welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
16.08.18 12:07
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Crystal Haynes
 
Ryan Daniel Redway
 

Share| .

Las Vegas külterülete, egy útszéli benzinkút a sivatagban, a várostól nem messze.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Las Vegas külterülete, egy útszéli benzinkút a sivatagban, a várostól nem messze. 14.12.13 22:46

* Kék színű Mustang 2 Cobra gurul be a benzikút parkolójába. Helyre kis járgány, ha nem vesszük figyelembe a koszréteget ami rárakódott. Igen messziről érkezhetett. A volán mögött Nye Spector, egy fiatal férfi. Többnapos borosta virít az arcán, sápadtnak tűnik. Szokatlan szín a sivatag közepén. Alighogy megállítja az autót, már nyitja is az ajtaját. Félig ugrik, félig kiesik a kocsiból. Nem jut messzire, megkapaszkodik a kocsiajtóban , majd elhánnya magát. Miután végzett, nagyokat köpköd, majd felnéz. Megpillantja az út mentén a LAS Vegas táblát. Hát ideért. Ennél kreatívabban nem is lehetne köszönteni új otthonát és életét. Ez biztos jó jel, hiszen nem sok tragikus kaland kezdődött egy emberes rókázással. Biztos minden jóra fordul. Felröhög a gondolatmenet marhaságán, majd felegyenesedik. 4 napja indult útnak, 4 napja tette meg azt a... 4 napja folyamatosan be van állva. nagyon úgy fest, hogy elhatározta, rövid őton kicsinálja magát a legkellemesebb módon, amit ismer, de lázadó szervezete, a kis rohadék mocskosul szívós. A shop felé tekint, rágyújt egy cigire. Azon kezd gondolkodni, hogy vegyen e valami kaját. Csalásnak érzi a dolgot. Ha annyira el akar patkolni, minek egyen? Egyáltalán miért nem adagolja túl magát? Nem biztos a válaszban. Talán mégsem kr annyira meghalni. Vagy csak túl gyáva hozzá...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
29
Join date :
2013. Dec. 13.
Age :
29
Tartózkodási hely :
LVTémanyitásTárgy: Re: Las Vegas külterülete, egy útszéli benzinkút a sivatagban, a várostól nem messze. 14.12.13 23:17

Egy magányos este végre a gondolataimban elmerülve, hőn imádott latex nadrágomban, fekete toppomban és derékig érő bőrkabátomban riszálva magamat. Persze magamra lettem volna mérges, ha nem úgy mentem volna az utcán, mint egy igazi bevállalós maca. A gond ezzel csak az lehet a férfiak szemszögéből, hogy csak a szemüket tudják rajtam legeltetni és nem a férfiasságukat, mivel még mindig ki nem állhatom a férfiakat. Vörösen izzó hajamat és démon fekete rúzsomat gyengéden cirógatta a szél, már jobb estét nem is kínálhattam volna magamnak, sötétség uralma alatt járkálok az autópálya szélén a város fele, gondolatom mennyei filmjeiben úszok és előttem a kietlen semmi.
gyaloglásom csúcspontja egy elhagyatott benzinkút látványa volt, kellemes, hangulatos világításokkal és egy egész tűrhető autóval maga alatt. Kicsit sietősebbre vettem a figurámat, hiszen akinek ilyen autója lehet az vagy egy nagyon jó csajszi, vagy egy pénzes faszi. Eme kérdésem megválaszolásához sietősebben kapkodtam hosszú lábaimat, mikor odaértem már nem volt olyan vidám a kedvem. Reméltem volna egy miniszoknyás szőke menyecskét, mint autógazda de sajnos csak egy férfi szállt ki belőle, aki már megint a farka méregetése érdekében adja a saját egoizmusát a még ébren levő kutasoknak. Az autó viszont nagyon tetszett és ezért átmentem a benzinkút felőli utcaszakaszra és most kivételesen lassítottam a menetelésemen.
Mintha az ördög válaszolt volna a gondolatomra, mikor megláttam a kút tulajdonosát kezében egy kólával. Ez nem lehet igaz, mondom magamnak a gondolatomban, persze, hogy egy olyan kúthoz kell odaérnem, ott kell megszomjaznom, ahol egy srác vert tanyát. Utána belegondoltam, hogy ma még nem játszottam ki a nőiességem kígyózó hatásait. Akkor játszunk egy kicsit így este.
Széthúztam a kabátomat, kicsit feljebb húztam a nadrágom, elvégre a férfi két dolgot néz meg a nőn...talán hármat. A fenekét, melleit, talán az arcát, szóval hamar be tudtam vágódni az alap követelményeknél. Amint a autóhoz értem lábaimmal direkt még lassabban mentem, csípőmet kellemesen ringattam, bal kezemet zsebre tettem és a jobb kezem mutató ujjával lassan végig simogattam az autó elejét, majd lassan ajkaimhoz érintettem majd kinyújtottam a nyelvem és gyengéden körbenyalogattam az ujjam hegyét. Tekintetemnek démonként idéző kékségével kerestem a srác tekintetét de egy másodpercre sem álltam meg. Beértem az üzletbe és kértem magamnak egy üdítőt, e közben mind végig a srác tekintetét kerestem. Jó buli lesz ez az este.


A hozzászólást Leila Triston összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 15.12.13 16:19-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Las Vegas külterülete, egy útszéli benzinkút a sivatagban, a várostól nem messze. 14.12.13 23:39

* Miután kicsit megnyugszik a gyomra, mindjárt jobban érzi magát. A meth hatása gyengül benne, habár még erőteljesen érzi. Utálja ezt az elmúló érzést. Arra emlékezteti, hogy ha nem jut hamarosan újabb adaghoz, nem kell sokat várnia és hiányozni fog neki. Nagyon... Még szerencse, hogy ezúttal igencsak jól el van látva. Annyi kristálya van, amit nem tud elszívni jó ideig. majd eladja, és az a pénz a magával hozott 5 ruppó mellett elég lesz a boldogulásra. De miért gondol megint ilyenekre, hát nem mindegy, ha úgyis elpatkol? Erősödik a gyanúja, hogy mégse akar annyira meghalni még.
Mélázásában egy országúti pillangó zavarja meg. Ráadásul végigsimítja a Mustangot is, ahogy illegeti magát. Nye a kocsihoz lép, majd az anyósúlésen lévő metamfetamin hegyet besöpri gyorsan az ülés alá a pénzeszacskóval és a pisztollyal együtt. Lehordja magát, amiért nem óvatosabb. Rápillant a nőre, hogy az észrevett-e valamit, ám az csak bugyuta szajha módjára kínálgatja magát. Nye jobban megnézi magának. Elég rusnya feje van, utoljára a lovardában látott ilyet. Nem csoda, hogy a többi prosti kizavarta a város szélére strihelni. A többi alkatrésze viszont rendben van. Lökhárítók elöl hátul formásak. A férfi az utóbbi 4 napban először a szexre gondol. Hát ennek is eljött az ideje. Olivia jut eszébe, és iszonyúan szégyelli, hogy halott barátnőjének felidézése sem zavarja el a mocorgást a gatyájában. Eldobja a csikket, majd a nő után ered a shop-ba. Odabent vesz egy doboz cigit és egy csomag rágót. Rühelli a hányás ízét a szájában. Túl fémes. Bekap vagy 4 darabot rögtön, végül a kávéautomatához lépdel. Közben fürkésző tekintettel méri végig a csajt. Végül csak megszólítja. *
- Mennyi egy menet anyuci? Nem rosszak a virgácsaid, nem akarod körém fonni őket?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
29
Join date :
2013. Dec. 13.
Age :
29
Tartózkodási hely :
LVTémanyitásTárgy: Re: Las Vegas külterülete, egy útszéli benzinkút a sivatagban, a várostól nem messze. 15.12.13 0:48

Beteljesült a saját gyanúm a férfival kapcsolatban, nem csodálkozok rajta, hogy megszólított de ahogy megszólított elsőre sértőnek hallatszódott de aztán belegondoltam a saját helyzetembe. Ténylegesen úgy nézek ki, mint egy kúrva és úgy is mozgok és viselkedek, mint ők. Nem tehetek róla, a szüleim és a barátaim tették ezt velem...na de akkor is sértő, hogy az ő szintjükre süllyeszt engem le.
A kólát, amit már félig megittam, gondolkodtam, hogy a másik felével a srác arcát hűtsem le, vagy egyenesen a pisztolyom csövét nyomjam a képébe, hogy azt szopogassa ne az én melleimet. Majd nagy gondolkodásomban csak megszólalok végre felé nézve.
-Ugyan már barátom, két okból sem hagynám, hogy hozzám érj. Ebből az egyik az, hogy engem ne nevezz kurvának, te ahhoz nagyon korán kelj fel. Ugyanakkor az autó a segged alatt megnyerő, talán majd lesz nyereséged belőle.
Nyugodt testi mozgással és reakcióval válaszoltam neki vissza, talán mert tudom az igazamat és tudom azt is, hogy a múltamnak köszönhetem, hogy most ilyen életet élek. Nem én kértem ezt az állást az élet könyvében de hát valakinek ilyennek is kell lenni. Gondolkodtam, hogy úgyis ráfog kérdezni, hogy akkor miért játszottam neki a szép kisasszonyt. Mi előtt megmerné említeni és még a végén fel is tudna húzni idegileg férfi létére, kijavítom az elméjét ebben is.
-Ja igen... mi előtt elfelejtem, veheted az előző mozgásomat amolyan direkt játéknak. Ha ténylegesen beindulnék, hamar kellene egy nadrágért menned de ez az este ez úttal nem a tiéd, bár ahogy látom az arcodon már igen elvagy havazva.
Felé fordítom a testemet is és nőiesen az egyik lábamra támaszkodva, karba tett kézzel várom a reakcióját, bár ennyire se kellene, hogy tiszteljem. Rég tovább mehettem volna egy sima intéssel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Las Vegas külterülete, egy útszéli benzinkút a sivatagban, a várostól nem messze. 15.12.13 1:06

* Nagyszerű. Ez még jobban szét van esve, mint Nye. Kifogott egy válogatós szajhát, aki még be is van lőve, úgy hablatyol. Unott képpel ereszti el a füle mellett a leereszkedő dumát. *
- Felőlem... Nyilván azért mászkálsz domina cuccban a semmi közepén az országúton, mert nem vagy pillangó...
* Szipogni kezd, az arcát törölgeti. Iszonyúan irritálja, amikor ilyen lealacsonyítóan beszélnek vele. Főleg amikor olyan emberek illegetik magukat felsőbbrendű szerepben, és lökik lenéző szarságaikat, akikről messziről lerí, hogy semmivel sem különbek nála. Semmivel sem különbek egy szimpla junkie-tól. és ez teljesítmény. Nye elhtározza, hogy csak azért is megpróbálja lerántani abba a saját szintjére. lerántani a mocsokba, ahol ő olyan jól elvan mostanában. Meglehet, hogy tényleg nem ringyó, viszont abban biztos, hogy mindennek megvan az ára. Neki pedig van elég pénze és drogos kábulata ahhoz, hogy ne érdekelje, ha elherdál egy valag zsetont csak azért, hogy leszedje a magas lóról a csajt. Lófejű a magas lovon. tetszik neki ez a gondolat, el is mosolyodik rajta. Azután komoly képre vált és mélyen a szemébe néz a Leilának. *
- 1000 dollár. Itt és most, kápéban. Csak egy cidázás, és megkapod. Üt percig leszel kurva, és ezalatt annyit keresel, mint néhányan egy hónapban.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
29
Join date :
2013. Dec. 13.
Age :
29
Tartózkodási hely :
LVTémanyitásTárgy: Re: Las Vegas külterülete, egy útszéli benzinkút a sivatagban, a várostól nem messze. 15.12.13 1:19

Egészen addig megőriztem a hidegvéremet, amíg elő nem kapta a pénzét. Na ez már túl megy minden határon, felőlem gondol amit gondol rólam de ezt a srácot én most meg fogom táncoltatni annyi szent. Hála égnek azonnal eszembe jutott ennek a stílusos lejátszása, ám előtte adok a srácnak még egy utolsó esélyt. Megpróbálom emberhez méltóan szót érteni vele most utoljára. Nem akarok sem lövöldözni, sem pedig férfiakkal összefeküdni, éppen eléggé ver engem az isten eddigi életem során a szexuális beállítottságom miatt. Nem akarok még egy ilyen bájgúnárt is magam mellé tudni, már lassan bánom, hogy belekezdtem ebbe az egészbe de végül is egyszer élek..muszáj élni és játszadozni ezekkel a "farkam után megyek" emberekkel.
-Figyelj rám inkább pár percig srác, tedd el azt a pénzt, ahogy elnézem jobb dologra is el tudnád költeni, persze más az, ami nekem megfelelne és más az, ami neked. Tedd zsebre aztán ülj be az autódba és váljanak el útjaink. Elsőre szépen kérlek még.
Nagyon jól tudom, hogy ez nem lesz neki elég. Megint nyeltem egy nagyot a srác beszólásával kapcsolatban, ezer aranyért sem venném be azt a számba, ami a lábai között lóg, megmaradok a kagylóknál. Haragomat egyenlőre magamba fojtom de ha még egyet beszól akkor a következőt a pisztolyom csöve fogja adni. Maximum írok még egy trófeát a listámra. Persze megmaradok illedelmes lányimádónak, de a következő mondatomat már nem tudtam magamban tartani.
-Látod, egy kicsit nézz most rá a helyzetre, a helyett, hogy férfihoz méltóan viselkednél, pénzzel a kezedben próbálsz magadnak szebb estét varázsolni. A helyedben átgondolnám ezt az egészet még egyszer.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Las Vegas külterülete, egy útszéli benzinkút a sivatagban, a várostól nem messze. 15.12.13 1:42

* Gúnyosan forgatja a szemeit a válasz hallatán. Sikerül fokoznia a csajnak. Ahelyett hogy magába nézne, még fölényesebb, mint eddig. Viszketni kezd Nye ujja. Az, amelyikkel a ravaszt húzta meg nem is egyszer, négy nappal ezelőtt. Elhessegeti ezt a gondolatot. Ő nem gyilkos. Ami ott történt, csak... Ő nem gyilkos. Ez a muff csak egy idegesítő csaj, aki királylánynak hiszi magát a szarfészek közepén. *
- Ahogy óhajtod mylady.
* Ünnepélyes mozdulattal gúnyosan meghajol, kifigurázva a nő zagyva elképzeléseit, miszerint ő valami felsőbbrendű valaki. Nézegeti egy ideig a köteg pénzt, ami a kezében van. Lehúzza a kávéját, mielőtt az kihűlne, majd leteszi a pultra az ezer dollárt. Valamiért még csak meg sem gondolta Leila az ajánlatot. Hát legyen, akkor hagyjuk a szexet, láthatóan fanatikusan ellene van. Ritka rossz prosti, meg kell hagyni. Akkor is olyan helyzetbe fogja hozni, hogy az kénytelen legyen feladni a színlelt méltóságát. Vagy megteszi, vagy simán hülyének állítja be magát. Bármit is választ, azzal Nye csak elégedett lehet. Win-win, ha már Vegasban vagyunk. Közelebb tolja a pénzt a csajhoz. *
- Oké angyalom. Nincs szex. Új biznisz. Tiéd az ezer dezső, és csak annyit kell tenned, hogy letérdelsz egy pillanatra előttem. Itt, és most. Senki nem látja, csak te meg én. Viheted a lóvét. Vagy megcsinálod, és ezzel ráébredsz, hogy ugyanolyan senkiházi vagy, mint én, vagy tovább tipegsz, itthagyod a lét, és az évszázad hülyéje leszel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
29
Join date :
2013. Dec. 13.
Age :
29
Tartózkodási hely :
LVTémanyitásTárgy: Re: Las Vegas külterülete, egy útszéli benzinkút a sivatagban, a várostól nem messze. 15.12.13 2:48

A végén sikerült megnevettetnie a férfinak, akármilyen stílusú és akármilyen bunkó is legyen, ez a térdre ereszkedés, még ha gúnyból is jött, jópofa volt és kicsit megmosolyogtam a jelenetet. Bár régóta nem tartok kapcsolatot barátokkal és szülőkkel, meglepődve látom, hogy még tudok mosolyogni is valamin. Tényleg egy bunkó fasz az illető de el kell ismernem sikerült neki egy olyan dolgot kihoznia belőlem, amit már régen csináltam. Ugyanakkor legyen bármilyen jópofa is azt aztán lesheti, hogy én meghajolok neki, főleg pénzért nem tennék ilyesmit. Nem vittem sokra az életemben de azért tartásom még van. Odatolta a pénzét elém, már azon volt az agyam, hogy hozzávágjam a pénzét és tovább álljak innen minél gyorsabban, de mivel megmosolyogtatott, így csak pár szóval illetem meg a bölcsészkaros fejét.
-Inkább vagyok senki de gerinces, mint sem földön mászó szolga. Ha te így képzeled el magadat akkor áldásom rád. Nem vetlek én meg téged hiszen nem te kérted, hogy jöjjek ide enyelegni neked. Ugyanakkor a pénzzel nem lehet megvenni a boldogságot.

Mondatomat befejezve összehúztam a kabátomat, hiszen már eléggé feltámadt az esti hideg fuvallat. Nem akarom, hogy még jobban tönkre vágja a bőrömet a szél, főleg nem akarom, hogy a hajam károsuljon. Lassan végig tekintette maz amúgy sötétben alig látszódó tájon és még mindig ugyanazt láttam, amit már jó pár éve, a kietlen semmit magam előtt, mint amilyen az életem is a szüleimtől való kényszertávozásom miatt. Lábaimat útnak eresztve engedtem el a mondat végét a srác felé.
-Én már csak tudom öregem.
Majd elkezdtem a sötét betonon bandukolni ismét a város fele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Las Vegas külterülete, egy útszéli benzinkút a sivatagban, a várostól nem messze. 15.12.13 3:08

* Vannak emberek, akik egyszerűen képtelenek változtatni a viselkedésükön, bármilyen őrült szituációba is keveredjenek. Ez a nő például képtelen elengedni ezt a visszataszító stílust, amivel másokhoz szól. Jó, nyilván nem így szólna hozzá, ha nem csak egy szakadt junkie lenne, de akkor is. Nye rándít egyet a vállán, majd elteszi a pénzt. *
- Szóval csak hülye vagy. Megértem. De nem vagyolyan nagy ember, mint amilyennek képzeled magad szivi. Ugyanabban a szarban mászkálsz, mint mi, akiket úgy lenézel. Na szevasz.
* Sokáig ő sem marad a boltban, megint elkezdett remegni a keze.Mindig így kezdődik. Valószínűleg rókázni fog hamarosan. aMint kiér a szabad levegőre megint rágyújt. Alig szív bele két slukkot a cigibe, már tódul is felfelé mindaz ami még a gyomrában volt. Kaját persze megint nem vett, hiába azért indult. miután végzett az epével, visszamászik a kocsiba. Előkotorja az ülés alól az egyik meth-es zacskót. Nézegeti néhány pillanatig, majd visszatolja rejtekhelyére. Jó lesz kitisztulni. Ha másra nem is, legalább arra jó volt ez a kis kitérő, hogy eldöntse, még nem akar elpatkolni. Pár napig tiszta marad a következő löket előtt. Bemegy a városba, keres valami kecót ahol ellakhat, keres valakit, akinek elsózhatja az anyagot. Maga mögött hagyott mindent, itt a lehetőség az új életre. A városba menet nagy sebességgel száguld el az út mentén sétáló Leila mellett. Nagy kár, hogy a sivatagban vagyunk, most nagyon, de nagyon örült volna egy víztócsának, amivel lefröcskölhetné. Előretekint, már tisztán látszanak a város formái. beletapos a gázba, közben pedig két szót mond, mert az olyan hú de fasza, amikor itt jár az ember. *
- Vegas, Baby!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Las Vegas külterülete, egy útszéli benzinkút a sivatagban, a várostól nem messze.

Vissza az elejére Go down

Las Vegas külterülete, egy útszéli benzinkút a sivatagban, a várostól nem messze.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Las Vegas külterülete, egy útszéli benzinkút a sivatagban, a várostól nem messze.
» Passion in Las Vegas
» Passion in Las Vegas
» A Raikage Palotája
» Hakkyou Katsumi - Jutsetsu

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum-