welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Dean & Kiki - Hm... elrabolva

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Dean & Kiki - Hm... elrabolva 19.03.14 12:06

Dean & Kiki
Sejtelmem sincs, hogyan reagálnék, ha csak úgy meglátnám az utcán közeledni. Nem bántott ez tény és folyamatosan ingadozik a félelmi szintem is, hiszen egész normális, csak épp ettől még nem tudom hova megyünk, be van kötve a szemem, a kezeim sem szabadok. Szerintem ilyen helyzetben senki se tudna teljesen nyugodt és higgadt lenni, az igazából teljesen lehetetlen. Ezért van, hogy én is ugyanúgy frászban vagyok továbbra is, maximum erősebben reménykedem benne, hogy tényleg megúszhatom ezt az egészet ép bőrrel. Bár persze láttam már nem egy filmet, ahol a gyilkos még szinte össze is barátkozott a leendő áldozatával, de aztán mégis végzett vele, mert élvezte azt, hogy az illető olyan könnyedén elhitte az átverést. Szóval akárhogy is, de nem tudok teljes nyugalmat varázsolni magamra és ezért is nem tudom, hogy mi enne, ha találkoznék vele az utcán.
- Nem kimondottan tőled félek, hanem a helyzettől. Megértheted... így azért nem igazán kényelmes. - mozgatom meg kicsit a karom, hogy értse miről beszélek. Értem, amit mond, de ő is értsen meg engem. Nem bántott, de hogy vehetném biztosra, hogy nem is fog? Mégis csak bűnöző. - Tudod... azért akadnak olyan elvetemült alakok, akik először megkedveltetik magukat és úgy játsszák az eszelős játékaikat. - nem azt mondom, hogy ő ilyen, de igenis minden eshetőséggel számolnom kell. A kérdésére ezek után már csak finoman megemelem a vállamat. Nem nézem ki belőle, de hát nem ismerem és nem vonhatok le csak úgy következtetést abból, ahogy eddig viselkedett. Vannak fura alakok, nem véletlenül léteznek pszichiáterek, akik őket kezelik, nem tudhatom, hogy ő nem sorolható-e ide.
- Köszi, remélem, hogy nem is fog e téren változni a véleményed. - próbálok elmosolyodni, de még mindig nem megy úgy igazán. Frusztrál ez a helyzet, talán a már lekerülnek rólam a zavaró kötelékek, akkor könnyebb lesz, sejtelmem sincs. Végül is jó dolog, hogy értelmesnek tart, bár azért jobb lenne, ha ezt igenis egy bárban mondaná és nem egy kocsiban valahol Vegasban.
- De akkor idővel elintézheted nem? És ha már van annyi pénzed, akkor miért ne kezdhetnél el valami... normális munkát? - én úgy gondolom továbbra is, hogy mindenkinek a maga döntése, hogy mit kezd az életével. Igenis, ha nagyon akar, akkor kijöhet ebből az egész mókuskerékből és kezdhet valami mást az életével. Én is megtettem, bár egész más környezetből származunk, de döntöttem, hogy változtatok és a saját lábamra állok, ő miért ne tehetné meg ugyanezt nem? Nyithatna egy pékséget, vagy sarki fűszerest, mit tudom én.
- Fogyatékosokat? - hát nekem eddig a napszemüveg nem tűnt fel, hiszen be van kötve a szemem, és az utcán meg miért is ne lehetne rajta. Majd maximum, ha már bent leszünk, akkor fog feltűnni, hogy akkor is rajta marad a felesleges tárgy, amikor már nem lenne rá feltétlenül szükség. A kocsi viszont végre megáll, nekem pedig azon kattog az agyam, hogy vajon hol lehetünk. Nagyon remélem, hogy nem a város szélén, ahol senkinek sem tűnik fel, hogy golyót repítenek egy ártatlan kis szöszi fejébe. Azért van bennem egy nagy adag feszültség, amikor kiszállok. A segítségnek hála nem sikerül beverni a fejemet. Komolyan pislognom kell párat, amikor végre lekerül a szememről a szövetdarab és végre a kezeim is szabaddá válnak. Az nem tetszik, hogy be is zárja az ajtót, jó hogy nem nyeli le a kulcsot, mint egy rossz filmben, de azért ettől még figyelem, hogy hova is teszi el. Bizonytalanul állok meg, amíg leveszi a cipőjét, és végül követem a példáját és én is így teszek. Csak utána ülök le a kanapéra, miután mutatta az utat. A kérdésre csak megrázom a fejem.
- Nem köszönöm, nem vagyok szomjas. - dehogy is nem! De mi van, ha kever valamit az italomba, vagy tudom is én. Egyelőre még mindig nem megy, hogy csak úgy gond nélkül bízzak benne. - Azt nem veszed le? - intek a napszemüveg felé. Furcsa, hogy itt bent is kell, nem akarja, hogy felismerjem az arcát, vagy félelmetesek a szemei, vagy mi? Bár legszívesebben azt kérdeztem volna a helyett, hogy "Akkor most mi lesz?" De azt hiszem még erre is bőven sor kerülhet.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
182
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dean & Kiki - Hm... elrabolva 26.03.14 3:50
Kiki & SkoliVan benne némi igazság, amit mond és levenném a kötelet a kezéről, hogyha bíznék abban, hogy nem ugrik ki a mozgó kocsiból vagy, hogy nem veszi le a kötést a szeméről. Jobb a békesség, bár megértem, hogy kényelmetlen, de nem tettem semmi olyat, hogy féljen tőlem. Nem szokásom ártatlan nőkent bántani, hiába vagyok bűnöző, egyszerűen nem megy. Még mindig úgy vagyok vele, hogy a nőket védelmezni kell, talán még nem halt ki belőlem teljesen a lovagiasság. Elvégre, ha a „másik” életemet nézzük, akkor nagyon is udvarias vagyok a nőkkel szemben, de ez most egészen más helyzet, amiben vagyunk.
- Megértem, de hamarosan lekerülnek rólad a zavaró tényezők. – Remélem nem érti félre, mert nem azt akarom, hogy meztelenül mászkáljon előttem, szimplán csak a kötélre és a szemkötőre értettem. Persze, ki tudja, hogy ilyenkor, ilyen esetben mi fordul meg egy nő agyában. De azt hiszem, hogy hamarosan ezt is megfogom tudni, ha szóvá teszi.
- Jó sok filmet láttál már! – Ráncolom össze a homlokomat, mert az tény, hogy eddig mindenre fel tudott hozni egy érvet. Én nem vagyok ilyen, de nem fogom bizonygatni, majd csak rájön magától. Elég sok mindenről beszélgettünk már, és ez alapján szerintem nagyon is értelmes egy nő. Ez pedig hihetetlenül ritka, mert találkoztam már nagyon idiótával is, aki mindenért hisztizett. Végül is, nem rossz a társasága, de azért egy kicsit félek attól, hogy nagyon gyorsan eljárna a szája.


Ha már róla mindent kibeszéltünk, akkor most jövök én. Igaz, hogy nem szokásom csak így az elején ennyi mindent elmondani magamról, de valahogy megnyugvást nyújt a jelenléte. Nagyon is régen nem beszélgettem ennyit senkivel. Főleg nem ilyen kötetlen dolgokról. Hogy mit kezdenék az életemmel, ha máshogy alakult volna, azt nem tudom, de azzal, hogy ezt felhozta, el kell, hogy gondolkozzak rajta. Nem is tudom, nagyon nem érdekel semmi és nem tudnám elképzelni magam egy monoton munkában. Jó ez nekem így, hiszen akkor dolgozok, amikor kedvem van és végül is élvezem a munkámat. Fontosnak érzem magam, mert elég sokan számítanak a tudásomra.
- Elintézhetném, persze. De mikor lenne olyan munkám, mint most? Akkor dolgozok, amikor kedvem van és nem nekem parancsolgatnak, hanem én másoknak. – Igaz, ez valami vezetői beosztás lenne, de azt sem akkor adják, ha kezdő az ember, én meg soha sem bírtam elviselni, ha valaki nekem parancsolgat. Tényleg nem tudnám magam elképzelni, se egy irodában, se egy építkezésen. Nekem végül is, nagyon is jó életem van, ha azt vesszük, legalább élvezem és még pénzem is van belőle bőven. De ezt úgysem értené meg. Hiába vagyok bűnöző, szeretem azt, amit csinálok.
- Vagy valami hátrányos helyzetű. – Rántom meg a vállaimat, mert fogalmam sincs, hogy a szembetegségemet hova is lehetne sorolni. Az ablakon bámulok ki, amíg oda nem érünk a lakásomra. Ott segítek neki kiszállni és fel is vezetem a lakásomhoz, majd bent leveszek róla minden kötelet. Leveszem a cipőmet is, majd bezárom az ajtót belülről és zsebre teszem a kulcsot. Én egészen megszomjaztam, így az első utam a konyhába vezet, ahol kitöltök egy pohár narancslevet. Nem érdekel, hogy mit gondol, ha nem kér inni, akkor visszarakom a dobozt a hűtőbe. Nem szoktam itt lenni, maximum aludni jövök haza, így nincs túl sok minden a lakásban.
- Nem. Nem látok nélküle. – Rántom meg ismét a vállaimat, most már azért sejtheti, hogy erre gondoltam a „fogyatékosság” alatt. Nem mindenki tolerálná, hogy napszemüvegben dolgozzak, ráadásul, ha tárgyalni vagy mit kell, ott meg muszáj lenne az ügyfél szemeibe nézni, én meg azt nem tudnék, mert megvakulnék a fénytől. Leülök mellé a kanapéra, de valahogy elfogytak a témák, én úgy érzem.
- Szeretsz filmezni? – Fogalmam sincs, honnan jött, de valószínűleg onnan, hogy ránéztem a tv-re. Igazából még az is lehet, hogy filmezhetünk, azt már úgyis nagyon rég tettem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dean & Kiki - Hm... elrabolva 30.03.14 9:25

Dean & Kiki
Próbálok én nyugodt maradni, de azért ilyen helyzetben ez koránt sem könnyű, akármennyire is rajta vagyok a témán. Ki fogom még bírni addig, csak néha ragadom meg az alkalmat, hogy pár szó erejéig megpróbáljam rábeszélni, hogy mégis csak engedjen el. Bár erre láthatóan nem sok esély van, és sajnos tényleg van alapom a félelemre is. Igenis nem lehet bízni valakiben, aki ha a saját érdekedben is, de beköti a szemed, és összekötözi a kezedet. Igenis benne van, hogy éppenséggel a vége az egésznek nem lesz jó, hogy aztán bekattan és neked esik egy láncfűrésszel, vagy tudom is én.
- Igen, láttam már párat, úgyhogy az ember sose tudhatja mire számíthat. Plusz szoktam időnként újságot is olvasni. - azért a bűnügyi rovatban is gyakran akadnak érdekességek, amiket igazából nem szívesen idéznék fel, de attól még el sem tudom őket felejteni, szóval az a tuti, hogy inkább készülök a rosszabb lehetőségekre is, mint hogy elbízom magam, megnyugszom, aztán hirtelen él, felkészületlenül valami csúnya támadás, vagy akármi. Jobb az, ha az ember mindig figyel, főleg, ha egy bűnözővel van éppenséggel egy kocsiban és később lesz egy épületben.
- Oké ez jogos, de... így meg ne várd, hogy bárki is igazán úgy tekint rád, mint aki nem veszélyes. Én nem tudom, hogy mivel foglalkozol pontosan, de nem hiszem, hogy életed minden tettére büszke vagy és végképp biztos, hogy nem akarnám hallani, hogy miket tettél eddig. - oh, az tuti nem! Nem örülnék, ha elmesélné, hogy mit tudom én kikkel végzett már, vagy esetleg kiknek ártott, tett keresztbe, vagy bármi durvább. Ha pedig tudnám, hogy egyébként nőket futtat, hát tuti, hogy végképp ki lennék akadva és azonnal felmerülne bennem annak az eshetősége is, hogy velem is hasonlót szeretne művelni. Végre elérjük a célt is, bár itt sem tudok olyan kényelmesen elücsörögni, mint a kocsiban sem. Nem kérek inni, és őszintén szólva akármennyire is nem bunkó, mégis szívesebben lennék már otthon.
- Értem, akkor ez a fogyatékosságod, de hát miért? Zavar a fény? - nem vagyok otthon szembetegségek terén, de ha jól sejtem valami ilyesmi lehet, ha már egyszer a napszemüveg az, ami még a lakásban is a szemén van. Mondjuk tuti, hogy nem lehet így egyszerű élni, ha mindenhez kell neki. - Akkor még abban is fürdesz, meg... minden? De nem lehet ezt gyógyítani? - manapság már sok mindenre képesek az orvosok. Visszaadják a látást, a hallást, akármit, akkor ezt nem lehet vajon helyre tenni? Tuti, hogy neki is kényelmesebb lenne rendesen élni és nem egy betegséggel, amivel minden helyzetben szemüveget kell hordania. Lehuppanok a kanapéra. Az tény, hogy sajnos elfogytak a témák, bár én eleve nem tudok az egészhez úgy hozzáállni, mint valami kellemes kis beszélgetős este. Azért ahhoz még mindig kicsit túlságosan bennem van a félsz.
- Végül is igen, de most komolyan filmet akarunk nézni? - nem tehetek róla, de akkor is meglep az egész. Olyan, mintha nem is tudom... tényleg annyira unná az életét, hogy úgy foglalja le magát, hogy nőket rabol el, hogy szórakoztassák, vagy nem is tudom.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
182
Join date :
2013. Jul. 07.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Dean & Kiki - Hm... elrabolva 31.03.14 15:39
Kiki & SkoliSosem voltam oda az ilyen filmekért, olyan szempontból, hogy nagyon is pszichopata megközelítésből készítették el a filmeket. Azért vannak olyan bűnözők, mint például én is, akit az élet belekényszerített ebbe a helyzetbe. És tudom, hogy ezt mások úgysem fogják megérteni, ahogy Kylie sem érti. Az újságokról pedig inkább nem is beszélnék. Ott az a lényeg, hogy minél szaftosabban legyen megfogalmazva, hogy el lehessen adni.
- Túl van erőltetve. – Rántom meg a vállaimat, ennyivel letudva ezt az egészet. Nem tudom, hogy pontosan miért is akarja, hogy ennyire megváltozzak, mert szerintem nem azért, mert akarna tőlem bármit is. Amúgy sem fogunk szerintem többet találkozni az életben, innentől kezdve meg már teljesen mindegy, hogy most mit is „ígérek” neki. Nem hiszem, hogy felfogok hagyni ezzel az életstílussal, mert igazából élvezem, azt amit csinálok és nem is tudnám, hogy melyik szakma tudna engem ennyire lekötni, mint ez, amivel foglalkozok.
- Valóban nem, de ez az élet jutott nekem! – Törődök bele, szerintem már a hangomból is sejtheti, hogy nem akarok többet ezzel a témával foglalkozni. Szerintem már nagyon is kiveséztük, így nincs több hozzáfűznivalóm. Közben meg is érkezünk hozzám, ahol már minden zavaró tényező lekerül a lányról. Hiába kínálom bármivel, nem kér, de én udvarias voltam, hogy megkérdeztem, a többi az ő baja.


A napszemüveg is szóba kerül, így legalább tudhatja, hogy miről beszéltem a kocsiban. Sajnos ezzel is kibabrált velem a sors, de nem tudok mit tenni, ezt el kell fogadnom.
- Fényérzékeny a szemem. – Mondom mielőtt találgatna, bár elsőre is eltalálta. Nem hinném, hogy lenne más betegség, amihez a napszemüveg kell, mert vak nem vagyok, így ez is kilőve. Lényegében több meg nincs. Azzal, hogy elkezdi mondani, mi mindent kell csinálnom a napszemüvegben, csak sóhajtok egyet. Ez az egyik átka, hogy még szex közben is napszemüveg kell, hogy legyen rajtam. Bár, ha nagyon nagy sötétség van, akkor tudok az nélkül is lenni. Ezért is van ebben a lakásban minden redőny lehúzva és teljes sötétség.
- Lényegében, vagy abban vagy gyertyafénynél sötétben. Azt még bírja a szemem. Nem tudom, hogy lehet-e. Ahhoz kivizsgálás kell, ami abból áll, hogy besétálok a kórházba, onnan meg a börtönbe, mert egyből jelentenek a zsaruknak, ha megjelenek. – Ezt pedig nem szeretném, ezért még egy kicsit várat arra, hogy megcsináltassam a szemeimet. Bár azért egy kicsit félek, hogyha elrontsák, akkor ennyire sem látnék, mint most. Vakon pedig nem tudnám leélni az életemet. A kanapén is helyet foglalok, hogy beszélgessünk valamiről, ha már elfogytak a témáink. Persze nem értem, hogy miért olyan meglepő, hogy esetleg velem kéne filmeznie.
- Ha nem szeretnéd, akkor nem. Csak gondoltam felhozok egy témát. – Először valóban csak a téma miatt, hogy ne üljünk kinos csendben egymás mellett, de ahogy erre rákérdezett, még kedvem is támadna filmet nézni. Úgyis olyan ritkán jutok el odáig, hogy megnézzek egyet. Viszont van egy olyan kérdésem, amit muszáj tudnom.
- Merre laksz? – Kérdezek rá, persze tudom, hogy nagyon is gyanúsnak tűnhet ez a kérdés, de semmi hátsószándékom nincs. Nem akarom a későbbiekben sem megkeresni, csak érdekel a kocsi végett.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Dean & Kiki - Hm... elrabolva 10.04.14 8:23

Dean & Kiki
Egyszerűen csak nem szeretem, amikor valaki azzal jön, hogy ez van, így járt, ennyit kapott az élettől, vagy épp ennyi jutott neki. Szerintem igenis mindenki a saját sorsának kovácsa. Lehet, hogy naiv vagyok és rosszul látom a világot, de attól még így gondolom. Aki akar az igenis tehet azért, hogy más élete legyen, hogy máshogy történjenek a dolgok. Ha akarna változtatni tudna is, de minden bizonnyal nem akar, mert jó neki így. Egyszerűbb. Én megtettem. Maradhattam volna a szüleimmel, nyugiban, ahol minden meg van, amire szükségem van, de nem tettem, mert változtatni akartam, mert többet szerettem volna kihozni az életemből, mint hogy mindenen meg van, amit akarok, mert úgyis van mögöttem olyan, aki segít. Én irányítom az életemet, én választom meg az utamat és szerintem ez mindenkire igaz, maximum tény, hogy van akinek nehezebb változtatni, de a lehetőség mindenkinek adott!
- Olyan nincs, hogy jutott, csak olyan van, amit választasz. Mindig lehet dönteni, másképp is. - rántom meg kicsit a vállam, de valahogy mégis a kelleténél halkabban beszélek. - Bár tudom, hogy semmi közöm hozzá, de... te akartál beszélgetni. - nem igaz? Azért hozott el, mert kellett neki valaki, aki mellett nem unatkozik. Jó, azért is, mert olyat láttam, amit nem kellett volna, de... akkor ezzel azt is vállalta, hogy azt is kimondom, ami esetleg neki nem tetszik. Majd szól, ha már sok belőlem. Valahogy egyre kevésbé félek tőle, bár persze még az alapvető ijedelem meg van bennem, de szerencsére tényleg nem tűnik olyan durván veszélyesnek, egyelőre.
Inni viszont tényleg nem kérek, az a helyzet, hogy ennyire nem engedtem még el magam, akkor sem, ha egyébként már legalább nincs lekötve a szemem és a kezeim is szabadok. Az viszont tuti, hogy nem lehet kellemes folyton napszemüvegben lenni, én amúgy se szeretem, ha nem látom a másik szemét. Rendkívül zavaró.
- Így már értem, és nem vehetnél fel olyat, ami egy kicsit jobban átlátszik? Tudod... állati zavaró, ha nem látjuk a másik szemét beszélgetés közben. - azt nem mondom, hogy csináljunk sötétet, meg legyen gyertyafény hirtelen, azt hiszem attól azért kicsit kellemetlenül érezném magam. Viszont úgy gondolom, hogy ez is megoldható lenne. Nem is értem pontosan, hogy mi az, amit mond, hogy egyből menne a börtönbe. De bűnöző... még a nagy kutyák is járnak orvoshoz nem? Arra vannak a kapcsolataik, meg a hamis iratok. Nem tudom elképzelni, hogy az orvosi rendelőkben kőrözési listák vannak kitéve, hogy ha betoppan valaki a szemét megvizsgáltatni, akkor küldjék a börtönbe azonnal.
- Nem túlzol egy kicsit? Hamis iratok, vagy egy magánorvos... és kész. Lehet, hogy én nem látom át ezeket a dolgokat igazán, de szerintem egy orvos nem dob fel azonnal a rendőrségen, honnan tudná, hogy keresnek? - tudom, ez megint nem az én dolgom, csak hajlamos vagyok mindenbe beleütni az orromat. Nem kéne... azért vagyok most itt, mert nem volt annyi eszem, hogy azonnal elhajtsak, amikor láttam, hogy sötét helyen, sötét alakok, ismeretlen dolgokkal machinálnak. Buta, buta Kiki!
- Végül is, ha azt szeretnéd, nézhetünk filmet, csak tudod akkor is fura ez. Filmet nézek egy pasassal, aki lényegében elrabolt és... azt se tudom pontosan hol vagyok. Ne mondd, hogy te nem vennéd ki ezt furán. - nem tudnám neki elhinni. Igenis nehéz az egész helyzettel megbirkózni. Egyáltalán meddig leszek itt? Mert ha tudod, hogy randin vagy, tudod, hogy vége lesz, de ennek? Sejtelmem sincs, hogy mi a fene lesz az egésznek a vége és ez azért frusztráló. Őszintén szólva nem akarok olyan kilátásban gondolkodni, hogy... annyira unatkozik, hogy hosszú időre akar maga mellé társaságot.
- Öhm... jó nekem, ha elmondom? Bár persze, ha akarod meg is tudod nézni a személyimben. A belvárosban... - a pontos címet is elmondom végül. Ennél rosszabb már nem lehet tőle azt hiszem.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Dean & Kiki - Hm... elrabolva

Vissza az elejére Go down

Dean & Kiki - Hm... elrabolva

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Elrabolva - Alku az ördöggel?

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Mark Dylon lakása (Dean S. Kizzy)-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához