welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

Jenna • Link - Helloooo!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3do you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jenna • Link - Helloooo! 27.01.14 18:48

______________________________________________________________
Annyira alapvetőnek vettem, hogy én csak a diákja vagyok, míg ő a tanár, aki csak vizsgákig van itt. De most, hogy egyre biztosabbá válik, tévedtem, nem tudom megakadályozni, hogy ne kússzon fel az arcomra egy nagy mosoly. Persze igyekszem minél hamarabb eltüntetni onnan. Valamiért hibának érzem, hogy ennyire örülök a hírnek. Amint sikerül újra valamivel komolyabbnak lenni, felteszem azt a kissé bizonytalan kérdést.
- De ha nincs neve, akkor honnan... - kezdek bele valamiféle kérdésbe. Aztán persze befejezetlenül hagyom. Ez is valószínűleg olyan lett volna, amit nem kérdez az ember. Gondolom majd tudni fogom. Vagy érezni. Vagy valami. Úgyhogy nem mondok többet, csak bólintok egyet, jelezve, hogy értem én. Csak kicsit több idő kellett ahhoz, hogy rájöjjek.
Azon viszont egy percet sem gondolkozok, hogy kimondjam, nekem kellene őt meghívni ebédre, vacsorára, bármire. Egy randira. Végül is, ha nem vagyok a diákja, akkor ezt kellene tennem, nem? Minden normális filmben ez történik. Randevúk követik egymást és akkor majd az egyik után jöhet... az első csók. De az már nekünk megvolt. Sokkal több is volt azóta. Kicsit összekuszálódnak a gondolataim, ami valószínűleg ki is ül az arcomra egy pillanatra. Ebben az sem segít, hogy elég sok apró infót kell elraktároznom, ahogy szinte egyszerre darál le egy csomó új dolgot. De igyekszek hamar rendet tenni és összeszedetten szólalni meg.
- Egy vacsora. Hazamegyek, elveszem a pénzem a Borzalmak Kastélya könyv lapjai közül és... jövök érted. Ez egy randi lesz - vázolom fel a tervet teljesen megfontoltan. Pedig csak akkor körvonalazódnak a gondolataim, miközben beszélek. Mégis miután az utolsó szót is kimondom, úgy érzem, ez így van rendben.
- De addig még maradok egy kicsit, mert szeretnék - teszem hozzá szinte azonnal, amikor eszembe jut, hogy ez kicsit úgy hangzott, mintha most elköszönnék tőle azzal, hogy vacsoraidőben jövök érte.
Jövök érte. Mintha lenne kocsim és tudnék vezetni. Pedig nem. Csak eljövök ide, kézen fogom és vele együtt sétálok el valami közeli étterembe. Még át kell számolnom, hogy mennyi eltett pénzem van. Meg az is, hogy hol vannak egyáltalán éttermek. De mindez már részletkérdés.
Az viszont nagyon is fontos, hogy összegyűjtsem a bátorságom és ha már kimondtam, hogy szeretném megcsókolni, meg is tegyem. Nem mondom, vagy pár üres másodperc, amíg tétovázok. De legalább végül elfojtom magamban a késztetést, hogy visszatérjek a szokásomhoz, amivel az elején is indítottam és engedélyt kérjek tőle. Csak további szavak nélkül húzom közelebb magamhoz és merülök el a csókban. Hogy ez nekem mennyire hiányzott! Amikor egy pillanatra elhúzódik és beszélni kezd, értem én, mit mond és válaszolok is, de a nagy felsorolást már félbeszakítom. Nem tehetek róla. Úgy érzem, muszáj! Túl nagy sebességre kapcsolt a vérem, ráadásul az is dob az egészen, amit mondott. Az nem számít, hogy mást is megkaphatok. A bárki alatt én őt értettem... lehet, hogy ő nem tudja vagy nem akarja így értelmezni, de én csak erre tudok gondolni.
- Fela... felavathatjuk... az ágyad? - beszélek szinte az ajkaiba, miközben egy pillanatig kissé idegesen törölgetem a szabad kezem a lábamon. Aztán abbahagyom, ahogy emlékeztetem magam arra, hogy határozottnak kell lennem.
- Vagyis... gyere, felavatjuk az ágyad! - mondom sokkal hangosabban, mint ahogy a helyzet kívánná, de így próbálok magabiztos lenni annak ellenére, hogy minden porcikám attól fél, nem lesz a válasz. De ezt nem akarom megvárni. Nagyon nem. Úgyhogy igyekszem határozottan nyúlni a keze után és magam után húzni.
Folyosó. Emelet. Lépcsőfokok... Csak ne essek el a saját lábamban!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Jenna • Link - Helloooo! 27.01.14 20:15

Csak megrántom a vállam, és örülök, hogy nem fejezi be a kérdést rendesen, mert nem tudnám továbbra sem, hogy mit is mondjak rá. Én igazán szeretnék neki valami támpontot adni, de egyelőre még nem megy több, nem tudok mást mondani, mint amit eddig mondtam, akármennyire is igyekszem. Én magam sem tudom még ezt hova sorolni, főleg hogy új és szokatlan nekem az, hogy én vagyok az a fél, aki nem biztos magában, és ő az, aki viszont valahogy tudja, mit érez. Túlságosan félelmetes nekem az egész. Félek, hogy bántani fogom, hogy ártok majd neki, hogy... összetöröm a szívét? Konkrétan rettegek, hogy ez lesz az egésznek a vége! Nekem soha nem sikerülnek a kapcsolataim, miért lenne ez most kivétel?
Inkább foglalkozom ezzel a randi dologgal, egész hirtelen vázolva fel neki a lehetőségeket. Tudom, hogy sokat mondtam, és valahogy ki kell ebből hámoznia a lényeget, de... akkor is most neki kell valahogy megoldani, kitalálni, hogy mit is szeretne. Ha nagyon akarja, akkor menni fog neki, remélem. És nem tudok nem mosolyodni, amikor végül kimondja azokat a szavakat, még akkor is, ha a tény, hogy a pénze egy könyvben van finoman szólva is új helyzet nekem.
- Igen, ez egy randi lesz. - nevetem el magam, ahogy így levezeti, hogy is lesz. Sejtem én, hogy ez neki talán fura, hiszen tény, hogy a filmeken nem így szokott lenni. Nem kifejezetten tartottuk a sorrendet, hogy megismerkedés, meg randi, meg csók, meg a többi. Finoman szólva is letámadtam és rárontottam azzal, hogy már első alkalommal szinte szó szerint neki estem. Igazából egyáltalán nem meglepő, hogy ezek után tényleg azt hitte a dolgok úgy működnek, mint egy felnőtt filmben. Én indítottam az egészet a közepébe vágva. Aztán csak elmosolyodom, amikor hozzáteszi, hogy maradni szeretne. Örülök neki, hát naná, főleg, hogy végre egy olyan igazi csókban forrhatunk össze, még akkor is, ha aztán megszólalok és megtöröm a pillanatot csak egy kicsit. Bár sokat nem beszélek, mert hamar belém fojtja a szót. Akármennyire is mondhatni kezdő még, akkor is nagyon jól csinálja, és minden ügyetlensége ellenére szépen belejött, nekem pedig kimondottan tetszik, ahogy igyekszik és figyel rám is, hogy nekem mi a megfelelő. A kérdését most határozottan nehéz felfognom, vagy egyáltalán a szavaira koncentrálnom, de legalább amíg a válaszon töröm a fejem határozottabban teszi hozzá, már-már leteremtve, hogy igen is ez lesz.
- Mernék én ellenkezni? - mosolyodom el és meg sem fordul a fejemben, hogy ne menjek vele, amikor a kezem után nyúl. Előtte sem volt kérdés, amikor még csak kérdezni mert, de azzal, hogy most határozottabban oldja meg végképp megoldott mindent. És igen... végül mégis csak felavatjuk az ágyam minden zökkenő és akadály ellenére, amit sikerült ma reggel magunk elé gördíteni. Talán mostanra már az aszpirin is hatott, hogy a feje se fájjon, vagy ha más nem, hát majd én elvonom a figyelmét mindenről, ami kellemetlen lehet...
Vissza az elejére Go down

Jenna • Link - Helloooo!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Bruce Kohei Ariva háza-