welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

hey baby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
37
Join date :
2013. Jun. 11.
Age :
29TémanyitásTárgy: hey baby 24.02.14 1:24Chuck & Lindsay
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -    
baby, you're a sociopath

Á
ltalában nem jellemző rám ez a viselkedési forma. Persze előfordult már nem is egyszer, hogy az éjszaka közepén csak úgy váratlanul beállítottam valakihez egy kis kufirc kedvéért. Viszont azok után, hogy az illetékes személy, akinek jelenleg az ajtója előtt toporgok, nagyon is bunkó volt velem az első találkozásunk alkalmával, nos… voltaképpen nem is tudom, hogy miért vagyok itt. Igaz, volt egy pillanatunk, amikor egymásnak estünk, de ez is csak azért fordulhatott elő, mert egy liftben ragadtunk, és azt hittem, hogy meg fogok halni. Akkor meg már úgyis mindegy, nem igaz? Annyi a lényeg, hogy elkezdtünk valamit, amit nem volt alkalmunk befejezni, és ez engem igencsak zavar. Nem szeretek félbehagyni dolgokat. Arról már nem is beszélve, hogy a főnököm utána totálisan lecseszett, végül is jogosan, de hát akkor is…
Egyszóval nevetségesnek tartom ezt a döntésemet, hogy idejöttem, ugyanakkor teljesen logikusnak is, elvégre semmit sem szabad félbehagyni. Arra meg külön kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Chuck – ha jól emlékszem így hívják – reakciója az én kis meglepetésemre. Meglehet, hogy már van nála valaki. Nem baj, akkor jöhet egy hármas buli, én semmi jónak az elrontója nem vagyok. Nehogy már azt mondhassa rám valaki, hogy nem tudok élni. Hedonista vagyok, köztudott rólam, hogy csak úgy habzsolom az életet.
Végigsimítok a ruhámon, majd bekopogok. Direkt az egyenruhámban jöttem, hogy ezt téphesse le rólam. Így majd legalább elmondhatja magáról, hogy már csinálta rendőrnővel. Ja, és hoztam bilincset is… Sosem lehet tudni, mikor veszi hasznát az ember.
- Meglepi – szólalok meg hatalmas vigyorral a képemen, miután ajtót nyit. Nem várom meg, hogy behívjon, én vagyok olyan pofátlan, hogy beinvitálom magamat. És hogy teljes legyen a sokk hatása, úgy döntök, hogy egyből leteperem. Hiszen csakis emiatt jöttem, nem fogom feleslegesen húzni a drága időmet. Amúgy sem vagyok a jópofizás híve. Pláne azok után, hogy már a legelején kiderült, hogy utáljuk egymást, nem is nagyon van miről beszélnünk. Viszont egymás testét attól még élvezhetjük, nemde?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: hey baby 24.02.14 2:24

Már hetek óta loholtam a nyomában annak a rohadéknak, arra várva, hogy végre hibázzon. Hibázott, de még mekkorát. Kettőnk közül valakinek kellett, természetesen nem nekem. Nem terveztem ki semmit sem előre, csak engedtem a bennem tomboló vadállatias ösztöneimnek. Lecsapva rá egy sikátorban csak döftem és döftem belé a késemet egészen addig még többet nem vert már a szíve. Mindent elárasztott a mocskos vére, bennem pedig egyre inkább tombolt az adrenalinnal keveredett elégedettség érzete, hogy egy újabb gyilkost küldtem a túlvilágra. Tudom mások szemében én is pont ugyan olyan hidegvérű gyilkos volnék. Gyilkolok, de mondjuk úgy, hogy a jó úgy érdekében teszem. Végül is ez is csak nézőpont kérdése. Csurom véresen siettem vissza lakásomba. Egyből ledobáltam magamról a véres göncöket, egyenesen a szennyes kosárba. Beállva a tusolóba engedtem meg a vizet, hogy lemossam magamról annak a féregnek a vérét. Nem éreztem semmit sem, mikor megöltem, ezért közönyösen figyeltem a lefolyóba folyó vérrel keveredő víz egyvelegét. Inkább úgy mondanám, hogy elégedettséggel töltött el az, amit tettem. A gyors zuhany után megtörölköztem, magamra kaptam egy alsót és kezdetét is vehette a jól megérdemelt pihenőm. Biztos voltam benne, hogy ezek után csak is szép álmaim lehetnek. De aztán, valójában időm sem volt még álmodni, kopogásra keltem fel hajnalok hajnalán. Nem volt kedvem ott hagyni a kényelmet nyújtó ágyamat, de kíváncsiságom mégis felül kerekedett rajtam, így hát felkeltem és ajtót nyitottam.
- Ezzel aztán tényleg megleptél. - Most keltem ki az ágyból és hát egyenruhája láttán nem éppen erre számítottam, sokkal inkább arra, hogy valahogy össze függésbe tudnak már is hozna azzal a sikátorban heverő hullával, pedig nagyon vigyáztam arra, hogy egyetlen egy nyomot se hagyjak.
- Ugye csak most álmodok? - Ha tudtam volna, hogy vendégem lesz nem hagyom a véres holmijaimat szem előtt a fürdőben. Ha pedig azt tudtam volna, hogy pont Lin állít be hozzám, akkor biztosan nem nyitottam volna neki csak így ajtót. Így biztosan képtelen lesz nekem ellenállni, ahogyan a liftben is. Úgy látszik még mindig elkerüli a jó modor, mert egyetlen egy szóval sem mondtam neki, hogy bejöhet. De, ha már bent van becsukom utána az ajtót. Még túlságosan kómás állapotban voltam, amit kihasznált. Szó szerint rám vetette magát. Csókja sokat mondóan szenvedélyes volt, már ebből éreztem, hogy vágyik rám. Fenekébe markolva kaptam fel, egy pillanatra sem szakadtam el ajkaitól, de egyre közelebb sétáltam vele a hálószoba felé, ahol a hatalmas ágyam csak ránk vár.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
37
Join date :
2013. Jun. 11.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: hey baby 02.05.14 3:35Chuck & Lindsay
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -    
baby, you're a sociopath

I
gazából nem nagyon volt időm megcsodálni azt az elragadó kómás fejét, na meg a meglepettséget sem az arcán, amit minden bizonnyal az én éjszakai látogatásom váltott ki belőle. Mindenesetre nagyon is tetszett a dolog, hogy jól láthatóan nem tud mit kezdeni ezzel a hirtelen jött helyzettel. Legalábbis eleinte, aztán persze hamar magára talál, ami végül is várható volt az előzményeket tekintve. Értem ezt például a liftes jelenetünkre, amiből azért kiderül, hogy ha másban nem is, de egy valamiben mindenképpen egyetértünk. Az életről alkotott képünk igazán hasonló. Ő is kihasználja a különféle lehetőségeket, amit a legtöbb ember pusztán félelemből elszalasztana. De ő nem zavartatja magát, nem aggódik a következmények miatt, csak élvezi az életet. Jómagam is ilyen vagyok, és hát abból ítélve, hogy sem akkor, sem jelen pillanatban nem ellenkezik, úgy vélem, hogy ebben nagyon is hasonlítunk. Ami pozitív, mert ezen kívül egy közös pontunk sincs, na nem mintha ez bármennyire is számítana. Mert egyébként az egész hidegen hagy. Mármint az egész ember. Persze akkor jogos lenne a kérdés, hogy mégis mi szél hozott ide, egyenesen a karjaiba? De úgy vélem, hogy ezt egyrészt már megvitattam magammal, másrészről pedig nem tartozom elszámolással senki felé. És ez most értendő magamra is. Nem kell mindent megmagyarázni. Elég, ha csak szépen sodródunk az árral. És én most pontosan ezt fogom tenni…
- Várd ki a végét – suttogom az ajkába kaján mosollyal, aztán megcsókolom. Szenvedélyesen, követelőzve, mint ahogyan a liftben is tettem. Nincs itt semmi érdekes. Ez csak kémia. Puszta vágy, semmi több.
Elégedetten vigyorgok, amikor a fenekembe markolva felkap a karjaiba, majd elindulunk egy bizonyos irányba. A hálószobája felé, minden bizonnyal. De én még nem akarok menni, előbb még kiélvezném a lakás egyéb részeit is. Kit akarok becsapni? Mindenhol akarom csinálni, ki akarom élvezni a lakás minden egyes szegletét, elvégre olyan fiatal még az idő, minek is sietni? Így hát megpróbálom elérni azt, hogy legelőször is a falhoz szegezve tegyen magáévá. A gerincem mentén akarom érezni a nyirkos falat, miközben keményen belém hatol. Finomkodásnak itt most nincs helye. És tudom, hogy ő is így szeretné csinálni, mert ha tényleg van köztünk valami hasonlóság, még ha csak egy kevéske is, akkor biztos vagyok benne, hogy ő sem a romantikázás híve, vagy minek is hívják azt a szörnyűséget.
Tehát annak érdekében, hogy a tudtára adjam perverz szándékomat, egy pillanatra elválok ajkaitól, hogy a gusztusos nyakát vehessem célba. Ám ahelyett, hogy gyengéden megcsókolnám, inkább jól beleharapok, miközben körmeimet élesen a hátába vájom. Azt akarom, hogy ne várjon az ágyig, itt és most akarom magamban érezni, az előszoba és a hálószoba közötti folyosón.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: hey baby 04.05.14 15:50

Eddig is sejtettem, hogy ez a nő teljesen őrült, de úgy, hogy hajnalok hajnalán beállított hozzám félreérhetetlen szándékkal már biztos voltam abban, hogy tényleg őrült. Valami baj lenne velem, hogy mindig a hozzá hasonló nőket vonzom magamhoz? Nos, ezen túl sok időm nem is volt gondolkozni, hiszen ahogy ajtót nyitottam neki szinte a karjaim közé vetette magát. Milyen férfi lennék, ha nem élnék ezzel a lehetőséggel? Biztosan nem fogom ellökni magamtól és számon kérni, hogy ez most mégis mi a franc akarna lenni? Már az első pillanattól kezdve egyértelmű volt számomra, hogy mégis mit szeretne tőlem, ahogyan az is, hogy nagyon is meg fogja kapni azt, amire vágyik! Oh, de még mennyire! Nem fog innen elégedetlenül távozni. Mikor kilép innen az arcán ott fog virítani önelégült mosolya, annyira kielégítve fogja magát érezni. Ezt már akár így előre tudnám neki garantálni. Sosem volt rám panasz még, ahogy Lin sem fog panaszkodni, sőt inkább repetát fog követelni. Belőle simán képes vagyok kinézni, hogy olyan mohó, hogy egész nap dughatnám, mégis egyre többet és többet akarna. Van, akinek semmi sem lehet eléggé elég.
Mégis mi a fészkes fene ütött belé? Oh, értem én, hát ennyire nem képes kivárni azt, hogy a kényelmes ágyamban tegyem magamévá? Hát akkor legyen. Még azt elnéztem neki, hogy megharapott, de az volt abban a bizonyos pohárban az utolsó csepp, mikor hátamba mart. Pár centire a faltól letettem, majd nem túlzottan finomkodva löktem a falnak. Úgy látszik szüksége van egy férfira, aki képes rajta uralkodni.
- Ha durván szerettél volna játszani, csak mondanod kellett volna. - Nem tétlenkedve húztam le róla nadrágjával együtt bugyiját is, legalábbis a térdéig, aztán tovább vesződjön vele Lin ha akar, mert én így is úgy is meg fogom dugni. Ágaskodó farkamnak szinte megváltás volt, hogy lekerült róla már az alsóm, kezdett nagyon kényelmetlenné válni. Abban pedig teljesen biztos voltam, hogy meredező férfiasságom nagyon is élvezni fogja, ha már benne járhatok, ezért nem is tétlenkedtem tovább. Szorosan elé lépve ragadtam meg egyik combját, amit derekam köré fontam, másik kezemmel mellébe markoltam, majd egyetlen egy határozott mozdulattal hatoltam belé teljesen. Elégedetten felnyögtem, mikor éreztem farkamat körülvevő nedvességet. Azt akarom, hogy sikítson, ezért minden egyes mozdulatomnál szinte majdnem kicsusszantam belőle, de csak azért, hogy újra és újra teljesen magában tudjon érezni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
37
Join date :
2013. Jun. 11.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: hey baby 04.05.14 18:19Chuck & Lindsay
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -    
baby, you're a sociopath

V
icces, hogy Chuck egy percre is kinézné belőlem azt, hogy normális vagyok. Mintha nem lenne teljesen egyértelmű, hogy a jelző, amit igazából keres, az bizony nem más, mint az őrült. Deviáns. És perverz. Nagyjából így lehetne körülírni engem. Persze a perverzség nem valami kifizetődő dolog, hiszen csak kevesek rendelkeznek ilyen fantáziavilággal és vágyakkal, mint én. Pedig az ember azt hinné, hogy manapság mindenfelé perverzek rohangálnak, de sajnos ez nem így van. Így aztán teljesen magamra vagyok maradva, én és a perverzségem…
Csak ritkán adatik meg, hogy olyan partnerrel hoz össze a sors, aki hozzám hasonló beállítottságokkal rendelkezik, legalábbis a szex terén. A pasik mind azt mondják magukról, hogy fú de kemények, aztán persze mindig csalódás ér, amikor kiderül, hogy mégsem. Talán ezúttal másképp lesz, és csak remélni tudom, hogy ez a férfiállat itt nem okoz majd csalódást nekem.
Elégedett vagyok. Oh, ennél elégedettebb már nem is lehetnék, elvégre sikerült úgy elérnem a célomat, hogy bármi konkrétumot mondtam volna. Bár ha úgy vesszük, egyáltalán nem is mondtam semmit. Ugyan, én szavak nélkül adtam a tudtára, hogy mit akarok. Mire jött a kioktatás, hogy miért nem mondtam inkább… Erre a válasz egészen egyszerű; mi abban a móka, ha mindent a szájába rágok? Inkább találja ki!
Végre megértette, hogy hogyan is kell velem bánni. Keményen. Kíméletlenül. Valósággal élvezem, ahogy a falnak passzíroz, és amikor egy mozdulattal letépi rólam a bugyimat, hát akkor szinte meg is őrülök. Még soha senki nem csinált velem ilyet, és ez olyannyira tetszik, hogy már egyszerűen nem bírok magammal. Szó szerint fizikai fájdalmat okoz az a néhány másodperc, amíg megszabadul az alsógatyájától. Addig én is gyorsan lerúgom magamról az enyémet, hogy innentől kezdve már semmi se állhasson közénk. És hogy végre kezdetét vehesse a móka.
Mohón falom szemeimmel a férfiasságának látványát, egészen addig, amíg belém nem hatol. Mert onnantól kezdve már nem igen tudok mással foglalkozni, rajta kívül persze. Kissé váratlanul ér, hogy tövig belém nyomja a farkát, de tetszik. Nagyon is tetszik, és ennek hangot is adok. Ám halk nyögés helyett egy sikkantás hagyja el a számat. Nem tudom, mi van velem, de nyögések helyett kisebb-nagyobb sikongatásokat hallatok, pedig én aztán igazán próbálom magamat visszafogni, de egyszerűen nem megy. A módszer, amit választott – önmagáért beszél. Szabadon lévő kezeim az akaratom ellenére kelnek önálló életre. Először a hajamat tépik, aztán a falat kaparják, majd Chuck vállait kapják el és veszik kezelésbe.
És ott vonaglok én, ennek a groteszk képnek a közepén magatehetetlenül, a kéj és a saját testem rabjaként. Ezt akartam. Így akartam. Mégis ez az aktus valahogy felülmúlja önmagát.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: hey baby 06.05.14 22:51

Úgy döngettem a falnak szorítva, akár egy utolsó kis kurvát. Ezt akarta, nem? Lin mindvégig csak arra vágyott, hogy uralkodjak felette, hogy aztán sikítozva adja tudtomra mennyire élvezi az alárendelt fél szerepét. Sikított, de még mennyire, ahogy kíméletlenül döfködtem. Se meghitt, sem pedig romantikus nem volt, amit mi ketten összehoztunk, de mégis életem egyik legjobb dugása. Felnyögve élveztem belé, de pár pillanat múlva már el is löktem magam tőle. Francnak sem hiányzik egy ölelkezős jelenet, csak mert most dugtunk egy jót. Sosem szerettem a dolgokat túl bonyolítani, ez csak egy kefélés volt, semmi több. Se érzelem, sem pedig következmények, pusztán az élvezeteké a főszerep.
- Kérsz egy sört? - Mert nekem most átkozottul jól esne egy jéghideg sör. Úgy, ahogy voltam meztelenül, hatalmas, önelégült mosollyal arcomon indultam meg a konyha irányába, de fél úton csak megtorpantam, hogy felé fordulva inkább hátrálva tegyek lassú lépteket a hűtőhöz közeledve. Természetesen közben le nem vettem róla tekintetemet. Akármennyire is túlteng bennem az önbizalom azért arra nem számítottam, hogy efféle látvány fog elém tárulni a saját lakásomba. Hozzá tudnék szokni, mármint a látványhoz és a vad, érzelemmentes szexhez, de ehhez a nőhöz nem lehet és nem is tudnék hozzászokni. Túlságosan olyan, amilyen én vagyok. Véleményem szerint nagyon is taszítjuk ez miatt egymást, mégis egyben vonzódunk is egymáshoz.
- De, ha egy kis repetára vágynál, mondjuk a konyhapulton... Az is megoldható lenne. Nem csak sör van a hűtőben, de tejszínhab is. - Mi lehetne ennél csábítóbb ajánlat? Már csak az a kérdés, hogy ki nyalná le kiről a tejszínhabot? - Van kedved egy kis nyalakodáshoz? - Az már biztos, hogy nem ellenkeznék, ha a farkamról nyalogatná le a habot, de az sem lenne az ellenemre, ha inkább arra vágyna, hogy megtapasztalja nyelvtechnikámat, garantáltan akkor is úgy sikongatna, mint az imént. Csak aztán nehogy a szomszéd ránk hívja a rendőrséget csendháborítás végett. Vicces is lenne, ha az egyik kollégája rúgná ránk az ajtót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
37
Join date :
2013. Jun. 11.
Age :
29TémanyitásTárgy: Re: hey baby 28.01.15 0:35Chuck & Lindsay
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -    
baby, you're a sociopath

F
élreértés ne essék, én alapjáraton a legkevésbé sem vagyok alárendelt, noha tény, hogy az ágyban imádom, ha uralkodnak felettem, ami ugyebár tegyük hozzá, hogy igencsak nehéz, hiszen keveseknek adatik meg, hogy átvegyék tőlem a vezér szerepét. És tulajdonképpen fogalmam sincs, hogy ennek a hímegyednek itt miért is adtam át az irányítást, szinte önfeledten dalolászva, bármiféle bizonyítás nélkül. Nem tudom. Annyit tudok csak, hogy már a kezdetektől fogva van benne valami, ami… nem is tudom. Ha nem ismerném magamat, akkor azt mondanám, hogy tetszik. Mármint úgy. Mint férfi. Ugyanakkor, mivel pontosan nagyon jól tudom, hogy milyen vagyok – ez csaknem lehetetlenség. Ki van zárva. Ez az alak itt nem tetszik nekem. Csupán arra kell, hogy megdugjon. Hogy kihasználjam. Hogy kihasználjon. Tehát, hogy kölcsönösen kihasználjuk egymást. Nyílt lapokkal játszik, akárcsak én. Igen, ez viszont tényleg tetszik – mármint ez a tulajdonsága. Elvégre kinek kell a kamuduma, hogy majd holnap felhívlak, csók? Utálom, amikor ilyen szövegekkel fáradoznak a hímegyedek, mert hát most őszintén… kit érdekel? Engem aztán fel ne hívjanak! Még csak az kéne…
Ő nem hív fel másnap, nem szólít a nevemen, sőt nem szólít sehogyan sem, egyszerűen csak némán teszi a dolgát, és kíméletlenül dönget a falnak passzírozva. Elmondhatatlanul élvezem. S ennek fényében élvezek el, ahogy az orgazmus utat tör magának, hangos nyögések és remegő végtagok közepette. Aztán faképnél hagy. Hát igen, nem is vártam mást. Egészen csalódást okozott volna, ha esetleg mégis másként tesz.
Még néhány másodpercig szusszanok, felhevült testemet próbálom csitítani, majd hozzá hasonlóan a konyhába veszem az irányt. Úgy ahogy vagyok, meztelenül… Éljen a nudizmus!
És ha jól hallottam, valaki éppen sört emlegetett. Ugye?
Hm, a végén még kiderül, hogy ezt a pasit nekem szánta az ég. Már ha hinnék egyáltalán az ilyesfajta baromságokban. De ugyebár nem hiszek, tehát téma lezárva.
- Ja, egy szex utáni sör most kifejezetten jól esne – bólintok egykedvűen, mintha nem is az imént dugott volna meg a hálószoba előtt, a falnál. – Milyen söröd van?
Nem mintha annyira válogatós lennék pia terén, de hát azért a sör mégiscsak sör. És mint minden férfi, én is szeretem a márkás söröket. Leszámítva azt, hogy én nő vagyok. Érted a logikád? Én sem. Akkor jó.
Aztán amikor a tejszínhabról kezd mesélni, hát önkéntelenül is szárnyra kél a fantáziám, és mindenféle perverz mocskos dolgot látok lelki szemeim előtt, amitől egyből huncutkodni támad kedvem. Újfent. Egyébként nem vagyok nimfomániás. Dehogyisnem.
Csípőből mozdulok, majd egy kecses ám annál határozottabb mozdulattal pattanok fel a konyhapult tetejére, és macskákat meghazudtolva kezdek el közelebb vonaglani hozzá. Persze csak a sörömért jövök, teljesen egyértelmű.
- Szerinted? – vonom fel csábosan a szemöldökömet. Micsoda idióta kérdéseket tud feltenni ez az ember. Tehát igaz a legenda. A recskázás tényleg öli az agysejteket. Még milyen szerencse, hogy én itt vagyok, hogy segítsek rajta… If you know what I mean.
- Lepj meg! – búgom negédes hangon, miközben egyik kezemmel felé nyúlok, s kíváncsian várom, hogy mit fog a kezembe adni. Sört. Tejszínhabot. Vagy a farkát?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: hey baby 12.02.15 1:34

Abból, hogy milyen gyorsan érte el a gyönyör legfelső pontját két dologra tudok következtetni: vagy már nagyon rég kefélték meg rendesen, vagy teljesen rám volt izgulva. Aztán csak elmosolyodok magamban, mikor belém nyilall a felismerés: egyik sem zárja ki a másikat.
- Másodállásban rossz kislányt játszol? – Ahogy vonaglik felém a pulton… Az hát… Szajhákat megszégyenítő teljesítmény. Minden apró porcikájából árad a fülledt erotika. Próbálom fapofával nézni, de aztán valahogy bevillan, hogy talán azért lett zsaru, mert így tudhatja magát igazán rosszfiúk közelében. Vajon dugott már a kihallgató szobában? Ch, belőle még azt is kinézném, hogy fényes nappal egy parkban követ el szeméremsértést. Talán túl sokat feltételezek róla, talán nem. Ki tudja? Alig ismerem, de mégis az imént megdugtam. Egy pont nekem.
- Szerinted ennyi után máris kiérdemelted a sört? – Rosszallóan csóválom meg a fejemet. Nem vagyok sóher, de azért nem venném zokon, ha jobban is megdolgozna érte, mondjuk térden állva. Egészen baszni való szája van. Tény, hogy jobban örülnék, ha a szájalás helyett valami sokkal hasznosabbra is használná.
Legkevésbé sem érdekel, hogy Lindsay mit akar, elvégre Ő volt az, aki behatolt a fenségterületemre. Az én lakásom, itt az én szabályaim szerint játszunk. Hát akkor folytatódjon a móka! Oké, baszni már tud, már csak az kellene kideríteni, hogy érte-e a főzéshez, mert akkor kiváló feleség jelölt lenne belőle. Mások számára, mert aztán nekem nem hiányzik egy idegesítő nőszemély az életembe.
- A sör túl hideg lenne, ha rád önteném… - Hangosan tűnődök, majd nagyot kortyolok sörömbe, persze eszem ágában sincs most még neki is adni egy üveggel.
- A tejszínhab pedig túlságosan ragadna… Valljuk be elég mocskos, te pedig anélkül is eléggé mocskos vagy. – Nem bóknak, vagy sértésnek szántam, mindössze tudattam vele az észrevételemet. Egy újabb korty és letettem az üveget.
- Kihívás elfogadva. – Pofátlanul vigyorogtam rá, ahogy egyre inkább kezdett megszűnni a közöttünk lévő távolság. Nem a sör miatt van még mindig itt. Pontosan tudom, hogy mit akar. Szerencse, hogy ugyan azt akarjuk. Keze felé nyúlok, hogy egy határozott mozdulattal rántsam le a pultról, de már a következő pillanatban fel is kaptam vállamra, s elindultam vele a fürdőszoba irányába. Egy kézzel hátsójába markolva tartom, ha nem ficánkol akkor nem fogom elejteni.
- Kezeket fel! – Parancsolom, abban a pillanatban, ahogy háttal nekem letettem a zuhanyfülkébe. Szerencsére elég tágas mindkettőnk számára. Hogy nyomatékosítsam mennyire komolyan gondoltam és mennyire szeretném, hogy kezeit a csempére csúsztassa megragadtam karjainál fogva és a nekem tetsző pózba igazítottam. Ezt követően pedig megeresztettem a vizet. Kellemesen langyos volt. Azt mondanám, hogy pont ideális arra, amit ezzel a nővel fogok itt művelni a párás, fülledt fülkében.
- Mit szólna egy kis motozáshoz Miss Morgan? – Amit művelni fogok vele az sokkal inkább pofátlan felfedezés lesz, de remélem értékeli a humoromat és az iróniát. Megmotozni egy rendőrt, hm… Már csak ettől is elmosolyodok, ahogy nyakába csókolok, de már kezem kíváncsian siklik testére. Szorosan tartom, hosszan elidőzök melleinél, férfiasságom már tettre készen nyomódik hozzá, de még nem adom meg neki azt az örömöt, hogy ismét magába érezhesse. Kezem melleiről lassan siklik lefelé selymes bőrén egészen combjai találkozásáig. Ujjaimmal csiklóját kezdtem ingerelni, egy kis szórakozás még belefér, mielőtt a hideg csempének nyomva újból megbasznám.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: hey baby

Vissza az elejére Go down

hey baby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Charles Stephens lakása-