welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Abi & Colin & Cole ~ Egy új barátság kezdete...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Abi & Colin & Cole ~ Egy új barátság kezdete... 22.02.14 22:31

-Sikerült megteríteni édes?- sétálok ki a konyhából, miközben a kis kötényemet is leoldom a derekamról, majd szemügyre veszem az asztalt. Semmi csicsás kristálypohár nincs vagy ilyesmi, csak szolid és családias az egész, legalábbis szerintem. Hiszen nem az cél, hogy felvágjunk, csak egy barátot akarok Colinnak is bemutatni. Vagyis, azt akarom, hogy megismerje az új arcát is.
Nem volt egyszerű lemeccselnem Colinnal azt az estét ugyan, de végül sikerült megbeszélnünk a dolgot és megígértem, hogy többé nem fogok kamuzni neki arról, hova megyek és kivel. Így utólag belegondolva, megtudnám érteni azt is, ha nem állna napokig szóba velem még, ha csak egy egyszerű nyomozgatás is volt csupán, amit véghez vittem, nem egy katonai akció. Fordított esetben biztosan pipa lennék rá, mivel gyanús, hogy amennyiben ő kamuzna egy sörözős estét a cimborákkal, miközben nyomozni menne, sokkal zűrösebb helyzetbe kerülne. Nekem csak egy srácot kellett megtalálnom, akiről végül kiderült, hogy jó ember, Colin viszont legtöbbször igazi pöcsfejeket kerget és csodálkozik, ha aggódom.
Na de lényeg a lényeg, Cole eljön hozzánk ma este, mi pedig szeretettel várjuk.
-Meglátod, tényleg rendes srác. Nem olyan már, mint akivel te találkoztál.- bújok oda Colinhoz mosolyogva, miközben nyomok egy puszit ajkaira és tovább hízelgek csak, hogy megnyugodjon.
-Kicsit emlékeztet rád. Szerintem legfőképp ezért kedveltem meg.- sutyorgok tovább, aztán csak egyszerűen átölelem és pár pillanatig élvezem, hogy csak bújok ehez a melákhoz, végül oda sétálok Connorhoz, aki a nappali közepén ücsörög a kacatjai közt és halkan gügyörészve el van magában.
-Gyere, prücsök. Vendégünk lesz hamarosan és ilyen morcsosan nem éppen vagy szalonképes.- puszilgatom meg vigyorogva, miközben a konyhába sétálok, hogy egy papírtörlővel letörölgessem a csokit az arcáról -mert ugyebár megdézsmálta a süti alapanyagot-, végül beültetem az etetőszékbe és oda adom neki természetesen a mackóját is, hogy minden a helyén legyen.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin & Cole ~ Egy új barátság kezdete... 23.02.14 1:47

- Igen, pár napja elég jól belejöttem a vacsi megterítésébe, amíg te a "barátnőiddel buliztál". - nem vagyok féltékeny, holott tudom hova járt. Tudom azt is miért, csupán csak még mindig böki az orrom, hogy akkor nem mondta meg az igazságot, amikor még aktuális volt az egész színjáték. Persze az cseppet sem jut eszembe, hogy pár hete én játszottam el ugyanezt. Igaz, a nyakig szarba véletlenül keveredtem, de a többi már rajtam múlott.
Ahogy hallom amit mond, sóhajtva hagyom abba a poharak elforgatását, meg éppen a terítő elsimogatását és csak egyszerűen az asztalra támaszkodok mindkét kezemmel. Nem láttam még ezt a Cole-t, fogalmam sincs kicsoda, miféle, és hogy biztosan jó-e ide. Oké, értem én, hogy megváltozott meg biztos javuló drogos és nem visszaeső, de a tény attól még ugyanaz. Nem hiszem, hogy Connor mellé gyakori vendégként jó lenne ide. Tény, sejtem, hogy nem hazudott a srác, lehet összefutottam vele, és azt is elhiszem, hogy jó hatással lehettem rá. De őszintén szólva egy év régen volt. Tán igaz sem volt. Elég sok bennem a kétely, mert alig emlékszek erre az esetre. Ha neki sokat is jelentett, nekem önmagában a szándék jelent sokat, ha segítek. Annyiszor megtettem már, hogy nem mondhatnám egyik esetet sem különlegesnek. Sajnos ez szakmával járó alkalom.
Végül csak Abi felé fordulok és hagyom, hogy hozzám bújjon. Most ezt az egész készülődést csak a kedvéért teszem meg. Én ellennék akár egész este azzal is, ha benyomnánk valami mesét, vagy egy fürdetés, vagy bármi. De látom rajta, hogy neki ez mennyire fontos. Tudni kell lenyelni a békát.
- Nem igazán emlékszek rá, milyen volt akkor... édesem, ő csak egy eset volt a sokból nekem. Amióta kikerültem a laborból megszámlálhatatlan másik párosult mellé. - viszonzom a puszit, kicsit elnyújtva csókká alakítom, és a végén megadóan, haloványan elmosolyodok. Egye fene, essünk túl rajta.
Abit eleresztem, menjen csak a dolgára, kis ideig figyelem csak őket, de végül azzal terelem el a gondolataimat, hogy vessek egy pillantást az asztalra, végül bemenjek a konyhába borért.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin & Cole ~ Egy új barátság kezdete... 23.02.14 2:06Meglehetősen furcsán alakult az elmúlt néhány napom, kezdve azzal a rendőr nőszeméllyel, aki eljuttatott röpke két óra alatt arra a szintre, hogy cseppet se bánkódjak azért, ami elmúlt, és már csak azzal foglalkozzak ami előttem van. Azzal, amit még tehetek magamért és másokért... többek között Gregért, valamint az ikrekért akiket mindenáron ki akarok szabadítani anyám és annak idegbajos férje közegéből. Egyik gyerek se érdemli meg, hogy ilyen szülők között legyen, és azok alapján ahogy azok a gyerekek néha kinéznek, nem tudom azt mondani, hogy teljes ellátást kapnak, és úgy vigyáznak rájuk mint a szemük fényére.
A mai nappal viszont vannak aggályaim. Őszintén szólva félek. És bár ez nem jellemző rám - vagy legalábbis nem ilyen formában - most mégis úgy érzem, hogy a vesztembe rohanok. Olyan pimaszul megbíztam Abigailben, mikor mesélt Colinról, hogy milyen, hogy egy pillanatra el is feledkeztem arról, hogy tulajdonképpen ő egy családfő, akinek a párja és a gyereke a legfontosabb és azoknak biztonsága. Ezek után nem vagyok benne biztos, hogy beakarom tenni oda a lábamat. Tartok Colintól, és ez megnyilvánulhat abban is, hogy tudom, stukkere van. És nem hiányzik a csavarok mellé még egy golyó is valamelyik tagomba, vagy éppen a fejembe. Mint ahogy arra se vagyok vevő, hogy úgy nézzen rám mint a véres rongyra.
Épp emiatt gondoltam meg magam először, másodszor és harmadszor is. Nem akartam elmenni... illetve eljönni, mivel már itt ácsorgok egy ideje a megadott címnél egy szál magamban, egy papírzacskóval a kezemben. Igen, ha vendégségbe mész valahova illik vinni valami apróságot nem? Mivel nem vagyok az az "anyuka" vagy "jó szomszéd", nem pitét sütöttem nekik. Helyette hoztam bonbon-t, pezsgőt és... még valamit. Amit a gyerek is ehet.
Komolyan mondom úgy érzem magam mint egy első randin... na nem, ez annál ezerszer rosszabb. Inkább nevezném kivégző tábornak, ahonnan vagy élve, vagy megcsonkítva fogok kievickélni, vagy sehogy.
Végül "essünk túl rajta" alapon bekopogok.
A vesztembe rohanok.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin & Cole ~ Egy új barátság kezdete... 23.02.14 2:18

A megjegyzése felbőszít, de nem akadályoz meg abban, hogy megöleljem. Próbálom lenyugtatni, ahogy magamat is, mert félő, hogy, ha nem veszem lazán a dolgot, kiborulok, ami nem lenne jó. Pedig, ha tudná, milyen rohadtul jogtalan ez a megjegyzése és, hogy mennyire bánt vele...
Mintha nem végeztem volna el napok óta a kis házi asszonyi feladataim és szerencsétlen szegény dolgos férj létére neki kellett volna minden nap teríteni vacsihoz. Ilyenkor jövök csak rá, mekkora seggfej tud lenni, ha akar. De nem. Nem hagyom, hogy ez elvegye a jó kedvem. Mosolyogva mosom le Connor képét és mosolyogva ültetem a székébe, de amint mindezzel végzek, átsétálok szépen Colinhoz és szikrázó szemekkel megállok előtte. Szarok a méretarányokra, farkasszemet nézek vele akkor is, ha alig az orráig érek.
-Na ide figyelj Mr. Colin "Tökéletes vagyok és sosem hibáztam" Gray! Ez a srác azért jön ma el, ha egyáltalán eljön, mert biztosítottam róla, hogy legalább olyan jó fej vagy, mint én és te, mint akinek szintén szar gyerekkora volt, talán megérted majd őt. Ha le mersz járatni vagy bunkó leszel, célozgatsz esetleg kötözködsz, esküszöm, nem fogod meghálálni, amit kapni fogsz! Világos voltam?- hadarom le mindezt szinte egy szuszra, és bár nem emelem fel a hangom, annál komolyabbnak tűnhet épp azért, mert teljesen nyugodtan és halkan mondom el mindezt. És igen. Pokolian nagyot csalódnék benne, ha annak ellenére, hogy én szeretettel hívtam el Cole-t, ő egy tirpák lenne. Én se voltam soha bunkó az ő cimboráival, pedig egy-kettőt simán szájba vágnék napjába kétszer egy szívlapáttal.
Dühös pillantásom, csak akkor enyhül, amikor meghallom, hogy kopogtatnak. Figyelmeztetőleg még vissza sandítok Colinra, ahogy az ajtó felé indulok, végül mosolyogva kinyitom.
-Szia Cole! Örülök, hogy eljöttél. Gyere beljebb.- állok is félre, hogy nyugodtan besétálhasson majd, amint ezt megtette, becsukom az ajtót és Colin felé terelgetem.
-Íme Colin, ő pedig Cole édesem.- mutatom be őket egymásnak, mert bár ismerősök vagy mifene, Colin nem emlékszik a srácra és illik is őket bemutatni egymásnak.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin & Cole ~ Egy új barátság kezdete... 23.02.14 13:58

Nem tudom őszintén hogy álljak a dolgokhoz. Könnyebb lenne, ha ténylegesen is emlékeznék a srácra, de az vesse rám az első követ, aki meg tudja tényleg névtől arcig jegyezni az összes esetet, ahol jótevőként lépett fel. Én pedig így mást sem látok, csak egy kis fenyegetettséget. Nem tudom már akkor milyen volt, és nem tudom azt sem, hogy most mire számítsak. Abi mondta persze, hogy jó ember lett, de ez mind nem elég. Nekem ezt látnom kell. És egyszerűbb lenne, ha Connort lefektetnénk még időben. Így viszont ő is egy térben fog a sráccal lenni. Ez az ami igazán nem tetszik. Abi azt csinál amit akar, igazából teljesen rá bízom, mert nagylány, tud vigyázni magára és különben is megbízok benne.
Most csak ez az egy dolog motivál, hogy tényleg ne fújjam le az egész estét. A bizalom. A bort előveszem a hűtőből és máris a bontó után kezdek kutakodni. Az étkészletes fiókban rá is bukkanok és mindjárt nekiállok a dugót kipreparálni. Ekkor hallom csak meg Abit, ahogy nekiáll magyarázni. Nem nézek rá végig, csak amikor már a dugó is kikerül. Csak aztán szembesülök azzal, mennyire véresen komolyan gondolja.
- Mint a nap... és ha nem tetszik, ahogy viselkedik, akkor kitehetem, világos voltam? - nem fogom hagyni magam, bár én nem szegezem neki ugyanazzal a hévvel. Inkább mondjuk úgy elvicceskedem. Nem jó, ha már az elején megy a feszkó. Felfigyelek a kopogásra, majd arra is ahogy Abi el is indul az ajtó felé. Három pohárral, egy sóhaj kíséretében és az üveg borral sétálok ki az asztalhoz. Lepakolom a poharakat az asztalra, az üvegre viszont nem is figyelek, kíváncsiságom erősebb lesz annál, hogy ezzel foglalkozzak. Közelebb sétálok hozzájuk, hogy jobban szemügyre vegyem a srácot. Valami dereng...
- Colin -nyújtom felé a kezem, elismételve a nevem tök fölöslegesen. Vetek még egy pillantást Abi felé, majd a srác lapockájára simítva a kezem kezdem beljebb terelni.
- Bort? Vagy inkább üdítőt? - kérdezem tőle reflex szerűen a másodikat, mert eszembe jut az is, hogy említve lett, gyógyszert szed. Nem hiszem, hogy túl előnyös lenne akkor egy kis alkohol.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin & Cole ~ Egy új barátság kezdete... 23.02.14 16:54Nem is tudom, hogy mikor volt utoljára ilyen gyomorgörcsöm... talán akkor, mikor a műtétek után először adott volt az alkalom, hogy lábra álljak. Bizonygatták, hogy nem lesz baj, hisz köztudott tény volt, hogy mindkettő lábam rendben van. Ennek ellenére mégis idegen, furcsa volt rálépni. A gerincemet mintha kitépték volna a nyakamon keresztül, mintha éreztem volna a rögzítő lemezt és a csavart a csigolyámban. Nem is volt egyszerű menet, a gondolat pedig, hogy kis híján teljesen lebénultam, úgy szorította össze a mellkasomat és a torkomat, mint amikor egy kisgyerekkel nézetnek horrorfilmet. És most is ugyan ez a szitu... mintha Colin lenne a mumus, akitől tartanom kell, pedig tudom, hogy nem az lesz az első mozdulata, hogy a hátamba vágja a konyhakést.
Kezdeti félelmeim azzal a lendülettel el is tűnnek, ahogy meglátom Abigailt magam előtt.
- Én köszönöm a meghívást - lépem át a küszöböt, és szokásomhoz híven most is tartok egy gyors terepszemlét ami csak abban nyilvánul meg, hogy a helyiségben körbepillantok.
- Tessék, egy kis apróság - nyújtom a nő felé a dísz szatyort, ami tartalmazza a bonbonokat, egyéb csokikat és a pezsgőt is. Ezt követően viszont rögtön be is mutatja Colint, akivel rögtön kezet is fogok.
- Cole - nem tudom, lehet, hogy csak berögzült dolog a részünkről, de mind emellett udvariasság is. Lehet, hogy valamilyen formában már volt szerencsénk egymáshoz, de ismerni aligha ismerjük egymást. Szóval ha új, tiszta lappal akarunk indulni akkor ez is elengedhetetlen kelléke, nem kell az illemről beszélni. Csak férfiasan megadjuk a módját a dolognak.
Ahogy a lapockámra simítja a kezét, szinte azonnal összerándulok. Nem arról van szó, hogy durva lenne vagy utálom az érintéseket, csupán arra az egy testrészemre a kelleténél is jobban ki vagyok élezve, és ha valamelyik akkor az tényleg nagyon érzékeny. De félre téve kicsinyes, gyerekes hisztimet, már haladok is vele az adott irányba.
Rögtön mérlegelni kezdek, hogy ilyenkor mit helyes mondani. Kérek? Nem kérek? Ezt kérek? Azt kérek?
Mintha a mentőövem lenne, már lesek is Abi felé, de végül csak kinyögök valamit.
- Ami bontva van... bármi jó tényleg - nem kell miattam kibontani semmit, iszok én csapvizet is. Mind emellett eléggé jellemző rám az is, hogy nem szeretek pocsékolni, szóval otthon is ha van üdítő, nem bontok ki egyszerre hatot mert mindig máshoz van kedvem, egyszerűen megiszom az egyiket aztán ha kész vége elfogyott, bontom a következőt.
Tekintetem rögtön találkozik az etetőszékben ücsörgő gyerkőcével, ki nagy vidáman szorongatja a mackóját. Normális, hogy a kezdeti kétségbeesésem egy pillanat alatt elszállt? Abi, Colin és a kis csávó... elég jó triót találtam én magamnak.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin & Cole ~ Egy új barátság kezdete... 23.02.14 17:19

Colin ajánlatára, csak bólintok. Biztosra veszem, hogy Cole nem fog úgy viselkedni, hogy ő majd ki akarja dobni innen. Ha Colin nem fog úgy állni hozzá, mintha mindenképp keresni akarna valami hibát, akkor nem is lesz itt semmi baj. Majd meglátja ő is, hogy Cole remek srác és nem olyan, mint ő gondolja. Azt pedig tudhatná, hogy akármi őrültet nem hívnék meg a családomhoz, a gyerekemhez. Ha úgy látnám, hogy veszélyes lehet ránk, de legfőképp Connorra, akkor most nem engedném be az ajtón mosolyogva.
-Köszönjük szépen. Nem kellett volna ezzel fáradnod.- veszem át a tasakot, amit látván Connor máris fészkelődni kezd. Megszokta már, hogy ilyen tasakokban érkeznek a finomságok. Bárki jött látogatóba, mindig hozott neki is valami játékot vagy édességet, ahogy Cole is, szóval a kis gazfickó már tudja jól, hogy nassolás lesz ebből. De még nem most.
Magam sem tudom miért, de levegőt se merek venni, ahogy Colin és Cole kezet fognak. Csak akkor nyugszok meg némiképp, mikor Colin megkínálja és beljebb terelgeti. Legalább nem olyan, mint az apám és nem tart még a küszöbön egy tíz perces előadást 50 kérdéssel vegyítve. Ilyen volt az első randim a szalagavatómkor. Borzalmas volt.
-Üdítő és bor is van bontva. Mostanság vettél be fájdalomcsillapítót?- sétálok oda én is velük, miután a tasakot leteszem a konyában, végül fölkapom Connort és odabattyogok a fiúkhoz.
-Íme a csöppség, akiről meséltem. Connor. Köszönj szépen.- sutyorgok az apróságnak, mire csak szégyenlősen elmosolyodik, de le nem veszi a szemét Cole-ról. Ha jól sejtem, ez annak a jele, hogy szimpatikus neki.
-Foglalj nyugodtan helyet, őt pedig apucira bízom, amíg hozom a vacsit, rendben?- nyomok egy puszit Connor arcára, miközben átadom Colinnak, végül átbaktatok a konyhába, hogy aztán a sült csirkével térjek vissza és az egyéb hozzávalókkal, mint saláta és köret, végül helyet foglalok én is.
-Reméltem, hogy eljössz.- mosolygok végül Colera és magam sem tudom, mit is mondhatnék még megnyugtatásképp. Igazság szerint azt remélem, hogy Colin is megismerkedik vele és rájön, hogy tényleg érdemes segíteni a srácon és tényleg remek ember.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin & Cole ~ Egy új barátság kezdete... 07.03.14 10:16

Egy valamit biztosra veszek, ha tényleg nagyon tapló leszek, és elmegy a vendégünk, akkor itt kitör a világháború. Ha valamiben tényleg vehemensen veszekedünk, akkor abból többnyire kanapé lesz a végén, és persze hogy olykor néhány eszköz is megbánhatja, hogy a kezünk illetve a lábunk ügyébe kerüljön. Már majdnem törött el lábujjam is emiatt.
Szóval ha tetszik, ha nem a helyzet, és ha tetszik a felálló szitu, ha nem, kénytelen leszek jópofizni, vagy ha mást nem pókerarcot felvenni. Abi eleve nagyon izgul amíg ki nem nyílik az ajtó, mert aztán pikkpakk feloldódik. Ennyire fontos lenne neki? Miért?
A szokásos hivatalos formák lebonyolítása után van lehetőségem jobban szemügyre venni a srácot. Esküszöm nem ugrik még mindig be, kérdés Abi mennyire mondta azt neki, hogy emlékezni fogok rá. Mert akkor kénytelen vagyok hasra ütni és úgy mondani valamit. Aztán ki tudja, lehet nem is ez számít. Rég volt, és igazából tényleg csak most mutatkoztunk be egymásnak. Oké, oké, tényleg van egy pontja azzal, hogy hozott valamit nekünk. Vagyis még kérdés mit, de mint ha üveg forma kikerekedését látnám benne. És persze nyilván nekem is kell megtörni a hagyományos ismerkedést a kérdéssel, mit inna. Elvégre azt hiszem még mindig én vagyok a házigazda. Vagyis hát akinek ezeket illik ilyenkor. Connorra lesek hátra, ahogy ő is szóba kerül, látom a kíváncsi tekintetén, hogy a zacsi tartalmára kíváncsi. Már magamban el is döntöttem, hogy ha van benne csoki, akkor azzal fogjuk kezdeni, amint vége a vacsinak. Egy pillanatra bele is kukkolok, mit kaptunk, majd aztán lerakom az egyik szekrényre menet közben. Odasétálok én is hozzájuk, Connort pedig átveszem, amint Abi ezt szóvá teszi. A kis gazfickó máris bátrabban kezd mocorogni a kezemben az idegen felé, forog jobbra, balra, mert most épp háttal van neki teljesen. Végül aztán úgy veszem kezemre, hogy jó legyen neki a kilátás.
- Ha jófiú leszel, kapsz csokit. - annyi szent, ez a gyerek már egyből érti, ha azt mondom csoki. Tudja mi a jó neki, de most már sok minden szót társítani tud valamihez. Egyből mocorogni kezd, mint aki nem bír magával, közben pedig a nyakláncomat szorongatja és a vendégre mutogat.
- Cole is szereti a csokit. Igaz? - pillantok is fel a srácra, miközben megpróbálom lehámozni a picur ujjait a nyakláncomról és ahogy ez sikerült, visszakerül az etetőszékbe. Épp időben, mert nekem is sikerül leülnöm mire kijön a vacsi. Ahogy minden a helyére kerül, már bontom is azt az italt, ami jelen esetben jobb, ha volt gyógyszer üdítő, ha nem akkor bor.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin & Cole ~ Egy új barátság kezdete... 08.03.14 21:04Felesleges vagy sem, tartok Colintól. Valami azt súgja, hogy nem emlékszik rám még csak egy kicsit se, de emiatt nem tudom hibáztatni. Amikor találkoztunk az pimasz régen volt, és teljesen más ember lettem azóta. Már nem az a hisztis, drogmániás barom, aki legszívesebben a nap huszonnégy órájában csak herkázott volna. Ha hiszik, ha nem, volt lehetőségem rá, hogy megváltozzak és én éltem is vele. A gond csak az, hogy ez nem természetes úton történt. Nem úgy, hogy nekem kellett döntenem erről. Azt akartam eleinte, hogy minden változzon meg, hogy újra elérjem azt, hogy nekem kelljen döntenem az életem felől. De mint tisztában vagyok ezzel, nem lehet megváltoztatni a múltat. Így orvosi és emberi beavatkozás szükségeltetett ahhoz, hogy az legyek aki most vagyok.
- Nem fáradtság, ez Abi - mosolygok a nőre. Miért lenne fáradtság kedveskedni? Tény, hogy nem ezzel fogom elnyerni az emberek szimpátiáját, de ha már idejöttem akkor, hozzak is már valamit, nem?
Egy pillanatra elgondolkozok azon, hogy mi jön most? Colin kezet fog velem és magához von, hogy gyilkosan a fülembe suttogja: ha bármivel is ártani próbálsz/mersz a családomnak, a töködnél fogva lógatlak fel a legközelebbi kilátó tetejére.
De ez csak nem érkezik meg, így megkönnyebbülten sóhajtok fel, miután elengedi a kezem és már tessékel is be a konyhába, hogy itallal kínáljon.
- Reggel óta nem - válaszolok Abigailnek határozottan.
- Szevasz kis haver - cirógatom meg az arcát és vigyorgok a kisgyerekre, ki mosolyogva figyeli az arcomat - Le se tagadhatnátok - Abiről Colinra pillantok, és ezzel a mozdulattal, ahogy mindkettőt alaposabban szemügyre veszem, tényleg látom a hasonlóságot. Persze nem a két felnőtt, hanem a gyerkőc és a szülei között. Azt mondjuk nem akarom most elregélni, hogy melyik pontja kire hasonlít. Nem vagyok vénasszony, ugyebár.
Abi szavaira csak biccentek, de akaratlanul is a két srác felé pillantok.
- Ó, persze, Cole is szereti. Bizonyos mennyiségben - soha nem voltam nagyon édesszájú, így nem is erőszakoltam magamba többet pár kocka csokoládénál. Viszont ha savanyú dolgokról van szó, akkor tényleg képes vagyok úgy viselkedni, mint egy csokoládéért rajongó gyerek.
- Még szép, hogy eljöttem, hisz megígértem nem? - lesek a nőre, miközben az egyik széket ki is nézem magamnak. Eleinte logikázok még egy kicsit magamban, hogy hova is üljek, hogy lenne jó a másik kettőnek. De végül intve egyet gondolatban, csak leülök és halovány mosollyal figyelem az engem körülvevő személyeket. Most tényleg úgy érzem magam, mint a filmekben azok az emberek, akik vendégségbe érkeznek és bár, még idegen, de idővel a család jó barátja lesz. Remélem én is elérem majd ezt.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin & Cole ~ Egy új barátság kezdete... 08.03.14 21:55

Egész laza még a hangulat, bár az a kezdeti tapogatózás és óvatoskodás meg van a két pasinál. Cole-on látszik, hogy tart egy picit Colintól, Colin pedig látom, hogy kopó tekintettel vizslatja. Én meg lesek itt, mint valami előadáson és várom, mikor rontanak egymásnak. De ilyen nem lesz. Nem lehet. Először is, mert Cole nem rontana Colinnak, másodszor, mert Colinnak meg van annyi esze, hogy nem tesz ilyet, más esetben elkenem a száját. Nem papucs, nem erről van szó. Egyszerűen csak nő vagyok, és tudom jól mit kell tennem ahoz, hogy megszorongassam valakinek a tökeit. Tudok én hárpia is lenni, ha úgy látom jónak és, ha most itt bármit kirobbantana, azt nem köszönné meg. Ő pedig ezt tudja jól, ezért vizslat. Rendben leszünk. Asszem.
-Akkor töltök egy kis bort. A vacsi mellé sokkal jobb lesz, mint az üdítő.- mosolygok, miközben fel is kapom a boros poharat és szépen töltök mind a hármunknak.
-Köszi. Bár, szerintem inkább az apjára ütött de lehet, csak a kék szem és a szőkés haj miatt van.- vigyorgok, miközben Connorra lesek, aki ott ücsörög és spanol éppen. El tudom képzelni, mit zsörtölődik most magában Colin, de igazán nem hat meg. Az este végénél majd úgyis azt fogja mondani, hogy igazam volt és rendes gyerek ez a Cole. Tudom jól.
-Akkor a csoki lesz a desszert, ha mindenki ennyire szereti.- csóválom a fejem röhögve, miközben Colint szugerálom kicsit, hogy szedjen nyugodtan, én pedig Connornak szedek össze pár falatot, amit aztán összedolgozok, hogy ő is meg tudja enni. Nem szoktunk már olyan nagyon más kaját adni neki kivéve, ha nagyon nem gyereknek való a vacsi. Mondjuk valami nagyon fűszeres dolog.
-Szedjetek nyugodtan, egyetek én még úgyis Connort etetem előbb.- vigyorgok, ahogy leülök az etetőszékhez legközelebbi székre és már adagolom is az apróságnak a vacsit, aki csápolva jelzi, mennyire boldog.
-Na igen.- bólogatok az ígéret említésére, közben olykor Connorra lesek és letörölgetem az arcát, mert még mindig olyan, mint egy kismalac. Persze, igazán édes kismalac.
-És hogy vagy?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin & Cole ~ Egy új barátság kezdete... 12.03.14 0:59

- Nem, határozottan nem. Főleg természetre. - mosolygok csak szolidan. Még szép, hogy le sem tagadhatjuk. Mondjuk még mindig tisztán él a fejemben, mennyire meglepődtünk. Hisz úgy gondoltuk, kizárt, hogy tőlem lenne. Ahhoz már túlságosan is előrehaladott állapotban volt a terhesség, mikor kiderült. De valahogy sikerült a börtön előtt összekeverednünk. Talán legnagyobb szerencsénkre. Mondjuk ha Connor cseppet sem hasonlítana rám is ugyanígy szeretném, mint most, hogy tudom tényleg az én fiam is.
Töltöttem volna én is, de ha már Abi azt mondja tölt, akkor átadom neki az üveget. Én pedig akkor leülök a helyemre. Kis ideig csak figyelem hol őt, hol Cole-t, mint ha azt figyelném, mikor sántikál valamiben, de itt az asztalnál kizárt dolog lenne. Inkább csak amolyan elmerengve fürkészem az arcát, és közben azon jár az eszem, hogy mi késztethette változásra. Mert végtére is tényleg más. Nem látom jeleit sem drognak, sem nagyon gyógyszerhatásnak. Csak az az egy... amit szed. Annak jele úgysem lesz.
- A kis vasgyúró már várja a csokit, igaz? - amíg Abi elkészül mindennel, én kötöm le Connor figyelmét azzal, hogy megcsikizem picit. Hangosan nevet fel és próbál elhúzódni egyből a kezemtől, miközben megragadja apró kezeivel és megpróbálja leszedni a hasáról. De élvezi ám a kis gazfickó. El is eresztem, de előbb adok egy puszit a buksijára. Aztán a merőeszköz felé nyúlok és Cole felé fordítom a nyelét.
- A vendégé az elsőbbség. Szedj annyit, amennyit szeretnél. - bólintok is míg mondom, aztán hátradőlök és belekortyolok a boromba. Csak hallgatom, ahogy ők beszélgetni kezdenek. Még mindig nem adom fel, hogy talán némi emlékkép mégis előkerül. Biztos tuti, hogy emlékszek rá, de annyira homályosnak tűnik az egész innét mégis. Talán ha a többi is meglenne, hogy miért is kezdtem el kutakodni. Lehet csak random kiszúrtam?
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Abi & Colin & Cole ~ Egy új barátság kezdete...

Vissza az elejére Go down

Abi & Colin & Cole ~ Egy új barátság kezdete...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Colin Wright
» just a little problem - Abi & Colin
» Abigail and Cole
» Kukucs! - Abi & Colin & Axel -
» Joe Cole

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Abi és Colin lakása-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához