welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Silhouette FRPG
Vendég
24.06.18 13:36
Chicago Guilty
Lyna Hill
24.06.18 11:09
Heart of Europe
Lyna Hill
24.06.18 10:59
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (783)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Ethan Blaise Carter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Ethan Blaise Carter 03.03.14 18:43

Ethan Blaise Carter


Név: Ethan Blaise Carter
Becenév: Ethan, Blaise
Születése hely, idő: 1988. Április 01. / USA - Sacramento
Tartózkodási hely: Las Vegas
Csoport: Művész
Anyagi háttér: Felső osztály
Szexualitás: Heteroszexuális

Ki vagyok én...?!

Mintha két emberről beszélnénk a személyében. Mi több, mintha két énje lenne. És itt nem arról beszélünk, hogy skizofrén. Mert köztudott tény, hogy semmi elmeháborodása nincs.
Egyszerűen erős szélsőségek alkotják a jellemét. Tűz és víz. Az egyik a csendes gyilkos formája, aki kiismerhetetlen, titokzatos. Tele van rejtéllyel, szinte bezárkózik a külvilág elől fiatal testébe, és nem engedi valódi lényét kitörni onnan. És erre a távolságtartására és sötét lényére rátesz még egy lapáttal az is, hogy fekete szemeivel szó szerint gyilkolásra termett. Ilyenkor nem fél kimutatni a foga fehérjét. Elhiteti az emberrel, hogy uralkodó személyiség, aki nem tűr ellentmondást. Viszont nem harcol nyíltan senkivel. Nem szokott hosszan elnyúló szócsatákba keveredni, hiszen a felesleges szócséplésnek soha nem volt a pártfogoltja. Helyette rögtön megmondja a frankót, nem érdekli ha megbánt vele valakit.
Viszont elmondható róla ilyenkor, hogy végtelenül higgadt, türelmes. Csupán ne nézz a szemébe és minden rendben lesz.
A másik formája viszont egy sokkal szimpatikusabb, természetesebb embert ad. Jobb napjain ő is tud emberien viselkedni, normálisan társalogni a többi Homo Sapienssel. Viszont ez első sorban akkor mondható el róla, mikor olyan személyek veszik körül, akikről tudja jól, hogy számíthat rájuk és nem kell attól tartania, hogy valaki hátba szúrja.  
Ez alapján nem meglepő hát, hogy a környezetében hamar "kimúlnak" az emberek mind türelem, mind pedig energia terén. Mintha személyében nem egy, de kapásból két embert kapnának az ismerősei.
Viszont a következők minden formában igazak rá:
Mindig eléri, hogy neki legyen igaza még akkor is, ha köztudott, hogy nincs. Rendkívül büszke és ezt ő maga is képes belátni.  
Végletek embere. Soha nincs semmi téren köztes állapot. Vagy nagyon szeret, vagy nagyon utál valamit, vagy nagyon, vagy egyáltalán nem harcol semmiért. Túlteng benne az energia amit nem tud normális formában kiadni magából, így az csak folyamatosan halmozódik, és olykor tornádóként söpör végig valakin, aki éppen a közelében van. Így nem árt felmérni előtte a helyzetet, hogy milyen passzban van.
De mint minden embernek, neki is van hibája. És a legnagyobb ezek közül az a szórakozás. A kaszinók szerelmese.


Külső:
Természete megfelelője a külseje. Az ugyan úgy változik a személyiségével.
Azokon a bizonyos rideg, távolságtartó napjain az ember ránézésre tudja, hogy jobb békét hagyni neki. Szemei ilyenkor az obszidián színében villognak, és már csak a pillantásával is képes lenne emberek százát kiirtani. Ilyenkor még az arca is sokkal fehérebbnek, betegesebbnek hat, amit csak a fekete szemnek és a sötétbarna hajnak tudhat be, ami javarészt hosszúra hagyva keretezi keskeny arcvonalát.
Viszont ha elkapjuk a "jobb lábbal kelt fel" napjain, akkor ezek a fekete szemek csokoládé barnák. Eltűnik a fagyos arckifejezés, ami leginkább egy vámpírra emlékezteti az embert, vagy valami légi Lord-ra. Helyette pajkos fiatal srácnak hat, akiről nehéz elhinni, hogy főszerkesztő Las Vegas vezető lapjainál vagy, hogy fotográfiával, zenéléssel tölti a napjait, mint munkája és szenvedélye.
Ruházatára komoly gondot fordít, fontos számára  jó megjelenés. Így előszeretettel hord ingeket, zakókat és ahhoz illő nadrágokat, drága bőrcipőket. Ennek ellenére nem veti meg a kényelmesebb, de kevésbé elegáns darabokat se, így a bőrdzsekit, farmert.
Életem, létem, világom

Hogy mondjak nektek valami furcsaságot, hát elárulom, hogy nem mindenkinek olyan nyomorodott az élete, mint azt hiszitek. Van akinek nagyon is odatettek a szülei ahhoz, hogy az illetőnek minél jobb legyen, sőt, azt is lehet mondani, hogy szerencsés csillagzat alatt született. Ez Ethanre is igaz.
Az apja egy olasz olajmágnás, aki mind a mai napig úszkál a pénzben, és azt se tudja, hogy mire tudná éppen költeni. Hat országban van kúriája, és világszerte vannak kisebb-nagyobb nyaralói, amiket híres embereknek, színészeknek, énekeseknek szokott kiadni, ha azok épp ott forgatnának, vagy a közelben koncerteznének.
Az anyja pedig egy alapítvány vezetője, aminek működését a kedves férj tehette lehetővé. New Yorkban és Sacramentoban is van egy ilyen felsőbb intézménye. Ez az intézet pedig nem is harcolhat másért, mint a beteg gyerekekért, kik csecsemő korukban szenvedtek valamiféle károsodást, és szükségeltetik a szakszerű ellátás a számukra.
Így nem meglepő az se, hogy Ethannek voltak bizonyos kiváltságai az életben. Lehet, hogy a pénz ha nem eddzük tovább, hamar odalesz és utána rághatjuk a körmünket, hogy kitudjunk kecmeregni a sz*rból. De mivel itt mindig volt "termés" és nem utolsó sorban a szerencséből is bőven kijárt nekik, nem kellett attól tartani, hogy szegény fiú nem a legjobb iskolákba fog járni, vagy nem kapja meg a legmegfelelőbb ellátást, amit érdemelne.
A legelőkelőbb iskolákba járt, a legmagasabb szintű képzésekben részesítették. Már kiskorában köztudott volt, hogy egy rettenetesen tanulékony, okos fiúról van szó, viszont rá kellett ébredni arra is, hogy lehet, hogy adottak ezek az előnyök és erények, viszont pimaszul lusta volt. Ha lehetősége volt rá, akkor az öccsével vagy a húgával olvastatta fel még az aznapi tananyagot is csak, hogy ő addig szórakozhasson. Tény, hogy ez sokszor be is vált, hisz remek memóriájának hála első vagy második hallásra megragad az elhangzott dolog. Nem véletlenül igyekszik minél kevesebb, szerinte felesleges dologra odafigyelni mind a mai napig, mivel úgy érzi, hogy ha a fejében lennének és bár nem gondol rájuk, mégis az agya elraktározná őket, akkor a lényeges dolgok szorulnának háttérbe. És azzal, ha mindent észben kellene tartania, felrobbanna a feje, és az alapvető gondokkal se tudna küzdeni.
A szülei első körben őt is gazdasági téren igyekeztek előléptetni. Az volt a céljuk, hogy átvegye az apja cégjét, ezzel is biztosítva a biztos fennmaradást.
Bíztak a fiúkban, tudták, hogy ha valaki, akkor ő még nagyobb biztonságban tudná vezetni a vállalatot mivel az olyan hibákat is észrevenné, amit az apja nem, hisz intelligencia és logikai különbség van közöttük bőven.
Végül a tervezettek hamar megbukni látszottak. Ethan már tizenhat évesen felismerte, hogy őt egyáltalán nem foglalkoztatja a rohadt olaj. Leghőbb vágya a fényképészet és az írás volt. Számtalan saját könyve lapul meg a fiókjaiban, szekrényeiben már egészen kicsi, 13-14 éves korától kezdődően. Emellett muzikális tudása is kimagaslott, mikor zongorán kezdett el játszani.
Így hát adott volt, hogy a gazdasági viszonyokat el kell ilyen formában felejteni.
Művészeti egyetemre járt, ahol a fotózás minden apróbb paraméterét megtanulta, és gondolta összeegyezteti a kellemeset a hasznossal. Írást a fotózással.
Egy lapnál kezdett el dolgozni New Yorknál, akiknek eleinte csak írogatott, majd fotográfusként is alkalmazták. Ennek hála jutott be a múzeumokba, és már nem csak a lapok jelentetik meg a műveit, de kisebb-nagyobb múzeumok is kapkodnak érte.
De ezzel még így se érte be. Minél magasabbra és magasabbra akart törni, így 2009 tavaszán látogatást tett Las Vegasba, ahova gondolkodás nélkül költözött át New Yorkból. A két város lehet, hogy ég és föld, de úgy érzi, hogy megtalálta az otthonát.
Az LV Sky Magazine-nál dolgozott fotóriporterként két teljes éven át, ám ahogy egy konkurens cég, a Las Vegas News betört a köztudatba és örvendett egyre nagyobb és nagyobb sikereknek, ő úgy pártolt át hozzájuk. Nem kellett könyörögnie azért, hogy felvegyék, sőt! Ők hívták magukhoz magasabb fizetéssel és egyéb biztosításokkal.
Lassan egy éve főszerkesztő a lapnál. A cég virágzik, és mindig a maximumot tudják kihozni magukból...
És csak, hogy az ilyen unalmas siker sztorikban legyen egy kis mumus is, nem árt megemlíteni.
Első ilyen mumus az italozás, ami éjszakai kaszinózásokban és szexi, hosszú combú macákban nyilvánul meg. Vannak napok, mikor teljesen illuminált állapotban tér magához és megy be dolgozni. Ennek ellenére még így is jobbnak mondható némelyik művészléleknél, kik nem csinálnak mást csak görnyednek a zenéjük vagy a festményük fölött és tömködik minden nyílásukba az anyagot.
A másik pedig nem más mint a kedves fater, akinek böki a csőrét, hogy a fia még csak véletlenül se néz feléjük, és magasról tesz arra, hogy ő mit akar. Nem értékeli a művészetet főleg nem úgy, hogy azt az ő fia műveli...

- Szia cica - szinte fütyüli a szőke lány Ethan fülébe, miközben keze végigsiklik a férfi mellkasán, ki buja tekintettel les fel rá. Natalie ujjai játékosan zongoráznak végig a combján, ő pedig lehunyt szemekkel igyekszik élvezni a pillanatot valamint azt a csodás érzést, ahogy a vére szinte ménesként vágtat végig az ereiben.
- Gyere velem, mutatok neked valamit - súgja. Meglepően mély, rekedtes hangja van a nőnek, mi csak még érdekesebbé teszi Ethan számára, így gondolkodás nélkül áll fel és követi, miután az megfogja a kezét. Hátulról alaposan szemügyre veszi a ringatózó csípőjét. Lábának hosszú, kecses vonalát, szőke hajzuhatagának hullámzását a válla körül. Egy pillanatra elkalandozik kevésbé veszélyes  vizekre, így rögtön a fényképezőgépe jut eszébe és az, hogy milyen mesterfotókat tudna készíteni erről a szőkéről. Formás, és nem abból a tipikus gebe fajtából való.
Csak akkor tér magához, mikor az ajtó halk, tompa puffanással zárul mögötte. Sötét szeme találkozik a szőke domina vadul villódzó kékjeivel, és hűen hisz benne, életében nem látott még ilyen kék íriszeket. Mintha nem is igazi volna.
- Mutasd mit tudsz - érinti hozzá nyelve hegyét Erhan nyakához, mire ő lehunyt szemekkel, mély lélegzetvétellel próbálja lecsillapítani magát, mielőtt óvatlan lépéseket, mozdulatokat tenne.
Biztos benne, hogy be van bambizva. Úgy kavarog a feje, mintha megivott volna három nagy korsó Tequilát, a szoba pedig furcsa színekben játszik előtte. A nő is mintha a kelleténél színesebb lenne, így hát az se lepné meg, ha valójában egy háromszáz kilós rémséggel lenne dolga. Viszont ahogy végigsimít a kecses derék és csípő vonalon, a telt idomokon tudhatja, hogy nem egy szörnnyel, vagy egy bálnával van dolga.
Ajkuk vad, forró csókban ér össze, de minden érzelem hiányzik belőle. Csak a testi vágy és a kielégülés reménye élteti mind a kettőt.
Vagy legalábbis éltette, míg egy dörrenés bele nem rondított.
Egyszerre rándultak össze. Ki a fájdalomtól, ki a meglepetéstől. Az egyik holtan hullik a földre, a másik véres kézzel és ruhával áll tovább és az értetlenségen kívül más nem olvasható le róla.
- Ezt csak is miattad tettem... - hallja a mély, dörmögő hangot de azt nem tudja, hogy kitől származik. Pedig tudni akarja, és tudni is fogja!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Ethan Blaise Carter 03.03.14 21:37
Ethan Blaise Carter!
Nos Ethan azt kell, hogy mondjam én is tudni akarom! Ez így nem fair, na de remélem minél hamarabb kiderül számunkra is, hogy ki volt az elkövető. Tetszett ahogyan megírtad, mindent rendben találtam benne, ezért; elfogadom! Üdvözöllek az oldalon Ethan! Irány avit foglalni. Remélem minél hamarabb össze futunk a játéktéren! Wink
   

Admin


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.info

Ethan Blaise Carter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Ethan Nightmare
» George Ethan

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Archívum :: Belvárosi bérház-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához