welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Benjamin Price
12.08.18 10:21
Graham & Hayley
Hayley Woodson
28.07.18 12:31
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Emily Hastings
 
Simon Whitlock
 
Benjamin Price
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Kislány vs Öreg róka

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Kislány vs Öreg róka 01.01.14 0:46

– Édes Istenem! – Csattantam fel, mikor édes kis kezei megint átlépte a határvonalat és kényes területekre tévedt, az én legnagyobb bánatomra és egyben legnagyobb örömömre is. Egyáltalán nem szívesen csavarodtam volna fel valamelyik oszlopra, mert hát igencsak elterelte a figyelmemet a vezetésről, könnyebb lett volna valahol leállítani az autót és itt folytatni, amiért most egy kicsinek mondható helyre vagyok bezárva vele, aztán pedig szépen kitessékelni a járműből és elhajtani – ennek a gondolata meglepően nagy örömmel töltött el, főként mert akkor legalább rohadt nagy unalomban kellett volna haza vezetnem. – Ha még egyszer eltéved a kezet, esküszöm, hogy nagy bajok lesznek. – Határozottan fenyegetésnek szántam, miután ismételten megragadtam a kezét és tettem vissza az ő térfelére, immáron nem először, de a kisasszony igencsak nyughatatlannak tűnt, hiába prédikáltam neki, egy idő után már én is rájöttem, hogy teljesen fölöslegesnek bizonyul. Más talán megértette volna, de ő inkább egészen egyszerűen nem akarta tudomásul venni, hanem inkább játszotta a piszkos kis játékait, akármennyire is veszélyes volt, és ez különösen tetszett, amit persze újabb káromkodás sorozatok követtek és nagyjából egész úton, így ment, gyakorlatilag minden perccel egyre "rosszabb" lett, ahogyan elértük a lakásomat, mert nehezemre esett lehűteni magam, akár csak egy pillanatra is – főként, mert nem is hagyta, ráadásul félig meddig feszülő nadrággal az ember nem szívesen megy emberek közé, hát még olyanok közé, akik cuccot adnak el neki, így miután kiszálltam a kocsiból, jó néhány percet egy helyben ácsorogva kellett töltenem, hogy összeszedjem magam, annyira, hogy emberileg normálisnak tűnjek – akkora kudarcot nem vallottam ezzel kapcsolatban. Most azonban így a haza felé úton, talán a türelmetlenség miatt, már kezdett elviselhetetlen lenni, alig vártam, hogy a lakásom lágy ölén legyünk és jól megdugjam, aztán a következő dolgozatig útjaink külön válnak, legalább is elméletileg, de ez érdekelt most a legkevésbé.
A kocsit megállítottam a társasház egyik parkolójában – mert azaz idióta dagadék, már megint elfoglalta az én helyemet, hiába annak, hogy minden lakásnak megvolt a maga parkolója, szart rá, én meg majd egyszer a kocsijára fogok, ha ez a nyomorék így folytatja.
– Na gyerünk, kislány, megérkeztünk – közöltem az abszolút nyilvánvalót, teljesen feleslegesen miközben kiszálltam a kocsiból. Nem mentem vissza a csomagtartóért és vettem ki az anyagot, volt még fent egy kevés belőle, nem tartottam attól, hogy a nap folyamán még elfogy. Megvártam még ő is kiszáll és csak az után vágtam neki a lépcső háznak, miután átszeltük majdnem az egész parkolót, ami így az este közeledtével kezdett megtelni és meg sem álltam az ajtómig, nem erőltettem magamra nyugalmat, felesleges lett volna, igencsak felszította a tüzet az elmúlt fél órában és aligha lehettem volna nyugalmi hangulatban.
Miután bejutottunk a lakásba, bezártam magunk mögött az ajtót. Nem éppen a legnagyobb rend uralkodott, éppen csak annyira, amennyire az muszáj volt, de egy portalanítás ráfért volna a nappalira, nem beszélve a konyhában lévő mosatlan edényekről, amiknek meg nem ártott volna egy mosás.

//Bocsi, ez nagyon fos lett...//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Kislány vs Öreg róka 03.01.14 16:09

Fenébe az erkölcsökkel, na meg a józan ésszel! Már felesleges is lenne arra gondolnom, hogy mi lenne a helyes, mikor már a tanárom autójában ülök, ezelőtt pedig már a számmal sikeresen a csúcsra juttattam. Na meg viccnek is rossz lenne arra még gondolnom is, hogy ez mennyire túllép minden határon. Helyette inkább én szeretnék átlépni pár bizonyos képzeletbeli határt. Szórakoztat a helyzet, az hogy provokálhatom és élvezettel tölt el, hogy még erőfeszítésembe sem telik, de már Ben a nadrágját szűkösnek érezheti. Ha akarnám pár pillanat alatt olyan erekciót idézhetnék elő nála, hogy biztosan képtelen lenne tovább koncentrálni a vezetésre. Amikor kezem után nyúl és finoman céloz rá, hogy nem kellene ezt tennem vele egy kicsit sértettnek éreztem magam, már csak azért mert megfoszt a játékomtól. Végül is, már úton vagyunk. Reménykedjünk abban, hogy kibírom és nem teszek semmit meggondolatlanul.
- Mégis mi lenne, elfenekelsz? Lefogadom még azt is élveznéd. - Nem a bosszújától, avagy a büntetésétől tartok, inkább a saját épségem aggaszt, mert kurvára nem szeretnék egy közlekedési baleset áldozata lenni csak azért mert Ben agyából a vér mind a farkába tévedt, ezért nem tudott már az útra koncentrálni. Az út további részében próbáltam magam meghazudtolni és jó kislány módjára viselkedni, mondjuk úgy, hogy egészen jól ment. Amikor leállította az autó motorját nem kérdezősködtem, csak türelmesen várakoztam a kocsiban ülve. Legkevésbé sem tud foglalkoztatni, hogy miféle találkozója lehet, főleg nem az, hogy kivel. Engem csak a kis alkunk rám eső része foglalkoztat, ettől még nem fogok bele avatkozni Ben magánéletébe. Unalmamban egyik hajtincsemmel szórakoztam míg távol volt, de mikor újra vissza szállt és elindultunk egy szót sem szólt arról, hogy merre volt, rám pedig nem tartózik, hogy faggatózni kezdjek. Őszintén már egészen más dolgokon jár az eszem, ahhoz hogy most ilyenekkel foglalkozzak.
- Na végre! - Elégedetten mosolyogva pattantam ki az autóból. Mellette sétáltam egészen fel a lakásáig. Nem vártam nagy durranást, sőt még ennél jóval lepukkantabban képzeltem el a környéket, de viszonylag a lakása is rendben volt, már ami egy agglegényhez képest lehet. Hallottam kattanni a kulcsot a zárba, ezek szerint innen már nincs visszaút, nem mintha annyira szeretnék visszakozni.
- Szóval Mr. McCraige azt javaslom, hogy egyből térjünk a lényegre. - Apró léptekkel kezdtem hátrálni a lakás belseje felé, közben pedig pillanatok alatt kigomboltam magamon az inget, amit hanyagul ledobtam magam mellé. Az aprócska kis szoknyám is engedelmeskedett pillanatokon belül a gravitációnak. Talán fél perce sem, hogy megkérdeztünk, de máris fehérneműben tettre készen állok a lakásán, arra várva hogy a kedvére tegyek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Kislány vs Öreg róka 04.01.14 21:27

Az ajtó bezárásával gyakorlatilag minden folyamat visszafordíthatatlanná vált, de hogy őszinte legyek a látottak után erre kurvára nem vágytam, egy jó dugás talán nem egy akkora kérés –, bár alkalmanként az ember meglepődik, hogy egy-egy nő mennyire nem érzett rá még tíz év elteltével sem, hogy mi a lényeg: egy férfit normálisan kielégíteni, de néhány nőnek még ez is komoly problémát tudott okozni a harminc-negyvenes éveiben járni, merthogy sajnálatos módon bizony tényleg van ilyen és nem túlságosan jó tapasztalatok árán szereztem – volt egy eset, ami után egy életre elment a kedvem a szextől, de szerencsére nem tartott tovább ez az állapot két napnál, amiért most vagyok különösen hálás, mert egy ilyen pimasz kis csitritől abban az esetben, már akkor elmentem volna, ha egy kicsit többet mutat a domborulataiból – az meg igen csúfos leszerepelés lett volna, így azonban, hogy nem nélkülöztem és már nem is most történt az eset, nem izgattam magam lelkileg, hogy gáz lesz. Eddig nem volt, remélhetőleg ez után sem lesz, bár a kérdést hamar átgondoltam, minek miután még be sem érve a lakásba rögtön hátrálni kezdett és pár másodperccel később, pedig már egy szexi fehérneműn kívül nem takarta más kívánatos testét.
Lassan szívtam teli a tüdőmet levegővel, határozottan elégedettnek érezhettem magam, amiért a sors végre ilyen kegyes lapot osztott nekem – csak tudnám, hol a francba lesz meg ennek a böjtje, mert abban biztos voltam, hogy valamilyen úton módon meg fogom szívni, de egyelőre erre nem akartam gondolni, túlságosan is le törte volna a jókedvemet.
– Ha nem bánod, előbb kiélvezném rendesen a látványt, csak hogy unalmas óráimban ki tudjam élvezni az ilyen alkalmak adta pillanatokat és majd vénebb koromban legyen mire visszaemlékeznem. – Ha másért nem is, ezért mindenképpen megérte végig szenvedni az egész napot, ami leginkább csak töménytelen unalommal járt. Ha másért nem is érte meg az iskolában tanítani eddig, most végre meg lett a gyümölcse – ráadásul nem egy összenőtt, bozontos szemöldökű lány hozta fel ezt az ötletet, merthogy arra csak nagyon végszükség esetében mondtam volna nemet, de ebben az esetben tényleg nagyon tisztességesnek kellett volna lennem. A rohadt életbe is! Nem voltam az, szerencsére. Elégedett lusta vigyor kúszott a pofámra.
– Nézd el nekem, kislány, ma iszonyatosan lusta vagyok – vállammal az ajtó félfának támaszkodtam, kezeimet a zsebeim mélyére süllyesztettem – szóval, egyelőre a bizonyítás sora rajtad van. – Nem kételkedtem abban egy pillanatig sem, hogy bármilyen lépést tenne felém, az ő esetében ilyesmiről szó sem volt.
Kissé kihívóan emeltem meg a szemöldökömet, mintha csak így akartam volna ösztönözni, egy kicsit talán így is volt.
– Különben is, hova sietsz? Egy másik tanár is vár rád? – Végül még is ellöktem magam a faltól, szinte öreges tempóban csoszogtam elé, majd néztem le rá.
– Hadd lássam, milyen gonosz dolgokat tudsz még. – Ó, igen. Gonosz dolgokat. Nagyon, nagyon gonoszakat. Voltak sejtéseim, hogy milyen boszorkányos ötletei vannak még.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Kislány vs Öreg róka 09.01.14 21:56

Ez csak üzlet, semmi több annál. Lényegében mindketten jól járunk, kell ennél több? Semmi érzelem, csak pár menet vad szex, piszkosul ebben reménykedtem. Nem tűnik annyira unalmas embernek, hogy csak misszionárius pózban legyen hajlandó csinálni, teljes sötétben kizárólag csak takaró alatt. Mert bele ebbe bele gondolni is eléggé vágyromboló tud lenni. Én pedig nem vesztegetem egyikünk idejét sem, ezért is bújok ki egy szó nélkül a ruháimból, amik igaz eddig sem túl sok mindent fedtek belőlem. Hát ezzel nem a várt reakciót értem el nála, én naiv azt hittem, hogy kiéhezett vadállat módjára egyből rám veti magát, de ezek szerint ez még várat magára.
- Oh, csak nyugodtan élvezd ki a látványomat. - Hogy számára is teljes legyen az összkép szép lassan körbe forogtam, hogy kerek, feszes fenekemet is meg tudja csodálni. Így legalább tényleg lesz mire emlékeznie öregen unalmas pillanataiban. De még a java hátra van, le merném fogadni ha a későbbiekben rám gondolna nem egyből ez a látvány ugrana be neki, hanem azaz élvezet, amit majd az ágyban fogok neki nyújtani. Garantálom nem fog panaszkodni, én pedig jó kislány módjára nagyon is be fogom bizonyítani neki, hogy megérdemlem a jobb osztályzatot.
- Azt hittem nem is olyan régen sikerült már bizonyítanom. - Céloztam a tanteremben történt kis incidensünkre, amit tagadhatatlanul élvezett. Vajon azért nem akar még nekem esni, mert hezitálna? Nem hiszem, hogy annyira beszari lenne, hogy pont most gondolná meg magát mikor már felhozott a lakásába és nagyon közel állok ahhoz, hogy teljesen meztelen testemben gyönyörködjön.
- Nem szeretném vesztegetni a drága időnket, vagyis jobban mondva inkább az időt valami hasznos időtöltésre fordítanám. - Roppant humorosnak találtam mikor a másik tanár is szóba jött, ezen még el is mosolyogtam magam. Viszont most csak Ben az egyetlen tanár az életemben, akivel viszont kívánok folytatni. Neki persze nem kell arról tudnia, hogy nem először vetem be csáberőmet, ha jegyeim javításáról van szó.
- Nem, nem vár rám senki, de én csak rád várok. - Bele harapva alsó ajkamba néztem fel rá, mikor végre közelebb jött hozzám. Mégis mi tartott eddig?
- Akkor mi lenne ha beljebb invitálnál? Vagy esetleg itt a falnak nyomva szeretnél meggyőződni arról, hogy megérem a kockázatot? - Kockázatos is egy diákjával intim kapcsolatba kerülni, de mint mondtam én tartom a számat. Viszont Ben szinte már lenyögőűzően lusta, ezért kénytelen vagyok ismét a saját kezembe venni az irányítást. Ezért egészen közel lépve hozzá csókoltam ajkaira, felső testemmel érintve mellkasát. Közben azon voltam, hogy minél hamarabb megszabadítsam övétől, amit úgy oldottam meg, hogy miközben kicsatoltam hátrálni kezdtem, őt pedig finoman kényszerítve arra, hogy kövessen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Kislány vs Öreg róka 12.01.14 17:09

– Éppen azt teszem.
Kiéhezett tekintettel figyeltem, amint körbe fordult tengelye körül, s magamban kénytelen voltam megjegyezni, hogy igazán harapnivaló kis feneke van, s a látvány következtében kénytelen voltam egy durva mozdulattal rendre tenni a gatyámban megbújó merevedő szerszámomat és csakhamar realizáltam azt a tényt is, hogy ezt a kislányt a büdös életbe nem fogom elfelejteni, nem csak azért, mert tényleg szexi és ezzel él is, hanem mert jelen pillanatban kezdtem úgy érezni, hogy pillanatokon belül meg fog engem erőszakolni –, de üsse kő, hát ilyennek is elő kell fordulnia a szánalmas életemben, nem mellesleg pedig, erősen kétlem, hogy nem élvezném, ha elfenekelne.
Őszintén szólva azonban, most tényleg csak ki akartam élvezni az elém táruló igazán csodálatos látványt és éltem a lehetőségnél, hogy napvilágnál vagyunk, nem pedig a vak sötétben. Mi is lehetne ennél jobb? Nagyon semmi. Maximum, ha ketten lennének. De abban az esetben nem csodálkoznék azon, hogy a szívem mondaná be az unalmast.
Elég volt az utalása is arra, hogy a nyál összefusson a számba a gondolat hatására, hogy újra megtegye, és ha rajtam múlt, meg is fogja tenni – úgy bizony, nagyon, de nagyon sokat várok el azért a bizonyos jobb jegyért, talán túlságosan is sokat, de hát nem szabott határokat.
– Ja, hogy az már a bizonyítás része volt... – sóhajtottam fel tudálékosan. Tudtam nagyon is jól, hogy az volt, elvégre már ott bebizonyítani, hogy bizony nem lesz túlságosan nehéz megdolgoznia azért a jobb jegyért, én még is tagadtam, pedig a farkam cölöpként állt a gatyámban elég nyilvánvalóvá téve a kamuzásomat. Ez marhára nem volt fair dolog, mint ahogyan sok más dolog az életben, de ez most különösen nem volt az.
– Ez igazán hízelgő – szólaltam meg úgy igazán lustán, elnyújtva a szavakat, mintha egy istenverte szamár bégetett volna.
Lövésem sincsen, hogy hogyan bírtam eddig ennyire nyugodt maradni, de ez a nyugalom, amint a közelébe kerültem, úgy párolgott el, mint az oázis képzelete a sivatag közepén. Szilárd meggyőződésem volt, hogy még egy kicsit messziről kellett volna kiélveznem a látványt, de sajnos eszembe jutott, hogy lesz még egy-két ilyen alkalmunk együtt, lényegében emiatt is jöttem közelebb.
Nem bírtam megállni egy féloldalas mosolyt, miközben kezemmel végig simítottam borostás arcomon.
– Kislány, a kockázat részén már gyakorlatilag túl vagyunk, ha nem felejtetted volna el, nemrég még egy tanteremben illegetted magad és szoptál le. – Innentől kezdve gyakorlatilag, ki nem szarja le? Ennél rizikósabb már nem igazán lehetett volna sokkal több minden, csak ha egy osztályteremnyi tinédzserkorú előtt kezd el vetkőztetni.
– Most, hogy így mondod... ez a falnak nyomva dolog, nem egy rossz ötlet – gondolkoztam el hangosan, de különösebben nem védekeztem az ellen, mikor irányítani kezdett, sokkal inkább lekötött a csókja, meg hogy a melltartójával babráljak, hogy mihamarabb kezembe vehessem a telt halmokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Kislány vs Öreg róka 14.01.14 3:00

Perverz dolog lenne részemről, ha már csak annak a gondolatától is teljesen be vagyok gerjedve, hogy perceken belül az egyik tanárom fog megfektetni? Igaz, nem első eset lenne, mert volt már részem élvezni az irodalom tanárom rám irányuló figyelmét. Mégis úgy érzem, hogy ez jóval másabb fog lenni.  Már tekintetéből látni lehet, hogy mennyire vágyakozik utánam, ami nem is csoda azok után, hogy nem is olyan régen egy kis ízelítőben volt része, legalább nagyjából már sejtheti, hogy mire is kell számítania velem kapcsolatban. Mondjuk, a tanteremben történteket vehetjük előjátéknak is, mert most semmi kedvem felesleges köröket futni, inkább belecsapnék a dolgok közepébe. Tudom, hogy mit akarok és az a legszebb az egészben, hogy azt is tudom, hogy hogyan kaphatom meg. Másra sem vágyok most, mint egy jó szexre, amit még élvezni is tudok.
- Egy kis ízelítő, ha nem élvezted volna annyira akkor gondolom most nem is lennék itt, hogy megtapasztald milyen lehet annak a folytatása. - Tény, ha rosszul csináltam volna, vagy ha nem élvezte volna, akkor most nem lennék itt, de még mennyire tudta élvezni, még ha akarná akkor sem tudná letagadni. Én pedig ennek az egésznek a csábítás részét élveztem a legjobban. Ben nem adta annyira könnyen magát, eleinte megpróbált vágyai ellen küzdeni, de természetesen képtelen volt ellenállni csáberőmnek. Most pedig rajtam a sor, hogy bebizonyítsam neki, hogy mennyire jól tette, hogy nem tudott nemet mondani, na meg azért gondolom, hogy a jobb jegyért nagyon is bizonyítanom kell neki.
- Hm, az már számomra csak történelem. Viszont egy jó képű történelem tanártól hallottam, hogy a történelem néha megismétli önmagát. - Sejtelmesen mosolyogva egyáltalán nem burkoltan célzok arra, hogy ami a tanteremben történt az itt is megtörténhetne, sőt szerintem meg is fog történni. Vagyis itt már jóval több mindenre kerülhet sor.
- Esetleg, akkor még azt is kipróbálhatjuk. - Nem most, inkább más terveim vannak vele, mondjuk a hálószoba ágyát szeretném először kipróbálni, aztán pedig bármi szóba jöhet. Szeretem a változatosságot és a kreativitást, főleg ha szexről van szó. Nem vacakoltam sokat, csók közben kicsatoltam az övét, lehúztam a cipzárt és már a nadrágja meg is indult lefelé. Kezem betévedt alsónadrágjába, akaratlanul is bele mosolyogtam a csókba, mikor megtapasztaltam mennyire meredezik értem szerszáma.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Kislány vs Öreg róka 23.01.14 9:42

– Lehet, hogy csak fene jó kedvemben mondtam azt, elvégre elég kis ár egy egész jó szex egy ötösért cserébe. – Persze, mindez erős túlzás volt, elvégre már tapasztalhattam, ahogyan az édes kis szája a farkamon táncolt és marha nagy hülye – és persze felettébb erkölcs csősz – lettem volna, hogy ha nem megyek bele egy ilyen kedvezményes ajánlatba, ami lássuk be, hogy mindkettőnknek jó. Én kapok ingyen szexet, ő meg ezért cserébe ötös. Aligha jöhettem volna ki ebből sokkal jobban, ráadásul a kislány bizony tudta, hogy mit kell csinálni – szinte félelmetes volt, hogy alig huszonévesen vagy, hogy még annyin sem jobban tudta, hogy mi a teendő, mint egy nála kétszer idősebb, de jóval tapasztaltabb nő – ráadásul tagadhatatlan, hogy sokkal jobban is nézett ki, különösen ebben a szexi fehérneműben a nappalim közepén. Átkozhattam volna a sorsot, hogy így kibaszott velem, de nem tettem, mert most rohadtul szerencsésnek éreztem magam – de csak addig, ameddig eszembe nem jutott, hogy ha most lennék fiatal, mennyi dögös kis fiatal lányka lehetne körülöttem. A rohadt élet! Ilyenkor érzi az ember bizony, hogy már egy kissé túlkoros.
– Ó, szóval jóképű történelem tanár? – Vontam fel kérdőn a szemöldökömet, őszintén szólva erre nem különösebben számított, az pedig, hogy a saját mondatommal oktatott ki, amit gyakran használtam, még valamilyen szinten jó kedvre is derített, bár jelen pillanatban az tenne igazán boldoggá, hogy ha már javában az akció kellős közepén lennénk, teljesen meztelenül, ő felül én pedig alul. Szívesen legeltettem volna rajta a szemeimet, miközben rajtam lovagol. Már a gondolatra is keményebb lettem, amire ismételten csak lekáromkodtam Istent a mennyországból, miközben valahol azért reméltem, hogy nem a nappali közepére fog lezuhanni... Nem szívesen nyomtam volna hármasban vele, az olyan hangulatromboló lett volna. Pfej!
– Esetleg? – Hangom kérdő volt, főként azért, mert eddig én úgy tudtam, hogy én vagyok az, akinek a kérését kellene követni, márpedig most szívesen megraktam volna hátulról a kislányt, annyi mindent szerettem volna vele, hogy egy kezemen sem tudtam volna megszámolni, valószínű, hogy perverzióim határtalanok voltak, révén, hogy a Káma-szutrában nem volt annyi póz, amennyi felötlött hirtelen a fejemben. De persze, nem mintha amúgy azt különösebben bántam volna, hogy ő irányít, elvégre én adtam át neki ezt a jogot, meg különben sem állt szándékomban panaszkodni, főként, amikor keze ismét megtalálta a szerszámomat, amit vékony kis ujjaival ismét közre fogott, én meg nem bírtam megállni, hogy ne nyögjek bele abba a csókba. Átkozott kis fruska.
Miután leszedtem róla melltartóját egyik kezemmel közelebb húztam magamhoz, míg a másikkal egyik telt halmával játszadoztam, amit annyira szerettem volna a számba venni, hogy majdhogynem fizikai fájdalmat okozott, így elszakadtam tőle, majd a nyakán keresztül elindultam a kitűzött célhoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Kislány vs Öreg róka 30.01.14 23:54

Egyből az merült fel bennem, hogy ugye most Ben csak baszakszik velem? Még hogy kis ár az, hogy lefekszem vele a jobb jegy érdekében. Nem mondanám azt, hogy részemről ez hatalmas áldozat lenne, inkább azt, hogy ez az alku nekem kellemes, egyben hasznos is. Akárhogy is nézzük kettőnk közöl mégis csak én járok jobban.
- Tudod még meggondolhatod magad, de az értem ágaskodó farkad látványából ítélve nem hiszem, hogy megtennéd. - Mert nagyon is úgy adta elő mondanivalóját számomra, hogy mintha nem is lenne neki elég az, hogy lefekszem vele, hogy ötöst adjon. Abban pedig biztos lehet, hogy ha megpróbál átbaszni akkor többet nem fog megbaszni sem. Nincsen túl sok szabály az alkunkban, de ha szabályt szegne annak lennének következményei is. Nem vagyok egy buta liba, akivel kedve szerint játszadozhat. Velem csak az játszhat, akinek engedélyt adok rá.
- Ahhoz képest, hogy lassan már ő is a történelem része lesz még nagyon is jóképűnek mondanám. - Ilyet is csak én tudhatok, egy mondaton belül sértegetni és megdicsérni is egyben. Valójában teljesen hidegen hagy Ben kora. Szó sincs apakomplexusról, de valamilyen oknál fogva mindig is jobban vonzottak az idősebb, érettebb férfiak. Ben pedig igazán jól tartsa magát ahhoz, hogy megkívánjam. Talán az élvezetért egyébként is lefeküdtem volna vele, de azért miért ne húzhatnék hasznot ebből is? Ezzel csak mindketten jól járunk.
- Tudod mi bosszant a legjobban? Az, hogy vissza kérdezel ahelyett, hogy csak tennéd velem azt, amihez éppen kedved van. - Ha azt mondom, hogy inkább máshol dugjunk akkor úgy is fog lenni? Róla azt hittem, hogy csak úgy megragad, falnak nyom és magáévá tesz. Persze erre is keríthetünk még sort valamikor, de most nagyon is úgy néz ki, hogy én vagyok a főnök, vajon meddig lesz még így? Ameddig nyakamat csókolgatta leszedtem róla zakóját, majd nem sokat vacakoltam azzal sem, hogy mihamarabb lekerüljön róla az ing is. Jobb felsőtesttel rendelkezett, mint amit kinéztem volna belőle. Tetszett a látvány, gondolom legalább annyira, mint Bennek az, hogy végre leszedhette rólam melltartómat, mert azóta csak az "ikreimmel" van elfoglalva. Egészen élvezhető, ahogyan velük játszadozik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Kislány vs Öreg róka 08.03.14 20:54

– Nagyon pimasz kislány vagy, ugye tudod? – Oldalra döntöttem a fejemet, persze feltehetőleg tisztában volt ezzel a felettébb bájos adottságával, amely valójában szórakoztatott. Tetszett, hogy ha kedve szottyant vissza beszélt – az pedig különösen örömet okozott, hogy ennek következtében megbolydult elmémben képek százezrei tolongtak, hogy majd jól elfenekelhetem – Isten legyen a megmondója, hogy baromira megérdemelte volna és már, ha csak elképzeltem magam előtt pirosló tomporát, úgy begerjedtem, hogy már amúgy is szoros nadrágomat még kényelmetlenebbnek éreztem. Rohadtul nem értettem, hogy mi a faszomért szarozok én itt, elvégre csak megdugni akarom, nem romantikus estét eltölteni vele, egészen egyszerűen csak le kellett volna rántanom a nadrágomat és eltüntetnem róla minden feleslegesnek vélt ruhadarabot, majd pedig keményen belehatolni – feltételezem, hogy nem különösebben lett volna ellenvetése. De egyelőre még is foglalkoztatott az a kérdés, hogy ha már ilyen nagyszájú, akkor vajon mit tenne szerencsétlen történelem tanárra –, aki jelen helyzetben én vagyok –, hogy ha a kisasszony kézhez kaphatja az irányítást – nem, mintha eddig úgy baromi szégyenlős lett volna.
– Vegyük úgy, hogy most szívesebben alakítanám a játékszered szerepét – morogtam a mellei között – igazán kíváncsi lennék, hogy milyen az, amikor magaddal játszadozol és persze, nem utolsó sorban velem. – Ó, igen, szisszentem fel magamban, ahogyan magam elé képzeltem azt az intenzív látványt, amit az nyújthatott, mikor saját magát kényeztette, ha éppen nem akadt a kezére egyetlen egy szerencsétlen flótás sem –, persze ebben erősen kételkedtem. Egy pillanatra néztem fel csak, ujjaim megmarkolták a fenekét, majd az egyikkel lerántottam a szoknyáját, magamban meg, mint egy idióta  örömködve visítottam fel, mint holmi kislány, hogy végre, még eggyel kevesebb ruhadarab van rajta.
Rájöttem, hogy jelen pillanatban túlságosan is öreg voltam a játszadozáshoz és a fölösleges bemelegítéshez – főleg, miután a tanteremben olyan csúnyán kivégzett azzal az édes kis szájával, utána egy épp elméjű mondatot is nehezemre esett kinyögni, nem még egybefüggően beszélni. A karma szerint, most ezt vissza kellene kapnia – sokszorosan –, de rá kellett jönnöm, hogy erre még bőségesen van időm, az elkövetkezendő hónapokban legalább is nagyon úgy tűnik.
Felegyenesedtem, majd kibontottam a nadrágomat és az ócska kanapé felé löktem, nem vártam meg még tiltakozni kezd, hátulról nyomultam be lába közé és kis híján attól eldurrantam, hogy megéreztem magam körül forró nedvét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Kislány vs Öreg róka 13.03.14 21:18

Hihetetlen, hogy mindezek után is még csak kislányként tekint rám. Pedig már majdnem azt hittem, hogy az előtt sikerült neki bebizonyítanom, hogy mennyire rosszul hiszi ezt. Na de sebaj, majd most fogja igazán megtapasztalni, hogy mennyire nem vagyok már az a kislány, aminek hisz. Nem azért jöttem fel a lakásába, hogy korrepetáljon, sokkal inkább azért, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a mi kis megállapodásunk élete legjobb döntésének bizonyult.
Ahogy pimasznak nevezett már csak azért is pimasz mosolyra húzódtak ajkaim, csak azért is rájátszva.
- Pimasz volnék tanár úr? - Fülébe suttogva tettem fel kérdésemet úgy, hogy finoman megragadtam férfiasságánál fogva. Istenem, hogy milyen nagy és kemény, csak értem ágaskodik. Már alig bírok magammal, szinte már szenvedésként élem meg, hogy még nem tepert le, hogy vadállatként belém hatoljon.
- Ha nagyon szépen kérded, akkor akár még azt is láthatod, hogy hogyan játszadoznék el magammal szemed láttára, de előbb mégis csak veled akarnék játszadozni. - Zavartalanul elégíteném ki magamat úgy, hogy árgus szemekkel figyelne, hogy minként játszadozom el magammal, hogy hogyan markolok bele melleimbe, majd az ujjaim hogyan siklanak lefelé testemen egészen addig még rá nem találnék csíklomra. Addig izgatnám magam míg nem kerülnék orgazmus közeli állapotba, majd nyögések közepette hatolnék magamba, először csak a középső ujjammal finoman, majd még eggyel és még eggyel, egészen addig még három ujjal kényeztetném magam, miközben végig Bent nézem. Már ettől a gondolattól is teljesen benedvesedek.
Durva volt, mégis tetszett, hogy végre kezébe vette az irányítást. Feltérdelve a kanapéra vártam, hogy végre mögém lépve megtegye azt, amiről ezidáig csak álmodozhattam. Hirtelen markoltam bele mindkét kezemmel a kanapé anyagába, miután hangosan felnyögtem. Váratlanul ért, hogy ilyen erővel hatolt belém. Cseppet sem óvatoskodott, férfiasságával teljesen kitöltve, már csaknem fájt, hogy ennyire kíméletlen volt velem, mégis iszonyúan élveztem. Mégis ennél többre és többre vágytam, azt akartam, hogy még durvábban tegyen magáévá.
- Oh, igen Ben! Kefélj még ennél is keményebben! - Szinte már parancsba adtam ki két hangos nyögés között. Minden egyes lökését követően hangos nyögés hagyja el ajkamat, nem fogom vissza magam, hallja csak, hogy mennyire élvezem, amit művel velem. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a környéken mindenki fültanúja lehet annak, hogy milyen jól érezzük most magunkat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Kislány vs Öreg róka 01.04.14 22:35

Csak saját felelősségre.

Nem volt kedvem a további álnok kis játékaihoz, bőven ráér az még – jelen pillanatban pedig még inkább úgy tűnt, hogy egy kicsit több dolgozatot kell íratnom az osztályával – csak tudnám melyikben csordával béget együtt –, hogy neki ő neki is többször kelljen feljavítani a jegyeit. S bár már nem sok volt hátra ebből az évből, ettől függetlenül még alaposan kiélvezhettem a kis szövetségünk nyújtotta előnyöket – én pedig szemtelenül fogok visszaélni ezzel a lehetőséggel, különösen akkor, ha az órán hagyja magát elkanászodni és esetlegesen állandóan felbosszant – vagy éppen utalásokat, illetve megjegyzéseket tesz – annak bizony csúnya vége lenne, számára. Valószínű, hogy nem várnám meg a nap végét, hogy elszámoljak vele, hanem valamelyik sötétebb folyosón húznám meg, elvégre az iskola alagsorában viszonylag sok ocsmányságot lehetett találni – a mocskot és a bűzt leszámítva, bár meglehet, hogy a tanárt diákkal még soha nem kaptam rajta, ami késik az nem múlik, de a fiatalokat már elcsíptam egy-két alkalommal, viszont akadt olyan is, hogy a két tanárnő rosszalkodott, ráadásul olyanok, akikről a fene sem gondolta volna, hogy mire is hajlamosak. Természetesen az óta már mindkettő eltűnt az iskolából. Feltételezem egyiküknek sem tetszettek a célozgatásaim... Pedig milyen kár, egy buliba még én is benne lettem volna – esetleg kettőben, attól függően, hogy mennyire lettek volna kreatívak és bevállalósak, mondjuk, ahogy elnéztem őket, ezzel egyáltalán nem lett volna gond.
Egyik kezem a combjába mart. A rohadt életbe is! Csodás kis segge volt, nem mellesleg baromi jó látványt nyújtott, ahogyan a farkam hol elmerült benne, hol pedig kihúzódott belőle. Átkozott kis fruska, mordultam fel ingerülten magamban. Szemeim határozottan arra az egy pontra fókuszáltak, s most sajnáltam egy pillanatra, hogy nem szórakoztam vele éppen elég ideig, pedig kellett volna, igazán jól szórakoztam volna, de ha az ember nem tudja eldönteni, hogy nagyon lusta legyen vagy cselekedjen, akkor bezony jól megszopja. Másik kezemmel szorosan fogtam a csípőjét, hogy ne izegjen-mozogjon, bár hogy őszinte legyek, sokkal szívesebben kalandozott volna el a kezem egészen más tájakra, de nem terveztem idő előtt eldurranni, de fenébe is, nem tudtam ellent mondani. Egyszerűen megvesztem azért, hogy felfedezzem a testének minden egyes porcikáját. Úgy éreztem magam, mint egy vén kiéhezett kujon – az is voltam, mi tagadás.
Felhördültem, amint ujjaim a nedvességtől sikamlós csiklóját tapintották.
– Ne aggódj kislány van még a vén rókába szusz – vigyorodtam el elégedetten, miközben egyre hevesebb csípőlökésekkel fúrtam be magam lágy combjai közé. Kezem, amely a csiklóján pihent, megtalálta az apró kis gyöngyöt, amelyen ujjaimat lassan kezdtem el mozgatni, hogy még nagyobb kéjt élhessen át.
Hangja kicseszettül izgató volt, még inkább arra késztetett, hogy egyre keményebben döfködjem – nem is kellett kérnie sem. Combját fogó kezem mostanra már a melleit markolta.
A szoba levegője lassan egyre fullasztóbb és melegebb lett, ahogyan nyögéseink betöltötték a helységet. Ujjaim megfeszültek egy pillanatra, amint megéreztem a közelgő kéjét, amely néhány lökést követően engem is megbabonázva rántott magával.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Kislány vs Öreg róka 06.04.14 21:22

Egy kis cafkának kellene magam éreznem, hogy felajánlottam magam neki, ebben pedig az a pláne, hogy akárhogy is nézzük Ben a tanárom. Viszont nem kellett sokat győzködnöm ahhoz, hogy bűnbe vigyem. Végül is mindig is szerettem a kellemest - mi estünkben az élvezetest - kombinálni a hasznossal. Jó pasinak tartom, ezért talán hátsószándéktól vezérelve is engedtem volna neki, hogy megdugjon, de mégis élvezetesebb így, hogy tétje is van.
Egyre szaggatottabban vettem a levegőt, ahogy Ben még az eddiginél is keményebben kezdett el bennem mozogni. Mindvégig erre vágytam, hogy egy férfi így kezeljen, ne finomkodjon velem, hanem azt tegye, amire valójában vágytam. Elégedetten nyögdécseltem fel a kéjtől, amit okozott nekem. Édes Istenem! Nem gondoltam volna, hogy ennyire élvezni fogom, minden elképzelésemet túlszárnyalta. Minden egyes érintése felkorbácsolta bennem a mohóság legalattomosabb kis szörnyetegét, minél többet kaptam, annál többet akartam. Mintha csak egy játékszer lennék úgy játszadozott velem, de minden egyes pillanatát iszonyúan élveztem. Egyre hangosabban és hangosabban nyögtem, sikítottam fel, miután Ben egészen a csúcsig röpített. Ez egy igazi lábujj görbesztő dugás volt. Ujjaim egészen egészen elfehéredtek, ahogy a kanapét markoltam. Miután kicsusszant belőlem elégedetten dőltem el a kanapén.
- Mit gondol tanár úr, ezek után megérdemlem az ötöst vagy kell még egy menet, hogy biztos legyen benne? - Testem minden porcikája még mindig bizsereg az iménti átélt kéjtől. Élvezkedve simogatom magam a szeme láttára, eleinte a mellemmel játszadoztam kedvem szerint, de hamar abba hagytam, mert jobban esne, ha Ben tenné ezt, ezért felkeltem. Mikor leült a kanapéra kapva kaptam a lehetőségen, vele szemben ültem combjaira, kezem közben férfiasságára siklott.
- Túl mohó lennék ha azt mondom, nem érem be ennyivel? - Azt kell, hogy mondjam nagyon is élvezetes volt ahhoz, hogy ennyi után búcsút intve távozzak. Már csak az a kérdés, hogy Ben bírja-e még szuflával. Mondjuk az sem bánnám, ha nem csinálna semmit sem, mindössze csak így kellene ülnie, pont tökéletes póz lenne egy kis lovagláshoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Kislány vs Öreg róka 06.04.14 23:01

A rohadt életbe se tagadhattam volna le, hogy nagyon is felhergelt ennek a kislánynak a pimasz stílusa. Nem csak, hogy felingerelte viselkedésével az alvó fenevadat, hanem mindennek a tetejében még vidáman dalolászva is simogatta a hasát. Az én korosztályomban pontosan ez volt az egyik legnagyobb baj. Egyik nő sem volt ilyen, mert nem voltak hajlandóak belátni, hogy bizony nekik is vannak éppoly alantas vágyaik, mint amilyenek nekünk férfiaknak vagy éppen az állatokéval megegyezőek. Bezzeg a mai kislányok szinte bármire egészen könnyen kaphatóak voltak. Amikor még én voltam ennyi idős, mint ő – na igen, nagyjából még a kőkorszakban – mindenki olyan prűd volt és majdhogynem tök fölöslegesen szenteskedett. Nekünk kissrácoknak meg nem a pornófilmek miatt állt fel a pélónk, hanem a Dekameron-féle olvasmányoktól – vagy ha valamelyikünknek futotta a Play Boy egyik számára, amiben már akkor is dús keblű nők voltak, harapnivaló fenékkel. Jelen helyzetben azonban nem tudtam volna eldönteni, hogy bánkódjam-e azon, hogy nem egy tizenöt évvel később születtem, avagy sem. Az utóbbi mellett tettem le a voksomat. Nem valószínű, hogy akkor ezzel a kiscsajjal henteregtem volna, hanem az osztályából valamelyik másikkal, aki még csak meg sem közelítette volna a szépségét – na meg a csinos kis seggét.
– A biztosíték sohasem árt, nem gondolod? – Megdörzsöltem a szám szélét. Az én kibaszott kanapémon feküdt és élvezettel simogatta magát. Kissé csalódottan sóhajtottam fel, amikor abbahagyta – fene sem gondolta volna, hogy szinte azon nyomban az ölembe helyezkedik, miután kényelmesen helyet foglaltam.
– Ó, éppen ellenkezőleg, meglepő lenne, hogy ha beérnéd ennyivel. – Leszűrtem mostanra én magam is, hogy ő nem az a fajta volt, aki beéri a kicsivel, mindig többet és többet akart, én pedig felettébb idióta módon meg is akartam ezt adni neki, hetente akár többször is – az már más kérdés volt, hogy a túlzott gyakoriságtól előbb vagy utóbb valamikor ráuntam volna. – Adj nagyjából két percet és összeszedem magam, bár meglehet az is, hogy nem egészen kell annyi idő. – Lenéztem a kezére, amely ismét a farkamon mozgott fel és le. Őrjítő volt látni, nem csak ezt, hanem azt a tényit is felfogni, hogy csak egy egészen kicsit kellett volna közelebb húznom magamhoz és már gyakorlatilag benne is lettem volna. Viszont azt sem tagadhattam le, hogy az első gyors menet viszonylag hosszú kihagyás után bezony odacsapott –, de nem annyira, hogy még egyet ne bírjak ki.
Lejjebb csúsztam ülő helyzetemben, mivel nem akartam még véletlenül se elnyomni a farpofáimat közbe.
– Gyerünk kislány, tegyél azért az ötösért. – Nem mintha már amúgy nem szolgált volna rá, de hülye lettem volna, hogy ha nem éltem volna a helyzet adta lehetőséggel, nem mellesleg hozzá hasonlóan én is valamivel többet akartam, sokkal többet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Kislány vs Öreg róka 09.04.14 1:06

Ben rohadtul szerencsés faroknak érezheti magát már csak azért is, mert hagytam neki, hogy megfarkaljon. Elég volt mindössze elégedett képét vizslatnom ahhoz, hogy tudjam mi is járhat abban a romlott elméjében. Csak aztán nehogy végül az derüljön ki, hogy nekem még tőle is sokkal mocskosabb a fantáziám, habár nagyon megnézném ahogy koppanna az álla, mikor olyan mocskos dolgokat suttognék a fülébe, amit még nőtől sosem hallhatott.
- Mindig kell biztosíték. - Ennél jobban nem is tudnánk egyet érteni. Ami pedig engem illet egészen elkalandoztam miközben kezemmel újra és újra felfedeztem domborulataimat. Izgatott, hogy meztelenül voltam előtte, hogy egy pillanatra sem vette le rólam tekintetét, hogy olyan kíváncsian figyelte mi fog lenni a következő lépésem. Mindketten élveztük volna ha magamhoz nyúlok, Ben a látványt, én pedig a vele járó élvezetet, de hagy ne kelljen már magammal játszadoznom ha van a közelemben egy férfi, aki szinte bármire kapható, ha szexről van szó.
- Szóval így állunk. Most nem sikerült meglepni téged, de hatalmas hiba lenne, ha alábecsülnél. - Sose becsüld le alapon az ellenfelet osztottam meg vele a véleményemet, habár most úgy érzem egy oldalon állunk. Mindkettőnknek csak az számít, hogy minél több és több élvezetben legyen részünk, túl mohóak vagyunk ahhoz, hogy egyetlen egy menettel beérjük.
- Oh, tanár úr csak egy szavába kerül... - Még mindig Ben farkára markolva jártattam fel-le kezemet, eleinte lassú tempót diktáltam, majd egyre gyorsabbat és gyorsabbat. Ahogy farkát vertem melleim ütemesen ugráltak Ben átkozottul önelégült képe előtt. Meglepően hamar elértem így a kellő hatást, férfiassága úgy állt, mint a csövek. Már csak arra várt, hogy végre ismét bennem tudhassa magát, valójában már én is nagyon vágytam erre. Egyetlen egy határozott mozdulattal fogadtam magamba férfiasságát. Körmeimet vállaiba mélyesztve kezdtem rajta lovagolni. Édes Istenem! Az valami leírhatatlanul élvezetes érzés volt, hogy játékosan egyszer teljesen magamba fogadva, egyszer pedig csak félig engedtem, hogy belém hatoljon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Kislány vs Öreg róka 09.04.14 18:20

Elmosolyodtam, miközben élveteg tekintettel szemrevételeztem minden egyes porcikáját és nagyon jól tudtam, ha összeszedném magam, akkor bármelyik pillanatban haptákba kapná magát a tizedes még egy menet erejéig meglehet, hogy annyira talán még sem kellett volna erőlködnöm, mint ahogyan azt én elsőre feltételeztem.
– Kislány, egyáltalán nem becsüllek alá. – Alapjáraton már azt nem becsülöm alá, akit ilyen testtel áldott meg a sors és tekintettel arra –, amit már tapasztaltam is –, hogy jól láthatóan még élni is tud az adottságaival egyszerre okozott kellemes meglepetést és kellemetlen tudatot, mivel jelen pillanatban leginkább egy kiéhezett, nagyon kanos suhancra hasonlítottam vagy pedig egy kiéhezett én seggre – és mi tagadás, egyik sem éppen lenyűgöző és az sem éppen tette ragyogóbbá a képet, hogy az utóbbi még határozottan igaz is volt. Nem volt túl jó érzés együtt élni egy ilyen tudattal, de nem mintha ez különösebben fel tudta volna zaklatni a lelki világomat, különösen mert baromi jól szórakoztam – ha korábbi tetteimért nem is, de ezért mindéképpen úgy éreztem, hogy a pokolra fogok jutni és őszintén reméltem, hogy ott is hozzá hasonló dögös kis ördögök fognak csúnyán elfenekelni. Oh, igen! Kit érdekel a mennyország a sok szenttel? Engem ugyan nem...
Mit mondhattam volna azon kívül, hogy tényleg egy rohadt mázlistának tartottam magam, hogy egy ilyen ügyes kezű kislány kényeztette a farkamat, amin természetesen még két percet sem kellett dolgoznia, mert éppen elég volt nézni, ahogyan a kézmunkája közben előttem himbálózott fel és le. Egyszerűen elképesztett. Voltaképpen a látványra egyszerre futott össze a nyál a számba és száradt ki.
Hangosan felnyögtem, szemeim fent akadtak az élvezettől, amikor újra belém ült és játszadozni kezdett velem, hol teljesen leereszkedett, hol pedig csak félig. Édes istenem!
– Meg akarsz ölni kislány? Az ilyen vénemberek fizikai és lelki állapotát nem lenne szabad ilyesfajta veszélynek kitenni. – Korholtam le két elégedett nyögés között. Kezeimet a derekára fontam, hogy egy kicsit rásegítsek a mozgására – pontosabban a saját kielégülésemre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Kislány vs Öreg róka 13.04.14 10:32

Ha pocsék a szex, akkor lelépek, de ha eléggé élvezem a dolgot annyira, hogy maradjak még egy menet elejéig, akkor az elismerés részemről a hím egyed számára. Nem tartom magam nimfománnak, mindössze csak szeretem a szexet. Esküszöm ha Ben továbbra is ilyen jól fog teljesíteni, akkor kénytelen leszel felrúgni a kis egyességünket. Mert ugye valahogy úgy szólt a mi kis megállapodásunk, hogy minden jegy egy dugással egyenlő. Na és akkor mi van, ha nem fogom megvárni a következő dolgozatot és mondjuk ebédszünetben behúzom magam után a szertárba? Biztosra veszem, hogy nem ellenkezne, sőt! Nagyon is tetszene neki az, hogy kezdeményezek és van abban valami perverzen izgató, ha olyan helyen kefél meg, ahol bármelyik pillanatban lebukhatunk, akárki előtt. Ha fogadnom kellene a szertárban ha ránk nyitna valaki, akkor más, nem is lehetne, mint azaz öreg kartantartó pasas, neki pedig garantálva van a szívroham, ha meglássa mit művelünk Bennel. Oh, már csak a gondolattól is még jobban izgalomba jövök - mármint nem a halott karbantartó gondolatától, hanem egy lebukás veszélyt jelentő vad keféléstől. Ezért is lovagolom olyan játékosan, élvezem, hogy irányíthatok, de gyorsan véget van önkényuralmamnak akkor, mikor elkezdi diktálni a tempót.
- Oh, csak fogd be! - Most dugunk egy jót, vagy traccsolunk? Eddigi halk nyögéseimből egyre hangosabb és hangosabb nyögdécselések lettek, aztán gyorsan csúcsra értem ismét. Pár pillanatra leálltam mozgással, fejemet hátra vetve adtam át magam ismét ennek a csodálatos érzésnek. Most pedig jön a meglepi! Nem vagyok tovább hajlandó ezt csinálni, mármint egészen más terveim vannak vele, ezért ha akarja, ha nem leszállok róla. Megfordult a fejemben, hogy csak simán hagyom kielégítetlenül, de ez még tőlem sem lenne túl fair húzás ezért jó kislányhoz leszek. Elé térdelve ismét elkezdtem kezemmel játszadozni farkával. Majd megadva neki azt a bizonyos kegyelem döfést ismét szopni kezdtem kemény férfiasságát, egészen addig, míg számba nem élvezett. Most aztán tényleg kvittek vagyunk.
- Mit gondolsz megéri velem egyezkedni? - Azért tartsuk szem előtt, hogy ez csak egy kis ízelítő volt részemről, avagy inkább garancia arra, hogy mire is számíthat, ha betartsa az alkunkat. Közben felkeltem, hogy megkeressem a lakásban szétszórt ruhadarabjaimat. Duplán elvégeztem a "házi feladatomat" ezért lassan ideje lesz távoznom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
49
Join date :
2013. Aug. 09.TémanyitásTárgy: Re: Kislány vs Öreg róka 13.04.14 16:00

Két gyorsan lezavart eszméletlenül jó dugás... Kell ennél több egy magának való, idióta, kiéhezett és kivénhedt vén fasznak? Nem, nem hinném. Legalább is nekem jelen pillanatban nem volt többre szükségem. A pláne meg csak annyi, hogy amikor hüvelye a farkam köré szorult kis híján múlt annak, hogy nem benne mentem el, de persze ő alapjába véve is teljesen máshogy gondoltam, ugyanis a kislány a végén kegyetlenül ellátta a bajomat, mivel ahelyett, hogy a testével folytatta volna a lovaglást, úgy döntött, hogy inkább a szájával elégíti ki – baromira élvezetes volt a szájában elmenni és legszívesebben abban a pillanatban újra megtettem volna – csak most nem ő mozgott volna, hanem én pumpáltam volna az édes kis ajkait, miközben a fejét szorosan tartottam volna. Ráadásul, úgy tűnt, hogy egyáltalán nem undorodott tőle a legtöbb nővel ellentétben. Szűz Máriám, bár idősebb lett volna egy tizenöt évvel, esküszöm, hogy feleségül vettem volna, már csak ezért a tehetségéért is. Az már más kérdés, hogy feltehetőleg nem sokáig bírtuk volna ki egymás mellett. Meg különben is... Mi a fenének kellene nekem egy negyvenes éveiben járó nő, ha itt van egy húszas éveiben járó, fiatal kislány.
– Hm... Kislány, ha ez a jutalom, akkor ezek után határozottan egyezkedni fogok veled ezek után is. – Fenének volt kedve azzal foglalkozni, hogy elrejtse a pofájára kiülő elégedettséget. Nem is állt szándékomban. Rohadtul elégedett voltam. Most pedig még inkább telhetetlennek éreztem magam, legszívesebben az ágyra löktem volna és visszafizettem volna az előbbit neki, de úgy voltam vele, hogy ez most ráér a legközelebbi alkalomig.
Lustán ugyan, de erőt vettem magamon és felkeltem a helyemről, a gatyámhoz sétáltam, amit a földről felvéve alsónadrág nélkül vettem fel. Felszisszentem. A nadrág durva anyaga most igazán kellemetlen volt, de nem foglalkoztam vele, ugyanis a hűtőhöz sétálva csakhamar felbontottam a sört, amibe belekortyoltam, közben pedig tekintetemet le se vettem róla.
– Igazán jöhettél volna korábban is, hogy javítani akarsz a jegyeiden – jegyeztem meg szórakozottan. – Sebaj, lehet ezek után egy kicsit több dolgozatot íratok, úgy is el van tunyulva az osztály. – Nem csak azért, hogy többször jöjjön, de perverz örömöt is éreztem, hogy ha szívathatom a többi diákot egy-egy meglepetés dolgozattal. Még jó, hogy az a fajta tanár voltam, akit baromira lehetett gyűlölni és az még csak le se szarta. Az már más kérdés, hogy nem egy alkalommal jönnek nyafogni a szülők, hogy a gyerekük – akiről még nem is hallottam – valamiért rosszul teljesít, persze én a szokásossal válaszolok minden alkalommal "éppen azért feleltetek és íratok dolgozatot, hogy javítson, de ha nem él vele, nem tudok mit tenni" – ilyenkor persze mindig egy drámai sóhajtással kísérem mondandómat.
– Öröm, hogy itt voltál, igazán szórakoztató a társaságod. – Finoman fogalmaztam, nagyon finoman. – Gondolom egyedül is kitalálsz, nem szükséges kikísérnem. – Ellöktem magam a konyhabútortól, majd helyet foglaltam a kanapén és be is kapcsoltam a tévét. Ha ez nem szánalmas, akkor semmi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
389
Join date :
2012. May. 16.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Kislány vs Öreg róka 14.04.14 0:51

Nem bízok benne. Nincs bizalomgerjesztő képe. Valahogy mindig is sejtettem róla, hogy laza erkölcsökkel rendelkezik, hogy képtelen lenne nekem, és egy jó dugás gondolatának nemet mondani. Ma vége meg is tapasztalhattam, hogy eddigi sejtéseim nagyon is beigazolódtak vele kapcsolatban. Viszont nekem sincs okom panaszkodni, ami az állóképességét illeti. Azt hittem nem bírná már velem tartani a tempót, de most nagyon tudok annak örülni, hogy tévedtem, legalább így én is tudom élvezni az alkunkkal járó testiséget.
- Nevezzük ezt csak ízelítőnek. - Több információt nem is szeretnék vele megosztani arról, hogy miféle perverz, kipróbálása váró vágyaim vannak vele kapcsolatban. Túl sok póz van még a Kama Sutra-ban, én pedig mindig lelkes vagyok, ha új dolgok kipróbálásáról van szó. Sőt, mostanában nagyon is tetszik, ha aktus közben uralkodik felettem a partnerem, ha durvább a kelleténél, ez valahogy perverzen izgató hatással van rám. Belőle pedig kinézném, hogy szereti azt hinni magáról, hogy ő a főnök dugás közben.  
- Jobb később, mint soha. - Közhelyes mondás, de mégis igaz.
- Túl kiszámítható vagy. - Gúnyosan felnevettem, ahogy megtudtam, hogy Ben ezek után több dolgozatot fog íratni az osztályommal, persze csak azért, hogy minél többször meg tudjon fektetni. Oh, hogy engem mennyire utálna mindenki, ha kiderülne minden miattam van. Ha rajtam múlik nem fog kiderülni, minek is fecsegnék erről? Ameddig Ben jó fiú módjára tartja magát az alkunkhoz addig egyiküknek sem fog oka lenni panaszra.
Oh, hogy mekkora egy idióta. Mégis elcseszettül vonzódom az ilyen seggfejekhez. Már éppen a szoknyámat vettem fel mikor finoman arra tett utalást, hogy most már eltakarodhatnék. Hát, nem is terveztem a kelleténél több időt tölteni ezen a koszfészken.
- Hát akkor találkozunk holnap az órán Mr McCraige. - Lefogadom lövése sincs melyik osztályba járhatok, de majd tenni fogok arról, hogy holnap feszengve üljön székében. Még egy utolsó sokat sejtető - vagy inkább semmi jót nem jelentő - mosollyal néztem rá, ahogy az ajtó felé hátráltam, majd angolosan távoztam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Kislány vs Öreg róka

Vissza az elejére Go down

Kislány vs Öreg róka

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Fürdő- és kereskedelmi falu
» Tenrai Hankou (Isteni Kihívás)
» Hikari Ayame
» Lóherés Lakosztály
» Delena Christianna Salvatore - Damon és Elena kislánya

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Benjamin McCraig legénylakása-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához