welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Every Flavour Beans Bole
Vendég
14.06.18 14:37
I.N.F.E.C.T.E.D.
Vendég
02.06.18 13:21
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Adri & Chuck

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Adri & Chuck 16.04.14 14:07
Adri & Chuck
Igazából nem tudtam, hogy jó ötlet-e csak úgy, random beállítani Charles-hoz, de nem érdekelt. Nem az a fajta lány vagyok, aki megriad, csak mert egy fiúval van dolga.
Sosem voltam ugyan igazán szerelmes, egyetlen egyszer volt pasim, de ez nem azt jelenti, hogy meg kell riadnom attól, ha épp az utamba kerül egy újabb jó srác.
Na persze Chuck-nál sem beszélhetünk szerelemről, de mindenképp nagyon kötődök hozzá és szeretek vele lenni. A bátyám után ő az, aki még úgy ahogy törődik velem és nem feltételezi rólam (legalábbis nem mondta még), hogy teljesen bolond vagyok.

Szóval fogtam magam és leléptem otthonról, hogy meglátogassam egyetlen és legjobb barátomat.
Megálltam a háza előtt, majd egy határozott mozdulattal benyomtam a csengőt és vártam, hogy kijöjjön.
Remélem itthon van. Ha nincs, arra az esetre is van tervem, de jobban örülnék, ha a mai napot vele tölthetném.
Ruházatom egyébként hétköznapi viselet, de az a féle, amit akkor veszek fel, ha tetszeni akarok valakinek. Remélem Chuck figyelmét sem kerüli ez el.
Ezen persze még egy fekete műbőr kabát is található, hogyha esetleg fújna a szél, ne fagyjak meg.

Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Adri & Chuck 19.04.14 6:30

Elképesztő, hogy hogyan ki lehet fáradni pusztán a gondolkozástól is. De hát nem panaszkodok, ez van, mikor kreatív munkát kapok. Szerencsémre ez olyan megbízatás, amit nem kell az irodámban végezni. Nem kell öltönyt felvennem, sem pedig nyakkendőt hozzá, itthon pedig lusta is lennék felöltözni, bőven elég csak egy alsó rám, hogy még se mászkáljak teljesen meztelenül a lakásban. Elvégre a megrendelők ezt nem fogják megtudni, na meg ez nincs kihatással semmire sem. Eleinte jól haladtam, de aztán hirtelen megakadtam, ilyen ez a reklám szakma, ha nincs ihlet, akkor nem kell erőltetni. Ezért kibontottam egy sört, amit az előtt vettem ki a hűtőből, rám fér egy kis lazítás úgy érzem. Már éppen mentem volna vissza a nappaliba, mikor megszólalt a csengő, letéve az üveget indultam meg az ajtó felé. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy mielőtt ajtót nyitnék magamra kapok valamit, de nem akartam megváratni senkit sem, aki éppen az ajtóm előtt csak rám vár.
- Micsoda kellemes meglepetés. - Kinyitva az ajtót akaratlanul is elmosolyodtam, mikor Adrit megpillantottam. Majd csak úgy hátrálni kezdtem a lakásom belseje felé, szavak nélkül is ezzel beinvitálva.
- Beugrottál hozzál mielőtt randizni mennél? Vagy csak nekem csípted ki ennyire magad? - Nagyon csinos, én meg... hát nagyon alul öltözött vagyok.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Adri & Chuck 07.05.14 14:30
Adri & Chuck
Miután becsöngettem a sráchoz, ki oly fontos nekem, nem kellett túl sokat várnom. Perceken belül kinyílt az ajtó, s mikor megláttam Chuck-ot... hát egy picit meglepett a látvány, ami fogadott. Egy szál gatyában állt előttem, s én csak néztem izmos felsőtestét. Szerintem egy ici-picit el is pirultam, de igyekeztem visszafogni ezt és elrejteni mindent, ami arra utal, hogy tetszik nekem.
-Szia. - köszöntem, a mosoly az arcomon pedig azonnal a fülemig húzódott, ahogyan Chuck szemébe pillantottam.
Hátrébb lépett, s én utána, vagyis behatoltam a lakásába. Körbepillantottam, s csak utána válaszoltam kérdésére.
-Csak hozzád jöttem, ha nem zavarok. - reméltem, hogy nem találok nála épp egy másik lányt, mert az picit elszomorítana. Bár akkor valószínűleg nem invitált volna be.
-Hogy vagy? Mit csinálsz? Remélem nem én ébresztettelek... - célzok ezzel arra, hogy egy alsógatyában nyitott ajtót.
Mindeközben levettem a kabátomat és felakasztottam az övéi közé, majd miután a cipőmtől is megszabadultam a nappali felé vettem az irányt. Gondoltam csak nem szól rám, hogy oda ne menjek... jártam már itt, szóval tudtam merre kell menni.
Amikor beértem, ledobtam magam a kanapéra, keresztbe tettem a lábaim és lestem a ház gazdájára, hogy ideül- vagy nem.


Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
94
Join date :
2013. Jan. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Adri & Chuck 07.05.14 18:29

Nem tagadom egy kissé meglepett, de neki lehet nem örülni? Természetesen nem. Sőt, úgy gondolom, hogy jenléte még jót is tesz nekem, legalább kizökkent egy kicsit és eltereli a gondolataimat a munkámról. Hiába is szeretem a munkámat, attól még nagyon is fárasztó tud lenni.
- Dehogy zavarsz. - Ezt bebizonyítva kezdtem hátrálni, ezzel is arra buzdítva, hogy nyugodtan lépje át a küszöböt.
- Szóval akkor nekem csípted ki magad ennyire? - Észre vettem, hogy egy egészen kicsit zavarban volt, ami gondolom hiányos öltözékemnek tudható be, én pedig vagyok olyan jó barát, hogy nem teszek úgy, mintha nem is vettem volna észre. Annyira imádni való, hogy ilyen könnyedén zavarba tud jönni.
- Mindig jól vagyok, ha téged láthatlak. - Mit is mondhattam volna? Az igazat. Mostanában nagyon bele temetkeztem a munkámba és ez azzal járt, hogy mostanában nem volt alkalmunk találkozni, de most itt a megfelelő pillanat arra, hogy mindent bepótoljunk.
- Nem aludtam, dolgoztam. De most már minden figyelmem a tiéd. - Indultam meg felé, de hirtelen megtorpantam. - Vagyis egy perc múlva minden figyelmem a tiéd lesz. - Gyorsan megindultam a hálószobám felé, ahol magamra vettem egy farmert és egy pólót, hogy ne érezze magát miattam feszélyezve.
- Hozhatok egy kávét vagy valamit? - Vissza térve hozzá próbáltam jó házigazdának tűnni, még akkor is ha ihatatlanra szokott sikerülni a kávém. Talán jobb lenne ha Adrit beszélném rá arra, hogy érezze magát otthon a konyhában és legyen olyan szíves, hogy valami iható kávét löttyintsen össze nekünk.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Adri & Chuck

Vissza az elejére Go down

Adri & Chuck

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Napi vicc
» Chuck, és Faythe...hogy mi lesz ebből...?!!

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Charles Stephens lakása-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához