welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Nextdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 16.12.14 23:55

Mark & LaraMinden kislánynak azt tanítják, hogy ne üljön be idegen emberek autójába, mert veszélyes. De ez engem hol érdekel? Azt is tanítják a kislányoknak, hogy ne tegyék szét a lábukat mindenféle jöttmentnek, főleg ne pénzért. Én mégis ezt csinálom. Nem hinném különben sem, hogy pont egy ilyen tragaccsal akarna elrabolni valaki lányokat. Ha meg meg akarna erőszakolna valami kietlen terepen, majdcsak megoldom valahogy. Na meg, történtek már velem rosszabb dolgok is… De ez a csávó tényleg nem néz ki olyannak, aki ilyesmire vetemedne. Noha sosem lehet tudni, mi lakozik az emberekben. Mégsem hinném. Talán kicsit zakkant, hogy itt robbantgat, de nem tartom valószínűnek, hogy ennél elborultabb lenne. Megeresztek egy mosolyt a magyarázkodására az autója állapotáról, miközben beülök az anyósülésre. Nekem édes mindegy, csak elvigyen az úti célomig.  Bár tény, hogy általában puccosabb kocsikkal szoktak fuvarozni, de hát most ez is lényegesen több a semminél.
- Köszönöm. Talán majd még élek vele az út folyamán – válaszolom a teával kínálásra. Egyelőre nem szeretném a mozgó járműben megkockáztatni, hogy töltsek magamnak, de talán majd egy piros lámpánál, ha kedvet érzek hozzá. A fickó úgy tűnik, az a fajta, aki társaságban nem bír csöndben maradni. Nem mintha bánnám. Hangjában érezhető kíváncsisággal kérdez a munkámról. Az ilyesmi határozottan szórakoztat. Tudtán kívül az egyik kedvenc témámmal hozakodott elő. Akkor is van benne persze valami szórakoztató, ha megbotránkoznak rajta, de az őszinte érdeklődést mégis jobban díjazom. Még ha a kívülállók általában némi sajnálattal tekintenek is a magam fajtára.
- A legtöbb ember úgy képzeli el ezt a munkát, mint ami borzalmas és megalázó. Pedig ha nem belekényszerítenek, szerintem nincs benne semmi rossz. Mindenki azzal foglalkozik, amihez ért. Olyan világot élünk, amiben a tehetségét muszáj pénzre váltania az embernek. Mert semmit nem adnak ingyen, ugye? Van, aki az általa sütött kenyeret adja el, van, aki a fizikai erejét, más a tudását, én a testemet. Nincs ebben semmi rossz szerintem. Ami meg azt illeti, hogy kihasználnak-e? Mivel én szabom meg az áraimat és nem adom alább az igényeimet, egyáltalán nem érzem úgy. Persze nem volt ez mindig így, de mint minden szakmában, itt is végig kell járni a szamárlétrát. Ez már csak ilyen. – Önkéntelen mosoly ül ki az arcomra, miközben válaszolok. Tényleg szórakoztat, ha „laikusoknak” magyarázhatok a munkámról. Részletekbe is szívesen belemegyek ilyenkor, bár a tapasztalat az, a legtöbb embert az megbotránkoztatja, ezért nem dobom szegény srácot rögtön a mélyvízbe. Csak kíméletesen. Persze, ha tovább kérdezősködik, nem tudok garantálni semmit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 26.12.14 21:45

Mark vezetett és az útra igyekezett koncentrálni, de azért figyelt a lány szavaira is. Nem csak úgy kérdezte, amit kérdezett, hanem választ is várt és tényleg érdekelte a téma. Sztereotípiái, elképzelései voltak erről a munkáról, életformáról és Laraé volt a lehetőség, hogy megmutassa a meztelen valóságot szemben az előítéletekkel, feltételezésekkel.
- Ja, akkor a kiindulásom rossz. Szóval te nem lettél belekényszerítve, hanem magad álltál ki a sarokra? És senki nem talált be, hogy akkor tejelj, ha ezt akarod csinálni a területén?
A hírekből ilyeneket hallani, rászedett lányokat, akik mindent megcsinálnak, mert muszáj, mert különben vernék őket. A stricik, futtatók mindig népszerű témák, lenyomják az emberek torkán ezeket, magányosan dolgozó kurvákróól nem szokott szó esni vagy nem marad meg.
- Hát figyelj, ha te szereted ezt csinálni - márpedig a szavaidból úgy tűnik, nagyon is szereted - akkor szerencsésebb vagy sok embernél, aki senyved a pénztárgép mögött vagy a gyárakban. Elmondom, én rendszergazda vagyok. Megoldom a hülye helyzeteket, megelőzöm őket, ha lehet és szeretek bütykölni. Szóval én is szerencsés vagyok. Hobbiként csak úgy magamnak robbantgatok egyébként, mert szeretem, amikor detonál a cucc, fényeket vet, robajjal jár, megmozgatja a falakat. Ilyen nyilvános helyre ritkán megyek, ma is megbántam. Szóval te mára végeztél és...ma például hányan mentek végig rajtad, ha meg lehet kérdezni?
Mark egész lazán közelített. Ő is elmesélt magáról dolgokat és kérdezett is, mert kezdte mulattatni a szituáció. Egy kurva, egy lenézett szakma képviselője. Egy lány, aki elutasította a sajnálatot és úgy tűnik, nem szorul rá. Ki van békülve a sorsával, szereti, a maga ura. Ez jól hangzik és a beszélgetés is átfordult már a kellemesbe a kezdeti durci után, amit a fura szituáció hozott.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 28.12.14 1:53

Mark & LaraMark kifejezetten kíváncsinak tűnik, de a legtöbb embert jellemző lenézés nélkül. Őszinte érdeklődéssel teszi fel a kérdéseit, ahogy ülünk az autóban egymás mellett, láthatóan nemcsak azért, hogy kérdezzen valamit. Én meg igazán szívesen beszélek a munkámról, ha ennyire érdekel valakit, tényleg. Még ha néha viccesek is a kérdések, amiket feltesznek nekem. De hát pont ez a szórakoztató az egészben. Viszont elgondolkozom egy kicsit, mennyit is osszak meg ezzel a fickóval a múltamból. Mert itt azért egy kicsit személyes vizekre kellene evezni.
- Hm… ami azt illeti, azért nyilván nem kislány korom óta erre a szakmára vágytam. Igazából a körülmények hozták így először. Fiatalon kerültem ide Vegas-ba egyedül és valamiből el kellett tartanom magam. Máshoz meg nemigen értettem, ez volt a legkézenfekvőbb. Aztán rájöttem, hogy nem is olyan rossz meló ez és egész szépen lehet keresni vele. Ami meg azt illeti, szerencsém volt. Hamar összevetett a sors egy elég befolyásos üzletemberrel, aki az egyik első rendszeres ügyfelem volt. Megtanított a megfelelő viselkedésére és bevezetett a felsőbb körökbe. Itt már jobban megválogathatom a kuncsaftjaimat és nem mellékesen többet is kapok. Való igaz, a legtöbb lánynak van stricije, futtatója, nevezd, ahogy akarod. Nekem igazából csak szerencsém volt. Ezekben a körökben már nem annyira jellemző az ilyesmi, ahol most én forgok. – Igyekeztem elég kimerítő választ adni, anélkül, hogy untatnám. De ha valami még érdekli, vagy nem egészen világos neki, úgyis rá fog kérdezni, gondolom. Akkor meg majd jobban kirészletezem, ha szükségesnek látom és igényt tartana rá. Néha az ablakon kipillantgatva hallgatom saját kis életéről és munkájáról szóló monológját. Nem árt azért tudnom, merre járunk. Figyelek rá persze ettől még, csak nem vágok olyan bamba, álmélkodó arcot, amit munka közben kénytelen vagyok, mert tudom, a pasik mennyire szeretik, ha látványosan figyelek és álmélkodok rajtuk, mintha semmi érdekesebb nem lenne a világon annál, amiről éppen beszélnek. Kérdésére szélesen elmosolyodok. Elgondolkozom. Válaszoljak-e rá vagy sem?
- Ami azt illeti, pontosan nem is tudom így hirtelen. Meg attól is függ, a szopásokat is beleszámoljam, vagy csak a tényleges meneteket? – kérdezem teljesen ártatlan arccal pillantva rá. Nekem abszolút természetes dolog a szexről beszélni, hiszen ez a munkám, nem tudom, ő hogy viszonyul ehhez a kérdéshez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 29.12.14 20:42

Csak kibújt a szög a zsákból. Nem így tervezte az életét, de ez jött és megszerette. Tényleg megszerette, most úgy beszél róla. Egész szerencsés életútnak hangzik ez és mázli, hogy az az üzletember inkább csak tanítgatta, nem használta ki. Lehet, hogy ha egy másik pénzeszsákot fog ki, akkor egy házban raboskodik évekig, szolgáltatva a testével. Vagy rögtön elveszik feleségül. A legkülönbözőbb életutakról hallottam már.
- Hm, érdekes. Tudod, te vagy az első kurva, akivel beszélek. Sose hívtam ilyet magamhoz, még haverokkal se, meg nem is ismertem, csak olyat, akiről később derült ki, miből kereste meg az egyetemrevalót. Kérdezz ám te is nyugodtan, ha valami érdekel! Nem akarlak lefárasztani, csak...kíváncsi vagyok, milyen így az élet.
Ezt jól megmagyaráztam, kikívánkozott belőlem. Attól, hogy mindenkinek szétteszi a lábát, aki jó summákat tud felmutatni, még untathatják a laikus kérdések. Mondjuk eddig nem úgy tűnik. Mindenre szépen válaszolgatott.
- Tudod, én is bírom, hogy akkor és úgy dolgozom, ahogy akarok. Ez a rendszergazda meló tök laza. Ha vészhelyzet van, akkor persze ott kell lenni. Múltkor valamelyik hülye alkalmazott megfertőzött egy csomó gépet vírussal, mert felment valami bacis oldalra. Na, azzal küzdöttem és azonnal kellett reagálni. Egyébként meg jövök-megyek, nálam a laptop és ha akarok, egy kávézóból is tudok dolgozni, halaszthatom későbbre, kezdhetek korábban. Szóval a szabadság jó dolog, főleg ha meg is fizetik.
Ezek szerintem közös vonások a munkánkban. Nem is hittem volna, hogy ennyire laza is tud lenni egy kurva élete. A hírekből ez nem jön le. Gondolom, azért, nehogy erre vágyjanak az új generáció lányai. És ez jó is! Lara-nak szerencséje volt, de az nem mindenkit ölel a keblére.
- Van olyan, akinek csak egy cuppantás, azt szevasz? Háh! Lehet, hogy én vagyok maradi, de ezért ugyan nem hívnék prostit. Szerintem mindenhol megvannak a helyek Vegas-ban is, ahol egy-két boroskóláért találsz olyan lányt, akit még seggbe is lehet rakni a budiban. Mondjuk én már megtaláltam a páromat, ilyenekre nincs most külön igényem, de voltam egyetemista és ott aztán lehetett vadászni. Nem fura arcok ezek, akik megrendelnek?
Az eredeti kérdésen már továbbléptem. Egy szám önmagában nem érdekes. Legfeljebb azt mondanám rá, hogy hú, ennyien? Most már inkább az foglalkoztat, hogy ki hívja ki? Mert senki nem jár kurvákhoz. Azt mindenki tagadja. Mert ciki, hogy fizetnie kell érte. A normális az, ha a férfi leveszi a lábáról a csajt. Tudom, hogy nem mindig működik, lehet sok oka. Lara biztos profi a témában. Csajokkal nem szoktam ilyenről dumálni, vele viszont lehet simán. Nem akarom kibérelni, de azért még egy dologra kíváncsi vagyok.
- És ha most azt mondanám, hogy meg akarnálak dugni, akkor az mennyi lenne?
Nem tisztáztam, hogy hogyan, fel se merül bennem ilyen apróság. Csak kíváncsi vagyok, mennyi a tarifa egy ilyennél, egy "magánvállalkozó" kurvánál. Azt nem firtatom, hogy adózik, nem adózik, mert még valami ellenőrnek néz és elmenekül. Azt nem szeretném, az ijedelemből elég volt ma estére neki. És nekem is. Mert beparáztam ám, hogy véletlenül kinyírok valakit és rohadt nagy megkönnyebbülés, hogy megúszta.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 31.12.14 1:49

Mark & LaraEgész kellemes végül is ez az autókázás ezzel a sráccal. Egyáltalán nem is tűnik már olyan zakkantnak, mint az elején. Tuti, hogy nem is egy baltás gyilkos, vagy ilyesmi. Az egyetlen problémám jelenleg csak annyi, hogy a vizes ruháim miatt még mindig fázok egy kissé. Különben még aránylag szórakoztat is a beszélgetés.
- Engem nem fáraszt. Szeretek a munkámról beszélni. – Kivételesen nem is hazudok. Ha valaki őszintén érdeklődik, még a kissé ostoba kérdésekre is szívesen válaszolok, amilyen részletességgel csak szeretné. Legalábbis amíg semmi túl személyesbe nem futunk bele. A saját életéről szóló monológját csak fél füllel hallgatom. Figyelek, persze, de nem olyan feszülten. Kérdésem különösebben nincs hozzá. Megszoktam, hogy ne nagyon vájkáljak mások életében, a saját érdekemben is. Következő kérdésén is önkéntelenül elmosolyodok. Tényleg szórakoztatóakat tud kérdezni.
- Ami azt illeti, igen van, akinek kb. annyi. Viszont az ügyfeleim között vannak elég fura alakok, olyan bizarr szexuális igényekkel, amikről te talán még nem is hallottál. De nagyrészük igényli a diszkréciót, nem tudnak vagy akarnak boroskóláért nőt vadászni, ahogy te mondtad. Meg egyébként is biztosra akarnak menni a minőséggel. Na meg az sem titok, hogy az ügyfeleim legtöbbje nem épp fiatal és jóképű, ha érted – válaszolom mosolyogva, lazán hátradőlve az ülésben. Hamarosan jön is a következő kérdés. Tényleg szórakoztató egy ilyen kíváncsi fazonnal a munkámról beszélgetni.
- Nos, az attól függ. Egy sima menet, minden extra nélkül gumival ötezer, gumi nélkül hétezer ötszáz dolcsiba fájna neked. – Tisztában vagyok vele, hogy nem akarja igénybe venni a szolgáltatásaimat, ezt az előbb nagyjából ki is mondta, na meg érzékelem is én az ilyesmit egyébként is. De ha már ilyen kíváncsi, nyugodtan megtudhatja. Nem látom rajta az anyagi helyzetét, fogalmam sincs, egyáltalán beleférne-e ilyesmi neki, de ez végső soron úgysem fontos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 02.01.15 15:38

Az autó lassan már bemelegedett a fűtéstől. Persze csodát vagy egyáltalán a ruha megszáradását nem lehet ettől várni. Az majd csak otthon szárad meg Lara fregoliján, gondolom. Közeledünk a címhez és közben eltársalgunk az életéről. Azt mondja, nem fárasztom a kérdéseimmel. A saját sztorijaimmal inkább, mert azokat rendre leszarja. Meghallgat, nem szól közbe, de látom, hogy nem érdekli. Gondoltam, legyen kétoldalú a beszélgetés, ő is megoszt ezt-azt, én is mesélek. Mindegy, ha nem kell, hát nem kell.
- Bizarr igények? Például? Mesélj valami igazán elmebeteg kérést! Én a másik oldalról, a női félről tudok egy sztorit. Az egyetemen volt egy csaj, Molly, aki előtte uborkát dugdosott fel magának. Elölre-hátulra. Azt mondta, attól jó csúszós lesz és felizgatja. Egy csemegeuborka, érted...
Múltkor egy ápolónővel beszélgettem, tőle is megkérdeztem, mik a legfurább esetek ott a kórházban. Ezek mindig érdekesek. Jót lehet rajtuk nevetni vagy egy kicsit tágabban látja az ember utána a világot. Biztos, hogy Lara a végtelenségig tudná ezeket sorolni. Kezdem megkedvelni, tök jó arc. Milyen fura az élet! Lehet, hogy sose lett volna alkalmam beszélni vele, ha véletlenül nem kerül az egyik bombám hatósugarába. Érdekes találkozás.
- Ja, persze, vágom. Otthon ül az asszony, meg a gyerekek vagy épp ellenkezőleg, nem sikerült egész életében összehozni semmi ilyet és inkább a tárcába nyúl. Valahol sajnálom ezeket az embereket, mert boldogtalanok két aktus között. Biztos vérprofi vagy, jól csinálod meg ilyenek, de azért nem pótol mindent ez se.
Belegondolok, lehet, hogy a cégnél is a dagi személyzeti főnök meg a fél vezérkar ilyenekhez jár. Persze, mindenki titkolja, diszkréció kell, ahogy ez a csaj is mondja. Van a fényűző, nyílt világ mögött egy ilyen titokzatos, árnyékban rejtegetett világ sötét vágyakkal, leplezett szomorúsággal, depresszióval. Én csak a bombáimat rejtegetem, amúgy nem feszül bennem semmi hasonló. Szerencsés vagyok, hogy így alakult az életem, azt hiszem. Tettem is érte, de sok mindenről nem tehet az ember. Van, ami vagy kialakul vagy nem.
Füttyentek a tarifára és Lara arcába nézek vigyorogva. Nem is tudom, mit mondjak rá. Nem adja olcsón magát, mert azon a korszakon már túljutott, képzett, gyakorlott és megteheti, különben nyilván nem kérne ennyit.
- Ez igen! Felsővezetőknek való árképzés. Hah. Akkor biztos nincsenek anyagi gondjaid. És ilyen gazdag emberek, akik ezt megengedhetik, mennyire viselkednek taplón egyébként? Tudom, a pénzzel nem jár a modor, ezt ismerem nálunk is, vannak borzasztóan bunkó vezetők, de egy nővel azért máshogy kell bánni. Megtisztelnek azért?
Közben figyelek az útra is, mert az a lényeg, hogy Lara hazaérjen, mielőtt megfázna. Most kanyarodunk rá egy utcára, aminek a sarkától már nincs messze a lakása.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 02.01.15 23:04

Mark & LaraÁltalában minden pasinak legalább megjátszott érdeklődéssel hallgatom a mondandóját, bármiről szóljon is az, most azonban ehhez nincs kedvem. Ami azt illeti, nem szeretek mások élete iránt érdeklődni. Túl közel engedni valakit sosem szerencsés. Érzelmileg legalábbis. A munkám egyébként is olyan, hogy minél kevesebb személyes dolgot tudok az ügyfeleimről, nekem annál jobb. Főleg, hogy nem egy olyan is akad közöttük, aki nem épp tiszta üzelmekben utazik. Az ilyen esetekben még veszélyes is lehet sokat tudni. Itt persze ilyesmiről nincs szó, mégsem érzem úgy, hogy különösebben akarnék tudni erről a fickóról. Különben is mindjárt hazaérek és nagy eséllyel nem látom többet. Akkor meg minek érdeklődjek? De kíváncsiságát szívesen elégítem ki ettől függetlenül.
- Hogy mi bizarr, az mondjuk nézőpont kérdése. Egyeseknek már az anális szex is az. Vagy mondjuk egy szado-mazo. Van, aki csak nyilvános helyeken szereti csinálni, lehetőleg olyan helyen, ahol nagy eséllyel megláthat valaki. Van, aki a szerepjátékokra izgul. Van, aki azt szereti, ha dominacuccban szétverik a fejét. Van, aki azt, ha beleverheti a kávémba és én azt előtte megiszom, vagy szimplán felnyalom, mondjuk az asztalról. Van, aki mindig elkéri a használt bugyimat, mert arra izgul, hogy azt szagolgatja. Van, aki kifejezetten azt szereti, ha a hajammal elégítem ki, mert csak a hajakra áll fel neki. Van, aki csak azért fizet, hogy nézhesse, ahogy valaki más megdug, mert ez izgatja. Meg, ha már így felhoztad ezt az uborkás dolgot, olyannal is volt már dolgom, aki arra izgult, hogy különböző tárgyakat belém dughatott – szórakozottan sorolok fel pár dolgot, ami eszembe jut hirtelen és talán találhat bennük valami érdekeset. Mert nyilván minden embernél más, hogy mi veri ki a biztosítékot. Aki ilyesmi fétisekkel rendelkezik, annak ezekben nyilván a világon semmi bizarr nincs, valószínűleg nem is érti, más mit kifogásol ezeken. Én viszont azért vagyok, hogy kielégítsem ezeket a rejtett vágyakat is. Bár természeten megkérem az árát rendesen. Az extra igények mindig felárasak. Következő megjegyzésére csak megrántom a vállam. Engem az indítékok sose érdekelnek. Nem vagyok én pszichológus. Nem az én dolgom a kuncsaftjaim lelkével foglalkozni. Én csak a testükre „ápolom le”.
- Ami azt illeti, állok már úgy anyagilag, hogy ne kelljen mindenkivel elmennem, válogatás nélkül. Ha valaki ellenszenves, egyszerűen elküldöm a fenébe. De általában amúgy nem szoktak különösebben bunkók lenni. Sznobok és fellengzősek, mint abban a körben a nagy átlag, de ennyi. Az meg kezelhető – válaszolom, kissé összevont szemöldökkel, félre hajtott fejjel, ahogy elgondolkozok a dolgon. Közben látom az ablakon kinézve, hogy közeledünk a lakásomhoz. Ennek valahol örülök, mert annyira azért nem kellemes ebben a vizes göncben ücsörögni. Bár nem mondhatnám, hogy egyébként rosszul érezném magam. Ez a társalgás végül is egészen szórakoztató számomra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 03.01.15 12:51

Lara nem rest mondani valami érdekességet, sőt csak úgy sorolja. Az análozás szerintem tök alap, legfeljebb a nénikék ódzkodnak tőle, hogy micsoda fertő. A szado-mazo már meredekebb, a nyilvános szex a youtube és hasonlók világában még inkább. Itt már derűbe borul az arcom és a vigyor csak fokozódik, ahogy jönnek a sztorik.
- Milyen szerepjáték? "Én vagyok a nagy sárkány és most megismerheted a pikkelyes farkamat" meg hasonlók? Hehe, ez jó!
Annyira lazán mesél el mindent, hogy nem érzem úgy, szánakoznom kellene. Elkezdek nevetni, már a kávés dolgon, aztán a bugyigyűjtőn még jobban. Te jó ég, miféle emberek vannak! Höhö.
- Hajjal hogy lehet kielégíteni? Ráhajolsz a rőzséddel a brére és annyi, kész, már lő is?
Ezután óriási röhögésben török ki, mert szerintem ez kabaréba illő. És az a Molly nincs egyedül a fétiseivel. Az tuti, hogy Lara se enged meg mindent és amilyen magához való esze van, az árát megkéri az ilyen hülyeségeknek. Jókat derülök ezeken a történeteken és ahogy bekanyarodunk a megadott címhez, nézem, merre találok parkolóhelyeket, de még mindig vihogok.
- Csak azt mondd meg, te hogy bírod ki ezeket röhögés nélkül? Megjöttünk közben, kell egy hely, ahol meg tudok állni, aztán megvagyunk.
Egy gondolat fogalmazódik még meg bennem. Ez igazán intim és benséges kérdés lenne, csak épp ez lehet a baj. Mondott itt már sok mindent a puncijáról meg a kuncsaftokról, de vajon van-e valakije vagy igénye erre? Szerintem neki is kell. Ha nem most, akkor később. Biztos akad, aki tud szeretni egy ilyen lányt is. Abszolút szerethető, én így látom. Áh, mindegy, nem akarok ennyire vájkálni, így is sokat elmondott, lefogadom, hogy kevés férfival kell így beszélgetnie. Inkább mást várnak a szájától. Egy szopás , pénzt lerakják és szevasz, heh, nem semmi.
Egy furgon mögül épp kiáll valami nagy batár kocsi, annak a helyére befér az én járgányom, sőt még táncolni is lehet mellette, annyi hely marad. Addig forgatom a kormányt, amíg beügyeskedem magam oda. Menjünk biztosra, nem hiányzik, hogy egy rendőr közlekedési kihágás miatt szálljon rám, aztán nyomokra leljen és végül lecsukjanak terrorizmusért. Én csak hobbibombagyáros vagyok, nem tömeggyilkos.
- Bingó! Na, Lara, akkor nagyon örültem! Hülye dolog, hogy így találkoztunk, de remélem, már jobb szájízzel távozol. Figyu, a teát nekedadom!
Át is nyújtom neki a termoszt, ami eddig a két ülés között volt. Nem sokat ittunk le belőle, az edény meg nem számít. Semmi személyes emlék nem kötődik hozzá. Majd veszek másikat a boltban. Megvárom még, hogy mit akar a lány. Dumálhatnánk még, nem bánnám, mert tök érdekes, csak hát el van ázva, mint újságpapír a viharban hajózó bárka fedélzetén. Ha igényli, bekísérem vagy valami. Ennyit megérdemel, miután majdnem detonált az én kicsikémmel együtt. Az ajtó simán nyitható a gombbal, nincs lezárva.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 04.01.15 0:42

Mark & LaraMarkot szemlátomást szórakoztatják a sztorijaim. Jókat derül mások hülyeségein, meg is értem. Nekem is egész jó hangulatom lett tőle, ahogy itt sorolom. Amit mond, attól hangosan felnevetek.
- Na, ilyen még pont nem volt, de ki tudja, kivel vet még össze a Sors. Inkább az ilyen rendőrös vagy nővérkés, tanár-diáklányos, titkárnős és hasonló cuccokra kell gondolni. Biztos ismered legalább hallomásból az ilyesmit. – Bár a sárkányos határozottan viccesebb. Mégse hiszem, hogy annyira ki szeretném próbálni. Sárkányjelmezben dugni valakivel azért tényleg bizarr lenne. Persze még minden lehet, ami eddig nem volt. A nevetéstől nehezen tudok válaszolni a kérdésre, de mégiscsak kötelességemnek érzem felhomályosítani.
- Végül is, valami olyasmi. Rá kell tekerni és húzogatni rajta – nehéz nevetés közben magyarázni, de én tényleg megpróbáltam.
- Nos, ez a munkám. Megszoktam már az ilyeneket. Nem hiszem, hogy nagyon lehetne még szex terén olyat kérni tőlem, ami meglepne – rántom meg a vállam lazán. Azt már inkább nem említem meg, hogy anno, még kiskamasz koromban kb. minden ilyen elborult dolgot kénytelen voltam kipróbálni a nevelőapám jóvoltából, akár akartam, akár nem. Miközben parkol, mintha úgy látnám Mark arcán, hogy kérdezne még valamit, kissé hezitálónak látszik, aztán végül mégis csöndben marad. Nem tudom, mi lehetett az, de nem is foglalkoztat. Ha nem tette fel, bizonyára nem is volt olyan fontos az a kérdés. Ahogy elbúcsúzik, felém nyújtja a termoszt. Igazából semmi szükségem rá, na meg teát főzni tudok magamnak is otthon, valamiért mégis elfogadom. Pedig semmi különös nincs benne, egy sima, olcsó termosz.
- Hát… köszi… - Valahogy azt veszem észre, hogy nem is annyira örülök, hogy hazaértem. Nincs kedvem még abbahagyni a társalgást. Egészen jól szórakoztam és kb. akkor érkeztünk meg, mire sikerült megtalálnunk a közös hangot.
- Figyelj csak, nincs kedved feljönni? – Nem értem, mi ütött belém, gondolkodás nélkül csúszott ki a számon a kérdés. Pedig elvből nem hívok fel soha senkit a lakásomra. Nem mintha szégyellném, vagy hasonló, végül is rend van, meg szép is, ezzel nincs gond. Csak az az én privát szférám. Szexelni se szoktam itt, szóval tényleg hátsószándék nélkül mondtam. Hogy is lehetne bármi, mikor magam sem értem, mi is volt a célom vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 05.01.15 21:52

Tök nagyokat röhögök és eszembe jut, hogy láttam egyszer egy stand-up comedy előadást a tévében, ahol ilyeneket soroltak fel. Tényleg léteznek ilyen emberek, Lara-nak el tudom hinni. Szóval ott is az élet szülte a legnagyobb poénokat.
- Ja, hogy úgy! Nekem szerepjátékról azok a fura alakok jutottak eszembe, akik lovagnak öltöznek és elmennek ilyen találkozókra. Gyűrűk Ura, Harry Potter, középkor, sárkányok, varázslók, stb. De vágom már, mire gondolsz. Hallottam róla, persze.
Az egyetemen volt egy srác, aki mindig elmesélte az éjszakai ügyeit. Nagyon bevállalós csajt talált, azzal játszott rendőröset, meg kalózosat, ilyeneket. A leghülyébb sztorit elmesélem, hadd nevessen még jobban a csaj.
- Volt egy Barry nevű egyetemi évfolyamtársam, ő csinált ilyeneket. Egyszer elmondta, hogy Pókembernek öltözött és az állófogasról akart ráugrani a csajra, de helyette felborult vele és eltörte a csuklóját.
Nem vidám dolog a csonttörés, de a helyzetet akkor se és most se bírtam ki röhögés nélkül. Darwin-díjas, erre mondják. A filmen látta, hogy ugrik egy ember pókképességekkel, de attól még a fogas nehéz terep az elrugaszkodáshoz. Kár, hogy videó nincs róla, azon röhögnék azóta is a fél világgal együtt.
A röhögés folytatódik, ahogy meséli ezt a hajas cuccot. Háh, erről még nem hallottam. Elég beteg. A borotválkozás odalenn jó dolog, nem kell a sok szőr. Valaki meg arra izgul, hogy jó nagy szálak kényeztessék. Nem értem, de mindegy is és most már csak röhögök, olyan jókat hallottam. Elhiszem, hogy Lara már mindent látott. Szerintem képes olyat is mesélni, amitől hányásközeli állapotba kerülök. Elbúcsúzunk és érzem, hogy valami nem stimmel. Mi a baja? Jól érezte magát, láttam rajta. Á, túl jól. Ööö...
- Miért is ne? Nincs harapós kutyád, ugye? - kérdezem még mindig rettentő jókedvűen.
Nekem is jól fog esni, ha dumálunk még vagy ha csak szívesebben megy be a házba társaságban, mert rossz szomszédokkal, gyanús alakokkal van tele a lépcsőház, segítek, ha már itt vagyok. Holly-nak elmesélem majd az egészet és nem lesz féltékeny. Tudja, hogy nem csalnám meg. Én meg tudom, mi lesz a reakciója. Azért fogja lekiabálni a fejemet, hogy majdnem felrobbantottam egy nőt és jogos is lesz a felháborodása. Megint veszekszünk, megint kibékülünk és így szeretjük egymást, mert a bizalom megvan. Nem is tudom, mi rendíthetné meg.
Bezárom a kocsimat és megyek Lara után. Megnézem a környéket, a házat. Takarosnak tűnik. Tutira veszem, hogy a lakás is olyan igényes, mint ez a csaj. A munkáját lehet mocskosnak mondani, de őt nem. Kivéve talán most, miután megfürdettem a park tavában...
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 09.01.15 1:21

Mark & LaraAhogy Mark meséli az egyetemi évfolyamtársa sztoriját, én sem bírom ki nevetés nélkül, ahogy elképzelem a szitut. Szerencsére velem hasonló még nem történt. Kellemetlen lenne az ügyeletre rohanni a kuncsaftommal hasonló esetben. Mikor elfogadja a meghívásomat kicsit meglepődök, de valahol örülök is neki.
- Nincs se kutyám, se macskám, de még aranyhalam se – válaszolom mosolyogva komolytalan kérdésére és mivel vissza már úgysem tudnám szívni a meghívást, nyomomban vele, előveszem a kulcsaimat és besétálok a lépcsőházba, egyenesen a lifthez. Aránylag nívós környéken lakok, nincs mit szégyellnem. A lift közvetlenül az ajtóval szemben nyílik ki. Kinyitom a bejárati ajtót, felkapcsolom a lámpát és beengedem őt is, majd bezárom mögötte az ajtót, a kulcsot a zárban hagyom. A lakásom nem túl nagy, de rendezett. Mondjuk a kis szoba és a nappali a konyhával együtt nekem teljesen megfelel. Másfél szoba egy embernek bőven elég szerintem. Ráadásul újabb építésű, szép rendben tartott lakás, a kilátás a nappali ablakából a városra pedig szerintem egyenesen lenyűgöző.
- Érezd magad otthon! – mondom, ahogy bevezetem a nappaliba, ahol leülhet a kanapéra, ha akar. Közben átfut az agyamon, hogy tulajdonképpen még soha nem hívtam ide vendéget ezelőtt. Arra mindig kínosan ügyeltem, hogy „ne hozzam haza a munkát”, barátaim pedig nem igazán vannak, akiket meg akarnék ide invitálni.
- Egy sört vagy kólát esetleg? – kérdezem, miközben a hűtőhöz lépek, ha kér valamit és adok neki belőle egy dobozzal. Mindkettőből akad dobozos kiszerelés. Ezután rátérek arra, amire már vágyok egy ideje. Megszabadulni a vizes gönceimtől. Ügyet sem vetve arra, hogy ott van, nekiállok lehajigálni magamról a ruhákat. Engem igazán nem feszélyez, a munkámból kifolyólag hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy mások, akár szinte teljesen idegenek is meztelenül lássanak, eszembe sem jut, hogy ezen ő esetleg fennakadhatna, vagy bármi hátsó gondolatot is feltételezhetne. Én csak szeretnék végre száraz, tiszta ruhába öltözni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 12.01.15 17:08

A tévében láttam egyszer egy vicces szexbalesetekről szóló műsort, na ott voltak még ilyen érdekességek, mint ez a botcsinálta pókember. Lara jól szórakozik, aminek őszintén örülök. A meglepődésén én is meglepődöm. Csak udvariasságból kérdezte meg és most nem mer elzavarni? Ez olyan igazi női vonás lenne, Holly is szokott hasonlókat csinálni és utána én vagyok a bűnös, hogy komolyan vettem azt, amit komolynak hangzóan mondott. Nem táncolok most már vissza, legfeljebb lerövidítem a látogatásomat. Amúgy se akartam hajnalig maradni. Most viszont már megkérdezem, ami furdalta az oldalamat.
- És jó így, teljesen egyedül? Nem érzed néha, hogy kéne valaki otthonra is?
A munkáját szereti és biztos nem úgy csöppen haza műszak után, hogy nem akar több férfit látni. Azt csavarna az ujjai köré, akit akarna és nem tudom, miért nem teszi. Papolni nem fogok, hogy márpedig az ember társas lény, stb. Múltkor az ápolónőnél is túlzásba vittem a tanácsadást. Csak érdekel, miért ragaszkodnak a magányhoz az egyedül élők. És ez nem a bugyibamászó szöveg. Nem azért kérdezem, hogy magamat villantsam fel, hogy lennék a társa.
Szép környék, a parktól nincs is olyan messze. Gondolom, a laza sétálgatás után taxival jött volna ide. Igényes a ház is és Lara lakása is. Takarít, rendet tart, jó ránézni erre a kéróra. Ahogy rá is. Csinos lány csinos lakásban.
- Köszi! Azt hiszem rátapadok a fűtőtestre - mondom és kanapéra huppanás helyett megkeresem, honnan jön a meleg, ott pedig különböző pozíciókban próbálom szárítani a ruhámat. Jó idő volt, az autóban még jobb, ha most még rásegítek a radiátornál, már majdnem száraz leszek.
- Egy kóla jó lesz, köszi! Még vezetni is fogok.
Elfogadom a dobozt, ha hozza és iszom a kátrányos löttyöt. Tanultam, milyen anyagok alkotják, de nem zavar. Hatásos és finom. Ahogy álldogálok a fűtésnél, Lara-ról lekerül a miniruha és a fehérnemű. Ő nincs zavarban, gondolom, megszokta, hogy mindenféle alak előtt pucérra vetkőzik, én se fogok elfordulni. Egy szép női testet nyugodtan megnézhetek és bármilyen vonzó, az állandó kapcsolatomat nem dobom el egy dugás miatt. Becsülöm Holly-t. Megnézem Lara testét, de megjegyzést nem teszek. Ha otthon lennék, nekem is az első lenne kiugrani a vizes ruhából és egy forró zuhanyt venni.
- Szép kis lakás, látszik, hogy szereted a rendet. Akár a barátnőm - térek rá egy semleges témára. - Mindig Vegas-ban éltél? Én Michiganből jöttem.
Az ablakon kinézek, bámulom Vegas fényeit. Lara láthatja, hogy őt megnéztem, de le tudom venni a szemeimet. Nem hálózott be, nem leszek kellemetlen vendég, aki félreérti a helyzetet. Gyönyörű a kilátás. Az éjszakai neonfényeket, a kivilágított kaszinókat, hoteleket jólesik bámulni. Megint fordulok a fűtőtest előtt, hogy más részem is száradjon.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 14.01.15 2:16

Mark & LaraMark kérdése kicsit váratlanul ér, hirtelen nem is tudom hova tenni.
- Ami azt illeti, jól megvagyok egyedül is. Mondhatni, megszoktam már az egyedüllétet. Na meg, gondolj csak bele, melyik csávó tolerálná a gondolatot, hogy a nőjét egy este alatt pénzért több idegen pasas is megkettyinti? – A mondandóm végére pimaszul elmosolyodok, már csak azért is, hogy ellensúlyozzam a válaszom elejének kimértségét. Tényleg nincs szükségem senkire. Ami azt illeti, bár ezt külső szemlélő aligha mondaná meg, hiszen tudok én megnyerő és barátságos, meg kedves lenni, a munkámhoz ez egyébként is elengedhetetlen, de érzelmileg belül teljesen üresnek érzem magam. Nem érzek senki iránt semmit. De tényleg, a világon semmit. Legfeljebb szexuális vágyat, de az meg csak ösztön. Nem tudom, mindez annak köszönhető-e, amit a nevelőapám tett velem anno. A lényeg, hogy így van. A testvéreimet, az anyámat szerettem. Valamikor nagyon régen. De már az érzésre is alig emlékszek. Különben sincs értelme beengedni az életembe senkit. Csak felesleges gondot okozna. Ezt persze nem osztom meg Markkal. Csak mosolyogva kiveszek egy doboz kólát és odaadom neki, mielőtt a ruhásszekrényhez lépnék. Érzékelem, ahogy végigmér, mikor levetkőzök, de nem tulajdonítok neki jelentőséget. Érzem, hogy nem akar semmit, de egyébként meg férfiból van nyilván. Engem nem zavar. Kérdésre megmerevedek kissé.
- Nem. New Yorkban születtem. De már jó pár éve itt élek – válaszolom végül közömbös hangszínen. Nem szeretek a múltamról beszélni. Az igazat sose mondom el róla senkinek. Ezért is jobb lesz ezt rövidre fogni. Nem akarok erről többet elárulni a szükségesnél. Közben magam köré tekerek egy törülközőt. Ekkor veszem csak észre, szegény srác mennyire rácsavarodik a fűtőtestre, hogy megszárítsa valamelyest a ruháit. Tekintetemet visszakapom a ruhásszekrényemre és ekkor a felső polcon észreveszek egy férfi pólót. Évek óta ott van már. Még Jimé, a bátyámé volt. Egy szentimentális pillanatomban dobtam bele a táskámba, mikor csomagoltam, hogy lelépjek otthonról. Akartam valami emléket tőle, aztán behajítottam a szekrény mélyére, mikor ideköltöztem. Azóta szinte el is felejtettem. Talán jobb is lenne megszabadulni tőle. Ez Jim egyik kedvenc pólója volt. De hát ő már úgyis halott, hiszen a nevelőapám, az a szemét egész egyszerűen leszúrta… Elég ebből, nem akarok visszamenni a múltba! Soha. Ideje megszabadulnom ettől a vacaktól is. Lábujjhelyre állok és kibányászom a polcról a pólót. Egy sötétkék, feliratos póló. Jim, a bátyám tizenhét éves volt, amikor meghalt, de elég nagyra nőt már addigra, szerintem nagyjából megfelelő lehet a méret.
- Tessék, vedd fel ezt, nehogy megfázz itt nekem. A pólódat ráteheted a radiátorra, míg itt vagy. Ezt meg igazából meg is tarthatod, ha gondolod, én úgysem veszem hasznát. Akié volt, annak meg már nincs szüksége rá – gyorsan elhadarom és felé dobom a pólót, meg sem várva a válaszát. Csak elkapja, gondolom.
- Ne haragudj, most elszaladok zuhanyozni. Sietek. Addig is érezd magad otthon. – Azzal elindulok a fürdőszoba irányába. Nem félek egyedül hagyni, nem hinném, hogy tolvaj, de ha az volna, se hiszem, hogy találna annyi idő alatt bármi értékeset, amíg végzek. Nem tartok sok pénzt itthon és nagyobb értékeim sem igen akadnak, ami meg igen, azért igencsak kutakodni kell, ha az ember nem tudja, hol keresse.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 16.01.15 0:36

- Hát ja, ezen még nem gondolkodtam - mondom Lara-nak.
Tényleg fogalmam sincs, hogy amelyik prostinak van férje vagy állandó partnere, annál hogy működik ez. Tuti, hogy hogy élnek ilyenek is. Lara-n kívül mással még nem beszéltem a szakmából, úgyhogy okosabbat nem tudok mondani. Talán nem is kell, jól megvan így, megszokta. Ezt nem hiszem el egyébként, de megállok és nem kezdek papolni.
Megint azt érzem, hogy kényszerből válaszol. Lehet, hogy nem is igazat. Az ég szerelmére, először találkozunk, mit vártam? Zárkózott és óvatos, az ilyen csinos lányokra biztos sokan megpróbálnak rámászni, nagyon durva módszerekkel is vagy épp rafináltan.
- Vegas jó kis gyűjtőhely. Tudod, én hogy kerültem ide? Diploma után nyaralni voltunk, ott ismertem meg a barátnőmet és ő elintézte. Sose rosszabb élettörténetet, nem? Szerencsés vagyok vele.
Ez biztos megint nem érdekli, de elmondtam, mert szeretek Holly-ról beszélni. Ami köztünk van, az olyan, hogy nem felejtem el a távollétében se. Erős a kötődésünk. Lara-ra felkerül egy törülköző, az is szívja a vizet, bár szerintem már nem sok maradt rajta. Ha valaki ruhában fürdik, akkor már jobb, ha minél kevesebb ruhában teszi azt. Hamarabb megszárad. Én még csöpögök a farmerrel és az inggel.
- De jó, köszi! Ez most nagy szolgálatot tesz.
Az ingemet le is dobom, ráterítem a radiátorra. Meg kéne törülközni, de mindegy. Felveszem ezt a sötétkék pólót és máris jobban érzem magam. Lara eddigre már biztos mossa magát a zuhany alatt. Én elvagyok itt a kólámmal és a száradással. Azért akármennyire pozitívan beszél, érzem, hogy takargat dolgokat. Nem minden fenékig tejfel az életében. Nekem meg nem kéne beleavatkoznom, közölte, hogy nem kér ebből. Kedves volt, cuki volt, a legfontosabb, hogy életbenmaradt, ez az este tanulsága. Azt hiszem, én már csak megvárom, hogy kijöjjön és utána elköszönök. Így is túl sokat kapott valaki olyanból, akiből nem kért volna. Ja? Még egyetlen apróságot talán tehetek érte. Ha kijön, meg is kérdezem:
- Remélem, most már minden oké! Figyelj, ha van géped itthon és esetleg vacakol, szívesen megnézem.
Rendszergazda vagyok, pöpecül vágom a témát. Minek költsön szervizre, ha én is tudok segíteni. Ha nem, akkor pedig itt az idő a búcsúra.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 18.01.15 21:10

Mark & LaraAhogy Mark beszél, abból érezni, biztosan fontos lehet neki a barátnője. Olyan lelkesedéssel beszél róla… Jó lehet ennyire szerelmesnek lenni. Vagy pont nem, ha esetleg utána pofára ejtik az embert. De remélem, ő nem jár így. Nem kívánnék neki ilyet. Nem ismerem ugyan annyira, de, bár elsőre kicsit zakkantnak találtam, egész jó fejnek tűnik. Bár ez csak olyan felszínes megállapítás. De jól is van ez így.
- Határozott egy lány lehet a barátnőd – jegyzem meg szórakozottan, mosolyogva. Kivételesen nemcsak elengedem a fülem mellett, amit mondott. Ezzel még nem ástunk talán a kellemesnél mélyebbre lelki dolgokba, úgyhogy ez rendben is van. Amíg nem viszi túlzásba az áradozást, nem untat. Kérdés nélkül veszi fel a pólót. Ekkor látom, hogy még mindig tiszta víz. Kikapok egy tiszta törülközőt is és felé dobom.
- Úgy látom, erre is szükséged lehet – teszem hozzá egy mosollyal az arcomon. Aztán ki is viharzok a fürdőbe. Jól esik a meleg víz, de nem akarom sokáig áztatni magam, ha már vendégem van. Talán az se túl ildomos, hogy így ott hagytam. A hajamat is megmosom, amilyen gyorsan csak tudom. Aztán felkapom a fürdőben lévő köpenyemet, a törülközővel pedig turbánt alkotva betekerem a vizes hajamat. Így lépek ki a nappaliba. Nem zavar, hogy így lát, nem éppen a legkívánatosabban, smink nélkül, törülközőbe csavart hajjal. Megjegyzésére megint elmosolyodok.
- Persze, így már sokkal jobban is érzem magam. Ami meg azt illeti… elvileg nincs semmi különösebb baja a gépemnek, de ha már itt vagy, esetleg vethetsz rá egy pillantást. Hátha ráfér egy karbantartás, vagy ilyesmi. Én az olyasmivel nem igazán szoktam foglalkozni. – Azzal bemegyek a hálószobámba és kihozom a laptopomat az asztalomról. Leteszem a dohányzóasztalra. Egy viszonylag új, menő, azt hiszem elég jóféle kis gép. Bár mint mondtam, én annyira nem értek a dologhoz, épp ezért, ha már felajánlotta, megmutatom neki. Jobb megelőzni a bajt, ha már adódott egy ilyen lehetőség.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 19.01.15 1:01

Az bizony, határozott, okos, gyönyörű. Ha rájön a dili, akkor kibírhatatlan és veszekszünk is sokat, de az összhang utána mindig helyreáll. Azon kapom magam, hogy Lara végre reagált valamire, amit magamról mondtam. Kezd megpuhulni most, mikor már indulnék? Oszlik a bizalmatlanság. Nem akartam törülközőt is kérni, sőt semmit nem akartam kérni egyáltalán. Csak éltem a meghívással, de élősködni nem fogok. Ez a törcsi életmentő.
- Köszi!
A pólót addig nem is veszem fel, amíg le nem törlöm magamról a vizet. Kis esti fürdőzés a városi tóban. Van, aki ezt buliból csinálja, én kényszerből, életmentésből csináltam. Nem unom magam, amíg Lara bent van. Hadd fürödjön, nekem is ez lesz az első, amikor hazaérek. Smink nélkül máshogy néz ki, egész máshogy. Bámulatosak a nők, hogy mennyire át tudják alakítani az arcukat kenceficékkel. Lara jó alapokkal rendelkezik, ő csak egy kis pluszt adhat a sminkkel, akárcsak Holly. Így se kell szégyenkeznie.
- Jól van. Otthon majd én is bevágtatok a fürdőbe. Hozd csak, megnézem a kisöreget!
Amíg Lara átmegy a gépért, én leülök az asztalhoz. Az ingem még szárad egy rövid ideig. Ha találok valami komoly problémát, akkor ki is javítanám, úgyhogy lehet ebből még hosszabb lélegzetű dolog is. Meglátjuk.
- Jó állapotban van, látom, nem ejtetted még ki az ablakon. Lehet, hogy nem hiszed el, de van, aki képes a céges laptopot is megröptetni véletlenül.
Tényleg volt ilyen, kiállt az ablakba a nagy vezető úr, hogy most jó levegőn fog dolgozni, aztán a gép megtudta, milyen érzés 14 emeletet zuhanni. Azért ez elég extrém eset, valljuk be... Nem is maradt belőle semmi, újat kellett neki adni a raktárból. Plusz rácsokat az ablakra és megkérni, hogy ne passzírozza át közöttük, ha egy mód van rá. A történet legendás azóta is, mindenki hallotta már a cégnél.
Elkezdek pötyögni a laptopon gyakorlott mozdulatokkal. Megnézem, minden hardverhez illenek-e a programok, jók-e az alapbeállítások. Újnak tűnik a gép és ilyenkor még lehetnek rossz beállítások tünetek nélkül. Ha most kijavítom, nyer a laptop még 4-5 évet.
- Aha! Találtam itt valamit, ami lassította egy kicsit a funkciókat. Olyan helyre hivatkozik, ahol nincs is semmi és a rendszer lefuttatja a keresést, tök feleslegesen. Ezzel gyorsabb lesz egy hangyányit.
Egyébként minden okés vele. Nézek egy kis diagnosztikát, hogy vannak-e rögzített hibajelentések, rendszerüzenetek. Semmi extra nincs. Na, még pár opció, ez már a biztonságért. Lara nem nagyon látogat bacis oldalakat, úgy tűnik. Tiszta a gépe, mint a lakása is. Egy hiányosság van, arra rákérdezek, mielőtt beállítanám, mert mégiscsak az övé a cucc, itt nem vagyok mindenható rendszergazda, aki beállítja és kész, passz, nincs tovább választási lehetőség. Csak segítek. Ha engedi.
- Semmi különösebb baja nincs. Ha mindig időben frissíted az alapprogramokat, akkor még sokáig húzza. Az a kérdésem, hogy beállíthatom automatikus frissítésre? Akkor mindig megkeresi, betölti magától, nem lesz vele teendőd és minden pöpec, naprakész. Lehet úgy is, hogy mindig te nézed, de azt könnyű elfelejteni. Na?
Rábízom, döntsön, hogy szeretné. Néha jobb, ha ezeket kilövi az ember, de az haladó funkció és odafigyelést igényel. Szerintem Lara-nak jobb az, ha minden megy magától. A kólásdobozt már üresre ittam, úgyhogy ide is teszem az asztalra a gép mellé.
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Lara Dawson
Hozzászólások száma :
165
Csatlakozás dátuma :
2014. May. 28.
Kora :
27
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 19.01.15 22:17

Mark & LaraLeteszem a gépet és aztán csak hagyom, hogy Mark tegye a dolgát, én az ajtófélfának támaszkodva várok. Megjegyzését csak egy futó mosollyal nyugtázom. Elgondolkozok rajta, vajon említette-e, mivel is foglalkozik, de mivel nem figyeltem túlságosan az autóban az élete ügyes-bajos dolgairól levágott szóáradatára, nem tudom felidézni. Igazából mindegy is. Úgyse fontos, ezért úgy döntök, nem kérdezek rá. Minek is? Ért a gépekhez, ez látszik, ennél több nekem most nem lényeges. Meg ki tudja, látom-e még ezek után. Igyekszem figyelni arra, amit végül a gépről mond, de mivel nem vagyok egy informatikai zseni, csak a lényegét próbálom kihámozni.
- Nos… ami azt illeti én nemigen értek hozzá szóval… állítsd be úgy, hogy nekem a lehető legkevesebb gondom legyen vele, légyszi – egy mosollyal még megtoldom a mondandómat, nem mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy teljesen hülye vagyok a témához. Tuti levágta, de ez végül is mindegy. Nem ehhez kell nekem érteni a megélhetéshez. Közben tekintetem az üres kólás dobozra siklik. Fogalmam sincs, mióta lehet üres.
- Izé, ne haragudj, kérsz még egy dobozzal esetleg? – kérdezem kissé hadarva.
- Bocs, pocsék vendéglátó vagyok, nem szoktam vendégeket fogadni – szabadkozom. Pedig igazából nincs is rá különösebb szükség talán. Nem is értem, minek mondtam ezt el neki…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Park 19.01.15 23:49

Elpötyögöm, amit kell és közben fél szemmel figyelek csak Lara-ra. Csendben várja, hogy megnézzem a gépet. Laikusnak tűnik, úgy nézi az ujjaimat, mintha csodákat művelnék velük. Ha valami szemét lennék és vírust telepítenék vagy feltölteném mindenét a netre, észre se venné és már megtörténne. Remélem, ilyennel nem hozza össze a sors, mert nem ezt érdemli. Alig kell valamihez hozzányúlnom, az egyetlen ez a frissítés.
- Oké, akkor úgy lesz, hogy a programok frissítik magukat. Ez a legkényelmesebb és egyben legbiztonságosabb - közlöm mosolyogva, mert ezzel szívesen foglalkozom és neki szívesen segítek.
Előhívom az opciókat és már be is van állítva, hogy minden naprakész legyen Lara gépén. Én egyébként egyáltalán nem nézem le azokat, akik nem nagy kockák. Még az se baj, ha a bekapcsológombot se találják. Kivéve, ha úgy lettek felvéve, hogy értenek a számítógéphez és ehelyett baj van velük, engem kell mozgósítani azért, mert ők kamuztak az állásinterjún. Akkor szoktam megmondani, hogy ennyi tudással az iskolapadban üljenek inkább, ne ennél a cégnél. Nem szoktak szeretni, de én se szeretem, ha miattuk túlórázom.
- Á, nem, köszi! Lassan megyek, mert közel a reggel és ideje aludni. Gondolom, neked is jól fog esni az egész napos hajtás után.
Lara-nál mást jelent a hajtás, fizikai megterhelést ugyanúgy, mint türelmet a pénzes ügyfelekhez. Biztos nem könnyű munka. Sokat nem merengek, mert tényleg menni akarok. A robbantás után mást nem is terveztem eredetileg se. Illetve de, további bütykölést. Amit ma nem sikerült látnom, azt újra meg kell építenem, mert addig nem nyugszom. Lara-t már nem hibáztatom, mint az elején, inkább legközelebb jobban meggondolom a helyszínt és olyan környéket keresek, ahol tényleg senki nem jár. Mondjuk egy lezárt helyet, ahová én se mehetnék be.
- Kösz mindent, Lara! Örülök, hogy megismertelek! A legjobbakat neked, aztán vigyázz magadra!
Kellemes este volt ez, de ideje lezárni, mert nekem is megvan az életem és Lara-nak is. Ma ez a két sors találkozott és én nem bánnám, ha máskor is összefutnánk, de elsőre elég ennyi. Kinézek még egyszer az ablakon, mikor az ingemet leveszem a radiátorról. Már sokkal szárazabb, Las Vegas pedig még mindig olyan fényekben pompázik, mint 10 perccel korábban. Semmi nem változott. Az ajtóhoz megyek és elfordítom benne a kulcsot. Egy pillanatra még megállok, visszamosolygok és egy utolsó mondattal búcsúzom el a nagy nevetést okozó történetre utalva:
- Aztán óvatosan a pókemberekkel!
Ezzel elhagyom a takaros kis lakást és a lépcsőn visszabattyogok az én jó öreg, megrobbantgatott, megégetett, de még vígan elpöfögő kocsimba. Az inget bedobom az anyósülésre és gázt adok. Ha Lara-t meglátom az ablakban, még intek egyet, utána viszont az úté a figyelmem. Még messze kell vezetnem, mert távoli helyet választottam a detonációhoz, Lara pedig megint másfelé lakik, úgyhogy szép nagy utat tettem meg. A ruhám szárad, a fejem szellőzik és közben arra gondolok, hogy milyen remek lányok lehetnek ebben a szakmában is. Nem hiszem, hogy Lara az egyetlen normális. Tök jól elvoltam vele és lehet, hogy ilyenben ritkán van része. Nem hív vendégeket? Soha? Remélem, fordul majd az élete és belekóstolhat a társas létbe is, mert megérdemli. Aztán a fejemből kiröppennek ezek a gondolatok és a bomba alkatrészein kezdek agyalni. Az a gödör a fűben nem volt olyan, amilyennek gondoltam. Ezen még alakítani kell. Most már úgy hajtok, mintha senkivel nem találkoztam volna, piros és fehér vezetékek, összetevők, szigetelők, vezetők és félvezetők járnak az agyamban. Lesznek még ilyen pukkanások a városban, de más nem láthatja őket. Nem műsor ez, csak magányos kísérletezés.

// Köszönöm a játékot! bom //
Vissza az elejére Go downdo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 25.03.15 22:42

Zooey


Muszáj volt egy kis friss levegő és jó is volt, hogy a haverokkal találkoztam. Kicsit beszélgettünk és ittunk. De nekem ez mind nem volt elég, muszáj volt folytatnom, legalábbis úgy éreztem, hogy még férne belém és jól is esne. Egy közeli boltba mentem be, ahol nem nézik az életkoromat - különösen mióta borostás vagyok -, és veszek két üveg sört. Bár elsőnek nagyon is féltem, hogy nem kapom meg, hiszen a monokli még mindig ott díszileg a szemem körül. Végül a magabiztosságommal nyert ügyem lett. A sörökkel a kezemben indulok el, hazafelé, hogy majd valahol megiszom őket, ahol kicsit még tudok gondolkozni az otthon történteken. Találok is erre egy megfelelő parkot, így erre is vezet az utam. Nem baj, ha később érek haza, Charlotte is úgy tudja és legalább nem csap le megint, hogy előbb otthon vagyok. Az első, amit keresek az egy pad, majd ha megvan, a támlájára ülök, az egyik üveget a lábaim közt helyezem a pad ülőke részére, a másikat pedig a kulcsommal ügyesen kibontok. Nagyot kortyolok belőle, ez most tényleg jól esett. Kellően hideg és még finom is. Lassan kortyolgatom, főként inkább a gondolataimba szoktam merülni, és elfelejtek inni. Pont most is ez történik velem, így nem biztos, hogy észreveszem, ha valaki errefelé tévedne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zooey A. Benedict
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23TémanyitásTárgy: Re: Park 27.03.15 23:31


Chad & Zooey

Túlzás lenne azt állítani, hogy jól kiismerem már magam a városban, de azért kezdem. Azt most ne nézzük, hogy gyakorlatilag bárhol képes lennék eltévedni, eddig még nem jött össze és szerencsére, ha mégis sikerülne van navigációs segítségem. A mai napom amolyan fedezd fel a környéket a lakásunk meg a fősuli között, plusz jelentkeztem pár helyre, kellene valami kisebb munka, de minél előbb. Nem szeretnék a szüleim nyakán lógni. Az főiskola magában nem kis költség, így legalább lakásbérlést akarom állni meg persze, amire plusz szükségem van, annyit legalábbis megtudok keresni egy hónapban. Az a pizzéria mondjuk egész szimpatikus helynek látszott... Persze eddig még nem dolgoztam így munkatapasztalatról sem igazán beszélhetünk, de valahol mindent el kell kezdeni. Mindent összevéve szerintem eléggé energikus vagyok egy ilyen munkához és közlékeny és bájos mosolyom van. Türelmes is vagyok. Többnyire. Azt hiszem. Persze nem azt mondom, kilehet borítani, de ha lenne egy állásom gondolom mégis csak másképp viszonyulnék a dologhoz. Elviselném egy bizonyos fokig, amíg el nem szakad a cérna. Kell nekem az az állás. Szinte észre sem vettem, hogy milyen gyorsan este lett a délutánból, bár amennyit sétáltam. Az egyik parkon vágtam keresztül, miközben visszafelé tartottam a kis körutamról, épp egy üzenetet írtam, amikor véletlenül megbotlottam, a mobilom pedig kicsúszott a kezemből, mire utána kaptam volna már a földön volt és naná, hogy szétesett. Reflexből kiváló Zooey.
- Ezt nem hiszem el. Nem lehetek ennyire szerencsétlen. - Gyorsan lehajoltam és felszedegettem, persze, hogy még az aksi is kiszállt belőle. Miközben azzal ügyködtem, hogy összerakjam és bekapcsoljon leültem az egyik padra, addig nem is figyeltem, hogy esetleg zavarhatok valakit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 29.03.15 10:13

Már félek hazamenni, de ezt nem fogom otthon az asszonynak mondani, mert a végén kirak. Viszont megint hamarabb sikerült az iszogatásból eljönnöm, de még mindig van kedvem egy kis hideg sörhöz. Miután megszereztem az említett alkoholt, sétáltam be vele a parkba, ahol nem látnak a hatóságok és nem visznek el törvénysértés miatt. Az egyik pad háttámláján helyet is foglalok és úgy kezdem el kortyolgatni a sörömet, miközben az eget bámulom. Sok minden átfut ilyenkor az agyamon és észre se veszem, hogy valaki közelít felém. Csak akkor mikor egy koppanás hallatszik mellettem, kicsit meg is riadok, tuti a zsaruk. Oldalra pillantok, mikor meglátok egy fiatal lányt, aki épp a telefonját kaparja össze a földről. Csendben figyelem, hogy merre megy, mikor leül mellém. Kicsit összezavar és össze is vonom a szemöldökömet.
- Segíthetek? - Nem vagyok részeg, csak egy kicsit ittam, ami még nem bűn, ráadásul ezen az estén, a hideg levegő miatt már nem is érzem, hogy van bennem alkohol. Mindenesetre ott ülök mellette a háttámláról nézek le rá, talán nem ijesztem halálra.
- Ha gondolod világítok neked a telefonommal, hogy lásd mit csinálsz. - Ajánlom fel a segítségemet ilyen módon is, hátha elfogadja. De lehet, hogy már sikítva világgá szaladt, pedig szerintem nem is nézek ki magamutogató ballonkabátos elmebajos gyilkosnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zooey A. Benedict
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23TémanyitásTárgy: Re: Park 29.03.15 20:32


Chad & Zooey

Összerezzenve ugrottam meg egy kicsit a padon. Te jó ég, annyira elvoltam foglalva magammal na meg persze az imádott kis okos készülékemmel, amit most nagyon szeretek, hogy észre sem vettem, hogy nem vagyok egyedül. Igaz, nem is nagyon figyeltem, csak leültem valahová, amíg összerakom a mobilomat és remélhetőleg be is fog kapcsolni és működni fog más különben ki fogok akadni.
- Ne haragudj... - Tört ki belőlem a nevetés csak úgy magamon. - Nem vettelek észre. - Magyaráztam gyorsan, miközben még mindig azon voltam, hogy üzemképessé varázsoljam a telefonom, más különben a kedves lakótársam megfog ölni, amiért elképzelése sem lesz hol vagyok, én pedig még csak üzenni sem tudok, hogy élek még csak egy kis technikai nehézségem akadt, Liamról már nem is beszélve. Ki fog akadni, ha most sikerült hazavágnom a telefonom.
- Nem kell. Azt hiszem ezzel még elboldogulok. - Néztem fel rá egy pillanatra. Ha már voltam olyan ügyetlen. Úgy kell nekem, ha már nem voltam képes inkább a lábam vagy a szemem elé nézni. Nem szokásom botladozni, de most azért összejött úgy, hogy még ez a vacak is kiszállt a kezemből. Tényleg nem tudom hol jártam épp gondolatban... Ja igen, ott, hogy jelenleg kiugranék a bőrömből, ha felvennének és legalább a lakbért tudnám fizetni meg amire szükségem van, mert őszintén szólva nem szívesen kérnék a szüleimtől minden héten vagy minden hónapban pénzt.
- Az viszont jó lenne. - Még jó, hogy nem vízbe esett, mert akkor ne mennék most vele túl sokra, ha összeraknám is, mert előbb még ki kellene szárítanom hajszárítóval és az vicces lenne, nem mintha így nem lenne az. Komolyan nem hiszem el...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 04.04.15 15:16

Nem akartam megijeszteni, bár látom, hogy eléggé megrezzent. Azt hittem, hogy látta, hogy itt ülök, de ezek szerint nem. Legyintek is egyet, mert nem haragszok rá.
- Semmi gond. Nem vagyok egy feltűnő alak. - Mondom mosolyogva, kicsit elviccelve, mert nem akarom, hogy nagyon komoly legyen kettőnk közt a hangulat. Amúgy is szeretek közvetlen lenni az emberekkel. Belekortyolok a sörömbe, majd lejjebb ülök a pad részére.
- Oké. - Egyezek bele, de azért figyelem, hogy mit csinál. Sötét van, de szerintem az úgy nem fog belemenni, így iszok még egy kortyot, majd a lábaim közé lerakom, hogy még véletlen se döntsem ki.
- Szerintem fordítva kell azt belerakni. - Mutatok az akkumulátorra, mert szerintem fordítva kell azt belerakni. Így az alakjáról legalábbis úgy látom. Nem tudom, milyen a telefonja, de látszik a körvonalán. Mikor beleegyezik, akkor előveszem a telefonom és bekapcsolom rajta az elemlámpa funkciót, amivel tudok világítani. Odatartom neki, hogy lásson.
- Mit csinálsz ilyenkor erre? Nem félsz egyedül itt a sötétben? - Nézek rá kérdőn, mert bármikor elkaphatja itt valami rossz ember. Azért nincs itt lámpa, elég sötét van az erdőben. Igaz, hogy ez egy park, de van egy-két fa is, meg bokrok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Zooey A. Benedict
Hozzászólások száma :
79
Csatlakozás dátuma :
2015. Mar. 10.
Kora :
23TémanyitásTárgy: Re: Park 13.04.15 16:20


Chad & Zooey

- Ó, a fenébe. Az lehet. - Mosolyodtam el egy pillanatra és már nem akartam úgy beleerőszakolni a mobilomba az aksit, ahogy az nyilvánvalóan nem fog belemenni, merthogy fordítva kell belerakni. Na mindegy, csak sietek vagyis szerintem Eric-nek fogalma nincs róla hol a fenében vagyok már eddig és ha ez a vacak miután összerakom nem fog bekapcsolni, akkor még írni sem bírok neki, hogy még élek, nem haltam meg, épp csak bénáztam, de már úton vagyok és még be is sötétedett. Azt gondoltam még világoson hazafogok érni, de így Ő mát biztosan otthon van...
- Mi...? - Néztem rá előbb kissé meglepetten a kérdéséén majd értetlenül elmosolyodtam. - Mégis mi a csodától? - Oké, nem azt mondom, hogy nem lehet rám hozni a frászt, de ok nélkül nem vagyok az a félős minden apró nesztől összerezzenő típus. Őt is csak tényleg nem vettem észre, mert nem is figyeltem, de alapból nincsen problémám a sötéttel.
- Amúgy csak keresztül akartam vágni a parkon. Épp haza megyek... - Magyaráztam, miközben sikeresen beleillesztettem az aksit a helyére. Na, ez legalább megvan. A parkon keresztül rövidebbnek tűnt az út meg különben is, gondoltam sétálok egy kicsit. Arra sem számítottam, hogy eddig el leszek, ezért sem hagytam üzenetet a lakásban, mert azt hittem, hogy egy-két óra és megleszek, erre elvoltam szinte egész délután, de mentségemre szóljon magával ragadott az újdonság varázsa, ez a nagy város, mégsem Oregon és itt mindig nyüzsi van és kiakarom ismerni magam a környéken.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 15.04.15 17:10

Vicces, ahogy próbálkozik, bár ebben a helyzetben, lehet, hogy én is szét lennék csúszva. Látom rajta, mintha nem itt lenne, de remélem, hogy nem miattam. Úgy értem, hogy nem akartam ráhozni ennyire a frászt, hogy ne tudja az aksit belerakni a telefonba.
- Ennyire megrémisztettelek, hogy nem tudsz koncentrálni? - Igazából csak érdeklődök, mert ha a jelenlétem zavarja, akkor odébb is tudok menni. Bár nem akartam semmi rosszat, én csak segíteni szeretnék, de ha tényleg ennyire frusztrálja, akkor elmegyek.
- Hát, vannak olyan emberek, akik elrabolják a gyanútlan nőket. Főleg ilyen helyeken szoktak lenni. Bár még a park szélén vagyunk, de beljebb lehet, hogy ott tanyáznak. - Lehet, hogy csak én bonyolítom túl, de mégis csak Las Vegasban vagyunk, a drog tanyák és maffia háborúk városában. Szerintem jobb, ha inkább fél és utána ijed meg, mint fordítva.
- Ha annyira nem sietsz, van nálam sör. Megkínálhatlak. - Nézek rá nagy szemekkel, mert nem akarok rosszat, de van nálam egy original sörös üveg, talán sörözhetnénk itt kettesben is, majd utána haza tudnám kísérni. De persze ez nem rajtam múlik, nem is azt akarom, hogy nyomulósnak gondoljon.
- Elkísérjelek? - Ajánlom fel, bár nem tudom, hogy mennyire venné ezt jó néven. Mindössze udvarias akarok lenni, mert engem így neveltek, nincs semmi hátsó szándékom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Park

Vissza az elejére Go down

Park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
8 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához