welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Nextdo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 25.12.13 17:15

A park. Nem tudom, hogy miért is jöttem erre felé. De már nem fordulok vissza, hogy haza menjek. Jó ez a friss levegő. Nézem, hogy fodrozódik a víz a gyenge széltől. Soha nem voltam az a fázós fajta. Ezért is sétálok széthúzott kabátban, egy szál pólóban és farmerban. A cipőm sem a legmelegebbet adja.
A padokon öregek ülnek, beszélgetnek. Gyerekeket nem látok. Hiszen melyik mai gyereknek jutna eszébe, hogy a friss levegőn legyen, ha egyszer ülhet a szobájában és videó játékozhat vagy tv-t nézhet. Egynek sem.
A szél belekap a hajamba. Szeretem, hiszen a benti fülledtség szörnyű volt számomra, így meg könnyebülés egy kis hideg.
Előre tekintek. Egy kisebb szívrohamot kapok, ugyanis egy férfiúval találom szembe magam. Haja rövid, szőkés. Körülbelül egy magas velem. A korát nem tudom megsaccolni, de az biztos, hogy elmúlt tizennyolc éves. De nem a külseje, vagy az életkora a lényeg. Hanem az, hogy egy ketchupos, mustáros hot-dog kenődött rám, az ő jóvoltából.
Szabadkozni kezd, majd előhúz a zsebéből egy zsebkendőt. Mire bármit is mondhatnék elkezdi súrolni a pólómon lévő trutyit. Ezzel nem sokat segít, mert csak elkenődött a sok szósz a pólómon. Zavarba jöttem -ami nagyon ritkán szokott megesni velem- hiszen kissé félreérthető, hogy a park kellős közepén egy vadidegen elkezdi dörzsölni a mellem tájékát. Kevesen vehették észre, de látom, hogy a padon ülő idős emberek összesúgnak.
A fiúnak piroslik az arca. Talán a szégyentől, talán a zavartól. Ki tudja. Feltekint az arcomra. Nem tudom mit vár, talán hogy mondjak valamit.
Már reagálok, és ellököm magamtól. Nem túl erősen, csakhogy tudassam vele, hogy nem kell a tisztogatás. Nem vagyok nagyon dühös. Megesik az ilyen.
- Nem gond, csak ne csinálj semmit se a folttal, jó?- mondom gyengéden.
Összehúzom a kabátom cipzárját. Egyrészt, hogy eltakarjam a baleset nyomait, másrészt, hogy még csak eszébe se jusson tovább szétkenni a pacát.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 25.12.13 17:40

Nekem sem tesz jót a négy fal közt ülés. Éppen ezért a nagy gondolkodásomban csak a parkig jutottam el, de úgy döntöttem, hogy több a semminél, ezért fogtam magam és felöltöztem. Nem tartott nálam sokáig ez a művelet, így mikor már a cipőm is a lábamon volt, már magam mögött hagytam a házat. Mélyet szippantok a levegőből, a hűs levegő pedig szinte csípi a légcsövemet. Nem bánom, így tovább sétálok, egészen addig, amíg meg nem látok egy hot-dogos kocsit. A gőzölgő virsli, a kifli és a rajta lévő szószok. Összefut a nyál a számban, így fogom magam, odamegyek és bármennyibe is kerül, veszek egyet. Megkívántam, és nem mondok ellent. Egészen elbűvöl, éppen ezért nem veszem észre, hogy valaki szembe jön velem, így a drága ételem, rákenődik az előttem álló nő pólójára. Nem így terveztem, így azonnal neki is kezdek az eltakarításnak, sűrű bocsánatkérések közepette. Ha ezt most látná a menyasszonyom, akkor biztos, hogy leordítaná a fejemet. Éppen ezért vörösödik el az arcom és persze, azért mert épp a mellénél tevékenykedek, de nem tehetek róla, hogy éppen oda kentem. Csak ezek után nézek fel az arcára, hogy mennyire dühös rám, de azzal, hogy odébb lök, veszem a lapot.
- Bocsánat. - Zavarban vagyok még mindig, majd fogom a zsebkendőt és kidobom a mellettünk lévő kukába. Mivel már nem fogom tudni megenni az ételem, és még "balesetet" is okoztam, ezért úgy döntök, hogy javítok az esélyeimen. Végig futtatom a szemeimet az öregeken, akik épp rólunk pusmognak, majd tekintetemet a nőre emelem.
- Kérsz egy hot-dogot? Kárpótlásul. - Halvány mosoly jelenik meg az arcomon, hogy ezzel is jóvá tegyem a bűnöm és azért, mert kezdek éhes lenni. Érzem, hogy korog a gyomrom, igaz hangja nincs, de nem is baj. Csak kérdőn figyelem, hogy mit is válaszol, miközben észreveszem, hogy a kabátját fel is húzta, hogy "távol" tartson a folttól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 25.12.13 19:30

Bocsánatot kér újból. Kidobja a szemétbe a már ketchupos és mustáros zsebkendőt, majd a még mindig rólunk trécselő öregekre néz. Újra rám néz. Felkínál egy hot dogot. Mosolyog. Ezen nekem is mosolyognom kell. Ez a helyzet alapból nagyon mulatságos. Átélni kevésbé.
- Ha a "kérsz egy hot dogot" azt jelenti, hogy azt is a pólómra kapnám, akkor kösz, inkább kihagyom. De ha a meghívás azt jelenti, hogy meg is ehetem azt a hot dogot, akkor elfogadom az ajánlatot.- somolygok a saját válaszomon.
Hiszen ki tudja, hogy hogy értelmezi ő a kérdést. Na jó, persze, hogy nem úgy, hogy a pólómra kapom azt is, de elgondolva vicces lenne.- mondom magamban.
Mosolygok. Már szinte el is felejtettem azt, hogy kaptam egy ingyen hot dogot a ruhámra. Elindulok a hot-dogos felé. Szinte már jól is sülhet ki ez a véletlen találkozás.-mondom magamban.
Kissé zavar még a folt a ruhámon. Az is biztos, hogy nem jön ki majd a folt, még ha sokszor is mosom ki a pólót. Az is biztos, hogy a saját hot dogomat majd ketchup és mustár nélkül kérem. Így is sokat kaptam már.
A nap éppen ekkor bújt elő a felhők mögül. Mosolygok. Jó kedvem van és legalább most már társaságom is van. Nem kell egyedül, unalmasan, melankólikus hangulatban eltöltenem a parki sétámat. Jobb kedvem van, mint mielőtt elindultam volna.
- A nevem Lisa. És téged hogy hívnak?- kérdezem, csakhogy megismerkedjek az idegennel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 26.12.13 7:11

Újból bocsánatot kérek, mert ez diktálja a lelkiismeretem. Már nagyon sokan mondták nekem, hogy meg kéne férfiasodnom, de nem megy. Végül is, mivel ellökött, ezért tudatosította bennem, hogy nem akarja, hogy tovább maszatoljam a pólóját. Épp ezért a zsepit kidobom, mert már nincs rá szükség. Pont ekkor kapom el a nevető arcukat az idős embereknek, én pedig csak jobban zavarban leszek. Ha ezt mások is látták volna...
Mivel jóvá szeretném tenni, ezért úgy gondolom, hogy az a minimum, hogy meghívom a nőt egy hot-dogra. Elmosolyodok, ahogy feltételezi, hogy ezt is a pólójára készülök kenni.
- Természetesen megeheted. - Kezd csillapodni a zavarom, azt hittem, hogy minimum leszedi a fejemet, ha nem is kapok egy oltári nagy pofont azért, ahol nyúlkáltam. Amint elindul, követem én is és felzárkózva mellé, érkezünk meg a hot-dogoshoz. Persze, kicsit furán néz rám a srác, hiszen az előbb kértem tőle egyet. A nézésére csak halvány mosoly jelenik meg az arcomon, majd kérek két hot-dogot. Az enyémre ugyanazt kérek, mint ami az előzőn volt, a másiknál pedig a nőhöz fordulok. Ha kért rá valamit, vagy sem és megkaptuk a hot-dogjainkat, akkor kifizetem, majd most már figyelek arra is, hogy ne kenjem rá senkire, mert most megszeretném enni.
- Chad vagyok. - Mutatkozok be, majd beleharapok a gőzölgő ételembe. Rendkívül finom, még most is összefut a nyál a számban.
- Dolgozni készültél? Vagy hogy-hogy itt vagy a parkban? - Érdeklődő fejjel nézek rá, majd míg várom a válaszát eszek. Meg se fordul a fejemben, hogy esetleg ugyan azért van itt a parkban, mint én. De ez majd úgyis ki fog derülni számomra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 27.12.13 17:47

Mivel azt mondja, hogy megehetem a hot dogot, ezért elfogadom a felajánlást. Ahogy elindulok a hot-dogos felé ő is követ. Rá mosolygok a srácra, aki árulja a finom hot dogot. Az kissé furán néz. Na nem rám, hanem a fiúra. Végül mondja, hogy két hot dogot kér. Egyiket ketchuppal, mustárral, a másikat én mondom neki:
- Nekem sima jó lesz, kösz.
Az árus odaadja a két hot dogot, amik nagyon is ínycsiklandozóan néznek ki. Még az illatuk és az ízük! A fiú bemutatkozik, amint elindulunk egy kis sétára.
- Szia Chad.- mondom.- Az én nevem Lisa.
Esszük a hot dogot. Afelől érdeklődik, hogy dolgozni mentem e. Először harapok még egyet a finom, puha hot dogból. Jól megrágom a falatot, kiélvezve minden egyes ízét, majd lenyelem azt. Miután már nincs étel a számban, válaszolok:
- Csak egy kis friss levegőre vágytam. Igazándiból magam sem tudom, hogy miért pont ide jöttem. Talán csak mert ez volt a legközelebb. Na és te? Hogy hogy itt vagy?
Érdeklődve nézek rá. Kissé fázom. Bár nem nagyon zavar a hideg, hiszen épp egy meleg hot dogot eszek. A víz egyre csak fodrozódik. A szél is kissé jobban fúj, mint eddig. Biztos vihar közeleg. Vagy csak megint a Vegasi időjárás szórakozik velem.
- Biztos van jobb dolgod, mint velem sétálni.- mondom én.
Eszem a hot dogom, amíg várom a válaszát. Végül is, egész jó az átlag ember élete.-gondolom.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 30.12.13 12:58

A hot-dog árusnál állva, csak várok a választására. Amint ezzel is megvagyunk, és megkapjuk a hot-dogjainkat, már nem is várok vele. Mielőtt bárkinek neki mennék megint, gyorsan beleharapok. Isteni az íze, ahogy lecsúszik a torkomon a falat. Be is mutatkozok utána és kicsit furcsán nézek a lányra. Először is hallottam a bemutatkozását, de eltekintek ennek a szóvá tételéről, mondván, hogy lehet máshol jár. Megjegyzem a nevét, majd tovább érdeklődök felőle.
- Közelben laksz akkor? Én nagy unalmamban, csak ezt tudtam kitalálni. Valami programot szerettem volna, de a négy fal közt nem jutott eszembe semmi, így gondoltam, hogy a friss levegőn valami ötlet felvetődik, de még semmi. - Mondom mosolyogva, és még egyet harapok a kajámból. Lassan elfogy az enyém, mert ez egyáltalán nem nagy, de annál laktatóbb. Imádom a hot-dogot, és nagyon is megkívántam, így jól esően is csúszik le a falat.
- Miért mondod ezt? Szívesen sétálgatok veled. Talán együtt ki tudnánk találni valami programot, amivel eltelik egy kicsit az időt. - Kapom be az utolsó falatot, majd megtörlöm a kapott szalvétával a számat és a kezeimet, majd a kukába kidobom, ami mellett épp most megyünk el.
- De minden rendben van? Úgy értem, olyan fura van, biztos valami történt. De ha nem szeretnél rá válaszolni, megértem. - Érdeklődök tovább felőle, mert tényleg úgy néz ki, mint aki most nincs itt. Zsebeimbe csúsztatom időközben a kezeimet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 07.01.14 16:20

Már másodszorra mondom a nevem. Ennyit rólam. Ha végre találkozok egy normális emberi lénnyel rögtön elszúrom valamivel. Most biztos azt hiszi, hogy rövidtávú memóriakiesésben szenvedek. A hot dogom nagyon finom. Csak úgy özönlenek az ízek harmóniája.
-Igen, a közelben lakom.
Elfogy a hot dogom. Egész laktató kis kaja, ahhoz képest, hogy ilyen kevés. Megtörlöm a szám, majd a szalvétát a legközelebbi kukába dobom ki, ahogy ő.
- Hát ha szívesen vagy velem, akkor örülök. Csak nehogy elund magad.- mosolygok.
Nem vagyok az az unalmas fajta, de ki tudja, talán most az egyszerű sokkal nagyszerűbb. Engem fürkész.
- Áhh, semmi különös. Csak tudod érdekes végre beszélni is valakivel. Mostanság nincs időm semmire, aminek következtében a társasági életem nem éppen az egekben van.- mondom egyszerűen.- De ne beszéljünk ilyenekről. Éljünk a mának.
Mosolygok, majd egy egyszerű kis mosollyal eszembe ötlik valami.
- Tudod, mit? Mondd el, hogy mit csinálnál meg az életedben, amit eddig soha sem tettél. És csináljuk azt.- mosolygok.
Kissé előbújt a kisgyermeki énem. A kalandvágyó, bohém, szórakozós. Várom, hogy mondjon valamit. Csak azt kívánom, hogy az egyetlen dolog, amit életében még nem tett meg, az az, hogy nem kísérte el a nagyiját a kórházba.
Várom a válaszát, míg remélem, hogy jól fogok ma szórakozni Chaddel.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 12.01.14 7:38

Érdekes egy ember számomra Lisa, de annak tekintem, hogy szétszórt. Vagy ha nem, nekem igen. Ezt a következtetést tudom levonni, hogy kétszer mutatkozik be. Nagyon nem válaszol túl hosszan, így csak zsebre tett kezekkel sétálok mellette. Azért egy "aha" kicsúszik a számon, hogy itt lakik a közelben. Végül is nem akarok hozzá felmenni, de valahogy el kell kezdeni a beszélgetést.
- Az attól függ. Ha nem beszélgetünk, csak sétálgatunk akkor hamar elunom magam. De az nem azt jelenti, hogyha beszélünk akkor nem. Viszont ha már így egymásba botlottunk akkor valamit igazán csinálhatnánk ketten. - Rántom meg a vállaimat, lenne ötletem, de ahhoz Las Vegast el kéne hagynunk, aminek Charlotte lehet, hogy nem örülne. Tovább gondolkozok, hogy legalább valami értelmes dolog az eszembe jusson és, amit ebben a városban lehet is csinálni.
- Ez fura. Azt hittem a munkahelyen vagy az egyetemen beszél az ember. De akkor ezek szerint te egyiket se csinálod? - Vonom fel kérdőn a szemöldökömet, mert nekem fura, hogyha egyiket sem csinálja, akkor miből tartja el magát. Én még az egyetem mellett is dolgozok, plusz kapom az ösztöndíjat is.
- Bungee-jumping. Azt még nem csináltam, de kipróbálnám. Esetleg repülőből való ejtőernyőzés. - Mindjárt adok két lehetőséget is, bár ezekhez mind pénz kell, nem is kevés és nem is tudom, hogy ebben a városban van-e erre lehetőség.
- És te? Esetleg neked megvalósítható ötleted van, amit még nem csináltál? - Fordítom felé a fejemet, hátha ő olcsóbb dolgot mond. De az is lehet, hogy végül tényleg maradunk a sétálásnál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 18.01.14 19:32

- Az egyetem számomra lehetetlen lépés.- mondom szomorúan.- Munkahely...Tudod én otthon dolgozom. Egyszerűbb onnét intézni a dolgokat.
Ez persze nem igaz. De csak nem mondhatom meg neki, hogy a gyilkolásból élek. Aztán meg azt sem mondhatom: Szeretek sétálgatni, ja meg csak úgy mellékesen körözött ember vagyok, akit a zsaruk le akarnak csukatni.
- Látom olyat nem tudsz mondani, amit itt és most meg tudnánk csinálni.- nevetem el magam, hallva az ő álmait.
Hogy én mit csinálnék? Jó kérdés. Kitörölném a múltat, hogy tiszta lappal kezdjek és élnék normális életet. De itt és most inkább valami másra vágyok. Nem kell túl sokat gondolkoznom, hiszen egyszerű, amit én akarok. Megvalósítható, nem kell sokat utazni és talán ő is benne van:
- Most legszívesebben elmennék egy múzeumba.- mosolyogtam.- Tudom, hogy unalmasnak hangzik. De általában érdekesek a kiállítások. Régen még anyukámmal mentem sokat múzeumokba. Szerettem nézegetni a képeket, a csontvázakat vagy bármi egyebet. Tudom, tudom hülyeség.- mondtam.
Vártam, hogy mit reagál erre. Talán azt mondja, hogy unalmas vagyok és lelép, mert jobb dolga is van. Talán benne van. Nem tudom. De az biztos, hogy jó volt őt megismerni.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 20.01.14 21:10

Összeráncolom a homlokomat, ahogy az egyetemet említi. Valahogy nem értem, hogy miért, pedig azért annyira nem durva, mint régen ijesztgettek vele. Készülni kell mindennap ez a titka és akkor nem a vizsga előtt kell a sok liter kávé és papír felett görnyedni, hogy másnapra valami is megmaradjon.
- Miért lenne lehetetlen lépés? Bekerülni könnyű, csak kicsit nehezebb benn maradni, de az sem nagy dolog. Én ösztöndíjas vagyok a tanulmányaim kitűnő eredményei miatt. - Érdeklődök tovább és még azt is elmondom, hogy szerintem nem nehéz, mert így van. Pont azért próbálok egy kis önbizalmat adni neki, hogy én még ösztöndíjas is vagyok. Igaz, ez szaktól is függhet, hogy mennyire nehéz. Válaszolok, amikor kérdez, de látom nem nagyon tetszik neki, amit mondok, mert nem kivitelezhető. Nos, igen, ezért sem tettem még ezt meg eddig. A nevetésétől elmosolyodok, bár kicsit zavarban vagyok, így az a legjobb ötlet, ha visszadobom neki a kérdést. Felvont szemöldökkel nézek rá nagy szemekkel, hogy most komolyan ezt mondta.
- Múzeumba? - Vakarom meg a tarkómat, azt se tudom, hogy mikor voltam utoljára múzeumban, vagy egyáltalán voltam-e. Meglepődtem és pillanatnyilag alig bírok szóhoz jutni.
- Nem, dehogy hülyeség. Nem is tudom mikor voltam múzeumban. És van valami külön ötlet, hogy melyikbe menjünk? Melyik tetszett a legjobban vagy melyikben nem voltál még? - Túl sok kérdést teszek fel, úgy érzem, de nagyon is felizgatott most. Igaz, oda is mehettem volna egyedül, de így társaságban jobb is. Majd egyszer Charlottet is ráveszem, hogy jöjjön el velem, hogyha nekem tetszett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Admin
Hozzászólások száma :
2127
Csatlakozás dátuma :
2012. Jan. 27.

Admin


TémanyitásTárgy: Re: Park 18.03.14 21:52

Szabad játéktér!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Én mindenhol ott vagyok... De tényleg... Mindenhol!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.serbianforum.infodo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 29.10.14 21:45

Mark & LaraEgy átlagos este után éppen hazafelé tartottam. Nem annyira átlagosan egyedül és ráadásul gyalog. Ma éppen semelyik állandó vendégem nem akadt horogra, nem is keresett, úgyhogy csak kisebb meneteket bonyolítottam le a szórakozóhely vécéjében, ahol az esti „műszakomat” töltöttem. Nem mondom, azért jött bevétel, szóval végül is különösebben nem bántam, hogy így alakult. Az viszont, hogy nem bírtam magamnak taxit fogni, amit meg sikerült, lerobbant a forgalom kellős közepén, egy kicsit dühített. Kelletlenül róttam az utakat az éjszakában, magas sarkú csizmám ütemes kopogásától kísérve. Las Vegas kihalt éjszakai utcái ugyan nem a legbiztonságosabbak, főleg nem egy egyedül sétálgató magamfajta dekoratív fiatal nőnek, de elég sokat megéltem már ahhoz fiatal korom ellenére is, hogy az ilyesmi ne rettentsen. Az egyik nappal igen forgalmas park felé vettem az utam. Természetesen ezen a késő éjszakai órán egy teremtett lélek sem járt éppen arra. Kicsit talán félelmetesnek is hatott. Igyekeztem is gyorsan átérni rajta. A hold fénye szépen csillogott a park közepén lévő kis tavon. Nem is bírtam megállni, hogy ne torpanjak meg egy kis időre gyönyörködni benne. Lehet, hogy szajha vagyok, de minden szépérzékem azért nem veszett el, az a helyzet, még ha talán egyesek szerint a józan eszem igen, hogy megállok így itt egy sötét, kihalt park közepén, mini ruhában, a táskámban egy köteg készpénzzel. De hát ugyan mi baj lehet?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 31.10.14 16:26

Gyönyörű esténk van, felhős és hideg, amikor az emberek nem szívesen mennek ki. Ráadásul ma van egy fontos meccs is, az évadzáró, ami miatt mindenki otthon ül vagy a barátokkal sörözve lesi a tévét. Nekem ezek az esték a kedvenceim, mert eljöhetek a legújabb találmányaimat kipróbálni ilyen egyszerű helyekre is, mint a park. Sehol egy pisilni kívánó kutyát sétáltató asszonyság, se csókolózó párok, drogos fiatalok. Egy árva lélek se szuszogja el a park csendjét.
Ma egy olyan bombát fogok kipróbálni, ami irtó éles sárga fényt vet, majdnem gombafelhőt alkotva. Semmi atombontás, csak vegyszerek és kémiai reakciók, nem nukleáris terrorista vagyok én. Drága volt ezt összehozni és nagyon kíváncsi vagyok rá, mekkorát szól, milyen lesz a látvány és hogy a parknak mekkora részét pusztítom le. A tó mellett raktam le a bombát, a füves részen. Ha jól számolok, egy szép lyukat robbantok a földbe, de nem keletkezik túl nagy gyeptűz. Ami bepottyan a tóba, az majd kifröcsköl egy kis vizet, a maradékot meg én eloltom. A bomba mellé vödröt is hoztam, hogy majd a tóból merek és körbelocsolom a detonált terepszakaszt. Messziről, a fák rejtekéből fogom nézni. Időzítve van, a stopperen nézem, hogy hány másodperc kell még. 50, 49, 48.
Büszke vagyok erre a bombára. Ha elég látványos lesz, akkor továbbfejlesztem, hogy több ilyen felhőt is produkáljon. Egy egész láncolat robbanása nagyon állat lenne. 45 másodperc. A fejemben már pörögnek a tervek, hogy ha mégse sikerül, akkor mit kellene módosítani. A kábeleket máshogy rendezni, precízebben, jobban figyelni az érintkezésre és erősebb vegyszereket kell venni. Vegas-ban bőven vannak boltok, nem lesz feltűnő, hogy mindig ugyanott vásárolok sok explozív anyagot. Erre figyelek. Olyan jól elmélázom, hogy már csak 30 másodperc van hátra.
Cseszd meg! Mit csinál ott az a csaj? Pont ilyenkor kell erre sétálgatnia? Ilyen az én szerencsém... Szorítom a markomat és beharapom az alsó ajkamat is. Csak ne arra, csak ne arra. De richtig is arra megy. A sötétben nem látta meg a szerkezetet. A visszaszámláló se ad túl nagy fényt és nem is arra van fordítva. 15 másodperc. Pont rossz helyen állt meg. Basszus, ha ez telibekapja... Nem, azt nem hagyom. Gyilkolni nem fogok.
- Hé, csajszi! Vigyázz onnan! - kiabálok rá.
Aztán átgondolom. Mi értelme is van ennek? Ha nekem kiabálna valaki, merre indulnék el? És egyáltalán miért hallgatnék valakire? 10 másodperc. Nincs idő elmagyarázni. Kiugrom a fák közül a hegesztőszemüveggel a fejem tetején, sötétzöld széldzsekiben és fekete farmerben. Lara felé rohanok. Ha elég jól begyorsulok, még a robbanás előtt vagy az első szikra elsülésével egy időben be tudom lökni a tóba. Nem elegáns megoldás, de jobb, mintha darálthús lenne belőle. Rohanok és ha ijedtnek látszik, akkor csak vigyorgok rá és így szólok:
- A vízbe, gyorsan!
Ha máshogy nem megy, nekifutásból döntöm le a lábáról, belekarolva és a vízbe rántva magammal együtt. Jó esetben már bedugult füllel, a tó közepéből fogjuk hallani a robbanást.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 01.11.14 15:35

Mark & LaraCsak álltam ott és egészen elmerültem a hold tükörképének látványában, amikor a gyönyörködésből egy váratlanul felharsanó férfihang rántott vissza a valóságba. Kissé értetlenül és meglepetten pillantottam körbe. Azt sem tudtam a sötétből honnan jöhetett a hang, a figyelmeztetés okát meg még annyira sem értettem. Természetesen fogalmam sem volt, mit is kellene csinálnom, merre kellene lépnem, futnom, menekülnöm vagy távol maradnom valamitől, de nem is volt időm ezt nagyon végiggondolni, a következő pillanatban ugyanis valaki egy kiáltás kíséretében gyakorlatilag rám vetette magát és egyenesen a tóba repültem támadómmal együtt.  A víz alatt pedig valami oltári nagy robbanást hallottam a felszínről. Szinte beleremegett a föld. Nemigen értettem semmit, de életösztönöm a felszín felé hajtott, úgyhogy amennyiben a fickó, akit különösebben nem figyeltem meg, mert el voltam foglalva azzal, hogy oxigénhez jussak, nem engedett még el, ellöktem magamtól és a felszín felé kezdtem úszni. Fölérve vadul kapkodtam levegő után.
- Mi a fene volt ez? – tettem fel a kérdést fennhangon, miután a tüdőmbe újra elég levegő került ahhoz, hogy szóhoz jussak. Bár hogy kinek is címeztem a kérdést, azt magam sem tudom. Talán a csávónak, aki belökött, már ha felért ő is felszínre azóta. Vagy talán csak magamnak, ki tudja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 01.11.14 18:22

Fogalma sincs szegénynek, hogy mibe keveredett. Úgy néz körbe, mint elsőbálozó a nagyteremben. Még arra se jött rá, honnan kiabálnak neki egyáltalán. Az idő pörög, meg én is és mielőtt bármit elmagyarázhatnék, átkarolom azt a karcsú derekat. Na nem romantikusan, hanem lendületből és már repülünk is a víz felé. Elsodortam, mint egy úthenger.
Ez fájt... Azért szoktak ugrani kezet előretartva, hogy ne így, teljes hasfelülettel csattanjanak a vízen. Nem volt mit tenni, meg kellett löknöm és én se úgy érkeztem, ahogy kellett volna. A lendület bőven levisz a mélybe, de már jövök is fel. A tó amúgy maximum három méteres lehet, nem borzasztó. Érzem a lökést, ahogy menekül a csajszi. Most már tökmindegy, itt biztonságban van. Jézusom, tud egyáltalán úszni? Erre nem is gondoltam. Kihúzom, ha kell, azon ne múljon. Ez egy mókás beszélgetés lesz, az biztos...
Én is feljövök és veszek egy óriási levegőt hörögve, kapkodva. Ahogy látom, a lány jól mozog, hajtja maga körül a vizet. Semmi pánik, oké, ennyivel egyszerűbb lesz. Felteszi a nehéz kérdést, amit muszáj megválaszolnom. Még a gatyám is átázott, a hegesztőszemüveg leesett a fejemről és a csaj ruhájába van beakadva. A hátán lóg.
Rávigyorgok és elindulok a tó széle felé gyorsúszásban. Lara-t megközelítem és közben a vizet prüszkölve, fújva, köpve válaszolok:
- Egy bazi nagy robbanás. Jól vagy? Nincs bajod?
Basszus, nem láttam a lényeget. A csaj elcseszte az egészet. Én naiv, azt hittem, tényleg senki nem fog erre jönni. Nyugalmas este, hideg és felhős, meccs is van. Mi a fenét keresett itt egy ilyen...hű, most nézem meg igazán. Még elázva is baromi dögös. Van nekem barátnőm és nem kell még egy, de azért a szemeimet legeltethetem, nem? Főleg ha kényszerből beneveztem egy vizespóló, jobban mondva csuromvizes full ruházat versenyre. Nem bámulom olyan nagyon, inkább azt nézem, hogy a pánikon kívül nincs-e komoly baj? Beszélni tud, úszik, szerintem innentől már nem lehet gond. De...a rohadt életbe! Mennyit dolgoztam ezen a bombán? Két hete ügyködtem rajta, mire mindent összeszedtem és tökéletesítettem. Lángol a fű, ennyit látok, pedig engem a robbanás felhője érdekelt volna jobban. El kell oltani, ehhez vissza kell mennem a vödrömért, úgyhogy nagyon igyekszem kifelé.
- Kigyulladt az egész. Segítesz eloltani, mielőtt az egész park égni fog? - kérdezem tőle lihegve, amint tempózom.
Rosszul számoltam, nem fröcsögött oda annyi, hogy megakadályozza a tüzet. Pedig még mi is placcsantunk egy szép nagyot. A másik irányba, a fák felé is terjed. Nem lesz egyszerű egy szál vödörrel. És közben még a csajnak is magyarázkodnom kell. Úh, cseszd meg... Ezért csinálok én mindent egyedül.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 06.11.14 16:17

Mark & LaraEgyelőre csak az érdekel, hogy levegőhöz jussak. A fickó, aki belökött, időközben szintén a felszínre kerül és egy olyan választ ad, amivel túl sokat kezdeni nem tudok. Választ nem adok a kérdésére, túlságosan összezavart az egész helyzet ahhoz, hogy eljusson a tudatomig, illene azért pár szót odavetnem neki. Csak gondolkodás nélkül, rá oda sem figyelve a part felé kezdek úszni és kilököm magam a szárazföldre, ott ülök le, csuromvizesen, kissé még mindig levegő után kapkodva. Valami furát érzek hátul, a nyakamnál. Odanyúlok és elveszem onnan a súlyt. Egy fura szemüveg az, amit veszélyesebb munkakörben dolgozó fizikai munkásokon is látni. Értetlenül, összevont szemöldökkel szemlélem és csak ekkor emelem fel a tekintetem, hogy jobban megnézzem az időközben szintén a partra evickélő fickót, aki olyan orvul belökött a tóba. Ki a fene ez a pasas? Egy teljesen átlagos, korombelinek látszó fiatal srác, leszámítva, hogy hozzám hasonlóan csuromvíz. Nem látok rajta semmi különöset, bár a tekintetében van valami kissé elborult, vagy nem is tudom. Valami van a kisugárzásában, ami miatt talán azt lehetne gondolni, hogy aligha van ki a négy kereke. Nem tudom miért, csak egyfajta megérzés. Persze talán az is közrejátszik benne, ahogy találkoztunk. Érzékelem, ahogy végigmér, mint teszi azt minden pasi általában. Nem is tulajdonítok neki különösebb jelentőséget. Egyébként is úgy tűnik, őt valahogy jobban leköti most a tűz, ami a tótól nem messze keletkezett. Feltett kérdése megerősíti a gyanúmat, hogy alighanem összefüggés lehet a fura srác és az előbbi robbanás és annak nyomán kialakult tűz között. Lassan feltápászkodok, mert mit tehetnék?
- Azt azért elárulhatnád, mi a fene volt ez az egész? – kiáltom oda neki. Még ha láthatóan kevésbé is érdeklem, mint a tűz, egy magyarázatot szerintem megérdemelnék. Főleg, hogy még ilyen „közmunkákba” is belerángat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 08.11.14 10:59

Totál sokkos a csaj, nem válaszol, talán el se jut az agyáig, hogy valaki beszél hozzá. Jól csinálja, nem egy elveszett ember. A túlélésben elégügyesnek tűnik. Kitűnően úszik és erőből kitolja magát a partra. Nem lesz itt gond. Már az egészségével kapcsolatban. Hogy miket fog kérdezni, az már más lapra tartozik. De hát basszus, lemaradtam a nagy tűzijátékról. Életet mentettem, tök jó... Ennek örülök is, mert kár lett volna egy ártatlan lélekért. Csak az a tüske, hogy ami miatt annyi mindent megvásároltam, amin hetekig dolgoztam, az füstbe ment... Fuh, ez mindig olyan csalódás. A franc bele, hogy nem lehet nyugodtan robbantgatni még Las Vegas-ban se! Lehet, hogy ki kéne költöznöm a sivatagba és egy kísérleti telepet létesíteni...
Le se tudnám tagadni, hogy én alkottam azt, ami detonált. Lara nyakában ott van a bizonyíték, a biztonsági szemüvegem és ha nem teljesen hülye, akkor rá fog jönni az összefüggésre. Látok értelmet a szemeiben, az ijedtség és a kínos érzések mellett az intelligencia is ott játszik. Talán meg tudjuk beszélni. Vagy pont ezért nem sikerül. Jól kiszúrtam magammal...
Én is kiúszom, gyorsúszásban és feltornászom magam. Megrázom a karjaimat, lábaimat. Most sajnálom, hogy nem tudok olyat, mint a kutyák. Minden porcikájukból kihullajtják a vizet, mikor végeztek a fürdéssel. Legközelebb búvárruhában jövök robbantani, komolyan... Ott állok a csaj mellett és közelebb lépek, aztán felé nyúlok. A kezéből akarom kivenni a szemüveget.
- Bocs, az az enyém...
Ha odaadja, felcsatolom a fejemre és vele együtt igyekszem a vödörhöz.
- Ez egy bomba volt. Plasztik, de egy különleges vegyszerekkel kezelt és megbolondított formája. Sajnálom, de csak így tudtalak megmenteni tőle. Ha kicsit távolabb állsz, megnézhetted volna, milyen király lángjai vannak. És én is...
Nem bírom ki, hogy ne keltsek bűntudatot benne. Miatta maradtam le a nagy show-ról. Persze nem halálos vétek sétálgatni a parkban, a robbantásnak sokkal inkább van büntetőjogi vonzata. Ez csak az én sérelmem, aminek muszáj hangot adnom. Az alakját, a domborulatait megnéztem, de tovább már nem megyek. Ez nem is az a helyzet, meg nem szoktam én csajozni. A barátnőmmel elégedett vagyok, ő is velem. Az igazi szerelmem meg az ilyesmi, ami az imén felrobbant...
A fák közé rohanok, oda, ahol lecuccoltam és hozom a vödröt. A tűznek elég lesz a tóból mert víz, nem kell ide speciális anyag. Úgy készültem, hogy ne bonyolítsam az életemet.
- Álljunk láncba... Hogy is hívnak? Én Mark vagyok.
Botcsinálta bemutatkozás ez, de valahogy próbálom enyhíteni a drámát.
- Mersz nekem? Én majd locsolok, nem kell a tűz közelébe kerülnöd.
Nem égne meg, miután jót úszott a tóban és én se, ez csak egy kis figyelmesség. Megmerítheti a vödröt, azt én elveszem tőle, odafsiatak a tűzhöz, öntök, aztán dobom vissza a vödröt és rohanok, hogy amíg újra mer, odaérjek. Így értékes másodperceket nyerünk. A tűzszerészetben nagyon fontos megfogni az időt. Lényeges dolgok múlhatnak rajta.
Szerintem meg kell csinálni 6-8 kört, de lehet, hogy tizet is. Egyedül képzeltem el, nem segítséggel, de így könnyebb lesz. Ha Lara nem makacsolja meg magát és nem hagyja égni a parkot. Füh... Pocsékba ment a munkám és még mindig dolgoznom kell rajta, hogy ne okozzak túl nagy katasztrófát. Jaj, de nehéz a bombamániások élete!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 08.11.14 16:12

Mark & LaraIgazából kezd kellemetlenné válni a helyzet. Igazán nem terveztem, hogy nekem most egy „átdolgozott” éjszaka után még csuromvizesen tüzet kell oltanom. Márpedig nagyon úgy tűnik, hogy ez lesz a program. Nem tehetek mást, mint segítek ennek a kicsit fura srácnak. Ahogy többet beszél és jobban megnézem, egyre inkább kezd az a meggyőződésem kialakulni, hogy nincs ki a négy kereke. Noha elég értelmesnek tűnik mindamellett. Mégis van benne valami furcsa, bár nem tudnám megmagyarázni, mi is az. Mintha kissé eszelősnek tűnne. Bár nem bolond, ez azért biztosnak tűnik. Ahhoz túl logikusan gondolkozik. Legalábbis egyelőre úgy tűnik. Viszont, milyen idióta robbantgat ok nélkül a parkban Las Vegas külvárosában, késő éjszaka? A szemüveget természetesen visszaadom neki, nekem úgysincs rá szükségem, na meg jóformán kitépi a kezemből, mi mást is tehetnék? Megjegyzése még inkább megerősít abban, hogy ő idézte elő a robbanást. Túlságosan sokat tud arról, mi is volt ez. Na nem mintha eddig ez nem lett volna nyilvánvaló. Kicsit viszont felháborító a neheztelés a hangjában. Még nekem rosszul éreznem magam azok után, hogy az életemet veszélyeztette, meg egyébként is egy rakás kellemetlenséget okoz nekem a hülyeségeivel?
- Majd mindjárt elnézést is fogok kérni azért, mert életveszélybe sodortál engem – jegyeztem meg nem kevés kaján éllel, bár inkább csak magamnak, nem annyira foglalkoztam vele, meghallja-e, vagy sem. Persze ha igen, annál jobb. Mindenesetre követem és teszem, amit mond.
- Lara – vetem oda a nevem bemutatkozására. Ennyit azért még ebben a fura szituációban is illik, azt hiszem. Csak bólintok kérdésére és merem is a vödröt, ahogy mondta, mikor szükséges és hagyom, hogy rohangáljon. Nem tetszik a szituáció, de inkább csak magamban szitkozódom, nem szólok egy szót sem, csak teszem, amit kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 09.11.14 23:57

Ez az éjjel egyikünk számára se úgy alakult, ahogy terveztük. Nem tudom, Lara mit akart csinálni, de biztos nem arra számított, hogy tóba lökik és tüzet olt a park füvén. Ahogy én se életmentést akartam, hanem csodálni a lángokat, munkám gyümölcsét elfogyasztani. És lemaradtam róla! Ez valami borzalom. Még mindig nem tudom túltenni magam rajta. Nem kéne bántanom ezt a szegény csajt. Érzem, mennyire megsértettem. Tudtán kívül elvette tőlem a nagy lehetőséget. Hetekbe telik, mire újra csinálok egy ugyanilyen bombát. Vagy kicsit hamarabb meglesz, mert másodszorra könnyebb. De akkor is! A bomba a fontos, nem a mimóza lélek. De azért bánt, hogy egy ártatlan lány majdnem meghalt és utána még cseszekedem vele.
- Izé...bocs...nem úgy értettem...
Szedett-vedett mentegetőzés ez. Most esik le, hogy kicsit elszaladt velem a ló. Mindig nehezen kezelem azokat a helyzeteket, mikor valaki belecsöppen a robbantgatásaimba, a fegyverek puffogtatásába. Kellemetlen nekem, ijesztő neki és magyarázkodni kell. Meg imádkozni, hogy ne hívja a rendőröket, az FBI-t, a tűzszerészeket. Életem végéig ülnék, ha megtudnák, miket kreálok a laborban. Lara egy kedves lánynak tűnik. A szemüvegemet simán visszaadta, nem szórakozott, hogy szorongatja, amíg nem magyarázok el mindent. És még segít a tűzoltásban is. Tényleg rendes lány. Egész hamar végzünk. A segítségével és a szaladgálással megoldom, hogy ne terjedjen el nagyon a tűz.
Vigaszdíjként látom, mit hagyott maga után a bomba. Lefelé vagy 60 centit ásott és a kráter, ahol szétrobbantotta a földet, van vagy 4 méter átmérőjű. Föld- és fűdarabok mindenhol megperzselve, feketére égetve. A lángokról lemaradtam, de ez is valami. Viszont van egy kis gáz. Nagyobbra számítottam, valami itt nem stimmel. Sokkal nagyobbat kellett volna szólnia és a robbanás erőssége túl kicsinek tűnik. Csípőre tett kézzel nézem, amit csináltam a parkkal. Mellettem a vödör.
Észbe kapok, hogy nem vagyok egyedül. Illene megköszönnöm a segítséget és bocsánatot kérnem. Nem akarok túl sokat mondani. Abból mindig baj van.
- Kösz Lara! Most már nem ég le a park.
A szemüveget beteszem a belső zsebembe, hogy ne árulkodjon, miben mesterkedtem. A robbanás messzire elhallatszik, jobb lesz távozni. Amúgy sincs már miért maradnom.
- Bocsánat, hogy...én nem akartam, nem terveztem, hogy itt bárki legyen. Olyan kihalt este volt, tudod, a meccs miatt. Szóval bocs, tényleg! Figyelj, az autómban van pléd és meleg tea termoszban. Elfogadod?
A szemeimben azt láthatja, hogy tényleg bánom, amit csináltam vele. Nem vagyok én egy szemétláda. Bohókás, szó szerint robbanékony természetem mellett azért meg tudom látni az emberi értékeket is másokban. Remélem, hogy nem ijed meg és meg tudom kínálni teával, amit magamnak hoztam a hideg estére. Legalább ennyivel kiengesztelem, meg a pléddel. A kocsi innen jó messze van, gyalogolnunk kell addig. Remélem, nem fagy kockára. Nem tudok vele mit csinálni. Még azt se mondhatom, hogy odaadom az ingemet. Az is ugyanolyan vizes, mint az ő ruhái. Én is fázom, úgyhogy sietős lépteket diktálok, ha megyünk.
- Megkérhetlek, hogy ne mondd el senkinek, amit láttál? Nem vagyok terrorista, becsszó! Csak...szeretem a robbanószereket és kísérleteztem. Te mivel foglalkozol egyébként?
Próbálok beszélgetni vele, megismerni, ha már kikényszerítettem a helyzetet.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 16.11.14 19:36

Mark & LaraA srác alighanem meghallotta a megjegyzésemet, amit csak félig szántam neki, inkább csakúgy magamban morogtam és ez úgy tűnik, valamelyest talán észhez térítette, hogy felháborodása igencsak alaptalan. Mentegetőzését látszólag figyelmen kívül hagyva inkább szó nélkül követem és nekiállok segíteni a tűzoltásban. Legalább meglesz a napi jócselekedetem. Mégse hagyhatom itt a lángokkal kettesben. Még ha kissé elborultnak is tűnik a fickó és ő is idézte elő az egészet, akkor sem. Szerencsére így összedolgozva viszonylag hamar végzünk az oltással, mielőtt bármi nagyobb kár keletkezne. Miután az utolsó vödör tartalmát is kiöntötte, a srác csak áll ott egy darabig és igencsak elgondolkozva szemléli a krátert. Egyre biztosabb, hogy nem százas a krapek, de nem tűnik veszélyesnek, szóval csak várok ott, kissé furcsálló tekintettel méregetve, mire észbe kap és végre megmozdul. Végighallgatom újabb mentegetőzését és ajánlatát.
- Oké, elfogadom, menjünk – válaszolom egy bólintás kíséretében, karba tett kézzel, vacogva. Tényleg eléggé átfagytam és eléggé messze lakom innen még, jó lenne kicsit megmelegedni. Azért így este, csuromvizesen nincs olyan kellemes idő. Követem Markot a gyepen keresztül és reménykedem, hogy nem fagyok szét, valamint megúszom a kalandot tüdőgyulladás és hasonló finomságok nélkül. Még így, vacogva is elmosolyodok kérdését hallva, ami inkább kérés valójában. A szakmámat firtató kérdés pedig még inkább szórakoztat. A legtöbb ember ezt amolyan semleges, felszínes csevegéshez tökéletes témának gondolja. Persze csak addig, amíg meg nem tudják, mi is az én „munkám”. Ez a társadalmi prüdéria pedig engem valamiért mindig is módfelett szórakoztatott.
- Ne aggódj, nem állt szándékomban beszélni róla senkinek. Különben sincs rá okom. – Marknak nagy szerencséje van. Már csak a szakmámból kifolyólag sem vagyok az a fajta, aki a rendőrségre rohangálna. Nem hiányzik nekem sem a balhé, vagy hogy a szükségesnél jobban a körmömre nézzenek a zsernyákok, amit pedig alighanem kivívnék magamnak, ha oda járkálnék feljelentgetni embereket. Meg egyébként se szeretem beleártani magam olyasmibe, ami nem az én dolgom. Ezt természetesen másoktól is elvárom. Ha ők békén hagynak, én is őket. Élni és élni hagyni. Ennyi.
- Nos, mit tippelsz, mi a munkám? Érdekelne, mit nézel ki belőlem. Annyit elárulok, hogy most melóból jövök – vetem oda végül foglalkozásomat firtató kérdésére széles mosollyal, ami csak a hidegtől meg-megremegő számtól nem egészen olyan, mint általában lenni szokott. Nem szégyellem a munkámat, de úgy döntök, várok egy kicsit, mielőtt úgymond lelőném a poént. Egyébként is szórakoztatnak az ilyen szituációk, hogy ki mit is mer tippelni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 19.11.14 14:02

A csaj le se szarja, hogy bocsánatot kértem. Zsebretette és kész, ennyi, segédkezik. Nem hiszem, hogy csak így továbblépett. De hát úgy fel voltam háborodva! Jogosan... Rögtönzött tűzoltócsapatként egész hatékonyak vagyunk, hamar megfékezzük a lángokat. A parkban tűz már nem lesz, csak kráterek és feketére perzselt fű. Szerintem egész dizájnos ez is, persze a parkőrök és a közterületesek nem így gondolják majd.
Vigyorgok egyet és intek a fejemmel, kezemmel együtt, hogy menjünk, siessünk, mielőtt megfázunk. Gondolkozom, hogy levegyem-e az ingemet. Jó érzés lenne, de úgy megfúj a szél, aztán leshetek. Szegény Lara is cidrizik, karbatett kézzel jön mellettem. Jókat mosolyog rajtam. Hja, egy ember, aki szétrobbantja a parkot, belöki a csajt a tóba, hogy ne haljon meg, aztán könyörög a hallgatásért. Látom benne a komikumot, ezért is szoktam kerülni az ilyen helyzeteket. Ma nem sikerült. Nagyon nem...
- Köszi... - válaszolom leszegett fejjel és remélem, hihetek neki.
Én egy időzített bomba vagyok, bármikor lebukhatok. Veszélyes életet élek, az már biztos és nem csak azért, mert bárki megsérülhet mellettem. Ha lecsuknak egy razzia miatt, akkor én többet nem kerülök ki a dutyiból. A terroristának minősített alakok a legsúlyosabbat kapják mindig.
Végignézek Larán, miután visszakérdezett. Nem tudom, ezt mire véljem. Gondolom, mást szoktak mondani, mint aminek kinéz. Lehetne pénztáros, hostess, de akár kurva is. A meglepetés az lenne, ha mondjuk kertészmérnökként dolgozna, mert arra semmi nem utal. Széttárom a kezeimet:
- Hát nem tudom. Recepciós? Cukrász? Nyelvész? Nem mindig látszik az.
Az autóig még menni kell és egyre jobban sietek. Aztán feltűnik a Fiatom, egy megkímélt állapotban lévő, okkersárga járgány. Ez az, amit a diplomáért kaptam jutalmul a szüleimtől 2,5 évvel ezelőtt. Hajtottam azóta rendesen, van benne kilométer bőven és kicsit lestrapált. 1-2 robbanást is megélt már, de kikalapáltattam. Felnyitom a csomagtartót és először a plédet adom oda Lara-nak. Megakad a szemem valamin.
- Á, kabát is van nálam!
Elfeledkeztem róla, hogy a hosszú bőrkabátomat ide raktam be a kocsiba. Fekete anyag, térdig érne a lánynak. Előveszem és a kezébe adom, hogy nyugodtan bújjon bele. Akár felveheti mindkettőt is.
- Nem baj, ha vizes lesz.
A termoszt pedig kiveszem. Plusz poharat nem hoztam, csak a kupakjából lehet inni. Töltök és amint szabad Lara keze, átadom neki a gőzölgő italt.
- Szólj, ha kérsz még! Én iszom a termoszból, ha nem gáz.
Tudok várni is és ha ő nem szeretne így inni, utánam, akkor nem érintem a számat az edényhez. Megszivattam, akkor már bánjak jól vele. Én ihatok otthon is teát, kocsival vagyok. Ki tudja, ő merre lakik és mikor ér haza.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 30.11.14 16:05

Mark & LaraNagyon remélem, hogy sikerül egy kiadós megfázás nélkül átvészelnem ezt a ma esti kalandot, mert egy betegség a legkevésbé sem hiányzik. Mondjuk szerencsére elég erős az immunrendszerem, így talán nem lesz baj. Hasznos tud néha lenni, ha az embernek fiatal kora ellenére sokféle körülményhez kellett már alkalmazkodnia. Ennek ellenére érzem azért a hideget elég rendesen. Fázzak azonban bármennyire, ez a kis felszínes csevegés a munkámról mégis szórakoztat. Nem tudom megállni, hogy kicsit ne nevessek fel, mikor meghallom a válaszát.
- Való igaz, nem feltétlenül van az emberek homlokára írva, mivel is foglalkoznak. Az én esetemben viszont szerintem nem olyan nehéz ránézésére rájönni – válaszolom szélesen mosolyogva. Többet nem árulok el egyelőre, hacsak nem firtatja tovább a témát. Végre valahára elérünk Mark autójához. Elég lestrapált darabnak tűnik, ritkán látok ilyesmit azokban a körökben, ahol én mozogok. Vagy nem veti fel a pénz, vagy direkt egy ilyen régi járgányt hozott magával, amit nem sajnál, ha már így robbantgatni készült. Igazából nem is fontos.
- Köszönöm, de szerintem a pléd elég lesz – válaszolom, miközben amennyire tudom, bebugyolálom vele magam. Hadd vegyen föl ő is valamit. Na meg nem leszek sokkal előrébb azzal, ha mindent összevizezek. Ez egyébként is csak kényszermegoldás, hosszú időre aligha oldja meg a problémát. A tea határozottan jól esik, érzem, ahogy átjárja tőle a testemet a melegség. Ujjaimat a pohárként funkcionáló termosztetőre szorítom, hogy melengessem.
- Köszi és csak nyugodtan – hagyom a srácra, hogy igyon magából a termoszból. Végtére is több csávó nyálával kerülök ennél lényegesen közvetlenebb kapcsolatba egy este alatt, ez igazán nem számít. Álszent dolog lenne tőlem kényesnek lenni az ilyesmire.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 01.12.14 12:53

Volt egy kis hülyeség abban, amit mondtam és Lara már ki is röhög. Azt hiszem, értem a dolgot. Vele nem szoktak finomkodni, azt veszem ki a szavaiból. Hozzá van szokva az egyenes, szókimondó beszédhez és büszkén vállalja, amit csinál. Én nem ítélem el érte. Igény van rá és ha ezt választja, szíve joga.
- Szóval kurva vagy? Nem akartam ezt így elsőre kimondani.
A hangomban nem hallhat semmi rosszallást, tényszerűen ismerem be, hogy túlbonyolítottam a kérdéskört. Én rendszergazda, ő utcanő. Vagy magasabb kategóriájú, akár luxusprosti. Mondjuk ahhoz nem elég hisztis. Bennem olyan kép él, hogy akik 1000 dollárért mennek el valakivel, azok rigolyás nők, akik még azért is reklamálnak, ha az étteremben 5 uborka helyett csak négyet kapnak savanyúságként. Lara tök laza.
- Jó, ahogy gondolod. Itt lesz még később is.
Nem bújok bele a kabátba. Neki odaadtam volna, de magamra nem terítem. Még az is csuromvíz lesz. Én megszáradok majd a kocsiban, ha felnyomom a fűtést. Nevetek egyet, ahogy a termoszra csak legyint. Hja, ő egyfolytában testnedvekkel találkozik, ennél durvábbakkal. Más után inni a legkevesebb. Meghúzom a termoszt és a gőz fölött melengetem a kezeimet meg az államat.
- Izé...szóval mára végeztél? Mert ha még mennél valahova, gondolom, nem fogadnak így...
Miattam ne bukja el az üzleteit! De mit csináljak? Még órák kellenek, hogy rászáradjon a ruha és utána is úgy fog kinézni, mint akit lenyelt egy bálna. Nem szarozok, felajánlom, amit lehet. Ennyivel tartozom, ha már így kiszúrtam vele. A hotelszobáig, a lakásáig vagy ahová mondja. Gondolom, venni akarna egy forró fürdőt. Én azt fogom tenni otthon.
- Figyelj, elviszlek szívesen. Csak mondj egy címet!
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 02.12.14 0:56

Mark & LaraA srác meglepően szókimondó és laza. Ami összességében szimpatikus. Megszoktam már a megbotránkozó, utálkozó, lenéző tekinteteket, amikor kiderül a munkám.
- Pedig igazán nyugodtan, nincs benne semmi sértő – vetem oda lazán. Én nem szégyellem a munkám. Még akkor se, ha sokan elítélnek érte. Szeretem csinálni, amit csinálok és végül is ez a lényeg. Hogy nem is élek belőle rosszul, az meg szinte csak hab a tortán, noha tény, hogy egyáltalán nem mellékes. Ahogy ott iszogatjuk a teánkat, feltesz egy tétova kérdést. Érzem a hangján, hogy tényleg kissé lelkiismeret furdalása lehet amiatt, ami történt.
- Ami azt illeti, éppen hazafelé tartottam, csak lerobbant a taxi a forgalom kellős közepén és sehol nem találtam másikat – mondom, kissé rezignáltan, ahogy felidézem magamban az esetet. Tényleg bosszantott a dolog, mert nem lakom épp közel ide. Felajánlása tehát éppen jól jött, ostoba lennék nem élni vele.
- Azt megköszönném, ha hazavinnél. Gyalog kicsit sokáig tartana, főleg így bőrig ázva – megeresztek felé egy mosolyt. Tényleg örülök, hogy nem kell kutyagolnom. Talán még valami jó is kisül így a dologból számomra. Igaz ugyan, hogy akaratom ellenére megfürödtem egy tóban, de ez legyen a legnagyobb bajom. Különösebb gondolkodás nélkül mondom meg neki a címet és szállok majd be az autójába. Nem zavar, hogy nem ismerem és kissé furának is tűnik, nem hinném, hogy bántana. Különben is, sok rázós szitut túléltem már életemben, ugyan mi baj lehet?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 09.12.14 14:56

Hűh, csak lassan fogom fel, hogy mi történt. Belöktem egy prostit a tóba, hogy ne robbanjon fel. Ez elég extrémnek hangzik. Az a helyzet, hogy én még nem nagyon dumáltam kurvákkal. Ja, de, csak akkor még nem tudtam. Az egyetemen voltak lányok, akikről később derült ki, miből finanszírozták a tanulást. Az nagy megdöbbenés volt, mikor belegondoltam, hogy milyen életforma lehetett. Lara olyan belenyugvónak tűnik. Rajtam láthatja, hogy nem nézem le, semmi ilyen nincs bennem. Csak egy kis kíváncsiság, mert érdekel, milyen így élni.
- Szerintem ez a járgány nem robban le. Szarul néz ki, de csak kapott egy pár csapást kívülről, amúgy elmegy a világ végéig is, ha kell.
Direkt nem csináltattam meg a nagy sérüléseket rajta. Úgyis bepótolnám. Elkapja a robbanás szele és mehetnék megint a szervizbe. Akkor meg minek? Amíg nem esik szét alattam, addig megfelel és Holly-nak sincs ellene kifogása. A teámat kortyolgatom én is, mikor Lara elfogadja a felajánlásomat. Ettől már én is jobban érzem magam. Azt hiszem, így már nyugodtan alszom, jóváteszem, amit csináltam. Ha hazaviszem, simán lezuhanyzik. Mázli, hogy nem kuncsafthoz siet. Mondjuk nem is úgy nézett ki, mint aki nagyon igyekszik valahova, csak sétálgatott.
- Oké, pattanj be! Mindjárt felnyomom a fűtést is.
A csomagtartót lecsukom, megnyomkodom, megrázom, hogy rendben van-e. Aztán én is beszállok és azonnal beindítom a motort, bekapcsolom a hőszabályzót. Lassan fog bemelegedni az autó, de utána jó lesz. Ha elég messzire megyünk, lesz idő, hogy jól átmelegedjünk idebenn. A tea pedig itt lesz a két ülés között. Megvárom, hogy Lara mellémüljön és ha itt van, akkor indulhatunk. Haladunk kifelé a parkból. Először csak figyelem az utat, hogy nincsenek-e kivilágítatlan éjszakai futóbajnokok meg hasonlók. Aztán muszáj beszélgetnem, ha már itt van a lány.
- Tölts még nyugodtan, ha kérsz! - intek fejemmel a teástermoszra.
- És milyen így élni? Nem használnak ki?
Kíváncsi vagyok, mit tud mesélni. Nem egy útszéli kurvának néz ki, hanem magasabb kategóriájúnak. Nem ismerem a rendszert, hogy ezeknél is van-e közvetítő, strici, valami hasonló. Amúgy is az érdekelne jobban, hogy éli meg ezt az egészet. Pénzért mennek rajta végig mindenféle idegenek. De rossz ebbe belegondolni...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Park

Vissza az elejére Go down

Park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
7 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához