welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 
Hayley Woodson
 
Maya Sandoval
 
Freya N. Bosworth
 
Liana H. Jones
 
Bastian Montgomery
 
Cassidy Mia Abrams
 
Cassandra Drescher
 
Dylan Hanning
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Elhagyott raktárak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3do you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
182
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Elhagyott raktárak 10.03.14 23:04
Kiki & SkoliTényleg szeretném, ha egy kicsit kötetlenül tudnánk beszélni, kicsit elfelejteni azt, hogy elraboltam. Igazából ezt nem mondhatni elrablásnak, mert valószínűleg majd szabadon fogom engedni és még váltságdíjat sem akarok követelni, mert azzal felhívnám magamra a figyelmet. Ahogy elnéztem, egészen nyugodtak a kedélyek, így azt hiszem, hogy a rendőrség kezd lemondani rólam, ami nekem csak jó. Igaz, hogy így is nem tudom hány évet kell bujkálnom, hogy utána elévüljön a dolog. De most nem ezen fogok gondolkozni, hanem azon, hogy mi lesz, ha újra összefutunk. A kérdésével egyet kell értsek. Nem csak nekem, de másoknak is feltűnhet, hogy feltűnően kerül. Pedig most nem is bántottam, hogy ilyen tettre kelljen folyamodnia. Mert ha megütném, vagy bántalmaznám, azt mondom, hogy jogos lenne, ha félelemből tartaná a távolságot, de szerintem nagyon is jó fej vagyok vele.
- Ez igaz. De azért annyira nem félhetsz tőlem, hogy ezt tedd. Szerintem egész normális vagyok, ahhoz képest, amit a filmekben lehet látni ilyen helyzetekben. Nem is bántalmaztalak, hogy látványosan kerülj. – Mondom el a véleményemet, bár lehet, hogy ha az ő helyzetében lennék, ugyanígy gondolkodnék. Bár ki tudja, engem még nem raboltak el, és nekem is ez az első eset. Még nem tudom, hogy ilyenkor mi a teendő, de nem akarom megölni, mert az csak plusz munka lenne számomra, és valahogy nem ilyen ember vagyok. Persze az más eset, hogyha a dílerjeim vagy épp az alvilági kapcsolataim közül átver valaki, mert ott meg kell tartanom a becsületemet. De egy védtelen lányt, nem lenne értelme.
- Tényleg kinézed belőlem, hogy bántanálak? – Lepődök meg rajta, igaz, hogy nem vagyok egy kedvesnek kinéző ember, de most is már egy ideje beszélgetünk és még egy ujjal sem nyúltam hozzá. Ha egy vérengző pszichopata lennék, már rég pofonoktól égne az arca. Azért arra kíváncsi lennék, hogy megfogadja-e a tanácsomat és riporterként megpróbálja. Kicsit büszke lennék rá és magamra is, ha látnám a tv képernyőjén.


Már megint kilyukadtunk a kötélnél és az egyéb ilyen dolgoknál. Sóhajtok egyet, mert ez tényleg csak az ő érdekében történik, nem tudom, hogy ezt mikor fogja fel végre. Mindenesetre lenyugszok, és nem veszem a szívemre. Elvégre ahogy hallottam nem akar meghalni, ha meg igen, akkor szívesen leveszek róla mindent.
- Nem vagyok bárokba járó. És te elég értelmesnek tűnsz, hogy érdekeljen a társaságod. Elég jó gondolkodásmódod van. – Inkább csak az utolsókra reagálok, mert úgyis hamarosan megtudja és meglátja, hogy hova megyünk. Bár szerintem már sejti, hogy a lakásomra, mert nincs más menedékem. Ami nem is zavar engem, és ott kényelmesen egy ital mellett tovább beszélgethetünk. Minden zavaró tényező nélkül, persze.
- El lehetne intézni, de itt nincs még akkora hatalmam. Én ezt már egyszer megcsináltam. Nem Las Vegasban születtem, csak ide menekültem. De mivel köröz az interpol, ezért elég nehéz hivatalosan bármit is intézni. – Rántom meg a vállaimat, nem is értem, hogy ezeket miért osztom meg vele. De azt hiszem, hogyha már ennyi minden megfordult a fejében, akkor valahogy ez sem fog számítani, hogy elárultam. Ezzel bizonyára tisztában lehet, nem tudja ellenem felhasználni. Csak ki kell várnom, azt a kevés időt. Persze, ha ismerné az előző életemet, hogy már 10 éve köröz a rendőrség, akkor ő is elhinné, hogy könnyebb ez a megoldás. Hiába érzem magam normális embernek, valahogy az nem menne nekem, vagy nem is tudom. Mivel nem volt soha alkalmam megízlelni a normális életet, így teljesen elveszve érezném magam, mert nem tudnám, hogy mivel kezdjek magammal.
- Hm… Nem, nem hiszem. Nem igazán foglalkoztatnak idézőjelesen fogyatékosokat. – Legalábbis ez a tapasztalatom, és igazából azt sem tudom, hogy az én gyengeségem valóban a fogyatékos kategóriába sorolható. Lehet szimplán hátrányos helyzetű vagyok, de ebből mindig arra következtetek, hogy csóró lennék, ami nem vagyok. Ha már mindenki a kocsiban van, és csendben üldögélünk, akkor elég hamar odaérünk a lakásomhoz. Az embereim szállnak ki először, hogy biztosítsák a terepet, azaz körül nézzenek, hogy így összekötözve kiszállhatunk-e.
- Megjöttünk! – Mondom a lánynak, majd mikor szólnak az embereim, akkor kiszállok és segítek kiszállni Kylienak is. Felviszem az emeletre, majd kinyitom a lakásomat és bemegyünk rajta. Ott leszedem a kötelet a kezeiről, majd a szeméről is eltávolítom a kendőt. Bezárom az ajtót belülről, majd leszedem a cipőmet.
- Kérsz valamit inni? – Jó házigazdaként első kérdésem, ami szerintem nem egy emberrabló stílusához tartozik, de mint megállapítottam, nem is raboltam el igazán. Most viszont már láthatja, hogy milyen is vagyok, hogy a napszemüvegem még mindig a szemeimen van. Mutatom neki az utat a nappaliig, ahol a kanapéra le tud ülni, és ha kér valamit, akkor azt viszem neki, ha nem, akkor csak magamnak egy pohár narancslevet. Egészen kiszáradtam már.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Elhagyott raktárak 28.07.14 5:55

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Elhagyott raktárak 04.11.14 22:09

Raquel & Craig


Ez a város elég nagy ahhoz, hogy több sorozatgyilkost is eltartson, hiszen nyilván nem Craig az egyetlen. Más hasonlót nem igazán ismer, az ilyen alakok többnyire rejtőzködnek. Ő is. Ezen a késő esti órán például a város szélén levő elhagyott raktáraknál kószált, várva, hogy találjon fogára való hölgyeményt.
Gyanútlanok mindig akadnak és ma is sikerült egyet találnia. Követni kezdte, aztán előkerült a kés és két szúrás végzett a lánnyal. A pénztárcája tartalma Craignél kötött ki. Mást nem vett el a szakács, csak a pénzét és az életét. Ezutóbbi érdekelte leginkább, gyerekkori, jobban mondva fiatalkori beidegződés volt. Az estéje így remekül alakult, az agyonszúrt test látványa és a rablott hozomány annyira vidámmá tette, hogy kicsit figyelmetlenné is vált.
A raktárak közül kiérkezve könnyű léptekkel járt, szinte suhant az elhagyott városrészben és az úttesten se nézett mindig körül, mikor ment. A ruháján semmi nem árulkodott a tettéről. A véres dzsekit bedobta egy konténerbe és lángra lobbantotta a szemetet. A nyomait elég jól el szokta tüntetni, erre mindig figyelt. Az utolsó buszhoz igyekezett ilyen vidáman sétálgatva, lelkében tavaszias üdeséggel és feldobottsággal. Még sokat kellett gyalogolni hosszú épületek mellett és csak néhány autó húzott el az utcákon vagy a kereszteződésekben. Mintha a kihalt kerületben mindent béke uralt volna. Csak Craig törte meg azt egy rövid időre...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Elhagyott raktárak 24.01.15 0:45

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Elhagyott raktárak

Vissza az elejére Go down

Elhagyott raktárak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Similar topics

-
» Elhagyatott gyárépület
» Raktárépület
» Elhagyott ház az erdőben

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Vegas rosszabbik környéke-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához