welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Love me again ~ Soan & Mia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Love me again ~ Soan & Mia 02.01.14 18:25

Mégis mit tehetnék, csak várjak ölbe tett kézzel? Nézzem végig, hogy az a férfi akit valójában szeretek csak úgy kisétál az életemből? Sajnálom, de erre nem vagyok képes! Soan túl sokat jelent nekem, még akkor is ha most talán mindenkinél jobban utál és látni sem szeretne. Ettől függetlenül semmit sem változtak részemről az iránta érzett érzelmeim. Azt hittem idővel majd elfelejtem, hogy valaha bármit is éreztem, hogy szeretni tudtam. Naiv voltam, mikor ezzel áltattam magam. Akartam, sokszor akartam semmissé tenni, de ez nem egy olyan dolog, amit az ember el tud dönteni saját maga. Ezt nem lehet irányítani. Nem olyan, mint ha TV-t néznél ha nem tetszik a csatorna csak úgy átcsapod máshová. Az túl könnyű is lenne. A mi esetünk pedig túlkomplikált. Ezért is közelítem meg remegő térdekkel újból a szobája ajtaját. Pár pillanatig szótlanul tartottam a kilincsen a kezemet, erőt gyűjtöttem arra, hogy legalább benyitni merjek, közben pedig imádkoztam magamban, hogy ne legyen üres a szoba. Valamennyire fellélegeztem mikor bent találtam. Attól tartottam, hogy túl későn jöttem, hogy már elment.
- Beszélhetnénk? - Tettem fel halkan kérdésemet. Nem is tudom, talán tartottam a reakciójától. Jobban mondva inkább attól féltem, hogy már egyáltalán nem kíváncsi rám és, hogy már eldöntötte magában, hogy akármit is tudnék neki mondani, akkor sem fogom maradásra bírni.
- Csak pár pillanatig zavarnálak, mert gondolom most látni sem szeretnél... - Mielőtt még az előző kérdésemre tudott volna válaszolni, gyorsan megszólaltam. Úgy érzem, hogy a szakadék peremén állok és bármelyik pillanatban lezuhanhatok, de nyugodt szívvel ugornék ha tudnám, hogy Soan ott fog lenni a gödör alján és elkap. Vagy talán már mindketten lezuhantunk és most próbálunk kikecmeregni a gödörből, ez még hihetőbb is lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 11.01.14 18:46

- Igazság szerint tőled később akartam elköszönni... De ez a ti házatok. Mégis hogyan dobhatnálak ki? - Hihetetlenül rossz az időzítés. Egyedül akartam lenni, legalább amíg összecsomagolok, utána következhetnek a könnyes búcsúk. Egyelőre csak a West Pierce villába költözöm, tehát az esküvőn még egész biztosan jelen leszek, utána pedig meglátjuk. Talán szükségem lenne egy kis levegőváltozásra. Nem gondolkodni, hanem valahol újrakezdeni. Őszintén szólva elegem van már, a tököm tele van mindennel és mindenkivel és még őszintébben mondom, hogy most vagyok a legkevésbé kíváncsi és érdekelt erre a beszélgetésre, ahogy minden és mindenki másra is. Szerettem volna elkerülni és nem sort keríteni ezekre a pillanatokra, aminek annyira nincsen már értelme, hogy leginkább hallani sem akarom, de úgyis elfogja mondani. Hát essünk túl rajta minél előbb.
- De nyugodj meg, az esküvőre még visszajövök. - Elvégre az egyik tanú volnék. Nekem itt a helyem. Az enyém az a megtiszteltetés, hogy az első sorból nézhetem végig, ahogy a boldog pár hivatalosan is összeköti az életét, valamint engem illet az is, hogy aláírhatom tanúja voltam eme felhőtlen pillanatoknak. Hánynom kell az egésztől. De nyilvánvalóan ezt is akarta. mindvégig...
- Ez nem változtat a tényen, hogy addig úgysem fogsz elmenni, amíg el nem mondtad, amit akartál, én pedig végig nem hallgattam azt. Szóval, ki vele... - Mint mondtam csak essünk már túl rajta. Ez remélem nem egy olyan hosszadalmas beszélgetés kezdete, amihez le is kellene ülnöm, mert lassan megvolnék és már csak ki kellene vinnem a csomagokat a kocsihoz, hogy bepakoljam. Szóval, közben fojtatnám a pakolgatást, mivel nem szeretnék semmit sem itt hagyni, ami fontos lehet és a közeljövőben is szükségem fog lenni rá. Nem akarok ide visszajönni, sem visszanézni, még a visszapillantó tükörből sem, hanem csak előre! De ezt a szándékomat csak a nagy után válthatom be... De addig sem akarok továbbra is itt tartózkodni. Nem érzem jól magam. Sőt, rosszul vagyok.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 12.01.14 19:00

Rettegek attól, hogy elmegy. Hogy miért? Mert tudom, hogy már semmi sem fog olyan lenni, mint volt, ha kiteszi a lábát innen. Számomra annyit jelent, hogy elmegy innen, hogy már feladta a kettőnkért vívott harcot. Nem szeretném, de mégis meg tudom érteni. Biztosan bele fáradt egy olyan nőért küzdeni, aki napok múlva egy másik férfival fogja össze kötni az életét. Nem akarom ezt tenni, nem hittem azt, hogy valaha is elfajulhatnának ennyire a dolgok. Tévedtem, mikor azt gondoltam, hogy ezek után bármi is lehetne olyan közöttünk, mint régen volt.
- Ez még nem jelenti azt, hogy nem tessékelhetnél ki az ajtó túlsó felére, ha nem szeretnél látni. – Bármikor kilökhetne az ajtón, habár remélem, efféle drasztikus módszerekhez nem folyamodna velem szemben. Én csak nem bírom tétlenül végig nézni, hogy az a férfi kisétál az életemből, akit szeretek, hogy hozzámenjek egy olyan férfihez, akit egy másodpercig sem tudtam szeretni szerelemből.
- Feltéve, ha lesz esküvő. – Sosem voltam még ennyire biztos abban, hogy nem akarom kimondani az oltár előtt állva azt a bizonyos igent. Már csak abban vannak kétségeim, hogy mégis hogyan tudnám ezt közölni Alexal is. Annyira jó ember, mellette igazán szörnyetegnek érzem magam, hogy képes voltam ezt tenni vele. Soan sem ezt érdemelte volna tőlem. Tényleg ennyire rossz ember lennék? Miért bántok mindenkit? Pedig sosem szerettem volna ezt tenni, egyszerűen csak megtörténtek a dolgok.
- Azt hiszem, már nem tudnék újdonsággal eléd állni. – Magam előtt karjaimat összefontam úgy néztem elkeseredve, ahogyan még mindig folytatta a bőröndbe való csomagolást. Mégis miért hinné el nekem, hogy még mindig szeretem? Talán jobb lenne elengedni abban a tudatban, hogy azt gondolja mindvégig csak játszadoztam vele és egy pillanat sem volt igaz a kettőnk kapcsolatából, de túl önző vagyok, hogy ezt megtegyem. Nem tudom csak úgy elveszíteni, még akkor, sem ha nélkülem lenne esélye egy boldogabb életre, valaki mással.
- Ha most elmész ugye…? – Képtelen voltam arra, hogy kimondjam, hogy vége. Nem tudok beletörődni abba, hogy kettőnknek csak ennyi jutott és ilyen könnyen képesek lennénk lemondani egymásról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 02.02.14 22:06

- Mindenképp elszerettem volna búcsúzni tőled, csak még vártam volna vele, amíg összecsomagolok és indulásra készen állok. De ne aggódj, a nagy napodon még itt leszek. Nem hagyom cserben a vőlegényedet, de attól tartok a tortát már nem várom meg. - Természetesen nem fogom csak úgy kidobni, még ha az ellenkezőjét állítja is, akkor sem tehetem meg. Különben sem hiszem, hogy megtudnám akadályozni abban, hogy elmondja, amit akar. Én pedig semmi esetre sem akarom, hogy utánam jöjjön, így inkább essünk túl rajta most. Fogalmam sincs miért gondolom így, de úgy érzem tartozom neki annyival, hogy végighallgatom. Ő is megtenné, mert hozzá hasonlóan én sem engedném el addig, amíg meg nm hallgatja, amit a mondanivalómat. Nyilvánvalóan neki is van, más különben nem lenne most itt, hiszen várható volt a távozásom. Nem állíthatja, hogy nem számított rá, hiszen ennek vége. Hamarosan már semmi közöm sem lesz hozzá. Innentől kezdve valaki más fog lenni az élete része, hát nem fogom útját állni a boldogságának.
- Ha már nincs mit mondanod, akkor miért vagy még mindig itt? A vőlegényed mellett kellene lenned és elhitetni magaddal, hogy boldog vagy és boldog is leszel vele, hogy jól döntöttél, hogy erre vágysz, hogy nem követtél el hibát... Bár fogalmam sincs, hogy mennyiszer kell mindezt elismételned magadban, hogy képes legyél hinni benne, de van még rá néhány napod. Nincs vesztegetni való időd. - Ha azért jött ide, mert abban reménykedik, hogy nem gondoltam komolyan, hogy megfogom gondolni magam ez úttal csalódás éri. Ez az utolsó bőrönd, amibe még be kell pakolnom, de ez persze nem azt jelenti, hogy kizárólag emiatt késett el. Nem most adtam fel. Nem akkor, amikor elhatároztam, hogy nem maradok tovább ebben a házban, hanem sokkal előbb. Ő mégsem vett ebből észre semmit sem. Nincsen már miért maradnom. Vége van és nem most ért véget, de mint annyi mindent, ezt sem akarta bevallani... De most megkönnyítem a dolgát azzal, hogy kisétálok az életéből. Ő nem tudta, nem volt rá képes. Én megteszem helyette azt a bizonyos lépést, amivel végleg véget vetek mindennek.
- Egy jó ideig biztosan nem jövök vissza. Időre van szükségem. - Méghozzá nem kevésre. Most csak szeretnék minél távolabbra kerülni az eddigi életemtől, az emlékeimtől és újra az lenni, aki régen voltam. Nem tudok itt maradni, úgy érzem megfulladok. Szükségem van egy kis egyedül létre, szabadságra, mozgástérre, ahol végre kiélhetem magam, a fájdalmamat és kitölthetem valamivel a bennem tátongó űrt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 06.02.14 18:31

Nem akarom csak így elveszíteni. Mégis hogyan képes annak tudtában távozni, hogy tudja, hogy szeretem? Azt hiszem itt már a tudat nem elég, tennem is kellene azért, hogy végre tényleg elhiggye nekem, hogy amit mondok, az nem csak ámítás, hanem színtiszta igazság. Nem akarom Soant bántani, mégis annyi fájdalmat okoztam neki, amit meg sem érdemelt. Azt hiszem ezek után tőlem sokkal jobbat érdemelne, még sem vagyok arra képes, hogy elengedjem.
- Soan kérlek ne menj el! - Rettegek attól, hogy ha kilép az ajtón, akkor az életemből is ki fog. De én nem akarok ezért bele menekülni egy házasságba. Hiába is szeretem Alexot, úgy, olyan szeretettel sosem leszek képes, mint ahogy őt szeretem. Mégis hogyan hagyhattuk, hogy a dolgok idáig fajuljanak? Valahogy vissza kell csinálom a dolgokat, azt hiszem tudom is, hogy hogyan. Sok embert megbántok majd, de bízok abban, hogy megéri. Remélem nem csak azért akart ennyire, mert attól tartott, hogy örökre elveszíthet.
- Azt hiszem abban egyet értünk, hogy nincs vesztegetni való időm. - Ez így is van, de ezt nem arra értem, amit ő mondott, sokkal inkább ránk céloztam. Már így is túl sok időt vesztegettünk el egymás nélkül. Ha pedig tényleg velem szeretne lenni, akkor most adok rá neki egy esélyt. Ezek után még azt sem tartom kizártnak, hogy meggondolta magát és eddig két férfi között kellett döntenem, de végül egyiket sem fogom mellettem tudni.
- Ez nekem nem megy! Nem tudlak csak így elveszíteni! - Nagyon közel álltam ahhoz, hogy elsírjam magam, de itt már semmit sem érnek a könnyeim, ezt mondania sem kell. Mégis úgy érzem, hogy összetörök belülről.
- Döntöttem, nincs több ígéret! - Most nekem kell lépnem, örökre elveszíthetem, ha most nem teszek semmit sem, azt pedig nem bírnám ki.
- Tudom, te is meghoztál egy döntés, de mindaz ami közöttünk volt igaz volt, és részemről most is az. Nem érdekelnek a következmények, nem akarom, hogy több titok legyen! - Határozottan kihúztam magam, most tényleg elszántam magam és ebben senki sem fog megakadályozni.
- Először is anyukádnak fogom elmondani azt, hogy szeretlek és ez miatt lefújom az esküvőt, annak reményében, hogy ez nem lesz kihatással apámmal való kapcsolatára. Aztán szép sorban tudatom minden érintett személlyel is. - Ezt már régen meg kellett volna tennem, de talán még nem túl késő ahhoz, hogy újból együtt legyünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 08.03.14 20:57

- Nem tudok itt maradni. Úgy érzem megfulladok. A saját életemet kell élnem nem mindig valaki másra várni és azt is fogom tenni. - A kérlelés, könyörgés itt már semmit sem ér, semmit sem jelent. Mást sem csináltam hónapokon keresztül, mint és reménykedtem, hogy végül nem fog, úgysem fog hozzá menni. Nem teheti meg velem, velünk, mert jól tudom, hogy nem szereti. Most mégis mindenki a nagy napra készül és hogy elvannak ragadtatva a boldog ifjú pártól. Ezt egyszerűen nem várhatja el tőlem, hogy végignézzem. Azt hittem menni fog, talán tévedtem. De ha ez kell ahhoz, hogy boldog legyen, akkor kilépek az életéből és soha többé nem fog látni.
- Ne aggódj, most már mindig lesz valaki melletted, akibe kapaszkodhatsz, ha nem bírod. - Értelemszerűen az a valaki Alex. Semmit sem kell tennie csak jó erősen megragadnia és belé kapaszkodni és mindig lenni fog valaki mellette, aki szeretni és nem engedi, hogy összetörjön. Hát neki sem szabad ezt a valakit elengednie. Előbb csak még annyit kell megtennie, hogy engem hagy elmenni. Nem szabadott volna eddig várnom ezzel a döntésemmel. Minden csak rosszabb lett. Még az előtt el kellett volna hagynom, hogy a szikra ismét feléledt kettőnk között.
- Tévedsz. Én vagyok az, aki döntött. Ideje elfogadnunk egymás döntéseit. Én vállalom a döntésem következményeit. Csak... Ígérd meg, hogy vele boldog leszel. Vele boldognak kell lenned, mert mellettem nem voltál az. - Régóta fontolgatom már, mégis olyan nehezen tudtam elhatározni magam. Kellett még valami és tőle megkaptam. Nincs több remény, nincs több bizalom. Ennek itt vége. Ha valakinek mindenképp ki kell mondania, akkor kimondom én. Vége...
- Épp csak a vőlegényt felejtetted ki a sorból. Fontos neked és nem akarsz neki fájdalmat okozni. Én pedig már egyszer összetörtem a szíved. Megértem. Most már el is tudom fogadni. Elkéstünk. Vége van Cassidy. - Végeztem a csomagolással, becipzároztam a bőröndöt majd felegyenesedtem és szembe fordultam Cassidyvel komolyabban, mint valaha. Hogy lássa tényleg elkésett már nyúltam is a bőröndöm fogójáért és lassan megindultam vele a szobám, akarom mondani a volt szobám ajtaja felé annak reményében, hogy nem fogja utamat állni, ugyanis semmi értelme sem volna a további vívódásnak.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 09.03.14 16:47

Eddig bele sem gondoltam, hogy mennyi fájdalmat, csalódást okoztam neki. Szerettem volna abban hinni, hogy csak jót teszek neki ezzel, hogy valaki más karjaiba rohanok, ezzel is arra kényszerítve, hogy örökre elfelejtsen, hogy még azt is felejtse el, hogy valaha is szerettük egymást. Talán túl későn jöttem rá arra, hogy nekem ez nem megy, nem tudok már nélküle tovább érezni, nem tudom elviselni a hazugságokat és legfőképp nem tudom titkolni tovább, hogy őt szeretem.
- Soan én csak is azt szeretném, hogy te legyél mellettem. - Azt hiszem kellett már ez, hogy megijedjek, hogy tényleg elveszíthetem. Nem csomagolhat össze és sétálhat ki a bőrönddel az ajtón maga mögött hagyva, mindazt ami egykor közöttünk volt, ami igaz volt. Nem okozhatok már neki több fájdalmat, másoknak kell fájdalmat okoznom, és fogok is ha együtt szeretnék lenni vele. Már nem érdekel, hogy ki mit gondolhatna rólunk, hogy ki fog csalódni bennünk, én csak őt akarom!
- Vele nem tudnék olyan boldog lenni, mint veled voltam. Igaz a kapcsolatunk végén voltak hullámvölgyek, de akkor feladtuk, most nem akarom feladni. Ha kell harcolni fogok érted. - Eddig én voltam az aki kisebb-nagyobb sikerekkel képes volt ellen állni neki. Aztán csak úgy sodródtam az árral. Nem a házasság gondolata rémisztett meg, hanem az, hogy őt elveszíthetem, mert egyedül mellé szeretnék oda állni az oltár elé fehér ruhában.
- Nem lehet csak így vége. - Magam elé meredtem, közben éreztem, ahogy arcomat elárasszák könnyeim. Nem bírtam megmozdulni, szinte már földbe gyökerezett lábam. Teljesen megsemmisültem Soan szavait hallva. Nem hagyhatom, hogy elmenjen, nem élném túl, ha nekünk itt tényleg vége lenne, hogy ha nekünk csak ennyi járna. Utána rohantam, már a folyosón értem utol.
- Soan, kérlek maradj! - Zokogva ejtettem ki szavaimat, testem teljesen elgyöngült, már képtelen voltam saját lábaimon megállni, térdre estem. Könnyeimmel küszködve néztem felé, könnybe lábadt szemeimmel már csak elmosódott alakját láttam.
- Szeretlek Soan! Mindennél jobban szeretlek! - Nagyon is hallhatóan ejtettem ki szavaimat. Már nem érdekel, hogy valaki esetleg meghallhatja-e, már éppen itt az ideje, hogy a titkunk napvilágra kerüljön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 02.04.14 23:20

- De még sincs így, mert minden éjjel más ölel át, mással fekszel le... Ha csak rá gondolok rosszul vagyok. - Én nem tudok tovább úgy tenni, mintha minden rendben lenn közöttünk, mert semmi sincs rendben. Azt hittem menni fog, hogy képes vagyok végignézni, ahogy összeköti az életét egy másik férfival, de nem fog menni. Nem, mert tudom, hogy nem lesz boldog mellette. De miután kiderült, hogy mellettem sem volt az, abban bíztam, hogy Alex talán megtudja majd neki adni mindazt, ami a mi kapcsolatunkban nem volt meg. Továbbra is úgy gondolom, hogy csakis jót tehetek azzal, ha elhagyom ezt a családi fészket. Nem tartozom és soha nem is tartoztam ide.
- Nem voltál... Emlékezz csak vissza milyen dolgokat vágtál a fejemhez aznap. Mindenben igazad volt.- - Ezzel a ha kell harcolni fogok érted dologgal pedig már egy kicsit elkésett. Én megtettem, mégsem bizonyult elégnek. Csak bolondot csináltam önmagamból, de ennek itt most vége. Ő nem szeret, legalábbis nem engem szeret úgy, csupán csak erővel próbál kapaszkodni valamibe, valakibe, aki biztonságot nyújthat neki mer megijedt mi van h nem jól döntött. Eddig itt is voltam neki, de belefáradtam folyton csak várni rá.
- Cassidy, nem élheted mindig úgy az életed, ahogyan megálmodtad. - Én pedig élni akarom az életem, nem pedig folyton várni valakire, akivel igazán önmagam lehetek. Pokol lesz nélküle minden egyes napom, de kibírom és szépen lassan majd kiheverem és egy bizonyos idő elteltével talán ismét tudom majd élvezni az életet.
Bár megígértem magamnak, hogy nem fogok visszanézni, mégis megtorpantam a folyosón. Nem tudom így itt hagyni, összetörve. A fenébe az egésszel... Miért kellett ennek így lennie? Hátat fordítva korábbi szándékaimnak sétáltam vissza hozzá majd lassan térdre ereszkedtem a padlón.

- Mia, kérlek érts meg, hogy nekem nincsen már miért itt maradnom. Az esküvőre visszajövök, ha akkor is velem szeretnél lenni, akkor ne mond ki az igent. Mondj nemet és megígérem azon nyomban elviszlek innen. - Igen, én sem gondoltam volna, hogy így fogok menyasszonyt szöktetni. Nem tehetek róla. Szeretem a különleges dolgokat. Szépen festhetünk... A folyosó végén egy bőrönd, mi pedig a közepén, ő zokog, én letörlöm a könnyeit. Bárki látna minket nem lenne olyan nehéz dolga a kis kockák összeillesztésével.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 03.04.14 13:54

Miért kell mindennek ennyire bonyolultnak lennie? Esküszöm nagyon szeretnék megszökni vele, legalább úgy csak kettesben lehetnénk és senki véleménye nem számítana, nem szólna bele senki sem a kapcsolatunkba. Csak mi lennénk, egymásnak élnénk, boldogok lehetnénk együtt. Ez túl szép is ahhoz, hogy megvalósuljon. Néha már azt hiszem, hogy el vagyunk átkozva, hogy valahogy az univerzum mindent megtesz annak érdekében, hogy minket szétválasszon, hiába is táplálunk egymás felé gyengéd érzelmeket, sőt szerelemet. Ebbe fogok bele pusztulni.
- Mindent csak azért mondtam mert mérges voltam rád. Fele annyira komolyan sem gondoltam, mint ahogyan hangozhatott. - Próbálnám menteni a menthetőt? Meglehet. Nem tudnék nélküle élni, nem tudnám végig nézni, ahogyan kisétál az ajtón, és főleg nem tudnék nélküle élni. Soan jelent nekem mindent, még ha ehhez idő is kellett, hogy rájöjjek, talán túl sok idő is, amiatt most el is veszíthetem.
- Szóval nem élhetném veled az életemet? - Mert ha már álmokról van szó, akkor csak is vele szeretnél élni. Hozzá akarok menni, venni egy házat hatalmas birtokkal, fehér léckerítéssel, majd gyerekeket szülni neki. Mi lehetnénk a tökéletes házaspár, élhetnénk azt az életet, amit mások amerikai idillnek neveznek. Otthon egy fárasztó munkanapja után vacsorával várnám haza, nem szólna semmi másról az életem, mint róla és a gyermekeink neveléséről, mert valójában ez az, amire igazán vágyok.
Megsemmisülve rogytam össze a folyosó közepén, olyan magatehetetlennek éreztem magam, már semmit sem tudok tenni annak érdekében, hogy maradásra bírjam.
- Azt mondod, ha az oltár előtt állva mindenki füle hallatára nemet mondok, akkor újra együtt lehetünk? - Kisírt szemekkel néztem rá, valójában nem egészen értem, hogy miért kell addig várni, ha tényleg képes lenne elvinni innen, kiszabadítani ebből a káoszból, amit csak saját magamnak köszönhetek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 06.04.14 20:22

- Mi csak egy óriási hiba voltunk egymás életében. Én pedig most helyrehozom ezt a hibát. - Mindketten nagyon elrontottuk. Ne bonyolítsuk tovább a szálakat, nincsen értelme. Már régen le kellett volna zárnunk a kapcsolatunkat. Egyszer megtettük, de képtelen voltam lemondani róla... Nem tudtam elfogadni, hogy elhagy. Most... Most sem tudom elviselni, hogy csupán hibákat hibákra halmoztam az utóbbi időben, ami alatt minden létező és nem létező reménységemmel érte harcoltam. Mégis minden olyan üres és értelmetlen, mintha z az egész csak egy vicc, rossz átverés lett volna, ami egyszerre véget ért, mi pedig magunkhoz értünk.
- Mi értelme van, ha folyton csak bántsuk egymást? - Én nem akarom többet bántani. Mindenkinek úgy lesz a legjobb, ha ez álom lesz több puszta illúziónál, amihez valaha közel álltunk, de úgy eltávolodtunk tőle, akárcsak egymástól. A kapcsolatunk nem volt egyéb, mint csalódások tömkelege. A legrosszabb az egészben, hogy úgy tűnik mi így se, úgy se tudunk élni. egymással, de egymás nélkül sem.
Elképzelésem sincs róla mit fog jelenteni a holnapom nélküle, hogy tudom hiába is várnék arra, hogy láthassam, nem fogom. De eddig minden egyes döntését megnehezítettem, beleértve az életét. Új életet kezdett, nekem pedig engednem kellett volna...

- Cassidy, megérdemlem az őszinteségedet. Én nem fogok tovább titkokban elfojtva élni csak azért, hogy egy kicsit, ideig óráig boldog lehessek... Nem fogok többé meghátrálni. De a döntésedet nem hozhatom meg helyetted. - A kapcsolatunk nem volt több egy titoknál, majd szépen lassan ezek a bizonyos titkok tettek tönkre mindent. Én csak azt tudom tenni, hogy felajánlom szabaduljunk meg tőlük végérvényesen. Akkor elviszem innen... Onnantól nem lesz, amit ne tennék meg kettőnkért, hogy velem, hogy együtt maradhassunk. De jelen pillanatban megvan kötve a kezem. Ő kötötte meg azzal a jegygyűrűvel az ujján.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 08.04.14 13:24

Eddig mindenki azt hitte rólam, hogy apuci kicsi lánya vagyok, az erkölcsösség mintapéldánya, de azt gondolom senki sem sejti, hogy miféle titkot rejtegetek a világ szeme elől. Nem érzem úgy, hogy hiba lett volna mindaz, ami közöttünk történt. Életem legszebb időszaka volt az, mikor vele együtt lehettem.
- Nem! Soan ez nem volt hiba! - Ha valamire nagyon rá szeretnénk fogni, hogy hiba volt akkor az volt, hogy akkor még nem fogtuk fel, hogy mit is jelentünk egymás számára, hogy akkor nem voltunk képesek küzdeni egymásért. Elég volt egyszer elkövetnem azt a hatalmas hibát, hogy biztos legyek most abban, hogy nem vagyok képes elengedni. Nem tudnék és már nem is akarnék nélküle élni. Nem mentőövként használóm, hogy kilépjek ebből a jegyességemből, hogy ne valósuljon meg az előttem álló házasság, egyszerűen napról napra jobban érzem, hogy nekem mellette lenne a helyem, hozzá húz a szívem.
- Nem tudom... De azt tudom, hogy szeretlek! Nagyon eltérő személyiségek vagyunk, ezért nem mindig értünk egyet egymással, de együtt bármilyen hullámvölgyön képesek vagyunk átküzdeni magunkat. - Ahogy ezen is képesek lennénk, csak akarnunk kell. Hinnünk kell abban, hogy nekünk jár még egy esély, hogy előttünk olyan jövő áll, ahol együtt lehetünk. Mindvégig egymást és saját magunkat kínoztuk, de véget vethetünk szenvedéseinknek.
- Nincs több titok! - Ennél határozottabban nem is tudnám kiejteni szavaimat. Nem akarok több titkot, már semmit sem akarok, csak is kizárólag Soant!
- Szerinted van még esélyünk együtt a boldogságra? - Remegő ujjaimmal törölgettem arcomról könnyeimet. Nem fogok Alex felesége lenni, nem fogom kimondani az igent, egyedül csak egy nemleges válasszal szolgálhatok az oltár előtt. Mielőtt lesokkolok mindenkit ezzel a hírrel tudnom kell, hogy Soan erről hogyan vélekedik, szükségem van arra, hogy most mellettem legyen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 09.04.14 15:40

- Én nem nevezném hullámvölgynek, hogy hozzá mennél valaki máshoz... Te csak belemenekültél ebbe a házasság dologba, mert azt hitted az majd kiment, most pedig nem találod a ki utat. - A bonyodalmak ellenére mindig ott voltam, amikor kellett, hogy belém tudjon kapaszkodni. A vőlegényével ezt sosem tette meg. Fogadni mernék rá, hogy Alex feleannyira sem ismeri, mint gondolná, hiszen arra sem jött rá, hogy közöttünk valamikor volt valami. Egy ilyen doot nem hagy figyelmen kívül egy férfi, különösen ha egy fedél alatt él a vetélytársával. Én sosem rejtettem véka alá a szándékaimat. Az erkélyen állva is megcsókoltam, felkelt mellőle az éjszaka kellős közepén. Én megmozdulni sem tudtam úgy, hogy arra ne ébredt volna fel. Ha egyedül kell aludnom, akkor inkább a kanapén töltöttem az éjszakát, mert csak ott nem kerestem magam mellett.
- Megígérem, hogy elmegyünk innen és újrakezdjük csak mi ketten. - Semmire és senkire sincs szükségünk ahhoz, hogy boldogok lehessünk. Nekem pedig egyáltalán nem számít, hogy hol vagyunk, hol élünk, de végre valahára jár nekünk egy kis felhőtlen együttlét. Nincs több lopott csók vagy pillantás, mert épp a családunk körében vagyunk. Természetesen örülnék neki, ha elfogadnának minket, elfogadnák a kialakult helyzetet, mert ellene tenni nem tudnak, nem fogom hagyni. Mindkettőnknek szüksége van családra, de közénk állni többé senki sem fog, mert akkor mindenkinek hátat fordítunk és többé nem nézünk vissza. Ha viszont elejétől fogva ellenezni fogják a kapcsolatunkat, amelyre számítunk, akkor ez a bizonyos utazás nem csak ideiglenes lesz. Én még soha semmit sem gondoltam komolyabban annál, minthogy elviszem innen, ahol élhetünk együtt boldogan.
- Az apád elfog engem valaha is fogadni vagy ebben ne is bízzak? - Sosem ápoltunk igazán jó viszonyt. Nem tagadom. Én sosem akartam másik apát. Én az enyémet akartam visszakapni vagy senki sem kellett. Így nem is igazán tudom miféle viszonyban vagyunk. Olyan jóban egész biztosan nem, hogy elé álljak azzal, hogy Cassidy velem jön, majd elvárjam, hogy nagy büszkén hátba veregessen.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 12.04.14 23:27

Akármennyire is próbáltam eddig a tökéletesség álcája mögé bújtatni magam, még sem tudtam olyan tökéletesnek lenni, mint amit elvárnának tőlem. Mer igen, én vagyok apuci tökéletes kislánya, aki mindent úgy tesz, mint ahogy azt elvárnák tőle. Eddig mindenkinek meg akartam felelni, talán ezért is menekültem volna bele ebbe a házasságba. Nem azért akarok vele lenni, mert Alex felesége nem szeretnék már lenni. Mindvégig vele akartam lenni, Alex pedig csak egy mentőöv volt, azt hittem vele majd sikerül elfelejtenem azt, hogy mennyire szeretem Soant. Naiv voltam, mikor el szerettem volna hinni, hogy ez nekem tényleg sikerülni fog. Ez eleve halva született próbálkozás volt részemről. Soant már az első pillanattól kezdve szeretem, akármi is történt közöttünk, még mindig szeretem.
- Hibáztam tudom, de ezt még helyre lehetne hozni. - Mármint úgy, hogy nem mondom ki az igent. Most már eldöntöttem, akármi is fog lenni az oltár előtt Alex mellett tényleg nem fogom kimondani azt a bizonyos igent. Persze szeretném ha ezek után titkok nélkül tudnék együtt lenni Soannal, de legfőképp arra vágyok, hogy elfogadjanak minket, hogy örüljenek a boldogságunknak.
- Tényleg? Mindezek után még képes lennél szeretni? - El sem hiszem, hogy mindazok után, hogy annyi fájdalmat okoztam neki még ezek után is hajlandó lenne velem mindent újra kezdeni. Talán a fehér léckerítéses álom közelebb van, mint eddig hittem volna?
- Talán eleinte nem fog nekünk örülni, de idővel elfogadja a kapcsolatunkat. Szerintem ha látja milyen boldogok vagyunk egymás mellett, hogy mennyire szeressük egymást akkor áldását fogja adni ránk. - Apu jó ember, ezért mindig azt nézte, hogy mi a legjobb nekem, ezért bízok abban, hogy idővel belássa, hogy Soan az a férfi, akinek mellettem lenni kell. Persze szeretném, ha elfogadna minket, de ha még sem lenne így, ez sem tudna már közénk állni. Eddig túl sok mindenre voltunk tekintettel, túl sok titkot őrizgettünk, ennek most már vége.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 14.04.14 13:51

- Mindketten elkövettünk egy nagy hibát. De biztos vagy abban, hogy ezt még helyre lehet hozni? - Mindketten meghoztunk egy döntést. Lemondtunk egymásról, a kapcsolatunkról. Voltaképpen miben hibáztunk? Abban, hogy egyáltalán egymásba szerettünk vagy abban, hogy lemondtunk erről a szerelemről? Mindenek előtt ezt kell tisztáznunk, hogy pontosan tudjuk mi is az, amit helyre kellene hoznunk. Amíg együtt voltunk csak veszekedtünk és bántottuk egymást. Ezután megpróbáltuk egymás nélkül élni tovább az életünket, de ebben is kudarcot vallottunk. De valahogy, valami módon működnie kell. Az nem állapot, hogy velem se jó, de nélküle pedig egyenesen elviselhetetlen. Nem vagyok önmagam. Nem vagyok a magam ura...
- Ha nem szeretnélek, akkor eddig mi tartott volna engem itt? - Pontosan ez akadályozott meg abban, hogy elmenjek innen. Nem voltam képes itt hagyni, mert a történtek ellenére sem tudom őt nem szeretni. Talán minden csak egy kalandnak indult kettőnk között, csakhogy annál már sokkal többet jelent. Valamit, amit senki sem tud nekünk megadni, csakis mi egymásnak. Soha senki sem fogja őt úgy szeretni, ahogy én. Engem pedig soha senki sem lesz képes úgy szeretni, mint Cassidy. Olyanok vagyunk egymásnak, egy más életében, mint egy természeti katasztrófa, mint egy lavina, ami mindent elsöpör. Együtt pontosan ilyenek vagyunk. Mindent elsöprünk, ami közénk áll. Olykor pedig, mint egy szélvihar, ami mindent csak felkavar.
- Én többet el sem engedlek, ha arra kérsz. Tőled vagyok önmagam. - Ha kell mindig fogni fogom a kezét, éppen ahogy most. Megfogtam mindkét kezét úgy álltunk fel lassan. Én nem nem akarom, nem is fogom magyarázkodásra kényszeríteni, hogy miért olyan kisírtak a szemei. Akarom Cassidyt, de az itt kialakult helyzettel nem akarok többet foglalkozni. Nem vagyok rá hajlandó. Az én feladatom, akkor fogja kezdetét venni, amikortól nem egyedül kell elmennem innen. A feladatom pedig őrülten boldoggá tenni. Elfeledni mindent, ami a múltban történt és újrakezdeni. Úgy élni, mintha sosem váltunk volna el.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 15.04.14 2:41

Eddig se vele, se nélküle nem voltam képes élni, de azt jól tudom, hogy vele szeretném leélni a hátralevő életemet. Soan az egyetlen férfi, aki mellett lenni szeretnék, történt, ami történt. Nem akarom elhinni, hogy hiba volt egymást szeretni, mert én még mindig szeretem. Az volt hiba, hogy akkor nem harcoltunk egymásnak, de a külön töltött idő mindkettőn szemét felnyitotta. Most már képes lennék érte harcolni, hogy újra együtt lehessünk.
- Biztos vagyok benne! - Határozottan mondtam, hinni szeretnék abba, hogy még helyre lehet hozni kettőnk között a dolgokat. Inkább azt bánnám meg, hogy megpróbáltuk és nem sikerült, minthogy meg sem próbáltuk volna, hogy nem adtunk a kapcsolatunknak egy újabb esélyt.
- Nem tudom... Soan nem tudhatom, hogy mit és miért csinálsz, pedig hidd el nagyon szeretném olykor tudni. De ezek szerint még te is hinni akarsz abban, hogy nekünk lehet közös jövőnk, ugye? - Szavakban ki sem tudnám fejezni, hogy mennyire szeretnék, hogy igennel feleljen kérdésemre. Mert ha igent mondana akkor tudnám, hogy van még remény, hogy eddig nem csak álmodoztam, vágyakoztam utána. Hogy minden együtt töltött éjszakán nem volt hiába, hogy nem hiába szerettem, szeretem még mindig.
- Soan, többet ne engedj el. - Kérlelve néztem rá kisírt szemeimmel immár vele szemben állva. Nem akarok nélküle élni, nem is tudnám elképzelni már az életemet nélküle. Tényleg úgy érzem, hogy mi össze tartozunk. Többet nem vagyok hajlandó titokban csókokat lopni tőle, már nem akarom, hogy titok legyen, ami közöttünk van. Ezért vettem a bátorságot és megcsókoltam. Keserédes pillanat volt.
- Még mindig el akarsz menni? - Mert bőröndje még mindig pár méterrel van tőlünk. Képes lennék az eddigi életemet egy pillanat alatt a feje tetejére állítani csak, hogy maradásra tudjam bírni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 15.04.14 12:47

- Eddig mást sem csináltam csak a sötétben tapogatóztam, bíztam valamiben, de egyik sem vitt előrébb sem engem, sem téged. Ebből elég volt. Ha kell, akkor ezentúl csak abban fogok hinni, amit teszek. Én meghoztam egy döntést. Nem fogom meggondolni magam. Nem akarlak választás elé állítani. Ha engem választasz úgy könnyebb, ha nélküled kell elmennem, úgy nehezebb, de mindenképpen megfogom lépni, amit elhatároztam. - Semmibe sem szeretném belekényszeríteni. Nem akarom, hogy úgy érezze ezt a döntését is ráhatással kellett meghoznia, mert meg kell hoznia. A legjobb lett volna az utolsó pillanatra hagyni a legfontosabb kérdést időt sem hagyva neki a gondolkodásra, hogy a szívével tudjon felelni. Így pedig csak ezen fog töprengeni még hosszú napokig összezavarva mindent, ami eddig rendezettnek tűnt. Szeretném, hogy végül az enyém legyen, mert megérdemlünk egy új kezdetet, de ha másképp határoz azt is elfogadom. Épp csak a közös jövőn múlik rajta és függ a döntésétől, de nem halogathatjuk tovább. Nem akarok több hibát. Így is túl sokat tudhatunk már a hátunk mögött. A legfőbb ideje lenne már helyes döntéseket hozni.
- Nem akarok nélküled elmenni. Nem akarok nélküled egyetlen éjszakát sem eltölteni. - Hosszasan elnyújtva a csókot fontam körbe karjaimat kicsivel a dereka felett. Hogyan tudnék elszakadni tőle? A lényem egy része mindig visszahúz hozzá? Mert egymástól vagyunk jobbak. Én pedig nem szívesen mondanék le erről a résemről.
- Öhm, igen. A többik már tudják, hogy elutazom talán hosszabb időre, de néhány napot még a Pierce villában töltök. Ott megtalálsz, ha szükséged lenne rám. - Ahogy mondtam a nagy napot semmi pénzért sem hagynám ki, elvégre én lennék az egyik tanú, méghozzá a vőlegény tanúja. De addig is szükségem van egy kis levegőváltozásra, mert ebbern a házban úgy érzem megfulladok.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 21.04.14 21:42

Már minden készen áll, szó szerint. Tényleg csak néhány nap választ el attól, hogy az oltár elé sétáljak abban a gyönyörű fehér ruhában legalább háromszáz ember szeme láttára. Édes Istenem! Életem legnehezebb döntése előtt állok. Jól tudom, hogy hiba lenne hozzá mennem Alexhoz. Mármint tényleg szeretem, de ez a szeretet nem egyezik azzal a szerelemmel, amit Soan iránt érzek. Már rég sikerült belátnom, hogy nagyon el sikerült rontanunk kettőnk között a dolgokat, de még mindig úgy érzem, hogy még nem késő helyrehozni hibáinkat. Hinni szeretnék abban, hogy tanultunk az eddig elkövetett hibáinkból, hogy már nem követnénk el ugyan azokat a dolgokat. A külön töltött idő pedig rámutatott arra mindkettőnk számára, hogy egymás nélkül nem is tudnánk, sőt nem is akarnánk élni a hátralevő életünket.
- Gondolom már senki és semmi sem tudna eltántorítani ettől a döntésedtől. - Nem, mintha annyira szeretném erről lebeszélni. Szíve joga azt tenni, amit szeretne. Akármennyire is szeretnék akár már most vele menni mégsem tehetem meg. Ez még mindig túl bonyolult, minek kell ennyire foglalkoznom mások érzéseivel, véleményeivel, miért nem tudok csak a szívemnek engedelmeskedni?
- Pedig még ki kell bírnod nélkülem néhány éjszakát. - Fájdalmasan felsóhajtottam. - De ígérem nem sokára már tényleg együtt fogunk lenni. - Az a legegyszerűbb, ha oda állok az oltár elé és ott mindenki szeme láttára, füle hallatára mondom majd ki a nemet. Nem akarok magyarázkodni, senkinek sem akarom megindokolni a döntésemet, akkor csak annyit szeretnék, hogy fogja meg a kezemet és fusson ki velem a templomból, majd.... Bárhová mennék vele.
- Soan, rád mindig szükségem van. - Alig bírtam elszakadni ajkaitól. Szerettem volna újra megcsókolni, de tudtam, hogy uralkodnom kellett magamon, mert ha újra megcsókolom, akkor az egyik hálószobában kötünk ki.
- Minél hamarabb szeretnélek újra látni, de tartok attól, hogy ha kettesben leszünk akkor... Előbb ki kell lépnem ebből a kapcsolatból. - Szeretnék bűntudat nélkül lenni vele, ehhez pedig az kell, hogy Alex és mindenki megtudja, hogy valójában mit is érzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 10.05.14 17:17

- Ne ígérd, csak tedd meg. - Talán érthető, hogy a közeljövőben miért is nem akarok több ígéretet hallani. Többek között ez az egyik oka annak, hogy valahol minél távolabb szeretnék lenni ettől az egész nevetséges cirkusztól, méghozzá a legrövidebb időn belül. Igazán tiszta lappal sosem indulhatok, mert róla sosem tudnék lemondani, de nekünk, kettőnknek valahol még kell, hogy legyen lehetőségünk, amiért pillanatnyilag bármiről képes lennék lemondani, akár az egész eddigi életemről. Mindenről. Nekem csakis Mia, akire szükségem van. Egyedül csak vele szeretném újrakezdeni, hogy együtt lehessünk messze innen, ahol végre normális életünk lehetne. Őszintén nem esne nehezemre lemondani, búcsút inteni a felső tízezernek, de legalábbis ennek a városnak, de mind tudjuk, hogy a vér nem válik vízzé, van amit nem tagadhatunk meg csak úgy.
- Akkor siess vissza hozzám. Én pedig tárt karokkal fogok rád várni. - Amilyen őrült időszakon megyünk keresztül, akár szó szerint is veheti minden egyes szavamat, hiszen megtenném, csak kérnie kell... A karjaimba zárnám és hosszú percekig csak ölelném, csak csókolnám.
- Ha kettesben maradunk, akkor az asztalon, a kanapén, a hálóban, a fürdőben... Tennélek a magamévá és mindent elsöpörnénk, ami az utunkban áll. Én is tudom... -  Sőt, csak erre vágyom. Most is megtenném... Legszívesebben most azonnal felkapnám a karjaimba, felültetném a tőlünk alig néhány lépésre lévő asztalra, amiről mindent lesöpörnék apró szilánkokra törve, Mia a nyakam köré fonná a karjait megkapaszkodva bennem, úgy tenném a magamévá... Időközben eszméltem csak rá, hogy ténylegesen a folyosón lévő kis asztalra pillantottam, majd vissza rá. Azt hiszem, hogy túlságosan intenzíven képzeltem bele magunkat...
- Talán az lesz a legjobb, ha mindketten tesszük, amit kell... - Nekem indulnom kell, neki pedig bizonyára sok mindent le kell még tisztáznia magában. Kétségtelenül minden sokkal egyszerűbb volna, ha felelőtlenül ebben a percben beültetném a kocsiba és megszöknénk, de nem tehetjük meg. Egyébként is azt szeretném, ha lenne ideje még alaposan átgondolnia mit is akar valójában.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 13.05.14 7:41

Megteszem! Nincs több ígéret, vagyis jobban mondva nincs több olyan ígéret, ami ehhez köthető. Mert sok mindent szeretnék neki megígérni. Meg szeretném neki ígérni azt, hogy jóban rosszban vele fogok lenni, ameddig a halál el nem választ. Akárhogy is próbálkoztunk egymás nélkül élni, mégis úgy néz ki, hogy a sors egymásnak szánt minket. Hiába küzdünk ez ellen, fel kell adnunk. Együtt kell lennünk! Együtt tudunk csak igazán boldogok lenni! Újra meg kell próbálnunk és ha egy hétig is fog tartani, akkor is boldogan fogok vissza emlékezni arra a csodálatos hétre, amit vele töltöttem. Egy hét oly kevés, de vele egy élet sem lenne elég.
- Mivel érdemeltem ki azt, hogy még mindezek után is ennyire képes vagy szeretni? - Oly sok hibát elkövettem már, fájdalmat okoztam neki, - ahogy magamnak is - pedig én tényleg csak azt akartam, hogy boldog tudjon lenni nélkülem. Ehelyett mindketten szenvedtünk. Majd szép lassan rá kellett jönnünk, hogy boldogok tényleg csak egymás karjaiban lehetünk.
- Semmit sem szeretnék jobban, mint hogy minden szobát, bútort felavassunk - ismét - de most nagyon nem aktuális. - Mindennél jobban vágyok rá, de ameddig véget nem vetek a vőlegényemmel való kapcsolatomnak, addig Soan a harmadik fél, akivel akár már most is megszöknék, akár a világ végére is. Persze ez drámai túlzásnak hangozhat, pedig valójában vele bárhová képes lennék elmenni, annyira mindegy lenne, hogy hol vagyunk, egészen addig, míg együtt lennénk. Csak mi ketten, csak ez számít.
- Én megteszem, amit kell. - Tudom az előtt egy világ omlott volna össze benne, ha láttam volna az ajtón kisétálni kezében a bőrönddel, de most már hagynám menni, hiszen szeret és visszajön hozzám. Talán jobb lesz ezt a pár napot egymástól távol tölteni, mert ha pár méterrel lenne tőlem éjszakánkét nem bírnék magammal. Nem tudnék a saját ágyamban maradni a vőlegényem mellett. Nem tudnám már leplezni mások előtt, hogy Soan életem nagy szerelme.
- Szeretlek. - Suttogom ajkai közé, ahogy még egyszer oda hajoltam hozzá, hogy megcsókoljam. Azt akarom, hogy ha elbizonytalanodna akár egy pillanatra is gondoljon erre az egyetlen kis szócskára és szerelmes csókomra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 13.05.14 17:38

- Fogalmam sincs Cassidy, csak szeretlek. - Mindennél jobban szeretem, mégsem, közel sem ennyire egyszerű a kapcsolatunk, mint amennyire könnyedén képes vagyok őt szeretni. Iszonyú erőfeszítésembe került elnyomni magamban ezt az érzést, de idővel rá kellett eszmélnem, hogy ez a láng csöppet sem csillapodik, nem múlik el. Én pedig nem akarok már tovább küzdeni ellene, inkább csak engedem, hogy egészen felemésszen. Egyszer már hibáztunk, nagyon elrontottuk. Ez úttal szeretném azt hinni, hogy jól döntöttem, hogy nem hiába fogjuk fenekestül felfordítani mindenki életét a környezetünkbe. Én csak Cassidy miatt aggódom... Nem akarom, hogy úgy érezze felfalja a meg nem értettség, mert körülöttünk egyértelműen úrrá lesz a döbbenet. Én pedig nem lehet ott mindig és mindenhol, hogy fogjam a kezét, különösen a legnehezebb pillanatban, amikor egyedül kell szembenéznie az egész eddigi életével.
- A pincétől a padlásig... Semmit sem fogunk kihagyni a sorból. - Mindennél jobban akarom, hogy már ott tartsunk, hogy az legyen a legnagyobb konfliktus kettőnk között, hogy a dolgozószoba asztalán vagy a nappali kanapéján csináljuk, de erre még kénytelen leszek várni. Megteszem, mert utána csak az enyém lesz, egyedül csakis az enyém, mindig. Ilyen hosszú idő után - amikor is majd megevett a fene a gondolattól, hogy tisztában voltam vele, hogy Cassidy minden egyes éjszakát egy másik férfival tölt - azt hiszem kibírok még egy-két napot.
- Én is téged. Mindig... - Annyira közel van már, amire mindig is vágytunk, amit mindig is akartunk, ami nem több annál, minthogy együtt lehessünk. De most már el kell viselnem, ki kell várnom azt a pillanatot, amikor végre kiszakíthatom ebből a környezetből és csak mi ketten elszökhetünk valahová messzire ebből az egész cirkuszból. Többé soha senkinek sem fogom megengedni, hogy elvegye őt tőlem.  Tőlem semmi sem fog függeni. Elmegyünk, ahová csak szeretne, és addig maradunk ott, ameddig csak szeretne. Mindkettőnknek jót fog tenni egy kis klímaváltozás, ahol tényleg csak mi vagyunk és végre kipróbálhatjuk magunkat a minden napokban is... Nincs több titkos pillantás, titokban lopott csók.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
189
Join date :
2013. Mar. 06.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia 14.05.14 13:31

Miért pont Soan? Ha engem bárki is megkérdezne arról, hogy miért pont Soant szeretem valószínűleg nem tudnék erre választ adni. Ez nem olyan egyszerű. Szeretem és kész, ezen nincs mit túlragozni. Iránta olyan szerelmet érzek, mint eddig senki iránt sem. Próbáltam küzdeni az érzéseim ellen, de túlságosan is szeretem ahhoz, hogy képes legyek elengedni. Most már jól tudom, hogy szeretem. Mindennél és mindenkitől jobban szeretem.
- Van mit bepótolnunk. - Túl sok időt vesztegettünk el az életünkből eddig azért mert harcoltunk egymással, érzéseinkkel. Többet már csak akkor fogok harcolni, ha a kapcsolatunkért kell. - Remélem a pince és a padlás nem túl pókhálós, mert félek a kis nyolclábúaktól. - Ezt most viccen kívül mondtam. Mert nincs ellenemre ha extrém helyeken szerelmeskedünk és tényleg minden szobát, bútort szeretnék felavatni vele. Soha többé nem akarok elszakadni karjai közül.
- Bírj ki még pár napot nélkülem és ígérem szeretni foglak a hátralevő életünkben, amit együtt töltünk. - Még egy ígéret, de esküdni mernék a saját életemre is akár, hogy ezt az ígéretet be fogom tartani. Hiszen Soan életem szerelme.
- Találkozzunk holnap, de most menj, mielőtt még képesek vagyunk uralkodni magunkon. - Szeretem és ez nem abban nyilvánul meg, hogy minden adandó alkalomkor lefekszem vele, de most mégis hiányzik még a tesi közelsége is. Ahogyan az is, hogy egy átszerelmeskedett éjszaka után magához öleljem mielőtt elaludhatnék karjai között. Finoman végig simítottam arcán, mielőtt újra megcsókoltam volna. Ez volt a búcsú csók, de csak a mai búcsúnkhoz. Mert számunkra van még folytatás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Love me again ~ Soan & Mia

Vissza az elejére Go down

Love me again ~ Soan & Mia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Love Bites - Vámpírnaplók RPG
» Greg hálószobája
» We need love cause we're just lonely souls ~ Angel & Mira
» Mondd azt, hogy igaz volt minden - Soan & Mia
» Love Bites

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Abrams & Pierce villa-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához