welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Gimnázium
Saige Hannigan
24.03.19 12:04
Utcák / Sikátorok
Lyna Hill
23.03.19 13:33
shining Darkness
Lyna Hill
22.03.19 13:39
NOCTURNAL ANIMALS
Lyna Hill
22.03.19 13:28
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2127)
 
Lyna Hill (832)
 
Desmond Drescher (650)
 
Cassandra Drescher (600)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (492)
 
Jennifer Ariadne Lively (458)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (388)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10do you know who i am?
Charlotte Collins
Hozzászólások száma :
492
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 12.02.16 18:04

Hirtelen nem is tudom, hogy most magamat utáljam, - hogy ittam, mert rábeszéltek - vagy azt a valakit utáljam, aki feltalálta az alkoholt. Bármelyik opciót is választanám attól nekem nem lenne jobb, sőt valószínűleg csak attól érezném magam jobban, ha kitenném a gyomortartalmamat, de igyekszem nem nyilvános helyen művelni.
- Nevezd, ahogy akarod. - Részemről ennyivel le is zárnám a témát, hiszen mindketten tudjuk, hogy részeg volt, de ezt most nem vallaná be, nekem pedig nincs erőm kiharcolni az igazamat. Én tisztában vagyok azzal, hogy mondjuk mi is történt azon a bizonyos napon a botanikus kertben, ennél több nem is kell.
- De nekem igen. - Makacsul ragaszkodtam ahhoz az elképzelésemhez, hogy sokkal jobb lenne, ha egy napom nem csak huszonnégy órából állna, legalább akkor vele is több időt bírnék tölteni, már csak ezért is jó lenne.
- Persze és az ádámcsutkád nem is buktatna le. - Abban pedig teljesen biztos vagyok, hogy még akkor is felismerném, ha nőnek öltözne, de ez az egész annyira abszurd. Inkább nem is akarom megtudni, hogy hogyan is nézne ki, ha felvenné a ruháimat és ezt még tetőzné a parókával is. Én nem egy transzvesztita barátnője akarok lenni.
- Minden forog velem. - Motyogtam halkan miután letett a földre, még mindig nem állok valami túl stabil lábakon, szerencse, hogy nem enged el egy pillanatra sem.
- Gyanítom, hogy akkor nem fogsz ennyire szexinek tartani, ha az inger felerősödik. - Cseppet sem burkoltan próbáltam arra célozni, hogy bizony belátható időn belül hányni fogok, de remélem addigra végre sikerül haza érnünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Chad Donaghue
Hozzászólások száma :
561
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
24
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 07.03.16 20:40

Nem mondok semmit, tudom hogy nehéz most veszekednie az ittas állapotomban, és inkább hagyom. Szerintem most nekünk az lenne a legjobb, ha minél hamarabb hazaérnénk és ágyba bújnánk.
- Önző vagy! - Halványan mosolygok, mert nem rosszból mondok neki ilyet. Nekem több lenne és nekem nem lenne jó. Elismerem, ha rólam van szó, és ezért akarna több időt, akkor benne lennék, de szerintem a fő dolog inkább a pihenése és regenerálódása. Meg is tudom érteni, mert rengeteget dolgozik, de már beletörődtem ebbe.
- Felveszek nyakmerevítőt. - Rántom meg a vállaimat, a kreativitásom határtalan. De inkább le is mondok róla és egy sóhajtás kíséretében kiegészítem az előbbi válaszomat.
- De olyan szigorú vagy velem. - Elhúzom a számat, tényleg nem kérek sokat, csak egyszeri alkalom lenne, hogy ne unatkozzak és jobban megismerjem a barátnőit. Nem is zavarnék, de tudom, hogy nem lehet rávenni erre, mert makacs ilyen szempontból.
- Majd elmúlik. - Simítok végig az arcát biztatásképp, bár tudom, hogy nem a legjobb ez az állapot, de egy kiadós pihenésen kívül nem lehet vele mit kezdeni. Egy puszit is nyomok az arcára, mert tényleg tetszik, ahogy birtokba vette a kabátomat.
- Fogom a hajad, ha cserébe nem hánysz le. - Nevetem el magam, nem tud eltántorítani maga mellől. Szerintem nagyon is jól járt velem ilyen téren, mert most sem visszakozok, vagy undorodnék. Tudom, hogy milyen ittas állapotban lenni, voltam már párszor és valószínű leszek még. Viszont annak örülnék, ha nem hányna le, bár a ruhámat akkor neki kell kimosnia. Miután kicsit kipihentem magam és erőt vettem magamon, lassabb mozdulattal újra a karjaimba veszem és elindulok hazáig. Szerencsére már nincs messze így már csak az ajtó előtt teszem le, hogy ki tudjam nyitni azt. Előre engedem, de persze úgy, hogy bármikor ha esik, akkor el tudjam kapni.
Levetkőztetem és magamról is leveszem a cipőm, majd felkísérem az ágyig. Ha leül, akkor én kimegyek egy lavórért, majd az ágyra teszem, én leülök, ő pedig ha mellém fekszik akkor az ölembe tudja rakni a fejét. A lavórt a biztonság kedvéért magam mellett hagyom, az ő haját pedig simogatni kezdem, hogy minél hamarabb aludjon el, mert annál előbb fogja magát jobban érezni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
Charlotte Collins
Hozzászólások száma :
492
Csatlakozás dátuma :
2012. Jun. 21.
Kora :
30
Tartózkodási helye :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Park 08.03.16 10:11

Be kell ismernem, nem mindig értem, hogy mit és miért mond, persze érteném, ha nem ittam volna. Mentségemre legyen, én tényleg nem ittam sokat, de nem is bírom túlságosan jól az alkoholt.
- Akkor túl feltűnő látvány lennél. - Nyakmerevítő? Micsoda húzásokkal akar bejutni a csajos bulimra. Erősen próbálkozik, de még ez az egész lányos buli lóg a levegőben, csak beszélünk róla, de még semmi sincs letervezve, sőt az sem biztos, hogy mostanában rá fogok érni az ilyesmire. Ugye sokat dolgozok és ott van még az otthoni teendők listája... Talán egyszer biztosan lesz időm mindenre.
- Csak őszinte. - Szigorúnak gondol? Hát ilyen egy kapcsolat, az egyik fél mindig szigorúbb, és azt hiszem, hogy Chad lesz mindig az a fél, aki engedékenyebb lesz. Ez már csak így fog működni kettőnk között.
- Remélem minél hamarabb. Csak hogy tudd, egy ideig nem tervezek inni. - Na, nem mintha annyira nagy ivó lennék, sőt tudja is rólam, hogy jó, ha talán évente egyszer fordul velem elő az ilyesmi.
- Nem volt szándékomban, de bármi megtörténhet. - Minden annyira gyorsan történt, még mindig kába vagyok, néhányszor lehunytam a szemem út közben, és legközelebb arra nyitottam ki, mikor már az ajtó előtt letett. Megkönnyebbülve vettem tudomásul, hogy végre haza értünk.
- Köszönöm, hogy vagy nekem. - Adtam egy puszit az arcára, majd már az ágyban fekve az ölébe hajtottam fejemet. Nem telhetett el néhány röpke másodperc, mire behunytam szemeimet, s már el is aludtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Park

Vissza az elejére Go down

Park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
10 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Város :: Belváros-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához