welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Beauty and the Beast - Freya & Marcus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 30.12.13 13:06Marcus & FreyaEgy egészen kis elenyésző problémával kell megküzdenem. Minden olyan hirtelen alakult. Túl feszült volt az otthoni légkör, én pedig mondtam olyan dolgokat amivel nem nyertem el szüleim tetszését. Kegyetlenül össze tudtam velük veszni pár pillanat alatt csak mert máshogy vélekedek a történtekről. Nekem teljesen más a nézőpontom, mint nekik, de hát ez mindig is így volt. Ők mindig is a saját igazukat szajkózták és erősen csőlátásuk van, szóval nekik a történtek már nagyon soknak bizonyultak, ez már nem fér bele a kis idilli családi életükbe. Mert ugye törekednek a tökéletesség látszatára, milyen szánalmas. Dühömben felszaladtam a szobámba, előkaptam a legnagyobb kézitáskámat és dobáltam bele pár ruhát. Csak el szeretnék menni innen, pár napra ameddig le nem nyugodnak a kedélyek. Azt hiszem nem vagyok teljesen komplett, hogy pont a vita kirobbantójától várnék némi együttérzést, na meg azt hogy pár napig legyen képes elviselni. Oda érve hozzá csengettem, komolyan többször is, de nem értem el vele a kívánt hatást. Kezem a kilincsre tévedt, óvatosan kezdtem lefelé nyomni és láss csodát az ajtó nyitva volt. Esküszöm! Most nem törtem be hozzá. Halk léptekkel kezdtem haladni befelé a nappali irányába. Hanyagul ledobtam a táskámat a szófa elé, majd helyet foglaltam. A nosztalgiázás kedvéért pont úgy feküdtem el a szófán, mint amilyen pózban voltam a rajzán, azzal a különbséggel, hogy most nem vagyok meztelen.
- Marcus?! - Lassan elő kell bukkannia, legalább azért, hogy ismét közölje velem, hogy nem lát szívesen és, hogy nekem nem is kellene itt lennem, áh csak a szokásos dolgok, amikkel elő szokott ilyenkor hozakodni. Nekem pedig még halovány fogalmam sincs arról, hogy hogyan győzhetem meg. Megpróbálhatnék hatni az együttérzésére, de neki olyan nincs. Nagylány vagyok már, valahogy fel fogom találni magam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 07.01.14 11:43

Freya & Marcus

F inoman fogalmazva kezd már egy kicsikét elegem lenni az új családomból, inkább vállalnék magamra egy tucatnyi piócát, de azok legalább csendben és nyugalomban szívnák a véremet, még ha a hátam mögött is tennék ezt, de legalább tudnám, hogy mit művelnek éppen és közben nem próbálnának meg beutaló nélkül a zárt osztályra juttatni, csak végeznék, ami a dolguk. Nem, ezek rosszabbak. De az mégiscsak, hogy szinte képtelenség megszabadulni tőlük, legalábbis eddig úgy tűnik. Letépni sem tudnám őket magamról, mint egy piócát, hogy most már elég lesz belőle, tegye hasznossá magát valahol máshol. Kezdek megőrülni? Előfordulhat. De addig nem veszem komolyan, amíg arra nem eszmélek, hogy pusztán unaloműzésben verem a fejem az asztalba vagy megyek fejjel a falnak, amit már egyébként megtennék az unokahúgom jelenlétében, csak félő megint nekem a kívánt eredményt érném el vele, mert a történtekre való tekintettel azt kell gondolnom, hogy aggódik értem és ki tudja talán oda is állna a fal elé. Még csak az hiányozna...
- Hiányzott már, hogy kidobjalak? - Nos, nem kell sokáig várnia rá. Essünk túl rajta most azonnal. Hát ezt nem hiszem el. Mit keres ez itt már megint? Megvan, azt hiszem nyitva maradt az az istenverte ajtó. De mégis mit képzel magáról ez a kis trampli? Hogy akkor jöhet ide, amikor csak akar és kedve szerint bóklászhat a házamba? Fogalmam sincs, hogy vette-e a fáradtságot, hogy az ajtócsengőért nyúljon, a lényeg, hogy én nem hallottam, így nem is engedtem be, ott pedig még főleg nem tartunk, hogy saját magát engedje be és a jelen állás szerint nem is fogunk. Először a táskáját fogtam meg és sétáltam el vele a bejárati ajtóig, hogy kitessékeljem rajta, most pedig az unokahúgom következik.
- Bármi is legyen az nem érdekel. Te pedig most elmész! - Akár tetszett neki, akár nem a karjánál fogva húztam fel a szófáról olyan erősen megragadva amennyire kellett, az sem számít ha ezzel fájdalmat okozok neki. De leginkább rajta múlott hogyan értünk el a bejárati ajtóig... Azon kilöktem közvetlenül utána pedig becsutam az ajtót majd gondosan be is zártam, a kulcsot pedig oldalra fordítottam a zárban. - Legyen szép napod!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 09.01.14 4:35Marcus & FreyaMost tényleg csengettem, arról pedig nem tehetek, hogy a fülén ült és nem hallotta meg, ahogyan arról sem, hogy az ajtó nem volt kulcsra zárva, ezért még fáradoznom sem kellett azzal, hogy be tudjak jutni. Egyszerűen csak beengedtem magam, csináltam ezt már máskor is. Vajon miért érzem azt, hogy most is ugyan olyan vendégszertő kedvében fog lenni, mint legutóbb is volt? Fene se akarja tudni, hogy mit művel éppen, amiért nem hallotta meg a csengőt, ezért csak lepakoltam magam a szófára.
- Ne már Marcus! Most még csengettem is. - Nem azt vártam volna tőle, hogy meghatódjon, de azért mégis talán ezzel jobb benyomásra bírom... aha, persze látom is, ahogy kiteszi a táskámat, hogy mennyire érdeklik szavaim.
- Ugye belehalnál ha egy kicsit is kedvesebb lennél velem? - Fájt, ahogy a karomnál fogva megragadott, de inkább követtem amerre húzott, mert belőle azt is kinézném, hogy ha kell a kezemnél fogva húz végig a földön egészen a bejárati ajtóig. Mondhatni, hogy bevágta előttem az ajtót, amit annyira viccesnek találtam, hogy el is nevettem magam, talán csak kínomban. Én naiv azt hittem rá tudom arra bírni, hogy maradjak nála egy napot, vagy akár többet, de ha már a kérdésem előtt kitett akkor nem is akarom tudni, hogy mi lenne ha még meg is kérdezném. Erőt véve magamon újjal ismét a csengőre siklott, megnyomva ismét becsengettem hozzá.
- Addig fogok itt lenni és csengetni, ameddig be nem engedsz. - Nyomatékosítva, hogy nem csak fenyegetőzök, hanem be is tartom ismét megnyomtam a csengőt. Remélem ezek után már ajtót nyit nekem, mert a mai napomat nem egészen így terveztem. Sőt, terveim között Marcus nem is szerepelt, de most mégis itt vagyok arra várva, hogy az ajtó túlsó végén találjam magam. Kellett nekem otthon kipártolni, erre tessék még arra sem méltat, hogy legalább azt megtudja, hogy miért is látogattam el hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 11.01.14 20:05

Freya & Marcus

- C supán tájékoztatásképp a csengő nincs végigvezetve az egész házon. - Gondoltam szorult belé annyi intelligencia, hogy erre magától is rátud jönni. Nos, ehhez csak annyit tudnék még hozzáfűzni, hogy olykor velem is megesik, hogy tévedek. De most az egyszer nem csalódtam. Benne már nem tudok, azt sem. De ide akkor sem fogja betenni a lábát, de még kevésbé beengedni magát, ha nekem nincs hozzá kedvem. Az pedig végképp nem érdekel, csöppet sem mozgat meg, hogy az unokahúgom mit akar. Mert kétségtelenül nem az fog történni, bár az sem lepne meg, ha kiderülne, hogy furcsa módon élvezi a kettőnk között kialakult helyzetet. Ez abból is látszik, ahogyan elhelyezkedett, mint amikor kizsarolta belőlem, hogy készítsek róla portrét. Azóta is rémálmok gyötörnek.
- Igen, pontosan ettől tartok. Épp ezért megérthetnéd, hogy emiatt nem kockáztathatom meg, hogy megpróbáljam... - Ő már így is gyilkos hatással van a viszonylag higgadtnak mondható természetemre, mert bármilyen meglepő, amikor nincs a közelemben sokkal elviselhetőbb és közlékenyebb vagyok. Őt viszont szó szerint levakarni sem tudom magamról és kezdenek már kiütéseim lenni tőlem. De a legjobban attól rettegek, hogy a halovány rokoni szálunknak köszönhetően már a feszítővas is kevésnek bizonyulna ahhoz, hogy valaki elválassza tőlem.
Valahogy sejtettem, hogy ez lesz. Mégis honnan tudhattam? Alig tettem meg néhány lépést, háttal állva az ajtónak hallgattam, ahogy újra és újra meg újra rátapad a csengőre. Azért nem kellene talán megerőszakolni azt a szerencsétlen csengőt. Bevallom egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy most azonnal megyek és kapcsolok fel inkább valami zenét magától értetődően a maximális hangfokozaton, de aztán mégis visszafordultam az ajtó felé. A pokolba az egésszel... Ekkora isteni csapást mégis mivel érdemelhettem ki?
- Mond, még sosem hallottad azt a szava járást, hogy kívül tágasabb? Nem véletlenül találtál ki. Fogd rövidre! Mit akarsz? - Végül mégis ajtót nyitottam. Nézzük a jó oldalát. Legalább megtanulta használni az ajtócsengőt. Ez már komoly fejlődésnek számít. De most nem tudja beengedni magát, hacsak nem akar keresztül törni rajtam, azzal véglegesen kicsapva a biztosítékot, mert innen legmélyebb szándékom szerint egy tapodtat sem fog beljebb kerülni és per pillanat semmi olyasmi sem jut az eszembe, amitől a véleményem megváltozna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 12.01.14 18:49Marcus & FreyaSzerettem volna meglepni, de gondolom már az is nagy meglepetés számára, hogy csak így beállítottam, ismét kéretlenül. Azt hiszem jelem pillanatban nem éppen a világ legszerencsésebb emberének érzi magát csak mert voltam olyan kedves, hogy látogatóba jöttem bácsikámhoz.
- Ez már nem az én hibám, ettől eltekintve most tényleg használtam. Ja és még mielőtt azt gondolnád, hogy megint betörtem csak szólok, hogy a bejárati ajtó nem volt kulcsra zárva. – Azért mégis jobb az elején tiszta vizet önteni a pohárba, nem? Igazán értékelhetné, hogy most nem törtem be hozzá, akármennyire is jót szórakoztam múltkor ezen. Elképesztően aranyos mikor alszik, azt is tudom, hogy miért. Legalább akkor nem bír velem gonoszkodni és sértegetni, olyankor annyira kis ártatlan, habár tudom, egy igaz dög rejtőzik benne. De valahogy még ezt a dögöt is tudom imádni, szigorúan csak titokban.
- Senki sem halt bele egy kis kedvességbe, szóval nyugodtan próbálkozz csak! – Nem mintha annyira érdekelte volna az, amit mondok, mert hamar az ajtó túlsó felém találtam magam, pedig nagyon tetszik a lakása berendezése és csodáltam volna még egy kicsit. Nem jellemző rám az, hogy fel tudnám adni, ezért folytattam tovább a csengetést, hát ha már nem bírja tovább hallgatni és ajtót nyit nekem. Meglepetten néztem mikor tényleg előttem állt, nem hittem volna, hogy ilyen hamar feladja. Oh, ez még nem a feladásról szól, mindketten tudjuk, hogy egyikünk sem képes igazán feladni. Ilyenek vagyunk, túl egyformák, ez rémes, na meg egyben hátborzongató is.
- Hm, ez egyáltalán nem ismerős. – Nem vagyok annyira ostoba, mint amilyennek szerintem gond. Természetesen hallottam már, de attól még nem kell, hogy érdekeljen. Abból ítélve, hogy az ajtóban áll és egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki be szeretne invitálni, abból nagyon is arra kell következtetnem, hogy meggyőzőnek kellene lennem, ha beljebb szeretnék kerülni.
- Hogy mit akarok? Mondjuk egy-két napra a kanapédat. Tényleg nem fogsz belehalni, ha időt szánnál rám! – Azért egy lépést mégis hátráltam, mert szerintem most fog bekövetkezni az a bizonyos rész, mikor az orrom előtt becsapja az ajtót, habár remélem, nem teszi meg.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 18.01.14 21:25

Freya & Marcus

- A kkor legközelebb kérlek szólj, mielőtt váratlanul szándékodban állni beállítani és befogom zárni. De lassan komolyan távol tartásit fogok kérni ellened minimum ötszáz méterre és mivel mindketten tudjuk, hogy képtelen lennél betartani teljes joggal feljelenthetnélek. - Lényegében így is megtehetem, csak épp nem megyek sokra vele. Eszméletlenül elegem van már ebből a lotyóból. Hányszor kell még kidobnom, hogy felfogja minden alkalommal ez a fajta fogadtatás fogja várni? Mikor vagy mi kellene ahhoz, hogy elfogja végre egyáltalán nem vagyok rá kíváncsi és nem akarom látni? De még csak tudni sem akarok róla.
- Csak egyet árulj el, hogy a pokolba lehet tőled megszabadulni? Tudod, nincs túl sok kedvem mostanában költözködni. - Látszik még, hogy kicsi, naiv és ostoba és nem tudja, hogy nem vagyok köteles őt elviselni, de majd amikor apucinak kell érte letennie az óvadékot ráfog ébredni. Mert hamarosan az a nap is elfog jönni, amikor felkeresem az ügyvédemet és felettébb érdekelni fog hogyan kaparhatnék össze bizonyítok arra, hogy többszörösen ide csak így beengedte magát. Nem fogom továbbra is megtűrni. Csak egyszerűen belefáradtam és rettenetesen ráuntam már könyörögni ennek a kis tramplinak, akinek csak a nyelve van jól felvágva. Úgy tűnik vele csak ennyit tudtak jól csinálni, nagy kár.
- Kedvesem, attól tartok eltévesztetted a házszámot. Ez itt nagyon nem a hajléktalanszálló. Neked pedig amúgy is van otthonod. Menj haza és hagyj engem végre békén. Kezdek vérszegény lenni tőled... - Ez most nem komoly, ugye? Pusztán már a feltételezés is röhej, hogy akár egyszer egyetlen pillanat erejéig is elhitte, hogy ebbe belefogok menni. Teljesen idiótának tart?
- Valami baj van a felfogásoddal? Fordulj szépen meg és csak indulj el, mert itt nem maradhatsz. Könyörgöm, ne kényszeríts rá, hogy beszélnem keljen a bátyámmal. Nagyon nincs hozzá kedvem... Ne legyél gyerekes. De végül is megjátszhatjuk, hogy az apád kinek hinne előbb, a csitri éretlen lányának vagy a felnőtt bátyjának? Nos, szerinted? - Valahogy nem így szándékoztam eltölteni a mai napomat, legalábbis az idegesítő unokahúgom egyetlen pont alatt sem szerepelt. Nem is tervezem túlzottan sokáig foglalkozni vele. Én nem érek rá egész nap erre, neki pedig ahogy elnézem bőven lesz ideje ráeszmélni arra, hogy a kanapém nem kiadó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 19.01.14 15:45Marcus & FreyaAzért erősen túlzásnak érzem azt, hogy akár fel is jelentene. Ennyit jelent számára a nemrégiben kiderült vérvonal kettőnk között? Azért be kell vallani nem semmi a fickó, de ez mégis csak arra késztet, hogy még ennél is durvább módszerekhez folyamodjak.
- Oh, ennyire élveznéd a bilincsbe vert látványomat? - Cinikusan tettem fel kérdésemet, habár talán nem ez a legjobb taktika ahhoz, hogy elérjem azt, amit szeretnék, de valamiért még sem tudok most annyira uralkodni magamon.
- Nem tetszik ez a negatív hozzáállásod. De most őszintén, miért akarsz ennyire megszabadulni tőlem? - Gondolom arról szó sem lehet, hogy mindent az elejéről kezdjünk és bebizonyítsam neki, hogy súlyos gondol vannak az eddigi hozzáállásával. Amúgy meg tényleg érdekel, hogy miért bánik így velem, mert ez szerintem nem érdemelném meg, még tőle sem.
- Mégis mit szeretnél mondani Edwardnak? Talán azt, hogy teljesen odáig vagyok érted? Vagy azt, hogy bármire képes volnék, hogy a közeledben maradhassak? Akár azt is elárulhatnád neki, hogy láttál már meztelenül, gondolom repesne az örömtől. - Nem fenyegetni szerettem volna és az természetesen nem is volt túl komoly, hogy odáig lennék érte, de tény, hogy valami mégis itt tart, talán titkon bírom az ilyen tapló férfiakat.
- Most komolyan képtelen lennél megtenni nekem egy kis szívességet? - Az én szemszögemből nézve nem kérek sokat tőle, de szerintem Marcus egészen máshogy látja.
- Csak egyetlen éjszakát kérek tőled. - Legalább addig szeretnék itt maradni, ameddig otthon lecsillapodnak. Nem azért jöttem ide, mert nem tudnék máshová menni, hanem azért, hogy megismerjem jobban és megtudjam, hogy volt-e értelme otthon olyan hevesen a védelmébe kelnem. Tudom nem kérte tőlem, hogy álljak ki érte, ezért sem közöltem vele azt, hogy azért vagyok itt, mert otthon eléggé puskaporos a hangulat, mert a többiekkel ellentétben én nem úgy tekintek rá, mint mások.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 22.01.14 14:58

Freya & Marcus

- Az érdekel, hogy mire gerjedek? Ne akard megtudni... - Egész biztosan nem az unokahúgomnak fogom felfedni a magánéletemet és kiteregetni a szennyest, bár elég távol áll a valós tényektől. Kiforgattam volna a szavait? Nem hiszem. A kérdés nagyon is egyértelmű volt, az utalás pedig eléggé egyirányú, amivel engem célzott meg, de elnézem, mert semmi köze hozzá és ez nem volt több gyönge próbálkozásnál arra, hogy engem mivel lehetne lázba hozni. De annyit elárulhatok, hogy nem a bilincsbe vert látványára törne fel bennem az élvezet. Én csak szeretném többet nem látni, ennyi az egész és magasról teszek rá, hogy ezt bilinccsel vagy anélkül kell elérnem, a lényeg hogy a kis fruska húzza a rövidebbet, na ezt már iszonyatosan tudnám élvezni. Adok hozzá citromot is, ha ahhoz az kell, hogy beleharapjon végre látványosan, ahelyett, hogy folyamatosan engem csapolna.
- Mert amióta megjelentél feszítővassal sem tudnálak levakarni magamról, tapadsz mint egy pióca, amivel csak a terhemre vagy, amit láthatóan képtelen vagy felfogni. Talán, mondom csak talán, ha ebből visszavennél mindez megváltozna beleértve a hozzáállásomat is. - Amit erősen kétlek, hogy megértené, miről hadoválok, de azért egy próbát megért. De így legalább azt sem kell megtudnunk, hogy mi lenne abban az esetben ha nekem lenne igazam.
- Tudod, akár még azt is beáldoznám... Remek ötlet. Én nem vagyok apa, de ha a helyében lennék biztosan megtiltanám, hogy még egyszer ide gyere. - Akárhogy is nézzük Edward nem az a kemény legény, de még ha be is húzna egyet, még akkor is megérné. Különben sem tettem semmit a lányával. Én nem kényszerítettem rá, hogy dobálja le magáról a gönceit vagy, hogy előzőleg zsaroljon meg. De a kis butus beláthatná már végre, hogy a felnőttek játékához még mindig nem elég felnőtt. Beláthatná már végre, hogy nem nyerhet, de annál nagyobbat eshet pofára.
- Nem rémlik, hogy tartoznék neked bármivel is. - Kárnak is erőltetem a dolgot, mert így van. Én nem tartozom neki semmiféle szívességgel. Ő viszont megtehetne végre egyet, kitalálnám hogyan viszonozzam. Küldenék köszönőlapot vagy mit tudom én.
- Tudod, ez már majdnem úgy hangzott mintha másra kérnél, de a válaszom még így is... Nem! Szóval, ha csak nem szeretnél a verandán éjszakázni, jobb ha most mész. - Én meg is tettem az első lépést azzal, hogy hátat fordítottam neki majd ezúttal kulcsra zártam a bejárati ajtót és hiába is próbálkozna bármivel, akkor sem fogok visszanézni. Nem érdekel, hogy mihez kezd. Annyira sem, hogy rákérdeztem volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 23.01.14 11:02Marcus & FreyaNem pont ez volt a célom, hogy megtudjam Marcus mire is gerjedne, de ha már itt tartunk, akkor megosztom vele a véleményemet. Szerintem nem is tévedek ezzel sokat. Mert belőle tényleg ezt nézném ki.
- Biztosan a perverz és mocskos dolgokra gerjedsz. - Sőt, azt sem tartom kizártnak, hogy lapulna az éjjeli szekrénye alján egy bilincs, amivel kibilincseli az aktuális áldozatait a móka kedvéért. Egyébként pedig nem is szeretném ezt megtudni, mert akárhogy is nézzük Marcus mégis csak a bácsikám.
- Nem hinném, hogy a te hozzáállásodon bármi is tudna változtatni. - Ha nem lennék ennyire rámenős, akkor most sem találkoztunk volna, mert nem hiszem, hogy az egyik unalmas pillanatában telefont ragadna és felhívna, azzal a szándékkal, hogy már régen látott és szeretne ismét találkozni velem. Ezért nem is annyira meglepő, hogy nekem kell mindig felkeresni, még akkor is ha ettől úgy tűnhetek, mintha valami mániákus zaklató lennék.
- Nekem senki sem tilthat meg semmit. - Határozottan ejtettem ki szavaimat, tényleg így gondolom. Mégis minek néz engem, gyereknek? Akinek azt mondják, hogy nem szabad és akkor nem is teszi meg azt, amit szeretne? Mert akkor újból csalódást kell neki okoznom, mert sosem volt az erősségem az, hogy másokra hallgattam és engedelmeskedtem volna. Amúgy sem hiszem, hogy felkeresné Edwardot, csak ijesztgetni próbál, pech mert nem vagyok túl ijedős.
- Attól, hogy nem tartózol ennyit igazán megtehetnél értem. - Most lett az életem részese, ha tetszik neki, ha nem. Én pedig nem is kértem sokat tőle, de a mostani helyzetünkben szerintem mindenre nemet mondana, mert annyira nem izgassa a kettőnk között lévő rokoni kapocs. Azt hiszem a csatát elvesztettem, de a háborút nem fogom. Addig nem adom fel, míg el nem érem azt, amit akarok.
- Kösz, nagyon kedves vagy! - Ordibáltam utána, mikor hallottam, ahogyan a zárban fordult a kulcs. Nem tartana semeddig bejutni hozzá még így is, de azzal csak tovább rontanám az eddig sem túl nagyszerű helyzetünket. Ezért csak helyet foglaltam a verandán lévő széken, nem igazán tudom, hogy hogyan is kell feladni, ezért ott maradtam, majd csak észre vesz. Azt hiszem a hosszú várakozással telt percekből még hosszabb órák váltak, egyre álmosabb lettem, de még így sem akartam feladni és haza menni. Aztán csak úgy elaludtam, mikor már nem bírtam tovább nyitva tartani szemeimet.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 27.01.14 18:26

Freya & Marcus

- Még a végén zavarba hozol... Hidd el, hogy nem akarsz engem elemezgetni. A felnőttek világa nem véletlenül nem való a gyerekeknek. Még rosszakat álmodnál. - Aztán mégis miféle magyarázattal állnék a bátyám elé, miért riad el az unokahúgom az éjszaka közepén közvetlen miután nálam volt? Nem, nekem az lenne a dolgom, hogy vigyázzam a tisztáságát, nem pedig, hogy bemocskoljam. De valami különös oknál fogva ragaszkodik hozzám és fogalmam sincs miért van ez, hiszen tudomásom szerintem semmit sem tettem annak érdekében, hogy ez a kapocs kialakuljon kettőnk között, most pedig sehogyan sem sikerül eltépnem. Nála idegesítőbb nőszeméllyel még nem volt dolgom.
- Ezek szerint nem érne meg neked egy próbát. Akkor meg miért vagy itt még mindig?  - Mindeddig szüntelenül azzal traktált, hogy mindent elfog követni azért, hogy javítson a kapcsolatunkon, erre amikor felajánlok egy lehetséges megoldást inkább szemet huny felette és kapásból elutasítja. Nem valami együttműködő, azt is mondhatnám, hogy ellenszenves. Hm, nagy kár. Pedig eleinte egészen szimpatikus volt, egy modortalan kis fruska. Most viszont már csak egy idegesítő kis csitrinek tartom.
- Nyugi, ez már feltűnt. Én nem is akarok már semmit sem megtiltani neked. - Belátom gyenge próbálkozás volt és csúfos kudarcot is vallottam vele. Épp ezért ezennel felhagyok vele. Innentől csak jobban teszi, ha számol bizonyos következményekkel, mert mindez a tényen nem változat, hogy elegem van belőle, ahogy azon sem, hogy továbbra is szeretnék megszabadulni tőle. Ezt fogom tenni, csak közben megváltoztatok egy-két szabályt. Nem akarom elhinni, hogy nekem kell alkalmazkodnom a gyerekes eszközeihez.
- Tudod talán még meg is tenném neked most ezt a szívességet, de semmi okot sem adtál arra eddig, amiért kedvelhetnélek egy fikarcnyit is. Így a válaszom továbbra is nem! Itt nem maradhatsz! - Nem is értem, elképzelésem sincs miből gondolta, hogy ebbe belefogok menni vagy rátud venni. Könyörgöm, létezik ennyire naiv és buta nő? Úgy tűnik és ezzel egy kisebb világ dőlt össze bennem, szomorú.
Mégsem eléggé, hogy megenyhüljek és különben is programom, amiben az unokahúgom nem szerepelt, sem a maiban, sem a holnapiban, sem a holnap utániban, sem az az utániban, egyikben sem. Mérgemben eldöntöttem, hogy senkinek sem fogok ajtót nyitni ű, de szerencsére a csengőmnek sem kellett kilehelnie a lelkét Freya keze nyomán. Én pedig már kezdtem azt hinni, hogy felfogta és tényleg elment. Fejjel tudtam volna menni a falnak, amint megpillantottam a verandán. Ezt nem hiszem el. A kulcscsomómat kezdtem forgatni a kezem be. Itt mégsem hagyhatom éjszakára. A pokolba ezzel az egésszel, meg ezzel a nővel is. Nagy nehezen felvettem, nem volt könnyű, mivel aludt és elhagyta magát, de azért összejött és vele a karjaimban mentem vissza a házba majd bevittem a nappaliba és letettem a szófára. Írtam egy üzenetet a programomnak, hogy rám ma már ne számítson, mert közbe jött valami, fogtam egy üveg whiskyt a árszekrényből, egy poharat az asztalról és helyet foglaltam a fotelban, úgy vártam, hogy a vendégem felébredjen. Unalmamban már kihúztam a mappámat a polcról, kivettem belőle egy üres lapot és marha unottan láttam neki a művemnek....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 30.01.14 0:23Marcus & FreyaNem hinném, hogy zavarba tudnám hozni, hiszen már levetkőztem előtte, persze csak is kizárólag a művészet végett tettem, de akkor is inkább én jöttem ettől zavarba. Szóval ha a meztelenkedéssel nem tudom zavarba ejteni, akkor fogalmam sincs, hogy mivel tudnám.
- Ez már majdnem úgy hangzik, mintha féltenél. Nyugi, nem fogok rosszakat álmodni. Viszont azt még mindig nem értem, hogy honnan van az a tévképzeted, hogy gyereknek gondolsz. Ha nem tudnád akkor elárulom, hogy huszonegy éves vagyok.- Már a törvény is felnőttként kezel, akkor Marcus miért nem képes erre? Még azt sem mondhatnom, hogy azért mert úgy tekint rám, mint a kicsi unokahúgára, mert erről szó sincs. Szóval tényleg nem értem, hogy miért nem képes úgy tekinteni rám, mint egy felnőtt nőre.
- Talán azért mert szeretem a kihívásokat, vagy az is meglehet, hogy arra izgulok, ha egy pasi semmibe sem vesz. - Természetesen az utóbbit nem gondoltam komolyan. Mégis úgy érzem, hogy Marcus semmibe sem vesz, sőt nagyon is próbál levegőnek nézni, de mindenki tudja, hogy levegő nélkül nem lehet élni. Nélkülem viszont lehet élni, de nem érdemes.
- Vicces, hogy azt mondod, hogy nem is akarsz már semmit sem megtiltani nekem, de mindketten tudjuk, hogy ezt is csak azért mondod, mert megpróbáltad és nem jött össze. - Szóval most ezt a főnök szerepét befejezte? Mert jobban szeretem ha szépen megkérnek valamire és nem pedig utasítgatnak. Azt pedig ki nem bírom állni, ha valamit megtiltanak nekem, mint egy gyereknek. Eléggé felnőttnek érzem magam ahhoz, hogy azt tegyem amit szeretnék, ott ahol szeretném és azzal akivel csak akarom.
- Már meg sem tudsz lepni. Azért kösz, hogy ilyen kitartóan próbálkoztál, talán ha nem lennél ennyire elutasító és ismernél egy kicsit is, akkor talán kedvelnél. - Ezt már majdnem ordibálva közöltem vele, hogy az ajtó túlsó végén is hallja. Azért mégsem szerettem volna jelenetet rendezni, mert arra most aztán tényleg nincs semmi szükségem, hogy még a kíváncsiskodó szomszédok fürkésző tekintete is rám irányuljon. Egyszerűen csak mérgelődve helyet foglaltam és a verandán türelmesen várakoztam. Egyszer csak ki kell jönnie és akkor talán pár szónál többet is beszélhetnénk. Csak a várakozásom egyre hosszabbra nyúlt, aminek következtében elaludtam. Mire felkeltem ismerős környezettel találtam szemben magam. Mivel az oldalamon feküdtem ezért első pillantásom a velem szemben ülő Marcusra esett.
- Mégis mi a...?! - Az előtt még nem itt voltam és tudtommal nem vagyok alvajáró és teleportálni sem tudok, ezért gyorsan összeállt a kép, hogy csak úgy kerülhettem ide, ha behozott.
- Azt hiszem kihasználod a helyzetemet, nem szép dolog valakit úgy rajzolni amíg alszik. Különben is nem úgy volt, hogy csak meztelen műveket csinálsz? - Ismerve a temperamentumát meg sem moccantam ahogy rájöttem mit is művel. Talán az még jobban meglepett volna, ha ismét a szófáján találom magamat meztelenül, de még rajtam van a ruha, de még így is engem rajzol, ami egy egészen kicsit hízelgő.
- Tudod nem értelek, azt mondod, hogy nem maradhatok itt, most mégis itt vagyok. Na meg először ki kellett harcolnom, hogy lerajzolj, most pedig meg sem említettem és megteszed. Direkt csinálod ezt velem? - Még mindig nem moccantam meg, nem akarom elrontani a feltehetőleg újabb csodás képet rólam.
- Tudod most így, hogy jobban szemügyre vettelek hasonlítasz abból a gagyi sorozatból arra a gonosz hapsira. Bírom azt a pasit, még az is szexi, ahogy gonoszkodik. - Azt pedig inkább nem osztottam meg vele, hogy akármennyire is gonosznak látszik mégis annyira szeretni való.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 14.02.14 20:02

Freya & Marcus

- Ezt az intelligenciaszintedből vagy a domborulataidból adódóan kellene megállapítanom? - Fogalmazzunk úgy, hogy az utóbbi megjárja,  az előbbi pedig még hagy maga után némi kívánni valót. Meglehet, hogy huszonegy éves, sőt ennyit azért tudok róla, de számomra ez még semmit sem jelent. Nekem attól még ugyanúgy, ugyanolyan gyerek marad. Ami pedig a felfogását illeti arról egyáltalán nem lehetne azt mondani, hogy felnőtt. Sokkal inkább, hogy valahol fenn akadt a tíz éves kornál, amikor még a nem is igent jelenthetett. Könyörgöm, ne nekem keljen már megnevelnem. Harminc múltam, mégis még mindig tökéletes megvagyok egy hiszt zsák nélkül, nemhogy egyből húsz éveset kapjak. Előbb vonulnék a zárt osztályra, minthogy gyereknevelésre adjam a fejem. Akkor már inkább örüljek meg önszántamból, mint fokozatosan hosszú évek kemény munkájával érje el valaki más. Azt nem bírnám elviselni.
- Ez esetben már nagyon kilehetsz éhezve... Azzal is kezdhetted volna, hogy hisztizel, amikor huzamosabb ideig nem jártak benned. - Bevallom szórakoztat az elmélet, bár őt már biztosan kevésbé. számomra mégis ez jött le a szavaiból. Mintha érdekelne, hogy a kicsi unokahúgomat mi hozza lázba? Ha így lenne annak a legutóbb alkalommal utánajárhattam volna saját kezűleg is. De attól tartok ezúttal azt kell mondjam nem tudok segíteni a problémáján. Nem az esetem... De, pontosan az. Csak épp hisztis és elviselhetetlen.
- Ez is csak annak a jele, hogy untatsz már. - Ami annyit jelent, hogy már annyira sincs kedvem foglalkozni vele vagy inkább megtűrni s közelemben, mint eleinte. Nem értem mire volt ez jó, hogy miért kellett ezt csinálnia. Mindaddig olyan jó viszonyt ápolhattunk, amíg oda nem vágódott nyalizni. A fenének sem hiányzott. Már épp készültem volna lelépni. Természetesen akkor is csak rosszkor volt rossz helyen és derékba törte a szándékaimat. Hát, vannak dolgok, amik nem változnak.
- Én ilyesmit egy szóval sem mondtam. Te magad állítottad és fogalmam sincs miből gondolod. Te talán most meztelen vagy? - Eszem ágában sem volt levetkőztetni. Sőt, eszem ágában sem volt megengedni, hogy itt töltse az éjszakát. Erre tessék, elaludt a verandán. Ott mégsem hagyhattam egész éjszakára. De komolyan nem tudom hogyan lehetne még ennél is szánalmasabb.
- Művész vagyok, kissé részeg és unatkoztam arra várva, hogy felébredj és közölhessem veled, hogy a szívesség a részemről letudva és akár már mehetsz is, hogy teljesítsd az enyémet. - Közben azonban módosultak a körülmények. Mondjuk úgy megszállt az ihlet az alkohollal egyetemben. Szóval igen, lényegében kihasználtam a helyzetét.
- Te pedig az a szerencsétlen bige lennél belőle, akit felcsináltak? Jó kis szereposztás. Kár, hogy nem vagyok forgatókönyvíró. - Egy pillanatra abba kellett hagynom a rajzolást, mert furcsa mód megnevettetett. Abból a gagyi sorozatból arra a gonosz hapsira... De talán nem kellene ezt most tovább taglalnunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 15.02.14 8:25Marcus & FreyaMondhatom nagyon humoros volt ez a már majdnem sértő kérdése. De, már ezt meg szoktam tőle. Marcustól távol áll a kedvesség fogalma, őszintén meg is lepődnék, ha nem akarna újra és újra a büszkeségembe gázolni, elvégre nőből vagyok, ezért még szép, hogy az ilyeneken meg tudok sértődni, de azért mégis próbálom nem kimutatni. Nem kell neki tudnia a gyenge pontjaimat, így is mindig sikerül neki rá bukkannia.
- Jobban örülnék annak ha az intelligenciaszintemből jönnél rá, de nyilvánvaló, hogy előbb a domborulataim tűnnének fel neked. - Ez tény, nem pedig feltételezés. Mikor egy férfi egy nőre néz nem azaz első gondolata, hogy milyen intelligens, hanem, hogy hogyan tudná mi előbb ágyba vinni. Ettől viszont nekem nem kell tartanom, elvégre Marcus nem tekint rám nőként, sokkal inkább problémaként. Erre már sikerült rá jönnöm, nem is volt nehéz.
- Azt hiszem ez egyáltalán nem rád tartózik! - Kényelmetlenül érzem magam, mikor a szex téma felmerül, csak azért mert nem szeretném, ha megtudná, hogy még szűz vagyok. De, gondolom ezt ki sem nézné belőlem, mert viselkedésemmel nem azt sugallom felé, hogy mennyire ártatlan kislány lennék. Egyszerűen csak nem akarom, hogy tudja, mert belőle kinézném, hogy jól szórakozna ezen az információn.
- Oh, ez esetben én kérek elnézést. - Még ha komolyan is gondolnám... Untatom? Talán ha nem mindig saját magával lenne elfoglalva, akkor észre venné, hogy milyen jó társaság vagyok, akivel biztosan jól tudná magát érezni. Azt hiszem elegendő időm lesz most arra, hogy be tudjam neki bizonyítani, hogy nem vagyok annyira rossz, amilyennek hisz, talán sikerülni is fog.
- Mégis miből gondolhattam? Találtam pár rajzot, amin csak is meztelen nők voltak, ebből kifolyólag azt hittem, hogy csak aktokat rajzolsz. Nem, nem vagyok meztelen, de már nem kell a képzelőerődre bíznom magam. - Ezzel arra céloztam, hogy már látott ruha nélkül, ezért nem kell elképzelnie, hogy milyenek lehetnek meztelen idomaim. Még is inkább nem akarok erre gondolni, mert végül zavarba jövök.
- Majd ha reggel lesz, akkor hagylak magadra. - Nem tudom mennyi lehet az idő, hogy meddig aludhattam, de van egy olyan sejtésem, hogy még nagyon messze van a reggel. Ha minden jól megy, akkor kibírjuk ezt is, erősen bízom ebben. Végtére is nem lehet olyan rossz egy éjszakát nála tölteni.
- Ki sem néztem volna belőled, hogy te is nézed. - Ez viszont tényleg meglepett. Eddig nem sokat hallottam nevetni, de ilyenkor nem tűnik annyira gonosznak, sőt nagyon is aranyosnak tartom, csak meg ne tudja.
- Szóval meddig kell még mozdulatlannak lennem? - Nem igazán megy nekem az, hogy huzamosabb ideig egy helyben tudjak maradni, most viszont mégis megteszem, nem akarom elrontani a mesterművét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 03.03.14 18:34

Freya & Marcus

- Ha valakinek ekkora feneke van, az nehezen is kerülné el mások figyelmét. - Az ekkora alatt természetesen arra céloztam, hogy nagynak találom, de a félreértések elkerülése érdekében illusztráltam is a gömbölyded testrészét, csupán a hatás kedvéért nagyítottam a méretén, amikor a kezemmel vázoltam. Pontosan tudom, hogy egy nő milyen érzékeny tud lenni ilyen téren, ha az adottságairól van szó, bár ha reálisan nézzük fenékben akkor is bőkezűbbek voltak vele, mint a mellbőségében. A nyelvét viszont alaposan felvágták. Azzal bánhattak volna óvatosabban is.
- Már hogy is ne tartozna? A nagybátyád vagyok. Vigyáznom kell rád a tudtodon kívül is. - Persze mindketten tudjuk, hogy semmi ilyesmi sem áll szándékomban. A gondolattól is irtózom. Én egyébként sem vagyok jó az ilyesmiben. Nem tudom hogyan kell valakivel törődni. Ez egyszerűen nem nekem való és ezt sehogy sem tudom megértetni vele, hogy csak neki lenne jobb, ha nem kérne ebből.
- Miért érdekelne? Én csak egy dolgot kértem tőled, de arra is kénytelen voltál. - Szóval, maradjunk annyiban, hogy egyikünk sem tagja a szeretet szolgálatnak a jelek szerint. Én szeretnék tudomást sem venni róla, ő pedig nem fogja feladni. Rettenetesen utálom, mikor valaki megpróbálja rám erőltetni magát és az unokahúgom most pontosan ezt teszi. Különösen idegesítő egy tulajdonsága és elég valószínűnek tartom, hogy már nem is fogja kinőni. Fogalmam sincs kire ütött ez a lány... De megértem a bátyámat, most már túl késő lenne letagadni, még akkor is ha az asszony félrekefélt.
- Hízelgő gondolat. De tudod hasonlóképp ők maguk vállalták a dolgot, annyi különbséggel, hogy... Azt hiszem ez nem az én feladatkörömbe tartozik. Maradjunk annyiban, hogy szexért és a rajzaimért még sosem fizettem. - Igen, voltak akik hasonlóképp ráakadtak a rajzaimra, mert egy óvatlan pillanatomban szem előtt felejtettem őket, majd egyszerűen csak ők is szerettek volna egyet, egy egyedi darabot. Nekem soha senkit sem kellett külön felkérnem erre vagy pénzt felajánlanom azért, hogy modellt álljon. Ennyire azért nem veszem komolyan. Számomra ez csupán csak egy fajta időtöltés, nem több.
- Nem is, de attól még tudhatom mire épül fel a történet, vagy nem? - Ebből kifolyólag sajnálattal kell közölnöm, hogy nem fogunk közös filmmaratonokat rendezni a kanapén pattogatott kukoricát majszolva egészen hajnalokig.
- Ha már így kérded a legjobb lenne talán, ha egészen reggelig úgy talán nem zavarnál és észre sem venném, hogy itt vagy. De még így is jó ideig, mert amint láthatod a művész kissé spicces állapotba került és nem szívesen sietné el a remekművét. De ha ezt betudom fejezni úgy, hogy nyugton maradsz, akkor esetleg megengedem, hogy itt maradj. - Ami biztos, hogy ezentúl elzárva fogom tartani a mappáimat, hogy többször ilyesmire ne legyen példa. Most viszont túlságosan leköt ez a munkám és már épp kezdtem belemerülni. Kellett neki felébrednie.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 05.03.14 16:57Marcus & FreyaEgyszerűen imádom, mikor sérteget, természetesen nem fogom a szívemre venni. Mondjuk én meg vagyok elégedve az adottságaimmal, neki pedig nem szeretnék megfelelni. Arról pedig végképp nem tehetek, hogy nagynak tartja a fenekemet. Ez a privát véleménye, amit talán jobb lett volna, ha megtart magának, mert erre aztán tényleg nem voltam kíváncsi.
- Ez igazán kedves volt, még tőled is. - Annyi mindent hozzá szerettem volna vágni, de inkább alsó ajkamra haraptam, hogy még véletlenül se hagyja el semmi olyasmi a számat, amivel még több olajat tudnék önteni az amúgy is körülöttünk perzselő tűzre. Még ennek ellenére is tudok vele szimpatizálni, pedig nagyon azon van, hogy ennek az ellenkezőjét érje el nálam. Próbálkozzon csak, én bírom a strapát.
- Ez rettentően rémes, még viccnek is. - Na, még ha el is hinném mindezt. Tudom, hogy nem komolyan mondta, mert egyáltalán nem szeretne velem törődni. Még ha ez igaz is lenne és tényleg törődne velem, akkor sem avatnám be a szexuális életembe, már ha egyszer nekem lesz olyan. Nem azt mondom, hogy nem hiányzik az erotika az életemből, de nem akarok meggondolatlanul valakivel lefeküdni csak az élvezetért. Mert tudom magamról, hogy biztosan megbánnám.
- Biztosan nem véletlenül... - Nem igazán tudok már ehhez mit hozzáfűzni, de azért szeretném, hogy az utolsó szó az enyém legyen.
- Pedig kinéztem volna belőled, hogy prostikra költöd a pénzed. - Való igaz, hogy kinézném belőle, de nagyon is jól néz ki ahhoz, hogy fizessen az élvezetért. Inkább mondhatnám úgy is, hogy túl jó néz ki ahhoz, hogy bárki ellen tudna neki állni. Nagyon férfiasnak tartom és biztosra veszem, hogy ha nem lenne a bácsikám iszonyúan vonzódnék hozzá. De, kénytelen vagyok rá nem férfiként tekinteni, nem szabadna vonzónak találnom.
- Ezek után valahogy nem tudom elhinni neked, hogy nem nézem. - Szerintem nézi, mikor nincs jobb dolga, persze nem azt mondom, hogy fanatikus rajongó, de azért mégis tudja, hogy miről is van szó.
- Akkor esetleg nyugton maradok, ameddig rajzolsz. Nem akarlak siettetni, de már nehezemre esik ebben a pózban maradni. - Ivott egy keveset és már is kedvesebb lett velem, talán legközelebb egy üveg itallal nézek be hozzá, hát ha akkor nem lenne velem ennyire ellenséges.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 07.03.14 22:37

Freya & Marcus

- Mindig is szerettem ki tenni magamért, bár az igazat megvallva most nem akartam. - De úgy tűnik mégis csak sikerült. Bár mindketten tudjuk, hogy a legkevésbé sem volt kedves, vagyis épp annyira volt az amennyire az várható volt tőlem. De persze ennél sokkal figyelmesebb is tudtam volna lenni, ha hozzáteszem, hogy a feneke nagy, a mellei viszont lehetnének nagyobbak és kerekebbek, de így legalább azt is láthatjuk, mely területen volt bőkezűbb és melyen fukarabb a természet hozzá.
- Azt hiszem valami ilyesmi is lett volna a célom, de van egy olyan érzésem, hogy még így sem sikerült kellőképpen elrémítenem téged magamtól. - Sőt, kizárt dolognak tartom, hogy ennyivel összejött volna, ha eddig nem sikerült... Azt sem tudom egyáltalán mivel volt balszerencsém felhívni a figyelmét, hogy így minden áron megakarjon ismerni. Valahogy nem tudom azt elhinni neki, hogy ennyire meghatották volna az események, hogy egy haláleset kellett ahhoz, hogy kiderüljön vagy egy nagy bátyja. Ami nincs és soha nem is volt az egyszerűen nem tud hiányozni.  
- Miért nem tudom elhinni neked, hogy téged kizárólag csak a rokoni kapcsolatunk ápolgatása foglalkoztat? - Miért is nem? Mert eddig is olyan jól megvolt nélkülem? Nem állíthatja, hogy mindig is hiányoztam az életéből, hiszen sosem ismert, azt sem tudhatta, hogy egyáltalán a világon vagyok, most mégis úgy ragaszkodik hozzám, mintha mindig is elválaszthatatlan kötelék lett volna közöttünk.
- Akad jobb elfoglaltságom is. - Mint mondtam két dolog miatt nem vagyok hajlandó fizetni. Az pedig a szex és a művészet. A lotyókat egyébként is jobban kedvelem, mint a prostikat.
- Viccelsz? Nincs az a helyzet, amiben képes lennél nyugton vagy akár csendben maradni. - Jegyeztem meg hozzáteszem egy halvány mosollyal az arcomon. Az alkoholra sok mindent rá lehet fogni. De akkor is sokkal jobb volt, amíg aludt. Sőt, az lett volna a legjobb, ha reggelig szépen fel sem ébred. Arra meg végképp nem számítottam, hogy egész álló éjszaka boldogítani fog. Ezt viszont már ki sem bírnám józanul, akkor végül is jobb, hogy még idejében elkezdtem inni, legalább mostanra már hatni kezdett. Más magyarázatom nincsen arra, hogy most épp mit művelek. Nem mondhatnám, hogy gyakran csinálok ilyesmit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 09.03.14 16:14Marcus & FreyaAzt hiszem most el tudok tekinteni attól, hogy ilyen cuki dolgokat mond rólam. Nem adok a véleményére, gondoljon rólam bármit. Mondja csak azt, hogy nagy fenekem van, vagy vastag combom, különösebben nem tud zavarni, hogy bácsikám ezzel is a türelmemet próbálja feszegetni.
- Mégis össze jött, gratulálni tudok hozzá. - Sőt, most meg is tapsolnám, de nem szeretném túlzásba vinni, még a végén túlságosan önelégült lenne.
Következő szavaira először csak egy mosollyal reagálok, majd miután megköszörültem a torkomat majd szólaltam.
- Tudod ez a fordított pszichológia nálam nem válik be. Először tudomást sem szeretnél venni a létezésemről, majd aztán azt hiszed azzal rám ijesztesz ha némi törődést szeretnél velem elhitetni. Szép próbálkozás mondhatom, de legközelebb esetleg valami mással is próbálkozhatnál, hátha hatásosabb lenne. - Nem várom el tőle, hogy törődjön velem, mindössze annyit szeretnék elérni nála, hogy ne legyen ennyire elutasító velem szemben.
- Nos, fogalmam sincs, hogy miért nem tudod ezt elhinni nekem. Mégis érdekelne, hogy akkor mit hiszel? Azt gondolod, hogy érdekelsz? Hogy úgy tekintek rád, mint egy férfira és meg szeretnélek kapni? Még ha ezt is gondolnád, azért valljuk be, hogy még tőled is túlzás lenne effélét feltételezned rólam Marcus bácsi. - El kell ismerni, hogy, mint férfi nagyon is jól néz ki, de inkább megpróbálnék arra koncentrálni, hogy mégis csak a bácsikámról van szó, ezért minden búja gondolatot ki kell vernem a fejemből, amik eddig felzaklatták elmémet.
- Mármint olyan jobb elfoglaltságra gondolsz, hogy egy kis időt tölthetsz az unokahúgoddal? - Villantottam felé egy pimasz mosolyt, közben pedig nagyon igyekeztem, hogy mozdulatlan tudjak maradni, habár szívesen kinyújtanám már végtagjaimat. Eléggé kényelmetlen és megerőltető neki modellt állni, jobban mondva feküdni, de különös mód ezzel is meglepett. Most nem is kértem rá, mégis rajzol, vajon ennyire megihlettem volna?
- Biztosan van olyan helyzet, csak még nem tudjuk miféle helyzet kényszeríthetne arra, hogy csendben és nyugton tudjam maradni. Mondjuk ameddig rajzolsz nyugton maradok, de csendben már nem fogok. - Ameddig rajzol, addig nem moccanok, hogy nehogy elrontsam a műremekét. Halkan felnevettem mikor eszembe jutott.
- Ha nagyon szeretnéd, hogy csendben és nyugton maradjak, akkor le kellene kötöznöd és a számat is bekötnöd. De persze nem akarok ötleteket adni neked, nehogy a végén még tényleg megtedd. - Fogkrém reklámba illő mosolyt villantottam felé, csak mert nem hinném, hogy valóban megtenné, amit javasoltam neki. Nem tenné meg, ugye?  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 15.04.14 15:30Freya & Marcus


  - Bármilyen csábító gondolat a vérfertőzés vissza kell utasítanom az ajánlatod, mert ahhoz, hogy ezt megtudjuk tenni akarnom kellene téged. - Külön erőfeszítésembe került magamban tartanom a fojtogató nevetést. Ennek a nőnek határtalan a képzelőereje, a merész feltételezéseiről nem is beszélve.Ellenben, nézzük... Én nem tapadtam rá, nem keresek folyton és erőszakosan a közelségét, nem hozom magunkat semmiféle összefüggésbe, nemhogy mocskos viszonyba. Ő a kezdeményező kettőnk közül nem többnyire, hanem mindig. Ezek után nem hiszem, nekem bármiből is ki kellene magyaráznom magam, csupán a valóságot próbálom lefesteni neki.
- De most, hogy velem is megosztottad miféle mocskos gondolatok uralják gyermeki elmédet kezdek aggódni érted. Nem kellene erről egy szakemberrel is beszéled, amíg nem késő? - Ez elképesztő, több mint nevetséges. Az elképesztő az, hogy fogalmam sincs mire alapozza a feltevéseit, hiszen ha annyira kívánatosnak találnám nem hagytam volna, hogy egyedül dobálja le a testéről az összes ruhadarabot. Viszont, ha ez az egyedüli támpontja ez megint csak zsákutca, hiszen másodpercek alatt történt minden... Lehetőséget sem adott arra, hogy megakadályozzam, hogy az utolsó ruhadarabok is lekerüljenek róla.
- Ez csak egy kényszerhelyzet, nem több. - Mert az unokahúgom egy számító kis szuka, akit most is csak azért vagyok kénytelen elviselni, mert aljas módon a verandámon felejtette magát és elaludt. Mégis mihez kezdtem volna vele? Nem igazán hagyott nekem más választást. De így legalább rajta tarthatom a szemem. Megkímélem magunkat attól, hogy ismételten olcsó kis tolvaj módjára keljen betörnie.
- Amíg aludtál minden tökéletes volt. Csendben is voltál, nem is mocorogtál túl sokat. Abszolút elégedett voltam veled. - Leszámítva bravúros módszerét arra, hogy nálam tölthesse az éjszakát. Ezzel már kevésbé vagyok megelégedve, de csak idő kérdése, hogy erre is találjak egyfajta ideiglenes megoldást.
- Átgondolandó... - Tekintettem fel rá egy pillanatra a munkámról, de már ismételten bele is merültem. Esküszöm, nagyon is csábít a gondolat, utána esetleg levinném a pincébe, reggel pedig felhoznám ezzel mindkettőnk vágya teljesülne. A házamban tölthette az éjszakát, mégis olyan észrevétlen volt, hogy hasonló körülmények között bármikor szívesen látom.
- Ha azt akarod, hogy befejezzem, akkor kérlek hunyd le a szemed, lazítsd el az arcod, ne mosolyogj. Nem tudok félig alvó, félig pedig ébren lévő képet alkotni. - Tényleg sokkal kedvemre valóbb volt a helyzet, amíg aludt. Mégis mi mindenre kellene még számítanom a mai éjszakától, mert lassan nagyon is afelé közelítünk.Made by Mira  ˆ@ Specto.  2012.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 18.04.14 4:29Marcus & FreyaHibáztam akkor, mikor ilyen erőltetett tempóban akartam haladni. Hiba volt, hogy meg akartam ismerni, de hát én már csak ilyen kíváncsi vagyok. Csupán tudni akartam, hogy milyen a hirtelen felbukkant bácsikám.
- Először is, csak, hogy tudd sosem feküdnék le veled, másodszor pedig nőből vagyok, ezért sértő, hogy efféléket hangoztatsz rólam. Az egy dolog, hogy nem vagyok az eseted, sőt nem is kell velem szimpatizálnod, pláne nem akarni engem, de azért legyél szíves ne úgy tekinteni rám, mint egy leprásra. Még a végén kiderül, hogy annyira ocsmánynak tartasz, hogy undorodsz tőlem. - Marcus megnyerő külseje tényleg ilyen személyiséget rejtene? Mert eddig csak egy oldalát mutatta meg nekem, az pedig a bunkó oldala volt, mégis vagyok annyira elcseszett, hogy még mindig érdekel.  
- Mi volt rólam az első gondolatod mikor megláttál, mikor még nem tudtad, hogy ki vagyok? - Tettem fel kérdésemet, de részemről ostobaság lenne azt hinni, hogy őszinte választ fogok tőle kapni, vagy talán tévednék? Megannyi megválaszolatlan kérdés kavarog bennem, amikre még nem sikerült választ kapnom.
- Szerintem már ezzel elkéstem, nem gondolod? - Cinikus mosolyommal tettem fel kérdésemet. Valójában nem hiszem, hogy tényleg szakemberhez kellene fordulnom, nem érzem úgy, hogy bármi bajom lenne.
- Sajnálom, hogy ezt kényszerhelyzetnek érzed, de megnyugtatlak, többet nem hozlak efféle helyzetbe. - Sőt, szerintem többet nem is fogom felkeresni. Ez lenne az a bizonyos utolsó alkalom, utolsó esélyem, hogy valamennyire megismerjem, mert aztán nem leszek hajlandó ismét felkeresni. Már így is eléggé tudtomra sikerült adnia, hogy nem érdeklem, hogy jobb volt nélkülem az élete. Viszont arról egyikünk sem tehet, hogy kiderült, hogy rokoni szálak kötnek minket össze.
- Odakinn is hagyhattál volna, semmi és senki sem kényszerített arra, hogy amíg alszok behozz. Mégis megtetted, akármennyire hihetetlen mégis van benned némi gondoskodó hajlam. - Elhiheti, hogy én sem úgy terveztem, hogy amíg várakozok elalszom, de túl fáradt voltam ezért valahogy sikerült. De arra nem kényszerítettem, hogy behozzon és lefektessen a szófára, ezt saját akaratából tette így, pedig volt választása.
- Nem tennéd meg. - Hogy ebben miért vagyok ennyire biztos? Még én sem tudom, egyszerűen érzem. Marcus sok mindenre képes lenne, de kizártnak tartom, hogy tényleg kezemet lábamat összekötözve, bekötné a számat is és levinne a pincébe, ahol egyáltalán nem tudnám zavarni. Ennyire csak nem lehet gonosz.
- Értettem főnök. - Szeretnék minél előbb túlesni azon, hogy lerajzol, ezért engedelmesen követtem az utasításait. Lassan már a túlzott mozdulatlanság végett nem érzem végtagjaimat, ezért tényleg remélem, hogy mihamarabb végez a rajzolgatással. Különös, először rá kellett vennem, hogy tegye ezt meg, most pedig kérés nélkül teszi. Áh, sosem fogok rajta kiigazodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 05.05.14 20:04Freya & Marcus


  - Nyilvánvalóan eltérő nézeteket vallunk arról, hogy egy nő mitől lesz nő... De elárulom nem attól, hogy képes hisztizni. De ha nem tetszik ahogy viszonyulok hozzád, ahogy beszélek veled, akkor reményeim szerint megtalálod a kijáratot, épp elégszer tessékelted már be magad rajta. Kifelé is megtehetnéd. - Nem bonyolult. Egyszerűen csak visszafelé kellene megtennie ugyanazokat a lépéseket, amelyek befelé vezették. De még csak nem is attól fogom nőnek tekinteni, hogy kis tolvajként oson be hozzám, amit utoljára néztem el neki, mert hihetetlenül gyerekes módszer volt... A dorgálást pedig meghagynám a büszke szülőknek.
- Kollektívan senki sem érdekelt. Magától értetődően ebben a csoportba beletartozol. Nem volt véleményem, de azóta csak még rosszabb lett a helyzet. Szóval, egyértelműen hiba volt odajönnöd hozzám. - Most mégis a melyik igazságot szerette volna hallani? A gyereket, a tinédzsert, a felnőttet vagy az igazat?
- Épp amikor egy szikrányi törődést kezdtem mutatni feléd... - Milyen sajnálatos. Én senkivel sem törődöm, hogy ezt bebizonyítsam, holnap felőlem aztán a lépcsőn vagy közvetlenül a bejárati ajtó előtt is aludhat, akkor sem fogom behozni, hogy itt tölthesse az éjszakát. Téved, ha azt hiszi, hogy az a fajta férfi vagyok, aki zsarolható.
- Nem gondolod, hogy ez már túl drámai is volt? - Már majdnem megindító, de azért tudtam uralkodni magamon, hogy ne lágyuljak meg. Az első gondolatom mégis az volt, hogy nem hiszem el. Én már ha kérdez valamit, annak sem adok hitelt, nemhogy a szavainak. Ha mondjuk egy hónapig nem keresne az elkövetkező időszakban... Túl szép is lenne.
- Valóban... Másfél percig a karjaimban tartottalak. Te pedig aludtál, még ki sem élvezhetted a pillanatot. - Komolyan csak az hiányzott volna még, hogy teljes hátralévő életemben hallgatnom keljen... Fogjuk inkább rá, hogy nem volt más választásom, mégsem vonszolhattam be. A karjaimba kellett vennem valahogyan, amit egyáltalán nem könnyített meg, szóval ha nem tudnám azt feltételezném, hogy végig fent volt vagy még álmában, öntudatlan állapotában is képes nekem keresztbe tenni. Én erről a nőről bármit kész vagyok feltételezni.
- Én a helyedben nem jelenteném ezt ki ilyen magabiztosan. Az első pillanattól fogva félreismertél... Ezt ne felejtsd el. - Nem, tényleg nem valószínű, hogy megtenném, de neki erről miért is kellene tudnia? Így is túl sokat feltételez a egymáshoz való viszonyunkról.
Még akkor is ha ez a papírlap valami egészen mást tükröz. Még eddig senkiről sem tudtam olyan rajzot készíteni, amivel maximálisan meglettem volna elégedve, de ez itt maga a tökély, ami még fontosabb, hogy ettől nem szándékozom megválni. Ez tetszik...
- Hamupipőke felkelhetsz. - Gondoltam ebből már érteni fogja, hogy elkészültem a remekművemmel, amiben egyébként is igényes vagyok, ittas állapotban pedig időigényesebb.Made by Mira  ˆ@ Specto.  2012.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 06.05.14 17:44Marcus & FreyaMeglepő módon most is olyan kedves velem, mint eddig szinte mindig. Addig örülök még csak szavakkal csapunk össze, mert mint az már kiderült sokkal, de sokkal erősebb nálam ezért csak a szópárbajban tudok érvényesülni.
- Megtehetném, de nem teszem meg. - Mondtam, miközben megvontam a vállam. Szeretek mindig jól időzíteni és szerintem annak, hogy kisétáljak az ajtaján még nem jött el az ideje. Mikor kivirrad akkor fogok szomorú búcsút venni. Legközelebb pedig megpróbálok távol maradni tőle.
- Már mindketten tudjuk, hogy hiba volt, de sajnos ezen már egyikünk sem tud változtatni. Nem mehetünk vissza az időbe, hogy vissza csináljuk. - Ez tény és való. Hibának hiba volt, hogy ott és akkor találkoztunk, de most valahogy mégsem tudom bánni, hogy megismerhettem. Az apja, vagy az én nagy apám hibája minden, de ezt mégis mi szenvedjük meg.
- Szerintem csak színlelted. Eddig sem törődtél velem, ezek után sem hiszem, hogy fogsz, nem vagy az a típus. - Jobban mondva inkább nem lesz majd alkalma rá, mert nem fogok csak azért ismét bekopogtatni hozzá, hogy újra a képembe csapja az ajtót. Így is már éppen eleget tűrtem tőle, ennél többet már kötve hiszem, hogy képes lennék.
- Nem, majd drámai a búcsúzkodásunk fog lenni. Szerinted abban a pillanatban egy búcsú ölelés még szóba jöhetne? - Oh, távol álljon tőlem, hogy feszegessem a határainkat, már régen túlfeszítettem minden határt.
- Jobb is, hogy aludtam közben, mert nem hinném, hogy nagyon élveztem volna. - Felemel, behoz, majd letesz a szófára miközben alszok, ha alszok ha fenn vagyok ez akkor sem élvezhető dolog számomra.
- Marcus bácsi nagyon sok mindent kinéznék belőled, leginkább a rossz dolgokat, de az pozitívan meglepett, hogy tudsz rajzolni, sőt ilyen jól. Ezt nem néztem volna ki belőled. - Ahogyan azt sem, hogy ha elalszok majd egyből elkezd lerajzolni, mikor emlékeim szerint néhány napja erre alig tudtam rávenni, jobban mondva még meg is zsaroltam egy képért.
- Na végre. - Felkelve a szófáról kezdtem nyújtózkodni, jó volt végre elzsibbadt végtagjaimat kinyújtani. Egy örökkévalóságnak tűnt az, amíg egy helyben kellett feküdnöm.
- Esetleg láthatnám? - Megindultam felé kíváncsian, látni akarom, ha már a kép engem ábrázol.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 09.05.14 19:24Freya & Marcus


 - Akkor viszont kénytelen leszel elviselni a faragatlan modorommal együtt. - Nekem sem hagyott más választást. Kénytelen vagyok elviselni a pimaszságával, a hisztériájával és az összes többi idegölő tulajdonságával együtt. Igazán megtehetnénk egymásnak azt az apró szívességet, hogy nem találkozunk többet, ha egyszer csak a rosszat hozzuk ki egymásból. Ennek így sehogyan sem lehet jó vége.
- Nem is kell... Ezen még tudnánk a jelenlegi helyzetben is tudnánk változtatni, de valahogy mindig visszajössz hozzám. Nem tudsz meglenni nélkülem? Ennyire nem hiányozhatok. - Elismerem sosem voltam vele valami kedves, ebből kifolyólag képtelenségnek tartom, hogy az elméletemnek, amit az imént felvázoltam neki is lenne bármi igazság alapja. Még csak az hiányozna, hogy kiderüljön tényleg kötődik hozzám valami megmagyarázhatatlan oknál fogva. Azt hiszem abban a percben kapnék agyvérzést, de legkevesebb idegösszeomlást.
- Tényleg nem. De hogyan esett meg, hogy ezt végre beláttad? - Mert eddig nagyon is ragaszkodott a saját kis elképzeléseihez, hogy megtud váltani, mert a szándékai nagyjából felértek a megváltásommal. De mindezt persze teljesen hiába... Én sosem fogok törődni vele. Tény, hogy nem hagytam, nem hagyhattam odakint a verandán egész éjszakára, de azért ennyire mégsem kellene eltúlozni a dolgot. Nem fogunk belőle rendzert csinálni.
- Most ugye csak ugratsz? Ha eddig kibírtad, hogy nem ölelgettél, most is erősnek tudsz maradni. - Erősen bízom benne, hogy ezt megint csak egy rossz viccnek szánta. Valahogy nem tudom elképzelni a nagy drámai jelenetünket, miközben könnyes búcsút veszünk egymástól. Sosem volt az erősségem a túlzott ömlengés. Egyébként sincs semmi értelme hazudnom neki, mikor mindketten tudjuk, hogy nem fog hiányozni. Ellenkezőleg, lelkiekben már keresem a fűszoknyám az örömtánchoz.
- Jobb is, hogy aludtál, más különben hazáig húztalak volna a hajadnál fogva. - Megint csak felmerül a kérdés, hogy valóban megtenném-e. Nos, ha kellően felhúz előtte, akkor előfordulhat, hogy a hajánál fogva mutatok meg neki a megfelelő utat, amíg úgy nem dönt, hogy egyedül is menni fog.
- Ne felejts el, hogy minden pszichopatában van valami művészhajlam. - Jegyeztem meg egy sejtelmes mosollyal. A pszichopata elnevezés tőle származik, a feltevésem pedig valós alapú. Köztudott tény, hogy minden pszichopatának akad valami művészi érdekeltsége.
- Hogyne... Fáradj ide. - Ezután már ketten gyönyörködtünk a művemben, amit enyhén spiccesen rajzoltam... Még mielőtt arra gondolt volna, hogy megkaphatja már süllyesztettem is bele a rajzmappámba.  Made by Mira  ˆ@ Specto.  2012.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 10.05.14 14:08Marcus & FreyaIgaza van, kénytelen vagyok elviselni. Ha minden igaz, akkor ez az utolsó alkalom, hogy el kell viselnem, ahogy neki is engem. Belátom végre, ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Egy próbát, na jó több próbát is megért, de egyik alkalommal sem értem el nála a kívánt hatást. Még mindig úgy tekint rám, mint egy betolakodóra, aki csak úgy betoppant az életébe, mintha engem hibáztatna olyan dolog miatt, amiről nem is tehetek.
- Eddig is sikerült valahogyan meglennem nélküled. - Sőt, ezek után is megleszek nélküle, idővel biztosan elfejtetem, hogy úgymond van egy bácsikám. - Mindössze kíváncsi voltam rád, de nyilvánvaló, hogy ez a kíváncsiság nem kölcsönös. - Tényleg érdekelt, hogy ki lehet azaz ismeretlen férfi, de Marcus ennél jobban akarva, akaratlanul sem lehetne velem szemben elutasítóbb. Nem toppanhatok be az életébe hetente, hogy hát ha változott a helyzet és valamiféle érdeklődést mutatna felém. Be kell látnom éppen itt az ideje, hogy feladjam.  
- Nem vagyok ostoba, még ha ezt is hiszed rólam. Ezt már régen beláttam, de eddig nem akartam elfogadni a nyilvánvalót. - Lényegében tömören és röviden erről lenne szó. Ő nem lesz sosem olyan figyelmes és törődő velem szemben, hogy mondjuk tudja mikor van a születésnapom és ajándékkal lepne meg. Ezt nem is várnám el tőle, kevesebbel is beérném, de tőle még azt a kevéske kis törődést sem fogom megkapni.
- Ne már! Tényleg nem kapnék egy búcsú ölelést annak fényében, hogy talán akkor lássuk egymást utoljára? - Szerintem tényleg nem kellene számítanom tőle búcsú ölelésre, sőt még pacsira, vagy kézfogásra sem. Mindössze csak kisétálok az ajtón, Marcus pedig utánam el is barikádozza magát, hogy még véletlenül se forduljon meg a fejemben, hogy visszajönnék hozzá. Erős leszek, ellenállok a csábításnak, nem jövök vissza.
- Ezért kedvellek annyira, hogy ilyen kedves vagy velem. - Nem komolyan mondtam. Még bele gondolni is fájdalmas, hogy tényleg képes lenne a hajamnál fogva hazáig rángatni. Most már egészen biztos, hogy Marcus ön és közveszélyes. Talán még álmomban képes is lenne megfojtani, de akkor felmerül a kérdés, hogy eddig miért nem ölt meg? Nos, a válasz egyszerű. El volt azzal foglalva, hogy rajzoljon, és elszalasztotta az alkalmat.
- Ebben igazad van. Látva az eddigi rajzaidat benned nem kevés művészhajlam van. - Tudom én mondtam rá azt, hogy pszichopata, de most már nem vagyok annyira biztos ebben. Én is tévedhetek.
- Ez gyönyörű. - Mármint nem magamra mondtam, hanem arra, ahogyan sikerült lerajzolnia. Minden apró kis részlet annyira pontos, kidolgozott.
- Megtartod? - Hatalmas szemekkel meredtem rá, ahogy az engem ábrázoló rajzot eltette a mappájába. Én már lassan tényleg nem értem, hogy mit és miért csinál. Azt gondoltam volna, hogy inkább oda adná nekem, mint hogy legyen bármi olyan is nála, ami rám emlékeztetné.


A hozzászólást Freya N. Bosworth összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 16.05.14 3:26-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
215
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
35TémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 15.05.14 0:29Freya & Marcus


 - Nagyszerű... Örömmel hallom. - Ha eddig is olyan jól megvolt nélkülem, akkor még kevésbé világos a számomra miért kellett felrúgni ezt az idilli egyensúlyt. Nem panaszkodom. Nekem sem volt hiányérzetem. Most viszont van... Ahogy belőle is kezd sok lenni. Úgy érzem rám telepszik, ez pedig egyetlen nőtől sem vagyok képes elviselni.
- Ne sajnáld kicsi unokahúgom. - Fogunk csak mindent a pocsék időzítésre? Talán ha tíz évvel előbb ismerjük meg egymást, ma jobb viszonyt ápolnánk? Nem hiszem... Valószínűleg még jobban gyűlölném, amiért alapjaiban vágott taccsra mindent körülöttem. Még mindig, most is úgy érzem, hogy elvett tőlem valamit, amit már sosem fogok visszakapni.
- Gratulálok a sikerhez. Bízom benne, hogy máris boldogabb vagy. - Én akkor leszek boldogabb, amikor végre nem csak beszélünk minderről, hanem tényleg végleg távozik, kisétál az életemből azon az ajtón és többé nem kopogtat be rajta. Nem voltam rá kíváncsi, de megismertem. Nem volt választásom. Mit mondhatnék? Gazdagabb lett az életem? Meglehet - csak épp még nem tanultam meg értékelni -, de egy biztos, hogy egyelőre nem szeretném tovább gazdagítani vele. Semmi szükség sem volt erre a felhajtásra kettőnk között és lássuk be... Eléggé csúnyán bebukott ez az ismerjük meg egymást családi projekt. Talán a nagy közös családi ebédek hiánya az oka mindennek.
- Csak ne várd tőlem, hogy elérzékenyüljek. - Mert ha arra várunk, akkor félő, hogy sosem fog elmenni. Nekem viszont máris írhatják ki az utalót az idegosztályra, bár esélyes, hogy a mi helyzetünkön már a sokk terápia sem segítene. De majdcsak kikúrálom magam valahogyan. Már régen szerettem volna, hogy véle legyen ennek az egész cirkusznak. Túlságosan optimista voltam mikor azt hittem a temetéssel mindent lezárhatunk.
- Ugyan kérlek... Zavarba hozol. - Tagadhatatlanul merő csupa báj és kedvesség vagyok. De hozzá teljesen mindegy hogyan viszonyulok, ha egyszer sehogyan sem képes felfogni, elfogadni, hogy az lenne a legjobb, ha mi is meghalnánk egymás számára. Tudom, tudom... Most meg túl drámai voltam.
- Fraya, még a végén tényleg elpirulok. - Elmosolyodva néztem fel rá egy pillanatra, bár fogalmam sincs mi akart ez lenni... Se a mosoly, se az ártatlan kis megjegyzése. De kivan zárva, hogy most túlzásba vigyem, még a végén meggondolja magát, hogy neki mégis csak szüksége van a bácsikájára. Helyben kapnék agyvérzést az örömhír hallatán...
- Ehhez nem fűznék hozzá semmit. - Reményeim szerint nem is fog faggatni, most az egyszer jobb is, ha nem részletezem, hogy mi a gyönyörű, ugyanakkor mondhattam volna egészen őszintén azt is, hogy én csak azt rajzoltam le, amit láttam, ami előttem volt. Ez nem trükk, nem ámítás.
- Kizárt, hogy ezt kiadjam a kezemből. Ez marad... Amit akartál, ha jól emlékszem kizsaroltad belőlem, megcsináltam neked. Ez az enyém... És még ruha is van rajtad. Ez máris több, mint amit a többi nő elmondhat magáról ebben a mappában. De inkább áruld el mi a következő napirendi pont, ami közelebb visz engem ahhoz, hogy megszabaduljak tőled? - Álltam fel eddigi helyemről, hogy közelebb léphessek hozzá. Csak essünk túl rajra minél gyorsabban, utána esetleg merő hálából az ölelés is belefér, bármi...Made by Mira  ˆ@ Specto.  2012.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
181
Join date :
2013. Aug. 23.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus 16.05.14 4:31Marcus & FreyaEddig megéltem huszonegy évet és nem mondanám, hogy eddig bárkit is hiányoltam volna az életemből. Aki nem az életem része az hiányozni sem tud, nincs igazam? Kiderült, hogy van egy bácsikám, ezért szerintem érhető, hogy szeretném megismerni, de mivel ez az érdeklődés nem kölcsönös, ezért nincs mit tenni, ki kell lépnem az életéből. Most már biztosan hiányozna, mert akármennyire is gonosz és ördögi azért mégis csak a vér összeköt minket.  
- Nocsak! Már odáig jutottunk, hogy kicsi unokahúgomnak hívsz? - Természetesen nem ez lett volna a mondandójában a lényeg, de rossz szokásom, hogy mindig azt ragadom ki, ami felkelti az érdeklődésemet.
- Ennél azért jóval több kellene ahhoz, hogy boldog legyek. - Tartva egy kis hatásszünetet ismét megszólaltam. - Neked az életed attól jobb lenne, ha kisétálnék az ajtón és soha többé nem találkoznánk? Bármivel is jobb lenne ettől az életed? - Mert az én nézőpontomból nézve nem igazán változna az élete, de talán erről Marcusnak egészen más a véleménye.
- Nem várom el tőled, hogy elérzékenyülj, mert szerintem nem is lennél rá képes. - Annyira keménynek és szívtelennek hiszem, hogy szerintem a sírás ismeretlen fogalom számára. Én gondolom csak ilyennek, vagy tényleg ilyen lenne?
- Nem hinném, hogy pár kedves szótól zavarba tudnálak hozni, ha már a meztelen látványomtól sem jöttél zavarba. - Sőt, attól inkább én jöttem zavarba, de látva a kész munkáját nagyon is megérte előtte mezítelenre vetkőznöm. Ki sem néztem volna belőle, hogy ennyi tehetség szorult belé.
Ezt most csak hallucináltam, vagy ez a pillanat tényleg megtörtént? Mikor mosolyogva nézett fel rám csaknem olyan volt, mintha más ember lenne, mert eddig csak a savanyú ábrázatát láttam. Most tűnt fel csak igazán, hogy milyen aranyos, mikor mosolyog.
- Ki is bírod, hogy tényleg ne? Mert eddig mindenről nagyon is megvolt a véleményed. - Ezért olyan különös, hogy most inkább úgy dönt, hogy hallgatna erről.
- Tényleg azt akarod, hogy nálad maradjon a rajz, ami engem ábrázol? Azt ne mondd, hogy szeretnéd, hogy legyen bármi olyan a lakásodban, ami rám emlékeztet. - Jogában áll megtartani a rajzot, nem fogok ennél jobban erősködni, hogy adja inkább nekem, még akkor sem, ha tényleg nagyon tetszik.
- Kisajátíthatnám a fürdőszobádat míg lezuhanyzok? Nálam ez lenne a következő napirendi pont. - Hoztam magammal váltásruhát, csak pizsit nem, de sebaj, majd alszok valamiben, remélhetőleg most már egy kényelmes ágyban. Miért van egy olyan sejtésem, hogy nem adná nekem át az ágyát? Aludjunk együtt, egy ágyban az "ellenséggel?" Inkább alszok vele egy ágyban, mint a szófán, ami alváshoz kényelmetlen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Beauty and the Beast - Freya & Marcus

Vissza az elejére Go down

Beauty and the Beast - Freya & Marcus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Similar topics

-
» The beauty and the beast - Schneizel & Malachy
» Beast Boy
» she beast Ꮚ

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Marcus Finn Redford lakása-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához