welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Hayley Woodson
 
Maya Sandoval
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 
Dylan Hanning
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Elhagyatott városnegyed

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2do you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott városnegyed 16.04.14 15:02

Bármire gondoltam ebben a pár másodpercben, mikor megszólítottam. Egyedül arra nem, hogy csak így nekiiramodik a világnak. Nem reagálva a kérdésemre csak úgy futásnak eredt, persze megértem a dolgot mert eléggé sok volt az, amit látott. Ugyanakkor nem engedhetem el már csak a papírra leírt szabályok miatt sem, meg eleve nem egészséges ha még ezek után csak úgy lelép.
-Hé, hé hová mész? Gyere vissza, nem akarlak bántani!
Ordibáltam utána de nem sok sikert értem el vele, így hát nem maradt más választásom csak a rohanás utána. Az autómat hála égnek messziről ismerik ezért nem kel lattól félnem, hogy valaki is megpróbálnál ellopni. Eléggé merész tett volt tőle, hogy átfutott az autóktól hemzsegő úttesten és külön szerencséje volt, hogy éber emberek vezették a kocsikat és nem csináltak belőle lángost. Átfutottam én is a már befékezett kocsik előtt de nem akartam felesleges ordibálással fogyasztani az erőmet futás közben, csak a kezemet tettem ki a kocsik elé, hogy várjanak még amíg átérek.
Valahol szerencse de valahol elégég nagy hülyeség volt pont egy zsákutcába befutnia, ha csak nem kapott kiképzést a Yamakasi filmből és mindent átugrik azon nyomban, köztük a falat is. Odaértem a zsákutca elejéhez és csak annyit tudtam kivenni, hogy kétségbeesetten próbál kitalálni valamit a menekülés folytatására. Lassú léptekkel kezdtem el felé gyalogolni, szét tett kezekkel de mindenre felkészült arckifejezéssel.
-Nyugalom kislány, segíteni akarok neked ahogy azt láttad is az imént. Rendőr vagyok és azért vagyok itt, hogy neked jobb legyen.
Próbálkoztam nyugtató mondatokat használni, még ha nem is tartozik a szótáramba. Valahogy nem úgy néz ki a lány, hogy simán keresztül szúrna valami vasdarabbal ezért én sem úgy közeledek, hogy na most ha megmoccansz véged van.
Már félúton jártam felé és még mindig csak ismételgettem a szavaimat.
-Az előbbiek miatt megértem, hogy félsz tőlem de hidd el nincsen rá okod. Nem tömegrendőr vagyok, szóval nyugodj meg. A családod vagy hozzátartozód tudja, hogy erre felé sétálgatsz?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott városnegyed 16.04.14 18:43

Sejtettem, hogy követni fog. Tipikus rendőr. Nemhogy hagyna békén.
Futottam, amíg csak tudtam, de szerencsétlenségemre egy zsákutcába kerültem, így kénytelen voltam megállni.
Megfordultam, s figyeltem, ahogy közeledik felém a csávó, közben pedig azon agyaltam, hogy hogyan is tudnám kicselezni.
A szavaiból egy sem jutott el az agyamig. Nem érdekelt, nem is figyeltem egyáltalán, teljesen mással voltam elfoglalva.
Már épp azon voltam, hogy a mellettem lévő szemetes konténerből elkezdem ráhajigálni a dolgokat, amikor valami furcsát vettem észre rajta.
Visszaengedtem a kezem magam mellé és igencsak meglepetten, sőt, inkább döbbentem néztem az alakot.
Igyekeztem harcolni a képzelet ellen, de amit láttam felülkerekedett mindenen, innentől kezdve eszem ágában sem volt azt hinni, hogy képzelődök.
-Apa? - kérdeztem meghatódva, szemeimben könnyek jelentek meg.
-De, hát te meghaltál! - néztem rá, majd amikor közelebb ért, odarohantam hozzá és megöleltem a nálam jóval nagyobb pasast.
Csak szorítottam, szorítottam és eszem ágában sem volt elengedni. Évek teltek el a baleset óta. Nagyon hiányzott!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott városnegyed 16.04.14 20:00

Volt pár alkalmi estém az életem során de meggyőződésem volt, hogy nem lett belőle hosszabb távú baj. Furán hatott rám a lány egyszeri állapotváltozása és hirtelen kitörése.
-Apa? Tudod te mit beszélsz? Ahogy láttam nem nagyon érdekelte a verzióm mert a következő másodpercben már rajtam csüngött, mint majom a fán. Már csak a bári zene kellett volna és meg is tudtam volna táncoltatni komolyan mondom.
-Mi? Mit csináltam ? Na jó ebből elég!
Megpróbáltam nagyjából annyira lekaparni magamról, hogy az arcára tudjak pillantani és lehetőleg ne legyen a keze centiméterekre a fegyvereimtől. Nem akartam elrontani ezt a maradék jókedvét is és nem akartam megbántani se, ugyanakkor itt vannak zavaró tényezők. Egyik pillanatban még szende, rémült kislány és a másik pillanatban meg egy apamániás szeretetbomba. Amilyen szinten megváltozott szinte az egész lány természete, olyan hamar lehetett rájönni, hogy valami nem stimmelhet odafent neki. Avagy csak elterelő taktika és minél előbb meg akar lépni mert lehetséges, hogy nem is olyan ártatlan, mint aminek mutatja magát. Érdekes napnak nézek elébe már látom, szemébe nézek és folytatom a mondanivalóm.
-Ki kell ábrándítsalak, nem vagyok az apukád de megkérdezném tőled azt, hogy hol vannak a szüleid? Hazaviszlek hozzájuk és nem kell egyedül mászkálnod az utcán. Jó lesz így?
Próbálom meggyőzni őt a lehető leghiggadtabb módon, ugyan már emberek nem bébicsősznek jelentkeztem, hanem rendőrnek..pardon nyomozónak. Ugyanakkor egyaránt nézek ki a lányból szellemi gondokat és egyben látok a szemében bizonytalanságot és azt a bizonyos....fehér galamb effektust, hogy ő még tényleg az a kis szende szűzlány.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott városnegyed 07.05.14 14:16

Eleinte nem érdekelt mit beszél, csak az, hogy láthatom apámat itt és most és magamhoz ölelhetem annyi magányos év után.
De sajnos ez nem tartott sokáig, mert a férfi eltolt magától, én hátrébb léptem és akkor beugrott, hogy ki is áll előttem. Az előbbi apás jelenet pedig pillanatok alatt kitörlődött a fejemből és már nem is érdekelt már, csak, hogy lerázzam az egyenruhást és hazajussak.
-A szüleim nagyon messze élnek innen. - válaszoltam a szemébe nézve, majd folytattam - Nem, nem lesz jó. Hagyjon engem békén, egyedül is hazatalálok! - az más kérdés, hogy nem oly rég nekem támadt két idióta, ez a rendőr meg megmentett, de... kit érdekel? Kértem én, hogy mentsen meg?
Látom a szemében, hogy nem érti mi van. Én sem értem, főleg mert nekem nem esik le, hogy a hangulatom kábé 5 percenként változik.
-Ezek a kékek állandóan mindenbe beleütik az orrukat....- morogtam magamban, miközben a meglepett nyomozót kikerültem, hogy végre hazaindulhassak. Egyedül.
-Egyébként legközelebb lehetne kevésbé brutális. - úgy gondoltam, hogy ezzel lezártam a dolgot és én most szép lassan elsétálok hazafelé....
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott városnegyed 28.07.14 6:01

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Elhagyatott városnegyed

Vissza az elejére Go down

Elhagyatott városnegyed

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Elhagyatott bánya
» Elhagyatott város
» Elhagyatott edzőterem
» Az elhagyatott Dokk
» Elhagyatott gyárépület

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Vegas rosszabbik környéke-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához