welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Crystal Haynes
 

Share| .

The Mirage

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: The Mirage 19.02.14 12:45

Colin & Kiki
Hát igen, nehéz lenne róla elképzelnem, hogy rossz fiú. Nem tűnik annak, bár persze akadnak olyanok, akik remekül tudnak szerepet játszani, szó se róla, de valahogy mégse gondolom, hogy ő ilyen lenne. Elmosolyodom, amikor elneveti végül magát.
- Igen, azt sejtem mennyire. A homlokodra van írva, hogy mennyire rossz lehetsz. - Rossz Kölyök igaz? Bár azt tartom, hogy jó lenne, ha azt a nevet elhagyná. Bár a fene tudja, én nem szólhatok semmit a Kikivel igaz? Bár azért egy fokkal jobb, mintha Kylieka lennék, az mégis csak jóval furábban hangzana. Végül is jó ez nekem, maximum akkor váltok, ha kitalálom egyszer végre, hogy pontosan mi is leszek, ha nagy leszek. Valamikor rá fogok jönni igaz? Valamikor csak rá kell találnom a nekem való munkára, vagy hivatásra, vagy akármire. A végén még nem marad más és követem a szüleimet, csak hát félek, hogy nem érek el annyit, mint ők.
- Nem baj, az végül is egész cuki. - Vannak olyanok, akikre ráragad egy becenév és még jól is áll nekik. Meg amúgy is olyan kölyökképe van, és valahogy ha jól sejtem, akkor ez még jó ideig meg is fog maradni, akkor meg végeredményében jó ez becenév. Persze jó eséllyel öreg korában már nem így fog kinézni, de ha szerencséje van és nem viszi túlzásba a bulizást - bár nem úgy fest, mint aki ilyet tenne -, akkor nem fogja még sokáig elhagyni ezt a külsőt.
- Oh, hát ez szuper lehet! Akkor neked könnyen megy a tanulás. De nem tudsz bejutni valahova... nem is tudom, mondjuk ösztöndíjjal? Vannak ilyenek, ha elég jól tanulsz, akkor miért ne kaphatnál? - bár persze suli mellett dolgozni nehéz, de sokan csinálják. Nekem sose kellett, de ha egyszer tovább akar valaki lépni, akkor azért csak tenni kell és sokat gürizni. Most én is ezt próbálom, nem mondom, hogy tökéletesen megy, és nem támaszkodom így is időnként apuci hitelkártyájára, de... tényleg próbálkozom, és ez a fő.
- Na látod, mégis csak van ilyen, bár azért remélem nem akarsz direkt rossz fiú lenni. - mosolyodom el. Nem is állna jól neki, valahogy olyan jó nevelt feje van. A fürdős megjegyzésén képtelen vagyok visszafogni magam, és végül csak felnevetek.
- A pasik amúgy se szokták szeretni a habos fürdőt, szóval nem lepsz meg, de amúgy erre van az ébresztő óra, beállítod és ha elaludnál felkelt. - én mondjuk még soha nem aludtam el a kádban, a fürdő egyszerűen csak arra jó, hogy kellemesen ellazuljak, elfelejtsem a napi gondokat és kipucoljam a fejem.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
2134
Join date :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: The Mirage 21.04.14 13:23

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
105
Join date :
2013. May. 05.TémanyitásTárgy: Angel and Chris 20.06.14 18:55

To Agel


Hosszú ujjaim a wiskeys pohár köré zárultak, miközben a termet pásztáztam. Ez egy casino tudom, de Las Vegasban az ilyen helyeken lehet a legfinomabb italokat és koktélokat inni. Valamint jó a hangulat is, és csendes, nem úgy, mint egy bár. Magyarul alkalmas a beszélgetésre is, de ha az ember egy boxot választ, ahogyan én tettem, akkor sok minden másra is. Ugyanis a box megadja azt a kellemes és bensőséges légkört amire most vágytam és amire szükségem volt. Bal csuklómat megemelve pillantottam az órámra, késik, nem is ő lenne, nyilván direkt várat meg.
Angel azon kevés nők egyike akivel nem volt viszonyom, mármint komolyabb. Pedig lehetett volna hiszen gyönyörű nő, és meg van a magához való esze is.
Beszélnem kell vele, talán nem kéne elmondanom, hogy azért akarok egy pácienst rásózni, mert megdugtam. Ez egy olyan információ amivel bizony nagyon is vissza lehet élni, de úgy is tudni akarja majd az okát, nekem meg nem kenyerem a hazudozás. Ezen felül pedig pontosan tudja, hogy nem vagyok egy szentéletű ember, ahogyan én is tudom, hogy ő sem az.
Szóval maximum tartozni fogok neki egyel. Ezzel sosem volt gondom és mindig megfizetem az adósságaimat.
Ismét végignéztem a kaszinón, még korán van, kevés a játékos. S habár egy kaszinó úgy van megcsinálva, hogy az ember ne érezze benne az idő múlását és éjjel-nappal játszani lehessen benne, azért a rutinosabb Las Vegasiak tudják a dörgést, a turisták meg ilyenkor még csak készülődnek. Körülbelül egy fél órát adok a helynek és teljesen fel fog pörögni. Most is lézengett egy-két ember, néhányan iszogattak ahogyan én is, de még nem volt túl nagy a nyüzsgés.
Megigazítottam a mandzsetta gombomat, fekete ingemhez most nem vettem nyakkendőt, a zakóm pedig mellettem pihent. Akár fel is akaszthattam volna, de akkor a zsebembe kéne tennem a telefont meg az egyéb értékeket, és úgy kényelmetlen ülni. Az ember még sem pakol ki mind az asztalra.
Ferde mosoly kúszott az arcomra, ahogyan megpillantottam egy jól ismert szöszkét. Ezt az alakot arc nélkül is megismerném tekintve, hogy nem egyszer legeltettem rajta lopva a szemeimet. Babaarcán a jól ismert csücsöri mosoly szexivé tette. Igen ez a nő pontosan tudta, hogy mitől döglik a légy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
100
Join date :
2014. Jun. 13.
Age :
30
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: The Mirage 20.06.14 20:23


Christian & AngeliqueA   kaszinó elé érve érdekes jelenet fogadott, habár legnagyobb sajnálatomra alig néhány másodpercig lehettem az esemény szem és fültanúja. Érdekfeszítő volt látni, hogy a férfi szinte már pitiző kutyaként próbálta vissza könyörögni magát, de a nő dühében neki esett. Szép kis patáliát csaptak, míg a kaszinó biztonsági emberei közbe nem léptek. Imádom ezt a várost, itt tényleg minden megtörténhet, de valójában nem voltam erre kíváncsi. A férfiak már csak ilyenek, nem túl hűséges típusok, talán a génjeikben van valami elcsesződve. Meg amúgy is az emberek vagy így, vagy úgy, de destruktív életmódot folytatnak. Ha már itt ilyen jelenet fogadott, akkor a továbbiakban még mire kell számítanom? Reményeim szerint hamarosan megtudom, hogy miért akart találkozni velem Christian. Belépve a kaszinóba tekintetemet gyorsan körbe jártattam, mivel még nem voltak sokan, ezért hamar meg is találtam. Akaratom ellenére is elmosolyodtam, mikor megpillantottam.
- Régóta vársz rám? - Tudom késtem egy kicsit, de talán a tőlem kapott üdvözlő puszi valamennyire kárpótolni tudja. Vele szemben kényelmesen elhelyezkedtem.
- Térjünk a lényegre. - Az idő pénz, ezt Chris is tudhatja, hiába közhely. Ami pedig engem illet, nos mindig is lényegre törő voltam, most pedig kíváncsi is vagyok. Mióta telefonon beszéltünk azóta furdalja az oldalamat a kíváncsiság.
- Szóval akkor miről is lenne szó? - Kíváncsian kezdtem pásztázni, mintha képes lennék bőre alá látni, de mégis mi fogadna a felszín alatt? Szakmai ártalom, hogy bárhol, bárkit elemezgetni kezdek, még ha nem is kellene. Vajon ez róla is elmondható?

ruha 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
105
Join date :
2013. May. 05.TémanyitásTárgy: Re: The Mirage 20.06.14 23:19

To Angel


- Nem olyan régóta.- Válaszolom udvariasan, miközben felállok, hogy üdvözöljem. Hiába ül azokkal a gyönyörű szemeivel, tipikus pszichológus pillantást vetve rám, aligha juthat így bármire. Az én faarcom bizony évek alatt fejlődött ki, igen én vagyok azaz ember akit nagyon nehéz kiismerni és maximum a testbeszédével árulja el magát. Tudom pszichológusként, hogy vannak önkéntelen mozdulatok melyeken az ember nem tud uralkodni, vagy nem mozdul egyáltalán vagy elárulja magát. Ez ennyire egyszerű. Csakhogy tudni kell észrevenni is, és bizony nem könnyű valakinek a szavaira és az apró észrevehetetlen gesztusaira is egyszerre megfelelő mennyiségben figyelni.
- Van egy betegem, és a kórlapja alapján úgy tudom te is kezelted...- Kezdek bele, s a pincér ezt a pillanatot választja arra, hogy betoppanjon.
- Mit iszol?- Kérdem zavartalanul. Én még híve vagyok az etikett szerinti felállásnak vagyis a nő megmondja mit kér és a férfi rendel. Amint megkapom a kellő információt, és továbbítom a pincérnek ő tovább áll.
- Miss MacRae-ről lenne szó.- Belekortyolok a whiskybe. - Most kint van a börtönből, házi őrizetben, a közbenjárásomnak köszönhetően, viszont szeretném ha átvennéd újra a kezelését, heti kétszer. Nyilván nem ingyen.- A hangom komoly, üzleti hangvétel, ugyanis akárhogy is vesszük ez üzlet. Már szinte várom a kérdést, de amíg nem teszi fel biztosan nem kötöm az orrára a miérteket.
- Egészen jól halad, mármint ahhoz képest amilyen volt mikor megismertem. De szeretném ha más is foglalkozna vele, valaki olyan akivel nem lakik együtt.- Na és persze aki nem dugja meg... Elvégre ő volt az aki közölte, hogy jobb lenne ha visszaállnék orvosba, mert neki arra van szüksége. Viszont ezek után kétlem, hogy én lennék a megfelelő személy, hiszen biztos vagyok benne, hogy nekem innentől kezdve nem sokat fog elmondani. Vagyis nem mindent, viszont nála csak akkor van értelme bárminek ha az ember mindent ki tud belőle húzni. Ettől függetlenül nem adom fel, és amennyire ez lehetséges a történtek után segíteni fogok neki, mert szeretném ha a saját lábára állna. Valamiért fontossá vált számomra, akkor is ha ő ezt nem tudja vagy inkább nem hiszi el.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
100
Join date :
2014. Jun. 13.
Age :
30
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: The Mirage 21.06.14 3:01


Christian & AngeliqueOh, nagy kár, ezek szerint késhettem volna többet is, de így is túl sok időt töltöttem el a gardróbom előtt. Szerettem volna neki tetszeni, ezért nehéz dolgom volt a ruhaválasztással. Valami olyan kellett, ami visszafogottan szexi, nem olyan ami majdnem azt sikítsa, hogy akár itt a kaszinóban mindenki szeme láttára magáévá tehetne. Érdekes lenne közönség előtt csinálni, de félő, hogy a biztonságiak idő előtt közbelépnének, de valójában nem szokásom a közszeméremsértés.
Mikor kezdett érdekessé válni a beszélgetésünk pont közbe lépett a pincérnő. Vajon Chris szándékosan nem akarja észre venni, hogy a nő lassan már a szempilláját is elkezdi rebegtetni annyira fel szeretné hívni magára a figyelmet? Persze az egészen logikus, hogy más nő hidegen hagyja, mikor pont az én társaságomat élvezheti.
- Whiskyt. - Tudom nem pont női ital, de erős piára vágytam, koktélokat szürcsölgessenek az ide betévedő luxus prostik.
- Na és pontosan miért is szeretnéd, hogy átvegyem? - Nem passzolgattatjuk csak úgy egymás között a pácienseket, valószínűleg valami nyomós oka lehet, ha már azt akarja, hogy én kezeljem. Miss MacRae, elég már csak a nevét hallanom, hogy újra felidéződjön bennem alakja, barna haja, kék szempárja. Ha egymás mellé állítanának minket mindössze annyi hasonlóság tűnne fel mindenkinek, hogy mindkettőnknek igéző kék szempárunk van, habár ez csak a látszat. Jól tudom, hogy a felszín alatt sokkal több mindenben hasonlítunk egymásra, csupán Lory nem volt annyira rafinált, mint ahogy én. Egy kis túlzással akár azt is állíthatnám, hogy rokon lelkek vagyunk.
- Szóval együtt laksz vele, ezért a kelleténél is közelebb kerültél hozzá, igaz? - Akaratom ellenére is elszabadult a fantáziám, ezért halvány sejtésem már most van arról a bizonyos okról, de jobban szeretném Chris szájából hallani. Ha tényleg úgy lenne, ahogy gondolom, akkor kit is lehetne hibáztatni? Az a nő gyönyörű biztosan megpróbált neki ellenállni, de aztán mégis csak engedett vágyainak, de azt sem tartom kizártnak, hogy elegendő volt Christian részéről egy sármos mosoly, hogy Lory beadja neki a derekát.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
105
Join date :
2013. May. 05.TémanyitásTárgy: Re: The Mirage 22.06.14 19:47

To Angel


Pillantásom végigfuttattam formás testén, ahogyan megjelent. Bizony el bírtam volna képzelni az ágyhoz kikötözve, amint gyönyörű melleit kidomborítva, a teste évben megfeszül a gyönyörtől.
Nem figyeltem a pincérnőre, amúgy is megszoktam már, hogy a nők körében kissé nagyobb figyelmet élvezek, mint az érthető lenne. Másrészről pedig, éppen egy másik gyönyörű nő társaságát élvezhettem, udvariatlanság lett volna, egy pincérnővel flörtölni aki ráadásul az előbb úgy hozta ki a whiskyt, hogy a mellét az arcomba tolta.
Elmosolyodom a kérdése hallatán , persze tudtam, hogy érdekelni fogja a miértje a dolognak. Amúgy is egy kíváncsi, okos nővel van dolgom, csak úgy nem megy bele minden marhaságban. De először nem válaszoltam, csupán belekortyoltam az italomba, a második kérdést viszont már nem hagyhattam figyelmen kívül.
- Igen, megdugtam... - Válaszoltam lazán, én igazából sosem ódzkodtam attól, hogy a dolgokat a nevükön nevezzem. Szerelmeskedni, ahogyan a romantikusabb emberek nevezik nem szoktam, és Lory elutasító viselkedése nem segít abban, hogy igyekezzek finomabban kifejezni magam.
- S ennek fényében aligha lenne továbbra is készséges ami a kezelést illeti.- Érthető módon, mondjuk ha nem róla lenne szó akkor a dolog nem lenne ennyire egyértelmű, de Lory már csak ilyen.
- Viszont mentségemre legyen szólva, nem volt tervbe véve és nem azért hoztam ki. Viszont ha már kint van akkor legyen ennek értelme is. Azok után azonban, hogy megtörtént köztünk egy s más, aligha tudom a betegemként kezelni, habár még én vagyok a könnyebb eset, neki esik nehezére az orvosaként tekinteni rám.- magabiztos voltam, legalábbis annak tűntem, de valójában ő az első nő aki képes elbizonytalanítani már nagyon hosszú idő óta.
- Szóval hajlandó lennél átvenni?- Vonom fel a szemöldökömet kérdőn. Nem igen vagy olyan kollégám Angelön kívül akinek ezt elmondhatnám, vagy akire Loryt rá merném bízni. Igen az engedélyemet teszem kockára azzal, hogy elmondok egy ilyen információt, de nagyon más választásom nincs. Vagyis lenne, de akkor azzal nem segítenék Lorynak. Valamiért ez a nő tényleg fontossá vált a számomra, de nem csak, mint beteg, sőt leginkább nem úgy, mint beteg...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
100
Join date :
2014. Jun. 13.
Age :
30
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: The Mirage 22.06.14 21:01


Christian & AngeliqueElképesztő, hogy ilyen könnyedén képes bevallani, hogy mit tett. Nem látszik rajta semmi megbánás, vagy csak egyszerűen nem akarja kimutatni. Akármi is volt közöttük Christian túl ment egy bizonyos határon, akár azt is lehet mondani, hogy visszaélt Lory bizalmával. Gyakori, hogy a páciens felnéz az orvosára, ahogy az is, hogy egy idő után gyengéd érzelmeket kezd felé táplálni, mert a kapcsolatukba az érzelmi stabilitást látja, amire az ilyen betegeknek hatalmas szükségük van tapasztalataim szerint. Ki ne szeretne egy erős férfit maga mellé, - most vonatkoztassunk el a külső vonzalomtól - aki mellett úgy érzi semmitől és senkitől sem kell félnie? Ilyen szempontból érhető, hogy Lory miért ment bele a "játékba" de mi a mentsége erre a doktor úrnak? Pillanatnyi fellángolás, vagy ez már annál többnek nevezhető?
- Egyszeri esetről van szó? - Mert egy alkalmat még lehet hibának elkönyvelni, de a többit már nem. Talán azért egy ejnye - bejnye dorgálást megérdemelt volna most tőlem, de ki vagyok én, hogy ítélkezzek felette? Meg amúgy is, ami megtörtént azon már akarva sem lehet változtatni.
- Pontosan kettőtök közül ki az, aki azt szeretné, hogy új orvost kapjon? - Mert ez igen lényeges, mármint ami majd Lory későbbi kezelését illeti. Nem hiszem, hogy ettől semmissé lenne az eddigi kezelései, de azért Lory ettől akár vissza is eshet.
- Miért, te a történtek után hogyan tekintesz rá? - Most sem hazudtolom meg magamat, akaratlanul is előtörik belőlem a pszichiáter, Christiant is úgy kezdem el elemezni, akár a pácienseimet. Úgy érzem van még valami a dolgok hátterében, amit nem akar velem megosztani, pedig szeretem a titkokat.
- Heti hány kezelésről lenne szó? - Ez nálam igent jelent, de azért jó lenne tudni, hogy mennyire fog ez a váratlan fordulat bezavarni a mindennapjaimba.
- Tudom eddig is sokat kérdezősködtem, de ez nevezhető szakmai ártalomnak, ezt te is nagyon jól tudhatod, de azért mégis lenne még valami, ami izgat. Mikor még Lory a páciensem volt még felém is nehezen nyílt meg, ezek után nehezemre esik elképzelnem, hogy miféle áttörést érhettél el nála, hogy téged ennyire közel engedett magához. Mit műveltél vele, vagy csak egyszerűen hatott rá a Fisher sárm? - Végszóra pont meg is érkezett az előbb kért whiskym, amit jólesően kortyolgatni kezdtem, de amint letettem az asztalra a poharat úgy siklott tekintetem ismét vissza rá.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
105
Join date :
2013. May. 05.TémanyitásTárgy: Re: The Mirage 22.06.14 22:18

To Angel


Hibáztam, de attól még ezt nem akartam beismerni. Magam előtt eléggé egyértelmű volt a dolog, és azt hiszem Angel előtt is. Viszont nekem ezt egyáltalán nem szükséges kimutatnom. Nem kellett volna lefeküdnöm Loryval, hiszen pontosan tisztában voltam azzal, hogy ez akár hátráltathatja is a gyógyulását, milliószor átmentem ezen már a fejemben, de ami megtörtént az megtörtént, már nem tudok visszamenni az időben, hogy megmásítsam a történteket.
- Igen, egyszeriről.- Válaszolom határozottan. Érzékeltem a különbséget a viselkedésében. Éreztem, hogy mikor váltott át magán emberből, vagy éppen kollégából orvosba.
- Ebben egyetértünk mind a ketten.- Habár ha nem értenénk egyet, ha ő nem így akarná akkor sem lenne beleszólása. Általában az van amit én akarok, hogy nyíltan érem el, vagy éppen hátulról támadva az már lényegtelen. Szerencsére ebben nem kellett vele megharcolnom. Viszont azzal még lesznek problémáink, hogy nálam lakik, de nem érdekel. Egyszeri megingás volt ilyen nem lesz több, tehát ha tartjuk a távolságot megkönnyítjük egymásnak ezt az időszakot. Mert amíg nem vagyok benne biztos, hogy nem fogja magát bántani, addig nem engedem el magam mellől.
Ferde mosoly jelent meg az ajkam szegletében s hátradőltem, egy pillanatig csak meredtem rá, szinte a fejemet csóválva.
- Hagyd abba Angel! Nincs szükségem orvosra...- Kissé felvonom a szemöldökömet, s így pillantok rá. Így hát figyelmen kívül is hagyom a kérdését és tovább lépek a következőre.
- Maximum heti kettőről.- Válaszolom higgadtan, hosszabb monológjára azonban hátradőlök és belekortyolok az italomba. Na ez az a téma amit mindig kerülök a kollégáim előtt, hiszen a módszereim nem mindig legálisak, hogy szépen fogalmazzak. Habár Lorival nem tettem semmi olyat, mert ő nem az a fajta beteg aki ezt elviseli. Nem szeretem továbbá azért sem megosztani a módszereimet, mert ami legális az is a sajátom. Nekem bevált, de isten őrizz, hogy más a betegin tesztelje őket.
Vállat vonok.
- Tudod, hogy én arról vagyok híres, hogy megtöröm a legnehezebb eseteket is.- És ez így is volt, a szakmában volt egy elég jó hírnevem amiért eléggé megküzdöttem, és ami igaz is rám.- Nem műveltem vele semmi extrát, te is tudod, hogy minden beteghez saját út van, én megtaláltam a hozzá vezetőt. Őszinte voltam vele és cserébe elvártam ugyan ezt. Habár nem tudom ezek után mennyire ment tönkre az eddigi munkám.-Oldalra pillantottam az italomba kortyoltam. Kissé aggasztott a dolog, de ez úgy is csak idővel fog kiderülni, illetve ha Angel elkezd vele foglalkozni és valami minimális információt nekem is átad. No nem arról amiről beszélgetnek, hanem Lory állapotáról az ő szemével. Előfordulhat, hogy én egy kissé elfogult vagyok vele szemben...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
100
Join date :
2014. Jun. 13.
Age :
30
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: The Mirage 22.06.14 23:32


Christian & AngeliqueMondhatnám, hogy nincs minden veszve, hogy lehet abban reménykedni, hogy ez az egyszeri eset nem viselte meg érzelmileg Loryt, de valójában a remény alattomos dolog. A hiedelem úgy tartja, hogy Pandora egy napon kinyitotta a szelencét kíváncsiságtól vezérelve, majd az összes csapás az emberiségre szabadult – bűn, betegség, szomorúság – de ijedtében gyorsan lecsapta a szelence tetejét, ezért a remény egyedül árválkodik azóta is a szelencében, addig lesz tele a világ szenvedéssel míg valaki újra ki nem nyitja a dobozt. Ez csak mese habbal, de ide nem remény kell, hanem tények, mert nekem helyre kell hoznom, amit Chris szó szerint elbaszott.  
- Biztosan kínos lehet a történtek után egy fedél alatt lenni vele. - Próbáltam nem túl kárörvendően vigyorogni, de azért mégis van a dolognak egy kis iróniája. Azért ha legalább egy kicsivel is empatikusabb lennék, akkor biztosan nem szórakoznék ennyire jól ezen.  
- Nincs szükséged orvosra, vagy inkább arra nincs szükséged, hogy én legyek az orvosod? - Néha úgy érzem, hogy kezeltetnem kellene magam, de aztán rádöbbenek, hogy felesleges lenne, mert senki sem értene meg. Na meg nem vagyok olyan típus, aki bárkinek bármit szívesen elmesélne, vagy megosztaná a titkait. Szeretem a titkaimat, addig érzem magam biztonságban még a titkaim tényleg titkok maradnak. Azt hiszem attól is tartok, hogy kiderülne rólam, hogy nincs minden rendben velem, elég ezt nekem is tudnom magamról, nem kell, hogy erre más is rájöjjön.
- Kitértél a válaszadás alól, ez pedig túl sok mindent elárul. - Néha szavak nélkül is hajlamosak vagyunk elárulni magunkat. Akaratlanul is arra következtetek ebből, hogy Lory egyáltalán nem közömbös számára. Ez pedig kezd egyre érdekesebbé válni számomra. Szóval nem csak, hogy kezelnem kell a hölgyikét, de még egy "szerelmi drámába" is bele csöppentem. Ez egy kissé erős túlzás részemről, de mindig is szerettem túlozni, de akkor is az esetek többségében mindig igazam van.
- Heti két alkalmat csak be tudok valahogy zsúfolni a sűrű napirendembe. Házhoz kell, hogy menjek? - Általában nem vállalnám be az effélét, de most nem is átlagos esetről beszélünk.
- Szóval ezt értsem úgy, hogy addig ütöd a pácienseidet klopfolóval míg meg nem puhulnak? - Már megint túlzok tudom, de belőle bármiféle durva módszert képes lennék kinézni.
- Ez elég hamar ki fog derülni. - Így látatlanban nem tudok semmit sem mondani, előbb beszélnem kell velem, megtudni róla, hogy hogy érinti ez az "incidens".
- Ugye azzal is tisztában vagy, hogy nem konzultálhatok veled a fejleményekről? Köt a titoktartás, hacsak Lory nem add rá engedélyt, hogy beavassalak a részletekbe. - Nem lenne szabad az engedélye nélkül Chris tudtára adnom, ami kettőnk között a kezelés folyamán elhangzik, de hát megdugni a pácienst sem lehetne szabad.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
105
Join date :
2013. May. 05.TémanyitásTárgy: Re: The Mirage 23.06.14 11:24

To Angel


Kedveltem mindig is Angelt, és azt hiszem, hogy ő is hasonlóképpen van ezzel. Talán ezért sem volt soha semmi kettőnk között, az egy zavaró tényező. Habár lehet, hogy mind a ketten elég értelmesek és stabilak vagyunk ahhoz, hogy ezt a helyén kezeljük. Igéző kékjeibe fúrom az enyémeket.
- Csak az a kínos aminek hagyjuk, hogy azzá váljon.- Valóban kínos volt a helyzet, de azt hiszem nem miattam. Lory nem tudta, hogyan kezelje ezt az egészet, s a tegnapi nap folyamán azt hiszem majdnem hozzám vágta a tányérját. De nem tette meg pedig eléggé felhúztam, vegyük ezt haladásnak? Egy jelnek, hogy engem nem fog lelőni egy álmatlan éjszaka? Persze én tudom a legjobban, hogy ez nem így megy, ahogyan azt is, hogy a férjének a meggyilkolása nem egy rutin feladat nála. Egyszeri eset, tökéletes példája annak, hogy egy ember mire képes a reménytelenségben ha elborul az elméje, s leereszkedik a szürke köd.
- Ez pont egy olyan kérdés, amit én a betegeimnek tennék fel. És ezt te is tudod.- Csak nem akart vagy éppen nem bírt felhagyni azzal, hogy pszichológusként kielemezzen. Évek teltek el azóta, hogy utoljára egy kollégánál jártam. Nem véletlen hiszen amióta én is ezt a szakmát űzöm, már idegesítő a velem szemben ülő személy kérdéseire felelni. Főleg ha rosszabb orvossal kerülök össze, mint amilyen én vagyok, mert ilyenhez is volt szerencsém. Volt, hogy próbálkoztam úgy ítélve saját magamról, hogy még nem vagyok rendben. De minden kérdéssel tudtam hova akar az orvos kilyukadni, nem volt képes becsapni, megfelelően taktikázni velem szemben. Pedig ehhez a szakmához az is kell, jó kérdések, a másik személy megfelelő felmérése, és nagyon sokszor van, hogy a beteget sarokba kell szorítani ahhoz, hogy kibújjon a csigaházából. Lehet, hogy először támadni fog, sőt a legtöbb esetben így van, de ez az első lépés a gyógyulás felé.
- Csak nehogy téves következtetéseket vonj le.- Válaszoltam higgadtan. Nem zaklatott fel a célzás, hogy most megfogott és kiismert. Hogy tudja éppen mit is jelent nekem Lory. Hiszen nem tudhatja, én pontosan tisztában vagyok vele, hogy mennyire nem lehet egy olyan emberrel dűlőre jutni aki folyton terel. Van aki elég okos ahhoz, hogy egy órás kezelés után se tudjam biztosan, hogy mit gondol vagy érez egy adott dologgal kapcsolatban... Mert nem akarja, meg tudatosan ellentétes információkat és jeleket küld. Ahogyan én is, kitértem ugyan a válaszadás alól, de nyugodt vagyok, pléhpofával válaszolok. Ez jelentheti azt is, hogy valóban érzek valamit, ahogyan azt is, hogy valóban ennyire közömbös számomra a dolog, és lehet még ezer féle dimenziója a dolognak, viszont ebből pontos információt ő nem kaphat arról amit tudni akar.
- Nem feltétlen, ahogyan érzed. Habár javasolnám, hogy az első egy-két alkalommal igen, aztán majd ha gondolod én átviszem hozzád, vagy valahogyan megoldjuk. Nem probléma.- Ez már szakmai kérdés volt.
Elmosolyodtam.
- Igen, még nem is gondolkoztál azon miért jön ki minden páciensem véres fejjel a rendelőmből?- Vonom fel a szemöldökömet. Persze valójában ez nem volt ilyen kemény, ahogyan egyszerű sem. Bizony van néhány beteg akinek lehet jót tenne egy -két ütés a fejére egy bárddal.
- Nem akarom, hogy beavass a részletekbe, annyit viszont tegyél meg, hogy azt elmondod éppen merre halad. Csak az állapota érdekel, hogy mit beszéltek pontosan az természetesen maradjon kettőtök között.- sosem kértem volna, hogy megszegje a titoktartási esküjét, nem lett volna túl etikus tőlem, mint orvostól. Viszont együtt laktam Loryval, az egyik kedves barátomnál fog dolgozni, egyszerűen tudnom kell, hogy mennyire kell rá odafigyelnem.
- Úgy hallom "elbántál" Morriartyval...- Vonom fel a szemöldökömet kissé, egyben témát is terelve. A pasas legendásan nehéz esetként keringett szakmai körökben, nem egy pszichológust emésztett fel. Vagy azért mert nem tudtak vele mit kezdeni, csak maximum gyógyszerezni (én nem vagyok a gyógyszerek híve), vagy pedig ő borult ki, -megjegyzem eléggé rendszerese- és borította rá a pszichológusra az asztalt, vagy ami éppen a keze ügyébe került.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
100
Join date :
2014. Jun. 13.
Age :
30
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: The Mirage 24.06.14 21:31


Christian & AngeliqueIgaza van ebben, noha gondolom ezt tudja, de a férfiak mégis szeretik egy nő szájából hallani az elismerő szavakat, de nem kell nekem ahhoz rábólintani erre, hogy tisztában legyen azzal, hogy igazat adok neki ebben. Habár mégis izgatja a fantáziámat az, hogy vajon hagyja, hogy ez a megtörtént incidens kínos legyen számára? Mert ha neki a szex nem csak szexet jelentett, hanem annál többet akkor az bizony kínos tud lenni, tekintve, hogy Lory nem csak egy nő volt akit felszedett, hanem a betege. Ebből a szempontból a férfiak előnyt élveznek, mert minél több nőt fektetnek meg annál több elismerésben részesülnek, de ha egy nő is megtenné ugyan ezt, akkor bizony olcsó szajhának lenne elkönyvelve. Még szerencse, hogy sosem érdekelt mások véleménye, senkinek semmi köze a szexuális életemhez, vagy ahhoz, hogy milyen nemű az, akivel kedvem volt ágyba bújni.
- Valójában nem tudhatom, hogy miféle kérdésekkel bombázod a betegeidet. - De az már biztos, hogy egészen eltérő módszereink vannak. Ezeket az egyedi praktikákat pedig nem szoktuk kikotyogni egy másik szakebléinek.   
- Nem szokásom téves következtetésekre jutni, de ezt jól tudhatod, hiszen nem hiába akarod, hogy kezeljem tovább a betegedet. - Most tekintsünk el attól, hogy Lory orvosa voltam előtte, ha nem lettem volna az, akkor is szerintem engem nézett volna ki erre a feladatra és most nem a magabiztosságom beszél belőlem.
- Talán ezt Lorynak kell eldöntenie. - Mert ugye nekünk azt kell nézni, hogy a páciensnek mi a legjobb és Lory a körülmények végett nem az a kimondottan hétköznapi kezelendő fél fog lenni.
- Eddig azt gondoltam, hogy azért mert tőled minden beteg falnak megy. - Tréfálkoztam, hiszen vagyunk olyan kapcsolatban, hogy ennyit nyugodt szívvel megengedjek magamnak, sőt talán még ennél jóval többet is, de most nem akartam átesni a ló túloldalára.
- Amit feltétlenül tudnod kell azt meg fogom veled is osztani. - Így látatlanban tényleg nem tudhatom, hogy mennyire fog ismét megbízni bennem, hogy mennyire tudhatok újra beférkőzni a bizalmába, de ha türelmes leszek vele, akkor valószínűleg elérem nála azt a bizonyos áttörést.
- Nem volt nehéz elbánni vele, valahogy mindig is tudtam a férfiakkal bánni. - Túl gyorsan váltott témát, ami csak egy dolgot jelent, hogy nem akar a továbbiakban az imént elhangzottakról társalogni. Hagyhatnám, hogy másról cseverésszünk, de mégis annyira hajt a kíváncsiság, hogy inkább vissza kanyarodnék az előző témákhoz.
- Morriarty túl unalmas téma nekem azok után, hogy megosztottad velem, hogy mit is tettél. Azt hittem ezek után legalább pár mocskos részletbe is beavatsz. - Mindkét könyökömet az asztalra támasztottam így hajoltam közelebb hozzá továbbra is kíváncsi pillantásokkal ostromolva.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
105
Join date :
2013. May. 05.TémanyitásTárgy: Re: The Mirage 26.06.14 20:52

To Angel


Kínos volt, akárhogyan is igyekeztem. Szerettem volna, ha nem lett volna az, és úgy tettem, mintha engem ez egy csöppet sem érintene meg, nem vot igaz.
- Ugyan Angel! Ne tereljünk égsz a kíváncsiságtól, hogy minden részletet megtudj. Én hogy éltem át, Lory, hogy élte át... Szakmai ártalom és azt hiszem női kíváncsiság. Imádod a szaftos pletykákat nem igaz?- kérdeztem, s egy ferde mosollyal az ajkamon az italomba kortyoltam. Minden nő imádta a pletykákat, legalábbis meghallgatni. A különbség abban volt, hogy némelyik ezt azonnal tovább is szerette adni, másik viszont inkább magukban tartották az információkat.
Oldalra billentettem kissé a fejemet, így tanulmányozva az arcát.
- Valóban ezért.- Bólintottam még mindig rezzenéstelen arccal nézve az előttem ülő nőt. Valóban remek volt a szakmájában, de nem csak ezért kértem meg őt. Többek között az okom volt, hogy már kezelte Loryt előttem, tehát nem egy vadidegennel kell beszélni, másrészről nő, nem hiszem, hogy ezek után szívesen kiöntené a szívét egy férfinak.
- Hát persze, de először gyere te, aztán eldöntitek.- Vontam meg a vállamat, igazából nekem teljesen mindegy volt, hogy ő jön vagy Loryt viszem. Mindenképpen elvesz az időmből, habár azt is ígértem, még amikor kihoztam, hogy az első két hétben nem nagyon fogok kimozdulni mellőle. Sajnos emiatt a kis incidens miatt a dolgok kicsit megváltoztak, magyarul nem vette olyan szívesen a társaságomat, mint előtte.
- Köszönöm!- Biccentettem felé, örültem neki, hogy elvállalta, ugyanis Angelben megbízom... már amennyire muszáj. Mert hát igazság szerint senkiben sincsen meg a teljes bizalmam.
- Az lenne az etikátlanság csúcsa ha most beavatnálak a részletekbe, nem gondolod?-Amúgy sem szívesen kezdtem bele, ugyanis ő olyan információkat szűrhetett volna le, amelyeknek nem örülnék.
Lehörpintettem az italomat és intettem a pincérnek, hogy hozhatja az újabbat.
Pillantásom lejjebb siklott testén, szemügyre vettem szépen ívelt hattyú nyakát, majd egy pillanatra a dekoltázsát is. De kicsit sem leplezetlenül, hogy aztán ismét kékjeibe fúrjam az enyémeket.
- Habár szívesen megmutatnám egy másik éjszaka részleteit.- Jaja, a mi közös éjszakánkét. Megvillant a szemem, majd egyszerűen hátradőltem.
- Kár, hogy kollégák vagyuk. Hm??- Vontam fel hamisan a szemöldökömet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
100
Join date :
2014. Jun. 13.
Age :
30
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: The Mirage 27.06.14 1:36


Christian & AngeliqueElmosolyodtam, de csak egy röpke pillanatig. Valahogy aranyosnak találtam, hogy úgy gondolja ismer már, hogy úgy égek a vágytól, mint egy keselyű aki csak arra vár, hogy megdögöljön a prédája, hogy bele bírja ereszteni karmait, majd egyre nagyobb és nagyobb darabokat szaggasson ki a foszló tetemből.
- Nem a szaftos pletykákat imádom, hanem a mocskos kis titkokat. - Óriási különbség van a kettő között, mert a pletyka szárnyra kel akkor mindenki megtudja, hogy volt egy betege, akinek képes volt mindenhogy kielégíteni az igényét, de a titok az már egészen más kategória.  
- Gondolom azt szeretnéd, hogy minél előbb megkezdjem a kezelését, szóval akkor mikor is legyek ott? - Valójában már egészen kíváncsi vagyok arra, hogy Lory a történtek után milyen lelki állapotban lehet. Az már biztos, hogy alaposan össze lehet zavarodva, nekem pedig rá kell állítanom az általam helyesnek vélt útra, aztán csak rajta múlik, hogy melyik irányba szeretne menni. Az emberek képesek azt hinni, hogy dolgok csak feketék és fehérek lehetnek, pedig soha semmit sem kellene ennyire leegyszerűsíteni. Ezért sem hiszem azt, hogy ez mindössze csak egy egyszeri botlás lenne, sejtéseim szerint sokkal több lappang a háttérben.
- Ezek után képes vagy az etikátlanságról beszélni? - Ez felettébb érdekes. Mintha lefeküdni a betegével nem lett volna etikátlan húzás, de azt már annak tartja, hogy be is számoljon részletesen róla. Nem véletlenül nem akar erről beszélni. Mégis mit akar ennyire eltitkolni előlem? A férfiak mindig is szerettek a hódításaikkal dicsekedni, bár ha érzelmileg kötődik hozzá, akkor teljesen érhető, hogy miért nem akarja előttem a kelleténél jobban kiteregetni a szennyesét.
- Ezen miért nem lepődöm meg? - Már csak abból is nyilvánvalóvá váltak előttem szándékai ahogy tekintetét végig vezette rajtam. Jól ismertem már ezt a pillantást, ha képes lenne a tekintetével vetkőztetni, akkor már régen meztelen lennék.
- Eddig okosnak hittelek, de most derült ki rólad, hogy te is csak a farkaddal tudsz gondolkozni. - Már csak a hatás kedvéért is drámaian felsóhajtottam, mintha annyira bántam volna, hogy vonzónak talál. Valójában erről szó sem volt, de sosem szerettem könnyen oda adni magam.
- Azt viszont nem gondoltam volna, hogy ennyire nagy játékos vagy. - Újabb kortyot ittam a whiskymből, majd ismét rákönyököltem az asztalra.
- Először megfektetted Loryt, majd felkérsz engem, hogy vegyem át a kezelését, de azért engem is szívesen ágyba vinnél. Annyira magabiztos vagy abban, hogy sikered lenne nálam is, hogy szinte már kényszert érzek arra, hogy letörjek ebből a fene nagy önbizalmadból egy darabkát. - Bárcsak ne vonzódnék ennyire a magabiztos férfiakhoz, de ez ellen nem tehetek semmit sem, hiszen szeretem ha egy férfi az ágyban is tudja azt, hogy mit csinál.
- Csak úgy kíváncsiságból érdekelne, honnan veszed, hogy az esetem lennél? Miből gondolod, hogy például nem Lory lenne az, akivel elszórakoznék? - Túl mohó vagyok tudom, de minek is kellene beérnem a férfiakkal, ha a nők is ki tudják elégíteni az igényeimet? Valahogy mindig is vonzott a saját nemem, szinte ugyan úgy vonzódok mindkettőhöz, vagy ezzel számára meglepetést okoztam, mert még sejteni sem sejtette rólam? Nos, mint mondtam imádom a mocskos kis titkokat, ez pedig az én egyik titkom.  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
105
Join date :
2013. May. 05.TémanyitásTárgy: Re: The Mirage 01.07.14 12:41

To Angel


Felnevetek, halkan és röviden a válaszára. Nos igen ez jobban illik rá. Habár a legtöbb pletykának is mocskos kis titok az alapja. Így hát szerintem olyan nagy különbség nincs.
- Akkor most boldog lehetsz, hogy még egy kis piszkos titokkal lettél gazdagabb.-Belekortyolok a poharamba. Szerettem volna nem megtörté tenni a tegnap estét, most már annak fényében, ahogyan Lory reagált. Azon kevés betegeim közé tartozik akiket nem tudok kiszámítani, bár leginkább talán azért mert már nem is a betegemként tekintek rá. Néha rám jön a tudathasadásos állapot, és féltem mint a betegemet, úgy gondolok rá és a gyógyulásán töröm a fejem, hogy a következő pillanatban eszembe jusson amint csodálatos teste alattam vonaglik.
- Holnap után megfelelne?- Kérdeztem visszatérve a jelenbe. Következő szavaira kénytelen vagyok elmosolyodni, sokkal inkább fanyarul, mint vidáman.
- Igen, képes, ugyanis egy dolog, hogy amit megtettem, viszont más amit nem. És nem is fogok Angelique. - Mondom szigorúan, elsötétedő pillantással. Pontosan tudom hogy mennyire etikátlan cselekedet volt Loryt magam alá dönteni, viszont nem akarok ennél is lejjebb süllyedni. Igen, ügyesen elveszítettem az önuralmamat vele szemben,a mire pedig annyira büszke vagyok...
Majd a téma terelődik, méghozzá az előttem ülő gyönyörű nőre. Elmosolyodom a szavaira.
- Ha csak azzal tudnék már rég megkörnyékeztelek volna Angel.- Válaszolom s ezúttal nem a düh miatt sötétedik el a pillantásom. Valóban egy olyan nővel állok szemben, akit nyilván minden második pasi meg akar dönteni, vagy lehet, hogy az összes. Árad belőle a szexuális kisugárzás és biztos vagyok benne, hogy erre nála még a tudatosság is egy nagy lapáttal rásegít.
Elengedem a fülem mellett a Lorys részt és előre hajolok az asztalra könyökölve.
- Hagyjuk a rizsát Angel... ha nem jönnék be neked és nem akarnál nekem tetszeni, nem egy ilyen ruhát választasz.- Tekintetem mély dekoltázsára siklik, majd vissza a szemibe. Na igen, nyilván valóan voltak szándékai az öltözékével. Annyira meg ismer, hogy tudhassa, meg azt hiszem minden férfit ismer annyira, hogy ez nekem nagyon is be fog jönni. Hiába kertel kicsípte magát, ez egyértelmű.
Ferde mosollyal az arcomon hátradőlök, felvonom kissé a szemöldökömet, és egyben magamhoz emelem a poharamat, hogy belekortyoljak a méregdrága alkoholba.
- Oh biztosan tudom, hogy vele is szívesen elszórakoznál. Lerí rólad.- Viszont abban is biztos vagyok, hogy velem is nagyon szívesen. Kék íriszeimet az arcára szegezem.
- Gyere, mutatok valamit.- Felállok, magamra veszem a zakót, begombolom, s odanyújtom a kezemet Angelnek, hogy felsegítsem. Persze tudom, hogy egyedül is fel tud állni, ez csak szimpla udvariasság. Rádobog az asztalra egy kis pénzt, ami biztosan elég lesz.
- Nem kell félned, nem fogok rád mászni...- Kivéve persze, ha ő is akarja, de ez már egy másik kérés. A jeleket tudni kell venni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
100
Join date :
2014. Jun. 13.
Age :
30
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: The Mirage 02.07.14 18:48


Christian & AngeliqueBoldog lennék ettől? Valójában nem tesz boldoggá, hogy tudomásom van arról, hogy Chris bizony nem mindig tudja, hogy hol a helye a farkának. Mondhatni már azt sem tudom, hogy mi tenne tényleg boldoggá, de talán néhány pohárka jó erős ital és egy élvezetekkel teli éjszaka az jókedvre derítene legalábbis egy ideig - óráig.  
- Tökéletesen. - Addig elő is ásom az irodámban Lory dossziéját és a jegyzeteimet, hogy napra kész legyek, noha azt is jó lenne tudni, hogy eddig a doktor úr miféle haladást ért el nála, de ez úgyis kiderül, feltéve ha el tudom érni, hogy megeredjen a nyelve, mert jól emlékszem mennyire szűkszavú tud lenni. Lory nem az a fecsegő páciens, aki az egész életét képes elmesélni, sőt nagyon nehéz belőle bármit is kiszedni, de pont ez a titokzatosság, távolságtartás tesz engem kíváncsivá.
- Áh, de ünneprontó tudsz lenni. - Most bele kellene abba törődnöm, hogy nem oszt meg velem mocskos kis részleteket, de alapvetően sosem volt a beletörődés az erősségem. - Na jó, nem erősködök. - Végül csak megadtam magam, ha nem akar beavatni akkor úgysem fog hiába is próbálok bármit is kihúzni belőle. Mégis annyira furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy hogyan sikerült becserkésznie.
- Gondolom eddig azért nem tetted, mert a szakmai kapcsolatunkra voltál figyelemmel, most mégis mi változott? - Eddig nem is kaptam tőle ennyire félre nem érhető célzást arra, hogy nem bánná ha az ágyában kötnék ki. Addig nincs is ebből semmi probléma, ameddig csak a gondolattal játszadozunk el, noha mindketten vagyunk már annyira felnőttek, hogy ha együtt is töltenénk pár éjszakát az nem lenne kihatással az eddig szakmai kapcsolatunkra.
- Azt hiszed azért vettem fel ezt a ruhát, hogy elcsábítsalak? - Nőből vagyok ezért szeretek csinos lenni, úgy pedig könnyű, hogy tisztában vagyok az adottságaimmal és azzal is, hogy a férfiak mennyire képesek beindulni ha a kelleténél többet mutat a ruhám a dekoltázsomból.
- Ennyire jól azért mégsem ismerhetsz. - Esetleg csak szeretné azt hinni, hogy jól ismer, de Christian sem képes belém látni, nem tudhatja miféle dolgokra vágyhatok. Néha még én sem vagyok tisztában azzal, egészen addig míg meg nem kapom.
Elfogadom a felém nyújtott kezét és felkelek a helyemről. Azt hiszem azt már mondanom sem kell, hogy mennyire kíváncsivá tett. Mégis mi lehet az a bizonyos "valami" amit neki most meg kell mutatnia?
- Úgy nézek ki, mint aki fél? Sokkal inkább kíváncsi vagyok. - Abszurd dolgok tömkelege futott végig rafinált elmémen, de felesleges azon gondolkoznom, hogy most mi fog következni, hiszen rövidesen biztosan kiderül.
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
105
Join date :
2013. May. 05.TémanyitásTárgy: Re: The Mirage 07.07.14 11:22

To Angel


Tudhatja, hogy belőlem semmit sem tud kihúzni, hogyha én nem akarom. Hiába teszi fel a megfelelő kérdéseket, és hiába érvel tökéletesen akkor sem fogok neki semmit sem mondani. Vagy ezen tudás miatt vagy pedig mert annyira még sem érdekli a dolog, még is feladja, és akkor tovább is léphetünk a következő témára.
Ferdén elmosolyodtam a kérdését hallva.
- Ne vegyél túl komolyan Angel éppen nem vagyok kiszámítható állapotban.- Mosolygok a tegnapi napra is célozva. Elvégre, hogy lehet az, hogy hagytam magamat, hogy nem voltam elég erős ahhoz, hogy ellenálljak egy gyönyörű nőnek. Aki ráadásul a betegem, most pedig itt volt egy másik velem szemben. Kacér, gyönyörű és sokkal, de sokkal stabilabb, mint az otthon alvó gyönyörűség. Talán pont ezért is kaptam kedvet ahhoz, hogy a barátságunkat kicsit elmélyítsük. Azonban nem ez volt a legjobb megközelítése a dolognak.
- Nem, azt hiszem, hogy túl hiú vagy ahhoz, hogy ne akarj minden férfinak tetszeni aki valamit is megmozgat benned. Vagy tán még a többinek is.- Persze ez nem ilyen éles, a nők nagy része szeret tetszeni, szereti az elismerő pillantásokat maga körül. Van azonban aki elviseli, hogy slamposan menjen el az utcára, Angelt nem ilyennek ismertem meg. Ahányszor találkozunk mindig csinos, mindig a toppon van, még sosem láttam lecsúszva, szétzuhanva, mindig vonzó és tipp-topp.
- Nem tényleg nem, viszont ez olyasmi amihez nem is kell, hogy ismerjelek.- Vannak nők akikben csak úgy dobog a szexualitás, éppen ezért is keltik fel mindenki figyelmét. Angel ilyen volt, és tökéletesen el tudtam képzelni, hogy a nőket sem veti meg. Azon felül egyszer-kétszer elcsíptem már, hogy megbámul egy-egy bombázót, és nem úgy tűnt a szeme csillogásából, hogy a ruhája keltette fel a figyelmét. Felállok és a kezemet nyújtom neki, hogy őt is felsegítsem. Majd a karomba húzom az övét, és így indulok meg vele a lift felé. Beszállva megnyomom a legfelső emelet gombját. Alul kaszinó, felül szálloda, ez sokszor már csak így megy ebben a városban. Elvégre ez a legpraktikusabb.
Megérkezvén egy zárt lépcsősor felé veszem az irányt, s beengedem magam előtt, a "csak személyzetnek" feliratú ajtón. Innen egy lépcsősor vezet felfelé, de csak egy fordulós, s megérkezünk egy "belépni tilos" ajtóhoz. Zavartalanul kitárom, s hagyom, hogy Angel ismét előre menjen.
Kilépve egész Los Angeles látványa tárul a szemünk elé ötven valahány emelet magasból. Kitámasztom az ajtót egy téglával, hogy vissza tudjunk menni, majd zsebre dugott kézzel lépkedek előre. Las Vegas éjszakai fényei lenyűgözően hatottak ekkora magasságból. S habár az én lakásomnak gyönyörű a panorámája, ehhez még az sem fogható.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
100
Join date :
2014. Jun. 13.
Age :
30
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: The Mirage 10.07.14 2:37


Christian & AngeliqueMégis mikor lett volna együnk is kiszámítható állapotban egymás közelségében? Nagy kár, hogy most ennek nem én vagyok az oka. Egy efféle alfa hím, mint Christian a nőket trófeaként kezeli, sőt talán még van egy kis fekete notesze is, amibe a megdugott nőket tartja számon. Vajon osztályozza is őket a teljesítményük alapján? Mégis leginkább az izgatja a fantáziámat, hogy engem akkor hova sorolhatna, ha a mostanitól jobban, közelebbről megismernénk egymást, de az is érdekelne, hogy Lory benne van-e a top háromban. Természetesen azzal is tisztában vagyok, hogy nem elég ha egy nő vonzó és kívánatos ez még nem elég ahhoz, hogy jó legyen vele a szex, mert ahhoz technika is kell. Én pedig sok tapasztalat árán kifejlesztettem az egyedi technikámat, még sosem volt rá panasz.
- Még mindig a történtek hatása alatt állnál? - Tény, hogy azt mondtam leállok a faggatózással, de talán az előtt csak füllentettem. Nincs rajtam olyan gomb, amivel ki lehetne kapcsolni a kíváncsiságomat, akármennyire is jól jönne néha. Chris volt az, aki megosztott velem pár bizonyos részletet, amiktől még kíváncsibb lettem, szóval ezért még ha akarna sem tudna hibáztatni.
- Minden nő hiú, van aki beismeri van aki tagadja, de ettől még hiúak vagyunk. Leginkább magunknak szeretnénk tetszeni, aztán csak másoknak, ezért veszünk fel csábos fehérneműt, még ha nem is látják mások mit viselünk a ruha alatt, vagy példának okáért ezért hordunk kényelmetlen magassarkú cipőt. - Nem mennék bele ennél is jobban a részletekbe, szerintem így is eléggé érti, hogy ezzel mire is szerettem volna célozni. A férfiaknak mindig is könnyebb dolguk volt, nekik elég ha valamit kivesznek a szerkényből és ennyi, míg mi nők szinte már sanyargatjuk a testünket. A szépségnek ára van, nem a pénzbeli árra gondolok, hanem a sok fájdalomra, amit el kell viselnünk.
- Jobb is, hogy nem tudsz rólam bizonyos dolgokat. - Talán meg is rémiszteném ha tudná mire vagyok képes és hogy mennyire nincs lelkiismeretem, vagy talán kiderülne, hogy rokon lelkek volnánk? Azért nyomos ok nélkül ilyet nem feltételeznék róla.
Kedvem lett volna leállítani a liftet csak egy karnyújtásnyira voltam attól, hogy megnyomjam a gombot, de aztán rájöttem, hogy egy ekkora kaszinóban elég hamar feltűnést keltene ha a lift leállna, ezért mégsem engedtem a csábításnak. Nem hinném, hogy ennyire udvarias lenne, csak azért enged mindig előre, hogy addig is zavartalanul tapadhasson tekintetével hátsófelemre. Ez a sok tiltó felírat, amiket mind megszegtünk csak még kíváncsibbá tett, valahogy mindig is izgató volt tilosban járni.
- Elismerem nagyon szép a kilátás, de... - Mindig az a bizonyos "de" szócska után van a hangsúly, mondhatni amit előtte elhangzik az lényegtelen.
- Nem hiszem, hogy ezt akartad annyira megmutatni, vagy tévedek? - Nagyon ritkán szoktam tévedni, de most abban szinte biztos vagyok, hogy nem azt szerette volna, hogy vele együtt gyönyörködjek a panorámában.
- Ez eléggé gyanús, hogy ide akartál jönni, habár jól tudtad, hogy itt kettesben fogunk lenni. - Hogy most mire gondolhatok? A lehető legmocskosabb dolgokra amiket egymással tudnánk művelni idefenn, ezért sem zavartattam magam túl sokáig.
- És most mit szeretnél tenni? - Annyira biztos voltam abban, hogy vágyik rám, hogy kezem nadrágja övére siklott, amit egy rutinos mozdulattal ki is kapcsoltam, viszont még mindig pofára eshetek, sosem lehet tudni, de egy efféle nagyszerű alkalmat bűn lenne elszalasztani.
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
105
Join date :
2013. May. 05.TémanyitásTárgy: Re: The Mirage 12.07.14 18:38

To Angel


Furcsa lehet tán a kinézetemből adódóan gondolják az ellenkezőjét, de nem strigulázom a nőket. És általában nagyon is külön szoktam kezelni a munkát meg a magánéletet. És nem is fekszem le olyan sok nővel, válogatok, és különleges igényeim vannak. Valahogy most Lorynak sikerült kizökkenteni az általános csendes, és szófukar állapotomból. És most felmerül a kérdés, hogy én vagyok jó/rossz hatással rá, vagy ő rám... Rég volt az életembe olyan nő aki képes hatni a viselkedésemre.
Szárazan elmosolyodom a kérdésére.
- Csoda? Meg kell küzdenem a gondolattal, hogy e miatt hónapok munkája veszhet kárba.- Persze nem ez volt a teljes igazság, csupán egy része. De a többi részletet nem fogom az orrára kötni, még akkor sem, hogyha rájön, hogy ez nem minden. Mondjuk biztosan nem tudhatja, maximum gyanakodhat, annyira nem jó ember ismerő, és én a póker arc mestere vagyok, így a rezdüléseimből aligha tudná kitalálni, hogy mikor hazudok.
Elhagyjuk a helyünket és megindulunk felfelé a lifttel, tiltott helyeken viszem keresztül, hogy a végén kilyukadjunk a tetőn. Én gyakran jövök ide fel, mármint ha eljövök ebbe a kaszinóba. Főként ha van nálam valaki, mondjuk az általában a húgom vagy a takarítónő szokott lenni, de most már ugye ott van Lory is. Meg itt már a levegő, mint nálam a lakásba, fúj a szél és a helynek van egy magával ragadó hangulata. Nekem fontos nagyon a szép kilátás.
Meglepetten pillantok rá, ahogyan közelebb lépett s hangot adott kétségeinek. Hmm igazából most tényleg nem volt semmi hátsó szándékom, csupán már untam a bár fülledt levegőjét. Persze nem azt mondom pontosan tisztában vagyok vele, hogy idefent már nincsenek kamerák. Csak éppen időközben észhez tértem. Lepillantottam rá.
- Valójában most tényleg nem volt semmi hátsó szándékom.- Ennek ellenére kivettem a zsebeimből mind két kezemet, s a derekára simítottam.
- Oh, most hirtelen nagyon sok ötlet fordult meg a fejemben.- Válaszoltam, majd hirtelen megpörgettem és a falnak döntöttem a hátát. A hideg kő és magam közé préseltem gyönyörű testét.
- Nem hiszem, hogy ezt jól meggondoltad, defektes egy pszichológus vagyok.- Dörmögtem a vágytól elmélyülő hangon, homlokomat az övének támasztva. Jobb kezem elindult lassan felfelé az oldalán, míg a bal a fenekébe mart. Átkarolva a derekát a és fenekét fogva emeltem meg, s ha átkulcsolja a derekamat a lábával akkor ágyékom pont az övének nyomódik. Ajkaimmal megtaláltam kulcscsontjának érzékeny vonalát és onnan indutam meg felfelé illatos bőrén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
100
Join date :
2014. Jun. 13.
Age :
30
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: The Mirage 18.07.14 19:04


Christian & AngeliqueMiért nem dicsekszik ezzel a hódításával? Tapasztalataim szerint azok a férfiak nem beszélnek az intim együttléteikről, ha tisztelik, vagy inkább szeretik azt, akivel együtt voltak. Néha megesik velem, hogy akaratom ellenére is összeesküvés elméleteket gyártok, de most mégis úgy érzem, hogy ennek a gyanúmnak van valós alapja. Jók szoktak lenni a megérzéseim, sőt bízok is bennük, most pedig úgy érzem, hogy Christian a kelleténél kevesebb információt osztott meg velem. Innentől kezdve két verzióra tudok csak gondolni, az első, hogy nem bízik meg benne, de akkor minek is avatott volna be? A második pedig, hogy nem szeretné, hogy a kelleténél is jobban bele folyjak ebbe az ügybe. Holott alaposan benne vagyok már most is, ha már felkért, hogy a továbbiakban én kezeljem Loryt.
- Megérte egyetlen éjszakáért kockáztatni az eddig elért munkádat, vagy esetleg arra számítasz, hogy kettőtök között még ezzel nincs vége? - Hazudtam mikor azt mondtam, hogy nem fogok kérdezősködni, mert nagyon is felkeltette a kíváncsiságomat. Ami pedig Christ illeti, nagyon is önző dolog elhallgatnia előlem a szaftos részleteket. Miért sejtem azt, hogy ezért hallgat el előlem néhány információt, mert akár még érezhet is valamit Lory iránt? Mert csak akkor lenne igazán érdekes ez a kis ballépése, ha nem pusztán vágytól vezérelve tette magáévá, hanem hogy ha többet is jelentett számára, mint egy kis kaland. Akár az is lehet, hogy még a doktor úr sincs tisztában azzal, hogy pontosan mit is érezhet Lory iránt.
- Akkor akár meg is oszthatnád velem azokat az ötleteket, vagy akár meg is mutathatnád, hogy mire gondolsz. - Abból ítélve, hogy neki nyomott a falnak csak arra tudok következtetni, hogy most nagyon is egy dolgon jár az eszünk. Ami engem illet tisztában vagyok azzal, hogy egyáltalán nem lenne helyes átlépni egy bizonyos határt, de azt sejtem, hogy élvezném. Sőt, mindketten nagyon élveznénk, ha egy kicsit rosszalkodnánk.
- Ez nagyon úgy hangzott, mintha le szeretnél beszélni arról, hogy legyen egy élvezetes éjszakánk. - Ösztönösen dereka köré kulcsoltam lábaimat mikor megemelt. - Érzem, hogy akarod, akkor mégis mire várunk még? - Bele markolva hajába nem túl finoman hátra rántottam fejét, hogy elszakadjon végre tőlem.
- Hagyjuk az előjátékot, máshoz lenne kedvem.- Tudom túl követelőző és túl mohó is vagyok egyben, ez nem a legjobb párosítás, de az Istenit! Egy átkozott tetőn vagyunk! Nem azt várom el tőle, hogy gyengéden végig csókolgassa testemet, vagy hogy romantikázzunk szex előtt. Most csak egy jó dugásra van szükségem, na meg arra, hogy Christian ne csak a kíváncsiságomat elégítse ki.
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
105
Join date :
2013. May. 05.TémanyitásTárgy: Re: The Mirage 31.07.14 11:35

To Angel


Finoman oldalra billentem a fejemet. Úgy tűnik, hogy csak nem bír leállni a kérdezősködéssel. Én viszont nem szándékozom neki kiönteni a szívemet. Minden amit mond fölhasználható ön ellen... Tartom is magam a rendőrök régi mantrájához. Különös, hogy pszichológusként mindent bevezetek, hogy a betegeim megnyíljanak előttem, de erre én magam képtelen vagyok. Főleg egy olyan ragadozó nőstény előtt, mint amilyen Angel. Mert hát az, egy kezelhetetlen nőstényoroszlán. Igazából általában kedvelem a ilyet, egy bizonyos pontig. Angel társaságát is szórakoztatónak találom mert okos és szellemes, és megbízható.
- Szerinted megérte?- Kérdezek vissza továbbra is oldalra billentett fejjel. Nem akartam válaszolni a kérdésre, és nem is fogok. Gondoljon amit akar, nem biztos, hogy jó következtetéseket von le. Főként mert én sem tudom még rá a választ. Jelenlegi álláspontom szerint, nagyon nem érte meg engedni a vágyaimnak elvégre, még akkor sem ha remek éjszaka volt, de nem a karrierem miatt, hanem azért mert Lory lehet, hogy ennek hatására most vissza fog esni...
Hamarosan a tetőre érünk, igazándiból komolyabb szándék nélkül, csak ki akartam végre szabadulni abból a füstös levegőből. Szeretek ide feljönni, gyönyörű a kilátás, és remek a levegő. Jól lehet beszélgetni. De gondolhattam volna, hogy Angel nem az a fajta nő akit egy szép kilátás leköt. Így hamar a lényegre is térünk, ahogyan közelebb lép hozzám átkulcsolom a derekát, s hamarosan már a falnak háttal emelem az ölembe. Ajkaim puha bőrén kalandoznak, míg bele nem markol a hajamba s hátra nem rántja a fejemet. Kissé összevonom a szemöldökömet. Én nem az a pasi vagyok aki elviseli ha utasítgatják és nem élvezheti ki kedvére a női testet. Nem azért dugok meg egy nőt, hogy a táramat kiürítsem... És nem is kefélek akárkivel, habár nyilván ez nem látszik.
Egyszer csak felnevetek, s megcsóválom a fejemet, majd szépen lassan a lábára engedem Angelt.
- Hmm úgy tűnik tényleg kár lenne megtörni ezt a jó szakmai kapcsolatot, a végén még elbíznád magad és a magánéletben is olyan követelőző válnál, mint amilyen most vagy.- Mondom, de nem lépek el tőle, testem továbbra is a falnak szorítja az övét.
- Lehet, hogy te szereted ha jól megb*sznak mindenféle különösebb előkészítés és szórakozás nélkül. Én viszont azt szeretem ha olyat tudok nyújtani előtte amit más nem.- Ujjaim a nyakára siklanak, s megbillentem hüvelykujjammal az állát felfelé.
- A szex játék, ha hajlandó leszel az én szabályaim szerint játszani, akkor dughatunk.- Duruzsolom az ajkaira, majd ellépek tőle, s megigazítom a nadrágomat, hogy kicsit kényelmesebben helyezkedjen el benne megduzzadt férfiasságom.
Mert hát valljuk be bármilyen nagy is a szám, azért Angel elég jó nő ahhoz, hogy felizguljak a látványtól és a közelségétől, hát még a szex ígéretétől.
Megindulok a kijárat felé, de az ajtóban visszapillantok s várom, hogy ő is jöjjön vagy eldöntse, hogy mit akar.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
100
Join date :
2014. Jun. 13.
Age :
30
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: The Mirage 01.08.14 9:38


Christian & AngeliqueMennyivel könnyebb dolgom lenne, ha megeredne a nyelve és beavatna a részletekbe is, de titkolózik előttem, bizonyára okkal teszi. Vagy talán számolnom kellene azzal, hogy valójában nem is előttem akar titkolózni, hanem még vannak olyan dolgok, amiket még saját magának sem képes bevallani? Ez lenne csak igazán érdekes fordulat. Esetleg talán többet is érez Lory iránt, de még képtelen bevallani magának. Ez olyan, mikor szembesültem azzal, hogy a nők is vonzanak. Eleinte próbáltam harcolni ellene, de aztán elfogadtam, hogy ilyen vagyok, azóta az életem még élvezetesebb lett.
- Nem tudhatom, nem voltam ott. Túl sok mindent elhallgatsz előlem, de ha a szakvéleményemre vagy kíváncsi, akkor azt kell mondanom, hogy ezt bizony alaposan elbasztad. – Kockázatos volt megtennie, de ezt bizonyára Christian is tudja. Számolnia kellett az esetleges következményekkel, ahogy azzal is, hogy mivel járhat egy efféle botlás. Noha én is szeretek kockáztatni, de még sosem kerültem túl közel egyetlen egy páciensemhez sem. Azt hiszem, ehhez inkább ahhoz van köze, hogy a munkát és a magánéletet sosem szerettem keverni. Ha dolgozok, akkor megpróbálok jó kislány lenni, viszont amint lejár a munkaidőm… Nos, az maradjon inkább titok, hogy mivel töltöm a szabadidőmet.
Nekem valahogy a tetőről nem az jutott eszembe, hogy milyen csodás is a kilátás, hanem az, hogy itt végre kettesben tudtunk maradni és esetleg most alkalmunk is nyílik arra, hogy jóval közelebbről megismerkedjünk egymással.
- Pocsék orvos lehetsz, ha eddig még nem tűnt fel, hogy valójában mennyire követelőző vagyok. – Általában mindent meg akarok kapni, olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet, de úgy tűnik, hogy ez nagyon nincs a doktor úr tetszésére.
- Talán komolyan is venném „ én azt szeretem, ha olyat tudok nyújtani előtte, amit más nem” dumádat, ha most nem egy tetőn lennénk. – Talán az én felfogásommal volt a baj, hogy azt hittem csak meg akar dugni, mert ha tényleg olyant akarna nyújtani számomra, amit még eddig egyetlen egy férfi sem, akkor legalább egy kibaszott ágy most jól jönne.
- Ez aranyos. – Követtem egészen az ajtóig, majd vállára tettem kezemet, mikor már szemben álltam vele. Efféle reakcióval még nem volt dolgom, pláne úgy, hogy nagyon is közel járt ahhoz, hogy beférkőzzön a bugyimba.
- Tudsz az aggasztó irányítási mániádról? Képes vagy lemondani rólam, még ha a farkad nagyon is vágyik rám, csak azért mert nem a szabályaid szerint akarok játszani. – Kezem szép lassan ágyékához tévedt. Nadrágján keresztül kezdtem simogatni, még egyáltalán nem lankadt az érdeklődése irántam.
- Megijedtél, hogy kiveszem kezeid közül az irányítást? Vagy attól félsz, hogy engem képtelen vagy irányítani? – Pár centire ajkaitól suttogtam kérdéseimet, de gyorsan visszaléptem, ezzel véget vetve farka kényeztetésének is. Tettem pár lépést, mondjuk úgy, hogy ezzel átadva neki az irányítást, hogy eldönthesse mégis mit szeretne tőlem.

 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
105
Join date :
2013. May. 05.TémanyitásTárgy: Re: The Mirage 10.08.14 20:33

To Angel


Finoman elmosolyodok a szóhasználatán, na igen. A szó szoros értelmében elbasztam. És most igyekszek amennyire lehet helyrehozni a dolgot, méghozzá azzal, hogy Angelt megkérem, hogy segítsen Lorival. Még nem igazán döntöttem el egyébként, hogy tényleg akkora hiba volt-e mint amilyennek elsőre látszik. Lori más, különleges, sosem feküdtem le egy betegemmel sem, de ő a kezdetektől megfogott. Hogy mivel azt nem tudnám megmondani, és az önbizalomhiányából adódóan, nyilván valóan ő sem...
Valójában nagy hátsó szándékaim nincsenek a tetővel, de az sincsen feltétlen ellenemre, ahogyan alakulnak a dolgok.
Kiszélesedik a vigyorom a szavait hallva.
- Ne aggódj, feltűnt cicám...- Mondom kissé megcsóválva a fejemet, de még mindig mosolyogva. Angel ilyen, és nekem sosem volt egyébként bajom a követelőző nőkkel, csak tudjam őket kordában tartani. Ezért sem feltétlenül tetszik a kis megjegyzése. Viszont én nem szoktam sokáig problémázni a dolgokon. Egyszerűen leteszem, s elindulok az ajtó felé, néhány mondatot hozzáfűzve a dologhoz.
Követem a pillantásommal, ahogyan felém jön, majd mind két kezét a vállamra helyzei, felemelkedik a szemöldököm a szavai hallatán. Aranyos... nos ez az a jelző amivel ritkán illetnek.
- Tudok róla.- Mondom teljesen természetesen.- Voltam is vele kölyökként orvosnál.- Vigyorodom el, mintha ez komolyan mókás lenne. S egyébként van benne valami, egy orvos akit orvos kezelt. És igen gyermekként nagyon, de nagyon sokféle problémával küzdöttem, tinédzserként még többel, aztán felnőttként a felét megtanultam kezelni... A másik fele maradt és már nem járok orvoshoz, mert a saját magam orvosa lettem. Fogjuk rá, hogy félig-meddig hatásosak a módszereim.
Elkapom a tarkóját még mielőtt hátrébb léphetne. Habár az ágyékomat elengedi, nem engedem szabadulni.
- A félelem és az ijedtség egy kicsit erős kifejezés. És te mennyire félsz, hogy elveszíted az irányítást? Valóban olyan nő vagy aki könnyen átveszi a vezetést. Viszont attól nem félek, hogy velem ez sikerülhet. Attól sokkal inkább, hogy te mennyire bírod a gyűrődést. Tudod nem szeretném, ha a kapcsolatunk tönkremenne evégett.- Igen és itt most arról beszélek hogy nem akarok összeveszni vele azért, mert én nem engedek és ő sem enged. Nem akarok gyűlölködést és vitát mert egymásnak feszülünk. Továbbra sem engedem, ujjaim a tarkóját szorítják így kényszerítve, hogy a szemeimbe nézzen. Nem hagyok neki levegőt, nyomás alatt tartom szabad kezem ujjai a ruha szoknyája alá siklanak és megmarkolják a fenekét. Válaszát várom, de nem hagyom igazán gondolkozni s tudom és nem fair tőlem, és én nem szoktam fair lenni... általában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
100
Join date :
2014. Jun. 13.
Age :
30
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: The Mirage 13.08.14 17:04


Christian & AngeliqueHa külső szemlélőként látnám magunkat, akkor bizony nagyon rácsodálkoznék arra, hogy az előtt még odalenn iszogattunk, most pedig már fent vagyunk a tetőn, itt, ahol bármi megtörténhet. Viszont reálisan nézve ez nem is annyira meglepő. Sosem volt titok, hogy vonzzuk egymást, de eddig mégis képesek voltunk ellenállni a csábításnak, vajon a mai napon fog csődöt mondani az önkontrollunk?
- Csak eddig nem jelentett neked gondot, hogy túlságosan követelőző tudok lenni. - Ez részemről amolyan nyilvánvaló megjegyzés volt, mindkettőnk számára teljesen világos, hogy ameddig nem kerültünk ilyen helyzetbe, addig nem is zavarta. Azért reakciója nagyon is meglepett, őszintén nem erre számítottam, de ez tetszik. Igaz váratlan fordulat volt, de megértem miért tette, valójában talán még ennyire sosem tudtam megérteni őt.
- Ezek szerint az orvosod nem járt sikerrel, hogy ha nem tudott kikezelni. - Nem is olyan rossz az irányítási mánia, persze akkor ha tudunk felette uralkodni. Tény, hogy szeretek irányítani, de nagyon igyekszem ezt a hajlamomat bizonyos szituációkban kiélni. Leginkább a szexben.
Igyekeztem meglepettségemet palástolni, noha sejtettem, hogy nem fog csak úgy hagyni szó nélkül elsétálni, de nem számítottam arra, hogy így megfog ragadni. Bevallom nagyon is fel tud izgatni, ha egy férfi tudja mit akar és meg is tudja szerezni a kiszemelt prédát.
- Nem attól félek, hogy elveszítem az irányítást, hanem attól, hogy még te sem vagy elég ahhoz, hogy irányítani tudj. - Nem mániákus irányításról beszélünk az esetemben, mindössze szeretem ha az én kezemben van a gyeplő, de attól sem riadok vissza, ha néha valaki át akarná venni.
- Lehet, hogy tényleg nem érné meg, hogy ez miatt tönkre menjen a kapcsolatunk, elvégre arra nincs garancia, hogy élvezném, amit velem művelnél. - Szinte ajkaira suttogva beszéltem hozzá. Túl közel kerültünk ismét egymáshoz, Chris elkalandozó keze nagyon is árulkodó. Túl sokat beszélünk a szexről, ahelyett hogy csinálnánk.

 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
105
Join date :
2013. May. 05.TémanyitásTárgy: Re: The Mirage 25.08.14 17:42

To Angel


Lassan megcsóválom a fejemet igazat adva neki. Valóban nem jelentett gondot a követelőző személyisége, mind addig míg nem kerültünk közelebb egymáshoz. Egy barátnál nem zavar egy kollégánál még kevésbé, ő valahol a kettő között van. Nem érdekelt, hogy mennyire követelőző, hogyan viselkedik az aktuális pasikkal, amíg nem rondít bele a dolgaimba. És ilyesmire sosem vetemedett. Azonban most, amikor teste az enyémnek feszült már más lett a felállás.
- Nem, egy kicsit sem hatott meg a követelőzésed, egy perccel ezelőttig.- Válaszolom neki őszintén. A szavaira ismét vigyor jelent meg az ajkaimon.
- Szar orvosom volt. Másrészről egészséges keretek között tartom a mániáimat.- Viccelődök, ritkán szoktam jobban teszi ha értékeli. Nem, én sajnos nem vagyok egy humor herold, bár nem mondanám, hogy rossz humorérzékkel áldott meg az ég. Jókat tudok nevetni, csak éppen nem vagyok az a sokat viccelődős és sziporkázós típus.
Megragadom a tarkóját és még mielőtt hátra léphetne magamhoz rántom. Ajkai ismét csak néhány centire lebegnek az enyémek felett.
- Hmm, szóval vágysz rá, hogy végre valaki elvegye a kezedből a gyeplőt?- A hangom egészen elmélyül, doromboló orgánumom akár egy párzásra kész hímé. A szavaiból ezt szűröm le, miért félne egyébként, hogy nem tudom irányítani. Azt hiszem titkon és belül, a legtöbb erős és független nő néha vágyik arra, hogy kivegyék a kezéből azt a bizonyos gyeplőt. Ujjaim a combjára siklanak, fenekébe markolok, s másik kezemmel a tarkóját szorítom.
- Nincs...- Lehelem az ajkaira őszintén. Hiszen valóban nincs rá, bár még eddig senki sem panaszkodott. Én is képes vagyok finom lenni ha a helyzet az követeli, bár igaz, hogy igyekszem ezeket a helyzeteket elkerülni.
Megcsókolom, ízelítőt adva, a tarkóját szorosan fogva és követelőzve, durván teszem magamévá a száját.
- Kipróbálod, hogy tudlak-e irányítani?- Kérdem elszakadva az ajkától. Lazítok a rakója szorításán kissé jelezve, hogy bizony most jelentősége van annak mit felel.Lehet, hogy nem vagyok finom az ágyban, lehet, hogy szeretem irányítani a nőket, de csak közös beleegyezéssel. Nem szokásom senkin sem erőszakoskodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: The Mirage

Vissza az elejére Go down

The Mirage

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Külváros :: Szórakozóhelyek-