeim hátába kapaszkodva vonják még közelebb őt. A srác kivár pár másodpercet, és ez idő alatt én lábaim háta mögé kulcsolom, előkészítve számára a terepet, hogy mélyebbre hatolhasson. Szentélyem kívánja őt, élvezi a lassú kezdést és az egyre gyorsuló tempót. Ujjaim egy-egy erőteljesebb lökés után vörös csíkot hagynak hátán, majd inkább a fotel támlájába kapaszkodva adom át magam az élvezetnek. Gerincem ívben feszül hátra, amikor egy újabb hullám borzongás fut rajtam végig, majd ismét ajkait keresve hívom csatába nyelvét. Ahogy melleim közé fúrja fejét szinte hallhatja szívdobogásom, és egyre gyakoribbá váló apró nyögéseim és sóhajtásaim. Érzem, hogy fárad, de túl önző vagyok, hogy segítsek rajta. Baromi jól csinálja, szóval hagyom, hadd élje csak ki magát teljesen.

Ahogy végül kicsusszan belőlem, és elterül mellettem a kanapén nem vagyok rest rögtön fölé kerülni, és barna íriszeit bűvölve fogadom kézcsókját.
-Mert piszok jól csinálod!- Dicsérem meg őszintén szájára suttogva, majd aprót harapva alsó ajkába, ujjaim övéibe kulcsolva óvatosan ereszkedem rá. Tudom mi a dolgom, és az igazság az, hogy imádok felül lenni. Csípőm lassan kezd ringani, de nem hagyok sok időt a "bemelegedésre" hisz már mindketten közel járhatunk a csúcshoz, ezért folyamatosan gyorsítva egyre hevesebb és hevesebb tempót diktálok, néha szinte teljesen lecsusszanva róla, majd ismét teljesen befogadva a Tigrist. Ha nem teszi meg magától, akkor kezei után nyúlok, engedelmesen vezetem fel oldalamon, majd formás kebleimre, hogy azokat simítva fokozza élvezeteim, s amikor érzem, hogy közel a cél ismét ráhajolva, változtatva a szöget ajkaira tapadva hívom újra vad csókra Őt. Érezni és hallani akarom, ahogy elmegy... és már nekem sincs sok hátra a Kánaánig, a borzongás már őrült módon kering testemben, hüvelyem egyre gyakrabban rándul össze ezért tovább fokozva a tempót kezdem meg a véghajrát, majd egy halk sikkantással adom át magam a testemben szétáradó gyönyörnek.
Szinte biztos vagyok benne, hogy Ő is elment, ha nem így lenne akkor majd szól, és befejezem kézzel vagy szájjal a munkát, mindenesetre mellé hemperedek, s arcát simítva keresem tekintetét.
-Ügyes voltál kisfiú!- pihegem egy kacsintással, mert légzésem még mindig ziháló, és jelenleg több nem telik tőlem, mintsem oldalát simogatva kifújjam magam kissé. Nem tervezek itt megállni, de a szünet hasznos!


"I believe in catch and release!"


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 26.06.15 21:34

+18

Nos be kell valljam, hogy gyorsan tanulok, s az első lánnyal, akivel szexeltem volt annyira rendes, hogy elmutogassa a dolgokat. Én meg jó diákként leszűrtem a lényeget, emellett sosem voltam az a típus, aki nem találja fel magát bizonyos helyzetekben. A kemény életem hamar megtanított sok dologra, amiről írhatnék listát, de teljesen felesleges. Beleegyezik a felajánlott pózba, így mindketten kényelmesen tudjuk egymást kényeztetni. Ő a férfiasságom és golyóim veszi kezelésbe, míg én az ő nedves szentélyét. Érzem tovább kell lépnünk, mert nekem ennyi nem elég. Előtte azonban rákérdezek, hogy húzzak e óvszert vagy sem. Elsőre fura válasszal áll elő, azonban fiatal férfi lévén én mindig ügyelek a biztonságra. Csókra hív engem, amit nem utasítok el. Megnyugtat végül, hogy szed tablettát, így megnyugszom. Attól pedig nem kell félnie, hogy betegségem lenne, mert időt és pénzt áldozok arra, hogy bizonyos időközönként megvizsgáljon a doki, hogy nincs e valami nemi betegségem. Bár nem vagyok az a Casanova típusú pasi, aki egyik nőt fogyasztja a másik után. Sokkal inkább partner híján nem érintkezek nőkkel, így nem kell attól tartanom, hogy elkapok valamit. Nem ellenkezik a következő szint elől, így mint két felfedező látunk neki. Érzem a mozdulataiban, hogy segít nekem, amit egy hálás nézéssel jutalmazom. Bejutok, így Izabelle egy jóleső nyögéssel adja tudtára, hogy tökéletes vagyok neki. Folytatom a játékom, ráadásul ő továbbra is segítségemre van. Kezdem magamban azt vélni, hogy akár a múltban mi lehettünk egy mesés pár, akik nagyon jól kiegészítik egymást, ha szexről van szó. Nekilátok a mozgásnak, de cseppet sem kapkodom el. Határozott lökésekkel ostromlom, vagy éppen egy-egy erőteljesebbel nyársalom fel. A hátamon érzem a jelzéseit, ahogy az élvezettől kaparja a hátam, ami engem arra ösztönöz, hogy megmutassam neki tudok még ettől jobb is lenni. Én sem maradok csendben, sőt édes hörgés szerű nyögésekkel adom tudtára, hogy forró szentélye valami elképesztően jó. Önző, s talán ebben mohóság szintén megtalálható, ám nem gond számomra. Ennek eredményeképpen egy idő múltán kifáradok, így elterülök mellette. Nem kell sokat várnom, mert ő felettem jelenik meg. Válaszol a szavaimra, aztán letámad egy harapással. Utána kapok mohón, hogy viszonozzam eme kedvességét. Hamar beleül a tagomba ismét, majd egy perc sem telik el, mikor hevesen lovagol rajtam az édes nő. Én először csak nézem, ahogy telt halmai ringanak, míg végül nem tudom megállni, hogy ne érjek hozzájuk. Most először engedek meg magamnak egy gyengéd markolást Egyre jobban élvezem a menetet, miközben rohamosan közeledek a véghez. Vadul csókolózom vele a végén aztán mikor kéjesen sikkant, én az altestemmel még egyet lökök, aztán az ajkaiba nyögve, s odalenn egy hatalmasat durranó férfiasságom tesz arról tanúbizonyságot, hogy én hasonlóan mennyei élvezethez jutottam. Amiben hozzá kell tenni, hogy közös erővel történt. Mikor leszáll rólam, akkor odalenn fél merev állapotba kerülök, sőt még jön ki rajta egy kisebb adag, amit a hasamra köp. Egy darabig fel sem fogom, hogy egy hotel szobájában vagyok. Mikor a dicséretét hallom, akkor odafordulok felé. Nézem a felsőtestét, s ahogy hangosan zihál. Én sem vagyok másképp ezzel. Mikor elkezd simogatni, akkor jobbára egy merész ötlettől fűtve hozzábújok, miközben az oldalát kezdem el cirogatni. Az ajkaim nem hagyom pihenni, hanem hálás csókokkal adom tudtára, hogy nem reméltem egy ilyen estét. Ettől többet álmodni sem merek, ám éppenséggel egymásba vagyunk gabalyodva.
- Kár, hogy halk sikkantásodat nem vettem fel. Elmentettem volna csengőhangnak. – poénkodok neki, s remélem lehet nála ezekkel viccelődni.
- Te szintén ügyes voltál. Különben nekem most rajtad a kedvenc testrészem a hátsód. – ezzel egyetemben siklik le a kezem, hogy megsimogassam. Pajzán gondolat lesz úrrá rajtam, amit végül ajkaiba suttogok.
- Szívesen szeretkeznék veled kutyus pózban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
17
Join date :
2015. Jun. 21.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las Vegas, Baby!TémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 27.06.15 3:00


Just for tonight!

Légzésem egyre zihálóbb, ahogy Tom felettem működik, és hátába karmoló ujjaim csak még jobban feltüzelik Őt. Van aki nem szereti...de Ő! Minél mélyebben és erősebben hatol belém nyögésem annál hangosabb, férfiassága tökéletesen kitölti szentélyem, a srác így minden apró mozdulatát érzem, s testem már fel is vette Őt a potenciális szeretők listájára. Ki gondolta volna, hogy ennyire jó?
Abszolút megértem, hogy elfáradt, és szívesen veszem át a "munkát". Nem kell sok idő, hogy ismét heves iramot diktálva ringjon csípőm, s Ő minden ösztökélés nélkül kapjon melleim után, kényeztetve dombjaim. Csak a végső menetben hajolok ismét fölé, hogy halk sikkantásom tökéletesen hallja, és én is boldogan vegyem tudomásul kielégült nyögését, és ne csak eldurranó férfiassága legyen az egyetlen jelzés számomra.
Kifulladva, pihegve fordulok le róla, és helyezkedem mellé, majd pár percet adva magunknak, hogy mindketten rendezzük légzésünk,végül megdicsérem. Tényleg nagyon jól esett...főleg majd' egy hónap után. Mámorító!
-Lesz még rá lehetőséged, mindjárt ismétlünk!- kuncogok szavain, habár nem a poént Ó milyen olcsó volt!, hanem a benne rejlő dicséretet értékelem. További dicsérő szavait és fenekemre csusszanó kezét jó előjelnek veszem, s közelebb húzódva hozzá ujjaim tarkóján, arcélén játszadoznak, miközben viszonzom csókjait. Miután kimondja, hogy melyik pózt szeretné, válasz helyett inkább hevesebb csatába hívom nyelvét, s közben ujjaim mellkasán száguldva fognak rá finoman férfiasságára.
-Hogyha a fenekem a kedvenced...- kezdem el lassan kényeztetni a Tigrist, hogy újra harci helyzetbe kerüljön -Akkor most mi lenne, ha pihennél, és rám bíznád magad?-
vonom fel szemöldököm pajkosan, miközben kezem gyorsít a tempón.
Megvétózhatja a javaslatom, de ha nem teszi, akkor egyetlen mozdulat nélkül repülhet ismét a fellegekbe, miközben hátsómban gyönyörködhet, tapizhatja kedvére, és töltheti fel energiatárát.
-Tiéd a választás!- nézek még egyszer szemébe, majd fölé támaszkodva ismét csókot lopok ajkairól, majd nyakán, kulcscsontján haladva lefelé hintem apró puszikkal testét, és a hasához érve nyelvem nemes egyszerűséggel nyalja végig élvezetének odafröccsent maradványait, miközben kezem továbbra is ingerli duzzadozó tagját, hogy mire eldönti mit is választ, már készenlétben legyen a következő menetre.
-Szóval?- térek vissza ismét ajkaira, figyelmesen várva válaszát, de őszintén remélem, hogy enged engem dolgozni, mert nem kedvencem a kutya póz.


"I believe in catch and release!"


[/quote]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
63
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 27.06.15 7:23

+18

Álmaimban sem gondoltam arra, hogy ezen estén Izabellével lefekszem szeretkezni. A következő szavai hallatán belenézek a szemeibe, hiszen kissé meglepő számomra, hogy mennyire kíván még. Több lehetőség felmerül bennem okként, de nem hagyom, hogy józan eszem befolyásoljon a döntésbe. Az első menet tökéletesre sikerült, azonban az este több fordulós. Heves csata közben ráfog a félig merev tagomra, ami nálam egy nagy sóhajt eredményez. Elkezd kényeztetni, mit édes kis nyögéssel fogadok. Élvezem a kézimunkáját, miközben feltesz nekem egy kérdést. Három másodperc telik el, csak mikor beleegyezek.
- Tessék Édes, tiéd a pálya. – azonban a kényeztetése arra ösztönöz, hogy ne csak ennyiben hagyjam a mostani helyzetet. Sokkal inkább arra tudok gondolni, hogy egy menet erejére odaadom magam, de előtte mindenképpen visszafizetem kamatostul, amit kaptam. Eddig nem kaptam tőle negatív visszajelzést. Hagyom, hogy kényeztessen, ám mikor a hasamról lenyalja az élvezetem utolsó maradványait, akkor férfiasságom úgy véli itt az ideje felállni. Ehhez hozzájön a kézmunkájának a segítsége, ami elegendő párosítás ahhoz, hogy duzzadó tagom felvegye újra a harci állást. Kemény vagyok újra, ám mielőtt még belekezdene cuki partnerem a dolgába, akkor én a huncutság kedvéért pár lökés erejére próbálom ráhúzni a bájdorongomra. Pár szenvedélyes lökéssel adok neki hálát, hogy ennyire jól tud engem kényeztetni. Mielőtt teljesen elcsábulna ebben a pózban, akkor kicsúszom belőle, aztán meglepetést okozva fordítok a helyzetemen. Kijár neki egy pici kényeztetés. Édes csókokat lehelek rá az ajkaira, a bal kezemmel támaszkodom, míg a jobban simogatom édes testének dombjait és völgyeit. Felhőtlenül játszok rajta, rajzolok rá hülyeségeket puha bőrére. Valójában édesen ingerlem ujjbegyeim érintésével, mert úgy vélem sokkal érzékibb és beindítóbb egy nő számára, mint a faragatlan tenyeres megoldás. Egy időre ráhajolok a telt idomaira, pár csókkal bombázom, miközben a jobbom lefut a szentélyét simogatni. Finoman nyúlok hozzá, míg végül ráfekszek óvatosan, majd a fülébe morgok.
- Szóval most te jössz, s rád bízom magam kis huncut. – válaszolom neki, s remélem nem vette rossz néven, hogy viszonoztam az apró kényeztetést, amit velem művelt. Elterülök mellette, azonban ha valamilyen pózt fel szeretne venni, akkor én igazán engedelmes vagyok. Övé a pálya, sőt a tekintetemben látszik, hogy kíváncsi vagyok rá mi az, amire gondolt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
21
Join date :
2015. Nov. 06.TémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 15.01.16 15:18
Daisy & Austin

Csak így, ilyen lazán? Jól van cica, szerintem se kell rástresszelni, végül is csak egyszeri eset, amin még vagy egy hónapig fognak rágódni maximálisan, legalábbis remélem, hogy addig ráunnak. Komolyan, ennyire izgalma lenne a szexuális életünk vagy egy éjszakás kalandjaink? Elárulom minden van, volt, lesz, de senkit sem fog érdekelni a másé, kivéve, ha figyelnek rád az emberek, ez ennek az átka. Végül is nem szándékoztunk feldobni instagramra vagy ilyesmi, azzal már úgyis elkéstünk volna... Oké, legalább neki azért üzentek, mert ma nem kell bemennie, ellenben nekem, hogy hol a picsában vagyok már, csak akkor még nem tudják, hogy ma engem se igazán fognak látni, sőt ami azt illeti mára már túlzásba is vittem a dolgot, ha ez a kép egy közösségi portálról származik. Viszont ennél jobban nem áll szándékomban kiakadni, hisznek, amit akarnak, mondanak, amit akarnak és írnak, amit akarnak, elárulom, elfog múlni, már csak egy-két fejmosás kell elviselni meg a szöszi szemforgatását, hát legalább most már mindenkinek világos miért fogok legközelebb is másfél órát késni...  Legalább megszabadultál mára. Engem nem pont ezzel az örömhírrel fognak keresni, nemhogy örülnének, a nézettséget most tuti felfogom dobni néhány százalékkal. Felvont szemöldökkel néztem fel rá, bevallom erre sem számítottam, csupa döbbenet, meglepetés ez a mai nap, kezdve a múlt estétől, de ennek már nem kéne kitudódnia, még a évén kiderül, hogy együtt vagyunk, sőt el is jegyeztem, hol ott reggel örültem, hogy a nevére emlékszem egyáltalán, de annak még inkább, hogy a saját lakásomon vagyok.
Miután lebeszéltem mindent, beszóltam, hogy ma ne is várjanak, nem megyek be, nem vagyok épp abba az állapotba, ha fogalmunk sincs miért, akkor guglizzanak rá, de én akkor sem vagyok ma munkaképes, ismét tárcsáztam... - Terveim vannak... - Csak ennyit mondtam, amire már kaptam a Hotel nevét a hozzátartozó szobaszámmal, Seasons Hotel, 666 szoba. Fent a picsába, oké. Fotósok. Még jobb. Akkor játszunk hétköznapi átlag embert. Feltűnésmentesen pattantam be az egyik taxiba, udvariasan megkértem, hogy lépjen oda, majd közöltem vele a címet. Pár perccel később meg is álltunk a hotel előtt, fizettem, fel a napszemüveg, kapucni és kissé sietősebb léptekkel bebattyogtam, fel a hatodikra. - Tartsa, legyen szíves... - Tömve a lift, persze, plusz hányok milyen kedves vagyok, de ez van, szakmai követelmény. Páran furcsán néztek rá, lopva pislogtak felém, oké, oké, jól van, nem kell összeesne, se elalélni. Szerencsére pár másodperc alatt felértünk, ami még így is lassabb volt, mint szerettem volna, de a lényeg, hogy kiszállhattam, a 666 szoba pedig a folyosó végén volt. Bekopogtam, majd vállal a falhoz támaszkodva vártam, hogy Daisy ajtót nyisson.    


NOTES, WORDS, ETC HERE

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
17
Join date :
2016. Jan. 09.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 15.01.16 16:01Daisy & AustinF

elvettem a telefonom, Autsin. Terveid? Ja, hogy terveid! Kellett egy fél pillanat amíg leesett, hogy én mondtam, hogy akkor hívjon, ha tervei is vannak velem.    - Seasons Hotel, 666, van tíz perced ideérni, vagy elkezdem nélküled. Kinyomtam és hanyatt dőltem az ágyon. Kaján mosoly ült ki az arcomra. Szóval terveid… Csak nem bejövök drága? Ezek szerint mégis ha repetát akar belőlem. Én nem bánom, halvány emlékeim vannak csak az éjszakából, de azok egy rohadt jó szex emlékei. Nem ártana felfrissíteni józanul mit tudunk produkálni. Szinte forr a vérem, és türelmetlenül várom, hogy végre ide érjen és hát ismételjünk. Muszáj innom egy kis vizet, teljesen kiszáradt a szám és úgy érzem, mintha ezer fok lenne itt bent. Felkeltem az ágyról és elsétáltam a mini bárig, kivettem egy üveg jól hűtött ásványvizet. Letekertem a kupakját és nagyot kortyoltam, pár csepp mellé ment és végig folyt egészen a két mellem közé. Éveztem, ahogy hűtöttek az apró cseppek. Kinyitottam az erkély ajtót és kisétáltam. Modell vagyok és ez itt Las Vegas, már senki sem bámul meg egy nőt fehérneműben az erkélyen. Kikönyököltem és újabb kortyot ittam. A friss levegő és a hideg víz lassan kezdett lehűteni és megnyugtatni.  Még a hatodikra is felhallatszott a medencében pancsoló gyerekek hangja. Vidáman lubickolnak. Én nem szeretek ilyen helyeken fürdeni, túl feltűnő vagyok a férjek számára és se a nyál csorgatásuk se az anyukák szúrós tekintete nem hiányzik számomra. Nyitva hagytam az erkély ajtót, hadd jöjjön egy kis friss szellő be, letettem az ágy mellé a palackot és visszahasaltam az ágyra. Felnyitottam a laptopot, visszatettem a szemüveget és bele vetettem magam a munkába. Nem tudom mennyi idő telt el, ha dolgozom elveszik az idő érzékem. Csak arra lettem figyelmes, hogy kopognak az ajtómon. Megmeredtem és a szívem vadul kezdett el verni. Józan kalandom még nem volt, így ez még új nekem. De annyira dögös, hogy megkockáztatom. - Csak, egy pillanat. Szóltam ki, letettem a szemüvegem a számítógép billentyűzetére, ittam egy korty vizet, a széktámláról elvettem a köntösöm, felkaptam, elöl össze kötöttem, de elég hanyagul mert siettem. Ne várassuk szegény Austint. Kinyitottam az ajtót, és ott állt ő, neki dőlve a falnak, barom szexi. - Fáradj be, megkínálhatlak esetleg valamivel? Kérdeztem kedvesen, miközben halkan becsuktam mögötte az ajtót.

Click me
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
21
Join date :
2015. Nov. 06.TémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 15.01.16 17:13
Daisy & Austin

Komolyan mondom legszívesebben a sofőrt ültettem volna hátra vagy inkább az anyósülésre ráparancsolva, hogy kösse be magát, mert szörnyűségesen lassan hajtott, világos, hogy forgalomban vagyunk, de nem az nyilvánvalóan, hogy sietnék, méghozzá nagyon, rohadtul sietek, leszeretnék még faragni pár percet abból a tízből, plusz igen csak zabos leszek, ha bármit is nélkülem fog művelni, számomra minden apró mozzanat külön élvezet, amit egy ilyen nővel művelhetek, szóval ha most legszívesebben parancsba adnám valakinek, hogy kötözze le vagy nem érdekel mit csinál vele, csak maradjon nyugton, amíg odaérek. Reggelente, ha a munkámról van szó javarészt nem vagyok ilyen motivált, de a forgatáson nem is vár egy szexéhes dögös nő azzal, hogy felelevenítsük az éjjeli kis kalandunkat, amiből elég sok képkocka hiányzik, de férfiból vagyok, a látvány pedig számomra már magáért beszél. Egy ilyen nőből ki ne kérne ráadást, aki szemmel láthatóan tudja mit akar, ahogy azt is hogyan is kaphatja meg azt. Az egy dolog, ha valaki feltudja kelteni az érdeklődésem, az pedig már kimondottan kíváncsivá is tesz, ha fenn is tudja azt tartani, Daisy pedig határozottan az a nő, aki mindig, minden körülmények között csakis megmozgatni képes egy férfi fantáziáját, szóval bármi is volt az este, megérdemli, hogy emlékezzünk is rá, vagyis követel a dolog magának egy ismétlést, meg én is.
Oké cica, várok, csak ne sokáig, azért nem hiányozna, hogy mások is felfedezzenek, mert akkor aztán a szobából sem fogunk szabadulni, nemhogy a hotelból, na nem mintha zokon venném, ha össze lennénk zárva egy szobába órákra, de szerintem mindkettőnknek van más dolga is.
Talán inkább máskor... A cuki kis masnijánál fogva kaptam el, amivel egy úttal kis oldottam a köntösét. Egyetlen határozott mozdulattal rántottam magamhoz a csípőjét... - Mondjuk ismételhetnénk. - Ha már mindenki ránk annyira nem kíváncsi meg a közös éjszakánkra, akkor az lenne a legkevesebb, hogy megadjuk a módját neki, legalább elismerően nyilatkozzunk a másikról.    


NOTES, WORDS, ETC HERE

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
17
Join date :
2016. Jan. 09.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 15.01.16 19:52

+18


Daisy & AustinD

e heves valaki, még rendesen be se csuktam az ajtót, és a köntösöm már nincs is rajtam. Legközelebb a folyosón fog a falnak nyomni és cibálni le rólam a ruhát? Azért legalább a szobáig jussunk el. Túl sok a kíváncsi ember, és nekem egy ilyen fotó is elég volt… Kicsit szánalmasak az emberek mikor csak azzal tudnak foglalkozni, hogy ki kivel mikor és hol. Hol lehet lekapni kínos szituban, vagy másik csajjal… És pechemre az a másik csaj most én voltam. Nem mintha nem élveztem volna és most sem élvezném, hogy magához ránt és hízelgő, hogy pár órája váltunk el, de már itt van és velem, vagy legalább is bennem akar lenni. Valamit csak jól csinálok, sőt baromi jól… Megfogtam az arcát és megcsókoltam. Kislisszoltam karjai közül, és beszaladtam a hálóba.  - Várjál, várjál, várjááál. A laptopom. Visítok miközben már hátulról átkarolt, és majdnem az ágyra estünk. - Ne nézz ilyen csúnyán rám, majd legközelebb elrakom időben, de még szükségem van rá. Összecsuktam, rátettem a szemüvegem a tetejére és átraktam a kis üveg asztalra. Szinte még le sem raktam, már fel is kapott és az ágyra rakott. Hanyatt feküdtem, ő pedig mászik felém, izzó kívánlak, most szemekkel. Én benne vagyok gyere cica. Vad csókok váltsák egymást miközben lehúzom blúzát és leszenvedem nadrágját. Fölöttem van, én pedig lábaimmal átölelem a derekát és magamhoz húzom. Erőt gyűjtök és átfordítom. Végre én vagyok felül, félre dobom hosszú hajam, és csókolni kezdem. A nyakát, felső testét, minden kockáját, lassan és érzékien. Elérek az alsó vonaláig, kicsit lehúzom a korcát, és az érzékeny helyekre puha csókokat nyomok. Mire feleszmélhetne már le is vettem az alsóját. Megfogom férfiasságát, és játszani kezdek vele. Először csak a kezem húzogatom lassan le és fel rajta, majd a nyelvem hegyét is bevetem, végül az igazi kínzás, mikor szám következik… Egyre erősebb nyögések szakadnak ki belőle, kényeztetésem alatt, miközben erősen kapaszkodik hajamba és diktálja a tempót.


A hozzászólást Daisy McFly összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 12.02.16 0:46-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
21
Join date :
2015. Nov. 06.TémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 05.02.16 11:32

+18
Daisy & Austin

Hevesebben veszem a levegőt, mikor meglátom, hogy mire is készül. Nem ellenkezek, inkább rásegítek csípőm felemelésével, hogy gondtalanul szabadítson meg utolsó ruhadarabomtól. Előtörik belőlem egy mély sóhaj, ahogy megérzem nedves ajkát férfiasságomon, miközben egyre erősebben markolok rá a lepedőre. Önelégült mosollyal vetem hátra fejemet és adom át magam az élvezeteknek. Egyszerűen megvadít, ahogyan bánik velem. Vadul markolom a lepedőt, ujjaim erősen szorítják a haját, miközben Daisy oda lent vesz kezelésbe. Azt hiszem határozott szándékaim vannak még vele, illetve lesznek, ha mindig ilyen odaadó, elvégre melyik férfi ne lenne oda egy ízig-vérig nőért, még ha csak az élvezetek kedvéért is. Garantálom, hogy ezután Ő sem fogja bánni sem a múlt éjszakát, se azt, amit most művelünk, ahogy ellenkezni sem fog. Szívem féktelenül dübörög mellkasomban, ahogy légzésem szaggatottá válik és kapkodom magamba a levegőt. Valami isteni érzés, ahogyan szájával kényeztet. Önelégülten elmosolyodok, érzem, hogy közel a kiteljesülésem, nem bírtam magam tovább vissza fogni egy hangos mélyről jövő enyhén állatias nyögéssel egyszerűen bele élveztem a szájába. Ilyen nyelvmunkában is régen volt részem, de pár percen belül megbizonyosodhat róla, hogy mennyire is hálás tudok lenni. Mikor végig söpört rajtam a kielégülés időt nem vesztegetve húztam fel magam mellé, hogy újból megcsókolhassam. Miután ajkaink elváltak egymástól, kezeim felfedezőútra indultak és legelőször a melltartója kapcsát találták meg, amiből gyorsan kis is hámoztam. Mindkét kezemmel végig simítottam gyönyörű keblein, majd haladtam tovább lefelé, hogy az utolsó aprócska ruhadarabból is kiszabadítsam, ami azt illeti biztosra is veszem, hogy anélkül sokkal fog ízleni a látvány. Térdétől lassan kezdtem végig csókolni lábat, haladva felfelé selymes combjához. Nyelvemmel eleinte finoman kezdem el ostromolni legérzékenyebb pontját, mint ha csak kóstolgatni akartam volna, gyengéden bele markolok combjába, majd egyre inkább bele mélyedtem örömszerzésébe. Édes kéjnyögései is arról árulkodnak, hogy már nem lehet messze attól, hogy átszakítsa a célvonalat. Lágyan markolászni kezdem combját, nyelvemmel pedig egyre jobban ficánkolni kezdek. Azt akarom, hogy vágytól remegő hangon sikítson a gyönyörtől...    


NOTES, WORDS, ETC HERE

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
17
Join date :
2016. Jan. 09.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 05.02.16 17:43

+18


Daisy & AustinÉ

lvezem minden egyes kéjtől fűtött nyögését és sóhaját. Érzem ahogy egyre keményebb lesz érintésemtől, zilálása is azt jelzi, hogy közel a kitűzött cél. Kicsit rágyorsítok, és nemsokára megérzem munkám édes gyümölcsét, amit egy erőteljes, állatias hang kísér. Teste elernyed, én kaján mosollyal ülök sarkaimra. Mindig is jó hatással voltam a pasikra, valahogy ösztönösen tudom mire vágynak… Nem leszek tőle jó kislány, de az életem túl rövid ahhoz, hogy mások véleménye érdekeljen. Inkább saját szabályok alapján élek, és az élvezet az egyik fő pont. Apropó élvezet, nem sokáig maradtam ülve, megragadt és magához rántott, engedtem hisz miért is ne? Szexi és engem akar, más nem is érdekel. Csókolni kezd, bele megyek a mocskos kis játékába, túlságosan élvezem ahhoz, hogy másként tegyek. Hevesen kapok ajkai után, ne ne ne fossz meg tőlük, nagy szemekkel nézek rá, amikor megszakítja csókunk, kattan a kapocs és már le is került a melltartóm, szó nélkül utasít a hátamra. Megemelem a csípőm és lehúzza az utolsó szövet darabkát is rólam, teljesen meztelenül fekszem előtte, úgy látom, tetszik neki… Huncut mosoly jelenik meg az arcomon, miközben széttárom előtte combjaim. Puha csókjai bőrömön meglepnek és kicsit furás is, ám mielőtt ficánkolhatni kezdhetnék, már nyelvével kényeztet. Becsukom a szemem és hátra vetem a fejem. Akaratlanul is hangos nyögések szakadnak ki torkomból nyelve érintésére. Egyik kezem szinte már eltépi a lepedőt alattam, másikkal a fejem mellett lévő ágykeretet gyötröm, nem tudok ellenállni egyre hevesebb mozdulatainak. Kapkodom a levegőt, csípőm ösztönösen menekülne kínzó gyötrése elöl, ám finoman bele markol combjaimba és maradásra késztet. Elengedtem az ágykeretet és szőke, göndör fürtjeibe fontam hosszú vékony ujjaim, finoman siklik végig selymes hajában, a következő nyelvcsapásnál, már erősen belemarkoltam. Gyengéden meghúztam, jelezvén mennyire élvezem, amit velem művel. Érzem ahogy közeledek a megkönnyebbülésem felé, óvatosan megemeltem egy kicsit csípőm, sürgetve kielégülésem. Vadul kapkodom a levegőt, egyre hangosabb és kéjesebb nyögések szöknek ajkaim közül.  - Abba ne hagyd! Csúszott ki ajkaim közül, miközben egyetlen hangos sikítással mentem el. Hullámokban öntött el a megkönnyebbülés, eddig ívben feszült testem lassan elernyedt, elengedtem az összegyűrt lepedőt, és szabályozódni látszik légzésem is.


A hozzászólást Daisy McFly összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 12.02.16 0:48-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
21
Join date :
2015. Nov. 06.TémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 11.02.16 21:15

+18
Daisy & Austin

Kéjes nyögései csak még inkább az őrület határára sodorják a bennem lévő vadállatot, ami ha így haladunk ki fog törni, de azt hiszem nem fogja bánni, ahhoz túlságosan élvezni azt, amit vele művelek, hmm, akkor már ketten vagyunk. Ne aggódj édes, eszem ágában sincs abbahagyni a műveletet. Ellenkezőleg, csak most kezdem bele és még csak most kezdek belejönni, szóval kapaszkodj cica, gyűrd azt a lepedőt! Egyszerűen megvadítanak azok a nyögések, amik telt ajkait hagyják el. Teste minden apró porcikája arról árulkodott, nem is, inkább sikított, akár csak Ő az élvezettől, hogy nyelvem máris osztatlan sikert aratott lábai között. Önelégült mosollyal az arcomon másztam ki combjai közül, hogy mellé heveredjek és hozzá hasonlóan felszusszanjak egy kicsit. Egyszerűen nem bírok magammal, szó nélkül kezdem el testét csókokkal elárasztani a nyakát, a vállát...  Amit biztosan tudok Daisy-ről az az, hogy szereti élvezni az életet és úgy irányítani másokat is maga körül, hogy az számára kellemes és élvezhető legyen, már csak abból is erre tudok következtetni, hogy ilyen módon próbál a kedvemben járni na meg persze konkrét ultimátumot is kaptam, aminek hallatán bevallom kissé meglepődtem, de mikor nem tudtam mihez kezdeni egy ilyen helyzetben? Ő nem olyan, mint a többi nő az életemben, sokkal dögösebb, kívánatosabb, izgalmasabb, mohóbb, egy szóval benne minden megvan, amit jelenleg egy nőben akarok, az se érdekel, ha olyan gyorsan megy, amilyen hirtelen jött, de addig is még itt tartom és velem fog a csúcsra jutni. Lábai közé férkőzök ismét, de most nem nyelvemmel veszem kezelésbe, hanem férfiasságommal, lassan belé hatolok, forró csókokkal és egyre hevesebb tempóval próbálom ismét abba a lázba hozni, amibe percekkel ezelőtt égett. Ajkaim mellére tapadva kényeztetik tovább és még tovább, először finoman ugyan, de rá harapok meredező bimbójára. Egyre erőteljesebb lökésekben részesítem, azt akarom, hogy ismét remegő testtél sikítsa a nevemet, abban a mély, intenzív extázisban úszva, amit nyújtok neki.    


NOTES, WORDS, ETC HERE

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
17
Join date :
2016. Jan. 09.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 12.02.16 0:31

+18


Daisy & Austin

K

apkodom a levegőt, és élvezem, amit velem művel. Testem remeg nyelve minden érintésétől, egyre erősebben markolok göndör szőke fürtjeibe, ahogy közeledem élvezetem végéhez. Kielégülésem mondhatni váratlan és igen hangos volt. Remélem, a mellettem szobát bérelő egyén épp valahol máshol tartózkodik, és nem kopogtat át ő is… Bár kopogtathat, épp totálisan foglalt vagyok, és ha ezt meg tudja máskor is ismételni, akkor sűrűn lesz a naptáramba iktatva eme édes elfoglaltság. Olyan pontot és szintet tud elérni, amit eddig nagyon nagyon kevesen. Kivételt képez a tehetsége valóban, nem csak a szavakhoz ért jól nyelvével. Lassan rendeződik légzésem és kaján már – már mocskosul élvezem az ismétlést arcot vágtam, miközben kimászott combjaim közül, és mellém heveredett. Nem tudom ki vagy, és, hogy szedtelek össze, vagy miért pont neked engedtem, hogy felszedj, de egyáltalán nem bánom. Sőt, igen – igen meg tudnám szokni a terveit, főleg ha így meg tudja remegtetni a lábaim. Nem sokáig tartott a pihenés, heves és várakozást nem tűrően kezdte el csókolni testem, és már mászott is vissza örömszerzésem legfőbb helyére. Nem habozva hatolt belém, amire egy hangos és kéjes nyögés volt a válaszom. Szinte bele remegett testem, ahogy teljesen magamban éreztem kemény férfiasságát. Egyre gyorsuló tempónk megőrjít, csípőmmel igyekszem mindig kicsit elé menni ezzel is jelezvén mennyire várok rá. Próbálok erőt gyűjteni, és fordítani a pozíciónkon, a megfelelő percet kivárva sikerül is. Időt nem vesztegetve ülök vissza, hátra dőlve kapaszkodtam meg combjaiba, hanyatt vetve fejem kezdek el kínzó lassúsággal mozogni. Te is szenvedj egy kicsit drága, az a baj, hogy én is mocskosul akarom, így nem tudok várni, körmeim izmos lábaiba meresztve kezdek gyorsítani. Légzésem gyorsul és vele együtt elismerő nyögéseim is sűrűbbé válnak. Ívben feszül meztelen testem, hátradőlve semmit sem hagyva a képzeletnek tárom fel előtte minden vonalam. A férfiakat mindig is jobban érdekelte a női test látványa, ezzel is kedvére téve mozgattam tovább csípőmet.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
21
Join date :
2015. Nov. 06.TémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 20.02.16 15:03

+18
Daisy & Austin

Jellemző rám, hogy gondolkodás nélkül vágok bele gondolva semmiféle következményre, még például olyan apróságokra s, hogy esetleg visszaköszönhet a másnap reggeli napilapból mondjuk az, hogy milyen jól is szórakoztunk, bár reményeink szerint erre nem fog sor kerülni, elvégre valamiért fizetem az az idiótát, jelenleg, ha másért nem, azért hogy a legrövidebb úton oldja meg helyettem ezt a kis problémát, mert ha nekem kell vele foglalkoznom, az hangos lesz, kb olyan, mint most Daisy, amit nem mellékesen nagyon is bírok benne, szeretem, sőt mi több élvezem, amikor egy nő képtelen befogni a száját, na jó, kizárólag persze csak szex közben, minden más esetben az idegeimre megy a női hisztéria legapróbb megnyilvánulása is, amellett, hogy a falra mászok, rettenetesen irritál, de el nem bírom viselni, szóval nálam ez egy borzalmasan rossz módszer, de ha minden igaz mi nem is fogunk olyan helyzetbe, sem pedig viszonyba kerülni, hogy hisztizzen bármiért is, mert nagyjából annál a pontnál és pillanatban érne véget a mi kis mindkettőnk számára előnyös és élvezetes kapcsolatunk. Sosem szerettem igazán pocsékolni az időmet. Élni szeretek minden pillanat által nyújtott lehetőséggel, ezt pedig nyilvánvalóan nagy kár lett volna kihagyni. Tudja, hogy mit akar, sőt azt is, hogy én mit akarok és pontosan csak annyit viszünk bele a dologba, se többet, se kevesebbet, ami számomra nagyon is jól van így. Kéjes nyögései és sóhajai csak még inkább arra ösztönöznek, hogy minden még meglévő energiám belefektessem a dologba. Tartom a tempót és továbbra sem finomkodok vele, nem annak a ne érj hozzám összetörök nőnek látszik és ez tetszik benne. Nem mondanám, hogy kifejezetten egy állat vagyok, de azért nem is csak simogatom. Azt az örömet most inkább passzolnám, meghagyom valaki másnak. Engedtem, hogy felülre kerüljön, érdekelt, hogy mit is kíván nekem bebizonyítani, kezeim pedig mohón, követelőzően birtokba is vették a formás melleket. Felszisszentem, mikor körmeit egyre intenzívebben éreztem meg, egyszerűen kényszert éreztem arra, hogy vissza vegyem az irányítást. Kezeim hirtelen derekára siklottak, úgy elkapva fordítottam az álláson. Újfent pofátlan vigyor kúszott ki képemre, de még mielőtt bármit is bírt volna tenni, egyik kezem ismét markolászó akcióba kezdett, közben édes ajkait ostromoltam, egyre türelmetlenebbül érezve, már nem is bírom sokáig. Egyre mohóbban próbált elém jönni újra és újra, én pedig még erőteljesebben kezdtem el benne mozogni, aminek meg is lett az eredménye. Nem törődve vele, hogy körmeit belém mélyesztette megadta a kellő löketet ahhoz, hogy eljuttassam a csúcsra, pár másodperc múlva be is értem utána a célba. Legördülve róla mellé feküdtem a hátamra. Nem foglalkoztam a fájdalommal, túlságosan is kielégült voltam és csak engedtem ennek az extázis érzésnek. Talán mondanom kellett volna valamit, de nem találtam a megfelelő szavakat.   


NOTES, WORDS, ETC HERE

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
17
Join date :
2016. Jan. 09.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 23.02.16 15:48

+18Daisy & Austin

S

zinte alig hagyta, hogy fölényben érezzem magam, már is újra hátamra utasított, a kis mohó zsarnok, csípem, ha tudod mit is akarsz, és most engem, élvezem ajka és ujjai minden érintését bőrömön, ajkaimon. Nem akarok elszakadni forró csókjaitól egy pillanatra sem, csak élvezni, amit nyújtani tud nekem. Mámorban ég testem, ahogy egyre erősebben hatol belém. Sok helyen megfordulok, ezért sok egyéjszakás kalandom volt már, valahogy nekem is le kell vezetnem a feszültséget és endorfint termelnem, és mivel nekem vigyáznom kell az alakomra és nem ehetek csokit, így maradnak a szenvedélyes éjszakák. Nem mondom volt ahol öt perc után kihunyt a szenvedély, volt ahol el se kezdődött, de nem így Austinnál. A tegnap éjszaka nagy része kimaradt, de nem bántam, nagyon nem, hogy reggel meghagytam a nevem és a számom. Azt meg végképp nem, hogy fel is hívott, és el is jött, vele nem ér véget a szenvedély, amíg mindketten teljes mértékben ki nem elégülünk, de az ahhoz vezető út se semmi, a lepedőt már kificánkoltam magam alól, de valahogy nem érdekelt, csak azt akartam, hogy ne hagyja abba, még ne, most ne. Éles körmöm vájom kő kemény izmos hátába, ez bizony nyomot fog hagyni, de ezzel majd máskor fogok törődni, majd ha nem épp a csúcs felé küzdjük egymást. Egyre sürgetőbben mentem csípőmmel elé és vártam őt, érezni akartam minden egyes döfését. Tetszhet neki a mi kis játékunk, mert egyre csak gyorsít a tempón, zihálok és egyre hangosabb nyögések szakadnak ki torkomból, már nem tartom vissza hadd hallja, aki akarja, egészségére. Végül már nem bírtam tovább türtőztetni magam és hangos szinte már sikításnak is mondható hang közepette adtam át magam a mennyei élvezetnek. Autsin hanyatt fekve liheg mellettem az ágyon, próbálom összevakarni magam, de lábaim remegnek, mint a nyárfalevél és olyan erőtlen vagyok, mint a reggeli harmat. Rég fárasztott le bárki is ennyire, jól van drágám, megérdemeltük a repetát. Az üvegasztalon van a telefonom, csörög, fel kellene venni. Kitápászkodok, még mindig meztelenül az ágyból, felemelem a vizet az ágy mellől, és miközben felveszem a telefont nagyot kortyolok.  - Hallo? Szia. Mi? Már ennyi az idő? Persze, mindjárt indulok, köszi, hogy hívtál. Még egy korty, fél óra múlva értekezlet, teljesen kiment a fejemből. Visszaléptem az ágyhoz, Austin ölébe ültem, szenvedélyesen megcsókoltam. - Most menned kell, de örülök, hogy ismételtünk. Ha kellek, majd hívsz. Egy újabb csók és már pattantam is fel, felkaptam a fehérneműim a földről és elvonultam öltözni a gardróbba, még hallottam ahogy becsukta maga mögött az ajtót, de nem nagyon zavartattam magam, hisz ez csak egy kaland.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
21
Join date :
2015. Nov. 06.TémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 09.03.16 18:16
Daisy & Austin

Esküszöm antiszociális vagyok, vagy egyszerűen csak nincsenek meg az idegrendszeremben azok a bizonyos szálak, amelyek hozzásegítenének a körülöttem lévő embertársaim elviseléséhez. Na hát, belőlem ez a hajlam hiányzik, vagyis nekem nem, csak érthető módon néha szükségem lenne rá, még ha nem is önszántamból, de mondjuk a munkám szempontjából olykor bevallom nem jönne rosszul, de végül is, íy is képes vagyok megerőltetni magam, esetenként. Mondjuk ma legszívesebben a lehető legjobb érzéssel röhögtem volna képen a forgatókönyvírónkat, hogy na nem, nem, még mindig nem, de ehelyett inkább kimentem rágyújtani, azóta pedig próbálok még csak nem is gondolni az elméleteire, ez egy idióta, komolyan mondom, nem az én vagyok, voltam, amikor ezt a nyamvadék szerződést aláírtam azzal a szőke picsával, hogy szúrtam volna egyenesen tököm magam, az is kellemesebb kínzás lett volna. Szóval, most épp ráérek, ami annyit jelent, hogy nagyon rám férne némi figyelemelterelés, gyengéd vagy épp kevésbé finom kikapcsolódással. Teszek rá, de Daisy legalább hanyagolni szokta a cuki, ártatlan szemeket. Édes istenem, most komolyan? Úgy érzem, mintha megrontanám bambit. Na mindegy, koncentráljunk inkább a percekre, az időérzékem meglehetősen pocsék, de hát biztosra veszem, hogy képes leszek kiengesztelni, megtalálom a módját, sőt azt is, amitől én is lehiggadok kicsit, szóval kellemeset a hasznossal... Plusz leszarom. Lazán közlekedtem a hotelen belül. Tudom mit keresek, azt is hol találom, a többi most nem érdekel, dolgom van. Türelmesen, bár amennyire az kitelik most Tőlem vagy úgy általában véve bekopogtattam, de ha egy szál köntösben nyitna ajtót most azonnal az is késő lenne. De amikor ajtót nyitott képletesen a nyálam is elcsurrant, bár ha csak ennyi kell, hirtelen támadt néhány elképzelésem a dologról miszerint lenne megvalósítható, ami azt illeti most azonnal, szívesen... Okké édes, lemaradtam volna valamiről? Egy szál törölköző? Ez jobb, mint a köntös elméletem. Tetszik ez a nő. Olvas a gondolataimban.
- Helló cicca. - Kissé meglepettnek látszik, na jó, annyira nem is kicsit, de hát annyira nem lehet nehéz kitalálni miért is vagyok itt, hát fogalmazzunk úgy, hogy nem ebédelni akarom elvinni, sőt ami azt illeti ez a szerelés pont megy a terveimhez. - Akkor be is fogsz engedni vagy itt az ajtóban fogjuk elkezdeni? - Néztem körbe a folyosón a legnagyobb természetességgel. Engem végül is nem zavar, csak haladjunk már!
   


NOTES, WORDS, ETC HERE

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
17
Join date :
2016. Jan. 09.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 29.03.16 1:12

+18Daisy & Austin

T

elefonom csengése ébresztett fel, kómázva nyúlok utána, ki lehet az? A kijelzőre pillantva Lili nevét látom, mosolyogva veszem fel a telefont.  - Szia kicsim, de korán keltél ma. „ Boldog szülinapot anyu!” Visítás fogadott a vonal túl végén, ő akart lenni az első, aki ma felköszönt. - Köszönöm kincsem, de most aludj tovább, nálatok még nagyon korán van. Ami azt illeti itt is úgy éreztem, hogy még hajnal van, pocsékul aludtam, letettem a telefont és az órára pillantottam, kilenc??? Úristen, mindjárt fotózáson kell lennem. Pattantam ki az ágyból és őrült módban kezdtem el magamra rángatni egy farmert és egy szűk pólót, megfésültem hosszú dús hajam, feldobtam egy natúr sminket, a fekete karikák elkerülése végett, megfogtam a táskám és becsaptam magam mögött az ajtót. Taxit leintve rohantam munkába, szerencsére még épp időben odaértem a smink és frizura készítésre, mindenki puszit akart adni, egy halom virágot és boldog szülinapot feliratú léggömböt, a nap végére már nem tudtam hova tenni őket. De a csajok szünetben ragaszkodtak, hogy üljünk be egy koktélra a közelbe, hát mit ne mondja jó kis ebédpótló, alkohol délben…  De nem mondhattam nemet, ám legyen, majd kettő és végül három, jó kedvel mentünk vissza dolgozni, a fotózás végeztével az egyik fotós hazavitt a rengeteg ajándékkal és segített felcipelni, hálásan mosolyogtam és becsuktam az orra előtt az ajtót, mondjuk a mosolyából ítélve jobban szerette volna ha mögötte csukom be, bocsi drága, de ez most nem fog összejönni… Egyetlen vágyam egy hatalmas kád forró habfürdő, semmi más, élvezettel merültem el a habok között, az illat gyertyáim kezdték belengeni a levegőt és egész ellazultam már mikor valaki kopogtatott az ajtón. Ki a franc keres engem? Mindenki felköszöntött már ma, magamra tekertem egy törülközőt és értetlenül indultam az ajtó felé. Legnagyobb meglepetésemre Austin állt a túloldalon, megdöbbenésem szerintem nyilvánvaló volt, látva hatalmas szemeimet.  - Neked is szia édes, megbeszéltünk valamit? Vontam fel szemöldököm, a következő mondata lepett meg a legjobban. Ja, vagy úgy, hát valamit nagyon jól csinálhatok, ha csak úgy visszaállított.  - Fáradj be. Nyújtottam kezem jelezvén, hogy jöjjön be, majd kinéztem és becsuktam az ajtót mögötte.

Click me


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
21
Join date :
2015. Nov. 06.TémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 03.05.16 16:34
Daisy & Austin

Ezt szeretem. Okos kislány. Figyelmesen kísértem végig tekintetemmel minden egyes mozdulatát. Pofátlan vigyorral a képemen futtattam végig tekintetem nagyon is csábító combján, hátha sikerül mondjuk lazábbra imádkozni azt a törölközőt, de valójában édes mindegy is, mert így is-úgy is le fog csusszanni róla, idő kérdése, jobban mondva röpke másodpercek. Szeretek nyílt lapokkal játszani, viszont semmit sem szeretek sokáig húzni.
Ugyan olyan lassú kimért léptekkel kezdtem el követni miközben már az ingemet gombolgattam, amit aztán félre is dobtam. Majd már kapcsoltam is ki az övemet, miután gomboltam is ki a nadrágomat, amit fél úton lerugdostam magamról az alsómmal együtt. Ezek már úgy sem kellenek. Félúton utánakaptam és visszahúztam. Felkaptam majd még a nappaliban lévő asztalra ültettem mindent lesöpörve róla, remélem nem lesz érte morcos. Ha mégis hát majd kárpótolom ha lesz olyan jó hozzám. A saját érdekében remélem nem gondolja, hogy én nem tudok harapni. Csípőjénél fogva megragadtam úgy húztam közelebb magamhoz. Nem is várattam tovább magunkra. Egy erőteljes mozdulattal belé hatoltam. Az egyik kezem továbbra is a csípőjén van, a másikkal pedig melleivel kezdek el játszadozni, mint egy kíváncsi kisgyerek, aki most először érintheti meg egy mellét. Gondosan ügyel a részletekre és külön figyelmet szentel az érzékenyebb pontjaira. Ezt követően ajkaimmal cseppet sem finomkodva tapadtam melleire.
Azt hiszen kezdek önkívületi állapotomba kerülni. Az mit jelent? Hogy van egy bizonyos pont, ami után nem vállalok felelősséget önmagamért. Félreértés ne essék tudom, hogy mit teszek csak olykor előfordul, hogy kissé felelőtlenül csak cselekszem vagy épp csak nem gondolkodom előre.. csakis magamra figyelek, de hát már eddig is nagyon ügyes kislány volt, pontosan tudta hogyan hívja fel a figyelmemet a részletekre, szóval nem aggódom érte.
Megcsókolt én pedig éltem a lehetőségemmel. Visszacsókoltam miközben kezemmel a hajába túrtam elterelésképpen majd lassan a kezem köré csavartam majd egy nem várt pillanatban hátra vetettem a fejét. Továbbra sem engedve el kezdtem el nyakát csókolgatni.
   


NOTES, WORDS, ETC HERE

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
17
Join date :
2016. Jan. 09.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 02.06.16 19:21

+18


Daisy & Austin

N

em tagadom meglepetésem, amit Austin megjelenése okozott, nem számítottam pont ma rá. Valahogy bárki másra számítottam a születésnapomon csak rá nem, de ha már itt van boldog születésnapot Daisy. Vigyorogtam miközben becsuktam mögötte az ajtót és megindultam befelé. Szinte égette hátam tekintete, akkor játszunk édes. Lassan meglazítottam a csomót a törölközőmön, először az egyik majd a másik felé tártam szét, és elengedve csúszott végig hátamon, és halk puffanással ért padlót. Nem volt más rajtam, csak a csupasz bőröm. Kerek fenekem, ahogy sétálás közben lassan ringattam jobbra, balra, hosszú hajam, is leengedtem és hullámokban borította be kecses vállam és hátam. Halk koppanó hangot hallottam a hátam mögül, meg akartam fordulni, hogy megnézzem az álla volt-e. De, már kezeit érzem csípőmön, ahogy magához ránt, erős kemény férfiassága sem volt kérdéses, vigyorogva dörgölőztem kicsit hozzá, tovább húzva agyát, belemarkoltam fenekébe és közelebb rántottam csípőjét. Azt hiszem ennyi ösztönzés bőven elég is volt, a következő pillanatban már repült is minden a kis asztalkámról és hirtelen felkapva landoltam a keményfa felületen.  - Hé, azok az én… Tudod mit? Nem érdekel! Hajába siklottak ujjaim és úgy húztam közelebb arcát, hogy mohón kaphassak ajkai után, egyetlen határozott mozdulattal hatolt belém és én nem tudva türtőztetni magam nyögtem bele a csókba. Még mindig eszem veszi az érzés, ahogy magamban érzem őt, önkívületi állapotba sodor, ahogy csípője mozgásával gyorsítani kezd bennem. Az asztal sarkaiba kapaszkodva hagyom játszani őt melleimen, lábaimmal átölelem derekát ezzel is biztosan magamban tartva őt. Azt akarom, hogy eszét vesztve tegyen magáévá bárhol, nem érdekel, hogy hol és miért, csak tegye. Csípőm minduntalan elé sietett és szinte remegve a kéjtől várta a következő mozdulatot, ami tovább fokozhatja egyébként is elvadult vágyait. Nyelve és ajkai játéka melleimen csak még tovább fokozta, ami már szinte fokozhatatlan és lehetetlen. De ő mégis csak űz tovább és tovább. Ajkai után kaptam és mohón birtokba vettem őket. Ujjai hajamba siklottak és hátra vonva fejem, kezdte harapdálni nyakam. Körmeim hátába mélyesztve barázdákat rajzolva erős, izmos felsőtestébe, nyögdécselve élveztem tökéletes ritmusunk.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
21
Join date :
2015. Nov. 06.TémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 12.10.16 22:27
Daisy & Austin

Tudom, hogy élvezi bármit is művelek vele, és nincs vele egyedül. Éreztem, ahogy körmei végigsiklanak a hátamon, jó kislány! Tudja mitől döglik a légy, más különben nem szarnék le mindent egy menetért vele. Semmit sem kell kérnem vagy kétszer mondanom, egyszerűen csak mocskosul jók vagyunk abban, amit csinálunk. - Istenien dögös vagy. - Érintettem meg mutatóujjammal az ajkait. Tapadtam ismét ajkaira, bűn lenne elhanyagolni őket, ami azt illeti velük bármikor szívesen foglalkozom, nem érdekel mikor nem érdekel mi más dolgom lenne, az az érzésem, hogy Ő sosem hívna rosszkor. Tudom, hogy akar engem, mindig akar és nekem ennyi bőven elég.  Ajkaim végigsiklanak nyakán, kulcscsontján, egész le a feszes melléig. Ajkaim egész a nyakáig kalandoztak, ahol kéjes vággyal haraptam a fülcimpájába... Talán legközelebb annyival engedékenyebb leszek, hogy a fogammal szaggassak le róla mindent. A szex előtte sem volt rossz, vele viszont... Túl jó ahhoz, hogy egyhamar veszni hagyjam a dolgot kettőnk között. Ezzel egyáltalán nem arra célzok, hogy azon gondolkodnék, hogy forduljanak komolyabbra a dolgok, még egyelőre férfiból vagyok és még nem ment el a maradék józan eszem, lövésem sincs meddig húzhatjuk, de amíg véleményem szerint vagyok annyira jó, hogy ne legyen oka panaszra, addig bármikor a rendelkezésére állok. Én pedig vagyok annyira meggyőző, hogy ez visszafelé is működjön. Ösztönös sóhajok, halk hörgések szakadtak fel torkomból, vadul estem neki ajkainak, és nem kevésbé finom mozdulattal haraptam alsó ajkába, az enyémek. Mindkét kezemben megfeszültek az izmok ahogy a fenekébe markoltam és egyre hevesebb, erőteljesebb mozdulatokra késztettem. Ajkaim ismét mellkasához tapadtak, miközben ujjaimmal végigsimítottam gerincvonalán. Mozgásom benne egyre vadabbá vált, és hogy Ő is velem együtt mozgatja a csípőjét. Teste minden rezdülésével csak engem várt, egy nőt pedig nem illik megvárakoztatni, főleg, ha ilyen kívánatos és szexre vágyik. Mámortól elvakulva hatoltam belé olyan erővel, hogy csípője megrándult, körmeit újra a hátamba mélyesztette. Erőteljes nyögések törtek elő mindkettőnkből és két utolsó lökéssel fejeztem be a tombolásunkat. Fejem a mellkasára hajtottam... - Boldog szülinapot, Daisy! - Nyögtem ki még mindig zihálva. Bár fogalmam sem volt róla mégis milyen nap lehet, de azért ez a temérdek virágcsokor meg üdvözlőkártya eléggé árulkodó.
   


NOTES, WORDS, ETC HERE

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
17
Join date :
2016. Jan. 09.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 02.11.16 23:26

+18


Daisy & Austin

B

átran merem állítani, hogy az elmúlt időszakban szó szerint egymás játékai, és kedvenc időtöltésévé váltunk. Nem gondoltam volna, hogy addig jutunk el ilyen rövid idő alatt, hogy kérdés nélkül állít be hozzám és még csak nem is kérdezi, hogy akarom-e mert már régesrégen tudja rá a választ, hogy ehhez nem fűződhet semmiféle kétség sem, csak vágja oda és okozz nekem feledhetetlen gyönyöröket, és úgy fest már ezt sem kell kérnem, szó nélkül söpör le mindent a folyosón lévő kis asztalkáról, és felkapva már ott is vagyok, tudja mire vágyom, nem kell ahhoz ágy, hogy élvezhessem őt, igazából van egy olyan sejtésem, hogy lassan már a szobáig sem fogunk eljutni, hát most sem jutottunk messze az ajtótól, szerencse, hogy be tudta csukni, különben most mindenki minket nézhetne, bár nem mintha most nem minket hallgatna a fél emelet, akik jelenleg itthon tartózkodnak, és az egyel felettünk és alattunk lévő részleg, szegény szomszédom, azt is hallja, ahogy a bútordarab csapódik újra és újra a falnak, ahogy egyre hevesebben kívánjuk egymás jelenlétét. Testi gyönyör amit okozunk a másiknak az ami miatt nem tudunk elszakadni egymástól, a fene sem gondolta, hogy egyszer egy kósza kalandom ennyire fogom élvezni, hogy újra és újra követelni fogom őt. Hangszínem magassága jelzi mennyire is szükségem van arra a kínra, amit okoz nekem, egyre hevesebben kapkodom a levegőt, ahogy testemet ért csókok fokozzák vágyam, és egyre közelebb taszítanak teljes kielégülésem felé. Lábaim megfeszülnek dereka körül, ahogy tartom vele a ritmust, csípőm minduntalan kicsit elé siet, mohó, türelmetlen, nem tud várni. Ajkait harapdálom, és élvezem édes nyögéseit amit nem tud visszafojtani még csók közben sem. Szinte már görcsben van mindenem, de édes, édes gyönyör, ami ezzel jár, hangos sikkantások közepette adom át teljesen magam. Ujjaim mellkasomon lévő kusza tincsivel játszik. - Honnan….? Követtem tekintetét a sok ajándék felé, ami a szobámat borítja, muszáj volt felnevetnem. - Köszönöm, mind közül ez volt a legszebb.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
784
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 03.11.16 12:06

Szabad játéktér.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2
Join date :
2018. Oct. 29.TémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel 29.10.18 13:38
Karen & William  

 Egy pozitívuma mindenképp van annak, ha gazdag az ember fia. Jó sok ember ismer ugyebár hasonló adottságokkal, és mégis milyen fényt vetne már rájuk az, ha éppen ők nem vennének részt egy ilyen rendezvényen. Mondhatni mindenkinek intéztem meghívót, aki csak számít, így bízom is abban, hogy minden tekintetben sikeres estét zárhatunk. Miért pont én? Mert megtehetem. Mert legalább valami jóra tudom fordítani ezt a temérdek pénzt, amivel végül mi is lenne? Évente átforgatják? Ugyan kérlek, ideje, hogy ezek a sznobok ne csak nőkre, piára, jachtokra meg a jó ég tudja mire szórják a pénzüket, ideje emberek hasznossá tenni magukat, ebben pedig tudok segíteni. A jó hír az, hogy sokakat ismerek személyesen, sokakat pedig említésből, szóval könnyen elképzelhető, hogy egy kis bájcsevej szélesebbre nyitja  a látókörüket, mondjuk a pénztárcájukat, csekkfüzeteket. Több tucatnyi kihasználatlan telek, illetve ingatlan van ebben a városban, nem volt épp nehéz dolgom, mindössze csak egy jó ügyvéd kellett, némi tájékozottság, és képzelőerő, szerencsére én ezek közül minddel rendelkezem. Bár nem születtem férfinak, és nem is mutattam soha különösebb érdeklődést az apám munkája iránt, sokkal inkább igazi nőnek lettem nevelve azoknak minden egyes vonásával, amiért én mind a mái napig hálás vagyok... Nos, így az is elég nyilvánvaló, hogy nem én fogom elfoglalni az apám székét, de azért nem is vagyok teljesen ostoba. Sokkal inkább tartom izgalmas kis kihívásnak, hogy felépítsem a saját váram, ami jelenleg nagyon jót is tesz. Kicsit azért izgatott vagyok, jobbára az ügyvédem javaslata volt ez az egész jótékonysági esemény, aminek a megszervezésével nem is volt igazán gondom, de ma ki kellene állnom beszédet tartani, amitől azért már vannak lepkék a gyomromban, esküszöm mintha legalábbis a szalagavatómon lennék. Igyekeztem odatenni magam amennyire csak tudtam, bájosan üdvözölni mindenkit, megköszönni, hogy megjelentek ezen a szép estén a jó ügyért. Miután elég szép számmal összegyűltünk a hotel dísztermében idejét láttam egy rövidke beszédnek, amiben még egyszer köszöntök mindenkit, illetve néhány mondatban ismertetem a szándékomat ezzel az úgymond anyaotthonnal, amivel igazán nem csak a nőket szeretném megcélozni, véleményem szerint ez mindenkinek az ügyévé válhat még ha csak csekély mértékben i.s.KATT
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
10
Join date :
2015. Dec. 14.
Age :
32
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel Yesterday at 17:53William & KarenM

Mondhatnám, hogy ez is úgy indult, mint egy átlagos nap, de egyedül vagyok, szóval magamon kívül nincs kit becsapnom vele, tehát maradjunk a szín tiszta igazságnál, hogy kutya másnapos vagyok. Vagy aznapos? Nem is tudom igazán, mert még kissé mindig forog a plafon. Baconös tojás illatát érzem, Elza mindig gondoskodik rólam, remélem a kávé is még meleg a bögrémben, mert ma nem vagyok megbocsájtós kedvemben, talán a pirítóst még elnézem majd neki, a tojásért cserébe. Ólomból vannak a lábaim még a fürdő felé lépdelek és a szememet dörzsölöm, úgy érzem ma simán elsétálok a tükör mellett és csak később nézek bele, ha már egybe szedtem magam. Hosszú forró zuhant vedtem, lehúnyt szemmel élveztem a rajtam végig folyó vízcseppeket, kezdtem feltöltődni egyes szintre, annyira épp, hogy fel tudjak venni egy melegítőt és egy pólót és le tudjak botorkálni az emeletről a konyhába a kávémért és a beígért tojásért, már éreztem az illatát szóval az enyém. Elzát már sehol sem láttam, gondolom bevásárolt, a pultra a kávém mellé volt készítve egy pohár víz és egy aszpirin, a világ leggondoskodóbb nője.  Épp ekkor pattant ki a pirítós is, tehát pár perce mehetett el. Kortyolgattam a kávém és a reggeli lapot olvastam, egy nap alatt bármi történhet, hisz a csődök is pillanatok alatt dőltek be. Nem a saját birodalmam féltem, a riválisaimat figyelem inkább, ey jó üzletre mindig vevő vagyok.
Az öltönyömben ma is fess vagyok, mint mindig, állok a tökör előtt és indulásra készen vagyok, kifelé menet még felkapom a postáim, majd a kocsiban átfutom őket. Egy meghívó? Mára? Tök időben... Mondhatnám, hogy így jártatok, szóltatok volna időbe, de jótékonyság meg minden, nem mindenki születik szerencsésnek, és pontosan tudom milyen a semmiből várat építeni.
 
Odadobtam a titkárnpm elé, hogy ezt rendezze el, és főzzön nekem még egy rendes kávét, aztán egész nap nem akarok senkit látni. Szerencsére mindenki tudja a dolgát és senki nem akarta megzavarni a rehidratálásomat.
Szinte már a bőrömmé vált az öltöny, mindegyikben jól mutatok, így kikapom egy kedvencem, felöltöm, beletúrok a hajamba és indulhatunk is. Limuzinban ülve még mindig utálom a tegnap estét, de megpróbálok jópofát vágni az egészhez, mielőtt odaérnénk azért csak megkérdem már.   - Mondjátok már meg nekem, most épp mire is gyűjtünk? Masszírozom lassan szemgödreim, kellett ez ma még úgy nekem...  

ClickVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Seasons Hotel

Vissza az elejére Go down

Seasons Hotel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros :: Szórakozóhelyek, kaszinók-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához